Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:30 Planetari
10:30 Cultures vives - Interpretar el kutiyattam amb el mestre
11:22 Paradisos asiàtics - Krabi
12:40 Temps d'aventura - Escaladors i castells
13:10 Sheena - Foc amic
14:00 Just for laughs
14:20 Tot un món - Sikh i català
tancar

Sikh i català

És difícil trobar-se amb Gagandeep Singh i no fixar-se en el turbant i la barba. Són dues de les característiques dels sikhs, ja que, seguint els preceptes de la seva religió, no es tallen els cabells, i per això els porten recollits amb un turbant. Coneixerem més detalls de la religió sikh i assistirem a una pregària a la Gurdwara, el seu centre de culte. Ens hi porta en Gagandeep, portaveu de la comunitat sikh a Catalunya, que treballa de mediador intercultural per a alguns ajuntaments, com el de Badalona, on viu des que va marxar de l'Índia, fa quatre anys. El sentirem parlar en panjabi, la llengua d'uns 100 milions de persones de la regió del Panjab, actualment dividida entre l'Índia i el Pakistan.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Zona zàping
16:10 Automobilisme - Qualificació G. P. del Brasil
18:20 Pel·lícula - Elizabeth: l'edat d'or
tancar

Elizabeth: l'edat d'or

La reina Isabel I d'Anglaterra ha d'enfrontar-se a una traïció en el si de la seva pròpia família i també amb el poderós rei espanyol Felip II, que està decidit a restaurar el catolicisme a Anglaterra amb l'ajuda del seu exèrcit.

20:10 Segrestat - Cap. 11 El motí
tancar

Cap. 11 El motí

Knapp i Conrad descobreixen el paper de Prince en el segrest mentre la conspiració es comença a posar d'acord pel que fa als diners.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Getafe - F. C. Barcelona
23:55 El vestidor - El vestidor
00:45 Pel·lícula - Waz
tancar

Waz

Eddie Argo i Helen O'Mara són dos policies que han de resoldre el cas d'una sèrie de crims espantosos. A les víctimes se les obliga a triar entre morir assassinades amb molt de patiment o bé que mori algun dels seus éssers estimats.

02:20 El partit - Getafe - F. C. Barcelona
04:25 Jazz a l'estudi - Diego Amador
05:24 Jazz a l'estudi - Jordi Rossy
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Hoi An, el port històric. El Vietnam
07:15 L'audiovisual als Països Catalans: El món dels pioners - L'audiovisual als Països Catalans: El món dels pioners
tancar

L'audiovisual als Països Catalans: El món dels pioners

L'època compresa entre 1906 i 1913 és un període de noms propis, de veritables pioners: Fructuós Gelabert, Ricard i Ramon de Baños, Albert Marro, Joan M.Codina i Segundo de Chomón a Barcelona, Àngel Garcia Cardona a València, Josep Truyol a Mallorca, entre altres.

07:45 L'audiovisual als Països Catalans: L'època daurada del cinema mut - L'audiovisual als Països Catalans: L'època daurada del cinem
tancar

L'audiovisual als Països Catalans: L'època daurada del cinem

L'any 1914 esclata la I Guerra Mundial i la producció cinematogràfica de les potències europees experimenta una gran davallada. Per contra, la indústria fílmica dels Països Catalans, pertanyents a un estat no bel·ligerant, rep un fort impuls, sobretot a Barcelona. Aquest documental recull fragments dels films més destacats que es conserven del que s'ha anomenat l'època daurada del nostre cinema mut.

08:15 Jazz - El nostre llenguatge
tancar

El nostre llenguatge

1924-1929 Mentre la borsa continua pujant vertiginosament, el jazz és pertot arreu. Solistes i cantants acaparen el centre d'atenció: Bessie Smith, "l'emperadriu del blues", les seves cançons ajuden els empresaris negres a crear una nova indústria discogràfica; Bix Beiderbecke, la primera gran estrella del jazz blanca, i Benny Goodman, a qui el jazz ofereix una via d'escapament del gueto jueu i una oportunitat per aconseguir els seus somnis. A Nova York, Duke Ellington se'n va cap al local nocturn més famós de Harlem, el Cotton Club. Aconsegueix l'oportunitat de la seva vida quan la ràdio porta la seva música a les llars d'arreu del país i el condueix a la fama nacional. Louis Armstrong, per la seva part, combina l'art dels solistes i vocalistes per crear l'"scat singing" i traça, aleshores, el futur del jazz en una sèrie de gravacions en grups reduïts que es culmina en la seva obra mestra, "West End Blues".

09:15 De prop - MEE AND THE BEES
tancar

MEE AND THE BEES

L'Ester, l'Eli i la Vero, juntament amb en Carlos han construït una de les propostes més interessants sorgides del circuit de petits locals i bars musicals de Barcelona. S'han fet un lloc en el panorama musical gràcies a les seves actuacions en directe pels festivals de casa nostra i de la resta de l'estat. Crescudes en el rock anglosaxó, utilitzen l'anglès sense oblidar el lloc on pertanyen. La veu de l'Ester sorprendrà més d'un que no les conegui i la frescor i immediatesa del seu discurs musical seduirà, de bon segur, aquells que busquen nous colors en la musicalitat de casa nostra.

