TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:27 Notícies 3/24
09:26 Notícies 3/24
09:57 Notícies 3/24
10:27 Notícies 3/24
11:30 Plats bruts - Tinc defensa
tancar

Tinc defensa

La Carbonell torna al pis del Lopes i el David: s'ha separat de l'Oriol. El David i el Lopes descobreixen per casualitat que l'Oriol és propietari de moltes terres, i empenyen deliberadament al divorci la Carbonell i l'Oriol per treure'n benefici. D'altra banda, el Pol, la Mercedes i l'Emma descobreixen que el Ramon coneix el Sergi Barjuan i el volen convidar al bar Maurici.

12:01 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

El David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies "mesetàries" al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo". Al cap de poc, els seus prejudicis es converteixen en elogis.

12:26 Plats bruts - Tinc un pla
tancar

Tinc un pla

L'Emma presenta el David a la Lola, una antiga amiga. Ell queda embadalit i amb l'ajuda de la Carbonell munta una festa al pis per convidar-la. D'altra banda, al Lopes li cau "l'encàrrec" de fer de cangur d'un nadó, el "Bofarullet", fill dels amos de Ràdio Bofarull. Tots es troben a la festa.

12:54 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Un poble francès - L'alliberament
tancar

L'alliberament

L'Antoine aconsegueix detenir el Marchetti i el porta a la comissaria amb el seu fill, el David. El Bériot rep l'ordre del seu superior de traslladar el Marchetti aquella mateixa tarda a Dijon, on se'l jutjarà amb alters col·laboradors. Mentrestant, el Daniel Larcher i l'Hortense intenten fugir però els aturen, i la multitud talla els cabells a l'examant del Heinrich Müller i la passeja pel poble en un carro.

16:31 Vera - El fill pròdig
tancar

El fill pròdig

John Warnock mor d'una punyalada en un carreró quan esperava una noia que s'acaba de lligar. Sembla que, a més de lligar, li agradava buscar brega, perquè el forense li troba unes quantes fractures antigues al cos. Però la descoberta més sorprenent és que, tot i que es tractava d'un policia acabat de retirar, hi ha indicis que es dedicava a activitats no gaire legals. La seva germana confirma a la Vera que no era un angelet.

18:06 Julie Lescaut - Sortida al Sena
tancar

Sortida al Sena

Els agents de la brigada fluvial de la policia troben el cos d'una dona al Sena. Quan la comissària Lescaut els interroga, de seguida s'adona que alguna cosa els amoïna. Resulta que la morta era la companya d'un dels seus col·legues, i que ell ha desaparegut. La investigació comença a la feina de la víctima, una gran embarcació convertida en club de moda. Allà descobreixen la identitat autèntica de la dona i poden anar a escorcollar casa seva.

19:38 Moments APM?
19:41 Moments APM?
19:42 Moments APM?
19:45 Moments APM?
19:58 Moments APM?
20:20 Moments APM?
20:28 TV3xUnTub - Jordi Basté
tancar

Jordi Basté

"TV3XUNTUB" ¿ JORDI BASTÉ Jordi Basté torna a TV3 amb el programa de tecnologia "No pot ser!", en què no para de fer cara de sorpresa pel que li depara el futur. A TV3xUnTub parlarà de quina relació té amb la tecnologia i de com ha estat la seva tornada a TV3. L'"story" de Jordi Basté i el resum de la setmana de TV3, dissabte a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa una cara coneguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele. "TV3XUnTub" s'emet cada dissabte a les 13.15, per TV3. Durada: 25 minuts

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Cool hunters - Escape room
tancar

Escape room

Sí, els escape room estan de moda i segurament d'oferta perquè es munten a qualsevol lloc i de qualsevol cosa. El Serapi no ho acaba d'entendre: de veritat té gràcia passar una hora tancat, sense poder sortir, en un espai claustrofòbic, amb molts molts nervis i pagant? Qui els idea, un psicòpata? Doncs resulta que hi ha veritables especialistes "escapistes" que ja porten gairebé mil escape rooms superats. Maduraran algun dia? El Serapi creu que no.

22:27 Pròxima estació
23:21 Lokus Day - Capítol 3
23:53 Pel·lícula - El vol del Fènix
tancar

El vol del Fènix

EL VOL DEL FÈNIX (Flight of the Phoenix) Idioma versió original: anglès Producció: Twentieth Century Fox Film Corporation, Davis Entertainment, Aldrich Group i Optional Pictures, 2004 (Estats Units) Direcció: John Moore Durada: 107 minuts Guió: Scott Frank i Edwards Burns, basat en el guió de la pel·lícula de 1965 "The flight of the Phoenix", de Lukas Heller Fotografia: Brendan Galvin (color) Música: Marco Beltrami Intèrprets: Dennis Quaid (Frank Towns), Tyrese Gibson (A.J.), Giovanni Ribisi (Elliott), Miranda Otto (Kelly), Hugh Laurie (Ian), Tony Curran (Rodney) Un avió s'estavella al desert de Mongòlia. Els supervivents s'enfronten a les dures condicions climàtiques, a la manca de provisions i a la nul·la esperança d'un rescat. A mesura que el temps passa, l'única idea que tenen per poder sobreviure és gairebé un impossible: construir un nou avió amb les peces que no van quedar danyades en l'accident.

01:37 Gran Reserva. Cultura - L'illa del tresor - Xavier Rubert de Ventós
tancar

L'illa del tresor - Xavier Rubert de Ventós

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

02:02 Gran Reserva. Cultura - L'illa del tresor - Joan Pere Viladecans
tancar

L'illa del tresor - Joan Pere Viladecans

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

02:32 Ritmes a l'aula - Qué pasa contigo, trio?
03:02 Cava de Blues - BLAS PICON & THE JUNK EXPRESS
tancar

BLAS PICON & THE JUNK EXPRESS

Cava de Blues és un espai dedicat a les noves creacions de 14 grups del país que es dediquen a aquest gènere musical. En aquesta edició, els grups que hi trobareu són: -A contrablues -Blas Picón & The Junk Espress -Bullfrog Electric Blues Experience -Dusa'ns Flying Blues Band -Dani Baraldés & The XX Band -Emili Baleriola Blues Quartet -Dani Nel·lo & Mario Cobo -Ivan Kovacevic 5 Spots -JG Acoustic Gang -John Big Stone & The Blues Workers -Legacaster! The Hillbilly Trio -Martini Surfers -Susan Santos & The Papa's Red Band -The Paparellos

03:47 Fusió i swing a l'estudi - JOAN SANMARTÍ "QUATRE ELEMENTS"
tancar

JOAN SANMARTÍ "QUATRE ELEMENTS"

El guitarrista barceloní ens presenta Quatre Elements; formació en què, acompanyat de tres músics magnífics, proposa una col·lecció de composicions originals, amb el nom de "Cruïlles". En aquest projecte Sanmarti es concentra gairebé exclusivament en la utilització de la guitarra acústica. Els Quatre Elements són: Oriol Roca al contrabaix, Guillem Arnedo a la bateria, Marc Miralta al vibrafon i Joan Sanmartí a les guitarres.

04:33 Jazz a l'estudi - My friend Marcko
tancar

My friend Marcko

Aportant les seves composicions trobem el menorquí Marco Mezquida: un dels pianistes més actius, més joves i més valorats de la nova fornada de músics de jazz fets a Barcelona, junt amb el contrabaixista escandinau Marko Lohikari i el bateria sud-americà Carlos Falanga. Temes propis i estàndars on aconsegueixen el repte de tenir un"sò de grup propi", un sò orgànic, fluid, sense estridències però alhora apassionat que us captivarà.

