TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

08:21 Signes dels temps - GOAC: 75 anys d'Església i món obrer
tancar

GOAC: 75 anys d'Església i món obrer

La GOAC (Germandat Obrera d'Acció Catòlica) és un moviment d'Església especialitzat en el món obrer. En un context actual marcat per la incertesa i la precarietat, la seva tasca segueix vigent en un món en què les condicions de vida de la classe treballadora es veuen cada cop més compromeses.

08:45 Olla de Núria - Olla de Núria
12:35 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

13:48 Polònia - + info
tancar

+ info

A "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'enfronta, un cop més, al cambrer del croissant (Marc Rodríguez) amb una metàfora sobre les inversions del país.

El cap de setmana es va celebrar el congrés de Junts. Laura Borràs (Agnès Busquets) està convençuda que el seu mirall és defectuós perquè cada vegada que li pregunta qui és la més votada de Junts li diu un altre nom.

Aquest congrés representa l'enèsima renovació de l'antic espai de Convergència. El programa recordarà els inicis del partit a "Convergència: the reunion". Artur Mas (David Marcé), Duran i Lleida (Xavi Serrano), Andreu Mas-Colell (Cesc Casanovas) i Quico Homs (Pep Plaza) repassaran alguns dels esquetxos més emblemàtics del seu mandat.

El rei Felip (Pep Plaza) i el rei Joan Carles (Toni Albà), davant l'èxit del jubileu de platí de la reina d'Anglaterra, organitzaran la seva festa però en versió espanyola. En aquest cas, "El jubilao" per mirar de netejar la imatge de l'emèrit.

També es rebrà la visita del ministre Boris Johnson (Jordi Soriano) després de la moció de censura de dilluns.

I mentre els preus no paren de pujar, s'explicarà en dos minuts en què consisteix exactament la inflació.

Després d'anys d'escàndols, la justícia en persona ha presentat la seva dimissió, cansada de no poder dur a terme la seva feina a Espanya.

S'assistirà a la reunió dels líders mundials: Josep Borrell (Queco Novell), Ursula von der Leyen (Judit Martín), Boris Johnson (Jordi Soriano), Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) demanaran als ciutadans que limitin l'ús de l'energia.

I, finalment, Feijóo (Queco Novell) i Almeida (Albert Mèlich) protagonitzen la pel·lícula "Uno de los nuestros" com si fossin Joe Pesci i Ray Liotta. Com es prendrà Feijóo que Almeida l'acusi de ser poc moderat?

14:30 Telenotícies migdia
15:46 Tarda de cine - El malson de la Mandy
tancar

El malson de la Mandy

EL MALSON DE LA MANDY (Wicked mom's club)

Direcció: Lane Shefter Bishop
Guió: Becca Topol
Producció: Distilled Media
País: Estats Units
Any: 2017
Durada: 83 minuts
Fotografia: Andrew Giannetta
Música: Bret Domrose
Intèrprets: Jessica Blackmore, Virginia Tucker, Ashley Wood, Joy Darash, Adam Atherton, Lily Rains, Brittany Lewis, Ann Hu, Trevor St. John, Keyla Snowden, Sari Mercer, Bekka Walker, Geri-Nikole Love, Hutchi Hancock, Debra Sullivan, Jeff Delaney

Després de divorciar-se, la Mandy i la seva filla Riley se'n van a viure a un altre lloc per començar de zero. A la seva nova casa, les coses no els seran fàcils. Al principi, les mares de l'escola on va la Riley les acullen al seu cercle, però quan la noia fa ombra a la filla de l'Olivia, la situació es complica. La Mandy ha de plantar cara a l'Olivia i a les seves amigues intrigants i intimidadores perquè no li arruïnin la vida.

17:29 Tarda de cine - Soc llegenda
tancar

Soc llegenda

SOC LLEGENDA (I am legend)

Robert Neville és un científic brillant, però no ha pogut impedir l'expansió d'un terrible virus incurable. En Robert hi és immune i és l'últim supervivent humà a la ciutat de Nova York. Durant tres anys envia cada dia missatges per ràdio buscant altres supervivents.

Direcció: Francis Lawrence
Intèrprets: Will Smith (Robert Neville), Alice Braga (Anna), Charlie Tahan (Ethan), Salli Richardson-Whitfield (Zoe Neville), Willow Smith (Marley Neville), Darrell Foster (Mike)
Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Weed Road Pictures, Overbrook Entertainment, 3 Arts Entertainment, Heyday Films i Original Films, 2007 (Estats Units)
Durada: 96 minuts
Guió: Mark Protosevich i Akiva Goldsman
Fotografia: Andrew Lesnie (color)
Música: James Newton Howard

19:07 APM? Extra
19:56 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Al cotxe. Especial La Marató - El Marcador de la Marató. La xifra final
tancar

El Marcador de la Marató. La xifra final

Eloi Vila fa un viatge emocional per 30 anys de La Marató per descobrir dues xifres espectaculars: el marcador final de l'última Marató sobre salut mental i el que s'ha recaptat en aquests 30 anys d'història

23:25 Pel.lícula - Rain man
tancar

Rain man

Charlie Babbitt dirigeix una empresa de venda de cotxes esportius, que està en situació de fallida. Va a l'enterrament del seu pare i s'assabenta que només li ha deixat d'herència un cotxe, mentre que tota la fortuna ha anat a parar a un germà gran, anomenat Raymond, que Charlie ignorava que existís. Raymond és un autista dotat d'una extraordinària memòria, especialment per als números. Charlie s'emporta Raymond de la institució on viu amb la intenció de fer valer els seus drets. Durant un llarg periple, Charlie passarà de la irritació a l'afecte per al seu germà, indefens davant del menor problema.

01:46 Pel.lícula - El perdó
tancar

El perdó

EL PERDÓ (The claim)

Idioma versió original: anglès
Producció: Arts Council of England, BBC, Canal +, Alliance Atlantis Communications, DB Entertainment, Grosvenor Park Productions, Pathé Pictures i Revolution Films, 2000 (Gran Bretanya, França, Canadà i Estats Units)
Direcció: Michael Winterbottom
Durada: 118 minuts
Guió: Frank Cottrell Boyce, basat en la novel·la de Thomas Hardy
Fotografia: Alwin H. Kuchler (color)
Música: Michael Nyman
Intèrprets: Peter Mullan (Daniel Dillon), Milla Jovovich (Lucia), Nastassja Kinski (Elena Burn) West Bentley (Donald), Sarah Polley (Hope Burn), Shirley Henderson (Annie)

A Califòrnia, en l'època de la febre de l'or, Daniel Dillon és el rei de la petita localitat de Kingdom Come. Daniel és amo del banc, de la mina d'or i de l'hotel, i és l'amant de la dona que regenta el bordell. Però la posició de Daniel es veu amenaçada quan dues dones, mare i filla, arriben a Kingdom Come.

