Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 25/09/09
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Llom de xai amb trompetes de la mort i polenta
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1845
tancar

Cap. 1845

En Peris i l'Àlex, preocupats, pugen al pis a buscar en Fidel. La Maise s'endurà una sorpresa que no s'esperava, segurament... La policia busca en Iago, que no ha anat a la presó. El negoci d'en Paco funciona de meravella..., d'amagat de la Paquita. En Marcel torna amb sorpreses que preocupen en Fede. Avui sabrem què va passar entre en David i la Marta.

16:30 Divendres
18:10 Les germanes McLeod - Cap. 49 A prova
tancar

Cap. 49 A prova

Craig i un parell d'amics més preparen bromes pel comiat de solter d'Alberto; una consisteix a segrestar-lo i deixar-lo enmig del no-res. Quan Jodi se n'assabenta, s'encén d'indignació i, juntament amb Craig, surt a buscar Alberto. Mentre el busca, Craig cau per un barranc i queda malferit. Jodi l'atén com pot i junts continuen buscant. Finalment localitzen una cabana abandonada entre els matolls. Jodi fa un foc per mantenir l'escalfor i, tot xerrant, Craig pregunta a Jodi per què s'ha de casar amb Alberto i no amb ell.

19:00 Just for laughs
19:25 Bocamoll
20:00 Esport Club - Cap. 25
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Avui, divendres, en les passejades amb el doctor Martí Boada, anirem fins a la Reserva Natural de Sebes. Aquí, ens sortiran al pas imatges idíl·liques en què es confonen les crins blanques dels cavalls amb les canyes i els seus plomalls. El naturalista ens explicarà com aquesta troballa és molt més que una casualitat: un model de gestió del paisatge equilibrat. Blauets, martinets i salzes blancs també ens esperen amb alguna sorpresa.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping - Zona zàping
22:20 La gran pel·lícula - Hostage
tancar

Hostage

Jeff Talley, un negociador de la policia de Los Angeles, queda molt afectat després que en una missió seva moren dos innocents. Jeff decideix traslladar-se a un lloc més tranquil i opta per convertir-se en el nou cap de la policia de la petita ciutat de Bistro Camino. Però els fantasmes de Jeff tornen quan tres adolescents volen robar en una casa molt luxosa i agafen la família que hi viu com a ostatges. El propietari de la casa està vinculat a una xarxa de delinqüents organitzats i la situació es complica fins al punt que la dona i la filla de Jeff s'hi veuran involucrades.

00:15 Pel·lícula - Súper Mario Bros
tancar

Súper Mario Bros

La pel·lícula està basada en un popular videojoc del qual pren el nom, i explica les aventures protagonitzades per dos germans lampistes, Mario i Luigi, que han d'alliberar el món de l'amenaça d'una civilització de rèptils intel·ligents. Aquests éssers viuen en una dimensió paral·lela a la nostra, a prop de Brooklyn, i pretenen conquistar la Terra.

02:00 Divendres
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Viatges per la natura - L'Eifel agrest
tancar

L'Eifel agrest

El curs de l'Eiffel ha creat una zona molt especial enmig de la regió muntanyosa d'Alemanya. El passat volcànic de l'indret és visible per tot arreu, cons d'antics volcans dibuixen el terreny i de fonts subterrànies emergeix un gas verinós que constitueix una trampa mortal per a molts animals. Una gran varietat d'insectes envolten flors extremadament rares, mentre que granotes, ratapinyades, serps i llangardaixos també s'hi deixen veure. Una de les atraccions de la zona són el "Ulls de l'Eiffel" uns petits llacs d'aigües tranquil·les que la llum de la posta del sol i la boira de les matinades fa que es converteixin en indrets plens de misteris i de secrets.

