Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els Matins" entrevistarem a Joaquim Nadal, Conseller Política Terriotorial i Obres Públiques. També parlarem amb els treballadors de la ONCE que denuncien retallades socials. En referència als discapacitats, aquest cop psíquics, a la secció de denúncia ciutadana parlarem d'allò que passa amb aquells que perden la feina. Per últim, tractarem el tema de les estafes de lloguer de pisos a la xarxa amb l'Eduard Andreu, director del portal l'idealista.com a Catalunya.

13:10 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - D'estand a laboratori
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Tortel·loni de carbassa amb crema de curri
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1857
tancar

Cap. 1857

La Sandra s'enfronta amb la professora per la beca d'en Nico. L'acusació de la K no s'aguanta gaire, però fa el seu efecte. En Marcel fa el salt a en Fede... En David camina pel costat fosc i avui en fa una de grossa. La Paquita no veu gens clara la recobrada amistat de la Marta i en Marc.

16:21 Divendres - + info
tancar

+ info

A "Divendres" ens visita El Tricicle per celebrar el seu aniversari. El grup commemora els seus trenta anys amb la reestrena de Garrick al Teatre Poliorama de Barcelona. Amb ells repassarem el que han donat de si les seves tres dècades de trajectòria professional.

18:14 Les germanes McLeod - Cap. 60 Veure la llum
tancar

Cap. 60 Veure la llum

L'aparició de les misterioses llums Min Min a Drover's Run és vista com un mal presagi per Tess, però serà un bon o un mal senyal? A Claire li queden dues setmanes per sortir de comptes i Tess es vol assegurar que està tot a punt per al gran dia. Mentre acompanya la seva germana a fer-se una prova a l'hospital de Fisher, s'han d'aturar per atendre un xai que ha quedat atrapat en una tanca. De tornada a Drover's Run, Tess queda de pedra amb la proposta de matrimoni de Dave i només se li acut dir que s'ho ha de pensar. Alex no vol saber res de les disculpes de Harry per haver-se embolicat amb Sandra, però l'adverteix que ella l'està utilitzant per apoderar-se de Killarney. Moira, l'amiga de Claire, també coneguda com "Miranda la mística", porta un grup a Drover's per acampar i observar les llums Min Min. Mentrestant, la Claire surt a buscar un bastó que ha perdut la filla de Moira i en aquell moment comencen les contraccions: està sola, enmig d'un prat, i només hi ha una vella cabana ruïnosa per refugiar-se.

19:09 Just for laughs
19:44 Bocamoll
20:18 Esport Club - Cap. 37
20:38 Espai Terra - + info
tancar

+ info

D'on s'obtè el vímet? A quina família de plantes pertany la nyàmera? El seneci del Cap és una herba invasora? Martí Boada ens en dóna totes aquestes respostes tot passejant-se per diversos punts del territori.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Caçadors de bolets - "La copla"
22:23 Banda Ampla - + info
tancar

+ info

El programa de debat "Banda Ampla" s'asseu aquesta setmana a la taula dels catalans i entra al seu rebost. Volem debatre per què els nostres fills són capdavanters en la classificació europea d'obesitat infantil. Parlarem sobre si som el que mengem i si mengem fatal; si mengem per plaer o per salut; si la salut ens importa tant com ens hauria d'importar, si de fet la majoria dels adults reconeix que voldria perdre pes. Som un dels darrers països en despesa en gimnàs per habitant, però cada vegada hi ha més persones molt preocupades per la imatge. Buscarem respostes a algunes qüestions curioses, com ara per què ens hem igualat a la resta dels europeus en sobrepès si presumim de tenir la dieta mediterrània, la més sana del món.

00:08 Pel·lícula - Melinda i Melinda
tancar

Melinda i Melinda

La pel·lícula explica les històries de diferents personatges que viuen a Manhattan. L'enamorament, la fragilitat de l'amor, la infidelitat i la incapacitat de comunicar-se són el fil conductor de les diferents trames que es van encreuant.

01:43 Divendres - + info
tancar

+ info

A "Divendres" ens visita El Tricicle per celebrar el seu aniversari. El grup commemora els seus trenta anys amb la reestrena de Garrick al Teatre Poliorama de Barcelona. Amb ells repassarem el que han donat de si les seves tres dècades de trajectòria professional.

