Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Joan Herrera, president ICV. Des de Cornellà de Llobregat Marta Casagolda ens explica les tancades sindicals contra la reforma de les pensions. En el temps de denúncia, la Magdalena Oliver ens mostra el cas d'un immigrant que té problemes per un tràmit a la Delegació del Govern. Ens visita Antonio Moreno, un ciutadà que acaba de rebre una sentència que li dóna la raó per cobrar la llei de dependència amb efectes retroactius.

13:20 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Kanna, un antidepressiu natural
tancar

Kanna, un antidepressiu natural

La kanna és una planta utilitzada a Sudàfrica, des de fa segles, per eliminar la tensió i aixecar l'estat d'ànim. Ara una empresa la convertirà en fàrmac registrat. Però el govern vol que els indígenes rebin compensacions.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Arròs de carxofes i ceps
15:50 La Riera - Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó
tancar

Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó

La Maribel està que trina per la presència d'en Quintana, però en Fran, el camell que va denunciar en Ricard, surt en llibertat i jura que matarà el pare de la noia. En Claudi troba la manera de tornar al món empresarial, però necessita ajuda i no passa un moment en què inspiri confiança. La Lídia està decidida a allunyar-se del seu marit i avui li plantegen una alternativa interessant.

16:41 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra taula de dimarts (amb Sílvia Soler, Màrius Carol, Imma Sust i Pere Mas), en què parlem de la vida i de la condició humana, comptarà avui també amb Carolina Ferré. Avui, arran del fenomen Wikileaks: és bo dir sempre tota la veritat? Des de Ripoll parlarem dels diversos tipus de llet i de quines són les seves propietats, amb la doctora Montse Folch.

18:20 Julie Lescaut - Ruptures
20:15 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Diuen que del porc s'aprofita tot. Dimarts anirem amb Esteve Soler a Santa Maria de Meià per assistir a la festa que envolta la matança del porc. Podrem veure com s'elabora la botifarra, en un procés manual que aplega tothom al voltant del calder.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Carlos Navarro, més conegut com "el yoyas", s'enfrontarà a les seves aparicions televisives al "Pressing APM?" i no en sortirà gaire ben parat. D'altra banda, veurem l'Homo APM? cara a cara amb Rafa Méndez. L'Homo es va infiltrar als càstings de "Fama" i va aconseguir fer posar nerviosos el jurat i la resta de participants. A més a més, la Cuca García de Vinuesa parlarà de sexe, Jordi Hereu i Montserrat Tura tindran el seu primer debat televisiu.

22:28 Infidels - Cap. 36 Jo sóc fidel, a l'antiga, i vull seguir el camí recte, recte
tancar

Cap. 36 Jo sóc fidel, a l'antiga, i vull seguir el camí recte, recte

La Mariona anuncia la seva separació i es presenta amb les maletes a casa de la Paula. La Joana nega al Francesc la custòria compartida. I ell ho sap a través d'una esbatussada en el col·legi de l'Oriol, que el Peter ha estat actor porno. La Lídia busca el Manu perquè no en sap res... i sap que la Isabel ha perdut la feina.

23:33 Entre línies - Terapies amb gossos a quatre camins
tancar

Terapies amb gossos a quatre camins

Nou interns de primer grau de la presó de Quatre Camins tenen com a objectiu ensinistrar quatre gossos abandonats. L'activitat pretén que, a partir d' d'establir uns vincles emocionals establerts amb els animals, els interns treballin l'empatia, l'autoestima, les habilitats de comunicació i el treball en equip. Un equip del de programa ha assistit en un d'aquests tallers organitzats per la Protectora de Mataró.

00:05 Infidels - Cap. 11 Infidels
tancar

Cap. 11 Infidels

La Maria li retreu a la Paula que sigui una egoista. En Marc pateix en veure que l'Adrià no vol quedar-se al pis amb la Paula. En Toni li diu a la Lídia que ell ja s'ha enfrontat amb el seu passat, i que ara li toca a ella. L'Eduard es mostra il·lusionat amb la idea de tenir un fill, però, quan es queda sol, truca a en Jesús i el cita per acomiadar-lo.

01:07 Desapareguts - Pilot
tancar

Pilot

Amb la sospita que un senador és el responsable de la desaparició d'una dona, l'agent de l'FBI Brooke Haslett li segueix la pista fins a Indianapolis, on ha de formar equip amb una noia jove que té l'habilitat psíquica de trobar persones desaparegudes.

01:49 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra taula de dimarts (amb Sílvia Soler, Màrius Carol, Imma Sust i Pere Mas), en què parlem de la vida i de la condició humana, comptarà avui també amb Carolina Ferré. Avui, arran del fenomen Wikileaks: és bo dir sempre tota la veritat? Des de Ripoll parlarem dels diversos tipus de llet i de quines són les seves propietats, amb la doctora Montse Folch.

