Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Felip PUIG, conseller d'Interior TERTÚLIA Eduardo BERCHÉ, prof. Dret Fiscal i Tributari d'ESADE Carme COLOMINA Joan B. CULLA Josep Carles RIUS Miquel PORTA PERALES Isabel NADAL TEMA: SALOUFEST Míriam PINA Lead: Esport i excessos al Saloufest Laura BORRÀS Lead: "La muntanya màgica", la novel·la més important de l'autor alemany Thomas Mann SECCIÓ SALUT Cristina MACIAS Ernest GÜELL, al·lergòleg, dir Centre Al·lergològic GAMA, "www.alergogama.com" Lead: Com pal·liar les al·lèrgies en plena primavera SECCIÓ SÍNDIC Rafael RIBÓ Jordi ROGLÀ, director de Càritas Carles SALA, secretari Habitatge i Millora Urbana Lead: El problema dels desnonaments per impagaments d'hipoteca ACTUACIÓ + ENTREVISTA Miquel ABRAS Interpreta: "Gira-sols mirant la lluna" (veu i 2 guitarres Miquel Abras, veu i guitarra; José Antonio Molina, bateria; Carlos Ramió, baix ) Lead: "Equilibris impossibles" del cantant Miquel Abras Maria Josep SOLER + ROBA DE NENS Lead: Una roba especial per als nadons Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb Ramon Gener, el presentador d'"Òpera amb texans" Lisi ANDRÉS Lead: "La monja enterrada en vida", un muntatge teatral de finals del segle XIX TEMA: NOU DISC Quimi PORTET + VÍDEO "OH MY LOVE" Lead: Quimi Portet consolida el seu estil al disc "Oh my love"

13:13 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Mango: posar la sostenibilitat de moda
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Pel·lícula - La fúria de Fantomas
tancar

La fúria de Fantomas

LA FúRIA DE FANTOMAS (Fantomas se déchaîne) Producció: P.A.C. - S.N.E.G. (París) - Victory Film (Roma), 1965 Direcció: André Hunebelle / Durada: 98 minuts Guió: Jean Halain i Pierre Foucaud Fotografia: Raymond Lemoigne (Eastmancolor) Música: Michel Magne Intèrprets: Jean Marais, Louis de Funès, Mylène Demongeot, Jacques Dynam, Robert Dalban, Olivier de Funès En el moment en què condecoren l'inspector Juve per haver derrotat Fantomas, ell reapareix espectacularment segrestant un científic, Marchand, que ha inventat un nou armament. Com que Marchand només posseeix una part del secret i el professor Lefèvre en té l'altra, Fantomas també vol raptar-lo. Per aconseguir el seu propòsit, suplanta el professor en un congrés i provoca un gran batibull.

17:32 Julie Lescaut - El rapte
19:05 Rex - Cap. 131 Vides en perill
19:53 Just for laughs
20:14 Esport Club
20:33 Espai Terra - + info
tancar

+ info

La taxa de substitució d'aparells de televisor vells per nous és molt elevada. I és que cada any apareixen novetats en aquest sector i la gent no se'n vol perdre cap. Però els nous aparells també s'espatllen i, segons els experts, encara més que els televisors de tota la vida. Avui, el reporter Josep París ens presentarà un taller de reparació de televisors del barri de Gràcia de Barcelona que assegura que la majoria d'avaries es poden reparar i són viables econòmicament.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") l'Homo APM? farà una entrevista surrealista i inoblidable a l'actor Jose Coronado. D'altra banda, el genial imitador Pep Plaza, de "Crackòvia" i "Polònia", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". A més a més, Tomeu Penya protagonitzarà un capítol d'"Es Nip Tuck". El programa connectarà amb les obres del Bernabéu, Xavier Trias es farà sentir, Mas Colell, a "La fuga", s'escalfarà la vaga general i es repassaran els "10 millors de la setmana". Tot això i moltes coses més, en un programa de 37 minuts de durada.

22:35 Zona Champions - Zona Champions: Barça - Milan
00:07 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" estudia com la crisi afecta les relacions laborals. El programa econòmic del 33 dóna veu als diversos protagonistes del món econòmic per intentar treure conclusions de com la crisi actual afecta el marc de relacions laborals que, més enllà del projecte de reforma del mercat de treball presentat pel govern, s'està deteriorant. En aquest sentit es plantegen molts dubtes i preguntes, ara per ara, sense resposta: Quins canvis s'estan produint en el que busquen les empreses per contractar treballadors, o per millorar la producció? Fins a quin punt les empreses saben gestionar la seva plantilla després d'haver fet acomiadaments? etc. I també sobre els efectes de la crisi en el món financer i la imatge rebuda en aquest sector per la vega general del 29 de març, hi ha una entrevista a Lluís Benguerel, cap de trading de l'agència Interbrokers.

00:38 Pel·lícula - Un cop de sort
tancar

Un cop de sort

La pel·lícula explica les aventures i desventures de Paul Barnell, un home que té una agència de viatges a Alaska. La seva dona pateix una malaltia mental degenerativa i Paul decideix utilitzar un cadàver que ha aparegut en un abocador per intentar cobrar l'assegurança de vida del seu germà Raymond, de qui fa molts anys que no sap res, amb l'esperança que, amb els diners, puguin marxar a un lloc més càlid on la seva dona es trobi més bé.

02:14 Desapareguts - Última parada
tancar

Última parada

La desaparició de l'autobús d'un casino porta Jess i Nicole a investigar el robatori organitzat de cotxes.

