Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Planetari
09:00 La volta al món en 80 jardins - La Mediterrània
09:59 Thalassa - La reina del kitesurf
tancar

La reina del kitesurf

A pesar de la seva joventut, la Gisela Pulido és una veterana esportista d'elit. Des de fa cinc anys no té rival. És la millor kitesurfista del món. És una nena prodigi del surf d'estel. Des de ben petita s'ha entrenat ben fort per arribar on és ara. Ens traslladem a Tarifa per conèixer el dia a dia de la reina del kitesurf.

10:12 Thalassa - S'Albufera, la petita mar
tancar

S'Albufera, la petita mar

Al nord de Mallorca, destaca una extensa zona de maresmes a tocar del mar: s'Albufera, que significa petita mar. Aquesta regió es va declarar Parc Natural, el 1988, per la seva riquesa ecològica i també pel seu paper predominant en la cultura d'una societat al llarg dels segles. La pesca de l'anguila i el cultiu de l'arròs van caracteritzar la manera de viure de la gent d'aquestes terres. Però avui les anguiles ja no abunden i només se'n permet la pesca amb "cucada", un art tradicional que consisteix a pescar amb una canya sense ham, tan sols amb cucs enfilats. Però queden pocs pescadors que utilitzin aquest art. L'època d'esplendor de l'anguila a s'Albufera ja ha passat, i per aquest motiu ara gairebé és un luxe gastronòmic. Coneixerem el passat i el present de les terres de s'Albufera, la petita mar.

10:31 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Els esports de vent tindran cabuda demà a "Temps d'aventura". Les imatges mostraran les habilitats dels seus practicants i es deixaran portar pel vent, a tota velocitat, amb l'única ajuda d'un estel i un petit vehicle de tres rodes. Aquests esports de vent que mostraran les imatges són el "kite buggy", una nova disciplina esportiva de vent divertida i molt additiva, i el "blokart", que substitueix l'estel per una vela com les de windsurf. És una disciplina en què es progressa molt naturalment des dels primers minuts, encara que el pilot no hagi tingut mai abans cap experiència de vela.

10:55 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures G. P. d'Europa
12:09 Just for laughs
12:30 Just for laughs
12:43 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

"La salut al cistell" va a comprar al Mercat de la Llibertat de Barcelona, acompanyada d'una paradista amb molta veterania. Es tracta de la Maria Dolors Fernández-Capalleja. I al plató, el periodista Llucià Ferrer explicarà els seus secrets de cuina. La Maria Dolors, que ha estat 53 anys darrere del taulell, guiarà la Màbel pel mercat i li descobrirà alguns secrets de productes com l'albercoc, el pollastre de pota blava i el pernil.

13:25 Automobilisme - Qualificació G. P. d'Europa
15:05 Telenotícies migdia
16:08 Tarda de cine - L'arbre de la vida
tancar

L'arbre de la vida

A Raintree County, Indiana, el 1892, John Wickliff es gradua a l'Escola Superior. John és un somniador, i la seva vida estarà marcada per la recerca del llegendari "Arbre de la vida", que, segons es diu, proporciona la felicitat, l'amor i els secrets de la vida.

18:59 Camins misteriosos - Escolta
tancar

Escolta

Un convidat d'una tertúlia radiofònica perd, de sobte, la seva veu. Comença a sentir estranys murmuris i per talñ de sentir-los bé deixa de parlar per no fer soroll.

19:49 Quin país - Cap. 26
20:24 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:52 Polònia
22:18 Nit d'acció - Rescat
tancar

Rescat

Tom Mullen és el propietari d'una línia aèria i està acostumat als negocis d'alt risc. Quan segresten el seu fill Sean i li'n demanen un rescat molt elevat, Tom fa una aparició pública a la televisió dirigint-se als segrestadors d'una manera força agressiva. Aquesta intervenció atípica donarà un tomb radical al segrest i a les negociacions.

00:21 Nit d'acció - Conspiració
tancar

Conspiració

Jerry Fletcher és un taxista de Nova York que s'imagina conspiracions recargolades que publica a Internet. Comença a enamorar-se obsessivament d'una dona que contempla des de lluny, sense arribar a donar-s'hi a conèixer. Es tracta d'una funcionària governamental i ell és un crític compulsiu d'aquest govern. Curiosament una de les seves teories conspiratives es converteix en realitat i ell en resulta la víctima. Aleshores necessitarà més que mai la dona de qui s'ha enamorat.

