TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:08 Ballem? - Ballem?
12:44 TV3xUnTub - 2022 Reset - resum
tancar

2022 Reset - resum

TV3 es prepara per fer un canvi radical a la seva graella, almenys per un dia, aprofitant l'entrada del nou any. Per això emetrà "2022 Reset", un especial festiu en què diferents presentadors de la cadena intercanviaran els seus platós habituals pels dels seus companys. Una divertida proposta que donarà pas a situacions imprevisibles entre les cares de TV3.

13:40 Zona zàping - Zona 2021
tancar

Zona 2021

"Zona zàping" ofereix el seu tradicional i particular resum de l'any. Un recull amb les millors imatges i les més divertides del món de l'esport i la televisió d'aquest any 2021.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Un home de família
tancar

Un home de família

UN HOME DE FAMÍLIA (A family man)

Direcció: Mark Williams
Guió: Bill Dubuque
Producció: Voltage Pictures, G-BASE, Zero Gravity Management
País: Estats Units
Any: 2016
Durada: 105 minuts
Fotografia: Shelly Johnson
Música: Mark Isham
Intèrprets: Gerard Butler, Alison Brie, Willem Dafoe, Gretchen Mol, Dustin Milligan, Alfred Molina, Kathleen Munroe, Anupam Kher, Stephen Bogaert, Max Jenkins, Sierra Wooldridge, Dwain Murphy, Russell Yuen, Julia Butters, Samuel Faraci, Mary Krohnert

Dane Jensen és un caçatalents de Chicago amb molt d'èxit a la seva feina i poc temps per a la seva família. Amb la jubilació del seu cap, creu que finalment ha arribat el moment d'estar al càrrec de l'empresa on treballa però, amb el diagnòstic de leucèmia del seu fill de deu anys, la seva vida i les seves prioritats canvien radicalment.

17:37 Tarda de cine - Sully
tancar

Sully

SULLY (Sully)

Direcció: Clint Eastwood
Guió: Todd Komarnicki (Llibre: Chelsey Sullenberg, Jeffrey Zaslow)
Producció: Warner Bros. / Village Roadshow / Malpaso Productions / Flashlight Films / The Kennedy/Marshall Company / RatPac-Dune Entertainment
País: Estats Units
Any: 2016
Durada: 91 minuts
Fotografía: Tom Stern
Música: Christian Jacob, Tierney Sutton Band
Intèrprets: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn, Autumn Reeser, Sam Huntington, Jerry Ferrara, Jeff Kober, Chris Bauer, Holt McCallany, Lynn Marocola, Max Adler, Valerie Mahaffey, Ashley Austin Morris, Michael Rapaport

Just després d'enlairar-se de l'aeroport de LaGuardia, a Nova York, un avió de la companyia US Airways topa amb un estol d'ocells, i els dos motors de l'aparell deixen de funcionar com a conseqüència de l'impacte. Els tècnics de control de trànsit aeri aconsellen als tripulants que tornin a LaGuardia, però el comandant Sullenberger, "Sully", amb 40 anys d'experiència com a pilot, s'adona que no aconseguiran arribar-hi a temps i decideix fer un aterratge d'emergència al riu Hudson. Contra tot pronòstic, totes les persones que anaven a bord sobreviuen. Els mitjans i la població de seguida aclamen Sully com un heroi, però la companyia aèria obre una investigació interna per determinar si el comandant va prendre la decisió correcta.

19:12 No tenim vergonya
19:18 25 anys de Musica global - Concert 25 anys de Música Global
tancar

Concert 25 anys de Música Global

El concert "Emociona't amb la SCCC, 25 anys de Música Global", fa repàs dels grans temes musicals dels grups més populars que han passat per la discogràfica Música Global.

21:00 Telenotícies vespre
22:06 Teatre - L'èxit de la temporada
tancar

L'èxit de la temporada

Sis amics que triomfen com a còmics a programes de ràdio i televisió decideixen unir-se per tirar endavant l'espectacle teatral "Romeu i Julieta" i així poder reivindicar-se com a intèrprets més enllà dels llocs comuns en què sembla que els encasellen. Un incident fortuït fa que l'espectacle no es pugui arribar a estrenar.

Vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat l'espectacle que no van fer en el passat. El món ha canviat, ells han canviat, les seves relacions, els seus cossos, el seu talent, els seus objectius vitals, la seva visió del teatre, les seves fòbies... Tot ha canviat.

Un espectacle a cavall entre la realitat i la ficció en què Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez i Jordi Ríos es retroben per servir una comèdia hilarant que reflexiona sobre l'amistat, el pas del temps, el triomf, la satisfacció vital i l'ofici dels còmics.

Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray i Israel Solà.

Repartiment: Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Macfer, Mònica Pérez, Jordi Ríos i Alba Florejachs
Una producció d'El Terrat

23:55 Pel.lícula - El pregó
tancar

El pregó

EL PREGÓ

Productores: El Terrat i Atresmedia,2016
Director: Dani de la Orden
Guionistes: David Serrano i Diego San José
Director de fotografia: Isaac Vila
Música: Christian Rey, Alex Llovet i Salvador Rey Nagel
Intèrprets: Andreu Buenafuente (Juan) i Berto Romero (Richi)

Van jurar que no es veurien les cares mai més. Però, per una quantitat raonable de diners, estan disposats a fer una excepció. Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90, han tocat fons. Quan els contracten per anar plegats a fer el pregó al seu poble natal, a Proverzo, no s'imaginen la que els ve a sobre. Les seves intencions d'arribar, guanyar-se els diners i sortir corrents es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals. Si en surten amb vida ja serà tot un èxit...