02:55 Ventdelplà - Cap. 146
tancar

Cap. 146

La relació de la Svetlana i el Joan ha anat massa enllà. Ella té clar que es tracta d'un amor impossible. El Joan està desesperat i recorre a la Ció. La Isona i el Biel van al Tramuntana i s'interessen per l'Ester. La Teresa es mostra inquieta pel paper que, de cop i volta, té l'Enric a les seves vides. La Berta s'adona que necessita un canvi d'aires per oblidar el Paco i es planteja marxar de Ventdelplà. La Isabel torna per sorpresa a Ventdelplà.

03:47 Jazz a l'estudi - Vicenç Solsona Grup
tancar

Vicenç Solsona Grup

Vicenç Solsona ha desenvolupat una llarga trajectòria com a guitarrista, i ens ofereix composicions que parteixen del jazz, i incorporen influències de la guitarra clàssica, la música llatina i els ritmes flamencs. Ens visita amb un quintet de luxe; Joan Monné al piano, Josep Cucurella al baix, Jon Robles i Gabriel Amargant alternant-se al saxo, i Ramón Ángel Rey a la bateria.

04:47 Jazz a l'estudi - Joan Monné Trio
tancar

Joan Monné Trio

La trajectòria del pianista Joan Monné és àmplia i plena de fites internacionals tant pròpies com acompanyant a grans solistes. En aquest format de trio acompanyat pels excel.lents músics Marko Lohikari al contrabaix i David Xirgu a la batería, presenta un repertori de nova creació, mostrant la seva versatilitat en un àmpli espectre d'estils.

05:47 Videoclips catalans - ANÍMIC, Hannah
05:51 Videoclips catalans - CATSFROMCAT, Un dia a Llançà
05:55 Videoclips catalans - LA GRAN AVENTURA, Una nova vida
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Mobles d'època o material intel·ligent, tall amb làser, recuperació de la forma¿ Avui en dia la quantitat de materials, patrons i tècniques disponibles incrementen les qualitats decoratives dels tèxtils de la llar.

07:31 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Combinar decoració i estalvi, aranyes d'època o LED, vet aquí totes les noves propostes per estar ben il·luminats, amb estil però sempre respectant el medi ambient.

07:59 Odissea Polinèsia - + info
tancar

+ info

Al bell mig del Pacífic, l'oceà més gran del món, les illes de la Polinèsia són com oasis en un desert marítim: Hawaii al nord, l'illa de Pasqua a l'est, Nova Zelanda al sud..., i al centre, la Polinèsia francesa. Més de 4.000 quilòmetres i cinc hores d'avió separen Tahití de Hawaii. Un únic poble habita aquestes illes: els polinesis. A l'albada dels temps, uns homes van atracar en aquestes platges vorejades de cocoters, en aquestes badies repletes de volcans. D'on venien, però? El misteri de la població d'aquestes terres, perdudes en la immensitat del Pacífic, ha fascinat des de sempre els viatgers.

08:53 Next Stop - La ciutat del cinema
09:21 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
09:35 Dia a dia amb els orangutans
10:04 Baby planet
11:00 Una altra mirada - + info
tancar

+ info

"Metropolità", un documental sobre Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), del director Albert Solé, mostra la cara més humana del transport públic i dona a conèixer què i qui hi ha al darrere de la xarxa de metro i d'autobusos de la ciutat. Aquest documental busca descobrir l'entorn i les feines que fan els treballadors d'una empresa que, els 365 dies de l'any, les 24 hores del dia, es prepara per donar a l'àrea metropolitana de Barcelona la millor oferta de transport públic.

11:56 Valor Afegit Innovació
12:06 Segle XX - El lloc més secret del món: la guerra encoberta de la CIA a
tancar

El lloc més secret del món: la guerra encoberta de la CIA a

Un documental alemany del 2008 que explica un dels aspectes menys coneguts del conflicte bèl·lic que va afectar el sudest asiàtic, gairebé sense interrupció, des del 1945 fins al 1975. Concretament, el programa tracta de la guerra encoberta desenvolupada per la CIA nord-americana a Laos.

13:02 Relats d'altres terres: Indonesia - + info
tancar

+ info

Kris, un home gran de llinatge noble, torna al seu poble natal per retrobar-se amb els seus origens. Ha de pagar un deute per poder morir en pau: construir la seva pròpia tomba. Aquesta obra és una empresa titànica on han d'intervenir més de 200 homes. Kris vol demostrar a les futures generacions la importància de mantenir les tradicions.

13:56 Retalls de món
14:07 Euskal Herria: la mirada màgica - Viatge als confins 2
tancar

Viatge als confins 2

En aquest episodi coneixem Peñacerrada, Portilla, Ocio, Fontecha, Puentelarra, Sobron, Valderejo, Valpuesta, la Serra Salvada, Txarlazo, Orduña, Tologorri, Zalama, Ordunte, Kolitza, Balmaseda, Peña Ranero, Ventalaperra, Lanestosa, Triano, Gallarta, Cobaron, el riu Adur, Baiona, Gixoena, Bidatxe, l'Hospital de Pia, Atharratze, Ligi, Santa Grazi, el monestir de Leire, Kakueta i Larra.

14:34 Un tast pel món
14:58 Formatges del món
15:24 Odissea Polinèsia - + info
tancar

+ info

Al bell mig del Pacífic, l'oceà més gran del món, les illes de la Polinèsia són com oasis en un desert marítim: Hawaii al nord, l'illa de Pasqua a l'est, Nova Zelanda al sud..., i al centre, la Polinèsia francesa. Més de 4.000 quilòmetres i cinc hores d'avió separen Tahití de Hawaii. Un únic poble habita aquestes illes: els polinesis. A l'albada dels temps, uns homes van atracar en aquestes platges vorejades de cocoters, en aquestes badies repletes de volcans. D'on venien, però? El misteri de la població d'aquestes terres, perdudes en la immensitat del Pacífic, ha fascinat des de sempre els viatgers.

