TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Notícies 3/24
09:29 Notícies 3/24
10:39 Signes dels temps - Acompanyament a la mort
tancar

Acompanyament a la mort

Al dol per la pèrdua de pacients en la primera onada de la pandèmia, s'hi suma ara la por de tornar a viure una situació tan dura i estressant.

11:00 Notícies 3/24
11:29 Notícies 3/24
12:20 Joc de cartes - Resum
tancar

Resum

El concurs "Joc de cartes", presentat per Marc Ribas, torna al seu format original: a cada programa s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina, el preu del restaurant i s¿atorgarà el Segell Blau, una nova categoria en què es valorarà el restaurant més sostenible i que faci un ús més eficient de l'aigua. "Joc de cartes" buscarà, entre d'altres, el millor restaurant de cuina de porc a la Plana de Vic o el millor establiment de cargols de la Noguera. I en aquesta segona temporada es gaudirà de setze programes, quatre de realitzats en espais únics i especials. "Joc de cartes" és un programa produït per TV3 amb la col·laboració de DLO-Magnolia. Aquest concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks"', un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

13:16 Polònia - + info
tancar

+ info

Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrarà l'arribada de la vacuna contra el coronavirus tal com es mereix la situació: ballant a ritme de Rick Astley i del seu "Never Gonna Give You Up". També s'assistirà a un enfrontament que passarà a la història entre l'home i la informàtica. En aquest cas: l'autònom contra els servidors de l'administració pública. I després de la polèmica beatificació celebrada a la Sagrada Família amb 600 assistents, alguns sectors tancats per la pandèmia han optat per tornar a obrir els locals com si fossin centres religiosos. Aquesta setmana els pressupostos superaran el primer tràmit. Per això, Pedro Sánchez (Pep Plaza) presenta Presi Extender, un vicepresident dissenyat per assegurar la legislatura i fer-te oblidar els maldecaps. I es descobrirà les diferents estratègies negociadores d'Esquerra i del PNB per donar el seu sí als comptes del govern. Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano), preocupats per les filtracions i les escoltes que últimament han sortit a la llum, buscaran mesures per no ser escoltats. Tota precaució és poca. Joe Biden (David Marcé) viatja fins al "Polònia" per celebrar la seva victòria a les eleccions americanes amb Miquel Iceta (Jordi Soriano). Mentrestant, el govern segueix sense trobar prou metges per cobrir les places dels CAPs i prepara un pla per impedir que cap ambulatori es quedi sense el mig metge que li toca. S'acosta el Nadal més estrany de la història i Ada Colau (Agnès Busquets) ja té clar que aquest any no hi haurà pessebre per culpa de la Covid. Ernest Maragall (Queco Novell), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Manuel Valls (David Marcé) li trucaran per exigir-li que no deixi de banda les tradicions. I també se sabran les dificultats que es van haver de superar per gravar "Elionor: el futur de la monarquia", un documental sobre la futura reina d'Espanya.

13:50 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:49 Tarda de cine - El poder dels diners
tancar

El poder dels diners

EL PODER DELS DINERS (Paranoia) Direcció: Robert Luketic Guió: Barry Levy, Jason Hall (Novel·la: Joseph Finder) Producció: Relativity Studios, Reliance Entertainment, Demarest Films, IM Global, E Stars Films, Emjag Productions, Gaumont, Film 360, Kintop Pictures Any: 2013 País: Estats Units Durada: 100 minuts Fotografía: David Tattersall Música: Junkie XL Intèrprets: Liam Hemsworth, Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman, Embeth Davidtz, Josh Holloway, Richard Dreyfuss, Julian McMahon, Lucas Till, Angela Sarafyan, Will Peltz, Haley Finnegan, Kevin Kilner, Christine Marzano, Charlie Hofheimer, Mark Moses, Jenn Korbee, Isidora Goreshter, Meredith Eaton, Rebeka Choudhury, David Winning, Brendan Dooling, Dennisha Pratt, Joel Nagle, Gavin-Keith Umeh, Brett G. Smith L'Adam Cassidy (Liam Hemsworth), un jove de 26 anys, odia la seva feina a la companyia tecnològica Wyatt Corporation. És acusat d'un delicte federal per manipular el sistema de l'empresa, però el seu cap Nicholas Wyatt (Gary Oldman) li proposa el tracte d'infiltrar-se com a espia industrial a la companyia del seu rival i antic mentor Jack Goddard (Harrison Ford), evitant així la presó. L'Adam acepta i ascendeix ràpidament traïcionant a tots els que l'envolten.

17:38 Tarda de cine - El rastre del mal. El desig
tancar

El rastre del mal. El desig

EL RASTRE DEL MAL. EL DESIG (Spuren des bösen: Begierde) Direcció: Andreas Prochaska Guió: Martin Ambrosch Producció: Josef Aichholzer Filmproduktion Any: 2017 País: Alemanya Durada: 88 minuts Fotografía: David Slama Música: Matthias Weber Intèrprets: Heino Ferch, Julia Koschitz, Mavie Hörbiger, Benjamin Sadler, Harald Schrott, Matthias Hack, Sabrina Reiter, Gerhard Liebmann, Gerda Drabek, Frieda Mühl, Jürgen Heigl, Tobias Ofenbauer El psiquiatre Richard Brock rep la visita d'una dona que li demana ajuda per al seu marit, en Johannes. En Richard el coneix perquè havia tractat el seu pare d'esquizofrènia, i el matrimoni té por que ell hagi heretat la malaltia. Quan en Richard el visita, veu que en Johannes hauria d'ingressar a la clínica. El misteri comença quan en Johannes li apunta un número a la mà a en Richard, i en Richard no sap què pot ser.

19:12 Al cotxe - Llucià Ferrer i Sílvia Pérez Cruz
tancar

Llucià Ferrer i Sílvia Pérez Cruz

Llucià Ferrer i Sílvia Pérez Cruz

20:00 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:04 Quatre gats - Una nit a l'UCI
tancar

Una nit a l'UCI

Torna Quatre Gats amb un programa especial gravat durant un torn de guàrdia en una UCI Covid de l'Hospital Clínic de Barcelona. Viurem les 12 hores intenses d'un torn de guàrdia de nit, i Ricard Ustrell conversarà amb infermeres, metges, auxiliars d'infermeria... i tot el personal que treballa incansablement per tenir cura dels pacients amb coronavirus. En aquest Quatre Gats, gravat íntegrament en una nit, copsarem el cansament del personal, la falta de treballadors, les noves mesures preses fruit de l'experiència de la primera onada i també la humanitat que es copsa als passadissos de la UCI. Entrar en profunditat a la realitat de les UCIs, al pic de la segona onada, ens permetrà veure en primera persona les conseqüències sanitàries d'allò que passa fora de l'hospital.

