TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:36 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

10:56 Eufòria - Gala 12
tancar

Gala 12

El compte enrere ha començat. L'avantsala de la gran final ja és aquí. Aquest divendres coneixerem el nom dels tres finalistes que el 17 de juny optaran a convertir-se en guanyador del concurs. A la gala passada va ser el jurat qui va escollir el Triquell com a primer finalista d'"Eufòria" i en aquesta ocasió la decisió estarà en mans del públic. Els quatre concursants que encara opten a passar a la final cantaran en una primera ronda d'actuacions, i tot seguit el públic votarà. El més votat es convertirà en el segon finalista del programa. Després, aquest segon finalista tornarà a cantar com a exhibició, mentre que els altres tres concursants ho faran en mode de competició. Quan acabi la segona ronda d'actuacions, el públic tornarà a votar els tres concursants a competició, i el que reculli més vots esdevindrà el tercer finalista del programa. Els altres dos concursants s'acomiadaran del programa. En aquesta gala, com en la primera semifinal, tornaran a ser els concursants eliminats en anteriors programes els que faran les segones veus de totes les cançons.
El repertori i la gala prometen emoció i exigència vocal, com toca pel moment de la temporada. Tots els concursants en competició tindran una cançó pensada per lluir la veu i una altra per demostrar tot el que poden fer sobre l'escenari, amb grans coreografies i posades en escena.

13:50 Zona zàping
14:30 Telenotícies migdia
15:48 Tarda de cine - No ploris, menuda
tancar

No ploris, menuda

NO PLORIS, MENUDA (Hush, little baby)

Direcció: Brian Herzlinger
Guió: Brian McAuley
Producció: Artificial Person Productions
País: Estats Units
Any: 2017
Durada: 90 minuts
Fotografia: Ilias Konstantakopoulos
Música: Tony DeSare
Intèrprets: Erin Cahill, Brady Smith, Jake Manley, Tyler Huth, Elyse Dufour, Curt Willis, Rebecca Lines, John Newberg

La Lauren està enfadada amb el seu home, en James, perquè es pensa que ha tingut un embolic amb una col·lega de la feina i treballa massa. I l'ha fet anar a viure a la casa de convidats. La parella té una nena molt petita i un noi més gran, i ella va de bòlit entre la casa i els nens, i fent de dissenyadora freelance. Quan topen amb un veí d'abans que és universitari i busca feina, el contracten perquè els ajudi amb la casa i la nena, i va a viure amb ells. De seguida es forma un triangle conflictiu entre el noi, la Lauren i el marit. I en James té la sensació que l'universitari el vol substituir, a la casa i amb la família.

17:27 Tarda de cine - Les desaparegudes
tancar

Les desaparegudes

LES DESAPAREGUDES (My daughter is missing)

Direcció: Tamar Halpern
Guió: Jenny Paul
Producció: Headlong Entertainment, Red Production
País: Estats Units
Any: 2017
Durada: 83 minuts
Fotografia: Vladimir Ilic
Música: Alexander Bornstein
Intèrprets: Miranda Raison, Emmett J Scanlan, Sophie Robertson, Jovana Stojiljkovic, Milena Pavlovic

La Sara aprofita que la seva filla estudia a Belgrad per anar-hi a participar en un congrés de ciberseguretat, tema sobre el qual és especialista. La Seva filla, la Karissa, se'n va de festa de nit a ballar a les discoteques de la ciutat. En una, a ella i a la seva companya de pis, la Lara, les segresten uns traficants de blanques. Però abans la Karissa té temps de trucar a la seva mare. La Sara, que al congrés ha conegut un policia local, l'Stefan, es posa a buscar la seva filla i la seva amiga. La policia no sols no l'ajuda sinó que li posa tota mena d'impediments perquè busqui la seva filla. Però un detectiu privat, antic policia, l'Alek, que es dedica precisament a buscar noies desaparegudes, ajuda la Sara. Entre tots dos, i gràcies a les habilitats informàtiques de la Sara, que anteriorment havia hacker, aconsegueixen salvar la Karissa.

18:57 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

19:56 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Preguntes Freqüents - Carme Junyent, el policia infiltrat amb Marta Daviu i Jesús Rodríguez i els activistes Adam Camón i Carles Sán
tancar

Carme Junyent, el policia infiltrat amb Marta Daviu i Jesús Rodríguez i els activistes Adam Camón i Carles Sán

La setmana que el Parlament ha aprovat per àmplia majoria la llei que regula l'ús del català a l'escola, en parlarem amb la lingüista Carme Junyent, que assessora el govern en aquesta matèria.

També descobrirem detalls del cas del policia que es va infiltrar durant dos anys a l'esquerra independentista i a d'altres moviments socials. Escoltarem el testimoni de Marta Daviu, portaveu del Sindicat d'Estudiants que va compartir universitat i protestes amb l'agent infiltrat i de Jesús Rodríguez, el periodista de la Directa que ha destapat el cas.

Escoltarem el testimoni de l'Adam Camón i en Carles Sánchez, dos activistes detinguts durant les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél.

A més, comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i Laura Grau.

Ens acompanyaran els periodistes Odei A.-Etxearte, Javier Gállego, Jordi Panyella i Andrea Villoria.

L'actuació musical anirà a càrrec del grup La Sra.Tomasa que interpretarà la cançó "Por si acaso no regreso".

01:32 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - República Rumbera
05:00 Folc a l'estudi - Lobato Gonsales
Progrmació BD ....
21:55 3 Minuts - Ronda 2 - Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé
tancar

Ronda 2 - Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé

Segona ronda del primer torneig ràpid de stand-up en català de TV3. És la ronda més internacional de totes, perquè un dels còmic és anglès, tot i que porta no sé quants anys aquí a Catalunya. Una ronda molt igualada que vol posar les coses molt difícils al nostre jurat, format pel Marc Sarrats, la Raquel Hervás i la Irene Minovas. I també tenim l'honor (o la desgràcia) de tenir la Charlie Pee com a presentadora de "3 minuts". Res pot anar malament, però només un dels monologuistes aconseguirà una plaça per la gran final: on pot guanyar 5.000 euros i actuar al festival Cruïlla Comedy de Barcelona!

22:24 Miss Saigon - Miss Saigon
tancar

Miss Saigon

"Miss Saigon" és una adaptació moderna de l'òpera de Puccini "Madama Butterfly" i narra la tràgica història d'amor entre una noia vietnamita i un marine nord-americà.

