Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Maria Badia, eurodiputada del PSC. Al tema del dia parlarem de la conciliació laboral i la política amb Pilar Rahola; Alícia Sánchez Camacho, presidenta del PPC; Rosa M. Garriga, directora- gerent de la Fundació AGI i Rocío Martínez, diputada del PSC al Parlament. I a la secció de la denúncia, ens visita Mª Dolors Saludas, presidenta del Casal de l'Eixample que no poden pagar el lloguer i han de tancar.

13:05 TVist
13:52 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Les cases de Darwin
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Llom de rap amb llit de ceba i poma amb cava
tancar

Llom de rap amb llit de ceba i poma amb cava

Restaurant Fonda Neus

15:47 El cor de la ciutat - Cap. 1759
tancar

Cap. 1759

L'Alba i l'Àlex s'han escapat de casa, però els disbarats encara no s'han acabat... L'Orpinell descobreix que podria treure'n partit.

16:23 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu espanyola Concha Velasco ens visita per parlar-nos del seu paper a La vida por delante, que s'acaba d'estrenar al Goya. Farem un debat sobre la independència amb Patricia Gabancho, autora del llibre "Crònica de la Independència", i amb el director del diari gratuït ADN, Albert Montagut, l'escriptor Álex Salmon, l'excomponent d'Els Pets Joan Reig, l'editor Ernest Folch i el periodista Víctor Amela. Tindrem l'habitual tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Eescobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport. I acabarem amb "La setmana de Joan Pera".

18:19 Tarda de cine - Kim
tancar

Kim

L'Índia de 1885 és l'ambient on té lloc la història d'un noi anomenat Kim que ha crescut sota la tutela d'un vell lama entestat a trobar el riu Sagrat i desesperat de no aconseguir que Kim vagi a l'escola. Barba-roja és un tractant de cavalls que treballa secretament per a l'espionatge britànic i instrueix Kim per fer la mateixa feina. Tots dos comparteixen aventures al llarg de l'Índia i aturen uns possibles invasors del nord. Quan el vell lama mor, després d'haver trobat el riu Sagrat, Kim es troba amb un futur prometedor: primer, l'escola, i després, el món de l'espionatge.

20:11 Joking around
20:23 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:48 Crackòvia - Cap. 4 TEMPS AFEGIT
22:16 Ventdelplà - Cap. 294
tancar

Cap. 294

El Sergi cada cop està més a prop de la Teresa, que es comporta com l'amiga ideal. La Clàudia, una amiga del Sergi, apareix a Ventdelplà per fer una visita a l'arquitecte. El Martí està convençut que l'ha apallissat algú al servei del Monràs i l'amenaça de mort. Mentrestant, l'Andreu és al quiròfan:; potser perdrà un braç. La Dora va a Barcelona a fer-se les proves perquè l'admetin a l'assaig clínic de la fundació ACE. La dona insisteix a participar en el programa del Llibert.

23:24 Entre línies - "Viatge fèrtil" i "Camí del luxe"
tancar

"Viatge fèrtil" i "Camí del luxe"

A "Viatge fèrtil": Les restriccions legals d'alguns països en matèria de reproducció assistida han convertit Catalunya en un destí preferent per a molts estrangers que decideixen fer-se aquí el tractament per aconseguir ser pares. La majoria dels que vénen són italians, que són els que més traves troben en la seva administració, així com també francesos i anglesos. Després, veurem a "Camí del luxe", en temps de crisi hi ha persones que continuen fent les seves aficions de luxe, i d'altres que només es poden permetre un luxe de manera puntual. Hem fet el seguiment a dos amants del motor que satisfan la seva passió pels cotxes esportius de gamma alta d'una manera ben diferent en funció de les seves possibilitats econòmiques.

23:55 HORA Q
01:07 Pel·lícula - Les aventures de la Samantha
tancar

Les aventures de la Samantha

Samantha Parkington és una nena de vuit anys que ha d'anar a viure amb la seva àvia després que els seus pares han mort. Samantha coneixerà Nellie i la seva família, els veïns de la casa del costat.

02:30 Pel·lícula - M'enterro en els fonaments
tancar

M'enterro en els fonaments

La Renata és una cambrera que manté una relació sentimental amb l'Àlex, un jove i innocent estudiant que, després d'assabentar-se que la seva xicota té també un afer amb el senyor Molina Costa, es capfica de tal manera que decideix assassinar l'home sense pietat. El noi porta a terme el pla, però després que la policia examina el cadàver i dur a terme la investigació, les conclusions són confuses i l'Àlex no és descobert. Ara bé, el seu pare, l'influent doctor Farràs, sospita d'ell i s'hi enfronta.