05:33 Jazz a l'estudi - Albert Sanz Trio
tancar

Albert Sanz Trio

Avui entra a l'estudi el pianista Albert Sanz en format de trio, la formació ideal segons ell, per a investigar la melodia i el ritme i dur-los cap a un nou espai obert. Ve acompanyat de Masatochi Kamaguchi al contrabaix, i Javier Vercher al saxo, i la perfecta fusió de tots tres ens convida a un viatge capaç de transportar-nos a un món imaginari.

05:37 Jazz a l'estudi - Nu-Roots
tancar

Nu-Roots

Aquest és el projecte del solista David Pastor creat amb el desig de buscar noves textures sonores i noves rítmiques per als seus vells temes, interpretades tant amb la trompeta com amb teclats, junt a dos músics de solvent i àmplia trajectòria a l'escena catalana de fusió com són Toni Pagès a la batería i José Luis Guart al piano i als teclats.

05:52 Videoclips catalans - Victor Magan & Jose AM ft Jay Martin - Won't Let Go
05:56 Videoclips catalans - la Folie - A foc lent
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Pel·lícula - El club social de Cheyenne
tancar

El club social de Cheyenne

EL CLUB SOCIAL DE CHEYENNE (The Cheyenne social club) Idioma versió original: anglès Producció: Gene Kelly per a Warner, 1970 (Estats Units) Direcció: Gene Kelly Durada: 98 minuts Guió: James Lee Barrett Fotografia: William H. Clothier (color) Música: Walter Scharf Intèrprets: James Stewart (John O'Hanlan), Henry Fonda (Harley Sullivan), Shriley Jones (Jenny), Sue Ane Langdon (Opal Ann), Elaine Devry (Pauline), Robert Middleton John O'Hanlan, un cowboy que volta per Texas, rep una carta comunicant-li que és l'únic hereu del negoci del seu germà, el club social de Cheyenne. Ell se n'hi va, sense tenir cap idea de quina mena de negoci és. En arribar a Cheyenne, un advocat li entrega una suma important en concepte dels beneficis que li pertoquen. Quan O'Hanlan arriba finalment al local i descobreix que es tracta d'un prostíbul es proposa despatxar totes les dones i convertir-lo en un hotel. Però la reacció de la població de Cheyenne és de protesta general.

23:51 Pel·lícula - Charro
tancar

Charro

CHARRO (Charro!) Idioma versió original: anglès Producció: Charles Marquis Warren per a Warner, 1969 (Estats Units) Direcció: Charles Marquis Warren Durada: 97 minuts Guió: Charles Marquis Warren Fotografia: Ellsworth Fredericks (Technicolor) Música: Hugo Montenegro Intèrprets: Elvis Presley (Jess Wade), Ina Balin (Tracy), Victor French (Vince), Barbara Werle (Sara Ramsey), Solomon Sturges (Billy Roy), Paul Brinegar (Opie Keetch) A finals del segle XIX Jess Wade torna a la frontera mexicana cridat urgentment per una noia que havia estat promesa seva. Es tracta d'una trampa d'antics companys seus que ara actuen al marge de la llei i que el segresten. Se l'emporten al mateix amagatall on tenen un canó de plata i or robat a Mèxic i preparen un cartell de recerca on es presenta Jess com a autor del robatori, tot oferint una recompensa per qui el capturi. Però Jess aconsegueix escapar-se i arribar a un poble on coneix el xèrif, a qui demana protecció.

01:27 Història de la Humanitat - El temps de la indústria
tancar

El temps de la indústria

En aquest setè episodi d'Història de la Humanitat, analitzarem els canvis que va generar la revolució industrial que es va originar a Europa i que va posar els fonaments del món modern. L'augment generalitzat de la producció va provocar la necessitat de trobar noves fonts de matèries primeres i al mateix temps la necessitat d'obrir mercats nous on vendre els productes de les noves fàbriques, i aquesta reorganització del món va acabar desembocant en la guerra que havia de posar fi a totes les guerres.

02:16 El lloc dels fets - Matar el Rei - Palau Reial de Barcelona
tancar

Matar el Rei - Palau Reial de Barcelona

L'any 1492 és per a la història hispànica l'any de la descoberta d'Amèrica, l'inici d'un imperi. Però també va ser l'any en què els Reis Catòlics visitaven Barcelona després d'11 anys de no fer-ho Només feia 6 anys del final de la segona guerra remença, que havia enfrontat els pagesos contra Ferran el Catòlic. La pau s'aguantava amb pinces i el casament d'Isabel i Ferran volia unir dues corones sota un sol matrimoni, amb l'ajuda repressiva de la Inquisició. El 7 de desembre de 1492, el rei Ferran II d'Aragó, era al Saló del Tinell, celebrant una sessió de precs i greuges amb ciutadans. Al sortir del Palau Reial, va succeir un fet que va estar a punt de canviar la nostra historia.

02:42 El lloc dels fets - El filipista rebel - Universitat de Cervera
tancar

El filipista rebel - Universitat de Cervera

Les caigudes de Barcelona i Cardona l'any 1714 van deixar les mans lliures a les tropes borbòniques per començar la repressió a Catalunya. Les poblacions que havien donat suport a l'arxiduc Carles eren violentament castigades, però aquelles que eren al costat de Felip d'Anjou eren recompensades. L'any 1716, Felip V va publicar el Decret de Nova Planta, que abolia les lleis, furs i institucions de Catalunya i instaurava l'absolutisme. Tot el país quedava desmantellat, incloent-hi les universitats. Una situació que havia de marcar la història de la Universitat de Cervera, el 1748, la gran aposta educativa de Felip V a escala estatal. I tot es va complicar quan el filipista Manuel Alòs es va enfrontar amb l'autoritat reial.

03:07 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

03:37 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

"L'illa del tresor", de Joan Barril i Joan Ollé, estrena temporada i ho fa col·laborant amb "La Setmana de TV3", dedicada, en aquesta edició al canvi climàtic. Convidat: JAVIER MARTÍN-VIDE, catedràtic de Geografia física Després de l'hivern, torna la primavera televisiva al 33. L'Illa del Tresor estrena temporada aquest dijous amb noves emissions carregades d'aventura poètica. I arrenca precisament en La Setmana de TV3, aquest any consagrada al canvi climàtic. Sobre els perills que assetgen el planeta, l'observació de la natura, la situació dels animals, i fins i tot els crepuscles de Blade Runner ens en parla a l'entrevista el catedràtic Javier Martín-Vide, geògraf i mestre de reconeguts meteoròlegs. Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé demostren com els elements poden mutar per efecte del clima, com un rellotge de sorra pot funcionar al revés, i com l'escalfament pot esdevenir apocal·líptica poesia visual.

04:01 Karakia - Gladys, el ritme interior
tancar

Gladys, el ritme interior

La Gladys va néixer a Porto-Novo, la capital de Benín, un país petit i poc conegut en comparació a d'altres que l'envolten en aquest gran cresol de cultures que és l'Africa de l'oest. Des que tenia 12 anys, la Gladys ha viscut fora de Benín, a Bèlgica i a França, però des que és a Catalunya dedica més temps a conèixer i a divulgar les seves arrels. Ho fa també per l'Arnau, el fill que ella i en Nils volen educar des de Sabadell amb respecte cap a les dues cultures. En aquesta petita immersió als costums, tradicions, llengua i gastronomia del país de la Gladys comptarem també amb en David, un percussionista i la seva família, enamorats d'Àfrica, que ens acostaran a la música d'aquella zona. I també amb la Pamela, que ha viscut fins fa poc a Cotonou, la capital econòmica de Benín; ella ajudarà la Gladys en la preparació de plats tan populars allà com l'"abobo", a base de fesols. Aprendrem a fer purés com l'"ami'ó" (farina de blat i d'arròs) i el "telibo" (farina de nyam), a cuinar el pollastre al gustós estil africà i coneixerem ingredients tan exòtics com l'"asrokui", la llavor triturada d'una poma silvestre.

