TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:46 Cuines - Peus de porc lacats
tancar

Peus de porc lacats

Un plat de festa, que el paladar agrairà... i la butxaca també. En Marc Ribas fa peus de porc farcits de nap, i coberts d'una salsa densa molt saborosa.

16:04 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Hèctor i l'Ivan tenen un petit incident amb una dona, la Cloe. La Cloe ven artesania nepalesa en fires i l'Hèctor proposa a l'Ivan que també en pugui vendre a Malerei. La Iolanda talla amb en Marc. El noi pren consciència que se li ha acabat la bona vida i demana a la Cati que l'ajudi a pagar el pis. En Litus exigeix a l'Ismael que deixi de ser amic d'en Jan, tot i que l'Eva l'adverteix que això no es pot evitar. L'Ismael planta cara a en Litus i queda amb en Jan, però en Jan no arriba...

16:44 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:14 Joc de cartes - La millor xef de l'àrea metropolitana
tancar

La millor xef de l'àrea metropolitana

Aquesta setmana, Marc Ribas fa ruta per l'àrea metropolitana de Barcelona a la recerca de la millor xef de la zona.
La primera parada serà a Sant Andreu de la Barca, al restaurant Dtaping, on Jasmina Montserrat dirigeix la cuina amb la mateixa fermesa amb la qual ha lluitat per guanyar-se un lloc en el sector de la restauració. Després, anirem al Mamarratxa Bistrot, de Molins de Rei, un local amb un nom molt peculiar que, segons la propietària, Laia García, resumeix la seva personalitat a la perfecció.
Sense posar un peu fora de Molins de Rei, visitarem el Calasanz. Allà, fa 18 anys que hi treballa Maria Montserrat, que hi va començar fregant els plats i, ara, està al capdavant de la cuina gràcies al seu afany autodidacte. I, per últim, coneixerem la xef Maria Espín, propietària del Brau, que amb aquest projecte personal ha aconseguit portar a un altre nivell la passió que li va inculcar el seu pare per la gastronomia.

23:32 Joc de cartes - Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova
tancar

Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova

Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. On el fan millor? A Sitges o a Vilanova i la Geltrú? El Marc Ribas s'ha proposat esbrinar-ho en aquest nou capítol del "Joc de cartes", en què quatre restaurants competiran per coronar el seu xató com el millor de la zona. De fet, aquest serà un punt decisiu en la competició, tant és així que en aquest programa el xató serà una categoria extra que també haurà de ser valorada i puntuada.
El primer restaurant que ens ensenyarà aquest tradicional plat serà el Costa Dorada de Sitges. Allà coneixerem el seu xef i propietari, el Joan Vidal, que presumeix de tenir el local amb les millors vistes de Sitges. S'haurà d'enfrontar, per això, amb la bona fama d'El Beso Sitges, on la Judith Masoni li plantarà cara amb el seu xató. A la banda de Vilanova i la Geltrú hi tindrem dos restauradors amb molt caràcter: l'Anna Soler, de La Pasifae, obsessionada amb la qualitat dels productes, i el Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprendrà més enllà del seu controvertit nom.
Qui servirà el millor xató?

00:54 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

02:28 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - José Luis Lozano
04:59 Folc a l'estudi - Elisabet Raspall & Jordi Paulí
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:13 Quèquicom - El despertar de la pintura
tancar

El despertar de la pintura

Veiem com progressa la capacitat pictòrica en nens petits i la comparem amb la dels ximpanzés adults. A més, descobrim que la pintura rupestre és primitiva, però no infantil.

22:45 Quèquicom - Laia, una branca en l'evolució humana
tancar

Laia, una branca en l'evolució humana

Assistim en exclusiva a la reconstrucció fins al més petit detall de la Laia, un primat de fa 12 milions d'anys. Entendrem per què no venim dels micos ni ells de nosaltres. D'on potser venim és... de la Mediterrània Oriental!

23:18 Quèquicom - Ibers: no hi ha qui els entengui
tancar

Ibers: no hi ha qui els entengui

Els ibers eren un conjunt de pobles que van viure al llarg del litoral mediterrani durant l'edat del ferro, fa uns 2.500 anys. Van desenvolupar una cultura sofisticada, la més avançada de tota la Península en aquella època.

23:47 Volcans i homes - L'Equador, sota la glacera del Cotopaxi
tancar

L'Equador, sota la glacera del Cotopaxi

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a l'Equador, a l'Amèrica del Sud. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita a l'inici de les glaceres del volcà Cotopaxi, coneixerem la manera de treballar dels chagras, una mena de cow-boys equatorians que condueixen el bestiar boví a cavall; veurem enormes roques arrossegades pels lahars i assistirem a la construcció d'un temazcal i el posterior ritual de purificació per mitjà del vapor que s'hi du a terme.

00:12 Volcans i homes - L'Equador, els irreductibles del Tungurahua
tancar

L'Equador, els irreductibles del Tungurahua

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a l'Equador, a l'Amèrica del Sud. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al poble de Palictahua, al peu del volcà Tungurahua, on, tot i les tragèdies patides a causa del volcà, els habitants s'han organitzat per vigilar-lo i han creat un sistema comunitari de funcionament econòmic. També coneixerem la importància de les aigües termals a la regió i veurem la fe dels fidels en la Virgen del Rosario de Agua Santa a la ciutat de Baños.

00:40 Els Estats Units en color - El crim organitzat
tancar

El crim organitzat

Entre el 1919 i el 1963, els delinqüents van aixecar un immens imperi als Estats Units, aprofitant les grans oportunitats que hi havia per fer diners. Primer amb l'adulteració dels resultats de les Sèries Mundials de beisbol i, després, amb el contraban d'alcohol durant la llei seca, un grup de poderosos personatges converteix la delinqüència en un negoci organitzat que corromp la classe política i s'estén per tot el país. Amb imatges inèdites d'arxiu i pel·lícules domèstiques de l'època, aquesta història es pot veure en color per primera vegada.

01:26 Quèquicom - El despertar de la pintura
tancar

El despertar de la pintura

Veiem com progressa la capacitat pictòrica en nens petits i la comparem amb la dels ximpanzés adults. A més, descobrim que la pintura rupestre és primitiva, però no infantil.

