TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:27 Notícies 3/24
09:28 Notícies 3/24
10:22 Pel·lícula - La Trinca: biografia no autoritzada
tancar

La Trinca: biografia no autoritzada

La Trinca: biografia no autoritzada Productora: Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió i Gestmusic Endemol, 2011 Director:Joaquim Oristrell Guió: Manuel Iborra i Joaquim Oristrell Productors executius: Elisa Plaza, Albert Sagalés i Albert Grau Director de fotografia: Jaume Peracaula Músiques: La Trinca i música incidental Toni Ten Intèrprets: Marc Marginet (Toni Cruz), Dídac Flores (Josep Maria Mainat) , David Moreno (MIquel Àngel Pascual), Joel Joan (Ricard Armengol), Marina Gatell (Merche Alcázar), Carmen Balagué (Germinal Torelló), Albert Espinosa (Mag Merlini), Rosa Boladeras (Fabià), Sergi Albert (Emili Martorell 1970), Lloll Bertran (Mare superiora), Pep Anton Muñoz (Murgui 2010), Quimet Pla (Domingo 2010) i Camilo García (Emili Martorell 2010) Nit d'estrena de la pel·lícula de la Trinca. Èxit, aplaudiments, salutacions...però no tot és entusiasme i alegria. Tres vells professionals de l'espectacle, que coincideixen en la gran festa d'estrena, lamenten que el que es mostra al film no té res a veure amb la veritat i casacun d'ells explica aquella nit d'envelat que van viure fa 40 anys. Les tres delirants versions d'aquella nit de festa major, ens mostren la joventut de la Trinca, el món entendridor de l'espectacle de gira, la pressió de la censura, les primeres turistes, els primers independentistes, els primers striptease i, com no, tot un mostrari de capellans, monjos, forces de l'ordre, fins i tot el Generalíssim Franco.

11:59 Pel·lícula - Volare
tancar

Volare

Volare Producció: Televisió de Catalunya i Messidor Films, 2012 Direcció: Joaquim Oristrell Guionistes: Joaquim Oristrell, Yolanda García Serrano i Jordi Borràs Director de fotografia: Andreu Rebés Música: Joan Vives Intèrprets: Joel Joan (Jonàs), Úrsula Corberó (Lila / Malva), Ramon Madaula (Gabriel), Carmen Balagué (Pau), Dolo Beltrán (Fabia), Marina Gatell (Elisa), Lluís Villanueva (Dídac), Peter Vives (Ivan) i Albert Ribalta (Llorenç) Set persones aficionades a l'estudi dels somnis es reuneixen en una casa de camp per intercanviar experiències. En despertar-se de la primera nit, el Jonàs, un forense nouvingut al grup, troba una estranya dins el seu llit: la bellíssima noia a qui va practicar l'autòpsia el dia anterior.

13:26 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Pel·lícula - Maverick
tancar

Maverick

Bret Maverick és un jugador, estafador elegant i aventurer romàntic que va temptant la sort pel salvatge Oest jugant en campionats de pòquer. El persegueix Zane Cooper, un representant de la llei impertorbable i imprevisible, i l'enlluerna la bellesa d'Annabelle Bransford, una dona que amaga sota el seu atractiu l'astúcia i el determini de qui fa plans pel seu compte.

17:47 Pel·lícula - Deliverance Creek
tancar

Deliverance Creek

DELIVERANCE CREEK (Deliverance Creek) Direcció: Jon Amiel Guió: Melissa Carter Producció: Nicholas Sparks Productions Any de producció: 2014 Durada: 83 minuts Fotografía: Theo van de Sande Música: Jim Dooley Intèrprets: Lauren Ambrose, Wes Ramsey, Christopher Backus, Riley Smith, Caitlin Custer, Yaani King, Joel Johnstone, Katherine Willis, Barry Tubb, Natalie Wilemon Cap al final de la Guerra Civil nord-americana, una colla de soldats sudistes han format una banda de foragits que es dedica a atacar els soldats de la Unió amb emboscades i trampes. Quan descobreixen que els soldats de la Unió han de rebre un carregament d'or per pagar els sous a Deliverance Creek, decideixen assaltar el banc, amb l'ajuda de la germana del seu capitost, fill del poble, que també té un greuge contra els propietaris del banc.

19:13 Pel·lícula - Wild wild West
tancar

Wild wild West

La guerra civil dels Estats Units ja s'ha acabat i la conquesta del salvatge oest està en el seu apogeu. Però una força maligna vol apoderar-se de la nació: el doctor Arliss Loveless segresta els millors científics per obligar-los a dur a terme els seus plans diabòlics. Només el poden aturar Artemus Gordon, un marshal que té un do per disfressar-se, i Jim West, un pistoler considerat un heroi de la guerra civil. La missió dels dos homes es complica amb l'aparició de Rita Escobar, la filla d'un dels científics segrestats.

21:00 Telenotícies vespre
21:54 Res és impossible - Amsterdam
tancar

Amsterdam

Avui, Antonio Díaz viatja a Amsterdam, la capital dels Països Baixos, una ciutat amb 1.300 ponts i 60 canals en què la bici és referència per entendre un estil de vida. Els parcs, Van Gogh, l'aigua dels canals, les bicis i la seva gent seran la inspiració per tornar a arrencar somriures nerviosos, crits de sorpresa i mirades de fascinació.

22:23 Manual de supervivència - Com tenir salut i no morir en l'intent
tancar

Com tenir salut i no morir en l'intent

Quan esternudem diem "salut", quan ens acomiadem diem "salut" i quan perdem la loteria diem que l'important és la salut. És clar que la salut a casa nostra és molt important. Per això els protagonistes del novè capítol d'aquest curiós manual de supervivència provaran d'esbrinar quina relació tenim els catalans amb la salut. I ho faran des de diferents punts de vista, tan física com mental o emocional, parlant per exemple amb els membres del col·lectiu Radio Nikosia o analitzant quin paper té la immigració en el funcionament de la Seguretat Social. I no volem dir quins altres punts sortiran al programa per curar-nos en salut.

23:10 Quan s'apaguen els llums - Dani Sánchez Llibre
tancar

Dani Sánchez Llibre

Després de la bona acollida de la primera temporada, amb personatges com Ronaldinho, Del Bosque, Schuster, José María García, Gemma Mengual ....., torna aquest estiu "Quan s'apaguen els llums", el programa de converses de Lluís Canut amb ex-primeres figures del mon de l'esport. Amb un to tranquil i distes s'estableix un clima de complicitat que permet descobrir fets inédits de les carreres de cadascun dels protagonistes, que no es van atrevir a rebel·lar en els seus moments de màxim esplendor.

00:05 Quan s'apaguen els llums - Chicho Sibilio
tancar

Chicho Sibilio

Després de la bona acollida de la primera temporada, amb personatges com Ronaldinho, Del Bosque, Schuster, José María García, Gemma Mengual ....., torna aquest estiu "Quan s'apaguen els llums", el programa de converses de Lluís Canut amb ex-primeres figures del mon de l'esport. Amb un to tranquil i distes s'estableix un clima de complicitat que permet descobrir fets inédits de les carreres de cadascun dels protagonistes, que no es van atrevir a rebel·lar en els seus moments de màxim esplendor.

