TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

10:59 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Coca de iogurt
tancar

Coca de iogurt

La coca de iogurt és la coca ideal per fer amb la quitxalla. No cal ni balança, amb l'envàs del iogurt prenem les quantitats i les proporcions. Ens ha de quedar una coca flonja que podrem guarnir amb sucre de llustre o amb xocolata.

15:57 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Hèctor ha quedat amb l'Ivan per renovar-se el DNI i diu que no el troba. L'Ivan va al pis del noi a buscar-lo i fa un descobriment inquietant. La Gina ha enganyat els seus pares i els ha dit que té nòvio. La noia vol confessar-los la veritat, però s'assabenta que el seu pare té previst traspassar-li l'empresa i es fa enrere. La Marta i la Gina demanen a en Jordi que es faci passar pel nòvio. En Quique i la Cèlia no volen negar més els seus sentiments i es plantegen tenir una relació. La Cèlia coneix l'Adrià i el nen deixar anar un comentari despectiu de la Cristina sobre ella.

16:37 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Després de trobar la roba de l'Hèctor tacada de sang, l'Ivan comença a sospitar que pugui haver agredit la noia del forn. En Quim va al pis de l'Eva a fer guàrdia perquè en Litus no l'ocupi. En principi hi havia d'estar al matí, només, però finalment l'Eva s'allarga un parell d'hores més: en Litus té un pla... La Cati ja té la festa d'aniversari per a la dona del seu cap a punt. El resultat de l'esdeveniment tindrà conseqüències sorprenents.

17:14 Tot es mou
19:57 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:14 Preguntes Freqüents - "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro
tancar

"Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro

"Preguntes freqüents" vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, cada dissabte a la nit Cristina Puig buscarà en directe les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.
El programa, que jugarà amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, oferirà una nova manera de tractar els problemes que ocupen i preocupen els catalans, des d'una perspectiva diferent.
Cada setmana, la conductora s'envoltarà de col·laboradors i convidats per analitzar la realitat catalana des d'un nou punt de vista que combina la informació més rigorosa i l'anàlisi de l'actualitat, amb humor i entreteniment, donant veu als protagonistes.
Cristina Puig presenta "Preguntes freqüents" i l'acompanyaran Pilar Rahola i Quico Sallés, que cada setmana passaran pel programa per donar resposta a les qüestions que es plantegin en aquest programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

01:14 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

01:39 Futbol : Copa Amèrica - Brasil-Xile Quarts 2
tancar

Brasil-Xile Quarts 2

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

03:59 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:16 Bogeria a la pastisseria - L'habitació dolça
tancar

L'habitació dolça

En el primer capítol de "Bogeria a la pastisseria" veurem com Christian Escribà i el seu equip s'enfronten a un dels reptes més importants de la seva història: convertir una habitació d'hotel en una habitació dolça, al més pur estil Hansel i Gretel! També veurem com l'equip restaura el famós gos del restaurant El Bulli de Ferran Adrià, un pes pesant de més de 80 kg de merengue!

23:07 A taula - A Turena
tancar

A Turena

80 cabres, algunes gallines, dos ases i prats ben verds: vet aquí la granja d'en Sébastien Beaury i la Claire Proust a Turena, al sud-oest de París. Amb la llet de cabra fan el famós rotlle encendrat Sainte-maure, tan característic de la regió. La Claire té, a més, una altra passió: remenar herbes i plantes medicinals, que tot sovint incorpora a la seva cuina dels experiments per elaborar receptes tradicionals i variants improvisades. Les patates de la "petatou", per exemple, les bull amb llet de cabra i la base d'aquest pastís la condimenta amb l'hidrolat de romaní que ella mateixa destil·la.

23:33 A taula - A l'Alentejo
tancar

A l'Alentejo

La Guida Silva és propietària d'alguns "montados", boscos de suredes centenàries, a la regió portuguesa de l'Alentejo, al sud de Lisboa. Durant l'època de collita, el seu germà Pedro s'encarrega de cuinar per a tota la família. Entre les seves especialitats trobem plats tradicionals com l'"açorda", una sopa de pa amb herbes silvestres o les "migas", una pasta de pa per acompanyar la deliciosa carn del porc alentejà.

23:58 A taula - Al Friül
tancar

Al Friül

La regió del Friül està situada a l'extrem nord-oriental d'Itàlia, a la frontera amb Àustria i Eslovènia. El Friül és conegut pel famós "prosciuto di San Daniele", un pernil assecat al vent, però també s'hi estan redescobrint plats antics com el "toc' in braide", amb farina de blat de moro i una salsa de formatge amb llet. Filippo Bier és el mestre carnisser d'una especialitat d'embotit regional, la "pitina", feta amb carn de cabra i porc, i recoberta amb farina de blat de moro.

00:27 Bogeria a la pastisseria - L'habitació dolça
tancar

L'habitació dolça

En el primer capítol de "Bogeria a la pastisseria" veurem com Christian Escribà i el seu equip s'enfronten a un dels reptes més importants de la seva història: convertir una habitació d'hotel en una habitació dolça, al més pur estil Hansel i Gretel! També veurem com l'equip restaura el famós gos del restaurant El Bulli de Ferran Adrià, un pes pesant de més de 80 kg de merengue!

01:15 L'odissea del menjar - L'últim plat
tancar

L'últim plat

En aquest episodi, l'últim de la sèrie, fem un repàs de les experiències viscudes durant la filmació dels documentals, que va durar dos anys i mig i va tenir lloc en 24 països. El productor Wook-Jung Lee, que ha estudiat cuina i és un gran aficionat a la gastronomia, ens relata els millors moments del viatge i ens convida a reviure'n els plats i els personatges més memorables, per acabar de confirmar la premissa de L'odissea del menjar que la cultura culinària ha marcat la història i la identitat humana.

02:11 A taula - A Turena
tancar

A Turena

80 cabres, algunes gallines, dos ases i prats ben verds: vet aquí la granja d'en Sébastien Beaury i la Claire Proust a Turena, al sud-oest de París. Amb la llet de cabra fan el famós rotlle encendrat Sainte-maure, tan característic de la regió. La Claire té, a més, una altra passió: remenar herbes i plantes medicinals, que tot sovint incorpora a la seva cuina dels experiments per elaborar receptes tradicionals i variants improvisades. Les patates de la "petatou", per exemple, les bull amb llet de cabra i la base d'aquest pastís la condimenta amb l'hidrolat de romaní que ella mateixa destil·la.

