TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:12 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Guacamole amb natxos de iuca
tancar

Guacamole amb natxos de iuca

La iuca serveix per a moltes més coses que per menjar bullida o estofada. Avui ens servirà per fer uns natxos que acompanyarem de guacamole i pernil ibèric.

16:03 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a l'Eva li toca viure al seu pis i l'Ismael passa amb en Litus a recollir algunes coses, una situació que el nen viu angoixat i amb tristor. En Litus s'instal·la al pis de la Marta i fan pinya contra la colla i el seu suport a l'Eva. L'Anna ha quedat amb en Marc. Està preocupada perquè han donat d'alta a en Juli a la clínica i no el localitza enlloc ni en té notícies. En Bruno queda amb la Samantha i en Xavi perquè coneguin la Cristina, però entre les dues dones no hi ha química. La Cristina ha començat a tramitar el divorci. L'Elisa ha quedat amb l'Ivan perquè està preocupada per l'Hèctor. No està complint les normes al pis tutelat i, a sobre, ha demanat diners a diverses persones.

16:44 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Polònia - + info
tancar

+ info

A "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres.

Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món.

El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk".

I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real.

El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà?

Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res.

Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans.

I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

22:48 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials.

Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

23:28 Pep - Peeeep!
tancar

Peeeep!

En Pep comença a gaudir de la tranquil·litat que es respira a casa seva des que en Toni i el seu pare s'han instal·lat a casa d'en Josep. Tot i així, ben aviat se n'adona que el seu germà no assumeix les seves tasques com caldria. Per altra banda, en Pep és sincer amb la Laura sobre la seva relació amb l'Elena, però no troba el moment per explicar-li la veritat a la Joana Maria. Mentrestant, dos veïns del poble es veuran involucrats en les vides dels germans Alcover de manera inesperada.

00:08 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", destaquem el creuament de declaracions entre la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, en les que ha defensat que "normalitzar" la situació a Catalunya també implica que els exiliats puguin tornar, i les de la portaveu de l'Executiu, María Jesús Montero, que ha defensat que "l'interès" de La Moncloa és que l'expresident i eurodiputat de Junts sigui extradit a Espanya i jutjat pel Tribunal Suprem. Informem que Jordi Turull ha estat el segon dels presos polítics que ha recorregut contra la seva condemna davant del Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg. I abordem la presentació de l'informe "Reset. Crida per reactivar el país", elaborat pel Grup de Treball Catalunya 2022, que inclou 91 propostes concretes agrupades en tres àmbits -social, econòmic i administratiu- pensades per a dur a terme en 10 o 15 anys vista.
Entrevistem Maria José Figueras, rectora URV; Antoni Llardén, director ENAGAS; Maria Victòria Alsina, consellera d'Acció Exterior i Transparència; i Genís Roca, expert en internet i economia digital.

01:48 Sinopsi - Hiperrealisme, pintar una fotografia
tancar

Hiperrealisme, pintar una fotografia

Amb només 28 anys, en Marc Torrent s'ha fet un lloc en el món de la pintura hiperrealista. Les seves obres són íntimes i sempre amb referències a la seva vida. Pinta la figura femenina en situacions quotidianes i també la plasma en situacions de denúncia. Durant el confinament va voler experimentar amb els seus records i ha començat a pintar elements de la pintura pop, com les joguines de Toy Story o els clicks de Playmobil. També té la seva pròpia escola de pintura a l'Escala.

01:52 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Ivan Durban
05:00 Folc a l'estudi - Newcat
Progrmació BD ....
21:58 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:19 Quan arribin els marcians - Feixisme, criades i Carlos Latre
tancar

Feixisme, criades i Carlos Latre

La nova amenaça del feixisme, les criades en el s. XXI i l'humorista Carlos Latre, protagonistes d'un nou capítol marcià.

22:52 L'altra cara - Ciència i creença
tancar

Ciència i creença

En un món on cada vegada el paper de la ciència té més pes, ens preguntem en quina situació s'ha quedat la religió. Si bé es cert que l'anomenat mètode científic sembla el millor camí per acostar-nos a la objectivitat, en els últims anys hem observat un rotund creixement de les pseudociències i creences alternatives: terraplanisme, homeopatia, llei de l'atracció,.... En aquesta ocasió, comptarem amb la Rocío Vidal, més coneguda como la Gata de Shrodinger, periodista, divulgadora científica i youtuber, per analitzar per què necessitem creure per contestar aquelles qüestions que la ciència no ha sabut explicar.

23:17 Sinopsi - NYS Polígon Arts
tancar

NYS Polígon Arts

Castellbisbal, una de les ciutats amb més polígons industrials de Catalunya, reivindica aquests dies el seu territori com a espai per a l'art i la cultura. El Festival NYS Polígon Arts presenta les obres de trenta artistes d'àmbits diversos, que busquen sorprendre i fer reflexionar els vianants que habitualment passegen per la zona. La programació inclou instal·lacions artístiques, espectacles de dansa, poesia, videocreació i música.

23:22 El documental - Luis & I
23:43 El documental - Cucli
00:01 El documental - Mot de passe: Fajara
tancar

Mot de passe: Fajara

Fantasmes de camions travessen la pantalla; els veiem movent-se com rastres de llum per la vora superior. Imatges infraroges de la Jungle, prop de Calais. És aquí on els refugiats continuen, amb l'esperança d'arribar algun dia al Regne Unit, a través de l'Eurotúnel. "Fajara" és la paraula àrab per 'explosió'. Aquí, a la Jungle, és la paraula que es crida quan es travessa, es creua a l'altra banda, s'hi arriba. Les imatges esdevenen abstractes, les semàntiques es dissolen. Una pel·lícula a la caça de la metafísica del significat (de les paraules).

00:19 Sinopsi - Hiperrealisme, pintar una fotografia
tancar

Hiperrealisme, pintar una fotografia

Amb només 28 anys, en Marc Torrent s'ha fet un lloc en el món de la pintura hiperrealista. Les seves obres són íntimes i sempre amb referències a la seva vida. Pinta la figura femenina en situacions quotidianes i també la plasma en situacions de denúncia. Durant el confinament va voler experimentar amb els seus records i ha començat a pintar elements de la pintura pop, com les joguines de Toy Story o els clicks de Playmobil. També té la seva pròpia escola de pintura a l'Escala.