10:00 Rodasons - + info
tancar

+ info

QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES i convidats: "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo" (1a part) "Lo carrilet de la cava" és un dels temes més populars de les Terres de l'Ebre, que ens serveix per endinsar-nos en el món creatiu del seu compositor, Josep Bo. Gemma Bo, Elena Fabra i Artur Gaya (Quico el Cèlio) són els autors del llibre "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo", que va acompanyat d'un CD en què diversos grups i solistes ebrencs i d'altres llocs interpreten el repertori de l'autor de Deltebre, que malauradament va morir unes quantes setmanes després del concert de presentació del llibre i el disc al CAT de Barcelona, el 4 de març, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius, del qual avui us oferim la primera part. A més dels Quicos, intervenen en l'espectacle: La Carrau, Pep Gimeno "Botifarra", Pepet i Marieta, Montse Castellà, Andreu Rifé, Josep Maria Bonet i Juno. QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES i convidats: "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo" CAT (Barcelona), 4 de març del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius Primera part 1.- Montse Castellà: "Una mica d'història" 2.- Juno: "A vegades" 3.- Andreu Rifé: "La carretera del córrer" Formació: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, La Carrau, Pep Gimeno "Botifarra", Pepet i Marieta, Andreu Rifé, Josep Maria Bonet, Montse Castellà, Juno i Juana Maria Bo

10:25 Nydia - Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique
tancar

Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique

Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique Bagaria Aquesta setmana es presenta al teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet l'espectacle "Jehanne", basat en la figura de Joana d'Arc. Un espectacle que ha nascut en el si del Sinergy Dance Project, un projecte singular encapçalat pel director escènic Hansel Cereza i Gina Rigola. L'espectacle, a més d'unir sobre l'escenari el ballet clàssic espanyol i el neoclàssic, és un trampolí per a ballarins recentment titulats. El projecte serà itinerant. "Jehanne" és un guió de Hansel Cereza amb coreografia de Ricardo Franco i Lola Greco i música de Salvador Niebla. Els dos únics pianistes catalans que han guanyat el premi Maria Canals, Leonora Milà i Enrique Bagaria, es troben en un projecte discogràfic comú, en què Bagaria interpreta obres de Leonora Milà. Els hem conegut de prop.

10:50 Nydia - SWINGING TENORA: el prestigiós jazzman britànic Tim Garland compon una obra per
tancar

SWINGING TENORA: el prestigiós jazzman britànic Tim Garland compon una obra per

SWINGING TENORA: el prestigiós jazzman britànic Tim Garland compon una obra per a cobla El compositor i saxofonista britànic Tim Garland acaba d'estrenar en el marc del Memorial Joaquim Serra "Fanfare and fantasy for Catalonia", una magnífica peça per a cobla i percussió. Garland és un reconegut saxofonista de jazz londinenc que també compon peces orquestrals per a la BBC i que va guanyar un premi Grammy pels arranjaments que va fer per a Chic Corea al disc "The New Crystal Silence". La primera vegada que va sentit una cobla a l'Escola Superior de Música de Catalunya va quedar impressionat per aquells sons que estava descobrint i de seguida va voler incloure una tenora en una de les seves composicions. L'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, amb l'assessorament de Músics per la Cobla, hi va contactar per proposar-li que escrivís una peça per a cobla que s'estrenaria durant el Memorial Joaquim Serra. Tim Garland és un compositor eclèctic a qui li agrada prendre com a base la música tradicional per escriure composicions contemporànies tant per a orquestra com per a les seves dues formacions de jazz. I creu que un compositor que beu de la tradició s'ha "d'enamorar genuïnament de cada aspecte de la música, perquè no acabi sent tot superficial". Això, precisament, és el que li ha passat amb els instruments de cobla. El reportatge SWINGING TENORA viatja al cor d'aquesta hibridació. Troba Tim Garland en plena preparació d'un disc als històrics estudis Livingstone de Londres. Coneixem la seva banda de jazz-fusió Lighthouse trio i seguim Garland fins a casa, on el veiem treballar sobre el piano en la composició per a cobla que prepara per al Memorial Joaquim Serra. El nostre guia particular en aquest procés de naixement d'una composició és Josep Maria Serracant, de l'associació Musics per la Cobla, un gran coneixedor de les composicions per a aquesta formació catalana, compositor i un apassionat de la música que ajudarà Garland a entendre a quins instruments s'està enfrontant. Serà capaç d'enamorar-se de la tenora, aquest compositor britànic? Com rebrà el públic català una peça per a cobla pensada des de Londres? I en Josep Maria Serracant serà capaç de transmetre-li a Tim Garland tot el pes cultural de la cobla a Catalunya? Les respostes a aquestes preguntes i molt més les trobarem a Swinging Tenora.

