Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - Cloenda de l'Any Jubilar
tancar

Cloenda de l'Any Jubilar

La Catedral de Tarragona acollirà diumenge la cerimònia de cloenda de l'Any Jubilar que ha commemorat els 1.750 anys del martiri de Sant Fructuós i els seus diaques. Ha estat un any en què per Tarragona han passat 150.000 pelegrins i en què s'ha debatut sobre la possible estada de Sant Pau a la ciutat. Signes dels temps entrevista Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic Tarraconense i membre de la comissió executiva de l'Any Jubilar.

09:46 PLAN
09:46 Rutes mítiques - Istambul i Samarcanda. Un somni ben desperts
10:38 A peu per Europa - Las Alpujarras
11:06 Mars del món - Irlanda
tancar

Irlanda

Igual que a la novel·la irlandesa més famosa, Ulisses de James Joyce, aquest documental ens acosta a l'illa esmaragda des del mar. A Irlanda, el mar ens explica les millors històries; per exemple, el Forty Foot, un lloc a Dublín que va ser immortalitzat per Joyce i on encara avui dia, igual que ja fa 100 anys.

11:56 Quaderns d'expedició - Atlàntic: els misteris del corrent del Golf
12:51 Duval i Moretti - Cap. 8 Sola al món
13:39 Polònia - + info
tancar

+ info

Avorrit d'estar-se en el seu videoclub d'Àvila, Ángel Acebes es presenta a Rajoy demanant una oportunitat per tornar a la primera línia de la política. O com a mínim, a la primera línia del "Polònia". Però el gran protagonisme que ha adquirit Tomàs Molina li crea algun problema. Per la seva part, Carme Chacón visita les tropes espanyoles a l'Afganistan. Però el modelet d'Ágata Ruiz de la Prada que porta provoca un greu incident. Joan Saura dirigeix un grup de treball de laboratori que investiga quin ha de ser el límit de velocitat en els accessos a Barcelona. I ho fa amb mètodes molt peculiars. A més, els dos presidents tenen problemes després de la dèria dels periodistes per tirar sabates als polítics. Jiménez Losantos va a una roda de premsa de ZP i quan se li acaben les sabates, li tira una altra cosa al president.

14:17 Tot un món - Ambulants
tancar

Ambulants

Ambulants Alhassane Dème i Abdoulaye Niang són dos cosins que van néixer en un petit poble al Sahel. Fa vuit anys que l'Alhassane va venir a Barcelona, i sis anys que l'Abdoulaye va decidir seguir els seus passos. Tot i que al seu país tenien altres oficis, van haver de treballar en la venda ambulant fins que van obtenir el permís de residència. En l'actualitat, l'Alhassane acaba de tornar de treballar al País Basc i està buscant feina, i l'Abdoulaye fa d'ajudant de transportista. Els dos cosins reflexionen sobre la integració dels immigrants africans a la societat catalana, sobre les dificultats que els suposa el seu origen a l'hora de llogar un pis i critiquen la imatge d'Àfrica que sovint donen els mitjans de comunicació de masses.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3, "APM? Extra", repassarà alguns dels millors discursos que s'han pogut sentir a la tele, ara que agrada tant l'oratòria de Barack Obama. El programa també parodiarà el "Bocamoll" i "l'OIKmntens?" i presentarà el tràiler de la pel·lícula d'"El canto del loco". Tot això i molt més, en un programa d'uns 36 minuts amb el ritme habitual de l'"Alguna pregunta més?".

16:26 Tarda de cine - La nostra història
tancar

La nostra història

Ben i Katie Jordan són un matrimoni que fa 15 anys que estan junts. La seva relació no va gens bé, les baralles entre ells són freqüents i tots dos estan emocionalment molt cansats. Per això decideixen separar-se temporalment, mentre els fills són en un campament d'estiu. Cadascú per la seva banda reflexiona sobre el valor de la seva història compartida.

18:04 Pel·lícula - Quatre bodes i un funeral
tancar

Quatre bodes i un funeral

És una història sobre 8 amics, 5 capellans, 11 vestits de noces, 16 sogres, 2.000 copes de xampany i dues persones que haurien d'estar juntes però insisteixen a continuar separades. Concretament és la història de Charlie, un solter de 32 anys la vida del qual ha estat un seguit de relacions amb amigues a qui adora però amb qui no ha volgut comprometre's. És un home incapaç d'expressar els seus sentiments de veritat. Amb la colla d'amics, Charlie va a uns quants casaments ben poc estimulants per decidir casar-se. Però en un d'aquests esdeveniments Charlie coneix Carrie, una noia nord-americana ben poc corrent.

