Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 5/01/10
tancar

Mosaic 5/01/10

Egipte: sòls més salats; submarinistes voluntaris per a un projecte científic; llibre: "Terremotos. Cuando la Tierra tiembla"

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Crema de carbassa
15:50 La Riera - Cap. 21 LA RIERA
tancar

Cap. 21 LA RIERA

La Lídia torna a casa amb el nen, però en Claudi vol repetir amb l'Anna. Mig atabalat, cometrà un error que obrirà els ulls a la dona. L'Ona no afluixa gens i l'hauran de compensar per la "pèrdua" de l'ós. Mal dia per a l'Ernest. Tot li surt malament. La Mercè i en Mauri tenen una conversa de germans... mullada amb licor.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Com cada setmana analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb els nostres tertulians (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas).

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 133 Propòsits
tancar

Cap. 133 Propòsits

Una antiga estudiant amenaça Dave de denunciar-lo per assetjament sexual. Després d'encarar-se a Meg pel regal que li va fer Jack, Jodi s'adona que tota la seva vida ha estat una mentida i té un conflicte d'identitat mentre ella i Rob cada cop passen més temps junts.

19:20 Rex - Cap. 80 Mort per internet
20:15 Esport Club - Cap. 103
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping
22:15 La gran pel·lícula - El vel pintat
tancar

El vel pintat

L'any 1920, Walter i Kitty, un matrimoni anglès, viuen a Xangai. No hi ha amor entre la parella i aviat Kitty comença una relació amb un altre home, Charlie. Quan Walter, que és metge, descobreix la infidelitat , accepta traslladar-se a un poble remot de la Xina per lluitar contra la còlera i força a la Kitty a marxar amb ell.

00:20 Pel·lícula - Papillon
tancar

Papillon

Condemnat a cadena perpètua per un crim que afirma no haver comès, Henri Charrière és exiliat a les colònies penitenciàries de la Guaiana Francesa, a l'illa del Diable. Charrière és conegut pel sobrenom de Papillon, a causa d'un tatuatge d'una papallona que porta al pit. Dedica tot el temps i les energies a intentar escapar-se de la presó amb el seu company Delga. Un dia rep un càstig salvatge i l'incomuniquen. Però, tot i els tretze anys de reclusió, el seu coratge i la seva voluntat per aconseguir la llibertat són indestructibles.

02:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Com cada setmana analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb els nostres tertulians (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas).

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - MONTSERRAT UBACHS
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 Dansa mortal al mar - Dansa mortal al mar
tancar

Dansa mortal al mar

DEADLY DANCE UNDER THE SEA En aquest documental presenciarem les escenes de combat submarines més corprenedores i veurem com tota mena de criatures del mar cacen, s'alimenten, ataquen, mosseguen, empassen, s'amaguen i temen. Des de l'animaló més minúscul fins a monstres amb dents afilades, descobrirem estratègies increïbles de lluita i supervivència sota l'aigua.

08:50 Reptes salvatges
09:15 Viure Catalunya - St. hilari de sacalm
09:30 Horitzons
09:30 A la recerca de l'or - Frozen gold/Alaska: The Klondike gold rush
tancar

Frozen gold/Alaska: The Klondike gold rush

Després de dos anys de marxa a través d'una de les zones més inhòspites del món, només uns cent dels dos mil buscadors d'or van arribar a Dawson. Com milers d'altres, aquests també van arribar massa tard; la febre d'or ja havia passat.

10:20 Explorant els deserts - El cor vermell d'Austràlia
tancar

El cor vermell d'Austràlia

6.- Michael Martin i Elke Wallner inicien la ruta a través dels deserts australians a la solitària costa occidental. Amb moltes dificultats aconsegueixen creuar el Gran Desert Sorrenc i el desert Gibson fins a arribar al Red Centre.

