TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
06:02 Videoclips catalans
08:30 Notícies 3/24
09:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

12:00 Notícies 3/24
12:26 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Pastissets de prunes vermelles
tancar

Pastissets de prunes vermelles

Preparem uns pastissets arrebossats amb ànima fruital. Fem pastissets de prunes vermelles.

15:54 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

A en Quim li costa, però acaba confessant a casa que Adalisa tanca, que no li tornen els diners i que perd la feina. La Cati li diu que no pateixi perquè té un vitalici entre mans que els salvarà. Ell li demana que no el facin, que ja van passar-ho força malament amb l'Arturo. La Júlia fa un cangur a l'Èric, i l'Eva té por que no faci servir el pis d'en Miquel i la Noe per embolicar-se amb en Pau. Se n'hi va, munta un pollastre de por. La Joana donarà una part dels diners de la venda del pis a en Vicenç. Ell es mostra agraït i tots dos tenen un atac de nostàlgia quan recorden tot el que hi ha viscut. En Manel pateix per la seva àvia. En Litus no gosa deixar la Fani perquè, en el fons, li fa por engegar una relació amb una cega.

16:34 Tot es mou
20:21 No tenim vergonya
21:00 Telenotícies vespre
22:04 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:46 Cases d'en Pou - Matrimonis
tancar

Matrimonis

En aquest segon episodi de retrobades, en Pou convida a casa seva dues de les parelles que més bones estones i reflexions han compartit amb ell: l'Hernan i la Patri, des de Mèxic, i l'Scott i l'Steve, d'Escòcia. Un episodi carregat de records, riures i bon moments on parlaran de l'amor, del matrimoni i de la descendència. Però no tot serà parlar de temes profunds; també aprofitant la retrobada per visitar alguns dels llocs més interessants i desconeguts de Barcelona. Recorreran el refugi antiaeri del Palau de les Heures, un espai on es va refugiar Lluís Company durant els bombardejos de la Guerra Civil. I ho faran acompanyats d'un dels historiadors menys seriosos de Catalunya: Toni Soler. A més, els convidats visitaran un dels llocs on en Pou hi ha deixat més la veu: el Camp Nou, on coneixeran de primera mà el lloc des d'on ha cantat els gols més emblemàtics del seu equip. Durant els dos dies en què conviuran tots plegats, els convidats coneixeran algunes de les persones més importants de la vida del Pou, com ara el seu germà i la seva cunyada. I parlaran del paper que tenen els amics i la família en les seves vides. Un programa que demostra que tothom té dues famílies: la biològica i la que un va creant amb els anys amb la gent que es troba.

23:47 Cases d'algú - Tel-Aviv - Panamà
tancar

Tel-Aviv - Panamà

El Pou torna a fer les maletes per anar-se'n fins a Tel-Aviv a veure la Raisa, una noia de 28 anys originària del Kazakhstan. Quan tenia 15 anys, la Raisa se'n va anar sola del seu país fins a Israel, un procés que els jueus anomenen "aliyyà". La seva família es va quedar i, des de llavors, l'ha vist en molt poques ocasions. La Raisa sorprendrà el Pou des del primer moment, ja que és una persona molt espavilada i amb un estil diferent. De fet, es fa la seva pròpia roba! Passejant pels carrers més alternatius de Tel-Aviv, el Pou s'emocionarà amb la història de la Raisa, que ha passat per moments molt complicats. Però la Raisa també li ensenyarà com s'ho ha fet per crear la seva pròpia família estant sola en un altre país, i per conservar el somriure! I de Tel-Aviv fins a Ciutat de Panamà! Un viatge que ja és dur de si mateix i encara ho és més quan arribes i plou a bots i barrals! Però això de la climatologia extrema ja li va, a la nostra amfitriona, l'Annette. De fet, ella va ser la primera dona meteoròloga d'aquest país i actualment treballa a la televisió fent la previsió del temps. A part d'això, és una gran ambaixadora de Panamà i a la caravana ens va ensenyar una corona congo que simbolitza una cultura minoritària del territori. Però el que més preocupa el Pou són les seves tres gosses, que col·laboren amb la Creu Roja en el rescat de persones. Canviarà la seva visió dels gossos, aquest vessant solidari? I, sobretot, el Pou serà digne de coronar-se rei congo?

00:58 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, a "Més 324", fem un seguiment de les informacions publicades pel diari "Público" que revelen que el CNI escoltava les converses telefòniques dels terroristes que van atemptar a la Rambla de Barcelona el 17 d'agost del 2017 cinc dies abans que cometessin l'atac. Abordem l'estat de la investidura de Pedro Sánchez i informem de la decisió del Tribunal Constitucional de declarar inconstitucional la reprovació del rei Felip VI per part del Parlament de Catalunya. Entrevistem Laura Borràs, diputada de JxCAT al Congrés, i Joan Torner, president de la Fundació Amics de Joan Petit Nens amb Càncer, i Carme Ruscalleda, impulsors dels llibres "Culleres que cuiden" i "Culleres d'en Joan Petit", una guia d'alimentació per a infants i adults amb càncer.

02:32 Gran Reserva. Entrevistes - Mikimoto Club -
02:54 Ritmes a l'estudi - BIG DANI PEREZ
tancar

BIG DANI PEREZ

Dani Pérez és un dels saxos més actius dins l'escena del rhythm and blues i el rock-and-roll de l'Estat i avui ens presenta les seves últimes composicions. El saxofonista, en aquest seu últim àlbum, "Smart Change", ha fet un gir cap al soul i el funk, sense perdre l'essència del blues.

03:54 Blues a l'estudi - AMADEU CASAS
tancar

AMADEU CASAS

Guitarrista de blues genuí i un dels pioners de l'estil de casa nostra. En aquesta ocasió, Casas ve en formació de trio i ens presenta una sessió en què repassa temes clàssics del seu repertori i estrena nou material que formarà part del seu pròxim disc. Matías Míguez al baix i Toni Pagès a la bateria acompanyen el guitarrista barceloní.

