TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Joan Carles GALLEGO, secretari general CCOO-Catalunya Josep Maria ÁLVAREZ, secretari general UGT-Catalunya Antoni CAÑETE, secretari general PIMEC David GARROFÉ, secretari general CECOT TERTÚLIA Manuel MILIÁN Rafael NADAL Patrícia GABANCHO Joan Josep QUERALT Lali SANDIUMENGE, periodista Lead: "Guerrillers del teclat", la revolució on-line que ha fet caure règims totalitaris CONNEXIÓ TÀRREGA / LAURA GIMENO (( Alejandro DOMINGO, pagès Eduard DOMINGO, fill de l'Alejandro )) Lead: Els fills no volen saber res del camp Pep RIERA, pagès Ricard HUGUET, ha estudiat pagesia Lead: Urbanites que volen fer de pagesos TEMA: C-55 Martí GIRONELL Lead: C-55: un dels punts negres amb més morts a la carretera CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS Lead: Promoció de nous talents musicals al concurs internacional Maria Canals Maria ROCA Lead: La "Novena simfonia" de Mahler, un autèntic testament artístic del músic Ada PARELLADA Lead: Bunyols dolços i salats, per a tots els paladars LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Montserrat RIBELL, diabètica Lead: Fa més d'un any que espera una bomba d'insulina ACTUACIÓ + ENTREVISTA ROSA LUXEMBURG Interpreten: "Carta al director" Lead: "Classe mitjana", el nou disc de Rosa Luxemburg TEMA: VOYAGER Marc ANGELET, autor i director David VERT, actor Lead: Una obra sobre el satèl·lit destinat a contactar amb extraterrestres Maria Josep SOLER Lead: Múltiples homenatges pel centenari del naixement del músic Xavier Montsalvatge Xavi ORTELLS Pere MONTSERRAT, barista Lead: De professió: barista, l'art figuratiu del cafè

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:25 El medi ambient - Nova Zelanda: lliçons d'un terratrèmol
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Lluç amb salsa verda
tancar

Lluç amb salsa verda

El cuiner Llorenç Sagarra del "Restaurant Mugaritz " de Errenteria ens prepara un "Lluç amb salsa verda".

15:49 La Riera - Cap. 450
tancar

Cap. 450

La Gisela va a Can Riera per intentar convèncer la Nora que vagi al seu casament. Allà descobreix que la seva filla és una mentidera compulsiva. En Joan té un problema seriós, ja que dóna al seu pare els diners que deu a l'Helena, i la dona es presenta a cobrar... Per la seva banda, la Mireia, que vol ajudar a casa, demana augment de sou a l'Ernest. I en Lluís i en Ricard miren d'organitzar-se per ajudar tanta gent com els sigui possible.

16:33 Divendres - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana serem a Olesa de Montserrat, i l'Espartac Peran serà avui al Teatre la Passió, que compleix enguany 25 anys de representacions; en parlarem amb Daniel Sicart (el Jofre a "La Riera" i un dels actors que participen a "La Passió"). Comentarem l'actualitat que ens hagi deixat el cap de setmana amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Lídia Heredia, Pere Escobar i Tian Riba. El cas del poble de Fago ha despertat la curiositat del cinema i la televisió, i ara també de la literatura. Recordarem la història d'aquest poble amb el periodista Carles Porta. Des d'Olesa, Màrius Serra ens portarà les seves "Paraules en ruta"

18:32 Julie Lescaut - Depredadors
20:12 Esport Club
20:32 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dilluns a l'"Espai Terra" visitarem l'únic taller de patí de fusta català que hi ha. La reportera Mireia Segú s'hi ha acostat per descobrir com es fabrica encara de manera artesanal aquesta embarcació, que fa relativament poc -80 anys-, va néixer al litoral barceloní. Comprovarem sobre l'aigua com es comporta un vaixell, que té l'al·licient de navegar només a vela, sense timó ni motor.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Crackòvia - Cap. 129
tancar

Cap. 129

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sandro Rosell (Queco Novell) i la seva directiva preparen el projecte per construir un nou estadi que substitueixi el Camp Nou. Mentrestant, Gerard Piqué (Bruno Oro) presenta la seva defensa davant el comitè de competició. Descobrirà que els membres d'aquest organisme són més antics del que es pot arribar a imaginar. A més, al "Hat trick", Jordi Grau (David Olivares) ensenya una relíquia del barcelonisme: el tovalló de paper on Leo Messi (Carlos Latre) va signar el seu primer contracte. Johan Cruyff (Jordi Rios) s'assabenta que Mourinho (Toni Albà) també escriu articles a la premsa. L'holandès es troba amb l'entrenador del Madrid al camp de golf. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

22:31 Kubala, Moreno i Manchón - + info
tancar

+ info

La Cesca, periodista, vol que els detectius l'ajudin a recuperar l'ordinador portàtil que li han robat i que conté secrets d'alt valor. El Kubala i el Charly descobreixen que el contingut de l'ordinador és la clau per enfonsar l'home que va destruir la carrera de mosso del Charly i, de rebot, el seu matrimoni. Tot i així, ara el Charly té motius per pensar que pot recuperar l'Eva. El Lluc apareix a l'agència per fer investigar la dona amb qui s'està a punt de casar, però el Charly descobreix que el jove no ha vingut només per això.

23:33 Àgora
00:43 Desapareguts - La redempció del mal
tancar

La redempció del mal

La carta sobre la desaparició d'una parella rica porta Brooke i Jess a una remota àrea salvatge a la recerca de la parella i dels seus segrestadors, un grup ecoterrorista.

01:25 Ventdelplà - Cap. 131
tancar

Cap. 131

La Teresa buscarà suport en l'Alfons i la Nuri per afrontar la difícil situació. El Julià estar convençut que en la mort del Damià hi ha alguna cosa que no acaba d'encaixar. L'Alfons continua sense entendre's amb l'Alba, i es veu obligat a fer un replantejament de la situació. La Vero torna de Santander després de fer les proves per entrar a l'escola de disseny. El Rafa segueix donant voltes a l'assumpte de la venda del Tramuntana. La Isabel ha de decidir si acompanya el Rosselló a Moçambic.