11:15 Quarts de nou - Diada dels Castellers de Gràcia
tancar

Diada dels Castellers de Gràcia

La diada dels Castellers de la Vila de Gràcia reuneix 4 colles castelleres, la majoria de les quals tancaran temporada, i que, per tant, intenten els seus millors castells: els Castellers de Barcelona; els del Poble- Sec; els Xics de Granollers; i la colla amfitriona, la de la Vila de Gràcia. "Quarts de Nou" inclou també una entrevista amb l'actor David Bagés, un dels protagonistes de la sèrie de TV3 "La Riera", que juntament amb el seu fill és casteller de Gràcia. També es fa ressò de l'estrena d'"Enxaneta" la pel·lícula en 3D produïda per TV3.

11:40 Catalunya salvatge - L'empremta volcànica
12:05 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana, en Tomàs Molina us proposa una sèrie de reportatges. La reportera Cori Calero visita la comarca del Berguedà, on l'Associació de la Defensa de la Flora i Fauna Autoctona, l'ADEFA, es dedica a la lluita per la supervivència del cranc de riu autòcton. A més, la reportera Mireia Segú se'n va cap a terres gironines per explicar-nos què s'està fent per la recuperació de l'aigua de pluja. El naturalista Martí Boada ens porta a fer una llarga passejada per un lloc força recòndit: la serra d'Ancosa, a l'Alt Camp i, finalment, el popular Joan Pera i l'home del temps Dani Ramírez se'n van d'excursió fins al Parc Natural del Montseny.

12:30 GR Pirineus - Món pintoresc
tancar

Món pintoresc

En el novè gran recorregut, el Marc de las Heras anirà de Castellfollit de la Roca a Beget, és a dir, de la Garrotxa al Ripollès. En total, uns 65 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en ruc. En Marc sortirà d'un poble realment singular per anar a Sant Joan les Fonts, un lloc farcit de bruixes! Després, en Marc travessarà la Vall de Bianya i, al llom d'un ruc català, arribarà a Sant Pau de Segúries, per tornar a agafar el cotxe després fins a Camprodon, on farà nit. L'endemà, a Llanars, el Marc farà de cowboy! Tot seguit enfilarà el camí cap a Vilallonga de Ter per aprendre a plantar la famosa trumfa de la vall; i acabarà passant per Rocabruna i Beget, l'últim destí de la ruta i un dels pobles més pintorescos de tot el Pirineu, on farà i es cruspirà un espectacular estofat de poltre amb trumfes!!

13:00 Thalassa - - L¿ODISSEA DEL DESERT/- UN MAR DE VINYES
tancar

- L¿ODISSEA DEL DESERT/- UN MAR DE VINYES

L'ODISSEA DEL DESERT A les ribes del golf d'Aden, a la costa iemenita, arriben sempre els emigrants que intenten fugir de Somàlia o d'Etiòpia. I aquí, encara ara, també n'hi ha molts que hi moren. Són homes i dones que arrisquen la vida per fugir de la guerra i de la misèria. Cent trenta persones s'embarquen en un vaixell de deu metres de llargada. Durant tota la travessia els peguen i els intimiden perquè no es moguin... Un reporter de Thalassa va aconseguir compartir el patiment dels refugiats durant el seu viatge. Però els que feien el transport els van tirar a l'aigua, a la vora de la costa iemenita. Tres anys més tard va tornar al mateix lloc per esbrinar què passa amb aquests refugiats. Què se'n fa, on van a parar, un cop els camions els han tret de la platja? Què se'n fa, de les cinquanta mil persones -segons xifres de l'ONU- que cada any arriben, encara ara, a aquestes costes? UN MAR DE VINYES En Didier Soto és un somiador. Als anys 70, el mar li va despertar un somni de llibertat que el va empènyer a engegar un projecte en la construcció de vaixells per descobrir món i crear així la possibilitat de viure d'una altra manera. I va ser el mateix mar que el va portar a descobrir el cap de Creus, un paisatge verge, salvatge i tel·lúric que el va captivar de tal manera que va decidir quedar-s'hi. Avui, després de vint anys, continua sent un somiador incansable que ha aconseguit reconquerir un tros de terra vora el mar, replantant les vinyes que un temps van fer créixer els mateixos pescadors. El seu vi, fruit de la riquesa d'aquestes terres dominades per la tramuntana, exporta avui arreu del món l'essència d'aquest paisatge dins d'una ampolla.

13:45 Thalassa - Xico: la memoria de Sa Riera
tancar

Xico: la memoria de Sa Riera

Descobrim la història de la cala Sa Riera, a Begur, amb la família Florian. Tot un llegat de pescadors que, generació rere generació, han transmès i practicat l'ofici. En Xico, el més veterà, ens recupera la pesca en temps del rem i la vela. I en Francesc, el seu nét, ens ensenya l'art de la pesca del sonso. Els temps canvien, però no pas la manera d'entendre la pesca ni, en definitiva, el món, per a aquesta família que ha treballat en aquesta cala durant quatre generacions.

14:05 TR3S C
14:20 La Roma secreta
15:15 Lonely Planet: el millor d'Àsia - Àsia creativa
15:45 Cronos - Divisió
tancar

Divisió

Tercer capítol de la sèrie de documental sobre la història dels Estats Units, des dels primers colonitzadors fins a la creació de la superpotència.