00:49 Inèdits - Inèdits - Gregory Peck
tancar

Inèdits - Gregory Peck

El programa "Inèdits" recupera una entrevista del 1989 a Gregory Peck. La va fer Jaume Figueras pel programa "Cinema 3" amb motiu de l'estrena de "Gringo vell", una de les seves últimes pel·lícules. L'entrevista, que ara podrem veure íntegra, va ser una oportunitat per parlar amb l'actor californià de la seva llarga carrera cinematogràfica i dels films que més el van marcar. Recordat per la seva bonhomia i especialment per la càrrega humanista que imprimia als seus treballs, sentirem Gregory Peck en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

01:21 Història de la Humanitat - El temps de la paraula i l'espasa
tancar

El temps de la paraula i l'espasa

Després de l'aparició dels primers grans imperis i aprofitant la bonança econòmica que comporten, els humans es comencen a interrogar sobre qüestions trascendentals que van més enllà de cobrir les necessitats diàries. Aquesta voluntat de saber qui som i d'on venim provoca l'aparició de les primeres religions i els primers moviments filosòfics importants de la història. En aquest episodi veurem com la unió d'aquest impuls religiós i la potència bèl·lica donarà un caire diferent als imperis que apareixeran a partir d'ara.

02:11 Història de la Humanitat - El temps de la llum
tancar

El temps de la llum

Després d'un període de foscor marcat per l'ensorrament de l'Europa cristiana i per l'extensió de l'islam i dels grans conquistadors procedents de l'orient, la humanitat entra en una era de prosperitat i de progrés marcada per la unió d'orient i occident a través del comerç i la cultura, una era que desembocarà en un dels períodes més esplèndids de la cultura al món, el Renaixement.

03:03 Inèdits - Inèdits - Gregory Peck
tancar

Inèdits - Gregory Peck

El programa "Inèdits" recupera una entrevista del 1989 a Gregory Peck. La va fer Jaume Figueras pel programa "Cinema 3" amb motiu de l'estrena de "Gringo vell", una de les seves últimes pel·lícules. L'entrevista, que ara podrem veure íntegra, va ser una oportunitat per parlar amb l'actor californià de la seva llarga carrera cinematogràfica i dels films que més el van marcar. Recordat per la seva bonhomia i especialment per la càrrega humanista que imprimia als seus treballs, sentirem Gregory Peck en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

03:36 GR Barcelona - En Diagonal
tancar

En Diagonal

Diagonal (des de la Zona Universitària fins al Fòrum). 11 km en bicing.
En Diagonal serà aquesta ruta, que farem en bicing, i que començarem a la part alta de la Diagonal, al campus universitari, i baixarem direcció al mar, fins al carrer Numància, on visitarem un dels centres tecnològics de Barcelona, l'Ateneu de Fabricació, on farem impressions en 3D. D'aquí seguirem per la part de l'Eixample, on visitarem algunes de les múltiples obres que Josep Puig i Cadafalch va deixar repartides per aquest tram.
A Glòries coneixerem el món del col·leccionisme als Encants Nous amb un expert sobre aquest món, i acabarem fent croquetes al costat del mar a sobre d'una "foodtruck".

04:02 km33 - Uapskushish, el petit núvol blanc
tancar

Uapskushish, el petit núvol blanc

La Rosa i la Maite se'n van al Quebec seduïdes per la seva impressionant natura. Totes dues comparteixen la passió de muntar a cavall. Veuran balenes i aniran en canoa amb els indis autòctons. Visitaran la cosmopolita Mont-real i la històrica ciutat de Quebec.
I, a més a més: el Quebec dins el Canadà, esports d'aventura, i les primeres nacions.

04:42 Xarxa Natura - Delta de l''Ebre
tancar

Delta de l''Ebre

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:48 Xarxa Natura - Montnegre
tancar

Montnegre

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:54 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà el director de "Le Monde Diplomatique", Ignacio Ramonet.


Un dels millors analistes de la geopolítica internacional visita aquest dijous "L'Illa del Tresor" per traçar un retrat íntim i personal del món que li ha -i ens ha- tocat viure: la infantesa a Tànger, els records estudiantils, la seva relació amb Fidel Castro o l'experiència de l'amor. Entremig, Joan Barril i Joan Ollé comparteixen una singular partida de cartes, rescaten espècies en extinció i troben remeis terapèutics a partir de la literatura.

05:19 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà l'actor Lluís Homar.

Ha estat Hamlet, misantrop i heroi rusiñolià, però aquest dijous Lluís Homar visita "L'Illa del tresor" amb la seva vida com a únic guió i els seus gossos com a acompanyants. Les vivències sobre -i darrere- l'escenari, les seves aficions de ball, o els records familiars més emotius componen un mosaic biogràfic de les veritats del Lluís. Amb ell, Joan Barril i Joan Ollé recreen l'univers de Shakespeare, reinventen els sons dels objectes i passen revista a la seva col·lecció de productes culturals.

05:47 Videoclips - Guillem Ramisa - No m'expliquis merdes
05:49 Videoclips - Smoking Souls - La trinxera
05:53 Videoclips - Brighton 64 - El estado de la nación
05:56 Videoclips - Falcon & Firkin - Potser la por no et porti enlloc
Progrmació BD ....
06:00 Teo - En Teo i en Pau juguen
tancar

En Teo i en Pau juguen

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals....
Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:11 Saari - Els vinils
tancar

Els vinils

Buu té una bona col·lecció de música que mostra a Pulpo. De sobte vénen del tocadiscs sons estranys...

06:14 Saari - A la caça del tesor
tancar

A la caça del tesor

Darrere d'un quadre, Buu descobreix un plànol del tresor. Pulpo, Rikitiki i Pii es llancen a l'aventura per tal de trobar l'inesperat tresor.

06:17 Saari - L'estornut
tancar

L'estornut

Pii i Rikitiki ajuden a Buu a netejar el seu jardí de fulles seques. Junts discorren una tècnica tan original com efectiva per a fer-lo. El problema és que aixeca pols i fa esternudar a Pii.

06:19 Saari - Dia de vent
tancar

Dia de vent

Fa molt vent i a Buu se li escapen algunes peces de roba que estava tendint i que es van volant. Haurà d'anar a buscar-les per tot Saari.

