Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La bici pública s'estén
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Raviolis de brandada de bacallà i espinacs
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1735
tancar

Cap. 1735

La Marga fa un pas perillós per mirar d'aconseguir que en Joel retiri la denúncia contra en Sergi. En Iago i en Sergi posen en marxa el parany per atrapar en Radovan. El problema dels fills acaba provocant una certa complicitat entre en Fidel i la Patrícia. En Quico continua obsessionat i convenç en Pau perquè li passi el material gravat la nit de la castanyada.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

La cantant MELODY visita "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes ANTONI BASSAS i IU FORN. Comptarem amb MIQUEL MARTÍNEZ, el doble de Messi, i parlarem de la moda dels tatuatges amb LLUÍS NAVARRO, tatuador oficial d'alguns dels cracks del Barça, com ara Henry, Puyol o Bojan, entre altres Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb la cuina de NANDO JUBANY des de Girona.

18:20 Tarda de cine - Transylvania
tancar

Transylvania

Zingarina és una dona jove i rebel que se'n va amb una amiga a Transilvània per retrobar l'home que estima. El troba durant una gran festa, i és enmig del soroll, la música, l'embriaguesa i la bogeria que Zingarina aprèn que està sola en el món, sense amor i sense punt de referència.

20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:40 Alguna pregunta més
22:05 Oikmentns - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició del programa "OIK mentns?", una proposta d'entreteniment presentada per Roger de Gràcia que dóna veu als adolescents, perquè vol saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb l'entorn. Aquesta vegada el tema serà la guerra de sexes. Els joves parlen de les diferències entre els nois i les noies a l'hora de relacionar-se. Durant el programa, es passaran vídeos gravats als instituts de Catalunya on els alumnes responen a preguntes del tipus: Hi ha igualtat de sexes? Creus que hi ha masclisme? Com és l'amistat entre els nois i les noies?, entre altres. Com sempre Roger de Gràcia estarà acompanyat al plató per l'historiador Jaume Sobrequès, per l'humoristaToni Moog i per l'actriu Llum Barrera. El programa es completarà amb els reportatges de Susanna Bergés i Òscar Rodríguez que han seguit la vida d'un noi i d'una noia que viuen en minoria. És a dir un noi que viu envoltat de noies i una noia que viu envoltada de nois. Com sobreviuen?

23:10 HORA Q
00:20 Pel·lícula - Vanina Vanini
tancar

Vanina Vanini

Vanina Vanini és una noia italiana filla d'un aristòcrata. Vanina s'enamora de Pietro, un jove que pertany a una organització clandestina de maçons. Quan Pietro deixa Vanina per una altra dona, ella, engelosida, el delata a les autoritats.

02:10 Pel·lícula - Les filles de Mohamed
tancar

Les filles de Mohamed

Carme, una ginecòloga barcelonina que acaba de separar-se del seu company, s'implica en el problema de Shahida, una de les seves pacients, a qui el seu marit es nega a reconèixer la seva filla acabada de néixer. A través d'Amir, el germà de la dona rebutjada, Carme descobrirà la manera de veure el món dels marroquins, alhora que acull Shahida i la nena a casa seva. Carme l'ajudarà a adaptar-se a la societat occidental i al mateix temps haurà d'assimilar l'atracció imprevista per Amir.

03:40 Freqüència 04
04:05 El club - + info
tancar

+ info

La cantant MELODY visita "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes ANTONI BASSAS i IU FORN. Comptarem amb MIQUEL MARTÍNEZ, el doble de Messi, i parlarem de la moda dels tatuatges amb LLUÍS NAVARRO, tatuador oficial d'alguns dels cracks del Barça, com ara Henry, Puyol o Bojan, entre altres Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb la cuina de NANDO JUBANY des de Girona.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 National Geographic: Specials - El xou dels pops
tancar

El xou dels pops

El gran tauró blanc és un animal que ens evoca la imatge d'una monstruosa màquina de matar. Tot i així, aquest documental ens el mostra com pot estar, actualment, molt a prop de l'extinció. Gràcies a les últimes tecnologies de filmació, podrem disfrutar d'unes imatges incomparables dels taurons blancs que viuen a les aigües d'Austràlia i Sud-àfrica. I aquesta visió ens ha de servir per vèncer la por cega cap aquests animals. Nedar amb els taurons blancs serà una experiència única.

07:55 Món animal - Uns veïns simpàtics: El clan dels cangurs
08:30 A la natura - John Cleese: Els lèmurs
tancar

John Cleese: Els lèmurs

L'amor de John Cleese als lèmurs ja li ve de fa anys - se'n va enamorar per primera vegada quan tenia 12 anys - i ha fet que aportés una quantitat de diners perquè es pogués reintroduir a la selva de Madagascar un grup de cinc exemplars nascuts en captivitat. Els "Carolina Five", com se'ls coneix, són els primers lèmurs que van recuperar la llibertat, i amb èxit. S'han barrejat amb la població que ja existia i en aparellar-s'hi han aportat una renovació genètica. John Cleese va emprendre una caminada de tres setmanes per trobar-los, durant les quals es va trobar amb alguns dels camaleons gegants de l'illa, va discutir de futbol amb un grup de lèmurs de cua anellada, va jugar amb les sifaques i va compartir sopar amb els ai-ai. John Cleese no només estima els lèmurs, sinó que també ha fet alguna cosa per a aquests animals.

09:25 Tot un món - Autònom
tancar

Autònom

Abdelkader Magnass viu a Barcelona. Treballa pel seu compte des que fa tres anys es va treure la llicència del taxi que condueix per la ciutat. Abans, treballava en una empresa relacionada amb la música, però no li donava l'estabilitat econòmica que ell volia. Ara estudia administració i direcció d'empreses a la universitat a distància i li interessa molt aprendre català. Magnass està molt implicat en la vida política, tant aquí com al Marroc. És militant d'Iniciativa Verds i del Partit Socialista Unificat del Marroc.

