Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps
09:45 PLAN
09:45 Fora del mapa - Nepal
10:15 Automobilisme: GP2 - Segona cursa des de la Gran Bretanya
11:40 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 2 Coneix-te a tu mateix
tancar

Cap. 2 Coneix-te a tu mateix

Sarah es posa en contacte amb un amic de tota la vida per demanar-li un favor. John decideix anar a visitar l'ex de Sarah i Cameron fa un nou amic. Plegats, s'esmunyeixen en un casa segura de la resistència i s'adonen que no estan sols. Mentrestant, l'agent Ellison comprova que Sarah encara està viva i que una persona perillosa del seu passat ha tornat.

12:30 Automobilisme - LA FÓRMULA
14:00 Automobilisme - Cursa del G. P. d'Alemanya
15:50 Telenotícies migdia
17:00 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3 "APM? extra" repassarà els millors moments d'"El Club" d'Albert Om, que aquesta setmana s'acomiada de TV3 després d'haver estat 1.000 programes en antena. A més a més, hi haurà el tràiler de "L'ombra del poder" i una paròdia d'"Está pasando" i "Telemonegal". Tot això i molt més, en un programa de 25 minuts amb el ritme habitual d'"Alguna pregunta més?".

17:35 Tarda de cine - Qüestió de pilotes
tancar

Qüestió de pilotes

Peter LaFleur és propietari d'un gimnàs que està fent aigües. Té molt pocs clients i els que encara hi van són una colla de personatges d'allò més estrafolaris. Peter no sap què fer per remuntar el seu negoci i està amoïnat perquè deu molts diners i s'enfronta a un embargament.

19:15 Camins misteriosos - Sense identificar
tancar

Sense identificar

Un home no identificat és dut a l'hospital en condicions crítiques i mor a urgències. Quan el cadàver ja és al dipòsit una dona sent sorolls i hi veu l'home ben viu. En Declan investiga la tornada a la vida de l'home i descobreix que es deia Mike Roberts i que era un fred i calculador treballador de l'oficina de préstecs. Ara, però l'home és amable i considerat i no és capaç de tornar a la seva antiga feina. Això el farà reflexionar.

20:10 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

TV3 ofereix un altre capítol del programa "La salut al cistell", que presenten Marcel Gorgori i Màbel Martí. La convidada serà l'actriu i cantant Mone, coneguda pels papers a sèries de TV3 com "El cor de la ciutat" i "Porca misèria". La Màbel anirà amb ella a comprar al Mercat del Clot de Barcelona. Els productes que es destacaran són el tomàquet, l'api i la carn de poltre. A Mercabarna s'ensenyaran moltes varietats de tomàquets. I des de Calella s'explicaran les característiques dels tomàquets de Montserrat: amb forma de costella, o de carabassa, buit, amb poca polpa, pell gairebé inexistent i molt dolç. També es mostrarà el procés del cultiu de l'api. Com es cull, es neteja i s'encaixa, i com es fa perquè n'hi hagi tot l'any. Finalment, el programa es desplaçarà a Camprodon i a la rodalia de Campdevànol, per mostrar pollins, poltres, cavalls i eugues, i veure com es crien en plena natura. El nutricionista, August Corominas, donarà consells sobre alimentació i parlarà, en especial, del colesterol, de quins en són els possibles orígens, de quins tipus n'hi ha, dels riscos que comporta i de què hem de fer per evitar que no s'acumuli colesterol perjudicial. L'Àngel Pascual, xef del restaurant Lluçanès reconegut amb una estrella Michelin, ensenyarà a fer uns canelons de bistec de poltre farcits de formatge i pernil dolç i una sopa cremosa d'api, molt refrescant ara a l'estiu. El tema del dia seran els productes de xarcuteria. Es mostrarà la industrialització del procés d'elaboració dels embotits, com es van començar a fer, els tipus que n'hi ha i se'n destacaran alguns, com la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) llonganissa de Vic.

21:00 Telenotícies vespre
21:45 30 minuts - TEVES O MEVES?
tancar

TEVES O MEVES?

"Teves o meves?" Diumenge 12 de juliol, "30 minuts" aborda el litigi entre Aragó i Catalunya per l'art sacre de la Franja. Ja fa 11 anys que el bisbat de Barbastre-Montsó reclama al bisbat de Lleida un conjunt d'obres artístiques i d'objectes litúrgics d'origen aragonès que, en alguns casos, fa més de cent anys que formen part de la col·lecció diocesana de Lleida. Seguint una directriu del papa Lleó XIII, que instava la cúria religiosa a salvaguardar l'art religiós, el bisbe de Lleida, Josep Messeguer, va crear durant el seu pontificat (1889-1905) un museu al Seminari de la ciutat. En aquest museu, hi va anar incorporant diferents objectes que estaven en mal estat o arraconats per les parròquies de la diòcesi. L'objectiu era evitar que caiguessin en mans d'antiquaris i, alhora, formar els seminaristes perquè aprenguessin a valorar l'art sacre. El bisbe Messeguer i els seus successors van adquirir les peces a través de permutes, compres o donacions. Operacions de les quals encara se'n conserva documentació o referències escrites. Alguns d'aquests béns provenien de les 111 parròquies aragoneses que en aquella època formaven part del bisbat de Lleida. El problema va començar entre els anys 1995 i 1998 quan aquestes parròquies aragoneses es van segregar del bisbat lleidetà per incorporar-se al bisbat de Barbastre-Montsó. S'acabava així una història comuna de vuit segles i mig. Després de la segregació, el nou bisbat de Barbastre-Montsó va reclamar el conjunt d'obres al·legant que havien estat al Museu de Lleida en qualitat de dipòsit. La disputa va esclatar. Les resolucions vaticanes han donat sempre la raó al bisbat de Barbastre-Montsó, però des de Lleida s'al.lega que, en el procés eclesiàstic, han estat indefensos. El museu de Lleida defensa la legitimitat de la col·lecció i s'empara en la legislació catalana per mantenir les obres on són. La disputa ha depassat el seu àmbit religiós i ha arribat al terreny civil i polític. Diferents jutjats civils hauran de resoldre, en un futur pròxim, sobre el litigi. Les autoritats aragoneses han fet de la qüestió un greuge històric amb Catalunya. El programa "30 minuts" ens acosta a les peces artístiques en disputa i mostra els arguments de les dues parts sobre una qüestió que ha enverinat les relacions entre Aragó i Catalunya. Un reportatge de: Roser Oliver i Quico Concellón Imatge: Josep Maria Domenech Muntatge: Cristina Palau Producció: Cristina Rivas