16:21 Next Stop - La ciutat del cinema
16:48 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
17:01 La Sonora - + info
tancar

+ info

Convenció de Flautistes, a l'ESMUC, per assistir al taller de flute-boxing d'Óscar Vázquez, Fandagos, jotes i boleros són part del ball de bót mallorquí i menorquí.Descobrim els sons del amb els instruments fets de fang del percussionista

17:27 Extres Coproduccions - L'ILLA DEL FAR
tancar

L'ILLA DEL FAR

"L'illa del far" narra les aventures de la Dana, una nena de quatre anys que es passa el dia jugant i descobrint el seu petit món a l'illa on ha anat a parar després d'un naufragi. La seva casa és a l'interior de la Dromi, un far-robot que la protegeix. Un gos, el Micu, que l'ha salvada del naufragi, serà l'amic ideal dels seus jocs i descobriments.

17:33 Ànima - + info
tancar

+ info

El programa rep a plató aquest dilluns, 2 d'abril, l'actriu Loles León, que protagonitza al teatre la comèdia "La gran depresión" juntament amb Bibiana Fernández, a qui també hem entrevistat. Aprofitant la seva visita, Antonio Baños farà una carta personal a Pedro Almodóvar, que ha marcat la carrera de les dues actrius. En l'àmbit cinematogràfic, coneixem de prop Àlex Villagrasa, l'home que hi ha al darrere dels efectes visuals de la sèrie de pel·lícules de terror "REC". Dos dels altres protagonistes de la setmana són el "bailaor" Israel Galván, que acaba de triomfar al Mercat de les Flors amb l'espectacle "La curva", i la cantant Bebe, que té disc nou al mercat i un concert previst aquesta setmana a un nou festival de Lleida. Amb la reportera Júlia Bertran fem una ruta d'espais "còctel", en què s'imposa la barreja de disciplines, i aquesta setmana també visitem l'exposició sobre Delacroix que està fent el CaixaForum de Barcelona.

18:29 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Marian Obboye lluita per altres dones de Ghana a Amsterdam, intentant donar-los força contra els seus marits dominadors. Una manera de fer-ho és com a convidada d'un show d'una televisió local per a la comunitat de Ghana. També ha escrit un llibre, 'Talking about The Netherlands', que pot ser una ajuda perquè les dones africanes s'integrin en la comunitat holandesa. La Marian està casada amb un home africà que també és força dominant. Va estar a punt de deixar-lo per tornar a Ghana però finalment va decidir continuar amb ell. Ara fa un any ell va morir. Ara ella diu: És important adonar-se el que tu pots significar pels altres quan es porta molt temps junts. L'amor ho conquereix tot.

18:43 Cronos - Jekyll i Hyde: la història real
tancar

Jekyll i Hyde: la història real

"L'estrany cas del doctor Jeckyll i el senyor Hyde" és una de les novel·les més impactants dels últims cent cinquanta anys. La història d'un metge assenyat i bondadós que quan beu un beuratge es transforma en un home monstruós i malvat va colpir els lectors des de l'aparició del llibre, el 1886. L'autor, Robert Louis Stevenson, que ja havia publicat L'illa del tresor, va obtenir un èxit rotund amb aquesta novel·la fantàstica. Fantàstica? Potser no tant. Stevenson es va inspirar per escriure-la en una història real, la d'un fuster d'Edimburg, com ell, que havia viscut un segle abans.

19:38 Euskal Herria: la mirada màgica - Viatge als confins 2
tancar

Viatge als confins 2

En aquest episodi coneixem Peñacerrada, Portilla, Ocio, Fontecha, Puentelarra, Sobron, Valderejo, Valpuesta, la Serra Salvada, Txarlazo, Orduña, Tologorri, Zalama, Ordunte, Kolitza, Balmaseda, Peña Ranero, Ventalaperra, Lanestosa, Triano, Gallarta, Cobaron, el riu Adur, Baiona, Gixoena, Bidatxe, l'Hospital de Pia, Atharratze, Ligi, Santa Grazi, el monestir de Leire, Kakueta i Larra.

20:07 Un tast pel món
20:32 Formatges del món
21:00 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta que transcorre en paral·lel a la via verda, és a dir, en bicicleta. L'equip del programa entrarà al taller d'un dels últims cistellers que queden a Catalunya, mostrarà com es fa la mel de les abelles gironines, farà una pipa artesanal amb l'Stradivarius de les pipes i seguirà una ruta accessible amb un expert en accessibilitat.

21:26 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

El programa comença des de les alçades per sobrevolar la zona volcànica i, més tard, trepitjar-la. Visitarà la Fageda d'en Jordà, la cooperativa, el museu dels Sants, el Parc de Pedra Tosca dalt d'un burro català, farà formatges artesans a Cantonigròs, provarà una burricleta i coneixerà els ciutadans del poble més estimat d'en Martí i Pol.

21:50 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via llibre" farà demà als seus espectadors una sèrie de propostes de lectures per a aquesta Setmana Santa i amb un programa especial que inclourà una entrevista a Vicenç Villatoro, que parlarà de la seva obra poètica i de la seva última novel·la, "Moon River". Per la seva part, el poeta Joan Margarit i l'actriu i poetessa Estel Solé conversaran sobre l'ofici de poeta, i de l'aprenentatge que suposa dedicar-se a la poesia. Finalment, es reemetrà l'entrevista amb l'escriptor nord-americà Jonathan Franzen, autor de l'obra "Llibertat", l'esdeveniment literari de l'any. Un retrat del període que va entre la presidència de George Bush i l'arribada a la Casa Blanca de Barack Obama.