20:07 10 cites - Cap. 10 Calixto i Pupi
20:29 Els 80 - Joan Laporta - Sergi Belbel
tancar

Joan Laporta - Sergi Belbel

En el capítol d'avui: Joan Laporta (Barcelona, 1962) i Sergi Belbel (Terrassa, 1963) amb els temes: universitat i campus, droga (coca), festa a BCN (nit i locals), disseny, estètica andrògina i generació poc lluitadora.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 30 minuts - La Rebel.lió dels jutges
tancar

La Rebel.lió dels jutges

En un desafiament a l'Estat sense precedents, molts jutges i bona part de l'aparell judicial estan disposats a anar a la vaga en protesta per una situació que consideren intolerable. Argumenten la falta històrica de mitjans d'un dels instruments bàsics de l'estat de dret, com és el de la Justícia. El panorama als jutjats és desolador: hi ha un col.lapse monumental d'expedients pendents de tràmit que repercuteix greument sobre la vida dels ciutadans.

22:24 Ventdelplà - Cap. 275
tancar

Cap. 275

La Teresa confessa a la Nuri que va fer l'amor amb en Julià, però que no l'estima com a parella. Els brincos comencen a il·lusionar-se amb una gran comanda que acaben de rebre, però abans de fer res ho hauran de consultar amb el Martí i la Isabel. La Cristina té clar que no recorrerà als contactes de la seva mare per aconseguir una feina. El Jaume i la Isabel discuteixen en púbic a causa del comportament d'ell.

23:24 Pel·lícula - Magnòlies d'acer
tancar

Magnòlies d'acer

Sis dones molt especials que han mantingut l'amistat al llarg de tota la vida es troben amb motiu d'una festa nadalenca al saló de bellesa d'una d'elles, Truvy. Expressen les seves pors i les seves esperances de forma directa i sarcàstica mirant d'ajudar-se les unes a les altres. Shelby i la seva mare M'Lynn són el motor d'aquesta mena de fraternitat femenina. Justament la mare ha procurat reduir la seva actitud protectora a mesura que Shelby s'ha anat convertint en la dona independent que ella volia que fos, però la decisió que ha pres Shelby de tenir un fill en contra de les recomanacions mèdiques la té molt amoïnada. Aquest és el tema entorn del qual giren la conversa i les preocupacions de les sis dones.

01:21 Parlament - + info
tancar

+ info

El programa "Parlament" es farà ressò i una vegada més, de les diferències entre CiU i l'executiu en matèria de finançament, que s'han manifestat en el ple d'aquesta setmana. A més, CiU va aprofitar la sessió de control per preguntar al president Montilla sobre la recessió econòmica i també, com el PP, va criticar durament la presència del conseller d'Interior, Joan Saura, a la manifestació a favor de la pau a la Franja de Gaza. Malgrat tot, el conseller es va reafirmar en la seva posició. D'altra banda, l'oposició també va criticar i va qualificar d'ineficaç i injustificada la posada en marxa de la velocitat variable, mesura que ha arribat aquest dimecres al Parlament, amb la limitació de velocitat als accessos de Barcelona a 80 quilòmetres per hora. A la comissió de Treball, la consellera de Treball, Mar Serna, va donar explicacions del pla que pretén augmentar un 40% el nombre d'estudiants de FP entre el 2007 i 2010 per millorar el prestigi de la Formació Professional. L'espai de l'entrevista mostrarà la vessant personal i professional del vicepresident del govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira. I el reportatge parlarà dels drets humans i de les seves violacions.

01:43 Pel·lícula - Gen-Y cops
tancar

Gen-Y cops

Després d'un atac americà, el robot RS1 queda lliure pels carrers de Hong Kong. S'acusa un membre del cos de policia Gen-Y d'haver-lo robat. Dos companys seus, Match i Alien, l¿han de trobar abans que ho facin uns agents del FBI que descobreixen que el lladre és una altra persona.

03:25 Pel·lícula - Delta
tancar

Delta

Àlex passa les vacances d'estiu al Delta de l'Ebre amb els seus fills. El treball d'advocada de Sílvia, la seva dona, només li permet estar amb ells els cap de setmana. El dia de l'aniversari de la seva filla Julia es presenta força agitat. Sílvia ha d'acabar una feina amb el seu soci Ricard, que es presenta al Delta amb la seva amant . D'altra banda Àlex acaba de trencar amb el seu soci Narcís.

04:54 Desapareguts - A la recerca del senyor Wright
tancar

A la recerca del senyor Wright

Un segrest fa que el Pollock i el seu equip s'involucrin en una investigació d'espionatge del Departament de Justícia.