02:16 Jazz a l'estudi - Vicenç Solsona Grup
03:16 Jazz a l'estudi - Ramón Fossati Glowing Trio
04:16 Divendres - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana serem a Olesa de Montserrat, i l'Espartac Peran serà avui al Teatre la Passió, que compleix enguany 25 anys de representacions; en parlarem amb Daniel Sicart (el Jofre a "La Riera" i un dels actors que participen a "La Passió"). Comentarem l'actualitat que ens hagi deixat el cap de setmana amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Lídia Heredia, Pere Escobar i Tian Riba. El cas del poble de Fago ha despertat la curiositat del cinema i la televisió, i ara també de la literatura. Recordarem la història d'aquest poble amb el periodista Carles Porta. Des d'Olesa, Màrius Serra ens portarà les seves "Paraules en ruta"

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 El tròpic de Càncer amb en Simon Reeve - + info
tancar

+ info

Simon Reeve circumnavega el planeta al llarg de les 22.835 milles del tròpic de Càncer. Visitarà 18 països, coneixerà gent increïble, gaudirà de vistes singulars i de gran bellesa, i toparà amb fauna espectacular en perill. El tròpic de Càncer està situat a 23º al nord de l'Equador i travessa alguns dels indrets més diversos de la Terra, des d'Àfrica fins a l'Índia, de Bangla Desh a Birmània, de Mèxic fins al Carib. Engloba, també, una gran varietat d'estils de vida, entorns i paisatges.

08:02 Globeriders
08:53 El món perdut de la Gran Bretanya
09:17 Les illes del litoral francès
09:32 Euskal Herria: la mirada màgica - El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada
tancar

El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada

Aquest capítol mostra la màgica línia de muntanyes que neix des del mar i s'estira al llarg del cor d'Euskal Herria, on pobles i gent han lluitat i conviscut des de temps immemorials. El recorregut s'inicia a Valcarlos i arriba fins a la desembocadura del Bidasoa, passant per Roncesvalles, Burguete, Baigorri, Elizondo, Ziga, Arrayoz, Amaiur, Urdax, Ainhoa, Zugarramurdi, Sara, Etxalar, Sunbilla, Bera de Bidasoa, Larrun i Askain.

10:05 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

A Badalona encara hi ha un grup de nostàlgics que, malgrat les adversitats dels temps moderns, de la poca pesca i de la dificultat de tenir un port amb els serveis necessaris, continuen mirant el mar amb passió, s'estimen la seva feina i estan orgullosos de ser pescadors. Cada cop en són menys, però mantenen viu un esperit pràcticament extingit. Són, com la família dels Guilova, els últims pescadors de Badalona.

10:26 Hook, line and dinner
10:47 Retalls de món
11:07 Grans Documentals 33
11:57 Grans Documentals 33
12:49 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Carlos Ferreira és un cambrer de 58 anys conegut com "l'home safata". Ha pres part en totes les mitges maratons de Lisboa, corrent amb la safata a la mà i vestit de cambrer, una professió que ha desenvolupat durant dècades a l'hotel Tivoli de Lisboa. Els anys han passat i l'esforç que requereix ara és més gran però en Carlos encara corre la marató per mantenir-se viu.

13:01 Ximpanzés: retorn a la selva - Ximpanzés: retorn a la selva
tancar

Ximpanzés: retorn a la selva

Avui dia, a les illes cobertes de selva del riu Gàmbia hi viuen més de cinquanta ximpanzés que havien viscut en captivitat. Aquests ximpanzés, rescatats del mercat il·legal o de propietaris que se n'havien cansat, estaven destinats als zoos, als laboratoris o directament a la mort. Però ara fa vint anys, una dona que es diu Stella Brewer va adoptar aquests orfes i va posar en marxa un projecte per tornar-los a la llibertat.

13:55 Les dones salvatges dels Viramba - Les dones salvatges dels Viramba
tancar

Les dones salvatges dels Viramba

En un dels projectes de recerca més extensos sobre primats que s'han dut mai a terme, un equip de científics ha estat seguint el grup de Viramba gairebé cada dia durant els últims 25 anys. Ara Natural World revela els alts i baixos de la seva vida quotidiana molt endins de la selva africana. Al llarg del projecte, la investigadora Holly Carroll ha arribat a entendre el funcionament del grup, controlat per les femelles.

14:45 Batecs de natura
15:00 Ciència bàsica
15:33 Els cotxes elèctrics - Els cotxes elèctrics
tancar

Els cotxes elèctrics

Els cotxes elèctrics¿ Cada cop se'n sent a parlar més i més sovint. Causen sensació a tots els salons de l'automòbil, però mai se'ls veu rodar. Per què? "Questions a La Une" n'ha volgut saber més. Olivier Corroenne i Serge Ruyssinck es remunten als orígens de la història del cotxe elèctric per descobrir-ne els avantatges i els inconvenients. En quin punt estem pel que fa a l'autonomia del cotxe elèctric? Quants quilòmetres es poden recórrer sense carregar les bateries? Es tracta d'una evolució tecnològica? Quant costa? El motor és eficaç? Més enllà d'aquestes qüestions, quin és el futur del cotxe elèctric en un moment en què el planeta necessita reduir el CO2? Finalment, és un mitjà de transport realment net? Què se'n fa, de les bateries? Quines són les previsions de comercialització?

16:04 La torre de Babel - La joia del Mekong
tancar

La joia del Mekong

El riu Mekong és la via de comunicació més important del sud-est asiàtic. Sobre les seves aigües viuen i treballen milers de vietnamites que es dediquen al comerç. Després de la guerra del Vietnam, que va transformar completament el país, la societat vietnamita ha anat recuperant antigues tradicions. Malgrat tot, els temps han canviat. Les velles farmàcies tradicionals on s'emmagatzemava el saber popular venen ara els seus productes a través d'internet, i els mercats flotants de Canto estan farcits de mercaderies fabricades a la Xina.

16:59 Fotografies - + info
tancar

+ info

En aquest episodi: Jordi Cotrina realitza una sessió fotogràfica accidentada al Camp Nou; Avelino Pi ens mostrarà les diferents possibilitats per capturar el moment precís; i Alberto Polo i Toño García ens mostraran els seus trucs en fotografia "skate". Aquesta setmana, a "Fotografies", retratem "L'esport".

