Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

TERTÚLIA Josep Maria TERRICABRAS Silvia CÓPPULO Núria RIBÓ Joan B. CULLA TEMA: OPERACIÓ SIAMESES Meritxell FELIU, mare Purificación POBLADOR, àvia Marta FELIU, 7 mesos Nuria FELIU, 7 mesos Elena ARANA, coordinadora de cirurgia plàstica pediàtrica Hosp Vall d'Hebron José Luis PEIRÓ, codirector del Programa de Cirurgia Fetal Hosp Vall d'Hebron LLuís PUJOL, periodista TVC Anna LASAGA, periodista TVC Ruth COSO Lead: Ordenen repetir el judici del cas Tous TEMA ESTUDIANTS 12 ANYS i ROBÒTICA Carlos MATEO, entrenador (i pare del Daniel) Daniel MATEO, estudiant Tomasz SYDOR, estudiant Biel JIMÉNEZ, estudiant Marc FAMADA, estudiant Lead: Finalment podran anar als Estats Units a la final del Campionat de Robòtica Laura BORRÀS Lead: La veu femenina a "Cinco horas con Mario" de Miguel Delibes SECCIÓ SALUT Cristina MACIAS Jordi SERRA, cap de la unitat de proves funcionals digestives Hosp Universit Germans Trias i Pujol Lead: Solucions i consells per evitar el restrenyiment ACTUACIÓ + ENTREVISTA Gino PAOLI Interpreta: Sapore di Sale (directe veu i piano 3:35) Lead: Gino Paoli en concert dijous a l'Auditori Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb Tomàs Molina Maria Josep SOLER Lead: Can Pineda, 40 anys de cuina catalana Lisi ANDRÉS Lead: Nit Radio 2.0 a la Villaroel

13:14 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Espècies que no hi eren fa vint anys
tancar

Espècies que no hi eren fa vint anys

A Catalunya hi ha ara poblacions estables d'espècies que fa 20 anys no hi eren o hi estaven només de pas, com el capó reial i l'agró blanc. Malauradament, també han aparegut espècies menys desitjables, com el cranc senyal, el musclo zebra i el cargol poma.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Arròs de costella de porc i espinacs frescos
tancar

Arròs de costella de porc i espinacs frescos

El cuiner Andreu Ruiz de "L'Arrosseria de l'Andreu " de Cunit ens prepara un "Arròs de costella de porc i espinacs frescos".

15:53 La Riera - Cap. 456
tancar

Cap. 456

Finalment, l'Ernest i la Sònia decideixen amb qui ha de viure la seva filla. La Mireia descobrirà que la Jordina està ajudant en Joan a vendre la droga, i avisa la noia que està cometent un error. La Judit es presenta al casino amb en Paco Dalmau. En Claudi, en veure'l, es tensa una mica. Aviat sabrem el perquè. Una mala crítica sobre la nova carta de Can Riera aconsegueix ferir en Sergi més del compte.

16:33 Divendres - + info
tancar

+ info

El ginecòleg Santiago Dexeus, que fa una exposició titulada "El futur en femení", ens acompanya en la nostra taula dels dimarts, i també hi ha Màrius Carol, Carolina Ferre, Sílvia Soler i Imma Sust. El turisme rus cada cop troba més atractius a Catalunya, però què és el que els porta fins aquí? Per què hi ha hagut aquest interès creixent en els darrers anys? Ens ho expliquen Jaime Acevedo i Aksana Niamkovoch, que venen Catalunya pel mercat rus, i també ens hi acompanya Àngel Lacalle. Des de Centelles parlem de la tòfona amb la doctora Folch. Centelles és la localitat on va néixer l'arquitecte Ildefons Cerdà, creador de l'Eixample de Barcelona; des d'allà parlem de l'urbanisme de les capitals catalanes.

18:35 Julie Lescaut - La morta invisible
20:14 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

La reportera Cori Calero ens descobrirà una Badalona ben diferent de la que coneixem avui, tot i que en queden importants vestigis. Horts i masies imponents de grans senyors ocupaven una bona part d'aquesta localitat de la costa. Visitarem algunes de les masies que encara es conserven i que ara serveixen per a altres usos, com per exemple Can Miravitges, que des de fa anys és la seu de l'Escola de Natura.

21:00 Telenotícies vespre
21:54 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") l'Homo APM? generarà molta confusió entre la clientela d'una botiga d'animals. D'altra banda, el còmic Goyo Jiménez explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura"; es presentarà la versió "APM?" del polèmic anunci de Loewe; hi haurà música amb l'"Sputnik"; es tractarà la independència amb tot un expert a l'"Àgora"; es connectarà amb les obres del Bernabéu; Xavier Trias es farà sentir, i es dedicarà un anunci a Mourinho. Tot això i moltes coses més, en un programa de 32 minuts.

22:34 Mestres - Cap. 8 Senyoreta 2.0
tancar

Cap. 8 Senyoreta 2.0

Hem demanat als mestres com s'ho fan, com fan servir les noves tecnologies i com ensenyen els alumnes a gestionar críticament tota la informació a què poden tenir accés. Ens preguntem quines són les possibilitats que obre la tecnologia a l'aula, i també quines són les seves limitacions, quins problemes porten i, sobretot, com es resolen en el dia a dia.