22:19 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" estudia com la crisi afecta les relacions laborals. El programa econòmic del 33 dóna veu als diversos protagonistes del món econòmic per intentar treure conclusions de com la crisi actual afecta el marc de relacions laborals que, més enllà del projecte de reforma del mercat de treball presentat pel govern, s'està deteriorant. En aquest sentit es plantegen molts dubtes i preguntes, ara per ara, sense resposta: Quins canvis s'estan produint en el que busquen les empreses per contractar treballadors, o per millorar la producció? Fins a quin punt les empreses saben gestionar la seva plantilla després d'haver fet acomiadaments? etc. I també sobre els efectes de la crisi en el món financer i la imatge rebuda en aquest sector per la vega general del 29 de març, hi ha una entrevista a Lluís Benguerel, cap de trading de l'agència Interbrokers.

22:47 Singulars - Alejandro Nieto: partitocràcia i desgovern
tancar

Alejandro Nieto: partitocràcia i desgovern

Alejandro Nieto és catedràtic emèrit de Dret Administratiu de la Universitat Complutense de Madrid, va ser president del Consell Superior d'Investigacions Científiques, CSIC, i és doctor "honoris causa"per diverses universitats. Va ser degà de les facultats de Dret i Ciències Econòmiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els anys, en té 82, i la solidesa intel·lectual i acadèmica fan d'Alejandro Nieto una personalitat respectada d'aquelles que no han deixat mai de parlar clar. Ha escrit nombrosos llibres i desenes d'articles sobre l'administració de l'estat, la corrupció, la gestió política i la democràcia parlamentària. Els títols de dos dels seus llibres ja ho diuen gairebé tot: "La corrupción en la España democrática" i "El desgobierno de lo público". El professor Nieto dissecciona amb precisió i sense eufemismes la situació de les democràcies parlamentàries, que a poc a poc estan quedant ofegades per la partitocràcia.

23:42 60 minuts - El després de la crisi
00:34 Next Stop - La ciutat del cinema
01:03 Odissea Polinèsia - + info
tancar

+ info

Al bell mig del Pacífic, l'oceà més gran del món, les illes de la Polinèsia són com oasis en un desert marítim: Hawaii al nord, l'illa de Pasqua a l'est, Nova Zelanda al sud..., i al centre, la Polinèsia francesa. Més de 4.000 quilòmetres i cinc hores d'avió separen Tahití de Hawaii. Un únic poble habita aquestes illes: els polinesis. A l'albada dels temps, uns homes van atracar en aquestes platges vorejades de cocoters, en aquestes badies repletes de volcans. D'on venien, però? El misteri de la població d'aquestes terres, perdudes en la immensitat del Pacífic, ha fascinat des de sempre els viatgers.

01:56 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:08 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via llibre" farà demà als seus espectadors una sèrie de propostes de lectures per a aquesta Setmana Santa i amb un programa especial que inclourà una entrevista a Vicenç Villatoro, que parlarà de la seva obra poètica i de la seva última novel·la, "Moon River". Per la seva part, el poeta Joan Margarit i l'actriu i poetessa Estel Solé conversaran sobre l'ofici de poeta, i de l'aprenentatge que suposa dedicar-se a la poesia. Finalment, es reemetrà l'entrevista amb l'escriptor nord-americà Jonathan Franzen, autor de l'obra "Llibertat", l'esdeveniment literari de l'any. Un retrat del període que va entre la presidència de George Bush i l'arribada a la Casa Blanca de Barack Obama.

02:37 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" estudia com la crisi afecta les relacions laborals. El programa econòmic del 33 dóna veu als diversos protagonistes del món econòmic per intentar treure conclusions de com la crisi actual afecta el marc de relacions laborals que, més enllà del projecte de reforma del mercat de treball presentat pel govern, s'està deteriorant. En aquest sentit es plantegen molts dubtes i preguntes, ara per ara, sense resposta: Quins canvis s'estan produint en el que busquen les empreses per contractar treballadors, o per millorar la producció? Fins a quin punt les empreses saben gestionar la seva plantilla després d'haver fet acomiadaments? etc. I també sobre els efectes de la crisi en el món financer i la imatge rebuda en aquest sector per la vega general del 29 de març, hi ha una entrevista a Lluís Benguerel, cap de trading de l'agència Interbrokers.

03:04 Singulars - Alejandro Nieto: partitocràcia i desgovern
tancar

Alejandro Nieto: partitocràcia i desgovern

Alejandro Nieto és catedràtic emèrit de Dret Administratiu de la Universitat Complutense de Madrid, va ser president del Consell Superior d'Investigacions Científiques, CSIC, i és doctor "honoris causa"per diverses universitats. Va ser degà de les facultats de Dret i Ciències Econòmiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els anys, en té 82, i la solidesa intel·lectual i acadèmica fan d'Alejandro Nieto una personalitat respectada d'aquelles que no han deixat mai de parlar clar. Ha escrit nombrosos llibres i desenes d'articles sobre l'administració de l'estat, la corrupció, la gestió política i la democràcia parlamentària. Els títols de dos dels seus llibres ja ho diuen gairebé tot: "La corrupción en la España democrática" i "El desgobierno de lo público". El professor Nieto dissecciona amb precisió i sense eufemismes la situació de les democràcies parlamentàries, que a poc a poc estan quedant ofegades per la partitocràcia.

03:57 Jazz a l'estudi - Eva Cortés
tancar

Eva Cortés

Les arrels de la cantant Eva Cortés són múltiples i variades i això ha portat les seves composicions cap als ritmes llatins, el flamenc i el blues. L'acompanyen els músics amb qui ja té 3 discos: Pepe Rivero al piano, Toño Miguel al contrabaix i Georvis Pico a la bateria, oferint-nos aquí una mostra del que en serà el proper.