17:27 Extres Coproduccions - Una pistola a cada mà
tancar

Una pistola a cada mà

Un retrat irònic i sense compassió sobre el desconcert de l'home actual: perdut, desplaçat, confús i a la recerca d'una nova identitat.

17:35 Thalassa - L'ESTELA DELS FENICIS - LA FESTA DEL REDEMPTOR
tancar

L'ESTELA DELS FENICIS - LA FESTA DEL REDEMPTOR

Des de fa cinc anys s'estan excavant, en aigües de Múrcia, unes restes fenícies del segle VII abans de Crist, d'una nau enfonsada fa 2.500 anys al Bajo de la Campana amb tota la seva càrrega. La Festa del Redemptor és una cita imprescindible per a tots els venecians. El canal de Sant Marc és envaït per centenars de vaixells. Aquesta festa data de l'any 1576 i celebra el final de l'epidèmia de pesta.

18:12 Thalassa - La reina del kitesurf
tancar

La reina del kitesurf

A pesar de la seva joventut, la Gisela Pulido és una veterana esportista d'elit. Des de fa cinc anys no té rival. És la millor kitesurfista del món. És una nena prodigi del surf d'estel. Des de ben petita s'ha entrenat ben fort per arribar on és ara. Ens traslladem a Tarifa per conèixer el dia a dia de la reina del kitesurf.

18:27 Karakia - Alla polacca
tancar

Alla polacca

Des de finals del segle XIX, quan Polònia va desaparèixer literalment del mapa europeu, la reconstrucció del país ha anat paral·lela a la conservació de les tradicions i a la definició d'una cuina pròpia, influenciada pel veïnatge d'alemanys, bàltics o russos. Els productes del país i el gust polonès donen peu a una gastronomia saborosa i de molta substància, com ho és el seu teatre, la música o l'art, que també seran presents en aquest capítol.

19:03 Karakia - Lafken (Araucania, Xile)
tancar

Lafken (Araucania, Xile)

Més enllà del que digui al seu passaport, la Lafken es considera maputxe i prou. Pertany a un poble que no ha renunciat a la seva identitat, ni tan sols en els moments més durs de la seva colonització, fa quatre segles. La Lafken exerceix d'ambaixadora de la seva gent allà on va i ara, des de Girona, continua preservant i donant a conèixer el llegat del seu poble. A poc a poc, molts xilens que viuen en aquelles terres han passat de la indiferència total al respecte cap a la cultura maputxe, fascinats per la seva connexió amb la natura. Els maputxes no contemplen l'home en una posició de domini sobre la resta, sinó com un element més que ha de conviure en harmonia amb animals, arbres, pedres, rius..., i aquest és un respecte que fan extensiu als aliments, ja sigui el blat que van heretar dels espanyols i amb el qual fan el pa ("katutos", "mültrum"...) o bé els "kollof" que recullen a les platges del Pacífic. Amb aquestes algues tan nutritives preparen una versió del "charquicán", guisat emblemàtic de la seva cultura. La Lafken, a més, fa una mena de coques, "iguiñ kofke", que s'acompanyen de "pebre", un trinxat d'hortalisses, com la ceba, el tomàquet i l'all, condimentats amb coriandre fresc, oli, suc de llimona i "merkén", bitxo fumat i triturat.

19:38 Euskal Herria: la mirada màgica - El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada
tancar

El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada

Aquest capítol mostra la màgica línia de muntanyes que neix des del mar i s'estira al llarg del cor d'Euskal Herria, on pobles i gent han lluitat i conviscut des de temps immemorials. El recorregut s'inicia a Valcarlos i arriba fins a la desembocadura del Bidasoa, passant per Roncesvalles, Burguete, Baigorri, Elizondo, Ziga, Arrayoz, Amaiur, Urdax, Ainhoa, Zugarramurdi, Sara, Etxalar, Sunbilla, Bera de Bidasoa, Larrun i Askain.

20:11 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

A Badalona encara hi ha un grup de nostàlgics que, malgrat les adversitats dels temps moderns, de la poca pesca i de la dificultat de tenir un port amb els serveis necessaris, continuen mirant el mar amb passió, s'estimen la seva feina i estan orgullosos de ser pescadors. Cada cop en són menys, però mantenen viu un esperit pràcticament extingit. Són, com la família dels Guilova, els últims pescadors de Badalona.

20:34 Hook, line and dinner
21:00 Cuines - Lluç amb salsa verda
tancar

Lluç amb salsa verda

El cuiner Llorenç Sagarra del "Restaurant Mugaritz " de Errenteria ens prepara un "Lluç amb salsa verda".

21:10 La Riera - Cap. 450
tancar

Cap. 450

La Gisela va a Can Riera per intentar convèncer la Nora que vagi al seu casament. Allà descobreix que la seva filla és una mentidera compulsiva. En Joan té un problema seriós, ja que dóna al seu pare els diners que deu a l'Helena, i la dona es presenta a cobrar... Per la seva banda, la Mireia, que vol ajudar a casa, demana augment de sou a l'Ernest. I en Lluís i en Ricard miren d'organitzar-se per ajudar tanta gent com els sigui possible.

21:48 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge descobrim l'Orquestra de Cordes del Món, dirigida per Ernesto Briceño, una orquestra on conviuen músics de diferents llocs amb la idea de posar a l'abast del músic i el públic la comprensió de diferents llenguatges musicals que conviuen a la societat d'avui. En aquesta ocasió, amb la col.laboració de solistes que practiquen la música sefardita, tradicional catalana, africana o flamenca. Alhazar és la principal ballarina catalana de dansa del ventre - Tribal fusió, una tècnica nascuda a la dècada de 1960 als Estats Units que parteix de la dansa del ventre. Visitem Alhazar al seu estudi al poble de Rojals, a la Conca de Barberà. Fem un tast de percussions corporals amb Albert Martín, Ferran Samper i la professora Neus Fernández, codirectora de la companyia Perkimba.

