Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Jordi ESTIVILL, sociòleg TERTÚLIA Joan B. CULLA Esther GIMÉNEZ-SALINAS Eusebi CIMA Antonio FRANCO TEMA: FUNDACIÓ SHE Carles VILARRUBÍ, vicepresident de la Fundació SHE Lead: Promoure hàbits saludables als infants per evitar malalties futures TEMA: PRÒTESIS PIP Dr. Ignacio SANZA, cirurgià plàstic Saloma MARTINEZ Lead: Augmenten les operacions per retirar pròtesis mamàries defectuoses CONNEXIÓ BARCELONA / LAURA GIMENO Lead: Com comprovar si les pròtesis mamàries estan en bon estat TEMA: INTERPRETACIÓ DELS SOMNIS Jordi BORRÀS, psicòleg especialista en tallers de somnis Lead: El que ens diuen els somnis: saber interpretar-los Laura BORRÀS Lead: "El vell i el mar" d'Ernest Hemingway , un clàssic de la ficció contemporània SECCIÓ SALUT - HELENA Cristina MACIAS Dr. José Ramon SOLER, oftalmòleg Lead: Problemes oculars: vista cansada, cataractes i glaucoma ACTUACIÓ + ENTREVISTA OBRINT PAS Interpreten: Lead: Un acústic especial dels Obrint Pas al Festival Barnasants Xavi ORTELLS Lead: Nit de música als Premis Enderrock Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb Erika Lust, una directora de cine porno Maria Josep SOLER Lead: Ornaments de cabell de cara a la primavera

13:20 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Susqueda: un immens petit poble
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Bacallà al pil pil
tancar

Bacallà al pil pil

El cuiner Llorenç Sagarra del "Restaurant Mugaritz " de Errenteria ens prepara un "Bacallà al pil pil".

15:50 La Riera - Cap. 451
tancar

Cap. 451

L'Ariadna s'adona que els seus pares se senten culpables del que li estan fent passar i comença a aprofitar-se'n. A can Flaquer, l'Albert explica que no caldrà vendre el bufet, i la Mireia s'assabenta del drama familiar. En Joan necessita trobar una solució per aconseguir més diners, i parla amb en Nandu. En Lluís considera la possibilitat de rendibilitzar el tema dels microcrèdits.

16:40 Divendres - + info
tancar

+ info

Com ha de ser, la relació entre pares i fills? En parlarem a partir del llibre "Bàsquet, scrabble i tu", escrit per Sílvia Soler i el seu fill, Ferran Muñoz. Ens acompanyaran tots dos, a més d'Imma Sust, Carolina Ferre, Màrius Carol i Àdam Martín. L'Adolf Tobeña, catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica, ens revelarà com funciona la memòria, en aquesta Setmana Mundial del Cervell. Des d'Olesa de Montserrat, la doctora Folch ens explicarà com ho hem de fer per viure més i millor a través de la nostra alimentació. Amb en Josep Maria Solé i Sabaté viatjarem fins a la Guerra de Successió per parlar de l'exèrcit dels Miquelets, els últims catalans independents. Explicarem com ha anat l'entrega dels Premis Enderrock.

18:30 Julie Lescaut - Alerta de segrest
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Els carruatges han format part de la història humana des de fa més de 5.000 anys. Però en només unes dècades sembla que els hem oblidat. Avui en dia encara hi ha qui intenta recuperar aquest patrimoni que forma part de la nostra cultura. Aquest dimarts la reportera Cori Calero anirà fins a Taradell per conèixer un grup de persones que s'ha dedicat durant dècades a recórrer masies de la comarca d'Osona per salvar de la desaparició els carruatges que han format part de la vida dels nostres avantpassats. Coneixerem un dels pocs restauradors de carros que hi ha encara al país, una feina que va quedar parada a principis del segle XX.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") el polifacètic i mediàtic Mario Vaquerizo s'enfronta amb les seves pífies en el "Pressing APM?". D'altra banda, hi haurà un capítol de l'Homo amb la participació dels guanyadors del concurs "Vull ser com l'Homo APM?!". Són tres nois de Gandia que, amb la seva imitació de la banda de l'instrument infernal, es van imposar entre els 300 vídeos que ja han enviat els espectadors aquesta temporada i que s'han emès cada diumenge a l'APM? Extra. També hi haurà ball amb l'Sputnik i noves edicions de "La Parabòlica" i el "Si és veritat". Casillas protagonitzarà un anunci envoltat d'àrbitres, Alícia Sánchez-Camacho i Artur Mas participaran en un capítol de "La Fuga". A més "Ónega Ball", "Punxa Pelota" i els "10 millors de la setmana". Tot això i moltes coses més, en un programa més llarg del que és habitual: 42 minuts!

22:42 Mestres - Cap. 7 I jo què faig?
tancar

Cap. 7 I jo què faig?

En un món en canvi constant, amb accés global a la informació, el paper dels mestres és cada vegada menys la d'ensenyar continguts i cada dia més la d'estimular l'aprenentatge. Quin és en aquesta nova situació el lloc del mestre? Preguntem per un concepte clau: el lideratge.

23:45 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" fa balanç del primer mes de l'entrada en vigor de la reforma que el govern espanyol ha impulsat. El programa econòmic del 33 informarà sobre la primera empresa catalana que, emparant-se en la nova normativa, encara per desenvolupar, ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), i sobre la proliferació de reunions fetes per aclarir els interrogants que s'han obert fins que s'acabi la tramitació parlamentària.

00:15 Pel·lícula - Relative strangers: Una família quasi perfecta
tancar

Relative strangers: Una família quasi perfecta

RELATIVE STRANGERS: UNA FAMÍLIA QUASI PERFECTA (Relative strangers) Idioma versió original: anglès Producció: Millennium Films, 2006 (Estats Units) Direcció i guió: Greg Glienna Durada: 89 minuts Fotografia: Jeffrey Greeley i Tim Suhrstadt Música: David Kitay i Joseph Pullin Intèrprets: Danny DeVito, Kathy Bates, Neve Campbell, Ron Livingstone, Christina Baranski, Beverly D'Angelo Un jove empresari a qui les coses li van bé no acaba de trobar la felicitat perquè viu amb la incertesa de no saber qui són els seus pares, que el van donar en adopció. Ara que està a punt de casar-se amb la seva promesa, decideix que és un bon moment per dedicar-se a la recerca de la seva família biològica.