03:29 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Al territori del lleó - Al territori del lleó
tancar

Al territori del lleó

Protegit només amb un pal i una minicàmera, el zoòleg i entrenador de grans felins Dave Salmoni emprèn una missió per demostrar que els humans poden viure en harmonia amb lleons salvatges. És el pioner d'un nou projecte d'investigació, inèdit fins ara, que pretén eliminar les barreres entre l'home i la bèstia tot introduint-se en una manada de lleons per observar-los, aprendre el seu llenguatge i guanyar-se'n l'acceptació. Aquest programa ens acosta als límits de la interacció entre home i animal.

07:47 Secrets de la natura - Els castors: Creadors de comunitats
08:14 Curiositats del món animal - Flower power - Fynbos
08:20 Viure Catalunya - Castelldefels (Baix Llobregat)
08:31 Rutes mítiques - A través d'Indonèsia. De Sumatra a Bali
09:26 Horitzons
09:26 L'aventura del jaguar
10:12 El saqueig dels regnes de Saba - El saqueig dels regnes de Saba
tancar

El saqueig dels regnes de Saba

La regió desèrtica de Jawf, al nord del Iemen, és un indret on les tribus locals, en complicitat amb traficants internacionals d'antiguitats, es dediquen al pillatge de relíquies preislàmiques. Una missió francoiemenita ha d'iniciar l'excavació arqueològica d'un temple (2000 aC), després de dibuixar un mapa dels llocs més amenaçats. Les tribus locals volen protegir la seva font d'ingressos i impedeixen el pas dels arqueòlegs, però l'equip de rodatge aconsegueix entrar-hi.

11:06 Europa a vista d'ocell - L'Europa Central del Sud: Hongria, Eslovènia i Âustria
11:34 El jardiner de ciutat - York
11:59 Músiques del món - Madagascar
tancar

Madagascar

La població de Madagascar la formen diferents ètnies, la majoria arribades de l'Àfrica i d'Indonèsia. De les antigues cançons en va ressorgir popularment un nou concepte musical anomenat salegy, una combinació de ritmes locals amb altres del centre d'Àfrica. El salegy s'ha anat modernitzant gràcies a grups innovadors com Tarika, liderat per la cantant i compositora Hanitra. Discografia: "D" (1998) i "Soul Makassar" (2001).

12:05 Ànima - + info
tancar

+ info

A "Ànima" entrevistarem a la cantant i compositora Christina Rosenvinge que actuarà a la Sala Apolo el dissabte 17 d'octubre i també al nostre plató. Seguidament, ens visitaran Lola Dueñas i Pablo Pineda, actors protagonistes de la pel·lícula "Yo también ".

12:37 Singulars - + info
tancar

+ info

A "Singulars" entrevistarem a Victoria Reyes-García, doctora en Antropologia per la Universitat de Florida, directora del Laboratori d'Etnoecologia a l'ICTA-UAB, i investigadora ICREA a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Reyes-García ha treballat en projectes de recerca internacionals des del 1996. Va viure amb els tsimane, un grup indígena de l'Amazònia boliviana amb el seu marit en una casa de bambú, sense aigua, ni llum. És una gran coneixedora del domini de les plantes que tenen els tsimane, que fa 50 anys practicaven el canibalisme.

13:26 Quarts de nou
13:54 City folk (versió curta)
14:08 RITMES
14:08 Ritmes cat
15:02 Planeta Terra
15:02 Abans que no sigui massa tard 3 - Guerrers de la natura
tancar

Guerrers de la natura

A Dinamarca es practica una aliança sorprenent per protegir la natura. Grans extensions de terreny que fins ara s'havien dedicat a entrenament militar, s'han convertit en zones de protecció tant del medi com de les espècies. Aquest capítol ens presenta el "Danish Military Environmental Protecting Schemes" i tot el que ha aconseguit fins ara.

16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:36 Planeta Terra
16:36 Secrets de la natura - L'elefant asiàtic: Una vida llarga i una memòria prodigiosa
17:03 Curiositats del món animal - Water worlds - Ponds
17:18 60 minuts - El món segons Monsanto - Cap. 1
tancar

