Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Planetari
10:00 Un estrany entre els óssos - Bitten
10:20 Viatges al límit amb Art Wolfe - El Japó: Hokkaido i Honshu
10:48 Discovery atlas: descobrint la Xina - Descobrint la Xina
11:39 La batedora, gustos i idees
12:13 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

En companyia del notari, la Teresa i el Salvador prenen possessió de la nova casa. Allí, en Riera sorprèn la parella fent l'amor. Alguna cosa s'encén dins d'ell. Passa el temps i neix la Sofia, la filla del Salvador i la Teresa. El tracte amb la seva mare és difícil. S'aprecia un cert distanciament en la parella i paral·lelament es manifesta una bona relació entre la Teresa i el notari Riera, que no passa desapercebuda pel servei de la casa. Uns anys més tard, la Teresa és plenament conscient que no controla completament el Salvador. Que el fantasma de la Bàrbara continua present en el seu marit. En el seu ressentiment, hi inclou l'Eulàlia i el Joaquim. Ell era amb en Salvador quan va passar l'afer amb la Bàrbara. La Teresa es venjarà impedint (amb l'ajuda d'en Riera) que en Salvador els vengui una de les seves finques.

12:59 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

Ha passat el temps. La Sofia ha crescut. La noia s'entén molt bé amb el seu pare, però ha desenvolupat un sentiment molt diferent envers la seva mare. Ha quedat clar que la relació que mantenen la Teresa i el notari s'ha transformat en alguna cosa més que una bona amistat --tot i el casament d'aquest amb la Constància--, al mateix temps que la seva relació amb el Salvador s'ha anat tornant més freda i distant.

14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Química i aigua a les aules
14:30 Telenotícies migdia
15:40 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

Al palau dels Papes d'Avinyó, el guàrdia de nit acaba la ronda. Tot d'una, sembla que els ulls d'una gàrgola adquireixen vida, i de la gola de l'animal de pedra s'escapa una esfera d'or que cau als peus del guàrdia. L'home se la queda, però al cap d'unes hores és atropellat per un cotxe i mor. Per a l'Estelle, conservadora adjunta del palau, aquest accident marca el començament d'un seguit de fets misteriosos que aparentment convergeixen en ella i en la seva família, els Esperanza.

16:41 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

Com que està convençuda que el seu avi ha estat assassinat, l'Estelle avisa la policia. La comissària Anne Renard al començament es mostra escèptica, però acaba confirmant la hipòtesi de l'assassinat. En la festa en honor del descobriment del tresor de Joan XXII que se celebra al palau dels Papes, l'Estelle coincideix amb Olivier Royal, el cap d'obra que la va salvar quan es va ensorrar una paret al pati d'honor.

17:36 Zodíac
19:24 Rex - Cap. 123 La trobada
tancar

Cap. 123 La trobada

L'inspectorFabbri i el seu ajudant Morini estan investigant un assassinat a Roma: el cadàver de Weber, austríac, va ser descobert en una obra en construcció. Mentrestant, els còmplices de Weber, Gianni Bottura i Sonia Ferreri, temen per les seves vides. Fabbri i Erika, la seva col·lega vienesa, investiguen conjuntament, ja que l'arma del crim que es va utilitzar per disparar contra Weber també va ser utilitzada per matar Schall a Viena. És justament a Viena que Fabbri coneix Rex, que està molt avorrit des que va quedar fora de servei.

20:14 Just for laughs
20:23 El Petit Dictat - El Petit Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:49 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? sembra el pànic a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona fent-se passar per pessebrista. Per a alguns incauts serà un Nadal inoblidable. D'altra banda, l'actor Gabino Diego explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura", es presentarà el tràiler d'Arthur Christmas, hi haurà una nova edició de l'Sputnik i el rei sorprendrà amb el seu discurs. També es mostraran els millors moments televisius de la Grossa i els 5 "millors" de la setmana.