00:52 Gran Reserva. Xou - Set de nit -
tancar

Set de nit -

Convidat plató: José Mª Carrascal, periodista Toni Soler entrevista Woody Allen, director de cinema, a l'Hotel Arts de Barcelona. Ens ve a presentar la seva última pel·lícula "La maldición del escorpión de Jade", que podrem veure als cinemes a partir de l'11 d'octubre.

02:16 Ritmes a l'aula - Sergio Belloso and Friends
02:46 Cava de Blues - DUSAN'S FLYING BLUES BAND
tancar

DUSAN'S FLYING BLUES BAND

Cava de Blues és un espai dedicat a les noves creacions de 14 grups del país que es dediquen a aquest gènere musical. En aquesta edició, els grups que hi trobareu són: -A contrablues -Blas Picón & The Junk Espress -Bullfrog Electric Blues Experience -Dusa'ns Flying Blues Band -Dani Baraldés & The XX Band -Emili Baleriola Blues Quartet -Dani Nel·lo & Mario Cobo -Ivan Kovacevic 5 Spots -JG Acoustic Gang -John Big Stone & The Blues Workers -Legacaster! The Hillbilly Trio -Martini Surfers -Susan Santos & The Papa's Red Band -The Paparellos

03:32 Fusió i swing a l'estudi - MAR SERRA GRUP
tancar

MAR SERRA GRUP

El quartet ens presenta el seu projecte Opus: un petit i particular viatge per la història de la música. A cavall entre el jazz fusió i la música contemporània, Mar Serra ens va endinsant en l'esperit mediterrani a partir de sonoritats com el flamenc o la música tradicional. El poder evocador del violí de Lluna Aragón, el motor del contrabaix de Franco Molinari, la bateria de Joan Vidal i la força del piano de Mar Serra ens descobreixen un llenguatge propi.

04:19 Jazz a l'estudi - Hat
tancar

Hat

Veure el quartet Hat és una autèntica experiencia sensorial; una barreja de Jazz modern, amb elements de rock, d'avantguarda i, fins i tot, de pop on tots els membres participen col.lectivament, lluny d'individualismes i de virtuosismes. Sergi Sirvent als teclats, Jordi Matas a la guitarra, Marc Cuevas al baix i Òscar Domènech a la bateria ens ofereixen avui tota una explosió musical.

05:19 Jazz a l'estudi - Albert Sanz Trio
tancar

Albert Sanz Trio

Avui entra a l'estudi el pianista Albert Sanz en format de trio, la formació ideal segons ell, per a investigar la melodia i el ritme i dur-los cap a un nou espai obert. Ve acompanyat de Masatochi Kamaguchi al contrabaix, i Javier Vercher al saxo, i la perfecta fusió de tots tres ens convida a un viatge capaç de transportar-nos a un món imaginari.

Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:11 Obrint plaça - Fer-se gran
tancar

Fer-se gran

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

22:37 Els cims de les delícies - La serralada dels Karawanken, a Àustria
tancar

La serralada dels Karawanken, a Àustria

Al sud de Klagenfurt, la capital del land austríac de la Caríntia, s'estén la serralada dels Karawanken, on en Friedhelm i la Gertraud viuen en un immens vedat de caça, del qual ell és el guardabosc. En aquest paradís terrenal hi tenen una caseta sense corrent elèctric ni aigua corrent, on cuinen amb foc de llenya tot allò que cacen, i ho aromatitzen amb herbes collides a l'hortet de casa. La raça d'ovella "d'ulleres" va quedar gairebé extingida perquè el deliri racista dels nazis només acceptava "l'ovella blanca de muntanya de raça pura alemanya", és a dir sense les clapes negres que la caracteritzaven. Després d'una llarga recerca, la Gertraud i en Friedhelm, juntament amb uns amics, encara van trobar 21 femelles i uns quants mascles que podrien ser un punt de partida per a la recuperació d'aquella raça. I se'n van sortir! Avui són proveïdors dels cuiners de l'alta gastronomia vienesa, començant per Patrick Müller, un dels xefs més creatius i més peculiars de la ciutat.

23:06 Viure als Pirineus - Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Situat a 2.877 metres d'alçada, el Pic del Migdia de Bigorre destaca com un vaixell que sura damunt l'enorme mar de núvols. Als Pirineus francesos, aquest pic representa un mirador que apassiona i atrau els homes des de fa segles. Actualment, al Pic del Migdia hi ha un punt importantíssim de recerca astronòmica i, alhora, una petita colònia on cada dia treballen un gran nombre d'homes i de dones per acollir-hi els turistes que en visiten les instal·lacions. En aquest episodi seguirem Jean-François Rechouet, que treballa en el manteniment de les infraestructures. En Jean-François, un apassionat de la muntanya i del Pic del Migdia, serà el nostre guia en la descoberta que farem d'aquest lloc mític.

23:34 La cuina de Rachel Khoo: cuines del món - Istanbul
tancar

Istanbul

En aquest episodi la Rachel visita Istanbul i se submergeix en aquesta ciutat activa, des de l'atractiu i la tradició del famós mercat cobert, el Gran Basar, fins als barris més moderns, on descobreix com treballa els plats clàssics turcs la nova generació de xefs. A més, visita un mercat de peix, assaboreix la cultura del cafè i compra uns gots turcs. Quan torna a Londres, reuneix les seves amigues i, inspirant-se en el viatge a Istanbul, els cuina un verat amb mantega i soja, un "khoobab" i una crema de cafè turca.

23:58 La cuina de Rachel Khoo: cuines del món - La costa d'Amalfi
tancar

La costa d'Amalfi

En aquest episodi, ambientat en la preciosa costa d'Amalfi del sud d'Itàlia, la cuinera i escriptora gastronòmica Rachel Khoo explora el fèrtil litoral i fa cuina casolana en un restaurant especialitzat en plats autòctons. A més, aprèn els secrets més antics d'alguns plats italians deliciosos. Descobreix que la gent de la regió fa servir els ingredients locals més frescos procedents dels horts en bancals que caracteritzen la regió. Després, a Londres, la Rachel elabora una panzanella, uns linguine de carbassó amb salsa de tomàquet i panets de focaccia casolans i un coulant de llimona.

00:23 Obrint plaça - Fer-se gran
tancar

Fer-se gran

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

00:47 Els cims de les delícies - La serralada dels Karawanken, a Àustria
tancar

La serralada dels Karawanken, a Àustria

Al sud de Klagenfurt, la capital del land austríac de la Caríntia, s'estén la serralada dels Karawanken, on en Friedhelm i la Gertraud viuen en un immens vedat de caça, del qual ell és el guardabosc. En aquest paradís terrenal hi tenen una caseta sense corrent elèctric ni aigua corrent, on cuinen amb foc de llenya tot allò que cacen, i ho aromatitzen amb herbes collides a l'hortet de casa. La raça d'ovella "d'ulleres" va quedar gairebé extingida perquè el deliri racista dels nazis només acceptava "l'ovella blanca de muntanya de raça pura alemanya", és a dir sense les clapes negres que la caracteritzaven. Després d'una llarga recerca, la Gertraud i en Friedhelm, juntament amb uns amics, encara van trobar 21 femelles i uns quants mascles que podrien ser un punt de partida per a la recuperació d'aquella raça. I se'n van sortir! Avui són proveïdors dels cuiners de l'alta gastronomia vienesa, començant per Patrick Müller, un dels xefs més creatius i més peculiars de la ciutat.