22:17 Cronos - + info
tancar

+ info

França va estar ocupada per la Wermacht alemanya des del maig de 1940 fins al setembre de 1944. Els nazis van controlar la vida dels francesos i molts s'hi van resistir heroicament. Entre ells, els ferroviaris que després de la invasió de Normandia frenaran o impediran que circulin els trens francesos que poden portar soldats i armes per les tropes nazis que lluiten a França. Mil set-cents d'aquests empleats dels ferrocarrils seran afusellats pels alemanys. Però els trens francesos i bona part dels empleats de la companyia ferroviària no van tenir ni molt menys aquesta actitud tan heroica, més aviat van fer el joc a l'invasor.

23:19 Ànima - + info
tancar

+ info

El program rep el cantant Quimi Portet, que just l'endemà presenta un nou disc en solitari, "Oh my love". També aprofitem per veure el retrat de l'ànima de Jordi Busquets, un dels seus músics habituals, i repassem els noms dels guanyadors dels premis Enderrock 2012. En l'àmbit musical també presentarem el projecte artístic Guillamino 12, amb l'actuació a plató de Pau Guillamet i la col·laboració del grup Anímic. Al llarg de tot aquest 2012, Guillamino presenta, cada dia 12, una nova cançó. L'estrena de la del mes de març es farà al plató del programa. Aquesta setmana també ens acompanya a plató el director i productor Antonio Chavarrías, que acaba d'estrenar el thriller psicològic "Dictat", protagonitzat per l'actor Juan Diego Botto, a qui també hem entrevistat. Amb el reporter Jofre Font coneixem de prop dos personatges dispars, el coreògraf francès Xavier Le Roy (a qui la Fundació Tàpies, el Mercat de les Flors i el Macba han fet un forat en les seves programacions) i un lector de català a la Universitat de Melbourne, Stewart King. Finalment, aquesta setmana visitem l'exposició "Barcelona col·lecciona", de la Fundació Francisco Godia.

00:09 De prop - SENIOR I EL COR BRUTAL
tancar

SENIOR I EL COR BRUTAL

Miguel Àngel Landete és l'ànima de "Sènior i el cor brutal", un projecte individual que cristal·litza com a banda. Un grup inspirat en el rock americà contemporani que sap transportar-lo al seu paisatge immediat, el de la seva ciutat: València, el Mediterrani ultramarí, viatger, d'horitzons amplis. Ens presenten el seu segon disc, que es titula "Gran" un treball diferent del primer, enregistrat entre Montevideo (Uruguai), EUA i València. Aquest segon disc ha tingut la producció de Raül Fernández i ha estat enregistrat d'una manera més reposada, més treballada. El resultat afavoreix l'esperit crític de Sènior apropant-lo a l'actitud del cantautor elèctric, amb una poderosa banda de rock cobrint-li les espatlles.

01:06 Euskal Herria: la mirada màgica - El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada
tancar

El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada

Aquest capítol mostra la màgica línia de muntanyes que neix des del mar i s'estira al llarg del cor d'Euskal Herria, on pobles i gent han lluitat i conviscut des de temps immemorials. El recorregut s'inicia a Valcarlos i arriba fins a la desembocadura del Bidasoa, passant per Roncesvalles, Burguete, Baigorri, Elizondo, Ziga, Arrayoz, Amaiur, Urdax, Ainhoa, Zugarramurdi, Sara, Etxalar, Sunbilla, Bera de Bidasoa, Larrun i Askain.

01:37 El somni de l'aigua - + info
tancar

+ info

Quins problemes polítics i socials genera la gestió dels recursos hídrics? Sentirem l'opinió de diferents experts que proposaran les seves idees per evitar els conflictes que provoca la manca d'aigua. A més a més, sentirem nois i noies del Benín, Holanda, l'Índia, la Franja de Gaza i el desert d'Atacama que ens parlaran dels problemes d'aigua amb què han de viure cada dia.

02:35 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge descobrim l'Orquestra de Cordes del Món, dirigida per Ernesto Briceño, una orquestra on conviuen músics de diferents llocs amb la idea de posar a l'abast del músic i el públic la comprensió de diferents llenguatges musicals que conviuen a la societat d'avui. En aquesta ocasió, amb la col.laboració de solistes que practiquen la música sefardita, tradicional catalana, africana o flamenca. Alhazar és la principal ballarina catalana de dansa del ventre - Tribal fusió, una tècnica nascuda a la dècada de 1960 als Estats Units que parteix de la dansa del ventre. Visitem Alhazar al seu estudi al poble de Rojals, a la Conca de Barberà. Fem un tast de percussions corporals amb Albert Martín, Ferran Samper i la professora Neus Fernández, codirectora de la companyia Perkimba.

03:01 Ànima - + info
tancar

+ info

El program rep el cantant Quimi Portet, que just l'endemà presenta un nou disc en solitari, "Oh my love". També aprofitem per veure el retrat de l'ànima de Jordi Busquets, un dels seus músics habituals, i repassem els noms dels guanyadors dels premis Enderrock 2012. En l'àmbit musical també presentarem el projecte artístic Guillamino 12, amb l'actuació a plató de Pau Guillamet i la col·laboració del grup Anímic. Al llarg de tot aquest 2012, Guillamino presenta, cada dia 12, una nova cançó. L'estrena de la del mes de març es farà al plató del programa. Aquesta setmana també ens acompanya a plató el director i productor Antonio Chavarrías, que acaba d'estrenar el thriller psicològic "Dictat", protagonitzat per l'actor Juan Diego Botto, a qui també hem entrevistat. Amb el reporter Jofre Font coneixem de prop dos personatges dispars, el coreògraf francès Xavier Le Roy (a qui la Fundació Tàpies, el Mercat de les Flors i el Macba han fet un forat en les seves programacions) i un lector de català a la Universitat de Melbourne, Stewart King. Finalment, aquesta setmana visitem l'exposició "Barcelona col·lecciona", de la Fundació Francisco Godia.