02:37 A taula - A l'Alentejo
tancar

A l'Alentejo

La Guida Silva és propietària d'alguns "montados", boscos de suredes centenàries, a la regió portuguesa de l'Alentejo, al sud de Lisboa. Durant l'època de collita, el seu germà Pedro s'encarrega de cuinar per a tota la família. Entre les seves especialitats trobem plats tradicionals com l'"açorda", una sopa de pa amb herbes silvestres o les "migas", una pasta de pa per acompanyar la deliciosa carn del porc alentejà.

03:02 A taula - Al Friül
tancar

Al Friül

La regió del Friül està situada a l'extrem nord-oriental d'Itàlia, a la frontera amb Àustria i Eslovènia. El Friül és conegut pel famós "prosciuto di San Daniele", un pernil assecat al vent, però també s'hi estan redescobrint plats antics com el "toc' in braide", amb farina de blat de moro i una salsa de formatge amb llet. Filippo Bier és el mestre carnisser d'una especialitat d'embotit regional, la "pitina", feta amb carn de cabra i porc, i recoberta amb farina de blat de moro.

03:28 Karakia - Cultures del Marroc i d'Itàlia
tancar

Cultures del Marroc i d'Itàlia

Dues històries: Un blog de gastronomia marroquina i la cuina d'en Giuseppe.
La 'mrouzia' és un plat important en la cuina marroquina. És un plat festiu que es prepara amb xai, ja sigui durant l'id al-Ad·ha, la festa musulmana del Sacrifici o bé quan s'ofereix un xai pel naixement d'un fill. Aquest és el cas de la recepta que ens explica la Georgina, feta amb part del xai que ella i el seu marit, en Noureddine, que és de Casablanca, van sacrificar en néixer la Salma. La Georgina documenta tot el procés de la preparació d'aquest plat especial que es cuina amb mel i moltes espècies. Fa un temps va obrir un blog, un dels pocs que en aquest país tracten la cuina marroquina. Hi aboca receptes, experiències i consells dels plats que prepara.
En Giuseppe va arribar a Catalunya a finals dels anys 50. Una família catalana va confiar amb ell per engegar les seves gelateries. Havia après la tècnica de producció a Milà, on el gelat tenia molta fama. Tot i el seu periple al nord d'Itàlia i després a Catalunya, en Giuseppe no ha deixat ni un moment de sentir-se napolità, com diu ell, tot i haver nascut a Salern. Amb els anys els records de la seva enyorada Campània l'han empès a conservar i a transmetre als fills els plats casolans que ja cuinava la seva nonna, l'àvia. Plats avui dia difícils de trobar fins i tot a Itàlia: els 'linguine allardate' (amb salsa de llard), 'scarola repiena rostita' (sí, escarola farcida i rostida), o la 'pizza di grano', una mena de coca de crema a base de ricotta i blat.

04:17 Thalassa - LA FORÇA DEL LLEVANT
04:39 Thalassa - La reserva marina del Rosselló
04:59 L'illa del tresor - Joan Valent
tancar

Joan Valent

Des que als cinc anys va heretar l'afició per la música, el mallorquí Joan Valent ha recorregut mig món orquestrant la seva particular banda sonora. Ara, en una conversa tan simfònica com verbal, el compositor visita L'illa per traslladar-hi reflexions sobre la creació, l'amor, el sexe, la mística musical o fins i tot el futur de Mallorca. I des del mateix espai, Joan Barril i Joan Ollé assistiran a un simposi de doctors universals, retrobaran el soldat de la Marieta de l'ull viu i ensopegaran amb els topoi d'un costumari nostrat, mentre tres sirenes repassen una nova lliçó d'anatomia.

05:25 L'illa del tresor - Lluis Bassat
tancar

Lluis Bassat

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:51 Videoclips - P.A.W.N. Gang - Digam Xque
05:55 Videoclips - The Bird Yellow & Arnau Comas - My Matador
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - La història d'amor dels investigadors de la Central Metropolitana 7 (2a part)
tancar

La història d'amor dels investigadors de la Central Metropolitana 7 (2a part)

Tres amics d'en Masashi són sospitosos del segrest: en Rokuda, un amic de la infantesa, en Hikiya, un antic company de l'institut i en Satsuka, el director del gimnàs on treballa en Masashi. Inesperadamentm, però, mentre tots miren de fer deduccions per enxampar el segrestador, en Kouta apareix... sa i estalvi! Això sí, hi ha un detall molt intrigant: en nen porta els mitjons ben molls. En Takagi, més ràpid que ningú, troba la solució de l'enigma.

06:26 El detectiu Conan - La proesa de la Kuru!
tancar

La proesa de la Kuru!

En Conan i la Ran s'ho passen de primera mirant com juguen dos gossos, una retriever daurada, la Kuru, i un sétter irlandès, que es diu Musashi. Resulta que en Kogoro ha rebut la visita d'una clienta que és veïna dels amos dels gossos, i que té por que en Musashi la mossegui. I resulta que les seves sospites no deixaven de ser certes, perquè el gos no la mossega a ella, però sí mossega la seva sogra, la Kinue, que mor del xoc produït per la ferida. Com s'ho farà en Conan per descobrir que en realitat és tracta d'un assassinat? Sempre pot comptar amb l'ajuda de la Kuru...

06:50 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wacky Robot's Fingers and Toes (Story)
06:54 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - I see you! Part 2 (song)
06:56 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Are you OK? Part 1 (song)
06:57 Wow! English Method - Early Primary Green - Monster Mask (Story)
07:02 Wow! English Method - Early Primary Green - Can you describe it? Part 1 (song)
07:05 Wow! English Method - Primary Bronze - I can't show you that! (Story)
07:10 Wow! English Method - Primary Bronze - Who put my toilet there? (song)
07:12 Wow! English Method - Primary Bronze - Let's do something! (song)
07:16 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la sequera sospitosa
tancar

La Lucky i la sequera sospitosa

A Miradero hi ha una sequera molt forta. El riu ha quedat completament sec, la font del poble no raja i els pous estan buits. Quan l'alcalde convoca els veïns per buscar-hi solucions, en Grayson anuncia que ell té aigua de sobres al seu pou i que està disposat a compartir-la amb tothom, però cobrant. La Lucky troba sospitós que només tingui aigua el pou d'en Grayson, i va amb les amigues a la seva finca a investigar què passa.