03:16 Videoclips catalans - JAUMET. El consol està tot mort
03:20 Videoclips catalans - SANTI VENDRELL. No perdis el temps
03:23 Videoclips catalans - TERÀPIA DE SHOCK. Ara
03:27 Videoclips catalans - GOSSOS: Condemnats
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Via lliure - + info
tancar

+ info

Modest Prats, mosén

07:31 Via lliure - + info
tancar

+ info

Colita, fotògraf

08:03 Tot un món - Rematants
tancar

Rematants

És un ofici que està desapareixent: els rematants són els que tallen i comercialitzen la fusta d'un bosc. L'Àngel Porta té una empresa familiar de fustes al Bages, i compta amb el suport del romanès Vasile Hera, l'encarregat i mà dreta de l'Àngel, i del seu nebot, Marian Gheorge. Malgrat que el bosc és cada cop menys rendible, aquesta família prefereix treballar amb la fusta perquè al seu lloc d'origen, la frontera ucraïnesa de Romania, ja s'hi dedicava.

08:09 Tot un món - Entre els rom
tancar

Entre els rom

Florín Paun és un jove gitano jove que va arribar a Santa Coloma de Gramenet l'any 2004. Al principi feia qualsevol feina per sobreviure, com vendre La Farola al carrer o netejar vidres dels cotxes. Però el seu interès en ajudar a la comunitat romanesa resident a Catalunya l'ha portat a fer de mediador per la Fundació Secretariat Gitano, que aposta per la creació d'equips interculturals.

08:16 Planeta Terra
08:16 Expedicions al regne animal - Els reis de la praderia: els bisons d' amèrica
tancar

Els reis de la praderia: els bisons d' amèrica

L'equip que ha filmat aquest episodi ha utilitzat motos de neu, ha muntat a cavall i ha caminat per poder seguir els búfals al parc nacional de Yellowstone, lluny de les rutes turístiques. A la tardor, el parc és l'escenari del festeig dels uapitís i a l'hivern comença la desesperada lluita per la supervivència.

09:01 El regne salvatge - Llegendes d'aigua
09:27 El medi ambient - Observar ocells en caiac
tancar

Observar ocells en caiac

Baixar el riu Fluvià des de Sant Pere Pescador fins a la desembocadura i fer un cens de tots els ocells que es trobin permet combinar esport i ornitologia.

09:32 Horitzons
09:32 França per la costa - De Douarnenez a Saint-Nazaire
10:25 Ciència bàsica - L'explorador aeri
10:55 Trekking pel món - Moçambic
11:44 Viatges de disseny - Ciutat de Mèxic
12:13 Clàssica - Concert del centenari de Karajan, 2a part
tancar

Concert del centenari de Karajan, 2a part

CONCERT DEL CENTENARI DE KARAJAN, 2a part Piotr I. Tschaikowsky (1840 - 1893): Simfonia nr. 6 en si menor op. 74 "Patètica"

13:06 Ànima - + info
tancar

+ info

El plató blanc d'ÀNIMA es tenyirà de negre aquest dilluns amb motiu de la trobada BCNegra de novel·la negra de Barcelona. El convidat a plató serà el prolífic novel·lista Andreu Martín, que el 3 de febrer rebrà el premi Pepe Carvalho, que, en anteriors edicions, ha distingit personalitats literàries com Henning Mankell, P.D. James o Michael Connelly. Un altre dels focus d'interès del programa ens durà a Valls, de la mà de la pallassa vallenca Pepa Plana.

14:01 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana "Bestiari Il·lustrat" s'escapa de balneari. Tota bèstia necessita el seu descans i la Bibiana s'endu tot un animal de la televisió com en Roger de Gràcia a un racó de pau envoltat de silenci, i avis i àvies en barnús. I com que la teràpia de grup és d'allò més desestressant, li hem preparat, perquè es desfogui, un trio de Rogers que, a més de nom, comparteixen el fet que acaben de ser pares per primera vegada.

14:31 Planeta Terra
14:31 El diari dels grans fèlids
15:01 L'aventura de Jeff Corwin - Indonèsia: el viatge cap a la llibertat de l'orangutan
15:49 L'Amazònia amb Bruce Parry - + info
tancar

+ info

Bruce agafa el transport públic per primera vegada en la seva ruta per l'Amazones, fet que acaba resultant tota una aventura. Després de penjar l'hamaca en un racó de bord, Bruce i la resta de passatgers es desperten amb una batuda contra el tràfic de cocaïna i presencien com un desventurat contrabandista és detingut i condemnat com a mínim a cinc anys de presó.

16:45 Mediterrània submarina - Formentera
17:11 Batecs de natura - Gurp
17:20 segle xx - Heinrich Himmler: anatomia d'un assassí de masses
18:13 Horitzons
18:13 La ruta de la seda - De la terra erma a la terra materna. L'Àsia Central
19:04 Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu - Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu
tancar

Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu

Era l'època daurada del jazz. També era l'època fosca de la droga. A l'estiu del 1949, després del primer concert que feia al Carnegie Hall, Oscar Peterson va sortir corrents per anar a sentir el seu heroi, el saxofonista Charlie Bird Parker, que tocava al Birdland. El futur virtuós del piano va veure que en un reservat hi havia un home desplomat damunt la taula, amb un rètol al costat que deia: "No molesteu".

20:09 Blog Europa
20:31 Motor a fons
20:32 Motor a fons
21:00 La Riera - Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó
tancar

Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó

La Maribel està que trina per la presència d'en Quintana, però en Fran, el camell que va denunciar en Ricard, surt en llibertat i jura que matarà el pare de la noia. En Claudi troba la manera de tornar al món empresarial, però necessita ajuda i no passa un moment en què inspiri confiança. La Lídia està decidida a allunyar-se del seu marit i avui li plantegen una alternativa interessant.

