Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista a Joan Herrera, cap llista ICV Congrés. Amb diversos convidats experts analitzarem el fet que la tuberculosi s'escampa. A la secció de la denúncia coneixerem a Lara Fernández, àvia; i a Susanna Palma, mare; les quals vénen a parlar del "pressing catch" a les escoles. Finalment, anirem a sofàs amb Antoni Bolinches per parlar de la relació amb els ex.

13:11 TVist - + info
tancar

+ info

El dimarts 25 de març ens visita l'actor, Artur Trias. L'estimat Francisco d'"El Cor de la Ciutat" que xerrarà amb el Marc Villanueva del seu pas per la coneguda sèries de tv3 i dels propers capítols. A més a més, debatrem la situació actual dels programes de la premsa del cor amb el periodista Lluís fdo Romo i la nostra col.laboradora més polèmica la Soledad León de Salazar. I moltes coses més així que no t'ho perdis.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Plantem el futur
14:30 Telenotícies migdia
15:37 Cuines - FLORS FREGIDES AMB PASSIÓ
tancar

FLORS FREGIDES AMB PASSIÓ

Especial programa 2.500---Restaurant El racó d'en Freixa

15:52 El cor de la ciutat - Cap. 1547
tancar

Cap. 1547

Avui sabrem què va passar després del robatori i del tiroteig. El drama no ha fet res més que començar. També sabrem les conseqüències de la detenció de la Trini. I sabrem què pensa fer en Xavi, ara que ha ancat el cercle.

16:30 El club - + info
tancar

+ info

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol passa per "El Club" per comentar-nos l'actualitat política i per parlar també del primer volum de les seves memòries. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pels periodistes Toni Bassas i Núria Ribó. El periodista Carles Capdevila ens plantejarà un dilema i ens parlarà de notícies i d'imatges curioses que moltes vegades ens passen per alt. I, en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran. I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

18:30 Cine de cine - Estiu del 42
tancar

Estiu del 42

L'any 1942, Hermie és un adolescent que passa les vacances d'estiu a Nova Anglaterra. Allà coneix Dorothy, una dona casada el marit de la qual és a la guerra. Malgrat la diferència d'edat, entre Hermie i Dorothy s'establirà una relació amorosa.

20:25 Bocamoll - Cap. 75
21:00 Telenotícies vespre
21:54 13 anys... i un dia - Cap. 11
tancar

Cap. 11

La delicada situació econòmica familiar fa que en Ricard obri un negoci com a terapeuta de parella, i els seus primer clients són els pares de la Sílvia. El Roger també viu una situació delicada, apareix el darrer xicot de la Sílvia, que resulta ser l'home perfecte i ofereix una vida millor a la Sílvia.

22:30 (S)avis - Josep Maria Benet
tancar

Josep Maria Benet

FITXA PROGRAMA Entrevistat: JOSEP BENET Entrevistadora: MÒNICA TERRIBAS Sinopsis: L'historiador, advocat i polític Josep Benet parla, als seus 87 anys, amb total sinceritat de tots aquells aspectes que han marcat la seva vida: des de la seva estreta relació amb l'abadia de Montserrat -i l'Abat Escarré- passant per la política en la clandestinitat, el seu antagonisme manifest amb Josep Tarradellas o la seva admiració -i estudis historiogràfics- sobre Lluís Companys. Benet no es mossega la llengua a l'hora de criticar obertament la situació actual de Catalunya ni els seus politics. Dividida en tres blocs, l'entrevista s'inicia fent un repàs a la militància política del convidat (des de mitjan anys quarant fins que fou el senador més votat en les eleccions del 1979), continua amb un seguiment de la seva tasca d'historiador i acaba amb una dissecció de la situació política actual de Catalunya. L'entrevista es gravà en tres localitzacions diferents: l'abadia de Montserrat, el mític menjador de casa del convidat (per on van passar la immensa majoria dels líders de l'antifranquisme) i l'esplèndida biblioteca de l'Ateneu Barcelonès. "Els meus sentiments són els mateixos que fa 60 anys" "Abans teníem uns objectius molt clars. Ara es treballa com si Catalunya fos un país normal i no ho és" "Algú creu realment que els que hem patit la guerra i la gana podem tenir amnèsia?" "El problema és que els polítics actuals no coneixen la història del país ja que estan formats durant el franquisme" "La memòria històrica democràtica és un disbarat! És el mateix que feien a la URSS i els feixistes italians: feien una història democràtica a la seva mida" "És vergonyós que no tinguem ni un sol llibre bo de la guerra civil"

23:46 La nit al dia - + info
tancar

+ info

El convidat d'avui de La Nit al Dia és: - Joan Puigcercós, secretari general ERC

01:23 Vic Mackey - El nou
02:09 Pel·lícula - Pollock: la vida d'un creador
tancar

Pollock: la vida d'un creador

La pel·lícula explica la vida del pintor expressionista Jackson Pollock, un artista polèmic que bevia massa. La carrera de Pollock, truncada per una mort prematura, va quedar marcada per la seva relació amb Lee Krasner, una artista que va deixar-ho tot per ell.

04:02 El club - + info
tancar

+ info

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol passa per "El Club" per comentar-nos l'actualitat política i per parlar també del primer volum de les seves memòries. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pels periodistes Toni Bassas i Núria Ribó. El periodista Carles Capdevila ens plantejarà un dilema i ens parlarà de notícies i d'imatges curioses que moltes vegades ens passen per alt. I, en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran. I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 La cobra reial: cara a cara - La cobra reial: cara a cara
tancar

La cobra reial: cara a cara

La cobra reial, la serp més verinosa del món, és una màquina assassina. Una mossegada d'aquest monstre letal segrega una cullerada de cafè de verí, suficient per tombar un búfal o matar un home en menys d'un minut i mig. Però en un poblet de Tailàndia s'han adonat que amb aquestes serps poden fer-hi diners. Cada dia, els habitants ballen amb aquests animals per atraure els turistes. Aquí les cobres es tenen com a mascotes i s'hi juga. Per exemple, és habitual besar-les.

07:47 La Provença salvatge - La Provença salvatge
tancar

La Provença salvatge

Un viatge per la Provença, a les ciutats turístiques de Cannes i St. Tropez, als camps d'herbes aromàtiques, a La Camarga on el riu Roina arriba al Mediterrani i els aiguamolls estan plens de flamingos, bous negres i cavalls.

08:16 Bèsties clip - La Tortuga mediterrània
08:21 Bèsties clip - LÒliba
08:26 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Q'useir amra, jordània
08:39 Els nostres cosins - Els primers primats
tancar

Els primers primats

Els primats van evolucionar fins que van poder viure a les capçades dels arbres i tots ells tenen dos punts en comú: els dos ulls al davant de la cara, a fi de poder calcular la distància per saltar, i els dits polzes, que els fa possible agafar-se a les branques. Els primers primats varen aparèixer en l'època dels dinosaures. Els seus parents petits i nocturns encara viuen avui. L'agilitat per saltar i la destresa en la caça d'insectes dels petits primats africans els ha valgut el títol de caçadors nocturns per excel·lència.

09:29 L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats - L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats
tancar

L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats

Podria semblar un Expedient-X en què s'intenten esbrinar misteris arqueològics dels fons marins asiàtics que no semblen tenir explicació.

10:17 A peu per Europa - Venècia
10:45 Travessa de l'Africa - Finalment, el Rift!
11:14 Entre el cel i la terra - El país dels Dogons
12:05 Zoom - El festival del Tabaski - Korgom, Níger
12:07 Taller.doc - El nas d'en Perón
tancar

El nas d'en Perón

L¿Hospital Perón d¿Avellaneda, a les afores de Buenos Aires, forma part de la història Argentina. Les seves parets, els pasadíssos, les infermeres, els vells doctors són el viu reflex del passat. Un hospital construit amb tots els luxes, per als pobres, per al poble. Un poble que segueix adorant a Evita i el que ella representa. A l¿entrada de l¿hospital hi ha en Perón fet de marbre, un bust amb el nas trencat. Ningú sembla saber quin és el secret del nas trencat, però moltes són les versions del que va passar. El documental intenta trobar algú que sàpiga perquè està trencat el nas d¿en Perón i a través d¿ells va descobrint els múltiples perfils del moviment peronista.

12:35 Dies de ball - Dies de ball
tancar

Dies de ball

"Dies de ball" proposa un recorregut per la història de la música i el ball a Catalunya, des dels anys posteriors a la fi de la Guerra civil espanyola fins a l'actualitat, de la festa major a la revetlla electrònica i de 'envelat al macrofestival. Amb entrevistes i material d'arxiu explica com a Catalunya el ball, una de les manifestacions col·lectives més espontànies i representatives de la cultura popular, s'obre camí malgrat ales imposicions culturals i les influències dels poders polítics. "Dies de ball" fa un retrat de Catalunya a través de la cultura del ball com a mirall dels canvis socials i econòmics que ha experimentat el país, com a expressió individual i col·lectiva i com a lloc de trobada.

13:33 Cinema tres
14:01 Futbol Cat.
14:30 Túrmix perfils - + info
tancar

+ info

Dos artistes, dues trajectòries i una col·lecció d'imatges. "Perfils" reuneix en un sol programa i en dues parts la història resumida de dos artistes vinculats per estil musical o ideologia o actitud davant el món de la música. Dues cares d'una moneda en un repàs fet a base de cançons

15:25 Cançons - Joan Manuel Serrat "Mediterráneo"
15:35 Sota l'amenaça de les urpes - Sota l'amenaça de les urpes
16:34 Secrets de la natura - El xacal comú: l'assistent domèstic
17:00 Bèsties clip - Els ocells esteparis
17:07 Bèsties clip - Esparver cendrós
17:13 Thalassa - Thalassa
tancar

Thalassa

Zanzíbar: Nòmades del submarinisme Els fons accessibles que voregen l'arxipèlag de Zanzíbar, davant de la costa de Tanzània, són plens de vida marina i atrauen els submarinistes. Entre aquestes persones hi ha un petit grup de catalans que ha decidit viure en un lloc que surt a les narracions de Simbad el marí, i que fa olor d'espècies i del iode de mar que porten els vents del monsó. Rússia: Guardians de fars A l'època de la navegació per satèl·lit, ser guardià d'un far sembla un anacronisme, però a una petita illa oblidada a un centenar de quilòmetres de Sant Petersburg una família de faroners viu una vida dura i solitària.

17:59 Mons perduts - Tibet, llibertat a l'exili
tancar

Tibet, llibertat a l'exili

Des que l'any 1958 l'exèrcit xinès va envadir el Tibet, Lhasa ha sofert una gran transformació. Ha passat de ser una ciutat feudal, a convertir-se en una vulgar metròpoli de formigó. Un dels efectes negatius d'aquest procés és que els tibetans comencen a avergonyir-se de la seva pròpia cultura. Molts veuen que l'única opció és marxar. Aquest episodi és testimoni de la llarga travessia a peu que, durant tres setmanes, flanquejant les muntanyes més altes de la terra, els ha de conduir fins al Nepal.

18:51 Travessa de l'Africa - Finalment, el Rift!
19:19 Tot un món - Cap. 213
19:24 Tot un món - Cap. 214
tancar

Cap. 214

L'Svetlana Kozlova treballa en un dels espectacles de Port Aventura. A Rússia, d'on va venir fa 3 anys, ja feia de ballarina professional. La seva estada a Catalunya en principi era provisional però ha acabat convertint-se en el seu lloc de residència. Ara al parc d'atraccions conviu amb persones de 50 nacionalitats diferents. Per ella no existeixen barreres que separin a la gent, unicament hi pot haver un problema amb l'idioma que desapareix quan aprens la nova llengua. A la feina conviu amb una brasilenya, una andalusa y diverses catalanes, de fet, aquesta diversitat li ha fet canviar la seva manera de pensar i l'ha enriquida personalment.

19:30 Cànon Lletres - Josep Benet i Morell
19:56 Alto Tajo, labor de un gran rio
20:26 Zoom - Els jocs de les Highlands - Braemar, Escòcia
20:29 Els nostres cosins - Els antropomorfs
tancar

Els antropomorfs

Més grans, més ràpides i, per damunt de tot, més intel·ligents, les mones constitueixen el grup al qual pertanyem els humans. Les més petites són els gibons del sud-est asiàtic. Acròbates espectaculars i bons cantaires, els gibons ofereixen una imatge que ens és molt familiar. La seva vida transcorre entre les branques, s'hi balancegen i això ha fet que la seva figura s'hagi desenvolupat i els facilita caminar drets sobre les dues potes del darrere. Les grans mones: goril·les, orangutans o ximpanzés, encara tenen més coses en comú amb els humans. El llarg període de desenvolupament infantil els permet un bon aprenentatge i els dóna la possibilitat de transmetre informació de generació en generació.

21:19 Fet a mà
21:23 Fet a mà
21:34 Karakia - Els veins de dalt
tancar

Els veins de dalt

França sempre ha estat un país proper tant per distància geogràfica com per la influència de la seva cultura, llengua i manera de fer. Intentarem conèixer una mica més aquests veïns que ens ensenyaran els secrets d'una de les cuines més exquisides del món.

22:12 60 minuts - La guerra fàcil
tancar

La guerra fàcil

Del Vietnam a l'Iraq, com s'ha convençut al poble nord-americà per donar suport a les diferents guerres i conflictes armats en què s'ha intervingut? Avui veurem un treball molt crític sobre els mitjans de comunicació nord-americans i la seva forma d'explicar i analitzar els conflictes mundials d'aquests últims 50 anys. Aquest reportatge se submergeix en el "forat de la memòria" orwellià per treure a la llum una tradició de 50 anys feta de mentides del govern i dels mitjans de comunicació dels Estats Units per portar el país a la guerra quan els ha convingut, començant per la del Vietnam i acabant per la de l'Iraq.

23:10 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Les estadístiques demostren que una bona part del talent dels treballadors es perd perquè a moltes empreses no es fa una bona gestió dels recursos humans. El tema preocupa els directius, que busquen formes diferents d'organitzar la feina. "Valor afegit" analitzarà la innovació que els departaments de recursos humans fan per aprofitar millor els actius dels seus empleats. Part d'aquesta innovació l'estan fent les noves generacions, que han crescut acompanyades dels videojocs. Són els anomenats "gamers" i tenen molt a dir sobre la qüestió.

23:35 Futbol int.
00:03 Forat 18 - Forat 18
00:31 Cànon Lletres - Josep Benet i Morell
00:57 Alto Tajo, labor de un gran rio
01:27 Paletes - Grünewald: el retaule d'Isenheim
02:00 Karakia - Els veins de dalt
tancar

Els veins de dalt

França sempre ha estat un país proper tant per distància geogràfica com per la influència de la seva cultura, llengua i manera de fer. Intentarem conèixer una mica més aquests veïns que ens ensenyaran els secrets d'una de les cuines més exquisides del món.

02:35 60 minuts - La guerra fàcil
tancar

La guerra fàcil

Del Vietnam a l'Iraq, com s'ha convençut al poble nord-americà per donar suport a les diferents guerres i conflictes armats en què s'ha intervingut? Avui veurem un treball molt crític sobre els mitjans de comunicació nord-americans i la seva forma d'explicar i analitzar els conflictes mundials d'aquests últims 50 anys. Aquest reportatge se submergeix en el "forat de la memòria" orwellià per treure a la llum una tradició de 50 anys feta de mentides del govern i dels mitjans de comunicació dels Estats Units per portar el país a la guerra quan els ha convingut, començant per la del Vietnam i acabant per la de l'Iraq.

03:29 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Les estadístiques demostren que una bona part del talent dels treballadors es perd perquè a moltes empreses no es fa una bona gestió dels recursos humans. El tema preocupa els directius, que busquen formes diferents d'organitzar la feina. "Valor afegit" analitzarà la innovació que els departaments de recursos humans fan per aprofitar millor els actius dels seus empleats. Part d'aquesta innovació l'estan fent les noves generacions, que han crescut acompanyades dels videojocs. Són els anomenats "gamers" i tenen molt a dir sobre la qüestió.