07:39 Kikoriki - Austràlia
tancar

Austràlia

Per un programa de ràdio, el Chiko s'assabenta que els eriçons són uns animals molt útils, repartits per tots els continents, menys a Austràlia, cosa que el sorprèn i el deixa molt preocupat. Com que no s'ho pot treure del cap, al final decideix anar cap a Austràlia, per poder ser el primer eriçó d'aquell continent. El Krash mira de treure-li la idea del cap, però no se'n surt.

07:45 Kikoriki - La guerra freda
tancar

La guerra freda

Al Krash i al Chiko l'hivern se'ls fa etern i es moren de ganes que arribin el bon temps, el sol i la calor per poder gaudir de l'aire lliure. I estan disposats a fer qualsevol cosa per accelerar el pas del mal temps al temps primaveral. Però només fan que trobar-se pegues.

07:51 Kikoriki - Bon nyam nou! (1a part)
tancar

Bon nyam nou! (1a part)

El Krash li vol ensenyar al Chiko el drac Nyam, però el Chiko no es creu que existeixin els dracs. Fins que veu el Nyam sortint d'un forat que hi ha al gel que cobreix un llac. Però llavors arriben la Rosa i el Wally, que venen a buscar aigua del llac. El drac torna a l'aigua i els altres, sense voler, se l'emporten a casa amb l'aigua que recullen.

07:57 Kikoriki - Bon nyam nou! (2a part)
tancar

Bon nyam nou! (2a part)

La Rosa i el Krash s'estan barallant sempre per estar amb el drac Nyam. Tots dos el volen tenir en exclusiva, sense que hi hagi l'altre. Llavors al Chiko se li acudeix la idea que estiguin amb ell per torns: un el dies parells i l'altre els senars. Com que continuen enemistats, l'eriçó pensa que una manera que facin les paus és celebrant el cap d'any tots junts.

08:03 Kikoriki - El nostre campió olímpic
tancar

El nostre campió olímpic

S'acosten els Jocs Olímpics i els Kikoriki s'entrenen per poder-hi anar, però el Carlin es desespera quan veu els resultats desastrosos dels seus esportistes. Però quan es fixa en la destresa del Chiko a l'hora de fer castells de sorra, decideix que proposarà al Comitè Olímpic que incloguin aquest esport als Jocs. I el Chiko comença a fer la preparació per poder-s'hi presentar, però l'entrenament és tan intens que es lesiona i posa en perill la seva carrera d'esportista.

08:10 Bola & Bill - El concurs de fotografia
tancar

El concurs de fotografia

El Bola vol participar en un concurs de fotografia per guanyar entrades per al parc Animal World, el preferit de les mascotes i els seus amos, però tot són entrebancs. Per començar, la seva càmera està feta malbé. El seu pare li deixa el mòbil, però ell es distreu jugant i no té temps de fer fotos. La veïna li deixa una màquina de fer fotos de l'any de la picor, però tampoc se'n surt. Fins que...

08:22 Bola & Bill - El Bill és una estrella
tancar

El Bill és una estrella

El Bola apunta el Bill a un càsting de la tele. Al Bill li fa molta il·lusió, però abans de fer la prova ja li pugen els fums al cap i es comença a portar malament. Els pares del Bola s'enfaden i no deixen que s'hi presenti. El Bill fa tot el que pot perquè s'ho repensin, però, quan finalment li donen permís per fer el càsting, ja s'hi han presentat molts altres gossos.

08:45 Misha, la gata violeta - El pal màgic
tancar

El pal màgic

La Misha pinta un pal de color d'or i convenç el Guillem que és una vareta màgica. El Guillem s'ho creu i tots dos van pel poble fent "trucs màgics". Quan la vareta es mulla i es descoloreix, el Guillem s'adona de l'enganyifa. La Misha haurà de trobar la manera de fer que la vareta continuï sent màgica.

08:52 Misha, la gata violeta - La tenda de campanya
tancar

La tenda de campanya

La família de la Misha s'ha comprat una tenda de campanya i marxaran dos dies al bosc per estrenar-la. Un cop arriben al bosc, s'adonen que se l'han oblidada! Quan tornen a casa, descobreixen que l'avi ha muntat una festa a casa, aprofitant que la família no hi era. Per sort, la Misha té una idea perquè tothom pugui fer els seus plans.

08:58 Misha, la gata violeta - El rei de les galetes
tancar

El rei de les galetes

L'Hilari està tan obsessionat amb les galetes que els pares li fan prometre que se n'oblidarà per una temporada. Però quan va a casa la Misha, es troba tota la família a la cuina, preparant-se per participar en el concurs del Rei de les Galetes. L'Hilari es veu obligat a donar-los un cop de mà. Però, què passarà quan presentin les galetes a la plaça? I si ho descobreixen els seus pares?

09:05 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un vaixell
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un vaixell

SINOPSI Fa molta calor i en Louie i la Yoko han anat a la platja. Tot d'una, troben un iceberg amb un pingüí que s'hi ha quedat adormit. La calor ha fos gairebé tot el gel i el pobre animaló no sap com tornarà a l'Antàrtida. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un vaixell per anar fins al pol sud i portar-lo amb la seva família.

09:12 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un patí de pedals
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un patí de pedals

SINOPSI En Louie i la Yoko acaben de fer un pícnic a la vora del llac i es disposen a reciclar les deixalles. De cop, apareix una tortuga que vol llogar una llanxa per anar a veure la seva germana, que viu en una illa pròxima, però als parcs naturals està prohibit fer servir embarcacions contaminants. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un patí de pedals.

09:19 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un sidecar
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un sidecar

SINOPSI En Louie i la Yoko van a veure un ral·li de motos al mig del desert. Abans del tret de sortida, coneixen tres fennecs que hi volen participar, però la moto només té dos seients. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-los un sidecar perquè puguin córrer totes tres germanes juntes.

09:27 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El calder de l'abundància
tancar

El calder de l'abundància

Hi ha una gran fam al regne de Camelot, i en Merlí encarrega als vailets de la Taula Rodona que busquin el calder de l'abundància. Aquest calder, que conté una sopa ben alimentosa, es torna a omplir màgicament un cop s'ha buidat. L'Artús i la Ginebra se'n van a buscar-lo. Mentrestant, els altres s'han quedat al castell perquè l'Ulfius ha encomanat als escuders que guardin els rebostos reials.