01:59 Quèquicom - Laia, una branca en l'evolució humana
tancar

Laia, una branca en l'evolució humana

Assistim en exclusiva a la reconstrucció fins al més petit detall de la Laia, un primat de fa 12 milions d'anys. Entendrem per què no venim dels micos ni ells de nosaltres. D'on potser venim és... de la Mediterrània Oriental!

02:28 Quèquicom - Ibers: no hi ha qui els entengui
tancar

Ibers: no hi ha qui els entengui

Els ibers eren un conjunt de pobles que van viure al llarg del litoral mediterrani durant l'edat del ferro, fa uns 2.500 anys. Van desenvolupar una cultura sofisticada, la més avançada de tota la Península en aquella època.

02:57 Volcans i homes - L'Equador, sota la glacera del Cotopaxi
tancar

L'Equador, sota la glacera del Cotopaxi

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a l'Equador, a l'Amèrica del Sud. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita a l'inici de les glaceres del volcà Cotopaxi, coneixerem la manera de treballar dels chagras, una mena de cow-boys equatorians que condueixen el bestiar boví a cavall; veurem enormes roques arrossegades pels lahars i assistirem a la construcció d'un temazcal i el posterior ritual de purificació per mitjà del vapor que s'hi du a terme.

03:22 Volcans i homes - L'Equador, els irreductibles del Tungurahua
tancar

L'Equador, els irreductibles del Tungurahua

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a l'Equador, a l'Amèrica del Sud. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al poble de Palictahua, al peu del volcà Tungurahua, on, tot i les tragèdies patides a causa del volcà, els habitants s'han organitzat per vigilar-lo i han creat un sistema comunitari de funcionament econòmic. També coneixerem la importància de les aigües termals a la regió i veurem la fe dels fidels en la Virgen del Rosario de Agua Santa a la ciutat de Baños.

03:47 El gran viatge per Suïssa - + info
tancar

+ info

En aquest capítol d'El gran viatge per Suïssa, una sèrie de tres documentals, viatjarem del cantó de Ticino a l'Appenzell. Gaudirem de la gran bellesa dels paisatges i coneixerem persones que viuen els seus oficis i les seves vocacions amb passió, des d'una molinera artesanal fins a un director d'una coral infantil especialitzada en el iòdel, passant per especialistes en fusta per a instruments de corda, artistes que fan maquetes del bo i millor de Suïssa o una exhibició de bestiar boví. Un viatge de descoberta per un país divers i ple de color: així és Suïssa.

04:30 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Kemi, Finlàndia
tancar

Kemi, Finlàndia

Kemi és al nord de Finlàndia, a la vora el golf de Bòtnia, i forma part de Lapònia. En Tareq prova de pescar una lota en un mar congelat, i visita un castell de neu que també fa d'hotel. Les receptes d'aquest episodi són una frittata de ren, kebabs de xai, i sopa de lota amb gram d'olor.

04:59 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

"L'illa del tresor", de Joan Barril i Joan Ollé, estrena temporada i ho fa col·laborant amb "La Setmana de TV3", dedicada, en aquesta edició al canvi climàtic.

Convidat: JAVIER MARTÍN-VIDE, catedràtic de Geografia física

Després de l'hivern, torna la primavera televisiva al 33. L'Illa del Tresor estrena temporada aquest dijous amb noves emissions carregades d'aventura poètica. I arrenca precisament en La Setmana de TV3, aquest any consagrada al canvi climàtic. Sobre els perills que assetgen el planeta, l'observació de la natura, la situació dels animals, i fins i tot els crepuscles de Blade Runner ens en parla a l'entrevista el catedràtic Javier Martín-Vide, geògraf i mestre de reconeguts meteoròlegs. Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé demostren com els elements poden mutar per efecte del clima, com un rellotge de sorra pot funcionar al revés, i com l'escalfament pot esdevenir apocal·líptica poesia visual.

05:23 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé, dos tintinaires vocacionals, conviden els teleespectadors a sumar-se a la commemoració del centenari del naixement d'Hergé, el creador del periodista més famós del còmic. Per això demà, el programa es tenyeix de color vinyeta per oferir un monogràfic de més de 30 minuts. Una conversa amb Joan M. Soldevilla, tintinòleg i fundador de l'Associació Tintin.cat, és l'eix vertebrador d'un programa per on desfilaran, encarnats en el tàndem Barril-Ollé, alguns dels personatges més coneguts de la sèrie: Bianca Castafiore, Rastapopoulos, Tornassol, i evidentment Tintín i Haddock, entre altres. Un homenatge als objectes de la sèrie, noves lectures dels millors àlbums, els renecs del capità, o un qüestionari per a lectors avançats són alguns dels ingredients d'una illa subsumida en l'inesgotable univers Tintin.

Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - La suma de colors
tancar

La suma de colors

La primavera ha arribat i el jardí està ple de colors. Els Megues viatgen al bosc carregats de pintures i pinzells per fer dibuixos animals colorits com les papallones. Però, quan ja està tot llest, succeix un accident. Varis pots de pintura cauen. Ara ja no disposen de tots els colors necessaris per poder dibuixar. Un antic conegut, el camaleó, els ensenyarà d'on venen els colors i com poden fabricar els que els falten.

06:06 Megaminimals - Amanida de titelles
tancar

Amanida de titelles

En aquest capítol els Mega s'ho passaran pipa fent titelles amb les verdures més variades. Al final muntaran una obra pels seus pares la mar de divertida.

06:15 Megaminimals - El paraigua
tancar

El paraigua

És un dia de pluja i els Megues estan tristos perquè no poden sortir a jugar al jardí. La Bonnie pensa que, encara que plogui, poden anar al jardí, però quan ho prova, veu que l'aigua és massa freda. Així no hi ha solució. El Larry té una idea. L'únic que han de fer per poder sortir fora és...Construir un paraigües!

06:21 Megaminimals - L'illa invisible
tancar

L'illa invisible

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:26 Bola & Bill - Amb el cap als estels
tancar

Amb el cap als estels

Un dia, mentre juga amb la Violeta i les mascotes, el Bola es pregunta si hi ha vida extraterrestre a l'univers. Sense pensar-s'ho dues vegades, decideix posar-se en contacte amb els marcians. Després d'intentar diversos mètodes que fracassen estrepitosament, troba la solució perfecta: enviaran el Georges a l'espai amb un aparell receptor, el mòbil vell del seu pare. Si allà fora hi ha vida intel·ligent, podran enviar un missatge a la Terra.