03:52 Freqüència 04
04:15 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu espanyola Concha Velasco ens visita per parlar-nos del seu paper a La vida por delante, que s'acaba d'estrenar al Goya. Farem un debat sobre la independència amb Patricia Gabancho, autora del llibre "Crònica de la Independència", i amb el director del diari gratuït ADN, Albert Montagut, l'escriptor Álex Salmon, l'excomponent d'Els Pets Joan Reig, l'editor Ernest Folch i el periodista Víctor Amela. Tindrem l'habitual tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Eescobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport. I acabarem amb "La setmana de Joan Pera".

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Herois de la natura - Merlin Tuttle, l'àngel de la guarda dels ratpenats
07:53 Campions de la natura - Cap. 5 El panda gegant
tancar

Cap. 5 El panda gegant

Amb Sue Mainka. L'esquema de conservació de l'ós panda xinès a la reserva Wolong Nature té com a objectiu l'estudi i la cria d'aquests animals. Sue Mainka hi treballa com a veterinària i ajuda perquè el programa tingui èxit.

08:17 Plaers - Pedres precioses
08:30 La forma de la vida - Una explosió de vida
tancar

Una explosió de vida

Segons les proves fòssils, en un curt lapse geològic va aparèixer a la Terra una quantitat increïble d'animals. Què va passar exactament durant aquesta explosió de vida que va doblar l'Explosió Cambriana? Quins animals van aparèixer? Quin impacte van tenir sobre la Terra? Què van aportar a les formes de vida?

09:24 Tot un món
09:30 Més enllà de l'horitzó - Escales en el Far West
10:22 Enginy natural - Rellotges, criogènia i la màquina del temps
10:50 L'àtom - La il.lusió de la realitat
11:40 Togethertv - Carlos Pineyro
11:44 Televisions del món - Indonèsia
12:10 Zona de ball - Zona de ball
13:07 Trial Indoor - Trial Indoor de Madrid
13:37 quèquicom - Transgènics a la carta
tancar

Transgènics a la carta

"Quèquicom" sotmetrà a examen els aliments transgènics. El programa examinarà els pros i els contres d'aquests conreus i els seus possibles efectes sobre la salut humana. El blat de moro és l'única planta transgènica que té autorització per ser cultivada a Espanya, i molts pagesos la trien per la seva resistència a les malures. La reportera Anna Lasaga farà un viatge pels camps i els laboratoris on s'estudien aquestes plantes per treure l'aigua clara sobre què és un transgènic i quins efectes pot tenir sobre l'ambient i els sers humans. A més, Francesc Vilarroya, professor de biotecnologia de la Universitat de Barcelona, explicarà com processa el cos humà els productes transgènics per poder-los assimilar. I Pere Puigdomènec, director del laboratori CSIC- IRTA, creu que els transgènics són útils i considera excessius els tràmits que es necessiten per autoritzar que un nou transgènic surti al mercat.

14:00 Ritmes concert - AC/DC
tancar

AC/DC

Com aperitiu del concert que els AC/DC oferiran demà al Palau Sant Jordi de Barcelona, us oferim un resum de l'actuació que el grup va oferir fa 12 anys a la Plaça de Toros de las Ventas (Madrid). Aquest concert, editat en DVD amb el nom de "No Bull", mostra al grup australià en un dels millors moments. Podrem veure i sentir clàssics com ara "Black in black", "Highway to hell", "Thunderstruck", "Hell bells" i "Highway to hell" entre d'altres.

15:01 L'aventura de Jeff Corwin - Brasil: els llops de riu i l'illa de les serps
15:46 National Geographic: Specials - Els titans dentuts
tancar

Els titans dentuts

Anem a fer un viatge des del principi del món fins a l'any 2000. Un viatge d'exploració per conèixer el planeta en el qual vivim. Veurem de prop la gent i els animals que hi conviuen i amb els quals compartim aquest món. Viatjarem des de Papua Nova Guinea fins al cor d'Austràlia, d'Índia a Borneo, dels cims de l'Everest a les profunditats del Mediterrani i de les misterioses cascades de Dorje Phagmo a l'atrafegada ciutat de Los Angeles. Aquest documental vol celebrar el segon mil·lenni, tot fent-nos pensar en el futur del nostre planeta Terra.

16:42 El món submarí salvatge - El tauró blanc. Mites i llegendes (Segona part)
17:11 El món submarí salvatge - Caimans
17:16 A ritme de pedal - .
tancar

.

Pels meus menuts: cantarem la cançó de la bicicleta amb el seu compositor, el Lluís Ma. Panyella! Coneixes el Trixis? Els has vist mai per Barcelona? Avui el Gerald i els seus nois ens explicaran què són aquesta mena de taxi-bicicletes! Moltes dones arriben per influències de familiars o amics, però un cop ho proven, la majoria es queden. Parlarem del ciclisme femení de carretera!