05:34 Riviera - + info
tancar

+ info

Daniel intenta que marguerite li expliqui tot sobre el suïcidi del seu pare. Beatrice fa passar Marguerite per la seva nova secretària. Chloe comença una perillosa aventura. Beatrice i Laurent intenten estimar-se un altre cop.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Turmix Cat - + info
tancar

+ info

JAUME SISA --- NO CAL PARLAR ELS PETS --- SOROLL MARC PARROT --- SUPERHEROI MACEDONIA --- BLA, BLA, BLA - - QUIMI PORTET --- MACARRONS JOAN MIQUEL OLIVER --- SURFISTES EN CAMERA LENTA MISHIMA --- UN TROS DE FANG GERARD QUINTANA --- VOLDRIA APRENDRE MAZONI --- S¿EM MOREN LES PLANTES SERGIO DALMA --- ARA JA NO ES HORA CLARA ANDRES --- DIES I DIES SANPEDRO --- SYDNEY 2000 JOAN ISAAC --- A L¿ESTACIO DE FRANÇA WHISKYN'S --- CADA COP QUE TE¿N VAS BARS --- MAI ES TARD LA TROBA KUNG-FU --- BUFA EL VENT EDUARD CANIMAS --- SENSE FILTRE ROGER MAS --- L¿HOME I L¿ELEFANT

08:01 De prop - LE PETIT RAMON
08:56 Clàssica. El concert del mes
10:20 Néixer de nou
10:39 Parlament - + info
tancar

+ info

El programa "Parlament" es farà ressò i una vegada més, de les diferències entre CiU i l'executiu en matèria de finançament, que s'han manifestat en el ple d'aquesta setmana. A més, CiU va aprofitar la sessió de control per preguntar al president Montilla sobre la recessió econòmica i també, com el PP, va criticar durament la presència del conseller d'Interior, Joan Saura, a la manifestació a favor de la pau a la Franja de Gaza. Malgrat tot, el conseller es va reafirmar en la seva posició. D'altra banda, l'oposició també va criticar i va qualificar d'ineficaç i injustificada la posada en marxa de la velocitat variable, mesura que ha arribat aquest dimecres al Parlament, amb la limitació de velocitat als accessos de Barcelona a 80 quilòmetres per hora. A la comissió de Treball, la consellera de Treball, Mar Serna, va donar explicacions del pla que pretén augmentar un 40% el nombre d'estudiants de FP entre el 2007 i 2010 per millorar el prestigi de la Formació Professional. L'espai de l'entrevista mostrarà la vessant personal i professional del vicepresident del govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira. I el reportatge parlarà dels drets humans i de les seves violacions.

11:02 Valor afegit - + info
tancar

+ info

L'estatègia del "low cost", que va nèixer a l'aviació, s'ha anat extenent a molts sectors econòmics, com la moda, l'alimentació, o els mobles. Amb la crisi econòmica creixen encara més les seves vendes. Però fins a quin punt es poden rebaixar els preus i mantenir la viabilitat del negoci? S'estàn donant duros a cuatre pessetes? Es un tipus d'economia sostenible mediambientalment? A més, entrevista amb el professor Antón Costas, de la Universitat de Barcelona, sobre la deflació: què és, cóm fucniona, quin perill hi ha que la nostra economia la pateixi?

11:32 Cinema tres - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui Kate Winslet i Leonardo di Caprio parlen del seus personategs a "Revolutionary Road". "Siete almas", campiona de taquilla del darrer cap de setmana, vista per Will Smith. També veurem el cinema espanyol a la cartellera: "Arropiero", "El truco del manco" i "La mujer del anarquista". A més, les sorpreses de les candidatures al premi Oscar.

12:02 Esports 33
12:02 World sport - World Sport
12:26 Bàsquet - Pamesa València - Regal F. C. Barcelona
14:17 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

Marta Fernández, jugadora del Wisla Cracòvia, presenta l'"NBA.cat" d'aquesta setmana des de Polònia. Els espectadors del programa tindran una última oportunitat per participar en el sorteig d'un viatge per a dues persones a l'All-Star de l'NBA a la ciutat de Phoenix, a Arizona. L'espai sobre bàsquet nord-americà del K3 ofereix demà un extens reportatge amb imatges inèdites sobre Chauncey Billups, que ens mostra el retorn del jugador a Denver, la seva ciutat natal. A més, emet el quart i últim capítol de la sèrie sobre l'atzarosa vida de Dwyane Wade: narra el seu triomf a Marquette, la sortida de la seva mare de la presó i la consagració definitiva a l'NBA. Per últim, "NBA.cat" repassarà els partits i les jugades més espectaculars de la setmana.

14:43 Vela - Volvo Ocean Race
15:12 Temps de neu
15:45 Trial Indoor - Trial Indoor de la Corunya
16:13 Notícies - Notícies
16:55 Futbol - Terrassa F. C. - C. E. Sabadell
17:49 Pirena - PIRENA 2009
17:59 Futbol - Terrassa F. C. - C. E. Sabadell
18:50 Esports en joc - Padel
18:59 Gol a gol - Gol a gol
19:36 Esports 33
19:36 Zona zàping - Zona zàping
19:57 Motor a fons
20:28 El Cercle de Mingote - El Cercle de Mingote: Patagònia
21:00 Nydia - + info
tancar

+ info

La veu de Sílvia Pérez i els teclats de Joan Díaz / Entrevista monsenyor Valentí Miserachs, president del Pontifici Consell per a la Música Clàssica Aquesta setmana, a NYDIA, ens endinsem en universos musicals diferents. En el primer reportatge coneixem la veu de Sílvia Pérez, una de les joves veus més mal.leables, i els teclats de Joan Díaz. Plegats presenten un disc dedicat a Bill Evans i ens parlen dels seus nous projectes. Al segon reportatge entrevistem monsenyor Valentí Miserachs, president del Pontifici Consell per a la Música Clàssica i un dels compositors de Música Sacra més rellevants de l'actualitat. Miserachs és a Catalunya aquests dies per a l'estrena a la catedral de Tarragona del seu oratori "Pau i Fructuós", amb lletra de Mn. Joan Roig, acte culimnant d'aquest any Jubilar. L'Esbart Dansaire de Mollet presenta les "Danses de Vilanova", una coreografia sobre la glossa per a cobla d'Enduard Toldrà.

