Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Dolors Camats, portaveu d'ICV-EUiA al Parlament. A la secció de la denúncia, Vanessa Martín ens comenta com la seva àvia va morir esperant l'ajuda dels serveis socials. Al tema del dia parlarem dels desapareguts mediàtics amb diversos convidats i afectats. A més, parlarem del Barça que es juga el seu futur a Europa i de la versió innovadora de "Terra Baixa".

13:07 TVist
13:50 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Cap a l'autobús del futur
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Caneló cruixent de rap i gambes
15:49 El cor de la ciutat - Cap. 1779
tancar

Cap. 1779

En Hiresh aconsegueix, per fi, parlar amb la Dhara. Una altra cosa és que es posin d'acord. A més, hi ha en Marcel... En Gerard torna a collar de mala manera en Fidel, però la Patrícia i l'Orpinell fan un descobriment inquietant. La Vicky serà conscient que en Joel l'està tornant a manipular.

16:29 El club - + info
tancar

+ info

El migfondista paralímpic espanyol d'origen marroquí Abderrahman Ait Kamouch passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional, ara narrada a "El ángel del ala partida", escrit pel periodista Manuel Franco. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran l'editor Ernest Folch i el periodista Carles Capdevila. Connectarem en directe des de Londres per informar de l'última hora del Chelsea - F. C. Barcelona. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

18:21 Rex - Cap. 20 La testimoni cega
19:12 Rex - Cap. 21 Cacera perillosa
20:03 Bocamoll
20:39 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Segons la tradició històrica, Jaume I, durant una campanya militar, va ordenar que no desmuntessin la seva tenda fins que els pollets de les orenetes que hi havien fet niu poguessin volar. Menudes, de vol ràpid i precís, amb la seva arribada ens anuncien el bon temps. En el programa d'avui parlarem de les característiques de l'oreneta cuablanca, que segons creença popular porta la benaurança a la casa on fa el niu.

21:00 Telenotícies vespre
21:56 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM? Extra" mostrarà alguns pesats il·lustres del món de la tele. D'altra banda, el programa parodiarà "Silenci?", "Què m'has dit?", "Entre fantasmas" " i "La caja ". I també navegarà pel blog d'Esperanza Aguirre.

22:44 Especial
00:05 Bombers de Nova York - Cap. 37 Capvespre
tancar

Cap. 37 Capvespre

A Tommy, tenir cura del seu pare només li crea més maldecaps; Lou confessa estar embolicat amb una monja mentre Jerry cerca quelcom que millori el seu rendiment al llit.

00:50 El club - + info
tancar

+ info

El migfondista paralímpic espanyol d'origen marroquí Abderrahman Ait Kamouch passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional, ara narrada a "El ángel del ala partida", escrit pel periodista Manuel Franco. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran l'editor Ernest Folch i el periodista Carles Capdevila. Connectarem en directe des de Londres per informar de l'última hora del Chelsea - F. C. Barcelona. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

02:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Àfrica extrema - Les armes del conservacionisme
07:48 Naturalesa salvatge - + info
tancar

+ info

Seguim la Michaela i en Nick que ens porten a nous descobriments i a divertides aventures.

08:14 Viure Catalunya - St. Feliu de Codines (Vallès Oriental)
08:23 Zoom - Cap. 158 LIfe in Angkor (Cambodia)
08:24 Bèsties clip - Les papallones nocturnes
08:30 Viatges als confins de la Terra - Els guardians de la flama
tancar

Els guardians de la flama

Iran és una de les fronteres finals de la terra. És un país poc visitat pels viatgers occidentals, sobretot en els darrers anys, però va ser un centre de comerç mundial durant molts segles. David Adams hi va descobrir una gent complexa i molt hospitalària que viu en un país molt poc comprès situat al cor d'una regió molt conflictiva. El recorregut ens porta des de la ciutat de Teheran, passant per la vall dels Assassins fins a arribar a ciutats que no han canviat des que Marco Polo hi va arribar ara fa vuit segles. Però aquest no és tant sols un viatge cap a paisatges antics, sinó la recerca d'una de les sectes religioses més poc conegudes: els antics Adoradors del Foc de Yazd.

