Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:20 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Argentona, residus amb "Taxa justa"
tancar

Argentona, residus amb "Taxa justa"

Aquesta població del Maresme ha estat la primera a implantar un sistema que promou la reducció de residus i el reciclatge. Qui genera menys residus, paga menys.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Llenties estofades amb bull d'ossos
15:55 La Riera - Cap. 186
tancar

Cap. 186

EL PROBLEMA D'EN CASELLAS Es fa evident que a en Casellas li passa alguna cosa greu, per molt que ho negui. Decidida a ajudar en Mauri, la Mercè topa amb la part més cruel del seu passat. Per la seva banda, la Mireia explica als seus pares l'afer del psicòleg i aconsegueix que hi hagi baralla a can Flaquer. La Marina explica a en Lluís més coses del compte, i en Lluís sabrà com utilitzar-les.

16:40 Divendres - + info
tancar

+ info

Recordarem l'Ernest Lluch 10 anys després de la seva mort; en parlarem amb Xavier Sardà (que el va tenir de tertulià), Lluís Foix (que compartia tertúlies amb ell) i el seu nebot, l'Enric Lluch. També sentirem el records que en té Gemma Nierga. Els periodistes que segueixen cadascun dels candidats ens explicaran anècdotes de la campanya i ens acostaran a la personalitat dels caps de llista. Parlarem d'en Johan Cruyff amb l'Edwin Winkels, que acaba de publicar un llibre on analitza les seves frases. A la Garriga parlarem de l'efecte de la música en els nens, amb el doctor Eduard Estivill. També descobrirem els set millors paisatges del món a través dels ulls del fotògraf Iñaki Relanzón.

18:30 El guardià - La separació
tancar

La separació

El sentit de justícia d'en Nick es posa en dubte quan el seu cas més recent adopta un gir inesperat. En Matthew, un nen superdotat, i en Justin, que pateix retard mental, són germans i lluiten per estar junts, ja que en Matthew està a punt de ser adoptat. Malgrat els avantatges que ofereix trobar una casa i tenir l'oportunitat d'anar a una escola de nivell superior, en Matthew sent l'obligació de cuidar-se d'en Justin.

19:15 El guardià - Mares dels desapareguts
tancar

Mares dels desapareguts

Després de força anys buscant la seva filla, la Janine creu que l'única oportunitat d'aconseguir els diners que necessita desesperadament és declarar incapacitada la seva filla desapareguda, la Grace. Però, quan un jutge està a punt de declarar la discapacitat de la Grace, apareix inesperadament dient que ha estat segrestada i portada a Europa. En Nick encoratja la Janine per fer els passos necessaris per verificar l'autèntica identitat de la Grace.

20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:55 Candidats Parlament 2010
22:30 Alguna pregunta més
23:10 Infidels - + info
tancar

+ info

La Dani necessita un altre treball, una casa on viure... i sentir-se una més entre les amigues. La Paula li donarà suport en tot moment, mentre acaba la primera versió de la seva novel·la. La Francina té abduïda l'Arlet, que fins i tot canvia d'imatge, deixant astorades les amigues. Tot plegat portarà l'Arlet a un conflicte moral amb totes elles. La Lídia i el Salva continuen la seva aventura... però tots dos tenen objectius ben diferents, fet que provocarà un xoc entre tots dos. La Cruz es veu obligada per la Sònia a refer un informe de l'Emili, una feina que li obrirà els ulls davant la manera de treballar de la seva cap i que li depararà sorpreses en la seva relació amb l'Emili... i també amb la Sònia. El Peter revela a la Gabriela que la Joana i ell mantenien una relació.

00:20 Infidels - + info
tancar

+ info

La Lídia encara pateix la pèrdua del Lluís, el seu marit. A més, l'homenatge que els companys de professió li volen dedicar l'obliga a pensar-hi constantment. La redacció del discurs que ha de tancar l'acte la conduirà a una profunda crisi amb conseqüències límits. La Paula explica finalment al seu marit la malaltia que li han detectat. A punt d'entrar a quiròfan, pren la decisió de no operar-se i de viure la vida a la seva manera... D'altra banda, la Cruz perd la possibilitat de ser mare en un moment personal, laboral i familiar més que difícil. Les relacions amb el seu sogre no són bones i l'Eduard, a sobre, es nega a adoptar una criatura. L'Arlet, per equivocació, intercanvia el seu telèfon mòbil amb la Dani, una monitora de la piscina on es reuneixen totes. Tot plegat fa que quedin per prendre una copa i acabin xerrant dels homes.

01:30 Desapareguts - Germanes
tancar

Germanes

La Nicole investiga a Chicago el segrest de la seva germana d'acollida.

