Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
09:14 Crackòvia - Cap. 129
tancar

Cap. 129

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sandro Rosell (Queco Novell) i la seva directiva preparen el projecte per construir un nou estadi que substitueixi el Camp Nou. Mentrestant, Gerard Piqué (Bruno Oro) presenta la seva defensa davant el comitè de competició. Descobrirà que els membres d'aquest organisme són més antics del que es pot arribar a imaginar. A més, al "Hat trick", Jordi Grau (David Olivares) ensenya una relíquia del barcelonisme: el tovalló de paper on Leo Messi (Carlos Latre) va signar el seu primer contracte. Johan Cruyff (Jordi Rios) s'assabenta que Mourinho (Toni Albà) també escriu articles a la premsa. L'holandès es troba amb l'entrenador del Madrid al camp de golf. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

09:46 Planetari
09:46 Animals genials - El genial gos
10:51 La fórmula - La Fórmula
11:59 Automobilisme - Cursa del G. P. d'Austràlia
14:16 Tot un món - Felici Ma Furlans
tancar

Felici Ma Furlans

L'Alessandro di Pauli parla furlà, una llengua grecoromana pròpia de la regió italiana del Friül. La seva estada a Catalunya li està servint per descobrir les mil i una possibilitats que tenen les llengües amb pocs parlants, alhora que ha pres consciència que la seva, com el català, és una llengua minoritzada i no pas minoritària. Tot i no tenir en el seu idioma la paraula "felicitat", l'Alessandro ha emprès un viatge per buscar les rialles dels friülans amb l'ajuda d'en Tommaso. Tots dos dirigeixen una serie en furlà que ha estat molt ben acollida. L'Alessandro combina la sèrie amb altres projectes com ara un còmic eròtic, o una performance sobre "La República" de Plató.

14:30 Telenotícies migdia
15:36 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" es pregunta per què hi ha cançó de l'estiu i no hi ha cançó de la primavera: Què passa, que la primavera és una estació menor? Així que, el programa proposa el que podria ser la cançó de la primavera d'un any indeterminat. També s'emetran els vídeos que fan arribar els espectadors imitant frases de L'"APM?", vídeos que es poden continuar trametent a apm@tv3.cat. S'oferirà un "30 minuts" molt especial sobre l'educació que descobrirà que tenim un nivell cultural bastant elevat. I es recuperarà la secció "Què m'has dit", amb frases incomprensibles de la televisió. Aquest diumenge, a més, l'"APM? Extra" se'n va a la neu, amb el mític programa d'aquesta casa "Temps de neu". Es podran veure alguns periodistes gaudint com nens. 30 minuts de programa, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?". L'únic espai que ofereix els millors moments de la setmana de totes les cadenes, per poder estalviar en piles per al comandament.

16:13 Tarda de cine - Open range
tancar

Open range

Boss, Charley, Mose i Button es dediquen a pasturar lliurement els seus ramats per les vastes praderies de l'Oest. Porten una vida primitiva i han forjat una amistat d'anys basada en un codi d'honor tradicional. En un dels seus desplaçaments topen amb un xèrif corrupte i un ranxer destacat que dominen el seu territori a través de la por i la tirania. El conflicte es fa inevitable, perquè els quatre amics no estan disposats a sotmetre's al domini d'aquests dos personatges. A més, Charley coneix la dona de la seva vida.

18:37 Pel·lícula - Mia Sarah
tancar

Mia Sarah

Marina, la germana gran de Samuel, té cura de la seva família després de la mort dels seus pares tres anys enrere. Segurament aquest fet és el motiu de l'agorafòbia de Samuel. Quan el Gabriel entra a les seves vides com al nou psicòleg de Samuel, es convertirà en l'heroi de la història. Gabriel és feliç en el seu entorn perquè no coneix res millor. Va tenir una nòvia, Gabriela, que el va deixar per casar-se amb un psicòleg de balenes i que ara li truca cada nit per demanar-li consells sobre el seu matrimoni.

20:29 L'aprenent - + info
tancar

+ info

L'Aprenent de tècnic instal·lador d'energies renovables: en Llucià descobrirà totes les energies del futur i, a més, aprendrà com s'apliquen i s'instal·len! Ell mateix n'instal·larà!

21:00 Telenotícies vespre
21:52 30 minuts - Històries gregues
tancar

Històries gregues

Grècia es debat entre la fallida i la supervivència en l'Europa de l'euro. Com viuen la gran depressió els seus ciutadans?