01:09 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

01:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - Los Toteros
05:00 Folc a l'estudi - Burruezo & Medievala Camerata
Progrmació BD ....
21:55 La parella (im)possible. Simfònica de cobla i corda de Catalunya - La parella (im)possible. Simfònica de cobla i corda de Catalunya
22:50 25 anys de Musica global - Concert 25 anys de Música Global
tancar

Concert 25 anys de Música Global

El concert "Emociona't amb la SCCC, 25 anys de Música Global", fa repàs dels grans temes musicals dels grups més populars que han passat per la discogràfica Música Global.

00:25 Els últims homes elefants - Els últims homes elefants
tancar

Els últims homes elefants

En una regió perduda de l'est de Cambodja viuen els bunongs, un poble indígena conegut per la seva habilitat capturant i domant elefants salvatges. Actualment, l'explotació de l'hàbitat d'aquests animals per cultivar-hi l'arbre del cautxú posa en perill un estil de vida en què persones i elefants han conviscut durant segles amb un estret vincle material i espiritual. En aquest documental, a través de diverses experiències personals, se'ns mostra una realitat poc coneguda i que està condemnada a desaparèixer.

01:47 La ciutat àrtica - Caçador i caçat
tancar

Caçador i caçat

Anchorage, la ciutat més poblada d'Alaska, està enclavada en un paratge natural on l'home i la bèstia es veuen abocats a conviure. Un dels animals que causen més preocupació és el llop, que hi està penetrant cada cop més buscant preses fàcils. Però aquest superpredador té un paper destacat en l'equilibri natural i, des d'institucions com el zoo d'Alaska, es fan mans i mànigues per a la seva conservació.

02:35 La ciutat àrtica - La ciutat dels ossos
tancar

La ciutat dels ossos

De les tres espècies d'os que viuen a Alaska, una, l'os negre, volta habitualment per Anchorage, la ciutat àrtica. Els seus residents tenen el cor dividit pel que fa a la presència d'aquestes bèsties de més de 150 quilos al pati de casa seva. Molts han vist com famílies senceres d'ossos tornen a casa seva cada primavera. Hi ha un moment a l'any, però, que la competència entre humans i ossos és més ferotge que mai: la setmana del Derbi del Salmó d'Anchorage.

03:23 La ciutat àrtica - Superrosegadors urbans
tancar

Superrosegadors urbans

Una de les bèsties salvatges amb qui comparteixen espai els habitants d'Anchorage, a Alaska, són els castors, els rosegadors més grans de l'Amèrica del Nord, capaços de transformar l'entorn... de vegades massa i tot! Tant o més problemàtics són els porcs espins; sobretot, per als gossos, que, quan s'hi emboliquen, en surten ben malparats. Més simpatia provoquen els emblemàtics ants, que campen lliurement per la ciutat i crien, fins i tot en patis particulars.

04:11 La vida secreta de les granotes - La vida secreta de les granotes
tancar

La vida secreta de les granotes

A les pantanoses selves de l'Índia, un grup de científics mira de salvar uns amfibis molt petits. Malauradament, un 80% de les 400 espècies d'amfibis de l'Índia està en perill d'extinció. El fotògraf i operador de càmera Vijay Bedi vol posar el focus sobre aquests animals tan petits que són tan vells com els dinosaures. En aquest viatge de tres anys, Bedi filma i documenta el comportament i la reproducció d'unes espècies de granotes molt peculiars.

05:05 Història de la Humanitat - El temps de l'imperi
tancar

El temps de l'imperi

En aquest segon episodi d'Història de la Humanitat, analitzarem el que s'anomena l'era del primer imperi, l'època en què es van establir els primers grans imperis del planeta, des de les dinasties xineses fins a Alexandre el Gran, que va fundar les bases de la civilització grega, i al mateix temps descobrirem els grans pensadors que van acompanyar aquest procés, des de Sòcrates fins a Confuci.

05:54 Videoclips - Rosalía - Dio$ no$ libre del dinero
05:56 Videoclips - Roigé - Reversible
Progrmació BD ....
06:00 Tex - L'ingredient secret
tancar

L'ingredient secret

El Miki és el cuiner de l'únic restaurant del poble, però no per això deixa de ser un gran xef. El Miki vol cuinar un plat molt especial, però per fer-lo necessita un ingredient molt difícil de trobar. El Tex s'oferirà per buscar-lo, ignorant que l'ingredient que vol el Miki neix dins una planta molt perillosa.

06:15 Tex - Canvis inesperats
tancar

Canvis inesperats

El Grog és un corb ambiciós i egoista, i és per aquest motiu que no té cap amic al poble. Però de cop i volta, tota la gent del poble adora el Grog i volen ser els seus amics. Això el permet aprofitar-se'n i prendre tot el que tenen de valor. El Tex descobrirà que el Grog té hipnotitzat gairebé tot el poble, però ara, la dificultat és aconseguir que el Grog els deshipnotitzi... però el Grog no li posarà gens fàcil.

06:26 Dinotren - Els increïbles germans Michelinoceras
tancar

Els increïbles germans Michelinoceras

La família Pteranòdon fa una excursió molt interessant al fons del mar amb el Dinotren. La mare porta la quitxalla a veure uns animals molt curiosos, els michelinoceras, que són uns mol·luscos carnívors que es desplacen molt de pressa pel fons del mar i que fan un espectacle de dansa molt bonic. Fins i tot el revisor, que és molt fan de la seva dansa, apareix a l'últim moment perquè no es vol perdre l'espectacle.

06:38 Dinotren - El Paulie Pliosaure
tancar

El Paulie Pliosaure

Avui la família Pteranòdon agafa el Dinotren per fer una excursió per dins del mar. El tren circula per sota de l'aigua per uns túnels especials. Els nens comencen a pensar com serien si visquessin al mar i el revisor informa el Buddy que hi ha uns animals marins carnívors com ell i de les dimensions dels T. rex: els pliosaures. El Buddy i els seus germans decideixen baixar a la seva estació.

