TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:28 Notícies 3/24
09:27 Notícies 3/24
09:57 Notícies 3/24
10:27 Notícies 3/24
11:37 Plats bruts - Tinc meta
tancar

Tinc meta

En aquest capítol descobrim qui són " realment" els actors que donen vida els personatges de la sèrie, assistint a la ficció d'una gravació a plató d'un dels capítols, on veiem al David fent de Joel, al Lopez fent de Jordi Sanchez, etc. Descobrim el "mal rotllo" que hi ha entre els dos protagonistes mentre veiem el plató sencer, càmeres, regidors, maquilladores..

12:05 Plats bruts - No tinc assistenta
tancar

No tinc assistenta

Des que la Carbonell s'ha casat i viu a Porrera, el David no sap fer res tot sol. Decideix posar un anunci al diari per buscar assistenta, i, quan veu el sou que ofereix, el Lopes agafa la feina. D'altra banda, el Pol està una mica deprimit i els seus amics l'acaben d'enfonsar...

12:31 Plats bruts - Tinc clarianes
tancar

Tinc clarianes

El David organitza un "càsting" d'assistentes per trobar-ne una, i finalment contracta un majordom de maneres britàniques. Al Lopes el convoquen a una prova per fer de presentador al programa "Sputnik", i el David el convenç perquè es posi una perruca...

12:54 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Un poble francès - Detencions
tancar

Detencions

El Jean Marchetti continua amagat a ca la Rita, mentre espera poder passar a Espanya. D'altra banda, el Bériot, que havia confiat l'abastament de Villeneuve a l'Edmon, cap del CDL, n'està descontent i nomena un administrador civil: el Daniel Larcher, que s'ocuparà de la salut, l'abastiment i l'allotjament al municipi. L'Anselme i el Raoul, en nom de les Milícies Patriòtiques, volen liquidar els col·laboracionistes i els últims milicians.

16:37 Vera - Joves déus
tancar

Joves déus

Durant un cap de setmana de convivències, a la nit, els alumnes d'una escola privada veuen una bola de foc que es precipita a l'aigua des d'un penya-segat. Es tracta de Gideon Frane, que mor ofegat i amb cremades per tot el cos. La comissària i el seu equip estiren el fil i descobreixen que la víctima era un maltractador i, casualment, exalumne de l'escola d'elit on estudien els joves que l'han vist morir.

18:12 Julie Lescaut - Immunitat diplomàtic
tancar

Immunitat diplomàtic

Pràcticament totes les pistes sobre l'assassinat d'un periodista tenen alguna mena de relació amb l'ambaixador de Belize a França. La comissària Lescaut haurà d'esquivar els esculls burocràtics que frenen la investigació. La immunitat diplomàtica dificulta molt arribar fins l'ambaixador. Però quan es descobreix que aquest cas en tapa un altre de més antic que l'implica a ell directament, tot agafa una altra dimensió.

19:44 Moments APM?
20:11 Moments APM?
20:15 Moments APM?
20:27 TV3xUnTub - Marc Giró
tancar

Marc Giró

"TV3XUNTUB" ¿ MARC GIRÓ

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Tot anirà bé - Tinc por
tancar

Tinc por

L'Oriol té dues grans pors: de les rates i de les altures. Però durant el programa repassarà algunes fòbies tan rares que semblen inventades, assistirà a una peculiar entrevista del mag del suspens i patirà les sessions d'una terapeuta molt especial.

22:51 Globus Sonda - Òscar Fernàndez - Delta de l'Ebre
tancar

Òscar Fernàndez - Delta de l'Ebre

El periodista Òscar Fernández és un home d'emocions controlades. Això no obstant, en un vol en globus sobre l'espectacular paisatge del delta de l'Ebre potser se li descontrolaran les emocions, jo ho veurem. El periodista lidera un dels programes insígnia de Catalunya Ràdio, el "Catalunya Migdia". Parlarem del secret de l'èxit del programa en un vol diferent i en un clima molt especial com és el de les Terres de l'Ebre -d'això ens parlarà el Francesc Mauri-, i amb una convidada sorpresa molt bellugadissa, que acompanya la Candela Figueras des del cotxe de seguiment.

23:44 Control T - + info
tancar

+ info

Convidats: Josep Maria Mainat, Jair Domínguez, Bruno Oro i Alba Florejachs. Canviarem el soroll del cotxe amb una aplicació, viatjarem a tot el món amb el Google Maps i farem les millors fotos comestibles.

00:23 Gran Reserva. Xou - Una altra cosa -
tancar

Una altra cosa -

** Actuació de Carlinhos Brown

02:28 Ritmes a l'aula - Doubts
02:58 Cava de Blues - A CONTRABLUES
tancar

A CONTRABLUES

Cava de Blues és un espai dedicat a les noves creacions de 14 grups del país que es dediquen a aquest gènere musical. En aquesta edició, els grups que hi trobareu són: -A contrablues -Blas Picón & The Junk Espress -Bullfrog Electric Blues Experience -Dusa'ns Flying Blues Band -Dani Baraldés & The XX Band -Emili Baleriola Blues Quartet -Dani Nel·lo & Mario Cobo -Ivan Kovacevic 5 Spots -JG Acoustic Gang -John Big Stone & The Blues Workers -Legacaster! The Hillbilly Trio -Martini Surfers -Susan Santos & The Papa's Red Band -The Paparellos

03:42 Fusió i swing a l'estudi - JAUME VILASECA TRIO
tancar

JAUME VILASECA TRIO

Jaume Vilaseca ens mostrarà la seva passió per la bossa, la rumba i l'afro. Les seves influències van del jazz clàssic, al bop, o al post bop. Tot sota la mirada dels grans noms de la fusió com Herbie Hankock o Chick Corea. Avui ens presenten composicions de cada un dels membres del seu trio, on podrem veure la singular i elaborada manera de treballar un so de grup. Dick Them, al contrabaix, Ramón Díaz a la bateria i Jaume Vilaseca al piano.

04:29 Jazz a l'estudi - Jaume Gispert Quartet
tancar

Jaume Gispert Quartet

Entrem a l'estudi per escoltar el compositor i pianista Jaume Gispert presentant noves composicions amb el seu grup. De trajectòria i vocació internacionals, desenvolupa junt a Patricia Herrero a la trompeta, Jordi"Petit"Blanes al baix i Xevi Matamala a la bateria, una sèrie de temes sense límits, prejudicis ni idees preconcebudes.

05:29 Jazz a l'estudi - Nu-Roots
tancar

Nu-Roots

Aquest és el projecte del solista David Pastor creat amb el desig de buscar noves textures sonores i noves rítmiques per als seus vells temes, interpretades tant amb la trompeta com amb teclats, junt a dos músics de solvent i àmplia trajectòria a l'escena catalana de fusió com són Toni Pagès a la batería i José Luis Guart al piano i als teclats.

Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Història de la Humanitat - El temps de la indústria
tancar

El temps de la indústria

En aquest setè episodi d'Història de la Humanitat, analitzarem els canvis que va generar la revolució industrial que es va originar a Europa i que va posar els fonaments del món modern. L'augment generalitzat de la producció va provocar la necessitat de trobar noves fonts de matèries primeres i al mateix temps la necessitat d'obrir mercats nous on vendre els productes de les noves fàbriques, i aquesta reorganització del món va acabar desembocant en la guerra que havia de posar fi a totes les guerres.

23:02 El lloc dels fets - Matar el Rei - Palau Reial de Barcelona
tancar

Matar el Rei - Palau Reial de Barcelona

L'any 1492 és per a la història hispànica l'any de la descoberta d'Amèrica, l'inici d'un imperi. Però també va ser l'any en què els Reis Catòlics visitaven Barcelona després d'11 anys de no fer-ho Només feia 6 anys del final de la segona guerra remença, que havia enfrontat els pagesos contra Ferran el Catòlic. La pau s'aguantava amb pinces i el casament d'Isabel i Ferran volia unir dues corones sota un sol matrimoni, amb l'ajuda repressiva de la Inquisició. El 7 de desembre de 1492, el rei Ferran II d'Aragó, era al Saló del Tinell, celebrant una sessió de precs i greuges amb ciutadans. Al sortir del Palau Reial, va succeir un fet que va estar a punt de canviar la nostra historia.

23:31 El lloc dels fets - El filipista rebel - Universitat de Cervera
tancar

El filipista rebel - Universitat de Cervera

Les caigudes de Barcelona i Cardona l'any 1714 van deixar les mans lliures a les tropes borbòniques per començar la repressió a Catalunya. Les poblacions que havien donat suport a l'arxiduc Carles eren violentament castigades, però aquelles que eren al costat de Felip d'Anjou eren recompensades. L'any 1716, Felip V va publicar el Decret de Nova Planta, que abolia les lleis, furs i institucions de Catalunya i instaurava l'absolutisme. Tot el país quedava desmantellat, incloent-hi les universitats. Una situació que havia de marcar la història de la Universitat de Cervera, el 1748, la gran aposta educativa de Felip V a escala estatal. I tot es va complicar quan el filipista Manuel Alòs es va enfrontar amb l'autoritat reial.

23:57 Art Endins - Art Endins-9
tancar

Art Endins-9

El "Mosaic dels peixos", un aquari mediterrani / Els caixonets d'almoina i la idea del Purgatori / "Cigarrillos París", cartellisme en estat pur / El tresor de Sant Pere de Rodes

00:28 Art Endins - Art Endins-10
tancar

Art Endins-10

El secret hiperrealista de Josep Blanquet / Crònica d'una trobada: El Davallament d'Erill la Vall / De Jordaens a Rubens, al·legoria d'una atribució

00:57 Milicianes - Milicianes
tancar

Milicianes

La matinada del 5 de setembre de 1936, a Manacor, van ser executades pels feixistes, cinc milicianes, després d'una nit de tortures i violacions. La seva història ens permet recordar que la guerra no va ser tan sols cosa d'homes.

01:47 Lo Vinater - Lo Vinater
02:38 Els oblidats de la línia Maginot - Els oblidats de la línia Maginot
tancar

Els oblidats de la línia Maginot

Supervivents, familiars i historiadors narren la història dels 60.000 republicans espanyols que van treballar en la construcció de la línia Maginot, la barrera de forts subterranis que defensava França d'Alemanya a la Segona Guerra Mundial.

03:35 Els últims - Els últims
tancar

Els últims

Uns veïns de Barcelona volen convertir el seu carrer en un bosc. Tenen bones idees per al concurs de guarnits. Però de vegades, amb això no n'hi ha prou.

04:28 km33 - India
tancar

India

La Montse se'n va a l'Índia a la recerca de pau interior. Viatja amb la Sònia per les platges i els canals de Kerala. Maten l'estrès amb el ioga i els massatges tradicionals. Però també viuen el neguit de Bombai. I a més a més: la singularitat de Kerala a dins de l'Índia, consells per vacunar-se i evitar malalties durant el viatge i detalls per identificar els déus hindús.

05:05 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà l'editor Jorge Herralde. El seu catàleg a l'editorial Anagrama compta amb alguns dels millors escriptors de la literatura internacional. Bibliòfil i passional, Herralde visita aquest dimarts L'illa per compartir les seves dèries personals i moments decisius: l'hedonisme de la Barcelona dels 60, els viatges, les classes socials a través de l'escola, els seus autors predilectes i fins i tot una divertida nit amb Patricia Highsmith. Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé evoquen el passat amb les diferents ulleres que els han acompanyat, i escenifiquen alguns dels monuments més emblemàtics de Barcelona, mentre assistim a una doble col·lecció de nusos i entrem en un gabinet de biblioteràpia.

05:29 Thalassa - El dilema de la pesca
05:43 Videoclips catalans - La Pegatina i Eva Amaral - La tempestad
05:46 Videoclips catalans - Raül Bonilla - Mediterràniament
05:49 Videoclips catalans - Èric Vinaixa - Dies de llum
05:53 Videoclips catalans - Falsalarma - Vis a Vis
05:56 Videoclips catalans - Sense Sal - Fins que surti el sol
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Viatge a Papawa
tancar

Viatge a Papawa

Una bona guia turística només necessita tres coses: turistes, un micròfon i bons monuments per ensenyar. Si estàs cansada dels grups de jubilats i les excursions a polígons industrials, no t'ho pensis més i vine a Papawa. Al bungalou t'esperen la torre de Pisa, la muralla xinesa, l'estàtua de la llibertat i uns illencs disposats a aprendre-ho tot¿ T'atreveixes a embarcar-te en el viatge de la teva vida?

06:06 Papawa - Apollo Papawa
tancar

Apollo Papawa

L'única possibilitat que li queda per ser rica i famosa és trepitjar la superfície de Mart. Després de robar una nau de la base espacial, l'astronauta perd el control i s'estavella a Papawa. Dins del bungalou, ella troba el seu somni, el planeta vermell és als seus peus i a més està habitat!¿ per uns illencs trapelles que estan disposats a mostrar-li tots els secrets de l'univers.

06:16 Doraemon - El planeta dels desitjos
tancar

El planeta dels desitjos

En Nobita intenta demanar un desig a un estel fugaç perquè la seva mare li compri un videojoc nou. Per ajudar-lo, en Doraemon li regala un paraigua que atrapa estrelles.

06:39 Doraemon - Aquest nen és pitjor que jo / El fantasma guardaespatlles
tancar

Aquest nen és pitjor que jo / El fantasma guardaespatlles

Un nen nou arriba a la classe d'en Nobita, encara més maldestre que ell, i en Nobita decideix fer-se amic seu. Més endavant, a en Nobita li agradaria tenir un esperit protector i li demana a en Doraemon si pot fer alguna cosa per aconseguir-ho.

07:02 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la rateta que escombrava l'escaleta
tancar

Les Tres Bessones i la rateta que escombrava l'escaleta

L'Avorrida envia les Bessones a una ciutat dominada per les màquines, on no es pot fer res, ni música. Allà, les nenes coneixen la Rateta, que és cantant d'un grup, i que vol fer un concert de rock per retornar l'alegria a la ciutat.

