TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:29 TN Matí
08:31 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Pastissets de xai
tancar

Pastissets de xai

Un plat de la cuina brasilera que recorda les nostres crestes. Al Brasil les farceixen de vedella, nosaltres fem aquests pastissets amb xai.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Marc deixa enrere els seus principis: comença a comprar els arguments racistes dels amics d'en Petrus i s'embolica amb la Berta només perquè té ganes de fotre un clau. La Berta descobreix que la Cati, en Quim i la Xesca són un trio. La Marta encoloma l'Ismael a la Natàlia per anar a un cita de Tinder. L'Ismael i la Natàlia es cauen molt bé. L'Ivan vol conèixer l'Hèctor, el germà d'en Gabriel. Quan queden, descobreix que té una discapacitat intel·lectual. L'Ivan pateix perquè no sap com tractar el noi.

16:35 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:12 Sense ficció - Encara hi ha algú al bosc
tancar

Encara hi ha algú al bosc

"Encara hi ha algú al bosc" (2020), una producció de Cultura i conflicte, en coproducció amb Bonobo Films, amb la col·laboració de TELEVISIÓ DE CATALUNYA i el suport de Fundació Nando & Elsa Peretti, Diputació de Girona, Ajuntament de Barcelona. Va passar al cor d'Europa els anys 90. Mentre a Barcelona celebràvem els Jocs Olímpics, a Bòsnia i Hercegovina es violaven entre 25.000 i 50.000 dones, nenes i homes com a estratègia de neteja ètnica, en una guerra que va enfrontar bosnians d'origen serbi, croat i musulmà. Les supervivents i els fills/es nascuts de les violacions, denuncien, 25 anys després, el silenci i l'estigma amb el que han hagut de conviure i ens mostren la seva lluita per què es faci justícia. Direcció: Teresa Turiera-Puigbò Bergadà i Erol Ileri Llordella Guió: Teresa Turiera-Puigbò Bergadà Realització: Erol Ileri Llordella Producció: Judit Codina Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Productor delegat TVC: Daniel Barea Direcció de producció: Teresa Turiera-Puigbò Bergadà Direcció de fotografia: Tyler Franta Muntatge: Tyler Franta i Erol Ileri Música: Pep Pascual Vilapua i Erol Ileri Llordella Lingüista: Susanna Cros Bahí Grafisme: Erol Ileri Llordella

23:11 Sense ficció - Violades per la policia
tancar

Violades per la policia

De mitjana, als Estats Units, cada 35 hores es deté un agent de la policia en actiu per un delicte sexual. Aquesta és la dada alarmant que motiva aquest reportatge d'Ellie Flynn, periodista de la BBC, que viatjarà al país nord-americà per investigar el nombre creixent de denúncies de dones que han patit agressions sexuals a mans d'agents de la policia mentre es trobaven en règim de detenció. Seguint el cas d'Anna Chambers, una adolescent de Nova York que el 2017, quan tenia divuit anys, presumptament va ser violada per dos policies mentre estava detinguda, Ellie Flynn destapa les enormes proporcions d'aquesta fosca problemàtica arreu dels Estats Units i descobreix que, a més de l'estat de Nova York, en 35 estats més hi ha un buit legal que permet als agents de l'autoritat cometre abusos de poder i eludir imputacions per delictes sexuals adduint que les relacions sexuals han estat consentides. Flynn analitza totes les arestes del fenomen: des de les denúncies falses o exagerades i l'ús de càmeres corporals per part de la policia -una mesura eficaç que protegeix d'abusos tant les víctimes com els policies- fins a l'anomenat "mur de silenci" de la policia, que fa que els policies no es delatin entre ells, passant pel paper de les xarxes socials.

00:09 Més 324
01:44 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Rumba Menuda
05:00 Folc a l'estudi - Jordi Molina
Progrmació BD ....
21:58 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Pel·lícula - El gras i el prim
tancar

El gras i el prim

EL GRAS I EL PRIM (Stan and Ollie) Direcció: Jon S. Baird Guió: Jeff Pope Producció: Coproducció Regne Unit-Estats Units; BBC, Fable Pictures, Sonesta Films, Entertainment One Any: 2018 Durada: 97 minuts Fotografía: Laurie Rose Música: Rolfe Kent Intèrprets: John C. Reilly, Steve Coogan, Shirley Henderson, Bentley Kalu, Nina Arianda, Danny Huston, Rufus Jones, Susy Kane, Stephanie Hyam, Charles Walters, Ella Kenion, Joseph Balderrama, Sophie Wardlow, Michael Haydon, Roger Ringrose, Julie Eagleton, Stewart Alexander, Andy Mihalache L'any 1953, Stan Laurel i Oliver Hardy, els dos comediants que anys enrere havien tingut un gran èxit arreu del món amb les seves pel·lícules humorístiques, s'embarquen en una gira per teatres de varietats a la Gran Bretanya de postguerra. Ja grans, i havent deixat enrere la seva època daurada com a reis de la comèdia de Hollywood, s'enfronten a un futur incert. Al principi, actuen en teatres mig buits, però van connectant cada vegada més amb el públic i acaben omplint un gran teatre de Londres. La gira acaba convertint-se en un èxit, però arriba un moment que els greuges del passat, enterrats durant molt de temps, juntament amb la mala salut de l'Oliver, comencen a amenaçar la seva col·laboració i la seva amistat.