09:38 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La poció contradictòria
tancar

La poció contradictòria

Cada any, el rei Lot d'Orcània envia un emissari a Camelot per beure el Nèctar de la Pau amb el rei Uter, en senyal d'amistat i col·laboració entre els dos regnes. Aquest any, en Merlí encarrega a la Morgana la preparació del nèctar, seguint la recepta dels druides, però la noia hi afegeix una gota d'una poció que troba per allà per donar més color al beuratge, i això té un resultat fatídic.

09:49 Zoom, el dofí blanc - Taniwha
tancar

Taniwha

L'Auru rep l'Heremoana, un collar de corall negre que simbolitza la seva maduresa. Però en una sortida al mar amb els seus amics, l'Auru perd el collar, que va a parar a les mans de Taniwha, el calamar gegant que viu a les profunditats de Maotou. Quan intenten recuperar-lo, els nostres herois descobreixen la increïble veritat sobre aquest monstre llegendari.

10:01 Zoom, el dofí blanc - Big Baluha Burger
tancar

Big Baluha Burger

La Maéva està destrossada. Rep la visita d'un estrany inspector que l'amenaça de tancar el seu restaurant si no paga una multa exorbitant. El Van Krook s'ofereix a pagar-li la multa, però amb la condició de convertir el restaurant en un "fast food"! A la Maéva no li queda més remei que acceptar, però el Yann i els seus amics tenen els seus dubtes. I si tot plegat és un muntatge?

10:14 Dracs: Cap a nous horitzons - Salvem l'exterminador
tancar

Salvem l'exterminador

La reina Mala fa avisar els genets de dracs per informar-los de dues coses: d'una banda, que han advertit la presència de molts caçadors de dracs a l'illa on solen anar ella i el seu seguici a comprar armes; de l'altra, que ha decidit posar a prova la persona que ha triat com a candidat per convertir-se en el seu rei: en Carademoc.

10:37 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El navirou enamorat
tancar

El navirou enamorat

Al poble arriba la senyora Rosa, una venedora ambulant de roba i complements. Tothom està engrescat amb les mercaderies que li poden comprar. Però el que queda més impressionat de tots és el Navirou, amb l'ajudant de la venedora. Se n'enamora tant que deixa el poble i els seus amics per viure-hi una gran història d'amor però, al cap de pocs quilòmetres, l'atac d'un monstre canvia el curs dels esdeveniments.

11:01 George de la jungla - La jungla d'ombra
tancar

La jungla d'ombra

És dimarts, el pitjor dia de la setmana, perquè és el dia de les migracions i en George ha de dirigir els desplaçaments dels animals. Però com que li fa una mandra increïble, fuig així que en té l'oportunitat per ajudar una pobra girafa que s'està enfonsant en un sorramoll, sense saber que ell mateix s'hi enfonsarà i anirà a parar a una realitat paral·lela ben curiosa: la jungla d'ombra.

11:12 George de la jungla - Un volcà d'amor
tancar

Un volcà d'amor

En el transcurs d'una baralla entre el doctor i en George, sense voler la Magnolia s'empassa l'erupcionador, un invent del doctor que serveix per controlar la lava del volcà i fer-la servir d'arma. A partir d'aquell moment, cada vegada que la noia s'enfada, el volcà entra en erupció. Per arreglar-ho, en Simi i en George hauran de trobar la manera de fer que la Magnolia estigui sempre contenta.

11:23 Els Mini Ninges - El gigasamurai - El drac (2a part)
tancar

El gigasamurai - El drac (2a part)

Els Mini Ninges, que es pensaven que s'havien desempallegat del gigasamurai, el veuen reaparèixer. I aquest cop la Shoko els amenaça de fer-li destruir el poblat si no es rendeixen. Però el Mestre Ninja fa servir el seu Llibre dels Set Encanteris per crear un drac blanc gegant que pugui plantar cara al gigasamurai de l'Ashida. El problema és que no saben com fer-ho per dominar el drac.

11:34 Els Mini Ninges - El remolí dels orígens (1a part)
tancar

El remolí dels orígens (1a part)

L'Ashida ha perdut la seva màgia negra: el Mestre Ninja l'hi ha pres i l'ha amagat perquè ningú la pugui trobar mai més. Però la màgia negra és massa poderosa i ressorgeix. El Mestre l'haurà de destruir. Com que la màgia blanca i la màgia negra van néixer al mateix temps al Remolí dels Orígens, per destruir-ne una ha de destruir l'altra. Però això té un preu: els Mini Ninges perdran els seus poders.

11:44 Els Mini Ninges - El remolí dels orígens (2a part)
tancar

El remolí dels orígens (2a part)

El Hiro, la Suzume i el Futo han anat a rescatar el Mestre Ninja de les urpes de l'Ashida, que l'ha capturat perquè no pugui destruir la seva màgia negra. La Suzume i el Hiro s'han d'enfrontar al pitjor dilema de les seves vides: si destrueixen la màgia negra, la Terra sota els Núvols se salvarà, però perdran els seus poders. Mentrestant, el Shun i la Kunoichi proven de salvar la nau ninja.

11:55 Els Mini Ninges - El cau de la serp
tancar

El cau de la serp

Un dia, abans d'anar a dormir, la Suzume explica la història de por de la llegendària serp gegantina Jiman, que viu en un forat immens que hi ha al pantà. El Hiro es fa el valent i diu que no li fa por, però a la nit té un malson i desperta els seus amics. L'endemà, com que ells se'n riuen, se'n va al pantà i es tira pel forat per demostrar que no té por.

12:06 Els germans Kratt - El pelut marí
tancar

El pelut marí

L'Aviva ha reforçat el submarí de l'Equip Kratt i, a més, ara funciona amb energia solar, igual que el fitoplàncton. L'únic que han de vigilar és que no se'ls acabi la bateria mentre exploren les profunditats d'un oceà ple de calamars gegants i d'abominables crancs de les neus! Aquesta vegada en Martin i en Chris ho tindran complicat per fugir del cranc ieti!

12:28 Els germans Kratt - El joc de la cadena alimentària
tancar

El joc de la cadena alimentària

L'Aviva està elaborant una xarxa alimentària per estudiar com es traspassa l'energia a través de l'ecosistema africà i ha demanat a en Martin i a en Chris que siguin els conillets d'Índies d'un joc que ha batejat amb el nom de "Furor alimentari". Es tracta d'anar menjant fins a arribar als animals més grossos. Però començaran sent una fulla d'herba!