22:29 Garrick - + info
tancar

+ info

Amb l'espectacle "Garrick", el Tricicle tenia per objectiu fer riure sense manies i sense excuses. Volien aconseguir tantes rialles com poguessin, i aquesta voluntat, combinada amb la moda de la risoteràpia, els ha acabat convertint en "doctors de l'humor", uns especialistes que ens ofereixen una demostració sobre la fisiologia de l'humor, els diferents tipus de rialles i les tècniques bàsiques per provocar-les. El nom de "Garrick" -un títol en principi estrany- té dues virtuts: la tercera és que segueix el costum que els seus espectacles acabin amb "ic", i la quarta és que fa referència a David Garrick, un cèlebre comediant anglès del segle XVIII a qui, segons diuen, els metges enviaven els seus pacients més deprimits perquè recuperessin les ganes de viure. "Garrick" és un espectacle-conferència sobre la mecànica de l'humor, que permet al Tricicle desenvolupar diferents tècniques dramàtiques -algunes de les quals inèdites a la companyia- amb l'únic objectiu d'aconseguir que el públic experimenti en la seva pròpia carn els beneficis de riure. Fitxa Guió, direcció i producció: Tricicle Actors: Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans Direcció producció tècnica: Carlos Andrés Escenografia: Sebastià Brosa i Laura García

00:10 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'ocuparà de denunciar el malbaratament que es fa del menjar en aquesta època de crisi. La contradicció que suposa aquest fenomen es farà constar en els continguts que aquest dia s'oferiran, amb el títol genèric "Menjar malbaratat". D'altra banda, el programa mostrarà com s'està produint la tornada a casa d'empreses. Hi ha sectors, com el del tèxtil, que comencen a "relocalitzar" perquè fabricar a la Xina els és massa car i poc eficient. Quatre històries empresarials il·lustraran aquest nou moment del sector.

00:41 Les germanes McLeod - Cap. 184 Carn i pedra
tancar

Cap. 184 Carn i pedra

Decidida a evitar que el pla de l'abocador de residus tòxics prosperi, Grace segresta un funcionari del govern. Mentre fa els possibles per mirar de salvar Drover's, Regan veu com la seva relació amb Grace i Lyle arriba a un punt crític. Phil sospita que Riley té una aventura amb Moira i Tayler i Patrick utilitzen tàctiques de guerrilla per aturar la construcció de l'abocador.

01:24 Ventdelplà - Cap. 77
tancar

Cap. 77

La ferida del David ja està tancada i allargar la seva estada a casa de la Teresa no tindria sentit, ara que no són parella. La Isona i el Martí s'han d'anar fent a la idea que cal tornar a viure separats. El Monràs entra al súper i anuncia la seva ferma decisió de comprar l'establiment. La generosa oferta deixa atònita tota la família. La Carme no sap què pensar de com es comporta el seu marit: sembla que l'accident de la Mònica l'ha fet canviar totalment.

02:13 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
03:12 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
03:53 Videoclips catalans - LEXU¿S, No hi ha problemes
03:57 Videoclips catalans - GERTRUDIS, Curiós
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:46 Enciclopèdia breu
07:54 Viatges extraordinaris - Londres
08:47 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els camps d'oliveres de Renoir al sud de França
09:16 Bon viatge
09:26 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

09:57 Una altra mirada - Sóc jove i vull ser pagès
11:05 Segle XX - Elliot Ness contra Al Capone
tancar

Elliot Ness contra Al Capone

Es tracta, sens dubte, del gàngster i del policia més famosos de la història; almenys, dels més mitificats per la cultura popular. Al primer, al gàngster, l'han representat en la pantalla Paul Muni, Rod Steiger, Jason Robards, Ben Gazzara o Robert de Niro; al segon, al policia, li han posat cara Robert Stack o Kevin Costner.

12:00 Què en sabem del menjar?
12:30 Cultivem els nostres remeis - les plantes aromàtiques
13:01 Gossos extraordinaris - + info
tancar

+ info

Als deu anys, a Philippa li van diagnosticar diabetis de tipus 1. Malgrat les magres perspectives de vida, va poder tenir una carrera plena d'èxits i més tard es va retirar amb el seu marit i Poppy, una terrier de Yorkshire. La parella es va adonar que, quan Philippa estava a punt de tenir un atac, la Poppy sortia corrents. Coneixerem la família i descobrirem com la Poppy detecta els atacs de la seva mestressa.