21:30 Esports 33
21:30 Hat-Trick Espanyol
22:00 Hat-Trick Barça
23:00 Hat-Trick Internacional
23:46 Motor a fons
00:16 Futbol sala - Futbol sala: F. C. Barcelona Mobicat - Gestesa Guadalajara
01:40 Bàsquet - Pamesa València - Regal F. C. Barcelona
03:26 Esports 33
03:26 Pirena - PIRENA 2009
03:36 Esquí - Esquí: Copa del Món
04:01 De Pequín a París: la gran expedició
04:55 El medi ambient - Conservar la natura a Guatemala
04:58 El medi ambient - Deteriorament biològic de monuments
05:01 Túrmix concerts - + info
tancar

+ info

Cat Power és el nom artístic darrere del qual s'amaga Charlyn "Chan" Marshall. Aquesta jove nord-americana s'acosta al rock i al country amb una manera molt especial d'interpretar les seves cançons. El concert que oferim es va enregistrar al Primavera Sound 2008 i en destaquen un bon grapat de versions que Cat Power fa seves amb la seva personalitat.

05:54 Turmix Cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem els vídeos de: La Brigada, Roger Mas, Sanjosex, El Tercer Hombre, 4 De Copes, Cris Juanico, Original Jazz Orquestra Taller De Musics, Raydibaum, At Versaris, Verdcel, Abus, Agusti Busom, Narcis Perich, Cram i Lax¿N¿Busto.

06:44 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Rovelló - Inútils i prescindibles
tancar

Inútils i prescindibles

En Comfuig i en Belluguet només tenen dues coses en comú: són amics d'en Rovelló i tots dos se senten inútils i prescindibles. En Rovelló intentarà que es facin amics, però és clar, els gossos caçadors i les guineus no s'han dut mai bé.

07:35 Les Tres Bessones - Sandokan
tancar

Sandokan

L'Avorrida enxampa les Bessones fent un passeig en barca i les castiga a conèixer en Sandokan, a qui troben lluitant per salvar el príncep Nyssa de les urpes d'en Brooke. Les nenes ajudaran en Sandokan a alliberar el poble de Sarawak.

07:59 Vitaminix - Vitamina B12
tancar

Vitamina B12

Saps per què els gossos recorden sempre on amaguen els ossos? Perquè mengen molta carn, que porta molta vitamina B12. També hi ha altres aliments que en porten, com ara el peix i els ous. Si a més de tenir bona memòria, vols tenir els ossos ben forts, ja saps què toca...

08:01 Vitaminix - Vitamina C
tancar

Vitamina C

Què ho fa que el pingüí s'ha constipat? És clar! Perquè allà on viu no hi troba maduixes! Ni tan sols congelades a la nevera! Si menges kiwis, taronges, tomàquets, coliflor i mongeta tendre, a part de no refredar-te mai, tindràs les dents ben sanes i ben fortes. Vols saber més coses de la vitamina C?

08:04 mic 3
08:04 Carrer del zoo 64 - Cap. 33 La història de la Isabel, la flamenc
tancar

Cap. 33 La història de la Isabel, la flamenc

Després d'haver aixafat el pastís que havia fet la Lucy, la Molly li ha deixat clar que el que compta és el que hi ha a dins, no pas l'aspecte que tingui. Això li ha recordat a la Georgina la història de la Isabel, la flamenc, que era tan elegant que tothom imitava el que feia. Fins que va conèixer la Pauline, és clar, que va posar les coses a lloc...

08:16 Pepa, la porqueta - El dinar
tancar

El dinar

Avui els avis han convidat la Pepa, en Jordi i els pares a dinar a casa seva. L'avi collirà tot de verdures del seu hort i l'àvia en farà una amanida perquè tots se'n llepin els bigotis! Tots, menys en Jordi, que no li agraden ni els tomàquets, ni l'enciam, ni els cogombres! Ara, que potser si l'amanida tingués forma de dinosaure, seria una altra cosa...

08:24 El teatre de l'Isop - La cua de la serp
tancar

La cua de la serp

En Libbit diu que l'Isop té la culpa que les funcions siguin tan avorrides i ha decidit que, a partir d'ara ell serà el director, l'escriptor i el protagonista de totes les obres. Tothom hi ha estat d'acord i l'Isop, tot moix, s'ha posat a escriure. L'endemà, en Libbit, incapaç d'escriure res, acceptarà l'obra que li ha escrit l'Isop. Tota una lliçó! No te la perdis!