06:38 Bola & Bill - El tresor de Sabre Negre
tancar

El tresor de Sabre Negre

El Bola i els seus amics s'assabenten que estan a punt d'inaugurar una exposició sobre el gran pirata Sabre Negre que, segons la llegenda, tenia un tresor amagat a la ciutat. Casualment, troben un paper que sembla un mapa i dedueixen que és el mapa del tresor. Però, quan es posen a buscar-lo, la senyora Stick els vol fer la competència i també busca el tresor amb l'ajuda del seu robot Georges.

06:50 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Reina per un dia
tancar

Reina per un dia

Tot Camelot està alterat per l'arribada d'una jove princesa, Gael·la d'Orcàdia, que ha enamorat el rei Uter Pendragó en un tres i no res. De seguida es prepara el casament, però tant la Ginebra com l'Artús sospiten que allà hi ha gat amagat, i, quan descobreixen que la Gael·la és una impostora, ordeixen un pla per desemmascarar-la. El pla fa efecte en el moment del casament i es descobreix qui és en realitat aquella princesa.

07:02 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Missió Meugrú
tancar

Missió Meugrú

En Mordred i les seves cosines Morgausa i Igerna tenen un pla per convertir el Meugrú en un gat llop per utilitzar-lo contra el rei Uter Pendragó, però no saben que aquest gat ja s'hi converteix sol, en gat llop. En Galvany i la Ginebra s'esforcen perquè els dolents no puguin dur a terme el seu pla, però necessitaran l'ajuda dels altres aprenents de cavallers i també la del mateix gat.

07:13 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el James Naismith
tancar

Soc el James Naismith

El Xavier, la Yadina i el Brad es troben al parc per jugar a hoquei i resulta que porten tres pilotes, però cap estic. Com que es queden sense poder jugar a res, la Berby se'ls emporta a conèixer James Naismith, un professor, esportista i inventor que es va inventar el bàsquet, perquè sempre li agradava provar idees diferents. Quin joc s'inventaran el Xavier, la Yadina i el Brad amb tres pilotes?

07:30 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Albert Einstein
tancar

Soc l'Albert Einstein

El Xavier té molta curiositat per saber de què és la nova exposició del museu i no para de fer-se preguntes. Com que no troba respostes enlloc, la Berby el porta a conèixer Albert Einstein, un físic que va descobrir moltes coses fent-se preguntes constantment. Encara se'l considera una de les persones més intel·ligents de la història, i al Xavier li agradaria arribar a ser com ell!

07:43 Zoom, el dofí blanc - Declarat desaparegut
tancar

Declarat desaparegut

S'organitza un gran concurs de pesca entre Maotou i l'illa de Naone, l'amic de la infantesa del Papa Tuanaku. Però en ple concurs el Yann s'adona que l'oncle Patrick ha desaparegut i que podria córrer perill. El Papa Tuanaku ordena la suspensió del concurs, però el Naone sembla disposat a fer el que sigui per guanyar.

08:01 Zoom, el dofí blanc - Un creuer romàntic
tancar

Un creuer romàntic

Pel seu aniversari el Patrick li regala al Yann la llicència de navegació i el jove aprova l'examen. Quan el Papa Tuanaku i la Tapuna busquen un vaixell per fer un creuer romàntic, el Yann els proposa portar-los amb el Taaora. L'únic problema és que l'oncle Patrick no en sap res i que un sisme està a punt de castigar la costa de Maotou. El creuer promet ser més mogudet del que es pensaven!

08:18 Comptem amb la Paula - L'ocell del príncep Àmil
tancar

L'ocell del príncep Àmil

El príncep Àmil té una nova mascota, un ocell que es diu Ester. Però sembla que té algun problema, perquè no sap volar... L'Àmil demana ajuda a la Paula i els seus amics perquè li ensenyin a volar. Després de diversos intents per fer que l'Ester aixequi el vol, la canalla descobrirà una peculiaritat sobre aquest ocell.

08:29 Comptem amb la Paula - L'equip dels fantàstics
tancar

L'equip dels fantàstics

La canalla decideix muntar un equip de superherois. Cadascun té un superpoder especial, tret d'en Billy, que està una mica preocupat perquè creu que ell no sap fer res especial. Reben una trucada de socors de la selva, i l'Equip dels Fantàstics va cap allà per ajudar els necessitats. Trobarà el seu superpoder especial, en Billy?

08:39 Mya Go - La cova
tancar

La cova

La família Go surt d'excursió... a visitar una cova! El professor Bones els fa de guia i els explica moltes coses de l'edat de pedra.

08:45 Mya Go - El Cap d'Any
tancar

El Cap d'Any

És la Nit de Cap d'Any al poble de Cadadia i la família Go està decorant la casa. Quan descobreixen que el seu rellotge de cucut s'ha espatllat, el porten a casa de la família Make per poder-lo tenir arreglat abans de la mitjanit.

09:02 Els mixets - La cabana de l'arbre
tancar

La cabana de l'arbre

Mentre posa una caseta d'ocells en un arbre, al pare dels mixets se li acut que estaria bé fer una cabana per als seus fills i els hi demana com la voldrien. Un cop pensat el disseny de la cabana, li demanaran al pare d'en Carbó, que té una grua, ajuda per construir-la i penjar-la dalt de l'arbre.

09:07 Els mixets - La galeria d'art
tancar

La galeria d'art

Els mixets troben la seva amiga Mostassa que es menja una canya de xocolata, però quan n'hi demanen un mos no els en vol donar i els diu que l'ha comprat a la cafeteria de la galeria d'art. De manera que els germans decideixen fer una visita a la galeria acompanyats pel seu pare.

09:12 Els mixets - La collita
tancar

La collita

Els mixets van a passar el dia a casa de la seva àvia amb la il·lusió de jugar tot el dia amb ella, com l'última vegada, però aquest cop l'àvia té molta feina a l'hort i no està per jocs. Com que la veuen tan atrafegada, els mixets decideixen ajudar-la i acaben convertint la feina en un joc.

09:16 Els mixets - L'aniversari de la mama
tancar

L'aniversari de la mama

És l'aniversari de la mare i els mixets i el pare li han preparat uns regals. Però el pare se l'ha descuidat a la feina i els mixets volen complementar el seu amb un ram de flors... fins que s'adonen que és la tardor i no hi ha flors. Per compensar-ho, li prepararan un fantàstic ram de fulles seques.