13:24 La gent dels cavalls, amb Alexandra Tolstoy
14:17 Parcs salvatges
15:10 Vida - Rèptils i amfibis
tancar

Rèptils i amfibis

Des de les immensitats de gel fins als deserts més àrids, els rèptils i els amfibis han utilitzat el seu cos peciloterm i prehistòric, juntament amb una sèrie de sofisticades innovacions comportamentals, per dominar els entorns més severs del planeta. Mitjançant tècniques de cacera despietades, un camuflatge extraordinari, astúcia i una resistència física total, habiten còmodament indrets que mamífers i aus no gosen ni trepitjar.

16:01 Arquitectures - La Mesquita Reial d'Esfahan
16:31 Gent del glaç - Gent del glaç
tancar

Gent del glaç

La cineasta Anne Aghion es va passar quatre mesos a l'Antàrtida, vivint damunt del gel al costat dels moderns exploradors per mirar de descobrir què impulsa aquests investigadors a abandonar el món per dedicar-se a la ciència.

17:25 Egipte - La recerca de Tutankamon
tancar

La recerca de Tutankamon

"La recerca de Tutankamon", explica com l'arqueòleg britànic Howard Carter va descobrir la tomba de Tutankamon, que havia arribat a faraó a l'edat de 8 anys, després d'una apassionant història, que va començar, per casualitat, el 1898, i que es va acabar, feliçment, 24 anys més tard, el 1922. Al llarg d'aquest període, la recerca va tenir tota mena d'episodis, inclosa la Primera Guerra Mundial, la Gran Guerra, del segle XX.

18:16 Egipte - La maledicció de Tutankamon
tancar

La maledicció de Tutankamon

"La maledicció de Tutankamon", recrea els fets posteriors al descobriment de la tomba i dels tresors que hi havia a la cambra funerària, amb tot un seguit d'accions per conservar-los i per impedir les intrigues dels que pretenien fer espolis.

19:10 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

19:37 Què en sabem del menjar?
20:07 Cultivem els nostres remeis - les plantes aromàtiques
20:41 Caçadors de bolets - Nandu Jubany
tancar

Nandu Jubany

TV3 estrena una nova edició de "Caçadors de bolets", que comptarà amb la col·laboració d'alguns dels millors cuiners actuals. En Nandu Jubany és el protagonista d'aquest primer capítol. Jubany té molt sentir de l'humor, un restaurant amb una estrella Michelin a Calldetenes i uns companys de cuina que surten a caçar bolets tot demostrant que es pot respectar el teu cap, tot i fer-li bromes de boletaire.

21:16 Gossos extraordinaris - + info
tancar

+ info

Als deu anys, a Philippa li van diagnosticar diabetis de tipus 1. Malgrat les magres perspectives de vida, va poder tenir una carrera plena d'èxits i més tard es va retirar amb el seu marit i Poppy, una terrier de Yorkshire. La parella es va adonar que, quan Philippa estava a punt de tenir un atac, la Poppy sortia corrents. Coneixerem la família i descobrirem com la Poppy detecta els atacs de la seva mestressa.

21:39 Documental M. Aurèlia Capmany - Maria Aurèlia Capmany, 20 anys després
tancar

Maria Aurèlia Capmany, 20 anys després

Arran del 20è aniversari de la mort de la Maria Aurèlia Capmany el passat 2 d'octubre, aquest documental es fa la pregunta que ens queda del llegat d'ella en els temps que corren. El documental transcorre al llarg de la biografia d'aquesta insigne escriptora, pedagoga i política, amb testimonis de les persones que la van conèixer de prop: Pasqual Maragall, Jordi Font, Josep Maria Benet i Jornet, Montserrat Palau, Guillem Jordi Graells, Josep Anton Codina, i Pilar Aymerich.