El món segons Monsanto - Cap. 1

En el primer capítol d'aquest documental es reconstrueix la gènesi d'un imperi industrial que, a base d'un gran nombre d'informes plens de falsedats, de tracte de favor per part de l'administració americana i de pressions i d'intents de suborn als científics que han aixecat veus en contra dels transgènics -la majoria de científics que s'hi van mostrar contraris o van expressar els seus dubtes van acabar destituïts del càrrec-, s'ha convertit en un dels proveïdors de llavors genèticament modificades més gran del món. Després de tres anys d'investigacions per part de la periodista i realitzadora del documental, Marie-Monique Robin, a l'Amèrica del Nord i del Sud, a Europa i a Àsia, i basant-se en documents i testimonis inèdits de científics, de víctimes de les seves activitats tòxiques, d'advocats, de polítics i de representants de les autoritats alimentàries i de protecció del medi ambient dels Estats Units, el documental demostra com, darrere de la imatge d'una empresa neta i verda, que és la que dóna la seva publicitat, s'amaga un projecte hegemònic que amenaça la seguretat alimentària de tot el món i l'equilibri ecològic del planeta.

18:21 Itineraris: Escòcia - Als Highlands
19:05 El jardiner de ciutat - York
19:33 Canon Panorama - Les grans icones cinematogràfiques de la moda
tancar

Les grans icones cinematogràfiques de la moda

Aquest programa analitza la moda a través de les pel·lícules més icòniques del segle XX. Són films que van canviar la cara a la moda i, de retruc, van transformar la cultura pop a Nord-amèrica. Des de clàssics com "Un americà a París" fins a "Vacances a Roma", passant per llargmetratges més moderns com ara "L'aviador" i "Chicago", el disseny de vestuari en tots ells té un rol integral que ha influït dissenyadors de tot el país i part de l'estranger.

20:18 Tot un món - Recuperar la memòria
tancar

Recuperar la memòria

La Graciela Jorge és arxivera originària de l'Uruguai. Va viure en primera persona la repressió de la dictadura al seu país i la seva filla va néixer a la presó. Participa en el projecte de recuperació dels arxius de les dictadures del Con Sud i, concretament, dels nens nascuts en captivitat a l'Uruguai. Són projectes que impulsa l'ONG Arxivers Sense Fronteres, que va ser fundada pel seu amic Ramon Alberch, subdirector general d'Arxius de la Generalitat. Tots dos reflexionen sobre la importància que els documents es facin públics a l'hora de reconstruir el passat de cada nació, perquè la societat avanci i es pugui fer justícia.

20:27 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona . València B. C.
21:19 Bàsquet
22:32 Karakia - Restaurare-3
tancar

Restaurare-3

Ingredients com l'ema són difícils de trobar a Barcelona. La Txung, propietària d'un restaurant de cuina sikkimesa, porta aquest i d'altres ingredients quan torna de vacances al seu país. Molts productes, amb poc mercat local, els han acabat introduint els mateixos restauradors. També és aquest el cas d'en Ly, que ha aconseguit que un pagès del Maresme cultivi flors comestibles pel seu restaurant cambodjà. En l'últim capítol de "Restaurare", parlarem de la mobilitat dels productes comercials, una mobilitat de vegades difícil, però que mai ho és tant com la de les persones, subjectes sovint a complicats permisos de residència o de treball. La perseverança de molts nouvinguts a oferir el bo i millor de la seva gastronomia, ha acabat recompensada amb la fidelitat dels clients. Són locals que fa anys que estan oberts a la ciutat; tot un referent per als bars i restaurants que acaben d'obrir i un punt d'interès per a estudiosos i nutricionistes, pendents dels canvis alimentaris.

23:10 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà demà la profunda transformació econòmica que està experimentant Lleida els últims anys. Un nou aeroport, l'impuls a la indústria agroalimentària, un novíssim Parc Científic i Tecnològic, noves carreteres, tren d'alta velocitat...Totes aquestes infraestructures estan capgirant el mapa econòmic de la zona. El programa, a més, analitzarà com quedarà el panorama de les entitats d'estalvi catalanes amb l'opinió del professor de Dret Mercantil d'ESADE Juan ignacio Sanz.

23:36 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistarem a Mònica Randall, una de les actrius protagonistes de l'obra "Una comèdia espanyola" de la dramaturga Yasmina Reza, estrenada al Teatre Nacional. També tindrem l'actuació del grup de pop Nena Daconte.

00:10 Sputnik - Made in Jamaica 2a part
tancar

Made in Jamaica 2a part

Jamaica viu una realitat convulsa. I la música de l'illa parla d'aquesta realitat. Aquesta setmana Sputnik emet la segona part del documental "Made in Jamaica", un retrat vibrant de la música que es fa ara mateix a l'illa del reggae. Veterans com Gregory Isaac i Bunny Wailer i estrelles emergents del dancehall, la nova música jamaicana, parlen sense embuts sobre sexe, violència, política i espiritualitat en un documental que demostra que a Jamaica hi ha vida més enllà de Bob Marley.