23:31 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà els riscos que hi ha d'una pujada del preu del petroli. L'especulació i les tensions polítiques internacionals han fet enfilar a nivells màxims el barril de cru. El comerç internacional ja s'ha vist afectat per l'encariment del transport marítim, que ha repercutit en els resultats de les empreses. L'escalada del preu del petroli pot posar en perill el model de globalització de l'economia? L'espai d'entrevista l'ocuparà Agustí Roig, propietari i fundador d'Ous Roig, un dels principals productors a Espanya. La marca ha fet una inversió de 8 milions d'euros per adequar-se a la nova llei de benestar animal que entra en vigor aquest estiu. Finalment, el programa oferirà el reportatge "Montmeló: més que un circuit", en què es mostren els efectes econòmics que genera l'activitat del Circuit de Catalunya. Per a la població del Vallès, per a la comarca i també per a Barcelona. S'analitza també com aquests efectes poden canviar a la baixa, si es deixés de disputar el Gran Premi de Fórmula 1.

00:03 Pel·lícula - Gossos assassins
tancar

Gossos assassins

Un grup d'amics van a passar el cap de setmana a una illa deserta. Molt aviat descobriran que el paradís que s'imaginaven és realment un infern poblat de gossos salvatges molt perillosos.

01:24 Desapareguts - La germana perduda
tancar

La germana perduda

Mentre Jess treballa d'incògnit amb Burgess, Brooke està amoïnada per la possibilitat que un vell amic de l'agència pugui estar al darrere del segrest d'un autor controvertit.

02:06 Ventdelplà - Cap. 137
tancar

Cap. 137

La tensió de tots aquests dies acaba passant factura i el Ramiro i la Marcela discuteixen per l'estat del Rafa. La Mònica està desconcertada. L'Ester continua obsessionada per trobar el seu fill i la Berta, la Roser i la Teresa es neguitegen. La Nuri reorganitza la seva vida ara que l'Alfons ha marxat. El Martí es replanteja el seu futur professional. El Manel vol veure el seu germà Joan.

03:00 Jazz a l'estudi - Jaume Gispert Quartet
04:00 Jazz a l'estudi - Anibal Martínez Quintet
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Volem vidre! Portador de llum i de comunicació gràcies a la seva transparència, el vidre és un material elegant, sorprenent, funcional i d'alta tecnologia. L'utilitzem des del terra fins al sostre.

07:30 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Farts del típic rosa per a les nenes i blau per als nens? Moda antiga, disseny, escalable o ecològic, jove i gran, són les grans apostes per a l'habitació dels més menuts.

07:57 Les Seychelles: joies del continent perdut
08:47 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El Taj Mahal, flotant entre la boirina matinera, dóna la benvinguda a Michael Martin i Elke Wallner a l'Índia. El seu primer objectiu és el desert del Thar. Cada any, uns 50.000 criadors de Rajasthan pelegrinen fins al mercat de camells de Pushkar.

09:18 Bon viatge
09:27 Euskal Herria: la mirada màgica - Les terres fredes, Àlaba, valls occidentals
tancar

Les terres fredes, Àlaba, valls occidentals

Les càmeres visitaran els pobles que s'han protegit entre muralles de les innombrables disputes que s'han succeït al llarg de la història. Des d'Arceniega, vil·la instal·lada al capdamunt d'un pujol, se sobrevolarà la serra Sálvada fins a arribar a Orduña i després a Izarra. Un cop passat el port d'Altube, es continua cap al sud, on hi ha el parc nacional de Valderejo.

10:00 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El procés creatiu de la cuina ocuparà l'espai del pròxim programa d'"Al vostre gust", que viatjarà a Girona per trobar-se amb uns protagonistes d'excepció: el Joan, el Josep i el Jordi Roca, propietaris del Celler de Can Roca, per endinsar-nos en el temple creatiu d'un dels equips més solvents, més innovadors i més prestigiosos de la cuina actual.

10:31 Formatges del món
10:57 El factor sensible
11:47 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

SARA CAVACO Sara és una noia de 35 anys que va patir un terrible accident quan en tenia 20. És la propietària d'un restaurant, amb una vida molt activa, i té molt coratge per afrontar els reptes que se li posen davant amb les seqüeles de l'accident. Els seu gran dilema és mantenir la seva relació amb l'Alexandre, l'home de qui està enamorada.

12:04 Segle XX - + info
tancar

+ info

La revolució capitalista de la Xina es tracta, sens dubte, del procés històric més important de l'últim quart del segle XX i del que tindrà més impacte en el segle XXI. Aquest documental produït per la BBC l'any 2009 és una excel·lent radiografia de la revolució capitalista xinesa i del seu principal impulsor, Deng Xiaoping.

12:54 Animals genials - + info
tancar

+ info

S'apleguen a milers a les nostres ciutats. El que pot semblar un ocell gris i poc interessant resulta que és molt més llest del que ens pensem. Els coloms són mestres del vol i la navegació, i tenen una capacitat increïble per trobar el camí de retorn a casa des dels indrets més remots i desconeguts. Esbrinar com ho fan és el que científics d'arreu del món miren d'investigar. Acompanyeu-nos a explorar la genialitat dels coloms amb National Geographic.

13:45 Extincions
14:38 Vida: el rodatge
14:53 Ciència bàsica
15:23 La ciutat vertical - + info
tancar

+ info

Els gratacels són símbols clars d'aspiracions i poder, però també són monstres xucladors d'energia molt nocius per al medi ambient. Malgrat tot, l'any 1997, el superarquitecte britànic Norman Foster va erigir un contrasentit: la primera torre ecològica del món. Així, el Commerzbank de Frankfurt va canviar per sempre la manera de construir edificis d'oficines.

15:55 Un estiu a l'Antàrtida - + info
tancar

+ info

L'Antàrtida és un continent entregat a la pau i a la ciència. Cada any, l'Institut Polar francès Paul-Emile Victor organitza missions de recerca des de la base Dumont d'Urville, situada a la costa de Terra d'Adèlia, o des de "Dôme C", al cor del continent més hostil del planeta, on la nova estació francoitaliana "Concordia" representa el futur de la investigació científica al pol sud.