09:22 Tot un món - Tot un curs
tancar

Tot un curs

La Salina Makoeva és de Rússia, té tretze anys i es va incorporar a l'aula d'acollida de l'Institut d'Educació Secundària Flos i Calcat de Barcelona a començaments d'octubre de l'any passat. La Pilar Soler, professora de l'aula d'acollida, n'ha fet el seguiment durant el curs. El capítol mostra, a través de les opinions de la Pilar i de la Salina, l'evolució que ha fet aquesta nova alumna i el nivell de domini de la llengua que assoleix al llarg de tot un curs.

09:31 Recorrent el món a peu
10:20 Patrimoni viu - El curandero andí, els secrets dels remeiers Kallawayes
tancar

El curandero andí, els secrets dels remeiers Kallawayes

Els curanderos nòmades bolivians també anomenen el seu país "Kallawaya", el país dels metges. Encara avui, els Kawwawayas fan servir els seus coneixements ancestrals per curar.

11:14 Passejades amb un arquitecte - Xangai amb Martin Robain
11:40 Cases ecològiques - Casa divertida
12:05 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Wim Vandekeybus, director i coreògraf de la companyia Ultima vez/ Wim Vandekeybus. I tindrem l'actuació de Santa N, Carlos Ann i Mariona Aupí.

12:39 Singulars - + info
tancar

+ info

Jaume Barberà entrevista a "Singulars" a Mey Hofmann, xef amb una estrella Michelin i empresaria. La seva escola de cuina és una de les de més prestigi internacional. Cada any surten formats de la seva escola més de 200 alumnes vinguts de tot el món. A més de cuina, vol que els seus alumnes aprenguin idiomes, gestió de recursos humans i cultura gastronòmica. La seva passió per la cuina va començar de petita. En els viatges que feia amb els seus pares (ell un ingenyer alemany, i ella catalana i concertista de piano) sempre es fixava en els menjars dels hotels i va prendre a cuinar d'una monja de l'escola d'estiu a la que l'enviaven els seus pares. De ment inquieta i creativa, va estudiar Econòmiques, Arquitectura d'Interiors i gemologia i disseny de jòies. Ha escrit diversos llibres de cuina, i una de les seves especialitats són els postres. Educada en l'austeritat, és una treballadora incansable i una dona de caràcter.

13:21 Cinema tres
13:47 Un color nou - "Primera pintura", de Patricio Vélez
tancar

"Primera pintura", de Patricio Vélez

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen l'obra "Primera pintura", de Patricio Vélez. Activitat: Collages individuals amb papers de colors estripats En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan collage individual. La seva cooperació, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a Patricio Vélez.

14:10 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

PERE ESPINOSA --- NO AMAGUIS JOAN MIQUEL OLIVER --- FINAL FELIÇ INMA SERRANO --- TENDRESA PLOUEN CATXIMBES --- LA BLANCA LA PRINCIPAL DE LA NIT --- EL CLUB DEL BGI CRIS JUANICO --- SUAUMENT EM MATA AQUELLA CANÇO XAZZAR --- IMAGINARI EL TERCER HOMBRE --- DIR-LI AL SOL LA PUERTA DE LOS SUEÑOS --- SIRENA RAYDIBAUM --- MALEEIXO EL TEMPS NARCIS PERICH --- COU QUAN PLOU DEPT --- QUAN ET MIRO ALS ULLS ELS CONVIDATS --- COMENÇAR DE NOU

15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Costa Rica: l'arribada
15:44 L'aventura de Jeff Corwin - The Nile crocodile
15:49 Curiositats del món animal - Elephants harassing white rhino
15:54 Batecs de natura - El Forat del Gel
16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:40 Naturalesa salvatge - + info
tancar

+ info

KENYA 2 Sabíeu que els micos colobus utilitzen ponts per creuar camins? Els nostres amics ens ho ensenyaran. I també ens portaran fins a un orfenat on hi ha cadells de lleó, de guepard i de lleopard. La Dominique també ens presentarà el simpàtic ocell secretari.