22:25 Ventdelplà - Cap. 309
tancar

Cap. 309

La Raquel té un atac d'epilèpsia i l'han de sedar. Tot i així, els pronòstics semblen optimistes, ja que l'atac confirma que la noia pot moure els braços i les cames. L'Enric, per ajudar la Isona, accedeix a anar a teràpia amb l'Àlex tot sol. La Teresa truca a la Lali. Ella li diu que està bé, però la situació de calma dura ben poc. L'Alícia té un embolic amb un home que la recull en cotxes de luxe. Tot el poble especula sobre el misteriós individu. La Berta i l'Alícia s'engresquen amb la idea de convertir una merceria que es traspassa en una boutique. La Clàudia necessita que algú l'ajudi en el seu projecte.

23:25 Making off Ventdelpla - + info
tancar

+ info

Un documental en què es veuen des de dins totes les fases de la creació de la sèrie, dividit en tres blocs: entrevistes, preses falses i la producció i gravació. En el muntatge s'intercalaran clips dels diferents blocs de forma aleatòria per donar ritme i diversió en tot moment. Una sola paraula sobreimpressionada en la imatge indicarà a quina part som. La idea o concepte és el d'una càmera que s'endinsa en la feina de tots els protagonistes, actors i equips.

00:05 Pel·lícula - El piano
tancar

El piano

Ada és una dona escocesa que es va quedar muda quan tenia sis anys. Ara només es comunica a través del seu piano i de la seva filla Flora. El seu pare la casa amb un home d'Austràlia i ella s'hi trasllada amb la nena i amb el piano. Allà coneix el seu marit, Alisdair, però aviat també apareixerà a la seva vida George Baines, un home que s'enamorarà d'ella.

02:00 Parlament - + info
tancar

+ info

La crisi del motor ocuparà l'espai principal de l'edició de demà de "Parlament", el programa del 33 d'informació de les activitats de la cambra catalana. La indústria del motor dóna feina a Catalunya a gairebé 200.000 persones, però és un dels sectors de l'economia que ha rebut més les conseqüències de la recessió econòmica. En aquesta conjuntura, els parlamentaris catalans van rebre a la cambra una comissió dels venedors del sector, que van explicar en quina situació es troben i van demanar solucions, entre les quals que hi hagi unitat en el govern a l'hora d'impulsar mesures, més rapidesa en l'execució i més diàleg entre empresaris i Administració. A més de la indústria del motor, els ferrocarrils han estat també d'actualitat al Parlament, on es va parlar sobre les deficiències dels trens regionals. Convergència i Unió va denunciar que el govern no compleix la resolució de la cambra segons la qual havia de dur a terme accions concretes perquè es millorés el servei. Per la seva banda, els representants dels grups que donen suport al govern tripartit van replicar que, una vegada aconseguit els traspàs de Rodalies, el pas següent seria millorar Regionals. L'espai d'entrevista l'ocuparà Antoni Fernández Teixidó, diputat del grup de Convergència i Unió. I el reportatge tractarà del centenari de la Setmana Tràgica. Els últims dies de juliol del 1909 han passat a la història pels greus disturbis que es van viure a la ciutat de Barcelona i en altres poblacions de Catalunya. El programa farà una reflexió, a partir de les opinions dels parlamentaris, sobre el significat d'aquest moviment social que hi va haver fa cent anys.

02:20 Guàrdia de costes - El menjar dels Déus
03:05 APM 5 anys
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Ritmes cat
07:49 Nydia
08:22 Clàssica - + info
tancar

+ info

Waldbühne 2006 2a. part "Les mil i una nits" Orquestra Filharmònica de Berlín Neeme Jarvi, director Janine Jansen, violí Jules Massenet (1842 - 1912) : Meditació de " Thaïs " Janine Jansen, violí Camille Saint-Säens (1835 - 1921) : Introducció, Rondó i Capriccio Janine Jansen, violí Nikolai Rimski-Korsakóv (1844 - 1908): Schéhérazade, op. 35 - El jove príncep i la jove princesa - Festa a Bagdad. El mar. El vaixell s'encalla en una roca. Julius Fucik (1872 - 1916): Marxa florentina, op. 214 Carl Nielsen (1865 - 1931): Aladí, op. 34: Dansa negra Paul Lincke (1866 - 1946): Aires berlinesos Segona part del concert "Les mil i una nits", ofert per l'Orquestra Filharmònica de Berlín, la violinista Janine Jansen i el director Neeme Jarvi des del Waldbühne de Berlín. La violinista holandesa Janine Jansen, que toca amb un Stradivari de 1727, recrea una de les pàgines més célebres de Massenet, compositor d'òperes com Manon, Wherter o Thaïs. L'interludi "Meditació" de Thaïs s'ha independitzat i ha esdevingut una peça del repertori. També podem escoltar la Introducció, Rondó i Capriccio de Saint-Säens, una obra brillant i d'aires espanyols, dedicada per l'autor a Pablo Sarasate. Schéhérazade de Rimski-Korsakóv, basada en els contes de "les mil i una nits", és una nova forma de composició pròxima al poema simfònic. L'autor no desitjava una lectura massa programàtica i el mateix Rimski-Korsakov ho especifica en les seves "Cròniques de la meva vida musical": "És en va el buscar leitmotifs sempre vinculats a determinades imatges. Al contrari, en la majoria dels casos, tots aquests aparents leitmotifs no són més que materials purament musicals per al desenvolupament simfònic. Aquests motius passen i s'estenen per tota l'obra, unint-se successivament i entrellaçant-se. Apareixen cada vegada sota una llum diferent, mostrant cada vegada diferents característiques i expressant noves situacions, i corresponen cada vegada a imatges i a quadres diferents". El concert acaba amb dos bisos: la "Marxa florentina" del compositor txec julius Fucik, célebre tan com a director com a compositor de banda, i la "Dansa negra", pertanyent a la música incidental de l'obra Aladin del compositor danés Carl Nielsen. La marxa "Aires berlinesos" de Lincke, surt de l'opereta "Frau Luna" (1899) i s'ha convertit per als berlinesos en el seu himne particular, expressat amb una vehement participació del públic al final del concert.