02:10 Desapareguts - Mort a la família
tancar

Mort a la família

Els somnis de la Jess la porten a descobrir que la religió està involucrada en el segrest de dues germanes bessones.

02:50 Divendres - + info
tancar

+ info

Recordarem l'Ernest Lluch 10 anys després de la seva mort; en parlarem amb Xavier Sardà (que el va tenir de tertulià), Lluís Foix (que compartia tertúlies amb ell) i el seu nebot, l'Enric Lluch. També sentirem el records que en té Gemma Nierga. Els periodistes que segueixen cadascun dels candidats ens explicaran anècdotes de la campanya i ens acostaran a la personalitat dels caps de llista. Parlarem d'en Johan Cruyff amb l'Edwin Winkels, que acaba de publicar un llibre on analitza les seves frases. A la Garriga parlarem de l'efecte de la música en els nens, amb el doctor Eduard Estivill. També descobrirem els set millors paisatges del món a través dels ulls del fotògraf Iñaki Relanzón.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Piano bar - Fabià Estapé
08:00 Tot un món - Noves vides
tancar

Noves vides

El naixement d'un fill ha de ser un esdeveniment joiós, encara que la mare sigui lluny del seu país. D'aquesta premissa parteix el Programa de Mediació Intercultural de l'Hospital Clínic, en què intervenen les mediadores sociosanitàries. La Wei-Li Kao treballa amb el col·lectiu xinès, i el coordinador és el doctor Manel Santinyà. En aquest capítol veurem quins inconvenients tenen les mares xineses a l'hora de donar a llum, quins costums segueixen en l'alletament o si es refien de les ecografies.

08:05 Planeta Terra
08:05 Els al·ligàtors del Iang-tsé - Els al·ligàtors del Iang-tsé
tancar

Els al·ligàtors del Iang-tsé

L'al·ligàtor xinès del Iang-tsé és un dels animals amb més perill d'extinció del món, però la seva mala reputació n'ha reforçat l'aura de monstre brutal de les profunditats. Se'l coneix amb el nom de "tu long" o drac terrestre i se'l considera una de les espècies més antigues de la Terra. Amb un historial evolutiu que s'estén durant dos-cents milions d'anys, l'al·ligàtor del Iang-tsé és un vestigi de l'edat dels rèptils, un contemporani dels dinosaures.

08:55 Extremadura salvatge - Pilot
tancar

Pilot

Visió global del contingut de la sèrie mitjançant una ràpida repassada dels principals ecosistemes extremenys amb la finalitat de ressaltar la riquesa animal, vegetal i paisatgística d'una comunitat autònoma on prodiguen les manifestacions biològiques més valuoses de la naturalesa espanyola.

09:25 El medi ambient - Projecte Gralla
09:30 Horitzons
09:30 Terres, homes, aventures - Wovon Jungen träumen: Hoch über der Savanne / Boys' dreams: High above the savannah
10:15 El mirall del món - Les Malvines: l'illa dels pingüins
tancar

Les Malvines: l'illa dels pingüins

Més de quatre-centes illes habitades per menys de tres mil persones... i més d'un milió de pingüins, centenars de milers d'albatros, lleons marins, elefants marins i moltes espècies endèmiques, com el caracarà. Les Malvines són un perfecte Jardí de l'Edèn per a tots aquests animals.

10:45 Trekking pel món - El sud-est de la Xina
11:40 La ciutat vertical - La catedral de Colònia (Colònia, Alemanya)
tancar

La catedral de Colònia (Colònia, Alemanya)

Ja abans que nasquessin els gratacels moderns, construir l'edifici més elevat era una font d'innovació i de competència aferrissada. Aquesta carrera per arribar el més amunt possible va assolir el seu punt àlgid al final del segle XVIII, quan les catedrals d'arreu d'Europa competien per tenir l'agulla més llarga. Colònia va ser la construcció més alta del món durant quatre anys, però d'on van sortir els diners per fer aquests titans religiosos? I fins on va arribar, la pugna?

12:10 Clàssica - + info
tancar

+ info

Hi participen: Orquestra Filharmònica de Berlín, Sir Simon Rattle, director, Vadim Repin, violí.

