Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

El Tapís de la Creació de la Catedral de Girona és una de les obres més enigmàtiques del romànic europeu. Es tracta d'un objecte excepcional tant per les seves dimensions com per la iconografia. Actualment, està en procés de restauració al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat. "Signes dels temps" entrevista Manuel Castiñeiras, professor d'art medieval de la UAB i membre de la comissió científica per a la restauració.

10:49 Travelogue of masterpieces
10:54 Discovery atlas: descobrint la Xina
11:52 Bon dia, Kalimantan - + info
tancar

+ info

Vet aquí la fascinant vida de Chanee, tan entregat a la seva emissora de ràdio indonèsia com al programa de rescat i rehabilitació de gibons que dirigeix. Aquesta sèrie és un documental sorprenent que acompanya les aventures d'un expert en gibons decidit a salvar l'amenaçada vida salvatge de Borneo mitjançant una emissora de ràdio molt especial.

12:24 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 7 La mà del dimoni
tancar

Cap. 7 La mà del dimoni

La descoberta d'un braç ciborg posa en perill l'agent Ellison. Sarah irromp en l'apartament d'Ellison tot cercant el braç endo i troba dossiers, fitxers i vídeos de la seva estada en el psiquiàtric. Gràcies als fitxers, Sarah aconsegueix contactar amb el psiquiatra Silverman, un convers de la doctrina del judici final que li va fer la vida impossible mentre estava reclosa. Mentrestant, seguint una pista sobre el parador de l'ordinador desaparegut, Cameron s'apunta a una classe de ballet per esbrinar més coses. John coneix la veritat sobre què va haver de fer la seva mare per escapar del psiquiàtric.

13:04 Crackòvia - Cap. 126
tancar

Cap. 126

Sandro Rosell decideix retirar la samarreta d'Urdangarin del Palau Blaugrana. El president del Barça pren una decisió que portarà greus conseqüències. El president de l'Espanyol, Ramon Condal, visita el plató del programa per enfrontar-se al seu doble en un nou "Un contra Un". A l'"Efectivament", Jordi Grau explica com hauria de ser la classificació de la Lliga segons els seus propis càlculs. A Madrid, es descobrirà per què Mourinho no riu mai i sempre fa cara d'estar molt enfadat.

13:49 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el president Artur Mas intenta fer callar les protestes contra les retallades aplicant el mètode Estivill amb l'ajuda del mateix doctor Eduard Estivill. El govern català estrena una nova portaveu que els ajudarà a estalviar esforços: Alícia Sánchez Camacho. Ja que ho pacten tot amb el PP, qui millor per explicar les decisions del govern? A més, Xavier Trias, Felip Puig i Andreu Mas-Colell troben la solució per a la vaga de TMB: Apuntar-se a l'autoescola per tenir el carnet de bus i poder portar ells mateixos la gent.

14:18 Tot un món - Amb bicicleta
tancar

Amb bicicleta

La vida d'en Koos Kroon va sobre rodes la major part del temps. Cada dia, per anar i tornar de casa a la feina, pedala un total de 50 quilòmetres. Per ell no és cap bogeria, al contrari, és l'opció menys contaminant, més ràpida i més agradable. En Koos és holandès i la cultura de la bicicleta la porta interioritzada des que era petit. Va venir a Catalunya decidit a treballar en el camp de la fotografia, però es va adonar que aquí podia convertir la seva gran passió, la bicicleta, en la seva feina. Va muntar una petita botiga de bicicletes a Gràcia l'any 2001 i des d'aleshores la seva carrera professional ha estat farcida d'èxits. En arribar a Barcelona, el va sorprendre la poca tradició ciclista i l'escassetat d'infraestructures dedicades a aquest mitjà de transport. Tot i així, assegura que la mentalitat dels barcelonins està canviant, en part, per la crisi. En Koos Kroon és un dels més de 22 milions de persones que parlen neerlandès, considerada una llengua pont entre l'anglès i l'alemany.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presentarà un noi amb una habilitat realment espectacular. Aquest jove català s'ha après totes les parades de les línies d'autobús de Barcelona de memòria! Enamorat dels busos des de ben petit, a més, és capaç de reconèixer la marca i el model d'un d'aquests vehicles només sentint-ne el soroll del motor. El programa ha preparat un "Deformatiu" amb les notícies més importants del dia, vistes des del prisma de l'"APM?". A la secció "Es de ser inútiles" demostrarà que la gent intel·ligent no surt mai a la tele. I recuperarà els millors moments televisius d'aquest gran comunicador que és Christian Gálvez. D'altra banda, continuarà repassant els vídeos que han quedat finalistes en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" i que opten a gravar un capítol amb l'Homo. El guanyador absolut, però, no se sabrà fins al dimarts 6 de març. En el programa, de 40 minuts de durada, es repassarà l'actualitat televisiva més divertida de la setmana, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".