16:47 Retalls de món
17:02 La Sonora - + info
tancar

+ info

El rumbautor del Gràcia Miquel Rodergas, Micu amb el seu grup, ens convida a un assaig de la seva banda. Ja fa 40 anys i mig de la bèstia més mítica de les cançons per a petits i grans: el Gripau Blau i ho han celebrat en el marc del Festival Tradicionàrius de Barcelona. Fem un tast de la música popular de Xile amb una renovadora del gènere: Pascual Ilabaca acompanyada del grup Fauna i ens presenta la seva fusió de ritmes del món amb la tradició maputxe.

17:30 Ànima - + info
tancar

+ info

L'escriptora Empar Moliner visita el plató del programa. Acaba de publicar la novel·la "La col·laboradora", que serà un dels títols destacats del Sant Jordi 2012. En l'àmbit de les lletres, també veurem la conversa que hem tingut amb l'escriptor nord-americà Paul Auster, amb un nou títol a les llibreries, "Diari d'hivern". Un altre dels protagonistes del programa és l'actor Joan Carreras, col·laborador habitual dels espectacles d'Àlex Rigola i que ara protagonitza "Coriolà", de Shakespeare, a l'escenari del Teatre Lliure. I amb la reportera Júlia Bertran ens ocupem de la cultura de la bicicleta a les grans ciutats, que ha modificat rutines i ha generat un gran mercat que també mobilitza els sectors de la moda i el disseny. També coneixerem Stewart King, un lector de català a la Universitat de Melbourne i veurem l'ànima d'un dels espais cabdals per a la vida musical del país, la Sala Apolo de Barcelona.

18:21 Extres Coproduccions - PAPA SOC UNA ZOMBIE
18:32 Cronos - 42 maneres de matar Hitler
tancar

42 maneres de matar Hitler

El suïcidi d'Adolf Hitler va cloure, pràcticament, la Segona Guerra Mundial a Europa. Però què hauria passat si Hitler hagués mort molt abans? Potser no s'hauria produït l'Holocaust o, fins i tot, potser no hauria esclatat el conflicte armat més gran de la història. No ho sabrem mai, però la mort del líder nazi va ser desitjada per moltíssimes persones durant la seva vida. Tant, que fins i tot van intentar matar-lo quaranta-dues vegades...

19:28 Euskal Herria: la mirada màgica - Les terres fredes, Àlaba, valls occidentals
tancar

Les terres fredes, Àlaba, valls occidentals

Les càmeres visitaran els pobles que s'han protegit entre muralles de les innombrables disputes que s'han succeït al llarg de la història. Des d'Arceniega, vil·la instal·lada al capdamunt d'un pujol, se sobrevolarà la serra Sálvada fins a arribar a Orduña i després a Izarra. Un cop passat el port d'Altube, es continua cap al sud, on hi ha el parc nacional de Valderejo.

20:00 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El procés creatiu de la cuina ocuparà l'espai del pròxim programa d'"Al vostre gust", que viatjarà a Girona per trobar-se amb uns protagonistes d'excepció: el Joan, el Josep i el Jordi Roca, propietaris del Celler de Can Roca, per endinsar-nos en el temple creatiu d'un dels equips més solvents, més innovadors i més prestigiosos de la cuina actual.

20:28 Formatges del món
21:00 Cuines - Arròs de costella de porc i espinacs frescos
tancar

Arròs de costella de porc i espinacs frescos

El cuiner Andreu Ruiz de "L'Arrosseria de l'Andreu " de Cunit ens prepara un "Arròs de costella de porc i espinacs frescos".

21:09 La Riera - Cap. 456
tancar

Cap. 456

Finalment, l'Ernest i la Sònia decideixen amb qui ha de viure la seva filla. La Mireia descobrirà que la Jordina està ajudant en Joan a vendre la droga, i avisa la noia que està cometent un error. La Judit es presenta al casino amb en Paco Dalmau. En Claudi, en veure'l, es tensa una mica. Aviat sabrem el perquè. Una mala crítica sobre la nova carta de Can Riera aconsegueix ferir en Sergi més del compte.

21:45 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" emetrà una entrevista a l'escriptor nord-americà Paul Auster, que acaba de publicar "Diari d'hivern", un llibre en què descriu un viatge íntim i personal, motivat pel pas del temps, en què repassa els fets que han marcat la seva existència. Dels fets que marca l'atzar i la vida de les persones anirà el programa de demà, i en parlaran els escriptors Robert Saladrigas i Jordi Coca, que també han tret obra: Saladrigas, "L'estiu de la pluja", i Coca, "En caure la tarda". Finalment, l'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas explicarà la seva última novel·la: "Aire de Dylan", una crítica divertida i sense miraments al postmodernisme, explicada a través de dues generacions d'artistes.

22:14 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà els riscos que hi ha d'una pujada del preu del petroli. L'especulació i les tensions polítiques internacionals han fet enfilar a nivells màxims el barril de cru. El comerç internacional ja s'ha vist afectat per l'encariment del transport marítim, que ha repercutit en els resultats de les empreses. L'escalada del preu del petroli pot posar en perill el model de globalització de l'economia? L'espai d'entrevista l'ocuparà Agustí Roig, propietari i fundador d'Ous Roig, un dels principals productors a Espanya. La marca ha fet una inversió de 8 milions d'euros per adequar-se a la nova llei de benestar animal que entra en vigor aquest estiu. Finalment, el programa oferirà el reportatge "Montmeló: més que un circuit", en què es mostren els efectes econòmics que genera l'activitat del Circuit de Catalunya. Per a la població del Vallès, per a la comarca i també per a Barcelona. S'analitza també com aquests efectes poden canviar a la baixa, si es deixés de disputar el Gran Premi de Fórmula 1.

