Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Nikiforos Diamandouros, defensor del pobre Europeu, i Rafael Ribó, del síndic de greuges. Durant tot el programa seguirem el casament del príncep Guillem i Kate Middleton a l'Abadia de Westminster, l'arribada dels convidats, els nuvis i tota la cerimònia.

13:18 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 29/04/11
tancar

Mosaic 29/04/11

Avions amb biocombustible; emmagatzemar l'energia del Sol; web: Wikipedra; llibre: "L'estat del món 2011"

14:30 Telenotícies migdia
15:47 Polseres vermelles - + info
tancar

+ info

Els polseres decideixen preparar un concert. Si una cançó va ajudar el Roc a cantar, què pot fer tot un concert! Però aquell dia passen moltes coses i cada polsera es trobarà un motiu per no voler fer aquell concert. El Roc continua lluitant per viure.

16:41 Divendres - + info
tancar

+ info

La taula de "La Riera" recuperarà alguns dels millors moments de la sèrie, que tornarà dilluns vinent, i mirarem d'esbrinar què passarà els pròxims mesos. Parlarem del casament del príncep Guillem d'Anglaterra i analitzarem les anècdotes més sucoses i els models més impactants, tot plegat amb connexions amb Londres i acompanyats de Carolina Ferre, Màrius Carol, Marc Giró i Enric Lacalle.

18:22 Julie Lescaut - El dret de matar
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest divendres, veurem imatges aèrees dels embassaments de les conques de l'Ebre i el Segre, que actualment es troben al 60 per cent de la seva capacitat. D'altra banda, anirem amb Pep Riera al Baix Llobregat per visitar una explotació d'espàrrecs blancs. Veurem la manera tradicional de cultivar-los tot i ser una zona amb una gran pressió urbanística i de constant pas d'avions.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Zona zàping
22:29 La gran pel·lícula - L'il·lusionista
tancar

L'il·lusionista

Eisenheim apareix a Viena amb un espectacle de màgia sorprenent, que fa pensar a tothom que té poders sobrenaturals. El príncep hereu Leopold va a un dels espectacles del mag amb tot el seu seguici i la seva promesa, la duquessa Sophie Von Teschen, es veu obligada a sortir a l'escenari per ajudar Eisenheim en un dels trucs. La sorpresa arriba quan el mag i Sophie s'adonen que ja es coneixen, ja que havien estats enamorats d'adolescents. La parella reprendrà el seu idil·li de manera clandestina amb l'amenaça constant de la policia que, per encàrrec del príncep, vol desacreditar Eisenheim.

00:24 Pel·lícula - Enterreu el meu cor a Wounded Knee
tancar

Enterreu el meu cor a Wounded Knee

Història èpica sobre els últims temps dels indis americans com a principals pobladors de Nord-amèrica.

02:30 Jazz a l'estudi - Ramón Ángel Rey
03:30 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
04:29 Divendres - + info
tancar

+ info

La taula de "La Riera" recuperarà alguns dels millors moments de la sèrie, que tornarà dilluns vinent, i mirarem d'esbrinar què passarà els pròxims mesos. Parlarem del casament del príncep Guillem d'Anglaterra i analitzarem les anècdotes més sucoses i els models més impactants, tot plegat amb connexions amb Londres i acompanyats de Carolina Ferre, Màrius Carol, Marc Giró i Enric Lacalle.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 L'art de menjar - Vendre menjar
tancar

Vendre menjar

Per què les escenes de mercat han inspirat sempre tant els pintors? Com es van veure implicats els artistes en el naixement de la publicitat? I què hi ha darrere la peça d'art de marca més icònica de Warhol? "Els quatre elements: Terra" (1569), de l'artista flamenc Bueckelaer, on es representa una parada del mercat carregada de fruita i verdura, va marcar una fita en tractar-se de la primera representació laica d'aquests aliments.

