TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:01 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Sarsuela d'escórpora
tancar

Sarsuela d'escórpora

Avui, un plat que fa festa: una sarsuela. A aquest plat tan mariner hi donarem el nostre toc personal. Com? Fent-la amb escórpora i castanyola.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel busca solucions perquè la Mari Carmen i en Paco no perdin la casa del poble, però tot i així, la Mari Carmen està decidida a vendre-la per acabar amb el problema. Mala idea. En Paco ho encaixa molt malament. Podríem tenir un disgust. La Gemma fa veure davant d'en Manel que no està afectada perquè ha perdut els diners, però no és veritat. La Gina i en Jordi fan la trobada familiar i va molt bé. Els pares de la Gina els regalen una estada romàntica de cap de setmana. Què faran? En Juli li fa saber a l'Anna que l'han acomiadat de l'escola perquè arran de l'incident amb la policia han sabut que té esquizofrènia. Torna la mala maror.

16:41 Tot es mou
20:13 Bricoheroes - Com construir un galliner amb BricoHeroes
tancar

Com construir un galliner amb BricoHeroes

La temporada passada, una de les coses que més ens vau demanar és que us ensenyéssim a construir un galliner (la segona cosa més sol·licitada era com instal·lar un indoor a les golfes). Doncs per fi arriba el capítol del galliner! Bricolatge, aire lliure i unes bones gallines ponedores. En Peyu està on fire!

20:32 Bricoheroes - Com canviar una banyera per un plat de dutxa
tancar

Com canviar una banyera per un plat de dutxa

Merdosos!, deixeu-vos estar de banys d'espuma, d'omplir la banyera fins dalt i tirar-hi sals de bany. Els banys romàntics només funcionen a les pel·lícules americanes, ja que a la vida real són de tot menys romàntics. A més a més, gasten molta aigua. El que heu de fer és canviar la banyera per un plat de dutxa, que cada cop es nota més l'edat i els genolls ja no pugen com abans.

21:00 Telenotícies vespre
22:20 Canvi de xip - Eloi Mestre i Belena Gaynor
tancar

Eloi Mestre i Belena Gaynor

L'Eloi és un històric de La Passió d'Esparreguera i, com Jesucrist, el personatge que va interpretar durant 18 anys, és també un home completament analògic. La Belena, una youtuber professional de la comunicació digital, arriba amb un objectiu clar: descobrir-li les meravelles del món digital. Malgrat que la dona de l'Eloi no confia gaire que se'n surti, la Belena li ensenyarà des de zero per què serveixen les emoticones, els missatges de veu, Google o els correus electrònics, i el sotmetrà a un exigent examen final. Amb el pas dels dies la Belena i l'Eloi es convertiran en un autèntic duet còmic molt ben avingut, i tot amb l'esplèndid teló de fons de La Passió.

23:07 L'ofici de viure - Com podem tenir més coratge
tancar

Com podem tenir més coratge

El programa explica fins a quin punt es pot desenvolupar el coratge. Com en podem tenir més en èpoques d'adversitat o d'incertesa.
La primera protagonista del programa és Irene Villa, psicòloga i periodista. Als 12 anys va patir un greu atemptat d'ETA i va perdre les dues cames i tres dits de la mà esquerra. Però Irene Villa no ha volgut mai sentir-se una víctima ni viure des del ressentiment o el dolor. En lloc d'això, explica com podem apreciar el que tenim i enfocar-nos en l'agraïment i les ganes de viure.
Gaspar Hernàndez també conversa amb l'economista Fernando Trias de Bes, que parla de la por i de com fer-hi front. Fernando Trias de Bes diu que tots tenim més coratge del que ens pensem i que davant de qualsevol situació sempre hi ha alguna cosa que podem fer per seguir endavant.
I la psicòloga i mestra zen Laia Montserrat ens explica com podem connectar amb la nostra fortalesa interior a través del silenci i la meditació.

23:45 L'ofici de viure - L'efecte actitud
tancar

L'efecte actitud

El programa explora com cultivar l'actitud per viure millor el dia a dia, però també per afrontar situacions doloroses. Gaspar Hernàndez comença anant a Camprodon per conversar amb Víctor Küppers, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, doctor en Humanitats i un dels conferenciants catalans amb més seguidors. Segons Küppers, cada dia podem decidir quin volem que sigui el nostre estat d'ànim predominant: ell decideix viure amb passió i entusiasme. Però una altra cosa són les situacions doloroses: com podem afrontar-les? El programa en parla amb la psicòloga Begoña Odriozola i amb Pere Bahí, un empresari d'Olot que va perdre la seva dona en la tragèdia de l'avió de Germanwings, l'any 2015.

00:28 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", informem de les noves mesures del govern per aturar la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. I valorem la decisió del TC de declarar inconstitucional el confinament general de la població del primer estat d'alarma decretat per Pedro Sánchez. D'aquesta manera, els magistrats han acceptat parcialment el recurs presentat per l'extrema dreta de Vox i han argumentat que l'executiu central va suspendre drets fonamentals amb un instrument legal que tan sols permetia limitar-los.
Entrevistem Mar Aguilera, professora de Dret Constitucional de la UB; Tània Alaix i Jesús Alturo, autors de l'assaig "El canonge Adaganell de Vic (CA. 860-925). Llavor de noves semences"; Jordi Campoy , músic i escriptor, i analitzem l'Economia de la Pandèmia amb Iolanda Fresnillo i Roger Medina

02:06 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Rumba Menuda
04:59 Folc a l'estudi - Picot
Progrmació BD ....
21:54 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

21:54 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:15 Quèquicom - Arqueologia d'un naufragi
tancar

Arqueologia d'un naufragi

Fem immersió en un vaixell romà que va naufragar fa 2.000 anys a les Illes Formigues i que s'ha conservat intacte. Què el va fer naufragar? Com era la seva estructura? Què duia a les àmfores?

22:44 Quèquicom - Tonyina, devorador devorat
tancar

Tonyina, devorador devorat

És bo menjar tonyina? Té Anisakis? Conté uns nivells de mercuri tolerables? Està encara a la vora de l'extinció? Ara hi ha granges d'engreix. Com s'ho fan per pescar-les vives?
La tonyina és un Fórmula 1 submarí. Accelera de 0 a 70 km/h en un no res i neda 200 quilòmetres al dia. És un producte de luxe. Tot i que té traces de mercuri, la seva carn és tan apreciada que la sobrepesca ha estat a gairebé a punt d'acabar amb l'espècie. Però gràcies a les restriccions, la situació sembla millorar. Anem a pescar tonyines amb una biòloga per posar-los sensors. Així s'obtenen dades sobre el comportament i la població en la Mediterrània. Georgina Pujol busseja entre tonyines de 200 kg en una gàbia d'engreix de l'empresa Balfegó.
Com que és un gran depredador, aquest peix acumula metalls pesants. El Laboratori de Toxicologia de la Universitat Rovira i Virgili, analitza els nivells de mercuri de la Georgina i li expliquen quins efectes té aquest metall en el cos.