23:02 Els meus fills - Domènec i Virgínia: quan el teu fill et diu que és transsexual.
tancar

Domènec i Virgínia: quan el teu fill et diu que és transsexual.

S'imaginen, per un moment, que un dels seus fills o filles els diu: em vull sotmetre a un canvi de sexe? Què farien si fos menor d'edat? Li signarien els papers perquè ho pogués fer? O li demanarien que s'esperés que fos més gran. En aquesta situació es van trobar la Sílvia, mare del Domènec, de 17 anys, i la Carme, mare de la Virgínia, de 23 anys. Aquest capítol el protagonitzen dues famílies que van optar per acompanyar els seus fills menors d'edat a fer el "trànsit" i els van donar tot el seu suport. Veurem com ha estat la seva vivència de viure en un cos que no correspon amb el seu sentiment de gènere.

23:51 La comunitat - L'amor
tancar

L'amor

L'amor és la inspiració central de multitud de creacions artístiques. Però també és un concepte que ha canviat de forma radical en les últimes dècades. Mentre guanyàvem en llibertat, les relacions amoroses s'ha tornat molt més diverses, sortint de les convencions tradicionals. En aquest nou entorn han entrat les noves tecnologies, ampliant les opcions de recerca de parella però també sometent-les a algoritmes i sistemes d'intel·ligència artificial que influeixen sens dubte en la tria. Explorem el present i futur de l'amor i les diferents maneres de viure les relacions sentimentals, qüestionant en molts casos la idea tradicional de l'amor romàntic. Sense perdre de vista el nucli de l'amor, allò permanent que el defineix i que no canvia amb el temps.

00:28 Pel.lícula - V de vendetta
tancar

V de vendetta

Ambientada en una Anglaterra dictatorial del futur, la pel·lícula explica la història d'una dona, Evey, que és rescatada en una situació extrema per un desconegut emmascarat, conegut només com a "V". L'emmascarat promou una revolució entre els ciutadans perquè s'oposin a la tirania i a l'opressió. Quan Evey descobreix el misteriós passat de "V", també descobreix coses d'ella mateixa que no sabia i aleshores lluitarà per restaurar la llibertat i la justícia a la societat.

02:32 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Arrels de Gràcia
05:00 Folc a l'estudi - Roigé
Progrmació BD ....
21:55 El petit tren de Sichuan - El petit tren de Sichuan
tancar

El petit tren de Sichuan

A Sichuan, al bell mig de la Xina, sembla com si el temps s'hagués aturat. Un tren de vapor, l'últim del país, és l'únic mitjà de transport que comunica vuit llogarets. No hi ha carreteres. Tot s'ha de transportar amb aquest tren: passatgers, bestiar, queviures, mobles i bicicletes. En aquest documental acompanyarem maquinistes, camperols, hotelers i alumnes de primària i descobrirem com és que aquest ferrocarril de via estreta té un paper tan important en les seves vides.

22:40 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Sobreviure contra tot pronòstic
tancar

Sobreviure contra tot pronòstic

En altres episodis hem vist com, de vegades, el privilegi de viure en una meravella natural obliga a fer sacrificis extraordinaris. Però sovint els humans no en tenim prou amb les dificultats de l'entorn i ens posem obstacles i busquem perills que no són necessaris per viure. Algunes d'aquestes dificultats afegides deriven de les nostres creences o del gust per superar reptes, i moltes vegades tenen a veure amb l'impuls d'enfilar-nos cap a un estadi superior.

23:31 La Xina des de l'aire - El passat vivent
tancar

El passat vivent

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si observem el país des de l'aire, veurem com unes tradicions ancestrals, una agricultura que ha d'alimentar milions de persones, unes solucions d'enginyeria molt singulars i uns recursos naturals riquíssims, han anat formant la societat d'un país immens. Sobre la base de la tradició, la Xina d'avui continua avançant, obrint-se al món i desenvolupant-se amb rapidesa.

00:15 La Xina des de l'aire - Ha arribat el futur
tancar

Ha arribat el futur

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si l'observem des de l'aire, descobrirem un país en transició, amb tot de xarxes de subministrament energètic i de sistemes de transport d'última generació que es despleguen per cobrir les necessitats de milions de persones que han passat a viure en ciutats i megaciutats. Milions de xinesos continuen les tradicions i els rituals antics mentre descobreixen noves formes de lleure i entreteniment.

01:00 Nit i dia - Inferno
tancar

Inferno

La Carme intenta mantenir-se amagada mentre el Miró encarrega a la seva cap de seguretat que la localitzi. El Víctor aconsegueix desbloquejar el mòbil del Miró i el Fidel troba noves pistes que el condueixen a una Fundació presidida pel Miró, que comença a sentir-se atrapat i fa un últim encàrrec a Benet Muntada.

02:00 El petit tren de Sichuan - El petit tren de Sichuan
tancar

El petit tren de Sichuan

A Sichuan, al bell mig de la Xina, sembla com si el temps s'hagués aturat. Un tren de vapor, l'últim del país, és l'únic mitjà de transport que comunica vuit llogarets. No hi ha carreteres. Tot s'ha de transportar amb aquest tren: passatgers, bestiar, queviures, mobles i bicicletes. En aquest documental acompanyarem maquinistes, camperols, hotelers i alumnes de primària i descobrirem com és que aquest ferrocarril de via estreta té un paper tan important en les seves vides.

02:44 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Sobreviure contra tot pronòstic
tancar

Sobreviure contra tot pronòstic

En altres episodis hem vist com, de vegades, el privilegi de viure en una meravella natural obliga a fer sacrificis extraordinaris. Però sovint els humans no en tenim prou amb les dificultats de l'entorn i ens posem obstacles i busquem perills que no són necessaris per viure. Algunes d'aquestes dificultats afegides deriven de les nostres creences o del gust per superar reptes, i moltes vegades tenen a veure amb l'impuls d'enfilar-nos cap a un estadi superior.