07:31 La batedora, gustos i idees
07:58 Rutes mítiques - La transsahariana. Seguint els passos de René Caillié
08:51 Extremadura des de l'aire - Terra d'encants i miracles
09:18 Guies de butxaca - Berlín
09:28 Catalunya, natura viva - Futur Parc Natural de la Serra del Montsant
tancar

Futur Parc Natural de la Serra del Montsant

El futur Parc Natural de la serra del Montsant es troba al sistema mediterrani central de la Serralada Prelitoral, a la comarca del Priorat. La superfície per protegir és de 9.192 hectàrees, que es distribueixen entre els municipis de Cornudella de Montsant, la Morera de Montsant, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, la Figuera, Cabacés, la Bisbal de Falset, Margalef i Ulldemolins. El conjunt orogràfic del massís del Montsant, d'ondulació suau, pel sud i l'oest, cau a plom amb espectaculars cingleres.

09:58 Segle XX - La noia de Churchill
tancar

La noia de Churchill

El documental britànic que, sota el títol de La noia de Churchill, els presentem avui els donarà a conèixer un dels personatges femenins més extraordinaris de la passada centúria, algú que va ser qualificat com l'última cortesana del segle XX, però no pas a manera d'insult, sinó més aviat de compliment.

10:48 City folk (versió curta)
10:59 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" mostrarà com l'atur no respecta ningú i també arriba als executius, a través d'una sèrie de testimonis que s'oferiran. Directius amb alta formació i altes nòmines a final de mes, tampoc s'han estalviat els rigors de la crisi, i alguns descobreixen d'un dia per l'altre que tenen menys eines que molts assalariats per saber reorientar la seva vida professional.

11:26 Nydia - Cabaret amb NS dansa // Ferran Miàs
tancar

Cabaret amb NS dansa // Ferran Miàs

La companyia liderada per la coreògrafa Núria Serra ens parla de l'antic cabaret, de la dansa contemporània i del seu nou espectacle per a infants, "Els colors del tic-tac", que es podrà veure aquest mes de maig al Teatre Tantaranta de Barcelona. Coneixem el primer tenorista de la Cobla La Principal de la Bisbal. Un jove de la Bisbal d'Empordà que amb 24 anys ja és un intèrpret excepcional: Ferran Miàs.

11:51 Txernòbil, 25 anys després - Nuclears? No, gràcies!
tancar

Nuclears? No, gràcies!

Una minúscula organització que havia nascut a Dinamarca va acabar creixent fins a arribar a ser un moviment que va triomfar davant les grans empreses, els grups d'experts i el govern. L'Organització per la Informació sobre l'Energia Nuclear, l'OOA en les sigles daneses, és la principal responsable del fet que a Dinamarca no s'hi hagi instal·lat mai cap planta nuclear

12:20 Txernòbil, 25 anys després - El canvi energètic
tancar

El canvi energètic

Amb relats captivadors i imatges inspiradores, aquest programa especial de televisió, guardonat i presentat per Cameron Diaz explora l'enorme potencial de l'energia neta i renovable. El reportatge il·lustra les connexions entre temes com les energies solar i eòlica, l'eficiència energètica, els edificis ecològics i el canvi climàtic global. Centrant-se en la gent jove, "Power Shift" fa una introducció al món de l'energia i dóna impuls a pràctiques energètiques sostenibles.

12:48 Tot un món - Pasqua Lama
tancar

Pasqua Lama

Pascua Lama és el projecte d'explotació d'una mina d'or a la Vall del Huasco, situada a la frontera entre Xile i l'Argentina, en una zona de glaceres protegides. L'empresa canadenca Barrick Gold és l'encarregada d'explotar el jaciment, però el mètode d'extracció de l'or que volen aplicar, que inclou l'ús de cianur, pot provocar la contaminació de l'aigua de les glaceres. L'impacte ambiental podria ser un desastre, per aquest motiu s'han aixecat diverses iniciatives en contra del projecte.

12:56 Món natural - Micos intel.ligents
tancar

Micos intel.ligents

D'on prové la consciència humana? La resposta la podem trobar en les complexes estructures socials dels primats¿ Els primats tenen una imaginació viva, bona memòria i poden aprendre. Saben comunicar-se i la seva elaborada xarxa social és tan sofisticada com multicultural. Són presents arreu, gairebé com els humans, i alguns estudis han posat de manifest que compartim certes característiques i trets típics de les nostres societats.