01:13 Viure als Pirineus - Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Situat a 2.877 metres d'alçada, el Pic del Migdia de Bigorre destaca com un vaixell que sura damunt l'enorme mar de núvols. Als Pirineus francesos, aquest pic representa un mirador que apassiona i atrau els homes des de fa segles. Actualment, al Pic del Migdia hi ha un punt importantíssim de recerca astronòmica i, alhora, una petita colònia on cada dia treballen un gran nombre d'homes i de dones per acollir-hi els turistes que en visiten les instal·lacions. En aquest episodi seguirem Jean-François Rechouet, que treballa en el manteniment de les infraestructures. En Jean-François, un apassionat de la muntanya i del Pic del Migdia, serà el nostre guia en la descoberta que farem d'aquest lloc mític.

01:41 La cuina de Rachel Khoo: cuines del món - Istanbul
tancar

Istanbul

En aquest episodi la Rachel visita Istanbul i se submergeix en aquesta ciutat activa, des de l'atractiu i la tradició del famós mercat cobert, el Gran Basar, fins als barris més moderns, on descobreix com treballa els plats clàssics turcs la nova generació de xefs. A més, visita un mercat de peix, assaboreix la cultura del cafè i compra uns gots turcs. Quan torna a Londres, reuneix les seves amigues i, inspirant-se en el viatge a Istanbul, els cuina un verat amb mantega i soja, un "khoobab" i una crema de cafè turca.

02:05 La cuina de Rachel Khoo: cuines del món - La costa d'Amalfi
tancar

La costa d'Amalfi

En aquest episodi, ambientat en la preciosa costa d'Amalfi del sud d'Itàlia, la cuinera i escriptora gastronòmica Rachel Khoo explora el fèrtil litoral i fa cuina casolana en un restaurant especialitzat en plats autòctons. A més, aprèn els secrets més antics d'alguns plats italians deliciosos. Descobreix que la gent de la regió fa servir els ingredients locals més frescos procedents dels horts en bancals que caracteritzen la regió. Després, a Londres, la Rachel elabora una panzanella, uns linguine de carbassó amb salsa de tomàquet i panets de focaccia casolans i un coulant de llimona.

02:30 Obrint plaça - Fer-se gran
tancar

Fer-se gran

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

02:53 Els habitants de la fi del món - Carolina del Nord
tancar

Carolina del Nord

En Ben es dirigeix a un campament de bosc amagat de les muntanyes Apalatxes per passar uns dies amb en Tod Kershaw i la seva comunitat. Té interès per esbrinar per què el seu amfitrió, un enginyer retirat, va decidir desvincular-se de totes les complicacions de la vida moderna i va optar per establir-se en plena natura, aprofitant tot allò que altres persones rebutgen. En Ben tindrà el gust d'allotjar-se en una senzilla barraca i podrà practicar tota una sèrie d'habilitats primitives com ara fer foc, anar a buscar menjar i fins i tot escorxar animals.

03:37 Viure als Pirineus - Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un mecànic dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Situat a 2.877 metres d'alçada, el Pic del Migdia de Bigorre destaca com un vaixell que sura damunt l'enorme mar de núvols. Als Pirineus francesos, aquest pic representa un mirador que apassiona i atrau els homes des de fa segles. Actualment, al Pic del Migdia hi ha un punt importantíssim de recerca astronòmica i, alhora, una petita colònia on cada dia treballen un gran nombre d'homes i de dones per acollir-hi els turistes que en visiten les instal·lacions. En aquest episodi seguirem Jean-François Rechouet, que treballa en el manteniment de les infraestructures. En Jean-François, un apassionat de la muntanya i del Pic del Migdia, serà el nostre guia en la descoberta que farem d'aquest lloc mític.

04:05 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

04:33 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé, dos tintinaires vocacionals, conviden els teleespectadors a sumar-se a la commemoració del centenari del naixement d'Hergé, el creador del periodista més famós del còmic. Per això demà, el programa es tenyeix de color vinyeta per oferir un monogràfic de més de 30 minuts. Una conversa amb Joan M. Soldevilla, tintinòleg i fundador de l'Associació Tintin.cat, és l'eix vertebrador d'un programa per on desfilaran, encarnats en el tàndem Barril-Ollé, alguns dels personatges més coneguts de la sèrie: Bianca Castafiore, Rastapopoulos, Tornassol, i evidentment Tintín i Haddock, entre altres. Un homenatge als objectes de la sèrie, noves lectures dels millors àlbums, els renecs del capità, o un qüestionari per a lectors avançats són alguns dels ingredients d'una illa subsumida en l'inesgotable univers Tintin.

05:05 Karakia - Tayssir, un català de Tunísia
tancar

Tayssir, un català de Tunísia

Tot i la seva joventut, en Tayssir ha viscut als Estats Units, al Japó, a Israel, a Egipte... Però per acabar els seus estudis universitaris, aquest tunisià de naixement, ha escollit Catalunya, enamorat de la llengua i la cultura catalanes. Després d'un temps vivint a Perpinyà, nosaltres l'hem trobat a Tarragona, on prepara la tesi sobre Anselm Turmeda. D'alguna manera, el nostre protagonista ha fet el viatge invers a aquell que el frare franciscà va fer a finals del segle XIV. Turmeda, nascut a Mallorca, va renunciar a la visió occidental de l'època i es va instal·lar a Tunis, atret per l'Islam. Lluny de semblar un personatge fora d'època, algunes de les seves idees són ben actuals, com veurem al programa. Aquest serà un capítol on a més, parlarem de llengües, de l'oportunitat que representa la globalitat ben entesa o del sa cosmopolitisme dels pisos actuals d'estudiants. La Laura, la Clàudia i en Rubén, els companys de pis d'en Tayssir, bé que ho saben. Amb tots ells, compartirem la preparació d'un àpat típic de Tunis amb amanides com la tunsia, d'ou i sardina, o la fakous, amb cogombre. "Nuàcers bil aaluix ue khodra" és el nom del plat principal a base de pasta amb xai i verdures que ens portarà a l'època dels hàfsides, la dinastia que regnava a Tunis a l'època de Turmeda. Però tot plegat, comença amb la recerca d'un ingredient per a les postres, l'"zgugu".