03:35 La Xina des de l'aire - El passat vivent
tancar

El passat vivent

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si observem el país des de l'aire, veurem com unes tradicions ancestrals, una agricultura que ha d'alimentar milions de persones, unes solucions d'enginyeria molt singulars i uns recursos naturals riquíssims, han anat formant la societat d'un país immens. Sobre la base de la tradició, la Xina d'avui continua avançant, obrint-se al món i desenvolupant-se amb rapidesa.

04:19 La Xina des de l'aire - Ha arribat el futur
tancar

Ha arribat el futur

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si l'observem des de l'aire, descobrirem un país en transició, amb tot de xarxes de subministrament energètic i de sistemes de transport d'última generació que es despleguen per cobrir les necessitats de milions de persones que han passat a viure en ciutats i megaciutats. Milions de xinesos continuen les tradicions i els rituals antics mentre descobreixen noves formes de lleure i entreteniment.

05:01 Xarxa Natura - Catllaràs
tancar

Catllaràs

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:06 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Model de models, musa de la Barcelona dels 60, actriu prolífica i somriure cèlebre: Teresa Gimpera es passeja aquest diumenge per la passarel·la del tresor disposada a portar la memòria més enllà del prêt à porter: la seva experiència amb Hithcock, el record del seu fill, la gelosia, les nits de Bocaccio... I mentrestant, en el back-stage de l'Illa, Barril i Ollé repassaran el catàleg home-dona, veuran la realitat des de la indigència, i faran embogir un rellotge musical amb menys manetes que pentagrames.

05:30 L'illa del tresor - Josep Lluís Carod Rovira
tancar

Josep Lluís Carod Rovira

Compartint un te mil·lenari amb Joan Barril i Joan Ollé, un multifacètic Josep-Lluís Carod-Rovira s'instal·la aquest diumenge al campament de l'Illa per esmolar, ben bé, les eines dialèctiques: el seus millors viatges, l'amor musical, la seva recepta de musclos amb salsa, o els trobades amb la monarquia i amb el terror. Al seu costat, i abans d'anar-se'n de vacances a la península, els dos Joans invoquen molts altres Joans i confeccionen un ancestral catàleg d'homes i dones, mentre la sensualitat s'encarna en tres dones que reciten al peu de la lletra, i amb una impossible sèrie d'objectes moguts al compàs dels compassos.

Progrmació BD ....
06:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el sastre valent
tancar

Les Tres Bessones i el sastre valent

Fa molts i molts anys que un petit poble viu sotmès per un ganàpia que fa el que vol i quan vol perquè és més alt i més fort que tots els altres. Però el dia que l'Avorrida envia les Tres Bessones a aquell poble, la seva sort canvia: gràcies a elles, un petit sastre i dissenyador de moda s'enfrontarà al ganàpia del poble...

06:31 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - Una història de superherois
tancar

Una història de superherois

Una nau espacial s'emporta l'Elrod davant de la Tip i l'Oh. Ells van a rescatar-lo, amb el Granissator, però descobreixen que la nau és de l'Elrod. Ell els hi explica que, un dia sense voler, va absorbir tota l'aigua del seu planeta natal i que els seus germans es van enfadar i el van fer fora de casa. I ara l'Elrod vol robar l'aigua de la Terra per endur-se-la al seu planeta.

06:53 Les noves aventures de Peter Pan - Escalfament global
tancar

Escalfament global

En Garfi ja té a punt la poció malèfica que convertirà en Peter Pan en un dimoni malvat. D'aquesta manera els Nens Perduts deixaran de fer-s'hi, es quedarà sol i abandonat, i serà més fàcil de derrotar. Però què passa si la poció afecta la fada de l'estiu i converteix Mai Més en una mena d'infern on hi fa tanta calor que fins i tot el mar bull?! Avui toca suar, i de valent!

07:18 Minty, la fada - Perquè jo vull !
tancar

Perquè jo vull !

La mare li ha promès al Max que anirien a comprar el seu còmic preferit al quiosc, però ha sorgit un imprevist i ho hauran d'ajornar unes hores. El Max, però, té molta pressa per tenir el còmic a les mans i farà el que sigui per aconseguir-lo. La Minty, però, fa que s'aturi i pensi un instant... potser l'espera que li demana la mare valdrà la pena.

07:25 Minty, la fada - Combatre el dolor
tancar

Combatre el dolor

Al Pol cal que li posin unes injeccions de vitamines, però a ell no li agraden gens ni mica. Les agulles li fan tanta por que se les empesca totes per escapar-se'n, però això no pot ser! El Pol necessita les vitamines!... I la Minty se sap alguns trucs que segur que l'ajuden a veure les injeccions amb uns altres ulls.

07:31 Minty, la fada - Quin problema hi ha?
tancar

Quin problema hi ha?

Avui la Noa ha convidat a jugar la seva amiga Fiona i es pensen passar tota la tarda jugant a cavallers i princeses. A la Mei, el pla no li sembla tan bé: ella volia el castell per ella sola, així que s'empipa de valent. Però empipar-se no és la millor solució, i això ho sap la Minty, que li donarà un cop de mà a la Mei per trobar la clau que resolgui la situació sense més mal humor.

07:37 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una carta
tancar

El dia que el Henry va conèixer una carta

El Henry coneix una carta que arriba tard a l'entrega. El nen es converteix en carter per ajudar-la a arribar a la bústia a temps. Pel camí coneixeran cartes i paquets de tot el món, i un gos molt amable que és amic dels carters.

07:42 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un llenç
tancar

El dia que el Henry va conèixer un llenç

El Henry coneix un llenç en blanc que viu en un gran museu i que somia ser algun dia una gran obra d'art. El Henry es convertirà en pintor per ajudar el llenç a fer realitat el seu somni i que pugui estar a la paret amb els altres quadres.

07:47 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un cranc
tancar

El dia que el Henry va conèixer un cranc

El Henry coneix un bernat ermità que viu dins d'un pot de mongetes. El cranc li explica que la platja està tan plena de deixalles que no troba cap cargola natural per viure-hi. El Henry netejarà la platja i ajudarà altres animals que ho necessiten.

07:52 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un timbre
tancar

El dia que el Henry va conèixer un timbre

El Henry coneix el timbre de la recepció d'un hotel que està encantat amb la seva feina. Però el director de l'hotel no pot venir i no sap com s'ho farà per atendre tots els clients. El Henry s'oferirà a fer de director per ajudar-lo.