03:54 Túrmix perfils - + info
tancar

+ info

Dos artistes, dues trajectòries i una col·lecció d'imatges. "Perfils" reuneix en un sol programa i en dues parts la història resumida de dos artistes vinculats per estil musical o ideologia o actitud davant el món de la música. Dues cares d'una moneda en un repàs fet a base de cançons

04:49 De la terra - De la terra
04:59 El medi ambient - Nuclears i canvi climàtic
tancar

Nuclears i canvi climàtic

La relació entre les centrals nuclears i el canvi climàtic serà el tema d'"El medi ambient", que emetrà el reportatge "Nuclears i canvi climàtic". Davant l'evidència del canvi climàtic, alguns sectors demanen que es rellanci l'energia nuclear, que no produeix emissions de diòxid de carboni. El reportatge analitza el cicle de vida de les centrals i fa observar que en el procés de construcció i en l'extracció d'urani sí que es produeix un elevat consum d'energia, i, per tant, d'emissions.

05:03 El medi ambient - Deixalles espacials
05:06 Terres místiques - El triomf de l'esperit
05:32 Mars del món - Pommersche Bucht / Pommeranian bay
tancar

Pommersche Bucht / Pommeranian bay

Des de Greifswald a Stettin, la vida té el seu propi ritme: la llum del far gira a l'inrevés, les famílies es visiten a bord dels seus bots i alemanys i polonesos van plegats al poble. Cada primavera l'encarregat de l'illa llença les seves xarxes japoneses. Atrapa centenars d'ocells que s'aturen a descansar en aquest indret en el viatge migratori.

06:16 Mons perduts - Tibet, llibertat a l'exili
tancar

Tibet, llibertat a l'exili

Des que l'any 1958 l'exèrcit xinès va envadir el Tibet, Lhasa ha sofert una gran transformació. Ha passat de ser una ciutat feudal, a convertir-se en una vulgar metròpoli de formigó. Un dels efectes negatius d'aquest procés és que els tibetans comencen a avergonyir-se de la seva pròpia cultura. Molts veuen que l'única opció és marxar. Aquest episodi és testimoni de la llarga travessia a peu que, durant tres setmanes, flanquejant les muntanyes més altes de la terra, els ha de conduir fins al Nepal.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - El cigró espacial
tancar

El cigró espacial

Una nit, la Kumba i els seus amics els Fruittis fan una batuda pel bosc per trobar un OVNI que hi ha caigut. En Gaspatxo trobarà la nau i el seu tripulant, que resulta que és un Fruitti de l'espai. Junts passaran aventures molt divertides.

07:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Kiteretsu té un problema! El pare li prohibeix fabricar invents!
07:59 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El palau de Babilònia. El rodatge d'una pel·lícula
08:30 Codi: Lyoko - Satèl·lit
tancar

Satèl·lit

En plena classe de ciències comencen a sonar els mòbils de tots els alumnes. En Jeremy és el primer de descobrir que el XANA està darrere d'aquest misteri. El Súper Ordinador fa servir l'antena de comunicacions per controlar un satèl lit militar molt poderós. Una victòria a Lyoko és vital, per salvar el planeta, i la Yumi...

08:58 Els petits fantasmes - Poder fantasmal
09:05 mic 3
09:05 Ja arriba en Noddy! - L'arbre de família d'en Noddy
tancar

L'arbre de família d'en Noddy

En Noddy ha descobert que gairebé tots els habitants del País de les Joguines vénen d'una família molt gran. En Murri i en Pillet se n'aprofiraran i se l'enduran al Bosc Fosc per ajudar-lo a trobar el seu arbre de família. Vols saber qui és la família d'en Noddy? Doncs no t'ho perdis!

09:16 Ja arriba en Noddy! - El joc d'escoltar
tancar

El joc d'escoltar

En Noddy ja ha enllestit tota la feina que tenia i ara té ganes de jugar, és clar. Però tots els habitants del País de les Joguines estan tan enfeinats que no tenen temps de jugar amb ell. Per sort, la nina Dina li ensenyarà un joc que hi pot jugar tot sol i que, a més, li pot ser molt útil.