09:30 Horitzons
09:30 Fora del mapa - Iemen
09:55 Flavours of Vietnam (pendent títol en català) - El nord
10:20 Terres extremes - Els caçadors de caps de l'Amazònia
tancar

Els caçadors de caps de l'Amazònia

Un equip de National Geographic format pels aventurers Peter Grubb, Tim Kaufman i Juan Rodríguez, i el fotògraf Phil Borges faran ràfting per les agitades aigües i les complicades profunditats de la conca de l'Amazones per buscar les tribus Shuar. El seu remarcable viatge els portarà a una àrea remota tancada durant 60 anys als visitants a causa d'una disputa fronterera entre l'Equador i el Perú.

10:45 Mars del món - Pommersche Bucht / Pommeranian bay
tancar

Pommersche Bucht / Pommeranian bay

Des de Greifswald a Stettin, la vida té el seu propi ritme: la llum del far gira a l'inrevés, les famílies es visiten a bord dels seus bots i alemanys i polonesos van plegats al poble. Cada primavera l'encarregat de l'illa llença les seves xarxes japoneses. Atrapa centenars d'ocells que s'aturen a descansar en aquest indret en el viatge migratori.

11:30 Què va passar ?
11:35 Horitzons
11:35 Tendències - + info
tancar

+ info

Tothom que es mogui en el món de la música associa la marca Stradivarius als creadors dels violins més magnífics i més cars. Els seus instruments i altres de semblants representen inversions excel·lents i a més, des de sempre, la demanda d'instruments de corda de qualitat ha superat l'oferta. L'inconvenient és que els mateixos músics s'estan quedant fora del mercat a causa dels preus cada cop més elevats. Si aneu darrere d'aquell complement especial que donarà un toc de glamur al vostre vestuari i no us fa res gastar més per una marca de luxe, sapigueu que no sou els únics. Arran del nombre creixent de consumidors d'articles de luxe, els accessoris com ara unes sabates o una bossa de disseny s'han convertit en el sector que més ràpidament prospera en la indústria del luxe. Viatgem fins a Nova York per esbrinar què els fa tan irresistibles. Per als amants del bon vi, escollir entre els millors cellers d'Europa és una tasca d'enormes proporcions, però a la vegada emocionant, amb gustos i textures per a tots els paladars. Per a l'inversor en vins, en canvi, tot plegat resulta molt més senzill: el gust és irrellevant i el que importa és un bon balanç econòmic final. El turisme mèdic, és a dir, quan un pacient viatja d'un país a un altre per rebre tractament mèdic, ha esdevingut una indústria que fa circular milions de dòlars per tot el món. Un dels països capdavanters és l'Índia, que està començant a apostar per la subcontractació, tot oferint serveis mèdics per descongestionar els sistemes d'assistència sanitària dels països occidentals. Aquells que aspiren a comprar-se una casa rebrien amb els braços oberts qualsevol proposta que aconseguís abaixar els preus de la vivenda. Però què passa amb les cases prefabricades? Es tracta de cases produïdes en sèrie que després es munten "in situ". Davant la falta incisiva d'habitatge, les cases prefabricades es presenten com una alternativa de vida més barata. La carrera per a la clonació de cavalls està en curs a tot Europa. Un grup de científics italians van ser els primers a clonar un cavall, l'any 2003, i ara una empresa francesa n'investiga el potencial comercial. Mentre que els animals clonats no poden participar en carreres, altres esports eqüestres estarien encantats de poder recrear els seus campions, a pesar de tota la controvèrsia que això suposaria.

12:10 City folk (versió curta)
12:20 Àgora - + info
tancar

+ info

"Receptes anticrisi" Debat amb Antoni Fernández Teixidó (CiU); Rocío Martínez-Sampere (PSC-CpC); Sergi de los Rios (ERC); Josep Enric Millo (PPC); Daniel Pi (ICV-EUiA), i José Domingo (Grup Mixt) Què es pot fer per evitar que tanquin més empreses? Què els diuen els nostres polítics, a un parat o a un treballador que té por de perdre la feina? I a un jove que vol entrar al mercat de treball i no pot? I al més gran de 50 anys que té por de no trobar l'última feina de la seva vida laboral? "Àgora" reuneix aquesta setmana els portaveus de la Comissió d'Economia i Finances del Parlament de Catalunya perquè expliquin als espectadors quines són les seves propostes per sortir de la crisi. Ajudar els bancs és ajudar les empreses? I si la gent té por de perdre la feina, com es pot incentivar el consum? I els governs, què hi poden fer? Tenen diners per activar polítiques de reactivació de l'economia? I aquestes polítiques, quines han de ser? Evitar que tanquin empreses per salvar llocs de treball o incentivar els empresaris perquè en creïn de noves? Temes de debat - El consens serà la fórmula per sortir de la crisi? - Sistema bancari, mercats financers, empreses grans, petits empresaris, atur. On ha de centrar els esforços la Generalitat de Catalunya per reactivar l'economia? -S'està fent tot el que es pot en aquest sentit o sembla que no hi ha una idea clara, una proposta concreta per tirar endavant? Xavi Coral tractarà aquestes i altres qüestions, dilluns, amb els portaveus parlamentaris de la Comissió Econòmica del Parlament de Catalunya: Antoni Fernández Teixidó, diputat de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya; Rocío Martínez-Sampere, diputada del Partit dels Socialistes de Catalunya-Ciutadans pel Canvi; Sergi de los Rios, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya; Josep Enric Millo, diputat del Partit Popular de Catalunya; Daniel Pi, diputat d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, i José Domingo, diputat del Grup Mixt per Ciutadans-Partit de la Ciutadania.

13:35 Futbol Cat.
14:10 Túrmix clàssica - Tchaikovsky: Concerto for violin and orch., op. 35
15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges per la natura - Les landes de Luneburg: ovelles, escarabats i canons
tancar

Les landes de Luneburg: ovelles, escarabats i canons

El "Luneburg Heath" és una regió al cor d'Alemanya que es caracteritza pel terreny ondulat tapissat de flors púrpura, els ginebres i les ovelles. En aquest capítol es retrata un dels paisatges cultivats més antics d'Europa i es pot veure com la mà de l'home l'ha anat canviant des de l'Edat de Pedra. Un dels moments més espectaculars del documental és l'estampida de més de 800 ovelles cap a l'aigua. Segons les paraules del director, Rolf Sziringer, "el terra tremolava i els núvols de pols enfosquien el sol".