17:46 Bèsties - El Flamenc
tancar

El Flamenc

El fènix era un ocell vermell com el foc capaç de renéixer de les seves cendres, i molt probablement aquesta llegenda està basada en els flamencs. Aquests ocells colonials tenen poblacions itinerants entre diferents zones de residència, i poden desaparèixer i aparèixer sobtadament de cadascuna d' aquestes zones en funció de les condicions climàtiques. La població de la Mediterrània occidental es mou bàsicament entre el delta de l'Ebre, la Camarga i la llacuna de Fuente de Piedra.

18:16 Mars del món - L'avellana: un tresor a la riba del mar Negre
19:01 Televisions del món - Indonèsia
19:30 Cànon Visions - Germanes en la vida
tancar

Germanes en la vida

Durant l'estiu del 2002, tres dones -una noruega, una sueca i una danesa- van passar uns quants dies plegades a Klitgaarden, una de les cases més boniques del nord de Dinamarca i antiga residència d'estiu del rei. Les tres han estat amigues durant dècades. Les actrius Bibi Anderson, Liv Ullmann i Ghita Borby són gairebé germanes. El documental inclou seqüències de les seves pel·lícules més famoses mentre elles parlen sobre la vida, la sexualitat, el fet de fer-se gran i, en particular, les dificultats que es van trobar com a artistes i com a éssers humans. Des de la seva maduresa parlen de les seves respectives carreres, especialment sota la direcció d'Ingmar Bergman.

20:30 La forma de la vida - Els conqueridors
tancar

Els conqueridors

Durant milions d'anys, només hi havia vida animal als oceans. I després, en un moment extraordinari, va passar una cosa que va permetre als animals emergir del mar. Seguirem els passos dels científics per descobrir com les formes de vida es transformen en animals artròpodes, els que van liderar amb èxit la primera invasió de la Terra. Com van canviar aquestes criatures la vida a la Terra?

21:24 Futbol Cat. - Futbol Cat.
21:45 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui tenim les entrevistes a Vicenç Altaió, director d'Arts Santa Mònica i a Ramon Térmens, director de cinema. També tindrem l'actuació de Románticos empedernidos. Connectarem en directe amb la gala dels premis Max de les Arts Escèniques, que es lliuraran al Teatro Cuyás de Las Palmas de Gran Canaria. Aquesta XII edició dels Premis Max compta amb gran presència catalana entre els nominats.

22:00 Àgora - "Política catalana: un camí de pedres"
tancar

"Política catalana: un camí de pedres"

El resultat de les eleccions basques, amb la insuficient victòria del PNB i la previsible investidura de Patxi López com a "lehendakari", ha trasbalsat la política espanyola i, de retruc, la catalana en un efecte cascada de final imprevisible. A Madrid, Zapatero s'ha quedat sense el seu aliat de referència del primer any de legislatura, el PNB. Un trencament que fa que, des que s'ha fet públic el pacte PSE-PP a Euskadi, el PNB porti els nacionalistes bascos a votar sistemàticament en contra del govern. Això ha deixat en mans dels partits catalans CiU, ERC i ICV la clau dels suports al PSOE. Per parlar d'aquest tema tindrem el debat amb Antoni Bolaño, periodista; Patrícia Gabancho, escriptora i periodista; Saül Gordillo, periodista i director de l'Agència Catalana de Notíciesi Pablo Planas, periodista i delegat del diari "ABC" a Catalunya.

23:00 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui tenim les entrevistes a Vicenç Altaió, director d'Arts Santa Mònica i a Ramon Térmens, director de cinema. També tindrem l'actuació de Románticos empedernidos. Connectarem en directe amb la gala dels premis Max de les Arts Escèniques, que es lliuraran al Teatro Cuyás de Las Palmas de Gran Canaria. Aquesta XII edició dels Premis Max compta amb gran presència catalana entre els nominats.

23:35 segle xx - Watergate: els homes que van fer caure Nixon
tancar

Watergate: els homes que van fer caure Nixon

L'incident que va originar el cas (la detenció de cinc intrusos a la seu de campanya del Partit Demòcrata al complex d'oficines Watergate de Washington) havia tingut lloc el 17 de juny de 1972. Aquell novembre, Richard Nixon va obtenir una còmoda reelecció presidencial, i el gener següent els cinc intrusos van ser condemnats per delictes comuns; però al març, un d'ells va confessar que treballaven per a la Casa Blanca, i això va transformar l'afer en un escàndol polític que va fer decidir el Senat a crear una comissió d'investigació. Doncs bé, són els treballs d'aquesta comissió senatorial els que resumeix i analitza l'emissió d'avui a "segle xx".