01:45 Desapareguts - Victòria
tancar

Victòria

La desaparició d'un esquizofrènic depressiu posa en perill un noi innocent quan aquest amenaça d'explicar el paper d'un psiquiatre en la mort d'un pacient.

02:30 Ventdelplà - Cap. 132
tancar

Cap. 132

El Julià es mostra insistent en les seves sospites, en el crim de què s'acusa el David hi ha alguna cosa que no quadra. La Teresa sap que haurà de comptar amb ell si vol saber exactament què va passar aquell dia. El judici del Benet és ja una realitat i la Roser ha d'assumir que pot passar molt temps separada d'ell. L'Ester, però, li fa costat mentre enllesteix els preparatius per anar-se'n a Lleida. La Mònica vol preparar un dinar amb el seu pare i el Julià. El Paco segueix en contacte amb la Iolanda, la noia que va conèixer per Internet.

03:20 Jazz a l'estudi - Eladio Reinón Quartet
04:19 Jazz a l'estudi - My friend Marcko
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:07 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

La fusta és la matèria primera que no passa mai de moda. Aquest material tan clàssic es reinventa contínuament. Encara ara en seguim descobrint noves qualitats, sigui com a material de construcció o com a accessori de bany.

07:34 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Contràriament al que se sol creure, no tots els mobles escandinaus vénen en kit. D'estil Gustavien o de disseny, solen ser senzills, funcionals i fets amb materials naturals. El concepte escandinau de la casa és completament diferent.

08:00 Reportatges ecosistemes marins
08:05 La volta al món en 80 jardins
09:04 El món perdut de la Gran Bretanya
09:28 Euskal Herria: la mirada màgica - Pamplona
tancar

Pamplona

Coronant una petita muntanya al centre de la conca, s'alça Pamplona, amb el seu nucli antic apinyat en un laberint de carrers i esglésies. Ciutat vella i moderna sorgida enmig de camps de cereals. Emmurallada i defensada per fortificacions inútils, envoltada de castells però pacífica i pròspera. Aquell antic regne que va conquistar Castella el 1512 va tenir el seu palau reial en aquestes ruïnes desolades. Encara que algun dels seus monarques d'origen francès amb prou feines hi van passar uns quantes setmanes en tota la seva vida.

09:57 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Sempre atent a les darreres tendències gastronòmiques,"Al Vostre gust" aborda aquesta setmana una novetat que, malgrat ser poc coneguda, darrerament s'està introduint amb èxit en els receptaris i les cartes d'alguns restaurants. Es tracta de la conilla, la XXL de la carn blanca.

10:21 Hook, line and dinner
10:42 Retalls de món
10:56 El documental - Lisboa endins
tancar

Lisboa endins

Sembla com si el temps s'hagués aturat a Lisboa, tant als carrers com a l'interior de les cases. Generacions de llogaters han pagat durant anys lloguers simbòlics. Com a conseqüència, milers d'edificis s'han anat deteriorant i, amb ells, les condicions de vida dels seus habitants. Aquestes persones es troben avui en dia vivint en llocs impossibles, amb infiltracions d'aigua de pluja a través de les teulades, amb sostres a punt d'esfondrar-se i amb les parets regalimant per les humitats... Muriel Jaquerod i Eduardo Saraiva Pereira enceten el rodatge amb un tràveling des d'un dels antics tramvies de la ciutat tot mostrant moltes façanes malmeses. Seguint un grup d'especialistes, arquitectes, treballadors socials i personal de mudances, el documental ens obre la porta de dotze petits habitatges que han de ser rehabilitats amb diners públics.

11:57 Valor Afegit Innovació
12:06 Segle XX - Els escocesos que van lluitar contra en Franco
tancar

Els escocesos que van lluitar contra en Franco

Inspirant-se en el títol de la famosa obra de George Orwell, Homenatge a Catalunya, l'any 2008 el jove historiador britànic Daniel Gray va publicar el llibre Homage to Caledonia, un estudi sobre els escocesos que havien format part de les Brigades Internacionals durant la guerra civil espanyola. Aquest llibre ha servit de base al documental produït l'any següent i que aquesta setmana ofereix el programa: Els escocesos que van lluitar contra Franco.

12:58 Animals genials - El genial gos
tancar

El genial gos

Compartim la Terra amb 400 milions de gossos: gossos de joguina, de treball, gossos campions i gossos artistes; gossos que saben què fer en cas d'emergència i gossos que coneixen molt bé el seu ensinistrador. Durant més de 12.000 anys han estat una ajuda essencial per a la nostra supervivència i també companys fidels. Però, com són d'intel·ligents els gossos? La majoria d'amos afirmaran que són genis¿ i assenyalaran el seu amic com a prova concloent. National Geographic s'adreça a científics i ensinistradors de gossos per investigar la intel·ligència canina de manera sorprenent i nova, i descobreix la veritat sobre el millor amic de l'home.

13:49 Extincions - Elefants
14:42 Vida: el rodatge
14:57 Ciència bàsica
15:28 Secrets del Renaixement - L'enigma de la cúpula de la catedral de Florència
tancar

L'enigma de la cúpula de la catedral de Florència

La cúpula de la catedral de Florència és un dels grans monuments del Renaixement, però també representa un dels grans enigmes. Sis-cents anys després, l'enigma segueix pendent de resoldre. Com s'ho va fer l'arquitecte Filippo Brunelleschi per construir aquesta cúpula? La resposta es troba en la disposició dels maons o en què és el que permet la curvatura de les parets? L'arquitecte Massimo Ricci s'ha passat més de deu anys construint-ne una rèplica per mirar d'entendre com es va concebre l'original.