10:50 França per la costa - De Cancale a l'illa d'Ouessant
11:35 L'Ànima del 33 - MENÚ CULTURAL JULIETTE LEWIS
11:45 Horitzons
11:45 Cuina passada de rosca - La cursa del formatge
12:10 RITMES
12:10 Ritmes poprock
12:45 City folk (versió curta)
12:55 Millennium - catars
14:25 L'Ànima del 33 - REPORTATGE FESTIVAL LEM
14:35 Planeta Terra
14:35 Extremadura salvatge - Final
tancar

Final

Els embassaments de Cornalvo, Montijo, García de Sola, Orellana, Alange i La Serena constitueixen una reserva monumental d'aus aquàtiques, perquè en els seus 7.000 milions de metres cúbics d'aigua neixen, viuen i es reprodueixen ànecs collverds, xibecs, morells, xatracs, cabussets, ànecs cuallargs, corbs marins, camallargues i les sorolloses oques vulgars.

15:00 L'illa dels tigres
15:23 L'illa dels tigres
15:45 Estils de vida salvatge - Vestits per viure
16:35 Reptes salvatges
17:00 L'Ànima del 33 - Reportatge Alejandro Amenábar
17:05 Pirena - PIRENA 2010
17:15 Cronos - + info
tancar

+ info

"Cronos" presenta el segon capítol de "Boudica: la reina guerrera", l'apassionant història d'una dona que va lluitar per defensar la llibertat del seu poble.

18:05 Les escriptures de l'oceà - Les escriptures de l'oceà
tancar

Les escriptures de l'oceà

Aquest programa explica la història d'aquells "salvatges bons" que els primers exploradors missioners van creure incapaços d'escriure. Segurs de les seves creences basades en la religió del llibre i en l'alfabet llatí, aquests occidentals mai no van intentar anar més enllà de la seva pròpia visió dominant del món. Els gràfics i símbols de l'oceà Pacífic es van considerar mers tatuatges i massa sovint es van demonitzar. Sortosament, la investigació etnològica i arqueològica moderna ha destapat aquest misteri i avui en dia els experts són capaços d'interpretar un significat més profund en aquests escrits a les pedres, en aquestes formes a la sorra i en les tauletes rogo-rogo de Rapa Nui. Gràcies a una sorprenent descoberta, es va saber que a l'illa de Pentecost els nadius componien textos amb nusos i teixits que es podien escriure en ambdues direccions. Aquí, els precursors de l'alfabet oceànic poden experimentar amb la seva pròpia visió del món; aquest relat d'una investigació filosòfica duta a terme per Chief Viraléo ens durà per mig món per donar-nos a conèixer aquest llenguatge.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo
tancar

Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo

Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo

19:25 Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago
tancar

Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago

Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago

19:50 L'Ànima del 33
20:00 Territoris col.lecció - Zagreb Films
tancar

Zagreb Films

"Territoris col·leccions", el programa del 33 sobre creació audiovisual, presentarà diversos treballs de Zagreb Film. Zagreb Film produeix, des de l'any 1953, films d'animació, llargmetratges, documentals, espais promocionals i vídeos educatius. En tots aquests anys aquesta institució ha rebut més de 400 premis en festivals d'arreu del món. El més preuat va ser el lliurat per l'Acadèmia de Holywwood, l'any 62, en l'apartat de millor film d'animació. "Theory of reflection" Les imatges de "Theory of reflection" segueixen les pautes que, a cada època, han marcat els cànons pictòrics. "Malformance performance" "Malformance performance" reprodueix les faccions dels principals líders de la història de la humanitat; una reflexió al voltant de les seves decisions, amb els seus defectes i els seus efectes. "Subrosa" A "Subrosa", un traç de contorns imprecisos dibuixa un escenari romàntic, nostàlgic, en memòria de Dora Pejacevic, la primera compositora croata, morta a Munic el 1923. "Duplex" "Duplex" és una història molt íntima, una història de sofàs. A fora, la ciutat és frenètica; a dins, entre parets, darrere les finestres, al seu sofà, ciutadans anònims deixen que el temps travessi lentament les estances.