00:24 Quan arribin els marcians - Feixisme, criades i Carlos Latre
tancar

Feixisme, criades i Carlos Latre

La nova amenaça del feixisme, les criades en el s. XXI i l'humorista Carlos Latre, protagonistes d'un nou capítol marcià.

00:55 L'altra cara - Ciència i creença
tancar

Ciència i creença

En un món on cada vegada el paper de la ciència té més pes, ens preguntem en quina situació s'ha quedat la religió. Si bé es cert que l'anomenat mètode científic sembla el millor camí per acostar-nos a la objectivitat, en els últims anys hem observat un rotund creixement de les pseudociències i creences alternatives: terraplanisme, homeopatia, llei de l'atracció,.... En aquesta ocasió, comptarem amb la Rocío Vidal, més coneguda como la Gata de Shrodinger, periodista, divulgadora científica i youtuber, per analitzar per què necessitem creure per contestar aquelles qüestions que la ciència no ha sabut explicar.

01:20 El documental - Luis & I
01:41 El documental - Cucli
01:56 El documental - Mot de passe: Fajara
tancar

Mot de passe: Fajara

Fantasmes de camions travessen la pantalla; els veiem movent-se com rastres de llum per la vora superior. Imatges infraroges de la Jungle, prop de Calais. És aquí on els refugiats continuen, amb l'esperança d'arribar algun dia al Regne Unit, a través de l'Eurotúnel. "Fajara" és la paraula àrab per 'explosió'. Aquí, a la Jungle, és la paraula que es crida quan es travessa, es creua a l'altra banda, s'hi arriba. Les imatges esdevenen abstractes, les semàntiques es dissolen. Una pel·lícula a la caça de la metafísica del significat (de les paraules).

02:14 El Nil: El riu per excel·lència - Aigües salvatges
tancar

Aigües salvatges

Pocs centenars de quilòmetres després de sortir del llac Victòria, el Nil es precipita per unes cascades enormes al nou territori del Parc Nacional de les Cascades de Murchison. Els espais naturals més extensos del Nil estan situats al Sudan del Sud, un país castigat per la guerra. Allà el riu es transforma en el Sudd, l'aiguamoll més gran de l'Àfrica. És un hàbitat perfecte per a una varietat fantàstica d'espècies d'ocells. Uns 400 elefants viuen també entre els papirs. Amb l'ajuda d'un helicòpter, l'equip de gravació va aconseguir filmar per primer cop la gran migració d'antílops del Sudan del Sud. Quan arriba l'època de les pluges més d'un milió d'antílops abandonen els aiguamolls en direcció a les sabanes de l'est del Nil.

03:04 El retorn de l'aigua - El retorn de l'aigua
tancar

El retorn de l'aigua

aborda la recuperació de l'antic estany d'Ivars i Vila-sana. Es tracta del més gran de Catalunya en superfície d'extensió.
El documental vol retre homenatge a la memòria de l'antiga llacuna i destacar la feina de les persones que en van fer possible la recuperació en una operació sense precedents a tot Europa.
Aquesta és la història d'un estany que va ser molt estimat per les persones que en van gaudir durant la seva plenitud, fins a mitjans del segle XX, d'una manera única. Durant dècades, milers de persones hi feien cada dia llargues passejades en barca, gaudien de la natura, feien caceres o bé participaven en grans àpats multitudinaris. Aquesta és la història de l'estany de les persones, de com molts avis de la zona encara el recorden, de com es va perdre a mitjans del segle XX quan va ser dessecat per foscos interessos i conspiracions i de com va ser recuperat en una operació única i sense precedents a Europa per la seva magnitud i dificultat logística, financera i estratègica. Aquesta és, en definitiva, la història del "retorn de l'aigua".

03:43 GR Pirineus - El ball del gegant
tancar

El ball del gegant

Avui a la nostra ruta travessarem el Solsonès.

04:14 Karakia - Audrey (illa de la Reunió, França)
tancar

Audrey (illa de la Reunió, França)

L'Audrey va sortir de l'illa de la Reunió per conèixer altres realitats i cultures i assolir nous reptes professionals. Li agrada molt viatjar i en un d'aquests viatges, a l'Argentina, va conèixer l'Esteve, una català amb qui ara viu a cavall entre Girona i Barcelona. Va néixer a Saint Denis, capital de l'illa i autèntic aiguabarreig de cultures. Malgaixos (de Madagascar), àrabs, indis, xinesos, europeus... hi conviuen amb bona harmonia. La cuina no és aliena a aquesta barreja que l'Audrey també ha heretat. Es tracta d'una cuina molt aromàtica, gràcies a les espècies asiàtiques, sobretot, però també a cultius locals com la vainilla, el "combavas" (un cítric originari de l'Índia) o el gingebre-mango. Amb aquest i d'altres ingredients, l'Audrey va preparar un sopar pels amics a base de diferents "rougails" (un tipus de guisat); "samoussas", similars a les empanades índies del mateix nom i "bouchons", uns farcellets de pasta amb porro i botifarra. A l'illa també és costum macerar el rom que s'hi destil·la, és el que es coneix com a "rhum arrangé". S'hi posen herbes i fruites i es deixa reposar durant mesos.

04:44 Xarxa Natura - Catllaràs
tancar

Catllaràs

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:49 Xarxa Natura - Banyoles
tancar

Banyoles

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:54 L'illa del tresor - Juanjo puigcorbé
tancar

Juanjo puigcorbé

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:24 L'illa del tresor - Carmen alborch
tancar

Carmen alborch

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:51 Videoclips - El Diluvi - Respira
05:53 Videoclips - Carles Duart - El temps m'ha dit
05:56 Videoclips - Amber Figueroa - No vuelvo
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - En Conan i en Heiji: El codi de l'amor (2a part)
tancar

En Conan i en Heiji: El codi de l'amor (2a part)

Desxifrant els codis de la llibreta del narcotraficant, en Conan i en Heiji aconsegueixen descobrir la data, l'hora i el lloc de l'intercanvi, un pont d'Osaka que és un lloc de trobada habitual. Quan en Heiji hi arriba, localitza tres persones que semblen sospitoses: totes tres porten una rosa blanca, el distintiu que identifica el comprador. Tot d'una, en Heiji veu que un dels sospitosos està parlant amb la Kazuha.