03:41 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

05:00 Folc a l'estudi - Genís Barcons
Progrmació BD ....
21:55 Els habitants de la fi del món - Panamà
tancar

Panamà

El Ben Fogle passa un dies amb el Jaimie, un excèntric inventor que ha construït una casa única per a la seva família en una illa remota de Panamà. El Ben es fa una idea de la rutina diària poc convencional de la família: netegen les embarcacions, fan exercici amb un patí de pedals i s'encarreguen de l'educació dels fills. També descobreix la seva peculiar dinàmica familiar i prova uns quants dels invents del seu amfitrió.

22:38 Els habitants de la fi del món - Islàndia
tancar

Islàndia

El Ben viatja a Islàndia, concretament a la petita illa de Traustholtshólmi, que el seu amfitrió, el Hákon, ha heretat. Aquest fuster exurbanita du una vida en simbiosi amb la natura i mostra al Ben les condiciones extremes d'aquest racó de món amenaçat constantment pels volcans, que poden entrar en erupció en qualsevol moment.

23:26 El món des de l'aire - De Liverpool a Keddleston Hall
tancar

De Liverpool a Keddleston Hall

El viatge aeri d'aquest episodi comença a Liverpool, que va ser porta d'entrada al nou món. Des d'aquí anirem al Parc Nacional del Peak District i al pantà de Derwent, que va tenir un paper important en els atacs de la RAF a embassaments alemanys. Visitarem tant monuments megalítics com diverses cases senyorials angleses, i acabarem a Keddleston Hall, una obra mestra neoclàssica inspirada en els edificis de l'antiga Roma.

23:51 El món des de l'aire - Blackpool to Grasmere
tancar

Blackpool to Grasmere

El viatge d'aquest episodi ens porta pel nord-oest d'Anglaterra, i va des de l'aigua salada del mar d'Irlanda, on visitem Blackpool i la badia de Morecambe, fins a l'aigua dolça dels llacs de Lake District. És una de les regions on va començar la Revolució Industrial, i potser per això també és una de les primeres on els poetes, amb William Wordsworth al capdavant, van començar a valorar la naturalesa fins a idealitzar-la.

00:19 Glance Up (Mirant amunt) - Glance Up (Mirant amunt)
tancar

Glance Up (Mirant amunt)

En Joan Pahisa té 27 anys i una gran passió, el bàsquet. No seria res extraordinari si no fos per un detall: mesura exactament un metre d'alçada.

01:19 Els habitants de la fi del món - Panamà
tancar

Panamà

El Ben Fogle passa un dies amb el Jaimie, un excèntric inventor que ha construït una casa única per a la seva família en una illa remota de Panamà. El Ben es fa una idea de la rutina diària poc convencional de la família: netegen les embarcacions, fan exercici amb un patí de pedals i s'encarreguen de l'educació dels fills. També descobreix la seva peculiar dinàmica familiar i prova uns quants dels invents del seu amfitrió.

02:03 Els habitants de la fi del món - Islàndia
tancar

Islàndia

El Ben viatja a Islàndia, concretament a la petita illa de Traustholtshólmi, que el seu amfitrió, el Hákon, ha heretat. Aquest fuster exurbanita du una vida en simbiosi amb la natura i mostra al Ben les condiciones extremes d'aquest racó de món amenaçat constantment pels volcans, que poden entrar en erupció en qualsevol moment.

02:47 El món des de l'aire - De Liverpool a Keddleston Hall
tancar

De Liverpool a Keddleston Hall

El viatge aeri d'aquest episodi comença a Liverpool, que va ser porta d'entrada al nou món. Des d'aquí anirem al Parc Nacional del Peak District i al pantà de Derwent, que va tenir un paper important en els atacs de la RAF a embassaments alemanys. Visitarem tant monuments megalítics com diverses cases senyorials angleses, i acabarem a Keddleston Hall, una obra mestra neoclàssica inspirada en els edificis de l'antiga Roma.

03:12 El món des de l'aire - Blackpool to Grasmere
tancar

Blackpool to Grasmere

El viatge d'aquest episodi ens porta pel nord-oest d'Anglaterra, i va des de l'aigua salada del mar d'Irlanda, on visitem Blackpool i la badia de Morecambe, fins a l'aigua dolça dels llacs de Lake District. És una de les regions on va començar la Revolució Industrial, i potser per això també és una de les primeres on els poetes, amb William Wordsworth al capdavant, van començar a valorar la naturalesa fins a idealitzar-la.

03:38 L'home 2.0 - L'"Homo Tecnologicus"
tancar

L'"Homo Tecnologicus"

L'HOME 2.0 / R-EVOLUCIÓ (MAN 2.0 / R-EVOLUTION)
03 - L'"Homo tecnologicus" (Homo tecnologicus)


Els humans sempre hem fet servir la tecnologia per compensar les nostres febleses, fins que hem arribat al punt en què ens permet modificar el nostre cos per reparar-lo o, senzillament, millorar-lo. Cada vegada més, la tecnologia s'integra al cos humà. En laboratoris dels Estats Units ja s'imprimeixen òrgans tridimensionals amb l'ajuda d'un gel biocompatible i de cèl·lules cultivades i unides artificialment. D'aquesta manera s'elimina els risc de rebuig i s'aconsegueix que els òrgans tinguin una esperança de vida pràcticament infinita. Però quin percentatge del cos humà podem reproduir, trasplantar o reemplaçar actualment? I quin percentatge del cos es pot arribar a reemplaçar sense perill per a la vida?

REVISAT - odile

04:28 Thalassa - El regne més petit del món
04:49 Xarxa Natura - Serradell
tancar

Serradell

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:54 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà el director teatral Jérôme Savary.

Director, músic, showman, i un dels personatges més singulars de l'escena mundial viatja aquest dijous a L'illa del tresor per regalar-nos una conversa memorable: la relació amb els grans artistes, l'època del Magic Circus, les seves postals predilectes, o les seves opinions contundents sobre la vida, l'amor i les dones. Mentrestant, Barril i Ollé reinventen les pàgines grogues, el món del transformisme i perpetren un recital únic acompanyats del kazoo.