20:35 World sport - World Sport
21:00 La Riera - Cap. 21 LA RIERA
tancar

Cap. 21 LA RIERA

La Lídia torna a casa amb el nen, però en Claudi vol repetir amb l'Anna. Mig atabalat, cometrà un error que obrirà els ulls a la dona. L'Ona no afluixa gens i l'hauran de compensar per la "pèrdua" de l'ós. Mal dia per a l'Ernest. Tot li surt malament. La Mercè i en Mauri tenen una conversa de germans... mullada amb licor.

21:35 Thalassa - Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància
tancar

Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància

Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància

22:20 Thalassa - El pilot del Cala Millor.
22:45 L'hora del lector
23:45 El documental - Moriscos, els valencians oblidats
tancar

Moriscos, els valencians oblidats

Moriscos, els valencians oblidats (Moriscos...) Sergi Tarín (País Valencià, 2009; 48 minuts) Aquesta producció valenciana dirigida per Sergi Tarín rememora l'expulsió dels musulmans valencians l'any 1609. El documental va guanyar el premi Inquiet 2009 al Millor Documental i va ser elegit pel públic com a millor pel·lícula d'entre totes les presentades a les diverses seccions oficials del Festival. Pel setembre de l'any passat es van complir 400 anys de l'expulsió dels moriscos del País Valencià. L'any 1609, un de cada tres valencians van ser obligats per la força de les armes a deixar les cases, els camps i les terres dels avantpassats i a embarcar-se cap al nord d'Àfrica, inicialment cap a Orà i Alger i més endavant cap a Tunísia, en un viatge sense retorn. Hereus dels supervivents de la conquesta del territori que el rei Jaume I va fer al segle XIII que van ser sotmesos pels senyors feudals cristians a una condició propera a l'esclavatge, els moriscos valencians van romandre en les bosses de població residuals escampades per tot el territori resultat de la conquesta i en recintes emmurallats dins les viles cristianes: els ravals o moreries. Suposaven un terç de la població i eren majoritàriament pagesos. En la tardor de 1609 Espanya comptava amb 8,5 milions d'habitants, 385.000 dels quals eren moriscos. 125.000 vivien al Regne de València. Moriscos, els valencians oblidats, recorre als testimonis de professors d'història del País Valencià i a d'altres experts en arquitectura, arqueologia i el món islàmic per a exposar les fites més importants que van dur a una expulsió massiva de població que tindria importants repercussions econòmiques i culturals. També fa ús d'imatges que n'immortalitzen els moments més significatius, extretes de múltiples arxius museístics, universitaris i eclesials, així com a imatges de la reconstrucció de l'expulsió dels moriscos de Cortes de Pallàs duta a terme per diverses associacions històriques valencianes de la zona. Aquest documental és una producció d'Info TV (València) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia i de la Universitat d'Alacant. Fitxa tècnica: Direcció i guió: Sergi Tarín Fotografia i postproducció: Vicent Peris Muntatge i grafisme: Esther Albert Producció executiva: Juli Esteve Producció a Tunísia: Abdelhakim Slama Gafsi Locució: Gabriel Pareja Assessorament musical: Miquel Gil i Vicent Torrent Música: "Xarq al Andalus", per cortesia d'Al Tall Amb la participació de: Santiago La Parra, Joaquím Serrano, Josep Ivars, Josep Torró, Ferran Garcia-Oliver, Manuel Ardit, Rafael Benítez, Luis Fernando Bernabé, Miguel Aparici, Pasqual Costa i Abdelhakim Slama Gafsi Rodada a València, Alboraia i Almàssera (l'Horta); Cortes de Pallàs (La Vall d'Aiora-Cofrents); Gandia, Potries i Xeraco (la Safor); Simat de la Valldigna, Dènia, Xàbia, la Vall de Gallinera, la Vall d'Alcalà, la Vall de Laguar, Benigembla i Murla (la Marina Alta); Alacant, Elx i Santa Pola (Baix Vinalopó) i Tunis, Bizerta, Testur i Zaghuan (Tunísia)