07:45 Secrets de la natura - L'ós d'antifaç: El cap als núvols
08:10 Curiositats del món animal - Beneath the trees - Rain forests
08:15 Viure Catalunya - Alfarràs
08:30 Trasllats colossals - Màquines immenses
tancar

Màquines immenses

A Anglaterra, Alf Arnold, transportista de mercaderies pesants, du a terme la proesa gens envejable de dur durant més de 300 km uns vagons de metro nous de trinca per les carreteres britàniques. A Manitoba, el Canadà, seguim atentament el viatge de dos buscadors de derelictes que intenten rescatar un avió del fons d'un llac.

09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 Pedres vives - Pedres vives. Sota les pedres
09:55 Sensació de perill - Sensació de perill
tancar

Sensació de perill

Aquest documental explora un fenomen que no havia estat estudiat gaire fins ara: la manera que tenen els animals de tot el món d'utilitzar els seus sentits per predir desastres. Sense of danger s'endinsa en el tema parlant amb especialistes i experts, que ara comencen a entendre el que els fans dels animals sempre havien sospitat: que els nostres amics animals tenen un sentit especial, molt més desenvolupat que qualsevol humà, que els serveix com un sistema d'alarma en moments de perill. El documental presenta els punts de vista d'aquells que escolten els animals en oposició als escèptics que creuen que tot això no és més que una llegenda.

10:45 Globeriders - El nord de Tailàndia
11:35 La meva cuina grega
12:00 Automobilisme - 1a sessió entrenaments lliures G. P. de Singapur
13:35 Herois quotidians - Cap. 13
14:05 RITMES
14:05 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Secrets de la natura - Els termiters: Pilars de la comunitat
15:30 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. de Singapur
17:05 Curiositats del món animal
17:15 Catalunya des de l'aire - Els monuments
17:45 Veterinaris - Veterinaris
tancar

Veterinaris

El Pepe és empremtador d'animals. És el responsable del Centre de Fauna de les Planes de Son, al Pallars Sobirà, un projecte de la Fundació Territori Paisatge de Caixa Catalunya. El Nyik, el cabirol, viurà al Centre de Fauna. La seva funció és educativa: la gent podrà veure de prop com és l'animal i el seu entorn. El Centre de Fauna rebrà també un nou inquilí, la Guilla, una guineu. La hi portaran la Pepa i el Toni, amb qui ha viscut sempre. La senyora Anna té un gos, el Nuk. El gos li fa molta companyia, però tenen problemes de convivència. Per això, la senyora Anna ha decidit anar a veure la Victòria, que és etòloga, especialista en el comportament dels animals. Al Zoo de Barcelona hi ha 4 exemplars de tití pigmeus. Un d'ells, el mascle, té problemes de vista. El Jesús, el veterinari del parc ha fet venir la Teresa, que és oftalmòloga perquè li faci una revisió. El Pusi, un gos de 3 anys l'han portat a l'Hospital Molins perquè té una infecció al ronyó. El gos el sotmetran a diferents proves per determinar l'origen de la malaltia.

18:15 L'empremta dels dinosaures - L'empremta dels dinosaures
tancar

L'empremta dels dinosaures

A les muntanyes de l'Atles, al Marroc, es troben les petjades d'una espècie desconeguda de dinosaure que podria haver viscut fa 180 milions d'anys. Dos paleontòlegs de renom mundial, Dale Russel, de la Universitat de Carolina del Nord, i Philippe Taquet, del Museu d'Història Natural de París, investigaran i reconstruiran l'esquelet fossilitzat del dinosaure vegetarià més antic de la Terra. Aquesta descoberta dóna una informació vital per saber més coses d'un període força desconegut.

19:05 La meva cuina grega
19:30 CANON
19:30 Cànon Lletres - Isabel Allende
tancar

Isabel Allende

Isabel Allende és una de les dones més famoses del món. És una activista amb consciència del poder i la política, però també és una escriptora amb un toc sensual. Unes filmacions en Súper 8 ens mostren aspectes extraordinaris de la vida de l'escriptora, des de la seva infància a Xile fins que va formar la seva pròpia família. També descobrim els costats foscos de l'escriptora, que s'obre als espectadors a través d'unes entrevistes molt íntimes. Aquest documental va teixint anècdotes i imatges d'Isabel Allende en un document històric contemporani que a la vegada resulta molt poètic.