06:48 Dinotren - L'Elmer visita el desert
tancar

L'Elmer visita el desert

El Buddy i la seva família van a buscar l'Elmer Elasmosaure, que viu sota el mar, per portar-lo a un lloc sorpresa on no ha estat mai, però que al final no li resultarà ser tan desconegut com esperaven els seus amics. Amb l'ajuda del revisor descobriran la relació que hi ha entre els grans oceans i els deserts de la Terra.

07:00 Leo, el guardabosc - L'elefant asiàtic
tancar

L'elefant asiàtic

El Leo troba un elefantet al jardí. Segons la informació que llegeix la Katie a internet, es tracta d'una cria d'elefant asiàtic. El Rocky els explica també que els elefants asiàtics estan en perill d'extinció per la desaparició del seu hàbitat. Els germans es posen immediatament en marxa per portar l'elefantet amb la seva mare i el seu ramat. Però pel camí troben un "ferotge" animal que els fa alentir el pas.

07:11 Leo, el guardabosc - La mona verda
tancar

La mona verda

Un petit mico se li està menjant el berenar al Leo. El nen li pregunta a la seva germana de quin mico es tracta, i la Katie descobreix que és una mona verda, en concret, un exemplar que algú ha portat il·legalment al país. Els germans es mobilitzen immediatament per portar l'animaló amb la seva mare, però, pel camí, cauen en un forat fet per caçadors furtius per atrapar animals salvatges.

07:20 Leo, el guardabosc - El pingüí ullgroc
tancar

El pingüí ullgroc

Un pingüí molt especial es fica dins de la caseta de l'Heroi. Resulta que és un pingüí ullgroc, un animal que està en perill d'extinció. El Leo i la Katie de seguida s'organitzen per portar-lo a Nova Zelanda perquè es reuneixi amb la seva parella, però, quan hi arriben, es troben uns turistes que molesten els pingüins fent-los fotos. Els germans i l'Heroi tindran una gran idea per solucionar el problema.

07:31 Louie - Louie, dibuixa'm una flor
tancar

Louie, dibuixa'm una flor

Avui en Louie vol fer un regal a la mare. Però no pot ser un regal qualsevol. Ha de ser ben bonic i ha de fer molt bona olor, com la mare! Ja ho té! Dibuixarà una torreta plena de flors! Però li queden tan boniques, que li fa pena arrencar-les. Com s'ho farà per regalar-les-hi? Se t'acut alguna idea? En Louie ja sap com s'ho farà! No t'ho perdis!

07:37 Louie - Louie, dibuixa'm una papallona
tancar

Louie, dibuixa'm una papallona

En Louie i la Yoko han conegut una eruga que està molt trista perquè es troba molt lletja. Com s'ho poden fer animar-la? Els nostres amics saben que aviat l'eruga es convertirà en un altre animaló que, per cert, és molt bonic! És clar! Amb un dibuix li poden ensenyar a l'eruga com serà d'aquí a un temps! Ja t'imagines què han de dibuixar, oi?!

07:44 Misha, la gata violeta - Les botes d'aigua
tancar

Les botes d'aigua

El pare sempre renya la Misha i el Guillem perquè salten als bassals. Per això, els compren unes botes d'aigua. El problema és que hi ha sequera i no plou. Finalment, quan plou, han de córrer a trobar bassals. Fins i tot el pare s'hi s'apunta.

07:50 Misha, la gata violeta - Salvem l'olivera
tancar

Salvem l'olivera

La Misha i companyia descobreixen que hi ha plans per tallar una olivera molt antiga que hi ha al parc. Ràpidament, s'organitzen i recullen firmes de tots els veïns del poble per demanar que no la tallin. Però quan van a portar-les a l'alcalde, potser ja és massa tard.

07:57 Els mixets - La nit de Cap d'Any
tancar

La nit de Cap d'Any

És la vigília de Cap d'Any i els pares han promès als mixets que, com que ja són grans, es podran quedar fins a la mitjanit per celebrar l'arribada de l'any amb els adults. Però a mesura que avança el vespre, als mixets els comença a venir la son. Com s'ho faran per mantenir-se desperts fins a les dotze?

08:02 Els mixets - El tren dels Mixets
tancar

El tren dels Mixets

Els mixets i els seus amics van a un parc d'atraccions on hi ha un tren de vapor infantil. En Tortell decideix ser el maquinista, mentre que la Dolça fa de revisora, en Flam fa de fogoner, i la resta fan de passatgers. El problema és que tothom vol ser maquinista i en Tortell no vol canviar de càrrec.

08:07 Els mixets - Els walkie-talkies
tancar

Els walkie-talkies

SINOPSI

Els pares regalen uns walkie-talkies als mixets perquè es puguin comunicar entre ells. Però la sorpresa vindrà quan els surti pel walkie-talkie la ràdio de la policia i hagin d'ajudar a resoldre una desaparició.

08:12 Mironins - En Blu i la pintura de la pau
tancar

En Blu i la pintura de la pau

La Ro i la Low dibuixen en el mateix llenç. Quan els seus traços es barregen, es cabregen i barallen. El Blu intenta frenar-los, però l'empipament va en augment i es llancen pintura. Una guerra de colors esclata en el museu. El Blu buscarà resguard en un quadre i allí descobrirà una forma molt original de sembrar la pau.