00:35 Territoris col.lecció - Zagreb Films
tancar

Zagreb Films

"Territoris col·leccions", el programa del 33 sobre creació audiovisual, presentarà diversos treballs de Zagreb Film. Zagreb Film produeix, des de l'any 1953, films d'animació, llargmetratges, documentals, espais promocionals i vídeos educatius. En tots aquests anys aquesta institució ha rebut més de 400 premis en festivals d'arreu del món. El més preuat va ser el lliurat per l'Acadèmia de Holywwood, l'any 62, en l'apartat de millor film d'animació. "Theory of reflection" Les imatges de "Theory of reflection" segueixen les pautes que, a cada època, han marcat els cànons pictòrics. "Malformance performance" "Malformance performance" reprodueix les faccions dels principals líders de la història de la humanitat; una reflexió al voltant de les seves decisions, amb els seus defectes i els seus efectes. "Subrosa" A "Subrosa", un traç de contorns imprecisos dibuixa un escenari romàntic, nostàlgic, en memòria de Dora Pejacevic, la primera compositora croata, morta a Munic el 1923. "Duplex" "Duplex" és una història molt íntima, una història de sofàs. A fora, la ciutat és frenètica; a dins, entre parets, darrere les finestres, al seu sofà, ciutadans anònims deixen que el temps travessi lentament les estances.

01:05 Cànon
01:05 Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo
tancar

Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo

Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1997: Dario Fo

01:30 Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago
tancar

Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago

Cànon Lletres - Premi Nobel de literatura 1998: José Saramago

01:55 World sport - World Sport
02:20 Thalassa - Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància
tancar

Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància

Un perfum de nou moscada ¿ Retorn al mar de la infància

03:05 Thalassa - El pilot del Cala Millor.
03:25 L'hora del lector
04:25 Pel·lícula - Només per tu
tancar

Només per tu

Pep Julià, un jove pintor, pateix una crisi creativa que provoca una aturada en la seva brillant carrera. El seu marxant d'art el pressiona perquè compleixi els seus compromisos i, la seva dona -preocupada per la fama i els diners-, li recrimina la falta d'ingressos que la seva crisi pot suposar. Enmig d'aquesta situació, Pep és segrestat per cinc joves que volen solucionar les seves vides amb els diners del rescat. El segrest s'allarga més del previst i això permet que entre en Pep i els segrestadors s'estableixi una peculiar relació.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - Actuació: Nico Baixas : Guant Mans Show
06:07 L'Ànima del 33 - Actuació: Golden Apple Quartet - En blanco y negro
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes arrels
Progrmació BD ....
07:00 Animàlia - + info
tancar

+ info

En Livingstone ha convocat una reunió amb tots els habitants d'Animàlia per explicar que La Fera ha tornat amb la intenció de destruir el Nucli, agafar el poder i obligar-los a acceptar les seves normes perverses. Ell, l'Alex i la Zoe seran els encarregats d'anar-lo a buscar als túnels, però La Fera té el poder del vent sense retorn, una arma gairebé invencible.

07:25 LMN'S
07:40 El xai Shaun - Fora abelles!
tancar

Fora abelles!

Els xais, enmig del camp on pasturen, acaben de descobrir un objecte que fa una mena de zum zum molt misteriós. Què deu ser? Algú ha d'anar a investigar-ho. Qui serà el més atrevit? En Shaun, és clar, com sempre. S'endurà un ensurt quan vegi que és ple d'abelles! Avui els la faran passar magres, a les nostres amigues!

07:50 En Leon - Cap. 38 Pigmalió
tancar

Cap. 38 Pigmalió

Una vegada més la lleona passa olímpicament d'en Leon. Per ella és com si no existís. El goril·la, que no suporta la situació, s'ha ficat al cap que li ensenyarà a en Leon com s'ho ha de fer per seduir-la. El problema és que s'ha trobat un alumne que no està gaire per la feina... per no dir gens!