04:57 Jazz a l'estudi - Alba Guerrero
tancar

Alba Guerrero

L'Alba és una de las veus més personals del"cante jondo"resident a casa nostra. Cantant composicions pròpies, ens visita amb Alberto Capelli a la guitarra, Jordi Gaspar al contrabaix i a la guitarra baixa i Ramón Ángel Rey a la bateria, amb la col·laboració del guitarrista Vicenç Solsona en dues de les seves composicions, oferint un repertori en clau flamenca però que es deixa seduir pel Jazz, el Blues o la música llatina.

05:57 Videoclips catalans - ALBERT JORDÀ, Estic content
06:00 Videoclips catalans - JOAN MASDÉU, Desapareixo
06:03 Videoclips catalans - CASA RUSA, Missatge codificat
06:06 Videoclips catalans - FAÈRICA, Crida
06:11 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

Amb els recorreguts que fa la protagonista d'aquest capítol prop de la vorera, els vols rasants de les fotges o els festeigs dels ànecs collverd, veurem algunes zones humides de les nostres Illes i la importància que tenen totes en general per a la fauna d'aus aquàtiques sedentària i també per a les migratòries, que tenen a les Illes una aturada obligatòria durant la travessia de la mar Mediterrània, per descansar, recuperar forces i alimentar-se abans d'arribar a l'altre vorera d'aquesta mar. Així és que coneixerem diverses espècies de les aus aquàtiques que viuen aquí. Amb la polla d'aigua, protagonista d'aquest capítol, i que seguirem per diferents cursos d'aigua, descobrirem on ha construït el seu niu i observarem els seus pollets gairebé acabats de néixer, com ja neden amb els seus pares per les aigües d'un torrent mentre demanen menjar contínuament. Unes imatges molt simpàtiques d'un dels ocells més característics de les nostres zones humides. També hi haurà imatges sorprenents sobre els sistemes de pesca d'alguns dels convidats d'aquest programa.

06:37 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

En aquest capítol dedicat a la fauna que viu davall la mar, visitarem el fons marí a través del recorregut que fa el pop, protagonista d'aquest programa. Coneixerem molts dels organismes que habiten les nostres aigües costaneres, alguns d'ells observats en molt poques ocasions. Per trobar-los, ens em endinsat en les profundes i misterioses coves submarines, on vàrem descobrir un dels peixos més misteriosos i poc observats de les Balears. Visitarem també altres tipus d'ambients que podem trobar ben a prop de la vorera, com ara el fons rocós amb les seves espècies típiques i el talús de posidònia, on s'observen algunes espècies diferents; però també farem una visita al món arenós, on les estratègies per esquivar els depredadors són diferents, com la que fa servir el raor, que se submergeix com una bala davall l'arena. I, per acabar, veurem la columna d'aigua, on círvies i espets dominen la velocitat i on formes transparents, com són els bòrns, han tingut més èxit d'adaptació.

Progrmació BD ....
07:02 Els Podcats - Cap. 66 Reconeixement de veu
tancar

Cap. 66 Reconeixement de veu

En Mimo i en Senzo estan a punt de començar la cursa amb un dels cotxes més ràpids de la xarxa. El quadre de comandament va amb reconeixement de veu. Només hi ha un botó vermell, que només s'ha d'utilitzar en cas de força major. Mira que si el reconeixement de veu deixa de funcionar! Per cert, què deu fer el botó vermell?

07:09 Els Podcats - Cap. 67 La contrasenya
tancar

Cap. 67 La contrasenya

En Mimo ha instal·lat un sistema de seguretat per entrar al cau. Ara cal dir una contrasenya abans d'entrar-hi! Això els garantirà una seguretat total contra els intrusos. Però també hi ha un sistema d'emergència, que, quan es dispara, també s'ha de desactivar amb una contrasenya, que no recorda ningú! Si no la diuen abans de 30 segons serà la fi dels Podcats!

07:22 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi
tancar

Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi

L'Anna, la Teresa i l'Helena són a Menorca. Però, com que la Bruixa les ha traslladades al passat, en lloc de turistes, hi troben pirates! Allà les Bessones coneixeran la Catalina, amb qui aconseguiran fer saber la veritat sobre el misteriós Xoroi: tothom el persegueix perquè diuen que és un lladre, però en realitat és un príncep àrab víctima dels pirates i de l'Agutzil.

07:46 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Watt i la màquina de vapor
tancar

Les Tres Bessones i Watt i la màquina de vapor

Avui l'Avorrida ha enviat les bessones a l'Anglaterra del segle XVIII, on tota la Revolució Industrial està aturada per culpa d'en James Watt, que encara no ha invetat cap màquina. Un dia, però, mirant com s'escalfa una tetera, té una idea genial! I així és com les nenes viuran en directe un gran descobriment: la màquina de vapor!

08:15 Clifford, el gran gos vermell - El millor de la classe / L'illenc de l'any
tancar

El millor de la classe / L'illenc de l'any

Avui el Clifford, la Cleo, el Bistecs i el Mac comencen unes classes molt especials amb la millor professora de gossos del país. El Bistecs és el que té més por, perquè no sap si ho farà gaire bé. Més tard, els nens i les nenes de l'illa de Birdwell faran un concurs de relats per decidir qui obtindrà el títol d'illenc de l'any, la persona que ha ajudat més els altres. Qui et sembla que el pot guanyar?!

08:40 Clifford, el gran gos vermell - La gran sorpresa del Clifford / Una qüestió d'oïda
tancar

La gran sorpresa del Clifford / Una qüestió d'oïda

Avui el Clifford volta per tota l'illa sense trobar ningú per jugar. L'Emily està enfeinada, la Cleo i el Bistecs no poden quedar fins més tard... Queda clar que l'únic que pot fer és avorrir-se. O potser no?! Avui també se celebra el Dia dels Fundadors de l'Illa i a la nit faran un castell de focs espectacular. Al Bistecs li fan por els sorolls tan forts, però la Cleo i el Clifford l'ajudaran a trobar alguna solució perquè el pugui veure.