23:18 Quèquicom - L'aventura del submarí Ictineu
tancar

L'aventura del submarí Ictineu

El submarí Ictineu 3, dissenyat i tripulat per Pere Forès, ha assolit una fita històrica: davallar a 1.000 metres de profunditat, un repte tecnològic del màxim nivell.
Pere Renom ha estat el primer reporter en embarcar-hi en una immersió

23:48 Somiem el futur - La comunicació del futur
tancar

La comunicació del futur

En poc més de vint anys internet ha revolucionat la nostra manera de comunicar-nos. A tot el món cada minut s'envien més de 200 milions de correus electrònics i 16 milions de missatges de text. I a les xarxes socials es publiquen milers de vídeos, fotos, tuits i comentaris. Amb tot, el 60% del planeta no té accés a internet. Com serà la comunicació el 2050? Per començar, internet serà a tot arreu. Els sistemes d'intel·ligència artificial seran tan potents que els nostres ordinadors i mòbils faran tasques sense necessitar la nostra atenció constant. La comunicació virtual acabarà semblant més natural que la real gràcies a l'ús d'hologrames. Hi ha fins i tot qui somia fer realitat el mite de la telepatia i s'imagina un món on ens podrem comunicar amb el pensament!

00:42 L'odissea del menjar - El curri, el gust de l'aventura
tancar

El curri, el gust de l'aventura

Des de l'època medieval, els europeus sempre han estat fascinats per les espècies orientals, que fins i tot els van empènyer a obrir noves rutes comercials marítimes i descobrir nous continents. El curri és una barreja d'espècies que, des de l'Índia, i a través del colonialisme britànic, ha conquerit el món sencer. Aquest documental ens explica la història d'aquesta mescla que és la base d'una infinitat de plats adaptats a tots els paladars i cultures del planeta.

01:39 Quèquicom - Arqueologia d'un naufragi
tancar

Arqueologia d'un naufragi

Fem immersió en un vaixell romà que va naufragar fa 2.000 anys a les Illes Formigues i que s'ha conservat intacte. Què el va fer naufragar? Com era la seva estructura? Què duia a les àmfores?

02:09 Quèquicom - Tonyina, devorador devorat
tancar

Tonyina, devorador devorat

És bo menjar tonyina? Té Anisakis? Conté uns nivells de mercuri tolerables? Està encara a la vora de l'extinció? Ara hi ha granges d'engreix. Com s'ho fan per pescar-les vives?
La tonyina és un Fórmula 1 submarí. Accelera de 0 a 70 km/h en un no res i neda 200 quilòmetres al dia. És un producte de luxe. Tot i que té traces de mercuri, la seva carn és tan apreciada que la sobrepesca ha estat a gairebé a punt d'acabar amb l'espècie. Però gràcies a les restriccions, la situació sembla millorar. Anem a pescar tonyines amb una biòloga per posar-los sensors. Així s'obtenen dades sobre el comportament i la població en la Mediterrània. Georgina Pujol busseja entre tonyines de 200 kg en una gàbia d'engreix de l'empresa Balfegó.
Com que és un gran depredador, aquest peix acumula metalls pesants. El Laboratori de Toxicologia de la Universitat Rovira i Virgili, analitza els nivells de mercuri de la Georgina i li expliquen quins efectes té aquest metall en el cos.

02:39 Quèquicom - L'aventura del submarí Ictineu
tancar

L'aventura del submarí Ictineu

El submarí Ictineu 3, dissenyat i tripulat per Pere Forès, ha assolit una fita històrica: davallar a 1.000 metres de profunditat, un repte tecnològic del màxim nivell.
Pere Renom ha estat el primer reporter en embarcar-hi en una immersió

03:10 Somiem el futur - La comunicació del futur
tancar

La comunicació del futur

En poc més de vint anys internet ha revolucionat la nostra manera de comunicar-nos. A tot el món cada minut s'envien més de 200 milions de correus electrònics i 16 milions de missatges de text. I a les xarxes socials es publiquen milers de vídeos, fotos, tuits i comentaris. Amb tot, el 60% del planeta no té accés a internet. Com serà la comunicació el 2050? Per començar, internet serà a tot arreu. Els sistemes d'intel·ligència artificial seran tan potents que els nostres ordinadors i mòbils faran tasques sense necessitar la nostra atenció constant. La comunicació virtual acabarà semblant més natural que la real gràcies a l'ús d'hologrames. Hi ha fins i tot qui somia fer realitat el mite de la telepatia i s'imagina un món on ens podrem comunicar amb el pensament!

04:01 A taula - A Lió
tancar

A Lió

A la ciutat francesa de Lió se segueixen trobant locals de tota la vida on temps enrere els canuts, o els treballadors de la seda, venien a fer esmorzars contundents. Olivier Robert és membre de la confraria dels "franc-mâchons", que s'esforça per mantenir aquesta tradició. El grup, format exclusivament per homes, comprova regularment que els esmentats locals, o "bouchons", serveixin l'esmorzar com mana la tradició, amb plats de menuts com ara tripa de vedell arrebossada.

04:27 A taula - A Saxònia-Anhalt
tancar

A Saxònia-Anhalt

Saxònia-Anhalt es troba al cor d'Alemanya. Pobles romàntics, camps fèrtils i rius pintorescs formen la imatge típica de la regió. Aquí a la primavera tot gira al voltant de l'espàrrec i és que aquest land és un dels principals centres de conreu de la varietat d'espàrrec blanc. La família Tinneberg està al capdavant d'una de les explotacions de la regió i constantment busquen receptes originals amb l'espàrrec com a protagonista.

04:53 Xarxa Natura - Estany de Sils
tancar

Estany de Sils

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:58 L'illa del tresor - Josep Maria Castellet
tancar

Josep Maria Castellet

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor" amb el crític Josep Maria Castellet.

Un dels crítics més prestigiosos, un estudiós de la literatura que ha sabut explorar els camins més divergents de la ficció desemboca aquest dimarts a L'illa per fer un emotiu repàs dels moments i les persones que han marcat la seva vida. Castellet, així, viatja de Josep Pla a Salvador Espriu, passant per Billie Holiday i Sam Spade, per evocar després estadis com l'exili anglès, els anys de l'Escola de Barcelona o el pas per dos sanatoris ben desiguals.

I en el mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé albiren un racó de suprema felicitat i reordenen el món en una geometria variable, mentre s'assisteix a un catàleg de belles arts i a la singular versió en llenguatge de signes del Paraules d'amor.