07:57 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un submarí
tancar

El dia que el Henry va conèixer un submarí

El Henry coneix un submarí que té moltes ganes d'anar al gran escull de barrera d'Austràlia, però el seu capità se n'ha hagut d'anar cap a casa. El Henry s'oferirà a fer de capità per acompanyar-lo fins a l'escull, però no serà gens fàcil trobar-lo.

08:02 El Mic i els seus amics - Tot és verd!
tancar

Tot és verd!

El color que més agrada al Cargol és el verd. El verd de les fulles d'enciam i de les bledes. Nyi,nyi!

08:29 Pingu - L'aniversari d'en Pingu
tancar

L'aniversari d'en Pingu

A la festa d'en Pingu hi ha una pila de jocs diferents. Ell n'és l'amfitrió i ha de jugar a tot arreu. Després de perdre'n uns quants, ja en comença a estar una mica fart. Però mira qui arriba! És la mare, i ve amb un pastís!

08:34 Pingu - En Pingu fa de cangur
tancar

En Pingu fa de cangur

La mare ha sortit amb unes amigues i han deixat en Pingu a càrrec dels bessons. Al cap d'una estona està tan cansat, que li comença a venir la son. Per sort, però, tindrà una idea genial per no adormir-se.

08:40 Bob, el manetes - El Samsó i la bèstia
tancar

El Samsó i la bèstia

El Samsó i el Trac no les tenen totes avui. De bon matí han vist un monstre pelut que els ha fet escagarrinar. A més, avui arriba en Baz, el cosí del senyor Rasclet, que l'ha d'ajudar a esquilar les ovelles. En Baz diu que es podria tractar d'un cocodril i tothom ja parla de "La Bèstia de la Vall dels Gira-sols". Qui serà el valent que l'aturarà?!

08:50 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
tancar

Escolteu amb el Llampec

Avui el Llampec té una feina molt especial: entretenir els nens de la Vall dels Gira-sols mentre en Bob i companyia els construeixen una sorpresa. Demà han de tornar a Quatrecases perquè comença l'escola i estan tots una mica tristos. Però el Llampec els té una pila de jocs preparats perquè s'ho passin bé... fent servir els materials que necessita en Bob!

08:58 Bob, el manetes - La vista d'ocell d'en Corró
tancar

La vista d'ocell d'en Corró

Ja està en marxa la construcció de la torre d'observació de la Vall dels Gira-sols! Des de dalt es podrà veure tota la vall com si fossis un ocell. El Corró faria qualsevol cosa per poder-hi pujar, però és tan gros que no hi ha manera. El Pansit ho ha provat enlairant un mirall, però ni així... Sort que en Bob i companyia li tenen una sorpresa preparada! No te la perdis!

09:07 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
tancar

La casa en un vaixell de la Wendy

Per fi la Wendy s'ha decidit a arreglar el vaixell vell per anar-se-n'hi a viure. La Panxona l'ajudarà a fer la mudança, encara que no li faci cap gràcia que se'n vagi. La Wendy ja ha explicat a tothom que la continuaran veient cada dia, però el que no saben és que ara serà l'Ela la que viurà a la caravana de la Wendy. Vols dir que l'aguantaran, amb el soroll que fa?!

09:16 L'Alícia i en Lewis - La festa del silenci
tancar

La festa del silenci

L'Alícia i els seus amics han de fer música a l'escola però els assajos no van gaire bé, els instruments no van gaire coordinats. Al País de les Meravelles, la Reina s'ha inventat un decret nou: és la Festa del Silenci i queden rigorosament prohibits tots els sorolls forts. En Lewis té un problema, perquè el rellotge li sonarà molt aviat i no sap com evitar-ho.

09:28 L'Alícia i en Lewis - Les dues Alícies
tancar

Les dues Alícies

És el dia de les bromes i a l'Alícia li encanta fer bromes als amics. Del que no s'adona és que hi ha bromes que són una mica pesades i que s'ha de saber parar. Al País de les Meravelles, l'Alícia obre una porta de color verd i té una gran sorpresa: en surt una altra Alícia que és idèntica a ella. I també li encanta fer bromes.

09:39 L'Alícia i en Lewis - La reina petita
tancar

La reina petita

L'Alícia i els seus pares acaben de tornar de vacances i ella ja les troba a faltar. Li ha portat un regal a en Lewis: un cargol de mar molt bonic. Quan va al País de les Meravelles per donar-l'hi, la reina veu el cargol i se'l vol quedar. A l'Alícia no se li acut res més que dir-li que no se'l pot quedar perquè és la seva corona. Aleshores, la reina li diu que li ensenyarà com és la vida d'una reina de debò.

09:53 L'Alícia i en Lewis - A caçar el cucut
tancar

A caçar el cucut

La mare de l'Alícia diu que han de marxar de seguida perquè si no arribaran tard a dinar a casa la tieta, però l'Alícia no li fa gaire cas. Al País de les Meravelles, s'ha espatllat el rellotge de cucut que anuncia l'hora de berenar, i això sí que és un problema greu, perquè la reina no suporta berenar tard i el càstig podria ser terrible.

10:06 Quin crac, l'Angelo! - El nen que ho tenia tot
tancar

El nen que ho tenia tot

L'Angelo té molt clar que pel seu aniversari vol la "Butaca de Comandament HQ". Té sistema propi de so i vibra quan explota alguna cosa! Amb una butaca així no el guanyarà ningú als videojocs! El problema és que la mare ja li ha comprat un parell de jocs "pràctics i enriquidors per a la ment", és a dir, jocs avorrits, en llenguatge matern. Com s'ho farà aquest cop per sortir-se amb la seva?!

10:13 Quin crac, l'Angelo! - La cursa de la mort
tancar

La cursa de la mort

Avui toca fer la cursa dels 5 quilòmetres del senyor Zonka. No és un cursa de velocitat, però qui no acabi el recorregut, suspendrà educació física. El pla de l'Angelo és el següent: començarà a córrer tranquil·lament, deixarà que tothom s'avanci i després agafarà una drecera per escurçar el recorregut de 5 quilòmetres a 300 metres. Què pot sortir malament?!