05:24 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

En aquesta edició els acompanyarà l'economista i empresària Mercè Sala.

Exdirectora de RENFE, emprenedora i alt càrrec immersa en un món eminentment d'homes, Mercè Sala ens descobreix aquest dijous a L'illa com va convertir-se en la dona que és ara: la infantesa escolar i la relació amb els pares teixeixen així un diàleg amb el vessant professional de qui ha conduït personalment el metro i que encara sap de memòria -i ho demostra al programa- les parades successives de trens i autobusos.

Progrmació BD ....
06:00 Teo - L'aniversari d'en Teo
tancar

L'aniversari d'en Teo

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals....
Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:12 Saari - El gran viatge
tancar

El gran viatge

En Pulpo, en Rikitiki i la Pii fan les maletes: avui se'n van d'excursió a l'altra banda de l'illa de Saari, on tot és igual però alhora diferent.

06:15 Saari - L'altra banda
tancar

L'altra banda

A l'altre costat de Saari tot és una mica diferent. La Pii recull flors pel seu herbolari i en Rikitiki troba la Rakataka.

06:17 Saari - Tornada a casa
tancar

Tornada a casa

En Pulpo, la Pii i en Rikitiki tornen a casa en globus amb la Rakataka i veuen tota l'illa Saari des de l'aire. És impressionant!

06:20 Saari - Preparant la sopa
tancar

Preparant la sopa

Pi recull en l'horta els ingredients per a preparar una rica sopa.

06:22 Saari - Rikitiki s'enamora
tancar

Rikitiki s'enamora

En Rikitiki s'ha enamorat d'una preciosa ocella migradora i fa tot el que pot per cridar la seva atenció.

06:25 Els mixets - L'obra de teatre d'en Llacet
tancar

L'obra de teatre d'en Llacet

SINOPSI

En Llacet munta una obra de teatre en què fa tots els papers i, a més, s'encarrega dels canvis de decorat. Quan els mixets i la Mostassa van a veure l'obra, decideixen donar-li un cop de mà.

06:30 Els mixets - La dolça veritat
tancar

La dolça veritat

Els mixets van a una fira de pastisseria en què el pare presenta unes galetes boníssimes. El problema és que no són tan vistoses com els altres dolços, i els mixets busquen la manera que la gent s'hi fixi.

06:34 Els mixets - Els tresors de l'antic Egipte
tancar

Els tresors de l'antic Egipte

En Flam ha de fer un treball sobre l'antic Egipte per l'escola i no sap què posar-hi. Per ajudar-lo, el pare i la mare decideixen portar-li l'antic Egipte a casa.

06:39 Leo, el guardabosc - L'equidna
tancar

L'equidna

El Kyle truca al Leo i la Katie per demanar-los ajuda: resulta que un grup d'eriçons li ha envaït el quad i, com que punxen tant, no els en pot fer fora. La Katie descobreix que, en realitat, no són eriçons sinó equidnes. Quan ella i el Leo arriben a lloc, veuen que el grup d'equidnes té un comportament força curiós davant d'un altre equidna que s'amagava dins de la caixa del menjar.

06:50 Leo, el guardabosc - El peix globus de taques blanques
tancar

El peix globus de taques blanques

L'aprenent de guardabosc Kai explica als seus amiguets, el Leo i la Katie, que ha descobert un misteriós cercle dibuixat a la sorra del fons marí. La seva teoria és que és un senyal que anuncia una imminent invasió extraterrestre, però la Katie llegeix que, en realitat, és obra d'un peix globus de taques blanques. El problema és que un altre habitant del mar es dedica a destrossar-li l'obra d'art al pobre peix globus.

06:59 Leo, el guardabosc - La mona verda
tancar

La mona verda

Un petit mico se li està menjant el berenar al Leo. El nen li pregunta a la seva germana de quin mico es tracta, i la Katie descobreix que és una mona verda, en concret, un exemplar que algú ha portat il·legalment al país. Els germans es mobilitzen immediatament per portar l'animaló amb la seva mare, però, pel camí, cauen en un forat fet per caçadors furtius per atrapar animals salvatges.

07:09 Els o-o-ossets - Els paletes
tancar

Els paletes

Fa molta calor, i tots els animals del bosc frisen per refrescar-se. El Bucky els proposa fer entre tots un gran parc aquàtic. Un cop repartides les feines, tots es posen a treballar amb entusiasme, però aviat es comencen a cansar i el resultat final serà un bon nyap.

07:15 Els o-o-ossets - L'àlbum de fotos de viatges
tancar

L'àlbum de fotos de viatges

El Bucky i el Bjorn ensenyen al Sammy i la Sonya un àlbum ple de fotos dels seus viatges. La Sonya es lamenta de no haver estat mai enlloc, i el Sammy li proposa anar a fer la volta al món. Però tot just quan acaben de començar el viatge, ja estan cansats.

07:20 Els o-o-ossets - Miss Bosc
tancar

Miss Bosc

La Franny i la Sonya organitzen un concurs per elegir Miss Bosc. El Bjorn, el Val i el Pollet seran els membres del jurat, i el Bucky i el Sammy faran d'assessors de les noies. Però en lloc d'assessorar, el que fan els nois és imposar els seus gustos.

07:25 Els o-o-ossets - No tinc sort
tancar

No tinc sort

La Franny es lamenta que no té sort i que per això és tan dolenta en els jocs d'habilitat. Perquè no deixi de jugar amb ell i el Bjorn, el Bucky inventa un casc que dona bona sort a qui el porta. Automàticament, la Franny comença a fer-ho tot bé.

07:30 L'abella Maia - La tisoreta ferotge
tancar

La tisoreta ferotge

Al rusc, l'obrera encarregada sempre ha dit a totes les abelles que si no fan bondat, cridarà la tisoreta ferotge i les agafarà amb les seves pinces. La Maia i en Willi no s'ho han cregut mai, però avui en Ben els ha assegurat que l'havia vist i que existeix de veritat. Pot ser que no sigui només una llegenda? I, si no, qui és aquesta misteriosa tisoreta?!

07:41 L'abella Maia - Hi havia una bavejada...
tancar

Hi havia una bavejada...