08:40 Club Super3
08:40 Lucy: quina mandra! - El detector de clips
tancar

El detector de clips

La Lucy ha perdut un clip dins d'una pila de fulles i, d'entrada, ja ha vist ben clar que s'haurà de cansar moltíssim per trobar-lo. Per això està decidida a inventar-se el primer detector de clips de cabells. Ho farà amb la pissarra de les lletres i uns esquís! La qüestió és fer-ho més còmode... i sobretot, més divertit! No t'ho perdis!

08:45 Lucy: quina mandra! - Una cançó bressol de la Lucy
tancar

Una cançó bressol de la Lucy

Avui la mare ha convidat la Paula a prendre el te a casa i la Lucy s'haurà d'encarregar de portar en Paul a fer la migdiada. Això vol dir que s'haurà de passar tota la tarda cantant cançons de bressol! Quina mandra! Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. De fet, n'hi ha moltes, però ves que no sigui la Lucy la que s'adormi!

08:50 SamSam - Una dent contra els piraterribles
tancar

Una dent contra els piraterribles

En SamSam està molt content! Avui li ha caigut una dent de llet! Saps què vol dir això? Que demà, quan es desperti, a sota del coixí hi tindrà una moneda que li haurà deixat un angelet! De nit, però, passa una cosa terrible! En Barbaferotge decideix robar-li la dent! En SamSam per aquí no hi passa! La pensa recuperar peti qui peti!

08:57 SamSam - La mascota d'en Barbaferotge
tancar

La mascota d'en Barbaferotge

En SamSam s'ha endut un disgust molt gran quan s'ha adonat que el SamOsset ha desaparegut. El disgust encara serà més gran quan descobreixi que el seu estimat osset és a mans del temible Barbaferotge que, a més, està decidit a convertir-lo en la seva mascota! En SamSam haurà de ser molt valent i molt enginyós, si vol tornar a veure el SamOsset...

09:02 SamSam - Aniversaris per triar i remenar
tancar

Aniversaris per triar i remenar

En Pesolet i en Fantet celebren l'aniversari el mateix dia. Com que no vol quedar malament amb cap dels seus dos amics, en SamSam ha decidit anar a les dues festes. Haurà de volar a velocitat supersònica d'una festa a l'altra i, és clar, aviat estarà tan rebentat que no tindrà esma ni per jugar... Ai, que encara quedarà malament a tot arreu...!

09:11 Zoe Kezako - Cap. 35 Bon vent!
tancar

Cap. 35 Bon vent!

Després d'haver destrossat en Super Duper en una cursa de patins, la Zoe ja està preparant la festa per celebrar-ho. A mitja festa, però, arriba una notícia que els cau a tots com un gerro d'aigua freda: en Super Duper se'n va a viure a una altra ciutat! Li hauran de fer una festa de comiat. Però, i la de la Zoe?! Ella no es pensa pas quedar sense la seva festa!

09:22 Zoe Kezako - Cap. 36 El bumerang
tancar

Cap. 36 El bumerang

La Dallonses acaba de tornar de viatge d'Austràlia i, de regal, li ha portat un bumerang a la Zoe. Però encara que sembli increïble, també n'ha portat un altre per en Super Duper, que l'hi havia demanat abans d'anar-se'n. L'única pega és que en Super Duper és un geni amb el bumerang. I en Valentine li ha demanat a la Zoe que li ensenyi a tirar-lo! No li pot pas dir que no en sap!

09:37 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

En Michiru ha convençut la Karin i companyia d'anar d'excursió a uns banys termals. Fins i tot hi ha convidat en Kirio i en Kirika! En Kirio, precisament, ho aprofitarà per fer un atac nocturn. En Michiru, d'altra banda, canviarà els anells d'en Kazune i la Karin per saber si es poden transformar amb anells que no siguin els seus. Avui pot passar de tot...

10:03 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui en Timmy, després d'un petit malentès amb el Banyeta, la cabra més popular de Dimmsdale, ha quedat com un heroi. La que ha pagat els plats trencats és la Vicky i ara en Timmy, que se'n sent culpable, no para de demanar desitjos... en somnis! De fet, va ser ell el que va deixar el Banyeta en llibertat, i bé que ho ha de reconèixer. Però, a quin preu?!

10:15 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Un dentista s'ha burlat de les dents d'en Timmy, que ha desitjat que tothom sigui exactament igual. Aviat la Terra es convertirà en el lloc més avorrit de l'univers. Però el problema és que ara els padrins màgics de tot el món són incapaços de trobar els seus nens, perquè són tots iguals! I si en Cosmo i la Wanda no troben en Timmy, no podran desfer l'encanteri!

10:30 Keroro - No m'abandonis, sisplau! A formar!
tancar

No m'abandonis, sisplau! A formar!