03:50 Jazz a l'estudi - Jaume Gispert Quartet
04:50 Jazz a l'estudi - My friend Marcko
05:50 Videoclips catalans - LA IAIA , La platja
05:53 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
05:56 Videoclips catalans - DÀCIL LÓPEZ, Groc
06:00 Videoclips catalans - 4t1ª, El món en un cafè
06:04 Videoclips catalans - LA GRAN AVENTURA, Una nova vida
06:08 Jangal: un món en perill
Progrmació BD ....
07:01 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

La situació a l'aquari cada vegada és més misteriosa. Qui ha hipnotitzat tot els guardes? Sembla una feina per l'Agència Antimonstres, que aviat descobrirà que es tracta d'un monstre amb escates metàl·liques que hipnotitza la gent només per defensar-se. Pels hipnotitzats, l'únic antídot és l'aroma del narcís silvestre, que es troba en un bosc on hi ha un altre monstre! Quina feinada, avui!

07:17 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la volta al món el 80 dies
tancar

Les tres bessones i la volta al món el 80 dies

Se sent el Big Ben. Som a Londres, i les tres bessones es troben just a l'inici d' una cursa molt important. Acompanyen Willy Fogg en la seva aventura i recorren tot el món. Durant el viatge, coneixeran Juli Cèsar i Cleopatra, els déus de l'Olimp, el poblet de les 7 cabretes i la selva on viu el Drac Vermell. Però la Bruixa Avorrida els va posant entrebancs perquè no arribin a la meta.

07:46 Doraemon - El paper protector d'en Nobita / La maleta del met
08:09 Doraemon - La pantalla i el projector d'ambient / La càmera per fer disfresses d'animals
08:35 Léonard - Circ robot
tancar

Circ robot

En Basile està tip que el mestre el tracti de pallasso i ha decidit muntar un circ per fer riure a la gent. Això vol dir que aquesta nit, a la plaça del poble, hi haurà diversió per petits i grans amb el gran Basile i la seva troupe. Ara només falta que la Mathurine acabi d'enllestir el seu número d'acrobàcia i que els robots d'en Léonard no facin gaire el boig!

08:44 Léonard - Comte Bàsila
tancar

Comte Bàsila

Avui estan passant coses molt estranyes. La Mathurine ha desaparegut, s'ha sentit un crit i hi ha tot de sang per terra... De fet, en Léonard està convençut que en Basile s'ha tornat vampir. Hi pot tenir res a veure l'elixir reconstituent a base de suc de tomàquet que li ha donat el mestre de bon matí? La solució és el robot antivampirs... i que passi el que hagi de passar!

08:58 mic 3
08:58 Zoobabu - Peix espasa
09:02 Els cap de drap - La bona sort de la Mumu
09:11 Pingu - En Pingu i la mànega
09:18 Animals divertits - La vaga de les lleones
09:21 En Thomas i els seus amics - Embolic familiar
09:31 En Thomas i els seus amics - L'ocell matiner
09:42 Bob, el manetes - Trac l'atrafegat
09:52 Bob, el manetes - El Llampec i la cova pintada
10:02 Bob, el manetes - La collita extraordinària del Carbassot
10:12 Pepa, la porqueta - Sol, mar i neu
10:17 Pepa, la porqueta - L'ordinador de l'avi
10:22 Pepa, la porqueta - L'hospital
10:27 Les endevinalles de la Rac-Rac - La cabra
10:34 Bali - Cap. 28 Un munt de contes!
tancar

Cap. 28 Un munt de contes!

Avui, en Bali ha anat a la biblioteca amb tota la classe a veure la nova secció infantil. La senyoreta Fanny els ha demanat que escullin un llibre cada un. Però n'hi ha tants, que en Bali no sap per quin decidir-se! En somnis, aviat coneixerà una fada que el durà per un munt d'històries diferents! I si en tria un que hi hagi molts contes?!

10:46 Bali - Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!
tancar

Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!

Avui, en Bali està molt content perquè sortirà amb el pare a fer un volt en bicicleta. El que passa és que el pare no acaba mai d'arreglar les bicicletes... i en Bali ja comença a estar una mica impacient. En somnis, el capità d'un vaixell li ensenyarà a en Bali que s'ha d'aprendre a tenir paciència. I, més tard, potser serà en Bali el que ho haurà d'ensenyar al pare!

10:57 Bali - Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!
tancar

Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!

En Bali i la Lea se'n van a passar tres dies i tres nits a casa dels avis. De camí, en Bali ha vist un restaurant de menjar ràpid, però els pares no s'hi han volgut aturar. I és que l'àvia ja els deu tenir el sopar a punt, un menjar que segur que serà molt més saludable. En Bali s'hauria estimat més anar al restaurant de l'autopista... Que no és bo, el menjar de l'àvia?!

11:08 Bali - Cap. 40 Hi ha una festa!
tancar

Cap. 40 Hi ha una festa!

En Bali i en Tito està molt contents, perquè saben que avui faran una festa al terrat de casa. Ells també voldrien ajudar a preparar-la, la festa, però no saben ben bé què fer. El pare no vol que l'ajudin a ajustar la càmera de fotos i la mare no els vol a la cuina, però els ha dit que rumiïn alguna cosa que puguin fer tots dos i que pugui agradar a tothom. Què podria ser?!

11:23 Contes clàssics - La sireneta
tancar

La sireneta

Al fons del l'oceà, en un palau preciós fet de corall i perles, hi vivia el Rei del Mar amb les seves sis filles. Totes cantaven com els àngels i es passaven el dia jugant amb els seus amics, els peixos. La més jove era la més bonica, però amb això no en tenia prou. Estava decidida a viure en el món dels humans, i se'n va anar a demanar consell a la Bruixa Marina i...

11:28 Contes clàssics - L'elefantet
tancar

L'elefantet

Fa molt temps, els elefants de Sud-àfrica no tenien els ullals tan llargs i prims com ara, i tenien un nas curt i arromangat, com un tap de suro. Hi havia un elefant petit i molt curiós que, com que no parava mai de fer preguntes, va començar a viure tota un seguit d'aventures, que van arribar a fer canviar tots els altres elefants. Vols saber com s'ho va fer?!