13:00 Ànima - + info
tancar

+ info

MARINA ABAD, CANTANT D'"OJOS DE BRUJO", A ÀNIMA La cantant del grup "Ojos de brujo", Marina Abad, a punt d'iniciar una nova etapa en solitari, visita aquest dilluns, 22 de novembre, el plató d'ÀNIMA (23.20 al 33). Marina Abad assaja aquests dies el seu debut en el projecte teatral "Lola la comedianta", de Federico García Lorca, que d'aquí a uns quants dies s'estrena al festival Temporada Alta, de Girona i Salt. Un altre dels protagonistes del programa és el cantant Miguel Ríos, a qui hem entrevistat dies abans del seu segon concert a Barcelona de la seva gira de comiat, "Bye bye Ríos". Musicalment, també ens hem acostat a la programació del festival Primavera Club. Al programa també hem estat, en aquests dies de campanya electoral, amb Toni Soler, el director de "Polònia" (TV3). Amb ell hem repassat pel·lícules i sèries de televisió ambientades en períodes de campanya o d'eleccions. Un altre dels protagonistes de la setmana és l'escriptor Manuel Rivas, que en l'últim llibre, "Todo es silencio", s'endinsa en el món del narcotràfic, un dels aspectes més amagats de la realitat gallega. I amb els reporters del programa abordarem dos temes ben diferents. La Júlia Bertran ha anat a conèixer diferents debutants: un director de cine que roda la primera pel·lícula, Marçal Forés; una pianista davant del seu primer concert al Palau de la Música, Claudia C. Valetta, i un grafiter, Justin Case, que fa la seva primera exposició en una galeria. I en Jofre Font ha fet el seguiment d'una trobada artística singular, i enormement creativa, entre artistes de circ quebequesos i catalans. És un projecte de la companyia Les 7 doigts de la main, que es presentarà al recinte del Fòrum. En l'àmbit circenc també hem retratat l'ànima d'una de les millors pallasses actuals, Alba Sarraute, pocs dies abans d'estrenar un nou espectacle al Festival de Pallassos de Cornellà. Des d'aquesta setmana, ÀNIMA fa uns canvis destacats en el seu organigrama. El presentador, Toni Puntí, n'assumeix la direcció. I el nou productor és Carles Blanco. A la realització hi continua Pep Hernández.

13:55 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

vui ens mourem pel Maresme, una comarca oberta al mar i travessada per una via de tren que li serveix de columna vertebral. De sud a nord, el tren de la costa viatja de platja en platja compartint l'olor de crema solar i el color de pell torrada pel sol dels passatgers. Entre aquests hi ha una bestia que crida l'atencio per alla on passa, l'actriu Silvia Abril: mataronina de pro i addicta a la platja.

14:25 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Carrer dels lèmurs - Tornen els assaltants
14:50 Viatges per la natura - La Terra Antiga. L'horta de fruiters de la Baixa Saxònia
tancar

La Terra Antiga. L'horta de fruiters de la Baixa Saxònia

Tot el que cal saber sobre les pomes: sobre el cultiu d'una fruita que dóna un caràcter especial al paisatge, sobre els animals que en depenen i sobre els homes que s'esforcen per mantenir els tipus tradicionals d'aquest fruit.

15:40 Pandamónium - Lu Lu's tale
16:30 Extremadura salvatge - Boscos de suro
tancar

Boscos de suro

En les deveses escortades per les suredes del parc nacional de Monfragüe té lloc un dels espectacles més vibrants de la naturalesa: la carronyada feroç que protagonitzen els forts voltors, una de les aus més grans del món.

17:00 La Polinèsia - Els rebels de les Australs
17:10 L'Ànima del 33
17:15 segle xx - La guerra dels segells
tancar

La guerra dels segells

LA GUERRA DELS SEGELLS Sota el títol de La guerra dels segells, els presentem avui un documental de producció balear que s'ocupa d'un dels episodis més curiosos i desconeguts dins la història de la guerra civil espanyola. Un episodi no pas bèl·lic, sinó propagandisticofinancer, que té com a ingredients bàsics un submarí, un viatge i una emissió filatèlica. A l'estiu del 1938, un cop fracassada l'ofensiva de l'Ebre com a factor capaç de capgirar el curs del conflicte, la República té la guerra virtualment perduda, i tota l'estratègia del govern Negrín passa per allargar la resistència a l'espera que esclati una conflagració europea. Resistir, però, comporta disposar de divises per adquirir armes i municions, i és aquí on apareix la idea de fer una emissió de segells amb un motiu, amb un tema que la singularitzi, que la faci remarcable i atractiva per als col·leccionistes i filatèlics d'arreu del món. L'emissió de segells per finançar la República necessitava, doncs, una justificació real, i aquesta va ser el transport de correu per via submarina -una pràctica inèdita fins aquells moments a escala mundial- entre Barcelona i el port de Maó, la capital de la Menorca republicana teòricament bloquejada pels "nacionals". D'aquesta manera l'agost del 1938 el submarí C-4, manat per un capità soviètic i portant a bord un periodista nord-americà que havia d'acreditar i publicitar l'operació, va navegar de nit fins a la capital menorquina trencant el suposat bloqueig, i al cap d'uns dies va tornar sense cap incident a Barcelona. En els viatges d'anada i tornada, el submergible republicà havia transportat un nombre molt petit de cartes i altres efectes postals, però això era el de menys. Un cop divulgada la realització del viatge, el servei de Correus de la República ja va poder posar en circulació fins a 75.000 segells de diversos valors amb la llegenda "República Española. Correo Submarino", segells que per aquesta última peculiaritat, i per l'aurèola d'aventura que els envoltava, van ser comprats ràpidament per col·leccionistes nacionals i, sobretot, estrangers. Així, si el valor facial d'aquells segells no arribava a les 700.000 pessetes, de la seva venda se'n va obtenir quinze vegades més, una xifra superior als 11 milions de pessetes del 1938. Naturalment, aquesta petita fortuna no va salvar la República, però ens mostra fins a quin punt alguns dels seus defensors van esmolar l'enginy i la imaginació per tal de donar-li una mica més d'oxigen econòmic.

