Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Etratègies de cria dels mamífers
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Pollastre (IGP) del Prat en coccotte de pi, lacat amb mel
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1862
tancar

Cap. 1862

En Beni enyora en Max. Totalment per casualitat, en Fede, en Marcel i la Roser li proporcionen una mica d'alegria. L'Alba es fa il·lusions, però es torna a equivocar amb l'Àlex. La soledat de la Sandra per la traïció d'en Nico s'assembla a la de la Montse per la desconfiança envers en Sàhara.

16:25 Divendres
17:55 Les germanes McLeod - Cap. 65 Que guanyi el millor
tancar

Cap. 65 Que guanyi el millor

Escrit per Chris Pearce i Alexa Wyatt Dirigit per Chris Martin-Jones Alex i Nick socorren una dona molt atractiva, Ellie, a qui se li ha espatllat el cotxe en una carretera secundària. De seguida comencen una competició per seduir-la i la balança es va decantant cap a un o l'altre segons els encants de cadascú. Tess s'implica en una nova causa en assabentar-se que la infermera del districte es trasllada i que el govern local no té previst buscar-li una substituta. Meg gaudeix d'un temps sola mentre Terry és fora.

18:45 Rex - Cap. 7 Diagnosi: assassinat
19:40 Bocamoll
20:10 Zona Champions - Zona Champions
20:40 Futbol : Champions League - R. Madrid - Milan
tancar

R. Madrid - Milan

R. Madrid - Milan

22:45 Zona Champions - Zona Champions
23:00 Banda Ampla
00:40 Pel·lícula - Desafiament perillós
tancar

Desafiament perillós

Lana és una experta en sistemes de seguretat que aconsegueix violar les alarmes i tots els dispositius d'una exposició de diamants, però a l'hora d'agafar les joies sona una alarma secreta amb la que no comptava i l'atrapen. Però sorprenentment a la seva bossa no hi troben diamants, sinó pedres falses. La companyia d'assegurances té només 48 hores per trobar les joies veritables i no els queda cap més opció que demanar a Lana que els ajudi.

02:15 Divendres
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 El lleó blanc: rei de reis - El lleó blanc: rei de reis
tancar

El lleó blanc: rei de reis

El lleó és símbol de poder, reialesa, màgia i misticisme. Actualment, el rei de la selva està amenaçat. En els últims 20 anys, la població mundial de lleons ha caigut en picat, de 250.000 a 23.000 individus. D'aquests, només en van néixer 70 de blancs. Els lleons blancs no són albins; són exactament iguals als altres lleons però mostren una petita anomalia genètica, una anormalitat que els fa molt excepcionals i increïblement valuosos. Per tal de contribuir a garantir la supervivència de l'espècie, s'han traslladat dos grups de lleons de la seva llar a Sud-àfrica a la seva nova residència a Mogo Zoo, Austràlia.

07:50 Secrets de la natura - Els peixos arpa daurats: Els refugiats de l'escull
08:15 Curiositats del món animal - Estatuari
08:20 Viure Catalunya - Vielha
08:30 Mites de la humanitat - A la recerca de l'arca de l'aliança
tancar

A la recerca de l'arca de l'aliança

Objecte de culte de la primitiva religió jueva, l'Arca de l'Aliança encara es menciona amb reverència per la seva grandesa mítica a les religions cristiana, musulmana i jueva. La seva desaparició és un dels grans enigmes de la Bíblia. Aquest documental segueix l'arqueòleg Vendyl-Jones (es diu que va ser qui va inspirar Spielberg a la pel·lícula "A la recerca de l'arca perduda") en la seva recerca pels penya-segats que envolten el mar Mort. Per altra banda, l'autor Graham Hanckock creu que Jones no va ben encaminat i ha dirigit la recerca cap a les muntanyes d'Etiòpia.