04:54 Jazz a l'estudi - Diego Amador
tancar

Diego Amador

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país. I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:54 Jazz a l'estudi
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:11 Favorits - + info
tancar

+ info

Una porqueta pintora.. i una gallina que porta una càmera al cap. Les àvies que estan recuperant la cuina japonesa. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Un jove que supera les seves fòbies gràcies a la realitat virtual. Valencia: La intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions. Catalunya: Un pagès capaç d'inventar un cotxe sumergible

22:40 Les forces de la natura - La forma
tancar

La forma

La impressionant diversitat de formes del món natural és el reflex de les regles que governen l'univers. A Vilafranca del Penedès, veurem l'intent de centenars de persones de construir la torre humana més alta desafiant la força de la gravetat. Al Nepal, els caçadors de mel busquen els ruscos gegants que pengen dels cingles. Les cel·les hexagonals perfectes dels ruscos que fan les abelles amaguen una regla matemàtica. Al Canadà, els immensos icebergs s'originen a partir d'una potent i alhora infinitament petita força de la natura. Fins i tot el floc de neu de sis cares més delicat, explica la història de les forces de la natura que l'han forjat.

23:32 Encontres perillosos - El salvatge Oest
tancar

El salvatge Oest

En aquest episodi, en Brady Barr viatjarà per tot el Salvatge Oest americà per mirar de determinar quin és l'animal que representa més bé aquesta regió basant-se en tres criteris: fins a quin punt representa l'esperit del Salvatge Oest; quin és el que està més ben armat amb urpes, banyes o ullals; i quin representa un perill més gran per a les persones. Els nominats en aquest 'concurs' són el bisó, el llop, el puma, la serp de cascavell, l'os bru i l'àguila daurada.

00:19 Favorits - + info
tancar

+ info

Una porqueta pintora.. i una gallina que porta una càmera al cap. Les àvies que estan recuperant la cuina japonesa. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Un jove que supera les seves fòbies gràcies a la realitat virtual. Valencia: La intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions. Catalunya: Un pagès capaç d'inventar un cotxe sumergible

00:45 Les forces de la natura - La forma
tancar

La forma

La impressionant diversitat de formes del món natural és el reflex de les regles que governen l'univers. A Vilafranca del Penedès, veurem l'intent de centenars de persones de construir la torre humana més alta desafiant la força de la gravetat. Al Nepal, els caçadors de mel busquen els ruscos gegants que pengen dels cingles. Les cel·les hexagonals perfectes dels ruscos que fan les abelles amaguen una regla matemàtica. Al Canadà, els immensos icebergs s'originen a partir d'una potent i alhora infinitament petita força de la natura. Fins i tot el floc de neu de sis cares més delicat, explica la història de les forces de la natura que l'han forjat.

01:34 Encontres perillosos - El salvatge Oest
tancar

El salvatge Oest

En aquest episodi, en Brady Barr viatjarà per tot el Salvatge Oest americà per mirar de determinar quin és l'animal que representa més bé aquesta regió basant-se en tres criteris: fins a quin punt representa l'esperit del Salvatge Oest; quin és el que està més ben armat amb urpes, banyes o ullals; i quin representa un perill més gran per a les persones. Els nominats en aquest 'concurs' són el bisó, el llop, el puma, la serp de cascavell, l'os bru i l'àguila daurada.

02:21 Favorits - + info
tancar

+ info

Una porqueta pintora.. i una gallina que porta una càmera al cap. Les àvies que estan recuperant la cuina japonesa. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Un jove que supera les seves fòbies gràcies a la realitat virtual. Valencia: La intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions. Catalunya: Un pagès capaç d'inventar un cotxe sumergible

02:47 Les forces de la natura - La forma
tancar

La forma

La impressionant diversitat de formes del món natural és el reflex de les regles que governen l'univers. A Vilafranca del Penedès, veurem l'intent de centenars de persones de construir la torre humana més alta desafiant la força de la gravetat. Al Nepal, els caçadors de mel busquen els ruscos gegants que pengen dels cingles. Les cel·les hexagonals perfectes dels ruscos que fan les abelles amaguen una regla matemàtica. Al Canadà, els immensos icebergs s'originen a partir d'una potent i alhora infinitament petita força de la natura. Fins i tot el floc de neu de sis cares més delicat, explica la història de les forces de la natura que l'han forjat.

03:36 Encontres perillosos - El salvatge Oest
tancar

El salvatge Oest

En aquest episodi, en Brady Barr viatjarà per tot el Salvatge Oest americà per mirar de determinar quin és l'animal que representa més bé aquesta regió basant-se en tres criteris: fins a quin punt representa l'esperit del Salvatge Oest; quin és el que està més ben armat amb urpes, banyes o ullals; i quin representa un perill més gran per a les persones. Els nominats en aquest 'concurs' són el bisó, el llop, el puma, la serp de cascavell, l'os bru i l'àguila daurada.

04:23 L'illa del tresor - Joan Valent
tancar

Joan Valent

Des que als cinc anys va heretar l'afició per la música, el mallorquí Joan Valent ha recorregut mig món orquestrant la seva particular banda sonora. Ara, en una conversa tan simfònica com verbal, el compositor visita L'illa per traslladar-hi reflexions sobre la creació, l'amor, el sexe, la mística musical o fins i tot el futur de Mallorca. I des del mateix espai, Joan Barril i Joan Ollé assistiran a un simposi de doctors universals, retrobaran el soldat de la Marieta de l'ull viu i ensopegaran amb els topoi d'un costumari nostrat, mentre tres sirenes repassen una nova lliçó d'anatomia.