La Natsumi s'ha trobat un osset de peluix a les escombraries i està decidida a quedar-se'l. Li recorda un osset que va tenir de petita i se'l vol endur a casa tant si com no. En Giroro serà el primer de notar que, des que hi ha aquest osset han començat a passar coses molt estranyes. De fet, parla i tot! I això és una cosa que té en Fuyuki al·lucinat! Com acabarà tot plegat?!

10:57 3xl.cat
10:57 El detectiu Conan - La promesa de l'Aya Ueto i d'en Shinichi, quatre anys enrere
11:19 El detectiu Conan - Seguint la pista del missatge del peix
11:43 L'increïble Barbazan - La bala humana (2a part)
11:49 Samantha ups! - El primer despertar
11:54 Samantha ups! - L'arribada de l'Annabelle
11:59 Berlín, Berlín - Un afer poc ortodox
tancar

Un afer poc ortodox

La Lolle estima en Moshe, i en Moshe estima la Lolle. El món seria meravellós si no fos que la Sara és la dona d'en Moshe. Ja fa setmanes que en Moshe no sap si explicar-li a la seva dona que està enamorat de la Lolle. Però aleshores resulta que al fill d'en Moshe li detecten una malformació cardíaca. En Moshe, llavors, li demana a la Lolle que s'esperin mig any, fins que hagin operat el seu fill. La Lolle diu que s'ho rumiarà. Qui no té la possibilitat de rumiar-s'ho és la Rosalie. La seva germana, la Katinka, es presenta al pis amb l'Emil, el seu fill de pocs mesos. La Katinka pot prendre part en un programa del concurs televisiu Big Sister, i li demana a la Rosalie que mentrestant es faci càrrec del petit. La Rosalie li diu que ni parlar-ne, però la Katinka li jura que només s'estarà a la casa del concurs un dia. La Rosalie s'ocupa del petit tot un dia, però al vespre, quan és l'hora de l'emissió, la Katinka li diu per antena que es quedarà a la casa del concurs i que, per tant, la Rosalie haurà de cuidar el petit.

12:23 Berlín, Berlín - L'amant
tancar

L'amant

La Sarah, la dona d'en Moshe, li demana a la Lolle que parlin en privat. "Ho sap!", pensa la Lolle. Però s'erra. La Sarah li demana ajuda a la Lolle perquè diu que en Moshe treballa massa. La Sarah no té ni idea que en realitat els teòrics vespres treballant, en Moshe els passa a casa de la Lolle. I llavors arriba la sotragada: La Sarah li diu que no hauran d'operar el seu fill una sola vegada, sinó un segon cop passat un any. La Lolle comprèn intuïtivament que en Moshe no deixarà la seva família a l'estacada. Ella és l'amant d'en Moshe, i mai serà res mes. La Rosalie s'ocupa del petit Emil i reconeix que ha d'admetre una cosa: "Pel petit he perdut la feina, no puc dormir, i no puc fer l'amor. Però el pitjor de tot és que em surt l'instint maternal!" La Rosalie decideix anar fins als estudis de televisió i li torna el petit a la seva germana Katinka. Que sigui el que Déu vulgui...

12:47 Edgemont - El salt
tancar

El salt

En Mark promet a la Laurel que trencarà amb la Jennifer, però, en comptes d'això, al final s'hi fica al llit. L'Scott munta una festa de druides per seduir la Brenda. I la protesta anarquista d'en Craig fracassa estrepitosament.

13:10 Em dic Eve - Traïció
tancar

Traïció

L'Eve ja ha reconegut que es pensa que està enamorada de l'Adam, però no ha tornat a parlar amb ell des del "petó". L'Adam, a més, es pensa que l'Eve surt amb en Matt, i que per això va sortir corrents després del "petó". Amb tot això, a l'Eve no li ha fet cap gràcia que la Sylvie hagi acceptat d'anar al cinema amb l'Adam. I si hi ha un altre "petó"?!

13:33 15 love - La comoditat dels costums
tancar

La comoditat dels costums

L'Adena ha confessat a la Tanis que es menjaria en Nate a petons. Ella està convençuda que no li costarà gaire lligar-se'l, però aviat s'adonarà que no és tan fàcil com sembla. Quines armes pot fer servir? Per cert, la Cody per fi farà una exposició! I a la galeria Diandra Yoselevitz! Ara ja no hi ha res que la pugui aturar. A part de la seva germana gran, és clar...

13:58 mic 3
13:58 Bumba
14:07 La Franny i les sabates màgiques - Problema doble
tancar

Problema doble

Avui la Franny coneixerà en un restaurant xinès la Li-Mei i la Li-Wei, dues germanes bessones que estan molt il·lusionades per anar a la desfilada de cap d'any. La seva tieta els ha enviat les disfresses des de la Xina, però resulta que només n'ha arribat una. Com s'ho faran, ara?! Sort que la Franny sempre té una idees frantàstiques! No t'ho perdis!