20:30 Trasllats colossals - Càrregues llargues
tancar

Càrregues llargues

A Omaha, Nebraska, dues de les locomotores de vapor més grans del món s'han de desplaçar uns 3 quilòmetres travessant la ciutat fins a un turó proper per participar en una exhibició commemorativa

21:20 In situ
21:30 Karakia - El Gran Nord-2
tancar

El Gran Nord-2

En aquest capítol, continuarem, des de Catalunya, acostant-nos al Canadà i al seu gran territori. Parlarem de les praderies, que s'estenen al centre del país i de les províncies marítimes, a l'est, del peix i el marisc que marquen la seva gastronomia. El llegat indígena té molta força en aquella zona i conviu amb el gran nombre de cultures europees que van colonitzar el Canadà, una terra d'oportunitats orgullosa de la seva actual diversitat. En Danny va canviar la badia de Saint John per viure als afores de Sant Pere de Vilamajor. Descendeix del poble algonquí, que va habitar durant segles les costes de New Brunswick. D'aquesta cultura nativa va aprendre a apreciar productes com els cramberry, els nabius, protagonistes d'una salsa que acompanya una amanida de vieires.

22:10 Thalassa
23:00 Sputnik - Pet Shop Boys: A life in pop
tancar

Pet Shop Boys: A life in pop

Neil Tennant i Chris Lowe formen un dels equips més famosos del pop. Sota el nom de Pet Shop Boys, han sabut transmetre una visió intel·ligent i lúcida del món a través de cançons dissenyades per fer ballar. Però Tennat i Lowe també s'han apropat al teatre, al cinema i als escenaris dels musicals. Aquesta setmana repassem la carrera dels Pet Shop Boys amb un documental que va des dels seus orígens fins a la gravació del seu últim disc d'estudi, "Fundamental".

23:55 RITMES
23:55 Ritmes concert - Mishima
tancar

Mishima

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli. Així doncs, els Mishima són, a hores d'ara, una de les bandes indiscutibles del panorama català. A Ritmes Concert us oferim el concert que van fer a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril. Una oportunitat per sentir i veure els Mishima més actuals, més madurs i més consolidats.

00:35 Territoris Mediterrani
01:05 CANON
01:05 Cànon Lletres - Isabel Allende
tancar

Isabel Allende

Isabel Allende és una de les dones més famoses del món. És una activista amb consciència del poder i la política, però també és una escriptora amb un toc sensual. Unes filmacions en Súper 8 ens mostren aspectes extraordinaris de la vida de l'escriptora, des de la seva infància a Xile fins que va formar la seva pròpia família. També descobrim els costats foscos de l'escriptora, que s'obre als espectadors a través d'unes entrevistes molt íntimes. Aquest documental va teixint anècdotes i imatges d'Isabel Allende en un document històric contemporani que a la vegada resulta molt poètic.

02:00 Karakia - El Gran Nord-2
tancar

El Gran Nord-2

En aquest capítol, continuarem, des de Catalunya, acostant-nos al Canadà i al seu gran territori. Parlarem de les praderies, que s'estenen al centre del país i de les províncies marítimes, a l'est, del peix i el marisc que marquen la seva gastronomia. El llegat indígena té molta força en aquella zona i conviu amb el gran nombre de cultures europees que van colonitzar el Canadà, una terra d'oportunitats orgullosa de la seva actual diversitat. En Danny va canviar la badia de Saint John per viure als afores de Sant Pere de Vilamajor. Descendeix del poble algonquí, que va habitar durant segles les costes de New Brunswick. D'aquesta cultura nativa va aprendre a apreciar productes com els cramberry, els nabius, protagonistes d'una salsa que acompanya una amanida de vieires.

02:35 Thalassa
03:20 RITMES
03:20 Ritmes concert - Mishima
tancar

Mishima

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli. Així doncs, els Mishima són, a hores d'ara, una de les bandes indiscutibles del panorama català. A Ritmes Concert us oferim el concert que van fer a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril. Una oportunitat per sentir i veure els Mishima més actuals, més madurs i més consolidats.