02:28 Pel·lícula - La piel quemada
tancar

La piel quemada

La piel quemada

04:12 Dawson's creek - Canvis
tancar

Canvis

Dawson cerca un tema per l'examen final de la classe de cine i el pare d'Andie i Jack insisteix en marxar de Capeside.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:49 Espectacles de la natura - el vol dels ratpenats
tancar

el vol dels ratpenats

Jacke Willers ens porta a la colònia de ratpenats més gran del món. Cada nit, uns quaranta milions de ratpenats es mengen dues-centes tones d'insectes. És el pes equivalent a un ramat d'elefants africans. No ens ho podem perdre.

08:12 Espectacles de la natura - La migració de les sardines
tancar

La migració de les sardines

Cada any, milions de sardines embogides emprenen un viatge de mil cinc-cents quilòmetres al llarg de la costa sud-africana, seguides de prop de tota una manada de predadors afamats. Jake Willers ens mostra un dels espectacles submarins més extraordinaris del planeta.

08:35 El parc prehistòric - A mammoth undertaking
tancar

A mammoth undertaking

Al final de l'última edat de gel, als mamuts ja els costava adaptar-se al nou clima i, a més, havien de fer front a un nou depredador: l'home. Nigel Marven troba un mamut a punt de morir. Haurà de fer mans i mànigues per mantenir-lo en vida i poder-lo portar als nostres temps. Guanya una batalla però es declara la guerra quan el mamut es nega a menjar un cop arribat.

09:24 RITMES
09:24 Ritmes col·leccions
09:55 Ritmes poprock Hit Parade
10:23 Sputnik - More than this... The Roxy Music story
11:17 RITMES
11:17 Ritmes.cat - Hit parade
11:44 TR3S C
11:54 quèquicom - Ciència a la platja
tancar

Ciència a la platja

Vivim la franja litoral com un espai de lleure, però de fet es tracta sobretot d'una frontera entre el medi terrestre i el medi marí. Al QQC ens acostarem a aquest espai amb una mirada científica. Navegarem a vela amb patí català, l'únic veler que es governa sense timó. Descobrirem de què està feta la sorra del Maresme i com desapareix de la platja. I coneixerem alguns dels habitants del trenc d'ona i veurem que no sempre són el que semblen.

12:20 Karakia - Antíl·lia retrobada-1
tancar

Antíl·lia retrobada-1

Al segle XV, Antíl·lia era encara una illa fictícia i misteriosa que hom situava cap a l'oest, Atlàntic endins. Després del descobriment, aquest va ser el nom que van rebre les illes del mar Carib. La segona de les Grans Antilles, la Hispaniola, és l'origen també del grup més nombrós de caribenys residents a Catalunya. Gairebé són 20.000 els dominicans que s'hi han establert, la majoria buscant millors oportunitats professionals.

12:55 Latituds - + info
tancar

+ info

Nicaragua és un país molt ric en aigua, tant que el seu nom vol dir, literalment, "país d'aigua". Però durant molts anys no hi ha hagut sensibilitat mediambiental: ni la indústria, ni les ciutats, ni els governs s'havien plantejat que calia preservar els llacs i les llacunes de Nicaragua de les aigües residuals i de la contaminació industrial

13:20 Valor afegit - + info
tancar

+ info

L'èxit del turisme a Barcelona serà analitzat a "Valor afegit". Amb el títol genèric "El perill de morir d'èxit", el programa intentarà trobar resposta a la pregunta que ja es fan des de molts sectors: És sostenible l'èxit del turisme a Barcelona? El programa repassarà el "boom" del turisme a la capital catalana, que no ha parat de créixer en els últims anys, però que ja comença a provocar recels entre la població per les incomoditats que genera la "invasió" de turistes.

13:48 El simi humà - El simi humà - Primera part
14:37 Planeta Terra
14:37 Històries del zoo
15:00 Automobilisme - Qualificació G. P. d'Europa
15:20 Inside Grand Prix - Inside Grand Prix
15:36 Automobilisme - Primera cursa des de València
16:58 Barcelona extrem - Barcelona Extrem
17:58 Hoquei patins
18:38 Campiones - Cap. 12 Roser Hurtado
18:47 Hoquei patins
19:31 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Els esports de vent tindran cabuda demà a "Temps d'aventura". Les imatges mostraran les habilitats dels seus practicants i es deixaran portar pel vent, a tota velocitat, amb l'única ajuda d'un estel i un petit vehicle de tres rodes. Aquests esports de vent que mostraran les imatges són el "kite buggy", una nova disciplina esportiva de vent divertida i molt additiva, i el "blokart", que substitueix l'estel per una vela com les de windsurf. És una disciplina en què es progressa molt naturalment des dels primers minuts, encara que el pilot no hagi tingut mai abans cap experiència de vela.