11:33 Contes clàssics - La llebre i la tortuga
tancar

La llebre i la tortuga

Un dia preciós de primavera, una tortuga va sortir a passejar pel voltant de l'estany on vivia. Mentre menjava, es va trobar tot saltironant una llebre molt fatxenda que es va posar a riure de la seva vagància. La tortuga, tot i que era molt amable, es va cansar de les bromes de la llebre i la va desafiar a una cursa. Preparats, llestos, ja! Qui guanyarà?!

11:38 Contes clàssics - El lloro valent
tancar

El lloro valent

Fa molts i molts anys, els lloros no tenien les plomes de colors vius com ara, sinó que eren d'un color gris, força lletjot. El bosc era verd, ple d'ocells i altres animals que vivien molt feliços. Un bon dia, un llamp va calar foc al bosc i un lloro molt valent es va convertir en un gran heroi. Aleshores, es va fer la màgia. Vols saber quina recompensa va rebre?!

11:43 Contes clàssics - El príncep encantat
tancar

El príncep encantat

Una vegada, tot passejant pel bosc, una princeseta va perdre al fons d'un pou la joguina preferida del seu pare. El rei era molt bo i la princesa va haver d'acceptar l'ajuda d'una granota verda, i una mica fastigosa, per recuperar-la. A canvi, esclar, la princesa va haver de fer unes quantes coses per la granota... per acabar emportant-se una gran sorpresa!

11:49 Un minut al museu - Esfera Celest
11:51 Un minut al museu - L'Iman Reza venç un dimoni
11:56 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Oscar Luminex, un científic que no les acaba de tenir totes, s'ha presentat al concurs Luminòscop amb la intenció de guanyar el Sol d'Or. El seu separador d'ombres és un invent excel·lent, que aviat controlarà les ombres d'en Fantàstic i la Secundina amb l'objectiu d'atacar la ciutat i convertir-se en el gran mestre de les ombres subversives! No t'ho perdis!

12:23 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre del Sahara
12:29 Bugs Bunny i els seus amics - La conilleta vermella i els tres porquets
12:36 Bugs Bunny i els seus amics - El cadell del pare
12:43 Bugs Bunny i els seus amics - La paga del flautista
12:50 Bugs Bunny i els seus amics - El cas del conill perdut
12:57 Bugs Bunny i els seus amics - La camera d'Elmer
13:09 El llibre de la selva - L'arbre dels desitjos
tancar

L'arbre dels desitjos

Per culpa del Phaona, el Mowgli ha fallat la prova de caça i no podrà anar a caçar amb la manada de llops. El Tabaqui, que ha vist que el Mowgli no està gens segur d'ell mateix, li ha parlat de l'arbre dels desitjos i l'ha convençut que hi vagi tot sol, mentre que el Shere Khan l'espera amb les dents ben esmolades... Hi arribaran a temps, el Baloo i el Bagheera?!

13:20 El llibre de la selva - Ets tu, Kaa?
tancar

Ets tu, Kaa?

El Mowgli, que està tip que el Tabaqui li digui que és un covard, ha decidit donar-li una bona lliçó. Per fer-ho, ajudarà el Kaa a mudar de pell, i amb la pell vella donarà un bon ensurt al xacal. Però ja saps que el Tabaqui, quan n'hi passa alguna, sempre va a plorar al Shere Khan, que aquest cop serà l'encarregat de fer escarmentar el pobre Mowgli...

13:35 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

13:59 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

14:25 Martin Mystery - La ira del cuc de Torrington
tancar

La ira del cuc de Torrington

El pare d'en Martin, després de saber que el seu fill treu molt males notes i que té un laboratori secret a la seva habitació, ha decidit enviar-lo a una escola militar, a l'altra punta del país! Sol a l'habitació, el pare d'en Martin descobrirà una altra cosa que li podria costar la vida!

14:46 Martin Mystery - El retorn de l'amic imaginari
tancar

El retorn de l'amic imaginari

La M.O.M. ha enviat en Martin, la Diana i en Java a un institut on ha desaparegut un jugador de futbol molt conegut. Allà coneixen l'Emma, una noia que s'ha creat un amic imaginari, en Peluix, capaç d'abduir alumnes i convertir-los en amics imaginaris. T'imagines què pot passar?

15:12 El detectiu Conan - El cas dels 7 misteris de l'escola Teitan
15:35 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la platja blanca
16:01 Inuyasha - Predicador sospitós i la Kiroro
tancar

Predicador sospitós i la Kiroro

La Kuroro, que forma part de l'espècie de la Kirara (tot i que amb més taques negres), abans vivia en un poblet. La consideraven un ésser molt intel·ligent que ajudava la gent del poble exterminant-ne totes les rates i els ratolins. Però un dia va arribar un espiritista i va dir que els gats de dues cues portaven mala sort. Llavors la gent va començar a perseguir la Kuroro fins que la van fer fora del poble.

16:23 Inuyasha - Els desitjos dels éssers ressucitats
tancar

Els desitjos dels éssers ressucitats

La Kikyo es troba amb una noia mig morta i la fa tornar a la vida. Però aviat uns guerrers de fang sense ànima l'ataquen. Per sort, la salva l'Inuyasha, que arriba atret per l'olor de les mateixes herbes que va fer servir la bruixa Urasue per ressuscitar la Kikyo. Els nostres amics descobreixen més tard que la noia és una morta vivent, com la Kikyo.

16:49 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Velázquez
tancar

Les tres bessones i Velázquez

Velázquez és un gran pintor, però com que sempre retrata el rei Felip IV fent una ganyota, el rei s'enfada i li prohibeix que el tornin a retratar. Això sí, encarrega a Velázquez que pinti la seva filla... El pintor decideix fer un quadre on el rei hi sigui sense que es vegi que hi és. El titularà 'Las Meninas'. Les Bessones veuran com el pinta i... potser hi apareixeran i tot!

17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - La premsa de pomes del Corró
17:27 La Lua i el món - Les xanques del Demi
17:31 Zoobabu - Gripau
17:34 En Thomas i els seus amics - Els embolics d'en Thomas
17:49 L'hora del Timmy - El Timmy fa de pintor
18:05 Una mà de contes - El rossinyol
18:17 La Supermots - Qui vol dolços!
tancar

Qui vol dolços!