01:01 Canon Panorama - Les grans icones cinematogràfiques de la moda
tancar

Les grans icones cinematogràfiques de la moda

Aquest programa analitza la moda a través de les pel·lícules més icòniques del segle XX. Són films que van canviar la cara a la moda i, de retruc, van transformar la cultura pop a Nord-amèrica. Des de clàssics com "Un americà a París" fins a "Vacances a Roma", passant per llargmetratges més moderns com ara "L'aviador" i "Chicago", el disseny de vestuari en tots ells té un rol integral que ha influït dissenyadors de tot el país i part de l'estranger.

01:46 Karakia - Restaurare-3
tancar

Restaurare-3

Ingredients com l'ema són difícils de trobar a Barcelona. La Txung, propietària d'un restaurant de cuina sikkimesa, porta aquest i d'altres ingredients quan torna de vacances al seu país. Molts productes, amb poc mercat local, els han acabat introduint els mateixos restauradors. També és aquest el cas d'en Ly, que ha aconseguit que un pagès del Maresme cultivi flors comestibles pel seu restaurant cambodjà. En l'últim capítol de "Restaurare", parlarem de la mobilitat dels productes comercials, una mobilitat de vegades difícil, però que mai ho és tant com la de les persones, subjectes sovint a complicats permisos de residència o de treball. La perseverança de molts nouvinguts a oferir el bo i millor de la seva gastronomia, ha acabat recompensada amb la fidelitat dels clients. Són locals que fa anys que estan oberts a la ciutat; tot un referent per als bars i restaurants que acaben d'obrir i un punt d'interès per a estudiosos i nutricionistes, pendents dels canvis alimentaris.

02:21 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà demà la profunda transformació econòmica que està experimentant Lleida els últims anys. Un nou aeroport, l'impuls a la indústria agroalimentària, un novíssim Parc Científic i Tecnològic, noves carreteres, tren d'alta velocitat...Totes aquestes infraestructures estan capgirant el mapa econòmic de la zona. El programa, a més, analitzarà com quedarà el panorama de les entitats d'estalvi catalanes amb l'opinió del professor de Dret Mercantil d'ESADE Juan ignacio Sanz.

02:46 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistarem a Mònica Randall, una de les actrius protagonistes de l'obra "Una comèdia espanyola" de la dramaturga Yasmina Reza, estrenada al Teatre Nacional. També tindrem l'actuació del grup de pop Nena Daconte.

03:17 Expedients de l'espai - Cap on anem?
03:27 Zoom - La fantasia - El Camerun
03:28 Cròniques mediterrànies - Portugal: ivo all star
tancar

Portugal: ivo all star

Ivo All Star (Portugal) Lisboa, Bairro Alto, maig 2002 Realització: Bakhta Essid

03:55 Meravelles i tradicions de l'Àsia del sud - Siva, Vishnu i Brahma
04:25 Abans que no sigui massa tard 3 - Guerrers de la natura
tancar

Guerrers de la natura

A Dinamarca es practica una aliança sorprenent per protegir la natura. Grans extensions de terreny que fins ara s'havien dedicat a entrenament militar, s'han convertit en zones de protecció tant del medi com de les espècies. Aquest capítol ens presenta el "Danish Military Environmental Protecting Schemes" i tot el que ha aconseguit fins ara.

05:21 Sentinelles de la natura - La Polinèsia
06:13 RITMES
06:13 Ritmes cat
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Starla i les amazones de les joies - Problemes a la ciutat dels elfs
tancar

Problemes a la ciutat dels elfs

Tres trolls molt entremaliats han trobat unes Joies Encantades en el món de la màgia salvatge i les han fet servir per robar tota la màgia dels elfs. Les Amazones de les Joies aniran fins a la ciutat dels elfs per veure què hi poden fer, però es trobaran que els trolls els tenen preparada una sorpresa que no s'esperen.

07:31 Inspector Gadget - En gadget en atur
07:57 Doraemon - El coixí que traspassa l'espai / el temporitzador.
08:31 Doraemon - El banderí de la rancúnia / la màquina de les...
tancar

El banderí de la rancúnia / la màquina de les...