16:45 Segle XX - L'ombra de Dràcula: la veritable història de la revolució ru
17:45 Els 60 animals més perillosos del món - Namibia
18:15 Vida al cobricel de la selva
19:10 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

En aquest "Bestiari" s'enfunden el neoprè,abandonen terra ferma i es submergeixen en les profunditats marines per celebrar l'aniversari d'un apassionat del submarinisme: l'actor i escriptor Roger Coma. Pugen també a la superfície per passar el dia navegant en un veler. Allà els visitaran: Joel Joan, un director que diu el que pensa; Gerard Guix, un escriptor seriós amb molt sentit de l'humor; Alícia Rosselló, reivindica el retorn del ganxet; Jordi Farrés, tot un artista fent galetes; i un bon amic del Roger: l'actor Fèlix Pons.

19:40 Singulars - Pedro Olalla: Diguem no!
tancar

Pedro Olalla: Diguem no!

"Singulars" entrevista a Pedro Olalla, filòleg, helenista i actualment professor a la Universitat d'Atenes. Olalla ha traduït els clàssics grecs, és escriptor, fotògraf i cineasta, un humanista modern. Fa 17 anys que viu a Grècia, és un apassionat de la cultura d'aquell país, i precisament per això viu amb ràbia i indignació la greu situació que els toca viure als ciutadans grecs per l'impacte de la crisi financera i les mesures imposades des de Brussel·les.

20:20 Parlament
20:45 Tot un món
20:55 Blog Europa
21:15 Generació Digital - Superherois
tancar

Superherois

Repassarem els herois de carn i ossos, els superherois i els seus respectius enemics amb la companyia d'Araceli Segarra. També podrem gaudir d'autèntics professionals del Snow fent increïbles salts per neu verge en el documental The Art of Flight, conèixer un superheroi de la biciclet, el s Danny Macaskill que ens mostrarà com aguanta l'equilibri amb qualsevol element d'una antiga ferreria de trens o l'home ocell. Coneixerem també la feina de Koomic, una de les empreses tecnològiques catalanes que treballen amb tablets. Per últim a l'actualitat parlarem de The King of Fighters, d'Smart City Expo and World Congress i del Profesor Layton.

21:40 Loto 6/49
21:45 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a "Cinema 3": - Hem parlat amb David Cronenberg i amb el seu Sigmund Freud, interpretat per Viggo Mortensen, per saber tots els detalls sobre "Un método peligroso" que s'estrena aquest cap de setmana. - Antonio Banderas és un altre dels protagonistes de la setmana, ja que posa veu a "El gat amb botes", la nova pel·lícula d'animació de la Dreamworks. -Ens acostem també al documental de la mà de dos directors interessants: Mercedes Álvarez, autora de "Mercado de futuros" i Santiago Zannou autor de "La puerta de No Retorno". - Entrevistem el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, amb motiu del tancament de l'actual centre, que es traslladarà al Raval a partir de l'1 de desembre. - En la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de les germanes més enfrontades de la història del cinema: Olivia de Havilland i Joan Fontaine. - I hem fet una incursió en la presentació d'"Amanecer" per saber què en pensen les fans de la nova pel·lícula de la saga Crepuscle.

22:15 Sala 33 - Son & Moon: diari d'un astronauta
tancar

Son & Moon: diari d'un astronauta

"SON & MOON: DIARI D'UN ASTRONAUTA" (2009), un llargmetratge documental produït per Bausan Films S.L, Media Producciones S.L. i Pentagrama Films, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya S.A. Un relat humà, narrat en primer persona per el seu protagonista, el Comandant Michael López-Alegría, sobre les dificultats per a mantenir els llaços amb el seu fill de set anys, durant la missió 14, al llarg de set mesos i a una distància de 400 quilòmetres de la Terra. "Son & Moon" s'apropa al món espacial des d'una òptica insòlita, combinant imatges espectaculars amb converses privades entre un pare i el seu fill a través d'una simple webcam. S'entrellaça lo més extraordinari amb el més quotidià, aconseguint apropar la figura dels herois espacials a la dels espectadors terrestres. Director: Manuel Huerga Guionistes: Quique Barberá, Manuel Huerga i Jordi Gasull Productors: Loris Omedes i Jaume Roures Productors Executius: José Ibáñez, Javier Méndez, Jordi Gasul So: Daniel de Zayas Muntatge: Manuel Huerga Musica original: Micka Luna Filmada a: International Space Station, Houston (USA), Moscow i Star City (Rússia) Baikonur (Kazahistán)

23:47 Sala 33 - The astronaut of the roof
00:35 Filmoteca 33 - Conte d'hiver (v.o.s.)
tancar

Conte d'hiver (v.o.s.)

Félicie i Charles tenen un apassionat afer d'estiu, però, a causa d'una confusió amb les adreces, perden el contacte. Al cap de cinc anys, per Nadal, Félicie viu a París amb la seva mare i la seva nena, nascuda de la relació amb Charles. Félicie té relació amb dos homes, però no s'hi vol comprometre, perquè no pot oblidar Charles.