La Beti i la Violeta estan molt il·lusionades perquè avui se'n van de visita a la Fàbrica de Llaminadures de la ciutat a conèixer l'Excèntric Sacarina, el geni inventor de dolços. El que no saben és que l'Eileen, la nena que es pensa que cada dia és el seu aniversari, es convertirà en un monstre capaç d'acabar-se totes les llaminadures de la ciutat! Té solució, això, Supermots?!

18:29 La Supermots - Mana el cervell de ratolí
tancar

Mana el cervell de ratolí

El doctor Dos Cervells, que està tip d'anar a parar sempre a la presó, ha decidit que a partir d'ara sigui l'altre cervell el que prengui totes les decisions. En Grinyol, el seu cervell de ratolí, encara és molt més recargolat que l'altre! I això no ho sap ni la Supermots! Avui aprendràs què volen dir les paraules "abandonat" i "dilema"!

18:40 La Supermots - El germà d'en Chuck
tancar

El germà d'en Chuck

En Brent, el germà d'en Chuck, ve a la ciutat a recollir el Premi Sandvitx d'Or, que concedeix l'alcalde per haver-se inventat el pa sense crosta. En Chuck, que està mort d'enveja, ho té tot planejat perquè la cerimònia sigui un fracàs. Ara tot depèn de la Supermots, que encara no té res planejat, però que li sobra la imaginació! No t'ho perdis!

18:57 El llibre de la selva - Les abelles negres de la selva
tancar

Les abelles negres de la selva

El Mowgli i el Bagheera s'han escapat d'una de les classes del Baloo, que s'estava posant una mica pesat amb els perills de les abelles. El Mowgli, per divertir-se, ha decidit escalar un cingle, sense saber que a dalt de tot hi ha un eixam d'abelles negres. El Mowgli està en perill i el Shere Khan ho té molt bé per atacar el Baloo...

19:08 El llibre de la selva - El tresor del Cau Fred
tancar

El tresor del Cau Fred

El Kaa acaba de portar un missatge urgent i molt preocupant al Baloo. Resulta que el Thuu, el guarda del Tresor del Cau Fred, s'ha posat malalt i ha desaparegut. Sense ell ja no hi ha res que pugui impedir que els humans trobin el preuat tresor. El Mowgli, amb l'ajuda de la seva nova amiga, la Langur, ja va de camí cap al Cau Fred...

19:18 El llibre de la selva - Qui és el més valent?
tancar

Qui és el més valent?

El Mowgli ha decidit anar-se'n tot sol a la clariana dels elefants per preguntar al Hathi quin és l'animal més valent de la selva. El Mowgli està convençut que és ell mateix, el més valent, però el Hathi li ha dit que, per confirmar-ho, abans ha de buscar una cosa que li faci por. Avui li espera una nit molt llarga al fons d'un pou... i amb una trampa del Shere Khan!

19:30 Info k
19:47 El xou de l'Scooby-Doo - Una estada entre vampirs
tancar

Una estada entre vampirs

L'Scooby-Doo i companyia han anat a l'Illa de la Calavera a veure la Lisa Banoh, una amiga seva que està a punt de fer els 18 anys i d'heretar l'hotel de l'illa, un hotel que tothom diu que està encantat. La visita inesperada d'un vampir farà pensar als nostres amics que la Lisa podria venir d'una família de vampirs! Pot ser que sigui veritat?!

20:10 El xou de l'Scooby-Doo - El misteri del jugador desaparegut
tancar

El misteri del jugador desaparegut

L'Scooby-Doo i companyia han anat a veure un partit de futbol americà que promet ser d'allò més emocionant. El que no s'esperava ningú era que, a mig partit, desaparegués el quarterback d'un dels equips i, en comptes d'ell, aparegués el fantasma d'un jugador retirat! El partit continua... I el misteri també!

20:37 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

21:04 Tom i Jerry - Un gos perillós
21:11 Tom i Jerry - L'ànec de pasqua
21:17 Bugs Bunny i els seus amics - L'ànec boig
21:23 Tom i Jerry - Aventura al circ
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Visca la diferència
06:04 Megaminimals - Juguem a pirates
06:10 Megaminimals - Per molts anys
06:16 La vaca Connie - El porquet poruc
06:28 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Madame Bovary vol aprofitar que en Matt i la Manson estan sols a casa per segrestar en Xic i destruir per sempre l'Agència Antimonstres. L'amagarà en una cova secreta i estarà en contacte amb ell amb un sistema de comunicació a distància. Si vol tornar a veure la seva família, en Xic haurà de col·laborar amb ella. Sembla que no té altra opció...

06:39 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Mika, que està de règim, s'ha cruspit el telèfon de casa. En Matt i en Bruce han sortit a comprar-ne un altre, sense saber que en Mika els ve al darrere, a veure què més pot endrapar. De fet, això deixarà de ser un problema quan, al centre comercial, es trobin amb un monstre florit! Com s'ho faran per aturar-lo? El supermercat n'és ple, de coses que es floreixen!

06:50 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Després de saber que algú ha atacat una pila d'escombraries gegant, l'Agència Antimonstres ha sortit immediatament al rescat. Aviat descobriran que es tracta d'un Detritus Kiffus, un monstre que, d'entrada, és força inofensiu. És clar que alguna cosa l'ha fet enfadar. Què deu ser? Avui en Matt i companyia hauran de fer la feina bruta!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - La carbassa màgica
tancar

La carbassa màgica

Amb les Boles de Drac escampades una altra vegada pel món, en Son Goku, que ja ha acabat la formació amb el mestre Muten Roshi, es continuarà entrenant pel seu compte fins al pròxim torneig d'arts marcials. Pel camí es trobarà una noia que li demanarà que salvi el seu poble d'en Kinkaku i en Ginkaku, dos criminals amb una arma que podria destruir en Son Goku i fer-los a ells invencibles.

21:59 Bola de drac - El combat del rei
tancar

El combat del rei

En Son Goku continua el seu aprenentatge anant a desafiar en Xintaiken, mestre d'una famosa escola d'arts marcials de molt bona reputació. Però enlloc d'enfrontar-se a ell es trobarà que ha de defensar el seu honor davant d'en Ten Long, el mestre malvat de la seva escola rival, en un combat on fins i tot estarà present el rei.