09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 La selva pluvial de Malàsia - El jardí del sol
10:15 Móns contraris - Móns contraris
tancar

Móns contraris

¿Mons contraris¿ El reportatge és una crònica documental que presenta les aventures d¿una companyia teatral formada per actors europeus i mongols. La companyia de teatre ¿Mondes contraires¿, en català ¿Mons contraris¿, pretén explorar les diferències culturals a través de l¿expressió teatral. El seu somni és produir una obra basada en el ¿Romeo und Julia auf dem Dorf¿ de Gottfried Keller juntament amb actors mongols i presentar-la a l¿estepa de Mongòlia a la manera itinerant tradicional dels nòmades. A mesura que avança el projecte, les bones intencions del petit grup comencen a decaure. Davant la realitat social, cultural i econòmica d¿un país en ple declivi, els actors mongols mostren perspectives completament diferents a les dels seus companys europeus, fet que obstaculitza qualsevol forma de complicitat entre els dos grups. Intoleràncies, tensions i malentesos, sovint còmics, posen molta pressió en el projecte. Aconseguirà la combinació entre teatre i la màgia de l¿estepa que dos universos oposats llimin les seves diferències? Un documental de 55¿ dirigit el 2007 per Camille Cottagnoud

11:10 Europa a vista d'ocell - Polònia i Eslovàquia
11:40 El jardiner de ciutat - Rushden
12:10 Ànima
12:40 Singulars - + info
tancar

+ info

Álvaro Pascual-Leone 2 Dimarts que ve, 20 d'octubre, tornarà al plató de "Singulars", el catedràtic de neurologia de Harvard Álvaro Pascual-Leone. Serà la primera vegada que es repetirà personatge. Torna Pascual-Leone després de comprovar l'interès que se'ns ha fet arribar des de diferents canals per tot el que el neuròleg i neurofisiòleg va explicar. Álvaro Pascual-Leone és un gran comunicador i sap transmetre el que sap amb passió. Ho viu, ho sent, ho pensa i ho explica. No és frívol, només accepta el que s'ha provat i demostrat i li agrada jugar, com va quedar demostrat. Així mateix, el catedràtic de neurologia de Harvard vol que els teleespectadors també intentin fer els exercicis o jocs que ell els proposa. Sabem que en porta i n'ensenyarà més. El doctor Pascual-Leone ens tornarà a sorprendre i ens tornarà a endinsar una mica més en aquest món fascinant que és la nostra ment. Dimarts, 20 d'octubre, a les 22.25 pel Canal 33.

13:20 City folk (versió curta)
13:40 Quarts de nou
14:05 RITMES
14:05 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Abans que no sigui massa tard 3 - Terra d'imprevistos
tancar

Terra d'imprevistos

L'interior de Papua Nova Guinea està cobert d'espesses masses de vegetació mentre que la costa està vorejada d'esculls coral·lins. Tant una zona com l'altra donen refugi a algunes criatures que tenen per davant un futur incert. La indústria, que durant segles no s'havia fixat en aquells paradisos oblidats, hi ha devastat grans zones en els darrers anys s. Pol·lució, caça, mineria i tala d'arbres han destruït una part molt important d'aquells hàbitats. En aquests moments hi ha organitzacions que es dediquen a donar una nova oportunitat de supervivència a tot un seguit d'espècies animals, abans no sigui massa tard.

15:50 La natura des de dins - La vida dels elefants
16:35 Secrets de la natura - La salamandra gegant del Japó: Un amfibi primitiu
17:05 Curiositats del món animal - L'aigua, font de vida
17:15 60 minuts - El món segons Monsanto - Cap 2
tancar