06:22 Saari - La caixa
tancar

La caixa

En Pulpo, la Pii i en Rikitiki se'n van de pícnic amb la Buu, que té preparada una sorpresa dins d'una caixa. Els la vol ensenyar després de la migdiada, però sembla que en Rikitiki no pot esperar, té molta curiositat. Què hi ha a dins?

06:24 Els mixets - Arqueòlegs infantils
tancar

Arqueòlegs infantils

Els mixets miren un programa d'arqueologia a la televisió i decideixen fer-se arqueòlegs. Quan es posen a cavar i no troben res, ho volen deixar córrer, però al final la paciència té recompensa.

06:29 Els mixets - Els walkie-talkies
tancar

Els walkie-talkies

SINOPSI

Els pares regalen uns walkie-talkies als mixets perquè es puguin comunicar entre ells. Però la sorpresa vindrà quan els surti pel walkie-talkie la ràdio de la policia i hagin d'ajudar a resoldre una desaparició.

06:34 Els mixets - L'espantaocells
tancar

L'espantaocells

SINOPSI

Els mixets van a veure la seva àvia, que viu al camp i que just acaba de plantar llavors a l'hort. Però hi ha un problema: uns ocellets afamats volen menjar-se les llavors per dinar. Com s'ho faran els mixets per protegir l'hort de la iaia?

06:39 Leo, el guardabosc - El diable de Tasmània
tancar

El diable de Tasmània

El Kyle es posa en contacte amb els seus amics aprenents de guardabosc, la Katie i el Leo, per explicar-los que no ha pogut dormir en tota la nit per culpa d'un animal que no parava de xisclar. Amb la gravació que els envia, la Katie descobreix que es tracta d'un diable de Tasmània. Els germans se'n van cap a Austràlia a investigar per què crida tant, aquest animal tan bufó però tan perillós.

06:49 Leo, el guardabosc - El kea
tancar

El kea

El Kyle, el Leo i la Katie se'n van d'excursió. Volen pujar a una muntanya molt alta de Nova Zelanda. Tot just abans de posar-se en marxa, un lloro els pren la clau de l'Ornitorrinc U. La Katie descobreix que és un kea, una espècie de lloro molt llest. Els nens li preparen una trampa per distreure'l i prendre-li la clau, però el guardabosc Rocky els adverteix que potser serà massa simple per enredar el kea.

06:59 Leo, el guardabosc - El porc senglar oriental
tancar

El porc senglar oriental

El Leo veu un porquet que se li està menjant les patates de l'hort. En realitat, segons li diu la Katie, és una cria de porc senglar, una espècie de porc que viu en estat salvatge. Seguint les indicacions del guardabosc Rocky, els germans surten a buscar la mare del porcell. I, per trobar-la, hauran de localitzar una trujada o grup de femelles enmig d'un bosc de vegetació ben densa.

07:09 Els o-o-ossets - Un animal fabulós
tancar

Un animal fabulós

Al voltant de la foguera, el Sammy explica a tota la colla la història d'un animal fabulós meitat tigre meitat cérvol i que, a més, té plomes. Tothom se'n riu d'ell i l'os rentador marxa tot ofès. El Sammy, llavors, es venja dels seus amics fent-los creure que l'animal existeix realment.

07:14 Els o-o-ossets - Tot sol
tancar

Tot sol

El Bucky, el Bjorn, la Franny i el Sammy naveguen pel mar en un vaixell i es reparteixen la feina. El Sammy, però, no para de gandulejar, i quan fa la migdiada somia que arriba a una illa deserta. Però el que primer era un somni bonic es converteix en un malson.

07:19 Els o-o-ossets - El robo-amic
tancar

El robo-amic

El Bucky va a buscar el Bjorn a casa seva per anar a jugar a futbol, però l'os polar està molt enfeinat. El Bucky, decebut, crea un robot bessó del Bjorn per convertir-lo en l'amic perfecte que sempre està a la seva disposició. Però no tot serà tan fàcil com s'imaginava.

07:24 Els o-o-ossets - L'objecte no identificat
tancar

L'objecte no identificat

El Bucky, el Bjorn, la Franny i el Sammy troben una pila de ferralla enmig del bosc i es reparteixen peces per aprofitar-les. Però vet aquí que al cap d'unes hores apareix una nau extraterrestre pilotada per un àlien que els explica que ha perdut el seu patinet intergalàctic.

07:29 L'abella Maia - L'abella nova
tancar

L'abella nova

La Hannah, una de les abelles noves que està aprenent a fer pròpolis amb la senyoreta Cassandra, té molta enveja de la Maia i faria qualsevol cosa per demostrar que és millor que ella. Sense adonar-se'n, però, ha fet un forat molt gros al rusc i ara totes les larves estan en perill. Farà falta molta resina per tapar-lo, i potser haurà de ser la Maia la que solucioni el problema!

07:41 L'abella Maia - Una flor per compartir
tancar

Una flor per compartir

La Maia ha trobat la flor perfecta per dormir-hi. És grossa, còmoda, està ben situada i és deliciosa. L'hi ha ajudat en Willi, a buscar-la, que és un dormilega professional. El problema és que la Dina, una altra abella, diu que ella l'ha trobada primer. Per solucionar-ho, el jutge Beeswax els ha proposat fer tres proves d'habilitat. Molta atenció, que comença la competició!

07:53 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la cosa daurada
tancar

El cas de la cosa daurada

L'Expertasaure convida les joguines del País de les Joguines a fer uns jocs d'enginy, però el Xip s'avança a tothom i els resol en un tres i no res. Quan el Xip s'adona que els altres no han pogut jugar, es posa molt trist i se'n va mig plorós. Al cap de poc, comencen a aparèixer per tot el País unes coses daurades que ningú no sap d'on surten.

08:04 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del circ del país de les joguines
tancar

El cas del circ del país de les joguines

Per primera vegada, al País de les Joguines s'hi celebrarà una gran vetllada de circ. Totes les joguines preparen un número, tret de l'Expertasaure, que sembla massa tímida i cohibida per preparar-ne un. El Noddy la vol ajudar, i la vol convèncer perquè accepti fer d'ajudant d'alguna altra joguina, però l'Expertasaure sembla no tenir temps per escoltar el que el Noddy li vol proposar, ja que, sempre que el veu, fuig corrents.

08:15 Masha i l'os - Súper-Masha
tancar

Súper-Masha

La Masha juga a fer de superheroïna i a salvar la nina i l'osset del conill dolent. S'ho ha passat tan bé que quan acaba de jugar, se'n va a buscar els animals per salvar-los del que sigui. Però els animals no necessiten que els salvi de res i s'enriuen de la disfressa que porta. Llavors, l'os, que empaita un full de paper, es queda enganxat a la via del tren i els altres animals el volen ajudar però no se'n surten.