22:25 Sota terra - + info
tancar

+ info

Trobarem una piscina romana a la plaça de la Vil·la? A Caldes de Montbui, hi està documentada l'activitat termal des de l'època romana. Al costat de la Font del Lleó hi ha les restes de les termes romanes més ben conservades de la Península Ibèrica. Durant tres dies -en un estressant contrarellotge- buscarem la natatio, la piscina d'aigua freda, per veure si també són les més grans. En paral·lel excavarem i investigarem amb els més innovadors mètodes de prospecció, per restablir la imatge del que fou el balneari més important del segle XIX a Caldes: Can Rius, avui en dia un edifici fantasmagòric mig abandonat. Tres dies en què l'equip de "Sota terra" posa de cap per avall el centre històric de la tranquil·la població termal. Pel bé de l'arqueologia, òbviament.

23:23 Sota terra - + info
tancar

+ info

Anem a Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, a excavar al Camp dels Ninots, un antic volcà que amaga un gran secret. El Camp és un jaciment on s'excava des de fa força temps. S'hi han trobat nombroses restes arqueològiques de diferents segles, en general molt antigues: animals, eines lítiques, etc. Arribem amb un enigma per resoldre: se sap que fa 3,5 milions d'anys van morir de manera gairebé simultània una quantitat enorme d'animals. Per què van morir? Qui o què els va matar gairebé a la vegada? Busquem la resposta i també busquem més restes d'aquests éssers vius que van patir una tràgica i misteriosa desaparició. I la cirereta del pastís: volem recrear en imatges com era el paisatge a Caldes fa 3,5 milions d'anys: per aconseguir-ho haurem de trobar i analitzar el pol·len i les restes vegetals de l'època.

00:24 Nip/Tuck - En Chaz Darling
tancar

En Chaz Darling

Un pacient dóna peu a Sean a reorientar la seva relació amb Kate, mentre Eden fa servir mètodes extrems per convèncer Christian perquè operi un amic seu. La cosa entre Kimber i Matt comença a anar malament i, de retruc, Kimber comença a acostar-se a un antic soci comercial.

01:07 Pel·lícula - Angoixa
tancar

Angoixa

ANGOIXA Idioma versió original: anglès Producció: Samba P. C. i Luna Films, 1986 (Espanya) Direcció i guió: Josep Joan Bigas Luna Durada: 89 minuts Fotografia: Josep M. Civit Música: Josep Manuel Pagan Intèrprets: Zelda Rubinstein (Alícia, la mare), Michael Lerner (Joan), Talia Paul (Patrícia), Àngel Jové (Killer), Clara Pastor (Linda), Isabel García Lorca (Caroline) La relació entre Alícia i el seu fill Joan és de total domini matern. En una de les seves habituals missions, Joan obeeix les ordres de la seva mare i es dirigeix a un cinema. Patrícia i Linda, dues estudiants de setze anys d'edat, decideixen anar-se'n a una sessió matinal de cinema. Els aspectes hipnòtics del film que veuen fan que es trobin en una estranya situació. L'espectador veurà un film durant el qual estarà sotmès a missatges subliminals i a una forma suau d'hipnosi. Res de tot això no li causarà cap mal físic, però, si per qualsevol motiu perd el control o nota que la seva ment es va allunyant de la realitat, cal deixar-ho córrer.

02:31 Parlament
02:56 Jazz a l'estudi - Eva Cortés
03:56 Jazz a l'estudi - Vicens Martin Grup
04:56 Videoclips catalans - SOPA DE CABRA, El boig de la ciutat
05:00 Notícies 3/24
06:00 La fórmula - La Fórmula
06:57 Automobilisme - Cursa del G. P. d'Austràlia
Progrmació BD ....
07:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
07:14 Què hi ha de real en les sèries de televisió?
07:36 El geni francès - El lacatge
08:03 Nous exploradors (sèrie II) - Indonèsia
08:59 La música del cervell - La música del cervell
tancar

La música del cervell

La música afecta el nostre desenvolupament des del bressol fins a la tomba. Aquest documental examina el rol que té la música a fer evolucionar els nostres cervells com a humans, començant per nens prematurs en les unitats neonatològiques de cura intensiva, passant després per la capacitat de reforçar el rendiment en infants (inclòs el debat de l'efecte Mozart), la teràpia musical en pacients d'hospital i finalment en l'efecte que exerceix sobre la gent gran. La música és bona per a la salut, com bé han sabut sempre les cultures tribals no occidentals, i aquest documental demostra com i per què. Escoltarem entrevistes amb neuropsicòlegs de renom internacional, educadors musicals i psicòlegs musicals, com ara la professora Isabelle Peretz, el professor Donald Hodges, el professor John Sloboda, el doctor Ian Cross i la professora associada Sarah Wilson.

10:02 Catmúsica - + info
tancar

+ info

L'obra "City Noir", de John Adams, és una peça d'encàrrec i també la carta de presentació de Gustavo Dudamel, el nou director titular de l'Orquestra Filharmònica de Los Angeles. La composició de John Adams "City Noir" ha guanyat el premi Pulitzer de música. Des del Walt Disney Concert Hall, dissenyat per l'arquitecte Frank Gehry, i en presència del compositor John Adams, Dudamel dirigeix l'Orquestra Filharmònica de Los Angeles amb la seva habitual energia.