22:39 Singulars - Jordi Bosch: l'estat del malestar
tancar

Jordi Bosch: l'estat del malestar

Jordi Bosch és doctor en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona. Membre de l'European Network for Housing Research (ENHR), la principal xarxa d'investigadors europeus en matèria de política d'habitatge, i de l'Observatori Europeu dels Sense Sostre (European Observatory on Homelessness). El seu últim llibre, "L'estat del malestar. Una anàlisi de l'actual crisi immobiliària, financera i social", és un treball que vincula la crisi econòmica actual amb la complicitat dels poders polítics que no hi van intervenir com hauria calgut i els mitjans de comunicació que van convèncer la població. Posa de manifest com aquesta connexió ha generat unes conseqüències no només econòmiques, sinó també humanes i socials.

23:33 60 minuts - Els convidats de Neró
00:30 La ciutat vertical - + info
tancar

+ info

Els gratacels són símbols clars d'aspiracions i poder, però també són monstres xucladors d'energia molt nocius per al medi ambient. Malgrat tot, l'any 1997, el superarquitecte britànic Norman Foster va erigir un contrasentit: la primera torre ecològica del món. Així, el Commerzbank de Frankfurt va canviar per sempre la manera de construir edificis d'oficines.

01:02 Un estiu a l'Antàrtida - + info
tancar

+ info

L'Antàrtida és un continent entregat a la pau i a la ciència. Cada any, l'Institut Polar francès Paul-Emile Victor organitza missions de recerca des de la base Dumont d'Urville, situada a la costa de Terra d'Adèlia, o des de "Dôme C", al cor del continent més hostil del planeta, on la nova estació francoitaliana "Concordia" representa el futur de la investigació científica al pol sud.

01:51 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:07 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" emetrà una entrevista a l'escriptor nord-americà Paul Auster, que acaba de publicar "Diari d'hivern", un llibre en què descriu un viatge íntim i personal, motivat pel pas del temps, en què repassa els fets que han marcat la seva existència. Dels fets que marca l'atzar i la vida de les persones anirà el programa de demà, i en parlaran els escriptors Robert Saladrigas i Jordi Coca, que també han tret obra: Saladrigas, "L'estiu de la pluja", i Coca, "En caure la tarda". Finalment, l'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas explicarà la seva última novel·la: "Aire de Dylan", una crítica divertida i sense miraments al postmodernisme, explicada a través de dues generacions d'artistes.

02:36 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà els riscos que hi ha d'una pujada del preu del petroli. L'especulació i les tensions polítiques internacionals han fet enfilar a nivells màxims el barril de cru. El comerç internacional ja s'ha vist afectat per l'encariment del transport marítim, que ha repercutit en els resultats de les empreses. L'escalada del preu del petroli pot posar en perill el model de globalització de l'economia? L'espai d'entrevista l'ocuparà Agustí Roig, propietari i fundador d'Ous Roig, un dels principals productors a Espanya. La marca ha fet una inversió de 8 milions d'euros per adequar-se a la nova llei de benestar animal que entra en vigor aquest estiu. Finalment, el programa oferirà el reportatge "Montmeló: més que un circuit", en què es mostren els efectes econòmics que genera l'activitat del Circuit de Catalunya. Per a la població del Vallès, per a la comarca i també per a Barcelona. S'analitza també com aquests efectes poden canviar a la baixa, si es deixés de disputar el Gran Premi de Fórmula 1.

03:02 Singulars - Jordi Bosch: l'estat del malestar
tancar

Jordi Bosch: l'estat del malestar

Jordi Bosch és doctor en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona. Membre de l'European Network for Housing Research (ENHR), la principal xarxa d'investigadors europeus en matèria de política d'habitatge, i de l'Observatori Europeu dels Sense Sostre (European Observatory on Homelessness). El seu últim llibre, "L'estat del malestar. Una anàlisi de l'actual crisi immobiliària, financera i social", és un treball que vincula la crisi econòmica actual amb la complicitat dels poders polítics que no hi van intervenir com hauria calgut i els mitjans de comunicació que van convèncer la població. Posa de manifest com aquesta connexió ha generat unes conseqüències no només econòmiques, sinó també humanes i socials.

03:51 Jazz a l'estudi - Lluís Vidal Trio
04:51 Jazz a l'estudi - Eva Cortés
05:51 Videoclips catalans - GOSSOS, Un nou paisatge
05:56 Videoclips catalans - BRUNO ORO, Geloso
06:00 Videoclips catalans - 4 DE COPES, No puc parar
06:02 Videoclips catalans - JOAN COLOMO, Pirotècnia barata
06:05 Videoclips catalans - ANÍMIC, Hannah
06:10 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

A les nostres Illes, hi habiten i crien alguns dels ocells marins del Mediterrani occidental; i en aquest programa en tindrem un de molt especial que serà el nostre protagonista: el virot petit. Amb ell, tant de dia com de nit, coneixerem els hàbitats que ocupen aquestes espècies, entre els quals destacarem els grans penya-segats i els illots costaners, on crien molts d'ells. Veurem els desplaçaments que fan per la mar Mediterrània en l'època de reproducció durant la recerca de menjar per al seu únic poll, per veure el qual ens haurem d'introduir en una colònia ubicada a l'interior de les estretes galeries d'una cova situada a uns quaranta metres per sobre del nivell del mar. També comprovarem si es poden orientar o no, dins la completa foscor de la cova, on veurem com es barallen per obtenir determinats racons. Els crits del virot petit són realment terrorífics durant aquests moments. Sortirem a l'alta mar per veure els problemes que sorgeixen entre pescadors i virots, i els intentarem seguir a tota màquina amb una llanxa ràpida. Aquestes són algunes de les aventures que viurem en aquest primer capítol de Balears salvatge mentre coneixem la vida íntima del nostre virot petit.