19:56 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

Aquest dijous l'últim programa de l'onzena temporada de "NBA.cat". El programa s'acomiada amb una entrevista en exclusiva amb Marc Gasol a l'escenari victorià de Beacon Hill, a Boston, feta durant les passades finals. A més, aquest últim "NBA.cat" de la temporada mostrarà imatges de les celebracions dels Lakers, amb declaracions de Pau Gasol, i oferirà el reportatge "El somni de la final", on diverses figures de l'NBA parlen del repte que significa jugar unes finals, i un altre de dedicat a Mike Callahan, un dels millors àrbitres del món. A més, "NBA.cat" s'acomiada amb un tribut al recentment desaparegut Manute Bol, amb algunes imatges fins ara inèdites i d'altres de recuperades de reportatges de "Basquetmania" i de "NBA Total".

20:22 Campiones - Cap. 10 El rem com a teràpia
20:30 Parlament
20:51 Tot un món - Dret a decidir
tancar

Dret a decidir

Denise Vieira, originària del Brasil, va arribar a Manresa fa 13 anys i forma part de l'Associació Veu Pròpia, una entitat de nous catalans que han adoptat la llengua catalana i la fan servir a diari. L'entitat ha donat suport a la plataforma Manresa Decideix. Denise va ser la responsable del vot anticipat a domicili a la consulta sobre la independència que es va celebrar a la capital del Bages el diumenge passat i assegura que, com ella, molts immigrants s'hi han implicat. La portaveu de Veu Pròpia explica que quan va arribar no coneixia la realitat de Catalunya, però apunta que, un cop integrada, va decidir participar en la consulta perquè aspira, un dia, a tenir la nacionalitat catalana. Denise considera que les eleccions del 25-A van ser justes, ja que, per ella, tenir la nacionalitat espanyola o del seu país originari no és rellevant, ja que és de l'opinió que si vius a Catalunya tens dret a dir-hi la teva.

20:56 Tot un món - Racó d'Indoxina
tancar

Racó d'Indoxina

L'espai, la decoració, l'ambient, el menjar i fins i tot la manera de servir dels cambrers. El restaurant de Ly Leap, situat al cor de l'Eixample de Barcelona, està pensat perquè tot recordi la Indoxina. Aquesta és la manera que ha tingut el cambodjà Ly Leap de recuperar la memòria de la seva infantesa. Aquest restaurant és l'únic a Europa on els clients mengen envoltats d'aigua, i els cambrers, d'origen asiàtic, s'agenollen per servir les taules. El propietari va marxar de Cambodja quan tenia tretze anys i després de passar un temps a París va decidir venir a Barcelona. Ara ja fa vint-i-vuit anys que es dedica a la cuina, i al llarg del reportatge ens ensenya els aliments que serveix cada dia perquè els clients tastin nous sabors i descobreixin nous aromes i, així, ampliïn la seva memòria gustativa i olfactiva.

21:02 Euskal Herria: la mirada màgica - Sant Sebastià, la ciutat del mar
tancar

Sant Sebastià, la ciutat del mar

Es recorre, des de l'aire, la capital guipuscoana i els seus voltants. Sant Sebastià s'obre al món a través del mar, viu la història i la intensa complicitat amb un Cantàbric que és generós, però cruel. Sant Sebastià es mostra com una postal que protegeix la secular personalitat darrere un aspecte tranquil. El vol de l'helicòpter la sorprèn i revela els seus misteris, en un viatge insòlit pels últims paisatges secrets d'una ciutat universal.

21:33 Loto 6/49
21:38 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Últim programa de la temporada dedicat als títols més destacats que s'estrenaran aquest estiu. Inclou "Gainsbourg", res a veure amb les "biopics" convencionals; "Conocerás al hombre de tus sueños", de Woody Allen; "Las vidas posibles de Mister Nobody", imaginació en progressió geomètrica i "Una hora más en Canarias", comèdia musical espanyola. I també, les novetats de la setmana: "Entre nosotros", la revelació del cine alemany i "Io, Don Giovanni", de Carlos Saura.