06:25 El detectiu Conan - L'inspector Takagi fuig emmanillat
tancar

L'inspector Takagi fuig emmanillat

L'inspector Takagi trasllada en un cotxe patrulla en Someya, un detingut per haver agredit un cambrer d'un restaurant. Durant el trasllat, en Someya provoca un accident i, després d'una baralla, l'inspector i el detingut, que van emmanillats junts, cauen per un precipici. En Kogoro i en Conan investiguen el cas per localitzar els dos desapareguts i descobrir per què en Someya té tant d'interès a escapar-se de la policia.

06:47 Dinotrux - Dobles
tancar

Dobles

El D-Structor i el D-Strossa roben la ullera de llarga distància que està dissenyant el Revvit. Així, poden controlar tots els moviments del Ty i el seu equip de rebels i prendre'ls tot el mineral. Però què passaria si hi hagués dos equips de dinotrux iguals?

07:11 Mike el magnífic - L'agent 000
tancar

L'agent 000

Ai, James Bond, quin seductor. Volent impressionar l'Iris, el Mike es posa una corbata de llacet i espera el moment per fer d'agent secret. Per la seva banda, les tortugues Athos, Portos i Aramis han construït una tirolina amb l'arpó de l'Stephen, i els ossos rentadors Freddy i Mercury hi veuen l'oportunitat perfecta per treure el seu botí de la casa. El Mike estarà a l'altura del famós agent secret?

07:18 Mike el magnífic - Tacos esbojarrats
tancar

Tacos esbojarrats

El gos Mike vol preparar uns tacos deliciosos per impressionar l'Iris, la gosseta de qui està enamorat, però la resta de la fauna del voltant té altres plans: els ossos rentadors volen robar el televisor per convertir la pantalla plana en taula de ping-pong, les tortugues volen aprofitar la sortida de l'extractor d'aire per volar i el gatet Fluffy s'apunta a totes les gresques.

07:25 Mike el magnífic - El retorn de la gallina
tancar

El retorn de la gallina

Mentre la Louise endreça les seves joguines velles, apareix la Cloqui, una gallina horrible que de cadell li provocava un pànic incontrolable al Mike i encara ara l'espanta. Quan la família és fora, els ossos rentadors s'apoderen de la Cloqui per aprofitar la por del gos i robar tot el menjar de la casa. Podrà superar a temps la por que li fa la gallina, el Mike?

07:32 Mike el magnífic - L'atac del robot
tancar

L'atac del robot

El Mike vol sorprendre l'Iris amb els seus dots artístics fent una escultura d'argila de la gosseta, però el gatet Fluffy no para d'empipar. Per distreure'l, el Mike fa sortir el robot teledirigit que tenen a casa, però els ossos rentadors Freddy i Mercury de seguida tenen la idea diabòlica d'apoderar-se del comandament per fer servir el robot per robar el pollastre que hi ha al forn.

07:39 Mike el magnífic - Un regal magnífic!
tancar

Un regal magnífic!

És l'aniversari de la gosseta Iris i el seu amo li regala una trista galeta. Per sort, el Mike és molt més considerat i li ha preparat una festassa amb globus i una pinyata en forma d'unicorn. Però els ossos rentadors Freddy i Mercury decideixen robar la pinyata per quedar-se els caramels. L'heli de la bombona per inflar els globus farà que la lluita per la pinyata esdevingui un combat aeri.

07:47 Pat, el gos - Reduïm la nostra empremta
tancar

Reduïm la nostra empremta

A la Lola li faran una entrevista sobre una presentació de classe que va fer en referència al reciclatge. Mentre ella es prepara, els coloms comencen a llançar escombraries al Caputxet i al Pat. El Pat haurà de controlar els coloms mentre neteja tot el desastre, abans que arribi el periodista.

07:55 Pat, el gos - Qualsevol cosa pel petit George
tancar

Qualsevol cosa pel petit George

El Marcel i l'Esquitllet li han robat a una nena una entrada per al concert de Petit George per revendre-la i treure'n profit. Discretament, el Pat ajuda la Lola a recuperar-la per poder-l'hi tornar a la seva propietària.

08:01 Pat, el gos - La carta de l'amistat
tancar

La carta de l'amistat

El vent s'endú la carta de l'amistat que la Lucy li havia enviat a la Lola. El Pat farà tot el possible per recuperar-la i, alhora, assegurar-se que els coloms, atrets per l'adhesiu del sobre, no l'aconsegueixen primer.

08:10 Pat, el gos - La capseta de records
tancar

La capseta de records

La Lola descobreix un antic fermall que la mare guardava en una capseta i l'hi posa al Caputxet. Però de sobte el Caputxet desapareix: l'han reclutat els dòbermans, que es pensen que és un d'ells perquè porten una insígnia semblant. El Pat haurà de rescatar el Caputxet i recuperar el fermall.

08:16 Pat, el gos - On és el telèfon?
tancar

On és el telèfon?

La Lola està farta que la seva mare estigui tot el dia enganxada al mòbil. Amb l'ajuda del Pat, l'hi amaga... però els coloms el troben. El Pat s'haurà d'afanyar a recuperar-lo, perquè resulta que la mare esperava una trucada important.

08:24 Els mixets - Els estels
tancar

Els estels

Els mixets no volen sortir a jugar perquè fa massa vent, però la mare els proposa que facin un estel. Com que no es posen d'acord per fer-ne un tots junts, cadascú fa el seu, però no els surten tan bé com s'esperaven.

08:29 Els mixets - Jugar a les fosques
tancar

Jugar a les fosques

Una nit que els pares deixen els mixets a casa a cura de l'àvia, se'n va la llum i tots s'espanten una mica, sobretot la Dolça. Però l'àvia li ensenyarà no tan sols a no tenir por de la foscor, sinó fins i tot a divertir-s'hi.