21:17 La Riera - Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó
tancar

Cap. 219 El camell que va denunciar en Ricard surt de la presó

La Maribel està que trina per la presència d'en Quintana, però en Fran, el camell que va denunciar en Ricard, surt en llibertat i jura que matarà el pare de la noia. En Claudi troba la manera de tornar al món empresarial, però necessita ajuda i no passa un moment en què inspiri confiança. La Lídia està decidida a allunyar-se del seu marit i avui li plantegen una alternativa interessant.

21:17 La Riera - Cap. 66 Bianca Florea
21:47 Karakia - Liam, de Wicklow (Irlanda)
tancar

Liam, de Wicklow (Irlanda)

Quan en Liam va arribar a Barcelona procedent del comtat de Wicklow, es va proposar integrar-se en la cultura local. Ens ho explica des del barri on viu, el Raval, un barri on les diferents cultures han après a organitzar-se en comunitats: "Si vols viure i treballar en un país, hi has de conviure, no pots aïllar-te." De Catalunya, a part de l'idioma, també ha après a estimar-ne els plats, més variats, reconeix, que a Irlanda.

22:05 Karakia - Grethel i Raquel, de Chiriquí (Panamà)
tancar

Grethel i Raquel, de Chiriquí (Panamà)

egons els indígenes ngäbe-buglé, la vall de la lluna es troba a l'oest de Panamà. Almenys així és com anomenen el Chiriquí, la regió de la Raquel i la Grethel, un petit i divers territori, exemple del mestissatge gastronòmic i cultural que conviu al país. Els seus plats són una barreja dels productes de la seva fèrtil terra i de les diferents herències colonials que s'hi fan presents abans i després de la construcció del canal.

22:24 Latituds - + info
tancar

+ info

Les dictadures de Guatemala als anys 70 i 80 van torturar, assassinar i fer desaparèixer desenes de milers de persones. Moltes d'aquestes atrocitats les cometre la Policia Nacional guatemalenca, i les va detallar en els seus informes rutinaris, que van acabar abandonats en un tètric edifici. Però el 2005 aquests arxius van ser descoberts, de forma casual, i ara són custodiats i investigats per la Procuradoria dels Drets Humans de Guatemala.

22:55 60 minuts - Sobreviure a Haití
tancar

Sobreviure a Haití

Fa un any del terratrèmol d'Haití i les conseqüències del desastre encara perduren: el 12 gener del 2010 un gran moviment de terres va matar al voltant de 230.000 persones i va deixar a tot un país en estat de xoc; avui, però, el còlera i la violència contra els mestres de vudú, acusats de provocar el desastre, han contribuït a enfonsar encara més el país.

23:53 10 coses que heu de saber sobre perdre pes - 10 coses que heu de saber sobre perdre pes
tancar

10 coses que heu de saber sobre perdre pes

A partir dels mètodes de més èxit per desprendre'ns dels quilos que ens sobren a través de consells dietètics senzills i alhora pràctics, aquest programa d'entreteniment descriu el que en podríem dir la ciència de perdre pes. Sovint sembla que tothom s'ha posat d'acord per començar a fer règim. Aquest programa entretingut i informatiu tracta de l'obsessió per perdre pes que hi ha arreu del món.

00:46 Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu - Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu
tancar

Oscar Peterson: el "Groove" sempre viu

Era l'època daurada del jazz. També era l'època fosca de la droga. A l'estiu del 1949, després del primer concert que feia al Carnegie Hall, Oscar Peterson va sortir corrents per anar a sentir el seu heroi, el saxofonista Charlie Bird Parker, que tocava al Birdland. El futur virtuós del piano va veure que en un reservat hi havia un home desplomat damunt la taula, amb un rètol al costat que deia: "No molesteu".

01:42 Blog Europa
02:01 Motor a fons
02:28 Karakia - Liam, de Wicklow (Irlanda)
tancar

Liam, de Wicklow (Irlanda)

Quan en Liam va arribar a Barcelona procedent del comtat de Wicklow, es va proposar integrar-se en la cultura local. Ens ho explica des del barri on viu, el Raval, un barri on les diferents cultures han après a organitzar-se en comunitats: "Si vols viure i treballar en un país, hi has de conviure, no pots aïllar-te." De Catalunya, a part de l'idioma, també ha après a estimar-ne els plats, més variats, reconeix, que a Irlanda.

02:45 Karakia - Grethel i Raquel, de Chiriquí (Panamà)
tancar

Grethel i Raquel, de Chiriquí (Panamà)

egons els indígenes ngäbe-buglé, la vall de la lluna es troba a l'oest de Panamà. Almenys així és com anomenen el Chiriquí, la regió de la Raquel i la Grethel, un petit i divers territori, exemple del mestissatge gastronòmic i cultural que conviu al país. Els seus plats són una barreja dels productes de la seva fèrtil terra i de les diferents herències colonials que s'hi fan presents abans i després de la construcció del canal.