08:58 mic 3
08:58 Bob, el manetes - Trac l'atrafegat
tancar

Trac l'atrafegat

Avui en Trac s'ha posat molt content perquè ja té walkie-talkie propi! En Bob i el senyor Pistraus seran els primers d'encomanar-li una feina, però el senyor Rasclet també el necessita perquè li porti tot de plançons. D'entrada semblava molt divertit, això de tenir un walkie-talkie, però aviat s'adonarà que no pot ser a dos llocs a la vegada. Com s'ho farà?!

09:11 Les tres bessones bebès - la mixeta té gana
09:19 Tork - Fem teatre
tancar

Fem teatre

En Tork i en Batt volen fer alguna cosa especial per la festa dels ocells. Després de molt discutir, decideixen preparar una versió del conte de Sant Jordi. Però les coses no sempre surten com s'han previst...

09:34 Club Super3
09:34 Els Hoobs - Penjadors
tancar

Penjadors

Què ho fa que quan tens una hubipila de CD, el que vols posar és precisament el que no trobes? De fet, a en Groove li aniria bé trobar una altra manera de guardar-los, en lloc de deixar-los escampats per tot arreu.

09:58 Info k
10:09 Méteo K - Cap. 20
10:18 Club Super3
10:18 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El gran èxit de la màscara d'en Korosuke
10:46 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El doctor Phibes està convençut que en Shaggy i l'Scooby-Doo sempre li passen la mà per la cara perquè són més intel·ligents que ell. Ara, però, ha decidit fer servir una nanofórmula que l'ha transformat en un geni malvat, més perillós que mai. L'única manera de guanyar-lo és amb el gas "idiotitzador". Això sí, hauran de ser molt més llestos que ell!

11:13 Els misteris de Roswell - La pluja
11:33 Els misteris de Roswell - El dimoni al cos
11:53 El xou de la granota - Cap. 47 Operació amfibi
tancar

Cap. 47 Operació amfibi

El científic ja té a punt el seu últim invent: el Superespia, l'agent biònic Granota, un robot amb uns poders extraordinaris. En Louis i la Bonnie també ho tenen tot a punt per fer-se'l seu. Ha de ser una feina ràpida i discreta. El que no saben és que la fura també l'ha clissat, la granota... i de discreta no en té res! Encara els ho engegarà tot a rodar...

12:00 El xou de la granota - Cap. 48 L'espia caçamosques
tancar

Cap. 48 L'espia caçamosques

En Louis aquesta vegada té un pla perfecte per entrar al castell d'amagat i robar el diamant de la princesa. L'únic que ha de fer és canviar-se el cervell amb la granota i llestos. La princesa, en veure una granota amb un comportament tan estrany, queda convençuda que és el seu príncep. Per la fura, en canvi, només continua sent el sopar...

12:13 Hattori el ninja - Truc no surt bé / Resul. inesp. de la caricat. / Trucs
12:39 Club Super3
12:39 Vaca i pollastre - Cap. 22 Karate Quicquiriquic - A preu de saldo - Pesca el gel
tancar

Cap. 22 Karate Quicquiriquic - A preu de saldo - Pesca el gel

En Pollastre està tip de les pallisses d'en Dick i ha decidit aprendre karate per donar-li una bona lliçó. Més tard, la Vaca i en Pollastre fan un mercat al pati de casa i acaben venent... el pati! Vols dir que els farà gaire gràcia als pares...? Per cert, a en Babuí tampoc no li farà gaire gràcia veure la Mostela i la Loulabelle pescant a prop de la seva cabana...

13:04 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La senyora Mandarina li ha reduït la dosi de suc de taronja a la Vaca a un got diari. La Vaca, indignada, ha decidit anar-se'n de casa i començar una nova vida. Buscarà feina i farà vida de vaca lliure. La senyora Mandarina ja l'ha avisat que si se'n va, ja no podrà tornar mai més. La Lulú és la que té més clar que no se'n sortirà, la seva estimada Vaca... Què et sembla a tu?

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Es presenta la Superdenbo / Per fi, el combat definitiu
tancar

Es presenta la Superdenbo / Per fi, el combat definitiu

Els servidors de l'Hidrat el volen tornar a dur a la Terra, mitjançant el sacrifici dels guerrers més poderosos que trobin. Per evitar que l'Hidrat s'apoderi del planeta, els nostres amics hauran d'unir forces amb els seus antics enemics. Però que s'espavilin, perquè ja som a l'últim episodi!