23:47 Curtcircuit taller - Curtcircuit Taller
tancar

Curtcircuit Taller

L'ABRAÇADA (José Luis López) ¿ Documental ¿ 12 minuts JESUS IS BLACK (Nitya López) ¿ Ficció ¿ 13 minuts

00:14 La Xina des de l'aire - El passat vivent
tancar

El passat vivent

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si observem el país des de l'aire, veurem com unes tradicions ancestrals, una agricultura que ha d'alimentar milions de persones, unes solucions d'enginyeria molt singulars i uns recursos naturals riquíssims, han anat formant la societat d'un país immens. Sobre la base de la tradició, la Xina d'avui continua avançant, obrint-se al món i desenvolupant-se amb rapidesa.

00:58 La Xina des de l'aire - Ha arribat el futur
tancar

Ha arribat el futur

La Xina és un territori molt divers, molt estens i, fins ara, molt hermètic. Si l'observem des de l'aire, descobrirem un país en transició, amb tot de xarxes de subministrament energètic i de sistemes de transport d'última generació que es despleguen per cobrir les necessitats de milions de persones que han passat a viure en ciutats i megaciutats. Milions de xinesos continuen les tradicions i els rituals antics mentre descobreixen noves formes de lleure i entreteniment.

01:40 Curtcircuit taller - Curtcircuit Taller
tancar

Curtcircuit Taller

L'ABRAÇADA (José Luis López) ¿ Documental ¿ 12 minuts JESUS IS BLACK (Nitya López) ¿ Ficció ¿ 13 minuts

02:06 Taurons a l'atac - Taurons a l'atac
tancar

Taurons a l'atac

A tot el planeta, des de fa uns anys, els científics estan observant canvis de comportament en diferents espècies de taurons. Diversos estudiosos dels esquals ens expliquen com, per exemple, alguns taurons tigre han començat a alimentar-se d'ocells terrestres i cries de foca monjo; com l'enorme tauró de Groenlàndia, que viu en aigües fosques i profundes, comença a sortir a la superfície buscant carronya d'ant, i com els taurons de puntes negres dels esculls es reuneixen per caçar en grup acorralant els bancs de peixos a la platja.

02:50 Bandades de taurons - Bandades de taurons
tancar

Bandades de taurons

Arreu dels grans oceans, hi ha indrets on els taurons es reuneixen en grans grups. Què fa que aquests animals normalment tan solitaris formin bandades i mostrin comportaments socials? En aquest documental veurem diferents bandades de taurons: marraixos i tintoreres obligats a reunir-se a mar obert per aprofitar una font d'aliment inusual; taurons de cua negra de la Polinèsia francesa que es troben diversos cops l'any esperant que els peixos dels esculls s'ajuntin per reproduir-se; i els taurons martell, que van junts de dia, però se separen per buscar menjar a mar obert a la nit. Estudiar aquestes bandades augmenta el nostre coneixement dels taurons i pot contribuir a la seva supervivència.

03:34 Taurons contra depredadors - Taurons contra depredadors
tancar

Taurons contra depredadors

Quan parlem dels taurons, la imatge que ens sol venir al cap és la d'uns superdepredadors marins perfectament dissenyats per matar. Però els caçadors també es poden convertir en preses. Gràcies a les gravacions i a les fotografies d'aficionats i especialistes, els científics estan començant a descobrir comportaments inesperats: taurons que devoren altres taurons i, sorprenentment, tot un ventall d'espècies que també empaiten i s'alimenten del depredador més temut del mar.

04:18 Rutes per Euskal Herria - Els congostos de Zuberoa
tancar

Els congostos de Zuberoa

Aquesta sèrie documental acosta l'espectador, des d'una perspectiva única, a la realitat de les ciutats del País Basc, els seus cims, la seva costa, els seus pobles singulars, la seva arquitectura o la seva ruta del Camí de Santiago, entre altres llocs de gran bellesa.

04:43 Thalassa - AIGUA DE MAR
05:12 Xarxa Natura - Alta Garrotxa
tancar

Alta Garrotxa

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:17 Xarxa Natura - L''Albera
tancar

L''Albera

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:23 L'illa del tresor - Jose Antonio LABORDETA
tancar

Jose Antonio LABORDETA

JOSÉ A. LABORDETA, cantautor, escriptor i polític De com va començar a cantar, de les seves imatges d'Aragó, i de la feina desenvolupada al Congrés ens en parla aquest dijous a L'illa aquest aragonès tan compromès com polièdric. El sentirem tanmateix reflexionant sobre la mort, repassant instants memorables de la seva vida, cantant a capella, i recitant els emotius versos del seu germà Miguel Labordeta.

05:54 Videoclips - Gertrudis FEAT Suu & Jazzwoman - Si tothom calla
05:55 Videoclips - Fenok - Els temors són de mentida
Progrmació BD ....
06:00 Rovelló - La maledicció dels tres gossos
tancar

La maledicció dels tres gossos

La Nyera ja ha acceptat el Rovelló, però encara hi ha qui no el vol al mas. Segons el Belluguet, el fantasma d'un gos que habita el celler, sobre el Mas Tolosa pesa una maledicció centenària que fa que quan hi viuen tres gossos es desencadenin grans desgràcies. I el Rovelló, amb la Sanda i el Mullat, és el que fa tres...

06:30 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - Humanització / Saber-ho tot
tancar

Humanització / Saber-ho tot

La Tip es vol posar un pírcing al nas i l'Oh vol fer com ella. Però el nostre amic no té nas. I recorre al doctor Ahh perquè n'hi posi un./ La Tip vol anar a veure un supereclipsi quàdruple, però per fer-ho s'ha de saltar l'escola i la Lucy no la deixa. Llavors es posa un gadget al cap, que fa que ho sàpiga tot, per no haver d'anar més a l'escola.