El món segons Monsanto - Cap 2

El dimarts 20 d'octubre, "60 MINUTS" emetrà el segon i darrer capítol del documental "El món segons Montsanto". "El món segons Montsanto". Capítol 2. Un documental de Marie-Monique Robin. "60 minuts" emet la segona part del documental "El món segons Montsanto", un treball d'investigació molt revelador que repassa la història de la multinacional americana que actualment és líder mundial dels organismes genèticament modificats i està considerada una de les empreses més contaminants de l'era industrial (PCB, agent taronja, hormona del creixement bovina, Roundup...). En el segon capítol d'aquest documental es mostren els mecanismes de globalització de Montsanto, l'empresa que controla el 90% del mercat pel que fa a la producció de llavors modificades genèticament. I per fer-ho, viatja a Àsia i a Amèrica del Sud. Concretament, a l'Índia, els productors de cotó estan patint els efectes més negatius dels cultius transgènics, assolats també per les plagues; uns cultius que acaben endeutant els agricultors, la majoria dels quals adquireixen compromisos insuportables amb empreses com Montsanto i que, incapaços d'afrontar-ne les despeses, acaben suïcidant-se. A Mèxic, els camperols també són els més perjudicats, en aquest cas, per la contaminació dels cultius tradicionals per part de llavors transgèniques, que amenacen la producció agrícola local. Finalment, al Paraguai, els agricultors afronten el seu futur lluny dels cultius que han conreat ancestralment, donat que un grup d'inversors, partidaris de la filosofia de Montsanto, està acabant amb l'agricultura tradicional i està provocant la concentració massiva de cultius transgènics. Després de tres anys d'investigacions per part de la periodista i realitzadora del documental, Marie-Monique Robin, a l'Amèrica del Nord i del Sud, a Europa i a Àsia, i basant-se en documents i testimonis inèdits de científics, de víctimes de les seves activitats tòxiques, d'advocats, de polítics i de representants de les autoritats alimentàries i de protecció del medi ambient dels Estats Units, el documental demostra com, darrere de la imatge d'una empresa neta i verda, que és la que dóna la seva publicitat, s'amaga un projecte hegemònic que amenaça la seguretat alimentària de tot el món i l'equilibri ecològic del planeta. Un projecte global que no coneix fronteres i que, a hores d'ara, sembla que formi part d'un procés imparable: avui en dia, més del 70% dels aliments venuts als comerços dels EUA contenen productes transgènics. Una producció d'ARTE, dirigida per Marie-Monique Robin.

18:10 Destins clàssics - London and Halle: George Frederic Handel(Series II)
tancar

London and Halle: George Frederic Handel(Series II)

Simon Callow enceta una nova sèrie a Londres abans de dirigir-se a Halle, Alemanya, lloc natal de Händel. Aquí és on va transcórrer els seus primers 18 anys de vida abans d'aventurar-se per Europa i establir-se definitivament a Londres. Simon ens parla de la "Música aquàtica" de Händel a les ribes del Tàmesi, repassa la seva trajectòria fins al "Messies" i visita l'abadia de Westminster. Finalment, l'Orquestra de Cambra Australiana interpreta dos moviments de la seva "Música Aquàtica".

18:35 Tot un món
18:45 Bàsquet - Fenerbahce Ulker - Regal F. C. Barcelona
20:40 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El parc del príncep Pückler a Bad Muskau. Un dandi alemany i el seu jardí. Alemanya i Polònia
21:00 Els meus nois - Química d'equip
21:30 Loto 6/49
21:35 Karakia - El riu dels ocells
tancar

El riu dels ocells

Uruguai, "el riu dels ocells", és el nom que van donar els indis guaranís a aquelles terres americanes situades al nord de l'actual Argentina. De fet, la relació amb aquest país, del qual l'Uruguai va ser una província oriental, ha marcat part del caràcter, els costums i també la gastronomia dels seus habitants. Però els uruguaians també han rebut les influències d'altres països que l'han dominat: espanyols, brasilers o anglesos. No és difícil imaginar l'origen dels escones, per exemple, que va fer la Sylvia, descendent de catalans de Reus que van marxar a l'Uruguai en busca d'oportunitats.