Hi havia una vegada un cargol que es deia Slink, que una nit no va trobar prou aigua i, de tanta calor que feia, no li sortien les baves. Sense les baves no es podia moure i sabia que si es quedava gaire més estona al sol, al final s'assecaria. Aleshores, van arribar la Maia, en Willi i tots els seus companys del prat i es van posar a rumiar com s'ho farien per salvar el seu amic...

07:53 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la cursa de l'ou i la cullera
tancar

El cas de la cursa de l'ou i la cullera

És el Dia dels Esports i la Diversió al País de les Joguines, i la Rateta de Corda i el Carlton han preparat un munt d'activitats. Una de les més importants és la cursa de l'ou i la cullera, però, quan la cursa és a mig recorregut, una muralla de cons, totxos i altres estris de paleta impedeix avançar els participants. Llavors la Rateta de Corda demana al Noddy que investigui què ha passat.

08:04 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de l'edifici inacabat
tancar

El cas de l'edifici inacabat

Els paletes, que no paren mai, construeixen un nou edifici al País de les Joguines, però contínuament hi ha accidents que els posen en perill i fan aturar les obres. És com si algú no volgués que l'edifici es construís. La Rateta de Corda està molt preocupada i nerviosa. Llavors el Noddy decideix investigar qui pot voler impedir que es construeixi aquest nou edifici al País de les Joguines.

08:15 Masha i l'os - Febre pel ball
tancar

Febre pel ball

El panda, el cosí de l'os, ve de visita i de seguida es comença a barallar i a fer-se la punyeta amb la Masha. El porquet s'aficiona al ball i es posa fer-ne classes per la resta d'animals, però ningú en vol aprendre. Quan arriba a casa l'os, l'os li suplica que ensenyi a ballar a la Masha i al Panda. El porquet, al principi, no ho veu clar, però al final diu que sí.

08:22 Masha i l'os - Crit de victòria
tancar

Crit de victòria

La Masha i l'os estan pescant i senten algú que fa molt soroll. L'os va a mirar què passa i veu que és l'ossa, que juga a tenis. Amb l'esperança de conquistar-la, l'os fa una pista de tenis al jardí de casa, però l'os de l'Himàlaia el repta a jugar un partit i l'os acaba lesionat. Llavors, la Masha vol jugar un partit contra l'os de l'Himàlaia, però per guanyar, haurà d'aprendre a jugar a tenis.

08:29 Masha i l'os - L'os dents de sabre
tancar

L'os dents de sabre

L'os vol acabar de fer el seu arbre genealògic, però no sap com. A la nit, no pot dormir i se li acudeix fer una màquina del temps per conèixer el seu primer avantpassat de la prehistòria. La màquina del temps funciona i al final, l'os coneix el seu avantpassat, l'os dents de sabre. Però també hi ha una Masha prehistòrica que no triga gens ni mica a embolicar la troca.

08:35 El Mic i els seus amics - La més petita: la Mosca
tancar

La més petita: la Mosca

L'amiga més petita del Mic és la Mosca i també és la que voleia per tot arreu i tot ho vol veure.

09:01 El llibre de la selva - El cadell d'home invisible
tancar

El cadell d'home invisible

Els elefants han de fer una cerimònia de benvinguda per uns nounats. Per fer-la necessiten un mango perfecte. El Mowgli, l'Appu i la Hita s'ofereixen per anar-lo a buscar, però només en queden a l'arbre del Shere Khan. Aconsegueixen camuflar-se per poder-ne agafar sense que el tigre els atrapi, i com a premi el Hathi permet a l'Appu i la Hita que facin ells la cerimònia.

09:12 Ghostforce - Turbocorn
tancar

Turbocorn

L'Andy, el Mike i la Liv s'han d'enfrontar amb un fantasma que es fusiona amb el cotxe més ràpid del món. El fantasma, en mode augmentat, és tan ràpid que no hi ha manera d'atrapar-lo. Els nois li demanen a la senyoreta Jones que els deixi agafar l'últim invent que ha fet, el Fantocotxe, encara que no hagin tingut temps de provar-lo. Serà tot un repte pels membres de la Ghostforce.

09:23 Ghostforce - Bananice
tancar

Bananice

La Liv, l'Andy i el Mike han d'exposar un treball de ciències a l'institut. Precisament quan estan a punt de desfer un gelat aprofitant l'energia del sol, el Bobby interromp la demostració i entra a classe amb el Drake ben congelat. El causant de l'aparent congelació espontània del Drake és un fantasma petit que, segons la senyoreta Jones, només seria perillós si s'alimentés de coses congelades. Per desgràcia de seguida troba el gelat que havien de fer servir per la demostració del treball.

09:35 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El trio diabòlic
tancar

El trio diabòlic

SINOPSI: Cansat dels seus fracassos constants contra en Robin Hood, el príncep Joan fa un tracte amb en Perdigan, la Bohèmia i en Taramis, que estan engarjolats al castell, i els promet que els alliberarà si s'uneixen per capturar en Robin Hood i entregar-lo a la justícia. Els malfactors accepten el tracte i formen el Trio Diabòlic. Per vèncer-los i tornar-los a la presó, en Robin haurà de recórrer a l'astúcia.

09:46 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La joia de la pau
tancar

La joia de la pau

SINOPSI: Lord Gudfred i el baró Fitzwalter han fet donació de dues pedres precioses del seu patrimoni familiar per fer-ne una joia que simbolitzarà la pau al reialme i que haurà de portar el príncep Joan com a membre de la família reial. Però tot canvia amb l'aparició d'un parell de lladres misterioses. Aconseguiran en Robin i els seus amics aturar les lladres i garantir la pau?

10:00 El millor en tot - Windsurf
tancar

Windsurf

Xou d'impacte que té com a protagonistes vuit esportistes de catorze anys, vuit nois i noies que són els millors de tot Noruega en el seu esport. En el decurs de vuit episodis aprendran els esports dels seus companys i hauran de competir entre ells. Seran capaços d'aprendre un nou esport en només dos dies? Qui serà el guanyador d'«El millor en tot»? Aquest episodi està dedicat al windsurf.

10:40 Rat Rank - + info
tancar

+ info

El Rat Rank és el rànquing musical del Canal Super3, presentat pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele.
Cada setmana, el Rat Rank emet els millors videoclips perquè els votin els súpers a través del web. Ells decideixen quin és el vídeo guanyador.
El Riff i el Flat també proposen jocs, balls, karaoke i els vídeos més divertits d'internet. A més, els súpers poden aconseguir regals exclusius dels seus cantants i grups preferits.