03:04 Latituds - + info
tancar

+ info

Les dictadures de Guatemala als anys 70 i 80 van torturar, assassinar i fer desaparèixer desenes de milers de persones. Moltes d'aquestes atrocitats les cometre la Policia Nacional guatemalenca, i les va detallar en els seus informes rutinaris, que van acabar abandonats en un tètric edifici. Però el 2005 aquests arxius van ser descoberts, de forma casual, i ara són custodiats i investigats per la Procuradoria dels Drets Humans de Guatemala.

03:31 60 minuts - Sobreviure a Haití
tancar

Sobreviure a Haití

Fa un any del terratrèmol d'Haití i les conseqüències del desastre encara perduren: el 12 gener del 2010 un gran moviment de terres va matar al voltant de 230.000 persones i va deixar a tot un país en estat de xoc; avui, però, el còlera i la violència contra els mestres de vudú, acusats de provocar el desastre, han contribuït a enfonsar encara més el país.

04:21 Batecs de natura - Gurp
04:27 Batecs de natura - La cotorreta de pit gris
04:32 A peu per Europa - Praga
04:59 Mars del món - Neuseeland / New Zealand
tancar

Neuseeland / New Zealand

Milers d'europeus volen provar sort i començar una nova vida a Nova Zelanda. No és estrany, donat que aquestes illes del Pacífic tenen molt per oferir. 18.000 km de costes, icebergs, boscos humits, catarates impressionants, enormes colònies de foques.

05:44 RITMES
05:44 Ritmes.clips - ELS CONVIDATS. Començar de nou
05:47 Ritmes.clips - THE PINKER TONES. Working bees
05:51 Ritmes.clips - ESTEVE SABATER: Dolça companyia
05:56 Ritmes.clips - VÍCTOR NARANJO I AMICS. Positiu - positiva 2008
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - FRENÈTIC:Altres tempestes
06:03 Ritmes.clips - MIQUEL ABRAS:Amb tu sóc jo
06:08 Viatges de disseny - Ciutat de Mèxic
06:34 Ritmes
Progrmació BD ....
07:02 Els barrufets - La ciutat perduda d'en yore
07:29 El xai Shaun - El gran Timmy
tancar

El gran Timmy

Sorpresa! S'acaba d'instal·lar un circ en un camp a la vora d'on pasturen en Shaun i companyia. En Timmy, que és un xai molt menudet, és el que està més encuriosit de tots. Ell no n'havia vist mai cap, de circ. Per això ha decidit anar-hi tot sol. No sap pas què ha fet... Si el granger no se n'adona, potser no podrà tornar mai més. Pot fer-hi alguna cosa en Shaun?

07:36 El xai Shaun - El toro
tancar

El toro

S'acaba de presentar un toro al camp on pasturen els nostres amics els xais. En Shaun aviat descobrirà que no és gaire bona idea ensenyar-li el color vermell. S'enfada com un toro! A més, avui els porquets trapelles tenen ganes de fer-ne una de les seves. I si pintessin els xais de color vermell?! Vols dir que s'hi atreviran?

07:43 El xai Shaun - L'estel
tancar

L'estel

Avui n'ha passat una de molt divertida. Ha aparegut un estel al camp on pasturen en Shaun i companyia. Que bé que s'ho passaran! Però ja se sap, de vegades els estel es queden embolicats als arbres. Sort que en Shaun està disposat a qualsevol cosa per fer baixar l'estel de l'arbre. Però, com s'ho pot fer...?

07:54 Doraemon - El monitor de les sensacions / El robot de la simpatia
08:21 Doraemon - L'essència màgica de les mines / Salvem l'oreneta d'en Nobita
08:47 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Què li passa a en Loopdidoo? La Petúnia, en Basili i en Bagú s'ho estan passant d'allò més bé patinant i fent snowboard! Bé, en Bagú només s'ho mira. No en vol saber res de l'aigua, encara que estigui glaçada. Ves que no acabi a la zona de perill, on el gel és tan prim que es pot trencar. Però aparteu les criatures, que arriba en Loopdidoo, el Rei de la Pista!

08:53 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Petúnia està a punt de xutar! El porter, en Loopdidoo, es llança i... gooool! Pobre Loopdidoo, a més de fer-li gol l'han deixat sense caseta, que ha quedat feta miques del cop de pilota. Sort que en Basili té martell i claus, i en sap molt, de fer de fuster. Però en Loopdidoo se la vol arreglar tot sol. En Bagú ja l'ha avisat que es pot donar un cop de martell a la pota!

09:02 mic 3
09:02 Els cap de drap - Rita la pitonissa
09:12 Pepa, la porqueta - Fem avions de paper
09:19 Bob, el manetes - El túnel de rentat
tancar

El túnel de rentat

Ja saps que al Bolquet li encanta enfangar-se. A en Bob, en canvi, no li fa gaire gràcia haver-lo de netejar tan sovint. Ara, però, aquest problema s'haurà acabat. I és que avui la Wendy i el Pansit començaran a construir un túnel de rentat. Ara, el Bolquet es podrà rentar tot sol: ensabonada, esbandida i assecat. Però, vols dir que s'hi voldrà ficar?!