06:37 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui explicarem, a través del mart com a protagonista, com arribaren els carnívors a les illes Balears i els efectes desastrosos que la seva activitat va causar sobre la fauna autòctona d'amfibis i rèptils. Mostrarem la conducta que tenen actualment a les nostres Illes; però el que principalment farem en aquest capítol de Balears salvatge sera seguir durant la nit i pels diferents ambients en què es mou aquest gairebé invisible però ferotge depredador que és el mart. El caràcter insular de la població de marts ha canviat des que els humans els introduïren a les Illes fa alguns milers d'anys, la qual cosa es demostra en l'augment de la seves dimensions corporals respecte als marts continentals, així com en la seva variada dieta, amb la inclusió de nous elements vegetals filmats per primera vegada i que encara no havien estat observats; però que desvetllarem, amb altres comportaments fins ara desconeguts, a Balears salvatge. Aprofitarem per mostrar-vos alguns convidats també especials i introduïts pels humans; com ara el mostel, més petit i actiu que el mart, o la geneta, el més gran dels depredadors del nostre arxipèlag.

Progrmació BD ....
07:02 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Quin desastre! Just la vigília de Halloween, un monstre terrorífic ha entrat a totes les cases de Ciutat Alegre i se n'ha endut tots els caramels. Tot fa pensar que aquest any no hi haurà Halloween... si l'Agència Antimonstres no captura el pispa a temps, és clar! Segons en Matt es tracta d'un Carmelòvorus, que es cruspeix els caramels embolicats i tot! Quin mal de panxa!

07:17 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la lletera
tancar

Les tres bessones i la lletera

Les Bessones arriben a la granja de la lletera, una noia que espera fer molts diners venent llet. Les nenes la volen ajudar, però la Bruixa, que no vol que les gerres de llet arribin senceres al mercat, els posa tota mena de traves.

07:47 Doraemon - L'ascensor panoràmic / La poció màgica
08:09 Doraemon - El concert d'en Gegant / Els talons màgics
08:36 Léonard - Elemental
tancar

Elemental

Qui deu haver robat els plànols dels invents del gran Léonard? Això és mereix una investigació amb totes les de la llei. El mestre no pensa descansar fins que no s'hagi fet justícia. Per això ha creat el GRISSOM: el Genial Rastrejador d'Indicis Sospitosos i Susceptibles d'Obrar Malament. Ha estat en Basile? La Mathurine? O el propi Léonard?!

08:45 Léonard - Desànim a bord
tancar

Desànim a bord

El mestre Léonard ha tingut un moment d'inspiració i s'ha adonat que és un impostor, que no té talent i que els seus invents no han tingut mai cap èxit. Però el pitjor de tot és que és incapaç de recordar la idea genial que va tenir ahir! En Basile ha proposat que s'inventi una màquina per retrocedir en el temps. Podria ser la solució a tots els seus problemes. O no...

08:56 mic 3
08:56 Zoobabu - Colibrí
09:00 Els cap de drap - La cursa
09:10 Pingu - La Pinga s'amaga dins d'una capsa
09:18 Animals divertits - La zebra somriu
09:23 En Thomas i els seus amics - L'encàrrec especial d'en Diesel
09:34 En Thomas i els seus amics - En Víctor diu que sí
09:44 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
09:54 Bob, el manetes - La vista d'ocell d'en Corró
10:04 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
10:14 Pepa, la porqueta - Fem avions de paper
10:19 Pepa, la porqueta - L'aniversari de l'Eudald
10:24 Pepa, la porqueta - El bassal de fang més gran del món
10:30 Les endevinalles de la Rac-Rac - L'ós rentador
10:37 Lou! - Mal de mare
tancar

Mal de mare

La Lou faria qualsevol cosa per anar a un concert de hip-hop amb la Mina, però la mare li ha deixat ben clar que encara és massa petita per sortir tota sola de nit. La Lou, en canvi, té clar que hi anirà de totes maneres, sense que ho sàpiga la mare, és clar. Però la mare avui ha quedat per sortir amb en Richard, i també aniran de concert... Al mateix concert!

10:50 Lou! - Plàcida nit
tancar

Plàcida nit

La Mina, que acaba de saber que els seus pares tenen intenció de divorciar-se, està convençuda que aquest serà el pitjor Nadal de la seva vida. La Lou, per animar una mica la seva millor amiga, ha decidit explicar-li la història de la seva vida. Ella, de fet, ni el coneix, el seu pare, però sap molt bé tot el que va passar. Ho vols compartir amb elles?!

11:01 Lou! - Pòquer mentider
tancar

Pòquer mentider

Per fi han arribat les vacances d'hivern! I la Lou ja ho té tot planejat! Es pensa passar tots els dies, totes les hores, tots els minuts amb en Tristany, que també es queda a casa. A última hora, però, ell ha decidit que se'n va a esquiar amb el seu oncle, i quan ho ha dit a la Lou, ella li ha dit que també se'n va a esquiar, al mateix lloc que ell! Però, com s'ho farà?!

11:13 Lou! - Una bona solució
tancar

Una bona solució

La Lou faria qualsevol cosa per organitzar una festa de Cap d'Any..., perquè hi vagi en Tristany, és clar! D'entrada, però, tot són negatives. La mare no en vol ni sentir a parlar, en Richard sol passar el Cap d'Any sol tocant el contrabaix, i els veïns de l'escala no en volen saber res. La cosa està complicada... i la Nit de Cap d'any és avui mateix!