11:04 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - L'aixafaguitarres
tancar

L'aixafaguitarres

Els amics de l'Adrien aprofiten que el seu pare se n'ha anat de viatge, o això es pensen, per organitzar una gran festa d'amics a casa seva. Hi va un munt de gent, però el Wayem es pensa que l'han deixat de banda, i l'Esfinx aprofitarà aquest sentiment per convertir-lo en un dels malvats més potents que ha creat mai.

11:26 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Titellaire 2
tancar

La Titellaire 2

L'Adrien ha d'anar al museu de cera perquè han de fer una reparació a la seva estàtua i convida el Nino a acompanyar-lo. El Nino convida l'Alya, que al seu torn convida la Marinette, que fa de cangur a la Manon. A la nena li fa la sensació que ningú li fa cas, i l'Esfinx aprofita aquest sentiment d'abandó per convertir-la un altre cop en la Titellaire.

11:48 Zoom, el dofí blanc - El dia del tro
tancar

El dia del tro

L'estació de pluges fa dies que hauria d'haver arribat a l'illa de Maotou, però encara hi fa molta calor i tothom pateix les conseqüències de la sequera i la xafogor. En Papà Tuanaku i els nois van a casa del Ramana a demanar-li que invoqui la pluja i el vell xaman balla una dansa per entrar en contacte amb el déu tro.

12:00 Zoom, el dofí blanc - El cap fa aigües
tancar

El cap fa aigües

L'Auru es fa mal a una cama i no podrà participar a la competició de natació que se celebra cada any a les illes. Per substituir-lo tothom proposa algú del poble que tenia fama de ser molt bon nedador. El Yann també s'hi havia ofert però al final haurà de participar d'una manera del tot inesperada. I com sempre amb l'ajuda del Zoom!

12:11 Els germans Kratt - Ponis salvatges
tancar

Ponis salvatges

Els germans Kratt descobreixen un ramat de ponis salvatges a la platja. L'Aviva i la Koki tenen moltes ganes de veure'ls, però s'acosta una tempesta i el Jimmy els recomana que tornin a la nau. Una gran onada arriba a la platja i deixa un petit poni separat del ramat. El Chris i el Martin decideixen anar-lo a buscar i portar-lo amb la seva mare. Però el petit poni és molt espantadís i el seu rescat no serà gens fàcil.

12:32 Els germans Kratt - Que llestos, els elefants!
tancar

Que llestos, els elefants!

Els germans Kratt i tot l'equip se'n van a l'Àsia per estudiar les diferències entre els dos grans tipus d'elefants: els asiàtics i els africans. Al mateix temps, es proposen fer un experiment per demostrar al Jimmy que són uns dels animals més intel·ligents del món i que tenen sentiments i emocions com les persones. Però mentrestant, s'hauran d'enfrontar amb la malvada Paisley Paviment, que amb el seu deliri per pavimentar i edificar, vol fer servir els elefants per dur a terme un dels seus projectes de construcció massiva en plena natura.

12:54 Pat, el gos - El mapa del tresor
tancar

El mapa del tresor

La Lola troba un mapa del tresor que pertanyia al seu pare, i està ben decidida a trobar el tresor que amaga. El Pat l'ajudarà a trobar-lo... però haurà de fer el possible perquè no se li avancin els coloms!

13:01 Pat, el gos - La mare colom
tancar

La mare colom

La Lola està fent un collaret com a regal per al Dia de la Mare, però resulta que el veuen els coloms i se'l volen apropiar per regalar-l'hi a la seva mare. Després d'embolicar-lo, els coloms li prenen el collaret. El Pat haurà de fer el possible per recuperar-lo.

13:08 Pat, el gos - L'anell perdut
tancar

L'anell perdut

El pare vol regalar-li un anell a la mare per l'aniversari de casament. Quan el pare no hi és, la Lola, encuriosida, hi fa un cop d'ull, amb la mala sort que li cau a l'aigüera. El Pat l'haurà d'ajudar a recuperar-lo i assegurar-se que els coloms no l'aconsegueixen abans.

13:14 Pat, el gos - Quin desordre
tancar

Quin desordre

La Lola ha d'endreçar l'habitació de seguida si no vol quedar-se sense festa de pijames, com li ha dit la mare. El problema és que als coloms els encanta aquest desordre, per ells és com un parc d'atraccions, i el Pat haurà d'ajudar la Lola a endreçar-ho tot abans que torni la mare.

13:21 Pat, el gos - La casa d'arbre perfecta
tancar

La casa d'arbre perfecta

La Lola i el seu pare estan construint una casa d'arbre, però això vol dir que els coloms ja no podran mirar la televisió de la Lola, i no pensen permetre-ho. El Pat haurà de fer el possible per evitar que els coloms sabotegin la casa.

13:28 Els bons ossos bruns - Bon vent!
tancar

Bon vent!

El Vick idea un nou pla per expulsar el Bruc i el Barzer del bosc. El pla té diverses fases: primer haurà de convèncer els ossos que són unes celebritats i, després, que es mereixen viure en un lloc molt millor que el seu arbre, per exemple, una mansió immensa lluny del bosc.

13:39 Els bons ossos bruns - L'arbre de Nadal del Vick
tancar

L'arbre de Nadal del Vick

La dona del Vick el truca per recordar-li que ha de preparar els regals de Nadal i s'ha d'encarregar de portar un arbre ben maco. El llenyataire surt al bosc amb la intenció de buscar un bon avet per celebrar les festes, però el Bruc i el Barzer no l'hi posaran fàcil.

13:50 Els bons ossos bruns - Funciona amb monedes
tancar

Funciona amb monedes

Al Vick només li queda una moneda a la butxaca, i encara li falten dies per cobrar. En un accident amb la camioneta, perd la moneda i la troba el Bruc. El llenyataire farà el que calgui perquè l'os l'hi torni. Però el Bruc no es voldrà desprendre de la troballa.

14:03 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Style Queen - El combat de les reines (1a part)
tancar

Style Queen - El combat de les reines (1a part)

L'Adrien ha de participar en una desfilada organitzada pel seu pare, i ha de lluir un barret dissenyat per la Marinette. Però la presència de la mare de la Chloé, una estilista molt coneguda, ho trasbalsarà tot i propiciarà l'aparició d'una nova super malvada, l'Style Queen.