05:27 L'illa del tresor - Oriol Regàs
tancar

Oriol Regàs

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor", al 33, amb l'aventurer Oriol Regàs.

Va travessar l'Àfrica a bord d'una Impala, es va embarcar en el Junco Rubia per recórrer l'Àsia, i ara un dels aventurers cabdals de la Barcelona guapa aterra a l'Illa del Tresor per compartir el relat d'una vida tan polièdrica com inquieta. La fundació i l'era de Bocaccio, l'amistat amb Dalí, els seus insòlits viatges¿Tot un descens als racons més ben mimats de la memòria que Regàs comparteix aquest dimarts amb Joan Barril i Joan Ollé.

El programa també assisteix al diàleg de dos egregis romans, invoca els instants que han donat sentit a la vida, i es passeja per un singular museu de la catalanitat.

05:52 Videoclips - Roigé - Reversible
05:56 Videoclips - Porto Bello - La foguera
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana: unes noces enganyoses (1a part)
tancar

La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana: unes noces enganyoses (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:26 El detectiu Conan - La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana: unes noces enganyoses (2a part)
tancar

La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana: unes noces enganyoses (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:51 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Too Many T-shirts (Story)
06:56 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - 1, 2, 3, Oh yeah! (song)
06:58 Wow! English Method - Early Primary Green - Steve's Winter Wardrobe (Story)
07:04 Wow! English Method - Early Primary Green - Fashion Show! Part 1 (song)
07:07 Wow! English Method - Primary Bronze - The Four Seasons (Story)
07:13 Wow! English Method - Primary Bronze - Christmas Pudding, Christmas Pudding (bonus)
07:14 Wow! English Method - Primary Bronze - Who put my toilet there? (song)
07:16 Wow! English Method - Kindergarten Red - 5 Little Pumpkins (bonus)
07:21 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la melmelada
tancar

La Lucky i la melmelada

Com cada any, arriba el Dia de les Bromes i la Lucky, l'Abigail i la Pru en porten unes quantes de cap mentre ajuden la Kate a fer melmelada de mores. Com que a la Maricela no li ha agradat mai que la gent es rigui d'ella, la Lucky i les seves amigues decideixen deixar-la de banda i no fer-li cap broma. Però, en comptes d'agrair-ho, la Maricela no vol ser menys que ningú i s'ofèn.

07:43 Kikoriki - La llista vermella
tancar

La llista vermella

El Carlin ensenya al Krash i al Chiko la llista vermella d'espècies amenaçades, i es troben amb la sorpresa que els ants hi surten. I el que fan és ficar el pobre Dokko en un tancat, alimentar-lo i vigilar-lo dia i nit perquè no li passi res. Però una nit la Rosa l'allibera perquè ha llegit que els ants que viuen en captivitat no es poden reproduir.

07:50 Kikoriki - Sol a la muntanya
tancar

Sol a la muntanya

El Wally se'n va a la muntanya a ple hivern amb els seus esquís a buscar la inspiració per escriure poemes, però mentre busca el lloc adequat per posar-se a escriure, es fa de nit i comença a fer mal temps. De cop i volta, troba una casa abandonada i decideix instal·lar-s'hi per escriure amb tranquil·litat, però la pau no dura gaire, perquè de cop i volta apareix la Rosa, que l'ha vingut a buscar.

07:56 Kikoriki - L'aspiradora
tancar

L'aspiradora

L'Olga està fent neteja i es desespera quan veu el Dokko i el Pin asseguts sense fer res i els assigna una tasca a cadascun. El Pin proposa al Dokko que automatitzin l'aspiradora perquè funcioni sola i ells no hagin de fer res i puguin seguir fent vida contemplativa. Però resulta que no la programen bé i l'aspiradora vol xuclar tot el que se li posa al davant, fins i tot a ells!

08:02 Kikoriki - El somnàmbul
tancar

El somnàmbul

Una nit, el Chiko i el Krash veuen el Wally caminant per dalt de la teulada i no entenen què hi fa, allà dalt, fins que el Carlin els explica que deu ser somnàmbul i que camina adormit. També els diu que val més no despertar-lo, però com que el Chiko i el Krash tenen por que es faci mal, decideixen que el faran baixar de la teulada sense despertar-lo. No serà tan fàcil com es pensaven...

08:08 Bola & Bill - Inseparables
tancar

Inseparables

Els pares del Bola volen anar a visitar la tieta Matilda, però no es poden endur el Bill perquè empaita els gats que la dona té a casa. El Bola no es vol separar del Bill, i fa les mil i una perquè s'emportin el gos o per quedar-se ell també a casa. Al final, el Bill acaba fent un concert d'udols de protesta amb els seus amics que tindrà conseqüències.

08:20 Bola & Bill - Les vacances del George
tancar

Les vacances del George

La senyora Stick se'n va a passar el dia fora i deixa el Georges de guarda del jardí. Però el nan fa un túnel i acaba al jardí del Bola. El Bill el programa perquè li desenterri ossos del seu jardí, però després el robot fuig cap al carrer. Allà topa amb l'Axel, que s'adona que el pot controlar amb un comandament a distància que té i li fa fer un munt d'entremaliadures.

08:45 Misha, la gata violeta - Qui ha robat els cistells?
tancar

Qui ha robat els cistells?

L'Hilari troba una cistella plena de castanyes pel carrer i se la queda: creu que l'hi han deixat els veïns per agrair-li tot el que fa per al poble. Però ben aviat descobreix que les castanyes no eren per a ell. Haurà d'esprémer el seu talent per solucionar l'embolic.

08:52 Misha, la gata violeta - Ballem amb la Tina
tancar

Ballem amb la Tina

La Misha i els amics es volen presentar al concurs de talents de l'escola. Hi faran el Ball de la Misha. Quan la Tina s'hi incorpora, s'adonen que és incapaç de seguir els passos. El resultat és desastrós. Però la Misha troba la solució: en comptes de fer el Ball de la Misha, faran el Ball de la Tina.

08:59 Misha, la gata violeta - El viatge en cotxe
tancar

El viatge en cotxe

La família de la Misha se'n va a passar uns dies a la platja. Al cotxe, el Guillem protesta, perquè ell vol anar a veure un castell medieval. A poc a poc, el viatge es complica perquè ningú reconeix el paisatge. Potser s'han perdut. I potser el Guillem hi té alguna cosa a veure.

09:05 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un dirigible
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un dirigible

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen pel camp i coneixen el senyor Panda, que és cartògraf. Està dibuixant un mapa, però no li acaba de sortir bé perquè no pot veure el paisatge sencer. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un dirigible perquè pugui veure tota la zona des d'un lloc elevat.