16:01 Expedició Alaska
16:48 Retalls de món
17:02 El Màster de TV3
17:22 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge descobrim l'Orquestra de Cordes del Món, dirigida per Ernesto Briceño, una orquestra on conviuen músics de diferents llocs amb la idea de posar a l'abast del músic i el públic la comprensió de diferents llenguatges musicals que conviuen a la societat d'avui. En aquesta ocasió, amb la col.laboració de solistes que practiquen la música sefardita, tradicional catalana, africana o flamenca. Alhazar és la principal ballarina catalana de dansa del ventre - Tribal fusió, una tècnica nascuda a la dècada de 1960 als Estats Units que parteix de la dansa del ventre. Visitem Alhazar al seu estudi al poble de Rojals, a la Conca de Barberà. Fem un tast de percussions corporals amb Albert Martín, Ferran Samper i la professora Neus Fernández, codirectora de la companyia Perkimba.

17:48 Ànima - + info
tancar

+ info

El programa rep el cantant Quimi Portet, que just l'endemà presenta un nou disc en solitari, "Oh my love". També aprofitem per veure el retrat de l'ànima de Jordi Busquets, un dels seus músics habituals, i repassem els noms dels guanyadors dels premis Enderrock 2012. En l'àmbit musical també presentarem el projecte artístic Guillamino 12, amb l'actuació a plató de Pau Guillamet i la col·laboració del grup Anímic. Al llarg de tot aquest 2012, Guillamino presenta, cada dia 12, una nova cançó. L'estrena de la del mes de març es farà al plató del programa. Aquesta setmana també ens acompanya a plató el director i productor Antonio Chavarrías, que acaba d'estrenar el thriller psicològic "Dictat", protagonitzat per l'actor Juan Diego Botto, a qui també hem entrevistat. Amb el reporter Jofre Font coneixem de prop dos personatges dispars, el coreògraf francès Xavier Le Roy (a qui la Fundació Tàpies, el Mercat de les Flors i el Macba han fet un forat en les seves programacions) i un lector de català a la Universitat de Melbourne, Stewart King. Finalment, aquesta setmana visitem l'exposició "Barcelona col·lecciona", de la Fundació Francisco Godia.

18:42 Cronos - + info
tancar

+ info

França va estar ocupada per la Wermacht alemanya des del maig de 1940 fins al setembre de 1944. Els nazis van controlar la vida dels francesos i molts s'hi van resistir heroicament. Entre ells, els ferroviaris que després de la invasió de Normandia frenaran o impediran que circulin els trens francesos que poden portar soldats i armes per les tropes nazis que lluiten a França. Mil set-cents d'aquests empleats dels ferrocarrils seran afusellats pels alemanys. Però els trens francesos i bona part dels empleats de la companyia ferroviària no van tenir ni molt menys aquesta actitud tan heroica, més aviat van fer el joc a l'invasor.

19:43 Euskal Herria: la mirada màgica - Pamplona
tancar

Pamplona

Coronant una petita muntanya al centre de la conca, s'alça Pamplona, amb el seu nucli antic apinyat en un laberint de carrers i esglésies. Ciutat vella i moderna sorgida enmig de camps de cereals. Emmurallada i defensada per fortificacions inútils, envoltada de castells però pacífica i pròspera. Aquell antic regne que va conquistar Castella el 1512 va tenir el seu palau reial en aquestes ruïnes desolades. Encara que algun dels seus monarques d'origen francès amb prou feines hi van passar uns quantes setmanes en tota la seva vida.

20:11 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Sempre atent a les darreres tendències gastronòmiques,"Al Vostre gust" aborda aquesta setmana una novetat que, malgrat ser poc coneguda, darrerament s'està introduint amb èxit en els receptaris i les cartes d'alguns restaurants. Es tracta de la conilla, la XXL de la carn blanca.

20:34 Hook, line and dinner
21:00 Cuines - Bacallà al pil pil
tancar

Bacallà al pil pil

El cuiner Llorenç Sagarra del "Restaurant Mugaritz " de Errenteria ens prepara un "Bacallà al pil pil".

21:08 La Riera - Cap. 451
tancar

Cap. 451

L'Ariadna s'adona que els seus pares se senten culpables del que li estan fent passar i comença a aprofitar-se'n. A can Flaquer, l'Albert explica que no caldrà vendre el bufet, i la Mireia s'assabenta del drama familiar. En Joan necessita trobar una solució per aconseguir més diners, i parla amb en Nandu. En Lluís considera la possibilitat de rendibilitzar el tema dels microcrèdits.

21:48 Via llibre - + info
tancar

+ info

Entrevistara al periodista i escriptor Carles Porta. Després de la publicació de "Tor, tretze cases i tres morts", amb més de 50.000 exemplars venuts, Porta presenta "Fago", la història de la germana de Santiago Mainar, l'home que va ser acusat de l'assassinat de l'alcalde d'aquesta localitat d'Osca l'any 2007. El programa també conversa amb Sebastià Alzamora i Andreu Martín sobre la Guerra Civil espanyola i dels anys del pistolerisme.

22:15 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" fa balanç del primer mes de l'entrada en vigor de la reforma que el govern espanyol ha impulsat. El programa econòmic del 33 informarà sobre la primera empresa catalana que, emparant-se en la nova normativa, encara per desenvolupar, ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), i sobre la proliferació de reunions fetes per aclarir els interrogants que s'han obert fins que s'acabi la tramitació parlamentària.

22:43 Singulars - Santiago Carbó: el que encara ha de venir
tancar

Santiago Carbó: el que encara ha de venir

Santiago Carbó és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, doctor en Econòmiques per la Universitat de Gal·les i catedràtic d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de Granada. També és director d'Estudis Financers de Funcas, l'organisme privat que aplega les caixes d'estalvis espanyoles. Ha estat assessor del Banc Central Europeu i és consultor i investigador del Banc de la Reserva Federal de Chicago. Amb aquest currículum, Santiago Carbó coneix molt bé com funcionen les entitats financeres i per això volem que ens expliqui què passa en el sistema bancari espanyol, pendent d'una reestructuració que reduirà dràsticament el nombre de caixes d'estalvis. Ja han passat de ser 45 a ser-ne 15, però el procés encara no s'ha acabat.... Ens podrà explicar també què ha fallat perquè en els últims anys bancs i caixes s'hagin saltat tots els nivells de riscos establerts i hagin hagut de ser rescatats amb diners públics.