12:50 Espies de veritat - La fira dels monstres
tancar

La fira dels monstres

Últimament han desaparegut moltes persones per la zona de Toronto. Les investigacions de les espies les han dut fins a un circ ambulant ben peculiar, ple de coses extraorinàries, com ara gent segrestada que una màquina converteix en mutants. Qui deu ser el monstre que hi ha al darrere?

13:11 Espies de veritat - Les aranyes robot
tancar

Les aranyes robot

Un dissenyador de programes informàtics ha creat un virus que converteix tota la gent que s'hi exposa en zombis. Les espies han descobert que té intencions d'endollar tots els seus seguidors a un ordinador gegant per infectar el món sencer. Si no l'aturen, els robots envairan el planeta.

13:34 Un drama total: Els cracs - Salvant el soldat sangonera
tancar

Salvant el soldat sangonera

A la prova d'avui, els Hàmsters Heroics i els Voltors Malvats han de fer una cursa pel bosc per trobar les armes de jugar a paintball i eliminar l'altre equip. L'equip amb més supervivents guanya. Però una prova que sembla senzilla es complica quan un heroi fa una maniobra malvada, i un malvat decideix comportar-se com un heroi. I, com sempre, un anirà a parar al vàter i un altre a l'Illa dels Ossos.

13:55 En Grizzy i els Lèmmings - Os ancestral
tancar

Os ancestral

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un calendari indi que permet visualitzar els esdeveniments del passat. Reviuen així les primeres batusses dels seus avantpassats de temps prehistòrics i aprenen de passada que la crema de xocolata amb avellanes que tant els agrada es va inventar fa molt de temps. Total, només era qüestió de barrejar cacau, avellanes i ou... de dinosaure?!

14:02 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

14:08 En Grizzy i els Lèmmings - Realitat disfressada
tancar

Realitat disfressada

En Grizzy i els lèmmings es barallen per la tauleta del guardabosc quan hi descobreixen una aplicació molt divertida que permet veure's disfressat de conill, de robot o guarnit d'un munt d'accessoris animats diferents. En no voler compartir les seves disfresses virtuals, però, corren el perill de prendre mal d'una manera molt real, de manera que han d'estar alerta.

14:15 En Grizzy i els Lèmmings - Rajos lèmming
tancar

Rajos lèmming

Una cabina de rajos UVA acabada de desembalar ocupa el lloc d'honor enmig de la cabana del guardabosc. En Grizzy està convençut que un bon bronzejat l'ajudarà a atreure l'atenció de l'ossa de qui està enamorat. Quan obre la cabina per estirar-s'hi, tanmateix, descobreix que els lèmmings li han passat davant i ja s'estan bronzejant tots com si fossin a la platja. Remei? Aprofitar per abocar-los tots barranc avall!

14:21 En Grizzy i els Lèmmings - El so lèmming
tancar

El so lèmming

En Grizzy pren de les mans dels Lèmmings l'últim pot de crema de xocolata. A més, els llança una miniflauta de joguina que era dins del pot. Resulta, però, que quan els lèmmings la toquen, les estridents notes de la flauta paralitzen, durant uns quants segons, a tothom que no tingui les orelles protegides. Llavors, els lèmmings decideixen tocar una cançó a en Grizzy per recuperar la crema de xocolata.

14:28 El xou de la Pantera Rosa - Rosa prefabricat/L'agent rabiós/Rosa blau cel
tancar

Rosa prefabricat/L'agent rabiós/Rosa blau cel

Al departament de policia de París decideixen començar a utilitzar gossos per seguir el rastre dels delinqüents i agilitzar així les detencions. A l'inspector Clouseau li toca treballar amb el Rabiós, un gos no gaire espavilat. Amb l'ajuda d'un xiulet especial només per a gossos, el Clouseau intenta ensinistrar el gos i el posa a prova perseguint un carterista molt ràpid i esmunyedís.

14:49 La Pantera Rosa - Agent secret rosa
14:55 La Pantera Rosa - Pànic rosa
15:01 Els germans Kratt - El vol dels pol·linitzadors
tancar

El vol dels pol·linitzadors

En Chris ha fet servir el miniaturitzador per aconseguir unes imatges fantàstiques en primer pla del que fan les abelles a dins de les flors. La pega és que s'ha quedat enganxat amb una abella com si fos un gra de pol·len i ara no hi ha manera de trobar-lo! Benvingut al món de les plantes que fan servir els animals per pol·linitzar-se. Avui n'aprendrem un munt, de coses! I de ben a prop!

15:25 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

15:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El rescat
tancar

El rescat

La Marian se les empesca per ajudar en Robin a escapar-se del castell. Desterrada per això, decideix anar a passar uns dies amb els seus amics al bosc, i pel camí la segresten uns bandits, però el príncep es nega a pagar el rescat. Mentrestant, la Scarlett va a avisar en Robin i la seva colla. Finalment, en Robin decideix fingir el seu propi segrest per enganyar el príncep Joan i aconseguir el rescat per alliberar la Marian.

15:58 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Atrapats al poble
tancar

Atrapats al poble

En Robin, en Tuck i el Petit John han fet una col·lecta a Nottingham per a l'orfenat d'una contrada veïna. Malauradament el príncep Joan els sorprèn provant de treure els diners del poble i en fa tancar tots els accessos. Ajudat per la seva colla, en Robin aconsegueix burlar la guàrdia i ordeix un pla: amagar els diners al carro dels bessons, els fills del xèrif.

16:11 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El castell encantat
tancar

El castell encantat

El príncep Joan planeja instal·lar un peatge a les ruïnes d'una torre que serà enderrocada. En Robin i la seva colla decideixen desbaratar-li el pla per protegir el cau d'en Derke. Per espantar el xèrif i els seus homes, els fan creure que les ruïnes estan encantades. Els guàrdies estan esfereïts, però el príncep Joan no creu en fantasmes i els obliga a tornar a la feina. Llavors rep la visita del fantasma del baró de Dracobosc.

16:24 Les Tres Bessones - L'illa del tresor
tancar

L'illa del tresor

L'Avorrida ha traslladat les Bessones a la història de l'illa del tresor, on hauran de demostrar el seu enginy i valentia enfrontant-se als malvats pirates que també busquen el tresor. Tot i que la Bruixa ajuda els pirates, les nenes i el seu amic John Silver demostraran que són més llestos...

16:47 Les Tres Bessones - Helena de Troia
tancar

Helena de Troia

Zeus busca el millor pretendent de la seva filla Helena per casar-la. Però està amoïnat, perquè és tan bella que té massa pretendents. En Menelau, que n'està molt enamorat, rebrà l'ajuda de les Bessones per aconseguir l'amor de l'Helena. Però la Bruixa i en Paris no els ho posaran gens fàcil...