09:22 Leo, el guardabosc - La tortuga llaüt
tancar

La tortuga llaüt

El Leo troba una capsa que conté el que creu que són pilotes de tennis taula. Però d'una de les "pilotes" en surt una tortugueta. Segons li diu la Katie, en realitat són ous de tortuga llaüt, la tortuga marina més grossa del planeta. El Rocky els explica que les tortugues llaüt dipositen els ous en platges de sorra. I els germanets de seguida es posen en marxa per localitzar el niu i tornar-hi els ous.

09:32 Leo, el guardabosc - El dragó de Komodo
tancar

El dragó de Komodo

El Leo troba un ou al jardí. Sorprenentment, en lloc de sortir-ne un ocellet, en surt un petit llangardaix. La Katie li explica que es tracta d'una cria de dragó de Komodo. El Rocky avisa els dos germans que, quan portin el dragó al seu lloc d'origen, han d'evitar zones on hi hagi dragons de Komodo adults, ja que se'l podrien menjar. Sort que l'Heroi els ajudarà en la missió!

09:42 Leo, el guardabosc - El ualabi rupestre de cua anellada
tancar

El ualabi rupestre de cua anellada

Al jardí de cal Leo apareix un animal que sembla un cangur i que, fins i tot, porta una cria dins de la bossa. Però la Katie descobreix que no és un cangur, sinó un ualabi, un altre marsupial. El guardabosc Rocky els explica que aquesta espècie està en perill d'extinció per la competència d'altres animals pel menjar. I els germanets es proposen buscar-los un lloc on puguin viure tranquil·lament.

09:53 Louie - Louie, dibuixa'm un cotxe grua
tancar

Louie, dibuixa'm un cotxe grua

Pobra Sophie! Tant bé que s'ho estava passant jugant amb el seu cotxe...! Resulta que se li ha espatllat i ara no troba la manera de tornar-lo a entrar a casa. Sort en tindrà d'en Louie i de la Yoko, que han tingut una idea molt bona. Li dibuixaran un cotxe grua per tibar el seu cotxe de joguina! I segur que també és molt divertit jugar amb el cotxe grua!

10:00 Louie - Louie, dibuixa'm un espantall
tancar

Louie, dibuixa'm un espantall

En Louie i la Yoko estan intentant collir prunes, però els ocells no paren de fer-les malbé. Com s'ho poden fer perquè no els molestin més? És clar! En Louie dibuixarà un espantall per fer-los fora! Ha de fer molta por, però entre poc i massa, que només ha d'espantar els ocells! Aquesta vegada en Louie n'ha fet un gra massa... Quina por!

10:06 Louie - Louie, dibuixa'm un lloro
tancar

Louie, dibuixa'm un lloro

La Yoko i en Louie havien quedat amb la seva amiga, la Louise, i li volen enviar un missatge perquè no acaba d'arribar mai. En Louie, com sempre, ha tingut una idea molt bona: dibuixarà un lloro que parli! Però què passa si el lloro no la vol esperar tot sol, la Louise? Qui es quedarà a fer-li companyia? I si en dibuixen un altre...?

10:12 Misha, la gata violeta - Les crispetes
tancar

Les crispetes

És hora de berenar! L'Hilari i la Misha són a la cuina del Llorenç i decideixen fer crispetes. Però quan posen el blat de moro a la paella, no en calculen bé la quantitat i els surten massa crispetes. Tantes per omplir tota la cuina. Quin desastre! Ho hauran de recollir tot abans no entri la mare del Llorenç. La situació es complica quan la senyora Canitxe arriba a casa per berenar.

10:19 Misha, la gata violeta - La cara pintada
tancar

La cara pintada

Per una confusió, la Misha pinta la cara del Guillem amb retoladors inesborrables. A més, és el dia que s'han de fer la foto de família! La Misha haurà de demanar ajuda als amics per aconseguir arribar a casa i poder-se fer la foto sense que ningú se n'adoni.

10:25 Misha, la gata violeta - El retorns del superxef
tancar

El retorns del superxef

Per una confusió, mig poble es pensa que el Superxef visitarà el poble. La Misha i els amics saben que no és veritat, però intentaran fer-ho possible: mentre uns surten a buscar el Superxef, d'altres intenten trobar maneres per fer-se passar per ell.

10:32 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La cacera del dragós
tancar

La cacera del dragós

Un mercader arriba a Camelot a demanar protecció, ja que un dragós, una bèstia meitat drac, meitat gos, li ha pres uns tresors màgics. Com a mostra d'agraïment, regala una planta exòtica al rei Uter Pendragó. El rei ordena a Sir Ulfius que organitzi una cacera per deslliurar el regne d'aquest animal malèfic, i l'Artús i el Sagramor han d'anar a fer d'escuders dels cavallers caçadors. Però l'Artús té altres plans.

10:43 Artús i els vailets de la Taula Rodona - L'espectre reial
tancar

L'espectre reial

Perquè no l'enxampin durant les seves escapades nocturnes amb el Meugrú, la Ginebra demana un favor a la Morgana: una poció que faci invisible el gat-llop. El Mordred l'hi vol robar, però l'únic que aconsegueix és que l'Artús i ell mateix acabin convertits en espectres invisibles. Als dos enemics no els queda més remei que col·laborar per trobar la manera de comunicar-se amb la Morgana perquè els prepari un antídot.

10:54 Els Mini Ninges - El Hiro de la selva
tancar

El Hiro de la selva

El Mestre recomana als seus alumnes que aprenguin habilitats dels micos i que els imitin, però al Hiro li fan angúnia. Quan un dels micos li pren el bastó, el Hiro l'ha d'empaitar, i s'acaba fent amic del més petit de la colla. Al mateix temps, la Shoko s'adona del potencial d'aquests animals, i els nostres amics hauran d'aturar el projecte de l'Ashida de crear un exèrcit de micos samurais.

11:05 Els Mini Ninges - La força i les ales
tancar

La força i les ales

El Futo té molt poca traça saltant entre els arbres, perquè li fa por l'altura i es mareja. El Mestre li diu que ha de buscar a dintre seu l'Element Definitiu, que dona força per afrontar els reptes. Llavors el Futo troba un rotlle màgic on hi ha representats el Quatre Elements i toca el símbol de l'aire. Des d'aquell moment, pot flotar a voluntat. Però el rotlle acaba en mans de l'Ashida.