09:35 Els Teletubbies - I: our pig winnie
10:00 Info k
10:17 Rantaro - Amb la tardor ve la gana / L'Hipo Hieta es reforma / Al Castell del Verí falta gent
10:40 Rantaro - El tresor d'en Shinbei / L'aniversari del senyor Denzo
11:00 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Avui en Nyicris està a punt de passar el pitjor malson de la seva vida. Pot ser que la Lottie li hagi de fer de cangur?! Doncs sí! Ha fet veure que tenia mal de coll i el pecat ha fet forat. A més, es presentarà a casa seva amb la manteta de quan era petit! I que no l'hi toqui ningú! Quan tornin a l'escola no sabrà on amagar-se, en Nyicris! Que no li passi res!

11:15 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Unes obres al clavegueram de la ciutat podrien fer que es descobrís el secret del Club dels Caçamonstres, i la nau espacial que tenen enterrada a sota del jardí de la Cathy! Més que res perquè els treballadors són àliens que tenen com a objectiu acabar amb el Club! A més, hi ha una llegenda que diu que pel clavegueram hi volta un fantasma!

11:37 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El senyor Smith ha encomanat una missió molt delicada al Club dels Caçamonstres: fer-se càrrec de la pedra de l'oblit, que esborra tots els records de les persones que la toquen. Resulta que el Glor Glanamour, el perillós lladre alienígena, ha jurat robar-la per esborrar els records de tot el món, perquè oblidin tots els seus crims. Seran capaços d'aturar-lo, sense patir cap amnèsia?!

12:03 Gasp! - + info
tancar

+ info

En Fred i la Ginger es preparen per anar a passar la nit a casa dels veïns. Serà fantàstic, perquè dormiran al jardí en tendes! En Gasp i companyia, en canvi, estan convençuts que els veïns els han segrestat i ja estan organitzant una operació rescat que promet ser encara més fantàstica. I és que tenen intenció d'entrar al jardí amb una catapulta, a l'estil medieval!

12:15 Gasp! - + info
tancar

+ info

Avui, la Ginger ha de fer molts deures i en Gasp està decidit a ajudar-la. Per donar-li les respostes crearà un blog d'ajuda per fer deures a internet i hi penjarà totes les solucions. El que no sap és que el blog es farà tan popular que en Gasp i companyia no donaran a l'abast! Ara resulta que nens de tot el món volen que els facin els deures! Com se'n sortiran?!

12:31 Tom i Jerry - L'amor és perillós
12:38 Tom i Jerry - Quin fred que fa!
12:46 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
12:53 El xou de Tom i Jerry - Vigileu amb el vigilant / Els supermotoristes / La gateta policiaí
13:20 La lliga dels supermalvats
13:31 La lliga dels supermalvats
13:46 Els pingüins de Madagascar - El Gelatí / El clip del zoo
14:14 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

14:37 Tags
14:57 Inuyasha - El somriure malvat. La Kikyo entre la vida i la mort
tancar

El somriure malvat. La Kikyo entre la vida i la mort

L'esperit de Kikyo continua voltant pel món i es dedica a robar ànimes de dones mortes.

15:24 Doraemon - El cinturó magnètic / Amb una mica de voluntat
15:46 Doraemon - El sistema de seguretat / L'unió fa la força
16:12 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

La mare de la Lottie, amb molta il·lusió, li ha preparat una festa de fades per celebrar l'aniversari. La nostra amiga no sap ben bé com fer-s'ho per no decebre la mare, però ella aquesta mena de festes de color rosa les troba un avorriment. En Nou li ha assegurat que hi trobarà la solució i la Lottie ja ha avisat a tothom que serà una festa megamonstruosa. No te la perdis!

16:28 Els barrufets - La pesta blava
16:51 Els barrufets - El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...
tancar

El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...

Tard o d'hora li havia de passar, això, a l'Ulleres. Avui li ha vingut una necessitat enorme de sentir-se... diferent! La pega és que ha triat una manera una mica terrorífica de fer-ho... i força perillosa! En Bromista ja en té una altra a punt! Avui es dedicarà a espantar els barrufets amb un putxinel·li en forma de drac. Però ves amb la poció màgica del Gran Barrufet! Els drac de veritat no fan gaire gràcia!

17:17 mic 3
17:17 Pingu - En Pingu i el pingüí discapacitat
tancar

En Pingu i el pingüí discapacitat

Avui en Pingu ha sortit a fer bromes amb un amic seu. El que no s'esperaven és que passés un pingüí amb una cadira de rodes. Què et sembla, que els seguirà la broma? Segurament que en Pingu i el seu amic s'enduran una bona sorpresa.

17:22 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chiro, en Chimo, la Chis i en Charlie estan ben encuriosits. L'Ullala ha fet una cosa que vol que sigui un secret i els ha dit que potser els l'ensenyarà un altre dia. Els pollets i en Charlie tenen clar que l'endemà al matí aniran a casa seva a veure quina una en porta de cap... d'amagatotis, és clar! I s'hi trobaran una sorpresa molt especial! No te la perdis!

17:31 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

L'Hug està trist. Ha perdut el Picolino, el seu gat. On es deu haver ficat? L'Emma no pararà fins a trobar-lo!

17:39 La Lua i el món - Guerra als virus!
tancar

Guerra als virus!

El Demi i els Tres de Petrès estan constipats i la Lua no vol ni que se li acostin per por que l'hi encomanin. Guerra als virus!