09:10 mic 3
09:10 La Lua i el món - El conte de...el bon Nadal
09:14 Pingu - En Pingu se'n va a pescar
09:19 Pingu - En Pingu i els elàstics
09:27 L'hora del Timmy - La botzina del Timmy
09:47 Doraemon, una odissea de l'espai - Doraemon, una odissea de l'espai
11:15 Tom i Jerry - El cavallet de mar
11:22 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
11:32 Espies de veritat - De vacances
tancar

De vacances

Quan les noies arriben al seu destí de vacances, Hawaii, es troben immerses en un misteri que implica la desaparició d'alguns investigadors del volcà de l'illa. Quan descobreixen qui hi ha darrere de tot aquest entramat, les noies intenten parar-li els peus i s'infiltren al seu cau. Malauradament, però, no ho aconsegueixen. Finalment, tot resulta una prova que en Jerry ha elaborat expressament per saber si han de rebre més instruccions.

11:53 Espies de veritat - Les gomes d'esborrar
tancar

Les gomes d'esborrar

Les noies detenen Bora Bora per investigar les estranyes "criatures de bombolla" que han sorgit de l'oceà i han xuclat, literalment, la memòria dels científics més importants del món. Les espies descobreixen que el Dr. Aldous Crowley, un brillant biòleg marí, rebutjat per la comunitat científica, vol un bilió de dòlars i utilitza tots els mitjans possibles per aconseguir-ho. Ho poden parar les espies o és massa tard?

12:13 Espies de veritat - Atrapades a l'edat mitjana
tancar

Atrapades a l'edat mitjana

La Sam, la Clover i l'Alex viatgen al passat per perseguir un delinqüent i evitar que faci servir la tecnologia moderna per canviar el curs de la història. A més, també és Halloween i es preparen per anar a un concurs de disfresses.

12:39 Els germans Kratt - Col·lecció de rapinyaires
tancar

Col·lecció de rapinyaires

Mentre en Chris i en Martin estan intentant fer un inventari de tots els rapinyaires que coneixen, en Gormand, el xef més creatiu del món, segons ell, esclar, s'acaba d'inventar un nou plat: rapinyaire rostit. Primer capturarà totes les espècies del món per descobrir quin és el més deliciós i, tot seguit, es farà famós! Això si no l'hi impedeix l'Equip Kratt, evidentment!

13:00 Els germans Kratt - La mare cocodril
tancar

La mare cocodril

En Chris i en Martin estan decidits a demostrar a l'Aviva que el gran cocodril del Nil africà, un dels més grossos del món, a més d'espantar una mica, també sap fer altres coses. Ho faran miniaturitzant-se, disfressant-se d'ous de cocodril i ficant-se al niu de la mare cocodril! Ben aviat sabrem que no és veritat que sempre es volen cruspir tot el que troben! Oi?!

13:26 Marsupilami - Una Pruna al Supapoaro
13:50 Marsupilami - L'ullal verd
14:17 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

14:39 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

15:05 El llibre de la selva - El vol de l'aguilot
tancar

El vol de l'aguilot

El Cheel, l'ocell més gros i poderós de la selva, s'ha emportat la Lali, la germana del Bala. Més tard, quan el Mowgli acompanyava el Bala al cau dels llops, també ha anat a parar a les urpes de l'aguilot, que l'ha dut fins al seu cau. Aviat descobrirà que el que ha fet el Cheel és salvar-lo d'un perill encara més gran. Però, què pot ser més perillós que el Cheel?!

15:16 El llibre de la selva - El tronc del Mowgli
tancar

El tronc del Mowgli

El Mowgli, tip de sentir les històries del Baloo mentre pesca, s'ha endinsat als aiguamolls i s'ha deixat enredar pel Jakala, el cocodril. Li ha promès que no se'l cruspirà i que té un banquet preparat amb uns convidats molt especials. El que no li ha dit és que el banquet és ell, el mateix Mowgli, i els convidats, els seus cinc fills, que estan aprenent a caçar preses vives!

15:26 El llibre de la selva - Qui és el més valent?
tancar

Qui és el més valent?

El Mowgli ha decidit anar-se'n tot sol a la clariana dels elefants per preguntar al Hathi quin és l'animal més valent de la selva. El Mowgli està convençut que és ell mateix, el més valent, però el Hathi li ha dit que, per confirmar-ho, abans ha de buscar una cosa que li faci por. Avui li espera una nit molt llarga al fons d'un pou... i amb una trampa del Shere Khan!

15:42 L'Scooby-Doo a l'illa dels zombis - L'Scooby-Doo a l'illa dels zombis
16:58 Tom i Jerry - El gat mecànic
17:04 Tom i Jerry - Vull dormir
17:13 mic 3
17:13 Bob, el manetes - La patinada del Golut
17:25 La Lua i el món - El conte de... el petó despertador
17:31 Zoobabu - Cabra
17:35 L'hora del Timmy - La capsa sorpresa del Timmy
17:51 Clifford, el gran gos vermell - Amb l'ocellet ja som tres / Per divertir-se, enlloc com a casa
tancar

Amb l'ocellet ja som tres / Per divertir-se, enlloc com a casa

L'Emily s'ha trobat un ocellet al jardí de casa, i el Clifford està una mica trist perquè veu que la seva mestressa ja no juga tant amb ell. Potser quan aprengui a volar, se n'anirà amb la seva família! Més tard, la Jetta se n'anirà a la ciutat, a la inauguració de la Torre Titànic! L'Emily, en canvi, s'haurà de quedar a l'illa, però potser també s'ho passarà tan bé com la Jetta. O potser més i tot!