17:04 Batecs de natura - D'Argentona al Castell de Burriac
17:11 Curiositats del món animal - Lions kill a giraffe
17:17 Comarques.doc - Vallès Oriental
tancar

Vallès Oriental

La comarca del Vallès Oriental té més de 850 quilòmetres quadrats i limita amb les comarques del Bages, Osona, la Selva, el Maresme, el Vallès Occidental i el Barcelonès. Era una comarca tradicionalment agrícola, i els conreus de secà encara hi predominen. No obstant, el sector ramader ha anat adquirint una gran importància, sobre tot en la producció ramadera de boví. El dolmen de la Pedra Gentil a Vallgorguina, i la vil·la romana de Can Terrés a la Garriga són una mostra de les profundes arrels històriques de la comarca. La ciutat de Granollers, centre neuràlgic de la comarca, i punt important de comunicacions, n'és la capital indiscutible.

17:42 Comarques.doc - Baix Ebre
tancar

Baix Ebre

La comarca del Baix Ebre, amb unos 1.000 quilòmetres quadrats, s'estèn al límit amb el Montsià, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Baix Camp, el Mediterrani i l'Aragó. Hi trobem paisatges molt diferenciats: platges extenses de sorra fina, roques retallades amb cales molt recollides, i la part fluvial amb el Parc Natural del Delta de l'Ebre, que és la zona humida més gran de Catalunya. Tortosa, la capital de la comarca, está enclavada entre el massís de les muntanyes de Cardó i els Ports de Beseit. La Suda i la seva catedral destaquen per la seva espectacularitat.

18:11 Reinhold Messner a Mongòlia - Reinhold Messner a Mongòlia
tancar

Reinhold Messner a Mongòlia

Reinhard Messner i el seu fill conviuen amb els Tuwa, una comunitat nòmada de Mongòlia, i són acollits pel seu cap, un home que va estudiar a l'antiga República Democràtica Alemanya. També és escriptor i explica les tradicions de la seva gent. El seu poble va ser expulsat per la Unió Soviètica i ell el va conduir a la terra dels seus avantpassats.

18:55 Cases ecològiques - Casa divertida
19:19 El medi ambient - Les dunes més grans del món
19:24 Cànon Mites - I Déu, què?
tancar

I Déu, què?

De totes les espècies, els humans som els únics que intentem explicar qui som i com hem arribat a ser el que som. En aquest últim episodi d'aquesta sèrie s'explora la lluita entre ciència i religió i, a través d'històries personals d'estudiants i professors, es demostra que poden ser compatibles.

20:21 Ciberians - José Luis De Vicente
tancar

José Luis De Vicente

José Luis de Vicente, Granada, 1973 Periodista, crític, editor digital. Col·laborador dels festivals Offf, Sónar i ArtFutura.

20:28 Viatges als confins de la Terra - Els guardians de l'arca perduda
tancar

Els guardians de l'arca perduda

A l'interior d'Etiòpia hi ha un indret conegut pels ancians com "Punt": la "Terra dels Fantasmes". És allà on David Adams se'n va a la recerca de l'Arca Perduda. Sembla que l'Arca de l'Aliança és l'objecte més poderós que mai ha creat l'home. Aquest poder va convertir els esclaus jueus d'Egipte en un poble fort i responsable del seu propi destí. L'Arca va desaparèixer el 586 aC Es creu que va acabar a Etiòpia i això és el que David Adams vol esbrinar.

21:44 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem al mentalista Luis Pardo. I a l'actuació tindrem al cantautor Pau Alabajos.

22:01 Col.leccionistes - El món del nen
tancar

El món del nen

Des dels enyorats soldadets de plàstic dels anys 60 fins a les més valuoses nines de porcellana de principis del segle XIX, el capítol d'aquesta setmana ens evoca el món del nen de la mà dels nostres col·leccionistes. Veurem també una immensa col·lecció de joguines transformada en museu i assistirem a un duel desigual entre la tecnologia lúdica dels anys 80 i la del segle XXI.

22:28 Loto 6/49
22:32 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitza els efectes beneficiosos que tindrà una de les grans obres d'infraestructura, ara en construcció: el canal Segarra-Garrigues. D'aquesta infraestructura, "un canal del segle XXI", se n'acaba d'estrenar el primer tram. El programa mostrarà espectaculars imatges de l'estat actual de les obres, i, amb les opinions de tècnics i agricultors, detallarà els beneficis que a mitjà termini portarà per a les terres de Ponent, després de més de cent anys de reivindicacions. A més, "Valor afegit" rebrà al plató Joan Majó, exministre d'Indústria, exdirector general de la Corporaciò Catalana de Ràdio i Televisió i expert en noves tecnologies, que acaba de publicar el llibre "No m'ho crec". En conversa amb el director i presentador del programa, Albert Closas, explicarà els continguts del llibre, en què dóna possibles sortides a la crisi i detalla els sectors on es poden crear més llocs de treball.