08:33 Els mixets - Perdonar i oblidar
tancar

Perdonar i oblidar

En Tortell i en Flam es posen a fer una maqueta de casa seva. Sense voler, en Tortell trenca la part que estava fent en Flam i li ofereix que ell li trenqui la seva part per compensar-ho. Al final ho trenquen tot, fins que s'adonen que és molt més fàcil perdonar-se mútuament.

08:40 Els mixets - Força de voluntat
tancar

Força de voluntat

El pare ha fet uns pastissets boníssims i els mixets se'ls volen menjar de seguida, però la mare els diu que s'hauran d'esperar fins després de sopar. Els mixets hauran de tenir molta força de voluntat per aguantar-se les ganes de cruspir-se'ls.

08:57 La roca dels Frarets - Una closca especial
tancar

Una closca especial

El Baba no està bo i s'ha de quedar al cau a dormir. Perquè s'animi, l'Oona li promet que li portarà una closca brillant molt especial. Amb l'ajuda de la Fina i el Bernie, la fraret trobarà unes closques molt boniques. Tan boniques, que cridaran l'atenció de les gavines...

09:04 La roca dels Frarets - El tresor dels frarets
tancar

El tresor dels frarets

L'Oona se'n va a jugar al mar amb la Fina, però el Baba no pot anar amb elles perquè és massa petit. Perquè no s'avorreixi, la mare el fa jugar a buscar un tresor. Amb l'ajuda del seu amiguet Punxes aniran seguint les pistes per trobar una cosa que li encanta.

09:10 La roca dels Frarets - El Molsi se'n va a viure sol
tancar

El Molsi se'n va a viure sol

El Musi està fart d'haver de compartir el menjar amb la resta de musaranyes del grup i, empipat, se'n va a viure tot sol. L'Oona i el Baba l'ajuden a instal·lar-se a la casa nova, però la musaranya de seguida comença a abusar de la seva bona fe.

09:16 La roca dels Frarets - L'estil dels frarets
tancar

L'estil dels frarets

El pare explica a l'Oona que als frarets els agrada fer les coses a poc a poc, però quan l'Oona surt a jugar amb la May, veu que la conilleta ho fa tot molt de pressa i molt bé. Fins que es troben en una situació perillosa en què l'estil dels frarets serà el més indicat.

09:22 La roca dels Frarets - Tres és multitud
tancar

Tres és multitud

Els mussols van al cau dels frarets a jugar. L'Oona i l'Otto van per un costat, i el Baba, el Pop i la Pip, per un altre. El Baba i el Pop s'esveren tant que deixen sola la Pip. Però quan tenen problemes amb una gavina, ella els sorprendrà a tots.

09:28 Wow! English Method - Kindergarten Red - Let's make a salad! (Story)
09:35 Wow! English Method - Early Primary Green - Silly Family Photo Stories (Story)
09:39 BabyRiki - Mr hippopotamus
tancar

Mr hippopotamus

El Krash i la Rosa discuteixen sobre si poden jugar amb un hipopòtam que no coneixen. La Rosa diu que no, però el Krash està ben decidit. Llavors el narrador els explica que no han de jugar amb desconeguts, tot i que semblin amables o els ofereixin caramels. Així doncs, decideixen jugar als desconeguts: un farà de desconegut, i l'altre haurà d'actuar correctament i no accedir a jugar amb ell. Sembla que han après la lliçó! Finalment, el narrador els diu que si els pares o algun adult els dona permís, sí que poden interactuar amb desconeguts. En aquest episodi, els Babyriki aprenen com s'han de comportar amb els desconeguts.

09:44 BabyRiki - The shop
tancar

The shop

La Rosa i el Wally juguen a mare i fill, i se'n van a comprar. La Rosa li diu al Wally que l'esperi un moment mentre va a agafar la fruita. El Wally, però, distret per totes les coses interessants del seu voltant, comença a passejar per la botiga. Quan s'adona que s'ha perdut, el Wally comença a córrer per la botiga a veure si troba la mare, tot i que sense èxit. Llavors se li acut que, perquè la mare el trobi, s'ha de quedar quiet i cridar la mare perquè el trobi. Quan la Rosa sent la seva veu, el troba de seguida. Han après que el millor és establir un lloc de trobada on han d'anar si un dels dos es perd.

09:49 Zoobabu - Rhinoceros
tancar

Rhinoceros

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:51 Wow! English Method - Primary Gold - Top 5 (Story)
09:57 Wow! English Method - Primary Bronze - That's not how we sleep! (Story)
10:04 Kikoriki - Monòlegs
tancar

Monòlegs

Tots els kikoriki xerren molt però cap escolta els altres. L'Olga, el Dokko i el Carlin no paren de parlar dels seus problemes en veu alta, però no s'escolten entre ells quan s'expliquen el que els fa mal o el que els preocupa. La Rosa, que va amb el seu trineu, els troba a tots tres pel camí i queda molt parada quan sent el diàleg de sords dels seus amics.

10:11 Kikoriki - El mèdium
tancar

El mèdium

El Krask i el Chiko juguen a fred o calent. El Chiko s'enfila a una escala, cau i es dona un cop al cap. Quan s'aixeca de terra, s'adona que no sap parlar com abans i que l'únic que l'entén és el seu amic Krash, que va traduint el que diu a la seva manera. Això crea molts embolics i el Chiko n'acaba tan tip que es torna a donar un cop al cap expressament.

10:17 Kikoriki - El psicòleg
tancar

El psicòleg

El Wally té un llibre on hi surten totes les coses que porten mala sort. El Dokko se'n riu i li diu que allò no és científic. Però quan es compleix un dels presagis del llibre, se'l comença a mirar amb més respecte. Quan es presenta el Chiko amb una bicicleta amb el número tretze, el Wally i el Dokko es queden esgarrifats. I efectivament, també n'hi passa una.