22:23 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'ocuparà de denunciar el malbaratament que es fa del menjar en aquesta època de crisi. La contradicció que suposa aquest fenomen es farà constar en els continguts que aquest dia s'oferiran, amb el títol genèric "Menjar malbaratat". D'altra banda, el programa mostrarà com s'està produint la tornada a casa d'empreses. Hi ha sectors, com el del tèxtil, que comencen a "relocalitzar" perquè fabricar a la Xina els és massa car i poc eficient. Quatre històries empresarials il·lustraran aquest nou moment del sector.

22:51 60 minuts - Malalts de comprar: la crisi del consumisme
tancar

Malalts de comprar: la crisi del consumisme

Els occidentals som massa materialistes? Estem destrossant l'ecologia del planeta per satisfer els desitjos i els impulsos del nostre ego? ¿I què o qui empeny aquesta força seductora tan poderosa? Aquest reportatge presenta una mirada crítica a la injustícia social, al pic petrolier, a l'esgotament dels recursos i a la necessitat que tenim arrelada tan profundament de relacionar-nos amb els altres per mitjà del que consumim. A més, el reportatge també analitza el ritme frenètic del materialisme que ens provoca estrès i esgotament

23:48 Cineastes contra magnats - Cineastes contra magnats
tancar

Cineastes contra magnats

Assaig cinematogràfic en defensa dels drets morals dels cineastes davant les manipulacions que pateixen les pel·lícules des dels orígens del cinema fins el domini actual de món audiovisual. "Cineastes contra Magnats" combina diverses formes de llenguatge cinematogràfic: material d'arxiu, fragments de films fonamentals i escenes de ficció, com l'ambientada a la cort de Felip II quan el monarca va amputar a banda i banda una pintura cinemascòpica de Tiziano perquè no cabia en l'espai que li tenia reservat a El Escorial. Amb aquesta acció el Rei d'Espanya es va convertir en l'inventor del planning-scanning que a la nostra època altera el format original de les pel·lícules.

01:26 Viatges extraordinaris - Londres
02:21 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els camps d'oliveres de Renoir al sud de França
02:48 Bon viatge
02:57 Documental M. Aurèlia Capmany - Maria Aurèlia Capmany, 20 anys després
tancar

Maria Aurèlia Capmany, 20 anys després

Arran del 20è aniversari de la mort de la Maria Aurèlia Capmany el passat 2 d'octubre, aquest documental es fa la pregunta que ens queda del llegat d'ella en els temps que corren. El documental transcorre al llarg de la biografia d'aquesta insigne escriptora, pedagoga i política, amb testimonis de les persones que la van conèixer de prop: Pasqual Maragall, Jordi Font, Josep Maria Benet i Jornet, Montserrat Palau, Guillem Jordi Graells, Josep Anton Codina, i Pilar Aymerich.

03:38 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'ocuparà de denunciar el malbaratament que es fa del menjar en aquesta època de crisi. La contradicció que suposa aquest fenomen es farà constar en els continguts que aquest dia s'oferiran, amb el títol genèric "Menjar malbaratat". D'altra banda, el programa mostrarà com s'està produint la tornada a casa d'empreses. Hi ha sectors, com el del tèxtil, que comencen a "relocalitzar" perquè fabricar a la Xina els és massa car i poc eficient. Quatre històries empresarials il·lustraran aquest nou moment del sector.

04:06 Travessies en camió
04:57 El Mekong: l'ànima d'un riu - La Xina, font de vida
05:44 Videoclips catalans - ALBERT FIBLA, Entre la multitud
05:48 Videoclips catalans - LEXU¿S, No hi ha problemes
05:52 Videoclips catalans - LE PETIT RAMON, Atropellament
05:56 Videoclips catalans - PEPET I MARIETA, Me moles
06:00 Videoclips catalans - LA BRIGADA, El futur de l¿art
06:03 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Aire lliure
06:08 Travessies en camió
06:57 El Mekong: l'ànima d'un riu - La Xina, font de vida
Progrmació BD ....
07:02 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Els elfs han comprat el Món Màgic i ara és impossible demanar desitjos. El futur el decidirà un partit de golf entre en Timmy i el cap dels elfs. Si guanya el cap dels elfs, en Timmy haurà d'abandonar en Cosmo i la Wanda, però si el vencedor és en Timmy, els padrins recuperaran el Món Màgic! L'emoció està servida! Que comenci el partit!

07:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la reina de la neu
tancar

Les tres bessones i la reina de la neu

En un poblet de muntanya nevat on les ha castigades l'Avorrida, les nenes han conegut en Kay i la Gerda. Les Bessones i els seus nous amics juguen amb la neu sense adonar-se que hi ha algú que els vigila: és la reina de la neu, una bruixa dolenta que s'enduu en Kay al seu castell de gel¿ Quan les nenes van a rescatar-lo, cauen en mans d'uns bandolers¿

07:42 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Agatha Christie
tancar

Les Tres Bessones i Agatha Christie

Gràcies a l'Avorrida, les Bessones coneixen Agatha Christie, la famosa escriptora de novel·les de misteri, viatjant en el tren més luxós, l'Orient Express. Mentre el tren és dins d'un túnel, a l'escriptora li roben el manuscrit d'una novel·la que acaba d'escriure. Les nenes interrogaran els sospitosos i, després d'investigar el cas, arribaran a una conclusió sorprenent¿

08:08 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Tutankhamon
tancar

Les Tres Bessones i Tutankhamon

Les entremaliadures de les Bessones les han portades a Egipte, on acompanyen l'arqueòleg Howard Carter en el descobriment arqueològic més espectacular de tots els temps: la tomba de Tutankamon, el faraó nen. Però l'aventurer Belzoni i l'Avorrida no els ho posaran gens fàcil: les nenes s'enfrontaran a tempestes de sorra, als cocodrils del Nil i a la terrible maledicció del faraó¿

08:38 El llibre de la selva - La reina dels micos
tancar

La reina dels micos

La Masha, que li ha pres les ulleres del Baloo al Mowgli, s'ha autoproclamat la reina de la selva. El Mowgli, que està molt trist pel que ha passat, ha decidit anar-les a recuperar tot sol... i de nit! El Shere Khan ho té molt bé avui per cruspir-se el Mowgli... i la Masha de postres! A més, el Baloo, sense ulleres, no veu tres micos dalt d'un elefant!

08:49 El llibre de la selva - El pitó adormit
tancar

El pitó adormit

El Mowgli s'ha quedat sense el seu amulet de la sort i ha acusat el Bala de ser un trampós. El Baloo li ha explicat al Mowgli que aquestes baralles amb el seu germà són perquè creixi fort i perquè aprengui les lleis de la selva, i que s'hauria de disculpar. Ara, sense l'amulet, també s'haurà d'enfrontar al Shere Khan... i tot sol!

09:01 mic 3
09:01 Els cap de drap - El concert dels cap de drap
09:12 Pingu - En Pingu roba una cosa
09:20 L'hora del Timmy - El doctor Timmy
09:37 L'Scooby-Doo! El campament de la por - L'Scooby-Doo! El campament de la por
10:47 Doraemon - El cervell és la millor màquina / L'esprai del retorn
11:12 Doraemon - El llibre de les aventures / El club de fans d'en Gegant
11:39 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
tancar

El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès

El Recluta encara no se'n sap avenir! Aquest any no l'han triat a ell per sortir a la foto de la portada del prospecte del zoo! D'entrada, sembla que hi sortirà en Mort. Si en Bada i en Bing no ho impedeixen, esclar! Per cert, avui coneixerem en Hans, el fraret més mortal de Dinamarca, l'arxienemic del Capità! T'ho perdràs?!

12:01 Els pingüins de Madagascar - No toquis! / Un ou dur de pelar
tancar

No toquis! / Un ou dur de pelar

Els pingüins han descobert que en Randy, l'ovella, se sent maltractat per la majoria de nens que el van a veure al zoo infantil. Per això han decidit portar-lo al seu hàbitat natural: una granja. Però, si el porten a una granja, l'Alice se n'adonarà! Com s'ho faran?! Per cert, avui torna l'ou que van ajudar a covar els pingüins! I no hi ha qui l'aturi!