11:16 L'inspector Gadget - El madstatxo del professor Moneda
tancar

El madstatxo del professor Moneda

El doctor Gang està decidit a destruir el reactor nuclear de l'Agència, i hi envia en Tristan amb el seu Permadisfressador perquè es faci passar per un agent de l'Agència i, de passada, converteixi la Sophie en el temible professor Moneda. Mentre la Sophie intenta convèncer l'inspector Gadget que ella és realment ella, en Tristan s'adonarà de què significa passar un dia a l'Agència sent la Sophie!

11:27 L'inspector Gadget - Madusalem
tancar

Madusalem

Avui el doctor Gang fa anys. Segons en Tristan, fa molts anys! Per sentir-se més jove decideix fer servir el dispositiu MADusalem sobre tota la població de Metròpolis, amb l'objectiu de convertir tothom en un vell decrèpit. D'aquesta manera, segur que ell se sentirà molt més jove! La primera de rebre és la Sophie, que acaba en una llar d'avis d'allò més peculiar. Mentrestant, en Gadget se les té amb un Tristan disfressat de nadó.

11:37 Oddbods - Uns pares rarodds
tancar

Uns pares rarodds

Quan el Jeff rep la visita sorpresa dels seus pares, es fa realitat el que més temia. Tot i que són despreocupats i divertits, són totalment oposats a ell. Podrà reprimir el seu caràcter meticulós durant un sol cap de setmana i guardar les aparences davant dels seus amics, el Jeff? La seva reputació està en joc!

11:45 Oddbods - Quina pudor!
tancar

Quina pudor!

El Zee té molta gana i troba una llauna caducada de carn processada en un armari. Després de menjar-se'n el contingut, comença a emetre una pudor insuportable que pren la forma d'una boira verda i tòxica que amenaça de fer inaguantable la vida a Oddsville.

11:51 Oddbods - La conilleta de Pasqua
tancar

La conilleta de Pasqua

La nit abans del dia de Pasqua, la Newt sorprèn el conillet de Pasqua a casa seva. Al matí següent, descobreix que l'animal s'hi ha deixat un dels seus llaços màgics, i se'l posa sense saber que la màgia del llaç la començarà a convertir en la conilleta de Pasqua!

11:59 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - Feliços de servir
tancar

Feliços de servir

El Tiki rep una carta de la seva família en què li comuniquen que ha heretat un immens territori. Feliç de tenir un regne encara més gran, el Tiki vol tenir més servents. El Vick s'assabenta de l'oferta de feina i decideix presentar-s'hi amb la idea d'infiltrar-se entre els animals i eliminar-los. Però els germans ossos intueixen la maniobra i també es presenten a fer de servents del Tiki.

12:11 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - Súper Paella-man
tancar

Súper Paella-man

L'amo del Vick li envia un aparell de tecnologia militar amb el qual diu que podrà talar el doble d'arbres cada mes. Quan el llenyataire obre la caixa veu que només hi ha una vulgar paella. Però quan mira de recuperar-la després que els ossos l'hi hagin pres, descobrirà que la paella es transforma en una armadura que dona grans poders a la persona que la porta.

12:21 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - El contracte fals
tancar

El contracte fals

L'amo del Vick li envia un contracte laboral fals perquè el firmi abans que vinguin uns inspectors de treball, però el llenyataire el llença a les escombraries sense voler. El Vick el busca com un desesperat per evitar que el senyor Li el despatxi, però els ossos, el Tiki i el Babú intentaran impedir que el recuperi perquè perdi la feina i marxi del bosc d'una vegada.

12:32 En Grizzy i els Lèmmings - Al servei de sa majestat
tancar

Al servei de sa majestat

Quan en Grizzy branda el ceptre indi que els lèmmings porten a la cabana juntament amb altres objectes antics, l'os veu que els lèmmings fan una reverència i es comporten com els seus servents. Però n'hi ha un que s'ha escapat de l'encanteri i haurà d'enfrontar-se a en Grizzy i els seus servents per recuperar el ceptre i trencar l'encanteri.

12:39 En Grizzy i els Lèmmings - Art animal
tancar

Art animal

En Grizzy vol impressionar la seva ossa estimada amb una escultura de fusta. Però quan es gira, els lèmmings comencen a rosegar l'obra de l'artista per transformar-la en un tobogan. En Grizzy s'haurà de desfer dels lèmmings sense que la seva model s'adoni del que passa. Tot un art!

12:46 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

12:52 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

12:59 Els germans Kratt - Liturgusa Krattorium
tancar

Liturgusa Krattorium

L'equip viatja a la selva del Perú per conèixer investigar una nova espècie de pregadéu que els científics han batejat amb el nom dels germans Kratt per homenatjar la tasca que fan per ajudar els animals. Els tres malvats de la sèrie (el Zach, la Donita i el Gormand) s'empipen i es moren d'enveja, i en aquesta ocasió, excepcionalment, s'aliaran per intentar, una vegada més, fer la guitza als nostres amics.

13:23 Els germans Kratt - Energia de panda
tancar

Energia de panda

Els germans Kratt i tot l'equip se'n van d'expedició a la Xina per estudiar els óssos panda i fer-ne un recompte, ja que estan en perill d'extinció, i l'Aviva es posa molt contenta perquè és un animal que li agrada molt. Com sempre, s'hauran d'enfrontar amb un dels malvats. El Zach vol capturar els pandes i convertir-los en ninots de peluix vius robotitzats, i quan deixa els nostres herois sense energia per fer anar els vehicles, ells s'inspiren en el panda per trobar una energia alternativa.

13:44 Les Sisters - Duo de germanes
tancar

Duo de germanes

La Wendy canta unes cançons que rebenten les orelles de tothom. La Marine no pot més i comencen a barallar-se. El productor del programa "Talents amagats" les sent i proposa a les germanes participar en una audició. Els amics de la Marine i la Wendy les convencen que cantin en duo, però els assajos són complicats perquè les germanes no paren de discutir.

13:58 Les Sisters - En la pell de la meva germana
tancar

En la pell de la meva germana

La Wendy promet a la seva germana que li donarà el mòbil vell, però finalment l'hi dóna al Maxence. Per venjar-se, la Marine li pren a la Wendy el mòbil nou, li pren l'habitació i fins i tot... les amigues. Per recuperar les seves coses, la Wendy farà servir les mateixes armes que la seva germana.