10:23 Kikoriki - La biblioteca
tancar

La biblioteca

El Wally s'enfada molt amb la Rosa perquè està amb els plànols per fer un generador eòlic i no li fa gens de cas. I llavors li diu que és una "mansipama". La Rosa no sap què vol dir la paraula i ho va a mirar a la biblioteca. I allà descobreix que fa segles els homes van instaurar el Codi del Patriarcat per marginar les dones dins de la societat.

10:30 Comptem amb la Paula - Els peixos lladregots
tancar

Els peixos lladregots

Com que s'acosta l'aniversari de la seva mare, la Paula vol trencar la guardiola per comprar-li un ram de flors. Però necessita nou monedes i a la guardiola només n'hi ha vuit. Per aconseguir la novena moneda, la Paula i els seus amics viatjaran al fons del Món Submarí, on hauran de buscar nou petxines per ajudar el senyor Pop a decorar el seu jardí.

10:41 Comptem amb la Paula - Busquem ous de Pasqua
tancar

Busquem ous de Pasqua

S'acosta el dia de Pasqua i la Paula i els seus amics pinten ous per amagar-los i poder-los buscar quan arribi el moment. Però l'ou de la Guixet desapareix. Per trobar-lo, viatjaran al País dels Dolços, on hauran de buscar un cistell amb ous de xocolata i un conillet de xocolata i portar-lo al pastisser. També hauran d'aprendre a dir els noms dels números en anglès.

10:51 Espies de veritat - Joc net
tancar

Joc net

Quan l'equip de Zanzíbar tropical comença els dramàtics jocs olímpics d'hivern, hi envien les noies per investigar. Descobreixen un entrenador malvat que experimenta amb un grup de superatletes, injectant-los perilloses hormones als cossos, per augmentar-ne el rendiment. Podran les espies aturar-lo i salvar els atletes abans que guanyin? D'altra banda, les noies lluiten contra un noi, somiador i nou a l'escola, que es diu David.

11:15 La màgica Do-Re-Mi - La setena aprenenta de bruixa! / El secret de la Nozomi!
tancar

La setena aprenenta de bruixa! / El secret de la Nozomi!

La Do-Re-Mi s'ha fet amiga de la Nozomi, una nena molt especial que pateix una greu malaltia. La Nozomi és una gran entesa en màgia i la seva il·lusió seria arribar a ser aprenenta de bruixa. La Majorica demanarà a la reina a veure si l'accepta, però un incident molt trist d'última hora farà que les noies hagin d'afrontar una situació nova per elles.

11:39 La màgica Do-Re-Mi - Viatge en el temps per la festa de les nines! / El secret de la Doremi!
tancar

Viatge en el temps per la festa de les nines! / El secret de la Doremi!

La Fami és una nena d'un altre temps que vol saber si les històries que li explica la seva àvia de les bruixes i de la màgia són veritat. Per descobrir-ho farà un salt en el temps i seguirà la Do-Re-Mi a l'escola. Ben aviat es faran amigues i fins i tot prepararan juntes la festa de les nines. Però la Fami encara no té res clar... i haurà de seguir la Do-Re-Mi a la botiga màgica!

12:03 En Grizzy i els Lèmmings - La sort de l'ós
tancar

La sort de l'ós

Sens dubte, avui no és el millor dia d'en Grizzy: després de fer el ridícul davant la seva ossa estimada, els lèmmings el fan fora de la cabana. En Grizzy arriba a un camp de trèvols i en troba un de tres fulles, que es diu que porten bona sort. És possible que la sort d'en Grizzy canviï de veritat?

12:10 En Grizzy i els Lèmmings - Ós d'alt voltatge
tancar

Ós d'alt voltatge

Els lèmmings fan una festa electrònica. Quan en Grizzy s'emporta el seu radiocasset i el llença al riu, causa una apagada general. Si l'os vol gaudir d'una sessió tranquil·la de televisió a la nit, haurà de trobar una altra font d'energia abans que els lèmmings!

12:17 En Grizzy i els Lèmmings - Cures intensives
tancar

Cures intensives

El lèmmings tremolen, esternuden i tenen els ulls vidriosos: han enxampat una bona galipàndria! Fan tanta llàstima, que en Grizzy no es veu amb cor de llançar-los barranc avall com acostuma a fer, per molt que no parin d'enredar i de fer pinya contra ell. Decideix cuidar-los pensant que com més aviat estaran curats, més aviat se'n podrà desfer sense contemplacions. Però això que et cuidin avicia.

12:23 En Grizzy i els Lèmmings - Formació extrema
tancar

Formació extrema

A la cabana del guarda forestal, en Grizzy troba un aparell tecnològic que permet aprendre qualsevol cosa: cosir, papiroflèxia, arts marcials, entre d'altres coses. Només s'ha d'enganxar un elèctrode al cervell i, en un segon, en Grizzy podrà ser l'os perfecte! Però primer ha de trobar un programa que li ensenyi com desfer-se dels lèmmings.

12:30 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el mico dels tres desitjos
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el mico dels tres desitjos

El senyor Lugosi li regala a l'Elvis un mico amb tres caps que concedeix tres desitjos a qui el tingui. Al principi ningú creu que sigui de debò, però quan els desitjos comencen a fer-se realitat, el mico es converteix en l'objecte més desitjat... de tota la ciutat d'Icària!

12:41 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'avi Riboldi
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'avi Riboldi

Quan l'Elvis convida l'avi Riboldi, un general jubilat de l'exèrcit, per sorpresa el Dia del Pare, al seu pare, en Leònides, no li fa cap gràcia. Així que l'Elvis se'ls emporta a un pícnic de pares i fills perquè es reconciliïn. Però el que comença com un joc aviat es convertirà en una lluita per la supervivència.

12:54 Les Sisters - El Superpiupiu
tancar

El Superpiupiu

La Marine es fa la gran davant de les seves amigues. Diu que l'exposició de peluixos és per nens petits, però per dins es mor de ganes d'anar-hi, perquè hi haurà el Superpiupiu, el seu heroi preferit. Amb l'ajuda de la Wendy, la Marine es disfressa per anar-hi d'incògnit. Però la Nath i la Loulou apareixen a l'exposició. Perquè no la vegin, la Marine es fica dins la disfressa del Superpiupiu i la Wendy la du a casa fent una desfilada per tot el poble.