09:12 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una cistella elevadora
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una cistella elevadora

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen per la ciutat i es troben el senyor Coala enfilat dalt d'una escala. L'alcalde li ha encarregat que pinti l'arc iris a la façana d'un edifici, però l'escala és massa curta i no arriba a la part de dalt de la paret. En Louie li construirà una cistella elevadora perquè pugui acabar l'encàrrec a temps.

09:19 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una ambulància
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una ambulància

SINOPSI En Louie i la Yoko juguen a futbol amb un gatet. El seu amic es prepara per xutar, però falla i es fa mal a la pota. No sembla greu, però li fa mal i no pot caminar i la seva mare no el pot portar a coll perquè pesa massa. Llavors, a en Louie se li acut una idea per portar-lo a l'hospital: construir una ambulància.

09:27 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La princesa rebel
tancar

La princesa rebel

La princesa Ginebra vol viure aventures en comptes de passar-se el dia al castell brodant i fent les tasques pròpies d'una princesa que li exigeixen. Per poder fer la seva i que la deixin en pau, demana a la Morgana que faci que l'ama Brígida s'oblidi de qui és ella amb alguna mena de màgia. Però la cosa va molt més enllà, i ara es troba que ningú recorda qui és, com si no hagués existit mai.

09:38 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La lliçó del rescat
tancar

La lliçó del rescat

A Camelot arriba un cavall perdut del cavaller de Craó. L'Ulfius explica als seus escuders que, quan passa això, s'ha de tornar el cavall i demanar un rescat al seu amo. A en Galvany i en Sagramor els sembla molt bé la idea i, en canvi, l'Artús i en Tristany no ho troben correcte. Però, després de tornar el cavall, el seu amo es queda en Tristany com a ostatge i demana un rescat.

09:50 Zoom, el dofí blanc - El far abandonat
tancar

El far abandonat

L'André Kananan, un famós arqueòleg, arriba a Maotou. El Yann, l'Auru i la Timéti s'encarreguen d'ensenyar-li les meravelles de l'illa. La seva visita els du a un far abandonat que interessa especialment l'André. L'arqueòleg explica a l'Auru que porta un dels dos medallons que es necessiten per obrir el far. Els nostres herois decideixen buscar el segon medalló per desvelar els secrets del far de Maotou.

10:02 Zoom, el dofí blanc - El repte del Jack
tancar

El repte del Jack

La Joanna, una vella amiga del Jack, arriba a Maotou. Treballa per "Surfstyle", un revista de surf que busca un campió per sortir a la portada i promoure la revista. S'organitza un concurs entre el Yann i l'Auru per saber qui és el millor surfista, però a última hora s'hi apunta un participant inesperat.

10:14 Dracs: Cap a nous horitzons - Guerra de nervis (2a part)
tancar

Guerra de nervis (2a part)

En Singlot es troba en una situació d'allò més desconcertant. D'una banda ha trobat en Viggo, sol i amagat, que li ha dit que el seu germà l'havia traït i ara està disposat a atacar els genets de dracs i tots els seus aliats amb la nova arma secreta, el foc d'artilleria. Però després troba en Ryker que li diu tot el contrari, que el traïdor és en Viggo. Pot confiar en cap dels dos?

10:36 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El secret de l'Avinia
tancar

El secret de l'Avinia

El Lute i els seus companys ja han sortit de Hakum per anar a la ciutat i veure món. Al peu de la Serra Àrtica s'adonen que han de portar aliments suficients per la travessia, per això abans d'aventurar-se a pujar a les muntanyes gèlides, decideixen recollir tot el menjar que puguin. Sense voler el Lute i el Navirou se separen del grup i acaben perdent-se, fins que es topen amb misteriosa noia que està molt malferida.

11:00 George de la jungla - L'Excaliplàtan
tancar

L'Excaliplàtan

Mentre empaita el doctor per la selva, en Simi troba la famosa Excaliplàtan, una espasa màgica clavada en una roca que, segons la llegenda, qui aconsegueixi arrencar-la serà el més poderós de la jungla. Després que tota mena d'animals ho hagin intentat sense èxit, inclosos en George i la Magnolia, en Simi, gairebé sense voler, la desenganxa com si res. I a partir d'aquell moment descobrirà que ser un heroi no és gens fàcil.

11:11 George de la jungla - El gust de la ciència
tancar

El gust de la ciència

En el transcurs de les seves investigacions a la jungla, l'Ursula troba uns insectes molt estranys, els cucruixents. Com que tenen molt bon gust, s'acaba cruspint la seva reina i uns quants exemplars més. De seguida s'adona que, aquests animalons, a més de bons, també la fan més intel·ligent, i acaba fent-se'n addicte. Però menjar-ne tants té uns efectes secundaris terribles: ella mateixa s'acaba convertint en un cucruixent.

11:23 Els Mini Ninges - Ninja de laboratori
tancar

Ninja de laboratori

L'Ashida està construint un túnel per connectar la sala de forja dels samurais amb la seva fortalesa, i està destrossant tot el bosc. El Mestre Ninja envia el Hiro, la Suzume i el Futo a aturar la Shoko, però aquesta vegada el Shun s'afegeix a la missió. El Hiro no hi està gaire d'acord, perquè diu que només és una rata de laboratori, però aviat descobrirà que un cavall, per galopar, necessita les quatre peülles.

11:34 Els Mini Ninges - El mestre Hiro
tancar

El mestre Hiro

El Hiro, sempre impulsiu, sovint actua abans d'haver escoltat tota la lliçó del Mestre Ninja. És per això que el Mestre decideix anar-se'n a pescar amb el Sasuke, un vell amic seu, i deixar la lliçó següent en mans del Hiro. Però el petit ninja aviat s'adonarà que fer de Mestre Ninja no és fàcil. A més, quan els ninges necessitin l'ajuda del Mestre, descobriran que la Shoko l'ha capturat.

11:44 Els Mini Ninges - Líders de la guerra
tancar

Líders de la guerra

La Shoko s'ha emportat tota la collita dels pagesos i, quan torna al poblat, el Najima li planta cara i li tira un meló. El seu pare, que és el cap, el renya perquè sap que això provocarà una guerra. Els pagesos volen resistir, però ell els ordena abandonar el poblat. Però els Mini Ninges creuen que, si ells els entrenen perquè es puguin defensar, el cap s'hi repensarà i els deixarà lluitar.

11:55 Els Mini Ninges - La màscara dels emperadors
tancar

La màscara dels emperadors

El Mestre Ninja veu en un somni que el senyor Ashida vol la màscara dels emperadors, que obliga tothom a obeir les ordres de qui se la posa. El senyor Ashida encarrega a la Shoko que li porti la màscara, però com que el mestre ja ha avisat els Mini Ninges, ells l'espien i la segueixen fins al lloc on hi ha la màscara. La Shoko se la posa i comença a manar.