06:53 L'equip Spike - Ann Mary: La perseverança és moda
tancar

Ann Mary: La perseverança és moda

L'Ann Mary explica a en Lucky com li ha anat l'últim any. Li explica que va tallar amb en Julio sense dramatismes i, gràcies al suport d'en Kevin, un noi que va conèixer al club de golf, s'ha llançat a perseguir el seu somni i ha estat estudiant a l'Escola Superior de la Moda de París. Allà va entrar en contacte amb un equip local i manté viu l'interès pel voleibol.

07:21 Mike el magnífic - Un malalt imaginari
tancar

Un malalt imaginari

Els ossos rentadors tenen enveja de les comoditats de què gaudeix el Mike, i el Freddy té una idea: es llança contra la finestra i fa veure que s'ha fet mal perquè els Mikkelsen se'n compadeixin. Però en Mike s'adona de seguida de l'engany i farà el possible per desemmascarar el malalt imaginari.

07:28 Mike el magnífic - Gatmòbil
tancar

Gatmòbil

Quan la Laura marxa a la feina a corre-cuita i es descuida el mòbil a casa, el Mike descobreix un vídeo divertidíssim del Fluffy i l'hi vol ensenyar a l'Iris. Però, alhora, els ossos rentadors Freddy i Mercury també es volen apoderar del mòbil... fins que accidentalment se l'acabarà empassant el gatet Fluffy. Com s'ho faran per treure-li el mòbil de la panxa?

07:35 Mike el magnífic - L'agent 000
tancar

L'agent 000

Ai, James Bond, quin seductor. Volent impressionar l'Iris, el Mike es posa una corbata de llacet i espera el moment per fer d'agent secret. Per la seva banda, les tortugues Athos, Portos i Aramis han construït una tirolina amb l'arpó de l'Stephen, i els ossos rentadors Freddy i Mercury hi veuen l'oportunitat perfecta per treure el seu botí de la casa. El Mike estarà a l'altura del famós agent secret?

07:43 Mike el magnífic - Quin circ!
tancar

Quin circ!

El Mike improvisa uns números de circ amb l'ajuda del gatet Fluffy per mirar de distreure l'Iris. Però els ossos rentadors Freddy i Mercury miraran d'aprofitar aquesta distracció per pispar-li la cuixa de gall dindi que està a punt de menjar-se. I el Mike haurà de fer servir tot el seu talent circense per recuperar el dinar de la seva amiga. Tot plegat, un bon número de circ!

07:50 Mike el magnífic - Doble gos
tancar

Doble gos

L'Stephen porta a casa un regal d'allò més curiós: un robot exactament igual que el Mike i que camina si piques una vegada de mans i salta si piques dues vegades. De seguida al Mike se li acut que se'n pot servir per mirar d'impressionar l'Iris, però quan realment li farà servei serà quan apareguin els ossos rentadors disposats a buidar la cuina de casa dels Mikkelsen.

07:57 Pat, el gos - Embolic al pícnic
tancar

Embolic al pícnic

La Lola, la Lucy i l'Hugo han quedat per anar a jugar al Virtuaventura Parc, però com que han de ser parells els toca convidar-hi també el Víctor, que un cop eliminat del joc mirarà de fer la guitza als altres tres. Com sempre, el Pat haurà d'acudir al rescat.

08:05 Pat, el gos - La mare colom
tancar

La mare colom

La Lola està fent un collaret com a regal per al Dia de la Mare, però resulta que el veuen els coloms i se'l volen apropiar per regalar-l'hi a la seva mare. Després d'embolicar-lo, els coloms li prenen el collaret. El Pat haurà de fer el possible per recuperar-lo.

08:12 Pat, el gos - El millor endemà de les nostres vides
tancar

El millor endemà de les nostres vides

La Lucy fa un petit paper en una pel·lícula, però perd un accessori important, que resulta que han robat els coloms. La Lola l'ajudarà a buscar-lo, mentre el Pat fa tot el possible per recuperar-lo a temps.

08:20 Pat, el gos - Ballant amb puces
tancar

Ballant amb puces

La Lola i el Pat assagen uns passos de ball per participar en una flashmob al centre comercial de la ciutat, en la qual també hi haurà el Víctor i el Tanc. Tot sembla perfecte fins que unes puces comencen a fer la guitza al Pat. Se'n podrà deslliurar a temps?

08:27 Comptem amb la Paula - Un, dos, tres, salta!
tancar

Un, dos, tres, salta!

Jugant a saltar de color en color, la Paula i els seus amics troben una pela de plàtan amb un missatge de socors. El senyor Tòtem demana ajuda a la mainada per alliberar uns micos que han caigut en un parany i estan engabiats. Per salvar-los, la colla d'amics haurà de superar una sèrie d'obstacles, com ara creuar un rierol passant per un tronc d'arbre o saltar una rasa. Ho aconseguiran?

08:37 Comptem amb la Paula - Jo no he sigut!
tancar

Jo no he sigut!

La Paula i els seus amics se'n van de pícnic a l'Illa del tresor. Quan arriben a la platja contemplen bocabadats uns castells de sorra que ha fet el capità Barba-roja. Malauradament, n'hi ha que, segons els indicis, els ha fet malbé ell mateix, però no ho reconeix. La mainada refà el castell aixafat i, després, fan el pícnic. Però resulta que en Tim s'ha descuidat la fruita... i en culpa en Billy.