05:40 Xarxa Natura - Cadí
tancar

Cadí

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:45 Xarxa Natura - Prades
tancar

Prades

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:50 Videoclips catalans - Joan Boada - Un i Set
05:54 Videoclips catalans - Èric Vinaixa - Dies de llum
05:57 Videoclips catalans - Renaldo i Clara - Sense voler
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Pompadour Papawa
tancar

Pompadour Papawa

Els balls de la cort i les festes són la única cosa que l'interessa a la comtessa. No es preocupa per res més ni per ningú. Tan sols vol que la convidin a festes amb molta classe i divertir-se. Rep una invitació de Papawa per assistir al ball de màscares del segle. Rere la porta del bungalou tot està llest: una gran sala digna de Versalles, música d'orquestra i illencs molt galants que no es volen perdre ni una sola dansa. Resistirà la comtessa tanta marxa?

06:06 Papawa - Petroli Papawa
tancar

Petroli Papawa

Què fa un magnat del petroli? Doncs buscar més petroli. I què fa un magnat del petroli quan ja ha perforat tot el planeta? Anar a buscar l'últim filó de petroli a Papawa, i explotar-lo! Els illencs no s'ho permetran, ningú no destrossa la seva illa per un grapat de dòlars. La batalla està servida¿ tu amb qui vas?

06:16 Doraemon - Contra l'equip d'en Gegant
tancar

Contra l'equip d'en Gegant

Les noies estan jugant a saltar a corda en un descampat, però en Gegant i la resta de nens les fan fora perquè volen jugar-hi a beisbol. Mentre s'estan barallant, arriben en Nobita i en Doraemon. En Gegant, però, diu a en Nobita que ja li ha trobat un substitut per jugar, així que ja pot marxar cap a casa. Aleshores en Nobita fa costat a les noies, que decideixen enfrontar-se als nois en un partit de beisbol.

06:39 Doraemon - Pintant el món / El dia lliure d'en Doraemon
tancar

Pintant el món / El dia lliure d'en Doraemon

En Nobita i en Doraemon es barallen per un tros de síndria i en Nobita taca la moqueta sense voler. Per solucionar-ho, en Doraemon li ofereix una paleta que canvia qualsevol cosa de color. Més endavant, en Doraemon està estressat i en Nobita li suggereix que s'agafi un dia lliure. Aconseguirà en Nobita passar un dia sencer sense l'ajuda d'en Doraemon?

07:01 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la lletera
tancar

Les Tres Bessones i la lletera

Les Bessones arriben a la granja de la lletera, una noia que espera fer molts diners venent llet. Les nenes la volen ajudar, però la Bruixa, que no vol que les gerres de llet arribin senceres al mercat, els posa tota mena de traves.

07:26 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la flauta màgica
tancar

Les Tres Bessones i la flauta màgica

Mentre les Bessones van cap a Viena per assistir a la representació de "La flauta màgica", l'Avorrida les castiga: les trasllada a la Viena del segle XVIII, la Viena de Mozart. Allà, la Reina de la Nit les segresta, perquè vol evitar com sigui que s'estreni l'òpera de Mozart, que ja és un bon amic de les Bessones.

07:51 Bola & Bill - La banyada
tancar

La banyada

Els pares del Bola volen banyar el Bill, però no se'n surten de cap manera. Al final, al nen li fan pena i decideix enredar el seu amic caní per aconseguir-ho. Però, quan arriba l'hora, no es veu amb cor de trair el Bill. Llavors, el que fa és embrutar-se molt perquè el gos l'imiti i vagi tan brut que tingui ganes d'anar a la banyera per pròpia iniciativa.

08:03 Bola & Bill - Un joc de pistes accidentat
tancar

Un joc de pistes accidentat

El Bola prepara amb el Bill un joc de buscar sorpreses a partir de pistes, perquè hi puguin jugar els seus amics Puf i Violeta. Però, quan arriben als diferents llocs on han de ser, es troben que han desaparegut. Al mateix temps, a casa de la Sra. Stick, el Caporal manipula el robot Georges perquè piqui contra l'arbre on hi ha un niu, ja que vol menjar-se els ocells que hi viuen.

08:16 Mya Go - Mya Go se'n va al mar
tancar

Mya Go se'n va al mar

Fa nit de tempesta al poble de Cadadia i els trons no deixen dormir el Sammy. La Mya Go sap com fer-ho per ajudar el seu germanet a dormir. En la seva aventura imaginària per un mar ple d'onades gegants, la capitana Mya Go salpa a la recerca d'un tresor amagat. Aconseguirà la Mya ajudar el Sammy Go a dormir amb la seva aventura pirata? Arrr!

08:21 Mya Go - Mya Go i el dia dels esports
tancar

Mya Go i el dia dels esports

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i l'escola celebra el Dia dels Esports. La Mya Go i els seus amics estan a punt de començar una cursa i el xiulet de la senyoreta Coach deixa de funcionar. Sort n'hi ha dels xiulets de la Mya! Al final, la Mya no guanya cap prova, però encara pot ser que s'emporti algun trofeu!

08:26 Mya Go - Mya Go va a la disco
tancar

Mya Go va a la disco

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go es prepara per anar a la discoteca de l'escola. A l'escola tothom balla i s'ho passa d'allò més bé amb els clàssics que posa el DJ Papa Play. El Sammy Go, en canvi, es fa el tímid i no para d'amagar-se. La Mya Go sap què ha de fer animar el seu germanet a sortir a la pista: demanar una cançó que el faci ballar, a ell i a tota l'escola!

08:32 El Mic i els seus amics - La corda i la fulla de col
tancar

La corda i la fulla de col

Quan el Mic vol fer una sorpresa al Cargol, lliga una fulla de col a una corda i estira, estira, fins que el Cargol la veu i s'acosta. Hola, Cargol! Nyi, nyi!

08:57 Els Mini Ninges - La flor de Fugasashi
tancar

La flor de Fugasashi

El senyor Ashida ha escampat pol·len de Yakuzo per tota la Terra sota els Núvols per deixar el Mestre Ninja sense poders. L'únic antídot que existeix contra aquest pol·len tan potent és la flor de Fugasashi, una flor violeta amb forma de cor que només es troba al cim del mont Tempura. Si els Mini Ninges no la troben abans que es pongui el sol, el Mestre es quedarà sense poders per sempre més.

09:08 Els Mini Ninges - El pergamí
tancar

El pergamí

Mentre es preparaven per submergir la nau ninja, la Kunoichi ha comès un error i ha perdut el pergamí de la tècnica de la invisibilitat dels ninges. El Mestre Ninja sap que seria una desgràcia que anés a parar a mans de l'Ashida, per això envia els Mini Ninges a recuperar el preuat pergamí. La gran ensenyança d'avui és que tothom pot cometre errors, fins i tot els Mestres Ninges!

09:19 Oddbods - El rescat espacial
tancar

El rescat espacial

La Newt, juntament amb uns ocellets del veïnat, acaben llençant per accident la nau espacial de la Bubbles al espai, amb les bestioles a dins. La Newt haurà d'explicar-li a la Bubbles el que ha passat, i juntes intentaran tornar els ocells a la terra abans no morin de gana en aquesta nau sense tripulants. Però la Bubbles està lesionada, així que la Newt haurà de carregar amb gran part del pes de la missió. Tindrà èxit en aquesta operació de rescat?