04:49 L'illa del tresor - Lluis Bassat
tancar

Lluis Bassat

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:15 Karakia - Audrey (illa de la Reunió, França)
tancar

Audrey (illa de la Reunió, França)

L'Audrey va sortir de l'illa de la Reunió per conèixer altres realitats i cultures i assolir nous reptes professionals. Li agrada molt viatjar i en un d'aquests viatges, a l'Argentina, va conèixer l'Esteve, una català amb qui ara viu a cavall entre Girona i Barcelona. Va néixer a Saint Denis, capital de l'illa i autèntic aiguabarreig de cultures. Malgaixos (de Madagascar), àrabs, indis, xinesos, europeus... hi conviuen amb bona harmonia. La cuina no és aliena a aquesta barreja que l'Audrey també ha heretat. Es tracta d'una cuina molt aromàtica, gràcies a les espècies asiàtiques, sobretot, però també a cultius locals com la vainilla, el "combavas" (un cítric originari de l'Índia) o el gingebre-mango. Amb aquest i d'altres ingredients, l'Audrey va preparar un sopar pels amics a base de diferents "rougails" (un tipus de guisat); "samoussas", similars a les empanades índies del mateix nom i "bouchons", uns farcellets de pasta amb porro i botifarra. A l'illa també és costum macerar el rom que s'hi destil·la, és el que es coneix com a "rhum arrangé". S'hi posen herbes i fruites i es deixa reposar durant mesos.

05:45 Xarxa Natura - Plans de Sió
tancar

Plans de Sió

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:50 Xarxa Natura - Medes
tancar

Medes

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:56 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Papawa Game Over
tancar

Papawa Game Over

T'agraden les consoles? Ets el rei dels videojocs? T'agradaria protagonitzar el teu propi videojoc? Vine a Papawa-Game i atreveix-te. Però compte amb la teva barra d'energia. Els teus enemics són els illencs i a ells no els agrada perdre!

06:07 Papawa - Olé Papawa
tancar

Olé Papawa

Ballar, palmejar i cantar flamenc en el millor tablao és el somni de qualsevol bailaora. Després d'anar arrossegant el seu art en tuguris de mala mort durant anys, li arriba la oportunitat al Gran Tablao Flamenc de Papawa. Dins del bungalou tot està preparat per l'espectacle: illencs picant de mans, afinant guitarres i molta festa i molta conya per endavant!

06:17 Doraemon - Les vacances fantasmals / La llanterna enduridora
tancar

Les vacances fantasmals / La llanterna enduridora

El Doraemon ha tret per jugar un aparell que guarda tota mena de monstres i fantasmes de les llegendes japoneses, el problema és que a l'hora de tornar-los a desar, el seu recipient es trenca. Per evitar que es mulli la roba estesa, en Doraemon fa servir una llanterna que endureix la pluja i en Nobita de seguida la vol provar amb altres elements.

06:41 Doraemon - El gran pla d'en Nobita per a la revetlla / Al desert del Sàhara no s'hi pot estudiar
tancar

El gran pla d'en Nobita per a la revetlla / Al desert del Sàhara no s'hi pot estudiar

La previsió de pluja el dia de la revetlla fa que el Doraemon tregui un invent per fer paradetes de fira en miniatura. Amb el túnel de Gulliver, tots es faran petits i podran gaudir de la festa... fins que passi una cosa inesperada. Buscant llocs per fer millor els deures, en Nobita i en Doaremon es passejaran pels paisatges de tot el planeta.

07:04 Les Tres Bessones - Ullal blanc
tancar

Ullal blanc

Les tres germanes apareixen enmig d'un bosc nevat d'Alaska. És un paisatge fascinant i l'Anna la Teresa i l'Helena en queden meravellades. Però molt aviat es trenca l'encís, quan apareixen quatre llops ferotges. Per sort, intervé l'Ullal Blanc, un gos valent i decidit que salva les tres bessones.

07:28 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

En aquest capítol, la Bruixa Avorrida s'enfada amb les tres bessones quan les enxampa burlant-se d'ella en un teatret de titelles. Per castigar-les, les envia a un circ que volta pel món per fer somriure nois i noies de països en conflicte. És així com les tres germanes van a parar a un camp de refugiats, on comparteixen aventures amb els seus habitants.

07:54 Dinotren - Les closques de la Shiny
tancar

Les closques de la Shiny

La Shiny fa col·lecció de petxines i tots els nens li demanen al pare que els porti a l'Estany a buscar-ne. El pare s'hi avé i se'n van tots quatre amb ell a agafar el Dinotren. Un cop a l'Estany, la Shiny es troba amb una petxina que té un ocupant: un cranc ermità que es diu Henry. El Henry té el problema que la petxina on està instal·lat li ha quedat petita.

08:06 Dinotren - El vell ocell
tancar

El vell ocell

El Buddy i la Tiny queden per jugar amb el Petey dalt del Dinotren. Durant el viatge s'assabenten pel revisor de com eren els primers ocells que van poblar la Terra, els anomenats arqueòpterixs. Immediatament posem rumb cap al Juràssic a través del túnel del temps per conèixer de primera mà aquests animals que són mig dinosaure i mig ocell.

08:20 Mya Go - Mya Go i el misteri
tancar

Mya Go i el misteri

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo va a jugar a casa del Tommy Stop i l'ajuda a resoldre el misteri de la roba que ha estat desapareixent tot el dia.

08:25 Mya Go - Mya Go fa de cangur d'animals
tancar

Mya Go fa de cangur d'animals

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo s'ha ofert per fer de cangur dels animals de la Sophie Play. D'entrada, es pensa que serà bufar i fer ampolles, però amb el DoggyGo embolicant la troca, segurament necessitarà algú que l'ajudi!

08:30 Mya Go - Mya Go va al dentista
tancar

Mya Go va al dentista

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. Avui la família Go té hora al dentista i a la Mya li tocarà ensenyar-li al Sammy, el seu germà petit, que anar al dentista també pot ser molt divertit.

08:36 El Mic i els seus amics - L'estel fugaç
tancar

L'estel fugaç

El Mic i el Cargol estan esperant que passi un estel fugaç. És un estel que es mou molt ràpid i viatja pel cel. Si en veus un, pots demanar un desig.

09:02 Els Mini Ninges - El venjador emmascarat
tancar

El venjador emmascarat

Mentre el Hiro presumeix de les seves proeses de ninja per impressionar el Najima, la Shoko ataca la gent del poblat per robar-los l'arròs. Quan els Mini Ninges arriben al poblat, troben la Shoko lligada i penjada d'una biga: un venjador emmascarat l'ha capturat, abans de fugir saltant de branca en branca. Tothom li està molt agraït, però el Hiro no se'n refia i no pararà fins a descobrir la identitat del misteriós intrús.