10:41 Catmúsica - + info
tancar

+ info

Darrere les passes de... Jacques Offenbach Jean Christophe Keck, musicòleg i director d'orquestra apassionat per Offenbach, ens ajuda a seguir els passos del gran compositor. Des de Colònia fins a París, Offenbach ha perseguit el reconeixement i l'èxit. "Orfeu als inferns", "La bella Helena", "La gran Duquessa de Gérolstein" van fer riure tot el Segon Imperi i van fer d'ell una veritable estrella internacional. Autor poc conegut, la música d'Offenbach és famosa avui per petits moments d'opereta frescos i divertits. Però darrere d'aquesta imatge una mica caricaturesca s'amaga un veritable compositor d'òpera dramàtica.

11:34 Programa sindical UGT
11:46 Parlament
12:12 Via llibre - + info
tancar

+ info

Entrevistara al periodista i escriptor Carles Porta. Després de la publicació de "Tor, tretze cases i tres morts", amb més de 50.000 exemplars venuts, Porta presenta "Fago", la història de la germana de Santiago Mainar, l'home que va ser acusat de l'assassinat de l'alcalde d'aquesta localitat d'Osca l'any 2007. El programa també conversa amb Sebastià Alzamora i Andreu Martín sobre la Guerra Civil espanyola i dels anys del pistolerisme.

12:39 TR3S C
12:51 La volta al món en 80 jardins
13:51 El món perdut de la Gran Bretanya
14:15 Les illes del litoral francès
14:33 Retalls de món
14:46 Euskal Herria: la mirada màgica - Biscaia, les valls occidentals
tancar

Biscaia, les valls occidentals

Des del mont Zalama al Gorbea s'estén un territori de muntanyes verdes i vives, dislocat en un laberint de valls. Las Encartaciones, Carranza, Trucios, Arcentales, Sopuerta i Orozco seran alguns dels paratges que mostra el documental des de l'aire. Hi ha centenars de nuclis dispersos, que coneixen bé el bosc i les pastures d'estiu. Pobles antics que han viscut en contacte amb una muntanya interior, des de les grutes prehistòriques fins a l'explotació de les mines.

15:14 Euskal Herria: la mirada màgica - Ria endins, el gran Bilbao
tancar

Ria endins, el gran Bilbao

Més d'un terç del País Basc es concentra a Bilbao, una petita franja de terra i aigua de 22 quilòmetres de llargada. Aquí, des de fa vuit segles, tot s'articula entorn d'una autopista natural, un braç d'aigua salada que penetra fins al cor mateix de la ciutat. És la ria de Bilbao. El passeig per la ria comença al Puente Colgante, que uneix les localitats de Las Arenas i Portugalete. Construït per Alberto de Palacio el 1893, és el primer pont transbordador del món.

15:47 Thalassa - - MISS YUKO I EL SEU BÒLID/LA FORÇA DELS VOGADORS
tancar

- MISS YUKO I EL SEU BÒLID/LA FORÇA DELS VOGADORS

Capítol 543 Emissió: 16/03/12 durada: 45'02" - MISS YUKO I EL SEU BÒLID Curses de motonàutica amb llanxes ultralleugeres on les dones són les protagonistes. - LA FORÇA DELS VOGADORS A les Terres de l'Ebre coneixerem l'afició a les regates de rem amb les tradicionals muletes que es feien servir per pescar i per al transport fluvial.

16:34 Thalassa - El cargol punxenc
tancar

El cargol punxenc

Aquest mol·lusc és el cargol més abundant i conegut de les nostres costes. Actualment, omple els plats de la gastronomia catalana. Però, antigament, va tenir un gran valor econòmic perquè s'utilitzava en la producció del tint de porpra. El simbolisme d'aquest color en la indumentària va constituir un factor important de distinció social i de prestigi, que va anar desapareixent de mica en mica al llarg de l'Edat Mitjana.

16:52 quèquicom - La primavera urbana
tancar

La primavera urbana

La primavera és una explosió de vida al camp. Però sota una mirada atenta, també és una explosió de vida a la ciutat. El reporter Pere Renom es passeja per la ciutat de Barcelona, i hi descobreix una primavera espectacular. Explica la meteorologia, la vegetació i la fauna urbana a la primavera. A plató, el presentador Jaume Vilalta mostra com es mesura la pluja, i quins senyals desencadenen la floració.