04:36 Karakia - Jordi i les illes de ben lluny
tancar

Jordi i les illes de ben lluny

En Jordi respon a la imatge d'un aventurer modern. Carregat sempre amb la seva càmera de fotos, escriu articles, llibres, blogs, fa conferències i, sobretot, viatja. Si seguim els seus itineraris, veurem que ha visitat més de 60 països i sempre torna amb milers de coses per explicar. Dos territoris el tenen especialment captivat: l'àrtic i les illes del Pacífic. D'entre aquests dos mons tan diferents, ha triat les illes Hawaii per oferir-nos un tast de la seva cultura. Notareu de seguida el punt de vista científic d'en Jordi. És biòleg i s'aplica amb rigor i passió a la divulgació dels seus descobriments. Amb ell aprendrem moltes coses de la història de les illes, des que el segle XVIII va arribar-hi el capità Cook, i especialment moltes coses sobre els ingredients i els plats més representatius. Amb ell i els seus convidats gaudirem d'un "luau", un àpat festiu a base de "poi" (crema de taro), "poke" (peix cru marinat), "lau lau" (farcellets de carn de porc), "spam musubi", un plat que ajunta menjar d'arrel japonesa amb un peculiar producte enllaunat, i també haupia, una mena de púding de coco. No us perdeu la sorpresa final: una barreja de música (ukulele) i balls típics (hula) mentre aprenem unes paraules en hawaià.

05:11 Bèsties - El porc senglar
tancar

El porc senglar

Es desvelarà la vida secreta dels porcs i les seves relacions amb altres animals del bosc i també, és clar, les seves relacions amb l'home. A la major part del país, el porc és una especie de caça que té por de l'home. A Collserola, però, la situació canvia i els porcs s'acosten a les cases buscant menjar, estimulats per gent que els en dóna expressament. Però, a la llarga, això és perjudicial per als mateixos porcs, que han de ser capturats i retirats de la natura perquè han perdut l'instint de supervivència al bosc i s'han convertit en paràsits dels humans.

05:34 Xarxa Natura - Aigüestortes
tancar

Aigüestortes

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:40 Xarxa Natura - Sebes
tancar

Sebes

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:45 Videoclips catalans - Carlos Sadness - Te quiero un poco
05:49 Videoclips catalans - Love of Lesbian - El Yin y el Yen
05:52 Videoclips catalans - Paula Valls - Circles
05:55 Videoclips catalans - Sara terraza - Share your song
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Superpapawa
tancar

Superpapawa

Un súper heroi sense gent per salvar no és ningú. Superman ha acabat ja amb tots els dolents de la ciutat i n'està fart. Necessita una mica d'acció! Lluita! Super dolents amb nous poders a qui poder esbatussar! A la seva superoída arriben el crits esfereïdors d'un grup d'illencs en perill. Sense dubtar-ho, es posa els calçons, la capa i¿ marxa volant a salvar Papawa d'un nou supermalvat¿ o d'uns quants?

06:06 Papawa - Capità Papawa
tancar

Capità Papawa

Et mereixes ser el capità del Queen Mary? Creus que amb tu el Titànic no s'hagués enfonsat? Deixa-ho tot i vine a Papawa, el vaixell més luxós del planeta busca capità. Rere la porta del bungalou hi ha un gran vaixell batejat amb el teu nom, una tripulació de luxe al teu servei i l'oceà¿ Ara només cal esperar que la travessia sigui tranquil·la! A Papawa? Impossible! Estigues preparat per l'onatge!

06:16 Doraemon - L'elixir duplicador / Adéu, Trompeta
tancar

L'elixir duplicador / Adéu, Trompeta

En Nobita no vol menjar-se el seu últim panet de castanya perquè no vol quedar-se'n sense. Per això li demana ajuda a en Doraemon, que haurà de fer servir l'elixir duplicador per fer possible que hi hagi més panets. Més endavant, tots els amics d'en Nobita presumeixen de les seves mascotes, així que en Nobita pensa que a ell també li agradaria tenir un animal, però no una mascota qualsevol, sinó un animal salvatge.

06:39 Doraemon - Un fantasma de veritat
tancar

Un fantasma de veritat

Són les vacances d'estiu i en Gegant proposa a tota la colla anar a passar uns dies al temple on viu el seu oncle. En Nobita i en Doraemon estan molt contents perquè també hi estan convidats, però, en realitat, el que tramen en Gegant i en Suneo és espantar en Nobita amb històries de fantasmes.

07:02 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i l'indi Geronimo
tancar

Les Tres Bessones i l'indi Geronimo

L'indi Gerónimo i la seva tribu viuen feliços al seu campament, fins que l'home blanc hi construeix un gran centre comercial a la vora. Les Bessones volen ajudar els indis a adaptar-se a la vida moderna, però en Gerónimo fuig.

07:26 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes
tancar

Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes

Les Tres Bessones apareixen a la biblioteca d'en Sherlock Holmes, on es troben amb el detectiu i el seu inseparable amic Watson. Amb ells, les tres nenes aniran a rescatar la Bruixa Avorrida, presonera d'uns fantasmes escocesos.

07:52 Bola & Bill - Aniversaris
tancar

Aniversaris

Avui coincideixen dos aniversaris: el del Caporal i el de la Carolina. El Caporal reclama regals a la seva mestressa i ella li organitza una festa, però sense gaire bon resultat. Mentrestant, el Bola i el Bill s'assabenten casualment que la Carolina fa 69 anys. Com que creuen que no li agradarà que li recordin que és vella, fan tot el possible perquè ella no s'adoni que compleix anys, però al final tot se sap.

08:04 Bola & Bill - El misteri del gos invisible
tancar

El misteri del gos invisible

Avui, el Bola i el Bill s'han posat a jugar a detectius. Gràcies al seu olfacte i capacitat de deducció, el primer cas el resolen en un tres i no res. Tot seguit, topen amb un misteri que no serà tan fàcil de solucionar: al barri hi ha un gos invisible que es passeja amunt i avall, fent crits estranys i espantant gossos i humans. Els nostres amics hauran d'investigar aquest cas a fons.

08:18 Mya Go - Mya Go va de pesca
tancar

Mya Go va de pesca

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el Papa Go porta la Mya Go i els seus amics a pescar. El Papa Go està impacient per ensenyar-li al Henry Fix la seva nova canya de pescar, però la canya del Henry Fix sembla que li dona mil voltes! Ara només falta saber si algú portarà algun peix a casa per sopar!

08:23 Mya Go - Mya Go va a l'excavació
tancar

Mya Go va a l'excavació

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go i els seus companys de classe són al Museu de Cadadia aprenent coses d'arqueologia amb el professor Dusty Bones. La Mya Go està convençuda que el Doggy Go també podria ser arqueòleg, perquè li encanta fer forats al jardí i enterrar-hi ossos per menjar-se'ls més tard! Què trobaran la Mya i els seus amics quan tornin a casa i comencin a buscar coses enterrades al jardí de la Família Go?

08:28 Mya Go - Mya Go i el caos de les galetes
tancar

Mya Go i el caos de les galetes

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el Papa Go ajuda la Mya Go i els seus amics a fer galetes. Mentre esperen que es refredin, la Mya Go i els seus amics juguen a un joc, mentre el Papa Go, una mica adormit, surt al jardí aaa... treballar? Però, on han anat a parar les galetes? Els nens surten al jardí a veure qui se les està cruspint. I és que devien ser tan bones!