23:37 Personal i intransferible - Teresa Pamies
00:23 60 minuts - El president
01:25 El llarg camí de la petita catedral - El llarg camí de la petita catedral
tancar

El llarg camí de la petita catedral

No hi ha gairebé cap turista que marxi de Colònia sense comprar una rèplica en miniatura de la catedral. Però només uns quants saben que aquest souvenir tan venut ha recorregut un llarg camí abans d'anar a parar a les lleixes de la botiga de records. De fet, la catedral en miniatura i altres objectes d'aquest estil es manufacturen en una fàbrica de Xiamen, una ciutat costanera al sud-est de la República Popular de la Xina. 1,5 milions de persones viuen en el que es coneix com "la ciutat més neta de la Xina". L'empresa valora els seus treballadors, afables i de confiança. Un àpat calent tres cops al dia i hores extra remunerades fan que aquesta feina tan exigent resulti molt atractiva. Mentrestant, a l'ombra de la catedral de Colònia, un turista xinès es meravellarà del record que ha comprat, la miniatura d'una fantàstica construcció gòtica, sense ni sospitar que, en realitat, és feta a casa seva.

01:58 Via llibre - + info
tancar

+ info

Entrevistara al periodista i escriptor Carles Porta. Després de la publicació de "Tor, tretze cases i tres morts", amb més de 50.000 exemplars venuts, Porta presenta "Fago", la història de la germana de Santiago Mainar, l'home que va ser acusat de l'assassinat de l'alcalde d'aquesta localitat d'Osca l'any 2007. El programa també conversa amb Sebastià Alzamora i Andreu Martín sobre la Guerra Civil espanyola i dels anys del pistolerisme.

02:24 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" fa balanç del primer mes de l'entrada en vigor de la reforma que el govern espanyol ha impulsat. El programa econòmic del 33 informarà sobre la primera empresa catalana que, emparant-se en la nova normativa, encara per desenvolupar, ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), i sobre la proliferació de reunions fetes per aclarir els interrogants que s'han obert fins que s'acabi la tramitació parlamentària.

02:52 Singulars - Santiago Carbó: el que encara ha de venir
tancar

Santiago Carbó: el que encara ha de venir

Santiago Carbó és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, doctor en Econòmiques per la Universitat de Gal·les i catedràtic d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de Granada. També és director d'Estudis Financers de Funcas, l'organisme privat que aplega les caixes d'estalvis espanyoles. Ha estat assessor del Banc Central Europeu i és consultor i investigador del Banc de la Reserva Federal de Chicago. Amb aquest currículum, Santiago Carbó coneix molt bé com funcionen les entitats financeres i per això volem que ens expliqui què passa en el sistema bancari espanyol, pendent d'una reestructuració que reduirà dràsticament el nombre de caixes d'estalvis. Ja han passat de ser 45 a ser-ne 15, però el procés encara no s'ha acabat.... Ens podrà explicar també què ha fallat perquè en els últims anys bancs i caixes s'hagin saltat tots els nivells de riscos establerts i hagin hagut de ser rescatats amb diners públics.

03:42 Jazz a l'estudi - Anibal Martínez Quintet
04:42 Jazz a l'estudi - Hat
05:42 Videoclips catalans - NUA, Amb tu
05:47 Videoclips catalans - DÀCIL LÓPEZ, Groc
05:50 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
05:54 Videoclips catalans - LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE CARLES CAROLINA
05:56 Videoclips catalans - LE CROUPIER, El simi accepta
06:00 Videoclips catalans - DEPT, No diguis mai
06:02 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
06:07 Videoclips catalans - PAU VALLVÉ, Amic dels cirerers
06:09 Videoclips catalans - AMELIE, Per tu
06:14 Jangal: un món en perill
Progrmació BD ....
07:01 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'àvia dels Average ha decidit vendre un tocadiscos molt vell a la família Schwartz per comprar-se un MP7 ultramoderníssim. Resulta, però, que quan l'han endollat s'ha convertit en un Vinilus Devorus que es menja la música i la torna a emetre a un volum que destrossa les orelles. L'Agència Antimonstres l'ha d'aturar abans que provoqui un terratrèmol!

07:16 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la flàuta màgica
tancar

Les tres bessones i la flàuta màgica

Mentre les Bessones van cap a Viena per assistir a la representació de "La flauta màgica", l'Avorrida les castiga: les trasllada a la Viena del segle XVIII, la Viena de Mozart. Allà, la Reina de la Nit les segresta, perquè vol evitar com sigui que s'estreni l'òpera de Mozart, que ja és un bon amic de les Bessones.

07:46 Doraemon - El mocador per canviar coses / El pin de les quatre estacions
08:09 Doraemon - El cap de la medusa / L'antena per descobrir un regal
08:35 Léonard - Estem ben posats
tancar

Estem ben posats

Avui sí que es pot dir que el mestre s'ha inventat la màquina definitiva! Es tracta del robot domèstic universal autoreparador. S'ha acabat haver d'aguantar el mal humor de la Mathurine, de dependre del rentaplats, de la torradora, de la nevera, de l'aspiradora... Aquest nou robot ho fa tot! A més, si s'espatlla, s'arregla tot sol. Ara només falta veure com funciona, a la pràctica!

08:44 Léonard - El professor processador
tancar

El professor processador

El gran mestre ha tingut una altra de les seves idees genials i ha creat un clon d'ell mateix, el Professor Processador. D'entrada sembla que rutlla tot molt bé, però en Basile de seguida s'ha adonat que el nou robot d'en Léonard té molt males intencions. Ha començat a parlar amb el veí que fa tant temps que els vol fer fora i es creu molt superior al mestre. Pot ser que hagi creat un monstre?!