13:05 Les Sisters - L'enemic a dins de casa
tancar

L'enemic a dins de casa

El pare de les germanes convida la Rachel, la pitjor enemiga de la Wendy, a passar el cap de setmana a casa seva. Quin malson! La Wendy no pot comptar amb la seva germana perquè l'ajudi, perquè la Marine cau víctima dels encants de la Rachel, que és una autèntica manipuladora. La Marine i la Wendy acaben expulsades de la seva pròpia casa. Podran les dues germanes reconquerir el seu territori abans no arribin els pares?

13:19 Les Sisters - L'admirador secret
tancar

L'admirador secret

La Marine troba una nota a la seva motxilla que creu que li ha escrit un admirador secret. Però la Marine no vol tenir nòvio i la Wendy l'ajudarà a descobrir qui és l'autor de la nota. Podria ser el Titouain, el noi que sempre ronda la Marine amb el seu monopatí?

13:31 Un drama total: la gira mundial - Amarga Suècia
tancar

Amarga Suècia

Els set concursants supervivents arriben a Suècia en una parada que els pot acabar d'amargar la vida a tots plegats! D'entrada, hauran de construir un objecte amb una pila de peces... i sense instruccions! I sense saber de què es tracta! Més tard, els tocarà navegar per aigües gèlides i acabaran fent una guerra amb les famoses mandonguilles del xef!

13:53 Un drama total: la gira mundial - El plató 3: L'escabetxada!
tancar

El plató 3: L'escabetxada!

Els fanàtics d'un drama total podeu saltar d'alegria perquè avui tenim un programa ple de megasorpreses! D'entrada, descobrirem que la Blaineley ha enviat la Bridgette a Sibèria. A en Geoff no li ha fet gens de gràcia, ja t'ho pots imaginar... I també serem testimonis d'unes proves brutals perquè un dels perdedors d'un drama total pugui tornar optar al milió de dòlars!!

14:14 La Pantera Rosa - Cavall rosa
14:20 La Pantera Rosa - Mallot rosa
14:25 La Pantera Rosa - El pesseter rosa
14:30 La Pantera Rosa - Pistons roses
tancar

Pistons roses

La pantera rosa ha decidit comprar-se un cotxe i n'acaba triant un de segona mà. Se l'arregla al seu gust i, evidentment, tot seguit surt a passejar i a lluir-lo. Però pels carrers hi ha uns conductors una mica particulars que faran que la seva sortideta estigui farcida d'anècdotes i de tota mena d'incidents inesperats.

14:35 La Pantera Rosa - Brico Rosa
tancar

Brico Rosa

La pantera rosa està descansant plàcidament en una hamaca, però una veueta li recorda que podria estar aprofitant el temps lliure en lloc de mandrejar inútilment. Al final, la veu es fa tan pesada, que la pantera decideix fer una mica de bricolatge per casa i arreglar quatre coses, com una bombeta que falla i la carxofa de la dutxa.

14:42 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
tancar

Ànecs zebrats del Serengeti

El granger ha vist dos ànecs plens de sutge i s'ha pensat que eren ànecs zebrats del Serengeti. Convençut que podia fer molts diners, ha decidit convertir el camp de les ovelles en una mena de safari d'animals exòtics i l'ha obert al públic. En Shaun no està disposat a quedar-se sense camp per pasturar, per això està decidit a desemmascarar aquest parell d'impostors.

14:48 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
tancar

En Bitzer, el monstre

En Bitzer s'ha emocionat jugant amb la pilota i ha anat a parar dins d'una bassa plena de fang. Quan en Shaun ha vist una criatura enorme i esgarrifosa voltant pel camp, s'ha pensat que els atacava un monstre que es volia cruspir tot el ramat. Avui va de corredisses i persecucions! L'únic que no entén res és el pobre Bitzer!

14:54 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
tancar

Els porcs la fan grossa

En Bitzer s'ha fet mal en una pota i no pot treballar. El granger ha decidit que, a partir d'ara, els porcs seran els encarregats de fer la seva feina, però el que no sap és que aviat convertiran tota la granja en un paradís porcí, a costa de les ovelles, esclar! En Shaun té clar que això no pot continuar així i està decidit a posar fi al regnat dels porcs.

15:00 El xai Shaun - Els testos s'asssemblen a les olles
tancar

Els testos s'asssemblen a les olles

El granger, que encara que costi de creure ara es dedica a l'escultura, ha agafat el pobre Bitzer perquè li faci de model. Però el que n'ha sortit més malparat és en Timmy, que ha vist com el seu osset de peluix ha quedat esclafat a sota d'un bloc de pedra gegant! En Shaun i companyia seran els encarregats de recuperar la preuada joguina.

15:08 El detectiu Conan - L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda: les sospites
tancar

L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda: les sospites

Per acabar de complicar les coses a casa dels Kunitomo, l'Atsuhiro, el cap de la família, es tanca a l'habitació entristit per la mort del seu amic Sekiguchi, i hi mor d'un atac de cor. La porta de l'habitació només s'obre amb un identificador d'empremtes, i ningú hi pot entrar, però en Conan hi entra enfilant-se per la corda que encara penja del balcó. A la corda i al flascó de les pastilles de l'Atsuhiro hi ha unes empremtes.

15:30 El detectiu Conan - L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda: la solució
tancar

L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda: la solució

No hi ha cap dubte que les morts que han tingut lloc a casa de la família Kunitomo tenen a veure amb un accident de vaixell que va passar fa tretze anys, en què van morir uns amics de la família perquè els van abandonar en un vaixell que s'enfonsava. Es tracta doncs d'una venjança? Hi té a veure alguna cosa, que en Watabiki, un dels supervivents, tingui un germà bessó? I encara queden per contestar tot de preguntes força importants: Qui va causar que el vaixell s'enfonsés? Què hi havia a la misteriosa bossa que es va enredar amb l'hèlix? Qui l'havia tirat al mar?

15:56 Les Tres Bessones - L'illa del tresor
tancar

L'illa del tresor

L'Avorrida ha traslladat les Bessones a la història de l'illa del tresor, on hauran de demostrar el seu enginy i valentia enfrontant-se als malvats pirates que també busquen el tresor. Tot i que la Bruixa ajuda els pirates, les nenes i el seu amic John Silver demostraran que són més llestos...