02:25 Viatge a un món desconegut - Els guerrers dels núvols
03:10 Els bruixots de Vanuatu - Els bruixots de Vanuatu
tancar

Els bruixots de Vanuatu

A les illes volcàniques de Vanuatu, al Pacífic Sud, la gent creu en la màgia i ningú no en qüestiona el poder. Els mags de Vanuatu són temuts i respectats. Viuen aïllats dels altres habitants de les illes i tenen el poder de comunicar-se amb la naturalesa i protegir la gent dels esperits del mar i del bosc. En aquest documental seguirem dos homes que apel·len a la màgia per poder superar proves molt difícils.

04:00 Lonely Planet: el millor d'Àsia - Àsia creativa
04:30 Rodasons - + info
tancar

+ info

QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES i convidats: "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo" (1a part) "Lo carrilet de la cava" és un dels temes més populars de les Terres de l'Ebre, que ens serveix per endinsar-nos en el món creatiu del seu compositor, Josep Bo. Gemma Bo, Elena Fabra i Artur Gaya (Quico el Cèlio) són els autors del llibre "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo", que va acompanyat d'un CD en què diversos grups i solistes ebrencs i d'altres llocs interpreten el repertori de l'autor de Deltebre, que malauradament va morir unes quantes setmanes després del concert de presentació del llibre i el disc al CAT de Barcelona, el 4 de març, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius, del qual avui us oferim la primera part. A més dels Quicos, intervenen en l'espectacle: La Carrau, Pep Gimeno "Botifarra", Pepet i Marieta, Montse Castellà, Andreu Rifé, Josep Maria Bonet i Juno. QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES i convidats: "Lo carrilet de la cava i les cançons de Josep Bo" CAT (Barcelona), 4 de març del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius Primera part 1.- Montse Castellà: "Una mica d'història" 2.- Juno: "A vegades" 3.- Andreu Rifé: "La carretera del córrer" Formació: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, La Carrau, Pep Gimeno "Botifarra", Pepet i Marieta, Andreu Rifé, Josep Maria Bonet, Montse Castellà, Juno i Juana Maria Bo

04:55 Nydia - Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique
tancar

Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique

Sinergy Dance Project & Dos pianistes, dues generacions: Leonora Milà i Enrique Bagaria Aquesta setmana es presenta al teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet l'espectacle "Jehanne", basat en la figura de Joana d'Arc. Un espectacle que ha nascut en el si del Sinergy Dance Project, un projecte singular encapçalat pel director escènic Hansel Cereza i Gina Rigola. L'espectacle, a més d'unir sobre l'escenari el ballet clàssic espanyol i el neoclàssic, és un trampolí per a ballarins recentment titulats. El projecte serà itinerant. "Jehanne" és un guió de Hansel Cereza amb coreografia de Ricardo Franco i Lola Greco i música de Salvador Niebla. Els dos únics pianistes catalans que han guanyat el premi Maria Canals, Leonora Milà i Enrique Bagaria, es troben en un projecte discogràfic comú, en què Bagaria interpreta obres de Leonora Milà. Els hem conegut de prop.

05:20 Parlament
05:45 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans
06:10 Els límits del temps - Els límits del temps
tancar

Els límits del temps

Som capaços de percebre el temps en segons, la durada d'un batec del cor. Però no som capaços d'imaginar-nos esdeveniments que duren dies o anys ni som conscients de l'existència de partícules que només duren una mil milionèsima part de segon. Combinant animacions digitalitzades, imatges en temps real i els avanços tecnològics més moderns, aquest programa ens ofereix una visió completament nova del món i de l'univers.

Progrmació BD ....
07:15 Inspector Gadget - Compte enrere
07:40 Rovelló - Amos i gossos
tancar

Amos i gossos

Normalment els gossos fan cas dels seus amos. Avui la cosa canviarà. En Rovelló s'enfadarà amb en Llisot i decidirà no tornar-li a fer cas mai més. A en Llisot no li farà cap gràcia, això, i voldrà demostrar qui és el que mana.

08:10 Les Tres Bessones - Pinotxo
tancar

Pinotxo

La Bruixa Avorrida pensa totes les situacions possibles per evitar que Pinotxo expliqui mentides. Finalment, l'envia als Estats Units, però les bessones ho descobreixen i amb la col·laboració d'en Gepetto aniran a salvar-lo a bord d'una barca de motor.

08:34 Les Tres Bessones - La bella dorment
tancar

La bella dorment

Aquesta vegada, les tres bessones hauran de trobar el príncep que desperti la princesa encantada. Finalment, aconseguiran trobar-lo i aquest despertarà la Bella Dorment. Un cop desaparegut l'encanteri, les tres nenes seran convidades per la mateixa Cort a assistir al casament.