13:41 Tags
13:57 Sweesters -virtual room- - L'hora de sopar
14:00 Sweesters -virtual room- - La dama de Xangai
14:04 3xl.cat
14:04 El detectiu Conan - L'enigma dels abreujaments (part 2)
14:30 El detectiu Conan - La desaparició de l'àvia dels problemes d'enginy
14:51 Els increïbles germans Adrenalini - La corporació de la destrucció
tancar

La corporació de la destrucció

Les vendes de la Corporació de Fabricants de Canons no paren de baixar i han decidit fer un canvi d'imatge. No se'ls ha acudit altra cosa que contractar l'Enk... Que no els passi res! Convertit en tot un executiu, l'Enk ha deixat de banda els seus germans, que faran les mil i una perquè deixi la feina. Però això de fer d'executiu és tan divertit!

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - El somriure malvat. La Kikyo entre la vida i la mort
tancar

El somriure malvat. La Kikyo entre la vida i la mort

L'esperit de Kikyo continua voltant pel món i es dedica a robar ànimes de dones mortes.

15:24 Edgemont - Descontrolats
tancar

Descontrolats

La Laurel i en Mark no s'acaben de posar d'acord sobre el final del vídeo, mentre que a en Craig i a la Shannon els amoïna el tema de fer-se un petó davant de la càmera. La Jennifer es baralla de valent amb en Chris. Quan en Chris s'ensorra, la Tracey decideix prendre mesures. I en Kevin se'n fa creus que hagi aconseguit quedar amb l'Erin i amb la Brenda.

15:45 Edgemont - Fum i miralls
tancar

Fum i miralls

En Mark troba una ampolla de vodka amagada a la sala d'esbarjo. L'Erin s'assabenta de la cita d'en Kevin amb la Brenda i decideix acabar la història. La Laurel dubta dels sentiments de la Shannon per en Craig, i al final elles dues s'enfaden. Finalment, l'Anika comença a fer canviar l'opinió pública a favor d'en Chris.

16:07 Els increïbles germans Adrenalini - Els ossos de la incredulitat
tancar

Els ossos de la incredulitat

Després d'una caiguda desastrosa, l'Enk, l'Adi i en Xan són a l'hospital recuperant-se. Aviat, però, seran els metges i les infermeres, els que s'hauran de recuperar! En plena persecució, confondran en Xan per un cirurgià molt famós, l'il·lustre doctor Chasseur. Evidentment, al quiròfan, no es podrà estar de fer-ne una de les seves!

16:20 Club Super3
16:20 La màgica Do-Re-Mi - Hem d'eliminar el Roser de la Tristesa!
tancar

Hem d'eliminar el Roser de la Tristesa!

Les nostres amigues, si volen convèncer l'antiga reina que la vida no és tan trista com es pensa, l'hauran de despertar i ensenyar-li el tapís acabat. Després de saber la causa del seu dolor, hauran d'impedir que les roses escampin la tristesa i adormin tot el planeta.

16:42 La màgica Do-Re-Mi - Adéu al malefici de les bruixes granota!
tancar

Adéu al malefici de les bruixes granota!

Després de despertar l'antiga reina, les noies li han demanat que elimini d'una vegada la maledicció de les bruixes granota. Per fer que tornin a la seva forma original, hauran de fer un conjur totes juntes. Si els surt bé, podrien acabar totes convertides en autèntiques bruixes.

17:05 Pau, la petita guineu roja - Dia de mercat
tancar

Dia de mercat

Avui l'Eixerit ha convençut en Pau, en Carbasseta i la Poppy que l'acompanyin al mercat. Els ha explicat que allà hi ha molt menjar, de totes menes, i que es podran atipar com lladres! Fins i tot hi ha una peixateria, plena de coses que són per llepar-se'n els dits! El que no els ha dit, però, és que també hi ha un peixater que no està per orgues...

17:10 Pau, la petita guineu roja - En Carbasseta fa un rescat
tancar

En Carbasseta fa un rescat

En Carbasseta sempre ha de decidir si fer costat a en Pau o a la Poppy, i ja en comença a estar una mica tip. A ell li agrada jugar amb tots dos a la vegada... I si no, que el deixin estar en pau! Avui els tres germans es ficaran en un bon embolic i en Carbasseta se n'haurà de sortir tot sol, sense que l'ajudi ningú! Potser és que s'està fent gran...!