15:45 Dia a dia amb els orangutans
16:35 Món animal - El castor torna a la presa
17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Thalassa - A l'ombra dels moai. Riva: passió per les llanxes
tancar

A l'ombra dels moai. Riva: passió per les llanxes

A l'ombra dels Moai: A l'illa de Pasqua hi viuen 3.000 persones, totes elles concentrades al poble d'Hanga Roa. La població, mestissa des de fa molt de temps, reivindica orgullosament els seus orígens polinesis, tot i que, actualment, l'illa pertany a Xile. Aquesta paradoxa, és el fruit d'una història tràgica. L'any 1862, l'illa és víctima d'una cacera d'homes. Riva, passió per les llanxes: Les llanxes poden despertar passions. Aquest és el cas d'en Xavier Solà, un apassionat de les mecàniques clàssiques, que va fundar, fa un parell d'anys, el Club Riva de Catalunya. Les llanxes Riva són joies de la motonàutica. Però cal dedicar-s'hi, necessiten molta cura.

18:05 Els senders del món - Bhil
18:50 Tot un món
18:55 El medi ambient
19:00 Tendències - + info
tancar

+ info

Tothom que es mogui en el món de la música associa la marca Stradivarius als creadors dels violins més magnífics i més cars. Els seus instruments i altres de semblants representen inversions excel·lents i a més, des de sempre, la demanda d'instruments de corda de qualitat ha superat l'oferta. L'inconvenient és que els mateixos músics s'estan quedant fora del mercat a causa dels preus cada cop més elevats. Si aneu darrere d'aquell complement especial que donarà un toc de glamur al vostre vestuari i no us fa res gastar més per una marca de luxe, sapigueu que no sou els únics. Arran del nombre creixent de consumidors d'articles de luxe, els accessoris com ara unes sabates o una bossa de disseny s'han convertit en el sector que més ràpidament prospera en la indústria del luxe. Viatgem fins a Nova York per esbrinar què els fa tan irresistibles. Per als amants del bon vi, escollir entre els millors cellers d'Europa és una tasca d'enormes proporcions, però a la vegada emocionant, amb gustos i textures per a tots els paladars. Per a l'inversor en vins, en canvi, tot plegat resulta molt més senzill: el gust és irrellevant i el que importa és un bon balanç econòmic final. El turisme mèdic, és a dir, quan un pacient viatja d'un país a un altre per rebre tractament mèdic, ha esdevingut una indústria que fa circular milions de dòlars per tot el món. Un dels països capdavanters és l'Índia, que està començant a apostar per la subcontractació, tot oferint serveis mèdics per descongestionar els sistemes d'assistència sanitària dels països occidentals. Aquells que aspiren a comprar-se una casa rebrien amb els braços oberts qualsevol proposta que aconseguís abaixar els preus de la vivenda. Però què passa amb les cases prefabricades? Es tracta de cases produïdes en sèrie que després es munten "in situ". Davant la falta incisiva d'habitatge, les cases prefabricades es presenten com una alternativa de vida més barata. La carrera per a la clonació de cavalls està en curs a tot Europa. Un grup de científics italians van ser els primers a clonar un cavall, l'any 2003, i ara una empresa francesa n'investiga el potencial comercial. Mentre que els animals clonats no poden participar en carreres, altres esports eqüestres estarien encantats de poder recrear els seus campions, a pesar de tota la controvèrsia que això suposaria.

19:25 El medi ambient
19:30 Cànon Sons - El somni independent
tancar

El somni independent

El pop i el rock fets a Barcelona viuen un moment molt bo. Del moviment indie dels anys noranta n'han sortit bandes madures i amb molta personalitat. Astrud, Sidonie, Love of Lesbian o Refree són alguns dels nombrosos projectes que han nascut a la ciutat amb el canvi de segle. Aquest documental, elaborat per un equip de l'"Sputnik", retrata l'estat actual d'aquesta generació de músics. "El somni independent" recull les aspiracions, les dificultats i les inquietuds dels músics més interessants de l'actualitat pop i rock de Barcelona. A banda dels grups esmentats, membres d'Unfinished Simpathy, Standstill, Mishima, Glissando, Élena i molts d'altres donen els seus punts de vista, i l'irreverent Le Petit Ramon, conductor del programa, hi posa un contrapunt enginyós i distès.

20:25 Territori Curts - Face
20:30 A la natura - Whoopi Goldberg: Cries de zoo
tancar

Whoopi Goldberg: Cries de zoo

Algú pot pensar que criar animals és una tasca fàcil, ja que aparellar-se és un dels instints naturals més habitual entre les espècies. Però, com Whoopi Goldberg va poder comprovar, les coses no són tan senzilles com pot semblar a primera vista. Durant la visita que va fer al zoo de San Diego, a Califòrnia, va ser testimoni de les dificultats que ha de superar el personal perquè les cries d'animals en vies d'extinció arribin a adultes. Utilitzant exemples paral·lels de les seves experiències personals, Whoopi aporta el seu incomparable sentit de l'humor a l'hora de trobar una parella amb possibilitats que sigui un un bon pare.

21:25 In situ
21:30 Karakia - El sarró dels tresors
tancar

El sarró dels tresors

Entre la història hongaresa i la catalana hi ha certes afinitats que es remunten a la corona d'Aragó i que, al llarg dels segles, han acabat evocant un model nacional i cultural semblant. Amb la Mónika i en Jaime, visitarem justament el monestir de Vallbona de les Monges, el lloc on reposen les restes de Violant d'Hongria, qui va ser dona de Jaume I. Aquest serà l'inici del nostre petit viatge per la cultura magyar, una de les més singulars d'Europa. Els seus representants comparteixen un autèntic orgull per tot el que és hongarès, especialment en la gastronomia; un món divers, dolç i contrastat on, per sobre de tot, regna un ingredient en pols i vermell: la páprika. Amb l'Eszter, l'Imre, la Zusza, la Tamara, l'Anna i també amb la Mónika, ens endinsarem en el petit univers de la cuina hongaresa i la cultura que l'envolta.