08:33 El Mic i els seus amics - Cantem "Quatre pedres hi ha al carrer"
tancar

Cantem "Quatre pedres hi ha al carrer"

Quan volem saber a qui toca beure suc, cantem una cançó per triar

08:59 Els Mini Ninges - Als núvols
tancar

Als núvols

Com cada any, els ocells comencen la seva migració cap al sud. Al mateix temps, la Shoko es prepara per caçar-ne tants com pugui per ampliar el seu exèrcit de samurais voladors. Els Mini Ninges ho volen impedir de totes totes, i surten a interceptar-los amb un globus que ha dissenyat el Shun. En teoria, la Kunoichi s'ha de quedar a terra per guiar l'aterratge, però la mini ninja té altres plans.

09:10 Els Mini Ninges - Com s'arregla, això?
tancar

Com s'arregla, això?

Avui, els ninges han baixat al poblat per participar en el dia del Kintsugi, una jornada perquè la gent repari els objectes trencats i els doni una nova vida. Al mateix temps, els samurais del senyor Ashida s'han començat a espatllar i van amunt i avall com bojos. El Kitsune s'ha d'emportar tots els samurais defectuosos per llençar-los per un precipici, però no es veu amb cor de complir l'ordre del seu amo.

09:21 Oddbods - Un pas per davant
tancar

Un pas per davant

Avui ha nevat i el Pogo només veu noves possibilitats per a fer bromes. Amb tots els veïns enfadats, els seus amics l'obliguen a apuntar-se a un camp d'entrenament amb la intenció que es torni més disciplinat i menys impulsiu. Sembla ser que el Pogo ha trobat un sergent molt estricte que veu venir totes les bromes del Pogo abans no pugui fer-les. Això acabarà en una batalla entre dos caràcters igual de tossuts. Qui guanyarà?

09:28 Oddbods - Els Oddbods estan malalts
tancar

Els Oddbods estan malalts

Quan una malaltia infecciosa afecta tot el veïnat, el Zee ha de fer-se càrrec dels seus amics, que pateixen un ampli ventall de símptomes. La Bubbles intentarà trobar una cura, mentre que el Zee es deixarà la pell per assegurar-se que els seus companys estan còmodes i que no es mouen d'on son, per tal que no escampin la malaltia per tota Oddsville. Aconseguirà el Zee retenir els seus amics i aconseguir que el virus no s'escampi?

09:35 Oddbods - La casa de l'arbre
tancar

La casa de l'arbre

La Newt pateix intentant muntar una casa de l'arbre per peces i el Fuse fa una aparició per ajudar-la. Tot i així, ell té una idea molt diferent de com ha de ser una casa de l'arbre, i ben aviat descarta la idea de la Newt de la casa per peces i comença a construir una caseta al seu gust. A la Newt no li agrada gens el gir que ha donat la seva caseta, i així és com comencen les disputes. Quin estil guanyarà?

09:44 Oddbods - Qui soc jo?
tancar

Qui soc jo?

En un moment en que el Jeff es troba una mica susceptible, fa que sense voler el Pogo caigui a terra i perdi la memòria i la personalitat. El Jeff, que se sent culpable de l'accident, decideix rehabilitar el Pogo. Però les coses no van com ell ho havia planejat i el Pogo comença a adoptar les formes i el caràcter del seu cuidador, i ben aviat el Jeff haurà de fer-se càrrec d'una versió encara més empipadora d'ell mateix.

09:51 Oddbods - L'energia de les crispetes
tancar

L'energia de les crispetes

Un grup d'aliens envaeixen el veïnat, i un d'ells es converteix en un clon de la Newt que vol cruspir-se totes les crispetes que troba. Mentrestant, la Newt està atrapada en una misteriosa nau espacial. Quan trigaran els seus companys en adonar-se de què passa i rescatar la seva amiga?

09:57 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

10:04 En Grizzy i els Lèmmings - Ós rebobinador
tancar

Ós rebobinador

En Grizzy troba un cronòmetre al garatge que permet rebobinar el temps durant un minut i, fins i tot, aturar el temps i el moviment al seu voltant. Això li donarà un avantatge força gran envers els lèmmings, sempre, però, que no li prenguin el cronòmetre.

10:11 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings aràcnids
tancar

Lèmmings aràcnids

Els lèmmings han atrapat una aranya molt petita que fan servir per fer salt de pont amb la seva teranyina enganxosa i elàstica. Però en Grizzy no té cap intenció de deixar que l'aranya l'atrapi en la seva teranyina i decideix liquidar l'insecte. No obstant això, la tasca es complica molt més quan descobreix que les aranyes li fan por.

10:19 En Grizzy i els Lèmmings - Aerolínia lemming
tancar

Aerolínia lemming

Una sèrie d'estranys objectes s'han convertit en globus aerostàtics i ara floten per tota la cabana, i molesten en Grizzy quan mira la televisió. Quan veu que els lèmmings dalt d'aquests curiosos zepelins, en Grizzy entén que els haurà de prendre tan de pressa com pugui la bombona d'heli i els globus si vol veure la televisió tranquil·lament.

10:25 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós a l'atzar
tancar

Un ós a l'atzar

En Grizzy i els lèmmings es barallen per les tapes dels pots de crema de xocolata, que inclouen fitxes per participar en un sorteig de premis. De fet, al costat de supermercat hi ha dues màquines que accepten les fitxes i donen premis diversos. Entre les recompenses hi ha una clau per accedir al gran premi...: un pot gegant de Yummy protegit per una cúpula de vidre.

10:32 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

10:39 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El detectiu Barzer (2a part)
tancar

El detectiu Barzer (2a part)

El Bruc reconeix que és ell qui va amagar la gerra de mel perquè el Barzer tingués un cas per investigar. Però vet aquí que la gerra desapareix de veritat i el Barzer comença a buscar pistes per resoldre el cas. Però tots els presumptes sospitosos tenen coartada.

10:51 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Entusiasmats per les cartes
tancar

Entusiasmats per les cartes

Alguns animals del bosc van bojos per unes cartes que surten en uns paquets de panses que el Tiki els ven a canvi de menjar. El Barzer està tan obsessionat per aconseguir les cartes més bones que no pensa en res més. El Vick aprofitarà la dèria de l'ós per les cartes per donar-li una bona lliçó.

11:01 Els germans Kratt - A la recerca del puma de Florida
tancar

A la recerca del puma de Florida

L'equip dels germans Kratt busca un puma de Florida i el primer exemplar que troben és una femella que està ferida. La primera feina que tenen és curar-la, però després descobreixen que té cadells i llavors els han d'anar a protegir i a alimentar mentre la seva mare no ho pot fer. El Chris i el Martin es disposen a fer de cangurs de dues cries de puma.

11:23 L'inspector Gadget - Fugint d'una sala amb vistes
tancar

Fugint d'una sala amb vistes

El doctor Gang, cansat que el baró Von Dits d'Acer guanyi més premis malvats que no pas ell, decideix eliminar en Gadget d'una vegada per totes. Per aconseguir-ho, li prepara una trampa: el tancarà en una sala de la qual li serà impossible escapar-se i ho retransmetrà tot en directe per televisió. No cal dir que l'encarregat de portar aquesta tasca a bon port serà en Tristan, el seu lleial nebot.