23:00 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem al mentalista Luis Pardo. I a l'actuació tindrem al cantautor Pau Alabajos.

23:33 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

El Premi Nobel de Literatura del 1992, Derek Walcott, serà el convidat de "L'hora del lector". El poeta caribeny conversarà, al plató, amb el director i presentador del programa, Emili Manzano, i amb Marina Espasa. A la segona part, Víctor Amela i Carles Álvarez mostraran les novetats literàries. El programa finalitzarà amb l'actuació de Tornasol.

00:35 Cànon Mites - I Déu, què?
tancar

I Déu, què?

De totes les espècies, els humans som els únics que intentem explicar qui som i com hem arribat a ser el que som. En aquest últim episodi d'aquesta sèrie s'explora la lluita entre ciència i religió i, a través d'històries personals d'estudiants i professors, es demostra que poden ser compatibles.

01:30 Notes de ball - La bella dorment del bosc
01:57 quèquicom - L9. Un metro únic al món.
tancar

L9. Un metro únic al món.

Trens sense conductor i túnels de dos pisos, en l'obra d'enginyeria més complexa de la història de Catalunya. El sistema de construcció de la línia 9 del metro de Barcelona és únic al món: consisteix en un únic túnel dividit en dos pisos per on circulen els trens en un i altre sentit. Aquesta és l'obra d'enginyeria més complexa de la història de Catalunya. Una altra singularitat és l''automatisme dels combois, que funcionaran sense conductor, teledirigits des d'un centre de control. "Quèquicom" viatja al subsòl de Barcelona a bord d'una de les màquines més sofisticades que hi ha al planeta: una tuneladora. Les seves dimensions i potència són tan enormes que fins i tot té menjador i lavabo.

02:20 Col.leccionistes - El món del nen
tancar

El món del nen

Des dels enyorats soldadets de plàstic dels anys 60 fins a les més valuoses nines de porcellana de principis del segle XIX, el capítol d'aquesta setmana ens evoca el món del nen de la mà dels nostres col·leccionistes. Veurem també una immensa col·lecció de joguines transformada en museu i assistirem a un duel desigual entre la tecnologia lúdica dels anys 80 i la del segle XXI.

02:45 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitza els efectes beneficiosos que tindrà una de les grans obres d'infraestructura, ara en construcció: el canal Segarra-Garrigues. D'aquesta infraestructura, "un canal del segle XXI", se n'acaba d'estrenar el primer tram. El programa mostrarà espectaculars imatges de l'estat actual de les obres, i, amb les opinions de tècnics i agricultors, detallarà els beneficis que a mitjà termini portarà per a les terres de Ponent, després de més de cent anys de reivindicacions. A més, "Valor afegit" rebrà al plató Joan Majó, exministre d'Indústria, exdirector general de la Corporaciò Catalana de Ràdio i Televisió i expert en noves tecnologies, que acaba de publicar el llibre "No m'ho crec". En conversa amb el director i presentador del programa, Albert Closas, explicarà els continguts del llibre, en què dóna possibles sortides a la crisi i detalla els sectors on es poden crear més llocs de treball.

03:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem al mentalista Luis Pardo. I a l'actuació tindrem al cantautor Pau Alabajos.

03:40 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

El Premi Nobel de Literatura del 1992, Derek Walcott, serà el convidat de "L'hora del lector". El poeta caribeny conversarà, al plató, amb el director i presentador del programa, Emili Manzano, i amb Marina Espasa. A la segona part, Víctor Amela i Carles Álvarez mostraran les novetats literàries. El programa finalitzarà amb l'actuació de Tornasol.