17:18 Saari - Dia de vent
tancar

Dia de vent

Fa molt vent i a Buu se li escapen algunes peces de roba que estava tendint i que es van volant. Haurà d'anar a buscar-les per tot Saari.

17:21 Saari - Crepes
tancar

Crepes

Buu va a preparar crepes i Pulpo, Rikitki i Pii volen ajudar. L'experiència de cuinar junts és tan bona com els deliciosos crepes que al final mengen.

17:28 mic 3
17:28 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chimo i en Chiro, tot jugant amb els bassals, han deixat la Chis ben empastifada de fang. Ella ho ha anat a dir a la mare i els ha castigat. Més tard, l'han empipat mentre llegia i la Chis també ho ha anat a dir al pare, que els ha tornat a castigar. Ara en Chimo, en Chiro i en Charlie juguen a beisbol, i la Chis els ha demanat si l'hi volen. Què et sembla que li diran?

17:36 Bob, el manetes - El Llampec i la cova pintada
tancar

El Llampec i la cova pintada

Avui en Bob té una feina molt especial: construir una cova perquè hi pugui viure el senyor Costa, un estudiós dels homes de les cavernes que s'instal·larà a la Vall dels Gira-sols. El Llampec serà l'encarregat de buscar-li alguna cosa per decorar-la, però tot el que troba resulta que no és prou antic. A més, aviat es veurà envoltat de monstres! Quina por!

17:54 Una mà de contes - La pilota salvadora
18:02 Club Super3
18:02 Contes clàssics - El cap volador
tancar

El cap volador

Fa molts anys, una dona molt valenta que es deia Orendah vivia amb la gent del seu poble en una contrada plena de valls i boscos molt bonics. En una muntanya propera també hi havia una cova molt fonda i, quan el sol es ponia, en sortia un monstre terrorífic, un cap gegant amb ulls de foc i ullals immensos, però sense cos. Vols saber com el van vèncer?!

18:08 Petites faules
18:22 Bali - Cap. 22 No ploris, Tamara!
tancar

Cap. 22 No ploris, Tamara!

Avui, la Tamara s'ha presentat a classe amb ulleres. Tots els nens i tots les nenes li diuen que li queden molt bé, però a ella no li acaba de fer gaire gràcia... En Bali, després d'un dels seus somnis en un país ple de joguines, trobarà la manera d'animar la seva amigueta. Com et sembla que s'ho farà?! Avui aprendràs un munt de coses! No t'ho perdis!

18:38 Asha - Cap. 22 Ei, sóc jo !
tancar

Cap. 22 Ei, sóc jo !

L'Asha i la seva família acaben de tornar del Marroc. I en sortir al carrer, l'Asha no pensa a treure's el hiyab... De seguida s'adona que la gent, fins i tot amics com el Roc i veïns coneguts, la miren de manera estranya i amb desconfiança. I al·lucina. I pren una decisió: no es traurà el mocador fins que la gent la tracti com abans!

19:02 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

L'oncle Albert acaba d'informar el Robi que el doctor Phibes s'ha traslladar a un nou amagatall secret, prop d'on va créixer durant la seva infeliç infantesa. Sembla un cas perfecte per anar d'incògnit al país dels cowboys... i per descobrir que el doctor està duent a terme experiments genètics horribles amb animals! Quina una en deu portar de cap?

19:30 Info k
19:41 3xl.cat
19:41 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Tip que li toqui sempre fer les coses més perilloses, i que l'Erky no ho reconegui, el Perky l'ha desafiat a veure qui és més atrevit de tots dos. La primera prova serà aguantar que el Tuf se'ls tiri pets a la cara, la segona passar una nit amb el iaio Van Moldy, la tercera desafiar el Frenzel a una partida d'ulls postissos... i la definitiva: agafar-li la bossa a la Margaret! Qui s'hi atrevirà?!

19:57 Inuyasha - La veu de la Kagome i el petó de la Kikyo
tancar

La veu de la Kagome i el petó de la Kikyo

Kikyo li ofereix a Inuyasha la possibilitat de quedar-se amb ella... per sempre. A Kagome no li agrada gens la idea.

20:26 Tags
20:41 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

A Pau-e l'assalta el dubte sobre la seva procedència mentre sent que Pau anuncia per telèfon que anirà a Cardedeu a visitar la família i de pas s'entrevistarà amb els responsables de la televisió local.Totes les televisions han de passar a la TDT, també les locals. Per comprovar la mena de preparatius que s'han de fer, Pau visita dues televisions locals.

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - Coda
tancar

Coda

Dawson es prepara per marxar cap a la universitat i queda amb Joey per acomiadar-se.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1857
tancar

Cap. 1857

La Sandra s'enfronta amb la professora per la beca d'en Nico. L'acusació de la K no s'aguanta gaire, però fa el seu efecte. En Marcel fa el salt a en Fede... En David camina pel costat fosc i avui en fa una de grossa. La Paquita no veu gens clara la recobrada amistat de la Marta i en Marc.

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio i l'Emilia es retroben després de molts anys. L'Emilia li recorda que té un fill, en Marc. L'Antonio intenta fer entendre a la Rosa que en Marc no és un xicot per a l'Anna. Però arriba una carta a casa de la Rosa.

22:26 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa ha rebut un anònim que diu que el seu marit amaga coses de la seva vida. L'Antonio intenta treure-li importància. En Ferran diu a la Mònica que se'n va a viure sol. La Victòria segueix empipada per l'enrenou de les obres del supermercat. En Marc i l'Anna continuen veient-se. L'Antonio decideix enviar a l'Anna als EUA, però ella s'hi nega.

22:55 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa troba a les escombraries un altre anònim que inculpa l'Antonio. Aquest intenta aconseguir l'adreça de l'Emília per aturar els anònims. La Victòria demana a en Ricard que es llegeixi uns papers del seu pare.

23:23 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio no aconsegueix que l'Anna i en Marc es deixin de veure, fins que un dia fa fora de mala manera en Marc; l'Anna no entén la mania que el seu pare té al Marc.

23:50 Extres Coproduccions - El Gebre
23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Noves estratègies del Víctor per lligar-se la Magnòlia. La sort s'aliarà amb ell. El Salvador entén que l'obstacle a salvar és el Gerard. La Cèlia i el Martorell, per separat, tenen la mateixa idea.

00:24 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Raquel no es veu amb cor de treure's la pressió del Ferran. L'Oriol ja no està d'acord amb el Julià. Ell no pensa col.laborar. La Cèlia i el Martorell coincideixen al cinema. Els Murado continuen esperant l'Alfred al burguer.

01:00 Beverly Hills - Les coses que fem per amor
01:41 Beverly Hills - Loser takes all
02:25 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego es posa furiós quan descobreix Ghislaine i Sam parlant del casino a darrera seu. Chloe i Blanc comparteixen un bany. Daniel anima Ghislaine per què parli dels seus problemes.

02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Chloe descobreix que l'autèntic nom de Blanc és Stefan Noir. Diego s'adona que el "fantasma" és l'ex-amant del seu fill, Stefan Noir. Elizabeth encobreix el benefactor del "Riviera Times".

03:15 Extres Coproduccions - El Gebre
03:20 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio i l'Emilia es retroben després de molts anys. L'Emilia li recorda que té un fill, en Marc. L'Antonio intenta fer entendre a la Rosa que en Marc no és un xicot per a l'Anna. Però arriba una carta a casa de la Rosa.

03:46 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa ha rebut un anònim que diu que el seu marit amaga coses de la seva vida. L'Antonio intenta treure-li importància. En Ferran diu a la Mònica que se'n va a viure sol. La Victòria segueix empipada per l'enrenou de les obres del supermercat. En Marc i l'Anna continuen veient-se. L'Antonio decideix enviar a l'Anna als EUA, però ella s'hi nega.

04:15 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Rosa troba a les escombraries un altre anònim que inculpa l'Antonio. Aquest intenta aconseguir l'adreça de l'Emília per aturar els anònims. La Victòria demana a en Ricard que es llegeixi uns papers del seu pare.

04:43 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio no aconsegueix que l'Anna i en Marc es deixin de veure, fins que un dia fa fora de mala manera en Marc; l'Anna no entén la mania que el seu pare té al Marc.

05:05 El cor de la ciutat - Cap. 1857
tancar

Cap. 1857

La Sandra s'enfronta amb la professora per la beca d'en Nico. L'acusació de la K no s'aguanta gaire, però fa el seu efecte. En Marcel fa el salt a en Fede... En David camina pel costat fosc i avui en fa una de grossa. La Paquita no veu gens clara la recobrada amistat de la Marta i en Marc.

05:35 Beverly Hills - Les coses que fem per amor
06:16 Beverly Hills - Loser takes all