08:59 La Franny i les sabates màgiques - Germans de ploma
tancar

Germans de ploma

En un estany de l'Índia avui la Franny es farà amiga del Simran i del Hardeep, un flamenc i un paó que se les tenen tot el dia. El Simran fins i tot està construint una tanca enmig de l'estany! La Franny sap que estarien molt més contents si el compartissin, però no troba la manera de fer que ho entenguin. L'hi vols ajudar?! No ho té gaire fàcil...

09:10 La Franny i les sabates màgiques - A ballar!
tancar

A ballar!

Avui unes sabates brillants portaran la Franny a un estudi de dansa on hi coneixerà en Robbie, un noi que balla molt bé, però que té tanta vergonya que no ho vol dir a ningú. Aviat hi haurà les proves per buscar ballarí per la pròxima funció i la Franny ha de trobar la manera de fer que en Robbie s'hi presenti. Si també t'agrada ballar, no t'ho perdis!

09:20 La Franny i les sabates màgiques - Digues "Mango"
tancar

Digues "Mango"

Avui unes sandàlies d'estiu portaran la Franny a Jamaica! Allà hi es farà amiga d'en Jonny, un noi que li acaben de regalar una màquina de fer fotos. Resulta, però, que en Jonny ho veu tot avorrit a Jamaica i no troba res interessant per fotografiar. A la Franny, en canvi, li sembla tot tan nou i divertit que li farà veure l'illa amb uns altres ulls. No t'ho perdis!

09:31 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Maggie's Search for Steve (Story)
09:36 Wow! English Method - Early Primary Green - Classroom Chaos (Story)
09:41 Kiwi - Let's go to the sea
tancar

Let's go to the sea

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie d'edutainment stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

09:46 BabyRiki - Magic tricks
tancar

Magic tricks

En Wally juga amb un botó i la Pandy està trista perquè també hi voldria jugar, però només n'hi ha un. Però tot d'una descobreix una capsa màgica que, quan hi fiques una cosa, desapareix i després la pots tornar a fer aparèixer. Llavors l'hi ensenya a en Wally i la proven amb el botó. En aquest episodi, els més menuts aprenen la diferència que hi ha entre "un" i "cap".

09:51 Zoobabu - Bat
tancar

Bat

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:53 Wow! English Method - Primary Bronze - Look at this, little blobs! (Story)
09:57 Wow! English Method - Primary Bronze - Nice and Clean (Story)
10:05 La família Teixó-Guineu - Els amics secrets
tancar

Els amics secrets

En Pinxo s'empipa amb en Martís, perquè el troba jugant a cartes amb en Lludó, i no suporta els jocs de cartes. A més considera que en Martís, com que és el seu millor amic, ha de jugar amb ell i no amb en Lludó. Però no tothom està d'acord amb ell.

10:17 La família Teixó-Guineu - La Trufa se'n va de la llengua
tancar

La Trufa se'n va de la llengua

En Timbal està de pega: en Pinxo li ha agafat les pinyes sense permís i, la Guineta ha perdut el seu estel. Quan la Trufa l'hi xerra, els seus germans li diuen que xivar-se no està bé. Però l'Edmond li diu que sempre ha de dir la veritat, i poc després, la Marguerite li explica que les coses dels altres no s'han de xerrar. I la pobra Trufa no sap què fer.

10:29 Espies de veritat - Home o màquina
tancar

Home o màquina

La Sam, l'Alex i la Clover intentaran aturar un eixelabrat que substitueix els governants de tot el món per unes màquines que anomena "animatrons". La seva intenció és convertir el món en un parc d'atraccions ple de perills.

10:50 Espies de veritat - Ha nascut una espia (1a part)
tancar

Ha nascut una espia (1a part)

Les espies han de lluitar contra un home roí que fa abduccions de les grans estrelles del cinema per utilitzar-les a la seva pel·lícula, un film d'acció esbojarradament perillós. Sam és escollida la "Més popular" a l'anuari de l'escola.

11:13 La màgica Do-Re-Mi - Arriba l'Aiko, la nena d'Osaka
tancar

Arriba l'Aiko, la nena d'Osaka

A la classe de la Do-Re-Mi ha arribat una nova alumna: l'Aiko. En descobrir que el seu pare no podrà anar a la presentació del curs escolar, la Do-Re-Mi fa servir la seva màgia per fer-ne un doble, però és clar, encara no és gaire experta...

11:35 La màgica Do-Re-Mi - Totes tres serem bruixes
tancar

Totes tres serem bruixes

La Do-Re-Mi decideix portar les seves amigues, la Hazuki i l'Aiko, a la botiga màgica per dir a la Majòrica que en sospiten. Al final no quedarà altre remei que convertir les tres nenes en aprenentes de bruixa.

11:56 En Grizzy i els Lèmmings - Un conte de lèmmings
tancar

Un conte de lèmmings

Els Lèmmings gargotegen un llibre de la Blancaneu al sofà de la sala. En Grizzy els fa fora sense contemplacions i aterren amb el llibre obert per la pàgina dels nans picant a la mina. A causa del xoc, els lèmmings són víctimes d'un trastorn de personalitat: es pensen que són els nans del conte i comencen a picar per tota la cabana.

12:03 En Grizzy i els Lèmmings - Trànsit aeri
tancar

Trànsit aeri

Els lèmmings han tunejat una ala delta amb un carret de supermercat que fa de barqueta i un ventilador per reactor. Les seves evolucions fascinen l'ossa de qui en Grizzy està enamorat, i això li dona la idea de substituir el carret per un balancí i convidar-la a fer un passeig aeri. Confiscar una ala delta en ple vol, tanmateix, no està a l'abast del primer os que passa.