14:10 El xou de la Pantera Rosa - Ponx rosa/Ni sa ni estalvi/Vitamines roses
tancar

Ponx rosa/Ni sa ni estalvi/Vitamines roses

L'inspector Clouseau rep ordres urgents del comissari de reunir-se amb cert agent secret que assegura que té informació sobre el greu perill de mort que corre l'inspector. Acompanyat pel sergent Deux-Deux, el Clouseau intenta infructuosament trobar-se amb el misteriós agent secret, que els canvia contínuament el lloc de reunió. I, entre viatge i viatge, l'inspector patirà un accident darrere l'altre.

14:35 El detectiu Conan - Records de la classe dels cirerers (En Shinichi de petit)
tancar

Records de la classe dels cirerers (En Shinichi de petit)

A l'escola infantil de Beika, a la classe dels cirerers, en Shinichi coneix la Ran i comença a observar coses estranyes en el comportament del seu professor. Les sospites i les deduccions del jove Conan, que ja apunta que serà un gran detectiu, fan que el seu pare també comenci a investigar i resolgui un misteri que hauria acabat amb el segrest d'una nena de l'escola.

14:59 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

15:05 El xai Shaun - Una ovella somnàmbula
tancar

Una ovella somnàmbula

Per fi s'ha fet de nit a la granja i tot és pau i tranquil·litat. Almenys això sembla, fins que en Shaun comença a fer de les seves. Avui el veurem passejant... somnàmbul! I és clar, com que tot el ramat el segueix per tot arreu, ben aviat el rebombori serà incontrolable. Com s'ho poden fer per despertar en Shaun? Potser el gos del granger té la solució...

15:11 El xai Shaun - La neboda del granger
tancar

La neboda del granger

Avui tenim visita a la granja. La neboda del granger ha vingut a passar-hi el dia. D'entrada, sembla una nena preciosa i adorable, però tant en Shaun com en Bitzer aviat descobriran que d'adorable, no en té res! I és que aquesta trafica ha vingut per fer-los la vida impossible! No hi ha res que l'aturi... Ara, que en Shaun sempre ens té sorpreses amagades...

15:17 El xai Shaun - Enganxat
tancar

Enganxat

En Bitzer, que és molt manetes, ha enganxat les ulleres trencades del granger amb cola. En Shaun i companyia s'han quedat de pedra! La cola és màgica! I deu ser molt divertit jugar-hi! T'imagines què són capaces de fer, les nostres amigues, amb un pot de cola? Doncs no t'ho perdis, que avui més d'una s'hi enganxarà les potes!

15:23 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

15:29 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

15:36 Les Tres Bessones - El viatge al centre de la terra
tancar

El viatge al centre de la terra

La Bruixa ha enviat les Bessones a Islàndia, un país molt fred on coneixen l'Axel i el professor Lidenbrock, que van cap al cim d'un volcà per entrar-hi i trobar el centre de la Terra. Les nenes s'hi apunten de seguida i, amb els seus nous amics, viuen una aventura increïble.

16:00 Leo, el guardabosc - El tapir asiàtic
tancar

El tapir asiàtic

El Leo està llegint un llibre sobre animals i, tot passejant pel jardí, hi troba un animal força estrany. La Katie descobreix a internet que és una cria de tapir asiàtic. Els dos germans s'organitzen per portar-lo a casa seva, vora d'un riu enmig de la selva, però un tigre molt ferotge els ho posarà difícil. Sort del Rocky, que els donarà savis consells per localitzar aviat la mare del tapir.

16:11 Leo, el guardabosc - L'equidna
tancar

L'equidna

El Kyle truca al Leo i la Katie per demanar-los ajuda: resulta que un grup d'eriçons li ha envaït el quad i, com que punxen tant, no els en pot fer fora. La Katie descobreix que, en realitat, no són eriçons sinó equidnes. Quan ella i el Leo arriben a lloc, veuen que el grup d'equidnes té un comportament força curiós davant d'un altre equidna que s'amagava dins de la caixa del menjar.

16:20 Leo, el guardabosc - La cacatua sulfúria
tancar

La cacatua sulfúria

Al jardí del Leo, aquest cop, apareix un bonic ocell amb una cresta groga que balla i parla. La Katie llegeix a internet que es tracta d'una cacatua sulfúria, un animal que està en perill d'extinció perquè molta gent el vol com a mascota. Els germans se'n van de seguida al país d'origen de la cacatua per alliberar-la, però el pobre animaló cau en un parany col·locat per caçadors furtius.

16:30 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una bicicleta
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una bicicleta

En Louie i la Yoko fan un pícnic. De cop i volta, apareix el senyor Guineu amb un regal i felicita en Louie pel seu aniversari. Però és que no els fa avui, els anys! El pobre s'ha equivocat de lloc: la festa és a l'altra banda del bosc. Per desgràcia, és massa lluny per anar-hi a peu. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li una bicicleta perquè hi pugui arribar a temps.

16:37 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una carpa
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una carpa

SINOPSI Passejant pel bosc, en Louie i la Yoko troben una pilota que el senyor Os ha perdut mentre feia malabars. Quan se'l troben, l'animen a fer un espectacle, però ell té pànic escènic i, a més, no té cap lloc on actuar. A en Louie se li acut una idea: construir-li una carpa perquè pugui actuar davant del públic.

16:45 Els mixets - El mòbil
tancar

El mòbil

A en Chase li han regalat un telèfon mòbil que fa fotos, una aplicació de música i un videojoc de futbol. De seguida és la gran sensació entre tota la colla i tots l'hi volen demanar per fer fotos, posar una cançó o jugar. I a en Tortell se li acut de demanar als seus pares que els comprin un mòbil a cadascun dels germans.

16:49 Els mixets - Pendents nevats i planxes de neu
tancar

Pendents nevats i planxes de neu

Ha nevat i els mixets volen baixar pel tobogan del pati de casa seva amb els trineus. Però la neu és massa tova i els trineus s'hi queden clavats, de manera que s'hauran d'empescar una manera per treure la neu de damunt del tobogan... o buscar alguna altra manera de lliscar damunt de la neu.

16:54 Els mixets - El Pare Noel i la fada del gel
tancar

El Pare Noel i la fada del gel

S'acosten les festes de Nadal però en canvi fa dies que no neva i la neu s'està fonent. Els mixets decideixen convidar el Pare Noel i la Fada del Gel a casa seva per demanar-los que facin nevar.