17:08 Els mixets - La vareta màgica de la Dolça
tancar

La vareta màgica de la Dolça

La Dolça troba que els seus germans han fet un escampall terrible a l'habitació i els amenaça amb una vareta màgica que els convertirà en granotes si no ho recullen immediatament. Al final descobrirà que hi ha una cosa més màgica que cap vareta: la paraula "sisplau".

17:13 Els mixets - En Tortell fa el ronso
tancar

En Tortell fa el ronso

Els pares conviden els mixets a anar a l'aquari, però els posen la condició que primer recullin tot el muntatge de vies del tren elèctric. En Tortell no té ganes de recollir i fa veure que s'ha fet mal a una pota amb el comandament del tren.

17:18 Els mixets - Detectius!
tancar

Detectius!

La Dolça ha perdut la seva nina gateta i no la troba enlloc, de manera que en Flam farà servir els mètodes de deducció que ha après llegint els llibres de Sherlock Roncs per buscar pistes que l'ajudin a trobar-la.

17:22 Els mixets - La bicicleta
tancar

La bicicleta

Els pares regalen a la Dolça una bicicleta de nena gran, però... ella no hi sap anar! Entre tots els amics proven d'ensenyar-n'hi perquè pugui participar amb ells a la cursa. Com costa anar sense rodetes!

17:27 El Mic i els seus amics - Juguem a metges
tancar

Juguem a metges

En el joc simbòlic la canalla imita el que veu al seu voltant. Avui el Mic juga a ser un metge amb en Cincsegons.

17:53 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una bicicleta
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una bicicleta

En Louie i la Yoko fan un pícnic. De cop i volta, apareix el senyor Guineu amb un regal i felicita en Louie pel seu aniversari. Però és que no els fa avui, els anys! El pobre s'ha equivocat de lloc: la festa és a l'altra banda del bosc. Per desgràcia, és massa lluny per anar-hi a peu. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li una bicicleta perquè hi pugui arribar a temps.

18:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una carpa
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una carpa

SINOPSI Passejant pel bosc, en Louie i la Yoko troben una pilota que el senyor Os ha perdut mentre feia malabars. Quan se'l troben, l'animen a fer un espectacle, però ell té pànic escènic i, a més, no té cap lloc on actuar. A en Louie se li acut una idea: construir-li una carpa perquè pugui actuar davant del públic.

18:07 Leo, el guardabosc - El cavallet de mar foliaci
tancar

El cavallet de mar foliaci

El Leo veu que dins del seu aquari d'aigua salada hi ha una alga molt estranya... que té ulls! La Katie troba a internet que no és una alga, sinó un cavallet de mar foliaci, que té l'aspecte d'una alga per passar desapercebut als depredadors. Els germans se l'enduen a Austràlia, el seu lloc d'origen, i ajuden el Rocky a rescatar altres cavallets de mar foliacis que una tempesta ha arrossegat fins a la platja.

18:17 Leo, el guardabosc - La iguana verda
tancar

La iguana verda

Un petit llangardaix corre pel jardí del Leo. En realitat, segons li explica la Katie, és una petita iguana verda. El guardabosc Rocky també els comenta que les iguanes verdes no solen viure més d'un any en captivitat perquè la gent que les té de mascotes no les alimenta bé i no els proporciona tot el sol que necessiten. Els germanets se'n van corrents a la selva a buscar-li una casa com cal a la seva amiga.

18:28 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Harry Houdini
tancar

Soc el Harry Houdini

El Brad es vol quedar a passar tota la nit al museu amb el Xavier i la Yadina, però té tanta por que no s'hi veu amb cor. La Berby sap que necessita algú que li ensenyi a calmar-se en moments difícils, i per això decideix portar-lo a Wisconsin, a l'any 1881, per conèixer el Harry Houdini, un mag, funàmbul i escapista que es va fer famós a tot el món pels seus trucs increïbles.

18:39 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Celia Cruz
tancar

Soc la Celia Cruz

La Yadina vol cantar una cançó a la festa d'aniversari de la seva àvia, però, quan li diuen que hi haurà tota la família, es posa nerviosa i ja no té clar si serà capaç de fer-ho. Per això la Berby la porta a conèixer Celia Cruz, la reina de la salsa, que li ensenyarà que, quan estàs nerviós, portar una cosa que sigui especial per a tu et pot ajudar a estar més tranquil.

18:50 Un dramarama total - Gelat de tigre
tancar

Gelat de tigre

Fa dies que plou i el Xef està desesperat perquè els nens han d'estar tancats a la guarderia, estan molt esverats i s'ha de passar l'estona vigilant-los. Com que necessita temps per fer les seves coses, se li acut un joc molt enginyós: el joc del silenci. Els hi diu que, si aconsegueixen estar callats durant una hora, els comparà un gelat. I, afortunadament per ell, l'hora s'allarga una mica més del previst.

19:00 Un dramarama total - Quin embolic
tancar

Quin embolic

El Xef s'emporta els nens a passar el dia al museu. N'hi ha uns quants que hi van de mala gana perquè tenen un mal record de les últimes visites que hi han fet per culpa d'en Duncan, que sempre els espanta. Aquest cop, el Xef els promet que només aniran a visitar la sala de la terrissa, però, quan hi són, uns quants s'escapen i fan totes les trapelleries possibles, com ara despertar una mòmia.

19:10 Un dramarama total - Una ninjustícia per en Harold
tancar

Una ninjustícia per en Harold

En Harold vol ser el ninja de la classe, però un dia els nens veuen que la Beth és molt més àgil que ell i, ben mirat, sembla molt més ninja. Finalment, després de donar-hi unes quantes voltes, acorden que el títol de ninja de la classe es decidirà en una competició entre en Harold i la Beth. Qui serà el que es mereixerà el títol?

19:21 Mondo Yan - Atac de gel
tancar

Atac de gel

Els Ancians confisquen les armes dels Guardians fins que aprenguin a valorar-se els uns als altres. En Negu envia la Rosella de Gel, una mutant molt bonica que dispara gel i et congela quan la mires als ulls. Valorant-se entre ells, els Guardians vencen la Rosella de Gel i recuperen les armes.