04:00 Territoris Mediterrani
04:30 RITMES
04:30 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra.

05:20 Expedients de l'espai
05:30 Zoom
05:35 Viure Catalunya - Alfarràs
05:45 Pedres vives - Pedres vives. Sota les pedres
06:10 Sentinelles de la natura - Polònia
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Starla i les amazones de les joies - Un amor fulminant
tancar

Un amor fulminant

En Drake ha desclavat una espasa màgica d'un arbre en una fira d'artesans. L'espasa, que només va darrere de les joies encantades, ha promès a en Drake que, a partir d'ara, totes les noies s'enamoraran bojament d'ell. L'Starla, la Fallon i la Tàmara en seran les víctimes. Sort que tenen bon ull...

07:30 Inspector Gadget - En gadget, estrella del rock
07:55 Doraemon - El caramel de la superforça
tancar

El caramel de la superforça

El caramel de la superforça - El paraigua de l'amor

08:17 Doraemon - Missatges amb focs artificials
tancar

Missatges amb focs artificials

El naixement d'en Nobita En Nobita es pensa que és adoptat perquè no entén que els seus pares el renyin sempre. Amb la màquina del temps d'en Doraemon viatjaran al passat i aniran a parar al dia en què va néixer. En Nobita coneixerà els seus pares el dia que van ser pares i tots els projectes que tenien per a ell. T'imagines com era en Nobita quan va néixer? I els seus pares?! No t'ho perdis!

08:50 SamSam - Aniversaris per triar i remenar
tancar

Aniversaris per triar i remenar

En Pesolet i en Fantet celebren l'aniversari el mateix dia. Com que no vol quedar malament amb cap dels seus dos amics, en SamSam ha decidit anar a les dues festes. Haurà de volar a velocitat supersònica d'una festa a l'altra i, és clar, aviat estarà tan rebentat que no tindrà esma ni per jugar... Ai, que encara quedarà malament a tot arreu...!

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - Dos goluts
tancar

Dos goluts

Avui és un dia molt important. En Bob i companyia començaran a construir el nou taller. El Golut té moltes ganes d'ajudar i en Bob l'ha enviat al taller d'abans a buscar tot de taulons. Allà, en Robert té molta feina i li demana que l'ajudi. El Golut no hi és a temps. Vol quedar bé amb en Robert, però vol tornar a la Vall dels Gira-sols. No corris tant, Golut!

09:15 Les tres bessones bebès - L'hort de l'àvia
09:20 Tork - El festival dels cargols
tancar

El festival dels cargols

En Tork, en Batt i l'Iris ofereixen un espectacle d'habilitats i màgia als cargols, que resulten ser un públic a qui no agrada res del que veuen. En Tork, l'Iris i en Batt hauran d'esforçar-se al màxim per aconseguir agradar als cargols.

09:30 Club Super3
09:30 Els Hoobs - Contes
tancar

Contes

Hi ha moltes coses que fan que un conte sigui bo. Per tant, si la Tula vol escriure un bon conte, primer haurà de saber quines són aquestes coses.

10:05 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 9
10:20 Club Super3
10:20 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La fugida desesperada d'en goril.la!
10:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'hereu de l'empresa multinacional
11:10 Combat Xaolín - La revenja d'en Hannibal
tancar

La revenja d'en Hannibal

La Kimiko ha trobat la manera de visualitzar les diferents forces del mal que assetgen el món fent servir el Cargol que llegeix la ment. Això ha permès que en Hannibal descobrís l'únic punt dèbil d'en Chase. El mestre Fung té por que si en Hannibal arriba a derrotar en Chase, acabi tenint tant poder que sigui impossible d'aturar.