18:17 Clifford, el gran gos vermell - La fira del Clifford / El Clifford es retroba amb un amic
tancar

La fira del Clifford / El Clifford es retroba amb un amic

L'Emily, el Charley i la Jetta estan col·laborant a preparar la Fira de Tardor que es fa aquesta nit. Si ho fan bé i treballen en equip, els convidaran a menjar gelat! Però la Jetta no té gaire clar què és, això de treballar en equip... El Clifford, en canvi, sempre està disposat a tot. Per cert, avui el Clifford es retrobarà amb el Rex, el gos de la Laura! Encara seran tan amics com quan eren petits?!

18:46 La Supermots - La dimensió càrnica
tancar

La dimensió càrnica

El malvat Carnisser, que ha descobert el portal per entrar a la dimensió càrnica, té intenció d'enganyar el capità Galtes perquè el travessi i s'hi quedi atrapat. Sap que sense el seu mico, la Supermots no es podrà defensar dels seus atacs de carn, la derrotarà i es convertirà en l'amo del món. Però la Supermots sempre té una carta amagada, ja ho saps! Avui aprendràs què volen dir les paraules "portal" i "vèncer".

18:58 La Supermots - El cas de la còpia de la Sra. Bel
tancar

El cas de la còpia de la Sra. Bel

La Dama Redundant ha fet còpies de tots els funcionaris municipals i els ha enviat a fer atracaments per tota la ciutat. L'alcalde, el director de la presó i l'inspector de policia ja s'han convertit en delinqüents.

19:14 Espies de veritat - Un nòvio malalt
tancar

Un nòvio malalt

La Sam s'enamora d'un noi de l'institut que aparentment sembla bona persona. Més tard, s'adona que l'està utilitzat per poder robar un sèrum que serveix per tornar-se invisible.

19:35 Espies de veritat - Gamegirls
tancar

Gamegirls

Les nostres heroïnes miraran d'aturar un home amb una ment perversa que s'ha inventat un aparell, que literalment captura estrelles d'esports extrems per col·locar-les dins de videojocs també extrems.

20:02 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Una tafaneria monstruosa/La mà de l'horror
tancar

Una tafaneria monstruosa/La mà de l'horror

L'Scooby i companyia, convertits en periodistes de la revista "El Tafaner", intentaran entrevistar la Norma Deathmond, desapareguda des de la seva última pel·li de terror i només localitzable a la seva mansió vigilada per monstres! Més tard, provaran de desemmascarar el secret de la Mà de l'Horror. Potser els Bessons Von Trasto hi tenen alguna cosa a veure...

20:24 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un Halloween de por al castell de Dràcula (1a i 2a Part)
tancar

Un Halloween de por al castell de Dràcula (1a i 2a Part)

Per fi ha arribat el gran dia! L'Scooby, l'Scrappy i tota la colla, que han anat a buscar disfresses a "La botigueta dels horrors", han guanyat una invitació per anar a la millor festa de Halloween de la ciutat. Serà aquesta nit, al Castell de Dràcula, una mansió esgarrifosa plena de convidats que no porten disfressa... Són monstres i fantasmes de veritat!

20:52 Tom i Jerry - Aquest ratolí és meu
21:00 Tom i Jerry - Experiments amb gats
21:08 Bugs Bunny i els seus amics - Un premi impertinent
21:15 Tom i Jerry - El gatet
21:23 Tom i Jerry - Barbacoa accidentada
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Colònies
06:04 Megaminimals - Experimentem amb el tacte
06:10 Megaminimals - La ploma màgica
06:16 La vaca Connie - Cada cosa al seu lloc
06:24 La vaca Connie - Buscant l'àvia
06:33 Els Podcats - Cap. 62 Súper clon
tancar

Cap. 62 Súper clon

Avui, la persona que abraci més gent en dues hores guanyarà un cotxe fantàstic! I en Senzo està disposat a fer que sigui la Bella! Per això ja té a punt la màquina de clons d'en Mimo. Quan s'acabi la partida, farà desaparèixer els clons i llestos. Però, què passa si no troba la manera de fer-ho? Haver de negociar amb 5 Bellas pot ser una mica esgotador...

06:41 Els Podcats - Cap. 63 Jocs de rol
tancar

Cap. 63 Jocs de rol

En Senzo està a punt de rescatar la Bella, que ha caigut presonera dels ciborgs. Han estat fent d'aliats durant tota la partida. En Mimo fa de director del joc i ara li toca tirar a la Bella, que treu un doble 6! Amb aquesta puntuació pot fer el que vulgui! Estàs preparat perquè et deixi amb un pam de nas? T'imagines què farà?

06:48 Els Podcats - Cap. 64 Comportament de geek
tancar

Cap. 64 Comportament de geek

En Mimo ha fet un altre dels seus experiments de geek. Ha creat un programa per controlar a distància el seu robot. Així pot acabar tranquil·lament les partides mentre toca amb els Podcats a l'escenari. Avui, però, s'ha adonat que la seva vida es limita a trobar tresors, xatejar o a potinejar consoles. I està decidit a canviar! La Bella ja li ha dit que l'ajudarà...

06:55 Els Podcats - Cap. 65 El Mag
tancar

Cap. 65 El Mag

La Gala ha guanyat una vara màgica que només la poden fer servir mags de nivell 16, si no l'encanteri es pot girar directament en contra del que l'ha fet. I veient en Mimo tan convençut que la domina a la perfecció, l'ha desafiat a transformar la Bella en un cavall, o en un drac, o en un porc, o en un nan del caos, o en un troll... Què triarà?

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - Un combat difícil
tancar

Un combat difícil

El nou poder d'en Son Goku no és suficient per aturar el raig mortal d'en Satanàs Cor Petit, que, després de destruir gairebé tot el regne, ja té el nostre heroi entre les cordes. En Ten Shin Han encara pot fer alguna cosa per salvar-lo, però el combat ha arribat al moment crucial. Està clar que fins i tot en Son Goku té els seus límits.