00:28 Taller.doc - Lo fill
tancar

Lo fill

El programa "Taller.doc" presenta "Lo fill", un documental ple de tendresa sobre un matrimoni que cuida un fill en coma des de fa gairebé cinc anys El 29 de juliol del 2002 en Jordi, un jove del Poal (Pla d'Urgell) de 23 anys, va tenir un accident de cotxe que el va deixar en coma. Han passat gairebé 5 anys i ell encara continua igual. "Lo fill", primer documental de la reportera Adaia Teruel, és la història dels seus pares: un matrimoni al qual, de cop i volta, aquell accident els canvia la vida. L'autora Adaia Teruel Garriga és llicenciada en periodisme per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Des que va començar la seva carrera professional sempre ha estat interessada pel món del documental. Ha treballat com a ENG als informatius de City TV i BTV. Actualment fa reportatges al programa "Entre Línies" de Televisió de Catalunya. "Lo fill" és el seu primer documental.

00:56 Cànon Visions - Germanes en la vida
tancar

Germanes en la vida

Durant l'estiu del 2002, tres dones -una noruega, una sueca i una danesa- van passar uns quants dies plegades a Klitgaarden, una de les cases més boniques del nord de Dinamarca i antiga residència d'estiu del rei. Les tres han estat amigues durant dècades. Les actrius Bibi Anderson, Liv Ullmann i Ghita Borby són gairebé germanes. El documental inclou seqüències de les seves pel·lícules més famoses mentre elles parlen sobre la vida, la sexualitat, el fet de fer-se gran i, en particular, les dificultats que es van trobar com a artistes i com a éssers humans. Des de la seva maduresa parlen de les seves respectives carreres, especialment sota la direcció d'Ingmar Bergman.

01:53 Paletes - Retrat del Fayum: l'última mirada
02:25 Futbol Cat. - Futbol Cat.
02:45 Àgora - "Política catalana: un camí de pedres"
tancar

"Política catalana: un camí de pedres"

El resultat de les eleccions basques, amb la insuficient victòria del PNB i la previsible investidura de Patxi López com a "lehendakari", ha trasbalsat la política espanyola i, de retruc, la catalana en un efecte cascada de final imprevisible. A Madrid, Zapatero s'ha quedat sense el seu aliat de referència del primer any de legislatura, el PNB. Un trencament que fa que, des que s'ha fet públic el pacte PSE-PP a Euskadi, el PNB porti els nacionalistes bascos a votar sistemàticament en contra del govern. Això ha deixat en mans dels partits catalans CiU, ERC i ICV la clau dels suports al PSOE. Per parlar d'aquest tema tindrem el debat amb Antoni Bolaño, periodista; Patrícia Gabancho, escriptora i periodista; Saül Gordillo, periodista i director de l'Agència Catalana de Notíciesi Pablo Planas, periodista i delegat del diari "ABC" a Catalunya.

03:40 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui tenim les entrevistes a Vicenç Altaió, director d'Arts Santa Mònica i a Ramon Térmens, director de cinema. També tindrem l'actuació de Románticos empedernidos. Connectarem en directe amb la gala dels premis Max de les Arts Escèniques, que es lliuraran al Teatro Cuyás de Las Palmas de Gran Canaria. Aquesta XII edició dels Premis Max compta amb gran presència catalana entre els nominats.

04:13 segle xx - Watergate: els homes que van fer caure Nixon
tancar

Watergate: els homes que van fer caure Nixon

L'incident que va originar el cas (la detenció de cinc intrusos a la seu de campanya del Partit Demòcrata al complex d'oficines Watergate de Washington) havia tingut lloc el 17 de juny de 1972. Aquell novembre, Richard Nixon va obtenir una còmoda reelecció presidencial, i el gener següent els cinc intrusos van ser condemnats per delictes comuns; però al març, un d'ells va confessar que treballaven per a la Casa Blanca, i això va transformar l'afer en un escàndol polític que va fer decidir el Senat a crear una comissió d'investigació. Doncs bé, són els treballs d'aquesta comissió senatorial els que resumeix i analitza l'emissió d'avui a "segle xx".

05:05 Taller.doc - Lo fill
tancar

Lo fill

El programa "Taller.doc" presenta "Lo fill", un documental ple de tendresa sobre un matrimoni que cuida un fill en coma des de fa gairebé cinc anys El 29 de juliol del 2002 en Jordi, un jove del Poal (Pla d'Urgell) de 23 anys, va tenir un accident de cotxe que el va deixar en coma. Han passat gairebé 5 anys i ell encara continua igual. "Lo fill", primer documental de la reportera Adaia Teruel, és la història dels seus pares: un matrimoni al qual, de cop i volta, aquell accident els canvia la vida. L'autora Adaia Teruel Garriga és llicenciada en periodisme per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Des que va començar la seva carrera professional sempre ha estat interessada pel món del documental. Ha treballat com a ENG als informatius de City TV i BTV. Actualment fa reportatges al programa "Entre Línies" de Televisió de Catalunya. "Lo fill" és el seu primer documental.