11:35 Els misteris de Roswell - El "chupacabra"
11:55 El xou de la granota - Cap. 24 Una granota gustosa
tancar

Cap. 24 Una granota gustosa

Avui en Joe dels Pantans està de bones i farà puré de granota amb suc de cargols i espinacs florits, la seva especialitat. El que passa és que la fura té els seus propis plans, per la granota. A veure si encara acabarà fent croquetes de fura, en Joe dels Pantants! La veritat és que la fura s'ho està guanyant a pols!

12:10 Hattori el ninja - Secret del poder ninja / Rellotge ha de ser exacte / Po
12:35 Vaca i pollastre - Cap. 10 El primer petó d'en pollastre - Rega les margarides - En Mostela ambaixador
tancar

Cap. 10 El primer petó d'en pollastre - Rega les margarides - En Mostela ambaixador

Tot jugant a perseguir els nois, en Pollastre ha fet el primer petó de la seva vida. Però, pot ser que acabi en matrimoni?! A més, avui la Vaca i en Pollastre faran un viatge virtual al·lucinant amb el joc de regar les margarides! El combat serà espectacular! En Mostela també ens demostrarà els seus dots de negociador per rescatar uns castors canadencs a Califòrnia.

13:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Aprofitant que ja tenen connexió a Internet, ara cada membre de la família té el seu blog. Al d'en Chico, per exemple, queda clar que la Lulú és una psicòpata, la mare una neuròtica, el pare un al·lòpata i la Vaca una pesada. En resum, la família més sonada de tota la història. Però no et perdis els blogs de la Lulú i de la mare. I, sobretot, el de la Vaca!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Endavant els polígons / Contraatac amb jocs pioners
tancar

Endavant els polígons / Contraatac amb jocs pioners

En Lambada és un dels rivals més perillosos a què s'ha d'enfrontar en Bobobo perquè el seu domini dels polígons i els jocs poligonals el fan pràcticament invencible. Per això, potser caldrà que en Bobobo i companyia girin la vista enrere, cap a l'era A.P. "abans dels polígons".

13:40 Tags
13:55 Sweesters -virtual room- - L'aniversari
13:57 Sweesters -virtual room- - Morimer
14:05 3xl.cat
14:05 El detectiu Conan - El secret de les grans estrelles (part 1)
14:29 El detectiu Conan - El secret de les grans estrelles (part 2)
14:50 Club Super3
14:50 Els increïbles germans Adrenalini - Els ràpids de la venjança
tancar

Els ràpids de la venjança

Ja saps que els germans Adrenalini farien qualsevol cosa per conservar el seu estimat io-io, oi? Doncs precisament avui els ha caigut en un riu... que és ple de ràpids! La cursa per atrapar el io-io no només serà espectacular, serà una baixada increïble amb demostració inclosa de totes les tècniques més noves... i més esbojarrades de navegació!

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - L'arribada d'en Shippo. Els germans Raiju, en Hiten i en Manten
tancar

L'arribada d'en Shippo. Els germans Raiju, en Hiten i en Manten

Shippo és un divertit dimoni guineu que vol venjar la mort del seu pare a mans dels germans Tro, que són uns dimonis molt poderosos.

15:25 Get Backers - El mico contraataca
15:55 Edgemont - El club dels mentiders
tancar

El club dels mentiders

En Mark fa un altre intent de tallar amb la Jennifer, però increïblement torna a acabar al llit amb ella. Mentrestant, en Chris es passa de la ratlla amb l'Anika.

16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - Regal o sobresalt
tancar

Regal o sobresalt

Decidits a endur-se el primer premi del concurs de disfresses, en Josh, la Yoko, en Brett i en Pelut ja ho tenen tot a punt pel Halloween. En Josh té clar que la missió "regal o sobresalt" serà tot un èxit. Però el que està clar que serà un èxit és la festa més macabra de tot l'univers de Regal, un planeta ple de sorpreses... i de sobresalts!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - Encantades de conèixe't, elefant blanc!
tancar

Encantades de conèixe't, elefant blanc!

Han arribat les vacances d'estiu i tothom se n'ha anat de vacances. Les bruixetes no es quedaran pas a casa. També aniran de viatge, ni més ni menys que al país de les bruixes. Allà, la Floreta coneixerà en Pao, un elefant blanc d'allò més peculiar...