19:32 Mondo Yan - Empresonat
tancar

Empresonat

Després que derrotin el seu pop mutant, en Negu decideix atacar els guardians amb un suricata mutant. Els guardians el capturen, i els ancians tanquen en Negu prop de la fortalesa màgica. El suricata mutant excava un túnel a la fortalesa perquè en Negu pugui robar el guant del nord ¿ el pla que tenia previst des de l'inici. Els guardians s'afanyen per aturar-lo, però en Negu els lliga amb el seu llaç malèfic ¿ fins que en Pai, tot rosegant, es MENJA temporalment el guant del nord!

19:44 Zoom, el dofí blanc - Les onades de Maotou
tancar

Les onades de Maotou

Fa temps que el nivell del mar va pujant. El restaurant de la Maéva ha quedat inundat i les onades són cada cop més grans i perilloses. El Yann està preocupat: hi ha alguna cosa que no va bé. Per acabar-ho d'adobar, el Ramana explica que una profecia prediu la destrucció total de Maotou quan les estrelles brillin sota el mar. El Yann i els seus amics no s'ho acaben de creure: de quines estrelles parla el Ramana? Si volen salvar Maotou, s'han d'afanyar!

19:56 Zoom, el dofí blanc - Lot-and-roll
tancar

Lot-and-roll

El Van Krook i els seus esbirros seran tot el dia fora el iot. La Clarissa està boja d'alegria: munta una superfesta al iot del seu oncle. L'Auri s'hi apunta de seguida, però el Yann i la Timéti no ho veuen clar. Fer un festa al iot del seu arxienemic? Sens dubte, no és una bona idea, però s'ensumen que el Van Krook en porta alguna de cap si ha de passar tot el dia lluny de la seva luxosa embarcació. Decideixen investigar mentre tots els altres es diverteixen a la festa.

20:10 Dracs: Cap a nous horitzons - Salvem l'exterminador
tancar

Salvem l'exterminador

La reina Mala fa avisar els genets de dracs per informar-los de dues coses: d'una banda, que han advertit la presència de molts caçadors de dracs a l'illa on solen anar ella i el seu seguici a comprar armes; de l'altra, que ha decidit posar a prova la persona que ha triat com a candidat per convertir-se en el seu rei: en Carademoc.

20:32 Les Sisters - Operació polls
tancar

Operació polls

Epidèmia de polls a Pom-les-Bains! La Marine aprofita l'ocasió per no haver d'anar a la piscina i s'inventa que ha agafat polls. El mateix dia s'organitza una cursa al parc i el corconet no se la vol perdre. Però com hi pot anar si ha fet creure a tothom que té polls? La solució: disfressar-se de noi.

20:43 Les Sisters - Superfesta
tancar

Superfesta

La Wendy i la Marine estan molt impacients perquè organitzen una superfesta a casa seva amb tots els seus amics i amigues. Però quan reparteixen les invitacions ensopeguen amb la Rachel, l'arxienemiga de la Wendy, que els diu que munta una megafesta el mateix dia. Esclata així la guerra de les festes!

20:55 Les Sisters - Quin papa més enrotllat!
tancar

Quin papa més enrotllat!

El pare de la Wendy i la Marine ha de fer un còmic sobre els adolescents d'avui dia, però no se li acut cap idea. Segons la Marine és fàcil: només cal que s'inspiri en el seu entorn. Per exemple, en la Wendy, la seva filla adolescent. Al pare li encanta la idea i, ajudat per la seva filla petita, es dedica a espiar la Wendy per observar de prop una adolescent al seu medi natural.

21:06 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Viatge a Ba Sing Se: el pas de la serp
tancar

Viatge a Ba Sing Se: el pas de la serp

Els nostres herois només tenen una manera d'arribar a Ba Sing Se, la capital del Regne de la Terra. L'únic camí que hi ha entre el sud i el nord és el temible Pas de la Sert. A més, hauran de fer d'escortes d'una família de refugiats, que fugen de la ira de la Nació del Foc. Aviat, però, l'Aang i companyia es trobaran amb unes amigues molt especials!

21:32 El detectiu Conan - El mateix escenari del crim que fa disset anys (2a part)
tancar

El mateix escenari del crim que fa disset anys (2a part)

Aquest cas és un cúmul d'indicis inconnexos: l'olor de mel, les tisores, l'aixeta del lavabo oberta, una pilota de colors... Fins que una llarga filera de formigues condueix en Conan i en Subaru cap al lloc on l'assassí ha amagat l'arma del crim, i això els permetrà descobrir de quina manera ha mort el senyor Hiyama i com se les ha enginyat el culpable per introduir l'arma al pavelló.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:23 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa:

COMPETEIX: Trail 100 Andorra Pyrenees
EL PERSONATGE: Paul Kaye, la veu d' IRONMAN
EQUIPA'T: Roba per a ciclisme
De RUTA: Enduro NAUT ARAN

06:48 Onze
08:18 Golf - Golf: Santander Golf Tour Màlaga
08:37 Inside Espanyol - Somia (capítol 4)
tancar

Somia (capítol 4)

El retorn a la normalitat al món coincideix amb la tornada de l'Espanyol al seu hàbitat natural: un club de Primera. Ens colem al vestidor a la Romareda, l'escenari on culminarà aquest camí de redempció. La comunió entre el club i els seguidors, ja restaurada, fa que l'Espanyol acabi amb festa el seu any més difícil. Un pas enrere per fer-ne dos endavant.

09:13 Monster Jam - Monster Jam San Diego ep.19
09:56 Programes Externs Esports - NBA: Millors esmatxades concurs All-Star
09:59 GR Barcelona - L'alzina d'en Marc
tancar

L'alzina d'en Marc

Collserola (GR6). Ruta d'1 jornada i uns 10 km.
Seguirem el GR6 que comença al Laberint d'Horta, i ens endinsarem en el Parc Natural de Collserola, el pulmó verd més important de l'àrea metropolitana. Durant el camí coneixerem a la gent que viu cada dia la realitat del parc: un tècnic de manteniment, un guarda forestal, un cuiner especialitzat en esmorzars de forquilla i un historiador que ens explicarà els secrets del Pi d'en Xandri. La ruta acabarà a Sant Cugat, a lloms d'un cavall, que ens conduirà fins a una posta de sol espatarrant.