08:56 mic 3
08:56 Zoobabu - Cavall marí
08:59 Els cap de drap - Les formigues golafres
09:10 Pingu - En Pingu fa ceràmica
09:17 Animals divertits - La vaga de les lleones
09:20 En Thomas i els seus amics - En Thomas i els porquets
09:30 En Thomas i els seus amics - El paquet d'en Percy
09:41 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
09:51 Bob, el manetes - En Bob treballa i en Robert s'esplaia
10:01 Bob, el manetes - Les tres feines d'en Bob
10:11 Pepa, la porqueta - La primavera
10:16 Pepa, la porqueta - L'helicòpter de la senyora Conill
10:21 Pepa, la porqueta - El cosinet Alexandre
10:26 Les endevinalles de la Rac-Rac - La granota
10:34 Bali - Cap. 44 Que difícil, la bicicleta!
tancar

Cap. 44 Que difícil, la bicicleta!

Avui, en Bali ha anat al parc amb la bicicleta. Allà, s'ha adonat que en Tito i la Tamara ja van sense rodetes, i fins i tot s'han rigut d'ell... Decidit, en Bali ha demanat a la mare que li tragués les rodetes i... no hi ha manera! Això d'anar en bicicleta és massa difícil! Sort que quan ja estava a punt de deixar-ho córrer, ha tingut un dels seus somnis... No te'l perdis!

10:47 Bali - Cap. 45 Com un nen gran!
tancar

Cap. 45 Com un nen gran!

En Bali, en Tito i la Tamara, jugant amb la mare, han descobert una pista de kàrting. La mare els ha dit que hi podien pujar i s'han posat tots tres més contents que un gínjol. La pega és que l'encarregat de les pistes els ha dit no són prou alts per conduir els karts... Com s'ho faran, ara? Sort que els somnis d'en Bali sempre porten solucions...

10:58 Bali - Cap. 49 Les golfes de l'àvia!
tancar

Cap. 49 Les golfes de l'àvia!

En Bali ha demanat als pares que li comprin la nova robonau d'en Robobot, però avui se'n van a passar el dia a casa dels avis i no hi ha temps de res. El que no sap en Bali és que l'àvia té uns tresors tan o més fabulosos que aquesta nau! I aviat ho descobrirà fent un viatge al·lucinant a les seves golfes! L'hi acompanyes?!

11:09 Bali - Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?
tancar

Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?

Avui és Halloween i la Tamara i en Tito han anat a casa d'en Bali per disfressar-se. D'entrada, tot va molt bé, però al cap d'una estona els tres amics es comencen a barallar perquè no volen compartir les coses. En somnis, en Bali coneixerà tres bruixes que volen fer una poció i que no paren de discutir-se... Això li donarà una idea genial!

11:24 Contes clàssics - En Jack i la mongetera
tancar

En Jack i la mongetera

Una vegada hi havia una pobra viuda que vivia en una petita granja amb el seu fill, en Jack. Al poble la gent patia, perquè hi havia poc menjar. Cansats de passar gana, mare i fill van decidir vendre l'única vaca que els quedava. La mare li va dir que sobretot la vengués a bon preu. Vols saber què en va treure, en Jack, de la vaca?!

11:29 Contes clàssics - La bella i la bèstia
tancar

La bella i la bèstia

Vet aquí una vegada un mercader que tenia tres filles. Les dues filles grans eren molt presumides, però la petita, que es deia Bella, era dolça i molt bona. Un dia el pare es va perdre tornant del mercat i es va quedar atrapat dins del castell d'una bèstia espantosa. Per alliberar-lo aquell monstre li va demanar la Bella, la seva filla. Vols saber què va fer?!

11:34 Contes clàssics - La Jorinda i en Jorindel
tancar

La Jorinda i en Jorindel

Hi havia una vegada una noia molt bonica que es deia Jorinda, que estava a punt de casar-se amb un pastor molt ben plantat que es deia Jorindel. Just abans del casament, però, una bruixa malvada va capturar la Jorinda i la va convertir en un rossinyol. En Jorindel havia de demostrar era molt valent per recuperar la seva estimada... Vols saber com ho va fer?!

11:39 Contes clàssics - Blancaneu
tancar

Blancaneu

Fa molt de temps, enmig d'un hivern molt fred, un rei i una reina van tenir una filla que tenia la pell blanca com la neu. Al cap d'un temps, la reina es va morir i el rei es va tornar a casar. La nova reina era bonica, però no suportava que ningú fos més bonica que ella, ni tan sols la Blancaneu. Mirall, mirallet, qui és la més bonica d'aquest indret...?

11:44 Contes clàssics - L'home de gingebre
tancar

L'home de gingebre

Hi havia una vegada un vellet i una velleta que vivien en una casa petita i atrotinada. La velleta en sabia molt, de fer galetes, i, ves per on, que un dia va decidir fer-ne unes de gingebre amb forma d'home, amb ulls de panses i cabells i botons de xocolata. De sobte, quan el forn era ben calent, van començar a passar unes coses molt estranyes...

11:50 Un minut al museu - Escut
11:51 Un minut al museu - Mucharabi
11:57 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Spip, que ja saps que sempre té un budell buit, s'ha cruspit un xampinyó del laboratori d'en Xampinyac. El xip electrònic que contenia l'ha convertit en un animal carnívor, cada cop més perillós. En Xampinyac té clar que l'única solució és miniaturitzar l'Spirou i en Fantàstic i introduir-los al cos de l'Spip per recuperar el xip. Els hi acompanyes?!

12:24 Bugs Bunny i els seus amics - Una pizza de Piuet
12:30 Bugs Bunny i els seus amics - Clava-li fort, papa
12:37 Bugs Bunny i els seus amics - L'heroi
12:44 Bugs Bunny i els seus amics - L'Elmer vol una mascota
12:52 Bugs Bunny i els seus amics - Un premi impertinent
12:59 Bugs Bunny i els seus amics - Un problema de gats
13:09 El llibre de la selva - La pilota de goma
tancar

La pilota de goma

El Mowgli s'ha trobat una pilota feta de saba d'arbre i s'ha tornat tan egoista que ara ningú no vol jugar amb ell. L'únic que li va al darrere és el Shere Khan, per proposar-li de jugar a "menjar-se el cadell d'home". Com sempre, el Mowgli haurà de confiar en els seus amics perquè no se'l cruspeixi el tigre. Però avui ningú no vol saber res d'ell!