09:22 Rodasons - + info
tancar

+ info

TITANI La tercera reemissió de la programació d'estiu del Rodasons recupera un fragment del concert ofert pel grup maresmenc La Coixinera i els dolçainers valencians Escandall sota el nom de Titani, amb què interpreten un repertori inspirat en la tradició, però força escorat cap al rock dur. Aquesta actuació hi va tenir lloc el 30 de març del 2007 a la plaça Rius i Taulet de Barcelona, amb motiu de la cloenda del XX Festival Tradicionàrius. TITANI Plaça Rius i Raulet, 30 de març del 2007 XX Festival Tradicionàrius 1.- A l'est 2.- Ay Carmela 3.- Ballades 4.- El pas del temps 5.- Titani 5.- Pep Riera Formació: Joan Villanueva: baix Jordi Tarradellas: viola de roda Jaume Punsola: guitarra Salvador Horta: bateria Fèlix Jurado: gralla, tarota i coixinera Dani Álvarez: flabiol i acordió Josep Sebastià i Xampo Llobat: dolçaines

09:50 Ritmes poprock
10:23 Ritmes poprock Hit Parade
10:50 Videoclips catalans - Segon concert fase preliminar a Banyoles
tancar

Segon concert fase preliminar a Banyoles

Segon concert de la Fase Preliminar del Sona 9 del 2009. L'Ateneu de Banyoles és l'escenari triat en aquesta ocasió per la segona jornada de concerts preliminars. Els grups que van actuar van ser: Marc Nalvaiz, Paula Sendim, #Mi, Fred i Son. OFF DEL REPORTATGE El passat dissabte 27 de juny va tenir lloc a Banyoles el segon concert de la fase preliminar del Sona 9. Com ja és habitual des de fa uns anys, el Sona 9 va visitar el Festival Aphònica per a donar a conèixer al gran públic noves i suggeridores propostes musicals. GRUPS ENTREVISTATS (per ordre d'aparició a la peça) Paula Sendim Fred i Son #Mi Marc Nalvaiz

10:54 Parlament - + info
tancar

+ info

La crisi del motor ocuparà l'espai principal de l'edició de demà de "Parlament", el programa del 33 d'informació de les activitats de la cambra catalana. La indústria del motor dóna feina a Catalunya a gairebé 200.000 persones, però és un dels sectors de l'economia que ha rebut més les conseqüències de la recessió econòmica. En aquesta conjuntura, els parlamentaris catalans van rebre a la cambra una comissió dels venedors del sector, que van explicar en quina situació es troben i van demanar solucions, entre les quals que hi hagi unitat en el govern a l'hora d'impulsar mesures, més rapidesa en l'execució i més diàleg entre empresaris i Administració. A més de la indústria del motor, els ferrocarrils han estat també d'actualitat al Parlament, on es va parlar sobre les deficiències dels trens regionals. Convergència i Unió va denunciar que el govern no compleix la resolució de la cambra segons la qual havia de dur a terme accions concretes perquè es millorés el servei. Per la seva banda, els representants dels grups que donen suport al govern tripartit van replicar que, una vegada aconseguit els traspàs de Rodalies, el pas següent seria millorar Regionals. L'espai d'entrevista l'ocuparà Antoni Fernández Teixidó, diputat del grup de Convergència i Unió. I el reportatge tractarà del centenari de la Setmana Tràgica. Els últims dies de juliol del 1909 han passat a la història pels greus disturbis que es van viure a la ciutat de Barcelona i en altres poblacions de Catalunya. El programa farà una reflexió, a partir de les opinions dels parlamentaris, sobre el significat d'aquest moviment social que hi va haver fa cent anys.

11:21 Salut ! - Sexe sa
tancar

Sexe sa

A Catalunya des del 2005 les infeccions de transmissió sexual més greus, com ara la sífilis, han augmentat, any rere any, prop del 40 per cent. D'altra banda, el nombre d'avortaments entre menors de 15 anys també ha incrementat, donat que s'ha multiplicat per 5 en tan sols una dècada. Les dades demostren que, en la pràctica del sexe, el que també augmenten són les conductes arriscades, fet pel qual és bàsic posar alerta en la prevenció. La doctora Montserrat Baré es trobarà amb el Conrad Son, actor, productor i director de cinema eròtic. El Conrad ens descobrirà la seva faceta de divulgador de missatges de prevenció sexual entre els joves i ens parlarà sense embuts dels riscos del sexe.

11:48 TR3S C
12:01 Caminant entre dinosaures
12:54 Euskal Herria: la mirada màgica - Pamplona
tancar

Pamplona

Coronant una petita muntanya al centre de la conca, s'alça Pamplona, amb el seu nucli antic apinyat en un laberint de carrers i esglésies. Ciutat vella i moderna sorgida enmig de camps de cereals. Emmurallada i defensada per fortificacions inútils, envoltada de castells però pacífica i pròspera. Aquell antic regne que va conquistar Castella el 1512 va tenir el seu palau reial en aquestes ruïnes desolades. Encara que algun dels seus monarques d'origen francès amb prou feines hi van passar uns quantes setmanes en tota la seva vida.

13:19 Madrid des de l'aire - Del Jarama a l'Henares
tancar

Del Jarama a l'Henares

Ens mostra com els camps i les terrasses del riu Henares han passat a formar part del corredor industrial de l'Henares organitzat sobre l'eix de la N-II, de manera que d'una manera parcial ha canviat la seva funció agropecuària per una d'industrial i de dormitori. En comptes d'això, als erms i a les valls, sobretot a la vall del Tajuña, l'activitat agrària i ramadera ha continuat, i és per això que aquesta és una de les zones de la comunitat de Madrid on l'agricultura encara hi té un relatiu pes específic.