05:32 Ritmes concert - AC/DC
tancar

AC/DC

Com aperitiu del concert que els AC/DC oferiran demà al Palau Sant Jordi de Barcelona, us oferim un resum de l'actuació que el grup va oferir fa 12 anys a la Plaça de Toros de las Ventas (Madrid). Aquest concert, editat en DVD amb el nom de "No Bull", mostra al grup australià en un dels millors moments. Podrem veure i sentir clàssics com ara "Black in black", "Highway to hell", "Thunderstruck", "Hell bells" i "Highway to hell" entre d'altres.

06:31 El medi ambient - Bosses de plàstic compostable
06:34 Passejades amb un arquitecte - Berlín amb Jean-Louis Cohen
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Gaudins - Quins nassos!
tancar

Quins nassos!

L'Al ha decidit plantar cara a en Nero-Nas, que sempre molesta els habitants de Gaudínia, i l'ha desafiat a un duel verbal. No sap pas on s'ha ficat, l'Al! La Tabi i l'Eugeni han anat a demanar ajuda a la Bamama, a veure què poden fer-hi...

07:32 Els barrufets - El barrufet Ningú / El millor amic del Presumit
tancar

El barrufet Ningú / El millor amic del Presumit

Ningú no s'hi fixa mai en el barrufet Ningú. A ell li agradaria tenir personalitat pròpia, però no se n'acaba de sortir. Sempre serà així, o arribarà el dia que li reconeixeran algun mèrit? Per en Presumit no hi ha res millor i més emocionant que mirar-se al mirall. Avui coneixerà un dimoniet que es convertirà en el seu millor amic. Ara que, de vegades, els amics no són el que semblen...

08:00 Doraemon - En Nobita i el rai inflable / D'excursió sense sortir de casa
tancar

En Nobita i el rai inflable / D'excursió sense sortir de casa

En Nobita, que sempre vol impressionar els seus amics, està disposat a fer un viatje pel mar per demostrar que és un nen molt valent. A més, està decidit a emprendre aquesta aventura tan perillosa sense cap aparell màgic d'en Doraemon! Vols dir que se'n sortirà?! Avui en Nobita s'ha de quedar a casa i s'avorreix, és clar. Sort que té els aparells màgics d'en Doraemon i aviat convertirà la seva habitació en un bosc ple d'herba fresca, amb tot d'arbres i ocells... Potser en podria treure quatre calerons amb els seus amics! O no...?!

08:26 Doraemon - Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic
tancar

Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic

En Nobita està convençut que ell i la Shizuka estan destinats a casar-se, però poden passar coses que impedeixin el casament. El Televisor del Temps d'en Doraemon el treurà de dubtes. I potser haurà de viatjar al futur per arreglar les coses! En Nobita ha viatjat al futur i ha descobert una cosa que li ha fet molt mal. I és que d'aquí a uns quants anys la Shizuka i en Dekisugi formaran una parella. I, a més, tindran un fill molt bonic! Com pot ser?! No s'havia de casar amb en Nobita, la Shizuka?!

08:54 Domo - + info
tancar

+ info

Avui a en Domo i companyia els ha agafat la dèria de jugar a fer veure que tenen una empresa. Hi són tots: el senyor Usaji, en Mario, la Maya... i la Tashanna, que és la més manaire de totes. Potser massa i tot! A veure si encara es quedarà sense treballadors... i sense clientela!

08:56 Domo - + info
tancar

+ info

La Tashanna està molt contenta amb el gos robot que s'acaba de comprar. És tan bonic...! I es porta sempre tan bé! Sempre?! Això és que encara no l'ha deixat a soles amb en Domo... Que no li passi res, pobre Domo! O, més ben dit, que no li passi res, pobre gos robot!

09:00 mic 3
09:00 El teatre de l'Isop - L'astúcia de la guineu
tancar

L'astúcia de la guineu

Els Boletes i en Libbit fa estona que se les tenen per un barret. Al final ha aparegut la Presy i ha acabat la baralla quedant-se'l ella. L'Isop, que ho ha vist tot, se n'ha anat corrents al carro a escriure una obra d'un lleó i un ós que es barallaven per un cérvol que tots dos deien que havien caçat, fins que va arribar una guineu i... Vols saber què va fer?!

09:10 La vaca Connie - La flor solitària
tancar

La flor solitària

Al bosc hi ha una papallona que, tot i que l'hivern està a punt d'arribar, no se'n vol anar cap a les terres del sud, on hi fa més calor. La Connie està molt amoïnada i farà mans i mànigues per convèncer-la que se n'ha d'anar abans que arribi el fred i les nevades.

09:20 Tork - Batt màgic
tancar

Batt màgic

L'Iris i en Tork juguen a fer màgia, a en Batt li agafa enveja i també vol fer-ne. L'Iris i en Tork fan que en Batt es pensi que pot ser mag per evitar que es posi trist... Descobrirà l'engany?