17:24 quèquicom - Maleïda al·lèrgia
tancar

Maleïda al·lèrgia

Els àcars es troben per tots els racons de la llar alimentant-se de les restes de pell que es perden cada dia. Quèquicom va a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona per veure'ls d' aprop. L'al.lèrgia als àcars augmenta sobretot durant l'època de pluges per l'increment d'humitat. Les al.lèrgies al pol.len, en canvi, es donen més durant la primavera i el començament de l'estiu.

17:50 Mons secrets
18:39 Secrets del Renaixement - El secret del jardí d'hivern
tancar

El secret del jardí d'hivern

Quins secrets amaga una col·lecció molt valuosa d'aquarel·les pintades al llarg de cinc-cents anys i amagades, fins fa poc, en una biblioteca polonesa? La historiadora nord-americana Claudia Swan se'n va a Cracòvia per mirar de descobrir, la finalitat, l'autor i el propietari d'aquestes pintures botàniques tan extraordinàries. La nostra investigació sobre el Renaixement ens porta fins a Leiden, on descobrirem que aquestes pintures servien de material educatiu a l'escola de medicina.

19:11 Sense ficció - Els nens de Hitler
tancar

Els nens de Hitler

Els nens de Hitler

20:18 Sputnik - Toots and The Maytals
21:18 Karakia - Camins de mar afins-1
tancar

Camins de mar afins-1

Els turcs que viuen a Catalunya conformen una petita comunitat. Quan es reuneixen, solen fer-ho al voltant d'una taula. La majoria de plats es fan amb verdures. Els turcs van saber barrejar plats hitites, perses, àrabs, bizantins i romans fins que van crear una cuina pròpia que és, una mica, la mare de moltes altres cuines.

21:56 Karakia - Chisato (Hida, Japó)
tancar

Chisato (Hida, Japó)

La Chisato va arribar a Barcelona l'any dels Jocs Olímpics. A aquesta artista originària del centre del Japó, de Hida, li va agradar tant l'ambient de la ciutat, la llibertat que s'hi respirava, que va decidir quedar-s'hi i perfeccionar aquí els coneixements sobre ceràmica que havia après al seu país. Sempre que pot torna a Hida i a Takayama, la seva ciutat, però sap que, de moment, no canviaria per res ni el clima ni la brisa del Maresme on viu, als afores de Cabrils. En l'antiga masia del segle XVIII que comparteix amb altres amics i artistes organitza, de tant en tant, cursos de "raku", un tipus de ceràmica japonesa que fa servir tècniques especials de cocció. Però el gruix de la seva activitat i la major part dels tallers els fa a Barcelona, a l'estudi-galeria que acaba d'obrir al barri de la Ribera. Assistirem a la inauguració i a la preparació dels seus "makizushi", però també a la comprensió utilitària de la ceràmica més enllà del seu valor decoratiu. Un dels plats més tradicionals a la cuina de Hida són els "mohei gochi", una mena de pastissets d'arròs, cuits a la brasa, que s'acompanyen amb una salsa feta a base de "sèsam salvatge", unes llavors pròpies de la zona que reben el nom d'"egoma".

22:26 Grans documentals 33. Les fotografies que van avergonyir Amèrica - Procediment normalitzat de treball
tancar

Procediment normalitzat de treball

Al documental "Procediment normalitzat de treball", el cineasta Errol Morris examina i analitza el context de les tristament cèlebres fotografies de la presó d'Abu Ghraib i la manera com aquests documents gràfics obtinguts a la presó iraquiana durant els interrogatoris a presoners van suposar una violació flagrant de les disposicions que fa la Convenció de Ginebra sobre la matèria.

00:17 Millennium - Xarxes vigilades
tancar

Xarxes vigilades

Aquesta setmana, "Millennium" parlarà sobre la seguretat a internet i les xarxes socials. Com funcionen? Qui ens controla? Quin poder tenen? Com podem gestionar la nostra imatge? I el nostre rastre digital? Hi participen l'escriptor José Sanclemente; els periodistes Carmen Jané i Víctor Puig, i Tomàs Roy, director del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya).

01:21 Estrelles de la gran pantalla - Audrey Hepburn
02:04 Nous exploradors (sèrie II) - Indonèsia
02:59 Descobrint Hamlet - Descobrint Hamlet
03:44 Jazz a l'estudi - Cece Gianotti
04:44 Jazz a l'estudi - Andreu Martínez Band
05:44 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Saltem ben amunt
05:48 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
05:53 Videoclips catalans - ELS CATARRES, Tot menys tu
05:57 Videoclips catalans - LA IAIA , La platja
06:00 Videoclips catalans - MARIA COMA, Tots els colors
06:03 Videoclips catalans - JOAN MASDÉU, Desapareixo
06:07 Videoclips catalans - CASA RUSA, Missatge codificat
06:11 Seguint el rastre amb en Max - + info
tancar

+ info

La nostra relació amb els llops és antiquíssima i la por que ens fan, gairebé innata. A pesar que Max és un experimentat rastrejador d'animals salvatges i perillosos, el llop li aconsegueix despertar tanta basarda com fascinació. Aquesta vegada haurà de travessar gel i neu, medis que no domina. El teló de fons són els boscos densos i misteriosos del límit entre Polònia i Bielorússia.