11:29 Contes clàssics - L'espasa clavada a la pedra
11:34 Contes clàssics - Dionís i els pirates
11:39 Contes clàssics - El nap gegant
11:44 Contes clàssics - En Dick Whittington
11:49 Contes clàssics - Blancaneu i Rosa-roja
11:54 Un minut al museu - Tabar. Destral de sella
11:56 Un minut al museu - Albarel decorat amb palmetes
12:01 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

El doctor Nòdul, el fan més gran d'en Zorglub, li ha fet un regal que li permetrà dominar els que s'oposen a ell i a tots els seus projectes. El que no s'esperava en Zorglub és que en Nòdul acabés segrestant en Zero i la Zaoki! Avui, l'Spirou i en Fantàstic tenen una missió molt complicada: donar un cop de mà al seu arxienemic! No t'ho perdis!

12:28 Bugs Bunny i els seus amics - El pugilat d'en Bugs Bunny
12:35 Bugs Bunny i els seus amics - El super conill
12:43 Bugs Bunny i els seus amics - Superànec
12:49 Bugs Bunny i els seus amics - Un venedor persistent
12:56 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill criat a Manhattan
13:08 El llibre de la selva - Tornar-se mico
tancar

Tornar-se mico

El Mowgli i el Phaona, que se les han tingut, han quedat avui al penya-segat del costat de cal Baloo, quan el sol sigui al seu punt més alt, per veure quin dels dos és més valent. El problema és que el Mowgli té molts números per fer tard, perquè s'ha trobat un mico perdut per la selva i l'haurà d'acompanyar fins a casa seva. Un mico que el farà tornar mico!

13:19 El llibre de la selva - Dos pel preu d'un
tancar

Dos pel preu d'un

El Phaona ha vist el Mowgli a prop del poblat i ha convocat una reunió per explicar que el cadell d'home ha provocat els humans i ha fet que travessessin el riu. És evident que el Mowgli és un perill pels animals de la selva i que, segons el Phaona, ha de tornar al poblat... per sempre! Sigui com sigui, avui el Phaona està decidit a desfer-se del Mowgli.

13:34 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

13:58 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

14:24 Martin Mystery - És viu! (1a part)
tancar

És viu! (1a part)

Han arribat els resultats de les avaluacions anuals del Centre. En Martin se n'ha sortit molt bé. La Diana, en canvi, és massa rígida i formal amb les investigacions i haurà de millorar. Aviat, però, rebrà la invitació per entrar en una altra agència que no podrà rebutjar. Tot plegat, un misteri...

14:46 Martin Mystery - És viu! (2a part)
tancar

És viu! (2a part)

Després d'abandonar el Centre, la competència entre en Martin i la Diana cada vegada és més evident i més despiatada. La Diana aviat s'adonarà del greu error que ha comès i haurà de demanar ajut als seus amics de sempre. Estaran disposats a ajudar-la, després del que els ha fet?

15:10 El detectiu Conan - El cas del segrest de la dona del temps
15:32 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del franctirador misteriós (1)
15:59 Inuyasha - L'escamot dels set ressuscitats terribles
tancar

L'escamot dels set ressuscitats terribles

L'Inuyasha i tota la colla s'assabenten de l'existència d'un grup de set esperits que abans havien estat mercenaris, però que havien estat executats pel seu comportament inhumà. Tan bon punt la Kagome detecta la presència d'un fragment de l'Esfera dels Quatre Esperits, la Sango se'n va corrents tota sola i troba el seu germà perdut, en Kohaku, que encara continua sota el control d'en Naraku. Mentrestant, l'Inuyasha es troba amb un dels malvats d'aquella banda de mercenaris morts, en Jakotsu.

16:21 Inuyasha - S'acosta l'emmetzinador Mukotsu
tancar

S'acosta l'emmetzinador Mukotsu

L'Inuyasha persegueix en Jakotsu. Mentrestant, en Mukotsu, que fa servir verí contra les seves víctimes, ataca la Kagome. En Miroku i la Sango també s'han enverinat. Però, contra tot pronòstic, en Sesshomaru, que vol parlar amb l'Inuyasha, salva el nostre grup d'herois.

16:47 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la reina de la neu
tancar

Les tres bessones i la reina de la neu

En un poblet de muntanya nevat on les ha castigades l'Avorrida, les nenes han conegut en Kay i la Gerda. Les Bessones i els seus nous amics juguen amb la neu sense adonar-se que hi ha algú que els vigila: és la reina de la neu, una bruixa dolenta que s'enduu en Kay al seu castell de gel¿ Quan les nenes van a rescatar-lo, cauen en mans d'uns bandolers¿

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La casa Bob
17:27 La Lua i el món - El dia de les margarides
17:30 Zoobabu - Papallona
17:34 En Thomas i els seus amics - En Thomas i en Ronya
17:49 L'hora del Timmy - El Timmy busca el putxinel.li
18:06 Una mà de contes - Els calçotets
18:18 La Supermots - Qui és la Preguntes?
tancar

Qui és la Preguntes?

L'Entrenador ha fet fora la Preguntes de l'Escola d'Arxienemics i Supermalvats perquè assegura que fer preguntes no és un superpoder. Ara ella està decidida a demostrar el contrari... i la Supermots aviat ho haurà de comprovar de primera mà. I és que la Preguntes té l'habilitat de fer que la gent s'ho qüestioni tot. Fins i tot qui són!