17:10 Pau, la petita guineu roja - La mudança
tancar

La mudança

En Pau té la impressió que el seu cau és fosc i no massa còmode, comparat amb la caseta que hi ha al fons del jardí. Si fos més gran i estigués més ben il·luminat segur que s'hi sentiria més bé. Avui el nostre amiguet està decidit a trobar un lloc més agradable per viure. L'hi acompanyes? Ell està convençut que serà fàcil, però em fa l'efecte que s'equivoca...

17:15 mic 3
17:15 Saari - Dia de vent
tancar

Dia de vent

Fa molt vent i a Buu se li escapen algunes peces de roba que estava tendint i que es van volant. Haurà d'anar a buscar-les per tot Saari.

17:18 Saari - La caixa
tancar

La caixa

En Pulpo, la Pii i en Rikitiki se'n van de pícnic amb la Buu, que té preparada una sorpresa dins d'una caixa. Els la vol ensenyar després de la migdiada, però sembla que en Rikitiki no pot esperar, té molta curiositat. Què hi ha a dins?

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

Tot jugant a fet i amagar, en Chiro i en Chimo s'han trobat un bumerang. Sense voler l'han llançat, han tocat en Charlie al cap i ha anat a parar als peus de la Kuri. Ara tots el volen, el bumerang! La Ullala ha proposat que facin una competició. Se'l quedarà el que faci més gols! Ells ja estan tots preparats! I tu? Que comenci la competició! No te la perdis!

17:35 Bob, el manetes - El Benny torna!
tancar

El Benny torna!

Avui el Golut, després d'haver passat la nit a Quatrecases, se'n torna cap a la Vall dels Gira-sols. En Benny faria qualsevol cosa per anar-se'n amb ell, per això el Golut ja li ha promès que de seguida que pugui, l'anirà a buscar. Però a la Vall dels Gira-sols hi ha molta feina, i el senyor Rasclet ha arribat amb un carregament de palla que s'ha de guardar! I el Benny, qui l'anirà a buscar?!

17:50 Una mà de contes - Tinc corda!
18:00 Club Super3
18:00 Mila - El fantasma que no feia por
tancar

El fantasma que no feia por

Ja deus saber que cada any, per Halloween, tots els fantasmes surten del seu amagatall per donar ensurts a la gent. Bé, tots menys un... Avui la Mila t'explicarà la història d'en Popoll, l'únic fantasma del món que no feia por ni a un poll. En Ratapuet, el seu germà gran, sempre se'n reia, fins que va conèixer en René-Kevin, el nen que li va canviar la vida...

18:05 Contes clàssics - Els tres desitjos
tancar

Els tres desitjos

Hi havia una vegada un llenyataire i la seva dona que vivien en una petita cabana al bosc. Eren molt pobres i havien de treballar de sol a sol només per poder menjar. Un dia, d'un arbre que estava a punt de tallar, en va sortir un follet que li va fer un tracte: a canvi de no tallar l'arbre, li concedia tres desitjos. Vols saber què van demanar?!

18:15 Petites faules - + info
tancar

+ info

L'àliga ha decidit fer el niu a l'arbre més alt de tot el bosc. El talp, que hi entén molt d'arrels, li ha dit que és un arbre dèbil, i que val més que en triï un altre. L'àliga, que és la reina dels cels, no en vol saber res del que diu un simple talp. El que no sap l'àliga, però, és que escoltar el qui en sap més, et pot solucionar un problema després.

18:25 Bali - Cap. 10 Objectiu: Cometa!
tancar

Cap. 10 Objectiu: Cometa!

Avui en Bali i el pare han instal·lat el telescopi a la terrassa de l'edifici per veure passar el cometa Nemo. Quan el pare era petit es va adormir i no el va poder veure. Com s'ho pot fer en Bali per no adormir-se? Hi ha moltes maneres, però és força complicat... Ara, que potser la solució és als somnis... No t'ho perdis! Avui serà una nit molt llarga...