Progrmació BD ....
07:14 Rovelló - Fent de guineu
tancar

Fent de guineu

El guineuot Com-Fuig vol anar a donar-li l'últim adéu -pòstum- a un parent seu que han dissecat en una comarca veïna, i li proposa al Rovelló que el substitueixi en la seva parcel·la del bosc perquè cap altra guineu s'hi instal·li, en definitiva: que faci de guineu. El nostre cadell accepta, commogut pel motiu pel qual el Com-Fuig ha de marxar. El que no sap és que el Com-Fuig es fa fonedís perquè ha sentit que aquell cap de setmana en el seu bosc hi ha batuda per caçar la guineu.

07:37 Rovelló - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

En Rovelló està convençut que els gats viuen més bé que els gossos. En Guitarra, per demostrar-li que no, parla amb en Meu perquè accedeixi a fer uns quants dies de gos mentre en Rovelló fa de gat. En Meu accepta el repte.

08:03 Dr. W - El dolor
08:07 Dr. W - El més enllà
08:15 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Tom Sawyer
tancar

Les tres bessones i Tom Sawyer

Les Bessones coneixeran en Mark Twain i en Huckleberry Finn, amb qui viuran tot d'aventures pel llegendari Mississipí. L'Avorrida va de bòlit intentant que no se'n surtin, però com sempre, la que no se'n surt és ella.

08:38 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'espai
tancar

Les tres bessones a l'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

09:03 mic 3
09:03 Bon dia, amic Mic
09:13 Figures - El tràgul i el tigre
09:22 En Thomas i els seus amics - Missió pudenta
09:40 Doraemon - Els ous de personatges literaris, siusplau! / En nobita només té tres anys?!
10:04 Doraemon - L'equip de trens al gust / El súper pare
10:25 La família del Super3
10:53 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - La nit de les joguines vivents/No et deixis perdre el pèl al Pol
tancar

La nit de les joguines vivents/No et deixis perdre el pèl al Pol

L'Scooby i companyia són a la botiga de joguines més gran del món, situada enmig del bosc que fa més por del món, per investigar els robatoris que hi ha hagut últimament. Els espera una nit de por! Després viatjaran fins al Pol Sud, a una base d'investigacions científiques on hi ha hagut un sabotatge dels que fan època. Ves, que no es deixin prendre el pèl!

11:16 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un Halloween de por al castell de Dràcula (1a i 2a Part)
tancar

Un Halloween de por al castell de Dràcula (1a i 2a Part)

Per fi ha arribat el gran dia! L'Scooby, l'Scrappy i tota la colla, que han anat a buscar disfresses a "La botigueta dels horrors", han guanyat una invitació per anar a la millor festa de Halloween de la ciutat. Serà aquesta nit, al Castell de Dràcula, una mansió esgarrifosa plena de convidats que no porten disfressa... Són monstres i fantasmes de veritat!

11:42 Els pingüins de Madagascar - Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel
tancar

Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel

Després d'adonar-se que els han canviat el peix de veritat per una espècie de combinació molecular de soja, els pingüins han decidit que la solució era segrestar un camió ple de peix! I és que ells són pingüins! I els pingüins mengen peix! Ah! I no et perdis el partit d'hoquei sobre gel entre les rates i els pingüins! Qui guanyi, es queda amb el gel!

12:08 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

12:29 Els pingüins de Madagascar - La llúdria es torna rara / Operació res-gat
tancar

La llúdria es torna rara / Operació res-gat

Quan els pingüins han decidit endur-se la Marlene de missió a l'exterior del zoo, poc es pensaven que la llibertat la faria tornar tan boja! Ara tenen una altra missió: rescatar-la abans no sigui massa tard! Més tard, serà en Max, el gat, el que necessitarà la col·laboració dels pingüins. I és que els de Control d'Animals li vénen al darrere!

12:55 Tags
13:24 L'internat del forat negre - El robot
tancar

El robot

Avui ve un inspector a l'escola i la directora ha deixat ben clar que ha d'estar tot impecable. Justament avui, que el robot de la Josie ha decidit pintar grafitis per les parets, destrossar els corredors i esquitxar tothom amb quetxup! Si vol aturar el Robojosie, la Josie s'haurà de posar a la pell i al cervell del seu robot i pensar més ràpid que ell.