12:26 Els pingüins de Madagascar - El factor Agent X / L'amor fa mal
tancar

El factor Agent X / L'amor fa mal

Els pingüins per fi s'han tret de sobre l'Alice. Ara podran gaudir de tres dies gloriosos sense ella. Fins i tot podran posar en marxa el seu pla genial per combatre la calor. El que no saben és que el seu substitut és l'Agent X, que ha tornat per venjar-se! Per cert, el Recluta s'ha enamorat de la Shawma, l'ajudanta del veterinari. Això sí, només la pot veure si es lesiona!

12:52 EspieZ! Nova generació - Operació Marrecs.
tancar

Operació Marrecs.

Avui els Espiez tenen una missió de vigilància a l'exclusiva illa de Mahití. Concretament, hauran de protegir en Brock Chambers, votat Guaperes més Guapo de l'Any! Material específic per a la missió 365: la Bossa de paper antigravetat, l'Anell amb cable retràctil, el Fes atrapa-ho tot i les Rèpliques humanes deshidratades activables amb aigua.

13:13 EspieZ! Nova generació - Operació Tretze de la mala sort
tancar

Operació Tretze de la mala sort

Un fenomen molt estrany està afectant tots els adolescents multimilionaris del planeta, que s'estan convertint en mutants. El més curiós del cas és que tots estan a punt de complir 13 anys! Material específic per a la missió 176: l'Anell guarda-roba virtual, el Fil enganxós WOOHP i la Pilota bomba de plutoni.

13:40 Un drama total, acció! - El tren de les tres i deu
tancar

El tren de les tres i deu

Aprofitant que fa una calor insuportable, aquesta setmana els nostres concursants se'n van cap a l'oest per afrontar reptes encara més salvatges. Primer, la prova de muntar, i despré, el duel... a mort?! Els capitans hauran de triar un cowboy o una cowgirl disposats a deixar la vida al plató. Però, vols dir que és legal, això?! Per cert, avui hi ha un altre expulsat. I no diries mai qui és!

14:01 Un drama total, acció! - El plató - En Trent és un bon noi
tancar

El plató - En Trent és un bon noi

En Geoff i la Bridgette, els dos primers expulsats de l'edició d'aquest any d'"Un drama total, acció!", ja tenen programa propi! Avui, al costat de l'Izzy i d'en Trent, els altres dos eliminats, trauran els drapets bruts dels concursants que encara tenen possibilitats d'endur-se el milió de dòlars. Avui se sabrà tot... i més! No t'ho perdis!

14:27 Fanboy i Chum Chum - Jo, Fanbot / El Refri, el monstre gelat
tancar

Jo, Fanbot / El Refri, el monstre gelat

En Fanboy està desesperat perquè té un examen important! I com que no les té totes per aprovar, decideix intercanviar-se el cervell amb un robot. Però quin cervell hauria de fer l'examen? Durant una onada de calor de l'estiu, els dos amics descobreixen que la màquina dels Fresqui Frigi Fred s'ha quedat seca. Dependrà d'en Fanboy i en Chum Chum que el Refri, el monstre gelat, es recuperi...

14:48 Fanboy i Chum Chum - Ximplets pel Ximpa Ximple / Qui té un porc té un tresor
tancar

Ximplets pel Ximpa Ximple / Qui té un porc té un tresor

En Fanboy i en Chum Chum xerren animosament mentre fan cua per comprar entrades per al cinema. Però en Boog hi arriba i ho espatlla tot... En Fanboy i en Chum Chum tindràn cura del Tresor, el porquet mascota de la classe, durant tota una setmana. Però tenir-lo a casa serà bastant complicat...