13:48 Els 60 animals més perillosos del món
14:18 La vida dels dofins
14:41 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

S'acosta una tempesta pel Mara. Kito, un cadell de guepard, observa com els elefants beuen al llac i es pregunta d'on ve l'aigua. Després fa una carrera i queda tot cofoi en comprovar que és un gran corredor. S'ho està passant d'allò més bé fins que veu uns quants núvols negres i la seva mare li explica que aviat arribarà una tempesta.

14:52 Batecs de natura - Peixos autòctons en vies d'extinció
15:04 Ciència bàsica - Situats
15:35 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Us empipa cuinar? Doncs heu de conèixer el cuiner en cap de l'exèrcit nord-americà. El seu equip ha ideat una manera de fer menjar amb aigua bruta. Ecs! En aquest episodi també us ensenyarem a ampliar l'abast del control remot del cotxe amb el cap. I sabíeu que existeix un dispositiu per evitar els robatoris de mòbils? No està malament. Posarem a prova la dita que si esternudes massa fort et poden sortir els ulls.

16:02 La història de la Terra - El naixement d'un planeta
16:57 quèquicom - Energia nuclear
tancar

Energia nuclear

Emissió d'un capítol dedicat a explicar i aclarir els conceptes bàsics sobre l'energia nuclear. Coincidint amb el 25è aniversari de la catàstrofe de Txernòbil i en plena crisi de Fukusima, el programa científic del 33, que a partir d'ara presentarà Jaume Vilalta, explicarà què és la radioactivitat i els esforços tecnològics per intentar controlar-la, a través de diversos reportatges i amb el títol genèric "Energia nuclear".

17:29 quèquicom - Les energies poc contaminants
tancar

Les energies poc contaminants

Dins la sèrie dedicada al canvi climàtic, "Quèquicom" explica tres maneres de generar energia que no fan augmentar l'efecte hivernacle: l'eòlica, la hidràulica i la que es basa en l'hidrogen. L'hidrogen seria un candidat ideal per substituir el petroli, perquè s'obté de l'aigua, és fàcil de transportar i no genera gasos contaminants, però per aconseguir-ne es necessita electricitat. Això vol dir que primer s'han de desenvolupar energies alternatives no contaminants.

17:56 City folk (versió curta)
18:07 Espai Terra 33 - Espai Terra 33 - dijous 28 d'abril
tancar

Espai Terra 33 - dijous 28 d'abril

Tomàs Molina presenta "Espai terra 33", un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Des de l'helicòpter del programa veurem la serra del Montsant, un massís ple de racons pel lleure i la contemplació de la natura. Passarem pels petits pobles de relleus costeruts de la comarca del Priorat, amb conreus d'ametlles, vinyes i oliveres, i visitarem l'antiga cartoixa d'Escaladei.

18:25 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a Cinema 3: Reportatge amb entrevistes a l'equip de "Tokio Blues" i al director, Tran Anh Hung, Stanley Donen parla en una entrevista genèrica de la seva carrera, acció i testosterona en dues estrenes amb cares conegudes: "Thor" amb Chris Hemsworth i "Fast and Furious 5" amb Elsa Pataky. El director del Festival de Cinema d'Autor de Barcelona, Carlos Ríos, ens presenta els punts forts de la primera edició del D'A.

18:53 Retalls de món - Curitiba, ciutat ecològica
19:10 Revés de Babel - Somnis de Babel
tancar

Somnis de Babel

El 33 commemora el Dia Internacional de la Dansa amb un especial protagonitzat pel coreògraf belgomarroquí Sidi Larbi Cherkaoui Sóc un home, sóc un fill, un coreògraf, sóc belga, homosexual, porto un tatuatge, tinc els ulls marrons, sóc fill d'un immigrant, sóc Sidi Larbi Cherkaoui. Territoris Dansa presenta "Rêves de Babel" (Somnis de Babel), un documental creatiu a l'entorn de la figura i l'obra del coreògraf belgomarroquí Sidi Larbi Cherkaoui. Sidi Larbi és un figura clau en la dansa contemporània internacional. Practica una multiculturalitat sense consignes, tant pel que fa a la relectura de diferents tradicions com pel que fa a llenguatges corporals diversos que van des de les arts marcials o el hip-hop fins al contorsionisme. Interessat per l'oníric, per l'exploració de l'entitat social, religiosa i ètnica, entre les seves obres destaquen Rien de rien (2000), Foi (2003), Zero Degrees (2005) al costat del coreògraf angloindi Akram khan Origine (2008), Sutra (2008), interpretada per disset monjos del temple xinès de Xaolí o Dunas (2009), amb la bailaora Maria Pagés. Fa uns dies, Sidi Larbi Cherkaoui va actuar al Mercat de les Flors-Centre d'Arts del Moviment de Barcelona. El Dia Internacional de la Dansa va ser instituït el 1982 per la UNESCO coincidint amb el naixement, el 29 d'abril de 1727, de Jean Georges Noverre, el creador del ballet modern o neoclàssic.

20:13 Txernòbil, 25 anys després - Nuclears? No, gràcies!
tancar

Nuclears? No, gràcies!

Una minúscula organització que havia nascut a Dinamarca va acabar creixent fins a arribar a ser un moviment que va triomfar davant les grans empreses, els grups d'experts i el govern. L'Organització per la Informació sobre l'Energia Nuclear, l'OOA en les sigles daneses, és la principal responsable del fet que a Dinamarca no s'hi hagi instal·lat mai cap planta nuclear

20:42 Txernòbil, 25 anys després - El canvi energètic
tancar

El canvi energètic

Amb relats captivadors i imatges inspiradores, aquest programa especial de televisió, guardonat i presentat per Cameron Diaz explora l'enorme potencial de l'energia neta i renovable. El reportatge il·lustra les connexions entre temes com les energies solar i eòlica, l'eficiència energètica, els edificis ecològics i el canvi climàtic global. Centrant-se en la gent jove, "Power Shift" fa una introducció al món de l'energia i dóna impuls a pràctiques energètiques sostenibles.

21:08 Compte enrere - Cap. 60 Religió: Mossèn Jordi Orobitg, parròquia St. Jaume, Mollerussa
21:15 Bricolatge emocional - Saber enfadar-nos
tancar

Saber enfadar-nos

Enfadar-nos és un fet natural, però són pocs els que assumeixen que senten ira. Un sentiment desagradable per als altres però igual de desagradable per a un mateix. Els episodis d'ira no ens deixen ser feliços i no sempre som capaços de controlar-los. Els experts del Bricolatge emocional ofereixen com a possible solució el tradicional "comptar fins a 10 abans de parlar" quan ens enfadem, però van una mica més enllà.

21:44 Fotografies - + info
tancar

+ info

El programa acompanya Iñaki Relanzón, un dels grans fotògrafs catalans de vida salvatge, en una excursió per fotografiar ocells a les illes Farne, al nord d'Anglaterra; un grup d'aficionats a la macrofotografia de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya mostra la seva passió per capturar la natura més petita; i "Fotografies" recupera la "Fauna Secreta" de Joan Fontcuberta i Pere Formiguera.

22:12 Thalassa - Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués
tancar

Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués

Els homes flor: Els homes flor a Indonèsia, una comunitat que viu entre els manglars a prop del mar. Joan Vehí, la mirada de Cadaqués: Coneixerem en Joan Vehí, el que va ser fuster de Dalí ha fotografiat els darrers 60 anys tot el que passava a Cadaqués.

23:07 Millennium - Fukushima, tres catàstrofes
tancar

Fukushima, tres catàstrofes

El programa reflexiona sobre l'anàlisi del filòsof francès Jean-Pierre Dupuy sobre la tragèdia del Japó, que defineix com a tres catàstrofes en una: la natural, la industrial i la moral. Els convidats ens apropen la cultura i la filosofia de vida de la població japonesa i avaluen la responsabilitat de l'home davant de desastres com aquest.

00:08 El documental - 08001
tancar

08001

Instantània de les persones que viuen al barri del Raval de Barcelona: gent de negocis, propietaris de gal·leries, immigrants, artistes de carrer, treballadors de la construcció, turistes, associacions creant de xarxes socials entre les diferents cultures, etc. Totes aquestes històries es combinen en un dia al Raval, en que la situació de la càmera canvia i per tant la perspectiva al llarg del temps, també acompanyant la gent en el seu dia a dia.

01:04 Rutes mítiques - La transsahariana. Seguint els passos de René Caillié
01:57 Extremadura des de l'aire - Terra d'encants i miracles
02:23 Guies de butxaca - Berlín
02:31 Fotografies - + info
tancar

+ info

El programa acompanya Iñaki Relanzón, un dels grans fotògrafs catalans de vida salvatge, en una excursió per fotografiar ocells a les illes Farne, al nord d'Anglaterra; un grup d'aficionats a la macrofotografia de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya mostra la seva passió per capturar la natura més petita; i "Fotografies" recupera la "Fauna Secreta" de Joan Fontcuberta i Pere Formiguera.

02:57 Thalassa - Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués
tancar

Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués

Els homes flor: Els homes flor a Indonèsia, una comunitat que viu entre els manglars a prop del mar. Joan Vehí, la mirada de Cadaqués: Coneixerem en Joan Vehí, el que va ser fuster de Dalí ha fotografiat els darrers 60 anys tot el que passava a Cadaqués.

03:43 Millennium - Fukushima, tres catàstrofes
tancar

Fukushima, tres catàstrofes

El programa reflexiona sobre l'anàlisi del filòsof francès Jean-Pierre Dupuy sobre la tragèdia del Japó, que defineix com a tres catàstrofes en una: la natural, la industrial i la moral. Els convidats ens apropen la cultura i la filosofia de vida de la població japonesa i avaluen la responsabilitat de l'home davant de desastres com aquest.

04:43 Ecologia i justícia - Fum sobre l'amazònia. La lluita per sobreviure i deixar empremtes globals
05:11 Ecologia i justícia - El dret a l'aigua potable
05:40 RITMES
05:40 Ritmes.clips - GUILLAMINO La vida
05:43 Ritmes.clips - STAY. I feel you around
05:48 Ritmes.clips - NUA. Dillluns
05:52 Ritmes.clips - ELS CONVIDATS. Començar de nou
05:55 Ritmes.clips - LA BRIGADA: Una imatge més
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - MIQUEL ABRAS: Crida
06:04 Ecologia i justícia - Fum sobre l'amazònia. La lluita per sobreviure i deixar empremtes globals
06:34 Ecologia i justícia - El dret a l'aigua potable
Progrmació BD ....
07:26 El xai Shaun - La disfressa
tancar

La disfressa

En Pidsley, el gat de la granja, que ha vist un documental sobre animals salvatges a la tele, ha decidit disfressar-se de lleopard per fer una broma al ramat. En Shaun, que està convençut que hi ha una fera que els vol atacar, ja té el pla perfecte per atrapar-la. Avui hi haurà corredisses! No t'ho perdis!

07:33 El xai Shaun - Culs de got
tancar

Culs de got

En Shaun, sense voler, ha fet malbé les ulleres del granger. Ara, ell i en Bitzer van de bòlit intentant que el seu amo, que és molt curt de vista, no provoqui cap desastre per la granja. La solució potser seria trobar-li unes altres ulleres, però no sembla pas tan fàcil. Quina una se n'empescarà, aquesta vegada, en Shaun?!

07:40 El xai Shaun - Vull la meva gorra!
tancar

Vull la meva gorra!

El granger li ha regalat una gorra nova a en Bitzer que no li ha agradat gens ni mica. I la veritat és que és horrorosa... El pobre gos està molt enfadat, perquè li encantava la que tenia. El ramat farà les mil i una per animar-lo. En Shaun mirarà de descobrir què n'ha fet el granger, de la vella... Avui toca fer de detectiu!

07:50 Doraemon - El supernetejador / Les cartes del temps
08:14 Doraemon - La pistola del temps / Els aerosols fixadors...
08:42 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

El senyor Crocker no s'empassa que en Timmy hagi sigut capaç de portar un polibolioptosaure a classe. L'única explicació que hi troba és que l'hi hagin ajudat uns padrins màgics, per això ha demanat de fer una reunió amb els pares. Avui a en Cosmo i a la Wanda els tocarà fer-se passar pels pares d'en Timmy! Que no els passi res!

08:57 mic 3
08:57 Els cap de drap - La Rita és una xerraire
09:05 Pepa, la porqueta - L'amiga de França
09:14 Bob, el manetes - La sorpresa de palla pel Carbassot
09:25 Bob, el manetes - El Llampec tot-terreny
09:37 Bob, el manetes - Us presentem la Marjorie
09:47 Bob, el manetes - La cabana de fang del Bolquet
09:57 Pingu - En Pingu i el foraster
10:02 Pingu - En Pingu fa les feines de casa
10:07 Pingu - En Pingu fa un ninot de neu
10:13 L'hora del Timmy - El robot Timmy
10:23 L'hora del Timmy - El Timmy se'n va d'acampada
10:33 L'hora del Timmy - Els comptes del Timmy
10:47 Els Teletubbies - Anem a tallar-nos els cabells
11:08 Els Teletubbies - Les vaques i els vedells
11:30 Pat i Stan - Cap. 100 Cançoneta
11:31 El xai Shaun - Culs de got
tancar

Culs de got

En Shaun, sense voler, ha fet malbé les ulleres del granger. Ara, ell i en Bitzer van de bòlit intentant que el seu amo, que és molt curt de vista, no provoqui cap desastre per la granja. La solució potser seria trobar-li unes altres ulleres, però no sembla pas tan fàcil. Quina una se n'empescarà, aquesta vegada, en Shaun?!

11:38 El xai Shaun - A fet i a xisclar
tancar

A fet i a xisclar

El granger està ben espantat perquè ha vist un ratolí voltant per la granja. Ja li ha ordenat a en Pidsley que se'n faci càrrec ell, però el ratolí, que és molt bufó, s'ha refugiat dins de la llana d'en Shaun. Els altres xais l'han convençut que l'ha de protegir de les urpes d'en Pidsley i ha començat el joc de fet i amagar... O, més aviat, fet i xisclar!

11:45 El xai Shaun - S'ha de vendre tot
tancar

S'ha de vendre tot

El granger ha muntat una paradeta a la carretera per vendre productes de la granja i hi ha deixat en Bitzer d'encarregat. Ell, que aviat se'n cansa, s'estima més anar-se'n a fer el dropo a la piscina i passa la feina a en Shaun. Ell sí que té traça a l'hora de vendre. De fet, si no l'atura algú, acabarà venent tota la granja!

11:57 Tom i Jerry. El trencanous - Tom i Jerry. El trencanous
tancar

Tom i Jerry. El trencanous

Tom i Jerry. El trencanous En un teatre d'òpera completament buit, en Jerry desitja una oportunitat per actuar, quan, per art de màgia, el seu somni es fa realitat. El ratolí és transportat a un regne encantat on tot és possible: boscos de caramel, flocs de neu que canten i joguines que prenen vida. En Jerry s'ho passa molt bé amb els seus nous amics. I, quan dansa amb la ballarina d'una capsa de música, és més feliç que mai. Malauradament, en Tom, acompanyat per altres gats, esguerren la festa a en Jerry i segresten la ballarina de la capsa de música. En Jerry intentarà resoldre la situació amb l'ajuda d'un altre ratolí i dels seus nous amics.

12:49 Bugs Bunny - Conill a la romana
12:56 Bugs Bunny - La conilleta vermella i els tres porquets
13:02 Bugs Bunny - La camera d'Elmer
13:10 Bugs Bunny - L'Elmer vol una mascota
13:17 Bugs Bunny - Quin lleomes ferotge
13:29 Els pingüins de Madagascar - Operació polls / El cotxe embruixat
tancar

Operació polls / El cotxe embruixat

Convençuts que la Marlene té polls, el rei Julien i companyia han decidit aïllar tothom que tingui algun símptoma per evitar que l'epidèmia s'estengui. La por i el pànic cada cop són més evidents... Però, on són els polls?! Més tard, en Rico convertirà el cotxe dels pingüins en un cotxe posseït que no para de fer-li la punyeta! Aquest cotxe no hi ha qui l'aturi!

13:55 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

14:23 Els Dalton - Per fi lliures !
14:30 Els Dalton - Els Dalton viatgen en el temps
14:37 Els Dalton - Els Dalton fan de cangurs
14:43 Els Dalton - El director nou
14:55 Un drama total d'illa - El factor fòbia
tancar

El factor fòbia

Avui els concursants es veuran obligats a vèncer les seves pors més profundes i més fosques. N'hi haurà més d'un que sorprendrà tothom, però vols dir que serà capaç de plantar cara a la gallina, en Tyler? O es descobrirà que és ell, el gallina?! El que està clar és que el repte d'avui és de por! Comença a tremolar! Els campistes ja s'estan escagarrinant!

15:17 Un drama total d'illa - Amb l'aigua al coll!
tancar

Amb l'aigua al coll!

El repte d'avui és una travessa amb canoa fins a la funesta "Illa del Ossos". El primer equip que arribi a la platja del campament aconseguirà la immunitat. Això sí, segons la llegenda, si t'endús alguna cosa de l'illa, estàs maleït per sempre! Ah! I no t'ho perdis! Avui en Cody li tira els trastos a la Gwen... unes vuitanta vegades!

15:41 Doraemon - La cosina d'en Suneo / L'antena per teledirigir
16:03 Doraemon - El gas per flotar / La màquina per fer repetir els somnis
16:30 Els barrufets - El timbal reial
16:52 Els barrufets - Que ve el cometa!
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
17:26 Chiro
17:35 La Lua i el món - Atrapa aquests cucs!
tancar

Atrapa aquests cucs!

La Lua vol un animaló de companyia i adopta uns cucs de seda... que es transformaran en papallones!

17:38 La Lua i el món - Tinc deures
tancar

Tinc deures

La Lua troba que això de fer els deures és una mica rotllo, i ho va deixant per d'aquí una estona fins que... ostres, ja és massa tard!

17:44 mic 3
17:44 L'hora del Timmy - El Timmy i el kart
18:02 Superveterinaris - Jocs que no són jocs
tancar

Jocs que no són jocs

Es practiquen diversos jocs, com el joc de córrer davant dels gossos o el joc de fer enfadar el gos, fer que es posi irritat.

18:14 La Betty atòmica - El mag d'Orbe / Maxlàndia
tancar

El mag d'Orbe / Maxlàndia

Avui la Betty s'haurà de fer passar per aprenent de maga per destruir l'exèrcit màgic del Mag Obscur Solovem i rescatar el rei R-Turmex. I, per postres, té competició de skate amb la Noah i la Penèlope! Per si això fos poc, avui en Màximus ha inaugurat Maxlàndia, un parc temàtic per convertir la gent en zombis consumistes! T'ho perdràs?!

18:42 Marsupilami - El Marsupilami al zoo
tancar

El Marsupilami al zoo

Una cria de ximpanzè ha caigut al riu on es banyaven la família Marsupilami i s'han fet molt amics. En Puntdemira i el seu cosí, en Miranius, amb la intenció de capturar en Marsupilami, acaben enduent-se el ximpanzè i el porten al zoo. No saben pas de què és capaç, el nostre amic!

19:05 Marsupilami - L'autopista
tancar

L'autopista

En Dineretti ha començat la contrucció d'una autopista que ha de passar pel cor de la selva de Palúmbia. Després d'una primera topada amb el nostre amic, que acaba amb les aplanadores fent un rodeo mecànic, en Puntdemira és l'encarregat de posar ordre. Però al Marsupilami no l'atura ni la maquinària pesada!