13:50 Lara, què fem? - Coses lletges
tancar

Coses lletges

Avui toca examen oral de llengua i en Toni s'ha llevat de mal humor. En Deon i en Gabriel van fent bromes com sempre, però en Toni s'ho agafa tot molt malament. A mesura que passen les hores, en Toni està cada vegada més irritable i ofès. Quan arriba l'hora de l'examen, el fa molt malament. Mentrestant la Mònica té una missió: fer els pastissos més bons que la Lara i l'Akira. La Mònica comença bé, però perd la recepta i decideix continuar seguint l'instint. El resultats són uns pastissets dolentíssims! No volen ferir els seus sentiments i la Lara, l'Akira, en Gabriel i en Deon li diuen que són molt bons, els més bons que han tastat mai. Després de l'examen, en Toni està tan enfadat que s'encara a crits amb la Mònica. Li diu que els pastissets són els pitjors que ha menjat mai. De seguida s'adona que ha anat massa lluny quan els altres li recriminen el que ha fet. No entén què li passa... i és que té les hormones revolucionades. Els altres s'adonen que no ha volgut ferir els sentiments de la Mònica expressament i de seguida s'obliden del seu temperament canviant. Tothom té mals dies i això només és un aspecte més del fet de fer-se gran.

14:07 Martin Mystery - El lladre de cossos
tancar

El lladre de cossos

Els nostres herois han anat al Pol Nord a investigar un destacament del Centre que ha perdut el contacte amb la M.O.M.. Allà, descobreixen que un paràsit s'ha apoderat de l'agent destinat a aquestes terres tan llunyanes, que és, ni més ni menys, que en Marvin! En Martin, la Diana i en Java hauran d'unir les seves forces per evitar que el paràsit també s'apoderi dels seus cossos.

14:28 Martin Mystery - El mirall encantat
tancar

El mirall encantat

La Darla, una de les alumnes més lletges de l'institut, s'ha trobat un mirall molt antic a l'aula de teatre, ha demanat un desig... i, misteriosament, s'ha fet realitat! Ara tots els nois volen sortir amb ella, fins i tot en Martin! La desaparició de tot d'alumnes, en Martin entre ells, podria estar relacionat amb aquest fenomen tan estrany. O no...?

14:49 Martin Mystery - La invasió dels mutants marins
tancar

La invasió dels mutants marins

La M.O.M. ha enviat els nostres herois a un poblet industrial per investigar la desaparició d'alguns dels seus habitants. Resulta que uns éssers estranys es van contaminar amb una aigua tòxica i es van convertir en mutants que abdueixen humans per convertir-los en mascotes. Semblen invencibles!

15:15 Bugs Bunny i els seus amics - La conilleta vermella i els tres porquets
15:22 Bugs Bunny i els seus amics - Clava-li fort, papa
15:29 Bugs Bunny i els seus amics - Quin lleomes ferotge
15:37 Bugs Bunny i els seus amics - El dimoni s'espera
15:47 Tom i Jerry i el tresor del galió pirata - Tom i Jerry i el tresor del galió pirata
16:56 Tom i Jerry - Anem de safari
17:03 Tom i Jerry - Problemes a Hawaii
17:09 Tom i Jerry - Fora els intrusos
17:20 mic 3
17:20 Bob, el manetes - Benny, el matxucador fulminant
17:31 Chiro
17:41 Pingu - En Pingu al Museu d'Art
17:51 Glumpers - Allau!
17:53 Glumpers - Mesures de seguretat
17:55 Glumpers - Compartint
18:01 Els germans Kratt - Caracals
tancar

Caracals

L'Equip Kratt estan jugant a bàdminton a la sabana africana i s'han quedat sense volants. L'Aviva s'ha vist obligada a treure l'últim que els quedava, però resulta que és una relíquia familiar de més de 100 anys que va heretar de la seva besàvia. De sobte, un caracal els el pispa fent un salt de dos metres. Un caracal és un felí que es camufla molt bé entre l'herba! Com el recuperaran?!

18:23 Els germans Kratt - Un gran problema taronja
tancar

Un gran problema taronja

Els germans Kratt són a la selva de Borneo intentant ajudar els orangutans, els únics simis de l'Àsia. Si no fan alguna cosa per salvar-los, en pocs anys ens podrien extingir. I encara més si en Zach hi envia els seus zachbots amb serres mecàniques per tallar la fusta més valuosa de la Terra, uns arbres vitals per a la supervivència dels orangutans.

18:48 Master Hamsters - Estrella de bomber! Operació de rescat d'un nadó
tancar

Estrella de bomber! Operació de rescat d'un nadó

L'Alec és un Mestre Bomber que no té amo. Viu al parc de bombers amb la seva dona i sovint parla amb el sergent. Avui el director en cap dels bombers ha demanat al sergent que es faci càrrec del seu nét d'un any. El problema és que el sergent no sap ni com posar-s'hi, però el pitjor és que li ha desaparegut el nadó! Operació rescat en marxa!