12:10 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings esfèrics
tancar

Lèmmings esfèrics

Els lèmmings han posat la cabana de cap per avall per crear una pista d'obstacles que recorren dins d'una bola de hàmster. En Grizzyhi intervé i es desfà dels lèmmings i de la seva bola per poder descansar tranquil·lament. Malauradament per a ell, però, envia els lèmmings a una reserva de "boles de zòrbing", unes esferes inflables enormes que serveixen per baixar pendent avall.

12:16 En Grizzy i els Lèmmings - Os de radar
tancar

Os de radar

Buscant el comandament a distància de la televisió, en Grizzytroba un aparell que permet localitzar el manat de les claus gràcies a un clauer proveït de rastrejador. De seguida se li acut enganxar aquest dispositiu al pot de crema de xocolata amb avellanes per si de cas se l'emporten els lèmmings. El sistema és encara més eficaç connectat a un patinet que ressegueix el rastre sol.

12:24 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'altre Robin
tancar

L'altre Robin

El príncep Joan lloga un pillet que s'assembla molt a en Robin per robar als camperols i culpar-ne en Robin Hood. Capturat i entregat pel poble, en Robin, en comptes d'escapar-se de les masmorres del castell, anima el seu sòsia per mitjà de la Marian i la Scarlett a robar al príncep. De manera que el príncep suplica a en Robin que atrapi el lladre. Un cop alliberat, en Robin desemmascara el seu doble i recupera el seu prestigi.

12:36 Robin Hood, el trapella de Sherwood - A la recerca del tresor
tancar

A la recerca del tresor

Els lladregots han amassat tot un tresor robant als vilatans. Tot i que en Robin els captura, ha de fugir quan arriba el xèrif, que tanca els lladres al calabós. El príncep Joan surt a la recerca del tresor, però en Robin mira d'arribar-hi abans per tornar els diners als vilatans. I alhora, els lladregots fugen de la masmorra per mirar de recuperar el seu tresor. Qui arribarà primer?

12:50 Les Sisters - La cangur
tancar

La cangur

La Wendy està supercontenta: guanyarà uns calerons cuidant la neboda petita de la senyora Georgette mentre passa la tarda amb el seu Maxence. Però quan veu que a la jove parelleta els cau la bava amb la petitona, a la Marine se li fica al cap que la seva germana voldrà tenir un munt de fills, se n'anirà de casa i la deixarà sola. Només hi ha una solució: aconseguir que avorreixi els nens petits per sempre.

13:02 Les Sisters - El senyor Renill
tancar

El senyor Renill

A la Marine li encantaria tenir un senyor Renill, un conill de peluix que ha vist en un programa de televisió. Els seus pares diuen que li regalaran el nino amb la condició que millori aviat els resultats escolars. Cap problema! El que passa és que a la Marine, l'escola li costa. El corconet necessitarà que la seva germana l'ajudi a fer els deures, però la Wendy ha quedat amb el Maxence i no està gaire disposada a donar-li un cop de mà.

13:15 Les Sisters - La reina del silenci
tancar

La reina del silenci

Farta del lloro de la seva germana, la Wendy li diu a la Marine que li donarà la seva tauleta si es passa un dia sencer sense obrir la boca. Però de seguida es penedeix del que ha dit! La Marine accepta el repte i es disposa a passar el dia sense dir ni piu. Si la Wendy vol conservar la seva tauleta, ha de fer parlar el plom de la seva germana abans de demà al matí!

13:27 Un drama total d'illa - Drama 101
tancar

Drama 101

Les Perques Assassines han posat fi a la penosa ratxa de derrotes contra els Gòfers Xiscladors, però aquesta setmana un altre repte enviarà un altre campista a fer un creuer fins a Vila-fracàs. Qui serà?! La que és segur que passarà vergonya és la Gwen. La Heather li ha trobat el diari secret i el pensa llegir davant de tothom! Per cert, avui hi ha concurs de talents!

13:48 Un drama total d'illa - La natura no és tan genial
tancar

La natura no és tan genial

Avui els campistes posaran a prova les seves tècniques de supervivència passant la nit acampats al bosc. En Duncan n'explicarà una de fantasmes i l'Izzi farà una broma als Gòfers disfressant-se d'ós. Ves que no n'aparegui un de veritat i s'hagin de passar tota la nit dalt d'un arbre! Qui serà el següent de fer el passeig pel moll fet pols?! Avui ho sabrem!

14:09 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa extingida
14:15 La Pantera Rosa - Rosa focs
14:20 La Pantera Rosa - Plasma rosa
14:26 La Pantera Rosa - La pu}a rosa
14:31 La Pantera Rosa - Una mosca al rosa
14:39 El xai Shaun - El piano
tancar

El piano

Haver-se de passar tot el dia sentint el granger tocant el piano és una tortura, però quan les ovelles descobreixen que en Bitzer és un virtuós de les tecles, decideixen organitzar una festa amb música i ballaruga. El pla és senzill: esperar que el granger s'adormi, agafar-li el piano i començar la gresca. Ara només falta que surti bé!

14:46 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

14:53 El xai Shaun - El trapella
tancar

El trapella

El Shaun de seguida s'ha adonat que el nouvingut de la granja no és cap santet. D'entrada, el Bitzer s'ha posat molt content de tenir companyia, però quan l'ha començat a ficar en tota mena d'embolics, el Shaun ha decidit que tocava donar-li una lliçó com cal. I ja saps que quan el Shaun s'hi posa, s'hi posa de veritat!