15:15 Gat i gos - Fugida de les profunditats
15:37 Gat i gos - Armats i perillosos
16:04 Espies de veritat: la pel·lícula - Espies de veritat: la pel·lícula
17:25 mic 3
17:25 Bob, el manetes - El golut i la muntanya russa
17:36 La Lua i el món - Arbre va !
17:38 La Lua i el món - Pomes voladores
17:44 En Thomas i els seus amics - Els embolics d'en Thomas
17:57 L'hora del Timmy - El Timmy se'n va de safari
18:12 La cuina dels titelles - La Ventafocs
tancar

La Ventafocs

La Ventafocs no ha pogut vestir-se per a l'ocasió i amb un vestit vell no vol sortir a la televisió. El Cuiner hi troba la solució. Fa disfressar l'Ajudant de fada perquè amb la seva vareta màgica pugui fer un encanteri i donar-li un vestit nou. La Ventafocs ens ensenya a fer un pastís de carbassa, però l'Ajudant creu que la carbassa només serveix per fer sopes.

18:33 La Supermots - la mà de l'Invisi-Billy
tancar

la mà de l'Invisi-Billy

En Mà Esquerra i l'Invisi-Billy han decidit unir-se per convertir-se en els superdolents més malvats de la ciutat. El problema és que tot el mèrit se l'endú en Mà Esquerra, i l'Invisi-Billy en comença a estar una mica gelós. Ara només falta que aparegui... la Supermots! Avui aprendràs què volen dir les paraules "reconeixement" i "ocultar-se"!

18:45 La Supermots - La ciutat dels aniversaris
tancar

La ciutat dels aniversaris

El senyor Peixgròs acaba d'inaugurar la botiga "Cada dia és una festa d'aniversari", i amb el seu aparell de control mental fa creure a tots els pares que cada dia és l'aniversari dels seus fills. Només li faltava això, a la Nena dels Aniversaris! Ja es pot anar preparant, la Supermots! Avui aprendràs què volen dir les paraules "imitar" i "sarau"!

19:01 El xou de l'Scooby-Doo - El monstre de la lluna
tancar

El monstre de la lluna

L'Scooby-Doo i companyia són a la Xina, al palau de la ciutat de Rampoo. Allà hi han conegut en Kim, un noi que està a punt d'heretar una fortuna d'un valor incalculable. Una fortuna que ve amb el Monstre de la Lluna, que, segons la llegenda, si t'atrapa a la seva ombra, et converteixes en una estàtua de pedra. Un altre misteri ple d'enigmes...

19:22 El xou de l'Scooby-Doo - El monstre del jardí botànic
tancar

El monstre del jardí botànic

La visita al Jardí Botànic del professor Green, un gran amic de tota la colla, aviat es convertirà en un malson quan l'Scooby i companyia descobreixin que entre arbres centenaris i plantes tropicals hi volta un monstre amb cara de molt pocs amics. Compte, que s'acosta la mantis religiosa de tres metres d'alçada!

19:46 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

20:08 Els pingüins de Madagascar - Cançó de bressol per a pingúins / Un boà de boa
20:34 Els pingüins de Madagascar - La fúria del cangur / Rata infiltrada
tancar

La fúria del cangur / Rata infiltrada

Aquesta nit, en lloc d'instrucció, toca "nit de jocs"! La pega és que el Capità ha proposat de jugar a la "patata calenta", però amb una bomba de veritat! Al final, el que hi sortirà perdent és en Leonard, que acabarà a la gàbia d'en Joey, el cangur... Que no li passi res! Per cert, qui farà d'agent infiltrat per descobrir quina una en tramen les rates? En Mort?

21:01 Tom i Jerry - El diari d'en jerry
21:08 Tom i Jerry - Quina son tinc!
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - Conill congelat
21:21 Tom i Jerry - És perillós caçar un ratolí
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Apila la pila
06:04 La Lua i el món - Quin llop més brut
06:07 Megaminimals - Juguem a pirates
06:13 Megaminimals - El mural
06:19 Zoomix
06:22 Zoomix
06:25 Zoomix
06:29 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Els pares han decidit que en Timmy ja té edat per anar a la classe dels grans del Pallasso Setciències. En Timmy, en canvi, ha decidit que vol tornar a ser un bebè perquè no l'estomaqui en Francis. Però sent un bebè no pot demanar que el tornin a convertir en un nen de 10 anys! I si no ho fa, es quedarà tancat tota la vida a l'Escola de Vacances Iupi-ià! Quin malson!