12:06 Els germans Kratt - Cristalls de serp cascavell
tancar

Cristalls de serp cascavell

Després d'un aterratge d'emergència al desert de Sonora amb la Nau Tortuga, la Koki ha descobert que els cristalls de tel·luri, essencials per al funcionament de la nau, s'estan esgotant. En Martin i en Chris tenen la missió de buscar un substitut del tel·luri. I si no troben res aviat, s'hauran acabat les aventures amb els poders animals dels Germans Kratt!

12:27 Els germans Kratt - Perfumats
tancar

Perfumats

Una colla de mofetes han convertit la Nau Tortuga en el seu cau i ara els germans Kratt i companyia s'han quedat sense camp base al desert de Sonora. El problema és que els vestits de poder animal i la resta d'invents són a l'interior de la nau, i l'únic que té manera d'entrar-hi és en Zach Virusmàtic, amb la Robobombolla, el seu últim invent!

12:50 Espies de veritat - Veritat o acció
tancar

Veritat o acció

El creador de "Jo ho sé tot", una revista del cor, s'ha inventat un gas que fa que els famosos que entrevista siguin incapaços de dir-li cap mentida. Evidentment, no para de publicar escàndols. Però, vols saber quina és la millor amiga de l'Alex? La Sam i la Clover també se'n moren de ganes!

13:11 Espies de veritat - El Feng Shui està passadíssim de moda
tancar

El Feng Shui està passadíssim de moda

Segons en Jerry, en YinYang, el nou guru del Feng Shui de la WHOOP, els convertirà en persones més productives, més felices, més equilibrades... més passives. Que no s'adona que la reordenació dels continents que proposa en YinYang destruirà el planeta? També es deixaran enredar, les espies?

13:34 Un drama total: Els cracs - Gelat enfangat
tancar

Gelat enfangat

En aquest episodi, els últims cinc concursants d'"Un drama total" s'han d'enfrontar a un repte molt pelut: han d'anar a les zones més perilloses de l'illa per trobar els ingredients necessaris per preparar un deliciós gelat de nata, fruits secs i fruita. Mentrestant, totes les relacions entre els concursants trontollen perquè descobreixen l'estratègia secreta que tenia un d'ells per arribar a la victòria final.

13:55 En Grizzy i els Lèmmings - El tònic lèmming
tancar

El tònic lèmming

En Grizzy està tan rebentat que està més frisós que mai per jeure al sofà. Decideix anar a buscar un coixí i un antifaç per anar a dormir, però els lèmmings tenen uns plans diferents per al sofà. El veuen com un fantàstic trampolí i el lloc ideal per fer una sessió d'aeròbic. Per guanyar-se el dret fer migdiada, primer haurà de competir amb els enèrgics lèmmings!

14:02 En Grizzy i els Lèmmings - Rock'n'lemming
tancar

Rock'n'lemming

Els lèmmings s'ho passen pipa amb la guitarra elèctrica del guardabosc, fent tremolar les parets de la cabana amb el seu estil de rock esbojarrat. Quan està a punt de destruir l'instrument, en Grizzy s'adona que se'n podentreure acords més harmoniosos. Ideal per fer les delícies de l'ossa dels seus amors? Això, esclar, si els lèmmings hi renuncien, cosa que està molt lluny de passar.

14:09 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings esfèrics
tancar

Lèmmings esfèrics

Els lèmmings han posat la cabana de cap per avall per crear una pista d'obstacles que recorren dins d'una bola de hàmster. En Grizzyhi intervé i es desfà dels lèmmings i de la seva bola per poder descansar tranquil·lament. Malauradament per a ell, però, envia els lèmmings a una reserva de "boles de zòrbing", unes esferes inflables enormes que serveixen per baixar pendent avall.

14:15 En Grizzy i els Lèmmings - Os sota estricta protecció
tancar

Os sota estricta protecció

Els lèmmings reclamen poder jugar al seu torn amb el telèfon mòbil del guardabosc, però a en Grizzy no li agrada compartir res i, de fet,és molt hàbil aixafant tot aquell que se li acosta sense deixar ni per un moment de jugar la seva partida. Però això no quedarà així! Els lèmmings inventen un sistema de protecció infal·lible que els ha de permetre recuperar el mòbil sense perill.

14:22 En Grizzy i els Lèmmings - Aquestes sabtes son meves
tancar

Aquestes sabtes son meves

Els lèmmings inventen un joc nou molt divertit que consisteix a saltar i rebotar amb les noves vambes del guarda forestal. En Grizzy, que vol relaxar-se, els les pren, però s'adona de seguida que són més còmodes que les seves sandàlies.

14:28 El xou de la Pantera Rosa - El geni de la llàntia rosa/A la recerca del fantasma/Berenar rosa
tancar

El geni de la llàntia rosa/A la recerca del fantasma/Berenar rosa

El comissari convoca l'inspector Clouseau d'urgència al seu despatx per proposar-li que triï entre dos casos urgents que cal resoldre: el d'un goril·la que s'ha escapat del zoo i el d'un fantasma que ronda pel Teatre de l'Òpera de París. L'inspector no s'ho pensa gens i tria el cas que més concorda amb la seva experiència i professionalitat: el del fantasma.

Un dia, mentre passeja pel carrer, la pantera rosa es troba a terra una bonica llàntia. De dins surt una veu que l'anima a convertir-se en geni i a instal·lar-s'hi. Un cop dins de la llàntia, la pantera haurà de trobar algú que la vulgui fregar per poder sortir i exercir de geni com cal. Però només li passaran desgràcies.

14:49 La Pantera Rosa - Plat combinat rosa
tancar

Plat combinat rosa

L'amo del restaurant Joe està saturat de feina i decideix posar un anunci per contractar un cambrer. La pantera rosa passa per davant i accepta el repte de treballar de cuinera. Així començarà a veure les dificultats que hi ha per servir tots els treballadors d'una obra propera que són d'allò més exigents i malcarats.

14:55 La Pantera Rosa - Escombraries roses reciclades
tancar

Escombraries roses reciclades

La pantera rosa comet una infracció i la castiguen a netejar tota la ciutat d'Escombrariaburg. Té molta feina, perquè la ciutat està molt bruta però cada vegada que després de recollir-ho tot intenta llençar les escombraries, alguna cosa li surt malament. Amb el seu estil inconfusible no retrocedirà en cap moment i les coses s'aniran embolicant cada vegada més.