18:40 Asha - Cap. 10 Fragilitat
tancar

Cap. 10 Fragilitat

Al Roc se li ha mort la seva estimada mascota, el peix de la peixera de casa. I no sap què fer amb el cadàver. La mare, molt pràctica, li suggereix que el llenci a les escombraries sense més preàmbuls. Però el Roc no pot fer-ho i consulta amb els Carotes. Els consells dels seus amics el confonen encara més. El cos de l'animaló en qüestió comença a fer pudor i cal prendre una decisió urgent. Amb l'ajuda dels Carotes, el Roc acaba enterrant el peix fent un ritual síntesi de tot el que li han explicat, afegint-hi, a més, alguna innovació del segle XXI...

19:00 Mandarina & Cow
19:10 Combat Xaolín - Un viatge pel temps (1a part)
tancar

Un viatge pel temps (1a part)

Aviat el mestre Fung haurà de decidir quin dels joves monjos es convertirà en líder del grup. Aquesta vegada cada un dels nostres herois haurà de triar la seva pròpia missió. L'Omi, el més agosarat de tots, decidirà viatjar en el temps per intentar evitar que en Hannibal converteixi en Chase en la força del mal que és actualment.

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Veient que avui hi ha molta tranquil·litat a la Cuina, la Margaret ha decidit organitzar un concurs. La cuca que la impressioni més serà la que es podrà cruspir un trosset molt apetitós d'un formatge florit... per llepar-se'n els dits! Les normes són que és obligatori participar-hi i que no s'admeten actuacions de grup. Al Perky ja li ha agafat el cangueli! No t'ho perdis!

19:50 Inuyasha - Un combat a vida o mort: la Raigekijin contra...
tancar

Un combat a vida o mort: la Raigekijin contra...

Inuyasha s'enfronta als germans Tro amb Tetsusaiga, els derrota i recupera els seus trossos de Shikon.

20:15 Sweesters -virtual room- - L'aniversari
20:17 Sweesters -virtual room- - Morimer
20:20 Tags
20:40 Minúscul - Cap. 63 La patrulla Zzzzz
tancar

Cap. 63 La patrulla Zzzzz

"Que bé que s'hi dorm al bosc a mitja tarda", pensa la marieta. És el lloc ideal per fer-hi la becaina. Llàstima que aviat apareixerà una patrulla de vespes decidides a trencar la barrera del so! I és clar, amb aquest xivarri no hi ha manera de clapar! Però compte, que aquesta marieta no es pensa quedar de braços creuats...

20:45 Minúscul - Cap. 64 El camembert
tancar

Cap. 64 El camembert

Avui coneixerem una mosca que s'està llepant els bigotis en un pícnic. I una aranya groga que també se'ls llepa només de pensar que es cruspirà la mosca. La pega és que per molt que ho intenta, no hi ha manera d'atrapar-la. La solució podria estar en la capsa on hi ha el formatge Camembert, però allà també hi ha una sorpresa...

20:50 3xl.cat
20:50 Dawson's creek - Autosuficiència
tancar

Autosuficiència

Dawson s'inspira amb les revelacions sobre el passat del Sr. Brooks i Pacey està animat a tirar endavant la seva relació amb Joey.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1845
tancar

Cap. 1845

En Peris i l'Àlex, preocupats, pugen al pis a buscar en Fidel. La Maise s'endurà una sorpresa que no s'esperava, segurament... La policia busca en Iago, que no ha anat a la presó. El negoci d'en Paco funciona de meravella..., d'amagat de la Paquita. En Marcel torna amb sorpreses que preocupen en Fede. Avui sabrem què va passar entre en David i la Marta.

22:00 Ventdelplà - Cap. 209
tancar

Cap. 209

La Roser rep una trucada del Benet i queden que ell la tornarà a trucar per veure's més tard. El Genís parla amb el Benet pel mòbil i se'n va de Ventdelplà. El Xavi diu a la Isona que ahir van fer una festa de comiat al Pau. Ella es queda parada que no la convidessin. El Llibert informa al Ramiro i la Marcela que el bar haurà de tancar d'aquí a dues setmanes si no fan les obres. La Berta confirma al Monràs que no vol la franquícia i s'adona que ell està molt sencer.