11:34 L'inspector Gadget - Plou terror
tancar

Plou terror

El doctor Gang té intenció d'escampar el terror arreu del planeta amb el seu nou invent, el Trastornador Climàtic, capaç de crear tota mena de cataclismes naturals amb un pronòstic d'allò més catastròfic. En Tristan serà l'encarregat d'executar el pla, i l'inspector Gadget, de fer que plogui sobre mullat. I la Sophie, que està de vacances a Costa Rica, haurà de fer de tot i més per poder veure el sol!

11:48 Avatar, la llegenda de la Korra - S'ha acabat el joc
tancar

S'ha acabat el joc

La Korra i en Mako es presenten al míting victoriós de l'Amon per fer saber a tots els seus seguidors que en realitat és un mestre de l'aigua i de la sang, i que és gràcies al domini de la sang que pot prendre el domini dels elements als altres mestres. Alhora, en Bolin, l'Asami i el general Iroh es presenten a l'aeròdrom dels igualitaristes per mirar d'impedir que l'aviació de l'Amon es pugui enlairar.

12:10 Avatar, la llegenda de la Korra - L'esperit rebel
tancar

L'esperit rebel

Ja fa sis mesos que la Korra va vèncer l'Amon i els igualitaristes. Des de llavors, el Consell de la República s'ha dissolt i la República Unida ha elegit el seu primer president democràtic. La Korra i en Mako han deixat les Fures de Ferro, ella per centrar-se en l'entrenament d'avatar i ell per entrar a la policia. I el pobre Bolin no acaba de sortir-se'n amb els nous companys.

12:33 El detectiu Conan - En Kogoro és bona persona (2a part)
tancar

En Kogoro és bona persona (2a part)

En Conan ha deduït que l'assassí d'en Gensuke Denkawa és un dels tres veïns que han trobat el cadàver. Aparentment, tenen coartada: ahir, quan van marxar de l'edifici, la víctima tenia la tele posada a tot volum i feia zàping. Això demostraria que cap dels tres era al lloc dels fets quan van matar en Gensuke. Però en Conan sap que tot és un muntatge i, amb la seva ajuda, el fals Kogoro resoldrà el cas.

12:55 El detectiu Conan - A la recerca de l'escarbat de Miyama
tancar

A la recerca de l'escarbat de Miyama

El doctor Agasa visita un vell amic seu que viu a la muntanya, i s'hi emporta els nens perquè puguin capturar escarabats gegants. En Conan i els nens col·loquen esquers enmig d'una roureda i, a mitja nit, surten tots plegats a caçar els escarabats. Quan tornen a casa de l'amic del doctor, se'l troben a terra mig estabornit. Abans de desmaiar-se, els dona una pista sobre la identitat del seu agressor: "Escarabat de Miyama".

13:17 En Grizzy i els Lèmmings - Sonata en ós major
tancar

Sonata en ós major

En Grizzy vols desfer-se del piano del garatge, però als lèmmings els encanta per fer aldarull. De tota manera, quan s'adona que a la seva ossa estimada li encanta la cançó "Per a Elisa", en Grizzy decideix aprendre a tocar el piano com un autèntic professional.

13:24 En Grizzy i els Lèmmings - Multiplicació d'óssos
tancar

Multiplicació d'óssos

Els lèmmings troben una caixa negra que ha caigut d'un comboi ultrasecret de l'exèrcit canadenc. Aquesta caixa negra emet un raig làser que divideix els objectes en múltiples versions en miniatura. I si els lèmmings poguéssim batallar amb molts Grizzys petits en comptes d'un de gros?

13:31 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

13:37 En Grizzy i els Lèmmings - Formació extrema
tancar

Formació extrema

A la cabana del guarda forestal, en Grizzy troba un aparell tecnològic que permet aprendre qualsevol cosa: cosir, papiroflèxia, arts marcials, entre d'altres coses. Només s'ha d'enganxar un elèctrode al cervell i, en un segon, en Grizzy podrà ser l'os perfecte! Però primer ha de trobar un programa que li ensenyi com desfer-se dels lèmmings.

13:44 En Grizzy i els Lèmmings - Memòria d'ós
tancar

Memòria d'ós

En Grizzy i els lèmmings troben casualment una caixa de metall enganxada en una branca del penya-segat. En veure-la, els porta records del moment de la seva infància en què es van conèixer.

13:50 En Grizzy i els Lèmmings - Art animal
tancar

Art animal

En Grizzy vol impressionar la seva ossa estimada amb una escultura de fusta. Però quan es gira, els lèmmings comencen a rosegar l'obra de l'artista per transformar-la en un tobogan. En Grizzy s'haurà de desfer dels lèmmings sense que la seva model s'adoni del que passa. Tot un art!

13:57 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Faraó
tancar

El Faraó

El Jalil, germà de l'Alix, que va a la mateixa classe que la Marinette i l'Aya, és un expert en l'antic Egipte. Tan expert, que acaba obsessionat amb Tutankamon i amb un ritual per fer reviure la princesa Nefertiti. El resultat del ritual obligarà Ladybug i el Cat Noir a fer servir tots els seus poders per evitar que l'Alya sigui sacrificada.

14:19 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Bombollador
tancar

El Bombollador

Aquesta vegada, l'Esfinx aprofita el ressentiment del Nino contra els adults per crear un personatge malvat a la seva mida, el Bombollador, capaç de tancar els seus enemics dins d'una bombolla i engegar-los cap al cel. Però un cop més, les habilitats de Ladybug i el Gat Negre salvaran els nens de la ciutat de París.

14:41 Els pingüins de Madagascar - Cançó de bressol per a pingüins / Un boà de boa
tancar

Cançó de bressol per a pingüins / Un boà de boa

En Rico, el Recluta i en Kowalski tenen la missió de rescatar de les clavegueres el raig "frescoritzador" que ha transformat el capità en un nadó. Saps qui li farà de cangur, mentrestant? El rei Julien! Més tard, en Savio, la boa constrictor que s'ha escapat del zoo de Hoboken, capturarà tots els animals del zoo de Central Park, menys el rei Julien, que ara mateix és l'única esperança!

15:03 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

15:24 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - A ulls clucs
tancar

A ulls clucs

El Junjie i el Chao són dos mestres de kung-fu que fan una visita al Palau de Jade per comprovar com li van les coses al mestre Shifu. Els tres mestres fan un combat cerimonial d'entrenament en què no poden estar presents els alumnes. Però el Po desobeeix el Shifu i fa que expulsin del palau el seu mestre i els Cinc Furiosos.

15:46 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - El dia del repte
tancar

El dia del repte

El Po queda parat quan el Shifu li diu que és el Dia del Repte. Aquell qui derroti el Po en combat abans no es pongui el sol, es convertirà en el nou Guerrer del Drac. Per complicar les coses, el Hundun, el rinoceront obsessionat a venjar-se del Po, s'escapa de la presó de Chor Ghom.

16:09 Comptem amb la Paula - La casa de vacances a la selva
tancar

La casa de vacances a la selva

El senyor Tòtem convida la Paula i els seus amics a la selva a veure la seva nova casa de vacances. La casa està tota foradada, però ell no hi pot fer res perquè no té mans. Per això demana ajuda a la mainada. Ells accepten d'ajudar-lo encantats, però hi ha un forat que se'ls resisteix. Seran capaços, la colla d'amics, d'ajudar el senyor Tòtem a tapar tots els forats?

16:19 Comptem amb la Paula - Quin temps fa?
tancar

Quin temps fa?

Aprofitant que fa un dia assolellat, la Paula i els seus amics se'n van a la granja a passejar a l'aire lliure i veure els animals. Un cop allà, ajuden el senyor granger a vestir els seus espantaocells, un per a l'estiu i un altre per a l'hivern, i aprenen que cal vestir-se segons el temps que fa a cada època de l'any, i posar-se crema solar quan fa molt de sol.