15:01 Els germans Kratt - Un monstre de Gila a sota casa
tancar

Un monstre de Gila a sota casa

Els germans Kratt acaben de rebre una trucada d'en Javier, un noi que viu al desert de Sonora i que assegura que se li ha instal·lat un monstre de Gila a sota de casa seva i que té molta por. La missió d'avui és descobrir com són de veritat els monstres de Gila i evitar que en Zach Virusmàtic aprofiti les característiques d'aquest animal per posar a la pràctica el seu pròxim invent!

15:25 Els germans Kratt - Els follets del desert
tancar

Els follets del desert

La Koki i en Jimmy s'han quedat penjats al mig del desert de Sonora, sense aigua, sense menjar, totalment incomunicats. Avui els tocarà confiar en l'Aviva i en els germans Kratt perquè els rescatin abans no sigui massa tard, però sobretot s'hauran de refiar de la vista i de l'oïda del mussolet dels saguaros, el mussol més petit del món, l'únic capaç de localitzar-los!

15:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'alquimista
tancar

L'alquimista

El peixater del poble avisa en Robin i els seus amics que els peixos del riu surten de color verd i pudents. Quan van a investigar què passa, descobreixen que el príncep Joan està fent experiments d'alquímia per mirar de convertir el plom en or, i quan no li surten bé aboca el líquid al riu i el contamina.

15:58 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'hort secret
tancar

L'hort secret

En Walter, un dels membres de la guàrdia del príncep Joan, vol deixar les armes i dedicar-se a fer de pagès gràcies als diners que ha estalviat durant els anys. Però el príncep Joan no només no li dona permís per deixar la guàrdia sinó que, a més a més, li confisca els diners. En Robin i la seva colla ajudaran en Walter a fer realitat el seu somni.

16:12 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La bruixa
tancar

La bruixa

En Ralf i en Rolf, els fills bessons del xèrif de Nottingham, li estan fent la punyeta a una pobra velleta quan, per art de màgia per un encanteri de la Marian, apareix el Derke al cap d'un d'ells. Convençuts que la velleta és una bruixa, la denuncien davant del príncep Joan perquè la jutgin per bruixeria. En Robin i la colla miraran de demostrar que és innocent.

16:24 Les Tres Bessones - Els tres mosqueters
tancar

Els tres mosqueters

L'Avorrida envia les Bessones a París. El que havia de ser un viatge turístic es converteix en un malson i acaben empresonades al soterrani del Palau del Louvre. Sort en tindran dels Tres Mosqueters, que les alliberaran.

16:47 Les Tres Bessones - L'home de cromanyó
tancar

L'home de cromanyó

Les bessones van a parar al Paleolític. Allà veuran com vivien els nostres avantpassats i descobriran noves maneres de sobreviure. L'experiència serà tan intensa, que ni s'adonaran que hi passaran tot un any.

17:12 Els mixets - Aprendre a volar
tancar

Aprendre a volar

El pare ha comprat un dron, i els mixets el volen provar. El pare els avisa que és una joguina per grans, perquè és una mica complicada de fer servir, però els mixets intenten fer-la volar pel seu compte.

17:17 Els mixets - La dent de llet
tancar

La dent de llet

La Dolça té una dent que se li belluga. Quan li expliquen que la fada de les dents l'hi canviarà per un regal si la deixa sota el coixí, busca la manera d'arrencar-se-la de seguida, però sense anar al dentista, perquè li fa por.

17:21 Els mixets - Força de voluntat
tancar

Força de voluntat

El pare ha fet uns pastissets boníssims i els mixets se'ls volen menjar de seguida, però la mare els diu que s'hauran d'esperar fins després de sopar. Els mixets hauran de tenir molta força de voluntat per aguantar-se les ganes de cruspir-se'ls.

17:26 El Mic i els seus amics - Qui vol fruita?
tancar

Qui vol fruita?

Al Mic i en Cincsegons els agrada molt la fruita. Perquè és dolça, té molts colors i també serveix per jugar.

17:52 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un refugi
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un refugi

SINOPSI En Louie i la Yoko arriben al cim d'una muntanya. Després de fer-se una foto de record, veuen que s'acosta una tempesta de neu i decideixen tornar enrere. Pel camí de baixada es troben el senyor Gos, que també vol fer el cim. Però la tempesta és a prop i a en Louie se li acut una idea: construir un refugi. Poc després, una marmota que s'ha perdut tindrà molta sort de trobar-los.

17:59 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un trineu
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un trineu

SINOPSI En Louie i la Yoko volen fer una excursió amb raquetes de neu. Quan arriben a lloc es troben el senyor Llop, que avui comença a treballar de guarda forestal i ha de portar tot l'equipatge a la cabana, però el camí està tot nevat. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un trineu perquè es pugui desplaçar fàcilment per la neu.

18:06 Leo, el guardabosc - El panda vermell
tancar

El panda vermell

El Kai vol ampliar la seva col·lecció d'olors d'animals amb l'olor d'un panda vermell. Un cop es reuneix amb el Leo i la Katie en un bosc de l'Himàlaia oriental ple de bambú, l'aliment favorit dels pandes vermells, el guardabosc Rocky explica als petits aprenents de guardabosc que aquests animals alliberen una pudor molt forta quan se senten amenaçats o quan volen marcar territori. Amb aquesta informació, els nens inicien la missió.

18:16 Leo, el guardabosc - L'ocell lira
tancar

L'ocell lira

El Kyle fa hores que sent els udols d'un gos enmig del bosc. Amoïnat, demana ajuda al Leo i la Katie per localitzar l'animal. Mentre el busquen, senten tot de sorolls propis de la ciutat entre la vegetació. Sorprenentment, descobreixen que qui fa aquests sons és un ocell lira superb, una au que és capaç d'imitar una gran varietat de sorolls. Però els altres ocells lira no volen saber res d'aquest curiós parent seu.

18:28 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Beulah Louise Henry
tancar

Soc la Beulah Louise Henry

La Yadina ha vist en un vídeo que a les tortugues els encanta que els caigui un raig d'aigua a la closca. Això la inspira per inventar una dutxa per tortugues, però no se'n surt. Per resoldre el problema, la Berby porta la colla a Carolina del Nord el 1989, a conèixer Beulah Louise Henry, una inventora que sempre provava idees noves i que no parava fins que aconseguia fer-les realitat.

18:39 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Marie Curie
tancar

Soc la Marie Curie

Després de quedar-se fora del Club de Papallones perquè és massa petit, el Brad busca la manera de poder aprendre més coses de la seva gran passió. Com que no se'n surt, la Berby envia el Xavier, la Yadina i el Brad a Polònia, a l'any 1884, per conèixer la Marie Curie, una científica que no va deixar mai de perseguir el seu somni i que va arribar a guanyar dos premis Nobel.