13:20 El llibre de la selva - L'ou de la cobra
tancar

L'ou de la cobra

El Tabaqui ha convençut el Mowgli que, per demostrar que ja no és un nen, ha d'anar a robar un ou d'una cobra. Tot plegat forma part d'un pla perquè el Shere Khan es cruspeixi el Mowgli per esmorzar, en lloc del Tabaqui. Aviat, però, apareixerà la cobra i tot seran corredisses. Avui més d'un es quedarà sense esmorzar, i potser fins i tot sense dinar!

13:34 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

13:58 Els pingüins de Madagascar - Abducció / L'altra llúdria
tancar

Abducció / L'altra llúdria

En Lemmy, el robot, ha tornat de Mart, però ho ha fet amb un calamar alienígena que no para de créixer i que amenaça de destrossar tot el zoo. Avui hauran de fer tots pinya per aturar aquesta bèstia extraterrestre! Per cert, ho saps que ha aparegut una altra llúdria al zoo? I que té un color ben estrany? La Marlene està encantada de la vida. I aviat sabràs per què!

14:24 Martin Mystery - La fúria de la Venus atrapamosques
tancar

La fúria de la Venus atrapamosques

En Martin, la Diana i en Java, que investiguen la desaparició d'una colla d'adolescents, descobreixen tot de pistes que no acaben d'entendre: uns flaires seductors que no saben d'on vénen, unes petjades que no són de cap humà ni de cap animal... Què hi pot tenir a veure una planta carnívora?

14:45 Martin Mystery - El retorn del geni
tancar

El retorn del geni

La Diana, que fa molt temps que no surt amb cap noi i se sent una mica sola, ha començat a rebre missatges d'un admirador secret. Malauradament, es tracta d'en Geni, que la hipnotitzarà amb la intenció de venjar-se del Centre. En Martin ho tindrà molt difícil per desfer l'encanteri...

15:12 El detectiu Conan - El cas de la submarinista mossegada per la serp (1)
15:34 El detectiu Conan - El cas de la submarinista mossegada per la serp (2)
16:00 Inuyasha - Apareix un misteriós bonze faldiller
tancar

Apareix un misteriós bonze faldiller

Aquesta història probablement no sembla nova. Els nostres herois viatgen pel camp, exterminen dimonis i veuen com en Miroku torna a estafar la gent d'un poblet de la zona per poder-hi passar la nit. Aquest cop, però, resulta que en Miroku ja hi havia anat i ell sense saber-ho! Abans de res, decideixen fugir corrents dels homes del poble, que semblen més empipats del compte.

16:22 Inuyasha - El creador de l'esfera dels quatre esperits. Primera part
tancar

El creador de l'esfera dels quatre esperits. Primera part

L'Inuyasha i els altres troben un dimoni que fa servir una Esfera dels Quatre Esperits falsa. Gràcies a l'ajut d'un savi, descobreixen com i per què.

16:49 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la Bella i el Bèstia
tancar

Les tres bessones i la Bella i el Bèstia

La Bella és una noia molt maca que viu amb el seu pare al camp. Un dia, el seu pare li regala una flor, sense saber que el propietari n'és una bèstia terrible, que s'enfada i el converteix en el seu servent. Però, amb l'ajuda de les Bessones, la Bella substituirà el seu pare a la mansió de la Bèstia, on aconseguirà canviar moltes coses...

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Trac té un dia regirat
17:27 La Lua i el món - Troba la sabata!
17:30 Zoobabu - Tigre
17:35 En Thomas i els seus amics - En Percy és com és
17:48 L'hora del Timmy - El doctor Timmy
18:05 Una mà de contes - La filla del sol i la lluna
18:17 La Supermots - La Beti vol fer teatre
tancar

La Beti vol fer teatre

La Violeta ha estat l'escollida per fer el paper de Julieta per a l'obra de l'escola. L'Adam Trencacors, el nou alumne d'Anglaterra, farà de Romeu, i la Beti... farà de Julieta suplent. El dia de la representació, el Monstre d'Energia segrestarà la Violeta, i la Supermots haurà de triar entre fer el paper de la seva vida... o salvar la seva millor amiga. No t'ho perdis!

18:29 La Supermots - La Leslie supera el senyor Peixgròs
tancar

La Leslie supera el senyor Peixgròs

La Leslie ha aprofitat que el seu amo és a la presó per construir el seu conillet grinyolador gegant de control mental, i d'aquesta manera superar el senyor Peixgròs. S'unirà a la Supermots el senyor Peixgròs, per aturar la malvada Leslie? O deixarà que li passi la mà per la cara?! Avui aprendràs què vol "ridícul" i "donar per fet"!

18:40 La Supermots - El joc de dames
tancar

El joc de dames

La Beti ja ho té tot a punt per presentar-se a la gran competició anual de dames de la ciutat. En Tobi també hi participa, esclar, i, aquest any, amb el seu robot Escac-i-mat 3000, un aparell imbatible. Però la sorpresa avui és en Bòi, que ha derrotat tots els participants del parc! Vols saber qui serà el rei de les dames?! En Tobi? O en Bòi?! No t'ho perdis!

18:57 El llibre de la selva - La picor del Kaa
tancar

La picor del Kaa

El Mowgli té una pregunta que el Baloo, encara que no t'ho puguis creure, no li ha sabut contestar. Quants micos és capaç d'empassar-se un pitó d'una sola vegada? La resposta, l'hi podria donar el Kaa, però avui no està per romanços perquè està canviant la pell. I els Bandar Log, els micos? Ells potser sí, que ho saben, però són uns entabanadors!