22:12 Sala 33 documental - Mirant al cel
tancar

Mirant al cel

MIRANT AL CEL Productora: Massa d'Or Produccions, Silverspace i Istituto Luce Direcció: Jesús Garay Guionistes: Montecarlo i Jesús Garay Director fotografia: Bernat Bosh Música: Fermin Muguruza Intèrprets: Paolo Ferrari (Mario), Gabriela Flores (Maria), Manel Bronchud (Manel), Albert Prat (Manel jove), Alessandro Morelli (Mario jove) i amb la col·laboració especial de Rosa Novell i Juan Goytisolo Als anys trenta, les modernes tecnologies industrials aplicades a les guerres creen una nova situació: la destrucció massiva, instantània i indiscriminada, que afecta tant a civils com a combatents. Barcelona va ser la primera gran ciutat bombardejada des de l'aire sistemàticament, després del tràgic bomberdeig de Gernika. Entre el 16 i 18 de març de 1938, Barcelona va ser contínuament bombardejada, des dia i de nit durant tres dies; milers de ciutadans van perdre la seva casa i mil tres-cents van morir (cent divuit eren nens). Els sucessos, mirant més enllà del cas concret de Barcelona, van ser determinants per establir les bases de la fatídica II Guerra Mundial i els bombardejos de Dresde, Colonia Londres, Hiroshima, Nagasaki....

23:36 Filmoteca 33. Descens als inferns - Gangster No. 1 (v.o.s.)
tancar

Gangster No. 1 (v.o.s.)

Londres, any 1999. Un cap del crim organitzat rememora la seva carrera ascendent dins del món de la delinqüència. L'any 1968 es va unir a la banda de Freddie Mays i va planejar sistemàticament la seva caiguda: el va trair i li va prendre el lloc.

01:11 Clàssica - Somni d'una nit d'estiu
tancar

Somni d'una nit d'estiu

La música del "Somni" no ocupa tota l'obra. Hi ha fragments de text sol, text acompanyat per motius musicals, cor, dues solistes i moviments sencers de música sola. Avui els oferim "El Somni d'una nit d'estiu" en un enregistrament fet pels equips de TV3 al Palau de la Música Catalana. Hi intervenen l'Escolania de Montserrat, l'Orquestra de Cadaqués, les sopranos Elena Copons i Marta Mathéu i el director anglès Sir Neville Marriner.

02:06 Rodasons - + info
tancar

+ info

Ja fa dues dècades de la fundació del grup valencià Urbàlia Rurana, que va fer el concert de debut al Tradicionàrius del 1990. Avui, amb cinc discos a l'esquena, diversos premis, centenars de concerts a casa i a molts països europeus i el reconeixement de la crítica i el públic, ha esdevingut una de les formacions fonamentals del folk valencià.

02:30 Nydia - + info
tancar

+ info

Viure la música a la Lira Ampostina & Santi Arisa versiona Martí i Pol a "Tot és en tot". La Lira Ampostina és molt més que una banda de música. És un centre que articula bona part de la vida cultural d'Amposta. Hem descobert com sona la banda, però també com aprenen música els més menuts o com la viuen els més veterans. Santi Arisa presenta "Tot és en tot", una magnífica cantata rockera sobre poemes de Miquel Martí i Pol.

02:56 RITMES
02:56 Ritmes cat - Agenda
03:26 Un hospital sobre rails - Un hospital sobre rails
tancar

Un hospital sobre rails

"Un hospital sobre rails" ens mostra el treball del Tren Alma, un tren equipat amb instrumental i material hospitalari que viatja a pobles molt pobres del nord d'Argentina per atendre els seus nens.

03:53 Mars del món - Belize: Ein karibischer Traum / Belize, a caribbean dream
04:37 Batecs de natura - Pels Plans de Sió i la Serra d'Almenara
04:50 Batecs de natura - El corb marí gros
05:02 Curiositats del món animal - S'ho passen bomba
05:07 Curiositats del món animal - La bumslang
05:12 RITMES
05:12 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: El petit de cal Eril, Quimi Portet, Oliva trencada, El tercer hombre, Lexu's, D¿estranquis, Vuit, Pell de serp, Bedroom.

05:44 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra.

06:31 Planeta Terra
06:31 Mainaderes d'animals - + info
tancar

+ info

La dofina Joan és l'animal preferit dels visitants del Loro Parque, i veurem com afronta el repte de fer la primera actuació en públic. N'aprendrà aviat, d'actuar, amb l'ajuda de la seva mare i la seva àvia? Silke von Eynem es dedica a cuidar cercopitecs verds. L'últim que li ha arribat és un petit que vivia en captivitat i que els seus amos no tractaven correctament. Mareen Möller es cuida de tota mena de cries abandonades i orfes ferits. No para en tot el dia.

06:59 Mones de carrer - Exiliades
Progrmació BD ....
07:08 Bali - Cap. 6 Un esforç més!
tancar

Cap. 6 Un esforç més!