04:41 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

PERE ESPINOSA --- NO AMAGUIS JOAN MIQUEL OLIVER --- FINAL FELIÇ INMA SERRANO --- TENDRESA PLOUEN CATXIMBES --- LA BLANCA LA PRINCIPAL DE LA NIT --- EL CLUB DEL BGI CRIS JUANICO --- SUAUMENT EM MATA AQUELLA CANÇO XAZZAR --- IMAGINARI EL TERCER HOMBRE --- DIR-LI AL SOL LA PUERTA DE LOS SUEÑOS --- SIRENA RAYDIBAUM --- MALEEIXO EL TEMPS NARCIS PERICH --- COU QUAN PLOU DEPT --- QUAN ET MIRO ALS ULLS ELS CONVIDATS --- COMENÇAR DE NOU

05:31 Expedients de l'espai - Descobriment
05:41 Expedients de l'espai - Cap on anem?
05:51 El medi ambient - L'energia solar com a inversió
05:54 L'aventura de Jeff Corwin - Veneçuela: Operació anaconda
06:37 Fonaments de la fe - Hinduisme
tancar

Hinduisme

Els hindús creuen en un déu que pot tenir moltes formes, ja siguin humanes o animals. L'hinduisme no és una religió en si mateixa; és més aviat una família de religions conformada pels devots que veuen Déu de maneres diverses. En tot cas, la majoria d'aquestes tradicions comparteixen les mateixes festivitats de color i consideren la vaca com un animal sagrat.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - Els diamants de la mort
tancar

Els diamants de la mort

Una amiga de l'Acròbata ha fet saber als Surfistes del Cel que els habitants d'un petit poble miner de Pensilvània s'estan convertint en zombis que no paren d'absorbir energia. Precisament, per aquella zona en Cíber ha estat fent servir un virus per convertir carbó en or. Pot ser que hi tingui a res a veure?! Els nostres herois aviat ho descobriran!

07:28 Què hi ha, Scooby-Doo? - Gana desenfrenada a la petita Tòquio
tancar

Gana desenfrenada a la petita Tòquio

La construcció d'un nou moll per fer-hi una fàbrica a la petita Tòquio podria fer que una antiga llegenda es fes realitat. La llegenda parla d'un monstre gegant que pot aparèixer a través del cos de qualsevol persona... o animal! Te l'imagines en Shaggy convertit en un monstre gegant amb una gana desenfrenada? Doncs en té tots els números!

07:54 Doraemon - Si et molesten, fes-los desaparèixer
tancar

Si et molesten, fes-los desaparèixer

En Nobita ja està fart que tots els nens li prenguin el pèl i es riguin d'ell. En Doraemon té la solució perfecta pel seu amic de l'ànima: el Botó de les Desaparicions, un invent d'un dictador molt dolent del futur. Ara ho té molt fàcil: el que el molesti, el farà desaparèixer. Però, què passa si fa desaparèixer tot el món?! Això de viure sol a la Terra pot ser... terrorífic!

08:22 Doraemon - L'ampolla de fantasmes assortits
tancar

L'ampolla de fantasmes assortits

En Suneo i en Gegant, que els agrada tant fer la punyeta a en Nobita, ja en tenen una altra de preparada per donar-li un bon ensurt. Aquesta vegada amb un fantasma de broma. Avui, però, en Nobita ha decidit donar-los una bona lliçó, perquè se'n recordin tota la vida. I ho farà amb un dels aparells més espectaculars d'en Doraemon: l'Ampolla de Fantasmes Assortits!

08:48 mic 3
08:48 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia ha d'anar uns quants dies a casa dels avis, que viuen a la platja, però diu que li sap greu per en Soren, el seu amic imaginari, que la trobarà a faltar. Quan en Carles li troba la solució, la Laia comenta que seran els pares, els que la trobaran a faltar. En Carles també té solució per això, però la Laia continua trobant excuses. Què li deu passar, en realitat?!

09:02 La vaca Connie - El llac del castor
tancar

El llac del castor

La Connie i en Patch s'han trobat una flor que està molt trista, perquè té molta set. I si anessin al llac del castor? Allà hi ha molta aigua! Però si el castor els deixa agafar l'aigua, es podria quedar sense llac. Com s'ho faran?

09:09 La vaca Connie - El grill i la formiga
tancar

El grill i la formiga

En Crick és un grill que es passa tot el dia jugant. En canvi, el seu amic, la formiga Tom, no para d'omplir el rebost de menjar. De què s'alimentarà en Crick quan arribi l'hivern? Està clar que haurà de demanar a la Connie que convenci en Tom que li doni alguna cosa...