10:28 GR Barcelona - Pobles que són ciutat
tancar

Pobles que són ciutat

De Gràcia fins a Les Corts (passant per Sarrià i Pedralbes). 8 km.
Una ruta on descobrirem que Barcelona encara conserva ànima de poble, perquè molts dels seus barris són els nuclis urbans dels antics municipis que rodejaven la ciutat fa més de cent anys. Una ruta, a més, on descobrirem aficions que estan de moda: A Gràcia ballarem swing, a Sarrià farem un taller de cuina i a Les Corts jugarem a bowling.

10:52 Viure als Pirineus - Una cuinera dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Una cuinera dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Eva Martínez-Picó s'afanya entre la cuina, la botiga i el restaurant Can Jordi i, alhora, és la responsable del refugi per a excursionistes creat aprofitant les antigues escoles d'Espinavell, un petit poble de la comarca del Ripollès.

11:19 Cosins Germans - Cavallers, va de bo
tancar

Cavallers, va de bo

La pilota valenciana és l'esport autòcton del País Valencià. El Ferran i l'Empar coneixeran una llegenda viva d'aquest esport, Paco Cabanes, més conegut pel seu sobrenom, el Genovès. El Genovés els impartirà un classe pràctica de pilota. Després tots tres marxaran a Bellreguard per assistir a una partida professional de 'Raspall'. Com mana la tradició es jugaran els diners en les travesses. Tot i aquesta atapeïda agenda, l'Empar i el Ferran encara trauran temps per endrapar-se un arròs al forn a Xàtiva, en companyia del "cantaor" Pep Gimeno, "el Botifarra".

Per igualar la proposta valenciana, l'Empar du el Ferran a Ribes de Freser, al cor de la comarca del Ripollès. El primer diumenge de setembre se celebra el concurs d'habilitat de gossos d'atura més antic i famós de Catalunya. L'Empar i el Ferran s'endinsaran en l'organització. Començaran el dia menjant xulles de xai en l'esmorzar de germanor previ a la competició. Amb la panxa plena donaran suport a tots els pastors. Però Empar té preparada una altra sorpresa per al Ferran. Li torna l'envit del Pep, "el Botifarra", i li presenta l'acordionista i divulgador del folklore popular Artur Blasco.

11:56 Boscos - Boscos de Pi Negre (Pallars)
tancar

Boscos de Pi Negre (Pallars)

A l'Alt Àneu i el Pallars Sobirà hi ha els boscos més representatius del Pirineu: els boscos de pi negre. El Lluís i la Sandra Pallé parlaran de la sortida que té avui en dia la fusta d'aquest tipus de pi. L'escorça d'un bedoll pot servir per beure l'aigua de la font, tal i com ha fet en Josep Orteu, durant els 20 anys que ha estat pastor. I l'equip del programa acompanyarà l'educadora ambiental Montse Ballbé i un grup de nens a la seva classe de natura per veure on els animals es crien, creixen i pasturen en llibertat.

12:22 Karakia - Jan, benvinguts a Groenlàndia
tancar

Jan, benvinguts a Groenlàndia

En Jan és d'Iginniarfik, una petita població de la costa oest de Groenlàndia. Tot i que va néixer a l'illa més gran del món, quan ell era petit no hi havia en tot aquell vast territori més gent que la que ara hi ha a Vic, la ciutat on viu des de fa molts anys. L'aïllament i les dificultats durant els durs hiverns, en un país cobert de gel en tres quartes parts, ha fet que molts del seus habitants hagin decidit emigrar. Així ho va fer en Jan, primer als Estats Units i després a Alemanya i a Suïssa abans d'instal·lar-se a Catalunya. La falta de productes propis, especialment fruites i verdures, ha condicionat històricament l'alimentació dels inuit, el poble al qual pertany. Però ell no és l'únic protagonista d'aquest capítol. L'acompanyarà en Francesc, un antropòleg enamorat de la seva cultura. Amb ells i amb l'Associació de Constructors d'Iglús de Catalunya, reproduirem el que podria ser una expedició de caça, que és quan per refugiar-se es construeixen els illu, diminutiu d'illunnguusaq (casa de neu), més conegudes aquí com a iglús. Un cop construït, en Jan i en Francesc hi cuinaran el galeralik, l'halibut, peix típic de l'Atlàntic Nord. Un cop a Vic, també faran suassat, una sopa de foca (però amb xai) i completaran l'àpat amb bacallà i gambes, que juntament amb l'halibut, són els productes més exportats d'aquelles aigües. Com és habitual al programa, no perdrem l'oportunitat de conèixer paraules i expressions en la llengua d'en Jan, el kalaallisut, algunes de les quals ja es van introduir fa temps al nostre idioma, com anoraq o qajaq (caiac). Us n'avancem una altra: mamaq (gustós).

12:59 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

13:22 Onze
14:53 Futbol platja femení - Futbol platja femení: AIS Platja San Javier-Escola F. Bonaire
15:54 Programes Externs Esports - NBA: Millors Esmatxades Saltant Objectes o Persones en la història de l'All-Star
16:00 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa:

COMPETEIX: Trail 100 Andorra Pyrenees
EL PERSONATGE: Paul Kaye, la veu d' IRONMAN
EQUIPA'T: Roba per a ciclisme
De RUTA: Enduro NAUT ARAN

16:25 Women Series - Austria 2 Qualifying
17:09 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Escola F. Bonaire-Tuna Beach Soccer
18:00 Programes Externs Esports - Festival aeri del Yelmo
18:15 Ral·li - WRC Ral.li Kenya resum final
19:07 Nascar - Nascar Pocono
20:34 Monster Jam - Monster Jam San Diego ep.19
21:18 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

21:42 Women Series - Austria 2 Qualifying
22:25 Capacitats - TRAM Barcelona Open Mou el límit
tancar

TRAM Barcelona Open Mou el límit

El Tram Barcelona Open s'ha convertit en el torneig de tenis amb cadira de rodes de referència a la ciutat. Una cita que combina el tenis adaptat d'alt rendiment amb les classes per a principiants, a través d'un clínic d'iniciació. Ens endinsem en el torneig, gràcies al testimoni d'alguns dels millors especialistes de casa nostra, com Quico Tur, Dani Caverzaschi o Martín de la Puente.

22:37 Especials Esports - Messi segons Ernesto Valverde
22:50 Futbol : Copa Amèrica - Perú-Paraguai Quarts 1
tancar

Perú-Paraguai Quarts 1

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

01:14 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

01:37 Zona zàping
02:14 Women Series - Austria 2 Qualifying
02:57 Monster Jam - Monster Jam San Diego ep.19
03:40 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:04 Futbol juvenil - Futbol juvenil: Copa de Campions Final