15:02 El detectiu Conan - El dimoni dels estudis de televisió (1a part)
tancar

El dimoni dels estudis de televisió (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

15:22 El detectiu Conan - El dimoni dels estudis de televisió (2a part)
tancar

El dimoni dels estudis de televisió (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

15:46 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Guillem Tell
tancar

Les Tres Bessones i Guillem Tell

Guillem Tell és el caçador més valent i amb més punteria de tot Suïssa. Les Bessones el coneixeran, a ell i al seu fill Gualteri i, veuran com en Gessler, un cavaller molt dolent, fa presoner el noi. Per alliberar-lo, Guillem Tell haurà de travessar amb una fletxa una poma col·locada sobre el cap d'en Gualteri. Les Bessones miraran d'ajudar-lo, però... ho aconseguirà?

16:10 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la Bella i el Bèstia
tancar

Les Tres Bessones i la Bella i el Bèstia

La Bella és una noia molt maca que viu amb el seu pare al camp. Un dia, el seu pare li regala una flor, sense saber que el propietari n'és una bèstia terrible, que s'enfada i el converteix en el seu servent. Però, amb l'ajuda de les Bessones, la Bella substituirà el seu pare a la mansió de la Bèstia, on aconseguirà canviar moltes coses...

16:34 Bob, el manetes - El Pansit, rei de la selva
tancar

El Pansit, rei de la selva

La srta. Cartipàs ha demanat a la Wendy que pinti un mural d'una selva pel pati de l'escola. El Pansit i el Runós passen per la vora i es queden bocabadats amb els elefants que està pintant la Wendy. Però més bocabadat et quedaràs tu, quan vegis el que passa!

16:44 Bob, el manetes - Bob, el ballarí
tancar

Bob, el ballarí

En Bob ha estat anant d'amagat amb la srta. Cartipàs perquè li ensenyés a ballar salsa. Avui, al ball, vol impressionar tothom. Però és clar, fa tanta calor, que el ball s'haurà de fer a la granja del senyor Rasclet. Quina feinada que se li ha girat, a en Bob!

16:55 La Franny i les sabates màgiques - Projecte pilot
tancar

Projecte pilot

Avui la Franny coneixerà en Noah, un nen que va en cadira de rodes i que de gran vol ser pilot d'avions. Precisament està acabant un treball de ciències que és la maqueta d'un aeroport, i només li falta acabar de muntar un avió de joguina, però que vola de veritat! El problema és que les instruccions són molt complicades. La Franny potser l'hi pot ajudar... T'hi apuntes?!

17:06 La Franny i les sabates màgiques - Bones festes
tancar

Bones festes

Avui els peus de la Franny la portaran a Israel per conèixer en Jacob, un nen molt simpàtic que s'està preparant per celebrar la Hannukà, la festa de les Llums. La Franny tastarà un munt de plats frantàstics, aprendrà a encendre la menorà i també sabrà que el més important de tot és fer bones accions. No t'ho perdis, que comença la festa!

17:17 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Be Careful! (song)
17:19 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Maggie's Search for Steve (Story)
17:24 Wow! English Method - Early Primary Green - Hello. How are you? (song)
17:25 Wow! English Method - Early Primary Green - Classroom Chaos (Story)
17:30 El Mic i els seus amics - L'ovella negreta
tancar

L'ovella negreta

El Mic i la Mosca juguen a fer de pastors. Tenen un ramat de cabdells de llana amb una colla d'ovelles blanques i una ovella negreta.

17:56 Una mà de contes - L'arracada perduda
tancar

L'arracada perduda

Aquesta és una història d'aquelles que van passar de debò. Parla de dues escoles del poble de Mataró que es van ajuntat en una sola. Ho van aconseguir gràcies a un gegant i una geganta. Però no pas amb força i empentes, sino gràcies a l'ajuda dels nens i les nenes de Mataró, però sobretot gràcies a la música i l'amor.

18:02 Una mà de contes - La paella coqueta
tancar

La paella coqueta

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:09 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del Gas que no feia cas
tancar

El cas del Gas que no feia cas

El Noddy està molt il·lusionat perquè el Maquinista li ensenyarà a conduir el Tren. Però, quan puja a la màquina per aprendre'n, el Gas comença a fer coses estranyes i no li fa cas. Primer el Noddy es pensa que ho fa perquè no el sent, però després comprova que el problema no és aquest. Finalment, el Gas fa una exhibició que deixa totes les joguines bocabadades, i el Noddy entén el perquè de tot plegat.

18:21 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del coet espacial perdut
tancar

El cas del coet espacial perdut

Totes les joguines estan emocionades perquè l'Expertasaure ha inventat un coet per anar a l'espai. Van a mirar l'enlairament per la pantalla gegant, però es talla la connexió i no veuen més ni el coet ni l'Expertasaure. Tots es pensen que ella ja és a l'espai, però, com que no veuen el coet al cel, el Noddy es posa a buscar-la amb l'ajuda del Deltoide, que té por que els extraterrestres hagin raptat l'Expertasaure.

18:32 Wow! English Method - Primary Bronze - The Amazing, Invisible Steve! (bonus)
18:37 Wow! English Method - Primary Bronze - Look at this, little blobs! (Story)
18:40 Wow! English Method - Primary Bronze - Nice and Clean (Story)
18:46 Perduts a Oz - Voleu, micos!
tancar

Voleu, micos!

Gràcies a tota la informació sobre la crisi de màgia a Oz que té el Reigh, la Dorothy aconsegueix determinar on tornarà a aparèixer el misteriós castell volador de la Glinda la Bona per entrar-hi i demanar-li ajuda. Tot dependrà d'obtenir la màgia adequada i d'esquivar els atacs del Fitz i els seus micos voladors.