16:18 Les Tres Bessones - Marco polo
tancar

Marco polo

Les tres bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquesta vegada també viatjaran. Ho faran amb Marco Polo i aniran cap a la Xina, on coneixeran el Gran Khan i descobriran l'origen de molts estris i aliments que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

16:40 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del regal dels Minis
tancar

El cas del regal dels Minis

El Xip i la Pat-Pat fan uns quants regals amb material reciclat per regalar-los als seus amics. També en fan un per als Minis, naturalment, i l'hi donen al Noddy perquè els hi porti, però quan el nostre detectiu arriba a la Casa-arbre s'adona que l'ha perdut. El Noddy no li vol dir al Xip que ha perdut el regal perquè no s'endugui un disgust, però com s'ho farà per trobar-lo si no sap ni què és?!

16:51 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del quadre empastifat
tancar

El cas del quadre empastifat

La lectura de contes de la reina Aleslluents d'aquest vespre perilla, perquè el quadre que havia pintat ella mateixa per il·lustrar els contes ha aparegut empastifat de pintura blava. El Noddy vol descobrir qui ha sigut abans que ho vegi la reina, però tot fa pensar que no ha sigut obra d'una sola persona. Aquesta investigació sí que és difícil! Sort que el Noddy no es cansa mai d'investigar.

17:05 Els mixets - Força de voluntat
tancar

Força de voluntat

El pare ha fet uns pastissets boníssims i els mixets se'ls volen menjar de seguida, però la mare els diu que s'hauran d'esperar fins després de sopar. Els mixets hauran de tenir molta força de voluntat per aguantar-se les ganes de cruspir-se'ls.

17:10 Els mixets - El refredat de la mare
tancar

El refredat de la mare

La mare està refredada i s'ha de quedar al llit. Mentre el pare la cuida, els mixets es posen a pensar maneres d'ajudar-la a trobar-se millor. Al final s'adonen que la millor cura és el descans, però que l'afecte també ajuda molt.

17:14 Els mixets - Robes per Mixets
tancar

Robes per Mixets

La mare està treballant en una nova línia de roba per mixets però es queda sense tela i ha de sortir a comprar-ne. Els mixets aprofiten que no hi és per entrar al seu despatx a xafardejar i decideixen acabar un abric que la mare té a mitges. Aviat s'adonaran que dissenyar roba no és tan fàcil com es pensaven.

17:19 Wow! English Method - Kindergarten Red - On the Farm Part 2 (song)
17:23 Wow! English Method - Kindergarten Red - Let's make a salad! (Story)
17:29 Wow! English Method - Early Primary Green - Silly Family Photo Stories (Story)
17:34 El Mic i els seus amics - El Cargol és a l'estenedor
tancar

El Cargol és a l'estenedor

Avui a l'estenedor hi ha penjats mitjons, un jersei, un guant... i un cargol!

17:59 Una mà de contes - El sabater i els minairons
tancar

El sabater i els minairons

Il.lustradora .- Olga Capdevila
Guionista.- Teresa DURAN

18:08 Una mà de contes - La paella coqueta
tancar

La paella coqueta

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:15 Leo, el guardabosc - L'hipopòtam
tancar

L'hipopòtam

La Jane truca al Leo i la Katie perquè ha vist un gran grup d'hipopòtams amuntegats en una bassa de fang molt petita. Els aprenents de guardaboscos descobreixen que els hipopòtams vivien en un llac molt extens que es va assecar per la calor i es van haver de traslladar a la bassa. El Rocky explica als nens que hi ha un riu a prop, i decideixen guiar els hipopòtams fins allà.

18:26 Leo, el guardabosc - El goril·la de muntanya
tancar

El goril·la de muntanya

Hi ha hagut un terratrèmol a la selva, i la Jane avisa el Leo i la Katie perquè la vagin a ajudar a comprovar que tots els animals estiguin bé. Primer van a veure un grup de goril·les de muntanya que, sorprenentment, tenen com a líder el guardabosc Rocky. Resulta que el goril·la líder ha desaparegut durant el terratrèmol i la resta de goril·les han acceptat el Rocky com a substitut seu.

18:36 Wow! English Method - Primary Gold - Now we are Talking (Song)
18:39 Wow! English Method - Primary Gold - Top 5 (Story)
18:45 Wow! English Method - Primary Bronze - Dr Bob! (song)
18:47 Wow! English Method - Primary Silver - Not Today (Song)
18:51 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Jugant a bandits
tancar

Jugant a bandits

L'Arnold vol entrenar els seus amics per formar una banda de justiciers com la d'en Robin, però la cosa es complica força quan apareixen el príncep Joan, el xèrif i els guàrdies per una banda, i en Jack i la seva banda de lladres per l'altra. En Robin i la seva colla hi hauran d'intervenir perquè tot acabi bé.

19:02 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Els bons, els dolents i el lleig
tancar

Els bons, els dolents i el lleig

En Robin i la seva colla acudeixen als crits d'auxili d'un home que diu que li han robat el cavall, però l'home resulta que és un còmplice de la banda de lladregots, que volen capturar en Robin per cobrar el rescat que ofereix per ell el príncep Joan.

19:16 Pat, el gos - Un bon gos
tancar

Un bon gos

Jugant jugant, el Víctor perd el control del seu cotxe teledirigit, que el Tanc prova d'atrapar sense èxit. El cotxe desapareix i el Víctor en culpa el seu gos. El Pat plany el seu arxienemic i decideix ajudar-lo a trobar el cotxet. Mentrestant, la Lola fa replantejar al Víctor l'actitud que ha tingut amb la seva mascota i, quan el Tanc apareix amb la joguina, el Víctor salta d'alegria i li demana perdó.