08:31 Els Dringuets - El guardaespatlles
tancar

El guardaespatlles

El Pankrat ajuda el Trapella a sortir d'una mena d'hamaca on s'ha quedat enredat, i aquest fet li canvia la vida. Ara el Trapella està convençut que està en deute amb el Pankrat i no el deixa sol ni un moment. Converteix casa seva en una fortalesa custodiada per un suposat os polar, i el persegueix allà on va fent-li de guardaespatlles. Al final, el Pankrat decideix tallar-ho d'arrel d'una manera ben creativa.

08:40 Els Dringuets - El tercer pis
tancar

El tercer pis

El Trapella veu el Vanya fent una maqueta d'un gratacel que és molt probable que el faci famós, i, entusiasmat amb la idea, convenç el Dinyok perquè construeixi un tercer pis a casa seva. El Dinyok i el Trapella són tots dos molt creatius, però, de fer cases, no és que en sàpiguen gaire, que diguem. El que d'entrada sembla una idea espectacular, pot acabar molt, però molt malament!

08:50 Els Dringuets - Una exclusiva de por
tancar

Una exclusiva de por

La Kotya vol que la nit de Halloween d'aquest any sigui memorable. Per crear un ambient de por, ha rodat una pel·lícula plena d'efectes terrorífics, però la resposta del públic ha sigut molt decebedora: tothom l'ha trobat d'allò més avorrida. A la Kotya no li queda cap altre remei que inventar-se una exclusiva de por al seu diari, amb un fantasma molt especial que es dedica a visitar els dringuets i donar-los ensurts.

09:03 La pel·lícula - Teresa i Tim
10:11 Els germans Kratt - Un Nadal animal (1a part)
tancar

Un Nadal animal (1a part)

Són les vacances de Nadal i, per celebrar-lo, l'equip dels germans Kratt s'agafa un descans de les seves aventures, però, quan estan a punt d'obrir els regals, sona l'alarma. Resulta que els malvats, el Zach, el Gormand i la Donita, estan capturant les cries de tots els animals que coneixen per convertir-les en adorns de Nadal. La festa l'hauran de deixar per més endavant, perquè ara el que han de fer és entrar en acció per salvar els seus amics i tornar-los a casa per Nadal.

10:33 Els germans Kratt - Un Nadal animal (2a part)
tancar

Un Nadal animal (2a part)

Els germans Kratt i tot l'equip han ajornat la festa de Nadal i persegueixen els malvats Gormand, Donita i Zach per rescatar els seus amics animals. Quan sembla que ho han aconseguit, els dolents fan servir les seves males arts per enganyar-los, els prenen tots els aparells i els abandonen al mig de l'oceà Àrtic. Ara només tenen un regalet que el Martin guarda a la butxaca i els animals de l'Àrtic per intentar salvar els seus amics.

10:54 Pat, el gos - El Caputxet no hi és
tancar

El Caputxet no hi és

El Norbert enxampa el Caputxet i el du a la protectora municipal. El Pat persegueix la seva furgoneta mentre els coloms intenten aturar-lo. Un cop a dins de la protectora, el Pat haurà d'aconseguir rescatar el Caputxet.

11:01 Pat, el gos - Un Nadal de màxima seguretat
tancar

Un Nadal de màxima seguretat

S'acosta el Nadal, i el Pat haurà de fer mans i mànigues perquè la Lola no faci cap trencadissa i es quedi sense regals.

11:08 Pat, el gos - Fem d'espies
tancar

Fem d'espies

La Lola i la Lucy fan servir un bolígraf amb tinta invisible per intercanviar missatges secrets. Però els coloms els prenen el bolígraf, i es fan invisibles per segrestar el Caputxet. El Pat entrarà en acció per recuperar el bolígraf.

11:16 Pat, el gos - La cangur de fures
tancar

La cangur de fures

Per poder robar la guardiola de la Lola, el Marcel li demana que cuidi el seu conillet, que en realitat és la seva fura Esquitllet disfressada. El Pat haurà de fer el possible per aconseguir sabotejar el seu pla recargolat.

11:23 Pat, el gos - Vinga, Pat!
tancar

Vinga, Pat!

La Lola i el Víctor tiren una tanda de penals per decidir qui es queda la pilota de futbol que pertanyia a la mare de la Lola. El Pat farà el que sigui per assegurar-se que el Víctor no fa trampes per guanyar la pilota.

11:29 Pat, el gos - Tancats al museu
tancar

Tancats al museu

La Lola i la Lucy van al museu per preparar una presentació de classe, però s'hi queden tancades a dins. El Pat les haurà d'ajudar a sortir, alhora que evita els dòbermans, que vigilen el museu.

11:37 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Sr. Colom 72
tancar

El Sr. Colom 72

Des que és la guardiana dels prodigis, la Marinette renuncia a l'amor i se centra a buscar la manera que Ladybug impedeixi les reakumatitzacions de l'Esfinx Fosc. Fins i tot quan l'Alya intenta fer-la canviar d'idea dient-li que l'Adrien i la Kagami han trencat, a la Marinette se li fica al cap que els ha de reconciliar en comptes d'aprofitar l'oportunitat per ella. Però el seu pla desastrós provoca la 72a reakumatizació del senyor Colom. Els seus ocells transformen les persones en coloms malèfics, fins i tot la Kagami i l'Adrien. La lluita de Ladybug ajudarà la Marinette a retrobar l'amor?

12:00 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Papu Noel
tancar

Papu Noel

La Marinette i tots els seus amics es preparen per celebrar la nit de Nadal, en família. Però per l'Adrien és un Nadal trist perquè és el primer que passa sense la seva mare. Enfadat perquè creu que el seu pare no el vol celebrar amb ell, s'escapa de casa disposat a eliminar tots els símbols de Nadal.