19:09 Pat, el gos - Passem el dia al museu
tancar

Passem el dia al museu

La Lola ajuda la seva mare a preparar una exhibició al museu. La mare li demana que vigili uns quadros, però el que no sap és que el Marcel pretén robar-los. Així doncs, el Marcel decideix fer-se passar pel guàrdia del museu per distreure la Lola i que l'Esquitllet tingui via lliure. Però no s'esperen que el Pat els sabotejarà el pla.

19:17 Pat, el gos - Tres ocells i un cabàs
tancar

Tres ocells i un cabàs

L'Hortènsia li encarrega a la Lola que faci de cangur del Boleta, però la Lola ha d'acabar els deures, i deixa el Boleta, que és al seu nou i modern cabàs, amb el Pat. Llavors el Boleta se n'escapa i el Caputxet decideix fer-hi una becaina, però els coloms l'agafen i segresten el mixet. El Pat farà el possible per aturar-los.

19:23 Pat, el gos - La medalla
tancar

La medalla

La Lola i el Pat guanyen una medalla en una competició. El Víctor està trist perquè ell no n'ha guanyat cap, i la Lola decideix ajudar-lo a preparar-se per a alguna prova. Mentrestant, els coloms roben la medalla de la Lola, així que el Pat haurà d'intentar recuperar-la com sigui.

19:31 Pat, el gos - Inseparables
tancar

Inseparables

La Lola ha de fer un treball de ciències amb el Víctor, i li encarrega al Pat que, mentrestant, vigili el Caputxet. Els coloms decideixen segrestar-lo, i el Pat haurà de provar de recuperar-lo al mateix temps que intenta escapar-se de les urpes del Tanc. Però resulta que els coloms també segresten el peluix del Tanc, així que el Pat i el Tanc s'hi hauran d'enfrontar junts.

19:38 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el nen prodigi
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el nen prodigi

L'intel·ligentíssim Boris se'n va a fer pràctiques a l'empresa d'un buscador d'internet d'alta tecnologia. Allà volen que en Boris formi part de l'empresa en el sentit més literal possible. I quan en Boris comença a comportar-se d'una manera molt estranya, l'Elvis i l'Emma es fan passar per genis per rescatar el seu amic abans no sigui massa tard.

19:49 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i els meus veïns, els Blood
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i els meus veïns, els Blood

L'Elvis veu uns veïns traslladant-se a la casa del costat en plena nit¿ Porten unes caixes sospitoses amb forma de taüt. De seguida es convenç que són vampirs. Troba moltes proves que ho corroboren, però ningú el creu! A sobre, en Boris es fa amic de la (suposada) nena vampir. Pot ser que la vida d'en Boris corri perill?

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:16 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Quan la Isabelle fa la guitza
tancar

Quan la Isabelle fa la guitza

La Isabelle, la filla del xèrif, s'avorreix al castell i surt a espiar la colla d'en Robin Hood. Per evitar que s'adoni de la complicitat de la Marian amb els bandits, en Robin fingeix fer-les presoneres a totes dues. Les deixa lligades i se'n va a assaltar una carreta amb un carregament secret que el príncep Joan frisa per rebre. Al final, tots fan befa del vanitós germà del rei.

20:28 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un aniversari d'allò més sorprenent
tancar

Un aniversari d'allò més sorprenent

És l'aniversari del rei Ricard, i el seu germà, el príncep Joan, li ha preparat una festa per humiliar-lo. Amb l'ajuda d'en Ralf i en Rolf, truca les proves per guanyar sempre ell. Quan en Robin se n'adona, però, intervé de manera que qui surt malparat és el príncep. Al final hi ha un castell de focs i tota la cort en queda meravellada i desitja llarga vida al rei.

20:42 L'equip Spike - Ann Mary: La perseverança és moda
tancar

Ann Mary: La perseverança és moda

L'Ann Mary explica a en Lucky com li ha anat l'últim any. Li explica que va tallar amb en Julio sense dramatismes i, gràcies al suport d'en Kevin, un noi que va conèixer al club de golf, s'ha llançat a perseguir el seu somni i ha estat estudiant a l'Escola Superior de la Moda de París. Allà va entrar en contacte amb un equip local i manté viu l'interès pel voleibol.

21:09 Sam Fox: Aventures extremes - El ball de la cobra
tancar

El ball de la cobra

El vespre abans del Holi, la Festa dels Colors de l'Índia, en Sam se'n recorda que s'ha deixat la pols de colors a l'escola que els acull en l'intercanvi cultural. L'Emma l'acompanya a buscar-los, però, com que és de nit, hi han d'entrar d'amagat. Un cop dins, però, tot seran maldecaps. S'hauran de desfer d'un gos guardià molt rabiós i hauran d'atrapar una cobra reial, que podria ser un perill pels nens si no la capturen. I, a sobre, l'endemà han de ballar a la festa!

21:33 La Pantera Rosa - El pesseter rosa
21:39 La Pantera Rosa - Vitamines roses
21:44 La Pantera Rosa - Cavall rosa
21:49 La Pantera Rosa - Insecticida rosa
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 Campiones - CN Mataró, treballant per l'excel·lència
tancar

CN Mataró, treballant per l'excel·lència

Els últims anys el waterpolo femení ha passat d'esport gairebé desconegut a sumar èxits i rebre reconeixements arreu de casa nostra. Aquesta evolució ha estat fruit de la feina feta des de la federació i els clubs catalans de natació, com el CN Mataró.