22:15 Cronos - Canceller i dimoni
tancar

Canceller i dimoni

"Cronos" presenta el primer dels dos capítols del documental "Bismarck: canceller i dimoni". Otto von Bismarck, el "canceller de ferro", va ser el pare de la unitat alemanya i el fundador de l'estat del benestar. L'any 1871, després de la batalla de Sedan i de l'establiment de l'Imperi Alemany, Bismarck fou nomenat primer canceller del Reich. Va demostrar ser un mestre del joc tàctic de poder. Va establir amb destresa, tant pel que fa a la política interior com a l'exterior, un sistema d'aliances i pactes per estabilitzar l'equilibri de poder a Europa i assegurar les fronteres de l'Imperi que acabava de néixer. A nivell intern, va aplicar una política de benestar social progressiva i va instaurar assegurances legals en cas d'accident i malaltia.

23:00 Valor afegit
23:30 Ànima
00:05 Sputnik - Marianne Faithfull: somio els meus somnis
01:05 Canon Panorama - El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista
tancar

El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista

PALAZZO GRASSI El Palazzo Grassi, un dels palaus més imponents del Gran Canal de Venècia, avui dia allotja una de les col·leccions d'art contemporani més importants del món. És la feina de tota una vida i un somni fet realitat, és l'obra del multimilionari francès François Pinault. Aquest documental és el retrat d'una de les figures més enigmàtiques del món de l'art.

02:00 Mercats del món - Sharia al Souk. El mercat d'Assuan
02:25 Karakia - El riu dels ocells
tancar

El riu dels ocells

Uruguai, "el riu dels ocells", és el nom que van donar els indis guaranís a aquelles terres americanes situades al nord de l'actual Argentina. De fet, la relació amb aquest país, del qual l'Uruguai va ser una província oriental, ha marcat part del caràcter, els costums i també la gastronomia dels seus habitants. Però els uruguaians també han rebut les influències d'altres països que l'han dominat: espanyols, brasilers o anglesos. No és difícil imaginar l'origen dels escones, per exemple, que va fer la Sylvia, descendent de catalans de Reus que van marxar a l'Uruguai en busca d'oportunitats.

03:00 Valor afegit
03:25 Ànima
03:55 Expedients de l'espai
04:05 Zoom
04:10 Viure Catalunya - Vielha
04:20 Una expedició al soterrani dels faraons - Una expedició al soterrani dels faraons
tancar

Una expedició al soterrani dels faraons

Sota una tapadora de fusta coberta de pols descobrim una bellesa de l'època faraònica. Aquest documental ens permet compartir uns moments màgics amb els membres d'una missió arqueologicocientífica a les catacumbes del Museu Egipci del Caire. Aquí s'emmagatzemen centenars de sarcòfags i màscares de mòmies, entre d'altres. El Museu del Caire exhibeix unes 150.000 peces, entre aquestes les mòmies de faraons com Ramsès II i el tresor d'or de la tomba de Tutankamon. Gairebé ningú sospita que hi ha unes 90.000 peces d'art més guardades a les golfes i al soterrani. Aquest és el primer cop que un equip de rodatge té accés a aquests tresors, i Wafaa el-Saddik, la primera dona que dirigeix el museu més important d'Egipte, ens acompanya a descobrir-los.

05:10 Abans que no sigui massa tard 3 - Terra d'imprevistos
tancar

Terra d'imprevistos

L'interior de Papua Nova Guinea està cobert d'espesses masses de vegetació mentre que la costa està vorejada d'esculls coral·lins. Tant una zona com l'altra donen refugi a algunes criatures que tenen per davant un futur incert. La indústria, que durant segles no s'havia fixat en aquells paradisos oblidats, hi ha devastat grans zones en els darrers anys s. Pol·lució, caça, mineria i tala d'arbres han destruït una part molt important d'aquells hàbitats. En aquests moments hi ha organitzacions que es dediquen a donar una nova oportunitat de supervivència a tot un seguit d'espècies animals, abans no sigui massa tard.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:10 Ritmes cat
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On faig una relliscada
tancar

On faig una relliscada

Ara que finalment la Lena i la Yagmur es comencen a acostar, han buscat alguna activitat per fer juntes. La Yagmur voldria jugar a escacs, però la Lena se la vol emportar a una discoteca. I al final la convenç, però la sortida acaba en desastre i la Doris i en Metin s'han de plantejar quanta llibertat haurien de donar als joves de la casa. És una decisió que cadascú haurà de prendre per separat amb els seus fills?