22:10 60 minuts - La professora va al supermercat
tancar

La professora va al supermercat

"60 Minuts", dimarts 24 de febrer del 2009 La professora va al supermercat (Prof. Regan's Supermarket Secrets. Una producció de Cherry Jordan, Anna Frost. Camera Luke Hallam, Colin Rogal. BBC. Gran Bretanya.) Aquesta és una investigació sobre el que ens ofereixen constantment als supermercats. Productes que sembla que ens han d'arreglar tots els problemes que tinguem a casa, de salut o de neteja. Algunes propostes poden resultar enganyoses? La professora Regan està intrigada. Al mercat de l'alimentació hi ha una gran quantitat de productes que ofereixen efectes gairebé miraculosos, i sovint amb la garantia de suposats estudis científics. Però tenen realment els efectes que els fabricants anuncien? La nostra combativa biòloga agafa el cistell i es llança a la recerca d'unes quantes d'aquestes pedres filosofals. I comença pels aliments "orgànics", que, amb aquest adjectiu, evoquen un paradís rural on tant les gallines com les taronges es beneficien d'un tracte totalment personalitzat. Però què vol dir, exactament, la paraula "orgànic"? I justifica els preus que normalment l'acompanyen? Els pagesos que els venen asseguren que els productes orgànics no contenen hormones artificials ni restes de pesticides i que, per tant, són un component essencial de qualsevol dieta sana. I els anomenats "superaliments"? Són les baies de goji, la magrana, el pol·len i delicadeses similars. Però es tracta de superaliments o, simplement, de superpublicitat? Les més polèmiques d'aquestes substàncies són les que es promocionen com si fossin gairebé medicaments. Els nutricèutics mouen milers de milions d'euros cada any, però quins tenen propietats que s'hagin demostrat científicament? El paladí de l'alimentació sana Adam Pinkerfield convida la professora Regan a sotmetre tot un ampli ventall de productes exòtics a una anàlisi rigorosa. I no parlem tan sols d'aliments. També hi ha sabó biològic, ambientadors que fan desaparèixer les pudors i molts altres productes per a la neteja que ens hipnotitzen amb les seves fórmules màgiques. Amb l'ajuda de prestigiosos científics i amb el seu rigor habitual davant la informació, la professora Regan ens guia per una veritable jungla d'etiquetes i d'eslògans que prometen ni més ni menys que la felicitat.

23:05 Valor afegit
23:40 Filmets - Filmets 2008
tancar

Filmets 2008

El Festival Internacional de Filmets de Badalona és un dels certàmens dedicats al curtmetratge més importants del país. Aquest any 2008 arriba a l'edició 34. Dilluns 29 Venus de Badalona i 3.000 euros a la millor pel·lícula: "TÜRELEM", de Laszlo Nemes (Hongria). Venus de Badalona i 1.000 euros - Premi especial del jurat: "BERNI'S DOLL", de Yann Jouette (França). Venus de Badalona i 1.000 euros al millor film d'animació: "CÂNDIDO", de José Pedro Cavalheiro "Zepe" (Portugal). Venus de Badalona i 1.000 euros al millor film de Badalona: "IRIS", de Víctor Azaustre (Catalunya). Jurat Oficial Internacional President: Francesc Bellmunt Ljuda Orosz Diane Malherbe Sílvia Pons Pinac Juan José Díaz Cantero Secretari del jurat: Joan Salla Jurat de Selecció de Filmets Agustí Argelich Toni Benages Joan Clusella Jordi Ibáñez Rosa Serón David Villòria David Ballester

00:40 Cànon Sons - El somni independent
tancar

El somni independent

El pop i el rock fets a Barcelona viuen un moment molt bo. Del moviment indie dels anys noranta n'han sortit bandes madures i amb molta personalitat. Astrud, Sidonie, Love of Lesbian o Refree són alguns dels nombrosos projectes que han nascut a la ciutat amb el canvi de segle. Aquest documental, elaborat per un equip de l'"Sputnik", retrata l'estat actual d'aquesta generació de músics. "El somni independent" recull les aspiracions, les dificultats i les inquietuds dels músics més interessants de l'actualitat pop i rock de Barcelona. A banda dels grups esmentats, membres d'Unfinished Simpathy, Standstill, Mishima, Glissando, Élena i molts d'altres donen els seus punts de vista, i l'irreverent Le Petit Ramon, conductor del programa, hi posa un contrapunt enginyós i distès.

01:30 Paletes - Rembrandt: El mirall de les paradoxes
02:00 Karakia - El sarró dels tresors
tancar

El sarró dels tresors

Entre la història hongaresa i la catalana hi ha certes afinitats que es remunten a la corona d'Aragó i que, al llarg dels segles, han acabat evocant un model nacional i cultural semblant. Amb la Mónika i en Jaime, visitarem justament el monestir de Vallbona de les Monges, el lloc on reposen les restes de Violant d'Hongria, qui va ser dona de Jaume I. Aquest serà l'inici del nostre petit viatge per la cultura magyar, una de les més singulars d'Europa. Els seus representants comparteixen un autèntic orgull per tot el que és hongarès, especialment en la gastronomia; un món divers, dolç i contrastat on, per sobre de tot, regna un ingredient en pols i vermell: la páprika. Amb l'Eszter, l'Imre, la Zusza, la Tamara, l'Anna i també amb la Mónika, ens endinsarem en el petit univers de la cuina hongaresa i la cultura que l'envolta.

02:35 60 minuts - La professora va al supermercat
tancar

La professora va al supermercat

"60 Minuts", dimarts 24 de febrer del 2009 La professora va al supermercat (Prof. Regan's Supermarket Secrets. Una producció de Cherry Jordan, Anna Frost. Camera Luke Hallam, Colin Rogal. BBC. Gran Bretanya.) Aquesta és una investigació sobre el que ens ofereixen constantment als supermercats. Productes que sembla que ens han d'arreglar tots els problemes que tinguem a casa, de salut o de neteja. Algunes propostes poden resultar enganyoses? La professora Regan està intrigada. Al mercat de l'alimentació hi ha una gran quantitat de productes que ofereixen efectes gairebé miraculosos, i sovint amb la garantia de suposats estudis científics. Però tenen realment els efectes que els fabricants anuncien? La nostra combativa biòloga agafa el cistell i es llança a la recerca d'unes quantes d'aquestes pedres filosofals. I comença pels aliments "orgànics", que, amb aquest adjectiu, evoquen un paradís rural on tant les gallines com les taronges es beneficien d'un tracte totalment personalitzat. Però què vol dir, exactament, la paraula "orgànic"? I justifica els preus que normalment l'acompanyen? Els pagesos que els venen asseguren que els productes orgànics no contenen hormones artificials ni restes de pesticides i que, per tant, són un component essencial de qualsevol dieta sana. I els anomenats "superaliments"? Són les baies de goji, la magrana, el pol·len i delicadeses similars. Però es tracta de superaliments o, simplement, de superpublicitat? Les més polèmiques d'aquestes substàncies són les que es promocionen com si fossin gairebé medicaments. Els nutricèutics mouen milers de milions d'euros cada any, però quins tenen propietats que s'hagin demostrat científicament? El paladí de l'alimentació sana Adam Pinkerfield convida la professora Regan a sotmetre tot un ampli ventall de productes exòtics a una anàlisi rigorosa. I no parlem tan sols d'aliments. També hi ha sabó biològic, ambientadors que fan desaparèixer les pudors i molts altres productes per a la neteja que ens hipnotitzen amb les seves fórmules màgiques. Amb l'ajuda de prestigiosos científics i amb el seu rigor habitual davant la informació, la professora Regan ens guia per una veritable jungla d'etiquetes i d'eslògans que prometen ni més ni menys que la felicitat.

03:25 Valor afegit
03:55 Filmets - Filmets 2008
tancar

Filmets 2008

El Festival Internacional de Filmets de Badalona és un dels certàmens dedicats al curtmetratge més importants del país. Aquest any 2008 arriba a l'edició 34. Dilluns 29 Venus de Badalona i 3.000 euros a la millor pel·lícula: "TÜRELEM", de Laszlo Nemes (Hongria). Venus de Badalona i 1.000 euros - Premi especial del jurat: "BERNI'S DOLL", de Yann Jouette (França). Venus de Badalona i 1.000 euros al millor film d'animació: "CÂNDIDO", de José Pedro Cavalheiro "Zepe" (Portugal). Venus de Badalona i 1.000 euros al millor film de Badalona: "IRIS", de Víctor Azaustre (Catalunya). Jurat Oficial Internacional President: Francesc Bellmunt Ljuda Orosz Diane Malherbe Sílvia Pons Pinac Juan José Díaz Cantero Secretari del jurat: Joan Salla Jurat de Selecció de Filmets Agustí Argelich Toni Benages Joan Clusella Jordi Ibáñez Rosa Serón David Villòria David Ballester

04:50 Túrmix clàssica - Tchaikovsky: Concerto for violin and orch., op. 35
05:35 El medi ambient
05:40 Europa a vista d'ocell
06:05 Futbol romà - Futbol romà
tancar

Futbol romà

Futbol romà "Futbol romà" és una producció de Comic Strip Production, France 3 Corse, Créations du Dragon, RTBF amb la participació de YLE, France 4, CNC i Procirep/Angoa. "Futbol romà" retrata la intensa rivalitat entre els dos equips de la primera divisió italiana que tenen la seva seu a la ciutat de Roma: l'AS Roma i la Lazio Roma. Els dies previs al partit, el barri del Testaccio, feu de l'AS Roma i bressol de la classe treballadora romana, viu una febre especial que recorda de molt a prop algunes situacions viscudes al nostre país amb motiu dels xocs que tenen lloc cada any entre el F.C. Barcelona i l'equip de la capital espanyola. El barri obrer del Testaccio, a Roma, un dilluns al matí no massa diferent d'altres dilluns... Només hi ha una cosa que sembla interessar els veïns d'aquesta zona... Als bars, on tots els ulls devoren les pàgines roses de la "Gazzetta Dello Sport", a les parades del mercat, anàrquicament decorades amb pòsters esportius i banderoles, entre els conductors immersos en el caòtic trànsit que viuen els carrers petits... Un esdeveniment especial, per a molts romans, és el partit de futbol que tindrà lloc d'aquí a uns dies entre l'AS Roma, l'equip de les classes treballadores romanes i la Lazio Roma, representant dels barris benestants de la ciutat. Durant aquests dies previs compartim la vida quotidiana de diverses persones carismàtiques del Testaccio... És un retrat de la societat italiana d'avui en dia. Ens permet aproximar-nos a la vida diària d'aquesta part de la població romana. Deu dies per a observar com aquestes persones viuen aquest partit de futbol especial en què esport, societat, política, història i interessos comunitaris surten a la palestra./ Fitxa tècnica/ Direcció: Jean-Christophe Gaudry/ Fotografia: Jean-Christophe Gaudry/ Muntatge: Patrick Bouquet/ Música: Cyril Chauvin/ So: Sébastien de Monchy/

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Kong - Mentires
tancar

Mentires

En De La Porta ha aconseguit fusionar-se en una rèplica exacta del nostre heroi. La seva intenció és anar a l'Illa de Kong i fer-se passar per en Jason per quedar-se amb totes les Pedres Cardinals. Amb en Jason segrestat i la Lua que ha caigut a la trampa, el malvat professor ho té molt bé per fer realitat el seu somni. En Kong, però, encara no hi ha dit la seva...

07:30 Els barrufets - La pedra màgica / El paradís dels barrufets
tancar

La pedra màgica / El paradís dels barrufets

El Gran Barrufet ha enviat un grup de barrufets a buscar la Pedra Màgica a la Vall de Nodrog. Aviat, però, es trobaran amb els molians i la cosa començarà a posar-se peluda... En Gargamel ha fet un encanteri per construir un indret que serà un paradís pels barrufets... i per parar-hi trampes! Els nostres amics aviat sabran que com a casa, no hi ha enlloc...

08:00 Doraemon - El joc de Sherlock Holmes / El fantasma instantani
tancar

El joc de Sherlock Holmes / El fantasma instantani

El joc de Sherlock Holmes - El fantasma instantani

08:22 Doraemon - Gas substitutori
tancar

Gas substitutori

El gas substitutori - La cònsola per jugar amb persones

08:55 mic 3
08:55 El teatre de l'Isop - Els dos viatgers i l'Ós
tancar

Els dos viatgers i l'Ós

Avui el Teatre de l'Isop ens volen deixar clar que l'amistat de debò es demostra davant de les situacions difícils. Primer representant una obra que ens deixarà a tots bocabadats. Però compte que el que passa a les obres de teatre, sovint també pot passar a la vida real. Qui és el més covard de la companyia? I el més valent? Avui ho sabrem!

09:10 Elias, el vaixell remolcador - El pampalluc
tancar

El pampalluc

Avui Cala Bonica s'ha despertat amb un enrenou que ningú no s'esperava. Els nostres amics s'han vist envaïts pels vaixells paparazzi, que busquen un ocell famós que es veu que volta per la zona. La Gruassa, la Ruda i el Jovial no han vist res, per això els paparazzi han decidit anar a veure el Pampalluc, que ja no sap què fer per treure-se'ls del damunt. L'Elias potser l'hi pot ajudar...

09:20 Tork - Música celestial
tancar

Música celestial

En Tork vol aprendre a fer música com fan els ocells, però no se'n surt gens bé i l'únic que aconsegueix és destorbar els habitants del bosc. Al final, un ocell serà el que li donarà la clau perquè la seva música soni bé.

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - Veïns enfrontats
tancar

Veïns enfrontats

Un parell de malifetes d'en Rovelló provoquen l'enfrontament entre els del Mas Canut i els del Mas Tolosa. En Llisot mirarà de calmar els ànims, encara que no l'hi posin gens fàcil, ni els uns, ni els altres.

09:55 La brigada dels fossers - Qui és qui?
tancar

Qui és qui?

Un dimoni arriba al cementiri amb el propòsit de divertir-se a costa dels fossers. Per això comença a concedir desitjos als morts. Als pobres fossers els espera una de grossa.

10:10 Info k
10:20 Un forat a la butxaca - Estètica
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - Pànic al festival esportiu
tancar

Pànic al festival esportiu

És la primera i l'última vegada que els germans Hamada podran participar al festival esportiu que se celebra cada tardor. En adonar-se que les coses no rutllen gaire bé, les noies sospiten que hi ha d'haver algun objecte que els porta mala sort.

10:55 Espies de veritat - Triomfar per la cara
tancar

Triomfar per la cara

Les nostres heroïnes investiguen la banda de pop més de moda del país, arrel de la desaparició d'alguns dels seus membres en circumstàncies molt misterioses. Quan apareixen, les espies s'adonen que els ha canviat la personalitat.

11:20 La tata - The nanny
11:42 La tata - The bird's nest
12:10 Club Super3
12:10 Enigma - Pallassades al parc d'atraccions
tancar

Pallassades al parc d'atraccions

Avui els nostres amics s'han saltat la classe de música per anar al nou parc d'atraccions. De sobte, tots senten la necessitat de gastar bromes una mica pesades, fins i tot l'Enigma. Pot ser que sigui cosa de la nova Unitat de Control Mental que està provant en Faust?

12:35 El xou de la granota - Cap. 53 Una granota amb vista
tancar

Cap. 53 Una granota amb vista

En Joe dels Pantans ha convidat l'Edna a conèixer la nova platja que ha fet als aiguamolls. Ha de ser un complex turístic de luxe, amb aigua calenta, centre de bronzejat i tot d'instal·lacions úniques. Ara només falta que l'Edna li faci una bona crítica al diari i serà tot un èxit. Comptant que la fura no l'hi engegui tot a rodar, és clar... Cosa poc probable...

12:50 Megaman, el ciberguerrer - Brossa espacial
13:15 Hattori el ninja - Kag. vol canviar. per gixim. / Aigues termals / Concurs
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - El miracle del Koshien. No et redeixis mai al diable invisible (4a part)
tancar

El miracle del Koshien. No et redeixis mai al diable invisible (4a part)

Ara ja tenen tots molt clar que el misteriós home del barret blanc, "el dimoni de Koshien", vol fer esclatar una bomba a l'estadi per suïcidar-se... acompanyat de tots els espectadors! En Conan i els seus amics han de trobar a corre-cuita els dos telèfons mòbils que falten mentre el partit avança inexorablement cap al final. Després d'una altra brillant deducció d'en Conan, aconsegueixen trobar el segon telèfon de la sèrie. Però el tercer telèfon mòbil no apareix, i l'institut Kohnan està a un sol jugador eliminat de guanyar el campionat! Per sort, l'institut d'Ohgane comença a remuntar... i aconsegueix empatar el partit! Trobaran el tercer telèfon mòbil, en Conan i els seus amics? I quan el trobin... com s'ho faran per convèncer "el dimoni de Koshien" que no faci volar l'estadi pels aires? Potser en seran capaços si troben la manera de conèixer els motius secrets que aquest home misteriós té per planejar una acció tan terrible?

14:10 El detectiu Conan - Objectiu, Kogoro Mouri!
tancar

Objectiu, Kogoro Mouri!

En Kogoro torna a casa, de nit, des d'un bar, i va una mica "content". Des d'un edifici en obres cauen uns tubs d'acer i estan a punt d'obrir-li el cap però, per sort, en Kogoro se'n surt només amb una rascadeta. Quan arriba a casa li explica a la Ran que està indignat amb els responsables de l'obra, però llavors rep un missatge misteriós al mòbil: "La pròxima vegada no penso fallar. Et juro que et mataré." En Kogoro està convençut que algú l'hi deu tenir jurada, però la Ran li fa notar un petit detall: ni el telèfon, ni la jaqueta que porta són els seus. L'Inoue, l'amo del bar, li explica més tard que per error, algú altre s'ha endut la seva jaqueta mentre ell feia una becaineta. Però les coses no s'aturen aquí, perquè l'endemà mateix un camió està a punt d'atropellar en Kogoro, i poc després rep un nou missatge avisant-lo que morirà. En Kogoro, però, no s'espanta i decideix que continuarà voltant per la ciutat per enxampar la persona que vol matar a aquest tal Kimura amb qui l'ha confós. Enmig de tot aquest embolic, en Conan té una intuïció brillant: Oi que si algú volgués matar en Kogoro però fes veure que l'havia confós amb un home que es diu Kimura, ningú investigaria l'entorn d'en Kogoro per trobar l'assassí? Qui pot haver ideat un pla tan efectiu?

14:35 Viewtiful Joe - El cos a cos d'en Joe i l'Alastor
15:00 Maison Ikkoku - Baralla aquàtica. En Godai té un xuclet?
tancar

Baralla aquàtica. En Godai té un xuclet?

En Mitaka, l'entrenador, invita la Kyoko i la iaia d'en Godai a la seva piscina privada i, naturalment, els nostres barruts predilectes s'hi apunten. La sospitosa marca d'una xuclada, la desaparició de la part de dalt d'un bikini i una festa de borratxera generalitzada es compten entre els hilarants episodis que tenen lloc a tocar de la piscina.

15:25 One piece - El duel entre goma i gel. En Ruffy contra l'Aokiji
tancar

El duel entre goma i gel. En Ruffy contra l'Aokiji

Un cop ha convertit la Robin en estàtua de gel, l'Aokiji la vol trencar a trossos per matar-la. Però, per sort, en Ruffy la salva a l'últim moment, i demana a l'Usopp i en Chopper que la portin al vaixell per descongelar-la. Finalment, l'Aoji deixa anar en Ruffy i els pirates del barret de palla tornen a navegar lliures a bord del Going Merry. I de seguida troben una granota enorme... que neda crol! Comencen a seguir-la i de sobte veuen una via de tren damunt del mar! La cosa ja seria prou estranya si no fos que, a més, un tren s'acosta a tota velocitat cap a ells!

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Babylon 5 - En situació precària
17:00 Curiositats del món animal - Les abelles feineres
17:05 Món salvatge - El trencalòs
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Coses d'óssos
tancar

Coses d'óssos

Avui la Franny viurà una aventura frantàstica al Pol Nord amb la Piper i en Cecil. En Cecil és una foca que tot el dia té ganes de jugar, la Piper una ossa polar que li fa una mica de por l'aigua. La Franny i en Cecil miraran d'ajudar la seva amiga a superar la por, però es quedaran atrapats en un iceberg. L'únic que els pot salvar és la Piper... però s'ha de llançar a l'aigua!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap que no es podrà mirar el seu programa preferit de la tele fins que no acabin de fer totes les feinetes que els ha manat la mare. La Laia l'hi hauria d'ajudar, però no para de fer la guitza. Avui només té ganes de jugar! I aviat començarà La Família Hudson de l'Espai! Quina una se'n pot empescar en Carles perquè la seva germaneta pari de fer el ruc?!

17:50 Una mà de contes - L'escola de música
18:05 Club Super3
18:05 Els petits fantasmes - Elefant a la vista
tancar

Elefant a la vista

La festa que han organitzat els Petits Fantasmes al jardí no ha començat amb gaire bon peu. D'entrada, la font no va gaire a l'hora i la manxa per inflar el castell inflable s'ha espatllat. De fet, tot els que havien preparat, se n'ha anat en orri. L'únic que ha quedat al jardí són unes petjades gegants... Sort que en McBabau els ajudarà a seguir la pista!

18:15 Mila - El rei rabiüt
tancar

El rei rabiüt

La Mila, després de veure l'Erwan i la Lucie parlant baixet, s'ha sentit com el rei Batista, que es pensava que tothom conspirava contra ell. En vols saber la història? Resulta que el rei Baptista estava molt enfadat perquè es pensava que la gent li volia prendre el tron i va decidir tancar-los tots al calabós. El que no sabia és que li estaven preparant una sorpresa. Vols saber què és?!

18:20 Els increïbles germans Adrenalini - Els monstres de la immensitat
tancar

Els monstres de la immensitat

En Xan està molt empipat perquè s'han quedat sense públic a mitja funció. Són al Japó i tota la gent ha fugit amb la cua entre les cames. Què els deu passar? En Xan està disposat a descobrir-ho! Mentrestant, l'Enk s'ha trobat un anell màgic que el fa créixer fins a convertir-lo en un monstre! Potser aviat ho sabrem, de què fuig el públic...!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: L'herba de la son. 2ª Hist.: La vareta dels llamps
tancar

1ª Hist.: L'herba de la son. 2ª Hist.: La vareta dels llamps

Avui en Nobita i companyia estan molt il·lusionats perquè és Festa Major. Hi haurà focs artificials, atraccions, paradetes... i en Gegant es vol presentar al concurs de karaoke peti qui peti! Com s'ho faran per evitar-ho?! Més tard, descobrirem la Vareta dels Llamps, un aparell molt útil... que en Nobita vol fer servir per electrocutar els seus rivals!

19:00 Equip Galaxy - Abordatges Intergalàctics
tancar

Abordatges Intergalàctics

Tot investigant una sèrie de segrestos, l'equip d'en Bobby ha estat abduït per una força misteriosa. Els encarregats de rescatar-los seran els nostres herois, que aviat descobriran que, tot plegat, ha estat cosa d'una colla de pirates de l'espai que tenen un objectiu molt clar: esclavitzar tothom qui segresten per fer-los construir una nau indestructible.

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - El tren llampec i water 7, la ciutat de l'aigua
tancar

El tren llampec i water 7, la ciutat de l'aigua

El Going Merry aconsegueix escapar-se pels pèls del tren que es dirigia a tota velocitat contra el vaixell. A l'estació del tren hi coneixen la Kokoro i la Chimney, dues habitants de la zona, que els expliquen com és Water 7, la ciutat de l'aigua. Per anar a la ciutat han de llogar un "Bull Yagara", l'únic mitjà de transport que es fa servir en aquella ciutat de canals. L'home que els ha llogat el "Bull Yagara" els indica on són les drassanes, que els pirates del barret de palla busquen perquè han d'arreglar uns desperfectes del vaixell...

20:05 Golobica TV - Cap. 7 Lletres
20:30 Samantha ups! - Un dia del Simon
20:35 Joves fora de serie - Vela sense límits
tancar

Vela sense límits

La Maite és monitora de vela especialitzada en l'ensenyament a les persones amb discapacitat intel·lectual. Cada dos dissabtes fa classe a Arenys de Mar on hi ha Vela sense Límits, l'escola que ha creat amb una amiga. A Catalunya, hi ha unes 191.000 persones amb algun tipus de discapacitat diagnosticada. S'ha comprovat que la vela millora la seva capacitat d'adaptació al medi i la seva qualitat de vida.

20:45 La tata - The cradle robbers
21:07 La tata - The tart with heart
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1735
tancar

Cap. 1735

La Marga fa un pas perillós per mirar d'aconseguir que en Joel retiri la denúncia contra en Sergi. En Iago i en Sergi posen en marxa el parany per atrapar en Radovan. El problema dels fills acaba provocant una certa complicitat entre en Fidel i la Patrícia. En Quico continua obsessionat i convenç en Pau perquè li passi el material gravat la nit de la castanyada.

22:00 Invasió - Manicomi
22:44 Invasió - Els ulls dels gua
23:30 El meu heroi - Cap. 3
tancar

Cap. 3

Una estació espacial russa abandonada està a punt de destruir Grimsby si en Termoman no ho evita. Malauradament, primer ha de resoldre un incident domèstic: té tot el Termo-uniforme ple de detergent. 100 per 100 termomium, l'uniforme és resistent al foc, a l'aigua, als residus tòxics i als atacs nuclears, però el detergent no marxa. Janet insisteix en rentar-li el vestit, cosa que no només el fa arribar tard a la seva missió, sinó que a més li provoca una picor terrible per una reacció al·lèrgica al detergent. Piers comença a sospitar quan veu en Termoman a les notícies sense parar de rascar-se i uns segons després apareix en George a la consulta fent el mateix. Li recepta un medicament però quan després li detecta dos ritmes cardíacs i una vista sobrehumana, l'amenaça amb revelar la seva doble identitat a la televisió si no deixa la Janet. Sembla que l'única solució serà esborrar-li la memòria al doctor.

23:58 El meu heroi - Cap. 4
tancar

Cap. 4

Les freqüents visites d'en Termoman al centre de salut per rescatar la Janet de la fiblada d'una vespa o d'una aranya deixen un xic desconcertats els pacients i el personal. En Piers creu que ha fet amistat amb un famós i li demana que assisteixi com a convidat d'honor a una festa benèfica que ofereix per millorar la seva imatge de cara al públic. Els pares de la Janet insisteixen perquè ells també hi vagin i així en George tingui l'ocasió de donar les gràcies personalment a en Termoman per haver evitat que ella caigués en el Grand Canyon. Un pèl difícil, tenint en compte que en George és en Termoman. Ràpidament, en George trama un pla ben astut per quedar amb Termoman al lavabo, però la falsa trobada no acaba sortint com ell s'esperava.

00:30 Mar de fons - Qui? Com? Quan? On?
tancar

Qui? Com? Quan? On?

El Carles vol saber per què la Judit es va acostar a la seva família. L'Eva no està satisfeta amb la investigació sobre la Judit. Ha descobert part del seu passat però creu que amb això no n'hi ha prou. La Susanna s'empipa amb la Jana per no tenir-la al dia de l'estat de salut de la Montserrat. El Ferran està preocupat perquè no troba feina, i la Laura, que no pot treure-se'l del cap, es disposa a donar-li un cop de mà.

01:25 Beverly Hills - A flor de pell
02:07 Beverly Hills - Rebot
02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Bernardo decideix dir a Denise quins són realment els seus sentiments per ella. Diego sorprèn Clara i Franco junts.

03:14 Riviera - + info
tancar

+ info

Bernardo decideix dir a Denise quins són realment els seus sentiments per ella. Diego sorprèn Clara i Franco junts.

03:40 Mar de fons - Qui? Com? Quan? On?
tancar

Qui? Com? Quan? On?

El Carles vol saber per què la Judit es va acostar a la seva família. L'Eva no està satisfeta amb la investigació sobre la Judit. Ha descobert part del seu passat però creu que amb això no n'hi ha prou. La Susanna s'empipa amb la Jana per no tenir-la al dia de l'estat de salut de la Montserrat. El Ferran està preocupat perquè no troba feina, i la Laura, que no pot treure-se'l del cap, es disposa a donar-li un cop de mà.

04:35 El cor de la ciutat - Cap. 1735
tancar

Cap. 1735

La Marga fa un pas perillós per mirar d'aconseguir que en Joel retiri la denúncia contra en Sergi. En Iago i en Sergi posen en marxa el parany per atrapar en Radovan. El problema dels fills acaba provocant una certa complicitat entre en Fidel i la Patrícia. En Quico continua obsessionat i convenç en Pau perquè li passi el material gravat la nit de la castanyada.

05:05 Just for laughs
05:30 Beverly Hills - A flor de pell
06:12 Beverly Hills - Rebot