09:26 Oddbods - El regal que sempre torna
tancar

El regal que sempre torna

El Slick rep un barret de llana teixit amb amor per la seva amiga Newt, i no s'atreveix a dir-li que se sent ridícul quan se'l posa. Per tal de desfer-se d'aquest regal, se li acudeix la meravellosa idea de que dir-li que l'ha perdut no serà pas tan ofensiu com haver-lo de llençar. Per aquesta raó, el Slick s'aventura en la divertida però complicada tasca d'haver de fer-lo desaparèixer. Però el regalet sempre torna, i sembla que serà impossible desfer-se d'ell.

09:33 Oddbods - Que s'acabi el joc
tancar

Que s'acabi el joc

El Fuse se sent molt fora de lloc quan descobreix que els seus veïns i amics estan absorts amb un nou joc del mòbil. Estan tan enganxats que no deixen de posar-se en perill, i el Fuse vol intentar aconseguir salvar els seus amics d'ells mateixos, però aviat se n'adonarà que és una tasca molt desagraïda. Com podrà aconseguir que s'adonin del perill que corren?

09:43 Oddbods - Un partit decisiu
tancar

Un partit decisiu

El mal geni del Fuse ha fet que es guanyi la reputació de ser una persona terrible amb qui mirar esports. Quan, en una enrabiada, acaba per trencar la seva pròpia televisió, el Fuse aconsegueix que la Newt accepti mirar el partit amb ell. Serà capaç de controlar el seu mal geni o acabarà allunyant l'única persona que encara suporta veure els partits amb ell?

09:50 Oddbods - Bromes polars
tancar

Bromes polars

El Pogo està molt orgullós de ser el rei de les bromes. Però fins i tot amb les seves altes expectatives, en prepara una d'encara més ambiciosa. La Bubbles, que està buscant el llegendari Yeti per les muntanyes nevades, n'és la víctima. El Pogo farà l'impensable per fer que la Bubbles vagi caient a les seves trampes. Ni el mateix Yeti podria acabar amb la seva diversió. O sí?

09:56 En Grizzy i els Lèmmings - La sort de l'ós
tancar

La sort de l'ós

Sens dubte, avui no és el millor dia d'en Grizzy: després de fer el ridícul davant la seva ossa estimada, els lèmmings el fan fora de la cabana. En Grizzy arriba a un camp de trèvols i en troba un de tres fulles, que es diu que porten bona sort. És possible que la sort d'en Grizzy canviï de veritat?

10:03 En Grizzy i els Lèmmings - Ós constructor
tancar

Ós constructor

Els lèmmings s'ho passen genial tirant a terra les estructures de fusta que construeixen, i que refan molt ràpidament. Mentrestant, l'ossa estimada d'en Grizzy observa els lèmmings molt impressionada per les construccions. L'os aprofitant la situació per fer-li creure que són obres d'art seves. Però quan els lèmmings ensorren la construcció, la seva ossa estimada se'n va. Llavors, en Grizzy decideix construir-ne una d'encara més gran.

10:10 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós magnètic
tancar

L'ós magnètic

En Grizzy no es pot creure pas el que veuen els seus ulls: els objectes de la cabana es mouen tots sols. Ràpidament s'adona que es tracta dels lèmmings, que juguen amb un imant molt potent. Llavors, se li acudeix una idea genial: impressionarà la seva ossa estimada amb un truc de telecinesi.

10:18 En Grizzy i els Lèmmings - Lemmings marcials
tancar

Lemmings marcials

Els lèmmings s'inspiren en un llibre d'arts marcials i comencen a partir en dos tots els objectes de fusta del seu voltant. Quan en Grizzy intenta aturar-los, passen al nivell següent i li fan una clau de judo. És llavors quan l'os s'adona que també necessita el llibre per convertir-se en un professional de la lluita.

10:24 En Grizzy i els Lèmmings - L'encís de l'ós
tancar

L'encís de l'ós

A causa d'un malentès, en Grizzy es creu que la seva estimada ossa s'ha transformat en una granota. Llavors, comença a cercar una fórmula al llibre de contes del guarda forestal que li permeti trencar l'encanteri de la seva estimada. Mentrestant, els lèmmings intenten recuperar la granota per continuar jugant.

10:31 En Grizzy i els Lèmmings - El somni d'un ós d'estiu
tancar

El somni d'un ós d'estiu

En Grizzy somia que és un valent cavaller que ha de rescatar la seva ossa estimada. Just quan està a punt d'arribar on és ella, la música dels lèmmings el desperta. Si en Grizzy vol continuar somiant, haurà d'aturar la festa dels lèmmings.

10:41 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - L'ocell enfadat
tancar

L'ocell enfadat

El Vick tala l'arbre en què viu un ocell que està covant un ou. El Barzer salva l'ou i, quan neix el pollet, l'adopta i el cuida. Però la mare ocell es vol venjar del Vick i l'empaita sense treva mentre busca desesperadament el seu fillet.

10:54 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La llegenda de la Fada del Ginseng (1a part)
tancar

La llegenda de la Fada del Ginseng (1a part)

El Vick sent a parlar de la llegenda de la fada del ginseng, que ajuda els més necessitats. Es proposa atrapar-la perquè l'ajudi a fer-se ric per poder deixar de treballar. El Bruc li explica una versió inventada de la llegenda perquè el Vick entengui que per aconseguir qualsevol cosa cal esforç.

11:04 Els germans Kratt - Opòssum de butxaca
tancar

Opòssum de butxaca

Quan la colla va de missió per recuperar les ulleres de visió nocturna que ha perdut el Chris a l'aiguamoll dels Xiprers, descobreixen un marsupial, un opòssum, que té un problema semblant: és un animal que no té gaire bona vista. Per compensar-ho, però, té altres habilitats úniques. Al mateix temps, el xef Gormand troba la bossa d'invents del Chris i els vol utilitzar per capturar animals per fer un dels seus plats especials.

11:27 L'inspector Gadget - Una nit llunàtica
tancar

Una nit llunàtica

El doctor Gang creu haver trobat la manera de fer tornar bojos tots els habitants de la ciutat de Metròpolis, un MADificador lunar. Aquest aparell capta els rajos lunars, els acumula, els modifica i els fa servir per projectar en les seves víctimes les pors més tenebroses. No cal dir que en Gadget rep l'encàrrec de fer els possibles per evitar-ho, però la cosa no serà fàcil, sobretot perquè tothom té alguna por amagada.

11:37 L'inspector Gadget - "Ami-enemigues" públiques
tancar

"Ami-enemigues" públiques

Després de la detenció del segon de bord del MAD, en Tristan, el doctor Gang es disposa a reclutar un altre número 2, que acaba sent ni més ni menys que la Malícia, una antiga "ami-enemiga" de la Sophie. La missió d'en Gadget és aturar-la abans que comenci a actuar. La de la Sophie, aturar la seva "ami-enemiga" amb l'ajuda del seu arxienemic, en Tristan!