19:08 El llibre de la selva - La llegenda de l'urpa gegant
tancar

La llegenda de l'urpa gegant

El Mowgli, el Bagheera i el Baloo han sentit un rugit espantós i estan convençuts que només hi ha un animal a la selva capaç de cridar d'aquesta manera: l'Urpa Gegant. La curiositat del Mowgli l'ha dut a buscar el misteriós animal, però el Baloo ja l'ha avisat que la imaginació és més forta que qualsevol cosa que es pugui trobar. Què deu haver volgut dir?!

19:18 El llibre de la selva - La cascada
tancar

La cascada

El Shere Khan i el Tabaqui n'han tramat una altra de les seves. El Tabaqui ha enredat el Bagheera i el Mowgli dient-los que el Shere Khan està atacant el Baloo. Mentre el Bagueera anava a ajudar el seu amic, un llamp ha trencat la branca de l'arbre on era el Mowgli i el nostre amic ha caigut al riu. Ara va de cap a la cascada, seguit d'un cocodril... i del Shere Khan!

19:30 Info k
19:45 El xou de l'Scooby-Doo - El fantasma elèctric
tancar

El fantasma elèctric

El cap de setmana d'esquí a Winterhaven, que havia de ser un petit descans per a la Màquina dels Misteris, ha acabat sent més aviat una mena de teràpia de xoc! Avui els tocarà anar darrere del Fantasma dels 10.000 Volts, per evitar que acabi fent miques una central elèctrica. D'entrada, sembla que podria ser cosa d'un antic treballador que hi va morir en un accident.

20:08 El xou de l'Scooby-Doo - El cas de la màscara de ferro
tancar

El cas de la màscara de ferro

L'Scooby-Doo i companyia estaven convençuts que passarien un cap de setmana fantàstic fent esquí aquàtic, però al final han anat a parar a l'Illa de la Calavera, on el fantasma de la Màscara de Ferro els farà tremolar una bona estona. Pot ser que hi tingui alguna cosa a veure la misteriosa desaparició del capità Morgan? Aviat ho sabrem!

20:35 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
tancar

Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona

Quan la direcció del zoo va decidir instal·lar tot de càmeres web al zoològic dels nostres amics, poc es pensaven que en Recluta s'acabaria convertint en una estrella de la xarxa! N'hi diuen el Patinet! Vols saber per què?! Més tard, el Capità, sense voler, farà que en Julien perdi la corona de rei. I l'hauran d'anar a buscar a les clavegueres..., que són plenes de rates!

21:02 Tom i Jerry - El ratolí encantat
21:09 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - Cobertura tontal
21:22 Tom i Jerry - El diari d'en Jerry
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Ajudar és divertit
06:04 Megaminimals - El mural
06:09 Megaminimals - El racó de la fantasia
06:16 La vaca Connie - Buscant menjar
06:27 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

La desaparició de l'oli de tots els cotxes de la ciutat ha posat l'Agència Antimonstres en alerta. Segons en Xic es tracta d'un monstre líquid que només dispara oli, però aviat descobriran que darrere del Griset hi ha un mecànic que se la sap molt llarga. En Matt ja té les sabates amb ventoses a prova de relliscades, a punt. Ara només falta fer la feina més llefiscosa!

06:39 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Durant el que havia de ser una missió sense gaires complicacions, en Matt, en Bruce, en Xic i la Manson han despertat un Gabab, un monstre subterrani que hiverna més de dotze mesos l'any. Quan dorm és totalment inofensiu, però despert és molt perillós. Com s'ho poden fer per tornar-lo a adormir?! Amb una pel·li dolenta, potser?!

06:50 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt acaba de detectar un senyal monstruós de set a l'escala de monstres d'en Xic. Es tracta d'un monstre rosa de la família dels viscagagadians, lleuger com una bombolla de xiclet, que obliga a ser felices les persones que estan de mal humor. D'entrada, pot semblar positiu, però els efectes secundaris són imprevisibles. S'ha d'aturar encara que sigui rient!

Progrmació BD ....
21:30 Bola de drac - En Son Goku amb els dimonis
tancar

En Son Goku amb els dimonis

El periple d'en Son Goku l'ha portat fins a un poble que està aterrit pels dimonis. Aquests éssers esfereïdors han segrestat la princesa Misa i el rei ha demanat a en Son Goku que entri en el seu submón per salvar-la. L'espasa de Shula va obrir la porta que comunica els dos mons. La missió d'en Son Goku és recuperar la princesa i intentar segellar la porta per sempre.

21:52 Bola de drac - El senglar alat
tancar

El senglar alat

En Son Goku ha descobert el truc que fan servir en Ten Shin Han i en Xaos, dos nois que es dediquen a aterrir un poble fent veure que en salven els habitants d'un monstre terrible, el senglar alat. Decidit a desemmascarar-los, en Son Goku es dirigeix cap al poble sense saber que li estan a punt de parar una trampa perquè sembli que és ell el que enreda els vilatans.

22:20 Pel·lícula - Franklyn
tancar

Franklyn

FRANKLYN (Franklyn) Jonathan Preest és un detectiu que amaga el seu rostre darrere d'una màscara. Jonathan és un home escèptic que odia "el ministeri", la institució religiosa que governa Meanwhile City i que, durant segles, s'ha encarregat de proporcionar creences per manipular la població. Idioma versió original: anglès Producció: Recorded Picture Company, 2008 (Gran Bretanya) Direcció i guió: Gerald McMorrow Durada: 93 minuts Fotografia: Ben Davis Música: Joby Talbot Intèrprets: Ryan Phillippe, Eva Green, Sam Riley, Bernard Hill, Georgia Mackenzie, Susannah York

23:45 Waterloo Road - Cap. 54 T4E14
tancar

Cap. 54 T4E14

L'Eddie, que està de director substitut, es veurà obligat a acceptar vuit alumnes nous d'un campament de gitanos que s'ha instal·lat en uns terrenys del Waterloo Road. D'altra banda, avui la Janeece torna a l'institut després de l'operació de pits. La Kim es veurà obligada a posar-se més dura amb la normativa dels uniformes i en Tom haurà d'ajudar la Rose Kelly després del seu fracàs com a mare.