19:30 Info k
19:47 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Aquesta vegada el doctor Phibes aprofitarà la festa d'inauguració de la mansió d'en Shaggy i l'Scooby-Doo per fer-ne una altra de les seves. En Robi no va gaire a l'hora i l'enemic dels nostres herois ja s'ha encarregat de substituir-lo per un altre robot mega-destructiu, una mena de Terminator. Prepara't per la festa més esbojarrada de la història!

20:13 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

20:38 Tom i Jerry - El magnifico
20:45 Tom i Jerry - Tom el forçut
20:51 Tom i Jerry - El ratolí napolità
20:58 Tom i Jerry - La nit de Nadal
21:07 El xou de Tom i Jerry - Problemes greus / Els toreros / Mascota de creuer
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Busquem els Naka-Naka!
06:13 Megaminimals - El monstre de la neu
06:19 Tork - El millor truc de l'Iris
06:25 Tork - El nouvingut
06:33 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

El Superman, sense adonar-se'n, ha obert una porta a una part de l'espai interdimensional, una presó d'on n'ha sortit en Drax, un pres fugitiu tan poderós com ell mateix, que ara campa pels carrers de Nova Metropolis. Però el pitjor del cas és que tota la Legió de Superherois s'han quedat atrapats a la dimensió d'en Drax! Aquest cop el Superman està sol davant del perill!

06:58 Els barrufets - El món segons els barrufins
Progrmació BD ....
21:30 One piece - En Pell, el déu guardià del regne
21:57 Death note - Cap. 32 Selecció
22:25 Bleach - Cap. 126 L'Uryu contra el Ryuken! L'enfrontament entre el fill i el pare quincys.
22:49 Bleach - Cap. 127 La decisió de l'Urahara, els pensaments de l'Orihime.
23:20 Evangelion - El centre del món clama l'amor
tancar

El centre del món clama l'amor

Des de percepcions de la realitat i dimensions diferents, Shinji ha d'intentar valorar com viu la vida i decidir si vol continuar pel mateix camí o no. Finalment, decideix salvar el món de la destrucció, però la salvació o la condemna de la seva ànima dependran de si el torna a llançar a la foscor.

23:46 One piece - El retorn de l'heroi
00:08 One piece - Cocodril de sorra i Ruffy d'aigua. El duel de dos assalts
00:28 One piece - En Ruffy corre cap a la tomba de la família reial
00:47 One piece - El malson imminent i la base secreta de la banda Sand-Sand
01:07 One piece - En Pell, el déu guardià del regne
01:31 Eureka seven (v.o.s.)
01:55 Eureka seven (v.o.s.)
02:25 Death note - Cap. 32 Selecció
02:55 Bleach - Cap. 126 L'Uryu contra el Ryuken! L'enfrontament entre el fill i el pare quincys.
03:19 Bleach - Cap. 127 La decisió de l'Urahara, els pensaments de l'Orihime.
03:45 Evangelion - El centre del món clama l'amor
tancar

El centre del món clama l'amor

Des de percepcions de la realitat i dimensions diferents, Shinji ha d'intentar valorar com viu la vida i decidir si vol continuar pel mateix camí o no. Finalment, decideix salvar el món de la destrucció, però la salvació o la condemna de la seva ànima dependran de si el torna a llançar a la foscor.

04:11 One piece - En Pell, el déu guardià del regne
04:39 Death note - Cap. 32 Selecció
05:08 Evangelion - El centre del món clama l'amor
tancar

El centre del món clama l'amor

Des de percepcions de la realitat i dimensions diferents, Shinji ha d'intentar valorar com viu la vida i decidir si vol continuar pel mateix camí o no. Finalment, decideix salvar el món de la destrucció, però la salvació o la condemna de la seva ànima dependran de si el torna a llançar a la foscor.

05:31 Imp - El bisó
05:33 Imp - Alçada
05:36 One piece - En Pell, el déu guardià del regne