16:20 Tarda de cine - Diari d'una mainadera
tancar

Diari d'una mainadera

Annie Braddock és una jove de Nova Jersery que tot just ha acabat la carrera. Decideix traslladar-se a Nova York per a una entrevista de feina en un banc, però el món financer no és el que ella esperava i, gairebé sense adonar-se'n, acaba treballant de mainadera d'un nen de 4 anys que pertany a una bona família.

18:13 Pel·lícula - El tresor perdut dels cavallers templers 3. La corona de la
tancar

El tresor perdut dels cavallers templers 3. La corona de la

Katrine, juntament amb els seus tres amics i el Gran Mestre dels Cavallers Templers, viatgen a Malta per retornar el tresor perdut de la Corona de la Serp als seus propietaris legítims, els Cavallers de Malta. Però un d'ells, Mathias, és segrestat i els prenen la Corona.

19:39 Chuck - Cap. 1 Pilot o En Chuck contra l'interconnector
tancar

Cap. 1 Pilot o En Chuck contra l'interconnector

Chuck Bartowski obre un correu electrònic codificat subliminalment amb secrets estatals i, sense adonar-se'n, es descarrega tot un servidor d'informació sensible al seu cervell. A partir d'aquest moment l'espera una nova carrera com a agent secret, el més vital, del govern. Ara, el destí del món està a les mans d'un tipus que treballa a una botiga de Buy More Electronics amb el seu millor amic, Morgan Grimes, i que viu amb la seva germana Ellie.

20:28 L'aprenent - + info
tancar

+ info

L'Aprenent d'agent de seguretat privada: En aquest capítol, veurem com l'aprenent controla i instal·la sensors de moviments, fa un torn de vigilància nocturna, intenta passar les proves físiques, pràctiques de tir...

21:00 Telenotícies vespre
21:50 30 minuts - El planter de l'Església
tancar

El planter de l'Església

Si ho mirem globalment, podria semblar que la màquina funciona: el nombre de capellans catòlics a tot el món creix. En canvi, si fem focus sobre Europa, fa dècades que la davallada augura un futur incert. Els capellans envelleixen i no hi ha relleu generacional.

22:26 Sota terra - + info
tancar

+ info

Què hi feien, els romans, fa dos mil anys en un paratge aïllat del Lluçanès? A Oristà, al Lluçanès, han aparegut restes de ceràmica romana. Corresponen a una vil·la? A un campament? A una ciutat? Què hi fan els romans al Lluçanès, tan lluny dels llocs on se'ls situa habitualment. L'equip de "Sota terra" es desplaça fins aquest indret per tal de determinar si es tracta d'una vil·la romana o d'algun altre tipus d'assentament.

23:23 Sota terra - + info
tancar

+ info

Va ser Cabrera de Mar una gran ciutat romana durant el segle II aC? La descoberta fa uns quants anys d'unes termes romanes a Cabrera (les més antigues de la península Ibèrica) era un clar indici, però cal demostrar-ho. Era una ciutat o només era un territori on hi havia diferents vil·les romanes dedicades a l'explotació agrícola? Decidim excavar diferents punts amb dos objectius: si confirmem que Cabrera tenia trama urbana (és a dir, carrers), i si podem confirmar que s'hi encunyava moneda, podrem afirmar amb rotunditat que Cabrera era una ciutat romana.

00:22 Nip/Tuck - La Joyce i la Sharon Monroe
tancar

La Joyce i la Sharon Monroe

Sean and Christian coneixen la cara glamurosa de la fama i el preu que molta gent està disposada a pagar. Julia visita Sean, Christian i Liz a Los Angeles per comunicar-los una sorpresa.

01:05 Pel·lícula - El joc dels errors
02:37 Parlament - + info
tancar

+ info

La setmana posterior al ple de pressupostos ha arribat al Parlament el debat sobre el projecte del macrocasino europeu Eurovegas, del magnat Sheldon Adelson. En sessió de control, Artur Mas va defensar la conveniència que projectes com el d'Adelson s'estableixin a Catalunya per potenciar econòmicament el país. Els consellers també van rebre interpel·lacions. "Parlament" en destacarà dues. El diputat socialista Josep Maria Sabaté va demanar explicacions al conseller de Salut, Boi Ruiz, sobre l'estat de les llistes d'espera. Per la seva banda, el també diputat socialista Roberto Labandera va exigir al conseller de Territori, Lluís Recoder, que la Generalitat reaccioni davant de l'aposta del govern espanyol pel corredor central dels Pirineus. L'entrevista de la setmana a "Parlament" ofereix les opinions de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, que parla de l'estat del sector públic català i planteja la necessitat d'alguns ajustos. El programa s'ocupa aquesta setmana, en un reportatge, de la conveniència d'ampliar els horaris comercials vigents a Catalunya. I en el reportatge social, la diputada popular Eva García porta el programa a conèixer la Casa d'Andalusia, de Palau-solità i Plegamans.