09:13 Els Mini Ninges - El guardià
tancar

El guardià

A la Terra sota el Núvols hi ha un pulmó verd que es diu Tengoku. La seva vegetació fa que l'aire sigui pur i fragant i alberga tota mena d'animals. Si desapareix, serà una catàstrofe de conseqüències incalculables. Per desgràcia, les tropes de l'Ashida han descobert aquest refugi natural i ja es preparen per destruir-lo. En Nio, el seu guardià, demana ajuda a la Suzume, l'única que pot salvar Tengoku.

09:24 Oddbods - Abducció alienígena
tancar

Abducció alienígena

Després d'una sèrie de segrests alienígenes a la localitat, la Bubbles està decidida a arribar al centre de la qüestió per poder recopilar proves del que està passant. No obstant això, el Zee, a qui li ve de gust un gelat a mitjanit, s'interposa per accident en els plans de la Bubbles. Podrà demostrar que existeixen els aliens i així descobrir per què han desaparegut totes les vaques d'Oddsville?

09:31 Oddbods - Cita doble
tancar

Cita doble

Sense adonar-se, el Slick acaba programant cita amb la Bubbles i una altra amb la Newt el mateix dia. En comptes d'explicar el malentès, intentarà tenir les dues cites alhora. Evidentment, mantenir les dues cites en secret serà impossible, i totes dues acabaran esdevenint un fracàs absolut.

09:38 Oddbods - El gran ballarí
tancar

El gran ballarí

El Slick es considera un gran ballarí, però res més lluny de la realitat: és un ballarí terrible. Quan se n'adona, es posa molt trist, però amb l'ajuda d'el Jeff, i de mica en mica, anirà aprenent moviments interessants. Tot i així, el Jeff es tem que el Slick no estarà preparat per sortir al programa de ball de la tele d'on n'és participant. Aconseguirà no fer el ridícul o estarà a punt de convertir-se en una estrella del ball?

09:46 Oddbods - El meu heroi
tancar

El meu heroi

Gairebé per accident, el Slick rescata la Newt dels perills d'un ratolí, tot i que ell mateix n'està aterrit. La Newt proclama el Slick el seu heroi, quan realment no mereix l'elogi. Quan se li demana que estigui a l'altura del seu nou paper com a valent salvador, el Slick es troba ràpidament en una posició incòmoda. És incapaç de dir la veritat, ja que ell no és tan valent com ella creu, però quedarà devastat si la Newt creu que és un covard. Quant de temps pot mantenir la farsa abans de ser descobert i decebre la Newt? Aconseguirà recuperar la seva estima quan ella descobreixi que és un farsant?

09:53 Oddbods - Un ratolinet d'ensomni
tancar

Un ratolinet d'ensomni

A mitja nit, el Fuse es lleva amb el sorollet d'un nou inquilí que no el deixa pas dormir. Decideix desfer-se del problema, però el ratolí és molt més tossut del que ell imaginava. Aconseguirà acabar amb el ratolinet que el manté despert? O potser la seva desesperació acabarà causant un problema encara més gran?

09:59 En Grizzy i els Lèmmings - Aerolínia lemming
tancar

Aerolínia lemming

Una sèrie d'estranys objectes s'han convertit en globus aerostàtics i ara floten per tota la cabana, i molesten en Grizzy quan mira la televisió. Quan veu que els lèmmings dalt d'aquests curiosos zepelins, en Grizzy entén que els haurà de prendre tan de pressa com pugui la bombona d'heli i els globus si vol veure la televisió tranquil·lament.

10:06 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

10:14 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

10:20 En Grizzy i els Lèmmings - Formació extrema
tancar

Formació extrema

A la cabana del guarda forestal, en Grizzy troba un aparell tecnològic que permet aprendre qualsevol cosa: cosir, papiroflèxia, arts marcials, entre d'altres coses. Només s'ha d'enganxar un elèctrode al cervell i, en un segon, en Grizzy podrà ser l'os perfecte! Però primer ha de trobar un programa que li ensenyi com desfer-se dels lèmmings.

10:27 En Grizzy i els Lèmmings - Ós delta
tancar

Ós delta

Els lèmmings solquen el vent sobre un estel fet a mà per ells. En Grizzy s'adona que la seva ossa estimada mira amb admiració com l'estel fa acrobàcies en l'aire, i per això decideix fer-se'n un molt més sofisticat que el dels lèmmings.

10:33 En Grizzy i els Lèmmings - Memòria d'ós
tancar

Memòria d'ós

En Grizzy i els lèmmings troben casualment una caixa de metall enganxada en una branca del penya-segat. En veure-la, els porta records del moment de la seva infància en què es van conèixer.

10:42 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La guerra del sashimi
tancar

La guerra del sashimi

En lloc de pagar-li la nòmina amb diners, l'amo del Vick li paga amb sashimi. El Vick té tanta gana que no vol compartir el peix ni amb el Fabian ni amb els ossos. Però, en un descuit seu, la caixa del sashimi desapareix i el llenyataire acusarà del robatori algú que no ha sigut.

10:55 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La Xut-Xut fa un amic
tancar

La Xut-Xut fa un amic

La Xut-Xut se sent molt sola perquè tothom la defuig quan es posa a cantar. Però una nit, un mussol misteriós es posa a cantar amb ella i es fan amics. El Bruc i companyia no s'ho acaben de creure perquè no hi ha cap més mussol al bosc. Però la Xut-Xut ha quedat amb ell per veure's.

11:06 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Cavaller Negre
tancar

El Cavaller Negre

L'Armand d'Argencourt perd les eleccions municipals davant del senyor Bourgeois. Aprofitant el disgust del perdedor, l'Esfinx l'akumatitza en el Cavaller Negre, un avantpassat seu que havia governat París amb mà de ferro i que vol reclutar un exèrcit de cavallers. Mentrestant a l'institut han d'elegir el delegat de classe, que des de fa molts cursos és la Chloé, que s'aferra al càrrec.