19:24 Pat, el gos - Un dia al museu
tancar

Un dia al museu

La Lola i el Víctor van al Museu d'Història Natural a veure una exposició sobre animals en vies d'extinció. La Lola coneix el director, que els deixa passar abans de la inauguració però encarrega a la noia que dipositi uns ous postissos al niu del pterodàctil. Les mascotes no poden entrar al museu, però els coloms s'hi colen i s'emparen dels ous. Quan el Pat se n'adona, hi entra també i prova de recuperar-los.

19:30 Pat, el gos - Ha passat una estrella
tancar

Ha passat una estrella

La Lola està emocionada: ha estat elegida per passar un dia amb el Justin Bibberlake, el seu cantant preferit. Però el Víctor intercepta l'estrella dient-li que la Lola està malalta i que ell la substitueix. La Lola espera i es desespera, mentre el Justin Bibberlake s'avorreix a cal Víctor i se'n va. Però el seu cotxe està a punt de ferir el Pat, i és llavors quan coneix la Lola i passa la tarda amb ella.

19:37 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Jonas Salk
tancar

Soc el Jonas Salk

Les escales del museu estan cobertes de neu i a la gent li costa molt pujar-les. El Xavier, la Yadina i el Brad decideixen netejar-les amb pales, i després es prepararan una bona tassa de xocolata desfeta. Però la xocolata s'ha acabat! Per compensar-los, la Berby els envia a Nova York el 1921, a conèixer Jonas Salk, un científic que va inventar una vacuna que ha fet que milions de nens no es posin malalts.

19:48 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Golda Meir
tancar

Soc la Golda Meir

La Yadina, mentre va en bici, s'adona que hi ha unes tortugues que estan en perill i les vol ajudar, però no té gaire clar com fer-ho. Per això la Berby la porta a conèixer Golda Meir, una dona que també va ser petita i que li encantava resoldre problemes. Va fundar una societat per ajudar els més desafavorits, i fins i tot va arribar a ser primera ministra d'Israel.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:19 Dracs: Cap a nous horitzons - Seguir el líder
tancar

Seguir el líder

En Singlot i l'Astrid surten en una missió de reconeixement i mentrestant els bessons i en Carademoc es dediquen a gastar la reserva de gel de malson monstruós que tenen provocant explosions i incendis a la Riba. En Cuadepeix intenta aturar-los, però no li fan cas. Al mateix temps, descobreix uns terrors nocturns albins, en una cova, on hi ha restes d'una civilització desconeguda. Un dels terrors es fa molt amic d'ell.

20:42 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Sherwood crema
tancar

Sherwood crema

El príncep Joan ha decidit que l'única manera de trobar l'amagatall d'en Robin Hood és cremar el bosc de Sherwood. Quan en Robin i la seva colla s'adonen que el xèrif i els seus homes calen foc al seu voltant, proven de parar-los els peus de bades. En Robin, però, s'empesca com treure-li aquesta dèria incendiària al tirà: amagar al bosc el seu cavallet de fusta de quan era petit!

20:53 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Lladres invisibles
tancar

Lladres invisibles

Un lladre misteriós fa dies que saqueja el poble de Nottingham. Assabentats dels fets, en Robin i la seva banda desemmascaren de seguida els infractors: els ocells, entre ells el seu amic, en Bec. No triguen a esbrinar, tanmateix, que les aus actuen sota la influència d'un conegut malfactor, en Perdigan, que, un cop s'ha emparat dels estalvis dels vilatans, apunta al tresor reial i a una peça en concret, especialment valorada pel príncep Joan.

21:07 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La gran divisió
tancar

La gran divisió

Per sortir vius del Gran Canyó l'Aang ha d'aconseguir que dues tribus del Regne de la Terra que estan en guerra, facin les paus. Per fer-ho, haurà de posar a prova la seva habilitat com a pacificador. Tenint en compte que el conflicte fa 100 anys que dura, el nostre heroi haurà de demostrar que no és en va que l'hagin escollit per ser l'Avatar.

21:29 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La tempesta
tancar

La tempesta

Si vol lliurar-se dels malsons que no el deixen viure, l'Aang haurà de superar el sentiment de culpabilitat que l'envaeix des que va abandonar el seu paper d'Avatar, ara fa 100 anys. En Sokka s'ha quedat atrapat en una tempesta mortal a alta mar i l'Aang no pot perdre més temps. La vida del seu amic és a les seves mans...

21:52 La Pantera Rosa - Rosa a la garjola
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:24 Onze
07:55 Monster Jam - Monster Jam Anaheim ep.17
08:38 Ciclisme Volta Suïssa - Etapa 4
10:26 Hoquei patins femení - Hoquei patins femení Copa de la Reina: CP Voltregà Stern Motor-PHC Sant Cugat Quarts 1
12:30 Inside Espanyol - RCDE INSIDE: L'Espanyol, la nostra vida ep.1
tancar

RCDE INSIDE: L'Espanyol, la nostra vida ep.1

L'Espanyol en ple s'aboca a superar la fase de dol desprès del trauma del descens. Una catarsi total i rugent que es posa en marxa en tots els àmbits; en el vestidor, amb l'arribada providencial de Vicente Moreno i la reacció dels capitans; en la gestió i les finances; i amb els vincles amb els aficionats, tocats i sense poder esperonar l'equip dins de l'estadi. Les esperances troben fonament en una fantàstica arrencada de campionat.

12:57 Hoquei patins - Hoquei patins Copa del Rei: Recam Làser CH Caldes-CE Lleida Llista Blava Quarts 1
14:59 Natació artística - Natació artística Trofeu Ciutat de Barcelona: Preliminar rutina tècnica per equips
15:48 Ciclisme Volta Suïssa - Etapa 5
17:32 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada

17:54 Hoquei patins femení - Hoquei patins femení Copa de la Reina: Magic Studio CP Manlleu-Telecable HC Quarts 2
19:25 Monster Jam - Monster Jam Anaheim ep.17
20:08 Programes Externs Esports - NBA: Millors esmatxades Lebron James
20:16 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada

20:40 Hoquei patins - Hoquei patins Copa del Rei: Deportivo Liceo-CP Voltregà Stern Motor Quarts 2
23:00 Onze
00:33 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:57 Onze
02:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:54 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada

03:18 Ciclisme Volta Suïssa - Etapa 5
05:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

05:25 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada