Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:05 Notícies 3/24
09:00 Champions Magazin - Champions Magazín
09:25 Signes dels temps - Setmana Santa
tancar

Setmana Santa

Què simbolitzen les palmes i els palmons del Diumenge de Rams? Per què es renten els peus el Dijous Sant? Per què s'encén un ciri durant la vetlla pasqual? La Setmana Santa és una data nuclear en el calendari cristià, una invitació a seguir el camí de Jesús des que és condemnat fins a la seva resurrecció. Signes dels temps entrevista Josep Lligadas, membre del Centre de Pastoral Litúrgica i autor del llibre "Setmana Santa, el camí".

10:15 Planetari
10:15 Trekking pel món - L'oest del Canadà
11:15 Thalassa - Els furtius del Delta
tancar

Els furtius del Delta

És una tradició que data de molts anys enrere. La pràctica de la pesca furtiva ha omplert sempre els camins del Delta, convertint el peix en un bon complement de l'economia familiar d'aquests pescadors. Però ara, molt de prop, els vigilen els agents rurals. Són els encarregats de controlar que tothom que surti al mar tingui llicència. I és que, en els últims anys, la normativa pel que fa a la pesca s'ha enfortit i restringit molt.

11:45 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

Regina Do Santos és la convidada. I la Màbel anirà a comprar al mercat de Palamós, acompanyada del Josep Mercader, palamosí i gastrònom del restaurant Maria de Cadaqués. La Màbel i el Josep es trobaran en un indret de la vila on es pot observar una de les millors postes de sol de la Costa Brava. Tot passejant, arribaran al mercat, on ompliran el cistell amb productes de la costa com els escamarlans, d'altres de temporada com els espàrrecs verds, i també botifarra.

12:35 Zona zàping
13:00 Automobilisme - Qualificació G. P. d'Austràlia
14:20 Tot un món - Soninké
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Tarda de cine - Ben-Hur
tancar

Ben-Hur

Judà Ben-Hur, fill d'una família noble de Jerusalem, i Mesala, tribú romà que comanda els exèrcits d'ocupació, havien estat amics de petits i ara, per qüestions polítiques, són enemics irreconciliables. Ben-Hur és acusat d'haver atemptat contra la vida del nou governador romà i Mesala el fa empresonar juntament amb la seva família. Quan s'emporten Ben-Hur a les galeres, un jove anomenat Jesús de Natzaret s'apiada d'ell i li dóna beure.

19:25 Just for laughs
19:40 Quin país - Cap. 22
20:20 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Saragossa - València
00:00 El vestidor - El vestidor: Mallorca - F. C. Barcelona
00:30 Pel·lícula - BTK, assassí en sèrie
tancar

BTK, assassí en sèrie

La pel·lícula, basada en fets reals, explica un dels casos més terribles de la història del crim als Estats Units. A partir de l'any 1974, un assassí va atemorir l'estat de Kansas amb una sèrie de crims esgarrifosos que van durar 17 anys. En un moment donat, els assassinats van deixar d'ocórrer, però la policia no sabia què passava perquè el criminal continuava en llibertat.

01:00 El partit - Saragossa - València
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
06:45 Automobilisme - Qualificació G. P. d'Austràlia
Progrmació BD ....
07:00 Els 60 animals més perillosos del món
07:29 Els 60 animals més perillosos del món
08:00 Euskal Herria: la mirada màgica - Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia
tancar

Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia

Entre els racons secrets de l'Illa d'Izaro i les aigües reposades del port d'Ondarroa s'estén la Costa Oriental de Biscaia. Bermeo té una reputació marinera centenària i és coneguda en tots els ports de l'Atlàntic. És el port més septentrional de la costa biscaïna, que quan va néixer aspirava a ser cap de Biscaïa però que, aïllat de les valls interiors per les per les Muntanyes Sollube, va ser desbancat per Bilbao.

09:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El sistema de reg d'Oman, dirigit pel sol i les estrelles
09:35 RITMES
09:35 Ritmes col·leccions
10:10 Ritmes poprock Hit Parade
10:35 Sputnik - Els Monkees
11:25 RITMES
11:25 Ritmes.cat - Hit parade
11:50 TR3S C
12:00 quèquicom - Miners del plom
tancar

Miners del plom

"Quèquicom" estudia els efectes contaminants del plom, el més tou i el més pesant dels metalls comuns i que, per la seva resistència a la corrosió, ha estat molt utilitzat al llarg de la història. El programa oferirà diversos reportatges sobre el metall i entrarà en unes mines del Priorat, on va existir el poblat miner més antic de Catalunya.

12:25 Karakia - The melting pot? - 1
tancar

The melting pot? - 1

Els Estats Units d'Amèrica són un país relativament jove, fruit de la colonització del continent per part dels europeus i de les successives migracions de gent d'arreu del món. Això fa que la societat nord-americana sigui una barreja de diferents tradicions culturals i ètnies, tot i que és la tradició anglosaxona la que hi predomina.

13:05 Latituds - + info
tancar

+ info

Que les dones treballin, guanyin un sou i defensin els seus interessos, és normal als països desenvolupats, però en moltes zones rurals de l'Africà subsahariana és excepcional. Al Senegal, a la regió de Kolda, associacions senegaleses impulsen un ampli programa de promoció de les dones.

13:35 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El programa consultarà dirigents dels sector financer i estudiosos perquè contestin preguntes com ara: Quina és la salut financera dels bancs i les caixes? Les fusions es fan només per ser més eficients o per solucionar els problemes que algunes entitats arrosseguen des de fa temps? Fins a quin punt l'enfonsament del sector immobiliari afecta els resultats de les entitats? Com pot evolucionar l'any 2010? L'estat de salut de bancs i caixes a anàlisi.

14:05 Waterpolo - Waterpolo: Lliga Europea entre CN At. Barceloneta - VK JUG de Dubrovnik
15:00 Temps de neu
15:20 Esport Club
16:05 KM 0 - Km 0
16:30 Zona de ball - Zona de ball: IDSF Youth Open Llatí - Salou 2009
17:30 Esport Club
18:00 Handbol - HC Croatia Osiguranje - F. C. Barcelona Borges
19:30 Esport Club
19:30 Handbol - Esport Club
20:00 Volta a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: El Vendrell - Barcelona
20:30 Parlament
20:50 Tot un món - A la moda
tancar

A la moda

La fusió de fronteres, coneguda com a globalització, és cada vegada més present en el món de la moda. Krizia Robustella, la protagonista d'aquest reportatge, és una jove d'origen holandès que va participar fa poc en el 080 Barcelona com a dissenyadora. Malgrat que la Krizia va venir a viure a Catalunya quan tenia dos anys, reconeix que el fet de mantenir el contacte amb d'altres cultures l'ha condicionat alhora de crear el seu propi estil, una barreja entre el xandall, el hip-hop i el luxe.

20:55 Tot un món - Heures
tancar

Heures

La Fundació Miró acull fins al 6 de juny onze artistes de diverses procedències que creen murs com a suport de les seves obres murals. El mexicà Jerónimo Hagerman, que viu a cavall entre Barcelona i Mèxic D. F., ens explica com interpretar la seva composició vegetal amb heures a partir del contacte entre les plantes i les persones. La seva creació, ubicada al pati del recinte, és un bon exemple de la diversitat que ens porta l'exposició.

21:00 Nydia - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge d'aquesta setmana anem al graner d'en Greg Ryan, un local de Rubí que és un santuari del country. En Greg ens explica els diferents estils que es fusionen en el country; la Neus Lloberas com ballar-lo. La Sílvia Mimó ens mostra com aprendre anglès amb el country. Un estil de música i ball tan conegut com mal conegut, que recull les influències -irlandeses, tiroleses...- de la immigració als Estats Units a principis del segle XX.

21:30 Loto 6/49
21:35 Cinema 3
22:10 Sala 33 - La vida secreta de les paraules
tancar

La vida secreta de les paraules

Hanna, una supervivent de la guerra dels Balcans, és una dona solitària i amb moltes manies que treballa en una fàbrica. Fent d'enfermera d'un home en una plataforma petrolífera aprendrà a obrir-se i a superar el trauma que li va suposar la guerra.

00:00 Sala 33 - Chat noir
00:40 Pel·lícula - A la soledat
tancar

A la soledat

A la Soledat, José María Nunes proposa assolir l'edat del sol, connectar amb el punt més remot de la intel·ligència. La soledat és l'estat natural per enllaçar amb ella. Les estàtues del carrer, els personatges del teatre i la resta dels protagonistes manifesten la seva meravallosa experiència de soledat, l'edat del sol. Nunes, el cineasta intrèpid, ha realitzat aquesta pel·lícula amb una extremada experimentació del llenguatge cinematogràfic en tots els sentits i, especialment, en el guió, la direcció i el muntatge.

03:10 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

L'elefant africà està en perill i la principal amenaça podríem ser just nosaltres. Sense ser-ne conscients, en comprar souvenirs i records fets amb parts d'espècies en perill d'extinció estem fomentant el comerç il·legal d'animals salvatges. La recerca de combustibles nets ha desencadenat un auge dels biocarburants a escala mundial. Als Estats Units, la producció d'etanol a partir de gra no ha parat d'augmentar i conseqüentment el país n'ha reduït l'exportació com a producte alimentari.

03:30 Clàssica - Transcripcions: Cor Accentus (cap. 1)
tancar

Transcripcions: Cor Accentus (cap. 1)

"Transcripcions" és el nom d'aquesta excepcional producció del Cor Accentus. Les obres de Mahler, Ravel, Wagner, Schubert i Barber són interpretades pel cor en unes acurades transcripcions fetes expressament per a ells. El Cor de Cambra Accentus és un grup professional de 32 cantaires.

04:20 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys a la pantalla el programa obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

04:45 RITMES
04:45 Ritmes cat - Agenda mensual
05:10 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Teràpia de shock, Pau Alabajos, Plouen catximbes, Bedroom, Quimi Portet, Cruz, Senior, Vuit, La puerta de los sueños, Ramon Saulo.

05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Maria Coma, Loquillo, Lexu's, Cobra Starship, Vuit, Snow Patrol, Cass McCombs, Nacho Vegas, The Swell Season i The Unfinished Sympathy.

06:35 Planeta Terra
06:35 Naturalesa fantàstica - Els emperadors del nord-oceà Àrtic: Els óssos polars
Progrmació BD ....
07:18 Les Tres Bessones - Leonardo da Vinci
tancar

Leonardo da Vinci

L'Avorrida envia les Bessones al Renaixement italià perquè coneguin el gran humanista Leonardo da Vinci. Les nenes l'ajudaran a convèncer els governants de l'època que les guerres són inútils i que és millor treballar per la pau.

07:40 SamSam - Un dia de malsòmines
tancar

Un dia de malsòmines

En SamSam ha caigut dues vegades, ha trencat el seu coet preferit i ha desendreçat l'habitació; tot això en menys de trenta segons. Una proesa digna d'un heroi còsmic! Està clar que té un mal dia. A més, en Malsòmines avui té ganes de riure una estona... d'en SamSam. Amb un comendament a distància li pot fer repetir el dia tantes vegades com vulgui!

07:46 SamSam - Perduts a l'espai
tancar

Perduts a l'espai

Tot i els avisos d'en SamPare, en SamSam i el SamOsset s'han perdut en la immensitat de l'espai mentre intentaven fugir dels Pixaners. Ja han provat de tornar a casa de totes les maneres possibles i han pilotat tota la nit, però no se'n surten. El SamPare i la SamMare els deuen trobar a faltar, però potser no saben ni per on començar a buscar... Com els trobaran?

07:50 Explica'm un conte - El rei dels ratolins
08:00 Lou! - L'amor entre els pobles
08:15 Lou! - Gat i gos
08:30 mic 3
08:30 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui, en Teo té moltes ganes d'atipar-se de mel, però resulta que les abelles no en tenen, perquè han desaparegut totes les flors. I és clar, sense flors, no hi ha mel. En Riko i l'Ava provaran de resoldre el misteri, però abans hauran d'investigar una mica. Com s'ho poden fer per enxampar el lladre? Allà, a la vora, hi ha una vaca i un porc... Qui deu haver sigut?!

08:40 La Franny i les sabates màgiques - Papallones en l'aire
08:55 Pingu - En Pingu és al Paradís
tancar

En Pingu és al Paradís

En Pingu s'ha adormit mentre jugava. Quin somni! Sembla que sigui al paradís! Hi ha arbres que donen caramels, peixos que volen cap a la seva boca i piruletes que creixen com flors. Algú el despertarà, però amb una sorpresa ben dolça.

09:05 El xai Shaun - Posa't en forma amb en Shaun
tancar

Posa't en forma amb en Shaun

La Shirley, l'ovella, cada dia està més grassoneta. Ella és golafre de mena i, és clar, tant menjar i sense bellugar-se en tot el dia, aviat no podrà ni seguir el ramat. Potser hauria de mirar d'aprimar-se una mica. I en Shaun té la solució! Toca fer molt exercici per posar-se en forma. Vinga, que comencen les classes...

09:15 En Leon - Cap. 12 Perseguir el rei
tancar

Cap. 12 Perseguir el rei

Avui una colla d'elefants han triat el nostre amic Leon com a model de conducta. De fet, estan decidits a fer tot el que faci ell! És ben bé com si juguessin a empaitar el rei... el rei de la sabana! T'hi apuntes?!

09:19 En Leon - Cap. 13 Còpia exacta
tancar

Cap. 13 Còpia exacta

Avui en Leon s'ha trobat que tots els animals de la sabana el persegueixen molt enfadats. Estan furiosos, perquè resulta que un altre lleó, que és exactament igual que ell, els ha estat martiritzant de mala manera. I ara ell és el que ha de pagar els plats trencats! Que no li passi res!

09:25 Doraemon - 1ª Hist.: El recipient de fantasmes. 2ª Hist.: Què és veritat i què és mentida?
tancar

1ª Hist.: El recipient de fantasmes. 2ª Hist.: Què és veritat i què és mentida?

En Suneo i en Gegant han organitzat una prova de valor per fer passar una mala estona a en Nobita. Sort que en Doraemon sempre en té una d'amagada a la panxa i els donarà una bona lliçó. No t'ho perdis! Més tard, en Nobita demostrarà als altres que les cigales també poden fer nius als arbres. I, si no t'ho creus, l'aparell d'en Doraemon ho arregla de seguida!

09:49 Doraemon - 1ª Hist.: Que ningú ens molesti! 2ª Hist.: La sal que modela l'aigua
tancar

1ª Hist.: Que ningú ens molesti! 2ª Hist.: La sal que modela l'aigua

Avui és l'aniversari d'en Nobita i té moltes ganes de celebrar-lo. La Shizuka i en Dekisugi, en canvi, sembla que tenen altres plans i no volen que els molesti ningú. En Nobita no es podrà estar d'espiar-los... i potser s'endurà una sorpresa! Per cert, com t'ho fas tu per fer passar la calor? En Doraemon té un invent al·lucinant! No t'ho perdis!

10:13 Doraemon - 1ª Hist.: L'explosió de la igualtat! 2ª Hist.: Els caramels per ajudar!
tancar

1ª Hist.: L'explosió de la igualtat! 2ª Hist.: Els caramels per ajudar!

En Nobita es nega de totes totes a ser com els altres, per això ha decidit fer servir un invent d'en Doraemon per fer que els altres siguin com ell. T'imagines un món ple de persones tan gandules i matusseres com en Nobita?! Més tard, en Nobita es veurà obligat a ajudar a tothom que ho necessiti, encara que no li faci cap gràcia. Els aparells d'en Doraemon ja les tenen aquestes coses...

10:40 Els Podcats - Cap. 51 Macjomo,a
tancar

Cap. 51 Macjomo,a

Avui en Senzo està decidit a fer una machinima amb els seus companys, que la veritat és que no l'hi ajuden gaire. Una machinima és una pel·lícula realitzada a partir de seqüències de videojocs gravades en temps real. En Mimo està convençut que no és tan complicat com sembla, i aviat ho demostrarà... O no?!

10:47 Els Podcats - Cap. 52 Missatgeria
tancar

Cap. 52 Missatgeria

Tot i que en Mimo li ha dit que s'ho pensés bé abans de fer-ho, en Senzo ha decidit intercanviar missatges amb una desconeguda que es fa dir Sheena. En Senzo sap que les noies et poden arribar a marejar molt, però també sap que home previngut val per dos. En això dels xats, però, no se sap mai què pot passar...

10:53 Els Podcats - Cap. 53 Naus espacials
tancar

Cap. 53 Naus espacials

Avui en Senzo i en Mimo estan disposats a travessar la nebulosa troll i a fer front a les naus zambdalianes amb l'objectiu d'arribar a un súper planeta espatarrant per fer-hi el concert de les seves vides! No te'l perdis! Els Podcats actuen en directe des de l'espai!

11:05 Els pingüins de Madagascar - La truit cap de serp / Amor de falcons
11:29 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
11:55 El club dels caçamonstres
12:17 El club dels caçamonstres
12:45 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Avui en Zeke té un examen de ciències que és el 99 per cent de la nota final... i no ha estudiat! Necessita un altre dia, però potser encara és millor escaquejar-se de l'examen. Ben mirat, si no pot anar a l'institut, no podrà fer l'examen. Dit i fet! Farà que caigui una nevada de quatre metres... i es quedarà tancat a casa amb tota la família! No sé pas què és pitjor...

13:07 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Ensopit perquè demà tornen a començar les classes, en Zeke ha decidit dibuixar un món on cada dia se celebri una cosa. Així no haurà d'anar mai més a escola! Vacances eternes! I una festa rere l'altra! Ara, que això d'organitzar festes és més esgotador del que semblava. Potser fins i tot és més relaxat anar a l'escola. Com l'arreglarà aquesta en Zeke?!

13:29 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Tip de ser el germà petit, en Zeke ha decidit dibuixar-se de la mateixa mida que l'Ike. Tot i així, el seu germà gran el continua guanyant en tot el que fan. La solució és dibuixar-se com un monstre, però... què hi fa un monstre a l'institut?! En Zeke ja no sap on amagar-se! El persegueix tot el poble i el bloc no té bateria! Com s'ho manegarà aquesta vegada?!