09:19 Tork - Juguem tots plegats
tancar

Juguem tots plegats

En Batt ha fet un nou amic, un ocell amb qui es passa el dia volant i jugant. En Tork té enveja, pensa que en Batt ja no vol ser amic seu, i es deprimeix. Intenta buscar un altre millor amic, però tots els animals ja estan jugant amb algú. Finalment en Tork aprèn que poden jugar tots plegats i ser tots millors amics.

09:33 Club Super3
09:33 Rovelló - El Llisot està gelós
tancar

El Llisot està gelós

En Llisot i l'Oriana tenen una discussió d'enamorats. Al noi se li acut que en Rovelló pot aconseguir que facin les paus. En comptes d'això, el que aconsegueix és que en Llisot es posi gelós... I no només en Llisot...

10:02 Lola & Virginia - El club secret
tancar

El club secret

La Lola, la Misto i l'Haidé es reuneixen un cop al mes per explicar-se tots els secrets que guarden, per escrit, en una llauna vella. La Virgínia, que es mor de l'enveja, ha trobat la manera de llegir el contingut de la llauna i, evidentment, ho aprofitarà per fer que les tres amigues es discuteixin. Podran refer una amistat que fa tants anys que dura...?

10:15 Info k
10:25 Méteo K - Cap. 29
10:32 Club Super3
10:32 La màgica Do-Re-Mi - Ajudem la Kanae a fer règim!
tancar

Ajudem la Kanae a fer règim!

La Kanae menjaria fins a rebentar. No se'n pot estar. Ara bé, quan es posa a règim, es troba malament i es posa malalta. I la Flor? Vols dir que no menja massa també? La Do-Re-Mi, la Hasuki i l'Aiko n'estan convençudes. Què hi diu la Majoheart?

10:59 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (2)
tancar

Més que un ascens, és un malson (2)

Les espies no volen trair en Jerry, però han de salvar en Dean. Després de moure cel i terra per recuperar el seu entrenador, s'adonen que, en realitat, en Dean és un doble agent que treballa per en Terence. Enlloc de salvar-lo, cauran a les seves urpes. Aleshores, apareix un personatge misteriós...

11:22 La tata - La tata (ii)
11:45 La tata - La tata (ii)
12:15 Club Super3
12:15 Rantaro - Ningú vol ser amic de l'Hipo Hieta / El ninja cantant / En Rantaro fa d'esquer
12:43 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El fill del professor és un dimoniet
13:12 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El retorn a Omashu
tancar

El retorn a Omashu

Els nostres herois han tornat a Omashu amb un objectiu molt clar: que el Rei Bumi ensenyi a l'Aang a dominar la terra. En arribar-hi, però, s'adonaran que la ciutat és a mans de la Nació del Foc. Ara han de decidir si val la pena córrer el risc. És cert que altres mestres li podrien ensenyar a dominar la terra, però en Bumi, a més, és un gran amic de l'Aang.

13:39 Tags
13:56 3xl.cat
13:56 Sweesters -virtual room- - El pols xinès
tancar

El pols xinès

La Laia i la Ji Lan es juguen un torn de neteja a una baralla de polzes.

13:58 Sweesters -virtual room- - Sentiments
tancar

Sentiments

L'Olívia queda conmocionada al descobrir una part d'ella desconeguda fins al moment.

14:05 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del monstre...
14:29 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de les tres empremtes
14:52 Hattori el ninja - Part bona d'en kam. / Patates, patates / Kan. s'ha decui
15:02 3xl.cat
15:02 Fushigi Yugi: el joc misteriós - La noia de la llegenda
tancar

La noia de la llegenda

Miaka Yuki és una noia normal, encara que potser no massa constant, que vol ingressar a l'estricte i prestigiós Institut Jonan (més que res perquè és on estudiarà Yui, la seva millor amiga). De tota manera, la prova més difícil de la seva vida potser no serà acadèmica, perquè una visita rutinària de les noies a la biblioteca es converteix en el començament d'una aventura que els pot canviar el destí per sempre. Miaka descobreix per atzar el món màgic del llibre L'univers dels quatre déus i hi queda atrapada. Ha de localitzar com sigui la persona que porta escrita al front la paraula "ogre", que pot ser la seva única esperança de tornar a casa.

15:26 One piece - La tragèdia d'O'hara. El terror del Buster call
tancar

La tragèdia d'O'hara. El terror del Buster call

En Clover explica als Gorosei que durant el "segle en blanc", un enemic desconegut va esborrar del mapa una nació molt poderosa. El govern mundial va fer desaparèixer tota la informació sobre aquest període i va prohibir que es desxifressin els ponegrifs que, segons en Clover, contenen missatges de la gent de la nació desapareguda. Però just quan en Clover està a punt de dir el nom d'aquesta nació, l'Spandine el mata.

15:50 Tothom estima en Jimmy - Menys és més
16:14 Samantha ups! - La Samantha es treu el carnet
16:20 Invasió - El judici de joshua bridges
17:05 Curiositats del món animal - La bumslang
17:10 Món salvatge - L'ònix
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Comencem amb un gran mar blau... I amb una platja preciosa, plena de petxines... Aviat arriben els nostres amics disposats a inventar-se un joc ben divertit: el de buscar petxines. El que en trobi tres de colors diferents i de formes diferents serà el guanyador. Però compte, que hi ha una petxina que té un llogater! Qui deu ser?!

17:34 Bob, el manetes - Corre, Corró
tancar

Corre, Corró

El Corró, que s'ha quedat adormit, comença a rodolar cap al poble i destrossa tot el que es troba pel camí. En Bob i els altres hauran de fer les mil i una perquè no li passi res. Quan el Corró es desperta, no entén com és que tothom està tan cansat.

17:51 Una mà de contes - Peix, peixet
18:02 Club Super3
18:02 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Després de passar-se hores fent un trencaclosques a les golfes, els nostres amics s'han adonat que n'han perdut una peça. Tot buscant per les golfes, en Loopdidoo s'ha trobat un rellotge de cucut molt antic. La Petúnia li ha dit que anés amb molt de compte de no trencar-lo... Però ho ha fet massa tard. Un mussol s'ha endut el cucut! Ara no tenen ni peça, ni cucut...

18:12 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Convençuda que l'Erky està fet un escultor de primera, la Margaret li ha demanat que li faci una estàtua. La pega és que la Margaret no té temps per posar i l'Erky l'haurà de fer de memòria. Té clar que vol reflectir el seu neguit interior. L'ha de fer grossa i plena de menyspreu... i té molts crítics que l'hi ajuden. Potser masses i tot! Li vols veure la cara, a la Margaret?!

18:30 Doraemon - Ànim, avantpassat! / La capa de la invisibilitat!
19:04 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

La Jenny, animadora de l'institut i alienígena molt perillosa, ha organitzat una festa i no hi ha convidat cap membre del Club dels Caçamonstres. La Samantha sap que en trama una de grossa, però no troba la manera d'evitar que els altres alumnes entrin a la festa. I és que hi serà tothom, i la música és molt guai... i la Cathy no se la perdria per res del món!

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - Digues que vols viure! Som companys!
tancar

Digues que vols viure! Som companys!

El vicealmirall Kuzan, un oficial de l'armada que després arriba a ser l'almirall Aokii, mata en Saulo congelant-lo amb els seus poders. Però com que en Saulo i ell havien sigut molt amics en el passat, igualment ajuda la Nico Robin a escapar-se. Deixa la noia en una illa i l'avisa que si crea problemes, ell mateix anirà a buscar-la.

20:07 Sweesters -virtual room- - El pols xinès
tancar

El pols xinès

La Laia i la Ji Lan es juguen un torn de neteja a una baralla de polzes.

20:10 Tags
20:25 3xl.cat
20:25 Sweesters -virtual room- - Sentiments
tancar

Sentiments

L'Olívia queda conmocionada al descobrir una part d'ella desconeguda fins al moment.

20:27 Minúscul - Cap. 45 El xiclet
tancar

Cap. 45 El xiclet

Saps què passa quan llencem un xiclet a terra? Sovint acaben a la sola de la sabata d'algun despistat, però de vegades també s'hi enganxen les mosques. Avui en coneixerem una que s'hi ha ficat de quatre potes. Com s'ho farà per sortir-ne? Per més que fa bategar les ales, no hi ha manera! Haurà de buscar una altra solució... Però, quina?!

20:32 Minúscul - Cap. 46 La mala experiència de l'escarabat piloter
tancar

Cap. 46 La mala experiència de l'escarabat piloter

Com s'ho fan els escarabats piloters quan no els surt la pilota ben rodona? Avui en coneixerem un que de geometria va una mica peix. I és que per molt que ho prova, no hi ha manera. Ara, que si no li surt bé la pilota, també pot buscar alguna cosa que se li assembli... De geometria potser no va gaire bé, però d'imaginació n'hi sobra!

20:38 La tata - La tata (ii)
21:01 La tata - La tata (ii)
21:24 Minúscul - Cap. 8 Groc
tancar

Cap. 8 Groc

El centpeus és l'animaló més poruc que s'arrossega per la capa de la Terra. Tot li fa por! Una fulla que cau, el sorollet més petit, qualsevol cosa l'espanta. El que no sap, pobre, és que s'acosta una tempesta de llamps i de trons... On s'amagarà? A sota d'un got de plàstic? A dins de la mànega del jardí? Aquest potser no és gaire bon lloc...

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1779
tancar

Cap. 1779

En Hiresh aconsegueix, per fi, parlar amb la Dhara. Una altra cosa és que es posin d'acord. A més, hi ha en Marcel... En Gerard torna a collar de mala manera en Fidel, però la Patrícia i l'Orpinell fan un descobriment inquietant. La Vicky serà conscient que en Joel l'està tornant a manipular.

22:00 Sitges - + info
tancar

+ info

El Bernat no vol aparèixer com un perdedor davant de la seva filla. La Irene rep una confessió que no s'esperava.

22:50 Sitges - + info
tancar

+ info

El marit de la Lluïsa provoca un enfrontament entre ella i la Irene. La Clara necessita l'ajuda del Jaume.

23:35 Porca misèria - L'hora de la veritat
tancar

L'hora de la veritat

El Pere pensa que la relació amb la Laia s'ha arreglat, però les coses no són tan fàcils. El Roger es resigna a acceptar la separació amb la Sònia i es concentra en la feina. En canvi, el Jordi no pot perdonar la Natàlia per haver-lo enganyat. Ara que la Maria torna a estar amb ell, l'Àlex rep una mala notícia.

00:40 16 dobles - Un dia tranquil
tancar

Un dia tranquil

En Marc es planteja millorar la clientela americana. I l'Óscar, decidit a ajudar (i a treure'n profit) aconsegueix que un equip de cinema vingui a rodar un documental sobre l'hotel. Però l'objectiu és un altre: una pel·lícula porno! I s'ha de fer d'amagat dels amos, és clar. La Lídia té seriosos problemes per atendre un client ianqui. Vol resoldre'ls amb eficàcia per no decebre en Marc, però al final s'enduran una bona sorpresa tots plegats. I la Cati es proposa conquistar en Pau.

01:30 Beverly Hills - Les noies de Buffalo
02:10 Beverly Hills - El que fan els tios
02:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe torna a Vil·la Olympia a descansar. Daniel, accidentalment, descobreix el secret de Ghislaine i li proposa el matrimoni. Stefan escolta per casualitat la confessió de Laurent a Beatrice.

03:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth s'emociona quan Sam admet que ha demanat a Gabriella que es casi amb ell. Marguerite avisa Ghislaine perquè deixi la seva feina abans que sigui massa tard. Klaus està desfet pels plans de boda de Gabriella i Sam.

03:45 16 dobles - Un dia tranquil
tancar

Un dia tranquil

En Marc es planteja millorar la clientela americana. I l'Óscar, decidit a ajudar (i a treure'n profit) aconsegueix que un equip de cinema vingui a rodar un documental sobre l'hotel. Però l'objectiu és un altre: una pel·lícula porno! I s'ha de fer d'amagat dels amos, és clar. La Lídia té seriosos problemes per atendre un client ianqui. Vol resoldre'ls amb eficàcia per no decebre en Marc, però al final s'enduran una bona sorpresa tots plegats. I la Cati es proposa conquistar en Pau.

04:35 El cor de la ciutat - Cap. 1779
tancar

Cap. 1779

En Hiresh aconsegueix, per fi, parlar amb la Dhara. Una altra cosa és que es posin d'acord. A més, hi ha en Marcel... En Gerard torna a collar de mala manera en Fidel, però la Patrícia i l'Orpinell fan un descobriment inquietant. La Vicky serà conscient que en Joel l'està tornant a manipular.

05:05 Arre Demo
05:30 Beverly Hills - Les noies de Buffalo
06:10 Beverly Hills - El que fan els tios