03:04 Jazz a l'estudi - Javier Colina
tancar

Javier Colina

Autor de "Lágrimas negras" i protagonista de "Calle 54", de Fernando Trueba.

04:04 Jazz a l'estudi - Giulia Valle
04:52 Videoclips catalans - LE CROUPIER, El simi accepta
04:56 Videoclips catalans - UN TAL PERE, Què bonica estàs
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:13 El geni francès - La fusta esculpida
07:39 El geni francès - La passamaneria
08:06 Nous exploradors (sèrie II) - L'art urbà indi
09:02 Promise of music
10:02 Catmúsica
11:34 Néixer de nou
11:53 Parlament - + info
tancar

+ info

La setmana posterior al ple de pressupostos ha arribat al Parlament el debat sobre el projecte del macrocasino europeu Eurovegas, del magnat Sheldon Adelson. En sessió de control, Artur Mas va defensar la conveniència que projectes com el d'Adelson s'estableixin a Catalunya per potenciar econòmicament el país. Els consellers també van rebre interpel·lacions. "Parlament" en destacarà dues. El diputat socialista Josep Maria Sabaté va demanar explicacions al conseller de Salut, Boi Ruiz, sobre l'estat de les llistes d'espera. Per la seva banda, el també diputat socialista Roberto Labandera va exigir al conseller de Territori, Lluís Recoder, que la Generalitat reaccioni davant de l'aposta del govern espanyol pel corredor central dels Pirineus. L'entrevista de la setmana a "Parlament" ofereix les opinions de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, que parla de l'estat del sector públic català i planteja la necessitat d'alguns ajustos. El programa s'ocupa aquesta setmana, en un reportatge, de la conveniència d'ampliar els horaris comercials vigents a Catalunya. I en el reportatge social, la diputada popular Eva García porta el programa a conèixer la Casa d'Andalusia, de Palau-solità i Plegamans.

12:22 TR3S C
12:31 La volta al món en 80 jardins
13:31 Chiloé
14:09 Retalls de món
14:17 Els 60 animals més perillosos del món
14:45 La caseta de la platja - + info
tancar

+ info

Monty surt a buscar taurons pelegrins amb la col·laboració d'un amic, que s'ha fabricat un parapent improvisat per contemplar-los des de l'aire. Antje, la xicota de Monty, hi arriba de visita i ell aprofita l'ocasió per investigar més a fons i fer immersió amb una colònia de foques davant de l'illa d'Skye. Antje està decebuda perquè veu que Monty s'ha esforçat molt poc per fer acollidora la cabana.

15:48 Thalassa - - UN VAIXELL NOU PER A CASAMANCE/- ES MOLINAR
tancar

- UN VAIXELL NOU PER A CASAMANCE/- ES MOLINAR

El 26 de setembre del 2002, el transbordador "Joola" va naufragar davant les costes del Senegal. Unes dues mil persones van perdre la vida en aquest drama humà, anomenat "el Titanic africà". Ara, un nou ferri fa el transport entre Dakar i Ziguinchor, a Casamance (al sud del país). El "Wilis" és un ferri segur, fiable, a diferència del "Joola", que es va enfonsar a causa d'una acumulació de negligències.

16:37 Thalassa - Els últims colons de l'illa de Buda
tancar

Els últims colons de l'illa de Buda

Coneixerem el racó més apartat i solitari del delta de l'Ebre, l'illa de Buda. En aquest indret viuen, completament aïllats de tot, en Josep i la Vicentica, els últims colons de l'illa. Cap als anys 50, l'illa va arribar a tenir prop de 200 habitants. Ara, de tot aquell rebombori, ja no en queda res. S'hi han quedat sols fent-se càrrec de l'única pesquera que queda. És com si el temps s'hagués aturat.

16:57 quèquicom - El verí està en la dosi
tancar

El verí està en la dosi

"Quèquicom respon" és la principal novetat de la nova temporada d'aquest programa de ciència. Es tracta d'un nou format, presentat també per Jaume Vilalta, destinat a resoldre dubtes plantejats per espectadors i que van des de la manera correcta de tractar una cremada fins a saber per què exploten les crispetes, o quina és la raça de gos més inteloligent. Els experts respondran directament a les preguntes de forma breu i directa.

17:22 quèquicom - Neurorehabilitació: aprendre dels encerts
tancar

Neurorehabilitació: aprendre dels encerts

Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d'un membre amputat fent creure al cervell que l'extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l'Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu.

17:48 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

L'embarcació de cerca i rescat dels guardacostes es redreça per si sola quan bolca. La pressió de cabina d'un avió, a banda de permetre que seguim respirant, serveix per buidar els inodors al buit dels lavabos. Un cotxe elèctric híbrid produït en massa depèn de l'engranatge de repartiment de potència perquè funcioni. Torna el zepelí amb un alt rendiment. Episodi 7: Search And Rescue Boat, Jet Engine/Airline Vacuum Toilet, Hybrid Electric Car, Reinvented Zeppelin

18:14 Connexions d'enginyeria
19:02 Retalls de món
19:16 Sense ficció - El (re) torn de la indústria
tancar

El (re) torn de la indústria

La conjuntura econòmica actual fa possible el retorn d'algunes fàbriques a Catalunya, un fenomen impensable fa molt pocs anys després de dècades de deslocalitzacions. Som davant un fenomen nou que porta esperança i optimisme per al teixit industrial de Catalunya.

20:17 Sputnik - Classic Albums: Primal Scream, "Screamadelica"
21:18 Karakia - Els colors del verd -1
tancar

Els colors del verd -1

Una de les comunitats que ha crescut més en els darrers anys a Catalunya és la dels colombians. Vénen sobretot del centre del país, on hi ha la capital, Bogotà, i en menys nombre també de la costa del Carib. La majoria ho fan perquè busquen millors opcions de vida per a ells i els seus, però també n'hi ha que arriben fugint d'un país amb problemàtiques polítiques i socials que fan difícil viure-hi.

21:52 Karakia - Luis Felipe i Malinalli (Michoacán, Mèxic)
tancar

Luis Felipe i Malinalli (Michoacán, Mèxic)

En Luis Felipe i la Malinalli són de Michoacán, un estat de Mèxic situat a l'oest del país, en plena costa del Pacífic. Aquests dos periodistes, que havien coincidit a la universitat de Morelia, capital de la regió, van arribar a Barcelona per ampliar els seus estudis. Al cap de poc, tots dos formaven part de la colla castellera de la ciutat, un món, el dels castells, que atreu molta gent d'altres cultures. Als castellers de Barcelona, per exemple, més del 20% del seus membres són d'origen estranger.

22:27 Grans Documentals 33 - + info
tancar

+ info

Guanyador de l'Oscar al millor documental l'any 2003. Un home ha viscut des de dins la major part dels conflictes del segle XX que han implicat el govern dels Estats Units. El seu nom és Robert McNamara. Sense ficció emet un documental que explica bona part dels conflictes del segle XX prenent com a narrador l'home que las va viure en primera persona: Robert McNamara.

00:13 Millennium - Cuina de llibres
tancar

Cuina de llibres

"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi té, la redacció? I les il·lustracions i les fotos? Què hi busquem: tradició o sofisticació?. Hi participen els xefs Carme Ruscalleda i Joan Roca; el gastrònom Pau Arenós; el cuiner Isma Prados i l'editor Jordi Indurain.

01:10 Moebius redux - Moebius redux
tancar

Moebius redux

L'artista i autor francès Jean Giraud és un dels il·lustradors i autors de còmics més famosos i més influents de tots els temps. Va assolir la fama amb el nom de Moebius -en realitat un alter ego més que un pseudònim. Amb la seva triple personalitat -Jean Giraud, Moebius, Gir- va aconseguir fer accessible la seva obra en sèries de còmics populars, com "Blueberry", i en fantasies metafísiques, com "John Difool", però també va arribar a un públic més ampli amb el disseny de producció de pel·lícules com ara "El cinquè element".

02:01 Nous exploradors (sèrie II) - L'art urbà indi
02:55 Què hi ha de real en les sèries de televisió?
03:17 El geni francès - La fusta esculpida
03:43 Travelogue of masterpieces
03:48 Jazz a l'estudi - Clara Luna
04:47 Jazz a l'estudi - Giulia Valle
05:47 Videoclips catalans - ANÍMIC, Hannah
05:51 Videoclips catalans - NUA, Amb tu
05:55 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
06:00 Videoclips catalans - SOPA DE CABRA, El boig de la ciutat
06:03 Seguint el rastre amb en Max - + info
tancar

+ info

El comportament dels lleons està ben documentat i Max té molta experiència a seguir-los de dia. En aquest episodi, però, es tracta de rastrejar-los un cop es fa fosc i observar el seu comportament nocturn. A Kènia, Max es dirigeix al parc de Masai Mara per contemplar com una tribu dels massais segueix els lleons a peu. Un cop dominada la tècnica, es decideix a aplicar-la al parc de Lewa, però aquí, rastrejar de nit es converteix en una empresa molt més perillosa.

06:51 Què hi ha de real en les sèries de televisió?
Progrmació BD ....
08:09 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Romeu i Julieta
tancar

Les tres bessones i Romeu i Julieta

Les tres bessones apareixen a la Plaça Major de Verona. Viuran les rivalitats dels Montesco i els Capuleto, aquesta vegada explicades a través dels colors de dos equips rivals. L'enginy de les tres bessones farà que la Bruixa Avorrida no se surti amb la seva i la lluita acabi amb un final feliç.

08:32 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Les tres bessones són enviades a la selva, on uns exploradors capturen King Kong i el porten a Barcelona per exhibir-lo a l'Estadi Olímpic al costat del Floquet de Neu. Les tres bessones passejaran King Kong per la ciutat: la Pedrera, el monument a Colom, la Sagrada Família... King Kong s'enamorarà de l'Anna, la bessona més romàntica, i viurà un somni recreant el món de Joan Miró.

08:56 mic 3
08:56 Bon dia, amic Mic
09:05 Figures - Els tres peixos gat
09:15 En Thomas i els seus amics - Les bone obres d'en Henry
09:33 Doraemon - L'enciclopedia de miniatures / La pantalla per canviar el paisatge
09:57 Doraemon - La taula per escollir característiques /En Gegant, tot un geni
10:20 La família del Super3
10:47 El xou de l'Scooby-Doo - Un tauró en un dia de boira
tancar

Un tauró en un dia de boira

S'ha produït un robatori en un aeroport que podria tenir unes conseqüències terrorífiques. El Maharajà s'ha quedat sense les seves joies i sense el seu estimat tauró de més d'un milió d'anys! D'altra banda, a Aqualàndia s'hi ha vist un monstre meitat home, meitat tauró. Pot ser que es tracti de la mateixa criatura?! Aviat ho sabrem!

11:10 El xou de l'Scooby-Doo - El joc del cocodril fantasma
tancar

El joc del cocodril fantasma

La visita al restaurant de la família Skillet s'ha convertit en una altra cacera de fantasmes... i de monstres amb cap de cocodril! Està clar que hi ha algú que li interessa que el restaurant es quedi sense clientela. Ara només falta resoldre el misteri del cocodril fantasma! La Màquina dels Misteris ja està en marxa! I no hi ha res que els aturi!

11:35 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

12:01 Els pingüins de Madagascar - Escarabats al poder / Sortida de camp
tancar

Escarabats al poder / Sortida de camp

Avui torna l'Agent Ics, reciclat en l'Exterminador Ics! Per culpa dels pingüins el van despatxar de Control d'Animals i ha arribat l'hora de venjar-se. També ha arribat l'hora que el Recluta superi la por als escarabats. Si no, no podrà salvar els seus amics! Més tard, els pingüins hauran d'aturar un nen que ha descobert una de les seves missions secretes.

12:22 Els pingüins de Madagascar - No toquis! / Un ou dur de pelar
tancar

No toquis! / Un ou dur de pelar

Els pingüins han descobert que en Randy, l'ovella, se sent maltractat per la majoria de nens que el van a veure al zoo infantil. Per això han decidit portar-lo al seu hàbitat natural: una granja. Però, si el porten a una granja, l'Alice se n'adonarà! Com s'ho faran?! Per cert, avui torna l'ou que van ajudar a covar els pingüins! I no hi ha qui l'aturi!

12:48 Tags
13:17 L'internat del forat negre - El destí
tancar

El destí

En Vaughn i la Josie han viatjat a través del forat negre fins al 1977, l'època en què el fundador de les Indústries Pearadyne encara estudiava. Sense voler, en Vaughn ha canviat el curs de la història i quan han tornat res no era igual. Serà capaç la Josie d'esmenar el que han fet malament? Descobrirà més pistes dels misteris de l'Internat del Forat Negre?!

13:43 Lara, què fem? - L'amor fa mal
tancar

L'amor fa mal

En Toni s'ha enamorat bojament de la Brenda, una noia de l'escola. Sense que els seus amics ho sàpiguen decideix declarar-li els seus sentiments seriosament, de manera que ella no es pugui resistir a sortir amb ell. Se'n va a casa, es grava cantant una cançó d'amor i envia el vídeo per e-mail a la Brenda. Demà serà un dia meravellós! L'endemà, la Brenda obre el missatge a classe... com la resta de companys. Per error en Toni ha enviat el missatge a tothom. La Brenda no es pot creure que li hagi fet una cosa així, se'n va molt enfadada i deixa en Toni humiliat i enfonsat del tot. En Toni no entén que la Brenda el rebutgi. En Deon i en Gabriel li volen fer veure que la gravació era molt exagerada i que el fet que ho hagi rebut tothom no l'ha ajudat gaire. Quina vergonya que deu està passant la Brenda! Però en Toni només pot pensar en la seva tristesa. Mai es recuperarà d'això, se n'haurà d'anar a viure a una cova. La Lara, l'Akira i la Mònica estan fent un treball que consisteix a fer un diari en vídeo quan descobreixen la Brenda tancada al lavabo plorant desesperadament. Parlen amb ella i tot i que encara està enfadada entén que en Toni no l'ha volgut avergonyir expressament. Les noies han gravat tota la conversa i corren a ensenyar-la a en Toni. En Toni treu forces d'on pot per demanar perdó a la Brenda. Potser ja no hi haurà cap història amb ella, però almenys ella el podrà aconsellar sobre com enlluernar una noia la pròxima vegada.