Avui en Bali i el pare han de repartir una pila d'invitacions a tots els veïns de l'edifici. Per fer-ho més divertit, s'han vestit d'escaladors i fan veure que les escales són una muntanya. Esgotat, en Bali apareixerà en un somni per trobar-se... amb el Ieti, l'Abominable Home de les Neus! I ell diu que cantant es pugen més bé les muntanyes!

07:24 Tom i Jerry - La migdiada del gat
07:30 Tom i Jerry - El gat m'ha...ai!
07:36 Tom i Jerry - Anem a pescar
07:43 Tom i Jerry - El gat embruixat
07:52 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera
tancar

Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera

Les Bessones compartiran amb Antoni Gaudí un dels moments més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera! Però abans, tots quatre se les hauran de tenir amb uns éssers fantasmagòrics.

08:16 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la lletera
tancar

Les Tres Bessones i la lletera

Les Bessones arriben a la granja de la lletera, una noia que espera fer molts diners venent llet. Les nenes la volen ajudar, però la Bruixa, que no vol que les gerres de llet arribin senceres al mercat, els posa tota mena de traves.

08:46 mic 3
08:46 Bob, el manetes: vacances a l'oest - Bob, el manetes: vacances a l'oest
tancar

Bob, el manetes: vacances a l'oest

Una nova aventura de Bob, el manetes.

09:54 Doraemon - La guerra de les maquetes
tancar

La guerra de les maquetes

En Nobita, que acaba de construir una llanxa teledirigida tot sol i amb molt d'esforç, ha decidit anar-la a provar. Amb tanta mala sort que el cuirassat d'en Suneo l'hi ha ben destrossat. A partir d'aquí començarà una guerra de maquetes de vaixells i d'avions que ningú no sap com s'acabarà. Aquest cop en Suneo la pagarà... i molt cara!

10:22 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu
tancar

Vuit dies al castell de Ryugu

En Nobita i els seus companys han decidit que el treball de les vacances d'hivern el faran de la història d'en Taro Urashima, un noi que va ser tres dies al castell de Ryugu, però que quan va tornar a casa seva havien passat tres-cents anys. Per comprovar si la teoria de la Shizuka és certa, hauran de fer un viatge en el temps. Els hi acompanyes?!

10:50 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu
tancar

Vuit dies al castell de Ryugu

En Nobita i companyia, que continuen al castell de Ryugu per comprovar si la llegenda d'en Taro Urashima és certa, poc s'imaginen que avui els declararan culpables d'espionatge i els condemnaran a morir afusellats. Avui ho tenen molt complicat... I és que no funcionen ni els aparells d'en Doraemon! Com se'n sortiran, d'aquesta?!

11:15 Jo sóc així - Fer muntanya de no res
11:31 Jo sóc així - Us presento en Liam
11:42 Jo sóc així - El diari
12:02 Els guerrers shaolin - El retorn del dimoni
tancar

El retorn del dimoni

Després de 1.000 anys de captiveri, el dimoni més temut de tota la història de la Xina ha aconseguit fugir de la presó. El Gran Mestre Sanzang aviat descobrirà que la reencarnació dels tres guerrers shaolín que van engarjolar en Heihu, aquest monstre gairebé invencible, i els únics que ara el poden aturar són, ni més ni menys... que tres marrecs!

12:25 Els guerrers shaolin - El Pantà dels Penjats
tancar

El Pantà dels Penjats

El mestre Sanzang és mort, o gairebé. L'únic que el pot salvar és l'antídot del verí que li han posat a la beguda un grup d'assassins. Per trobar-lo, cal anar al Pantà dels Penjats, un lloc ple de serps gegants i guardes esfereïdors. Els encarregats de fer-ho seran la Hua, en Tang i en Cheng. Una missió molt complicada... en un pantà molt sinistre.

12:51 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Fantàstic, que és amb l'Spirou i el professor Xampinyac en un seminari en una illa exòtica, ha decidit provar un avió teledirigit amb l'Spip a dins. Amb tanta mala sort, que han segrestat el pobre esquirol! Aviat descobriran que ha estat cosa del professor Brankenstein, un científic boig que vols dotar d'intel·ligència a tots els animals del planeta. Amb quina intenció?

13:16 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Xampinyac s'acaba d'inventar un programa per donar ordres verbals a tota mena d'objectes. D'entrada, ho provarà el Turbotracció i amb un robot que es diu Robert. Ell i l'Spirou sortiran amb el vehicle per preparar una festa sorpresa a en Fantàstic, que es quedarà al castell a fer proves amb el Robert... unes proves que poden acabar molt malament!