09:27 Yoko! Jakamoko! Toto! - L'àpat
tancar

L'àpat

En Toto, la Yoko i en Jakamoko tenen molta gana i han sortit a buscar menjar. Primer proven de treure mel d'un rusc, però els comencen a perseguir les abelles. Després proven d'arrencar un fruit d'un cactus, però les punxes fan molt mal. Al llac, els peixos no piquen. Com s'ho faran! Quina gana!

09:33 Bumba
09:38 Pepa, la porqueta - Cap. 36
tancar

Cap. 36

És hora d'anar a dormir i la Pepa no té gens de son. Sort que el pare li explicarà un conte! Un conte d'una princesa dormilega que viu en un castell i que es passa tot el dia mirant-se al mirall. En Jordi també se l'escolta amb molta atenció, el conte, perquè hi surt un dinosaure! Però, vols dir que s'adormiran, la Pepa i en Jordi, si és tan emocionant, el conte?!

09:43 Tork - La poció màgica
tancar

La poció màgica

Perquè els arbres donin bons fruits, l'Iris prepara una poció màgica. En Tork i en Batt l'ajudaran a trobar els ingredients secrets. En veuran de tots colors per aconseguir-los i acabaran fent trampes. Quins resultats tindrà el canvi d'un dels aliments?

09:50 Una mà de contes - El llenguatge dels ocells
09:58 Explica'm un conte - La princesa Margarida i en Joan-Felip, el monstre del bosc
10:05 Món salvatge - El gerenuc
10:10 Made in Catalunya - Ultramàgic
tancar

Ultramàgic

El segon fabricant de globus aerostàtics més important del món és d'Igualada. L'empresa va sorgir gairebé per accident: Josep Maria Lladó va construir-se un globus per fer un viatge a l'Àfrica emulant el llibre de Jules Verne Cinc setmanes en globus. El resultat va ser un èxit, al arribar del viatge va començar a rebre encàrrecs per construir nous globus. A Ultramàgic han fet de la seva passió la seva feina.

10:13 Made in Catalunya - Codic
tancar

Codic

Un sistema que permet gestionar i organitzar aparcaments de manera automàtica ha donat la volta al món. Logic Park permeten estalviar temps als usuaris, (les places lliures es localitzen més ràpidament) i és més ecològic (els cotxes circulen menys i permet estalviar energia apagant llums i climatització de les zones que no s'estiguin utilitzant). El Logic Park està instal·lat a pàrkings d'arreu.

10:17 Fòrum Júnior - Petons, rebuig i enamorament
tancar

Petons, rebuig i enamorament

Documental: Petons amb llengua La Malissa té 13 anys i s'ha enamorat d'en Roy, que per ella és el noi més maco de l'institut. Vol que el seu primer petó amb llengua sigui amb ell, però primer l'haurà d'enamorar... Debat amb alumnes de l'IES Ramon Berenguer IV de Cambrils.

10:42 Pinzellades d'art
10:47 Beverly Hills - L'elecció de la Nancy
11:29 Beverly Hills - Als núvols
12:13 Club Super3
12:13 El xou dels espies - Què hi ha a la capsa?
tancar

Què hi ha a la capsa?

Avui en Victor i l'Anita tenen una missió molt important: han de portar una capsa a un lloc secret, però sobretot sense obrir-la! A més, a part d'haver d'aturar els seus enemics de sempre, se les hauran amb una banda de tres-cents assassins xinesos i un eixam de vespes mecàniques. Què hi deu haver dins de la capsa, que la vol tothom?!

12:29 Rei - La torre de la befa
tancar

La torre de la befa

Aquest cop en Bob Filat ho ha tingut molt fàcil per prendre-li la corona a en Russell. Se n'ha encarregat el bòtix, un monstre terrible que fa creure tothom. Ara només falta trobar en Russell i en Gus, tancar-los a la "garjamola" i en Bob podrà manar sense cap entrebanc. El secret per aturar el bòtix és a la Torre de la Befa. Però qualsevol hi entra!

12:57 La màgica Do-Re-Mi - L'últim examen d'aprenenta de bruixa
tancar

L'últim examen d'aprenenta de bruixa

L'últim examen consisteix a fer alguna cosa bona i que algú els en doni les gràcies. D'entrada sembla fàcil, però ben aviat s'adonaran que és més difícil del que es pensaven. ¿Arribaran a ser bruixes, les nostres tres amigues?

13:26 Rantaro - Han ocupat el menjador! / El bany d'aigües termals
14:00 3xl.cat
14:00 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (1)
14:26 Inuyasha - La Kikyo i en Naraku, capturats
tancar

La Kikyo i en Naraku, capturats

Inuyasha i els seus amics segueixen Naraku fins el seu castell, una vegada allí Naruku farà un encanteri que els farà enfrontar-se a les seves pitjors pors.

14:52 Dawson's creek - La importància de ser franc
tancar

La importància de ser franc

Joey envia per equivocació un correu molt sincer dirigit a Dawson a tot el campus de Worthington; Pacey aprendrà una dura lliçó quant a ambició empresarial i avarícia en la seva primera setmana de feina. Directed by: Joanna Kerns Written by: Anna Fricke

15:33 El món perdut - Un home de visió
16:18 3xl.cat
16:18 Tots cinc - Una mica de fe
17:01 Curiositats del món animal - Orquers i Balenes
17:06 mic 3
17:06 Bumba
17:14 Pepa, la porqueta - Cap. 37
tancar

Cap. 37

Avui l'avi té una sorpresa molt gran per la Pepa i en Jordi! Els ha construït una caseta al jardí! La Pepa està tan contenta que vol que hi entri tota la família. Això sí, abans d'entrar-hi s'han de treure les botes i han de dir les paraules secretes: "El pare té la panxa grossa". A tothom li fan molta gràcia, les paraules secretes. Menys al pare, és clar!

17:21 Tork - La nit dels regals
tancar

La nit dels regals

Avui és la nit dels regals. En Tork, en Batt, l'Iris i els animals del bosc dormen esperant els regals. Però al matí següent no tots els habitants del bosc tenen regal. Hi ha un lladre de regals al bosc i comença la investigació fins que descobreixen el culpable.

17:36 Una mà de contes - El senyor Res
17:44 Explica'm un conte - La maledicció de la princesa llop
17:54 Club Super3
17:54 Tinc un coet - La soledat de director
tancar

La soledat de director

L'Stern, el director de l'institut, plega i se'n va a tocar els bongos a l'Himàlaia. La gran notícia, però, és que, a partir d'ara, el director serà en Vinnie! Aviat li pujaran els fums al cap i aprofirarà el càrrec per fer-se la vida més fàcil. Però és clar, el poder també va acompanyat de la responsabilitat. I fer que l'escola rutlli no és tan senzill com sembla!

18:12 Combat Xaolín - La gatona
tancar

La gatona

Avui, l'Omi, la Kimiko, en Raimundo i en Clay se les hauran amb l'última protegida de la Wuya, la Gatona. En joc hi ha les Urpes del Tigre d'Or, un Shen Gong Wu que fa que el que el porta, es pugui transportar al lloc que vol. L'Omi haurà de canviar d'estratègia si vol vèncer la seva poderosa rival.

18:37 Espies de veritat - Tampoc és tan divertit...
tancar

Tampoc és tan divertit...

Després de passar-se tot el dia de compres al centre comecial The Groove i d'adonar-se que hi passen coses força estranyes, les noies es trobaran atrapades per un camp de força invisible que els impedirà sortir del recinte. Els atacs dels androides només seran un entrenament per una missió molt especial: detenir el temible Tecnobot de Tòquio!

19:03 Keroro - On és la festa de cap d'any? A formar! / Anem per feina: la invasió de Pokopen t
tancar

On és la festa de cap d'any? A formar! / Anem per feina: la invasió de Pokopen t

Quina mala sort! En Keroro s'ha quedat adormit la nit de Cap d'Any i s'ha perdut totes les celebracions! S'ha quedat tot sol i ha començat a sospitar que es podria tractar d'una invasió enegima. A més, s'ho ha agafat molt a la valenta, això de la invasió. Tant, que fins i tot sospita d'en Giroro! Quina entrada d'any! En Keroro està desesperat!

19:30 Info k
19:42 Méteo K - Cap. 11
19:47 3xl.cat
19:47 Tots cinc - Una de freda i una de calenta
20:30 Samantha ups! - La Samantha fa règim (1a part)
20:35 Samantha ups! - La Samantha fa règim (2a part)
20:40 Samantha ups! - La Samantha guàrdia urbana
20:46 El món perdut - Cap a les flames
Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1547
tancar

Cap. 1547

Avui sabrem què va passar després del robatori i del tiroteig. El drama no ha fet res més que començar. També sabrem les conseqüències de la detenció de la Trini. I sabrem què pensa fer en Xavi, ara que ha ancat el cercle.

22:00 Nip/Tuck - La Madison Berg
tancar

La Madison Berg

Christian i Kimber acaben de planificar la boda, però un acord prenupcial no signat fa que se'ls plantegin dubtes. Christian i Sean queden atònits quan la nova parella de Matt, Ariel Alderman (interpretada per l'estrella convidada Brittany Snow, d'"American Dreams" i "El Pacificador") revela les seves creences racistes.

22:45 Nip/Tuck - L'Abby Mays
tancar

L'Abby Mays

Sean està furiós per la cita de Quentin i Julia, i decideix fer qualsevol cosa per treure's Quentin del davant. Christian afirma que està bé després de l'èxit sobtat de la Kimber, però la seva relació amb una pacient indica el contrari. Sean té por que Matt estigui vinculat amb una sèrie de crims contra expacients de la cirurgia plàstica.

23:33 Pel·lícula - El futbol club de les feres
tancar

El futbol club de les feres

Una colla de nens i nenes juguen al futbol i s'entrenen durament per enfrontar-se a un equip rival. Willi n'és l'entrenador i vol que, a més a més de jugar bé, els infants aprenguin a treballar en equip i tinguin en compte una sèrie de valors humans per jugar net, tant en el camp com en la seva vida.

01:04 Beverly Hills - L'elecció de la Nancy
01:46 Beverly Hills - Als núvols
02:27 Dallas - Resultat positiu
tancar

Resultat positiu

Parmalee fa una revelaió sorprenent davant de l'alta societat de Dallas al ball dels barons. Les exigències de JR, Bobby i Clayton obliguen Parmalee a acceptar a desgrat passar una prova amb el detector de mentides per demostrar si és l'amo d'Ewing Oil.

03:14 Dallas - Coses noves, coses velles
tancar

Coses noves, coses velles

Bobby es retroba amb la desagradable obligació d'anar a Sud-amèrica a refer el viatge mortal del seu pare, per buscar proves contra Parmalee. JR pressiona Miss Ellie perquè negui les al·legacions de Parmalee. Sue Ellen aprofita l'ocasió per tornar amb JR.

04:01 Pel·lícula - El futbol club de les feres
tancar

El futbol club de les feres

Una colla de nens i nenes juguen al futbol i s'entrenen durament per enfrontar-se a un equip rival. Willi n'és l'entrenador i vol que, a més a més de jugar bé, els infants aprenguin a treballar en equip i tinguin en compte una sèrie de valors humans per jugar net, tant en el camp com en la seva vida.

05:32 Dallas - Resultat positiu
tancar

Resultat positiu

Parmalee fa una revelaió sorprenent davant de l'alta societat de Dallas al ball dels barons. Les exigències de JR, Bobby i Clayton obliguen Parmalee a acceptar a desgrat passar una prova amb el detector de mentides per demostrar si és l'amo d'Ewing Oil.

06:19 Just kidding
06:31 El cor de la ciutat - Cap. 1547
tancar

Cap. 1547

Avui sabrem què va passar després del robatori i del tiroteig. El drama no ha fet res més que començar. També sabrem les conseqüències de la detenció de la Trini. I sabrem què pensa fer en Xavi, ara que ha ancat el cercle.