16:30 Dinotren - Setmana aquàtica: L'Elasmosaure
tancar

Setmana aquàtica: L'Elasmosaure

La família Pteranòdon va amb el Dinotren i l'aqüivagó a una estació submarina per portar l'Elmer Elasmosaure a casa seva. Al començament, el Buddy és reticent a viatjar per sota de l'aigua, però de seguida canvia d'opinió quan veu com n'és d'espectacular la vida a l'oceà.

16:42 Dinotren - La Carla Cretoxirrinc
tancar

La Carla Cretoxirrinc

Avui els nens de la família Pteranòdon van fins a l'estació del Corall dels Cretoxirrincs. És una estació submarina que hi ha al Mar Interior de l'Oest. Allà, els nostres amiguets, a part de veure el fons del mar, coneixen la Carla, una nena tauró molt simpàtica. És a l'altra banda del vidre, però així i tot es fan amics i juguen a un joc molt divertit tots junts.

16:53 Dinotren - Els increïbles germans Michelinoceras
tancar

Els increïbles germans Michelinoceras

La família Pteranòdon fa una excursió molt interessant al fons del mar amb el Dinotren. La mare porta la quitxalla a veure uns animals molt curiosos, els michelinoceras, que són uns mol·luscos carnívors que es desplacen molt de pressa pel fons del mar i que fan un espectacle de dansa molt bonic. Fins i tot el revisor, que és molt fan de la seva dansa, apareix a l'últim moment perquè no es vol perdre l'espectacle.

17:04 El Mic i els seus amics - Els pirates
tancar

Els pirates

Són els més valents, troben tresors enterrats al sorral i sempre tenen ganes de cantar i ballar: els pirates han arribat al món del Mic!

17:30 Dot. - L'enfrontament dels millors amics
tancar

L'enfrontament dels millors amics

La Ruby i el Hal es barallen per ser els millors amics de la Dot. Volen que la Dot en triï un dels dos, però ella no en té cap, de preferit, i la posen en un gran compromís. Finalment la Dot se les empesca per fer que s'adonin que ells dos també s'enyoren i que no és obligatori tenir només un millor amic.

17:40 Dot. - Apagueu els llums
tancar

Apagueu els llums

En una xerrada al Club d'Astronomia, l'astronauta i coronel Chris Halfield explica les meravelles que es poden veure des de l'espai. Comenta als nens que podrien veure una aurora boreal aquella mateixa nit si no hi hagués tants llums encesos a la ciutat. La Dot se les empesca totes per aconseguir veure l'aurora boreal.

17:49 Dot. - Tant per fer i tan poc temps!
tancar

Tant per fer i tan poc temps!

El Hal convida la Dot a jugar amb un vaixell; la Ruby la convida a anar a la inauguració d'una botiga de gelats, i el Dev i la Nev, a construir un fort pirata. La Dot no es vol perdre cap d'aquestes activitats i se les empesca per poder-hi ser a totes tres alhora.

17:59 Dot. - Dot: Balla, Dot, balla
tancar

Dot: Balla, Dot, balla

La Ruby decideix fer una festa a casa seva per jugar a Maniàtics del Ball. Tots estan entusiasmats amb aquesta trobada, però la Dot vol assajar molt per ser la millor quan veu que la seva puntuació no és gaire bona. Practiquen tota la setmana amb el Hal, però a la festa la Ruby té una altra versió del joc, en què no cal tenir vergonya, perquè passar-s'ho bé no vol pas dir ser la millor...

18:10 Tib i Tatoum - Germans de taca
tancar

Germans de taca

En aquest episodi, en Lud i els seus amics es burlen d'en Tib perquè té a la cara una taca de naixement. En Tib es posa molt trist perquè sempre l'empipen amb això, i ja n'està molt cansat. L'Aron, que se n'adona, li diu que no s'hi amoïni però que, certament, a en Lud li convindria una lliçó. I, misteriosament, l'endemà en Lud es desperta amb una taca a la cara molt semblant a la d'en Tib, i comença a trobar-se en situacions que no s'hauria imaginat mai.

18:21 Tib i Tatoum - La guerra dels clans
tancar

La guerra dels clans

En aquest episodi, l'Aron renya els nens perquè els del clan veí s'han queixat que molesten els seus nens i els prohibeix que continuïn barallant-se amb la colla dels Óssos. Però en Lud, empipat perquè considera que han estat uns espietes, decideix tornar-los a atacar, tot i la prohibició. Alguns de la colla no hi volen anar, però en Tib i en Tatum s'hi afegeixen, sense tenir en compte que els de la colla dels Óssos tenen un interès especial per en Tatum.

18:34 Els germans Kratt - El koala globus
tancar

El koala globus

Els germans Kratt estan impacients per viure un repte com els aventurers dels vells temps: sense telèfons ni comunicacions, viatjaran guiant-se pel sol, les estrelles i els vents del desert d'Austràlia. Tot per tornar un koala globus al seu hàbitat natural. Es tracta d'una excursió de supervivència i en depèn la vida d'un koala... Els hi acompanyes?!

18:57 Els germans Kratt - La ciutat dels falcons
tancar

La ciutat dels falcons

L'Aviva està acabant d'enllestir el vestit de falcó peregrí, l'animal que vola més de pressa del món. En Chris frisa per anar a buscar falcons a l'altiplà d'Etiòpia, en Martin s'estimaria més anar-los a buscar al Pantanal del Brasil, però en Zach acaba d'enviar els seus zachbots a liquidar un niu de falcons que hi ha a la ciutat. Avui, res de viatges, avui toca salvar falcons a la ciutat!

19:20 L'inspector Gadget - La dama i el vampir
tancar

La dama i el vampir

El doctor Gang vol trobar el secret de la immortalitat i envia el Tristan a buscar-lo al castell del comte Dràcula. La missió de l'inspector Gadget, de la Sophie i del lleial Sultà, serà impedir que el MAD s'apoderi d'aquest secret. Per aconseguir-ho, a part d'enfrontar-se al nebot del doctor Gang, hauran de sobreviure a les males intencions d'una vampiressa encarregada de vetllar el son del comte Dràcula.

19:30 L'inspector Gadget - Operació, festa a l'agència
tancar

Operació, festa a l'agència

És la festa anual de l'Agència i tots els agents es reuneixen per celebrar-ho. La Sophie està molt contenta perquè podrà conèixer la seva gran heroïna, la inspectora Dades, que fa anys havia format equip amb l'inspector Gadget. Per la seva part, el doctor Gang vol aprofitar l'ocasió per congelar tots els agents de l'Agència amb diamant líquid, per això ha infiltrat un dels seus agents a la festa.

19:42 L'inspector Gadget - El refredat zombi
tancar

El refredat zombi

El doctor Gang ha creat un virus que converteix qualsevol persona en un zombi descerebrat. La seva intenció és utilitzar aquest virus per infectar tots els agents de l'Agència, i en Tristan, el seu nebot, rep l'encàrrec d'introduir-s'hi per escampar-lo. Els serveis secrets de l'Agència s'assabenten dels plans del malvat doctor Gang, i el comissari Gontier encarrega a en Gadget la missió de fer-lo fracassar al preu que sigui.

19:53 Els Mini Ninges - La guineu daurada
tancar

La guineu daurada

L'Ashima ha transformat una guineu daurada en mig samurai: la seva aparença externa no ha canviat, però està programada per obeir les ordres del seu malvat amo. Per infiltrar-la en la nau Ninja, la Shoko para una trampa als Mini Ninges: els fa creure que l'ha capturat, i ells l'alliberen sense saber que s'emporten l'enemic a casa. L'únic que s'ensuma que aquesta guineu no és el que sembla és el Guillot.