13:38 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Els nostres herois han descobert el Ieti a les muntanyes del Nepal i l'han dut al museu de Shangri-La. En Zorglub, en canvi, té altres plans per l'abominable home de la neu: convertir-lo en l'Home Z, el primer representant del futur de la humanitat, una raça superforta controlada intel·lectualment per ell sol! Però, pot ser que el Ieti sigui una dona?! I que s'enamori d'en Fantàstic?!

14:04 Què hi ha, Scooby-Doo? - El monstre de les neus
tancar

El monstre de les neus

La misteriosa retirada del medallista de bronze olímpic Chris Klug del campionat Wilkinson d'snowboard ha posat els nostres herois en alerta. Evidentment, la millor manera de descobrir el misteri és des de dins, però això en Fred farà veure que és un dels concursants. I el monstre?! L'Scooby-doo necessitarà energia extra per no tremolar!

14:29 Què hi ha, Scooby-Doo? - Destrucció en 3D
tancar

Destrucció en 3D

La desaparició dels ossos sagrats de "El Oloroso" del museu de Costa Rica portarà molta cua! És ben sabut que a qui toca els ossos, li cau damunt una maledicció terrible. Encara que sigui el responsable de l'exposició de dinosaures, en Melbourne O'Reilly! I compte que si els dinosaures es comencen a moure, ja pot fugir tothom cames ajudeu-me!

14:48 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un simi espacial al Cap Canaveral
tancar

Un simi espacial al Cap Canaveral

L'ou extraterrestre que va recollir la Janet entre les restes d'un cometa s'acaba d'obrir i n'ha sortit... un alienígena! Que està en fase de creixement! L'amenaça de Mart cada vegada és més grossa! Fins i tot hauran d'aturar el llançadora! I això voldria dir llançar per l'aigüera cinc anys d'investigació de la Janet! Ho podran impedir l'Scooby-doo i companyia?!

15:13 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu
tancar

Vuit dies al castell de Ryugu

En Nobita i els seus companys han decidit que el treball de les vacances d'hivern el faran de la història d'en Taro Urashima, un noi que va ser tres dies al castell de Ryugu, però que quan va tornar a casa seva havien passat tres-cents anys. Per comprovar si la teoria de la Shizuka és certa, hauran de fer un viatge en el temps. Els hi acompanyes?!

15:39 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu
tancar

Vuit dies al castell de Ryugu

En Nobita i companyia, que continuen al castell de Ryugu per comprovar si la llegenda d'en Taro Urashima és certa, poc s'imaginen que avui els declararan culpables d'espionatge i els condemnaran a morir afusellats. Avui ho tenen molt complicat... I és que no funcionen ni els aparells d'en Doraemon! Com se'n sortiran, d'aquesta?!

16:04 Tom i Jerry - El ratolí invisible
16:11 Tom i Jerry - Gats en conflicte
16:17 Tom i Jerry - L'ós ballarí
16:26 La lliga dels supermalvats - Per molts anys, doctor Gripau
16:38 La lliga dels supermalvats - Juli injustícia
16:49 La lliga dels supermalvats - Envieu els clons
17:00 La lliga dels supermalvats - Bojos pels gelats
17:15 Jo sóc així - Fer muntanya de no res
17:27 Jo sóc així - Us presento en Liam
17:38 Jo sóc així - El diari
17:53 mic 3
17:53 Teo - En Teo dina al camp
18:01 Pingu - La venjança d'en Pingu
tancar

La venjança d'en Pingu

Avui en Pingu ha sortit a jugar amb la seva amiga, la Pingi. En Pingo, que passa per allà, té ganes de fer la punyeta i li pren el pèl. Per aquí, en Pingu, no hi passa! La venjança està servida. De vegades, però, el pecat, fa forat.

18:07 El xou del Pingu
18:11 Bob, el manetes - El tresor del Pessic
18:25 Espantapànics - Bàsquet monstruós
18:38 Marsupilami - La cosina llunyana
19:06 Marsupilami - Deixem tranquils els volcans adormits!
19:29 Marsupilami - Una Pruna al Supapoaro
19:55 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Fantàstic, que és amb l'Spirou i el professor Xampinyac en un seminari en una illa exòtica, ha decidit provar un avió teledirigit amb l'Spip a dins. Amb tanta mala sort, que han segrestat el pobre esquirol! Aviat descobriran que ha estat cosa del professor Brankenstein, un científic boig que vols dotar d'intel·ligència a tots els animals del planeta. Amb quina intenció?