18:30 La Supermots - La Supermots i el noi de les nines
tancar

La Supermots i el noi de les nines

En TJ, que es vol comprar un megagronxador per al pati de casa, ha decidit començar a vendre nines de la Supermots. I ho farà a tots els llocs on la Supermots derroti algun superdolent! El problema és que això ha distret tant la Supermots, que ara ha sigut en Chuck el que l'ha derrotat a ella! Avui aprendràs què volen dir les paraules "sacsejar" i "record"!

18:41 La Supermots - En Chuck, el cuiner
tancar

En Chuck, el cuiner

La senyora Bel està treballant en un nou projecte destinat a ajudar els delinqüents a reintegrar-se a la societat. Per això ha decidit que en Chuck, el noi del Sandvitx Malvat, en lloc d'anar a la presó, a partir d'ara serà el nou cuiner de l'escola de la Beti. Ara bé, els menús han de ser sense sandvitxos. Això no pot acabar bé de cap manera. Vols dir que ho resistirà?!

18:57 El llibre de la selva - El dia que va tremolar la terra
tancar

El dia que va tremolar la terra

El silenci i els nervis que es respiren a la selva fan pensar que ben aviat hi haurà un... terratrèmol! Els animals són tan llestos que l'instint els avisa abans, perquè puguin estar alerta. Però de vegades hi ha accidents, i aquest cop el Bala i la Lali han quedat atrapats a dins del cau. I l'únic que els pot ajudar a sortir és... el Kaa?! Serà capaç de convènce'l, el Mowgli?!

19:08 El llibre de la selva - L'arbre dels desitjos
tancar

L'arbre dels desitjos

Per culpa del Phaona, el Mowgli ha fallat la prova de caça i no podrà anar a caçar amb la manada de llops. El Tabaqui, que ha vist que el Mowgli no està gens segur d'ell mateix, li ha parlat de l'arbre dels desitjos i l'ha convençut que hi vagi tot sol, mentre que el Shere Khan l'espera amb les dents ben esmolades... Hi arribaran a temps, el Baloo i el Bagheera?!

19:18 El llibre de la selva - Salveu el tigre
tancar

Salveu el tigre

Tot fugint del Shere Khan, el Mowgli ha caigut dins d'unes arenes movedisses i el tigre l'ha deixat allà tot sol. Ha tingut sort que el Baloo i el Bagheera eren allà, a prop, i l'han pogut salvar. Més tard, serà el Shere Khan el que caurà a les arenes movedisses, i l'únic que el podrà salvar serà el Mowgli... Què et sembla que farà? Li pagarà amb la mateixa moneda? O l'ajudarà?

19:30 Info k
19:48 Scooby-Doo, on ets? - QUI DEU SER LA BRUIXA?
tancar

QUI DEU SER LA BRUIXA?

L'Scooby-Doo i en Shaggy s'han trobat un estoig de violí ple de diners, però un titella els l'ha pispat. Les pistes els han dut fins al teatre on hi ha l'espectacle dels titelles d'en Pietro. Allà, s'hi amaga un altre misteri... i possiblement el cau d'una colla de falsificadors! Ara només falta desemmascarar-los! T'ho perdràs?!

20:08 Scooby-Doo, on ets? - L'EXTRATERRESTRE MISTERIÓS
tancar

L'EXTRATERRESTRE MISTERIÓS

Avui l'Scooby-Doo i companyia han anat a visitar el Castell dels Franken, l'únic castell que han importat mai des de Transilvània, pedra a pedra! Abans d'arribar-hi, però, una endevinaire els ha advertit que si hi entren, hi trobaran la mort. A part de l'home llop, el Dràcula i el Frankenstein, és clar! Els hi acompanyes?!

20:34 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

21:01 Tom i Jerry - Anem al cinema
21:07 Tom i Jerry - El ressopó
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - Regala'm un ratolí
21:23 Tom i Jerry - Tom el forçut
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - De vacances
06:04 Megaminimals - El germanet de l'Eric
06:10 Megaminimals - La flauta de la Bonnie
06:17 La vaca Connie - La vall de les papallones
06:28 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'Adrian és el nen que treu més bones notes de la classe i el que sap més de jocs de vídeo. Avui fins i tot n'ha d'anar a provar un per a una revista! En Socrates li té tanta enveja que ha decidit pispar-li la consola. Sense saber, és clar, que està a punt d'alliberar un monstre que podria convertir tota la ciutat en un món virtual... que ni els Average podrien controlar!

06:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Des que l'Ellen va llançar la nova campanya publicitària de l'Agència Antimonstres, no ha parat gaire per casa. De fet, en Bruce va de bòlit amb totes les feines domèstiques. Per casualitat, o potser no, Madame Bovary s'ha ofert per fer de minyona a casa els Average. A l'Ellen li ha semblat fantàstic, però vols dir que no en porta alguna de cap...?

06:51 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Bruce, després de comprovar que ja no és capaç de distingir un Morvac d'un Furimax, ha pres una decisió molt important. Es retira com a caçador de monstres i començarà a fer pizzes... a la furtoneta! Però el pitjor de tot és que l'Ellen també s'hi apunta! Ara l'Agència Antimonstres són en Matt i la Manson... que no tenen gaire clar com se'n sortiran. No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - En Son Goku contra en Krilin
tancar

En Son Goku contra en Krilin

Després de l'abandonament inesperat d'en Jackie Xun, que ha donat la victòria a en Ten Shin Han, en Son Goku i en Krilin es disputaran l'altra plaça que dóna accés a la gran final. El que comença sent un combat entre amics, aviat es convertirà en una demostració de força i tècnica per part de dos rivals que es coneixen a la perfecció.

21:58 Bola de drac - Els millors cops d'en Krilin
tancar

Els millors cops d'en Krilin

Continua l'espectacular combat entre en Son Goku i en Krilin, que després de rebre un kamehame, comença a exhibir tot el seu repertori de cops. Coneixent el punt dèbil del seu rival, sap que només té una oportunitat per derrotar-lo, i té intenció d'aprofitar-la. El guanyador del combat s'enfrontarà a la gran final contra el temible Ten Shin Han.