08:22 Masha i l'os - Un cop a l'any
tancar

Un cop a l'any

És l'aniversari de l'os i fa una festa. Tots els animals el van a veure i li porten un regal, però la Masha no se'n recordava i improvisa un regal allà mateix. Després, perquè tothom s'enrecordi del dia del seu aniversari i li facin regals, la Masha no para de dir a tothom quants dies falten. Tot i així, quan arriba el dia de l'aniversari, sembla que tothom se n'hagi oblidat.

08:28 Masha i l'os - Un bon trencaclosques
tancar

Un bon trencaclosques

A l'os, li agrada molt fer trencaclosques i se'n posa a fer un. Com que té por que la Masha l'hi engegui tot a rodar, es construeix una caseta dalt d'un arbre per anar-lo a fer allà. Mentrestant, la Masha ha llegit un llibre de Sherlock Holmes amb el porquet i ara té ganes de resoldre un bon misteri. Quan arriba a casa l'os, tot està cap per avall i l'os no hi és. La nena i el porquet es posen a investigar aquest cas tan misteriós.

08:35 El Mic i els seus amics - La poma, la pera i la trompeta
tancar

La poma, la pera i la trompeta

Avui, en lloc de fer servir paraules, el Mic toca la seva trompeta vermella.

09:01 Pat, el gos - Ballant amb puces
tancar

Ballant amb puces

La Lola i el Pat assagen uns passos de ball per participar en una flashmob al centre comercial de la ciutat, en la qual també hi haurà el Víctor i el Tanc. Tot sembla perfecte fins que unes puces comencen a fer la guitza al Pat. Se'n podrà deslliurar a temps?

09:08 Pat, el gos - Els coloms
tancar

Els coloms

Farts d'aguantar les facècies del Pat, els coloms decideixen treure-se'l de sobre. Amb l'ajuda d'una banda de coloms del barri, decideixen atacar al gos tots alhora. Mentrestant, la Lola li demana ajuda per muntar una tenda de campanya al jardí i organitzar una festa de pijames sota les estrelles. Finalment, els únics convidats són els seus millors amics: el seu gos Pat i el seu gat Caputxet.

09:15 Pat, el gos - Un bon gos
tancar

Un bon gos

Jugant jugant, el Víctor perd el control del seu cotxe teledirigit, que el Tanc prova d'atrapar sense èxit. El cotxe desapareix i el Víctor en culpa el seu gos. El Pat plany el seu arxienemic i decideix ajudar-lo a trobar el cotxet. Mentrestant, la Lola fa replantejar al Víctor l'actitud que ha tingut amb la seva mascota i, quan el Tanc apareix amb la joguina, el Víctor salta d'alegria i li demana perdó.

09:22 Pat, el gos - Ha passat una estrella
tancar

Ha passat una estrella

La Lola està emocionada: ha estat elegida per passar un dia amb el Justin Bibberlake, el seu cantant preferit. Però el Víctor intercepta l'estrella dient-li que la Lola està malalta i que ell la substitueix. La Lola espera i es desespera, mentre el Justin Bibberlake s'avorreix a cal Víctor i se'n va. Però el seu cotxe està a punt de ferir el Pat, i és llavors quan coneix la Lola i passa la tarda amb ella.

09:28 Pat, el gos - Innocentada
tancar

Innocentada

Mentre la Lola ensenya al Pat a jugar a bitlles, el Víctor es proposa fer-li una innocentada: li diu que han vist el Caputxet al metro. Ella deixa el Pat vigilant per si torna i se'n va amb el Víctor a buscar el gat. En veure que no el troben enlloc, la Lola s'adona de l'enganyifa i, de tornada a casa, es revenja del Víctor fent-li una innocentada semblant.

09:35 Pat, el gos - Foto bomba
tancar

Foto bomba

La Lola es vol presentar a un concurs de fotografies d'animals, però quan hi arriba per lliurar les seves fotos resulta que només en té tres i que en calen cinc per participar-hi. Per sort hi ha el Pat per treure-li les castanyes del foc

09:42 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Les esferes psíquiques del Mestre Ding
tancar

Les esferes psíquiques del Mestre Ding

La Tigressa està gelosa de les habilitats del Po i, sense voler-ho, deixar anar les esferes psíquiques, unes boles de meditació úniques que tornen al seu antic propietari, el mestre Ding. Amb el poder de les esferes, aquest malvat mestre vol esclavitzar la Vall de la Pau. El Guerrer del Drac i la Tigressa intentaran impedir-ho.

10:05 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Amb cinc ja n'hi ha prou
tancar

Amb cinc ja n'hi ha prou

El mestre Chao visita la Vall de la Pau per fer de jutge en un torneig de kung fu que ha d'enfrontar els mestres dels Palau de Jade i els del Temple de l'Ònix. El Shifu està convençut que el Po i el mestre Chao pensen que és massa vell i que li ha arribat l'hora de jubilar-se. El Pai Mei, un antic enemic del Shifu, arriba en ple torneig amb la intenció d'eliminar el Shifu.

10:28 Ghostforce - Esporofungus
tancar

Esporofungus

De vegades a una persona li sembla que s'explica molt clarament però els altres no l'entenen. És el cas del Mike, que amb el seu llenguatge tècnic i precís desconcerta una mica els seus companys. Els membres de la Ghostforce hauran de millorar la comunicació entre ells per poder desfer-se d'un fantasma amb forma de bolet, difícil de capturar i que va deixant un rastre pudent per allà on passa.

10:40 Ghostforce - Krik-Krok
tancar

Krik-Krok

Precisament el dia que el Mike, la Liv i l'Andy i els seus companys de classe han de portar una planta a l'institut, apareix un fantasma que sembra llavors de plantes que creixen instantàniament pertot Nova York. Els membres de la Ghostforce hauran de perseguir el fantasma i intentar capturar-lo abans que les bardisses que va escampant destrueixin tota la ciutat. Per sort, també els hi ajudarà el Brillant. O almenys ho intentarà.