10:22 Quin crac, l'Angelo! - La platja
tancar

La platja

Aquest cap de setmana la Lola ha quedat amb la seva cosina, la Cindy, la punkie-roquera, la que fa bicicròs, la que li té el cor robat a l'Angelo! El problema és que aquest cap de setmana l'Angelo, d'entrada, se'n va a la platja amb la seva família. Això si no fa algun dels seus plans estratègics per evitar-ho, esclar! De fet, ja ho té tot programat!

10:30 Rat Rank - Els superherois patètics
tancar

Els superherois patètics

El Flat ha trobat a internet un lloc on es poden comprar els superpoders que no volen els superherois. S'ha convertit en Nutriman i està encantat! Ara li toca al Riff triar quin poder vol tenir. A punt per riure?

10:51 Les noves aventures de Peter Pan - El Gran Xumbalaia
tancar

El Gran Xumbalaia

En Peter i els seus amics arriben al País de Mai Més però no troben els Nens Perduts a l'arbre on viuen, i el que és més sospitós és que han deixat el berenar a mitges. Tampoc troben ningú al poblat dels indis ni al vaixell dels pirates, i totes les pistes sembla que els porten cap a la cova dels xumbes... Què pot haver passat?

11:15 Les noves aventures de Peter Pan - Les esferes capgirades
tancar

Les esferes capgirades

En John i la Wendy tornen de l'escola enfadats. En Peter arriba, abans d'hora, per emportar-se'ls al País de Mai Més a veure la sortida del sol, moment en què els arbres xerraires i altres éssers musicals entonen la Simfonia dels Estels. Aquest cop, però, la veu desafinada d'en Jake Penes fa que el sol es torni a pondre de sobte. En Peter i la seva colla hauran de tornar a reunir l'orquestra i fer que tornin a tocar.

11:37 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El castell encantat
tancar

El castell encantat

El príncep Joan planeja instal·lar un peatge a les ruïnes d'una torre que serà enderrocada. En Robin i la seva colla decideixen desbaratar-li el pla per protegir el cau d'en Derke. Per espantar el xèrif i els seus homes, els fan creure que les ruïnes estan encantades. Els guàrdies estan esfereïts, però el príncep Joan no creu en fantasmes i els obliga a tornar a la feina. Llavors rep la visita del fantasma del baró de Dracobosc.

11:49 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tuck Hood
tancar

Tuck Hood

Per evitar que requisin fusta a un camperol, la Marian fa un sortilegi que es torna contra en Robin i en Petit John: qualsevol objecte que toquen, desapareix. En Tuck, l'únic que s'ha salvat de l'encanteri, s'encarregarà de recuperar la fusta. Mentrestant, la Marian mirarà de trobar un antídot. Amb l'ajuda d'en Robin, en Tuck intentarà acomplir la seva missió.

12:00 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La carta
tancar

La carta

En Robin rep una carta reial en què el convoquen per condecorar-lo com a millor arquer del reialme. Les noies són escèptiques, però en Robin està encantat. Però quan puja al carruatge que l'ha de dur a palau, de seguida comprèn que es tracta d'un parany. Massa tard. Afortunadament, les noies són a temps de rescatar-lo i, aquest cop, són elles les que es fan mereixedores d'una medalla.

12:11 Els Mini Ninges - Encantat com un os
tancar

Encantat com un os

Per evitar que els samurais es congelin a l'hivern, el malvat Ashida ordena a la Shoko que capturi tots els ossos del bosc per convertir-los en una tropa de soldats d'elit. Mentrestant, el Hiro s'enfada amb el Futo perquè s'ha menjat tota la mel que els ha donat la gent del poblat. El que és evident és que, si volen evitar que la Shoko capturi els ossos, primer hauran de fer les paus.

12:22 Els Mini Ninges - Perduts al desert
tancar

Perduts al desert

El malvat Ashida, cansat de no poder localitzar mai els Mini Ninges, ordena a la Shoko que vagi al desert a buscar serps per poder-les transformar en samurais rastrejadors. Els Mini Ninges també se n'hi van per intentar aturar-la, però, quan hi arriben, perden la brúixola especial que els havia donat el Mestre Ninja. Abans de poder parar els peus a la Shoko, hauran d'aprendre a orientar-se!

12:33 Els Mini Ninges - Únics
tancar

Únics

El Mestre Ninja parla als Mini Ninges del Yata, un mirall-escut que és símbol de valors tan importants com el de compartir. El Hiro, sempre tan temerari, decideix anar-lo a buscar i es deixa enredar pel senyor Ashida. Del mirall, de sobte n'apareix un doble seu, el Hori, que intenta que la Suzume i el Futo el portin fins al cau secret del Mestre Ninja amb l'objectiu de descobrir on és.

12:43 Els Mini Ninges - El rodeo del Futo
tancar

El rodeo del Futo

Al Futo, els búfals li fan por des que el seu pare li va explicar la llegenda de l'Akajita, una mena de monstre amb forma de búfal gegant que apareix a l'estiu i es beu l'aigua dels rius. Quan el riu que passa pel poblat s'asseca d'un dia per l'altre, els Mini Ninges surten a investigar-ne la causa, i al Futo no li queda més remei que enfrontar-se a les seves pors.

12:57 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El gegantitan
tancar

El gegantitan

La Marinette i l'Alya preparen un pla perquè la Marinette pugui fer una passejada romàntica amb l'Adrien per la vora del Sena, i demanen ajuda a les seves amigues. El problema és que apareix un nen petit amb ganes de menjar llaminadures que es converteix en el nou monstre a les ordre de l'Esfinx. Per descomptat, la passejada s'haurà d'esperar.

13:18 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La resposta
tancar

La resposta

Durant la jornada de portes obertes de l'escola d'esgrima de l'Armand d'Argencourt, es fan les proves d'ingrés als aspirants, entre els que hi ha la Marinette. Però aquest any només hi ha una sola plaça, que serà molt disputada. Fins que apareix una misteriosa tiradora, experta en aquest esport, que està decidida a quedar-se l'única plaça lliure.

13:41 En Grizzy i els Lèmmings - Memòria d'ós
tancar

Memòria d'ós

En Grizzy i els lèmmings troben casualment una caixa de metall enganxada en una branca del penya-segat. En veure-la, els porta records del moment de la seva infància en què es van conèixer.

13:48 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós rastrejador
tancar

Un ós rastrejador

Els lèmmings han robat l'últim pot de crema de xocolata d'en Grizzy i ara s'han amagat per menjar-se'l. En Grizzy entrena un os rentador, que té un sentit de l'olfacte tan desenvolupat com el d'un gos tofoner, perquè el guiï fins a la crema de xocolata.