09:32 Club Super3
09:32 Rovelló - Enllunats
tancar

Enllunats

Heu sentit parlar mai del poder de la Lluna? Doncs en Rovelló aviat el descobrirà quan la Lluna converteixi la Coloma en la gossa més antipàtica de la comarca. Sort que hi ha llibres que ens desvetllen molts secrets.

10:00 La brigada dels fossers - La cosa del llac
tancar

La cosa del llac

Al llac hi ha una cosa monstruosa que s'empassa la gent. Els fossers no tenen menjar i en Boris i en Taüt van al llac a pescar. Allà s'enfrontaran amb la terrible cosa del llac.

10:14 La federació de lluita dactilar - En Huck del Barri contra Sir Serpent
10:19 Info k
10:30 Méteo K - Cap. 11
10:37 Club Super3
10:37 La màgica Do-Re-Mi - El significat de les margaridoies
tancar

El significat de les margaridoies

La Marina, l'encarregada de tenir cura de les flors de l'escola, està molt trista. Amb en Takao són molt amics, però quan ell té els amics davant, fa com si no es coneguessin de res. Què s'ha de fer per solucionar aquest problema?

11:03 Espies de veritat - El cafè hipnotitzador
tancar

El cafè hipnotitzador

Das Coffeehaus, una nova cadena de cafeteries, acaba d'obrir portes i, d'un dia per l'altre, s'ha convertit en el local de moda. El secret és la Cafetera Elèctrica Nou Mil, una màquina que submergeix els clients en un bany de cafè i els deixa literalment "enganxats". Ni la Sam, no se n'escaparà!

11:25 La tata - The wedding part 1 (522a)
tancar

The wedding part 1 (522a)

La vigília del casament, la supersticiosa Fran se'n va a casa de la seva mare per evitar veure el nuvi abans de la cerimònia i té un somni molt estrany. Maxwell també està molt nerviós, però la seva difunta esposa, Sara, beneeix el nou matrimoni. Just quan Fran comença a creure que tot anirà bé, la germana de Maxwell la convenç que els casaments entre sang blava i classe treballadora estan condemnats al fracàs.

11:47 La tata - The wedding part 2 (522b)
tancar

The wedding part 2 (522b)

Fran i Maxwell cauen del iot on havien de passar la lluna de mel i van a parar a una illa molt bonica i deshabitada. Quan els arriba la notícia de la desaparició, C.C. i Sylvia lloguen un helicòpter per anar-los a rescatar. Mentrestant, la parella ha de combatre la gana, els animals salvatges i els insectes verinosos en un intent desesperat de consumar la relació.

12:14 Club Super3
12:14 Enigma - Recepta per venjar-se
tancar

Recepta per venjar-se

A l'Oscar Niorvo, un famós cuiner, li han tancat el restaurant per haver intoxicat totes les persones que havien assistit a la inauguració i l'han empresonat. La venjança està preparada. A la presó, també fa de cuiner...

12:38 El xou de la granota - Cap. 77 La granota glaçada
tancar

Cap. 77 La granota glaçada

En Joe dels Pantans vol aprofitar que avui és el Dia de Sant Valentí per emportar-se la Peach a fer un volt amb la barca i declarar-li el seu amor. D'entrada, pinta tot molt bé, però per la ràdio ja han anunciat que una onada de fred afectaria la regió. Una granota amb fred pot portar molts maldecaps, sobretot si porta una fura al darrere que no para de fer la guitza!

12:49 X-Men: Evolution - La supervivència dels més aptes
13:15 Hattori el ninja - Un pastís de nadal i la neteja de casa
13:25 Hattori el ninja - Desafiar el sistema de seguretat
13:50 3xl.cat
13:50 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la festa de primavera
14:13 El detectiu Conan - El cas del xantatge a un futbolista
14:36 Viewtiful Joe - La dona que fugia de Gedow!
15:01 Maison Ikkoku - L'anunci de la primavera: Dos cors que bateguen emocionats
tancar

L'anunci de la primavera: Dos cors que bateguen emocionats

Miracle dels miracles: en Godai ha passat els seus exàmens! Ara es mor de ganes de demanar-li a l'encarregada de la pensió que es casi amb ell, però abans ha de trobar una feina com cal, i també haurà de trobar la manera de vèncer la memòria del difunt marit de la Kyoko.

15:27 One piece - El xiulet que separa els amics! El tren de mar se'n va
tancar

El xiulet que separa els amics! El tren de mar se'n va

A Galley la Company, en Paulie explica a tothom que els pirates del barret de palla no són uns assassins sinó els seus aliats, que han salvat la seva vida i la de l'Iceburg. De seguida demana als seus amics que ajudin la Nami i en Chopper a buscar els altres pirates. Mentre el grup d'en Chopper busca en Ruffy, en Zoro i en Sanji, la Nami corre cap a l'estació per intentar aturar la marxa de la Robin. A l'estació, en Sanji ja ha elaborat un pla, però quan la Nami hi arriba s'adona que el tren de mar ha sortit abans de l'hora! Mentrestant, en Ruffy i en Zoro tenen problemes d'una altra mena...