10:52 En Grizzy i els Lèmmings - Al servei de sa majestat
tancar

Al servei de sa majestat

Quan en Grizzy branda el ceptre indi que els lèmmings porten a la cabana juntament amb altres objectes antics, l'os veu que els lèmmings fan una reverència i es comporten com els seus servents. Però n'hi ha un que s'ha escapat de l'encanteri i haurà d'enfrontar-se a en Grizzy i els seus servents per recuperar el ceptre i trencar l'encanteri.

10:59 En Grizzy i els Lèmmings - Art animal
tancar

Art animal

En Grizzy vol impressionar la seva ossa estimada amb una escultura de fusta. Però quan es gira, els lèmmings comencen a rosegar l'obra de l'artista per transformar-la en un tobogan. En Grizzy s'haurà de desfer dels lèmmings sense que la seva model s'adoni del que passa. Tot un art!

11:05 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

11:12 Dracs: Cap a nous horitzons - Els defensors de l'Ala (1a part)
tancar

Els defensors de l'Ala (1a part)

En Viggo li proposa a en Singlot una treva basada en un pacte. Li ensenya un mapa amb una ratlla al mig. Ell no atacarà els dracs del sud de la ratlla i, a canvi, en Singlot el deixarà caçar els dracs de la banda nord. Però el nostre heroi va a mirar què hi ha en una illa misteriosa que queda molt a prop de la ratlla i s'emporta una bona sorpresa.

11:34 Dracs: Cap a nous horitzons - Els defensors de l'Ala (2a part)
tancar

Els defensors de l'Ala (2a part)

Per demostrar a la reina Mala que no són esbirros d'en Viggo ni col·laboren amb els caçadors de dracs, en Singlot s'ofereix per anar a rescatar l'eruptodont amb part dels genets, mentre la Heather i els bessons es queden a l'illa per mirar d'aturar el riu de lava que amenaça el poble. La reina Mala accepta l'oferiment, però amb una condició: ella acompanyarà els genets a rescatar l'eruptodont.

11:56 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La fletxa d'en Robin
tancar

La fletxa d'en Robin

SINOPSI: El rei Ricard confia a en Robin la missió d'escortar l'or de Lord Gudfred al seu pas pel comtat de Nottingham. Però el sempre envejós i avariciós príncep Joan se n'assabenta i decideix aliar-se amb la colla de bandits d'en Jack i els proposa que robin l'or de Lord Gudfred, que després es repartiran, i alhora deixin pistes falses perquè acusin en Robin del robatori.

12:08 Els germans Kratt - La salamandra del foc
tancar

La salamandra del foc

Explorant la Selva Negra, a Alemanya, els germans Kratt troben unes salamandres que surten d'entre les flames d'una foguera i no s'han cremat ni fet mal. Amb tot l'equip, decideixen investigar aquest misteri, perquè les salamandres precisament necessiten la humitat per viure. Al mateix temps, hauran d'impedir que la Donita Donata faci mal a les salamandres, perquè, convençuda que les salamandres tenen propietats ignífugues, es vol fer un vestit especial amb la pell d'aquest amfibi per lluir-lo en una desfilada de moda.

12:29 Els germans Kratt - L'hàmster galtones
tancar

L'hàmster galtones

Mentre l'Aviva fa els últims retocs als seus xips d'energia Micro XT, el Jimmy decideix provar els potenciadors del motor turbo que la Koki acaba de revisar. Això fa que, sense voler, els xips s'acabin perdent en uns camps d'Alemanya. Allà descobreixen l'hàmster comú, un gran recol·lector, i decideixen seguir-ne uns quants exemplars per veure si els ajuden a trobar els xips. Mentrestant el Jimmy, des de la nau Tortuga, demana ajuda als amics dels germans Kratt.

12:50 Pat, el gos - Escolta la música
tancar

Escolta la música

Mentre la Lola assaja amb la flauta al jardí de casa, arriba una coloma atreta per la música, i els tres coloms arxienemics del Pat decideixen prendre-li la flauta a la Lola per impressionar la coloma. El Pat haurà de fer mans i mànigues per recuperar-la.

12:57 Pat, el gos - Un sopar desastrós
tancar

Un sopar desastrós

La Lola té la pensada de preparar un sopar sorpresa per als seus pares, que fan anys de casats. Per fer-ho, compta amb el Pat, a qui encarrega vigilar la batedora mentre ella para taula al jardí. El problema és que el Pat ha de vigilar, a més a més, el Caputxet i els coloms, que aprofiten l'absència de la Lola per fer-ne de les seves. L'èxit del sopar, tanmateix, està garantit.

13:04 Pat, el gos - El rècord de punts
tancar

El rècord de punts

La Lola està a punt de fer el rècord de punts d'un videojoc de ball, però necessita una targeta amb un codi que només surt amb una revista. Però en l'afany d'obtenir-la li sortirà un competidor, el seu veí Víctor.

13:11 Pat, el gos - Estels fugaços
tancar

Estels fugaços

Aprofitant que la Lola i el Pat estan distrets mirant estels fugaços, els coloms miren de robar-los el sopar i de passada segrestar el Caputxet. El Pat haurà de mirar d'impedir-ho.

13:17 Pat, el gos - El cavaller Sir Pat
tancar

El cavaller Sir Pat

La Lola, la Lucy, l'Hugo i el Pat juguen als cavallers medievals, però al joc s'hi afegeix el Víctor en el paper del malvat Cavaller Negre. I, havent-hi en joc un tresor de galetes, els coloms també s'apunten a la gresca. Qui guanyarà, el bé o el mal?

13:24 Pat, el gos - Bufet per a coloms
tancar

Bufet per a coloms

La senyora Hortènsia dona menjar als coloms del barri, però els tres coloms malvats enemics del Pat se'l queden tot per a ells. Quan ho veu, la Lola decideix muntar un bufet per a tots els coloms del barri, però el Pat haurà de vigilar que els tres coloms golafres no hi treguin el cap.

13:31 Els bons ossos bruns - Bogeria medieval
tancar

Bogeria medieval

El Vick llegeix un llibre sobre armes antigues i se li acut fer-se un martell meteor per tombar arbres. L'invent li va molt bé i tomba molts arbres en un sol matí. Però el Barzer li pren el martell, i el llenyataire se'n fa un altre, més gros i pesant.

13:43 Els bons ossos bruns - Un pícnic inoblidable
tancar

Un pícnic inoblidable

El Bruc i el Barzer veuen com el Vick se'n va fins a un lloc idíl·lic enmig del bosc. El llenyataire ha decidit passar el dia de festa fent un bon pícnic i porta una pila de menjar deliciós al qual els dos ossos no es poden resistir ni un minut.