13:54 En Grizzy i els Lèmmings - En Grizzy, el mag
tancar

En Grizzy, el mag

Una capsa cau de la caravana d'un circ; en obrint-la, els lèmmings hi troben una vareta màgica que pot encantar els objectes i donar-los-hi vida. En Grizzy està convençut que una vareta com aquesta li estalviaria molta feina. El problema és que no sap com prendre-la als lèmmings, que ara són aprenents de mag.

14:02 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmming guardabosc elèctric
tancar

Lèmming guardabosc elèctric

En Grizzy troba per casualitat la versió electrònica del típic lèmming guardaboscde joguina capaç de reproduir els gestos que se li ensenyen, com una mena de robot intel·ligent. El nostre ospanxacontent veu de seguida el servei que li podria fer un robot que li fes totes les feines quotidianes amb rapidesa i precisió;el que passa és que els lèmmings s'estimen més ensenyar-li a ballar.

14:08 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

14:15 La Pantera Rosa - Cavall rosa
14:21 La Pantera Rosa - Mallot rosa
14:27 La Pantera Rosa - Puxada rosa
14:32 La Pantera Rosa - Vitamines roses
14:39 La Pantera Rosa - Un son rosa
14:44 La Pantera Rosa - La pantera rosa da vinci
14:53 El xai Shaun - Guerra pel territori
tancar

Guerra pel territori

La batalla esclata quan els porcs entren al club privat del Shaun i els roben totes les pizzes. En Shaun, en Bitzer i tot el ramat munten una operació per rescatar el Timmy, que l'han segrestat els porcs.

14:59 El xai Shaun - Espatllat
tancar

Espatllat

Quan el granger es queda tancat al lavabo, en Bitzer ha d'anar a buscar paper de vàter per a ell urgentment. Tots els esforços que fa acaben malament i llavors recluta en Shaun i tot el ramat perquè l'ajudin.

15:05 El xai Shaun - Artistes desconeguts
tancar

Artistes desconeguts

Aprofitant que avui no hi havia gran cosa per fer, els animals de la granja, amb en Shaun al capdavant, han decidit fer tot de numerets, com si fossin al teatre, per riure una estona. Tot anava bé, fins que s'ha presentat el granger i també ha volgut fer el seu numeret, que els ha deixat a tots amb un pam de nas. T'imagines què ha fet?!

15:11 El xai Shaun - Salvem l'abocador
tancar

Salvem l'abocador

El granger ha decidit construir un camp de golf als seus terrenys per impressionar la gent del poble. Això vol dir que en Shaun i el ramat es quedaran sense el seu estimat abocador, i una cosa així no la poden permetre de cap manera. Ara només falta trobar la manera de convèncer el granger que es faci enrere, i ja saps que a en Shaun, d'idees, no n'hi falten!

15:17 El xai Shaun - La mirada
tancar

La mirada

En Bitzer està més content que mai. Una cabra ha hipnotitzat en Shaun i ha fet realitat el seu gran desig: tenir una mica de pau i de tranquil·litat. El problema és que després d'en Shaun ha anat caient tot el ramat, sota la poderosa mirada de la cabra. En Bitzer aviat s'adonarà que sense en Shaun està perdut. Però com s'ho pot fer perquè torni a ser ell mateix?!

15:23 El xai Shaun - A fer de Bitzer
tancar

A fer de Bitzer

El granger ha volgut passar el dia a soles amb en Bitzer, per estrènyer una mica més la seva relació. Tampoc no és bo treballar tot el dia. En Shaun, en canvi, no deixarà escapar l'oportunitat que se li acaba de presentar de fer d'encarregat de la granja. I de manar com fa en Bitzer! Aviat, però, s'adonarà que això de fer tantes coses alhora no és tan fàcil com sembla.

15:30 La venjança de la Pantera Rosa - La venjança de la Pantera Rosa
tancar

La venjança de la Pantera Rosa

Per demostrar als mafiosos nord-americans que són gent de confiança, els responsables de la "French Connection" assassinen Clouseau, el famós inspector de policia. L'exinspector Dreyfus surt de l'hospital psiquiàtric per investigar aquest assassinat. Però Clouseau en realitat s'ha salvat de l'atemptat i, des de l'ombra, fa la seva pròpia investigació. Clouseau salva la vida a Simone, l'amant de Douvier, cap de la droga a França, que volia desfer-se de la noia. Les revelacions de Simone porten Clouseau a Hong-Kong, mentre Dreyfus té una nova crisi d'histèria.

17:05 El xai Shaun - Una ovella somnàmbula
tancar

Una ovella somnàmbula

Per fi s'ha fet de nit a la granja i tot és pau i tranquil·litat. Almenys això sembla, fins que en Shaun comença a fer de les seves. Avui el veurem passejant... somnàmbul! I és clar, com que tot el ramat el segueix per tot arreu, ben aviat el rebombori serà incontrolable. Com s'ho poden fer per despertar en Shaun? Potser el gos del granger té la solució...

17:11 El xai Shaun - N'has perdut un tros
tancar

N'has perdut un tros

Avui el granger li ha encomanat a en Bitzer que deixi totes les finestres de la granja netes com una patena. En Bitzer, com de costum, ha encomanat la feina al ramat, però potser no recordava que quan els xais s'esveren un mica, són capaços de qualsevol cosa. A més, després del rebombori, s'ha de fer neteja abans que arribi el granger! Hi seran a temps?!

17:17 El xai Shaun - Televisió 3D
tancar

Televisió 3D

El granger està més content que mai amb el televisor 3D que s'acaba de comprar. Mentre es prepara per veure la vida en tres dimensions, el Bitzer s'encarrega de la instal·lació dels aparells. I coneixent el Bitzer, les tres dimensions es poden arribar a convertir en un malson per al pobre granger! Que no li passi res!

17:23 El xai Shaun - La fruita
tancar

La fruita

Tip de menjar herba, en Shaun ha decidit que pisparà una poma al granger. D'entrada, no hauria de ser gaire complicat, però resulta que ara el granger té un nou amic que és més viu que la tinya i que no en deixa passar ni una. Però el pitjor de tot és que aquest nou amic és una ovella! Avui a en Shaun li tocarà pensar de valent, si vol tastar les pomes.