13:58 Aifric - Xatejant
tancar

Xatejant

Per celebrar que s'han acabat els exàmens, la Beartla ha aprofitat que els seus pares no hi són per organitzar una festa a casa seva. Una festa tan animada que l'Aifric fins i tot es farà un petó amb un desconegut! I la Claudia ho gravarà tot! I ja saps que la Claudia, quan es posa gelosa, és capaç de qualsevol cosa!

14:28 Martin Mystery - La maledicció de l'oceà
tancar

La maledicció de l'oceà

A les costes de Montecarlo ha aparegut el cofre d'un tresor molt antic. La bona notícia, és que és ple de lingots d'or. La dolenta, és que quan el treien de l'aigua han despertat el Leviatan, el monstre que protegia el tresor. L'esgarrifosa, és que, només arribar-hi, s'ha empassat la Diana!

14:50 Martin Mystery - Sortir d'una capsa
tancar

Sortir d'una capsa

Els nostres herois són al poble més tètric que et puguis imaginar per investigar tot de fenomens que no tenen explicació: tots els camins que en surten tornen al poble i hi ha un noi amb cos de cabra... En una botiga d'antiguitats hi descobreixen una capsa que els duu a una altra dimensió.

15:15 El xou de Tom i Jerry - Companys de mongeta / Han nascut dues estrelles / Maleït talp
15:41 El viatge de Chihiro - El viatge de Chihiro
tancar

El viatge de Chihiro

La Chihiro Ogino és una noia de 10 anys d'edat, molt capriciosa i tossuda, que pensa que tot l'univers s'ha de sotmetre als seus desitjos. Quan els seus pares anuncien que s'han de traslladar i canviar de casa, la Chihiro acull la notícia amb molta hostilitat. Durant el viatge, ella s'aferra a la memòria dels seus amics com l'última manifestació tangible de la seva vida passada. Quan arriben a un cul-de-sac, la família s'enfronta a un immens edifici vermell que hi ha al mig i que, com una enorme boca, obre pas a un túnel sense fi. A l'altre costat del passatge, hi ha una ciutat fantasma, un món ple d'antics déus i governat per una bruixa. Afortunadament, per comprendre el misteri d'aquest estrany univers, la Chihiro troba un aliat.

17:44 mic 3
17:44 Bob, el manetes - Pansit, l'estrella
17:58 Chiro
18:06 Pingu - En Pingu surt d'excursió amb l'escola
18:14 Glumpers - Castell de sorra
18:16 Glumpers - El vigilant de la platja
18:18 Glumpers - Aeroport
18:23 Els germans Kratt - Delícies d'Ornitorinc
tancar

Delícies d'Ornitorinc

Tot fent caiac per Austràlia, en Chris i en Martin s'han trobat un dels animals més estrambòtics del món: un mamífer amb potes d'ànec, cua de castor... i que pon ous?! Només pot ser l'ornitorinc! El pitjor de tot és que en Gormand, un xef molt malvat, vol afegir els ous d'aquest animal en extinció al seu menú! Avui tenen feina, els germans Kratt!

18:48 Master Hamsters - L'estrella negra del sushi! L'última venjança del mestre suspès!
tancar

L'estrella negra del sushi! L'última venjança del mestre suspès!

En Mitsuru, l'aspirant a cuiner de sushi, ha decidit tornar-se a presentar a l'examen de mestres. En Gaudi, l'Alec i l'Steve estan disposats a fer qualsevol cosa per ajudar-lo, sense que ho sàpiga el Mestre Superior, és clar! En Mitsuru els ha enviat a una granja perquè li portin uns ous especials, però resulta que les gallines fa temps que no en ponen cap. Què els deu passar?!

19:11 Master Hamsters - Estrella d'arts marcials! Quin mestre hàmster és el més fort?
tancar

Estrella d'arts marcials! Quin mestre hàmster és el més fort?

El Gran Premi H-1 és una competició per determinar quin és l'hàmster treballador més fort de tots. Començarà amb un dels plats forts del torneig, el combat entre en Gaudi i l'Steve. Més tard s'enfrontaran la Sylvie i la Jean, i l'últim aparellament serà entre l'Alec i el misteriós Calçotets Lee, mestre de kungfu de l'estrella petanera. Qui serà el gran campió?!

19:37 Els pingüins de Madagascar - El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt
tancar

El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt

El Noi d'Amarillo i el senyor Tux, és a dir, el Recluta, tenen un compte pendent. Tenen un historial d'odi i de frustració molt llarg i avui resoldran les seves diferències en un combat brutal de... minigolf?! Te'l perdràs?! Més tard, el Recluta, per superar una prova d'ascens, s'haurà d'enfrontar a la bèstia més temible de la selva d'asfalt: el bus del Cementiri Vuit.

19:59 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

20:25 Tom i Jerry - El ressopó
20:34 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
20:40 Tom i Jerry - El gat que valia un milió de dòlars
20:47 Bugs Bunny i els seus amics - El meu ratolinet
20:54 Bugs Bunny i els seus amics - La masurca del ratolí
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - Una lliçó de caçar ratolins
21:09 Tom i Jerry - Anem a pescar
21:16 Tom i Jerry - L'ànec trist
21:22 Tom i Jerry - El doctor ratolí
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Sense tele
06:04 Megaminimals - La branca trencada
06:10 Saari - L'estornut
06:14 Contes de com va ser - Com li van sortir les taques al lleopard
tancar

Com li van sortir les taques al lleopard

Al principi dels temps més antics, quan el món només tenia un color, el lleopard vivia a dalt de tot d'un altiplà de l'Àfrica i era l'animal més de color de sorra de tots. Es confonia perfectament amb el paisatge i li costava molt poc caçar. Allò, és clar, no tenia cap gràcia. Vols saber com li van sortir les taques? I els etíops, com es van tornar de color negre?

06:31 Els padrins màgics
06:43 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Després de la detenció del Catman, en Timmy ha desitjat aparèixer a la web de dibuixos del Mentó Roig. I és que allà sí que els agraden els superherois! El Mentó Roig fins i tot se'n podria anar de vacances i deixar Chincinatti a les mans felines d'en Catman, que aviat li pujaran els fums al cap! Fins i tot podria arribar a substituir el Mentó Roig! No t'ho perdis!

06:58 El carnaval de la Ventafocs - El carnaval de la Ventafocs (Rovelló)
tancar

El carnaval de la Ventafocs (Rovelló)

El Rovelló descobreix una petita sabata de vidre enterrada entre la neu. Sembla talment la sabata perduda d'una Ventafocs. I es proposa trobar la seva propietària per descobrir qui va ser aquesta Ventafocs de Navell. Al mateix temps, el Rovelló és testimoni de les moltes obligacions que es busca el LLisot per estar ocupat la nit de la festa de Carnaval. És com un rampell que li agafa cada any al seu amo, que vol evitar de totes totes disfressar-se i anar a la festa.

Progrmació BD ....
21:32 Bola de drac - Una gruta miraculosa
tancar

Una gruta miraculosa

Després d'esquivar pels pèls l'atac del general Blue, en Son Goku, la Bulma i en Krilin han entrat a la gruta del fons de l'oceà i han descobert que no són els primers d'arribar-hi. El Follet Tortuga els ha parlat del tresor d'uns pirates. Pot ser que sigui la seva base? Mentrestant, part de la brigada del general Blue atacarà l'illa del mestre, on també hi ha la Lanx.

21:56 Bola de drac - Les trampes del pirata
tancar

Les trampes del pirata

En Son Goku, la Bulma i en Krilin per un costat, i el general Blue i els seus homes per un altre, descobriran que la gruta dels pirates està plena de trampes: fletxes que surten de la paret, una fossa de lava, un pou ple d'anguiles elèctriques... Els que arribin vius al gran port subterrani dels pirates, es trobaran cara a cara amb el guardià del tresor, un robot pirata gairebé invencible.

22:24 Pel·lícula - Conspiració
tancar

Conspiració

Jerry Fletcher és un taxista de Nova York que s'imagina conspiracions recargolades que publica a Internet. Comença a enamorar-se obsessivament d'una dona que contempla des de lluny, sense arribar a donar-s'hi a conèixer. Es tracta d'una funcionària governamental i ell és un crític compulsiu d'aquest govern. Curiosament una de les seves teories conspiratives es converteix en realitat i ell en resulta la víctima. Aleshores necessitarà més que mai la dona de qui s'ha enamorat.