14:25 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Style Queen - El combat de les reines (2a part)
tancar

Style Queen - El combat de les reines (2a part)

La Chloé, enfadada perquè la seva mare només té ulls pel barret que ha dissenyat la Marinette, decideix fer alguna cosa extraordinària i fa servir el prodigi de l'abella que Ladybug havia perdut. Però en comptes de resoldre problemes, aquesta nova superheroïna no farà res més que crear-ne de nous.

14:47 El xai Shaun - Abracadabra
tancar

Abracadabra

El granger ha llançat un joc vell de trucs de màgia i en Shaun ja està pensant d'organitzar un espectacle. S'ha convertit en un mag extraordinari, o això es pensa ell, i només necessita uns quants voluntaris. Els conills no estan per brocs i haurà de fer desaparèixer ovelles, és clar. Però, com es fa perquè tornin a aparèixer?! Ai, que això s'acabarà malament...

14:53 El xai Shaun - Noves de trinca
tancar

Noves de trinca

El granger rep la gran novetat de la moda d'aquesta temporada. Un parell de sabatilles esportives de disseny. Mirar que no s'embrutin mentre fa les tasques normals de la granja es converteix en tot un repte. Per sort el Bitzer fa tot el que pot perquè estiguin sempre immaculades.

14:59 El xai Shaun - Els testos s'asssemblen a les olles
tancar

Els testos s'asssemblen a les olles

El granger, que encara que costi de creure ara es dedica a l'escultura, ha agafat el pobre Bitzer perquè li faci de model. Però el que n'ha sortit més malparat és en Timmy, que ha vist com el seu osset de peluix ha quedat esclafat a sota d'un bloc de pedra gegant! En Shaun i companyia seran els encarregats de recuperar la preuada joguina.

15:06 El xai Shaun - Fes-t'ho tu mateix
tancar

Fes-t'ho tu mateix

El granger ha decidit fer reformes a casa i, mentre surt a buscar més material, deixa el Bitzer encarregat de la decoració. El Shaun i companyia l'hi ajudaran, però aviat el Bitzer s'adonarà que ovelles, pintura i decoració no s'acaben d'entendre gaire bé. Ara que el merder ja està fet, toca començar a buscar solucions!

15:12 El xai Shaun - El premi
tancar

El premi

El granger encara no se'n sap avenir! Li ha tocat la loteria! Ara l'únic que ha de fer és guardar bé la butlleta fins demà al matí per poder-la anar a cobrar. L'encarregat de vigilar-la, evidentment, serà el Bitzer. I això vol dir que no passaran gaire segons abans que la perdi! Serà capaç de recuperar-la, o ha perdut tota la fortuna del seu amo?!

15:18 El xai Shaun - La fada de les dents
tancar

La fada de les dents

En Bitzer sovint fa la vida impossible a les ovelles, però avui no pot ni amb la seva ànima. Té un mal de queixal terrible i no és bo per res. Sort que en Shaun s'ha ofert per fer-li de dentista. I és que, en el fons, se l'estima molt, el gos del granger. El que no sap en Bitzer és que en Shaun és un dentista amb uns mètodes molt peculiars...

15:24 El xai Shaun - Gos de reforç
tancar

Gos de reforç

En Bitzer no té prou temps per fer totes les feines de la granja, i a més de cuidar-se del ramat. Per això el granger ha decidit comprar un gos robot. D'entrada, sembla divertit, pensen les ovelles, però aviat s'adonaran que hi han sortit perdent. Fins i tot és més estricte que en Bitzer! En Shaun té clar que l'han de fer fora. Però, com s'ho faran?

15:31 Els pingüins de Madagascar - La llúdria es torna rara / Operació res-gat
tancar

La llúdria es torna rara / Operació res-gat

Quan els pingüins han decidit endur-se la Marlene de missió a l'exterior del zoo, poc es pensaven que la llibertat la faria tornar tan boja! Ara tenen una altra missió: rescatar-la abans no sigui massa tard! Més tard, serà en Max, el gat, el que necessitarà la col·laboració dels pingüins. I és que els de Control d'Animals li vénen al darrere!

15:53 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

16:15 Mike el magnífic - Nous companys de joc
tancar

Nous companys de joc

La pobra tortugueta Aramis està ben tipa que les seves companyes Athos i Portos es riguin d'ella perquè és la més maldestra de les tres. I trobarà inesperadament en l'os rentador Mercury un company perfecte per jugar a la pilota, tot i que el Freddy preferiria que estigués pel que ha d'estar: robar un llum de peu de casa dels Mikkelsen. El Mike no ho tindrà fàcil per fer que les coses tornin a mare.

16:22 Mike el magnífic - Un cadell d'os rentador
tancar

Un cadell d'os rentador

El Mike veu que la gosseta Iris fa ioga i la vol imitar. Però com que el gatet Fluffy no para d'empipar, el llença lluny, amb la mala sort que va a parar dins del sac de carbó de la barbacoa, del qual sortirà ben pintat de negre. Això farà que el Freddy i el Mercury, els ossos rentadors, el confonguin amb un cadell d'os rentador.

16:29 Mike el magnífic - Busca, Mike, busca
tancar

Busca, Mike, busca

Mentre el Mike es mira enamorat l'Iris, que pren el sol al jardí de casa seva, un cop sobtat de vent s'endú la preciosa pamela que duia la gosseta. I mentre el Mike està distret mirant de recuperar el barret, els ossos rentadors Freddy i Mercury entren a casa seva per engegar la màquina de fer crispetes. El Mike recorrerà a l'ajuda d'un dron per mirar de recuperar el barret i alhora posar a ratlla els ossos rentadors.

16:36 Mike el magnífic - El gos guardià
tancar

El gos guardià

En Tom ha trobat un gos perdut i els Mikkelsen decideixen acollir-lo a casa fins que aparegui el seu amo. El gos perdut és alt, fort i està en plena forma, i de seguida deixa impressionada la família quan foragita els ossos rentadors del jardí. El Mike veu perillar el seu lloc com a gos guardià, i quan es tornin a presentar els ossos rentadors haurà de demostrar que el gos de la casa és ell.

16:42 Mike el magnífic - El Mike, detectiu privat
tancar

El Mike, detectiu privat

L'Stephen no troba les claus del cotxe per anar a la feina i es lamenta de no tenir un gos policia que el pugui ajudar a buscar-les. Un cop el seu amo és fora, el Mike assumirà el rol de detectiu privat per anar buscant proves i eliminant sospitosos fins a arribar a trobar les claus.