20:22 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Xampinyac s'acaba d'inventar un programa per donar ordres verbals a tota mena d'objectes. D'entrada, ho provarà el Turbotracció i amb un robot que es diu Robert. Ell i l'Spirou sortiran amb el vehicle per preparar una festa sorpresa a en Fantàstic, que es quedarà al castell a fer proves amb el Robert... unes proves que poden acabar molt malament!

20:43 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Els nostres herois han descobert el Ieti a les muntanyes del Nepal i l'han dut al museu de Shangri-La. En Zorglub, en canvi, té altres plans per l'abominable home de la neu: convertir-lo en l'Home Z, el primer representant del futur de la humanitat, una raça superforta controlada intel·lectualment per ell sol! Però, pot ser que el Ieti sigui una dona?! I que s'enamori d'en Fantàstic?!

21:09 Tom i Jerry - L'augusta grècia
21:16 Tom i Jerry - Anem de creuer
21:22 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
06:01 mic 3
06:01 Tork - El naixement
tancar

El naixement

L'Iris és una fada simpàtica que té cura de vigilar el bosc i mantenir-ho tot net. Però un dia decideix buscar-se un ajudant, i, amb els poders màgics que té, dóna vida a un follet de plàstic i a una nau espacial de joguina. Vegem com es coneixen en Tork, en Batt, i l'Iris!

06:08 Tork - Un arbre per una eruga
tancar

Un arbre per una eruga

En Tork i en Batt s'han fet molt amics i van junts a tot arreu. És per això que a en Tork no li aniria malament aprendre a volar. I ja que hi som, tampoc no li aniria malament trobar un niu per a la petita eruga!

06:15 Tork - La bola que vola sola
tancar

La bola que vola sola

En aquesta nova aventura, en Tork i en Batt s'enfrontaran a un trapella més trapella encara que ells: La bola que vola sola!! Per culpa seva, hauran de recórrer tot el bosc i s'hauran d'enfrontar a una aranya rondinaire que no els hi vol tornar! Hauran d'aguditzar l'enginy, si volen acabar el dia jugant amb aquesta bola màgica!

06:22 La vaca Connie - La prova de força
tancar

La prova de força

La Connie construeix un cau de pedres per en Sam, però en Murri se'l fa seu. Aleshores la Connie i en Murri decideixen fer una cursa per veure qui és el més fort. El guanyador serà el que es quedarà amb el cau.

06:29 La vaca Connie - La Connie descobreix les formes
tancar

La Connie descobreix les formes

La Connie i els seus amics, que s'avorreixen, troben el talp, que els proposa un joc molt instructiu. Ell farà forats amb formes diferents, i els animals hauran de buscar coses al bosc que encaixin amb les formes dels forats.

06:36 La vaca Connie - L'ocell presumit
tancar

L'ocell presumit

Un ocell molt presumit, però que canta molt bé, fa retrets del cant d'una aranya que canta a prop seu. La Connie, que vol ajudar l'aranya, proposa de fer un concert al bosc on tots els animals puguin demostrar les seves habilitats musicals.

06:45 Bali - Cap. 2 La fàbrica de piruletes
tancar

Cap. 2 La fàbrica de piruletes

Avui el pare, en Bali i la Lea se'n van a comprar. Mentre el pare arregla la roda espatllada del carretó del supermercat, en Bali intenta consolar la Lea, que s'ha quedat sense cap piruleta de les que regala el senyor Piruleta. Aviat en Bali es trobarà en una fàbrica gegant de piruletes, però amb la màquina espatllada! Potser podrien fer el mateix que el pare, en Bali i en Kikú! No t'ho perdis!

06:57 Bali - Cap. 4 Auxili, Nanú
tancar

Cap. 4 Auxili, Nanú

La Nanú, que avui ha portat en Bali, en Tito i la Lea al parc, els ha deixat ben clar que no juguessin a pilota prop d'un arbre molt alt. Ja et pots imaginar que no han trigat gaire a penjar-hi la pilota. Per postres, en Tito, que s'ha fet el valent, s'hi ha quedat atrapat. Segons en Bali, només el pot ajudar a baixar amb un avió... dins d'un somni, és clar. No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Els meus nois - Cap. 21 Solucions al 110 per cent
tancar

Cap. 21 Solucions al 110 per cent

P.J. comet l'error de convidar el seu nou xicot a una timba de pòquer i Andy, en plena crisi dels 40, es decideix a comprar una barca sense consultar-ho amb la dona.