00:36 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presentarà un noi amb una habilitat realment espectacular. Aquest jove català s'ha après totes les parades de les línies d'autobús de Barcelona de memòria! Enamorat dels busos des de ben petit, a més, és capaç de reconèixer la marca i el model d'un d'aquests vehicles només sentint-ne el soroll del motor. El programa ha preparat un "Deformatiu" amb les notícies més importants del dia, vistes des del prisma de l'"APM?". A la secció "Es de ser inútiles" demostrarà que la gent intel·ligent no surt mai a la tele. I recuperarà els millors moments televisius d'aquest gran comunicador que és Christian Gálvez. D'altra banda, continuarà repassant els vídeos que han quedat finalistes en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" i que opten a gravar un capítol amb l'Homo. El guanyador absolut, però, no se sabrà fins al dimarts 6 de març. En el programa, de 40 minuts de durada, es repassarà l'actualitat televisiva més divertida de la setmana, amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".

01:16 Misfits - T3E5
tancar

T3E5

Mentre feia un servei comunitari en un hospital, la Kelly s'ha quedat atrapada dins del cos de la Jen, una pacient en estat de coma. La Jen, amb el cos de la Kelly, aconsegueix fugir de l'hospital per retrobar-se amb el que era el seu nòvio. Quan la colla se n'adoni, es veuran obligats a maquinar un pla perquè les dues noies es tornin a intercanviar el cos, abans que desconnectin la Kelly del respirador artificial.

02:09 Doctor Who - Cap. 1 Rose
tancar

Cap. 1 Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

02:56 Skins - Emily
tancar

Emily

La mare de l'Emily es nega a acceptar la Naomi com a parella de la seva filla perquè creu que és una mala influència. D'altra banda, la policia investiga la Naomi, perquè creuen que era amiga de la Sophia, la noia que es va suïcidar, i que va ser ella la que li va vendre l'èxtasi. L'Emily, que no ho veu gens clar, investigarà si havien estat enrotllades.

03:42 Skins - Cook
tancar

Cook

En Cook és a la presó per haver apallissat en Shanky Jenkinson en una festa davant d'un munt de gent. Després de declarar-se no culpable, no fent cas del consell del seu advocat, el deixaran en llibertat sota fiança amb un dispositiu de seguiment electrònic i s'haurà d'estar tancat a casa de la seva mare, una artista conceptual amb problemes amb l'alcohol. També continua la investigació pel suïcidi de la Sophia.

04:31 Jokebox - + info
tancar

+ info

La filla de la família Pinto confessa dibuixant que s'ha enamorat d'un home madur... molt madur. A "Compra-t'ho ara" venen sobres per aprimar. Els humans aterren al planeta "Starwax", en "una galàxia molt llunyana". El ventríloc Guy ha rebut una suculenta oferta de feina... o això es pensa ell. "Rational Geografic" estudia els rituals de l'home quan lliga. El Sr. Culpable es acusat d'un crim que sí ha comés: robar un clauer dels Lakers. Dj Pokito interpreta el seu tema benèfic per ajudar els nens disc-jockeys de l'Àfrica. Luciel posa a prova la resistència al dolor dels fidels. La tarotista Rossita reb una trucada d'un espectador interessat en la seva salut . String canta una cançó protesta contra el tabac. El Dr. X dona consells pràctics per als afeccionats al sado-masoquisme i a "Es lloga habitació" reben la visita de Quentin Tarantino.

04:58 Crackòvia - Cap. 126
tancar

Cap. 126

Sandro Rosell decideix retirar la samarreta d'Urdangarin del Palau Blaugrana. El president del Barça pren una decisió que portarà greus conseqüències. El president de l'Espanyol, Ramon Condal, visita el plató del programa per enfrontar-se al seu doble en un nou "Un contra Un". A l'"Efectivament", Jordi Grau explica com hauria de ser la classificació de la Lliga segons els seus propis càlculs. A Madrid, es descobrirà per què Mourinho no riu mai i sempre fa cara d'estar molt enfadat.

05:29 Imp - Retallades
05:33 Jokebox - + info
tancar

+ info

La filla de la família Pinto confessa dibuixant que s'ha enamorat d'un home madur... molt madur. A "Compra-t'ho ara" venen sobres per aprimar. Els humans aterren al planeta "Starwax", en "una galàxia molt llunyana". El ventríloc Guy ha rebut una suculenta oferta de feina... o això es pensa ell. "Rational Geografic" estudia els rituals de l'home quan lliga. El Sr. Culpable es acusat d'un crim que sí ha comés: robar un clauer dels Lakers. Dj Pokito interpreta el seu tema benèfic per ajudar els nens disc-jockeys de l'Àfrica. Luciel posa a prova la resistència al dolor dels fidels. La tarotista Rossita reb una trucada d'un espectador interessat en la seva salut . String canta una cançó protesta contra el tabac. El Dr. X dona consells pràctics per als afeccionats al sado-masoquisme i a "Es lloga habitació" reben la visita de Quentin Tarantino.