16:51 Zoom, el dofí blanc - Tocar el sol
tancar

Tocar el sol

Per la festa de l'amistat entre Maotou i Hawutai, els fills dels dos caps han d'oferir un espectacle. L'Auru opta per un balla tradicional, mentre que el Keanu, el fill del Naone, apareix amb una planxa voladora increïble. Per no quedar en ridícul, l'Auru li demana al Yann que li faci una planxa semblant per poder volar també. Però la Timéti està amoïnada perquè una antiga profecia diu que sobre qui intenti "tocar el sol" planarà una gran amenaça.

17:03 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (1a part)
tancar

Adeu i fins aviat (1a part)

El Yann i els seus amics descobreixen estupefactes que tots els dofins de la regió es reuneixen per fer una visita al Zoom. Hi ha antics coneguts com l'Igor, el Rosie, el Petit Zoom i la seva mare. Passada l'alegria del retrobament, els habitants de l'illa comencen a amoïnar-se: és com si els dofins fugissin d'alguna cosa i comptessin amb el Zoom perquè els dugui a altres platges... Ha arribat l'hora que el Zoom deixi el Yann?

17:14 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (2a part)
tancar

Adeu i fins aviat (2a part)

Al Yann li costa molt superar que el Zoom se n'hagi anat. Es nega a acceptar el destí i decideix, amb els seus amics, investigar les activitats del Van Krook. Si poden salvar el fons marí, potser el Zoom i els altres dofins tornaran. El milionari els explica que el Terrence Werner està ficat en un negoci que posa en perill tot l'atoll.

17:26 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El trio diabòlic
tancar

El trio diabòlic

SINOPSI: Cansat dels seus fracassos constants contra en Robin Hood, el príncep Joan fa un tracte amb en Perdigan, la Bohèmia i en Taramis, que estan engarjolats al castell, i els promet que els alliberarà si s'uneixen per capturar en Robin Hood i entregar-lo a la justícia. Els malfactors accepten el tracte i formen el Trio Diabòlic. Per vèncer-los i tornar-los a la presó, en Robin haurà de recórrer a l'astúcia.

17:38 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La joia de la pau
tancar

La joia de la pau

SINOPSI: Lord Gudfred i el baró Fitzwalter han fet donació de dues pedres precioses del seu patrimoni familiar per fer-ne una joia que simbolitzarà la pau al reialme i que haurà de portar el príncep Joan com a membre de la família reial. Però tot canvia amb l'aparició d'un parell de lladres misterioses. Aconseguiran en Robin i els seus amics aturar les lladres i garantir la pau?

17:49 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Qui té un os té un amic
tancar

Qui té un os té un amic

SINOPSI: La Solveig s'enfada amb el seu pare, el comte viking Harald, que no la deixa anar a entrenar-se amb els altres vikings perquè diu que és massa petita, i decideix sortir amb el seu amic inseparable, l'os Geri, per fer l'entrenament pel seu compte. Però el Geri es distreu amb la mel d'un rusc d'abelles i acaba sent capturat pel príncep Joan, que el fa tancar a les masmorres del castell.

18:00 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La loteria reial
tancar

La loteria reial

SINOPSI: El rei Ricard s'adona que les arques públiques estan força buides i accepta el consell del príncep Joan d'organitzar una loteria com a manera de recaptar diners dels vilatans. Però en Robin, que sap que és el príncep Joan qui està buidant les arques, sospita que darrere de la idea de la loteria el príncep amaga alguna trampa per manipular el sorteig i fer-se encara més ric.

18:11 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

18:35 Els germans Kratt - Els colors de la Xina
tancar

Els colors de la Xina

El Martin, el Chris i la resta de la colla, meravellats amb els preciosos colors del faisà daurat i dels altres animals de la Xina, es posen a investigar la importància i la funció que tenen els colors per a cada animal. Mentrestant, la Donita Donata, que no suporta tants colors, comença a capturar els animals per descolorir-los i muntar una desfilada de moda ben grisa. La missió dels Kratt serà rescatar els animals i recuperar els colors de la Xina.

18:56 Els germans Kratt - Tortuga replegada!
tancar

Tortuga replegada!

La nau Tortuga i tots els seus tripulants queden miniaturitzats accidentalment. Un coiot se'ls endú i intenta menjar-se'ls, fet que debilita les defenses de la nau. L'equip dels germans Kratt s'embarca en una nova missió per tornar al miniaturitzador i aconseguir que la nau Tortuga recuperi la seva mida normal.

19:19 En Grizzy i els Lèmmings - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

Després d'haver rebut un cop molt fort al cap, en Grizzy ja no és ell mateix: ara es pensa que és un rosegador! L'os intenta que la banda l'accepti per jugar amb ells com si fos un altre lèmming. Però aviat, els seus nous companys el començaran a trobar molt pesat!

19:26 En Grizzy i els Lèmmings - El tònic lèmming
tancar

El tònic lèmming

En Grizzy està tan rebentat que està més frisós que mai per jeure al sofà. Decideix anar a buscar un coixí i un antifaç per anar a dormir, però els lèmmings tenen uns plans diferents per al sofà. El veuen com un fantàstic trampolí i el lloc ideal per fer una sessió d'aeròbic. Per guanyar-se el dret fer migdiada, primer haurà de competir amb els enèrgics lèmmings!

19:32 En Grizzy i els Lèmmings - Picor d'ós
tancar

Picor d'ós

En Grizzy descobreix que els frenètics moviments de "break dance" dels lèmmings no són deguts a les ganes de ballar, sinó a les puces que els han infestat. Quan l'ataquen a ell s'escampa el pànic. En Grizzy està decidit a eliminar tots els paràsits. El problema és que els seus petits companys d'habitació no volen anar-se'n pas.

19:39 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

19:45 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings aràcnids
tancar

Lèmmings aràcnids

Els lèmmings han atrapat una aranya molt petita que fan servir per fer salt de pont amb la seva teranyina enganxosa i elàstica. Però en Grizzy no té cap intenció de deixar que l'aranya l'atrapi en la seva teranyina i decideix liquidar l'insecte. No obstant això, la tasca es complica molt més quan descobreix que les aranyes li fan por.