22:28 Pel·lícula - Vol nocturn
tancar

Vol nocturn

A Lisa Reisert no li agrada volar, però el terror que té en un vol nocturn a Miami no té res a veure amb la por als avions: en aquest cas, el seu company de seient és un terrorista que l'obliga a cooperar amb ell sota una greu amenaça.

23:43 Waterloo Road - Cap. 58 T4E18
tancar

Cap. 58 T4E18

Després de perdre l'autoritat a classe, ha quedat clar que la tornada de la Steph al Waterloo Road serà, si més no, problemàtica. La situació encara es complica més quan la Rachel posa en dubte les capacitats de la Steph com a professora. D'altra banda, en Donte encara intenta pair la decisió que ha pres la Chlo d'entregar el seu fill en adopció per poder continuar amb els estudis.

00:37 Chuck - Cap. 18 En Chuck contra Tom Sawyer
tancar

Cap. 18 En Chuck contra Tom Sawyer

La vida com a espia comença a passar factura a en Chuck i tothom se n'adona. Ell mira d'explicar el seu comportament estrany a l'Ellie i al peculiar expert en eficiència de Buy More, Emmett Milbarge, però una nova ordre ho acaba d'embolicar tot més. Un terrorista mundialment conegut apareix buscant en Jeff, i en Chuck no té més remei que socialitzar amb el raret del grup per esbrinar quin és el seu paper en la missió.

01:21 One piece - Maneres de ser. Les tècniques d'en Zoro i el somni de l'Usopp!
tancar

Maneres de ser. Les tècniques d'en Zoro i el somni de l'Usopp!

Els pirates del barret de palla salten a la cascada, cap al lloc on se suposa que ha d'arribar la Kokoro amb el tren d'aigua. Mentre baixen cascada avall, en Zoro i l'Usopp recorden de quina manera van conèixer en Ruffy. L'Usopp estava decidit a fer el que fos per protegir el seu poble, i en Zoro es va unir als pirates del barret de palla per fer realitat el seu somni: ser el millor espadatxí del món.

01:45 Doctor Who - Cap. 4 Àliens a Londres
tancar

Cap. 4 Àliens a Londres

Aquest és el primer episodi que es divideix en dues parts. El Doctor torna Rose a casa. Una nau espacial ha de fer un aterratge d'emergència al Tàmesi; Londres queda completament reclosa i el món està en alerta vermella. Mentre el Doctor investiga el supervivent, un àlien, Rose descobreix que casa seva ja no és un lloc segur. Qui són els Slitheen?

02:35 Waterloo Road - Cap. 58 T4E18
tancar

Cap. 58 T4E18

Després de perdre l'autoritat a classe, ha quedat clar que la tornada de la Steph al Waterloo Road serà, si més no, problemàtica. La situació encara es complica més quan la Rachel posa en dubte les capacitats de la Steph com a professora. D'altra banda, en Donte encara intenta pair la decisió que ha pres la Chlo d'entregar el seu fill en adopció per poder continuar amb els estudis.

03:30 Gavin i Stacey - T1E3
tancar

T1E3

Ara que ja han decidit que es casen, en Gavin i la Stacey es disposen a explicar-ho a amics i família. Els pares d'en Gavin estan més contents que mai. La família de la Stacey, en canvi, no ho veu tan clar. El que s'ho ha agafat pitjor és l'Smithy, que no vol ni parlar amb en Gavin. Sigui com sigui, ha arribat l'hora que es coneguin les dues famílies, i ho faran en una festa a casa dels Shipman, on es parlarà de moltes coses, fins i tot de diners.

03:58 Gavin i Stacey - T1E4
tancar

T1E4

Només falta un mes i mig per al casament i els nervis estan a flor de pell. En Gavin té la intenció de fer una proposta molt important a l'Smithy, però encara no té clar si l'acceptarà. La Nessa està molt desconcertada perquè té un retard. La família Shipman anirà fins a Barry Island a una fira nupcial i l'Smithy començarà a preparar el comiat de solter d'en Gavin, que vol que sigui ben sonat.

04:29 Waterloo Road - Cap. 58 T4E18
tancar

Cap. 58 T4E18

Després de perdre l'autoritat a classe, ha quedat clar que la tornada de la Steph al Waterloo Road serà, si més no, problemàtica. La situació encara es complica més quan la Rachel posa en dubte les capacitats de la Steph com a professora. D'altra banda, en Donte encara intenta pair la decisió que ha pres la Chlo d'entregar el seu fill en adopció per poder continuar amb els estudis.

05:21 Imp - Invents malèfics
05:22 Imp - Buzzz...
05:24 Imp - Pirateria
05:25 Imp - El Púlpit del Mal
05:30 Crackòvia - Cap. 129
tancar

Cap. 129

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sandro Rosell (Queco Novell) i la seva directiva preparen el projecte per construir un nou estadi que substitueixi el Camp Nou. Mentrestant, Gerard Piqué (Bruno Oro) presenta la seva defensa davant el comitè de competició. Descobrirà que els membres d'aquest organisme són més antics del que es pot arribar a imaginar. A més, al "Hat trick", Jordi Grau (David Olivares) ensenya una relíquia del barcelonisme: el tovalló de paper on Leo Messi (Carlos Latre) va signar el seu primer contracte. Johan Cruyff (Jordi Rios) s'assabenta que Mourinho (Toni Albà) també escriu articles a la premsa. L'holandès es troba amb l'entrenador del Madrid al camp de golf. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.