16:59 Mya Go - La festa màgica
tancar

La festa màgica

Avui és l'aniversari de la Ruby Make i la Mama Make ensenyarà a tots els convidats com ens podem divertir fent experiments científics amb els globus de la festa.

17:04 Mya Go - El ninot de neu
tancar

El ninot de neu

Aprofitant la nevada que ha caigut a Cadadia, la família Go decideix fer un ninot de neu. Però una bola de neu se'n va rodant, es comença a emportar coses del poble i, al final, tot acaba molt diferent del que estava previst.

17:11 Comptem amb la Paula - Astrid, l'extraterrestre
tancar

Astrid, l'extraterrestre

El senyor Astronauta demana a la Paula i els altres que facin de cangur de la seva filla mentre ell s'ocupa d'una missió important. Però mentre juguen a l'estació espacial, l'Àstrid comença a comportar-se d'una manera una mica estranya. Els nostres amics aviat descobriran una cosa que no s'esperaven.

17:21 Comptem amb la Paula - El garfis d'en Barba-roja
tancar

El garfis d'en Barba-roja

Mentre el neteja, en Maurici doblega el garfi del capità Barba-roja sense voler, així que truca a la Paula i els seus amics per demanar-los ajuda. Els nens de seguida acuden a ajudar-lo, i provaran de trobar tot tipus de recanvis pel garfi d'en Barba-roja, però satisfer les seves demandes els costarà més del que es pensaven.

17:31 El Mic i els seus amics - Els follets del sorral
tancar

Els follets del sorral

Avui en Cincsegons explica al Mic qui són els follets del sorral. Són molt i molt petits i força entremaliats. Viuen al sorral i els agrada posar sorra a dins les sabates de la gent.

17:57 Una mà de contes - El Patufet
tancar

El Patufet

El protagonista d'aquest conte és molt i molt petit. Tant, que un dia que plovia molt es va refugiar a sota d'una col. En Patufet va tenir la mala sort que un bou se la va menjar i, per tant, ell també va anar a parar a l'estómac de l'animal! Fer que en sortís no va ser gens fàcil...

18:05 Una mà de contes - El somni d'en Pau
tancar

El somni d'en Pau

Conte basat en l'obra del MNAC "Exposició pública d'un quadre", cap a l'any 1888,. Autor: Joan Ferrer Miró.

18:13 Un dramarama total - Mestre, soldat, xef, espia
tancar

Mestre, soldat, xef, espia

El Xef ha inventat un joc de realitat virtual en què ha de defensar la guarderia d'uns intrusos dolents que van armats. Tot i que els diu a la Beth, a en Duncan i a l'Izzy que li vigilin les ulleres de realitat virtual, ells, sense voler, les trenquen. Quan veuen que el Xef es pensa que encara és a dins del joc i continua jugant, els nens el deixen fer per evitar que els caigui el càstig més gran de la història.

18:23 Un dramarama total - Saludeu els meus amiguets
tancar

Saludeu els meus amiguets

S'acosta l'hora de plegar i el Xef es mor de ganes de perdre els nens de vista tot el cap de setmana llarg de tres dies que està a punt de començar. Els nens li diuen que els trobarà a faltar molt i el Xef se'n riu, però a l'hora de marxar s'activa un sistema de seguretat nou i el Xef es queda tancat a dins de la guarderia.

18:33 Wow! English Method - Primary Gold - Keep safe, Steve! (Story)
18:37 Wow! English Method - Primary Gold - Blobs in Disguise (Song)
18:41 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Carol Burnett
tancar

Soc la Carol Burnett

La Yadina ha de sortir en una obra de teatre, i li sembla que, tal com va disfressada, farà el ridícul. El Xavier i el Brad intenten convence-la que ho ha de fer per fer riure la gent, però, com que no hi ha manera, la Berby la porta a conèixer la Carol Burnett, una senyora que li agrada tant fer riure la gent, que fins i tot es riu d'ella mateixa!

18:53 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Jane Jacobs
tancar

Soc la Jane Jacobs

El Brad ha muntat una tenda amb una manta per poder jugar, però de seguida s'adona que no els fa gaire el pes. No han pensat en les coses que els agraden a tots tres, i hi falten uns quants detalls. Per solucionar el problema, la Berby els porta a conèixer Jane Jacobs, una dona especialista a dissenyar ciutats, que deia que el més important és pensar sempre en les necessitats de tothom.

19:07 Els germans Kratt - El viatge de l'heroïna (1a part)
tancar

El viatge de l'heroïna (1a part)

Per Nadal l'Aviva li va regalar al Chris un val per un Saltatemps. Encara no l'ha pogut fabricar però ja n'ha fet un dels elements més difícils: el propulsor temporal. El problema és que els ha caigut a l'aigua i ha quedat enganxat a un salmó roig que acaba de començar la migració riu amunt cap al lloc on va néixer. L'equip dels germans Kratt fa tot el possible per recuperar-lo.

19:29 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (1a part)
tancar

Adeu i fins aviat (1a part)

El Yann i els seus amics descobreixen estupefactes que tots els dofins de la regió es reuneixen per fer una visita al Zoom. Hi ha antics coneguts com l'Igor, el Rosie, el Petit Zoom i la seva mare. Passada l'alegria del retrobament, els habitants de l'illa comencen a amoïnar-se: és com si els dofins fugissin d'alguna cosa i comptessin amb el Zoom perquè els dugui a altres platges... Ha arribat l'hora que el Zoom deixi el Yann?

19:48 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (2a part)
tancar

Adeu i fins aviat (2a part)

Al Yann li costa molt superar que el Zoom se n'hagi anat. Es nega a acceptar el destí i decideix, amb els seus amics, investigar les activitats del Van Krook. Si poden salvar el fons marí, potser el Zoom i els altres dofins tornaran. El milionari els explica que el Terrence Werner està ficat en un negoci que posa en perill tot l'atoll.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:17 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El molí del príncep
tancar

El molí del príncep

Una tempesta fa malbé tots els molins del comtat, però en Tuck s'empesca un sistema per fer anar el molí amb cavalls. Quan el Príncep Joan ho descobreix, confisca el molí de vent per cobrar per fer-lo servir. Llavors, en Robin decideix amagar tots els cavalls de la zona, però se n'escapen dos. Com s'ho farà per fer fora el Príncep i els seus esbirros del molí?