08:00 Doraemon - Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí
tancar

Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí

El pulveritzador per canviar els pensaments - La màquina per escollir el destí

08:22 Doraemon - Robot que mesura reaccions/ La plataforma
tancar

Robot que mesura reaccions/ La plataforma

El robot que mesura les reaccions - La plataforma de l'ascensor

08:50 Mila - En Quintí i el seu drac
tancar

En Quintí i el seu drac

Avui la Mila t'explicarà la història d'en Quintí, que estava enamorat de la princesa Pruna. El rei no permetia que s'hi casés perquè deia que no era prou valent i en Quintí va idear un pla per fer veure que caçava el seu drac davant del castell. En Bibou era un drac molt especial, es pensava que era un gos mansoi. El rei Krack, en canvi, era més viu que una centella.

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 67 La història del Jazz, el rei del carnaval
09:10 Megaminimals - L'imitador invisible
09:15 Bumba
09:30 Bali - Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!
tancar

Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!

El pare ha decidit portar en Bali, en Tito i la Tamara a una fira d'atraccions. Avui, però, el nostre amic sabrà què se sent quan et perds en un lloc d'aquests tan grans. I el problema és que li fa por demanar ajuda! En somnis, en Bali es trobarà dins d'un laberint gegant ple de marcians amb el seu superheroi preferit: en Robobot! No t'ho perdis!

09:43 Bali - Cap. 33 Les meves sabates noves
tancar

Cap. 33 Les meves sabates noves

Les sabates d'en Bali ja són velles. Ara, a més, els ha sortit un forat, de tant jugar a futbol, és clar. La mare ja li ha dit que n'hi haurà de comprar unes de noves, però a en Bali li agraden les de sempre. Aviat, en somnis, coneixerà un pallasso que ha perdut les sabates noves i les necessita per fer la funció! Estàs preparat per riure una bona estona?!

10:05 Info k
10:20 Explica'm un conte - Apa, nens estràmbotics
10:35 Espies de veritat - Una estrella estrellada
tancar

Una estrella estrellada

Les espies, en saber que en Tad Baily, un dels seus ídols de la televisió, ha desaparegut, demanen a en Jerry que els deixi fer servir els recursos de la WOOHP per trobar-lo. En Jerry els diu que no és cap crisi internacional, però potser s'equivoca.

10:57 Espies de veritat - La s.p.i.
tancar

La s.p.i.

Una nova agència d'espies internacional ha entrat en acció amb el nom d'S.P.I.. El curiós del cas és que sempre arriben a l'escena del crim just abans que la Sam, l'Alex i la Clover. No ho trobes una mica sospitós?

11:15 Inuyasha - El fantasma ataca el clan dels llops
tancar

El fantasma ataca el clan dels llops

Un espectre molt poderós sorgeix als territoris del nord-est, i l'Ayame i la seva tribu de llops es veuen obligats a marxar. En Koga aviat entra en acció per venjar els seus companys morts.

11:38 Inuyasha - L'escamot dels set ressuscitats terribles
tancar

L'escamot dels set ressuscitats terribles

L'Inuyasha i tota la colla s'assabenten de l'existència d'un grup de set esperits que abans havien estat mercenaris, però que havien estat executats pel seu comportament inhumà. Tan bon punt la Kagome detecta la presència d'un fragment de l'Esfera dels Quatre Esperits, la Sango se'n va corrents tota sola i troba el seu germà perdut, en Kohaku, que encara continua sota el control d'en Naraku. Mentrestant, l'Inuyasha es troba amb un dels malvats d'aquella banda de mercenaris morts, en Jakotsu. En Jakotsu es comporta d'una manera estranya i empunya una espasa que es doblega. Ara l'Inuyasha té un problema força perillós per resoldre...

12:00 El xou de la granota - Cap. 50 La granota engarjolada
tancar

Cap. 50 La granota engarjolada

La granota, després d'haver anat a parar a la cara de la princesa sense voler, ha estat condemnada a cadena perpètua per haver faltat al respecte a un membre de la família reial. La fura no sap com fer-s'ho per entrar a la presó. I si ho prova amb l'abric de les maquinetes d'en Louis? Això sí, s'han de saber fer anar, les maquinetes...

12:10 La recerca del foc - Els caballeres llargues
12:40 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

13:05 Espies de veritat - Una estrella estrellada
tancar

Una estrella estrellada

Les espies, en saber que en Tad Baily, un dels seus ídols de la televisió, ha desaparegut, demanen a en Jerry que els deixi fer servir els recursos de la WOOHP per trobar-lo. En Jerry els diu que no és cap crisi internacional, però potser s'equivoca.

13:27 Espies de veritat - La s.p.i.
tancar

La s.p.i.

Una nova agència d'espies internacional ha entrat en acció amb el nom d'S.P.I.. El curiós del cas és que sempre arriben a l'escena del crim just abans que la Sam, l'Alex i la Clover. No ho trobes una mica sospitós?

13:50 Tags
14:10 Inuyasha - El fantasma ataca el clan dels llops
tancar

El fantasma ataca el clan dels llops

Un espectre molt poderós sorgeix als territoris del nord-est, i l'Ayame i la seva tribu de llops es veuen obligats a marxar. En Koga aviat entra en acció per venjar els seus companys morts.

14:33 Inuyasha - L'escamot dels set ressuscitats terribles
tancar

L'escamot dels set ressuscitats terribles

L'Inuyasha i tota la colla s'assabenten de l'existència d'un grup de set esperits que abans havien estat mercenaris, però que havien estat executats pel seu comportament inhumà. Tan bon punt la Kagome detecta la presència d'un fragment de l'Esfera dels Quatre Esperits, la Sango se'n va corrents tota sola i troba el seu germà perdut, en Kohaku, que encara continua sota el control d'en Naraku. Mentrestant, l'Inuyasha es troba amb un dels malvats d'aquella banda de mercenaris morts, en Jakotsu. En Jakotsu es comporta d'una manera estranya i empunya una espasa que es doblega. Ara l'Inuyasha té un problema força perillós per resoldre...

14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Ha arribat l'estiu i la família Mandarina ha decidit anar-se'n a passar uns quants dies al càmping d'en Bob Xancletes. Sabent que no hi accepten animals, la vaca ha decidit disfressar-se de rossa italiana, amb tan mala sort que en Bob, que té aversió als animals, se n'enamorarà cegament! I tard o d'hora, bé que ho descobrirà que és una vaca! Que no li passi res!

15:00 Doraemon - Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí
tancar

Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí

El pulveritzador per canviar els pensaments - La màquina per escollir el destí

15:22 Doraemon - Robot que mesura reaccions/ La plataforma
tancar

Robot que mesura reaccions/ La plataforma

El robot que mesura les reaccions - La plataforma de l'ascensor

15:50 Blue dragon - Cap. 101 Records
16:15 Blue dragon - Cap. 102 El cel blau
16:40 Keroro - El detectiu Fuyuki! A formar! El retorn del guerrer! A formar!
tancar

El detectiu Fuyuki! A formar! El retorn del guerrer! A formar!

Ha passat una cosa terrible! Algú ha donat un cop a en Kogoro amb un tros de tofu fresc! En Keroro i en Fuyuki faran servir els seus dots de detectius per trobar-ne el culpable. Més tard, en Tamama i en Keroro acompanyaran els Hinata a visitar l'àvia al poble... i no t'ho perdis perquè es trobaran amb algú molt especial. De fet, ja el donaven per desaparegut!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Jo i la meva ombra
tancar

Jo i la meva ombra

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat sorpresos quan han descobert que hi ha una mena de coses de color negre i que es mouen que no paren de seguir-los tot el dia. Són les seves ombres, és clar! Però és que ells no ho sabien! Avui aprendran que, amb les ombres, es poden fer un munt de coses, i molt divertides! T'hi apuntes?!

17:09 Pau, la petita guineu roja - El viage amb tren
tancar

El viage amb tren

L'Eixerit avui s'ha endut en Pau, la Poppy i en Carbasseta a l'estació a veure els trens. En Pau se'n moria de ganes i faria qualsevol cosa per pujar dalt d'un tren. Però, és clar, no se'n pot pas anar tot sol... Com s'ho faria per tornar? Doncs, precisament, tot tornant cap a casa, el nostre amiguet tindrà l'oportunitat de pujar en el seu propi tren! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El desastre de l'Eixerit
17:25 El carrer dels ocells - El viatge
17:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - L'ós
17:50 Una mà de contes
18:00 Bali - Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!
tancar

Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!

El pare ha decidit portar en Bali, en Tito i la Tamara a una fira d'atraccions. Avui, però, el nostre amic sabrà què se sent quan et perds en un lloc d'aquests tan grans. I el problema és que li fa por demanar ajuda! En somnis, en Bali es trobarà dins d'un laberint gegant ple de marcians amb el seu superheroi preferit: en Robobot! No t'ho perdis!

18:13 Bali - Cap. 33 Les meves sabates noves
tancar

Cap. 33 Les meves sabates noves

Les sabates d'en Bali ja són velles. Ara, a més, els ha sortit un forat, de tant jugar a futbol, és clar. La mare ja li ha dit que n'hi haurà de comprar unes de noves, però a en Bali li agraden les de sempre. Aviat, en somnis, coneixerà un pallasso que ha perdut les sabates noves i les necessita per fer la funció! Estàs preparat per riure una bona estona?!

18:25 El xai Shaun - Fora abelles!
tancar

Fora abelles!

Els xais, enmig del camp on pasturen, acaben de descobrir un objecte que fa una mena de zum zum molt misteriós. Què deu ser? Algú ha d'anar a investigar-ho. Qui serà el més atrevit? En Shaun, és clar, com sempre. S'endurà un ensurt quan vegi que és ple d'abelles! Avui els la faran passar magres, a les nostres amigues!

18:35 En Leon - Cap. 38 Pigmalió
tancar

Cap. 38 Pigmalió

Una vegada més la lleona passa olímpicament d'en Leon. Per ella és com si no existís. El goril·la, que no suporta la situació, s'ha ficat al cap que li ensenyarà a en Leon com s'ho ha de fer per seduir-la. El problema és que s'ha trobat un alumne que no està gaire per la feina... per no dir gens!

18:40 El meu amic gegant - Cap. 50 Ballar amb la Monique
tancar

Cap. 50 Ballar amb la Monique

L'últim invent del Número 9 per capturar en Boom és la Monique B 5-12, una màquina que emet un senyal que només pot sentir un villeguzenc, com el nostre amic gegant, i que l'atrau irresistiblement. El que no saben és que, quan en Boom sent el senyal, es veu obligat a fer el seu ball, i la seva parella de ball preferida és... la Chase?!

19:00 Gat i gos - Crideu el gat i gos
19:30 Info k
19:40 Blue dragon - Cap. 101 Records
20:05 Blue dragon - Cap. 102 El cel blau
20:30 Els Podcats - Cap. 18 Partida guardada
tancar

Cap. 18 Partida guardada

En Mimo avui ha entrat dins de la partida de la Gala de "Trols i trols" per fer-hi, diguem-ne, una mica de neteja. Pot ser que l'hagi deixat amb zero articles, zero peces d'or i tres tristos punts de vida?! Amb el que li havia costat arribar al nivell 9! La Gala ho té complicat avui per continuar la partida!

20:45 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - El nouvingut
tancar

El nouvingut

L'Iris troba una guineu rondant pel bosc dels nostres amics. Molt espantada, intenta avisar els altres animals perquè vagin amb compte. En Tork i en Batt s'apuntaran a aquesta tasca d'una manera particular, fins que hi topen inesperadament.

06:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia se'n va a dormir a casa de la Júlia i s'ho vol emportar tot, tot i tot! És clar, perquè jugaran a la Ventafocs! Això vol dir que en Carles i en Marcel tindran tota l'habitació per fer un circuit espectacular! Però la Laia, quan arriba a ca la Júlia s'adona que s'ha descuidat la maleta a casa! Com s'ho farà ara?! Avui no té en Carles!

06:25 Pau, la petita guineu roja - Un dia de pluja
tancar

Un dia de pluja

En Pau, que veu que la Fromage, la granota, està una mica avorrida, li ha proposat d'anar-se'n al canal, a veure si els passa alguna aventura. Ja saps que a en Pau, amb la curiositat que té de conèixer coses noves, no hi ha res que l'aturi. I si volien aventures, aquest parell, avui en viuran una que no se l'haurien imaginat mai de la vida. Els hi acompanyes?