20:04 Els Mini Ninges - El samarità Samurai
tancar

El samarità Samurai

La Shoko ha trobat un cadell de pandakuji perdut al bosc. El senyor Ashida es posa molt content, perquè aquests animals llegendaris poden triplicar la seva mida, i, si troba la seva família, tindrà un exèrcit de samurais gegants. El problema és que els únics que saben on viuen són els Mini Ninges. Amb l'ajuda del Kitsune, l'Ashida idea un pla perquè el Futo s'avingui a portar el cadell al refugi secret dels pandakujis.

20:17 Els Mini Ninges - La terra on mai es pon el Sol
tancar

La terra on mai es pon el Sol

La Shoko ha manipulat el Rellotge Sagrat del Sol, i ara, a la Terra sota els Núvols, no es fa mai de nit, i els rius i els pous s'estan assecant. El Mestre Ninja envia els Mini Ninges al desert a buscar el rellotge per reparar-lo, però al llarg del camí s'hauran d'enfrontar a la calor extrema i a la set, i hauran d'anar amb molt de compte amb els miratges.

20:28 Les aventures de Riff i Flat - Tenim visita!
tancar

Tenim visita!

Avui vindran al cau els tres súpers guanyadors del concurs RATCONVIDATS. La visita més esperada!

20:39 En Grizzy i els Lèmmings - El millor amic de l'ós
tancar

El millor amic de l'ós

En Grizzy troba un nadó os rentador prop de la cabana. En veure els ulls tendres del petit, en Grizzy se'n compadeix i l'adopta. Llavors, els lèmmings segresten l'os rentador per fer-lo participar en els seus perillosos jocs. Això fa que el sobreprotector Grizzy hi intervingui i causi situacions encara més perilloses!

20:46 En Grizzy i els Lèmmings - L'encís de l'ós
tancar

L'encís de l'ós

A causa d'un malentès, en Grizzy es creu que la seva estimada ossa s'ha transformat en una granota. Llavors, comença a cercar una fórmula al llibre de contes del guarda forestal que li permeti trencar l'encanteri de la seva estimada. Mentrestant, els lèmmings intenten recuperar la granota per continuar jugant.

20:53 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós magnètic
tancar

L'ós magnètic

En Grizzy no es pot creure pas el que veuen els seus ulls: els objectes de la cabana es mouen tots sols. Ràpidament s'adona que es tracta dels lèmmings, que juguen amb un imant molt potent. Llavors, se li acudeix una idea genial: impressionarà la seva ossa estimada amb un truc de telecinesi.

21:00 En Grizzy i els Lèmmings - La sort de l'ós
tancar

La sort de l'ós

Sens dubte, avui no és el millor dia d'en Grizzy: després de fer el ridícul davant la seva ossa estimada, els lèmmings el fan fora de la cabana. En Grizzy arriba a un camp de trèvols i en troba un de tres fulles, que es diu que porten bona sort. És possible que la sort d'en Grizzy canviï de veritat?

21:11 Salve, rei Julien! - Pancho, el missatger de la por
tancar

Pancho, el missatger de la por

El rei Julien troba una cinta amb una música molt estranya i la fa sentir al seu poble, sense saber que aquella música serveix per activar els instints assassins d'en Pancho, que anys enrere havia estat reclutat per l'oncle rei Julien per matar el seu nebot. Un cop activat l'agent Pancho, comença una cursa per desactivar-lo abans que compleixi la seva missió i deixi el regne sense el monarca més marxós que ha tingut mai.

21:35 Un drama total presenta: La cursa absurda - Qui no s'arrisca no pesca
tancar

Qui no s'arrisca no pesca

Els sis equips que queden han d'anar al delta del riu Mekong, al Vietnam. Allà, per començar, hauran de fer dos equips per competir en una prova que consisteix a pescar peixos gat amb els dits. En un equip hi haurà els patinadors sobre gel, les cadets i els colomins, i a l'altre, els col·legues surfistes, els amics íntims i les germanes. Seran capaços de col·laborar entre ells?

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 Hoquei herba - Hoquei herba: Final Copa del Rei
07:48 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

08:10 Ok Lliga - Copa del Rei: Final
tancar

Copa del Rei: Final

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

10:09 Programes Externs Esports - Acro Game 2019
10:28 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Montblanc
10:53 Viure als Pirineus - Un hoteler dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un hoteler dels Pirineus (Primavera - Estiu)

En Cinto Gabriel és fill d'una nissaga d'hotelers que regenta l'hotel Cardós ajudat per la família. La seva feina és l'atenció als clients, però, en realitat, fa una mica de tot.

11:21 Viure als Pirineus - Un hoteler dels Pirineus (Tardor - Hivern))
tancar

Un hoteler dels Pirineus (Tardor - Hivern))

Cinto Gabriel és hoteler,però quan arriba la tardor i els clients són menys nombrosos, ho aprofita per fer excursions i sortir de l'hotel. En aquest cas, ho fa amb la Coloma, la petita de la casa,que sembla voler seguir la seva petja.

11:48 El Brasil, una història natural - Una selva inundada
tancar

Una selva inundada

La selva pluvial més gran del món guarda molts secrets. L'harpia grossa és l'ocell predador més gran del món i pot transportar mones. Hi ha formigues que saben extreure verins protectors de les fulles dels arbres. La selva del voltant dels rius s'inunda cada any i hi ha un peix monstre que caça entre els arbres. L'aigua és tan perillosa que un peix que pon els ous sobre fulles, fora de l'aigua. L'Amazònia encara té el poder de sorprendre'ns.

12:40 Riu avall - NOGUERA PALLARESA
tancar

NOGUERA PALLARESA

La Noguera Pallaresa és tot un espectacle. Aquest important riu i els seus afluents travessen les valls més boniques dels Pirineus, i ens conviden a gaudir d'una natura salvatge en perfecte estat de conservació, amb pobles de pissarra envoltats de boscos on viuen algunes de les espècies més amenaçades del continent, com l'ós bru.

13:05 Per les teulades de les ciutats - Roma
tancar

Roma

Roma és la ciutat eterna. Tot i ser tot un mosaic històric i arquitectònic que s'ha anat reconstruint sobre si mateix a través dels segles, l'heterogènia Roma ofereix un dels paisatges urbans més harmoniosos, un paisatge en què es barregen subtilment una infinitat de cúpules i de teulades. Al capdamunt d'aquest milfulls arquitectònic, les teulades de Roma -sublims i incomparables- tenen moltes històries per explicar.

13:57 La cuina de Rachel Khoo: Londres - El plaer és meu
tancar

El plaer és meu

De tant en tant ens mereixem gratificar-nos una mica. Ho podem fer de moltes maneres, des de les més luxoses fins a les més humils, i avui la Rachel es dedica a buscar plaers. Comença anant amb les amigues a fer un opulent te de la tarda amb xampany a Mayfair, però no cal que sigui tot tan luxós: també dóna el vistiplau a un plat exquisit embolicat amb paper: el peix amb patates. Viu l'experiència al darrere del taulell d'un establiment de fish and chips tradicional. A la cuina, la Rachel es fa un homenatge amb unes costelles per llepar-se'n els dits, una modernització del tradicional fish and chips i una versió personal d'uns dolços per acompanyar el te.