20:34 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'astròleg
tancar

L'astròleg

En Robin i la seva colla ajuden un astròleg que acaba de ser atracat pels bandits i l'acompanyen fins al poble perquè hi passi la nit. Allà, l'astròleg es guanya la confiança de la gent amb les seves prediccions, que els bandits fan realitat entrant a les cases a robar. En Robin aviat sospita que astròleg i bandits van d'acord i recorre a l'ajuda del drac Derke per aturar-los a tots.

20:52 Les Sisters - La marmota de la meva germana
tancar

La marmota de la meva germana

La Marine havia quedat amb la seva germana per anar a fer escalada d'arbres, però la Wendy es desperta al migdia, no para de badallar i no es mou del sofà ni que la matin. Què li passa? La Loulou i la Nat expliquen a la Marine que a vegades els adolescents es passen el cap de setmana dormint com marmotes. Si vol fer escalada d'arbres, la Marine haurà de despertar la seva germana.

21:11 El detectiu Conan - Records de la classe dels cirerers (En Shinichi de petit)
tancar

Records de la classe dels cirerers (En Shinichi de petit)

A l'escola infantil de Beika, a la classe dels cirerers, en Shinichi coneix la Ran i comença a observar coses estranyes en el comportament del seu professor. Les sospites i les deduccions del jove Conan, que ja apunta que serà un gran detectiu, fan que el seu pare també comenci a investigar i resolgui un misteri que hauria acabat amb el segrest d'una nena de l'escola.

21:33 Bestial! - Tortugues
tancar

Tortugues

En aquest episodi, el Kayne i el Brandon van a veure una meravella de la naturalesa: la Gran Barrera de Corall. Aquest cop, la missió que el Brandon encarrega al Kayne també és difícil: trobar cries de tortuga marina i veure com lluiten per la supervivència i es fiquen al mar per primer cop. Pel camí, tindran l'oportunitat de fer submarinisme i conèixer uns quants animals molt interessants com ara les estrelles de mar i els taurons.

Progrmació BD ....
06:01 ESPORTS360 - Esports360: La F1 dels drons
tancar

Esports360: La F1 dels drons

En Marc Espuña és el millor pilot català de competició de drons. Després de dos anys competint només en simuladors per la pandèmia viu amb il·lusió la represa dels campionats reals a nivell internacional. L'hem seguit en un entrenament a casa i al camp que li han deixat perquè hi munti el circuit d'obstacles.

06:12 Programes Externs Esports - UTMB Running & Being
06:37 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:58 Onze - Com juga Adeyemi?
tancar

Com juga Adeyemi?

Marc Mayola analitza l'últim nom que apareix a l'agenda del Barça, Karim Adeyemi. El David Sánchez ens ensenya des de Madrid la peça més cotitzada del seu museu.

08:30 Aire Lliure - Cami dels Monjos, amb Txarango
tancar

Cami dels Monjos, amb Txarango

El Camí dels Monjos és un sender amb gairebé mil anys d'història que enllaça St. Cugat i el cim de la Mola. Al bell mig del camí Núria Picas es trobarà amb l'Alguer Miquel i en Sergi Carbonell dos components de Txarango que convidaran a l'atleta a convertir-se en l' entrenadora personal del grup abans d'un concert.

09:12 E3 - La Frontal
09:56 Onze - Com juga Adeyemi?
tancar

Com juga Adeyemi?

Marc Mayola analitza l'últim nom que apareix a l'agenda del Barça, Karim Adeyemi. El David Sánchez ens ensenya des de Madrid la peça més cotitzada del seu museu.

11:27 Tatuats pels Pirineus - Ramat de camins: Una gran aventura
tancar

Ramat de camins: Una gran aventura

En aquest capítol la reportera Eva Clausó anirà fins a Tornafort (Pallars Sobirà) per conèixer la Núria Quera, una escriptora enamorada del Pirineu amb qui farà alguns trams del primer viatge que van fer fa 60 anys Espinàs i Cela. Durant aquest aventura coneixerà unes vaques molt banyudes i anirà a visitar unes vinyes a Sort. Per rematar-ho, no hi faltarà una gran aventura amb uns rucs ben catalans, el Rovelló i el Gaudí, que la portaran a conèixer la botiga més petita del món a Altron. Tot plegat, enmig d'una gran tempesta.

12:04 Thalassa - LA COSTA BRAVA EN CAIAC
12:31 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Sjaelland septentrional
tancar

Sjaelland septentrional

Coneguda com el lloc d'esbarjo dels reis o "la Riviera danesa", la regió de Sjaelland septentrional ha rebut els rics i famosos des del segle XV. En Tareq descobreix la llum d'aquesta zona, que ha atret molts pintors, i troba baies i herbes silvestres a les seves precioses platges. Les receptes d'aquest episodi són daina amb escalunyes i remolatxes, porc amb salsa de julivert i llissa vera amb verdura.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:31 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa podràs veure les seccions:

DESCOBREIX: Xarxa de senders: dels Pirineus a la Mediterània
COMPETEIX: Andorra Multisport Festival
EQUIPA'T: bicicleta, també a la tardor!
COMPETEIX: Resum competicions 2021

13:54 E3 - NBA: Les millors esmatxades de Jaylen Brown
14:00 Esport Club - Presentació Dani Alves
tancar

Presentació Dani Alves

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

15:39 Edge Channel - Ultimate Fishing Show cap.10
16:01 Edge Channel - Ultimate Fishing Show cap.11
16:24 Rugbi - Rugbi: Cheetahs-Diables Barcelona
18:24 Edge Channel - Epic Trails cap. 16
18:44 Programes Externs Esports - Epic Camí de Cavalls 360
19:00 Tot Costa
20:00 Vaques Sagrades - Saviola: "Alves ajudarà a la gespa i dins del vestidor"
tancar

Saviola: "Alves ajudarà a la gespa i dins del vestidor"

Javier Saviola ha visitat el "Vaques Sagrades" i ha beneït els fitxatges de Xavi i de Dani Alves, que van ser companys seus.

21:06 E3 - Esports360: Street Soccer BCN
21:18 Esport Club - Presentació Dani Alves
tancar

Presentació Dani Alves

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:51 Rugbi - Rugbi: Cheetahs-Diables Barcelona
04:35 Esport Club - Presentació Dani Alves
tancar

Presentació Dani Alves

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.