12:21 Oddbods - Fortuna de pega
tancar

Fortuna de pega

El Zee i l'Slick estan immersos en una marató del programa Splat Ninja quan, de sobte, esclata la televisió del Zee. A dins, hi troben un mapa del tresor. L'Slick es posa molt content, ja que s'imagina riqueses més enllà dels seus somnis, i decideix embarcar-se en un viatge amb el Zee per anar a la cerca del tresor. Però el Zee, consumit per la trista pèrdua de la seva estimada tele, és pràcticament incapaç de moure's.

12:28 Oddbods - Dia gris
tancar

Dia gris

La Newt està decidida a fer una festa d'estiu perfecta pels seus amics, inspirada en una sessió fotogràfica d'una revista. Però quan arriba el gran dia, s'adona que el seu jardí està molt més sec del que a ella li agradaria. En veure un dels invents meteorològics de la Bubbles, aconsegueix persuadir-la perquè la deixi utilitzar-lo i que el seu jardí aguanti la calor. Això no obstant, la seva impaciència fa que la Newt acabi amb un núvol de pluja que la persegueix per tot arreu.

12:37 Oddbods - Un problema grandiós
tancar

Un problema grandiós

Sense saber-ho, el Zee es menja les reserves que un os havia acumulat per passar l'hivern, i s'endú les restes a casa seva. Amb elles, també s'emporta cap al veïnat un problema ben gran i pelut. Com podrà desfer-se'n, el Zee, abans que l'os se'l mengi?

12:44 Els bons ossos bruns - El Vick s'ha tornat boig
tancar

El Vick s'ha tornat boig

En una persecució amb els ossos, el Vick pateix un fort cop al cap i queda inconscient. Quan es desperta, li ha canviat totalment la personalitat i és com un nen petit que només juga i plora. Els Bruc i el Barzer aviat acabaran ben tips dels capricis del seu nou amic.

12:56 Els bons ossos bruns - A ballar!
tancar

A ballar!

El Vick té una estora de ball a casa i la posa al mig del bosc perquè els ossos s'hi entretinguin ballant i el deixin treballar en pau. Però al Bruc se li acut desafiar el llenyataire a una competició de ball: si el Vick perd haurà de plantar mil arbres.

13:06 Els bons ossos bruns - Acabat de pintar
tancar

Acabat de pintar

El Vick voldria tenir una casa més gran i més maca però, com que no té diners, es conforma a pintar-la per donar-li un altre aire. El Bruc i el Barzer aprofiten que el llenyataire està distret amb els pinzells i el cubell de pintura per fer-li bromes pesades.

13:18 Mike el magnífic - El millor del concurs
tancar

El millor del concurs

Quan la Louise anuncia que hi ha un concurs per a gossos al poble i pregunta si hi poden inscriure el Mike, la mare es fa un tip de riure i diu que el Mike no és un gos atlètic. Ferit en l'orgull, el Mike demanarà ajuda a les tortugues esportistes i a la gosseta Iris per muntar una pista d'entrenament i posar-se en forma per al concurs.

13:25 Mike el magnífic - Tortugues elèctriques
tancar

Tortugues elèctriques

Fa un dia espantós, amb llamps i trons, i el Mike vol aprofitar que l'Stephen ha marxat a la feina per fer servir la seva butaca de massatges. Però, a fora, els ossos rentadors Freddy i Mercury tenen enveja i entren a la casa per fer-ne fora el Mike i aprofitar ells la butaca. Per recuperar-la, el Mike demanarà ajuda a les tortugues Athos, Portos i Aramis.

13:31 Mike el magnífic - El gat blanc
tancar

El gat blanc

El Mike i l'Iris juguen a escacs al jardí quan apareix un gatet blanc adorable i famolenc. Sembla que podria ser el company de jocs perfecte per al Fluffy, però, per alguna raó misteriosa, ben aviat el Mike es troba havent de salvar el Fluffy de situacions molt perilloses cada dos per tres i de seguida sospita que el gatet blanc hi pot tenir alguna cosa a veure. I és que les aparences enganyen.

13:38 Mike el magnífic - Un regal magnífic!
tancar

Un regal magnífic!

És l'aniversari de la gosseta Iris i el seu amo li regala una trista galeta. Per sort, el Mike és molt més considerat i li ha preparat una festassa amb globus i una pinyata en forma d'unicorn. Però els ossos rentadors Freddy i Mercury decideixen robar la pinyata per quedar-se els caramels. L'heli de la bombona per inflar els globus farà que la lluita per la pinyata esdevingui un combat aeri.

13:45 Mike el magnífic - El Hoverboard
tancar

El Hoverboard

El Tom és el rei del hoverboard, aquesta mena de monopatí elèctric horitzontal de dues rodes, i no para de jugar amb ell al jardí de casa, cosa que atrau ràpidament l'atenció dels ossos rentadors Freddy i Mercury. De manera que, quan el nen ha de marxar a l'escola, els ossos rentadors se n'apoderen per utilitzar-lo en els seus plans de robar a la casa. El Mike reclutarà les tortugues per recuperar-lo.

13:53 Gos pudent - El Gos Pudent, al centre de la terra
tancar

El Gos Pudent, al centre de la terra

El Gos Pudent i el Gat Xafat troben una caixa de menjar caducat, un veritable tresor. En Bernard els convenç que guardin tot el menjar en un vell refrigerador abandonat, que després roba a través d'un forat al fons de la nevera. Quan el Gat Xafat descobreix que tots els seus queviures han desaparegut, acusa en Bernard. En Bernard improvisa mentides per sortir-se amb la seva: la nevera és, de fet, una màquina que transporta al centre de la Terra.

14:05 Gos pudent - El Gos Pudent busca xais
tancar

El Gos Pudent busca xais

Com que aquesta nit al Gos Pudent li costa agafar el son, el Gat Xafat li ensenya a comptar ovelles. Pero? el Gos Pudent no sap com e?s una ovella i aleshores el Gat Xafat n'hi dibuixa una.