13:53 Els bons ossos bruns - El semàfor
tancar

El semàfor

El Bruc i el Barzer descobreixen en un encreuament de camins enmig del bosc un misteriós pal metàl·lic que canvia de colors. Es tracta d'un semàfor i, quan aconsegueixen entendre com funciona, el manipulen perquè el llenyataire no pugui anar a talar arbres quan passi pel camí en la seva camioneta.

14:05 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La petonejadora
tancar

La petonejadora

Avui és l'aniversari de la senyoreta Bustier, la professora que més s'estima tota la classe. Tots els alumnes li han preparat algun regal, tret de la Chloé, que se n'ha descuidat. L'Esfinx aprofitarà la confusió de sentiments de la senyoreta Bustier per engendrar una de les supermalvades amb més poder que s'han vist mai a París.

14:27 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Capitana Hardrock
tancar

Capitana Hardrock

Avui és la festa de la música, i la Marinette i els seus amics es preparen per fer un concert a la barcassa de la mare de la Juleka. El problema és que fan massa soroll, i el Roger, el policia insisteix perquè redueixin els decibels. L'Anarka, la mare de la Juleka no s'ho prendrà gaire bé, i l'Esfinx ho aprofitarà, com sempre.

14:50 El xai Shaun - Porquets balladors
tancar

Porquets balladors

Els animals de la granja celebren la seva competició anual de ball. Com sempre, els porcs no tenen gaire bones intencions i intenten fer trampes per aconseguir la victòria. Ja veurem si el Bitzer i el Shaun poden superar les seves diferències creatives i fer que prevalgui la justícia en el ball.1

14:57 El xai Shaun - Una habitació amb dades
tancar

Una habitació amb dades

El granger ha fet fora el Shaun i la resta del ramat del graner per arreglar-lo i llogar-lo a visitants. Tanmateix, quan arriben els primers hostes, tenen més interès a tenir una bona connexió a internet que no pas intentar viure una experiència campestre a la granja amb els animals. Haurem de veure si el Shaun i el ramat poden recuperar casa seva i fer fora aquests nòmades digitals.

15:03 El xai Shaun - Entrega urgent
tancar

Entrega urgent

El granger cada dia té la vista pitjor i això són males notícies pel Bitzer que ha de fer la feina de la granja però bones notícies pel Shaun i el ramat que poden fer tota mena de trapelleries als nassos del granger. El Bitzer decideix que el granger necessita unes ulleres noves i en demana unes per internet però el Shaun, que veu que així se li acabaria la moma, intenta evitar amb dents i ungles que la repartidora li entregui les ulleres.


1

15:09 El xai Shaun - Coses d'oques
tancar

Coses d'oques

El Goz, un pollet d'oca que acaba de sortir de l'ou, perd l'últim vol per tornar a casa però el Shaun i els altres de seguida l'acullen al ramat. Al Goz li agrada la vida a la granja però no tots entenen el seu sentit de l'humor. Al final s'enyora de casa i decideix que ja és hora de tornar-hi. Com podrà ajudar el Goz a reunir-se amb els seus pares, el Shaun?


1

15:15 El xai Shaun - Pel·lícula d'època
tancar

Pel·lícula d'època

Un equip de filmació ha triat la granja per rodar-hi una pel·lícula d'època. Quan la Segaboca es menja la cinta, el Shaun i el ramat hi han d'intervenir per assegurar-se que la pel·lícula s'acaba i arriba als cinemes de tot arreu.

15:21 El xai Shaun - El zoo infantil
tancar

El zoo infantil

Com que s'adona que els animals de la granja susciten més interès que no pas els productes que vol vendre, el granger decideix obrir un zoo infantil. Però quan perd el control de la situació per culpa dels eufòrics visitants, el Shaun ha d'entrar en acció per tornar a posar les coses al seu lloc.

15:28 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Mil vint preguntes
tancar

Mil vint preguntes

El mestre Yao torna al Palau de Jade i anuncia que oferirà a la Vall de la Pau una jornada d'intercanvi de curiositats i saviesa. La jornada durarà des que surti el sol fins que es pongui i qualsevol que presenti al mestre Yao una curiositat, una nova experiència per la vista, l'oïda, l'olfacte o el gust, podrà fer-li una pregunta que ell respondrà amb la seva immensa saviesa.

15:49 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La nòvia del Po
tancar

La nòvia del Po

El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau i sempre està alerta i amb fam de justícia... i de farcellets! Al costat dels Cinc Furiosos, la Tigressa, el Mico, el Pregadéu, l'Escurçó i el Grua, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po haurà de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.

16:12 Ghostforce - Trapella
tancar

Trapella

Arriba el Dia de les Bromes i tothom en fa. L'Andy i la Liv enreden de valent el Mike. La senyoreta Jones i el Brillant els fan una broma als nois de la Ghostforce. I fins i tot el fantasma que apareix de cop és especialista a fer bromes. El Mike, en canvi, no hi té gens de traça. Però les bromes del fantasma poden arribar a ser perilloses, i la Ghostforce l'haurà de capturar per evitar que la gent prengui mal per culpa seva.

16:23 Ghostforce - Gomacola
tancar

Gomacola

Mentre l'Andy, el Mike i la Liv visiten un museu amb tota la classe, apareix un fantasma que inutilitza una porta i es queden tots tancats a dins del museu. La Charlie, però, es pot escapar a temps la Charlie i retransmet en directe les destrosses del fantasma. Tothom troba molt estrany que encara no hagi aparegut la Ghostforce, i els companys de classe comencen a sospitar que potser els membres de la Ghostforce s'han quedat tancats a dins del museu i per això no hi poden anar. L'Andy, el Mike i la Liv hauran d'anar molt en compte per evitar que descobreixin la seva identitat secreta.

16:35 Ghostforce - Escorpod
tancar

Escorpod

L'Andy, el Mike i la Liv s'enfronten amb un fantasma que és molt potent i petrifica la gent. Després d'estar una bona estona mirant de reduir-lo, el fantasma petrifica el Krush i el Brillant, i com que ja s'ha alimentat prou de la por, se'n torna a dormir. El problema és que s'ha amagat en un objecte de les clavegueres que el radar de la senyoreta Jones no ha pogut detectar. El Fury i la Myst hauran de buscar el fantasma i capturar-lo perquè els seus companys no es quedin petrificats per sempre.

16:47 Zoom, el dofí blanc - Blaise i Rico superherois
tancar

Blaise i Rico superherois

Després de salvar l'Auru, que s'estava ofegant, el Blaise i el Rico reben l'agraïment del Papa Tuanaku, que els omple de regals. A partir d'aquest moment hi ha tot un seguit d'accidents a l'illa i els esbirros del Van Krook apareixen sempre al moment oportú com autèntics herois per salvar la situació. El Yann comença a trobar-ho una mica estrany. I si són el Blaise i el Rico els que provoquen els accidents?

16:59 Zoom, el dofí blanc - Megalomania
tancar

Megalomania

Quan el Naone, el cap de l'illa veïna, convenç els habitants de Maotou de fer obres per reformar l'illa de dalt a baix, el Yann i el Zoom descobreixen que la sorra de les platges de Maotou va desapareixent a poc a poc. El Yann i els seus amics volen saber què passa. Les pistes els porten a creure que rere la desaparició de la sorra hi ha el Van Krook, però n'és ell l'autèntic culpable?

17:10 Zoom, el dofí blanc - La música de l'aigua
tancar

La música de l'aigua

L'atoll pateix les conseqüències d'un huracà: és com si el mar s'hagués quedat sense peixos. Mentre que el Yann busca una explicació científica a aquest fenomen, l'Auru i la Marina sorprenen el Ramana, la Timéti, la Maévi i la Faratina en un estrany ritual que consisteix a donar cops a l'aigua per demanar l'ajuda de l'Esperit de l'aigua. Qui aconseguirà fer tornar els peixos a Maotou?

17:22 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un brioix amb sorpresa
tancar

Un brioix amb sorpresa

SINOPSI: La Marian observa com el príncep Joan confisca totes les pastes i pastissos de la fornera, fins i tot uns brioixos florits que ella li adverteix que podrien fer mal a qui se'ls mengés. Com bé sospita la Marian, el príncep té la malèvola intenció de fer-li menjar brioix al rei Ricard i, per evitar que li faci mal, fa un encanteri que, com acostuma a passar, no tindrà els resultats esperats.

17:34 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El segrest
tancar

El segrest

SINOPSI: El príncep Joan simula el seu propi segrest i demana un cofre ple d'or com a rescat, a més d'exigir que el rescat l'entregui en Robin personalment. Però la cosa es complica quan en Harald, el comte viking, demana d'acompanyar en Robin amb la idea d'arreglar les coses a l'estil viking: aixafant-ho tot. En Robin li haurà d'ensenyar que a Anglaterra les coses es fan d'una altra manera: amb delicadesa.

17:45 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Sense fer soroll
tancar

Sense fer soroll

SINOPSI: El príncep Joan es desperta una nit sobresaltat pel xivarri d'una festa que fan els vikings i se n'hi va tot decidit a ordenar-los que parin de fer soroll. Però el comte Harald li ensenya el seu martell i li diu que l'única persona que pot donar ordres a la seva tribu és qui porti el martell. Llavors el príncep ordirà un pla per robar el martell i convertir-se en cap dels vikings.

17:56 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'home que sabia massa
tancar

L'home que sabia massa

SINOPSI: En un poble del comtat de Lord Gudfred hi ha hagut una riuada i el comte demana al rei Ricard que hi enviï carros amb queviures i diners per ajudar la població. Però cada cop que en surt un, sigui per la ruta que sigui, els bandolers d'en Jack els esperen per robar tot el que porten, cosa que fa suposar a en Robin que hi ha un espia a palau que avisa els bandits.

18:07 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

18:30 Els germans Kratt - El rescat del panda vermell
tancar

El rescat del panda vermell

El Chris troba un panda vermell que s'ha perdut, però abans que els Kratt el puguin tornar a la seva mare, el Zach el roba per fer-ne un regal d'aniversari per a la Donita Donata. Els Kratt l'hauran de rescatar!

18:51 Els germans Kratt - L'ós de Kermode
tancar

L'ós de Kermode

Els germans Kratt van a l'Illa dels Óssos per veure de prop óssos negres i l'Aviva veu un ós de color blanc. Aviat s'adonen que el que ha vist és el peculiar ós de Kermode del nord del Pacífic. Però la seva alegria queda eclipsada quan coneixen una nova malvada, la Paisley Paviment, Directora General de Pavimentem la Natura SA i descobreixen els seus plans de convertir l'illa en unes enormes instal·lacions de megamagatzems.

19:14 En Grizzy i els Lèmmings - Robots domèstics
tancar

Robots domèstics

Per atzar, en Grizzy descobreix que el nou robot de neteja del guarda forestal fa uns massatges magnífics. Resulta, però, que els lèmmings també el volen per fer-lo servir com a auto de xoc. Ningú no vol fer dissabte a la cabana, però tothom vol el robot de neteja!

19:20 En Grizzy i els Lèmmings - Control de masses
tancar

Control de masses

Buscant el comandament a distància de la televisió, en Grizzy descobreix un aparell que controla diverses parts de la cabana. Clic! Un botó per encendre i apagar la llum! Clic! Un altre per veure tots els racons de la cabana! Per fi, en Grizzy podrà desfer-se dels lèmmings des del sofà! Però compte de perdre el control...

19:27 En Grizzy i els Lèmmings - Ós sota control
tancar

Ós sota control

Per assegurar-se que els lèmmings no li prenguin la xocolata mentre dorm, en Grizzy converteix la nevera en una caixa forta. Els lèmmings intenten d'assaltar-la en va, fins que enxampen en Grizzy obrint-la somnàmbul. Malauradament, en Grizzy es desperta en el moment crucial i els lèmmings faran tot el possible per tornar-lo a adormir.

19:33 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de crispetes
tancar

Festa de crispetes

Els lèmmings han inventat un joc que consisteix a tirar les crispetes enlaire i agafar-les amb la boca. En Grizzy s'adona que l'olor de les crispetes atreu la seva estimada ossa i decideix convidar-la a menjar-ne, tots dos sols. Però primer haurà de recuperar ràpidament les crispetes dels lèmmings.

19:40 En Grizzy i els Lèmmings - Ballant amb óssos
tancar

Ballant amb óssos

En Grizzy vol aprendre a ballar el mambo per agradar a l'ossa de qui està enamorat, perquè a ella li encanta. L'os troba un equip d'aprenentatge i una catifa de ball amb petjades que s'il·luminen al ritme de la música. L'únic problema és que els Lèmmings també volen el radiocasset per continuar la festa amb un ritme totalment diferent.