06:40 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Tip que tothom li digui que sempre s'equivoca, en Timmy ha desitjat que, a partir d'ara, quan parli amb la gent, ell tingui sempre la raó. D'entrada, va tot com una seda, fins que arriba el dia que diu una frase que potser li canviarà la vida: "No tinc padrins màgics." En Cosmo i la Wanda han desaparegut com per art de màgia... i possiblement no tornaran mai més!

06:51 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Tip que li faci la vida impossible, en Timmy per fi ha desitjat que la Vicky sigui una bona noia. El problema és que ara la seva maldat anirà a parar a alguna banda. Les víctimes escollides per l'Escarabat Maligne són el pare i la senyora Plastamax, la directora de l'escola! I el seu objectiu és la destrucció de tot el planeta! Com els aturaran?!

Progrmació BD ....
21:32 Bola de Drac Z Kai - La superació dels límits de superguerrer de l'espai ! La sala de l'esperit del temps !
21:56 L'un per l'altre - Renovar-se o morir
tancar

Renovar-se o morir

La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.

22:34 Pel·lícula - Street Fighter: la llegenda
tancar

Street Fighter: la llegenda

Quan era només una nena, Chun-Li va ser testimoni del segrest del seu pare. Deu anys més tard rep la vista de Gen, un antic delinqüent que ara es dedica a defensar els més dèbils. Gen li explica que el seu pare es troba en mans de Bison, un criminal molt perillós, i l'entrenarà perquè pugui enfrontar-se amb Bison i rescatar el seu pare.

00:09 Misfits - T1E2
tancar

T1E2

Els dies des que va aparèixer la tempesta van passant i nous personatges afectats per aquell estrany succés van apareixent a la vida dels nois de "Misfits". Un home que es torna gos, una senyora gran que es torna jove... qualsevol cosa que algú es pugui imaginar.

01:00 Farscape - Possibilitats infinites (i): les normes de dèdal
tancar

Possibilitats infinites (i): les normes de dèdal

Crichton s'enfronta amb la ira dels antics quan una espècie molt perillosa amenaça de desvelar el secret dels túnels espacials.

01:46 One piece - Galley la company. El gran moll 1
tancar

Galley la company. El gran moll 1

Després d'alguns maldecaps, els pirates aconsegueixen recuperar els diners i, en Ruffy, la Nami i l'Usopp visiten el gran moll de l'empresa Galley La Company. Els impressiona la seva grandiositat i la popularitat de l'Iceburg, però mentre l'Usopp admira un canó, els homes de la família Franky l'ataquen. Un dels desballestadors que treballen a les drassanes troba les dues maletes i les torna a en Ruffy i la Nami, però l'Usopp... ha desaparegut!

02:11 Vinagre
02:32 L'un per l'altre - Renovar-se o morir
tancar

Renovar-se o morir

La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.

03:10 Misfits - T1E2
tancar

T1E2

Els dies des que va aparèixer la tempesta van passant i nous personatges afectats per aquell estrany succés van apareixent a la vida dels nois de "Misfits". Un home que es torna gos, una senyora gran que es torna jove... qualsevol cosa que algú es pugui imaginar.

04:01 L'un per l'altre - Renovar-se o morir
tancar

Renovar-se o morir

La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.

04:35 Misfits - T1E2
tancar

T1E2

Els dies des que va aparèixer la tempesta van passant i nous personatges afectats per aquell estrany succés van apareixent a la vida dels nois de "Misfits". Un home que es torna gos, una senyora gran que es torna jove... qualsevol cosa que algú es pugui imaginar.

05:22 Imp - Txatis
05:23 Imp - L'horòscop
05:27 L'un per l'altre - Renovar-se o morir
tancar

Renovar-se o morir

La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.