17:30 Mike el magnífic - Tortugues elèctriques
tancar

Tortugues elèctriques

Fa un dia espantós, amb llamps i trons, i el Mike vol aprofitar que l'Stephen ha marxat a la feina per fer servir la seva butaca de massatges. Però, a fora, els ossos rentadors Freddy i Mercury tenen enveja i entren a la casa per fer-ne fora el Mike i aprofitar ells la butaca. Per recuperar-la, el Mike demanarà ajuda a les tortugues Athos, Portos i Aramis.

17:37 Mike el magnífic - L'equivocació
tancar

L'equivocació

Mentre l'Iris fa la becaina, els ossos rentadors Freddy i Mercury li prenen el seu porquet de joguina, però els cau al jardí dels Mikkelsen i el Mike es pensa que és una joguina del gatet Fluffy i l'hi dona. Quan l'Iris es desperta i s'adona que el porquet és a casa del Mike, es pensa que ha sigut ell qui l'hi ha robat i s'enfada molt.

17:44 Mike el magnífic - Llums, càmera... inacció!
tancar

Llums, càmera... inacció!

El Mike se sent inspirat després de veure una pel·lícula d'acció i decideix rodar-ne una de pròpia. Per fer-ho comptarà amb l'ajuda de la gosseta Iris com a heroïna, del gatet Fluffy en el paper de tigre ferotge i de les tortugues Athos, Portos i Aramis com a directores i càmeres. Però a meitat del rodatge apareixeran els ossos rentadors Freddy i Mercury en el paper d'improvisats dolents de la pel·lícula.

17:51 Mike el magnífic - La caseta de gos
tancar

La caseta de gos

La visita d'una tieta dels Mikkelsen que és al·lèrgica al pèl de gos obliga el Mike a quedar-se a fora al jardí en una caseta de gos que li han comprat per a l'ocasió. Ell de seguida hi veu una oportunitat d'or per decorar-la i convidar la seva enamorada Iris a prendre un còctel. Però els ossos rentadors, farts de les goteres que hi ha al seu cau, també s'hi voldran instal·lar.

17:58 Herois amb cua - L'euga Kerry
tancar

L'euga Kerry

La grangera Fiona va a apartar un vedell de la seva mare i la vaca l'ataca i la vol esclafar. Casualment, al mateix tancat, hi ha la Kerry Gold, que és l'euga de la Fiona. Quan veu que la seva mestressa corre perill, hi va corrent i dona coces a la vaca fins que s'aparta de la Fiona. La Kerry va ajudar la Fiona conscientment? I com pot ser que no tingués por? Per trobar la resposta, el Boaz, el Milan, el Jamey, la Lina i la Layla fan una investigació.

18:24 Herois amb cua - El gos Norman
tancar

El gos Norman

El Norman, un gos cec, es passeja per la platja amb la seva mestressa i, de cop i volta, comença a córrer. Ha sentit un so que cap persona ha sentit: un crit d'auxili. Una nena s'està ofegant! El gos corre 100 metres per la platja i es fica al mar. Neda cap al lloc d'on prové el crit, la nena s'agafa al seu collar i el Norman l'arrossega fins a la platja. Els detectius d'animals investigaran com s'ho fa, aquest gos cec, per rescatar la nena.

18:49 Sam Fox: Aventures extremes - L'atac de l'elefant
tancar

L'atac de l'elefant

La Josie, en Sam i el seu oncle Shaun han anat a Kènia a buscar una de les flors més grosses del món, la de l'amorfofal·lus titànic. Accidentalment, la Josie i en Sam cauen en una mina, i en Shaun està tan capficat pensant en la flor que ni se n'adona. Tot i que la Josie es fa mal al turmell, aconsegueixen sortir-ne i continuar el camí, però abans de retrobar-se amb l'oncle d'en Sam hauran de fugir corrents d'unes vespes i d'una elefanta que està una mica enfadada.

19:13 Zoom, el dofí blanc - Igor
tancar

Igor

La Maéva ha d'anar a fer uns encàrrecs i deixa la Timéti al càrrec del restaurant. En Yann i la Marina han anat a ajudar-la i tot va molt bé fins que la Tapuna els anuncia que han de preparar un sopar molt important. A partir d'aquí s'encadenen un seguit de petites catàstrofes, però els nostres amics treballaran en equip per tirar endavant.

19:25 Zoom, el dofí blanc - Darrere de les càmeres
tancar

Darrere de les càmeres

En John Shark, un director de documentals de natura molt conegut, arriba a l'illa de Maotou per gravar una nova obra. En Yann és un gran fan seu i de seguida vol fer-li d'ajudant. En John està encantat amb ell i el Zoom, però algunes pràctiques per filmar escenes emocionants són molt arriscades i, a més, no concorden amb el que faria un bon amant de la natura.

19:36 Zoom, el dofí blanc - L'enamorada de l'oncle Patrick
tancar

L'enamorada de l'oncle Patrick

L'Anita és una amiga del Patrick de fa molts anys. Un dia arriba de visita a Maotou pràcticament sense avisar. De seguida es veu que l'oncle dels nens està enamorat d'ella, i la Marina estaria encantada de tenir-la a casa. Però en Yann no les té totes. No li agrada com observa en Zoom i com pren notes de tot el que fa.

19:48 Zoom, el dofí blanc - La gran cursa
tancar

La gran cursa

La Timéti coneix en Tom i en Sam, dos bessons de la seva edat, força moguts i pretensiosos que de seguida fan posar molt gelosos l'Auru i en Yann. Els quatre nois decideixen fer una competició de velocitat, una cursa de motos d'aigua contra una piragua tradicional. Però competir a mar obert no sempre és tan fàcil i tan divertit com pensen.

20:00 Zoom, el dofí blanc - Pesca prohibida
tancar

Pesca prohibida

L'Auru i en Yann bussegen tranquil·lament per la llacuna i s'adonen que alguns coralls s'han tornat blancs misteriosament. Quan miren d'investigar què ha passat, veuen que el Zoom no es troba bé. Un fet i l'altre podrien estar relacionats, per això en Yann i tots els seus amics es posen en marxa per curar el Zoom i descobrir què ha passat.