19:11 Master Hamsters - Estrella d'equip! La fuga del vaixell trampa!
tancar

Estrella d'equip! La fuga del vaixell trampa!

Avui, al Palau del Gira-sol hi torna a haver examen per convertir-se en Mestre. El Mestre Superior mostrarà als futurs mestres una gravació d'en Gaudi i companyia duent a terme una missió, sense saber que els nostres herois s'acabaran barallant. Ara els tocarà resoldre una missió molt més complicada per aprendre a treballar en equip. Te la perdràs?!

19:39 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

20:01 Els pingüins de Madagascar - La venjança del doctor Bufanàs
tancar

La venjança del doctor Bufanàs

Encara que sembli increïble, acaba de tornar l'arxienemic dels Pingüins de Madagascar, el doctor Bufanàs, i aquesta vegada amb ganes de venjança. Feia mesos que els espiava amb una supertecnologia d'avantguarda d'últim model i per fi ha trobat el seu taló d'Aquil·les. Ha capturat el rei Julien! I l'han de rescatar abans que en Bufanàs destrueixi tot el planeta!

20:28 Tom i Jerry - El vell ballarí d'en Tom
20:35 Tom i Jerry - Amic a estones
20:43 Tom i Jerry - La pesta de l'oncle Pecos
20:49 Bugs Bunny i els seus amics - El ratolí saltador
20:56 Bugs Bunny i els seus amics - Atrapats per la neu
21:02 Bugs Bunny i els seus amics - Speedy Gonzales
21:10 Tom i Jerry - El ratolí encantat
21:16 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
21:22 Tom i Jerry - El gat Robinson Crusoe
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Anar a dormir
06:04 Megaminimals - El paraigua
06:10 Megaminimals - L'alè màgic
06:16 Saari - Preparant la sopa
06:20 Els padrins màgics
06:32 Els padrins màgics
06:43 Els padrins màgics
06:55 La caixa màgica - La caixa màgica
tancar

La caixa màgica

Tres nens s'endinsen en l'entorn màgic que rodeja una biblioteca i emprenen un viatge a través dels llibres, descobrint així el món fantàstic que s'amaga darrere de cada pàgina.

Progrmació BD ....
21:32 Bola de drac - Una idea genial
tancar

Una idea genial

Continua el combat de quarts de final entre en Krilin i en Xaos, que està disposat a fer servir un atac encara més letal que el raig Dodonpa. De fet, en Krilin està convençut que lluita per accedir a les semifinals, però acabarà lluitant per salvar la vida. Més tard, de nit, algú entrarà a l'habitació d'en Son Goku i intentarà atemptar contra la seva vida.

21:57 Bola de drac - En Son Goku contra en Pampuc
tancar

En Son Goku contra en Pampuc

El representant d'en Pampuc, l'estrella de cinema i de televisió, ha vist clar que no té res a fer davant d'en Son Goku, el seu rival als quarts de final. Per això ha decidit parar-li una trampa perquè el desqualifiquin. Avui en Son Goku s'haurà d'enfrontar a una força que per a ell, fins ara, era desconeguda: la fama. L'única persona que el pot ajudar és la Lanx.

22:19 Pel·lícula - L'ombra del regne
tancar

L'ombra del regne

Un atemptat terrorista en un complex residencial de l'Aràbia Saudita provoca una crisi internacional. Mentre els diplomàtics debaten sobre els drets territorials, un agent de l'FBI s'encarrega d'organitzar un equip d'elit per viatjar al lloc dels fets en secret i trobar els responsables de l'atemptat.

00:03 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" es pregunta per què hi ha cançó de l'estiu i no hi ha cançó de la primavera: Què passa, que la primavera és una estació menor? Així que, el programa proposa el que podria ser la cançó de la primavera d'un any indeterminat. També s'emetran els vídeos que fan arribar els espectadors imitant frases de L'"APM?", vídeos que es poden continuar trametent a apm@tv3.cat. S'oferirà un "30 minuts" molt especial sobre l'educació que descobrirà que tenim un nivell cultural bastant elevat. I es recuperarà la secció "Què m'has dit", amb frases incomprensibles de la televisió. Aquest diumenge, a més, l'"APM? Extra" se'n va a la neu, amb el mític programa d'aquesta casa "Temps de neu". Es podran veure alguns periodistes gaudint com nens. 30 minuts de programa, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?". L'únic espai que ofereix els millors moments de la setmana de totes les cadenes, per poder estalviar en piles per al comandament.

00:39 Misfits - T3E8
tancar

T3E8

Un paio que es fa passar per mèdium amb un nou superpoder ha començat a invocar cares conegudes del passat de la colla del centre social, com la Sally i en Tony, els dos supervisors que van assassinar. És evident que les ànimes d'aquests difunts han tornat del món dels morts amb motius obscurs i cada cop més perillosos. L'únic que pot salvar la colla d'aquesta amenaça és en Simon, que avui descobrirà el seu destí final.