19:46 En Grizzy i els Lèmmings - Ós constructor
tancar

Ós constructor

Els lèmmings s'ho passen genial tirant a terra les estructures de fusta que construeixen, i que refan molt ràpidament. Mentrestant, l'ossa estimada d'en Grizzy observa els lèmmings molt impressionada per les construccions. L'os aprofitant la situació per fer-li creure que són obres d'art seves. Però quan els lèmmings ensorren la construcció, la seva ossa estimada se'n va. Llavors, en Grizzy decideix construir-ne una d'encara més gran.

19:54 Les Sisters - Zero en conducta
tancar

Zero en conducta

Les germanes no paren de fer malifetes i el seu pare acaba tenint un atac. Perquè es recuperi, la mare el treu a passejar per la muntanya, però abans li diu a la Wendy que es faci càrrec de la Marine i que no facin cap més malifeta. Perquè els pares la perdonin, la Marine decideix rentar el cotxe de la família. Mentrestant, la Wendy està més pendent de parlar pel mòbil amb el seu nòvio que de vigilar la seva germana...

20:06 Les Sisters - Germanes contra pares
tancar

Germanes contra pares

Els pares de la Wendy i la Marine decideixen fer un viatge llarg. La mare vol anar al tròpic, però el pare s'estima més anar al pol nord. Llavors demanen a les germanes que decideixin. La Wendy vol anar al tròpic i la Marine, al pol nord. Dos contra dos, empatats una altra vegada! Però la Marine, que es mor de ganes de veure els ossos polars, no dubta a recórrer a tota mena de mitjans per aconseguir el seu objectiu.

20:18 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Les llavors del temps
tancar

Les llavors del temps

El Po troba per casualitat unes llavors de l'arbre Shuyong. Són unes llavors màgiques que fan que puguis retrocedir en el temps. El Shifu mana al Guerrer del Drac que les destrueixi, però el panda no li fa cas. La malvada Fenghuang roba una de les llavors, la planta i menja el fruit de l'arbre que en surt. El fruit li dóna el poder de dominar el temps a voluntat.

20:39 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - L'acord etern
tancar

L'acord etern

El txi del Po està desequilibrat i el mestre Shifu i el savi mestre Lun intenten que el Guerrer del Drac recuperi l'harmonia recorrent a l'antiga tradició del kung fu musical. Val més que s'afanyin, perquè només el panda pot aturar els malvats Yaoguai, dos bessons que pretenen destruir l'Acord Etern i provocar així la fi de l'univers.

21:00 Jamie Johnson - Horari de visites
tancar

Horari de visites

SINOPSI Des del llit de l'hospital, en Jamie recorda els anys de futbol i sacrificis que el van portar a signar un contracte amb el Hawkstone. Si no pot tornar a jugar com a professional, res no haurà valgut la pena. En Boggy l'anima a recuperar-se per tornar a jugar com abans, però en Jamie ha perdut les esperances. Mentre recorden els partits i l'entorn dels últims anys, en Jamie rep una visita inesperada.

21:27 Fora de control - Episodi 8
tancar

Episodi 8

Espantats amb el que li ha passat al Jiao, el Dru i el Kal demanen ajuda a la Bua per espiar el Grup Infinity des de dins. Però la Iniciativa Infantil Global continua actuant a l'institut i decideix dividir els alumnes en grups. Als bessons cada cop els costa més passar desapercebuts.

21:47 Mike el magnífic - El regal de Troia
tancar

El regal de Troia

Els ossos rentadors Freddy i Mercury han trobat la manera infal·lible d'entrar a casa dels Mikkelsen sense ser vistos: enviar-se ells mateixos dins d'un paquet postal. Un cop dintre de la casa, aprofitaran per omplir la capsa amb tot d'objectes de valor, però en un moment de distracció del Freddy, el Mercury aprofitarà per canviar tot el botí pel rellotge de cucut i endur-se'l al seu cau.

Progrmació BD ....
06:07 ESPORTS360 - Esports360: Mara, la patinadora que no hi sent
tancar

Esports360: Mara, la patinadora que no hi sent

Mara Martínez és la campiona d'Espanya de patinatge artístic sobre gel. En la categoria infantil és la millor transmetent amb moviments la cançó que interpreta. Amb un mèrit afegit, va néixer amb sordesa profunda. Una operació va canviar-li la vida.

06:22 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:46 Onze
08:19 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

08:43 E3 - Gaudint el meu somni
09:10 Tot Costa
10:12 E3D - Gallina de piel
12:05 Onze
13:38 Vaques Sagrades - Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"
tancar

Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"

Mauricio Pochettino, entrenador del PSG, ha passat pel Vaques Sagrades per repassar l'actualitat. La convivència amb Messi, la renovació de Mbappé i l'eliminació a la Champions. A més, hem repassat anècdotes de la seva carrera com a futbolista.

14:41 WRC 2022 - Ral.li Itàlia resum final
15:34 Temps d'aventura - Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!
tancar

Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!

Gaudim de parets verticals a la Vall d'Aran descobrint una altra perspectiva del Pirineu occidental, i pedalem a través d'un gegant de pedra a Castelló en una de les curses de muntanya més dures del món

15:57 Nascar - Nascar Illinois
17:23 Zona zàping
17:53 Vaques Sagrades - Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"
tancar

Pochettino: "Mai entrenaria el Barça"

Mauricio Pochettino, entrenador del PSG, ha passat pel Vaques Sagrades per repassar l'actualitat. La convivència amb Messi, la renovació de Mbappé i l'eliminació a la Champions. A més, hem repassat anècdotes de la seva carrera com a futbolista.

18:54 Futbol Sala - Barça-El Pozo Múrcia
20:56 Futbol :1a. RFEF - Gimnàstic de Tarragona-Vila.real B
23:03 Gol a gol - Post Nàstic i Girona
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:29 Futbol Sala - Barça-El Pozo Múrcia
02:24 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:48 Futbol :1a. RFEF - Gimnàstic de Tarragona-Vila.real B
04:30 E3 - Gaudint el meu somni
04:58 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

05:22 Temps d'aventura - Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!
tancar

Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!

Gaudim de parets verticals a la Vall d'Aran descobrint una altra perspectiva del Pirineu occidental, i pedalem a través d'un gegant de pedra a Castelló en una de les curses de muntanya més dures del món