20:12 Gos pudent - El Gos Pudent, superpudent
tancar

El Gos Pudent, superpudent

Al Gos Pudent se li ha ficat al cap convertir-se en un superheroi: molt adient quan a un li agrada ajudar els altres, oi? Comenc?a a buscar superpoders, cosa que no e?s gens evident, sobretot quan el Bulldog i el Chihuahua no paren de riure-se'n. El Gat Xafat, que vol consolar el seu amic que va de fraca?s en fraca?s, li explica que e?s un superheroi mentre dorm...

20:23 Gos pudent - El tresor del Gos Pudent
tancar

El tresor del Gos Pudent

El Gos Pudent troba entre les escombraries un dispositiu visualitzador View-Master. Les imatges de pirates que veu al dispositiu l'impressionen tant que no para de somiar-hi despert. Al seu costat, el Vivi i Mimi tenen la intencio? d'atracar una joieria. Per fer-ho, primer atraquen una botiga de pales i despre?s una botiga de maletes. El Gos Pudent esta? convenc?ut que so?n pirates i els vol ajudar a trobar el tresor...

20:38 Mike el magnífic - Esternudat de saludar-te
tancar

Esternudat de saludar-te

El Mike ha pensat el regal perfecte per fer-li a la gosseta Iris: un test d'orquídies blanques precioses. Però hi ha un inconvenient, i és que resulta que el Mike és al·lèrgic a les flors i cada cop que s'hi acosta li venen esternuts. Els ossos rentadors Freddy i Mercury miraran d'aprofitar-se d'aquest punt feble del Mike per robar sense que el Mike ho pugui impedir.

20:45 Mike el magnífic - Mike, el cantant romàntic
tancar

Mike, el cantant romàntic

El Mike vol impressionar la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, amb un playback de cançons romàntiques, però malauradament per a ell, el gatet Fluffy li espatlla la sorpresa jugant amb l'agulla i els botons de velocitat del tocadiscos. Alhora, els ossos rentadors entren a la casa a robar, però el Mercury es distreu amb la música i també vol participar en el playback amb el Mike.

20:51 Mike el magnífic - La duquessa
tancar

La duquessa

Quina alegria quan li diuen al Mike que la gossa dels veïns vindrà a passar el dia a casa seva! Tan gran com la decepció que s'emporta quan veu que no es tracta de l'Iris, sinó de la Duquessa, una gosseta pug com ell i que s'enamora d'ell a l'instant. El Mike mira d'evitar-la tant com pot i, sobretot, que l'Iris no la vegi i no es pensi que ell també n'està de la Duquessa.

20:58 Mike el magnífic - La fira
tancar

La fira

El Mike ha muntat tota una fira al pati de casa seva amb tota mena de jocs i atraccions per convidar-hi la gosseta Iris, i les tortugues Athos, Portos i Aramis també s'hi apunten. Com sempre, els ossos rentadors miraran d'entrar a la casa per robar, però mentre que el Freddy s'apodera d'una ballesta de joguina per amenaçar el Mike, el Mercury s'estima més gaudir de les atraccions de la fira.

21:05 Mike el magnífic - Robotix 3000
tancar

Robotix 3000

La partida de dames del Mike i l'Iris queda sobtadament interrompuda per la irrupció a la casa dels ossos rentadors Freddy i Mercury, que hi han entrat com sempre amb la intenció de robar. Amb el que no compten els ossos rentadors és amb el robot aspiradora, que els confondrà amb brossa i els començarà a empaitar, fins que un cop trastocarà el robot i portarà el caos a la casa.

21:13 Mike el magnífic - Un alè fètid
tancar

Un alè fètid

Tot remenant les escombraries de casa dels Mikkelsen, l'os rentador Mercury es cruspeix un formatge camembert florit, i això li provocarà un alè fètid insuportable que el seu astut germà Freddy mirarà d'utilitzar com a arma contra el Mike. El nostre heroi haurà de fer el possible per fer fora els ossos rentadors de casa seva i que alhora l'alè pestilent del Mercury no espatlli el seu dinar romàntic amb la gosseta Iris.

21:19 Mike el magnífic - Nous companys de joc
tancar

Nous companys de joc

La pobra tortugueta Aramis està ben tipa que les seves companyes Athos i Portos es riguin d'ella perquè és la més maldestra de les tres. I trobarà inesperadament en l'os rentador Mercury un company perfecte per jugar a la pilota, tot i que el Freddy preferiria que estigués pel que ha d'estar: robar un llum de peu de casa dels Mikkelsen. El Mike no ho tindrà fàcil per fer que les coses tornin a mare.

21:27 La Pantera Rosa - Rosa per sempre
21:33 La Pantera Rosa - La pu}a rosa
21:38 La Pantera Rosa - L'arca rosa
21:44 La Pantera Rosa - Rosa blau cel
21:49 La Pantera Rosa - Geni rosa
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 61
06:46 Bàsquet: Lliga Leb Or - Bàsquet Girona-CB Almansa
08:22 Zona zàping
08:58 Transmissions esportives - Eliminator World Cup
10:37 Handbol femení - Handbol femení EHF European Cup: BM Elx-KH-7 BM Granollers
11:57 Futbol femení - R. Madrid-Athlètic Club
12:56 Campiones - Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge
tancar

Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge

Futbolista des de ben petita; una casualitat la va fer entrar en el món de l'arbitratge. I el que va començar arrel de la curiositat, s'ha convertit en la seva passió. Ainara Acevedo marca el camí a seguir per les joves generacions de dones àrbitres. Ella s'ha convertit en la primera catalana a aconseguir la categoria d'àrbitre internacional FIFA.

13:02 Futbol femení - R. Madrid-Athlètic Club
14:01 Zona zàping
14:38 Titan desert - Titan Desert Almeria resum
15:03 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

15:27 Nascar - Nascar Phoenix
16:55 Futbol : 2ª B - UE Cornellà-L'Hospitalet
18:51 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

19:14 Zona zàping
19:51 Ok Lliga - CE Lleida Llista Blava-Igualada Rigat HC
tancar

CE Lleida Llista Blava-Igualada Rigat HC

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

21:55 Motor a fons
22:21 Futbol femení - R. Madrid-Athlètic Club
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Futbol : 2ª B - UE Cornellà-L'Hospitalet
02:10 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:34 Ok Lliga - CE Lleida Llista Blava-Igualada Rigat HC
tancar

CE Lleida Llista Blava-Igualada Rigat HC

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

04:06 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:29 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

04:52 Motor a fons
05:22 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 1