11:27 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El col·leccionista
tancar

El col·leccionista

La Marinette va a parlar amb el mestre Fu i li explica que va trobar el llibre d'encanteris i que sospita que l'Esfinx és en realitat el pare de l'Adrien. Mentrestant, el Gabriel Agreste idearà un pla per allunyar les sospites de Ladybag i del Gat Noir per sempre més. Al mateix temps, la Marinette farà tots els possibles perquè l'Adrien pugui tornar a l'institut.

11:51 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Els contes de Ba Sing Se
tancar

Els contes de Ba Sing Se

Arribats a Ba Sing Se, els nostres herois viuran tots d'aventures ben diferents a la ciutat. Aventures plenes de sorpreses, perills... i també moment romàntics. Aviat coneixeràs les peripècies de la Toph i la Katara, el conte de l'Iroh, el conte de l'Aang, el conte d'en Suko, el conte d'en Zuko i, evidentment, el conte de la Momo. No te'ls perdis!

12:14 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Els dies perduts de l'Appa
tancar

Els dies perduts de l'Appa

Un dels enigmes més grans dels nostres herois és la desaparició de l'Appa. Avui és un dia molt especial, perquè sabrem amb pèls i senyals, i de primera mà, com van robar l'Appa, què li va passar exactament, on ha estat tot aquest temps... i, sobretot, on és actualment! A partir d'aquí, l'Aang i companyia potser tindran més pistes per trobar-lo!

12:37 El detectiu Conan - El Quiròfan del Terror (1a part)
tancar

El Quiròfan del Terror (1a part)

En Kogoro ha estat convidat a fer una xerrada a la Universitat de Beika, on va estudiar. Mentre l'escolten, la Ran, la Sonoko i en Conan coneixen en Sonsaku Tsujiei, un estudiant de cinema d'últim any. En Tsujiei vol ensenyar al detectiu una atracció que ha dissenyat amb uns companys, el Quiròfan del Terror. Però com que el discurs d'en Kogoro s'allarga massa, primer els hi ensenyarà a la Ran i als altres.

12:58 El detectiu Conan - El Quiròfan del Terror (2a part)
tancar

El Quiròfan del Terror (2a part)

Quan la Ran i la Sonoko han entrat al Quiròfan del Terror, l'Anna Tadami ha començat a tenir convulsions i a donar puntades de peu. Basant-se en aquest testimoni, en Megure arriba a la conclusió que la víctima s'ha suïcidat amb una càpsula de cianur. Però en Conan està convençut que és un assassinat. Amb l'ajuda involuntària de la Sonoko, ens desvelarà el misteri de la macabra mort d'aquesta alumna de la Universitat de Beika.

13:22 Les noves aventures de Geronimo Stilton - Un gran misteri
tancar

Un gran misteri

A Ratalona, apareix una girafa misteriosament i els Stilton l'agafen i la porten a casa d'un veterinari molt bo. Mentre en Martin Gala mira de comunicar-se amb ella amb el Traductor Animal Universal, en Geronimo investiga com és que la girafa ha pogut arribar a Ratalona. Llavors, quan en Martin està a punt de resoldre el misteri, el segresten, el fiquen a dins d'un contenidor i l'envien a una illa deshabitada. Arribarà a temps per salvar-lo, en Geronimo?

13:45 Les noves aventures de Geronimo Stilton - Els ruixafantasmes
tancar

Els ruixafantasmes

A Ratalona es produeix una onada d'aparicions de fantasmes i sorgeix un grup de joves amb empenta anomenat els ruixafantasmes per combatre'ls. Els ruixafantasmes es converteixen en tota una sensació, a la ciutat, tant que en Martin Gala decideix que en vol formar part. En Geronimo està convençut que aquests ratolins fabriquen els fantasmes per poder-los combatre i fer-se famosos. Però podria ser que hi hagués una explicació més maquiavèl·lica?

14:08 L'inspector Gadget - Poder d'estrella
tancar

Poder d'estrella

En Tristan té una màquina que xucla la suor de les estrelles de cine i els pren tot l'encant, el carisma i l'atractiu. L'objectiu del doctor Gang és ruixar-se amb la suor de tots els famosos de Hollywood per aconseguir ser el malvat més glamurós del món. L'única estrella que li falta és en Doug Metralla, un famós actor de pel·lícules d'acció que haurà de compartir protagonisme amb el Sultà.

14:18 L'inspector Gadget - Pandamònium
tancar

Pandamònium

Metròpolis acollirà la cimera per la pau entre Guatamazil del Nord i del Sud, dues nacions que semblen irreconciliables. L'únic que pot apropar els seus presidents és en Bling-Bling, un panda "instagramer" capaç de reconciliar qualsevol. Però al MAD li interessa que esclati la guerra; per això el doctor Gang ha preparat per al seu nebot una disfressa perquè es faci passar per en Bling-Bling i segresti els líders enfrontats.

14:30 Els germans Kratt - La invasió dels ducs blancs
tancar

La invasió dels ducs blancs

L'equip dels germans Kratt rep l'avís que s'estan veient molts ducs blancs en llocs on no se'n solen veure. Els Kratt van a l'Àrtic, que és on viuen aquests ocells, i comproven que no n'hi ha gaires. L'equip es divideix: uns es queden a l'Àrtic i els altres van al sud per descobrir el perquè de la invasió de ducs blancs. Mentrestant, la Donita té la gran idea de convertir els ducs blancs en barrets i ordena als seus maniquins que en cacin.

14:52 Els germans Kratt - El fraret rescatador
tancar

El fraret rescatador

Els Kratt estan sobrevolant el mar i, de sobte, se'ls tira a sobre una onada gegant que toca la nau Tortuga. Els tripulants surten disparats cap aquí i cap allà i van a parar tots a llocs diferents. Per sort, el Martin va a parar a una illa on viuen uns frarets, uns ocells marins petits que tenen uns poders que li anirien molt bé per salvar tots els membres de l'equip. Però com s'ho farà, ell sol en una illa deserta?