09:00 mic 3
09:00 Bon dia, amic Mic
09:10 Els cap de drap - Les fotos divertides d'en Milo
09:15 Bob, el manetes - El tresor del Pessic
09:30 Doraemon: Animal Planet - Doraemon: Animal Planet
11:15 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

11:35 Els pingüins de Madagascar - La venjança del doctor Bufanàs
tancar

La venjança del doctor Bufanàs

Encara que sembli increïble, acaba de tornar l'arxienemic dels Pingüins de Madagascar, el doctor Bufanàs, i aquesta vegada amb ganes de venjança. Feia mesos que els espiava amb una supertecnologia d'avantguarda d'últim model i per fi ha trobat el seu taló d'Aquil·les. Ha capturat el rei Julien! I l'han de rescatar abans que en Bufanàs destrueixi tot el planeta!

12:00 Martin Mystery - El retorn de la vampira
tancar

El retorn de la vampira

Els nostres herois són a París per investigar un seguit d'incidents que tenen la ciutat amb l'ai al cor. La responsable n'és l'única supervivent del clan dels vampirs, una vampir que ha atacat en Martin i l'ha convertit en l'única persona que pot refer la seva nissaga. La Diana i en Java s'hauran d'enfrontar al seu company d'aventures.

12:22 Martin Mystery - El fantasma de Blackwater
tancar

El fantasma de Blackwater

La M.O.M. ha enviat els nostres herois a investigar els fenòmens que han fet fugir tots els clients d'un parador de muntanya prop del Mont Hood, a Oregon. Resulta que l'esperit de l'antic propietari del parador, un fantasma esfereïdor, està decidit a recuperar el que, per dret, li pertany. Per fer-ho, d'entrada, ha posseït la Diana...

12:50 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Sagrada Família de Barcelona contra l'Escola Sant Vicenç de Mollet.

13:20 L'internat del forat negre - tecnologia
13:50 Noies enamorades - Cap. 22 L'experiment
tancar

Cap. 22 L'experiment

L'Ellie, la Nadine i la Magda tenen clar que són tres supervivents patètiques d'unes relacions fracassades. Per això han decidit que ha arribat l'hora de fer un experiment: passar del 'rotllo nòvio' i comprovar si els nois i les noies poden ser amics i prou. Ben mirat, no pot pas ser tan difícil. El conillet d'Índies serà en Darius, el nou alumne americà. Se'n sortiran?!

14:20 Espies de veritat - Les metamorfosis
tancar

Les metamorfosis

En Tim Scam té la venjança molt ben planificada. Encara no ha paït que les espies el tanquessin a la presó, per això ha construït un robot capaç d'adoptar la forma humana que desitja. Què passa quan els teus millors amics es converteixen en els teus pitjors enemics?

14:45 Espies de veritat - El cafè hipnotitzador
tancar

El cafè hipnotitzador

Das Coffeehaus, una nova cadena de cafeteries, acaba d'obrir portes i, d'un dia per l'altre, s'ha convertit en el local de moda. El secret és la Cafetera Elèctrica Nou Mil, una màquina que submergeix els clients en un bany de cafè i els deixa literalment "enganxats". Ni la Sam, no se n'escaparà!

15:00 La Família del Super3 Extra
15:30 El xou de Tom i Jerry - Els aprenents de bruixot / No et moguis! / Supercapa, el superheroi
15:55 Bugs Bunny i els seus amics - El conill i la mongetera
16:01 Bugs Bunny i els seus amics - Conill embruixat
16:10 Bugs Bunny i els seus amics - Regala'm un ratolií
16:16 Bugs Bunny i els seus amics - D'acampada a Júpiter
16:30 Els Tom i Jerry petits - Gat a fons / Por de volar / El ratolí recluta
16:50 Els Extra-Ordinaris - La tireta
16:57 Els Extra-Ordinaris - La bicicleta
17:00 Léonard - El majordomàtic
tancar

El majordomàtic

En Léonard s'acaba d'inventar el Majordomàtic, un robot multiusos programat per fer tota mena de feines de la casa. En Basile serà l'encarregat de donar-li les ordres, i el Majordomàtic de fer les destrosses! Potser s'hauria de reprogramar! Però, què passa si és el robot el que dóna les ordres?! El que haurà d'obeir és en Basile..., i el tracte no era pas aquest!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La Panxona i el walkie-talkie
17:30 El carrer dels ocells - L'Escapada
17:40 Pingu - No s'hi val fer tant soroll
17:50 L'illa del far - Cant de sirenes
tancar

Cant de sirenes

La Dromi ha de marxar a una trobada de fars però deixa una ombrel·la per vigilar el Micu i la Dana que juguen a la platja. Atrets per un ocell Lira arriben a un arbre gegantí on s'enfilen perseguint-lo. No saben que els segueix un jaguar que els acorrala a dalt de l'arbre. La ombrel·la els salva i poden escapar volant. La Dromi torna i ho sap tot, és màgica.

18:00 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El Club dels Caçamonstres tenen ordres expresses del senyor Smith de vigilar una esfera i d'impedir com sigui que li passi res. El que no saben és que l'esfera conté el planeta Nebulak, que és precisament on ha anat el senyor Smith a fer de mitjancer. I que una bokoniana està convençuda que és el seu ou... i farà el que sigui per recuperar-lo!