14:16 Gos pudent - L'estrella del Gos Pudent
tancar

L'estrella del Gos Pudent

Avui neva! El Gos Pudent atrapa un floc que cau del cel i ell es pensa que e?s una estrella. Decideix oferir-la a la Gracieta, però, quan ella arriba, l'estrella que tenia a la ma? ha "desaparegut" misteriosament. No passa res. Decideix trobar-li una altra estrella de seguida.

14:29 La Pantera Rosa - Plasma rosa
14:35 La Pantera Rosa - Mantinguem el bosc rosa
14:40 La Pantera Rosa - La puça rosa
14:45 La Pantera Rosa - Taf-taf rosa
14:51 La Pantera Rosa - Una mosca al rosa
14:57 El xai Shaun - L'inquilí astut
tancar

L'inquilí astut

Quan un dels porcs intenta fer-se amic del Timmy, els seus companys el desterren per tenir un comportament molt poc porcí. Les ovelles el porten a la granja i intenten convertir-lo en l'arquetip de la sofisticació porcina. Però ja saben bé qui han convidat a casa seva?

15:04 El xai Shaun - El granger hippy
tancar

El granger hippy

El granger està estressat i ja està fart de la granja i dels animals. Se'n va d'una revolada amb la maleta però torna gairebé immediatament, igual però una mica diferent. La granja es transforma en una comuna hippy on s'aboleixen les feines i les obligacions i s'encoratja els animals a expressar-se lliurement.1

15:10 El xai Shaun - Espatllat
tancar

Espatllat

Quan el granger es queda tancat al lavabo, en Bitzer ha d'anar a buscar paper de vàter per a ell urgentment. Tots els esforços que fa acaben malament i llavors recluta en Shaun i tot el ramat perquè l'ajudin.

15:18 El xai Shaun - Coses d'oques
tancar

Coses d'oques

El Goz, un pollet d'oca que acaba de sortir de l'ou, perd l'últim vol per tornar a casa però el Shaun i els altres de seguida l'acullen al ramat. Al Goz li agrada la vida a la granja però no tots entenen el seu sentit de l'humor. Al final s'enyora de casa i decideix que ja és hora de tornar-hi. Com podrà ajudar el Goz a reunir-se amb els seus pares, el Shaun?


1

15:24 El xai Shaun - El robatori de l'osset de peluix
tancar

El robatori de l'osset de peluix

El granger descobreix que es poden guanyar molts diners amb joguines antigues. Quan troba l'osset de peluix del Timmy el fica en una caixa forta d'última generació convençut que val una fortuna. Com s'ho faran el Shaun i els altres per recuperar l'osset de la gran fortalesa i tornar-lo al pobret Timmy?

15:31 La pel·lícula - Al sostre del món
16:50 Mike el magnífic - Busca, Mike, busca
tancar

Busca, Mike, busca

Mentre el Mike es mira enamorat l'Iris, que pren el sol al jardí de casa seva, un cop sobtat de vent s'endú la preciosa pamela que duia la gosseta. I mentre el Mike està distret mirant de recuperar el barret, els ossos rentadors Freddy i Mercury entren a casa seva per engegar la màquina de fer crispetes. El Mike recorrerà a l'ajuda d'un dron per mirar de recuperar el barret i alhora posar a ratlla els ossos rentadors.

16:57 Mike el magnífic - Emmanillat
tancar

Emmanillat

Mentre remenen una caixa de joguines al jardí dels Mikkelsen, els ossos rentadors Freddy i Mercury troben unes manilles de joguina i aprofiten que el Mike està distret per emmanillar-li les potes del darrere. Així, amb el Mike emmanillat, podran saquejar la casa sense que ningú els molesti. Però, malauradament per ells, el Mike comptarà amb uns aliats inesperats, les seves amigues, les tortugues Athos, Portos i Aramis.

17:04 Mike el magnífic - La invitació
tancar

La invitació

El Mike no se'n sap avenir: la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, el convida a casa seva a menjar uns pastissets. Aleshores el Mike s'adona que va tot brut i que no es pot presentar d'aquella manera a casa de la seva enamorada, i decideix anar-se a rentar. Però, mentrestant, apareixen els ossos rentadors Freddy i Mercury disposats a saquejar la casa dels Mikkelsen i la cosa es complica.

17:11 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Fu Furiós
tancar

Fu Furiós

La Marinette coneix Su-Han, el guardià celestial dels prodigis. Sap que ella és Ladybug i vol que li torni la capsa dels prodigis, convençut que l'ha robada. Quan Su-Han s'assabenta que l'hi va donar el mestre Fu, decideix castigar-lo i li pren el seu bastó de guardià. Amnèsic, Fu no reconeix el guardià celestial i el pren per un lladre. Quan se sent atacat s'enfada molt i és akumatitzat. Es tranforma en Fu Furiós i vol que Su-Han li torni el bastó i que li demani perdó. Ladybug aconseguirà salvar el mestre Fu i demostrar que és digna de ser la guardiana dels prodigis?

17:34 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Pitjokella
tancar

Pitjokella

La Marinette coneix la Zoé. De seguida es cauen bé mútuament, però la Marinette no sap que la Zoé és germana de la Chloé. La Chloé obliga la Zoé a ser dolenta amb la Marinette per guanyar-se un lloc a la família Bourgeois. Per la Chloé hi ha dos tipus de persones: les que trepitgen els altres i les que els altres les trepitgen. La Zoé dubta entre la Marinette i la Chloé i l'akumatitzen i es transforma en Pitjokella, una versió gegant de la Chloé que absorbeix la gent amb les sabates. Ladybug i el Gat Noir no poden permetre que els trepitgi si la volen aturar!