15:12 Bola de drac Z - El monstre Bu es transforma en bomba i explota
tancar

El monstre Bu es transforma en bomba i explota

Conscient que serà incapaç d'eliminar en Son Gohan, en Bu es transforma en bomba i s'autodestrueix per intentar liquidar el seu rival. Després de comprovar que l'explosió no li serveix de res, el monstre Bu prepara una trampa fent veure que perd l'interès en en Son Gohan i demana a en Son Goten i a en Trunks que es tornin a fusionar.

15:35 Bola de drac Z - El monstre Bu fa joc brut i absorbeix en Gotrunks
tancar

El monstre Bu fa joc brut i absorbeix en Gotrunks

Després de permetre que en Son Goten i en Trunks es fusionin, el monstre Bu absorbeix a traïció en Gotrunks i en Cor Petit. Ara, amb el poder del primer i la saviesa del segon, el monstre torna a atacar en Son Gohan. Si no passa un miracle, tot fa pensar que el fill d'en Son Goku no aguantarà la mitja hora que dura la fusió.

15:58 Comptem amb la Paula - Col·loca bé la peça
tancar

Col·loca bé la peça

En Tim ha agafat una peça del cobrellit nou de la Paula per arreglar el seu estel esquinçat, i la Paula està consternada. El cas és que, quan en Tim es disposa a tornar el tros de roba al seu lloc, una ràfega de vent s'emporta l'estel al País dels Núvols. Trobaran la Paula i els seus amics les peces que falten tant al cobrellit de la Paula com a l'estel d'en Tim?

16:09 Comptem amb la Paula - Pintem l'arc de Sant martí!
tancar

Pintem l'arc de Sant martí!

Al País dels Núvols, el Baró Blau necessita ajuda perquè un arc de Sant Martí s'ha descolorit i envia un missatge a la Paula i la seva colla. Però en Tim té por d'equivocar-se amb els colors i en Billy també es mostra reticent perquè creu que no pinta prou bé. Però al final, seguint els consells del Baró Blau, agafen prou confiança per pintar l'arc de Sant Martí, que recupera la seva esplendor.

16:18 Comptem amb la Paula - 1, 2, 3, fem l'aneguet
tancar

1, 2, 3, fem l'aneguet

La Paula i els seus amics assagen un ball de les gallines i se'ls acut intentar fer balls amb altres animals. Per saber com es mouen els diferents animals, viatjaran a la granja. Allà, amb el senyor granger, aniran aprenent com es mouen els diferents animals i hauran d'ajudar uns aneguets perduts a tornar amb la seva mare.

16:29 Dinotren - El Zepelí: L'Atol
tancar

El Zepelí: L'Atol

Els nens veuen diferents espècies de dinosaures terrestres que migren i tenen el dubte de si també hi ha animals marins que ho facin. El revisor els hi diu que ell coneix una espècie de rèptils marins que fan una migració per l'oceà: els policotils. I, com que el submarí no està disponible, pares i nens se'n van a veure'ls amb el zepelí del Dinotren, pilotat pel revisor.

16:40 Dinotren - El Zepelí: Destinació Pangea
tancar

El Zepelí: Destinació Pangea

Avui, a la família pteranòdon se'ls planteja el dubte de si tota la terra forma una sola massa o si està dividida. Com sempre, per resoldre aquesta mena de dubtes es dirigeixen al Revisor del tren. Però aquest cop, perquè els nens puguin veure per ells mateixos com es va dividir la terra, agafen el zepelí del Dinotren.

16:53 Dinotren - El Zepelí: Cràters
tancar

El Zepelí: Cràters

Mentre juguen, el Buddy i els seus germans veuen com cauen llavors a terra i deixen foradets, i es pregunten si poden caure coses del cel, com ara roques. Quan agafen el Dinotren per anar d'excursió, el revisor els explica que sí que poden caure roques de l'espai i que es diuen asteroides. Després, els proposa que agafin el zepelí per anar a sobrevolar el cràter d'un asteroide i també baixen a terra per veure'l de prop.

17:04 El Mic i els seus amics - Contes i més contes!
tancar

Contes i més contes!

El Mic i en Cincsegons fan punts de llibre. Pinten uns cartrons allargats per posar-los a dins els contes i saber quina pàgina és la que han de buscar.

17:30 Dot. - Una situació enganxifosa
tancar

Una situació enganxifosa

La Dot està molt contenta perquè celebrarà una gran festa a casa seva. Prepara xarop d'auró i suc de fruites per a tothom, però a l'hora que ha de començar no arriba cap convidat. I en comptes de trucar als seus amics i demanar-los per què no venen, dedueix que estan enfadats amb ella. Potser s'equivoca.

17:40 Dot. - Super-a-espectaculars llarcances
tancar

Super-a-espectaculars llarcances

La mare de la Dot ha inventat la Súper Cullera, que serveix per escalfar i refredar la sopa. Se n'ha d'anar lluny a fer-ne la presentació. La Dot es queda a casa amb la seva iaia. Per distreure la Dot, la iaia i el Hal organitzen unes vacances a casa que anomenen Llarcances, durant les quals trobaran més utilitats a la Súper Cullera.

17:49 Dot. - L'estel fugaç
tancar

L'estel fugaç

La Dot ha organitzat una trobada del Club d'Astronomia al seu jardí. Hi van tots els seus amics menys la Ruby, que ha preferit anar a un concert. El concert se suspèn i la Ruby finalment va a la trobada però està trista. La Dot la vol animar dient-li que és millor mirar els estels que anar a un concert, però no se'n surt.

18:00 Bola & Bill - James Bola 007
tancar

James Bola 007

El Bill i el Bola s'han inventat un joc d'espies. La seva missió serà recuperar la ballesta de la Sra. Stick, que protegeix el terrible doctor Caporal. Però quan la mare es comença a comportar d'una manera sospitosa, els nostres amics decideixen canviar de missió i convencen el pare perquè s'uneixi a l'equip d'espies. La nova missió és seguir la mare, que ha sortit a fer un encàrrec misteriós. Si els veu, s'enfadarà molt!

18:12 Bola & Bill - L'invencible gat volador
tancar

L'invencible gat volador

La Sra. Stick se n'ha anat a un congrés d'exespies i ha deixat sol el Caporal. El gat s'avorreix com una ostra i decideix sortir a jugar amb els nostres amics. Però, com no podia ser d'altra manera, el Bill s'enfada i l'envia volant al soterrani de la Sra. Stick. Per casualitat, el Caporal engega el Georges i el converteix en una mena de coet. I ja tenim l'invencible gat volador.

18:24 Oddbods - El cotxe maligne
tancar

El cotxe maligne

A causa d'alguns canvis, el cotxe del Fuse desenvolupa una ment pròpia, i el seu amo està tan orgullós que només hi troba avantatges. Però quan el cotxe es converteix en un veritable monstre, el Fuse se n'adona que ha de recuperar el control i protegir els seus amics. Fins i tot si per això ha de destruir allò que més s'estima del món...

18:32 Oddbods - Un entrenament per la Newt
tancar

Un entrenament per la Newt

Quan la Newt queda eclipsada pel Pogo fent gala de la seva força, decideix posar-se forta de veritat. El Fuse li fa un entrenament molt dur que no li escau en absolut i, quan la Newt es rebel·la, el Fuse dona amb la forma perfecta perquè la Newt trobi la motivació entrenant. El gimnàs del Fuse mai no havia estat tan rosa i femení, i fins i tot el Fuse té ganes de fer aeròbic!

18:39 Oddbods - La recepta del desastre
tancar

La recepta del desastre

El Jeff munta una festa amb la intenció d'impressionar alguns amics seus molt esnobs. Això no obstant, les seves expectatives impossibles sobre el servei acaben fent que el cambrer que havia contractat dimiteixi, tot fent que el Jeff es quedi sense el personal que necessita per impressionar els seus convidats. Però el Zee apareix a escena. Segurament no és la millor opció, ja, però... quina opció tenia el Jeff?

18:46 Oddbods - Una epidèmia adorable
tancar

Una epidèmia adorable

Quan la Bubbles torna al veïnat amb un polissó de l'espai, la Newt s'enamora d'aquest petit alien. Com podria algú resistir-se a una boleta de pèl tan bonica, oi? Evidentment, se'l quedarà de mascota, però ben aviat s'adonarà que aquesta espècie es multiplica a una velocitat alarmant. Oddsville s'inunda d'aquests petits i adorables monstres, una epidèmia de grans proporcions. Serà capaç, la Newt, d'acceptar la realitat i fer alguna cosa abans que els seus veïns acabin ofegats entre boletes de pèl roses?

18:53 Oddbods - Un gelat molt lleuger
tancar

Un gelat molt lleuger

Un experiment amb el gelat del Pogo acaba fent que tothom qui el menja sigui lleuger com una ploma, i per ell això és realment divertit. Tant ell com alguns dels seus companys de seguida gaudeixen de fer girs ingràvids per l'aire. Però, com és habitual en ell, el Pogo no va pensar gaire en les conseqüències. Ben aviat s'acaba la gresca i alguns Oddbods es troben vagant pel cel sense saber com baixar. Amb l'ajuda de la Bubbles, seran capaços de fer-los tocar de peus a terra abans no volin massa lluny?

19:00 Oddbods - Un dia de sort
tancar

Un dia de sort

La Newt troba un trèvol de quatre fulles, i el Pogo riu d'ella perquè creu que és una tonteria. Tot i així, la Newt insisteix en que li portarà bona sort, i sembla que aquell dia tot li surt molt bé. El Pogo no triga en canviar d'opinió, i la Newt, molt amablement, li ofereix el trèvol. El Pogo notarà de seguida un canvi a la seva sort, però no precisament cap a bé...

19:07 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Sr. Colom
tancar

El Sr. Colom

En aquest episodi, el senyor Ramier, un home que s'estima molt els coloms, caurà sota la influència malèfica de l'Esfinx i es convertirà en el Senyor Colom, un malvat que intentarà dominar París. Com sempre, els nostres herois acudiran a salvar els seus conciutadans. L'únic problema, en aquest cas, és que el Gat Noir és al·lèrgic a les plomes.

19:29 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Faraó
tancar

El Faraó

El Jalil, germà de l'Alix, que va a la mateixa classe que la Marinette i l'Aya, és un expert en l'antic Egipte. Tan expert, que acaba obsessionat amb Tutankamon i amb un ritual per fer reviure la princesa Nefertiti. El resultat del ritual obligarà Ladybug i el Cat Noir a fer servir tots els seus poders per evitar que l'Alya sigui sacrificada.

19:51 Els germans Kratt - El rescat del pangolí
tancar

El rescat del pangolí

L'Aviva descobreix els pangolins i renya els germans Kratt perquè no li havien parlat mai d'aquest animal tan especial. Aleshores l'equip rep un avís de la Yi i el Duyi, uns companys de la Xina que els expliquen que algú està parant trampes per capturar pangolins. És el Gormand, que vol utilitzar les escates de l'animal per vendre-les com a aliment beneficiós per a la salut. La missió de l'equip consistirà a rescatar-los i també a impedir que el malvat enredi la gent amb un producte saludable fals.

20:14 Els germans Kratt - El rei de les marees
tancar

El rei de les marees

El Martin i el Chris fan una competició per veure qui se'n surt més bé vivint unes hores a la zona intermareal, un dels hàbitats més durs del món, on la pujada i baixada de les marees fa la vida molt difícil a les bestioles que hi viuen. Mentre avancen fins a la meta, coneixeran les característiques i estratègies de supervivència dels diversos animals d'aquest hàbitat, i ells n'adoptaran algunes per continuar endavant. Però la cursa està molt igualada...