18:50 Un dramarama total - Una acampada accidentada - 1a. part
tancar

Una acampada accidentada - 1a. part

El Xef s'emporta els nens a fer acampada en un bosc. En Duncan, la Beth i l'Owen s'allunyen de la clariana on han acampat i troben un diari en què un excursionista explica l'atac d'un bigfoot i dibuixa el mapa d'un tresor. Evidentment, els nens decideixen endinsar-se al bosc i buscar el tresor.

19:00 Un dramarama total - Una acampada accidentada - 2a. part
tancar

Una acampada accidentada - 2a. part

El Xef va a buscar en Duncan i la Beth amb l'Owen i tots quatre descobreixen una cova que coincideix amb el mapa del tresor. Sense dubtar-ho, s'hi endinsen per buscar-lo. Mentrestant, en Jude i l'Izzy es troben el bigfoot, que al final resulta que és més simpàtic del que es pensaven.

19:10 Un dramarama total - A qui li toca cuidar el hàmster?
tancar

A qui li toca cuidar el hàmster?

La Bridgette, que és la cuidadora oficial d'en Lenny, el hàmster de la classe, arriba un dia a la guarderia i diu que ja no el pot cuidar més. Com que l'Owen sempre ha volgut tenir un animal de companyia, s'ofereix voluntari per cuidar-lo, i aviat descobreix per què la Bridgette se n'ha volgut desempallegar.

19:21 Mondo Yan - Pintura perillosa
tancar

Pintura perillosa

Els guardians al·lucinen quan els ancians els fan classe d'art, classes molt difícils i amb moltes crítiques! Però totes les lliçons sobre el maneig dels pinzells els fan servei quan els guardians apliquen la seva nova destresa per brandar les armes en la batalla contra un gran cargol mutant que escup pintura de colors i que els ha enviat en... sí, això mateix!

19:33 Mondo Yan - Com una patena
tancar

Com una patena

Els guardians busquen un assistent domèstic que els netegi i endreci el desgavell que tenen a casa. Els ancians s'hi oposen, però l'anunci d'en Pai rep la resposta d'una assistenta -una robot assistenta, de fet-, que resulta que és l'última creació d'en Negu! Els guardians aconseguiran convèncer el robot perquè els torni els seus accessoris màgics per poder derrotar els esbirros d'en Negu?

19:45 Zoom, el dofí blanc - El tresor de l'home peix
tancar

El tresor de l'home peix

La Faratina, l'àvia de la Timéti, explica al Yann i als seus amics la llegenda de l'home peix. Era un pescador de perles que aguantava hores sota l'aigua. Es deia que va amagar un tresor que no va trobar mai ningú. Encuriosits, els nostres herois intenten desvelar el misteri de l'home peix.

19:57 Zoom, el dofí blanc - L'ocell rar
tancar

L'ocell rar

En una de les seves sortides al mar amb el Yann, l'Auru i la Timéti, la Clarissa fereix sense voler un ocell molt rar, un mascarell blau. No els queda més remei que portar l'ocell ferit al iot del Van Krook per curar-lo. Però és un exemplar tan poc comú que més d'un s'hi interessa per fer-ne diners i els nostres herois no saben en qui confiar per salvar-lo.

20:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Guerra de nervis (2a part)
tancar

Guerra de nervis (2a part)

En Singlot es troba en una situació d'allò més desconcertant. D'una banda ha trobat en Viggo, sol i amagat, que li ha dit que el seu germà l'havia traït i ara està disposat a atacar els genets de dracs i tots els seus aliats amb la nova arma secreta, el foc d'artilleria. Però després troba en Ryker que li diu tot el contrari, que el traïdor és en Viggo. Pot confiar en cap dels dos?

20:32 Les Sisters - Ha tornat la Wendy!
tancar

Ha tornat la Wendy!

La Wendy ha estat de colònies quinze dies. A la Marine se li han fet una eternitat! Quan torna la seva germana, la Marine la rep supercontenta i se li enganxa com una paparra. Però la Wendy també es mor de ganes de veure el Maxence, que li ha preparat una petita sortida romàntica per celebrar la seva arribada.

20:44 Les Sisters - Les telesisters
tancar

Les telesisters

La Marine ha donat permís a un "reality show" que es diu "La família de somni" perquè gravi la seva vida a casa durant una setmana. Es tracta d'un concurs al final del qual els espectadors voten el membre de la família més simpàtic. La Marine i la Wendy volen guanyar. Per seduir el públic es dediquen a fer-se la pilota mútuament. Acabarà esclatant tanta hipocresia?

20:55 Les Sisters - Por en família
tancar

Por en família

La Marine és una autèntica paparra i no deixa que la Wendy i la Sammie vegin tranquil·lament la seva pel·lícula de por preferida. Els pares de les germanes troben el DVD i menteixen a les seves filles per poder mirar la pel·lícula tots dos sols. Quan descobreixen el pastís, les germanes decideixen espantar els pares per castigar-los per la mentida que els han dit.

21:06 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Les disjuntives del destí
tancar

Les disjuntives del destí

L'Azula continua convençut que la situació és ideal per organitzar un cop i derrocar el Rei de la Terra... i la clau per fer-ho són els Dai Lis. Mentre tothom remou cel i terra per aturar el pla diabòlic de l'Azula, el destí de l'Aang penja d'un fil... però el d'en Zuko també! L'Oncle ja li ha comunicat que ha arribat l'hora de prendre la decisió.

21:31 El detectiu Conan - En Conan cau per un penya-segat (2a part)
tancar

En Conan cau per un penya-segat (2a part)

Per salvar en Yuji Isehara de la banda del Zorro, en Conan es llança daltabaix d'un penya-segat i desapareix. La Ran i companyia no se'n saben avenir i no es volen ni imaginar la possibilitat d'haver perdut el seu amic, però, en realitat, tothom el dona per mort. La pròxima a desaparèixer és l'Ai, que rep un missatge que podria ser el principi de la salvació del seu amic de l'ànima.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:23 Programes Externs Esports - NBA: Millors cistelles Carmelo Anthony
06:26 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.26
06:48 ONZE Estiu
07:53 Programes Externs Esports - WSL Surf Gold Coast
08:38 Programes Externs Esports - Camí de cavalls 360 non stop MTB
tancar

Camí de cavalls 360 non stop MTB

En aquest programa:

DESCOBREIX: Trail running, esport individual amb esperit d'equip

EQUIPA'T: Especial MTB
DE RUTA: El cinquè llac
ESCAPA'T: Alt Empordà

08:58 Zona UFEC
09:07 Programes Externs Esports - WSL Surf Bells Beach
09:52 Viure als Pirineus- A banda i banda - Eva Martínez-Picó i Ximun Accocéberry - Primavera
10:47 Thalassa - El petit veler de'n Bosco
11:04 Xarxa Natura - Sant Llorenç
tancar

Sant Llorenç

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

11:10 GR Terres del sud - Sudvenirs
tancar

Sudvenirs

Una última ruta que ens servirà per repassar el nostre periple per les terres del sud. I, tot i que no podrem fer-ho tot, sí que tindrem temps per veure'n una part important. Us en recordeu? Vam començar al Vendrell passant per Valls, Montblanc, Vallbona de les Monges, Prades, Tarragona, el Priorat. Reus, Cambrils, l'Ametlla de Mar, Tortosa, Pinell de Brai, Arnes, la Sénia, els Ports, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i Alcanar.
Han estat gairebé 500 km, recorreguts per 11 comarques, per 67 poblacions, on hem gaudit d'infinitat de productes, oficis, tradicions, festes, receptes...