15:52 Freqüència 04
16:15 Samantha ups! - La Samantha continua cuinant
tancar

La Samantha continua cuinant

La Samantha i la Chantal segueixen cuinant, i fins i tot s'atreveixen a fer menjar japonès.

16:21 Invasió - Cul-de-sac
tancar

Cul-de-sac

Un lector del Paranoid Times ha estat testimoni d'un doble assassinat en què la segona víctima ha ressuscitat. Cade investiga el cas fent-se passar per periodista.

17:06 Curiositats del món animal - Estatuari
17:11 Món salvatge - El nyu
17:19 mic 3
17:19 Bumba
17:25 La Franny i les sabates màgiques - Marca un gol
tancar

Marca un gol

Avui unes botes de futbol gastades portaran la Franny a conèixer en Riley, un nen que li agrada molt el futbol, però que no s'acaba de decidir a jugar-hi perquè diu que xuta massa fort. La Franny, que de vegades hi ha jugat amb l'avi, provarà d'ensenyar-n'hi, però la veritat és que en Riley és una mica desastre a l'hora de xutar. Se t'acut alguna solució?

17:40 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia està convençuda que és una ballarina de primera, però resulta que no acaba de trobar el seu ball. El country la fa marejar, el ballet el troba massa lleuger i el claqué és massa de fregar i no prou de picar. Aviat entendrà que per saber ballar bé, primer s'ha de practicar molt. O potser també es pot inventar el ball de la Laia! T'hi apuntes?!

17:55 Una mà de contes - Muààà!
tancar

Muààà!

Els petons són els grans protagonistes d'aquesta història. El text original de Joles Sennell ha estat adaptat per Eulàlia Carrillo i el llenguatge dels sentits ha quedat reflectit per les il·lustracions de l'artista plàstica Francesca Llopis. La música ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa partint de la tècnica de la improvisació.

18:02 Explica'm un conte - El fantasma que té el singlot
18:12 Club Super3
18:12 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

L'únic que han de fer la Petúnia, en Loopdidoo i en Bagú per fugir de la calor insuportable que fa avui és inflar la piscina. Qui et sembla que té més bufera, en Loopdidoo o en Bagú?! I si fan servir la manxa de la bicicleta?! És molt bona idea, però compte, que si l'inflen massa se'ls pot rebentar! Està complicada, la cosa, per banyar-se! I a en Bagú ja li sembla bé!

18:22 Erky Perky
18:39 Doraemon - 1ª Hist.: Les estovalles dels banquets a la carta. 2ª Hist.: Els adhesius xafard
tancar

1ª Hist.: Les estovalles dels banquets a la carta. 2ª Hist.: Els adhesius xafard

La mare d'en Nobita ha hagut de sortir corrents a cuidar la seva mare i els homes de la casa s'han quedat sols. D'entrada sembla divertit, però qui cuinarà? En Doraemon no està disposat a passar gana i ja té un aparell a punt. Bon profit! I en Nobita també té a punt els Adhesius Xafarders, que representa que l'han d'ajudar a fer els deures! Si surt tot bé, és clar...

19:05 Play - Cap. 26 Música per ballar
19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta
tancar

En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta

La Nami està desconsolada perquè ha perdut el tren de mar, però un desconegut li dóna una carta que en Sanji ha deixat per ella a l'estació. A la carta, en Sanji li explica que ha seguit la Robin i l'Usopp al tren de mar. Mentrestant, mentre la Nami i en Chopper busquen desesperadament en Ruffy i en Zoro, el mar es retira i queda completament sec, una indicació de la immensitat de l'Aqua Laguna que està a punt d'arribar a l'illa. Finalment, la Nami, gràcies a en Chimney troba en Ruffy... atrapat entre dos edificis!

20:07 Get Backers - Combat a la zona mitjana: en Ginji contra en Masaki
20:32 Minúscul - Cap. 1 Formigues
tancar

Cap. 1 Formigues

Una colla de formigues s'han emportat una capsa de terrossos de sucre de la taula d'un jardí sense saber pas on s'han ficat! Primer hauran de travessar la carretera... i de cotxes en passen tants com vulguis! Però, com s'ho faran per entaforar la capsa dins del formiguer?! Això ja serà una mica més complicat...

20:37 Minúscul - Cap. 2 Una història d'amor
tancar

Cap. 2 Una història d'amor

Aviu la marieta no entén res. S'ha quedat clavada a terra quan ha vist que, al seu voltant, tots els insectes estaven en parelles... i fent-se petons! Què deu passar...? És clar! Ha arribat l'època de l'aparellament! Doncs ella no vol pas ser menys que les altres cuques! Ella també sortirà a buscar parella! Però, com es fa això...?