20:35 En Grizzy i els Lèmmings - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

Després d'haver rebut un cop molt fort al cap, en Grizzy ja no és ell mateix: ara es pensa que és un rosegador! L'os intenta que la banda l'accepti per jugar amb ells com si fos un altre lèmming. Però aviat, els seus nous companys el començaran a trobar molt pesat!

20:42 En Grizzy i els Lèmmings - El tònic lèmming
tancar

El tònic lèmming

En Grizzy està tan rebentat que està més frisós que mai per jeure al sofà. Decideix anar a buscar un coixí i un antifaç per anar a dormir, però els lèmmings tenen uns plans diferents per al sofà. El veuen com un fantàstic trampolí i el lloc ideal per fer una sessió d'aeròbic. Per guanyar-se el dret fer migdiada, primer haurà de competir amb els enèrgics lèmmings!

20:49 En Grizzy i els Lèmmings - Picor d'ós
tancar

Picor d'ós

En Grizzy descobreix que els frenètics moviments de "break dance" dels lèmmings no són deguts a les ganes de ballar, sinó a les puces que els han infestat. Quan l'ataquen a ell s'escampa el pànic. En Grizzy està decidit a eliminar tots els paràsits. El problema és que els seus petits companys d'habitació no volen anar-se'n pas.

20:57 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

21:03 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings aràcnids
tancar

Lèmmings aràcnids

Els lèmmings han atrapat una aranya molt petita que fan servir per fer salt de pont amb la seva teranyina enganxosa i elàstica. Però en Grizzy no té cap intenció de deixar que l'aranya l'atrapi en la seva teranyina i decideix liquidar l'insecte. No obstant això, la tasca es complica molt més quan descobreix que les aranyes li fan por.

21:12 Salve, rei Julien! - Mireu, mireu, com ballo
tancar

Mireu, mireu, com ballo

El rei Julien no dorm tranquil. El desinterès dels seus pares l'ha marcat per tota la vida i li provoca malsons cada nit, encara que ell es resisteix a reconèixer que els seus pares són uns barruts i uns aprofitats. En la seva desesperació, organitza un festival de ball perquè els seus pares el puguin veure dalt de l'escenari, amb el perill que li tornin a fallar, com va passar quan era petit.

21:35 Un drama total presenta: La cursa absurda - Cap equip eliminat, en continuen divuit (2a part)
tancar

Cap equip eliminat, en continuen divuit (2a part)

Els divuit equips que hi ha s'han d'embarcar en tres vols diferents i anar al Marroc. Un cop allà, l'últim equip que arribi a la Zona de Relax quedarà eliminat del concurs. La pressió de quedar eliminats farà sorgir les primeres friccions entre els membres dels equips. Quin equip serà el primer que quedarà eliminat de La cursa absurda?

Progrmació BD ....
06:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:25 Transmissions esportives - Urbance 2019 Premium + Babys
07:14 World Roller Games 2019 - RollerFreestyle (Park): Final Femení Sènior
07:58 World Roller Games 2019 - RollerFreestyle (Park): Final Masculí Sènior
09:11 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 200m DTT Femení
09:25 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 200m DTT Masculí
09:39 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 10.000m Eliminació M+F Sènior
10:29 World Roller Games 2019 - Scooter (Park): Final Femení Sènior
11:01 World Roller Games 2019 - Scooter (Park): Final Masculí Sènior
12:05 World Roller Games 2019 - Scooter (Park): Best Trick M+F Sènior
12:23 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - CF Peralada - RCD Espanyol
tancar

CF Peralada - RCD Espanyol

Os Belenenses - RCD Espanyol

14:00 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 10.000 Punts M+F Sènior
14:58 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 100m Sprint M+F
15:21 World Roller Games 2019 - Velocitat: Final 1 volta Sprint M+F Sènior
15:38 World Roller Games 2019 - Hoquei patins femení: França-Espanya
17:05 Flaix - Flaix Espanyol: Presentació Matías Vargas
17:51 World Roller Games 2019 - Hoquei patins: Itàlia-Espanya
19:30 No tenim vergonya
20:01 Especials Esports - 360: Xavier Miralpeix, com superar un accident
tancar

360: Xavier Miralpeix, com superar un accident

El nedador olímpic Xavier Miralpeix va haver de reorientar la seva vida esportiva arran d'un accident. Després de fer d'entrenador, ha acabat fent de "coaching" emocional.

20:06 Especials Esports - 360: L'esport en femení a l'Aràbia Saudita
tancar

360: L'esport en femení a l'Aràbia Saudita

Fins fa ben poc, les dones no podien fer esport en públic a l'Aràbia Saudita. El govern acaba de fer obligatòria l'assignatura d'educació física, per a les nenes, a les escoles públiques. L'esport utilitzat com a eina de canvi al país, especialment per treballar a favor dels drets de les dones. La Fundació Barça ha aprofitat el moment, per implantar un programa d'esport extraescolar.

20:25 Superbikes - Mundial Superbikes Estats Units: SBK Superpole
21:12 Superbikes - Mundial Superbikes Estats Units: SBK Race 1
21:58 Superbikes - Mundial Superbikes Estats Units: SBK Race 2
22:46 Fórmula E - Fórmula E Nova York
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 World Roller Games 2019 - Artístic: Individual Dansa Lliure Top 10 Femení Sènior
01:53 World Roller Games 2019 - Artístic: Individual Dansa Lliure Top 5 Masculí Sènior
02:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:50 World Roller Games 2019 - Artístic: Parelles Programa Curt Sènior
03:35 World Roller Games 2019 - Artístic: Individual Style Dance Masculí Sènior
05:16 Especials Esports - 360: L'esport en femení a l'Aràbia Saudita
tancar

360: L'esport en femení a l'Aràbia Saudita

Fins fa ben poc, les dones no podien fer esport en públic a l'Aràbia Saudita. El govern acaba de fer obligatòria l'assignatura d'educació física, per a les nenes, a les escoles públiques. L'esport utilitzat com a eina de canvi al país, especialment per treballar a favor dels drets de les dones. La Fundació Barça ha aprofitat el moment, per implantar un programa d'esport extraescolar.