11:53 Bèsties - El Flamenc
tancar

El Flamenc

El fènix era un ocell vermell com el foc capaç de renéixer de les seves cendres, i molt probablement aquesta llegenda està basada en els flamencs. Aquests ocells colonials tenen poblacions itinerants entre diferents zones de residència, i poden desaparèixer i aparèixer sobtadament de cadascuna d' aquestes zones en funció de les condicions climàtiques. La població de la Mediterrània occidental es mou bàsicament entre el delta de l'Ebre, la Camarga i la llacuna de Fuente de Piedra.

12:20 Karakia - Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)
tancar

Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)

Segons els indígenes ngäbe-buglé, la vall de la lluna es troba a l'oest de Panamà. Almenys així és com anomenen el Chiriquí, la regió de la Raquel i la Grethel, un petit i divers territori, exemple del mestissatge gastronòmic i cultural que conviu al país. Els seus plats són una barreja dels productes de la seva fèrtil terra i de les diferents herències colonials que s'hi fan presents abans i després de la construcció del canal. La rebosteria adopta moltes d'aquestes 'maneres', com en la tarta de tres leches o amb els almojábanos, un llegat àrab que viatja amb els espanyols. Arròs, guandú, porc adobat i diferents verdures completen aquest àpat chiricano.
En Dipesh és newar, l'ètnia originària de la vall de Katmandú. Allà, el nepalès ha guanyat terreny com a llengua del país, i el newari, que encara es parla, ja gairebé no s'escriu perquè no s'ensenya a l'escola. Aquí, a poc a poc, ha anat superant la barrera idiomàtica. Només porta dos anys a Santpedor, el poble de la dona, la Gisel·la, i la seva adaptació ha estat gradual. Li ha costat, sobretot, pel que fa a la cuina, ja que sempre enyora els gustos picants i forts dels plats nepalesos de força influència índia pel que fa a les espècies i als curris. Ara, fins i tot, la família i els amics s'han acabat adaptant una mica al seu paladar i accepten plats amb el toc final del bitxo sofregit amb comí. Així s'acaba, per exemple, l'alu kankro ko atzar, una gustosa amanida de patata.

12:56 ONZE Estiu
14:02 Programes Externs Esports - WSL Surf Bali
14:48 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.25
15:09 Programes Externs Esports - WSL Surf Margaret River
15:54 Programes Externs Esports - NBA: Triples més inversemblants dels All-Star de l'última dècada
15:57 A taula - A Macedònia
tancar

A Macedònia

La República de Macedònia, al sud de la península dels Balcans, és un estat jove però amb una llarga i agitada història. És coneguda per les grans plantacions de tabac però sobretot pel pebrot vermell i les diverses especialitats que se'n deriven. Ilinka Glavevska és una de les últimes dones que segueix conreant la varietat Bukovo, base del condiment tradicional d'escates de pebrot anomenat "Bukovski piper".

16:22 A taula - A Lió
tancar

A Lió

A la ciutat francesa de Lió se segueixen trobant locals de tota la vida on temps enrere els canuts, o els treballadors de la seda, venien a fer esmorzars contundents. Olivier Robert és membre de la confraria dels "franc-mâchons", que s'esforça per mantenir aquesta tradició. El grup, format exclusivament per homes, comprova regularment que els esmentats locals, o "bouchons", serveixin l'esmorzar com mana la tradició, amb plats de menuts com ara tripa de vedell arrebossada.

16:48 A taula - A Saxònia-Anhalt
tancar

A Saxònia-Anhalt

Saxònia-Anhalt es troba al cor d'Alemanya. Pobles romàntics, camps fèrtils i rius pintorescs formen la imatge típica de la regió. Aquí a la primavera tot gira al voltant de l'espàrrec i és que aquest land és un dels principals centres de conreu de la varietat d'espàrrec blanc. La família Tinneberg està al capdavant d'una de les explotacions de la regió i constantment busquen receptes originals amb l'espàrrec com a protagonista.

17:16 Thalassa - Paisatges
17:30 Els cims de les delícies - La serralada del Mátra, al nord d'Hongria
tancar

La serralada del Mátra, al nord d'Hongria

Molts dels veïns del poble de Gyöngyöspata pertanyen al grup ètnic palóc, una minoria autòctona de les muntanyes del nord d'Hongria.
Magdi Bernáth es guanya la vida fent vi de la seva pròpia vinya i del seu celler, i cuinant per als seus hostes. Creu que la vinicultura i el revifament de les
tradicions folklòriques són bons esquers per al turisme. N'ha parlat amb alcaldes, vinyataires i gastrònoms de la rodalia, i ha dissenyat unes rutes del vi
que recorren els millors cellers i els indrets més interessants per als gurmets. Entre les seves col·laboradores hi ha Judith Valiskó, que té una petita granja de cabres que muny ella mateixa per vendre'n el formatge; i Maris néni, la vella especialista en vestits folklòrics, que també és una gran pastissera.
"Quan s'arrenquen les arrels d'un arbre - ens diu la Magdi-, aquell arbre cau. Amb les persones passa el mateix: ens cal conservar les arrels."

17:57 Zona UFEC
18:05 Zona zàping
18:40 CrossFit - CrossFit: Freakest Challenge
21:50 Programes Externs Esports - NBA: Millors jugades Zion Williamson
21:56 Zona UFEC
22:05 Cap a la meta - Cap a la meta
tancar

Cap a la meta

Tres atletes de països diferents es preparen per als Jocs Olímpics de Londres 2012. L'un amb recursos limitats i els altres amb gran suport, descobriran que la veritable competició és amb si mateixos

23:00 ONZE Estiu
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:28 ONZE Estiu
01:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

01:53 Ral·li - WRC Resum mitja temporada
02:46 Monster Jam - Monster Jam Washington ep.21
03:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

03:53 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final femenina (Cunit)
04:41 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final masculina (Cunit)
05:40 Zona UFEC