22:22 Misfits - T3E8
tancar

T3E8

Un paio que es fa passar per mèdium amb un nou superpoder ha començat a invocar cares conegudes del passat de la colla del centre social, com la Sally i en Tony, els dos supervisors que van assassinar. És evident que les ànimes d'aquests difunts han tornat del món dels morts amb motius obscurs i cada cop més perillosos. L'únic que pot salvar la colla d'aquesta amenaça és en Simon, que avui descobrirà el seu destí final.

23:13 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 22 S'accepten terrestres
tancar

Cap. 22 S'accepten terrestres

L'obsessió de Sarah amb els tres punts s'intensifica quan localitza un blocaire que té un profund coneixement d'aquest símbol. Finalment, acaba trobant el que no s'hauria imaginat mai. Mentrestant, Riley s'aproxima a John i se les ha de veure amb Cameron.

23:56 Waterloo Road - Cap. 53 T4E13
tancar

Cap. 53 T4E13

Un oncle de la Grace, que acaba d'arribar de Ruanda, s'ha presentat a l'institut per fer xantatge a la Kim. Ella intentarà que la seva vida personal no l'afecti a la feina, però tot plegat li acabarà passant factura i no s'adonarà que li estan fent "bullying" a la Karla, tot un prodigi dibuixant. D'altra banda, ara que no hi ha la Melissa, l'Eddie i la Rachel es podrien donar una oportunitat.

00:50 Chuck - Cap. 13 En Chuck contra el marlí
tancar

Cap. 13 En Chuck contra el marlí

El capità Awesome demana la mà d'Ellie a en Chuck i l'insisteix perquè guardi ell l'anell fins que ho tingui tot a punt. En Chuck desa l'anell a la seva taquilla de Buy More i quan hi torna el dia següent veu que algú ha entrat a robar a la botiga i s'ho ha endut tot. Simultàniament, en Casey i la Sarah descobreixen que la CIA els ha estat espiant per tal de descobrir "la intersecció".

01:32 One piece - El passat de la Nico Robin. La nena a qui van anomenar diable
tancar

El passat de la Nico Robin. La nena a qui van anomenar diable

Davant de la Nico Robin, l'Spandam fa veure que pitja un botó que convocarà un Buster Call contra els pirates del barret de palla. La noia llavors recorda que va ser aquell mateix horror el que va arrasar la seva terra natal on, de fet, la Robin no havia sigut gens feliç. A la seva illa, els únics que li feien cas eren els doctors en arqueologia de l'arbre del coneixement, dirigits per en Clover. Però quan la Nico els va dir que volia estudiar unes pedres que es diuen ponegrifs, en Clover l'hi va impedir, perquè la llei ho prohibia. Llavors, un bon dia, la Nico va conèixer en Saulo, un gegant que havia anat a parar a l'illa i que li va ensenyar a riure fins i tot quan les coses es posen difícils.

01:55 Misfits - T3E8
tancar

T3E8

Un paio que es fa passar per mèdium amb un nou superpoder ha començat a invocar cares conegudes del passat de la colla del centre social, com la Sally i en Tony, els dos supervisors que van assassinar. És evident que les ànimes d'aquests difunts han tornat del món dels morts amb motius obscurs i cada cop més perillosos. L'únic que pot salvar la colla d'aquesta amenaça és en Simon, que avui descobrirà el seu destí final.

02:45 Waterloo Road - Cap. 53 T4E13
tancar

Cap. 53 T4E13

Un oncle de la Grace, que acaba d'arribar de Ruanda, s'ha presentat a l'institut per fer xantatge a la Kim. Ella intentarà que la seva vida personal no l'afecti a la feina, però tot plegat li acabarà passant factura i no s'adonarà que li estan fent "bullying" a la Karla, tot un prodigi dibuixant. D'altra banda, ara que no hi ha la Melissa, l'Eddie i la Rachel es podrien donar una oportunitat.

03:37 Misfits - T3E8
tancar

T3E8

Un paio que es fa passar per mèdium amb un nou superpoder ha començat a invocar cares conegudes del passat de la colla del centre social, com la Sally i en Tony, els dos supervisors que van assassinar. És evident que les ànimes d'aquests difunts han tornat del món dels morts amb motius obscurs i cada cop més perillosos. L'únic que pot salvar la colla d'aquesta amenaça és en Simon, que avui descobrirà el seu destí final.

04:24 Waterloo Road - Cap. 53 T4E13
tancar

Cap. 53 T4E13

Un oncle de la Grace, que acaba d'arribar de Ruanda, s'ha presentat a l'institut per fer xantatge a la Kim. Ella intentarà que la seva vida personal no l'afecti a la feina, però tot plegat li acabarà passant factura i no s'adonarà que li estan fent "bullying" a la Karla, tot un prodigi dibuixant. D'altra banda, ara que no hi ha la Melissa, l'Eddie i la Rachel es podrien donar una oportunitat.

05:16 Arròs covat - Arròs d'Arenys amb mostassa a la mel
tancar

Arròs d'Arenys amb mostassa a la mel

Un antic amic de la Laura, el Paul, es quedarà uns dies a viure a casa de la Laura i el Xavi. El Paul és una estrella de rock que encisa a totes les dones. Tot sembla correcte fins que el Xavi se n'adona que el Paul i la Laura van estar junts i potser encara queda alguna cosa per a resoldre.

05:33 Jokebox - + info
tancar

+ info

A "Rational Geographic" estudiarem la mort dels humans. Els 3 humans més preparats de la Terra s'enfrontaran a un planeta ple de dictadors. A "Compra-t'ho ara" ens vendran el secret de l'eterna joventut. Rossita es comunicarà amb el més enllà. DJ Pokito ens ensenyarà a crear una cançó amb èxit. El senyor Culpable es acusat de falsificar obres d'art. Assistirem a un bateig a la congregació del germà Luciel. String cantarà als calbs. Un Home amb els ous durs com pedres trucarà a la consulta del DrX. Guy descobreix a l'amant de Doll. Jesús de Natzaret visitarà "Es lloga habitació" i el pare de la família Pinto anunciarà que té una malaltia terminal.