20:44 La tata - The honeymoon is overboard
tancar

The honeymoon is overboard

Fran i Maxwell passen la seva primera nit junts al dormitori i Maxwell troba que Fran és una cridanera, però Fran es nega a parlar més baix. Solucionen el problema recordant que la clau de l'èxit en el matrimoni són la negociació i el pacte. Fran es compromet a ser més discreta i Maxwell a ser menys rígid. Estrenen les noves actituds en un sopar durant el qual Maxwell intenta aconseguir els drets d'un llibre que s'acaba de publicar.

21:05 La tata - Fran gets sushed
tancar

Fran gets sushed

Brighton demana permís a Fran i a Maxwell per anar a passar el cap de setmana a Atlantic City i obté dues respostes molt diferents. Fran s'ofèn per la poca consideració que Maxwell mostra per la seva opinió. A més, durant una entrevista a la televisió, Maxwell qualifica accidentalment Fran de "la meva mainadera" en lloc de "la meva dona" i Fran, comprensiblement, s'ofèn molt. Per donar una lliçó a Maxwell, contracta una altra mainadera i es proposa ser una esposa ociosa i distingida, però de seguida s'adona que aquest paper no li escau gens.

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1759
tancar

Cap. 1759

L'Alba i l'Àlex s'han escapat de casa, però els disbarats encara no s'han acabat... L'Orpinell descobreix que podria treure'n partit.

22:00 De moda - Aventures d'una nevera
tancar

Aventures d'una nevera

La Raquel acompanya en David de viatge a Saragossa. Quan tornen, en David s'atreveix a anar a casa de la Raquel, però ella no està sola. La Marta s'ha quedat embarassada i decideix avortar sense consultar-ho amb l'Abel. Un client regala un collaret molt car a la Paula i intentarà anar més lluny, però ella li para els peus.

22:53 De moda - Els herois de les petites coses
tancar

Els herois de les petites coses

La Raquel acaba la relació amb l'Héctor i accepta que sent alguna cosa per en David. La Lola, la mare de la Marta, viu una segona adolescència, i la Marta no ho pot suportar. La Laura i la Paula sospiten que la Sra. Rodríguez, una clienta, és maltractada pel marit, un famós jutge.

23:47 El meu heroi - Cap. 51
tancar

Cap. 51

Tota la setmana que en George, cosa que toca, cosa que espatlla; és que l'han abandonat els seus superpoders? Acaba de deixar caure un poblat bavarès mentre el rescatava d'un allau de fang i a la vegada destrossava tres altres poblats. La Janet li diu que ja li passarà, però ell no sap què té i confia que només sigui un problema passatger. Després, però, jugant jugant, llança la petita Cassie enlaire amb tanta mala baba que la nena travessa el sostre!

00:17 Zoo - cap. 1
tancar

cap. 1

La Tina i en Conrad es lleven quan són sorpresos per en Jan i el gos de la Tina. La Diana i en Max també comencen el dia. Avui ella ha d¿anar a recollir els resultats d¿unes proves mèdiques. Les dues famílies es troben al replà de bon matí, però l¿alegria que es respira s¿esfuma quan un fet inesperat colpirà la vida dels nostres protagonistes. Al zoo, en Dídac assegura a la Diana que la feina de conservadora serà per ella, però l¿arribada de l¿Elvira, una antiga amiga d¿en Dídac, podria capgirar les coses.

01:12 Beverly Hills - L'Eddie Waitkus
01:53 Beverly Hills - Jo et faré de pare
02:37 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe acusa Elizabeth d'aprofitar-se de Nicolas. Clara i Diego es reconcilien, i ell reconeix el seu temor.

03:02 Riviera - + info
tancar

+ info

Quan Beatrice se sent insultada per Blanc, Chloe el defensa. El casino forma part de la campanya publicitària de Gabriella. Sybella, finalment, perd el control.

03:28 Acapulco H.E.A.T. - Taules
04:11 Zoo - cap. 1
tancar

cap. 1

La Tina i en Conrad es lleven quan són sorpresos per en Jan i el gos de la Tina. La Diana i en Max també comencen el dia. Avui ella ha d¿anar a recollir els resultats d¿unes proves mèdiques. Les dues famílies es troben al replà de bon matí, però l¿alegria que es respira s¿esfuma quan un fet inesperat colpirà la vida dels nostres protagonistes. Al zoo, en Dídac assegura a la Diana que la feina de conservadora serà per ella, però l¿arribada de l¿Elvira, una antiga amiga d¿en Dídac, podria capgirar les coses.

05:07 El cor de la ciutat - Cap. 1759
tancar

Cap. 1759

L'Alba i l'Àlex s'han escapat de casa, però els disbarats encara no s'han acabat... L'Orpinell descobreix que podria treure'n partit.

05:36 Beverly Hills - L'Eddie Waitkus
06:17 Beverly Hills - Jo et faré de pare