17:56 Zoom, el dofí blanc - Boda a Maotou
tancar

Boda a Maotou

Per tenir més clients al seu restaurant, la Maéva decideix organitzar bodes a Maotou. El Yann li proposa gravar un vídeo promocional pel seu projecte i convenç l'oncle Patrick perquè faci el paper de nuvi. Tot va de primera fins que el Ramana anuncia que... ha fet una cerimònia de debò i que la Maéva i el Patrick estan casats! La Maéva i la Timéti han d'anar a viure al galió fins que trobin una solució. Però la convivència no serà bufar i fer ampolles.

18:08 Zoom, el dofí blanc - Un equilibri fràgil
tancar

Un equilibri fràgil

S'organitza un gran banquet per una reunió de tots els caps de l'arxipèlag i el Yann, el Zoom i l'Auru descobreixen que una alga estranya cobreix la barrera de corall i que els crancs se'n van de les aigües de Maotou. Tampoc no veuen taurons enlloc. Hi ha alguna cosa que altera l'ecosistema, però què?

18:19 Zoom, el dofí blanc - La llegenda del dofí rosa
tancar

La llegenda del dofí rosa

El Yann i els seus amics troben un increïble dofí rosa i el bategen amb el nom de Rosie. Però la notícia produeix pànic al poble. L'arribada a Maotou del dofí rosa seria una profecia que anunciaria una catàstrofe sense precedents. El dofí rosa se n'ha anar de seguida! El Yann no creu en la profecia i s'oposa als vilatans. La baralla els distreu d'un altre perill que plana sobre el Rosie i sobre Maotou.

18:31 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un aniversari d'allò més sorprenent
tancar

Un aniversari d'allò més sorprenent

És l'aniversari del rei Ricard, i el seu germà, el príncep Joan, li ha preparat una festa per humiliar-lo. Amb l'ajuda d'en Ralf i en Rolf, truca les proves per guanyar sempre ell. Quan en Robin se n'adona, però, intervé de manera que qui surt malparat és el príncep. Al final hi ha un castell de focs i tota la cort en queda meravellada i desitja llarga vida al rei.

18:42 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'ou del drac
tancar

L'ou del drac

Els guàrdies del príncep Joan requisen una gallina a una camperola que, indignada, demana auxili. En Robin Hood la sent i ordeix un estratagema per recuperar-la: vendre al príncep un "ou de drac". L'ou és de gallina, de fet, però enganya el príncep i, també, en Derke, que se l'emporta amb l'esperança de no ser l'últim drac sobre la Terra. Enfurismat, el príncep Joan recupera l'ou, però, quan aquest fa eclosió al castell, és la riota de tothom.

18:55 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Sherwood crema
tancar

Sherwood crema

El príncep Joan ha decidit que l'única manera de trobar l'amagatall d'en Robin Hood és cremar el bosc de Sherwood. Quan en Robin i la seva colla s'adonen que el xèrif i els seus homes calen foc al seu voltant, proven de parar-los els peus de bades. En Robin, però, s'empesca com treure-li aquesta dèria incendiària al tirà: amagar al bosc el seu cavallet de fusta de quan era petit!

19:06 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un membre nou de la colla
tancar

Un membre nou de la colla

Provant de parar una trampa a en Robin i la seva colla, el príncep Joan rep un fort cop al cap i perd la memòria. En Robin hi veu una oportunitat de recuperar l'or dels vilatans: fa que el príncep sigui un membre més de la banda i els ajudi a esmunyir-se al castell. Un cop dins, el príncep Joan recobra la memòria; així i tot, no pot evitar que en Robin l'engalipi un cop més.

19:18 Els germans Kratt - El viatge de l'heroïna (1a part)
tancar

El viatge de l'heroïna (1a part)

Per Nadal l'Aviva li va regalar al Chris un val per un Saltatemps. Encara no l'ha pogut fabricar però ja n'ha fet un dels elements més difícils: el propulsor temporal. El problema és que els ha caigut a l'aigua i ha quedat enganxat a un salmó roig que acaba de començar la migració riu amunt cap al lloc on va néixer. L'equip dels germans Kratt fa tot el possible per recuperar-lo.

19:39 Els germans Kratt - El viatge de l'heroïna (2a part)
tancar

El viatge de l'heroïna (2a part)

L'equip dels germans Kratt continua el seu viatge riu amunt seguint l'Heroïna i el salmó que té el propulsor temporal en el seu trajecte cap al lloc on van néixer. Però no sembla que hagi de ser gens fàcil, el riu és ple de perills i només hi arriba un salmó de cada mil. L'equip dels germans Kratt haurà de recórrer a uns quants poders animals per ajudar-los i mirar de recuperar el propulsor temporal.

20:02 Gos pudent - El tresor del Gos Pudent
tancar

El tresor del Gos Pudent

El Gos Pudent troba entre les escombraries un dispositiu visualitzador View-Master. Les imatges de pirates que veu al dispositiu l'impressionen tant que no para de somiar-hi despert. Al seu costat, el Vivi i Mimi tenen la intencio? d'atracar una joieria. Per fer-ho, primer atraquen una botiga de pales i despre?s una botiga de maletes. El Gos Pudent esta? convenc?ut que so?n pirates i els vol ajudar a trobar el tresor...

20:14 Gos pudent - El Gos Pudent, a la lluna
tancar

El Gos Pudent, a la lluna

El Gos Pudent voldria trobar extraterrestres que viuen a la Lluna. Amb l'ajuda del Gat Xafat, construeix un coet. Pero? el Bulldog i el Chihuahua hi veuen l'ocasio? per descobrir finalment el poder secret del Gos Pudent...