06:30 Explica'm un conte - El papa contra els xais ferotges
06:35 La recerca del foc - Els caballeres llargues
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Get Backers
21:25 La tata - + info
tancar

+ info

Com que a Maxwell li costa acceptar que la seva filla de 21 anys té la seva primera relació romàntica, Maggie decideix no explicar-li que sospita que està embarassada. Fran la porta a la consulta d'una ginecòloga una mica especial que descobreix, davant la sorpresa general, que l'embarassada potser no és Maggie. C.C. ha convençut Nile de comprar un cotxe que està fet una desferra i Nile prepara la venjança.

21:45 Ventdelplà - Cap. 247
tancar

Cap. 247

L'Alfons confessa a la Nuri que ella ha estat la dona més important a la seva vida. La Paula arriba a Ventdelplà per estar-s'hi una bona temporada. La Ruth parla dels seus problemes amb el Paco: la parella fa gairebé un mes que no fa l'amor. L'amistat entre el Manel i la Nicole torna a rutllar i ell comença a fer-se il·lusions. La Raquel participa en una cursa de policies i bombers. El Julià vol fer-li d'entrenador.

22:35 Extres - Extres Electroshock
22:40 Ventdelplà - Cap. 248
tancar

Cap. 248

Una trucada a la matinada desperta Teresa. Les males notícies no es fan esperar i Teresa de seguida avisa Nuri. Manel ha passat la nit amb Nicole. Al matí surt d'amagat de l'habitació de la noia, però no pot evitar topar-se amb Isabel. Mònica no avança amb la novel·la i Monràs i Berta la convencen perquè es quedi a Ventdelplà per escriure tranquil·la. Jaume s'assabenta que l'ajuntament vol aprovar una nova taxa municipal pels establiments d'hostaleria.

23:35 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Capítol 338 El caràcter de la Ció s'ha tornat més agre. I la Rita continua tenint problemes.

00:01 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Capítol 339 Avui és el dia de Reis. Però potser no tots els regals seran encertats... La Mercè no es troba bé...

00:35 Babylon 5 - Cerimònies de llum i foscor
tancar

Cerimònies de llum i foscor

La Delenn és l'objectiu d'un grup de membres de "Nightwatch".

01:16 Babylon 5 - Sic transit vir
02:00 Dawson's creek - Fent els passos correctes
tancar

Fent els passos correctes

Audrey té una segona oportunitat i Pacey, sense esperar-s'ho, és promocionat a la feina; Joey es retroba amb Eddie.

02:40 Ventdelplà - Cap. 247
tancar

Cap. 247

L'Alfons confessa a la Nuri que ella ha estat la dona més important a la seva vida. La Paula arriba a Ventdelplà per estar-s'hi una bona temporada. La Ruth parla dels seus problemes amb el Paco: la parella fa gairebé un mes que no fa l'amor. L'amistat entre el Manel i la Nicole torna a rutllar i ell comença a fer-se il·lusions. La Raquel participa en una cursa de policies i bombers. El Julià vol fer-li d'entrenador.

03:30 Extres - Extres Electroshock
03:35 Ventdelplà - Cap. 248
tancar

Cap. 248

Una trucada a la matinada desperta Teresa. Les males notícies no es fan esperar i Teresa de seguida avisa Nuri. Manel ha passat la nit amb Nicole. Al matí surt d'amagat de l'habitació de la noia, però no pot evitar topar-se amb Isabel. Mònica no avança amb la novel·la i Monràs i Berta la convencen perquè es quedi a Ventdelplà per escriure tranquil·la. Jaume s'assabenta que l'ajuntament vol aprovar una nova taxa municipal pels establiments d'hostaleria.

04:30 Joking around
04:35 Babylon 5 - Cerimònies de llum i foscor
tancar

Cerimònies de llum i foscor

La Delenn és l'objectiu d'un grup de membres de "Nightwatch".

05:16 Babylon 5 - Sic transit vir