14:23 Karakia - Alena (Gomel) / Liam (Wicklow)
tancar

Alena (Gomel) / Liam (Wicklow)

L'Alena és originària de Gómel, una regió al sud-est de Bielorússia que també dóna nom a la seva ciutat, la segona en importància del país. Gómel ha sabut combinar el teixit urbà i el rural, de manera que les cases disposen d'hort i espai per als animals. Aquest doble entorn, ciutadà i agrari, ha enriquit la personalitat d'uns receptaris que segueix cuinant al Vendrell, la seva població adoptiva. Gràcies a l'herència rural, l'Alena va aprendre a aprofitar-ho tot del porc, una carn indispensable al país. La sopa rassólnik, per exemple, molt rica en ingredients, porta els ronyons. També n'aprofita el fetge per fer, entre d'altres plats, uns farcellets amb béicon i ceba. Els pastissets de mató o les compotes de fruita acaben de definir una cuina condicionada, en general, per la curta durada dels estius i pels llargs hiverns. Quan en Liam va arribar a Barcelona procedent del comtat de Wicklow, es va proposar integrar-se en la cultura local. Ens ho explica des del barri on viu, el Raval, un barri on les diferents cultures han après a organitzar-se en comunitats: "Si vols viure i treballar en un país, hi has de conviure, no pots aïllar-te." De Catalunya, a part de l'idioma, també ha après a estimar-ne els plats, més variats, reconeix, que a Irlanda. En el sopar que va organitzar per als amics, va decidir, però, recuperar els ingredients que han dibuixat durant anys la cuina irlandesa. Les patates, la pastanaga i la xirivia van acompanyar el plat principal, l'spiced beef, un crostó de vedella al forn que s'està dos dies en adob. Els amics també van poder tastar una sopa de pèsols i pernil i el pa de bicarbonat, brown soda bread.

15:00 Els habitants de la fi del món - Carolina del Nord
tancar

Carolina del Nord

En Ben es dirigeix a un campament de bosc amagat de les muntanyes Apalatxes per passar uns dies amb en Tod Kershaw i la seva comunitat. Té interès per esbrinar per què el seu amfitrió, un enginyer retirat, va decidir desvincular-se de totes les complicacions de la vida moderna i va optar per establir-se en plena natura, aprofitant tot allò que altres persones rebutgen. En Ben tindrà el gust d'allotjar-se en una senzilla barraca i podrà practicar tota una sèrie d'habilitats primitives com ara fer foc, anar a buscar menjar i fins i tot escorxar animals.

15:45 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Meravelles extremes
tancar

Meravelles extremes

El primer episodi d'aquesta sèrie sobre la vida humana en indrets que es poden considerar meravelles de la natura mostra com viuen les persones en diversos llocs extrems del nostre planeta: la muntanya més alta del món, el canyó més ample i profund, la badia més fonda o el volcà més alt de l'Àfrica. Tots aquests indrets imposen unes dificultats que els seus habitants han de superar amb enginy i capacitat de resistència.

16:36 Thalassa - L'ofici de fer gòndoles
17:01 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta de dos dies, on en Marc pujarà dalt d'un campanar amb el seu campaner, descobrirà com s'inspira un pintor amb la natura, creuarà la plana a cavall, navegarà en caiac per la Ruta del Ter, farà botifarres marca Q i entrarà en un dels tallers de soldadets de plom més coneguts del món.

17:27 Bèsties - la serp
tancar

la serp

Segurament, les serps són els animals més mal vistos del país, i en aquest capítol es pretén posar al seu lloc les múltipes llegendes que encara s'expliquen, i conèixer de prop, per primera vegada, les serps catalanes: com es reprodueixen, com sobreviuen, com cacen i s' alimenten, com hivernen, quins enemics tenen i qui fa coses per ajudar-les. El documental té dues localitzacions: una a la Catalunya humida (els Pirineus, la Garrotxa) i l' altra a la Catalunya costanera (el Garraf, els Ports) per tal de veure les adaptacions d' aquests rèptils a cada situació.

17:55 Km 33 - Turquia. Passaport a la felicitat
tancar

Turquia. Passaport a la felicitat

El Gonçal, que és tècnic de so, no pot viatjar a Turquia i quedar-se sense coneixe'n els instruments musicals. Amb la Míriam es passejarà per les botigues i els basars d'Istanbul. A la Capadòcia es perdran per les roques i les esglésies rupestres. I no marxaran sense relaxar-se en un hammam i menjar un quants plats típics.

18:34 Karakia - Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)
tancar

Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)

Segons els indígenes ngäbe-buglé, la vall de la lluna es troba a l'oest de Panamà. Almenys així és com anomenen el Chiriquí, la regió de la Raquel i la Grethel, un petit i divers territori, exemple del mestissatge gastronòmic i cultural que conviu al país. Els seus plats són una barreja dels productes de la seva fèrtil terra i de les diferents herències colonials que s'hi fan presents abans i després de la construcció del canal. La rebosteria adopta moltes d'aquestes 'maneres', com en la tarta de tres leches o amb els almojábanos, un llegat àrab que viatja amb els espanyols. Arròs, guandú, porc adobat i diferents verdures completen aquest àpat chiricano. En Dipesh és newar, l'ètnia originària de la vall de Katmandú. Allà, el nepalès ha guanyat terreny com a llengua del país, i el newari, que encara es parla, ja gairebé no s'escriu perquè no s'ensenya a l'escola. Aquí, a poc a poc, ha anat superant la barrera idiomàtica. Només porta dos anys a Santpedor, el poble de la dona, la Gisel·la, i la seva adaptació ha estat gradual. Li ha costat, sobretot, pel que fa a la cuina, ja que sempre enyora els gustos picants i forts dels plats nepalesos de força influència índia pel que fa a les espècies i als curris. Ara, fins i tot, la família i els amics s'han acabat adaptant una mica al seu paladar i accepten plats amb el toc final del bitxo sofregit amb comí. Així s'acaba, per exemple, l'alu kankro ko atzar, una gustosa amanida de patata.

19:10 La cuina de Rachel Khoo: Londres - Fet a casa
tancar

Fet a casa

Londres és una ciutat plena de botigues de grans cadenes i d'articles fabricats en sèrie, però el que li crida l'atenció a la Rachel és la individualitat i les coses fetes a casa. La gent es fa les coses ella mateixa, i aquesta moda també ha arribat als joves productors d'aliments de Londres. La Rachel visita l'Ole, que ha convertit el soterrani de casa seva, al nord de Londres, en un fumador de salmó d'estil noruec. També coneix la Lily, que té una botiga plena de melmelades personalitzades, totes elaborades a mà a la cuina de casa seva. A la cuina, la Rachel ens ensenya a fer peix fumat sense esforç, elabora un bou salat deliciós i eleva la pastisseria casolana fins a noves cotes.

19:38 No tenim vergonya
20:10 Waterpolo - Waterpolo femení: CN Sant Andreu-CN Sabadell 2n partit play-off final
21:37 Bàsquet femení - Bàsquet femení Final Lliga Dia: Spar Citylift Girona-Perfumerias Avenida 2n. partit
23:32 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

23:54 Especials Esports - 360: Els detalls de l'espectacle del Cirque du Soleil sobre Messi
tancar

360: Els detalls de l'espectacle del Cirque du Soleil sobre Messi

El teló de l'espectacle sobre Messi està a punt d'alçar-se en una de les produccions més ambicioses del Cirque du Soleil.

00:00 Especials Esports - 360: Josep Olivella, parkour
tancar

360: Josep Olivella, parkour

Josep Olivella es dedica a ensenyar el parkour, amb seguretat, a la seva escola, Our Park.

00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
02:18 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:41 Programes Externs Esports - Travel with Silk way
03:06 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 1
03:22 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 2
03:36 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 3
03:50 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 4
04:04 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 5
04:20 Programes Externs Esports - Titan Desert Etapa 6
04:35 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:58 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Montblanc
05:23 Temps d'aventura