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1862
tancar

Cap. 1862

En Beni enyora en Max. Totalment per casualitat, en Fede, en Marcel i la Roser li proporcionen una mica d'alegria. L'Alba es fa il·lusions, però es torna a equivocar amb l'Àlex. La soledat de la Sandra per la traïció d'en Nico s'assembla a la de la Montse per la desconfiança envers en Sàhara.

21:55 Poble Nou - + info
tancar

+ info

A casa de l¿Antonio hi ha un daltabaix. Rosa s¿assabenta de la història de l¿Antonio. Ell i l¿Emília havien sortit junts quan feia la mili a Berga. La Victòria ha de convèncer la Rosa i l¿Antonio que el súper s¿inaugurarà per més problemes que hi hagi. En Martí pensa que és ell qui no és fill de l¿Antonio.

22:24 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa i l¿Antonio dormen separats. La Victòria intenta reconciliar-los, però la Rosa li explica tota la història. L¿Emília reconeix davant de la Rosa que vol fer mal a l¿Antonio. La Mònica troba la Kati a casa d¿en Ferran. En Ricard amenaça en Xavier: vol que li torni els diners.

22:53 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Júlia, que sap que en Marc i l¿Anna són germans perquè l¿hi ha explicat l¿Helena, li comenta que "creu" que en Marc i l¿Anna han fet l¿amor. L¿Helena explica aquest fet a la Rosa. L¿Antonio es desespera. En Ferran i la Kati van a casa de la Mònica per demanar-li disculpes, però la Mònica no les accepta. En Ricard està molt interessat en els escrits del pare de la Victòria.

23:25 Extres Coproduccions - El Gebre
23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Esteve segueix embadalit amb l'Aixa. El Quim ha descobert el secret de l'Oriol. Tot està a punt per al casament de la Cèlia. El Salvador es posa en moviment.

00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El dia del casament de la Cèlia: alegria i drames per a tothom. La tornada a casa de la Gemma i el Guillem es convertirà en un malson.

00:35 Beverly Hills - Interrompem la programació
01:17 Beverly Hills - Amors i desamors
02:00 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite i Diego rebutgen Clara, que marxa amb les seves penes a un bar i permet que un estrany la sedueixi. Finalment, Christophe i Sam no s'expliquen els seus sentiments i les seves vides amoroses.

02:25 Extres Coproduccions
02:30 Poble Nou - + info
tancar

+ info

A casa de l¿Antonio hi ha un daltabaix. Rosa s¿assabenta de la història de l¿Antonio. Ell i l¿Emília havien sortit junts quan feia la mili a Berga. La Victòria ha de convèncer la Rosa i l¿Antonio que el súper s¿inaugurarà per més problemes que hi hagi. En Martí pensa que és ell qui no és fill de l¿Antonio.

02:59 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa i l¿Antonio dormen separats. La Victòria intenta reconciliar-los, però la Rosa li explica tota la història. L¿Emília reconeix davant de la Rosa que vol fer mal a l¿Antonio. La Mònica troba la Kati a casa d¿en Ferran. En Ricard amenaça en Xavier: vol que li torni els diners.

03:28 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Júlia, que sap que en Marc i l¿Anna són germans perquè l¿hi ha explicat l¿Helena, li comenta que "creu" que en Marc i l¿Anna han fet l¿amor. L¿Helena explica aquest fet a la Rosa. L¿Antonio es desespera. En Ferran i la Kati van a casa de la Mònica per demanar-li disculpes, però la Mònica no les accepta. En Ricard està molt interessat en els escrits del pare de la Victòria.

04:00 Joking around
04:05 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Beverly Hills - Interrompem la programació
05:17 Beverly Hills - Amors i desamors