20:25 Gos pudent - El Gos Pudent, cuiner
tancar

El Gos Pudent, cuiner

Al Gos Pudent se li ha ficat al cap participar en un concurs de cuina organitzat per en Bernat, la rata, per guanyar la tassa que substitueixi perfectament el plat de cera?mica del Gat Xafat que es va trencar per culpa seva.

20:38 Hardball - El torneig local
tancar

El torneig local

En Mikey i la Tiffany han format una parella de dobles, amb en Jerry, la Salwa i la Prisha d'entrenadors. Junts, han creat l'equip Mahaki, que aspira a arribar al torneig estatal de dobles. Tot va sobre rodes, fins que arriben a l'escola dos alumnes nous, els bessons Volkov, que són uns asos del quatre quadrats i amenacen de destronar l'equip Mahaki. Mentrestant, en Jerry se'n va d'intercanvi a Austràlia Occidental, tot i que es manté en contacte amb els seus companys.

21:02 Jamie Johnson - L'escorpí
tancar

L'escorpí

SINOPSI En Boggy té la sensació que tots els seus amics fan coses noves menys ell i decideix deixar de fer de mascota i convertir-se en caçatalents pel nou equip de la Jack: el Phoenix FC. La seva primera missió és buscar un porter perquè no s'hi hagi de posar la Jack, però el candidat que troba és una mica problemàtic. Per la seva banda, en Jamie no està gaire content amb les decisions de l'entrenador del Foxborough.

21:32 Pat, el gos (especials) - El Pat Noel
tancar

El Pat Noel

És el dia abans de Nadal i a casa de la Lola enllesteixen els preparatius per mirar de passar unes festes fantàstiques. Però al Víctor li truquen els seus pares i li diuen que per culpa d'una nevada estan bloquejats a l'aeroport i no arribaran a temps per passar junts la nit de Nadal, i que s'haurà de quedar a casa de la Lola.

Progrmació BD ....
06:26 Temps de neu - El referent muntanyenc de Kilian Jornet: Jordi Pons, 89 anys i en actiu!
tancar

El referent muntanyenc de Kilian Jornet: Jordi Pons, 89 anys i en actiu!

La recepció amb el dictador Francisco Franco (1974), les seves aventures al tren per poder arribar i esquiar a la Molina (1951), l'estraperlo en els viatges de tornada a Barcelona, la seva particular visió de la muntanya renegant dels "himalaiaistes", els seus inicis com a esquiador de fons perquè no es podia pagar els remuntadors, la seva passió per l'escalada¿ Jordi Pons és un pou d'anècdotes i vivències. Amb 89 anys, pròtesi de fenol i el cap ben clar, Jordi Pons (1933) continua sent un exemple i un referent per a diverses generacions de muntanyencs.

06:49 E3 - Ignasiana BTT en primera persona
07:11 Esportcat - Automobilisme: Andros Trophy Andorra
07:57 No tenim vergonya - NTV Esports 14
08:25 No tenim vergonya - NTV Esports 15
08:52 No tenim vergonya - NTV Esports 16
09:20 No tenim vergonya - NTV Esports 17
09:49 Dakar - Un Dakar de pel.lícula
tancar

Un Dakar de pel.lícula

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

10:33 Dakar - Dakar 2019 100% Perú: La pel.lícula
tancar

Dakar 2019 100% Perú: La pel.lícula

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

11:39 Dakar - El Dakar descobreix Aràbia: La pel.lícula
tancar

El Dakar descobreix Aràbia: La pel.lícula

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

13:03 Dakar - Dakar 2021: La pel.lícula
tancar

Dakar 2021: La pel.lícula

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

14:24 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

14:45 Esportcat - Automobilisme: Andros Trophy Andorra
15:31 E3 - Resum WRC 2021
16:23 Zona zàping - Zona 2021
tancar

Zona 2021

"Zona zàping" ofereix el seu tradicional i particular resum de l'any. Un recull amb les millors imatges i les més divertides del món de l'esport i la televisió d'aquest any 2021.

17:06 Messi, el desè art - Messi, el desè art
tancar

Messi, el desè art

Messi, el desè art és un documental que es qüestiona si el futbol de Lionel Messi es pot considerar art.
Conduït per RAMON Gener i amb la participació d'excompanys, entrenadors i rivals de Messi, el programa fa un repàs dels moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la seva carrera al Barça com a professional.

18:20 E3 - Xavi, l'herència continua
18:59 E3 - La vida d'un somni
20:30 Dakar - Dakar 2022: Etapa pròleg
tancar

Dakar 2022: Etapa pròleg

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

21:28 Sala de Premsa - Xavi Hernández
21:48 Billar a 3 bandes - Billar a 3 bandes: Ciutat de Barcelona Final
22:52 No tenim vergonya - NTV Esports 19
23:20 No tenim vergonya - NTV Esports 14
23:49 E3 - NBA: Els 30 millors triples de Curry
00:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:26 Dakar - Dakar 2022: Etapa pròleg
tancar

Dakar 2022: Etapa pròleg

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 44a edició. Xavi Guillén és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Noel Rodríguez amb l'especialista Marc Guasch.

01:23 Especials Esports - Gala Pilota d'Or 2021
tancar

Gala Pilota d'Or 2021

La gala de la Pilota d'Or consagrarà les millors futbolistes de la temporada. I, aquest cop, la gran favorita és una jove de Mollet de Vallès. Alexia Putellas, capitana del Barça. En la categoria masculina, Leo Messi busca la seva setena Pilota d'Or.

03:01 No tenim vergonya - NTV Esports 17
03:30 Futbol Sala - Barça-Ribera Navarra
04:59 Extreme E - Regne Unit