07:26 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el taller Gaudí
tancar

Les Tres Bessones i el taller Gaudí

L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

07:51 Bola & Bill - Un petit monstre tan divertit!
tancar

Un petit monstre tan divertit!

La Lluna té un cadell molt divertit que es diu Múrria i, com que ha de marxar, demana al Bola si la gosseta es podria quedar a casa seva. El Bola demana permís als seus pares, però ells no l'hi donen. Llavors el Bola decideix fer-li de cangur d'amagat, però, al cap d'una estona de tenir-lo a casa, descobreix que aquell cadell tan divertit és una font de problemes.

08:03 Bola & Bill - Superbill i Divinacarolina
tancar

Superbill i Divinacarolina

L'Axel fa el fatxenda perquè el Rocket, el seu gos, va ajudar a atrapar un lladre i per això ara és un superheroi. El Bola i el Bill es piquen i el nen entrena el gos per convertir-lo en Superbill, el nou superheroi. A més, la Carolina es converteix en Divinacarolina per ajudar-lo, i tots dos comencen a fer el que fan els superherois: ajudar i defensar tothom que necessiti un cop de mà.

08:16 Mya Go - Mya Go i les botes noves
tancar

Mya Go i les botes noves

Avui plou molt al poble de Cadadia i la família Go surt a jugar amb els bassals. De sobte, la Mya s'adona que té un mitjó moll i un forat en una bota! Ara que la Mya Go té botes noves, no vol que se li mullin ni que se li embrutin i decideix jugar a dins de casa. Segurament no gaire estona!

08:21 Mya Go - Mya Go va d'acampada
tancar

Mya Go va d'acampada

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el Papa Go s'emporta la Mya Go i els seus amics d'acampada. De petit, el Papa Go va ser escolta i sap molt bé de què va, això d'anar-se'n d'acampada. Bé, més o menys. Acabarà bé l'acampada, sense tenda ni foguera?

08:26 Mya Go - Mya Go i el concurs caní
tancar

Mya Go i el concurs caní

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el Papa Go i el Doggy Go són al jardí entrenant-se per al Concurs Caní d'aquest any. Al Doggy Go li surten molt bé tots els trucs que ha après, però sembla que prefereix fer-los amb la seva cuidadora preferida, la Mya Go. Serà capaç la Mya Go d'ajudar el Doggy Go a passar tots els obstacles i a endur-se el trofeu a casa de la família Go?

08:31 Mya Go - Mya Go i el bany del Doggy Go
tancar

Mya Go i el bany del Doggy Go

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i avui toca banyar el Doggy Go. Amb la banyera plena d'escuma i la família Go disposada a començar la sessió de neteja, tot fa pensar que el Doggy Go en sortirà ben net i estarrufat!

08:37 El Mic i els seus amics - Soc un ratolí
tancar

Soc un ratolí

En Cincsegons prepara el berenar: una llesca de pa i un tros de formatge. Ep! Aquest formatge està rosegat. Qui ha sigut? Ai, ai, ai... Ara surt un ratolí que té el nas vermell. És el Mic!

09:03 Els Mini Ninges - Ballar sobre el tall de la navalla
tancar

Ballar sobre el tall de la navalla

Mentre dirigeix l'operació per eliminar els ruscos d'abelles i destruir així la natura, la Shoko sent que el Hiro vol treure a ballar l'Aika durant el Ball de la Primavera. És l'ocasió perfecta per sembrar la discòrdia entre els ninges: la Shoko es fa passar per l'Aika, fa veure que el Futo li ha demanat que sigui la seva parella de ball, i el Hiro s'enfada amb el seu amic. El conflicte està servit.

09:14 Els Mini Ninges - El nen salvatge
tancar

El nen salvatge

El Hiro ha fet un comentari desafortunat al Tora, i el Tora s'ha enfadat i s'ha escapat. Els Mini Ninges surten a buscar-lo i troben una cova amb les marques de la mà d'un nen i l'urpa d'un tigre. Al mateix temps, la Shoko busca una bèstia terrorífica que el seu avi vol convertir en un samurai invencible. Potser hi haurà una relació entre el Tora, el tigre i el monstre que busca la Shoko...

09:24 Oddbods - La pintura contagiosa
tancar

La pintura contagiosa

La Newt té un accident amb unes petites esquitxades de pintura, i els seus veïns ràpidament li diagnostiquen una malaltia tropical infecciosa. Ella intenta explicar-se, però ningú no la creu, i la tanquen en quarantena a casa seva just el dia més calorós de l'any. La Newt ha de trobar la forma de convèncer els seus companys que està bé, per tal que en comptes d'estar a casa morta de calor, pugui anar a fora a jugar a la piscina.

09:32 Oddbods - Em pica tot!
tancar

Em pica tot!

El Jeff troba una ovella perduda al seu meravellós jardí i, immediatament, la fa fora. Tan bon punt es desfà de l'ovella, el Jeff comença a notar una picor terrible. En veure el Zee dormint al seu sofà, vell i brut, assumeix ràpidament que ell és el culpable d'aquest brot de picors, així que reuneix els esforços de tots els altres Oddbods per aconseguir capturar el Zee desprevingut i poder donar-li un bany. Ben aviat tot el veïnat patirà aquestes picors. Com ho solucionaran?

09:39 Oddbods - La batalla dels cucurutxos
tancar

La batalla dels cucurutxos

El Pogo i el Jeff comencen una disputa sobre qui ven els millors gelats. No trigaran gaire a perdre de vista quin era l'objecte principal de la discussió i portar la competició a nivells absurds i destructius.

09:47 Oddbods - Aquest arbre no el tallaràs
tancar

Aquest arbre no el tallaràs

La Newt descobreix un ou d'ocell abandonat al parc, que sembla haver-se caigut d'un niu buit que hi ha a prop. Decideix fer-se responsable d'aquest ou i vol veure com s'obre, però al Fuse li han encomanat que talli alguns dels arbres del parc, entre ells l'habitat d'aquest petit ocell que encara ni ha sortit de la closca. La Newt organitza una seguda per intentar evitar que el Fuse talli l'arbre, però ell farà el possible per dur a terme la seva feina.

09:54 Oddbods - Una lluita contra natura
tancar

Una lluita contra natura

El Jeff se n'adona que el nou arbust del seu jardí, del que n'està molt orgullós, té un parell d'inquilins no desitjats: dos ocellets inofensius que, aparentment, no tenen ni idea de que aquesta planta ha de ser la peça central de l'estimat jardí del Jeff, i no pas un refugi per bestioles! Quan els primers intents del Jeff de fer-los fora fallen, haurà de recórrer a tècniques molt més creatives. El que segueix és una batalla entre la necessitat de controlar-ho tot del Jeff i la natura en si mateixa. Qui guanyarà?

10:01 En Grizzy i els Lèmmings - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

Després d'haver rebut un cop molt fort al cap, en Grizzy ja no és ell mateix: ara es pensa que és un rosegador! L'os intenta que la banda l'accepti per jugar amb ells com si fos un altre lèmming. Però aviat, els seus nous companys el començaran a trobar molt pesat!

10:08 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

10:14 En Grizzy i els Lèmmings - El tònic lèmming
tancar

El tònic lèmming

En Grizzy està tan rebentat que està més frisós que mai per jeure al sofà. Decideix anar a buscar un coixí i un antifaç per anar a dormir, però els lèmmings tenen uns plans diferents per al sofà. El veuen com un fantàstic trampolí i el lloc ideal per fer una sessió d'aeròbic. Per guanyar-se el dret fer migdiada, primer haurà de competir amb els enèrgics lèmmings!

10:22 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

10:28 En Grizzy i els Lèmmings - Picor d'ós
tancar

Picor d'ós

En Grizzy descobreix que els frenètics moviments de "break dance" dels lèmmings no són deguts a les ganes de ballar, sinó a les puces que els han infestat. Quan l'ataquen a ell s'escampa el pànic. En Grizzy està decidit a eliminar tots els paràsits. El problema és que els seus petits companys d'habitació no volen anar-se'n pas.

10:35 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de la teleportació
tancar

El poder de la teleportació

En Grizzy troba en un cofre amerindi dues gerres idèntiques que es comuniquen entre elles. Si fica la mà dins d'una, surt per l'altra; tant li fa la distància que hi hagi entre les gerres. Això és perfecte per a la naturalesa mandrosa d'en Grizzy, tret que els lèmmings s'adonin dels increïbles jocs que poden jugar amb les gerres màgiques.

10:44 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El monstre del llac
tancar

El monstre del llac

El Vick sent a les notícies que se sospita que hi ha un monstre al llac. Les autoritats locals ofereixen una gran recompensa a qui li pugui fer una bona foto. El llenyataire enreda el Barzer perquè es disfressi de monstre per poder fer-li fotos, cobrar els diners i fer-se ric.

10:56 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El detectiu Barzer (1a part)
tancar

El detectiu Barzer (1a part)

El Barzer s'ha aficionat a les sèries de detectius que veu d'amagat a casa del Vick. Li agraden tant, que se li ha ficat a la closca que vol ser detectiu i resoldre els delictes que hi hagi al bosc. Però ningú li fa cas i es desanima. El Bruc, penedit per haver-lo renyat, s'inventarà un robatori perquè l'investigui.

11:06 Els germans Kratt - Sota l'estany glaçat
tancar

Sota l'estany glaçat

Els germans Kratt, els membres del seu equip i els nens de l'estany de les Granotes s'embarquen en una aventura subaquàtica per descobrir com sobreviuen els animals de l'estany durant l'hivern. Quan intenten tornar a sortir a la superfície s'emporten una desagradable sorpresa.

11:29 L'inspector Gadget - El xuclacervells
tancar

El xuclacervells

Una vegada més, l'inspector Gadget rep l'encàrrec del comissari Gontier de frustrar les intencions del MAD. Aquesta vegada, el doctor Gang ha inventat un xuclador de cervells i vol que en Tristan robi la intel·ligència dels homes més savis del món que es reuniran a la seu de TOTXOSNO, un grup d'homes i dones megallestos. I la Sophie té l'esperança que l'acceptin com a nou membre.

11:40 L'inspector Gadget - Uns al·ligàtors massa llestos
tancar

Uns al·ligàtors massa llestos

El Dr. Gang vol substituir els seus agents del MAD per animals superintel·ligents. Com a primer pas, el Tristan augmenta la intel·ligència d'uns quants al·ligàtors perquè eliminin en Gadget i la Sophie. Però els al·ligàtors es tornen més llestos del compte, no obeeixen el Tristan i se'ls volen cruspir a ell i a la Sophie. Mentre la noia lluita perquè no se'ls mengin, en Gadget veu una oportunitat d'entesa entre humans i rèptils.

11:52 Avatar, la llegenda de la Korra - La sort canvia
tancar

La sort canvia

L'Amon i els igualitaristes llancen una ofensiva total, neutralitzen tots els membres del Consell de la República excepte en Tenzin, que aconsegueix escapar-se, i ataquen amb dirigibles Ciutat República i l'illa del Temple de l'Aire. Tot i que l'excap de policia Beifong, amb l'ajuda dels fills d'en Tenzin, aconsegueix repel·lir un primer atac a l'illa, en Tenzin decideix que tant la seva família com la Korra i els seus companys s'amaguin mentre esperen temps millors.

12:14 Avatar, la llegenda de la Korra - Secrets amagats
tancar

Secrets amagats

La Korra i els seus companys s'amaguen mentre esperen l'arribada de la flota de les Forces Unides per mirar de recuperar Ciutat República. Mentrestant l'Amon i els igualitaristes s'han fet amos i senyors de la ciutat i han convocat un gran acte propagandístic a l'estadi. No s'ha descuidat, però, de l'imminent atac de les Forces Unides, per al qual tenen preparada una esquadrilla d'aviació sota les ordres del Hiroshi Sato.

12:37 El detectiu Conan - Una investigació amb el primer amor (2a part)
tancar

Una investigació amb el primer amor (2a part)

En Conan i els seus amics, juntament amb l'agent Chiba, la Yumi i una agent nova, continuen investigant per descobrir qui ha forçat un seguit de cotxes i hi ha pintat la paraula "More't". L'agent Chiba té com a companya d'investigació la Naeko Miike, que havia sigut el seu primer amor a l'escola primària, tot i que ell no la reconeix. No cal dir que en Conan fa servir els seus dots d'investigador per mirar de resoldre un cas molt enigmàtic.

12:59 El detectiu Conan - En Kogoro és bona persona (1a part)
tancar

En Kogoro és bona persona (1a part)

Últimament, en Kogoro es passa les nits de gresca. La Ran, que està molt enfadada, el critica en veu alta al carrer. Una anciana la sent i li replica que el detectiu Mouri és molt bona persona, i que sempre l'ajuda de franc. Precisament, avui ha d'anar-la a veure. En Conan i la Ran van a casa de l'anciana a esperar-lo, però el Kogoro Mouri que truca a la porta és un impostor.

13:21 En Grizzy i els Lèmmings - L'osset de peluix
tancar

L'osset de peluix

Els lèmmings preparan un mos de tarda perfecte amb l'últim pot de crema de xocolata del rebost. Però quina mala sort: arriba en Grizzy! Desesperats, els lèmmings amaguen el pot dins d'un os de peluix que troben i se'n van ràpidament sense aixecar sospites. Quan arriba en Grizzy, el gos de peluix el captiva i el fa el seu millor amic.

13:28 En Grizzy i els Lèmmings - Estampat d'ós
tancar

Estampat d'ós

En Grizzy està molt content, perquè ha descobert que pot fer fotos amb la càmera del guarda forestal i imprimir-les automàticament a una impressora d'última generació. Llavors, l'os decideix immortalitzar-se i emmarcar una foto seva. No obstant això, quan arriba el moment d'imprimir-ho, veu que no hi ha més paper. Resulta que els lèmmings s'han dedicat en cos i ànima a l'antic plaer dels avions de paper.

13:35 En Grizzy i els Lèmmings - Inspector Grizzy
tancar

Inspector Grizzy

Una furgoneta de repartiment s'atura davant la cabana del guarda forestal per entregar una caixa plena de pots de crema de xocolata. Mentre en Grizzy i els lèmmings, com de costum, es barallen per la palanqueta, algú s'emporta la caixa. Ara en Grizzy i els lèmmings hauran de portar a terme una investigació per trobar on és el seu tresor.

13:41 En Grizzy i els Lèmmings - Entrada prohibida
tancar

Entrada prohibida

Com de costum, en Grizzy obre la porta per entrar a la cabana del guarda forestal i posar-se còmode, però aquest cop no s'obra! Els lèmmings han fet una festa a la cabana i s'hi han atrinxerat. Però en Grizzy no té cap intenció d'esperar que el convidin i haurà de trobar una forma d'entrar-hi.

13:48 En Grizzy i els Lèmmings - La indigestió dels lèmmings
tancar

La indigestió dels lèmmings

Els lèmmings han aconseguit un paquet de mongetes blanques amb propietats molt estranyes. Resulta que quan es barregen amb soda, tothom que les pren es transforma en un globus que rebota. En Grizzy, doncs, si vol fer la migdiada tranquil·lament, primer s'haurà de desfer d'aquestes mongetes màgiques.

13:55 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Sr. Colom
tancar

El Sr. Colom

En aquest episodi, el senyor Ramier, un home que s'estima molt els coloms, caurà sota la influència malèfica de l'Esfinx i es convertirà en el Senyor Colom, un malvat que intentarà dominar París. Com sempre, els nostres herois acudiran a salvar els seus conciutadans. L'únic problema, en aquest cas, és que el Gat Noir és al·lèrgic a les plomes.

14:17 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - L'Impostor
tancar

L'Impostor

Davant de l'atònita mirada dels visitants del Louvre, el Gat Negre roba la Gioconda, cosa que el converteix en el principal sospitós del robatori, però Ladybug convençuda que el seu amic no és un lladre, buscarà la manera de demostrar la seva innocència.

14:40 Els pingüins de Madagascar - Operació: canvi de veí / Els superagents
tancar

Operació: canvi de veí / Els superagents

Els pingüins estaven tips de les festes constants i eixordadores dels lèmurs i, finalment, han aconseguit que els traslladin al zoo infantil. El que no sabien era que el nou veí seria en Roger! Ni s'ho imaginen, el que els espera! Més tard, se n'aniran d'aventura a les profunditats de l'oceà, a la recerca d'un tresor submarí! Els hi acompanyes?!

15:01 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

15:23 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - El Po dolent
tancar

El Po dolent

El Po, desobeint el mestre Shifu, es mira al Mirall Místic del Yin i el Yang. Immediatament comença a comportar-se de manera estranya. Què ha passat? El Mirall ha separat el Po en dos: un simpàtic i amable, l'altre dolent i violent. Podran els Cinc Furiosos amb l'ajuda del Shifu recuperar el Po de tota la vida?

15:45 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La venjança del rinoceront
tancar

La venjança del rinoceront

Al poble celebren el dia del Guerrer del Drac i el Po es fa amic del Hundun, un rinoceront que ha perdut la feina, la casa, la dona i els fills. El Po està decidit a ajudar el seu amic a refer la seva vida, però llavors descobreix que l'objectiu secret del rinoceront és destruir el Guerrer del Drac.

16:09 Comptem amb la Paula - Reparem el robot de reparacions
tancar

Reparem el robot de reparacions

La Paula i els seus amics juguen a veure qui fa el castell de blocs de construcció més alt. De tan alts que els fan, se'ls acaben els blocs i en van a buscar més a la fàbrica de joguines. Allà troben un robot amagat en un racó plorant perquè, segons ell, no és bo per a res. Seran capaços, la Paula i els seus amics, de fer recuperar al robot la confiança en ell mateix?

16:20 Comptem amb la Paula - Els Jocs Olímpics del país dels dolços
tancar

Els Jocs Olímpics del país dels dolços

La Paula i els seus amics estan convidats a participar als Jocs Olímpics del País dels Dolços. En Tim està cansat perquè ha estat despert tota la nit llegint un llibre d'esports que li ha regalat el seu pare. Així i tot, s'anima a participar-hi, però falla a la primera prova. El senyor Bastó de Caramel ensenya a la mainada a preparar-se abans d'una cursa: descans i entrenament són la millor recepta.

16:31 Dinotren - La gran bassa de fang
tancar

La gran bassa de fang

El Buddy i el seu pare van amb el Larry i el Leroy, els seus veïns i amics lambeosaures, a passar un dia a fora pescant i jugant. Agafen el Dinotren i baixen a la costa, on el senyor Pteranòdon vol ensenyar al Larry on hi ha bones zones de pesca. Però al Larry només li agraden les fulles i es fica en un bon embolic quan queda atrapat en una bassa de fang intentant abastar-ne unes.

16:43 Dinotren - La miniamiga de la Tiny
tancar

La miniamiga de la Tiny

A la Tiny li agrada molt passar estones tota sola dalt d'un arbre, al seu racó preferit. Però avui, quan hi torna, hi troba una cimolestes que s'hi vol instal·lar per viure. El Buddy i la Shiny la volen conèixer i tots quatre xerren una estona, fins que el Buddy veu un altre forat a l'arbre que li faria molt millor de cau que el racó de la Tiny.

16:53 Dinotren - El club de vol del Pterosaures
tancar

El club de vol del Pterosaures

El Buddy, la Shiny i la Tiny es troben amb el Quincy Quetzalcoatlus dalt del tren per anar a veure el seu amic Petey Petinosaure al Triàsic, que els proposarà formar part del primer club de vol dels pterosaures. Llavors s'adonaran que encara que tots siguin pterosaures, tenen les ales diferents i volen de manera diferent.

17:05 El Mic i els seus amics - L'estiu dels gelats!
tancar

L'estiu dels gelats!

En Cincsegons i el Mic es banyen al mar, i en Cincsegons no encerta l'estació. Com m'agrada banyar-me al mar a l'hivern! Nooo, Cincsegons, que no som a l'hivern. Que som a l'estiu! És l'estiu dels gelats.

17:30 Dot. - El que es deixa, es torna
tancar

El que es deixa, es torna

La Dot demana al Hal que li deixi la càmera. El seu amic li recorda que sovint no torna res. La Dot se n'estranya. Més tard perd la càmera i demana ajuda als seus amics. Aquests també li diuen que no acostuma a tornar coses que li deixen. Finalment admet el problema i promet que millorà.

17:40 Dot. - Cangur de mascotes
tancar

Cangur de mascotes

La Dot s'ofereix per cuidar la Meryl, la gateta de la Ruby, mentre ella és fora amb els seus pares. El Hal la vol ajudar a tenir cura del Guixot i la Meryl i porta també el seu peix perquè tingui companyia. Però la Nev i el Dev els demanen que vigilin també les seves mascotes... Compte: qui tot ho vol tot ho perd!

17:50 Dot. - Ball de bescanvis
tancar

Ball de bescanvis

El vell unicorn de la Dot és una peça de col·leccionista i val molts diners. Si el recupera, es podrà comprar un robot nou que li encanta. Però ara el té la Nev, que el bescanviaria per la sirena, que té la Ruby, que a canvi vol el ratolí de corda que té... Quin embolic! Val més compartir les joguines i no comprar-ne cap de nova.

17:59 Dot. - Les botes de la Dot estan fetes per caminar
tancar

Les botes de la Dot estan fetes per caminar

El grup d'escoltes organitza una marató de marxa, la Marxató, per recaptar diners per anar a un campament. La Dot s'ho pren molt seriosament i és molt exigent amb els seus amics. Els pares de la Dot li volen fer veure que el més important és passar-s'ho bé.

18:10 Tib i Tatoum - La prunera gegant
tancar

La prunera gegant

En aquest episodi, la colla dels Tigres, capitanejada per en Lud, reforcen el seu refugi per protegir-lo dels atacs de la colla dels Óssos. Però en Tib hi arriba quan ja han acabat la feina i, a sobre, en Tatum, sense voler, els fa malbé una part del que han fet. En Lud s'enfada molt, i llavors en Tib decideix que ell i en Tatum tindran un refugi només per ells dos sols. El lloc ideal per fer-lo és una prunera gegant, i li queda un cau que li agrada molt. Però no és tan sols ell, qui el troba atractiu.

18:22 Tib i Tatoum - L'ocell de fusta
tancar

L'ocell de fusta

En aquest episodi, els pares d'en Tib fan neteja a la cabana, per triar i llençar aquelles coses que s'acumulen i que ja no serveixen per res. Enmig de la neteja, en Tib veu un ocell construït amb pell i fusta que el seu pare va fer quan era petit i que és un record que estima molt. En Tib voldria endur-se'l per ensenyar als seus amics com vola l'ocell però el seu pare no el deixa. Llavors en Tib se l'emporta d'amagat, i, naturalment, l'assumpte es complicarà.

18:37 Els germans Kratt - Un nas com un cabàs
tancar

Un nas com un cabàs

En Chris i en Martin, que estan estudiant els nassuts, uns micos amb un nas molt gros de la selva de Borneo, de sobte s'han convertit en els caps d'un dels grups de nassuts. El Nàpia, el cap de debò, ha quedat ferit quan rescatava una de les cries d'un cocodril gavial. Mentre l'Aviva mira de curar-lo, els germans Kratt hauran de protegir la resta de nassuts. Vols saber per què serveix el nas tan gros?!

19:00 Els germans Kratt - El guepard bòlid
tancar

El guepard bòlid

L'animal més ràpid del món és el guepard, i, segons els germans Kratt, pel terreny accidentat de la sabana africana, és del tot impossible córrer més que un guepard. L'Aviva no hi està d'acord i ja està treballant en el seu nou invent per desmuntar la teoria d'en Martin i en Chris. Però atenció, perquè en Zach també s'ha apuntat a la cursa! Qui serà el més ràpid?!

19:23 L'inspector Gadget - S'ha acabat la corda
tancar

S'ha acabat la corda

El doctor Gang ha llogat un rellotger suís perquè congeli el temps i, de passada, els líders mundials reunits a Saint Moritz, a Suïssa. La intenció del doctor és poder fer una bola nevada de mida natural amb els líders mundials a dins, per tal de completar la seva col·lecció de boles nevades i poder-se fer l'amo del món. Esclar que no compta amb en Gadget, la seva neboda i el Sultà.

19:33 L'inspector Gadget - Metròpolis s'enfonsa
tancar

Metròpolis s'enfonsa

El comissari encarrega a en Gadget desbaratar els plans del MAD de perforar un túnel per sota de Metròpolis que connecti amb la falla de San Metro per desestabilitzar el terreny i fer que la ciutat s'enfonsi. Mentrestant, la Sophie ha quedat amb la Kayla a la platja, però anant pel carrer cau en un dels esvorancs provocats per la tuneladora d'en Tristan i acaba dins un túnel amb ell.

19:45 L'inspector Gadget - El món per un forat
tancar

El món per un forat

El doctor Gang s'ha muntat el cau en un iceberg. Hi està molt bé, l'únic problema és que té fred, i com que no vol comprar un radiador, encarrega al seu nebot que foradi amb un trepant el nucli de la Terra perquè la lava pugi fins a l'iceberg i li escalfi el cau. Una idea brillant, sens dubte, tot i que en Gagdet, la Sophie i el Sultà intentaran que no arribi a bon port.

19:56 Els Mini Ninges - Ara em veus, ara no!
tancar

Ara em veus, ara no!

El Hiro aconsegueix fer l'encanteri d'invisibilitat, però a l'hora de desfer-lo s'adona que no és tan fàcil com sembla. El Mestre Ninja li explica que és un procés d'aprenentatge que pot durar anys i que només hi ha una manera de desfer-lo: abans que es pongui el Sol, s'ha de mirar en el Mirall de Jade, que està en possessió del senyor Ashida.

20:07 Els Mini Ninges - Una ombra de dubte
tancar

Una ombra de dubte

La Shoko fa servir una perla del senyor Ashida per robar les ombres dels Mini Ninges i fer veure que van cada dia al poblat a robar. El Mestre Ninja es veu obligat a arribar a un acord amb el Nakata, el cap del poblat: si els ninges no poden demostrar que són innocents abans que es pongui el sol, hauran d'abandonar la Terra Sota els Núvols per sempre més.

20:20 Els Mini Ninges - Canvi de cos
tancar

Canvi de cos

El Kitsune ha trobat un pergamí màgic que permet intercanviar el cos amb qui es vulgui només pronunciant el seu nom. L'elegit per l'intercanvi de cos és el Hiro. El Kitsune, dins del cos del Hiro, pararà una trampa als Mini Ninges i els capturarà, i demostrarà al senyor Ashida que no és tan curt de gambals com sembla. Però hi ha un problema: que el Hiro és a la Fortalesa dins el cos del Kitsune.

20:30 Les aventures de Riff i Flat - La iaia ninja
tancar

La iaia ninja

Avui l'àvia del Riff fa una visita al "Rat Rank", al més pur estil ninja. Preparats per veure la iaia més canyera?

20:43 En Grizzy i els Lèmmings - Un problema de mides
tancar

Un problema de mides

Quan un meteorit cau prop de la cabana, comencen a créixer unes baies misterioses que fan exageradament més gros qualsevol animal que en mengi, com per exemple una perdiu. Pujar dalt d'una perdiu gegant que ho destrossa tot mentre cavalca és el somni dels lèmmings. En Grizzy, en canvi, troba que és veritable malson.

20:49 En Grizzy i els Lèmmings - Confusió mental
tancar

Confusió mental

L'ossa estimada d'en Grizzy ha rebut un cop molt fort al cap i ara es pensa que és un lèmming. En Grizzy creu que un petit cop al cap li farà recuperar la memòria. L'únic problema és que els lèmmings estan encantats amb la seva nova companya i no tenen cap intenció de deixar que en Grizzy la canviï.

20:56 En Grizzy i els Lèmmings - Germà de mentida
tancar

Germà de mentida

En Grizzy construeix un robot molt semblant a ell per mantenir allunyats els lèmmings, mentre ell prepara crispetes per la seva ossa estimada. Però la intel·ligència artificial del seu doble deixa molt a desitjar. Tant de bo fos tan eixerit com l'original...

21:04 En Grizzy i els Lèmmings - Súper grizzy bros
tancar

Súper grizzy bros

Per atzar, en Grizzy descobreix el plaer de jugar amb la consola del guarda forestal. Tot i que els lèmmings intenten prendre-li el comandament, l'os es nega a deixar el joc de curses. Els lèmmings ho intentaran tot, fins i tot temptar-lo amb la seva ossa estimada ossa, però no hi ha res a fer: en Grizzy és addicte al videojoc.

21:11 Salve, rei Julien! - Rei Julien Superstar
tancar

Rei Julien Superstar

El rei Julien acaba de formar un grup de música amb en Maurice, en Mort i la Clover, i ja vol arribar a la fama. Com que el grup no sona gens bé, en Timo s'inventa una màquina que transforma la música perquè el resultat sigui bo. Gràcies a la màquina, aconsegueixen l'èxit, però la Clover vol fer una música més personal i abandona el grup. Sense ella la màquina no funciona i comencen els problemes.

21:34 Un drama total presenta: La cursa absurda - El conill suprem
tancar

El conill suprem

Ja només queden set equips, que en aquest episodi aniran a Mèxic, on els esperen dues proves més. A la primera, un membre de cada equip s'ha de menjar un bitxo picant mentre el company salta d'un penya-segat al mar, des d'una alçada que dependrà del grau de picantor del bitxo que es mengi l'altre. Després hauran d'anar en burro a la Zona de Relax.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:21 Hoquei herba - Hoquei herba: Final Copa de la Reina
07:46 No te la fotis
08:15 Ok Lliga - Copa de la Reina: Final
tancar

Copa de la Reina: Final

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

09:54 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

10:17 Programes Externs Esports - Skyrace Comapedrosa 2019
10:34 Temps d'aventura
11:01 GR Terres del sud - Sorpreses sensorials
tancar

Sorpreses sensorials

En aquesta primera ruta per les terres del sud anirem del Baix Penedès a l'Alt Camp. Encetarem el viatge des del Vendrell, una ciutat molt musical, on seguirem les petjades del músic català més universal i aprendrem com es balla la dansa nacional de Catalunya. A partir d'aquí agafarem la bici i farem via per Santa Oliva, l'Arboç i visitarem la Giralda. No, la de Sevilla, no, la d'aquí! I també collirem escaroles per fer un xató molt, molt rural, podríem dir. Continuarem per la Bisbal del Penedès, Rodonyà, Montferri i Bràfim; fins a Cal Garriga, una casa senyorial que desprèn una enigmàtica energia, i on viurem una trobada que ens portarà fins a Nulles per viure una sorpresa molt sensorial... I el Marc ni s'ho espera!! En total uns 40 quilòmetres, dividits en dues jornades, fets a peu i en bicicleta. Un bon menú per començar...

11:46 GR Terres del sud - MIrant al cel
tancar

MIrant al cel

Avui ens mourem per Valls, una ciutat plena d'icones. I començarem, primer de tot, visitant un amic del Marc, l'Àngel, que ens prepararà un copiós esmorzar de forquilla. Després per fer baixar l'àpat, coneixerem el casc antic de Valls i pujarem a la torre del campanar més alt de Catalunya per conèixer l'instrument més tradicional de la nostra cultura: la gralla. A continuació, deixarem la ciutat per anar fins a Vallmoll i la Masó, on aprendrem com es cull la ceba més famosa: el calçot. Seguirem els passos de Josep Maria Espinàs fins a Alcover i d'allà tornarem a Valls on, com no podia ser d'una altra manera, farem una bona calçotada. I per acabar d'arrodonir el dia, viurem des de dins el món dels castells. I ho farem de la mà de les dues grans colles de la ciutat, la Vella i la Joves; entre les quals hi ha una forta rivalitat. En total, uns 25 quilòmetres, fets a peu i en un sol dia.

12:28 Riu avall - LLOBREGAT 2
tancar

LLOBREGAT 2

En aquesta segona part del nostre recorregut pel Llobregat coneixerem millor el seu destacable patrimoni industrial, amb la visita a les colònies tèxtils, però també una natura obstinada a no desaparèixer, com la que acullen el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i el de les Reserves del Delta del Llobregat.

12:52 Rutes per Euskal Herria - Els congostos de Zuberoa
tancar

Els congostos de Zuberoa

Aquesta sèrie documental acosta l'espectador, des d'una perspectiva única, a la realitat de les ciutats del País Basc, els seus cims, la seva costa, els seus pobles singulars, la seva arquitectura o la seva ruta del Camí de Santiago, entre altres llocs de gran bellesa.

13:18 Rutes per Euskal Herria - Sant Sebastià i el mar
tancar

Sant Sebastià i el mar

Aquesta sèrie documental acosta l'espectador, des d'una perspectiva única, a la realitat de les ciutats del País Basc, els seus cims, la seva costa, els seus pobles singulars, la seva arquitectura o la seva ruta del Camí de Santiago, entre altres llocs de gran bellesa.

13:45 La cuina de Rachel Khoo: Londres - Fet a casa
tancar

Fet a casa

Londres és una ciutat plena de botigues de grans cadenes i d'articles fabricats en sèrie, però el que li crida l'atenció a la Rachel és la individualitat i les coses fetes a casa. La gent es fa les coses ella mateixa, i aquesta moda també ha arribat als joves productors d'aliments de Londres. La Rachel visita l'Ole, que ha convertit el soterrani de casa seva, al nord de Londres, en un fumador de salmó d'estil noruec. També coneix la Lily, que té una botiga plena de melmelades personalitzades, totes elaborades a mà a la cuina de casa seva. A la cuina, la Rachel ens ensenya a fer peix fumat sense esforç, elabora un bou salat deliciós i eleva la pastisseria casolana fins a noves cotes.

14:12 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics. La possibilitat de trobar, a dues passes de casa, molts dels productes que enyora li ha permès fer plats com el sub canya, tan ric d'ingredients diversos -iahatú, kani, iet...- o aconseguir el cuscús de mill amb el qual es prepara el xacri, una de les postres més populars. En els seus menús no hi poden faltar dues begudes que molta gent aquí considera insòlites: el bissap, feta amb fulles de flor d'hibisc, i el buy, feta amb el fruit del baobab, emblema del Senegal. Tots sabem que el menjar forma part de l'expressió cultural dels pobles. La Rosi, a més, dedica bona part de la seva vida professional al seu estudi. Va començar a Mèxic DF, la seva terra, va seguir a diferents països de Llatinoamèrica i des de fa uns anys, a Barcelona. Però en el món de la gastronomia no només es viu de teoria i el que més li agrada a la Rosi és la cuina en si, la que omple els fogons de cassoles i l'obrador d'estris com el molcajete o les tortilleras.

14:48 L'últim territori salvatge - L'últim territori salvatge
tancar

L'últim territori salvatge

Un viatge fascinant als parcs naturals més remots de Namíbia amb imatges espectaculars. Una aventura extraordinària que connecta l'esperit humà amb l'esperit de la vida salvatge.

15:43 Riu avall - RESUM 2
tancar

RESUM 2

Al llarg de la segona temporada de Riu avall hem pogut descobrir alguns dels paisatges fluvials més ben conservats de Catalunya: des de l'Alt Pirineu fins a les terres de l'Ebre, des del Barcelonès fins a la franja. Amb una natura i un patrimoni històric on els seus tresors es barregen en les imatges: l'ós bru, el romànic de Taüll, la llúdriga, el monestir de Santes Creus. En el nostre últim capítol fem un recull d'uns i altres.

16:11 Thalassa - L'aventura de les anguiles
16:31 GR. Cami de Sant Jaume - Del Port de la Selva a Figueres
tancar

Del Port de la Selva a Figueres

Primera presa de contacte amb el camí. El descobriment del monestir de Sant Pere de Rodes amb una experta historiadora, el repartiment d'una cistella ecològica a domicili, la pastura d'ovelles, i la coneixença d'un anglès que ho va deixar tot per convertir-se en hoteler rural. El programa s'endinsarà en una de les fortaleses més impressionants d'Europa.

16:54 Bèsties - La cigonya
tancar

La cigonya

Amb aquest reportatge vivim dues realitat ben diferents amb les dues poblacions de cigonyes catalanes. L'una, situada a l'Empordà, és fruit d'una repoblació feta per l'home, combinada amb una bona gestió d'un espai natural. L'altra, a les planes de Lleida, és una població natural que va arribar a estar amenaçada i que ara, gràcies a un bon pla de recuperació que encara continua, ha arribat a ser tan abundant que comencen a arribar-ne les primeres queixes. I, amb les cigonyes, coneixem els estornells, les orenetes, els pardals, i tots els altres ocells que han triat de viure a les ciutats.

17:23 Els Pirineus des de l'aire - Del Cap de Creus fins al Puigmal
tancar

Del Cap de Creus fins al Puigmal

A l'est de la Vall Ferrera no hi ha cap muntanya que sobrepassi els 3.000 metres, però són moltes les que arriben i superen els 2.900. És l'alt territori català, a on, encara que les arestes i les pedres semblin desolades i aspres, tot resulta amable i acollidor. Un lloc on el sol és agradable i els seus habitants resulten sorprenents.

17:50 Els Pirineus des de l'aire - Del Puigmal fins a la Pica d'Estats
tancar

Del Puigmal fins a la Pica d'Estats

A l'ampla vall de la Cerdanya, les aigües de la qual formen el Segre, que anirà a parar a l'Ebre, hi trobem una excepció geogràfica creada per homes que es van capficar a dividir la vall en dues nacions; la Cerdanya és un paradís assolellat i amable que del Querol cap al nord és francès i de Puigcerdà cap avall espanyol.

18:18 Karakia - Alena (Gomel) / Liam (Wicklow)
tancar

Alena (Gomel) / Liam (Wicklow)

L'Alena és originària de Gómel, una regió al sud-est de Bielorússia que també dóna nom a la seva ciutat, la segona en importància del país. Gómel ha sabut combinar el teixit urbà i el rural, de manera que les cases disposen d'hort i espai per als animals. Aquest doble entorn, ciutadà i agrari, ha enriquit la personalitat d'uns receptaris que segueix cuinant al Vendrell, la seva població adoptiva. Gràcies a l'herència rural, l'Alena va aprendre a aprofitar-ho tot del porc, una carn indispensable al país. La sopa rassólnik, per exemple, molt rica en ingredients, porta els ronyons. També n'aprofita el fetge per fer, entre d'altres plats, uns farcellets amb béicon i ceba. Els pastissets de mató o les compotes de fruita acaben de definir una cuina condicionada, en general, per la curta durada dels estius i pels llargs hiverns. Quan en Liam va arribar a Barcelona procedent del comtat de Wicklow, es va proposar integrar-se en la cultura local. Ens ho explica des del barri on viu, el Raval, un barri on les diferents cultures han après a organitzar-se en comunitats: "Si vols viure i treballar en un país, hi has de conviure, no pots aïllar-te." De Catalunya, a part de l'idioma, també ha après a estimar-ne els plats, més variats, reconeix, que a Irlanda. En el sopar que va organitzar per als amics, va decidir, però, recuperar els ingredients que han dibuixat durant anys la cuina irlandesa. Les patates, la pastanaga i la xirivia van acompanyar el plat principal, l'spiced beef, un crostó de vedella al forn que s'està dos dies en adob. Els amics també van poder tastar una sopa de pèsols i pernil i el pa de bicarbonat, brown soda bread.

18:54 Els cims de les delícies - Els Alps de Transsilvània, a Romania
tancar

Els Alps de Transsilvània, a Romania

Als Carpats Meridionals, a l'altiplà dels Luncani, les famílies pageses viuen des de fa segles en un aïllament gairebé absolut: com aquell qui diu, en l'autarquia. La polenta de Livia Tatullea, cuita en nata líquida i barrejada amb formatge d'ovella fresc; la pilota de carn de xai amb ceba i mantega d'Angelica Grecu; el pa de pagès, senzill i saborós, d'Eleonora Jujan; l'aromàtic aiguardent de fruita d'Onu Jujan..., són algunes de les delícies d'aquesta contrada, i totes són fetes amb els productes d'altíssima qualitat que els ofereix aquest mateix altiplà. La regió, però, tampoc no vol perdre el tren de la modernitat. Fins a l'any 1994, quan els Jujan van obrir una pista per a arribar-hi amb cotxe, només s'hi podia arribar a peu o cavall.

19:22 No tenim vergonya
19:54 Waterpolo - Waterpolo: CN Barcelona-CN At. Barceloneta 2n partit play-off final
21:16 Especials Esports - 360: Raúl Sánchez violència esport
tancar

360: Raúl Sánchez violència esport

Raúl Sánchez va patir una lesió greu en un partit de futbol i ara fa xerrades sobre violència a l'esport a joves.

21:21 Especials Esports - 360: Edu Prades, ciclista de Movistar
tancar

360: Edu Prades, ciclista de Movistar

El ciclista del Delta de l'Ebre Edu Prades ha fitxat per l'equip Movistar després de guanyar la volta a Noruega i a Turquia.

21:28 Nascar - Nascar Michigan
22:56 Programes Externs Esports - Travel with Silk way
23:20 Temps d'aventura
23:47 Programes Externs Esports - Skyrace Comapedrosa 2019
00:06 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Futbol : Trofeu Joan Gamper - FC Barcelona - Arsenal
02:12 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:35 Nascar - Nascar Michigan
04:02 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

04:24 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:46 Programes Externs Esports - World Sailing Show 4
05:11 Programes Externs Esports - Skyrace Comapedrosa 2019
05:28 Programes Externs Esports - Acro Game 2019