13:45 La volta al Pacífic amb Michael Palin - Mèxic, Estats Units, Canadà i Alaska
tancar

Mèxic, Estats Units, Canadà i Alaska

Últim capítol d'aquesta sèrie en què hem seguit l'ex-Monthy Phyton Michael Palin en la seva volta al Pacífic. Abans d'acabar el viatge i tornar a casa, ens oferirà encara un parell de sorpreses: avui el veurem cuinant "tortillas" mexicanes i tastant l'especialitat precolombina, els cucs fregits. I després de visitar Mèxic ens portarà també per Estats Units i el Canadà.

14:35 Què passaria si... - Cap. 3
14:58 Batecs de natura - Orquídies a la Catalunya meridional
15:04 Descoberts
15:51 Planeta Terra
15:51 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

Un gran rèptil que ha sobreviscut des de l'era dels dinosaures: el cocodril. Pot ser molt antic, però els 70 milions d'anys no li han fet perdre la seva imbatibilitat com a caçador d'aigües dolces. La majoria de rius tropicals estan habitats per diferents espècies d'aquests animals i són un dels pocs predadors a qui l'home encara tem. Però, com s'ho han fet per ser imbatibles durant tant de temps? Aquest documental revela l'èxit de la seva història.

16:41 Història d'una lleona - Història d'una lleona
tancar

Història d'una lleona

En aquest documental una lleona s'enfronta a un dilema inimaginable. Ha de caçar per sobreviure però no s'atreveix a fer-ho per por de deixar les seves cries a dos lleons que ronden per matar-les. La lleona amaga les cries als "kopjes" mentre els dos mascles avancen i aconsegueixen controlar la resta de la família. Els nous amos buscaran i mataran totes les cries que no hagin controlat.

17:07 Darrere la màscara de l'esfinx - Darrere la màscara de l'esfinx
tancar

Darrere la màscara de l'esfinx

Darrere la màscara de l'esfinx L'esfinx de Gizè és l'obra esculpida d'un sol bloc més gran del món i simbolitza la cara de la civilització egípcia. Però, qui la va construir? I què o qui representa? Ara, després de 20 anys de recerca, un dels màxims exponents de l'egiptologia, el doctor Vassil Dobrev, creu que ha resolt el misteri. Amb l'ajuda d'escultors i geòlegs, i la interpretació de textos antics i jeroglífics, i també amb l'última tecnologia d'escaneig làser, el doctor Dobrev ha anat reconstruint una pista arqueològica que destapa una trama de rivalitats, intrigues i revolució religiosa per acabar revelant la història d'un faraó perdut.

17:58 Desman - Desman 2009
18:19 Temps d'aventura - Temps d'aventura
18:43 Ciclisme - 24 h. de Ciclisme de Montjuïc
19:08 Futbol - Futbol: Premier League 08-09
20:06 Zona zàping - Zona Zàping
20:28 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

La jornada castellera d'Altafulla serà el tema principal de l'edició de "Quarts de nou". El magazín casteller del 33 informarà àmpliament de la jornada castellera que se celebrarà a la plaça del Pou d'aquesta població, amb motiu de la Diada de les Cultures. Hi actuaran els Castellers d'Altafulla, els de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona. A més, hi haurà informació sobre la jornada de colles històriques que se celebrarà a Barcelona, amb la presència de la Vella de Valls, els Minyons de l'Arboç i els Castellers de Barcelona. Aquesta jornada s'emmarca en els actes de celebració dels 40 anys de la colla barcelonina. En motiu d'aquest aniversari, "Quarts de nou" entrevistarà Josep Sala, un dels fundadors dels Castellers que encara està en actiu.

20:54 El Cercle de Mingote - El Cercle de Mingote: Algèria
21:19 Motor a fons
21:52 Km33 - Uapskushish, el petit núvol blanc
tancar

Uapskushish, el petit núvol blanc

La Rosa i la Maite se'n van al Quebec seduïdes per la seva impressionant natura. Totes dues comparteixen la passió de muntar a cavall. Veuran balenes i aniran en canoa amb els indis autòctons. Visitaran la cosmopolita Mont-real i la històrica ciutat de Quebec. I, a més a més: el Quebec dins el Canadà, esports d'aventura, i les primeres nacions.

22:40 El tresor del 7è camió
23:27 Miguel Poveda - Desglaç (Concert Miguel Poveda)
tancar

Desglaç (Concert Miguel Poveda)

MIGUEL POVEDA: DESGLAÇ Teatre Atrium. Viladecans. Novembre del 2006 Miguel Poveda és ja una de les figures indiscutibles del flamenc actual. Aquest badaloní sense arrels a Andalusia s'ha fet un lloc entre el cante contemporani gràcies a una personalitat extraordinàriament curiosa. En aquest concert hi podrem veure un dels seus projectes més agosarats: interpreta poemes d'un recull de poetes catalans tan obert que va de Mossèn Cinto Verdaguer fins a Narcís Comadira, Jaime Gil de Biedma i Joan Brossa. "Desglaç" és un espectacle únic en què la veu flamenca de Poveda conviu amb arranjaments contemporanis, aproximacions al tango i a la cançó.

00:25 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

La jornada castellera d'Altafulla serà el tema principal de l'edició de "Quarts de nou". El magazín casteller del 33 informarà àmpliament de la jornada castellera que se celebrarà a la plaça del Pou d'aquesta població, amb motiu de la Diada de les Cultures. Hi actuaran els Castellers d'Altafulla, els de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona. A més, hi haurà informació sobre la jornada de colles històriques que se celebrarà a Barcelona, amb la presència de la Vella de Valls, els Minyons de l'Arboç i els Castellers de Barcelona. Aquesta jornada s'emmarca en els actes de celebració dels 40 anys de la colla barcelonina. En motiu d'aquest aniversari, "Quarts de nou" entrevistarà Josep Sala, un dels fundadors dels Castellers que encara està en actiu.