11:50 Avatar, la llegenda de la Korra - Guerra civil (2a part)
tancar

Guerra civil (2a part)

L'Unalaq ha fet empresonar els rebels del Sud, que l'havien atacat, però també els pares de la Korra, acusats de col·laborar-hi. L'únic que ha aconseguit escapar-se és en Varrick. Per calmar la Korra, l'Unalaq li assegura que ha nomenat el millor jutge possible perquè tinguin un judici just. D'altra banda, en Bolin continua tenint problemes en la seva relació sentimental amb l'Eska, la cosina de la Korra, que el domina com vol.

12:12 Avatar, la llegenda de la Korra - Força de pau
tancar

Força de pau

La guerra ha esclatat entre les tribus de l'Aigua del Nord i del Sud, encapçalades respectivament pels germans Unalaq i Tonraq, el pare de la Korra. Però com que el Nord té molta superioritat numèrica en tropes, en Tonraq envia la seva filla a Ciutat República per mirar d'obtenir el suport del president Raiko, de la República Unida. Mentrestant, en Varrick convenç en Bolin perquè sigui l'estrella dels seus 'flims'.

12:35 El detectiu Conan - L'amenaça d'una nit de pluja
tancar

L'amenaça d'una nit de pluja

Una nit de pluja, en Chiba coneix una dona en una cafeteria que li demana ajuda perquè se sent amenaçada. Fa un any que rep cartes d'un home que és a la presó, i que va estar involucrat en un accident de trànsit en què va morir el germà d'ella. Quan la dona desapareix misteriosament, en Chiba demana ajuda a en Kogoro Mouri per trobar-la: és qüestió de vida o mort.

12:57 El detectiu Conan - La vigília del casament (1a part)
tancar

La vigília del casament (1a part)

En Kogoro assisteix, amb en Conan i la Ran, al comiat de solter d'un vell amic, en Raita, que l'endemà es casa. Ell i la Hatsune es van enamorar a primera vista. Però en Raita és gelós i faldiller, i això causa tensions en la relació. Durant la festa, la Hatsune se'n va al saló de bellesa per posar-se unes ungles postisses, i malauradament ja no en torna.

13:19 En Grizzy i els Lèmmings - Ós tancac amb pany i clau
tancar

Ós tancac amb pany i clau

En Grizzy guarda el menjar dins la nova caixa forta a prova de lladres, ja que no vol compartir-lo amb els lèmmings. L'os es diverteix observant com els rosegadors intenten obrir-la en va, fins que s'adona que el cordill amb la clau que té al coll no és tan resistent com creia.

13:26 En Grizzy i els Lèmmings - Melancolia pels lèmmings
tancar

Melancolia pels lèmmings

En Grizzy està impressionat amb l'espectacle de màgia que ha vist per la tele, en el qual transformen una perdiu en un ram de flors. L'os decideix intentar-ho amb els lèmmings, que l'exasperen amb els seus continus jocs, per desfer-se'n una vegada per totes... I sembla que funciona!

13:32 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings hivernals
tancar

Lèmmings hivernals

Un Grizzy molt acalorat veu un anunci de gelats i li venen ganes de prendre'n un. Malauradament, els lèmmings ja els han agafat tots del congelador del garatge per construir una pista de neu de gelat de maduixa i vainilla. Però en Grizzy no està disposat que el gelat que tant li ve de gust acabi a terra!

13:39 En Grizzy i els Lèmmings - Ós augmentat
tancar

Ós augmentat

Els lèmmings han descobert un joc nou totalment diferent: un programa de realitat augmentada a la tauleta del guarda forestal. Els rosegadors s'han de moure per la cabana mirant la pantalla de la tauleta, on apareixen obstacles com si fossin a la cabana. En Grizzy, però, els la pren i es torna addicte al joc de pesca de salmons.

13:45 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings sota pressió
tancar

Lèmmings sota pressió

L'únic que hi ha per menjar a la cabana del guarda forestal és un formidable exemplar de salmó... que no es pot menjar, perquè és dins d'un bloc de gel. En Grizzy està famolenc i decideix desfer el gel amb l'eixugador. Resulta, però, que els lèmmings ja el fan servir com a coet dins del sistema de canonades.

13:54 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Catalyste - El dia dels herois (1a part)
tancar

Catalyste - El dia dels herois (1a part)

A París se celebra el Dia dels Herois, i tothom intenta fer alguna cosa bona pels altres. La Marinette, com sempre, s'atabala i acaba prometent pastissos i pastes per tothom, però després veu que n'ha fet un gra massa. Mentrestant, l'Esfinx intenta reunir tots els personatges malvats que ha anat akumatitzant fins ara per apoderar-se d'una vegada per totes dels prodigis màgics.

14:19 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Mayura - El dia dels herois (2a part)
tancar

Mayura - El dia dels herois (2a part)

Com a continuació del capítol anterior, Ladybug i el Gat Noir s'enfronten amb la pitjor amenaça que ha tingut fins ara la ciutat de París. L'Esfinx ha trobat la manera d'akumatitzar tots els superherois i convertir-los en ajudants seus. Al final, s'hi hauran d'enfrontar tots dos sols, i estaran a punt de perdre la batalla per sempre més.

14:40 Els pingüins de Madagascar - La bèstia peluda / L'enamorada d'en Rico
tancar

La bèstia peluda / L'enamorada d'en Rico

El tupè de l'inspector ha anat a parar a la closca d'en Maurice, que s'ha convertit en la bèstia peluda, protegida pels babuïns. El pingüins saben que si volen continuar menjant peix, hauran de recuperar el tupè com sigui! Més tard, la Shelly, l'estruç, s'enamora d'en Rico i fa les mil i una per guanyar-se el seu cor. Però en Rico només té ulls per a la seva nina... O no?!

15:02 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

15:23 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La fiblada de l'amor
tancar

La fiblada de l'amor

El pare del Po li demana que li doni un cop de mà per preparar els pastissets de lluna per la Festa de la Tardor. El Po li diu que aquest any no podrà ajudar-lo a causa de les obligacions que té com a Guerrer del Drac. Perquè el seu pare no se senti sol, el Po li busca una nòvia, però descobreix que ja en té. Per desgràcia, al Po l'alegria li dura ben poc quan descobreix qui és la misteriosa dama.

15:45 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Quina creu de trofeu!
tancar

Quina creu de trofeu!

El Po ha de trobar un trofeu genial pel Saló dels Herois si no vol que tot el poble es rigui d'ell en la pròxima Cerimònia del Guerrer. Un nen li demana que l'ajudi a buscar un conillet de peluix i el Po, a contracor, decideix donar-li un cop de mà sense saber el que realment és el nino i per què el Jong té tant d'interès pel peluix.

16:09 Comptem amb la Paula - El zoo del país dels núvols
tancar

El zoo del país dels núvols

Els amics s'entretenen fent figures de plastilina, fins que se'ls acaba el material. Llavors decideixen anar al País dels Núvols a modelar figures amb núvols. Quan hi arriben, queden meravellats de veure un zoo fet de núvols. La senyora Núvol els proposa que afegeixin al zoo una família d'aus de corral, que modelen amb núvols ells mateixos mentre aprenen el nom del mascle, de la femella i de la cria.