14:18 La Franny i les sabates màgiques - Regals de paper
tancar

Regals de paper

Vols anar-te'n de festa amb la Franny al Japó?! Avui acompanyarà l'Hiroki a la festa d'aniversari del seu ojiisan, el seu avi, en japonès. El problema és que l'Hiroki no ha pensat a comprar cap regal i, a més, tampoc no té gaires diners. Avui la Franny haurà de deixar volar molt la imaginació per pensar un regal ben original. L'hi vols ajudar?!

14:35 Club Super3
14:35 Les Tres Bessones - Sandokan
tancar

Sandokan

L'Avorrida enxampa les Bessones fent un passeig en barca i les castiga a conèixer en Sandokan, a qui troben lluitant per salvar el príncep Nyssa de les urpes d'en Brooke. Les nenes ajudaran en Sandokan a alliberar el poble de Sarawak.

15:03 Els barrufets - Barrufets al mar
tancar

Barrufets al mar

Avui el Gran Barrufet ens explicarà, amb tota mena de detalls, el viatge barrufafantàstic que va fer el barrufet Somiador. Va ser una travessa per mar plena d'aventures d'allò més emocionants. Va conèixer illes desertes, es va trobar cara a cara amb tortugues marines i balenes... Ah! I no et perdis la part dels pirates! És per esgarrifar-se!

15:30 Mila - L'Aurel, el burleta
tancar

L'Aurel, el burleta

Avui la Mila t'explicarà el que li va passar a l'Aurel, el burleta més gran que ha existit mai. Resulta que un dia es va mofar d'una bruixa que, per donar-li una lliçó, el va convertir en un eriçó. L'encanteri només es desfaria si una noia li feia un petó al nas. Ara eren els altres els que es reien sempre de l'Aurel. Vols saber com es va girar la truita?!

15:37 Mila - L'endevinalla d'en Pancho Chorizo
tancar

L'endevinalla d'en Pancho Chorizo

La Mila avui t'explicarà la història d'en Pancho Chorizo, de la princesa Carlota i del seu amor secret. Resulta que el rei Enrique era un gran amant de les endevinalles i va fer saber que el que fos capaç de dir una endevinalla que ell no pogués contestar, es casaria amb la seva filla. En Pancho era una mica curt de gambals... però tenia un cor tan gran!

15:45 El xou dels espies - L'atac dels zombis
tancar

L'atac dels zombis

La Doctora Doctora acaba d'idear un pla esgarrifós: ha desenvolupat dues paraules-clau zombificadores. Aquell que les pronuncia, es converteix en zombi. Les paraules són "sí" i "no". Seran capaços en Víctor i l'Anita de salvar el planeta sense dir ni "sí", ni "no"? La resposta, evidentment, és que sí! O no...?! Vols dir que no acabaran amb cara de zombi?!

16:02 Espies de veritat - Ciutadanes model
tancar

Ciutadanes model

Després d'una sèrie de segrestos de models, les pistes porten les nostres heroïnes a una agència internacional d'una dona malvada que extreu els trets perfectes de les noies per crear un exèrcit de models i dominar tot el mercat.

16:23 Espies de veritat - Espies gladiadores
tancar

Espies gladiadores

Les espies s'apunten a un concurs de televisió per investigar la desaparició d'alguns dels participants. De seguida s'adonen que les lluites simulades que apareixen al programa no en tenen res, de simulades.

16:46 Codi: Lyoko - Pista falsa
17:13 3xl.cat
17:13 Get Backers - Recuperar els gira-sols. Misteriosos. Primera part
17:35 Get Backers - Recuperar els gira-sols. Misteriosos. Segona part
17:59 El detectiu Conan - La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part
tancar

La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part

La Sonoko convida en Conan i la Ran al casament del seu amic Shinya al parc Huis Ten Bosch, un lloc preciós. Un cop al casament, les coses es compliquen perquè l'anell que havia de dur la núvia, un anell amb un robí enorme que ha anat passant de generació en generació, desapareix. El matrimoni s'haurà de posposar fins que es trobi la famosa joia perquè, de moment, al lloc on era joia hi ha aparegut... una fotografia!

18:21 El detectiu Conan - La núvia del Huis Ten Bosch. 2ª part
tancar

La núvia del Huis Ten Bosch. 2ª part

En Conan fa una deducció brillant a través del simbolisme de la fotografia que ha aparegut al lloc de l'anell, i aconsegueix descobrir el lloc on l'havien amagat. Però els problemes no s'acaben aquí perquè ara resulta que l'Akane, la núvia... ha desaparegut! Les investigacions d'en Conan porten a solucionar el cas, i encara més: a solucionar velles rancúnies familiars, fruits d'un malentès de fa molt temps, entre la família del nuvi i la de la núvia.