18:22 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Que la Mimi organitzi una casament numbarià a Singletown ha sigut tota una sorpresa pel Club dels Caçamonstres. Però la sorpresa de veritat és que el nuvi és, ni més ni menys, que el senyor Fuster! Els nostres herois fins i tot comencen a sospitar que ell mateix podria ser un alienígena! O que la Mimi té unes intencions molt més perverses...

18:50 Els guerrers shaolin - Ulls de diamant
tancar

Ulls de diamant

Els nostres herois tenen permís del mestre Sanzang de sortir de Shaolin per anar a ajudar la família d'en Cheng a fer la collita. En Xin, el germà gran d'en Cheng, està enamorat d'una noia que plora un diamant cada dia i que té presonera el senyor Weishan, un personatge malvat que ja es va encarregar de fer desaparèixer els pares de la Meili quan era petita.

19:12 Els guerrers shaolin - Els ogres de Kaifeng
tancar

Els ogres de Kaifeng

Des que han aparegut els ogres a Kaifeng, la capital de Henan, tot s'ha convertit en un caos. Però, d'on han sortit, aquestes criatures tan salvatges? El governador ha tornat a demanar ajuda als guerrers shaolin, que aviat descobriran que els ogres, en realitat, són humans! A més, avui en Tang tindrà l'oportunitat de tornar a veure el seu pare, que cada cop està més distant...

19:40 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

20:00 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

20:30 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
20:37 Tom i Jerry - L'agent super-ratolí
20:43 Tom i Jerry - Hi ha un ratolí a casa
20:55 Bugs Bunny i els seus amics - El capità Barballebre
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - A la pell de la guineu
21:15 Tom i Jerry - Guerra ultramoderna
21:21 Tom i Jerry - El vell ballarí d'en tom
21:28 Tom i Jerry
06:00 La missió dels Maddigan - Cap. 10 Voladors
tancar

Cap. 10 Voladors

L'Yves ha decidit saldar deutes i casar-se amb la Maddie. La Garland està una mica amoïnada, però té altres preocupacions encara més grans. Resulta que uns nois voladors els han atacat per robar-los menjar, però també ha desaparegut el convertidor solar. Pot ser que el responsable en sigui un dels membres de la Fantasia dels Maddigan?!

06:24 La missió dels Maddigan - Cap. 11 El mirador del pelegrí
tancar

Cap. 11 El mirador del pelegrí

La Fantasia dels Maddigan han arribat al Mirador del Pelegrí i ja són molt a prop de Solis. L'Yves i la Maddie cada cop estan més units i ara la Garland s'adona que encara troba a faltar més en Ferdy. De fet, en Timon li ha donat l'oportunitat de tornar a escriure la història per recuperar el seu pare, però podria posar en perill tota la missió...

06:45 Noies enamorades - Cap. 17 No els perdono
tancar

Cap. 17 No els perdono

La cosa està malament... molt malament! Després del que va passar a la festa, l'Ellie no vol veure en Russell ni la Magda. Bé, de fet, l'única que no vol veure és la Magda. I això vol dir que pot canalitzar tot l'odi en una sola direcció... i que pot tornar amb en Russell i fer veure que no ha passat res. El que és clar és que ha d'acceptar la veritat... i això sempre costa.

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 115 Crackòvia
tancar

Cap. 115 Crackòvia

"Crackòvia" ens mostra com va escriure les seves memòries Zlatan Ibrahimovic (Bruno Oro) i en descobreix les conseqüències que tindrà aquest llibre en el futur. En un hotel de Milà, els periodistes Joaquim Maria Puyal (Pep Plaza) i Joan Maria Pou (Carlos Latre) es veuen obligats a compartir habitació. Al plató de l'Efectivament, Jordi Grau (David Olivares) es posa nerviós perquè només queden 30240 minuts per al Madrid-Barça i estrena la secció "Sí, sí... però el que interessa és el clàssic".

22:05 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"APM?", el polifacètic Arturo Valls s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el Pressing APM?. D'altra banda, es veurà com li va anar a l'Homo APM? a l'estrena d'"Amanecer". Les fans dels vampirs de poc se'l cruspeixen; es repassarà el millor de la jornada electoral de diumenge; es presentarà el tràiler de "Tiburón PP"; Justin Bieber tornarà a passar per "El Hormiguero", s'estrenarà la versió balear d'un clàssic de Tarantino, "Es Pulp Fiction"; s'acomiadarà Zapatero com es mereix; Iker Giménez entrevistarà Mariano Rajoy; hi haurà música amb una nova edició de l'Sputnik, i, com sempre, els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 35 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:40 The League of Gentlemen - Mort a Royston Vasey
23:10 Little Britain
23:35 Comedy Inc.
00:05 Plats bruts - Tinc ritme
00:30 L'un per l'altre - Ajuntem-nos una mica
tancar

Ajuntem-nos una mica

El Toni i la Maria decideixen casar-se. El que per ells, i sobretot pel Toni, ha de ser el dia més feliç de la seva vida, es va convertint en un malson. Sobretot gràcies a la Rosa i el Poppins, els pares del Toni, que no veuen amb gaire bons ulls que el seu fill faci una cosa tan retrògrada, des del seu punt de vista, com casar-se. I pensen fer servir totes les seves armes perquè el seu fill no es casi.