16:20 Comptem amb la Paula - La festa de patrons d'en Pat
tancar

La festa de patrons d'en Pat

A la Paula se li acaben les llavors amb què estava fent un cor, i la colla decideix anar al parc a demanar-ne més al senyor Nan de jardí. Quan hi arriben, troben un rastre de fruita, que han de seguir fins a la "Festa de patrons" d'en Pat, el follet gegant, que fa anys. La Paula i els seus amics li fan una corona a en Pat, i ell els regala un munt de llavors de colors.

16:31 Dinotren - La gran ciutat dels dinosaures (1a part)
tancar

La gran ciutat dels dinosaures (1a part)

El Buddy i la família Pteranòdon se'n van de viatge amb el Dinotren. Es volen trobar amb tots els seus amics teròpodes per assistir a la important Convenció de Teròpodes que se celebra a Laramídia, la Gran Ciutat dels Dinosaures!

16:43 Dinotren - La gran ciutat dels dinosaures (2a part)
tancar

La gran ciutat dels dinosaures (2a part)

Avui els nostres amics, juntament amb una pila de teròpodes -el Buddy ho és-- van amb el Dinotren a una Convenció de teròpodes que s'ha de celebrar a la gran ciutat dels dinosaures, Laramídia. Pel camí, en una parada, recullen el seu amic King Criolofosaure. I, com que a l'himne dels teròpodes hi ha alguns detalls inexactes, en fan un de nou que canta el King amb el seu estil rocker.

16:53 Dinotren - La gran ciutat dels dinosaures (3a part)
tancar

La gran ciutat dels dinosaures (3a part)

La família Pteranòdon arriba a Laramídia, la gran ciutat dels dinosaures, on se celebra la Convenció de Teròpodes. L'arribada és apoteòsica, perquè a l'estació els espera una multitud per rebre el Rei Criolofosaure, que viatja al mateix tren, però davant de tantíssims dinosaures diferents, s'acovardeix i es tanca en un lavabo de l'estació. Mentrestant la família visita la ciutat.

17:05 El Mic i els seus amics - La cançó del petit mariner
tancar

La cançó del petit mariner

Voleu cantar amb el Mic la cançó del petit mariner? Mariner jo en soc, d'un petit veler. Mariner jo en soc, mariner vull ser.

17:31 Dot. - L'estel fugaç
tancar

L'estel fugaç

La Dot ha organitzat una trobada del Club d'Astronomia al seu jardí. Hi van tots els seus amics menys la Ruby, que ha preferit anar a un concert. El concert se suspèn i la Ruby finalment va a la trobada però està trista. La Dot la vol animar dient-li que és millor mirar els estels que anar a un concert, però no se'n surt.

17:41 Dot. - Tant de bo fossis aquí
tancar

Tant de bo fossis aquí

La iaia de la Dot li envia postals molt originals i divertides. La Dot vol fer el mateix i per això amb el Hal fan una postal espectacular amb moltes fotos, una gravació i un perfum. El problema és que no cap a la bústia. Finalment, s'adona que amb una postal senzilla la seva iaia estarà contenta igualment.

17:50 Dot. - L'equip súper net
tancar

L'equip súper net

La Dot va a la platja amb els seus pares i el Hal. La platja és plena de deixalles i decideixen netejar-la. Un cop a casa, la Dot busca solucions perquè els carrers estiguin més nets. S'adona que les seves idees estrambòtiques encara embruten més i que la millor solució és que tothom col·labori i aporti el seu granet de sorra en la feina de no embrutar.

18:00 Dot. - La caseta del guixot
tancar

La caseta del guixot

El sostre de la caseta del Guixot s'ha trencat i s'ha d'arreglar. Però la Dot proposa de fer-ne una de nova amb tot d'accessoris fantàstics perquè el Guixot s'hi senti molt a gust. Però, realment són fantàstics per al Guixot? Per personalitzar una cosa cal tenir en compte els seus gustos.

18:11 Tib i Tatoum - Amiga enemiga
tancar

Amiga enemiga

En aquest episodi, la colla dels Óssos han preparat un atac contra la colla dels Tigres, però no entenen què fa la Fanon, la seva capitana, que no arriba. Mentrestant, en Tib i en Tatum, que els troben inesperadament, han de fugir perquè els altres es pensen que són uns espies. Un cop els han despistat, veuen que la Fanon, la capitana de l'altra colla, està a punt de caure per un precipici i la salven. La Fanon els ho agraeix, i això tindrà conseqüències.

18:22 Tib i Tatoum - En Dents de Sabre
tancar

En Dents de Sabre

En aquest episodi, els nens es banyen al riu, quan de sobte, apareix el tigre Dents de Sabre, que ha vingut al seu territori empès per la sequera i la manca d'aigua. Els adults del clan intenten atacar-lo, amb la mala sort que fereixen en Tatum. Com que els nens tenen prohibit sortir del poblat, a causa del perill d'en Dents de Sabre, en Tib pateix molt perquè en Tatum està ferit i no sap com es deu trobar.

18:36 Els germans Kratt - A la càrrega, rinoceronts!
tancar

A la càrrega, rinoceronts!

Avui, els germans Kratt han anat de missió a la sabana africana a descobrir com és que estan desapareixent tants rinoceronts. Aviat descobriran que és cosa d'en Zach, que els està segrestant per construir l'invent més genial de tots: el rinodòzer! Però també descobriran com es defensen els rinoceronts... i potser fins i tot ho faran servir! T'ho perdràs?!

18:59 Els germans Kratt - Un elefant a casa
tancar

Un elefant a casa

En Chris i en Martin s'han trobat una cria d'elefant i l'han dut a la nau Tortuga perquè estigui fora de perill fins que trobin la seva manada. Aviat descobriran que les cries d'elefant poden arribar a ser molt trapelles, i que, si no troben aviat la mare, es poden quedar sense nau Tortuga! Sort que també n'aprendran moltes coses, dels elefants! Sobretot de la trompa! No t'ho perdis!

19:22 L'inspector Gadget - Fugint d'una sala amb vistes
tancar

Fugint d'una sala amb vistes

El doctor Gang, cansat que el baró Von Dits d'Acer guanyi més premis malvats que no pas ell, decideix eliminar en Gadget d'una vegada per totes. Per aconseguir-ho, li prepara una trampa: el tancarà en una sala de la qual li serà impossible escapar-se i ho retransmetrà tot en directe per televisió. No cal dir que l'encarregat de portar aquesta tasca a bon port serà en Tristan, el seu lleial nebot.

19:32 L'inspector Gadget - Tocar el cel amb el MAD
tancar

Tocar el cel amb el MAD

El doctor Gang vol anar de vacances, però tots els llocs que tria, a en Tristan no li fan el pes. Llavors en Tristan proposa robar el zepelí del multimilionari sir Owen Matapluges per poder fer unes vacances voladores lluny del brogit terrenal. No cal dir que l'Agència, que sempre ho sap tot, descobreix els vils plans d'en Gang i el seu nebot i posarà tots els mitjans --és a dir, en Gadget--, per impedir-ho.