00:35 Chuck - Cap. 14 En Chuck i la primera cita
tancar

Cap. 14 En Chuck i la primera cita

Probablement, Chuck Bartowski és l'agent secret més pallús del món. La vida d'aquest jove de més de vint anys, fanàtic dels videojocs, va canviar radicalment el dia que va obrir un correu electrònic, xifrat de forma subliminal, que contenia secrets d'estat. Sense adonar-se'n, un servidor sencer de dades confidencials va quedar allotjat al seu cervell. Ara, el destí de la humanitat és a les seves mans maldestres i d'un dia a l'altre s'ha convertit en l'agent més determinant del govern.

01:15 One piece - La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia
tancar

La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia

En Saulo avisa la Nico que l'armada s'acosta a l'illa amb la intenció de matar els doctors en arqueologia. Al cap de poc, els agents del govern, dirigits per un home anomenat Spandine, rodegen la Nico i els doctors en arqueologia. Llavors, en Clover demana parlar amb els Gorosei, els líders mundials, per explicar-los el que els arqueòlegs han descobert sobre el famós "segle en blanc". Els agents accepten que es produeixi la conversa, i en Clover li diu a la Nico que fugi perquè el fet de sentir el que ha de dir es considera un delicte terrible.

01:40 Doctor Who - Cap. 3 Els morts sense descans
tancar

Cap. 3 Els morts sense descans

El Doctor s'endú Rose enrere en el temps, fins el Nadal de 1869 a Gal·les. A la victoriana Cardiff, els morts deambulen i les criatures de gas van soltes. Els nostres viatgers fan pinya amb Charles Dickens per investigar el Sr. Sneed, el director de la funerària local. Podran desmuntar els plans de l'eteri Gelth?

02:25 Waterloo Road - Cap. 54 T4E14
tancar

Cap. 54 T4E14

L'Eddie, que està de director substitut, es veurà obligat a acceptar vuit alumnes nous d'un campament de gitanos que s'ha instal·lat en uns terrenys del Waterloo Road. D'altra banda, avui la Janeece torna a l'institut després de l'operació de pits. La Kim es veurà obligada a posar-se més dura amb la normativa dels uniformes i en Tom haurà d'ajudar la Rose Kelly després del seu fracàs com a mare.

03:15 Crackòvia - Cap. 128
tancar

Cap. 128

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Pep Guardiola (Pep Plaza) es pregunta com hauria estat la seva vida si no hagués acceptat ser entrenador del Barça. Ho descobrirà quan se li aparegui, per art de màgia, el seu altre "jo". Mentrestant, Leo Messi (Carlos Latre), que no pot jugar per sanció, intenta superar l'ansietat de quedar-se a casa a mirar el partit per la tele. El programa baixa a la gespa del Bernabéu per analitzar tot el que va passar entre el Madrid i l'Espanyol i la trobada entre Mourihno (Toni Albà) i Pochettino (Xavi Serrano). Al control de realització, Johan Cruyff (Jordi Rios) i Charlie Rexach (Toni Albà) reben la visita de l'expresident de l'Espanyol, Dani Sánchez Llibre (Javi Giménez), que vol més gags del seu equip al programa. I al circuit de Catalunya, Laia Ferrer (Mireia Portas) entrevista Pedro Martínez de la Rosa (Javi Giménez). El veterà pilot descobreix com d'especial pot ser una escuderia espanyola de Fórmula 1.

03:45 Gavin i Stacey - T1E1
tancar

T1E1

En Gavin i la Stacey, obsessionats l'un per l'altre després de sis mesos de parlar per telèfon des de la feina, per fi han decidit trobar-se a Londres. L'oncle de la Stacey, molt preocupat, ha donat una alarma antiviolació a la seva neboda. La mare d'en Gavin està més emocionada que mai. En Gavin hi anirà amb el seu millor amic, l'Smithy, que l'únic que vol és conèixer l'amiga de la Stacey, la Nessa. El que és clar és que ha arribat el moment de la veritat.

04:13 Gavin i Stacey - T1E2
tancar

T1E2

En Gavin i la Stacey són feliços i estan més enamorats que mai, però un malentès per telèfon farà que la Stacey comenci a dubtar si ha de tirar endavant la relació. En Gavin té clar que l'única manera de solucionar-ho és anar-la a veure en persona a Barry Island. Després de la reconciliació, la Stacey, més nerviosa que mai, anirà a conèixer la família d'en Gavin.

04:40 Waterloo Road - Cap. 54 T4E14
tancar

Cap. 54 T4E14

L'Eddie, que està de director substitut, es veurà obligat a acceptar vuit alumnes nous d'un campament de gitanos que s'ha instal·lat en uns terrenys del Waterloo Road. D'altra banda, avui la Janeece torna a l'institut després de l'operació de pits. La Kim es veurà obligada a posar-se més dura amb la normativa dels uniformes i en Tom haurà d'ajudar la Rose Kelly després del seu fracàs com a mare.

05:30 Crackòvia - Cap. 128
tancar

Cap. 128

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Pep Guardiola (Pep Plaza) es pregunta com hauria estat la seva vida si no hagués acceptat ser entrenador del Barça. Ho descobrirà quan se li aparegui, per art de màgia, el seu altre "jo". Mentrestant, Leo Messi (Carlos Latre), que no pot jugar per sanció, intenta superar l'ansietat de quedar-se a casa a mirar el partit per la tele. El programa baixa a la gespa del Bernabéu per analitzar tot el que va passar entre el Madrid i l'Espanyol i la trobada entre Mourihno (Toni Albà) i Pochettino (Xavi Serrano). Al control de realització, Johan Cruyff (Jordi Rios) i Charlie Rexach (Toni Albà) reben la visita de l'expresident de l'Espanyol, Dani Sánchez Llibre (Javi Giménez), que vol més gags del seu equip al programa. I al circuit de Catalunya, Laia Ferrer (Mireia Portas) entrevista Pedro Martínez de la Rosa (Javi Giménez). El veterà pilot descobreix com d'especial pot ser una escuderia espanyola de Fórmula 1.