00:50 Motor a fons
01:20 Km33 - Uapskushish, el petit núvol blanc
tancar

Uapskushish, el petit núvol blanc

La Rosa i la Maite se'n van al Quebec seduïdes per la seva impressionant natura. Totes dues comparteixen la passió de muntar a cavall. Veuran balenes i aniran en canoa amb els indis autòctons. Visitaran la cosmopolita Mont-real i la històrica ciutat de Quebec. I, a més a més: el Quebec dins el Canadà, esports d'aventura, i les primeres nacions.

02:06 El tresor del 7è camió
02:53 Expedients de l'espai - Descobriment
03:03 Expedients de l'espai - Cap on anem?
03:13 El medi ambient - El guacamai vermell a Costa Rica
tancar

El guacamai vermell a Costa Rica

El guacamai vermell a Costa Rica

03:16 El que sabien els antics - Els japonesos
04:05 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

Un gran rèptil que ha sobreviscut des de l'era dels dinosaures: el cocodril. Pot ser molt antic, però els 70 milions d'anys no li han fet perdre la seva imbatibilitat com a caçador d'aigües dolces. La majoria de rius tropicals estan habitats per diferents espècies d'aquests animals i són un dels pocs predadors a qui l'home encara tem. Però, com s'ho han fet per ser imbatibles durant tant de temps? Aquest documental revela l'èxit de la seva història.

04:53 Ritmes concert - Marc Parrot
tancar

Marc Parrot

Músic, productor, cantant, compositor,Marc Parrot va presentar el seu espectacle "Interferència" (que dóna títol, també, al seu sisè i últim disc) a la Sala Luz de Gas de Barcelona, dins la 14a edició del festival BarnaSants, dedicat a la cançó d'autor.

05:44 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a Marcel Cranc; Rabia Positiva; Ton Rullo i La Pegebanda; Quimi Portet; Al Mayurqa; Jordi Batiste; Josep Thio; Whiskyn's; Dept;Papa Noes; Eina; Quico Pi de la Serra; Jordi Boixados i Antonia Font.

06:34 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Rovelló - Ja no sempre estic content
tancar

Ja no sempre estic content

"És en Rovelló i sempre està content, tant si és de dia com si es fa de nit..." Això diu la cançó i és el que passa a tots els episodis. En aquest, però, en Rovelló decidirà deixar d'estar content. I és clar, es quedarà sol com un mussol.

07:35 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el timbaler del bruc
tancar

Les tres bessones i el timbaler del bruc

Les Bessones van a parar a l'època napoleònica, on coneixen el Timbaler del Bruc i els plans que té el general Beixamel de conquerir el seu poble. Les nenes tornaran a l'època moderna a buscar una bateria per espantar l'exèrcit del general.

08:00 mic 3
08:00 Louie - Louie, dibuixa'm una papallona
tancar

Louie, dibuixa'm una papallona

En Louie i la Yoko han conegut una eruga que està molt trista perquè es troba molt lletja. Com s'ho poden fer animar-la? Els nostres amics saben que aviat l'eruga es convertirà en un altre animaló que, per cert, és molt bonic! És clar! Amb un dibuix li poden ensenyar a l'eruga com serà d'aquí a un temps! Ja t'imagines què han de dibuixar, oi?!

08:10 Pepa, la porqueta - El porquet petit
tancar

El porquet petit

Avui la Pepa i en Jordi van a casa de la seva cosina, la Clàudia, a conèixer l'Alexandre, el seu cosinet que acaba de néixer. En Jordi està molt content que sigui un porquet, però ha d'entendre que és molt petitó i encara no hi pot jugar. A la Pepa també li agradaria molt tenir un germanet tan petit com l'Alexandre. I si convencen en Jordi perquè faci de bebé?!

08:15 Elias, el vaixell remolcador - La campana de l'intrèpid
tancar

La campana de l'intrèpid

Després d'haver rescatat el Pescaire del gran temporal, l'Elias s'haurà de passar tot el dia a la drassana. El Goliat hi tindrà molta feina, però sap que no ha de córrer perquè a Cala Bonica estan organitzant una festa pel seu estimat remolcador. A més, l'Helinor i el Gran Pampalluc li tenen una sorpresa preparada que el deixarà bocabadat! No te la perdis!

08:30 Club Super3
08:30 Pau, la petita guineu roja - En Pau i la llauna de sardines
tancar

En Pau i la llauna de sardines

En Pau i l'Eixerit s'han trobat una llauna de sardines dins d'un contenidor d'escombraries, però no troben la manera d'obrir-la. Han d'estar per llepar-se'n els dits, aquestes sardines, però no se'n surten. Un darrere l'altre, els seus amics aniran intentant d'obrir-la, a canvi d'una sardina, és clar. Qui et sembla que serà l'heroi, avui? No t'ho perdis!

08:35 Pau, la petita guineu roja - Uns cadells molt embullats
tancar

Uns cadells molt embullats

En Pau s'ha trobat una teranyina al jardí i s'ha quedat bocabadat. Ha de ser molt divertit, això de tenir una teranyina. Ell també se'n podria fer una! I se la podria fer de llana! Però una teranyina és un parany! Què passarà si cau a la seva pròpia trampa? Qui l'ajudarà a sortir-ne? Bé que hi ha d'haver algú que vingui a rescatar-lo, oi?!

08:45 Els petits fantasmes - Quatre fantasmes en remull
tancar

Quatre fantasmes en remull

Els Petits Fantasmes, que estan molt amoïnats perquè en Fin no menja, han decidit endur-se'l a nedar fora de la peixera. I si no torna?! Avui l'Enric, la Lucy, l'Eduard i en Jordi muntaran una expedició submarina per rescatar els seu estimat peixet. Una aventura plena de sorpreses, pops i altres misteris passats per aigua. No te la perdis!

08:54 Els petits fantasmes - Viatge al Llac Ness
tancar

Viatge al Llac Ness

Després de veure una fotografia del monstre del Llac Ness, els Petits Fantasmes han decidit anar a comprovar ells mateixos si és veritat que existeix. Ho tenen molt bé, perquè a prop del Llac hi viu el seu amic, en McGregor, i es podran estar al seu castell. Amb una càmera i uns binocles, els nostres amics intentaran desvellar aquest misteri tan fantasmal.