19:45 L'inspector Gadget - Vudú per tu
tancar

Vudú per tu

Una nova missió per a l'inspector Gadget. Aquesta vegada ha d'impedir que el MAD s'apoderi del bastó maleït que, segons una llegenda vudú, té el poder de fer caure la mala sort sobre qualsevol persona. El bastó es troba al Museu Metropolità d'Objectes Vuduians, però el MAD no és l'únic que li va al darrere, i la lluita per aconseguir-lo o defensar-lo serà implacable.

19:57 Els Mini Ninges - El cau de la serp
tancar

El cau de la serp

Un dia, abans d'anar a dormir, la Suzume explica la història de por de la llegendària serp gegantina Jiman, que viu en un forat immens que hi ha al pantà. El Hiro es fa el valent i diu que no li fa por, però a la nit té un malson i desperta els seus amics. L'endemà, com que ells se'n riuen, se'n va al pantà i es tira pel forat per demostrar que no té por.

20:08 Els Mini Ninges - El Hiro de la selva
tancar

El Hiro de la selva

El Mestre recomana als seus alumnes que aprenguin habilitats dels micos i que els imitin, però al Hiro li fan angúnia. Quan un dels micos li pren el bastó, el Hiro l'ha d'empaitar, i s'acaba fent amic del més petit de la colla. Al mateix temps, la Shoko s'adona del potencial d'aquests animals, i els nostres amics hauran d'aturar el projecte de l'Ashida de crear un exèrcit de micos samurais.

20:19 Els Mini Ninges - La força i les ales
tancar

La força i les ales

El Futo té molt poca traça saltant entre els arbres, perquè li fa por l'altura i es mareja. El Mestre li diu que ha de buscar a dintre seu l'Element Definitiu, que dona força per afrontar els reptes. Llavors el Futo troba un rotlle màgic on hi ha representats el Quatre Elements i toca el símbol de l'aire. Des d'aquell moment, pot flotar a voluntat. Però el rotlle acaba en mans de l'Ashida.

20:30 Les aventures de Riff i Flat - Les Caca-xings
tancar

Les Caca-xings

El Flat i el Riff han descobert una nova col·lecció de figuretes que els torna bojos: les Caca-xings. Els dos col·legues faran el que calgui per tenir-les totes. Ho aconseguiran?

20:42 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings aràcnids
tancar

Lèmmings aràcnids

Els lèmmings han atrapat una aranya molt petita que fan servir per fer salt de pont amb la seva teranyina enganxosa i elàstica. Però en Grizzy no té cap intenció de deixar que l'aranya l'atrapi en la seva teranyina i decideix liquidar l'insecte. No obstant això, la tasca es complica molt més quan descobreix que les aranyes li fan por.

20:49 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

20:55 En Grizzy i els Lèmmings - Picor d'ós
tancar

Picor d'ós

En Grizzy descobreix que els frenètics moviments de "break dance" dels lèmmings no són deguts a les ganes de ballar, sinó a les puces que els han infestat. Quan l'ataquen a ell s'escampa el pànic. En Grizzy està decidit a eliminar tots els paràsits. El problema és que els seus petits companys d'habitació no volen anar-se'n pas.

21:03 En Grizzy i els Lèmmings - El tònic lèmming
tancar

El tònic lèmming

En Grizzy està tan rebentat que està més frisós que mai per jeure al sofà. Decideix anar a buscar un coixí i un antifaç per anar a dormir, però els lèmmings tenen uns plans diferents per al sofà. El veuen com un fantàstic trampolí i el lloc ideal per fer una sessió d'aeròbic. Per guanyar-se el dret fer migdiada, primer haurà de competir amb els enèrgics lèmmings!

21:11 Salve, rei Julien! - Koto, senzill i alt
tancar

Koto, senzill i alt

El rei Julien, sense voler, salva la vida a en Koto, el germà d'en Saüc Balldelluna, que assegura que les fosses els han exterminat tot el regne i és l'únic supervivent de la seva tribu. En Koto acaba sent la nineta dels ulls de la Clover i salva tots els lèmurs de l'atac d'una serp gegant, però aviat descobrirem que les aparences enganyen i que té uns plans molt més sinistres.

21:34 Un drama total presenta: La cursa absurda - Rarots en un tren
tancar

Rarots en un tren

Després de passar per Sibèria, els cinc equips que queden se'n van a l'Índia, on hauran d'omplir un cabàs amb fulles de te. La calor, però, farà la cosa especialment difícil, sobretot per als colomins. Un cop superada aquesta prova, els concursants hauran d'anar en tren fins a la Zona de Relax, però els patinadors sobre gel miraran de posar pals a les rodes als altres equips.

Progrmació BD ....
06:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 Hoquei herba - Hoquei herba: Final F4
07:56 Especials Esports - 360: Biel Vargas, amb tot el cor
tancar

360: Biel Vargas, amb tot el cor

Biel Vargas és un nen de 10 anys que, per seguir jugant a futbol, ha hagut de superar un problema cardíac.

08:04 Especials Esports - 360: Raúl Sánchez violència esport
tancar

360: Raúl Sánchez violència esport

Raúl Sánchez va patir una lesió greu en un partit de futbol i ara fa xerrades sobre violència a l'esport a joves.

08:10 Hoquei patins - Hoquei patins: Final Four WS Europe Cup Final
10:02 Rugbi - Rugby: Dragons Catalans-Wigan Warriors
12:04 Handbol EHF CUP - Final
14:05 Handbol: EHF Champions - Final Final four
16:39 Flaix - Roda de premsa David Gallego
16:54 Futbol juvenil - The Cup 2019 Torneig Juvenil Sant Pol: ATC Sant Pol-RCD Espanyol
18:32 Flaix - Roda de premsa Valverde
18:53 Futbol juvenil - The Cup 2019 Torneig Juvenil Sant Pol: Girona FC-FC Barcelona
20:30 Futbol : Prèvia Europa League - Previ: RCD Espanyol - Lucerna
20:52 Futbol : Prèvia Europa League - RCD Espanyol - Lucerna
21:52 Especials Esports - 360: Raúl Sánchez violència esport
tancar

360: Raúl Sánchez violència esport

Raúl Sánchez va patir una lesió greu en un partit de futbol i ara fa xerrades sobre violència a l'esport a joves.

21:56 Futbol : Prèvia Europa League - RCD Espanyol - Lucerna
22:51 Futbol : Prèvia Europa League - Vestidor: RCD Espanyol-Lucerna
23:27 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Dolomites
23:51 Flaix - Roda de premsa Valverde
00:06 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:27 Futbol : Prèvia Europa League - RCD Espanyol - Lucerna
02:13 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:34 Futbol juvenil - The Cup 2019 Torneig Juvenil Sant Pol: Girona FC-FC Barcelona
04:00 Futbol juvenil - The Cup 2019 Torneig Juvenil Sant Pol: ATC Sant Pol-RCD Espanyol
05:26 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Dolomites