19:53 Les Sisters - La meva estimada consola
tancar

La meva estimada consola

La Wendy està deprimida: el Maxence no li fa cas perquè s'ha comprat una consola nova i no deixa de jugar-hi ni un instant. Per aixecar la moral a la seva germana, la Marine dona un ultimàtum al Maxence: "O la consola o la nòvia, tu tries!". Naturalment el Maxence tria la Wendy... però al cine, quan passegen o quan són junts a casa, no es pot estar de treure la consola discretament...

20:05 Les Sisters - Les germanes ventafocs
tancar

Les germanes ventafocs

La Wendy i la Marine descobreixen que els seus pares van a un concert del Joy D. sense elles. S'adonen llavors que no ajuden gens ni mica en les feines de casa. Amb l'esperança de rebre una recompensa, decideixen fer dissabte. Però a força de netejar i endreçar, s'acaben tornant maniàtiques de la neteja i es converteixen en les germanes Ventafocs!

20:16 Les Sisters - Missió papa i mama
tancar

Missió papa i mama

Missió molt arriscada per les dues germanes. Es pensen que els pares han discutit per culpa seva i perquè facin les paus volen preparar-los un sopar romàntic. La Wendy i la Marine inicien una batalla de "sorpreses romàntiques" i comencen a discutir. El sopar amb espelmes corre el risc de convertir-se en una autèntica desgràcia...

20:27 Les Sisters - Perfum de princesa
tancar

Perfum de princesa

La Wendy acaba de rebre un perfum que ha comprat. Fa molt bona olor i vol ensenyar-l'hi al Maxence. Però a la Marine també li agradaria fer la mateixa olor que una princesa. I posats a fer, voldria compartir-la amb les seves amigues i els seus gairebé mil ninos. La Wendy s'hi nega, però per fer realitat els seus desitjos, la Marine està disposada a fer el que calgui.

20:39 Lucas etc - La barbacoa
tancar

La barbacoa

La família del Lucas s'ha canviat de casa, i el primer dia, mentre esmorzen al jardí, coneixen el senyor Lambot, el seu nou veí, que ho té tot per caure'ls malament. Tot i així, l'home convida els Goossens a fer una barbacoa a casa seva a l'hora de sopar. Sense esperar-s'ho, el Lucas descobreix a cals veïns dues coses interessants: una noia que es diu Eden i el cotxarro del seu pare.

20:46 Lucas etc - El Malik se'n va
tancar

El Malik se'n va

Com que el Malik se'n va a viure a fora, ell, el Lucas i el Swing decideixen que n'han de fer una de sonada: anar a veure un partit de la Champions. Però per poder pagar les entrades han de buscar una manera de fer molts diners ràpidament. El Lucas té una idea genial: fabricaran una beguda i la vendran pel barri. El negoci és un èxit, però aviat apareix la competència.

20:53 Lucas etc - El paintball
tancar

El paintball

El senyor Lambot està decidit a tallar una branca de la pomera del Jeff perquè diu que fa ombra a la seva piscina. Els dos veïns decideixen resoldre el tema de la manera més civilitzada possible: faran una partida de paintball, i el que guanyi podrà fer el que vulgui amb la pomera. Els Goossens comencen malament: abans de la partida, el Nathan es passa al bàndol enemic. La batalla serà a vida o mort.

21:00 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

21:22 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

21:43 Efecte wow - Velocitat explosiva
tancar

Velocitat explosiva

Als membres de l'equip wow els agrada molt fer esport, al Jordi li agrada l'atletisme, a la Bet el futbol i a la Pat els esports amb raqueta.

Progrmació BD ....
06:05 ESPORTS360 - Esports360: Street Soccer BCN
06:17 E3D - Bàsquet 3x3: 5è Circuit 3x3 FCBQ Balaguer Finals masculina i femenina
07:04 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

07:21 Zona zàping
07:51 Temps d'aventura - Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!
tancar

Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!

Gaudim de parets verticals a la Vall d'Aran descobrint una altra perspectiva del Pirineu occidental, i pedalem a través d'un gegant de pedra a Castelló en una de les curses de muntanya més dures del món

08:15 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

08:33 Futbol Sala - Barça-El Pozo Múrcia
10:28 Nascar - Nascar Illinois
11:55 Ok Lliga - Deportivo Liceo-Reus Deportiu Virginias
tancar

Deportivo Liceo-Reus Deportiu Virginias

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

13:45 Zona zàping
14:14 Temps d'aventura - Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!
tancar

Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!

Gaudim de parets verticals a la Vall d'Aran descobrint una altra perspectiva del Pirineu occidental, i pedalem a través d'un gegant de pedra a Castelló en una de les curses de muntanya més dures del món

14:37 Actius - Manolo Orantes, del Carmel al món
tancar

Manolo Orantes, del Carmel al món

D'aplegapilotes a campió del US Open. Manolo Orantes suma 33 títols individuals ATP, va arribar a ser número 2 mundial i forma part del Saló de la Fama del Tenis. Té un currículum esportiu a l'abast de ben pocs. No ha deixat mai la raqueta. Quan es va retirar com a professional, va passar a fer d'entrenador.

14:48 E3 - NBA: All-Star 2022, els concursos
14:55 Futbol Americà : European League of Football - Hamburg Sea Devils-Barcelona Dragons
15:47 Ciclisme - Volta a Suïssa Etapa 1
17:20 Futbol Americà : European League of Football - Hamburg Sea Devils-Barcelona Dragons
17:41 E3D - Rugbi TOP 14: Stade Montois-USAP Perpinyà
19:51 Motards
20:18 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

20:37 E3 - Monster Jam Oakland 1 ep.1
21:19 E3D - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final femenina (Malgrat)
22:06 E3D - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Malgrat)
23:12 Vaques Sagrades - Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"
tancar

Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"

Mauricio Pochettino, entrenador del PSG, ha passat pel Vaques Sagrades per repassar l'actualitat. La convivència amb Messi, la renovació de Mbappé i l'eliminació a la Champions. A més, hem repassat anècdotes de la seva carrera com a futbolista.

00:13 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:37 Vaques Sagrades - Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"
tancar

Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"

Mauricio Pochettino, entrenador del PSG, ha passat pel Vaques Sagrades per repassar l'actualitat. La convivència amb Messi, la renovació de Mbappé i l'eliminació a la Champions. A més, hem repassat anècdotes de la seva carrera com a futbolista.

01:37 Ok Lliga - Deportivo Liceo-Reus Deportiu Virginias
tancar

Deportivo Liceo-Reus Deportiu Virginias

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

03:18 Futbol Americà : European League of Football - Hamburg Sea Devils-Barcelona Dragons