00:55 L'un per l'altre - Vull sortir
tancar

Vull sortir

La Maria sortiria de marxa cada nit, i en canvi el Toni és un home de casa que no vol sortir tant. La Maria proposa una solució perquè tots dos estiguin contents: ella sortirà de farra i ell es quedarà a casa. Però el remei serà pitjor que la malaltia, perquè el Toni no solament no vol quedar-se a casa sol, sinó que també s'hi quedi la Maria.

01:25 L'un per l'altre - Banyes
tancar

Banyes

Gràcies al Calafell, el Toni s'assabenta que la Joana sempre l'ha trobat molt atractiu. A partir d'aquest moment el Toni es mira la Joana amb uns altres ulls i ell també la troba extremadament desitjable. Per la seva banda, a la Rosa li fa gràcia un noi que treballa en una verduleria de la plaça. Feia anys que no hi anava a comprar tan sovint.

01:51 L'un per l'altre - Ambicions
tancar

Ambicions

El Toni està passant una crisi laboral. Ell volia ser un gran arqueòleg i ha acabat sent un trist professor d'institut. El problema s'agreuja quan un antic company de la facultat li ofereix marxar amb ell a Egipte per excavar unes ruïnes. Tothom li diu que és la oportunitat de la seva vida, però ell no ho veu tan clar. Per la seva banda, la Maria també reb una bona oferta que l'obliga a canviar els seus plans a curt termini.

02:15 Crackòvia - Cap. 115 Crackòvia
tancar

Cap. 115 Crackòvia

"Crackòvia" ens mostra com va escriure les seves memòries Zlatan Ibrahimovic (Bruno Oro) i en descobreix les conseqüències que tindrà aquest llibre en el futur. En un hotel de Milà, els periodistes Joaquim Maria Puyal (Pep Plaza) i Joan Maria Pou (Carlos Latre) es veuen obligats a compartir habitació. Al plató de l'Efectivament, Jordi Grau (David Olivares) es posa nerviós perquè només queden 30240 minuts per al Madrid-Barça i estrena la secció "Sí, sí... però el que interessa és el clàssic".

02:40 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"APM?", el polifacètic Arturo Valls s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el Pressing APM?. D'altra banda, es veurà com li va anar a l'Homo APM? a l'estrena d'"Amanecer". Les fans dels vampirs de poc se'l cruspeixen; es repassarà el millor de la jornada electoral de diumenge; es presentarà el tràiler de "Tiburón PP"; Justin Bieber tornarà a passar per "El Hormiguero", s'estrenarà la versió balear d'un clàssic de Tarantino, "Es Pulp Fiction"; s'acomiadarà Zapatero com es mereix; Iker Giménez entrevistarà Mariano Rajoy; hi haurà música amb una nova edició de l'Sputnik, i, com sempre, els 10 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 35 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

03:05 The League of Gentlemen - Mort a Royston Vasey
03:35 Little Britain
04:10 Imp
04:20 L'un per l'altre - Ajuntem-nos una mica
tancar

Ajuntem-nos una mica

El Toni i la Maria decideixen casar-se. El que per ells, i sobretot pel Toni, ha de ser el dia més feliç de la seva vida, es va convertint en un malson. Sobretot gràcies a la Rosa i el Poppins, els pares del Toni, que no veuen amb gaire bons ulls que el seu fill faci una cosa tan retrògrada, des del seu punt de vista, com casar-se. I pensen fer servir totes les seves armes perquè el seu fill no es casi.

04:45 L'un per l'altre - Vull sortir
tancar

Vull sortir

La Maria sortiria de marxa cada nit, i en canvi el Toni és un home de casa que no vol sortir tant. La Maria proposa una solució perquè tots dos estiguin contents: ella sortirà de farra i ell es quedarà a casa. Però el remei serà pitjor que la malaltia, perquè el Toni no solament no vol quedar-se a casa sol, sinó que també s'hi quedi la Maria.

05:10 L'un per l'altre - Banyes
tancar

Banyes

Gràcies al Calafell, el Toni s'assabenta que la Joana sempre l'ha trobat molt atractiu. A partir d'aquest moment el Toni es mira la Joana amb uns altres ulls i ell també la troba extremadament desitjable. Per la seva banda, a la Rosa li fa gràcia un noi que treballa en una verduleria de la plaça. Feia anys que no hi anava a comprar tan sovint.

05:35 L'un per l'altre - Ambicions
tancar

Ambicions

El Toni està passant una crisi laboral. Ell volia ser un gran arqueòleg i ha acabat sent un trist professor d'institut. El problema s'agreuja quan un antic company de la facultat li ofereix marxar amb ell a Egipte per excavar unes ruïnes. Tothom li diu que és la oportunitat de la seva vida, però ell no ho veu tan clar. Per la seva banda, la Maria també reb una bona oferta que l'obliga a canviar els seus plans a curt termini.