09:00 Eliot Kid
09:15 Eliot Kid
09:30 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

El Superman i la Fantasma, que han anat a animar el Llampec a l'edició 343 dels Jocs Intergalàctics, han descobert un altre dels plans sinistres dels Cinc Fatals. Però és impossible evacuar tota la gent de l'estadi Olympus 12! Els hauran d'aturar ells sols! Per cert, ni t'ho imagines, quin és el principal rival del Llampec! Ell el coneix molt bé!

10:00 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Per evitar que la reunió d'alumnes de l'Institut Màgic sigui un desastre per en Cosmo, en Timmy i la Wanda l'ajudaran a impressionar els seus antics companys d'escola. Ell es farà passar per un padrí súper ric casat amb una dona de bandera, la Britney Britney. En Timmy li farà de majordom i la Wanda de secretària... que potser s'enamorarà d'en Juandísimo?!

10:12 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Tip que en Francis li tiri sorra a la cara, en Timmy ha demanat als padrins màgics que el converteixin en el paio més fort de la platja. La Wanda ja l'ha avisat que no és gaire bona idea preferir els músculs al cervell, i en Timmy, convertit en una bèstia enorme, ben aviat serà l'objectiu de l'Equip d'Emergència contra els Monstres Marins! Com se'n sortirà aquest cop?!

10:30 Keroro - Una editora amb recursos. A formar!
tancar

Una editora amb recursos. A formar!

A partir d'ara, l'Aki Hinata serà l'editora de l'Hayato, un dibuixant de còmics que ha perdut la il·lusió de triomfar. La mare dels Hinata té clar que el que li falta és una mica d'empenta... i està convençuda que la tropa Keroro està preparada per donar-li un cop de mà! Prepara't, perquè està a punt de néixer una estrella del còmic! No t'ho perdis!

11:00 Mandarina & Cow
11:07 Mandarina & Cow
11:15 3xl.cat
11:15 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 1a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 1a part

En Conan i els membres de la Lliga de Detectius Júnior (l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko) i el doctor Agasa van a mirar les estrelles a la pensió d'en Ryoji Amatsuchi. Quan hi arriben, hi troben tres persones que hi han estat convocades per l'Asao Kono, un home que fa més d'un any que va desaparèixer. Aquestes tres persones són l'Etsuko Nonomiya (la nòvia d'en Kono), en Heihachi Mikami, (editor d'una revista d'astronomia) i en Hajime Futagawa, que treballa a les ordres d'en Mikami. Conan i els altres van cap al bosc que hi ha darrere de la pensió a mirar les estrelles, però hi troben... una calavera! Entre tots dedueixen que es tracta d'en Kono, i que uns cigarrets que hi ha escampats a terra representen un últim missatge que va deixar abans de morir. Segurament, es tracta de les inicials de l'assassí. Però com serà possible reconstruir a quines inicials feien referència? I... si en Kono és mort, qui ha convocat les tres persones a la pensió?

11:39 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 2a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 2a part

En Conan i els seus amics s'han quedat aïllats a la pensió on intenten resoldre el cas de la mort d'en Kono, perquè algú ha punxat les rodes de tots els cotxes de l'aparcament, i ha arrencat el cable del telèfon. Quan veuen que la Nonomiya, la nòvia d'en Kono, se'n va cap al bosc, en Conan i els altres la segueixen... i troben en Futugawa (l'ajudant d'en Mikami, el director de la revista d'astronomia), mort damunt de l'herba. Com podran resoldre aquest cas si estan incomunicats? L'Ai té una idea: farà veure que té un atac d'apendicitis. L'Amatsuchi, l'amo de la pensió, de seguida connecta el telèfon per avisar una ambulància, i tots pensen que això delata que ell és l'assassí. Però... segur que és ell, l'assassí?

12:00 Penjat per tu - El jurament més bonic
12:27 Penjat per tu - Els quatre fetitxes
12:50 Townies - Una bona feina
tancar

Una bona feina

Shannon, convençuda que ja ha sortit amb tots els homes disponibles del poble, decideix recórrer als estudiants universitaris. Kathy aconsegueix que Carrie es presenti a una entrevista per a una bona feina però Carrie té dubtes a l'hora d'acceptar l'oferta de treball. La seva mare, que no ho entén, li diu que ja és hora que s'independitzi. Shannon li ofereix una habitació a casa seva, però a Carrie no li fa cap gràcia compartir pis amb els amants adolescents de la seva amiga i,finalment, torna a casa els seus pares i confessa que té por que, si agafa la "bona feina" que li ofereixen, sempre més farà una vida rutinària.

13:15 15 love - Bessones
tancar

Bessones

Els problemes de l'Squib no paren de créixer. El director Bates es nega a tornar-lo a acceptar a Cascadia, però el pitjor de tot és que ara el doctor Myers el vol fer fora de casa seva! El que també té molts problemes és en Cameron a l'hora d'entrenar la Sunny Capaduca. Ara, a més, també haurà de plantar cara a l'Skinner... i jugar-se la pell per l'Squib!

13:40 Em dic Eve - Ser popular
tancar

Ser popular

L'Eve sap que les persones naixem amb el desig de formar part d'un grup. Ens ve d'antic, de quan vivíem en clans o en tribus. Ella, per exemple, és descendent de tres clans escocesos. A l'institut, en canvi, només n'hi ha dos, de clans: el dels populars i el dels marginats. Què vol dir, doncs, que l'Eve sigui l'única que no han convidat a la festa de la Charlotte?!

14:05 Minúscul - Cap. 51 Eruga de ciutat, papallona de camp
tancar

Cap. 51 Eruga de ciutat, papallona de camp

Avui coneixerem una eruga molt menuda que està tipa de la vida tan atrafegada de la ciutat. Sort que té clar que la millor solució és pujar a l'autobús i anar-se'n a viure al camp. S'hi està molt més tranquil i les activitats que s'hi fan són ben diferents... Aviat, fins i tot ella serà ben diferent. Saps en què es convertirà...?!

14:10 Minúscul - Cap. 52 El formiguer infernal
tancar

Cap. 52 El formiguer infernal

Què passa quan dues colònies de formigues comencen a competir per veure qui fa el formiguer més bonic i més espectacular? Cada grup té un estil arquitectònic ben diferent, però el que és evident és que totes tenen una imaginació fora de mida! I compte, que fins i tot desafien les lleis de la gravetat!

14:20 Tags
14:35 3xl.cat
14:35 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El passat fosc del detectiu espiritual
14:58 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La lluita cara a cara. L'àngel negre
15:20 El detectiu Conan - La ruta del silenci 1a part
tancar

La ruta del silenci 1a part

En Kogoro explica a la Ran i a en Ranma que l'endemà l'entrevistaran en un programa de televisió a Naha, juntament amb en Toshizo Nose, una estrella del beisbol. L'endemà ben d'hora, doncs, els tres agafen un vol cap a Naha. A l'avió, a la Ran li cauen les pilotes que porta perquè els hi firmi en Nose, i un home misteriós que porta una gorra i unes ulleres de sol l'ajuda a recollir-les. En Masaharu Motoyama, que també va ser una figura de l'esport, i és el millor amic d'en Nose, va cap a Naha en un altre vol. Un cop a Naha, en Conan, la Ran i en Kogoro es dirigeixen cap a l'hotel on s'allotja en Nose, i allà reben la notícia que acaba de morir apunyalat mentre feia jogging. En Conan sospita d'en Motoyama, el millor amic de la víctima, però l'home té una coartada perfecta...

15:44 El detectiu Conan - La ruta del silenci 2a part
tancar

La ruta del silenci 2a part

En Motoyama no pot haver estat l'assassí d'en Nose perquè té una coartada perfecta. Però en Conan no es deixa impressionar per les "coartades perfectes", tot i que aquest cop serà en Kogoro qui faci les deduccions per descobrir el criminal. Tenia algun motiu, en Motoyama, per odiar en Nose? Com és que la prometedora carrera de beisbol que tothom augurava a en Motoyama es va veure estroncada? I qui era el misteriós home de la gorra i les ulleres que va agafar les pilotes de tenis de la Ran a l'avió? Podrà fer encaixar totes les peces, en Kogoro?

16:10 Club Super3
16:10 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky no està d'acord amb el Perky i el Tuf, que asseguren que el Frenzel és la cuca més divertida de la Cuina. Per això l'ha desafiat a una competició oberta de bromes sense límits ni restriccions! Ja et pots imaginar qui serà, oi, l'ase dels cops? En Perky avui tindrà un dia molt complicat, però ja se sap que qui riu primer, plora darrer...

16:25 Els barrufets - El barret dels barrufets / Els barrufets sense temps
tancar

El barret dels barrufets / Els barrufets sense temps

En Presumit s'ha trobat un barret al bosc i no se n'ha pogut estar. Se l'ha hagut de posar, és clar. Això sí, sense saber que era una trampa del malvat Gargamel... Què li passarà, ara?! L'Inventor, en Savi, en Pocatraça i la Barrufeta s'han trobat un rellotge de sorra dins d'una cova. Sense saber-ho, faran que el temps es torni boig... El temps, i els altres barrufets!

16:50 SamSam - Els amics d'en Fantet
tancar

Els amics d'en Fantet

En Fantet està més content que un gínjol d'haver fet amics nous. En SamSam de seguida se n'ha alegrat, fins que descobreix, és clar, que els nous amics d'en Fantet són els seus pitjors enemics: els Pixaners! Com s'ho pot fer el més petit dels grans herois per desfer-se d'aquesta colla de pesats? Fent un tomb per l'estratosfera, potser...?

16:57 SamSam - Jocs de nenes, jocs de nens
tancar

Jocs de nenes, jocs de nens

És una mica complicat trobar un joc que agradi tant a les nenes com als nens. La SuperJulieta troba que el monstre-rodeo és un joc cruel i poca-solta. En SamSam, en canvi, troba que jugar als socorristes de l'espai és molt avorrit. A en Pesolet li faria molta gràcies que juguessin tots plegats, però no hi ha manera. I un duel d'insults graciosos? Oi que seria divertit...?

17:05 Loopdidoo
17:12 Loopdidoo
17:20 mic 3
17:20 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què són aquestes branques que es mouen? No són branques! Són les banyes d'en Danny, un cérvol que viu al bosc! Cada any, les banyes velles li cauen i n'hi surten unes de noves, més grosses que les d'abans. I com que ell és el que les té més grosses, és el que mana del grup. En Zoomix en sap més coses, dels cérvols! I té moltes ganes d'explicar-te-les!

17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Ha arribat la primavera i l'Ava, en Riko i en Teo s'estan fent un tip de jugar amb tots els animalons que acaben de néixer. De sobte, se sent un udol que espanta tothom. Els nostres amiguets aviat descobriran que és una lloba que no pot entrar al seu cau perquè neixin els llobatons que porta a la panxa. L'han d'ajudar a treure la branca que hi ha a l'entrada. Però, com?!

17:35 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo, que estan fent el mico en un cocoter a la selva, han despertat la Paula, una serp que només té ganes de jugar. Als nostres amics els encanta jugar, i s'hi apunten de seguida! Podrien fer una cursa, però que les serp no tenen potes, o jugar a llançar un coco tan lluny com puguin, però tampoc no tenen braços. A què poden jugar?!

17:50 Club Super3
17:50 Els quatre fantàstics - El titellaire
tancar

El titellaire

Una petita peça de l'estació espacial dels 4 Fantàstics ha caigut a les costes de Jersey i ha fet que l'argila d'un escultor molt excèntric, en Phillip Masters, tingui el poder de controlar la ment dels éssers humans. En Phillip, convertit en el Titellaire, farà escultures en miniatura dels nostres herois per poder controlar les seves accions. El caos està servit!

18:15 Espies de veritat - La companya d'habitació malvada
tancar

La companya d'habitació malvada

La Sam, la Clover i l'Alex ja són a la Universitat de Malibú, una facultat preciosa amb vistes a l'Oceà Pacífic. La Clover i l'Alex dormiran juntes. La Sam, en canvi, es trobarà amb una companya d'habitació ben peculiar. No dorm de nit, és molt competitiva i, sobretot, molt gelosa. Les sospites augmentaran amb la desaparició dels cervells de la facultat...

18:36 Espies de veritat - El professor malvat
tancar

El professor malvat

La Sam, la Clover i l'Alex s'han quedat sorpreses, però molt contentes, en saber que aquest any hi ha una assignatura nova que es diu "Introducció a l'Espionatge". El professor, fins i tot els farà fer un treball de camp: robar una arma secreta que té la capacitat d'inflar la Terra fins a fer-la explotar. Una mica sospitós, tot plegat...

18:55 3xl.cat
18:55 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El centre recreatiu de dins la gruta
19:18 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La increïble habilitat del mestre dels jocs
19:45 Love Hina - Com serà el primer petó d'en Keitaro? El viatge
tancar

Com serà el primer petó d'en Keitaro? El viatge

A la residència tothom està preocupat perquè no se sap on són Keitaro i Naru. Finalment descobreixen que són a Kyoto perquè Keitaro apareix un moment a la televisió. Shinobu, Kaora, Mitsune i Motoko decideixen anar a buscar-los. A l'estació de Kyoto, Keitaro i Naru topen amb Mutsumi, una noia que, com ells, ha suspès l'examen d'ingrés a la Universitat de Tòquio. Naru es posa una mica gelosa.

20:10 Viewtiful Joe - A l'Sprochet li agraden les ulleres!
tancar

A l'Sprochet li agraden les ulleres!

L'Sprocket investiga pel seu compte sobre el Rotlle Blanc. Per això utilitzarà les seves armes de dona amb en Charles, que aguantarà el que calgui per aconseguir una cita amb ella... Però, per què l'Sprocket està tan obsessionada amb les ulleres de la Silvia?

20:35 Samantha ups! - La Samantha infermera. Segona part
20:40 Samantha ups! - La Samantha passatgera d'avió
20:45 Invasió - Els ulls dels gua
Progrmació BD ....
21:30 Clàssics del cinema - Les tres edats (v.o.s.)
tancar

Les tres edats (v.o.s.)

A l'edat de Pedra, Buster lluita contra un rival forçut per aconseguir la dona que li agrada. En temps de l'Imperi Romà es troba en una situació similar i ha de competir amb el seu adversari en una cursa de quadrigues. A l'època moderna, el seu rival és un ric home de negocis, però quan la noia es troba en perill és Buster qui fa l'impossible per ajudar-la.

22:25 Pel·lícula catalana - Música secreta
tancar

Música secreta

Entre vinyes, en una formosa propietat de la famíla, la Júlia viu dedicada als seus vins i a veure créixer la seva filla, la Blanca. Els seus veïns i els seus col·legues admiren la tenacitat i la capacitat de la Júlia, una nouvinguda que va en cadira de rodes a causa d'un accident de cotxe. La Blanca té al poble un nou professor de música, en David, que li ensenya una melodia que l'atrau des del primer moment com si l'hagués sentida anteriorment. Com a regal d'aniversari, la Blanca la toca davant la seva mare. La Júlia es tensa en un calfred. La coneix molt bé aquella música, i coneix molt bé qui la va compondrer: en David, el seu exmarit.

23:55 Invasió - Els ulls dels gua
00:40 Dinamita
01:04 Dinamita
01:30 Jet lag - Com més serem més riurem
tancar

Com més serem més riurem

La Sílvia sembla que està encantada vivint tota sola al pis o així ho vol fer creure a tothom. Una nit, de cop i volta, se li omple la casa de gent: Per un cantó arriben el Mario i la Mariona, que estan bojament enamorats, fa 28 dies que tenen un idil.li i avui s'han quedat sense casa per anar a dormir, o sigui que han decidit anar al pis. Arriba també la Diana, esverada perquè creu que té connexions amb els extraterrestres. Ella diu que la van abduir quan anaven a Nova York a acompanyar la Carla (final de la tercera temporada). La seva obsessió o connexió, arribarà a locs inimaginables. També arribaran l'Andreu i l'Esther, que tenen un problema amb el nen: no els dorm a les nits. Després de provar-ho tot, fins i tot cantar, acaben anant a passejar i arriben al pis de les noies. Veient que el nen allà s'adorm, decideixen quedar-s'hi. I finalment arriba la Carla de Nova York, amb un suposat "ligue" ucraïnès. La notícia bomba és que ve per quedar-se. Ha donat per acabada la seva aventura americana. La casa està de gom a gom de gent que es queda a dormir, veurem com li prova, a la Sílvia...

02:00 Cròniques de la veritat oculta
02:30 Lobster comedies
02:50 Clàssics del cinema - Perversitat
tancar

Perversitat

Christopher Cross, un caixer malcasat, té una inesperada aventura amb Kitty i se n'enamora. Ella li fa creure que l'estima i l'encoratja a practicar la seva afició a la pintura. Kitty i el seu amant, Johnny, venen les pintures de Christopher i ella es fa passar per l'autora del quadres, que ben aviat fan sensació. Finalment, Christopher descobreix tot l'embolic i mata Kitty, però culpen Johnny del crim.

04:30 Clàssics del cinema - Les tres edats (v.o.s.)
tancar

Les tres edats (v.o.s.)

A l'edat de Pedra, Buster lluita contra un rival forçut per aconseguir la dona que li agrada. En temps de l'Imperi Romà es troba en una situació similar i ha de competir amb el seu adversari en una cursa de quadrigues. A l'època moderna, el seu rival és un ric home de negocis, però quan la noia es troba en perill és Buster qui fa l'impossible per ajudar-la.

05:25 Clàssics del cinema - El diable i jo
tancar

El diable i jo

Eddie Kagle, un gàngster que ha estat assassinat, fa un pacte amb el diable, que en aquesta ocasió porta el sobrenom de Nick. Eddie tindrà la possibilitat de venjar-se de Smiley, l'home que el va matar, i a canvi, haurà d'adoptar la personalitat d'un jutge, que és el culpable que hagi disminuït considerablement el nombre de clients per a l'infern. Fracassen tots els intents per desacreditar el jutge i Eddie, involuntàriament, el converteix en un heroi. Quan Smiley mor accidentalment, Nick considera finalitzada la missió i es vol emportar Eddie cap a l'infern.