21:51 13 anys... i un dia - Cap. 17
tancar

Cap. 17

El Ricard creu que el poden atrapar. Tot surt de les sospites que té que el persegueixen. Potser el que hauria de fer perquè no el perseguissin seria entregar-se d'una vegada, tal com ja va fer el seu amic Pedro. A partir d'aquí les coses canvien. La presó li portarà una sorpresa. Mentrestant, el Roger i la Sílvia tenen una crisi de parella que han de solucionar escapant-se a un refugi. Però, és la millor solució?

22:18 Oh! Europa - Espanya
tancar

Espanya

A Madrid, tots estan tristos perquè el viatge s'acaba, i decideixen fer un sopar de comiat. Però l'Ampariues no assisteix perquè ha conegut tres nois molt simpàtics que no la deixen en tot el dia. De tornada a Barcelona, s'acomiaden els uns dels altres i prometen de tornar-se a veure per passar els vídeos. És el final del viatge i de la sèrie.

22:47 La memòria dels Cargols - Aquells anys meravellosos
tancar

Aquells anys meravellosos

Els anys 60, la dècada "prodigiosa"... tot va començar a canviar. Molts pagesos van emigrar a ciutat a treballar a les noves fàbriques, el "600" va permetre acostar camp i ciutat i la televisió va introduir un nou món a les cases camperoles. Als estius un bon nombre d' "urbanites" arribaven als pobles per encisar amb els seus costums, els seus vestits i els seus objetes, els pobres camperols.

23:33 Extres Coproduccions - Wendy placa 20957
23:38 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Eulàlia se sent rebutjada per l'Arbret un altre cop. Carnestoltes a l'Aquari. El Pere i el Sergi preparen un "flam afrodisíac". Veurem els seus "efectes". Arriba el germà de l'Eulàlia disposat a menjar-se el món. Vol començar per la Cristina.

00:03 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Ignasi explica la seva gelosia i el seu penediment al Sergi. Plans per reconciliar l'Ignasi amb la Cristina.

00:23 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Octubre 90. La Joana, inevitablement, és present en la vida de l'Andreu i la Núria. És un tema que cal resoldre, però resulta poc menys que impossible. L'any de la campanya "posa-te'l, posa-l'hi". L'any del descobriment de l'aluminosi. En Xavier i en Jaume encara tenen comptes pendents. I en Xavier espera prosperar políticament al costat del President...

01:14 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Març 92. El Barça juga la final de Wembley. La Joana té la possibilitat d'operar-se. La Núria segueix sense acceptar la situació i sense fer cas dels seus sentiments de debò. En surt perjudicada la petita Isabel. En Manel veu com s'obre una porta a l'esperança.

02:07 Just for laughs
02:15 Oh! Europa - Espanya
tancar

Espanya

A Madrid, tots estan tristos perquè el viatge s'acaba, i decideixen fer un sopar de comiat. Però l'Ampariues no assisteix perquè ha conegut tres nois molt simpàtics que no la deixen en tot el dia. De tornada a Barcelona, s'acomiaden els uns dels altres i prometen de tornar-se a veure per passar els vídeos. És el final del viatge i de la sèrie.

02:45 La memòria dels Cargols - Aquells anys meravellosos
tancar

Aquells anys meravellosos

Els anys 60, la dècada "prodigiosa"... tot va començar a canviar. Molts pagesos van emigrar a ciutat a treballar a les noves fàbriques, el "600" va permetre acostar camp i ciutat i la televisió va introduir un nou món a les cases camperoles. Als estius un bon nombre d' "urbanites" arribaven als pobles per encisar amb els seus costums, els seus vestits i els seus objetes, els pobres camperols.

03:30 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Eulàlia se sent rebutjada per l'Arbret un altre cop. Carnestoltes a l'Aquari. El Pere i el Sergi preparen un "flam afrodisíac". Veurem els seus "efectes". Arriba el germà de l'Eulàlia disposat a menjar-se el món. Vol començar per la Cristina.

03:55 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Ignasi explica la seva gelosia i el seu penediment al Sergi. Plans per reconciliar l'Ignasi amb la Cristina.

04:15 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Octubre 90. La Joana, inevitablement, és present en la vida de l'Andreu i la Núria. És un tema que cal resoldre, però resulta poc menys que impossible. L'any de la campanya "posa-te'l, posa-l'hi". L'any del descobriment de l'aluminosi. En Xavier i en Jaume encara tenen comptes pendents. I en Xavier espera prosperar políticament al costat del President...

05:07 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Març 92. El Barça juga la final de Wembley. La Joana té la possibilitat d'operar-se. La Núria segueix sense acceptar la situació i sense fer cas dels seus sentiments de debò. En surt perjudicada la petita Isabel. En Manel veu com s'obre una porta a l'esperança.