06:34 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 9
07:00 Onze
08:30 Dakar - Dakar 2021: Etapa 8
tancar

Dakar 2021: Etapa 8

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

09:41 Programes Externs Esports - X-Games Oslo 2020 resum
09:52 Programes Externs Esports - 360: Dorna
09:58 Viure als Pirineus- A banda i banda - Eva Martínez-Picó i Ximun Accocéberry - Hivern
10:51 Thalassa - AIGUA DE MAR
11:19 km33 - Lanzarote. Entre lava i copes
tancar

Lanzarote. Entre lava i copes

Els germans Jovani s'escapen del seu celler per visitar les vinyes volcàniques de Lanzarote. Aquesta és l'excusa perfecta per conèixer poblets autèntics, el Parc Nacional de Timanfaya, l'arquitectura de César Manrique, fer surf i descobrir la petita illa de La Graciosa.

11:56 Catalunya salvatge - La frontera glacial
tancar

La frontera glacial

L'alta muntanya és un ecosistema d'extrems. Els seus habitants fan servir diferents tècniques per sobreviure als cims del Pirineu Català.

12:21 Karakia - Ola i Abi (Ondo) / Soren (Vendsyssel)
tancar

Ola i Abi (Ondo) / Soren (Vendsyssel)

L'Abi i l'Ola pertanyen al poble ioruba, un dels més importants que hi ha entre la gran diversitat de cultures que hi ha a Nigèria. Ara viuen a Martorell, una ciutat industrial que recorda el creixement urbà que aquell país va tenir, la dècada dels 60, amb el descobriment del petroli. Tots dos amics han coincidit a la Universitat de Barcelona amb la idea d'ampliar el seu currículum acadèmic. No perden però, en cap moment, la connexió amb les arrels del seu poble, situat a l'estat d'Ondo, al sud-oest de Nigèria. El pollastre, la carn de vedella i de porc, el bacallà o el verat, els igbi, que són uns cargols gegants; l'oli de palma, les llavors de meló, l'arròs, els espinacs, la farina de nyam... s'ajunten a les cassoles per construir plats de gustos intensos. Fa molts anys que en Søren viu a Catalunya i s'ha empeltat ja de la cultura del país. Pel que sembla, no li va costar gaire; els danesos tenen fama de ser més oberts que la resta d'escandinaus. Malgrat la bona adaptació, té molt present el seu propi bagatge, que inclou el vendelbomål, un dialecte que només es parla a Vendsyssel, la seva regió al nord-oest de la península de Jutlàndia i que, malauradament, s'està perdent. L'Æblefesk, un entrant de cansalada, ceba i poma, i el Flæskesteg, porc rostit amb salsa i amanida de cogombre, conformen el menú del dinar que ha volgut oferir a uns amics i que és típic de Nadal a Løkken, el seu poble. No s'hi val a oblidar els Æbleskiver, uns bunyols que sembla que ja eren coneguts pels vikings.

12:58 Onze
14:29 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

14:57 Especials Esports - 360: Campanya Orgullosa
15:05 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 75
15:30 Dakar - Dakar Express 2021: Etapa 9
tancar

Dakar Express 2021: Etapa 9

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

16:01 Petits herois - Capítol 6
tancar

Capítol 6

Avui acompanyem a l'escola en Mathis, un nen sami que viu a Kiruna, una ciutat minera de Suècia; l'Olivia, de Burkina Faso, que viu en un orfenat perquè el seu pare és molt pobre; en Nevo, un enamorat de la dansa que viu en un poble d'Israel; la Rania, una nena siriana que viu al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània; i en Diego, de Guatemala, que compagina els estudis amb les feines del camp.

16:53 Thalassa - LA DRASSANA DE LES CENT BARQUES
17:13 Bandades de taurons - Bandades de taurons
tancar

Bandades de taurons

Arreu dels grans oceans, hi ha indrets on els taurons es reuneixen en grans grups. Què fa que aquests animals normalment tan solitaris formin bandades i mostrin comportaments socials? En aquest documental veurem diferents bandades de taurons: marraixos i tintoreres obligats a reunir-se a mar obert per aprofitar una font d'aliment inusual; taurons de cua negra de la Polinèsia francesa que es troben diversos cops l'any esperant que els peixos dels esculls s'ajuntin per reproduir-se; i els taurons martell, que van junts de dia, però se separen per buscar menjar a mar obert a la nit. Estudiar aquestes bandades augmenta el nostre coneixement dels taurons i pot contribuir a la seva supervivència.

18:00 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.14
18:22 Yukon: L'aventura - Yukon: L'aventura
tancar

Yukon: L'aventura

L'aventura de quatre joves catalans fent el descens en canoa pel mític riu Yukon. Navegaran uns 800 Km des de Whitehorse a Dawson City (nord de Canadà i Alaska), per un territori que es conserva encara salvatge i és conegut per la famosa febre de l'or de finals del segle XIX.

19:21 Zona UFEC
19:31 Top gols La Lliga - Jornada 21: 2a. Divisió
19:57 Top gols La Lliga - Jornada 18: 1a. Divisió
20:24 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

20:45 Dakar - Dakar 2021: Etapa 9
tancar

Dakar 2021: Etapa 9

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

22:02 Dakar vintage - Dakar vintage 1994
22:30 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
22:53 Especials Esports - 360: Pol Espargaró
23:00 Onze
00:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:57 Onze
02:29 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:52 Dakar - Dakar 2021: Etapa 9
tancar

Dakar 2021: Etapa 9

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

04:08 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
04:32 Top gols La Lliga - Jornada 21: 2a. Divisió
04:57 Top gols La Lliga - Jornada 18: 1a. Divisió
05:23 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.