17:43 La Lua i el món - Volem diners !
tancar

Volem diners !

La Lua i el Demi s volen comprar unes pistoles d'aigua supersòniques, però no tenen ni un cèntim. Ha arribat l'hora de muntar un negoci!

17:46 La Lua i el món - Quan el Demi borda massa
tancar

Quan el Demi borda massa

Tenir un gosset no és fàcil, sobretot si és mal educat i borda massa... Encara que aquest gosset sigui el Demi!

17:53 mic 3
17:53 L'hora del Timmy - Els problemes del Timmy amb la mascota
18:06 Una mà de contes - Els quatre músics
18:18 La Betty atòmica - Transport de tresors / Els Rajos X
18:46 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

La Cathy ha convidat l'Anatdelolla a la Terra, un superaventurer que va de planeta en planeta gravant els sers més salvatges, esgarrifosos i perillosos del zoo-univers. L'han fet venir perquè faci un documental de la vida salvatge d'aquí, però aquest àlien tan tocat de l'olla l'únic que vol filmar són els humans... i els veu molt i molt perillosos!

19:07 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

L'arribada d'un grup de xikletesians a la Terra ha deixat ben despistats els membres del Club dels Caçamonstres. Fugen del seu planeta, Xikletèsia, afectats d'un refredament global extrem. I, si en Danny no hagués confós el seu líder amb un xiclet, aquests alienígenes no haurien declarat la guerra a tota la humanitat! Ara ja és massa tard per lamentar-se'n, però no per entrar en acció!

19:30 Info k
19:46 Què hi ha, Scooby-Doo? - Destrucció en 3D
tancar

Destrucció en 3D

La desaparició dels ossos sagrats de "El Oloroso" del museu de Costa Rica portarà molta cua! És ben sabut que a qui toca els ossos, li cau damunt una maledicció terrible. Encara que sigui el responsable de l'exposició de dinosaures, en Melbourne O'Reilly! I compte que si els dinosaures es comencen a moure, ja pot fugir tothom cames ajudeu-me!

20:12 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

20:39 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
20:47 Tom i Jerry - Te per dos
20:53 Tom i Jerry - Campionat de tennis
21:00 Tom i Jerry - Una festa molt moguda
21:06 El xou de Tom i Jerry - Els aprenents de bruixot / No et moguis! / Supercapa, el superheroi
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El blues de la pluja
06:13 Megaminimals - El ball
tancar

El ball

És el dia del pare i els Megaminimals decideixen preparar un ball per a donar-los una sorpresa. Però els Megaminimals no saben ballar gaire. La Cassie s'encarrega de donar les instruccions seguint les instruccions de l'Eric, que un dia va veure un ball de veritat. Al final, més que preparar un ball, el ball els troba a ells.

06:19 Tork - En Batt perd les piles
tancar

En Batt perd les piles

En Batt perd una pila jugant i se li acaben totes les forces, ni ell ni els seus companys no ho entenen fins que troben la pila que li falta.

06:26 Tork - El tresor dels cargols
tancar

El tresor dels cargols

En Tork i en Batt descobreixen un mapa que porta fins al tresor dels cargols. Però el mapa està trencat i sembla que no coneix ningú l'existència d'aquest tresor. Amb l'ajuda de l'Iris i els animals del bosc, els nostres amics trobaran finalment el tresor misteriós.

06:34 Caçadors de dracs - El gran torneig
tancar

El gran torneig

Després d'haver perdut un contracte de molts diners i d'estar fregant la bancarrota, en Gwizdo ha decidit presentar en Lian Chu al gran torneig anual de tricotatge, que se celebra al comtat de Granpesat. El premi és el pes del guanyador en grunyes, la moneda local. Els nostres herois només han de mirar que no descobreixin que no són nadius del comtat. Perquè si no...

Progrmació BD ....
21:31 One piece - El primer obstacle: La balena gegant Raboon
tancar

El primer obstacle: La balena gegant Raboon

En Ruffy i la seva banda s'endinsen en la Grand Line, on els espera la boca d'una balena enorme que se'ls empassa a tots. Dintre de la balena, però, hi ha una illa molt misteriosa...

21:57 Bleach - Cap. 92 Entrada al món dels shinigamis altre cop
22:28 Doctor Who - Cap. 46 L'unicorn i la vespa
23:16 Doctor Who - Cap. 47 Silenci a la biblioteca
00:04 Crackòvia - Cap. 89 Crackòvia
tancar

Cap. 89 Crackòvia

En aquesta edició s'estrena el documental "Guti 550". L'equip del programa fa un seguiment especial de la vida de Guti per celebrar les seves 550 nits de festa. Al "Hat trick Barça", Xavi Torres i Pichi Alonso analitzen la primera volta de rècord del Barça, mentre a Madrid Valdano i Mourinho s'envien missatges a través de les portades dels diaris esportius. A més descobrim el gran secret de Rafa Nadal mentre segueix el Mallorca-Real Madrid des d'Austràlia.

00:35 Comedy Inc.
00:58 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" oferirà un rànquing propi de les millors caigudes de cadira que s'han produït mai a la televisió. També s'han recuperat seccions clàssiques com el "Xof" i el "Fot-Lee". I s'oferirà una versió especial de l'anunci del campionat del món de snow que s'està celebrant a la Molina. Amb "Mamá, tú no mires" l'"APM?" ha fet el seu particular homenatge a les mares i amb el "Si és veritat seria un rècord Guinness" donarà a conèixer l'actualitat des d'un altre punt de

01:35 One piece - El primer obstacle: La balena gegant Raboon
tancar

El primer obstacle: La balena gegant Raboon

En Ruffy i la seva banda s'endinsen en la Grand Line, on els espera la boca d'una balena enorme que se'ls empassa a tots. Dintre de la balena, però, hi ha una illa molt misteriosa...

02:01 Bleach - Cap. 92 Entrada al món dels shinigamis altre cop
02:32 Doctor Who - Cap. 46 L'unicorn i la vespa
03:20 Doctor Who - Cap. 47 Silenci a la biblioteca
04:07 Blog Europa - + info
tancar

+ info

Tampere no és una ciutat que destaqui pels grafitis dels seus carrers, en canvi Helsinki sí que acull a molts joves artistes. Gradualment, molts d'aquests artistes estan mostrant les seves obres a altres ciutats importants de Finlàndia, ja sigui en exposicions o simplement pintant parets del carrer. El grafiti és art o vandalisme? La postura dels tamperencs és bastant dual, però poc a poc està creixent l'expectació i admiració per aquests artistes.

04:27 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" oferirà un rànquing propi de les millors caigudes de cadira que s'han produït mai a la televisió. També s'han recuperat seccions clàssiques com el "Xof" i el "Fot-Lee". I s'oferirà una versió especial de l'anunci del campionat del món de snow que s'està celebrant a la Molina. Amb "Mamá, tú no mires" l'"APM?" ha fet el seu particular homenatge a les mares i amb el "Si és veritat seria un rècord Guinness" donarà a conèixer l'actualitat des d'un altre punt de

05:02 Bleach - Cap. 92 Entrada al món dels shinigamis altre cop
05:27 Imp - L'excursió
05:29 Imp - El pastís
05:30 Imp - La silueta
05:32 Imp - Pecats
05:35 One piece - El primer obstacle: La balena gegant Raboon
tancar

El primer obstacle: La balena gegant Raboon

En Ruffy i la seva banda s'endinsen en la Grand Line, on els espera la boca d'una balena enorme que se'ls empassa a tots. Dintre de la balena, però, hi ha una illa molt misteriosa...

Progrmació BD ....
07:21 Nit d'espectacle al 33
09:04 La ruïna - La ruïna
tancar

La ruïna

La Ruïna és el dia en que ens quedarem sense res. És la Sílvia que confia en l'èxit del seu nou projecte artístic. És el Toni que depèn de la seva poc estimada feina per pagar una vida conjunta amb la Sílvia. És la Laura que beu whisky per portar la contrària al seu marit.

10:06 30 minuts - L'illa invisible
tancar

L'illa invisible

Al cor de la gran Barcelona hi ha un suburbi obrer que encara segueix dret. Situat just a sota de l'Illa Diagonal, la Colònia Castells és per als seus veïns un lloc inigualable. És un conjunt de dues-centes casetes on els veïns es coneixen pel nom, treuen les cadires al carrer i fan petar la xerrada. Afectada des dels anys seixanta, finalment, el 2002, un pla urbanístic va fixar la demolició de la colònia.

10:43 Tarda de cine - Bojos pel surf
tancar

Bojos pel surf

Pel·lícula d'animació que explica la història d'una competició de surf entre pingüins. Cody és un pingüí adolescent que competirà per primer cop de manera professional. Cody deixa la seva família per viatjar a l'illa de Pen Gu. Pel camí coneix diversos pingüins, tots relacionats amb el món del surf professional.

12:06 Concert inaugural de l'orgue de Montserrat - L'orgue de Montserrat, concert inaugural
tancar

L'orgue de Montserrat, concert inaugural

El 25 d'abril de 2010, Televisió de Catalunya va retransmetre en directe el concert inaugural del nou orgue de Montserrat. L'acte va tenir lloc a la Basílica de Montserrat. En la primera part, l'organista O. Theodor Flury, monjo benedictí d'Einsiedeln, interpretà tres peces, "Passacaglia", "Tocatta i fuga en re menor" -totes dues de Bach- i també una improvisació sobre el cant del "Virolai".

13:19 Pel·lícula - El viatge vertical
tancar

El viatge vertical

El viatge vertical és el viatge sense retorn, l'odissea rectilínia i sense Ítaca que transforma a un individu que ja no retorna a casa. Un viatge vertical que emprèn el protagonista, Federico Mayol (home de negocis jubilat, nacionalista català, pare de dos fills...), quan al dia següent de celebrar les noces d'or es veu sorprenentment i absurdament obligat per la seva dona a deixar per sempre el domicili conjugal.

14:44 Els últims artesans - Antoni Zafra - Titellaire
tancar

Antoni Zafra - Titellaire

Des de les ombres xineses a l'actualitat, l'evolució dels titelles ha estat complexa. Antoni Zafra, titellaire de professió, ens obre les portes del seu taller , orgullós de mostrar-nos un ofici que li va ensenyar el seu mestre: el Sr. Taufer.

14:50 Aràbia - Oman - Emirats Àrabs Units
15:47 Pel·lícula - Tres dies amb la família
tancar

Tres dies amb la família

Léa ha hagut de fer un viatge a corre cuita a Girona on el seu avi patern acaba de morir. Allà l'espera tota la família a la qual gairebé no ha vist des que, anys enrere, se'n va anar a viure a l'estranger.

17:08 Nit d'espectacle al 33
18:51 Els últims artesans - Jordi Coll - Escloper
tancar

Jordi Coll - Escloper

En Jordi Coll està censat com l'últim escloper de Catalunya. A l'edat de 26 anys, i quan ja havia assolit el grau de mestre, va haver de plegar de fer esclops per anar a treballar en una fàbrica. 40 anys més tard, ha tornat a reprendre l'ofici de fer sabates de fusta per pur plaer.

18:57 La ruïna - La ruïna
tancar

La ruïna

La Ruïna és el dia en que ens quedarem sense res. És la Sílvia que confia en l'èxit del seu nou projecte artístic. És el Toni que depèn de la seva poc estimada feina per pagar una vida conjunta amb la Sílvia. És la Laura que beu whisky per portar la contrària al seu marit.

19:58 Tarda de cine - Bojos pel surf
tancar

Bojos pel surf

Pel·lícula d'animació que explica la història d'una competició de surf entre pingüins. Cody és un pingüí adolescent que competirà per primer cop de manera professional. Cody deixa la seva família per viatjar a l'illa de Pen Gu. Pel camí coneix diversos pingüins, tots relacionats amb el món del surf professional.

21:20 Aràbia - Oman - Emirats Àrabs Units
22:17 Els últims artesans - Antoni Zafra - Titellaire
tancar

Antoni Zafra - Titellaire

Des de les ombres xineses a l'actualitat, l'evolució dels titelles ha estat complexa. Antoni Zafra, titellaire de professió, ens obre les portes del seu taller , orgullós de mostrar-nos un ofici que li va ensenyar el seu mestre: el Sr. Taufer.

22:23 Infidels - Cap. 36 Jo sóc fidel, a l'antiga, i vull seguir el camí recte, recte
tancar

Cap. 36 Jo sóc fidel, a l'antiga, i vull seguir el camí recte, recte

La Mariona anuncia la seva separació i es presenta amb les maletes a casa de la Paula. La Joana nega al Francesc la custòria compartida. I ell ho sap a través d'una esbatussada en el col·legi de l'Oriol, que el Peter ha estat actor porno. La Lídia busca el Manu perquè no en sap res... i sap que la Isabel ha perdut la feina.

23:26 Entre línies - Terapies amb gossos a quatre camins
tancar

Terapies amb gossos a quatre camins

Nou interns de primer grau de la presó de Quatre Camins tenen com a objectiu ensinistrar quatre gossos abandonats. L'activitat pretén que, a partir d' d'establir uns vincles emocionals establerts amb els animals, els interns treballin l'empatia, l'autoestima, les habilitats de comunicació i el treball en equip. Un equip del de programa ha assistit en un d'aquests tallers organitzats per la Protectora de Mataró.

23:59 Infidels - Cap. 11 Infidels
tancar

Cap. 11 Infidels

La Maria li retreu a la Paula que sigui una egoista. En Marc pateix en veure que l'Adrià no vol quedar-se al pis amb la Paula. En Toni li diu a la Lídia que ell ja s'ha enfrontat amb el seu passat, i que ara li toca a ella. L'Eduard es mostra il·lusionat amb la idea de tenir un fill, però, quan es queda sol, truca a en Jesús i el cita per acomiadar-lo.

01:02 Pel·lícula - Tres dies amb la família
tancar

Tres dies amb la família

Léa ha hagut de fer un viatge a corre cuita a Girona on el seu avi patern acaba de morir. Allà l'espera tota la família a la qual gairebé no ha vist des que, anys enrere, se'n va anar a viure a l'estranger.

02:23 Nit d'espectacle al 33
04:07 La ruïna - La ruïna
tancar

La ruïna

La Ruïna és el dia en que ens quedarem sense res. És la Sílvia que confia en l'èxit del seu nou projecte artístic. És el Toni que depèn de la seva poc estimada feina per pagar una vida conjunta amb la Sílvia. És la Laura que beu whisky per portar la contrària al seu marit.

05:09 Notícies 3/24
06:00 30 minuts - L'illa invisible
tancar

L'illa invisible

Al cor de la gran Barcelona hi ha un suburbi obrer que encara segueix dret. Situat just a sota de l'Illa Diagonal, la Colònia Castells és per als seus veïns un lloc inigualable. És un conjunt de dues-centes casetes on els veïns es coneixen pel nom, treuen les cadires al carrer i fan petar la xerrada. Afectada des dels anys seixanta, finalment, el 2002, un pla urbanístic va fixar la demolició de la colònia.

06:36 Tarda de cine - Bojos pel surf
tancar

Bojos pel surf

Pel·lícula d'animació que explica la història d'una competició de surf entre pingüins. Cody és un pingüí adolescent que competirà per primer cop de manera professional. Cody deixa la seva família per viatjar a l'illa de Pen Gu. Pel camí coneix diversos pingüins, tots relacionats amb el món del surf professional.