22:55 Extres Coproduccions - Sota el mateix cel
23:00 Ventdelplà - Cap. 210
tancar

Cap. 210

La Teresa parla amb la Roser de l'estat d'en Benet. Com que està moixa perquè la Isona marxa de casa, la Teresa convida en Genís a dinar. La Isona diu a sa mare que té clar que haurà de treballar per independitzar-se. La Dora està encantada amb en Paco, però aquest rep una trucada de feina. En Ramiro no veu clar que en Monràs els deixi els diners sense demanar-los alguna cosa obscura a canvi. En Xavi es pica amb l'Esteve perquè es pensava que s'hauria repensat el fet de marxar als Estats Units.

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Ferran descobreix la Raquel i la Isabel i pensa la manera de treure'n partit. La Mercè s'enfronta amb la Mònica. La Mireia rep una citació per a un acarament amb el Tentacle. El Salvador segueix "controlant" la Gemma. La Mònica decideix acabar la relació amb l'Alfred. Ha arribat el moment que la Raquel sàpiga que la Gemma és viva.

00:29 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Gemma vol tirar endavant el pla contra el Salvador. No tots hi estan d'acord. La Mercè surt de la presó. El Ferran ha trobat la carta que la Raquel va enviar a la Isabel. L'Alfred està desesperat pel trencament i en responsabilitza la Mercè. Se'n va de casa.

00:50 Beverly Hills - El fill afortunat
01:32 Beverly Hills - Els àngels del Nadal
02:15 Riviera - + info
tancar

+ info

Beatrice diu a Gabriella que farà tot el pugui per fer sortir Sam de la seva vida. El detectiu Resard ha descobert el pla que Laurent ha preparat per desfer-se de Diego.

02:39 Riviera - + info
tancar

+ info

L'advocat de Diego acusa Ghislaine d'intentar apartar-lo de la seva carrera i l'amenaça de sacrificar la seva dignitat i destruir la carrera de Daniel si continua perseguint Diego.

03:05 Ventdelplà - Cap. 209
tancar

Cap. 209

La Roser rep una trucada del Benet i queden que ell la tornarà a trucar per veure's més tard. El Genís parla amb el Benet pel mòbil i se'n va de Ventdelplà. El Xavi diu a la Isona que ahir van fer una festa de comiat al Pau. Ella es queda parada que no la convidessin. El Llibert informa al Ramiro i la Marcela que el bar haurà de tancar d'aquí a dues setmanes si no fan les obres. La Berta confirma al Monràs que no vol la franquícia i s'adona que ell està molt sencer.

04:00 Extres Coproduccions
04:05 Ventdelplà - Cap. 210
tancar

Cap. 210

La Teresa parla amb la Roser de l'estat d'en Benet. Com que està moixa perquè la Isona marxa de casa, la Teresa convida en Genís a dinar. La Isona diu a sa mare que té clar que haurà de treballar per independitzar-se. La Dora està encantada amb en Paco, però aquest rep una trucada de feina. En Ramiro no veu clar que en Monràs els deixi els diners sense demanar-los alguna cosa obscura a canvi. En Xavi es pica amb l'Esteve perquè es pensava que s'hauria repensat el fet de marxar als Estats Units.

04:55 El cor de la ciutat - Cap. 1845
tancar

Cap. 1845

En Peris i l'Àlex, preocupats, pugen al pis a buscar en Fidel. La Maise s'endurà una sorpresa que no s'esperava, segurament... La policia busca en Iago, que no ha anat a la presó. El negoci d'en Paco funciona de meravella..., d'amagat de la Paquita. En Marcel torna amb sorpreses que preocupen en Fede. Avui sabrem què va passar entre en David i la Marta.

05:25 Joking around
05:35 Beverly Hills - El fill afortunat
06:17 Beverly Hills - Els àngels del Nadal