18:48 Planetes - Fase 11: Fronteres
tancar

Fase 11: Fronteres

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:11 Planetes - Fase 12: Un desig humil
tancar

Fase 12: Un desig humil

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:35 Revelació - Pekar
19:51 Golobica TV - Cap. 2 L'ortodòncia
20:17 mainaderes d'animals - + info
tancar

+ info

La dofina Joan és l'animal preferit dels visitants del Loro Parque, i veurem com afronta el repte de fer la primera actuació en públic. N'aprendrà aviat, d'actuar, amb l'ajuda de la seva mare i la seva àvia? Silke von Eynem es dedica a cuidar cercopitecs verds. L'últim que li ha arribat és un petit que vivia en captivitat i que els seus amos no tractaven correctament. Mareen Möller es cuida de tota mena de cries abandonades i orfes ferits. No para en tot el dia. Els que més feina li donen són una guineu que es diu Didi i un senglar que es diu Armin.

20:44 Invasió - El salvador
tancar

El salvador

Cade s'infiltra en una secta per descobrir els plans secrets del seu líder.

Progrmació BD ....
21:31 Clàssics del cinema - El maquinista de la general (v.o.s.)
tancar

El maquinista de la general (v.o.s.)

Johnnie Gray té dos amors: la seva locomotora, anomenada "La General" i la seva promesa Annabelle Lee. Esclata la guerra entre el Nord i el Sud i Johnnie vol allistar-se, però li diuen que pot ser més útil conduint la seva locomotora. Annabelle, decebuda, no vol saber res de Johnnie fins que porti l'uniforme de l'exèrcit confederat. Un escamot de soldats nordistes s'apodera de la locomotora en què viatjava Annabelle. Johnnie es llença en persecució de La General, superant totes les dificultats que se li presenten.

22:48 Cinema tres - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui Kate Winslet i Leonardo di Caprio parlen del seus personategs a "Revolutionary Road". "Siete almas", campiona de taquilla del darrer cap de setmana, vista per Will Smith. També veurem el cinema espanyol a la cartellera: "Arropiero", "El truco del manco" i "La mujer del anarquista". A més, les sorpreses de les candidatures al premi Oscar.

23:15 Pel·lícula catalana - L'altra cara de la lluna
tancar

L'altra cara de la lluna

Joan, un mestre internacional d'escacs ha de competir a Venècia contra un gran ordinador. Hi coneix Irina, experta en informàtica i escacs, que ha col·laborat en la creació del programa contra el que competirà Joan. Per altra banda, Júlia, la dona de Joan, es troba amb un intrús en el seu pis: Andrés, que ha participat en el atracament a un banc. Tant Joan com Júlia viuen les seves respectives aventures que trenquen amb la quotidianitat i els permet veure la seductora cara oculta de la lluna.

00:47 Invasió - El salvador
tancar

El salvador

Cade s'infiltra en una secta per descobrir els plans secrets del seu líder.

01:33 Lo Cartanyà - Calanda
tancar

Calanda

La Tilda té una oferta d'una tele nacional per ser la presentadora d'un nou programa. Ella accepta encantada, però el Cartanyà desplega tots els dispositius per evitar que se'n vagi del poble. Fins i tot arriba a aliar-se amb el seu etern rival, el Bardagí. El Garretó i la Bordonida es declaren la guerra comercial quan aquest col·loca una màquina de cafès a la barberia.

02:03 Lo Cartanyà - Càceres
tancar

Càceres

La Tilda i el Bardagí tenen una crisi de parella. S'adonen que no tenen res en comú. El Cartanyà aprofita l'ocasió per convidar a sopar la Tilda i recordar junts els inicis de la seva relació de parella. Tornen al passat, a l'època de l'institut, quan eren adolescents i la colla formava un grup de rock.

02:28 Lobster comedies - A la una de la matinada
02:42 Clàssics del cinema - El maquinista de la general (v.o.s.)
tancar

El maquinista de la general (v.o.s.)

Johnnie Gray té dos amors: la seva locomotora, anomenada "La General" i la seva promesa Annabelle Lee. Esclata la guerra entre el Nord i el Sud i Johnnie vol allistar-se, però li diuen que pot ser més útil conduint la seva locomotora. Annabelle, decebuda, no vol saber res de Johnnie fins que porti l'uniforme de l'exèrcit confederat. Un escamot de soldats nordistes s'apodera de la locomotora en què viatjava Annabelle. Johnnie es llença en persecució de La General, superant totes les dificultats que se li presenten.

03:59 Clàssics del cinema - El pirata negre
tancar

El pirata negre

Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.

05:23 Lobster comedies - Cors famolencs
05:41 Clàssics del cinema - Esposes frívoles (v.o.s.)
tancar

Esposes frívoles (v.o.s.)

Poc després de la primera guerra mundial, a Montecarlo, un rus viu dels diners que treu a les dames de l'alta societat fent-se passar per noble. Es fa anomenar comte Karamzin i té l'ajut de dues de les seves amants, que es fan passar per les seves cosines. Karamzin té un objectiu: seduir la senyora Hughes, la dona de l'ambaixador dels Estats Units.