13:52 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Després de saber que la Maxine se'n va al campament per a noies de la senyora Rexwinkel, en Zeke només té una cosa al cap: pensar com s'ho podria fer per acompanyar la nineta dels seus ulls. Arribar-hi no pot ser gaire complicat, fent servir el bloc, però impressionar-la ja serà una altra cosa. En Zeke no s'hi mou gaire bé, pel camp..., i menys amb el bloc descarregat!

14:20 La màgica Do-Re-Mi - L'Oyajide torna per parar-nos una trampa!
tancar

L'Oyajide torna per parar-nos una trampa!

El rei ha encomanat a l'Oyajide la missió de segrestar la Flor a canvi de donar-li el títol de baró. Després d'enganyar les noies, agafa la Flor i desapareix. Com pot ser que l'Oyajide les hagi traït d'aquesta manera?

14:50 La màgica Do-Re-Mi - Un poder nou per recuperar la Flor!
tancar

Un poder nou per recuperar la Flor!

La reina ha atorgat nous poders a les nenes perquè puguin vèncer l'Oyajide. Ara, quan fan el conjur de l'escenari màgic, canvien d'uniforme, tenen un poró circular i es converteixen en patrines reials.

15:20 La màgica Do-Re-Mi - L'increïble poder del pa fregit
tancar

L'increïble poder del pa fregit

Els nois de la classe es volen presentar al campionat de sumo. El premi és un videojoc al·lucinant! Abans, però, han de convèncer el ganàpia d'en Yanagida que els hi ajudi. La pega és que a en Yanagida, això d'haver d'entrenar-se tant, no li fa gaire el pes.

15:30 L'abella Maia - Cap. 28 L'operació d'en max
tancar

Cap. 28 L'operació d'en max

La vida d'en Willi i de la Maia corre perill! Els està perseguint una vespa! Avui, per primera vegada, la Maia ha sabut què és tenir por de veritat. Sort que en Max, el cuc de terra, era a la vora. Però ara, la vida que corre perill és la d'en Max.

15:54 L'abella Maia - Cap. 29 L'eruga busca casa
tancar

Cap. 29 L'eruga busca casa

La Maia i en Willi han fet un nou amic: una erugueta que ha oblidat com era el seu capoll. El problema és que aviat s'haurà de convertir en crisàlide, i bé que ha de trobar una casa. Com s'ho faran els nostres amics per ajudar-la?

16:19 L'abella Maia - Cap. 30 El viatge amb ampolla
tancar

Cap. 30 El viatge amb ampolla

Avui fa el dia perfecte per sortir a descobrir coses! Dit i fet! La Maia i en Willi troben una ampolla, s'hi fiquen dins i van a parar a un rierol que se'ls endú corrent avall. Que divertit! Sí, però també és perillós!

16:40 Pat i Stan - Cap. 32 Les bestioles d'en Pat
tancar

Cap. 32 Les bestioles d'en Pat

En Pat, que està en plena "guerra freda" amb l'Stan, s'ha fet amic d'una aranya que s'ha trobat a les golfes. Ara, a més, la vol adoptar i que visqui a casa amb ells. L'Stan té clar que no pensa viure sota el mateix sostre que un insecte, i menys sabent que l'endemà vénen l'Stéphanie, l'Émile i en Jean-Luc a sopar! Hi ha molta gent que no els agraden les aranyes...

16:48 Pat i Stan - Cap. 33 Lligam nasal
tancar

Cap. 33 Lligam nasal

L'Stan s'ha quedat un paquet que ha arribat a casa per a en Pat i ha decidit obrir-lo tot sol. Resulta que és el perfum "Atracció fatal", que permet seduir l'ésser estimat, provat científicament, cent per cent d'eficàcia garantida! L'Stéphanie ja és seva! No podrà resistir la temptació! Però què ho fa que ningú no s'atreveix a acostar-s'hi, a l'Stan?!

16:56 Pat i Stan - Cap. 34 Una petita pausa
tancar

Cap. 34 Una petita pausa

El professor Chi Chi, per fi, ha arreglat el comandament a distància del televisor d'en Pat i l'Stan. Però no només l'ha arreglat! L'ha convertit en un aparell capaç de controlar tot el món, si més no de deixar-lo en "pausa". Tots els seus amics s'han quedat en posicions que són per pixar-se de riure, però és que ara no saben com tornar-lo a posar en marxa!

17:05 mic 3
17:05 Zoomix - + info
tancar

+ info

Quan arriba l'oreneta Lila vol dir que s'acosta l'estiu. Cada any torna al mateix lloc i ho fa volant tan de pressa com un cotxe! Així és com caça els insectes que li agrada menjar. Pot baixar en picat i beure mentre vola. És una autèntica acròbata de l'aire. És grossa com una flor i viu en un niu de fang. Si acompanyes en Zoomix, te n'explicarà moltes més coses!

17:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui en Carles i en Marcel s'han d'inventar una cosa pel projecte de l'escola. A la Laia li sembla molt divertit, això d'inventar-se coses i està més que disposada a ajudar-los. El que passa és que de vegades la Laia més que ajudar el que fa és enredar. I l'invent és per demà! Pensa, Laia, pensa, que tu tens molt bones idees!

17:20 Pingu - Una classe molt especial
17:30 Una mà de contes - Joan el fatxenda
tancar

Joan el fatxenda

Conte basat en l'obra del MNAC "Jean-Claude Richard, l'abbé de Saint-Non, vestit a l'espanyola". Cap a l'any 1769. Autor: Jean Honoré Fragonard.

17:35 Petites faules - + info
tancar

+ info

Un dia la reina formiga va proposar un concurs a tots els seus súbdits. La gran recompensa se l'enduria la que fes la pila més grossa de coses de menjar! Una de les formigues, més aviat velleta, es va dedicar a seleccionar cada molla i llavor que trobava. Una altra, més joveneta, va fer una pila gegant sense mirar-s'hi gens... Quina et sembla que va guanyar?!

17:45 El meu amic gegant - Cap. 29 Agent Boom
tancar

Cap. 29 Agent Boom

Els nostres herois han decidit participar d'incògnit en unes proves que organitza l'SDC per nomenar un ambaixador ecològic intergalàctic. En realitat, però, és una prova dissenyada per determinar les aptituds que tenen els estudiants per convertir-se en agents de l'SDC. I en Boom sembla que és el millor candidat!

18:01 El meu amic gegant - Cap. 30 Do de pit
tancar

Cap. 30 Do de pit

Els nostres herois han conegut en Pit, un alienígena que ha vingut a la Terra per obtenir urgentment "Ügüj-frü". El problema és que ningú no sap qui és o què és això que busca en Pit. Capturat per l'SDC i amb en Linus malalt, en Pit s'ha enfadat molt i ha començat a destrossar tota la ciutat. L'únic que el pot calmar és l'"Ügüj-frü". Però, què deu ser?

18:17 El meu amic gegant - Cap. 31 Ha nascut una estrella
tancar

Cap. 31 Ha nascut una estrella

La Jenny ha convençut en Boom perquè vagi amb ella a classes de ball. Els Beebees han enviat a l'escola un alienígena anomenat Takadem, que ha sol·licitat assistència per a un aterratge d'emergència. Els agents Chase i Sandborn saben que és la seva gran oportunitat per localitzar en Boom... que ara només pensa a ballar!

18:33 El meu amic gegant - Cap. 32 Adéu, Beebee
tancar

Cap. 32 Adéu, Beebee

Cansada que no li facin cas, la Jenny s'ha presentat a casa d'en Linus i li ha robat el cap dels Beebees, pensant-se que és la seva joguina preferida. Per recuperar-lo, en Boom ha accedit a anar a casa de la Jenny per passar-hi tota la tarda. El problema és que quan hi ha arribat s'ha adonat que el seu pare és un alt càrrec de l'SDC!

18:50 El meu amic gegant - Cap. 33 Coses de l'edat
tancar

Cap. 33 Coses de l'edat

En Linus, mentre intentava salvar un alienígena, ha entrat en contacte amb una substància que accelera l'envelliment i s'ha envellit més de 20 anys en una nit. La bona notícia és que hi ha un antídot que pot fer tornar en Linus a l'edat que té. La mala notícia és que l'SDC va darrere de l'alienígena, i, si no s'afanyen, en Linus podria morir-se de vell abans que es torni a fer de nit!

19:00 Doraemon - 1ª Hist.: El recipient de fantasmes. 2ª Hist.: Què és veritat i què és mentida?
tancar

1ª Hist.: El recipient de fantasmes. 2ª Hist.: Què és veritat i què és mentida?

En Suneo i en Gegant han organitzat una prova de valor per fer passar una mala estona a en Nobita. Sort que en Doraemon sempre en té una d'amagada a la panxa i els donarà una bona lliçó. No t'ho perdis! Més tard, en Nobita demostrarà als altres que les cigales també poden fer nius als arbres. I, si no t'ho creus, l'aparell d'en Doraemon ho arregla de seguida!

19:24 Doraemon - 1ª Hist.: Que ningú ens molesti! 2ª Hist.: La sal que modela l'aigua
tancar

1ª Hist.: Que ningú ens molesti! 2ª Hist.: La sal que modela l'aigua

Avui és l'aniversari d'en Nobita i té moltes ganes de celebrar-lo. La Shizuka i en Dekisugi, en canvi, sembla que tenen altres plans i no volen que els molesti ningú. En Nobita no es podrà estar d'espiar-los... i potser s'endurà una sorpresa! Per cert, com t'ho fas tu per fer passar la calor? En Doraemon té un invent al·lucinant! No t'ho perdis!

19:48 Doraemon - 1ª Hist.: L'explosió de la igualtat! 2ª Hist.: Els caramels per ajudar!
tancar

1ª Hist.: L'explosió de la igualtat! 2ª Hist.: Els caramels per ajudar!

En Nobita es nega de totes totes a ser com els altres, per això ha decidit fer servir un invent d'en Doraemon per fer que els altres siguin com ell. T'imagines un món ple de persones tan gandules i matusseres com en Nobita?! Més tard, en Nobita es veurà obligat a ajudar a tothom que ho necessiti, encara que no li faci cap gràcia. Els aparells d'en Doraemon ja les tenen aquestes coses...

20:10 En Leon - Cap. 20 Salt d'alçada
tancar

Cap. 20 Salt d'alçada

Els springboks són uns animals que salten molt. Però és que avui en Leon s'ha posat entre cella i cella de caçar-ne un que és el campió dels salts d'alçada! Com s'ho pot fer per atrapar-lo? Ell també ha de buscar la manera de saltar ben amunt!

20:14 En Leon - Cap. 21 Dos són companyia
tancar

Cap. 21 Dos són companyia

Un voltor que és una mica fastigós, tot s'ha de dir, està decidit a fer-se amic d'en Leon al preu que sigui. De fet, la seva intenció és substituir l'ocell que té al cap en Leon aguantant-li la cabellera. Avui li toca triar, al nostre amic... O engegar a córrer per desfer-se del voltor!

20:15 La missió dels Maddigan - Cap. 9 Fora del mapa
tancar

Cap. 9 Fora del mapa

L'Yves, jugant a cartes, ha guanyat un mapa que ha de mostrar als nostres herois el camí cap a Solis. El problema és que el camí els ha dut a un lloc on no han estat mai: fora del mapa. El pitjor, però, és que tot plegat era un estratagema d'uns pirates que estan decidits a esclavitzar-los.

20:39 La missió dels Maddigan - Cap. 10 Voladors
tancar

Cap. 10 Voladors

L'Yves ha decidit saldar deutes i casar-se amb la Maddie. La Garland està una mica amoïnada, però té altres preocupacions encara més grans. Resulta que uns nois voladors els han atacat per robar-los menjar, però també ha desaparegut el convertidor solar. Pot ser que el responsable en sigui un dels membres de la Fantasia dels Maddigan?!

21:05 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
21:15 Tom i Jerry - El gat mecànic
21:36 Tom i Jerry - Vull dormir
21:46 Tom i Jerry - El cavallet de mar
06:00 mic 3
06:00 Les endevinalles de la Rac-Rac - La vaca
06:05 La Franny i les sabates màgiques - Papallones en l'aire
06:15 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui, en Teo té moltes ganes d'atipar-se de mel, però resulta que les abelles no en tenen, perquè han desaparegut totes les flors. I és clar, sense flors, no hi ha mel. En Riko i l'Ava provaran de resoldre el misteri, però abans hauran d'investigar una mica. Com s'ho poden fer per enxampar el lladre? Allà, a la vora, hi ha una vaca i un porc... Qui deu haver sigut?!

06:25 Els Fruittis - Les flors inodores
tancar

Les flors inodores

En Monus traça un altre dels seus plans perversos: vol robar l'olor de totes les flors de la Terra amb un artefacte que s'acaba d'inventar. També ha creat un perfum de flors artificial per substituir el perfum natural. El pensa vendre per guanyar molts diners...

06:55 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Uns exploradors capturen en King Kong i el porten a Barcelona. Les Bessones el passejaran per tota la ciutat: la Pedrera, el monument de Colom, la Sagrada Família... Al final, el goril·la, s'enamorarà de l'Anna.

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Edgemont - Descontrolats
tancar

Descontrolats

La Laurel i en Mark no s'acaben de posar d'acord sobre el final del vídeo, mentre que a en Craig i a la Shannon els amoïna el tema de fer-se un petó davant de la càmera. La Jennifer es baralla de valent amb en Chris. Quan en Chris s'ensorra, la Tracey decideix prendre mesures. I en Kevin se'n fa creus que hagi aconseguit quedar amb l'Erin i amb la Brenda.

21:55 L'un per l'altre - Estrelles Miguelón
tancar

Estrelles Miguelón

Un crític gastronòmic de la prestigiosa Guia Miguelón atorga a un plat cuinat per error entre el Toni i el Calafell, la màxima puntuació, les preuades tres estrelles Miguelón. A partir d'aquest moment l'Hotel Lisboa es transforma en un lloc de culte per tots els sibarites de la ciutat. El Toni i el Calafell, creguts del seu geni culinari, decideixen revolucionar la cuina d'autor.

22:26 L'un per l'altre - LA MOTA NEGRA
tancar

LA MOTA NEGRA

El Calafell convenç el Toni perque s'inventi una malaltia crònica. Volen estafar a l'assegurança. Però el Toni se sent massa culpable i les coses no surten com esperaven.

22:55 Extres Coproduccions - Eva
tancar

Eva

Any 2041. En un futur pròxim on els sers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Eva, una nena de 10 anys, és testimoni únic d'un tràgic accident en el qual mor la seva mare, Lana, i arran del qual queda amnèsica. Amb l'ajuda d'Álex, un enginyer de talent, Eva s'endinsa en el màgic món de la robòtica i mira de recuperar la seva identitat. Junts, Eva i Álex revisaran el seu passat en un fantàstic viatge que els precipitarà a un final revelador.

23:00 Psico Expres - PFI
tancar

PFI

La Sussa i el Javi estan preparant una ponència per a un congrés de psicologia. Decideixen fer-la sobre els PFI -que són persones que per motius professionals són sovint insultades, com per exemple l'empleat de cobrar la grua, i els mecanismes que utilitzen perquè els insults no les afectin. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Joan Raja, Anna Güell, Pep Cortés, Xavier Cassan, Òscar Mas, Esteve Ferrer, Carme Cuesta, Aliosha Rodríguez

23:23 Psico Expres - Problemes amb la justícia
tancar

Problemes amb la justícia

A Psico Express reben una visita inesperada. La policia judicial arriba amb una ordre per precintar el local: han rebut una denúncia. Descobreixen que els ha denunciat un tal Andreu Cases, un pacient que van tractar d'una greu ludopatia. No en tenen ni idea del motiu d'aquesta denúncia, però descobreixen que el Javi no té el títol universitari en regla. Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Gemma Brió, Ferran Terraza, Xaveir Capdet, Ricardo Moya, Jordi Figueres, Toni Martínez.

23:45 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi s'intenta lligar l'Eulàlia però ella està enamorada d'un professor, el Rafael Arbret. El Sergi vol fer negoci venent aigua de València a la festa d'Econòmiques, però resulta un fracàs. L'Eulàlia somia que passa la nit amb en Rafael.

00:08 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi, la Dolors i l'Ignasi viuen en un pis d'estudiants. El Sergi té problemes econòmics i el Ramon, el propietari, li va al darrera. Ha mort una tia de l'Eulàlia sense deixar testament, ara la torre on vivia és de tots els nebots i l'Eulàlia s'hi vol instal·lar. La Dolors decideix compartir la seva habitació amb la Cristina.

00:35 Laura
01:25 L'un per l'altre - Estrelles Miguelón
tancar

Estrelles Miguelón

Un crític gastronòmic de la prestigiosa Guia Miguelón atorga a un plat cuinat per error entre el Toni i el Calafell, la màxima puntuació, les preuades tres estrelles Miguelón. A partir d'aquest moment l'Hotel Lisboa es transforma en un lloc de culte per tots els sibarites de la ciutat. El Toni i el Calafell, creguts del seu geni culinari, decideixen revolucionar la cuina d'autor.

01:25 Clàssics del cinema - Captius del desig
tancar

Captius del desig

Philip Carey és un estudiant de medicina acomplexat pel seu peu deforme. Coneix Mildred, cambrera d'un restaurant, i se n'enamora, però ella és una dona cruel i frívola que l'humilia i l'enganya. Apareix una altra dona que, amb la seva tendresa, l'ajuda a oblidar-la, fins que torna a aparèixer Mildred.

01:56 L'un per l'altre - LA MOTA NEGRA
tancar

LA MOTA NEGRA

El Calafell convenç el Toni perque s'inventi una malaltia crònica. Volen estafar a l'assegurança. Però el Toni se sent massa culpable i les coses no surten com esperaven.

04:45 Clàssics del cinema - Atrapats
tancar

Atrapats

El Departament del Tresor dels Estats Units descobreix que s'han posat en circulació uns bitllets falsos de 20 dòlars. Fa tres anys van agafar un home, Tris Stewart, amb bitllets falsificats, però no van trobar les planxes, i ara es tornen a fer servir. La policia va a veure Stewart a la presó d'Atlanta per demanar-li que hi col·labori. El traslladen a Kansas sota la custòdia d'un oficial de la policia, però Stewart aconsegueix fugar-se. Retroba Laurie, la seva amant, que treballa de cantant en un club nocturn.