22:00 Bola de drac - La fi d'en Satanàs
tancar

La fi d'en Satanàs

En Iamxa i en Iajirobai han arribat per veure un combat que cada cop es complica més. En Satanàs Cor Petit, que s'ha vist sorprès pel nou poder d'en Son Goku, ha capturat en Ten Shin Han per fer-li xantatge. Ara en Son Goku es veurà obligat a prendre una decisió molt compromesa: rendir-se per salvar el seu amic, o lluitar amb el risc de perdre'l per sempre.

22:23 Pel·lícula - Quan arribarem?
tancar

Quan arribarem?

Nick és un seductor empedreït que mira d'aconseguir una cita amb Suzanne, una jove i atractiva divorciada. Nick, per conquistar-la, s'ofereix a dur els fills de la noia des de Portland fins a Vancouver. Els nanos faran que el viatge sigui un malson.

23:53 El nan roig - Cap. 7 Red dwarf / Kryten
00:20 El nan roig - Cap. 8 Red dwarf / Millor que la vida
00:50 Chuck - Cap. 25 En Chick contra la tercera dimensió
tancar

Cap. 25 En Chick contra la tercera dimensió

En aquest episodi especial en 3D, en Chuck desmantella una trama per assassinar l'estrella de rock internacional Tyler Martin. Els agents segresten el músic per descobrir qui el vol mort. Més tard, en Tyler convenç en Chuck per sortir a fer unes copes, però la nit s'acaba complicant d'allò més. Mentrestant, la Morgan aconsegueix dos passis vip per al concert d'en Tyler i organitza un concurs per veure qui és l'afortunat que l'acompanyarà.

01:32 One piece - No et picaré amb el peu ni que em matis! La cavallerositat d'en Sanji!
tancar

No et picaré amb el peu ni que em matis! La cavallerositat d'en Sanji!

En Ruffy ha agafat una barca per anar fins a la porta de la justícia però, per desgràcia, la barca se li enfonsa. Mentrestant, en Sanji, mig adomrnit, pren te amb la Kalifa a la seva habitació, però quan es desperta exigeix a la Kalifa que li doni la seva clau.

02:00 Doctor Who - Cap. 6 Dàlek
tancar

Cap. 6 Dàlek

Sota les planícies de les salines de Utah, el multimilionari i col·leccionista Henry Van Statten conserva la relíquia d'una antiga raça alienígena. En el transcurs d'una investigació, el Doctor i Rose descobreixen que l'enemic més antic i més mortífer del Doctor està a punt de quedar en llibertat. És un combat a mort, amb Rose atrapada al bell mig.

02:48 El nan roig - Cap. 7 Red dwarf / Kryten
03:15 El nan roig - Cap. 8 Red dwarf / Millor que la vida
03:44 Crackòvia - Cap. 131
tancar

Cap. 131

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sergio Ramos (Jordi Rios) decideix unir-se a la vaga general del 29 de març. Llàstima que el defensa del Madrid no sembla haver entès gaire bé els motius de l'aturada. Dels creadors del programa "Mestres" arriba "Místers". En aquest nou format, TV3 vol acostar el món dels entrenadors al gran públic i esbrinar com és i què fa un bon míster. Amb els testimonis de Guardiola (Pep Plaza) i Mourinho (Toni Albà) . També sabrem quina visió tenen d'ells alguns jugadors, com ara Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) o Carles Puyol (Jordi Rios) Sandro Rosell (Queco Novell) vol tirar endavant la grada jove del Camp Nou. Aquesta vegada es reuneix amb el conseller d'Interior, Felip Puig (David Olivares), que vol estar segur que el president del Barça és capaç de diferenciar un soci del Barça normal d'un seguidor violent. A més, per aconseguir no pagar impostos, una família decideix fer-se passar per club de futbol. I com sempre, els últims resultats del Barça, Madrid i Espanyol.

04:16 Vinagre
04:38 Vinagre
05:01 Arròs covat - Arròs de borratxo
tancar

Arròs de borratxo

El Xavi decideix oblidar a les dones per un temps i tornar a les arrels de la seva joventut per a ser feliç¿ però la Luz li demana ajuda en un treball i descobreix que la joventut d'avui és diferent a la que ell creia. La Tieta Paquita es retrobarà amb un antic amant seu.

05:14 Benvinguts a Patatamón ! - Vull contactar amb el meu ésser interior
tancar

Vull contactar amb el meu ésser interior

La Ramona es deprimeix perquè segons un programa de televisió, les patates sense parella tenen més probabilitats de patir càncer o demència senil. Així que, aconsellada pel Jojó i el Turista, decideix buscar parella per internet.

05:26 Imp - Toxines
05:28 Crackòvia - Cap. 131
tancar

Cap. 131

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sergio Ramos (Jordi Rios) decideix unir-se a la vaga general del 29 de març. Llàstima que el defensa del Madrid no sembla haver entès gaire bé els motius de l'aturada. Dels creadors del programa "Mestres" arriba "Místers". En aquest nou format, TV3 vol acostar el món dels entrenadors al gran públic i esbrinar com és i què fa un bon míster. Amb els testimonis de Guardiola (Pep Plaza) i Mourinho (Toni Albà) . També sabrem quina visió tenen d'ells alguns jugadors, com ara Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) o Carles Puyol (Jordi Rios) Sandro Rosell (Queco Novell) vol tirar endavant la grada jove del Camp Nou. Aquesta vegada es reuneix amb el conseller d'Interior, Felip Puig (David Olivares), que vol estar segur que el president del Barça és capaç de diferenciar un soci del Barça normal d'un seguidor violent. A més, per aconseguir no pagar impostos, una família decideix fer-se passar per club de futbol. I com sempre, els últims resultats del Barça, Madrid i Espanyol.