01:28 Doctor Who - Cap. 4 Àliens a Londres
tancar

Cap. 4 Àliens a Londres

Aquest és el primer episodi que es divideix en dues parts. El Doctor torna Rose a casa. Una nau espacial ha de fer un aterratge d'emergència al Tàmesi; Londres queda completament reclosa i el món està en alerta vermella. Mentre el Doctor investiga el supervivent, un àlien, Rose descobreix que casa seva ja no és un lloc segur. Qui són els Slitheen?

02:15 Skins - Tothom
tancar

Tothom

S'ha acabat el curs, però queden una pila d'assumptes per resoldre. En Cook continua fent de les seves, l'Emily està molt confusa i la Naomi en comença a estar farta. La Pandora té notícies, però no se l'escolta ningú, l'Effy i la Katie estan molt preocupada per en Freddie, que no apareix enlloc. Tothom sap que avui és l'últim dia, i per a alguns l'últim de veritat.

03:02 Skins - Franky
tancar

Franky

Avui és el primer dia a l'institut Roundview per a la Franky, una noia tímida, solitària i amb un passat incert, que de seguida plantarà cara a la Mini, la líder de la seva colla. En Matty intentarà fer veure a la Franky que si vol, no ha de tenir mals rotllos amb tothom i, de mica en mica, la Franky es començarà a fer col·lega de l'Alo, en Rich i la Grace, una de les millors amigues de la Mini.

03:49 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" es pregunta per què hi ha cançó de l'estiu i no hi ha cançó de la primavera: Què passa, que la primavera és una estació menor? Així que, el programa proposa el que podria ser la cançó de la primavera d'un any indeterminat. També s'emetran els vídeos que fan arribar els espectadors imitant frases de L'"APM?", vídeos que es poden continuar trametent a apm@tv3.cat. S'oferirà un "30 minuts" molt especial sobre l'educació que descobrirà que tenim un nivell cultural bastant elevat. I es recuperarà la secció "Què m'has dit", amb frases incomprensibles de la televisió. Aquest diumenge, a més, l'"APM? Extra" se'n va a la neu, amb el mític programa d'aquesta casa "Temps de neu". Es podran veure alguns periodistes gaudint com nens. 30 minuts de programa, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?". L'únic espai que ofereix els millors moments de la setmana de totes les cadenes, per poder estalviar en piles per al comandament.

04:24 Crackòvia - Cap. 129
tancar

Cap. 129

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sandro Rosell (Queco Novell) i la seva directiva preparen el projecte per construir un nou estadi que substitueixi el Camp Nou. Mentrestant, Gerard Piqué (Bruno Oro) presenta la seva defensa davant el comitè de competició. Descobrirà que els membres d'aquest organisme són més antics del que es pot arribar a imaginar. A més, al "Hat trick", Jordi Grau (David Olivares) ensenya una relíquia del barcelonisme: el tovalló de paper on Leo Messi (Carlos Latre) va signar el seu primer contracte. Johan Cruyff (Jordi Rios) s'assabenta que Mourinho (Toni Albà) també escriu articles a la premsa. L'holandès es troba amb l'entrenador del Madrid al camp de golf. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

04:57 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" es pregunta per què hi ha cançó de l'estiu i no hi ha cançó de la primavera: Què passa, que la primavera és una estació menor? Així que, el programa proposa el que podria ser la cançó de la primavera d'un any indeterminat. També s'emetran els vídeos que fan arribar els espectadors imitant frases de L'"APM?", vídeos que es poden continuar trametent a apm@tv3.cat. S'oferirà un "30 minuts" molt especial sobre l'educació que descobrirà que tenim un nivell cultural bastant elevat. I es recuperarà la secció "Què m'has dit", amb frases incomprensibles de la televisió. Aquest diumenge, a més, l'"APM? Extra" se'n va a la neu, amb el mític programa d'aquesta casa "Temps de neu". Es podran veure alguns periodistes gaudint com nens. 30 minuts de programa, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?". L'únic espai que ofereix els millors moments de la setmana de totes les cadenes, per poder estalviar en piles per al comandament.

05:27 Imp - L'arbust
05:29 Imp - El bisó
05:30 Imp - Alçada
05:33 Jokebox - + info
tancar

+ info

La família Pinto no sap on és la filla. A "Rational Geographic" veurem per què agrada pujar vídeos a Internet als humans. Ens vendran un potent llevataques a "Compra-t'ho ara". Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta Delmac. El senyor Culpable va cometre un crim mentre participava en un programa de televisió. DJ Pokito es posiciona en contra de les drogues. Rossita traurà la carta del cap rapat.