18:15 Horitzons
19:05 Karajan... o la meva idea de la bellesa - Karajan... o la meva idea de la bellesa
tancar

Karajan... o la meva idea de la bellesa

Fugint de la biografia convencional, en aquest documental es revela, tant a través del protagonista com per les declaracions de persones importants a la seva vida, quin es el concepte de la bellesa de Herbert Von Karajan. Aquest concepte, aplicat tant a la música com a altres aspectes de la seva vida, va acompanyat de material d'assajos poques vegades vist abans i declaracions tant de familiars com de persones que van ser pòximes a Caregen.

20:10 Blog Europa
20:25 L'Ànima del 33
20:35 Temps d'aventura - Temps d'aventura
21:00 La Riera - Cap. 186
tancar

Cap. 186

EL PROBLEMA D'EN CASELLAS Es fa evident que a en Casellas li passa alguna cosa greu, per molt que ho negui. Decidida a ajudar en Mauri, la Mercè topa amb la part més cruel del seu passat. Per la seva banda, la Mireia explica als seus pares l'afer del psicòleg i aconsegueix que hi hagi baralla a can Flaquer. La Marina explica a en Lluís més coses del compte, i en Lluís sabrà com utilitzar-les.

21:45 Karakia - Monique (Esch-sur-Alzette) / Tamara (Manila)
tancar

Monique (Esch-sur-Alzette) / Tamara (Manila)

El país de la Monique és més petit que la suma dels dos Pallars, i la seva regió, més encara que el municipi de Tremp. Tot i aquestes dimensions, el Gran Ducat de Luxemburg ha sigut una peça important en les anades i vingudes de francesos, alemanys, belgues, holandesos, espanyols..., que, al llarg de segles, han condicionat el territori, la cultura i la diversitat dels seus habitants. La Monique va néixer al sud, a Esch-sur-Alzette, una regió minera que va marcar l'inici de la prosperitat d'un país que, fins aleshores, vivia de la pagesia. Encara ara, les receptes més preuades assenyalen aquest origen rural, com el judd mat gaardebounen, el porc amb faves, que és un dels plats nacionals, o el bouneschlupp, una escudella de mongetes tendres. La Tamara col·labora a l'Escola de Bambú de Casa Àsia, en tallers on explica el seu país als més petits. Tots se sorprenen quan ella conta, orgullosa, que prové d'un arxipèlag amb més de 7.000 illes. Els diu també que la seva illa és la més gran, Luzón, on hi ha Kalakhang Maynila o Regió de la Capital Nacional, una de les zones que conserva més l'influència espanyola. Però, d'això, ja en fa més d'un segle i la cuina i les tradicions de la Tamara formen part d'una cultura molt més heterogènia i encara per descobrir. La majoria de plats al voltant de la capital formen part del bagatge divers dels seus habitants i receptes com l'adobong manok at baboy, que ens ensenya a cuinar, incorporen ingredients dels seus veïns asiàtics a l'adob original.

22:20 Latituds
22:45 Zona Champions - Zona Champions
23:10 Futbol : Champions League - Roma - Bayern
00:15 Karajan... o la meva idea de la bellesa - Karajan... o la meva idea de la bellesa
tancar

Karajan... o la meva idea de la bellesa

Fugint de la biografia convencional, en aquest documental es revela, tant a través del protagonista com per les declaracions de persones importants a la seva vida, quin es el concepte de la bellesa de Herbert Von Karajan. Aquest concepte, aplicat tant a la música com a altres aspectes de la seva vida, va acompanyat de material d'assajos poques vegades vist abans i declaracions tant de familiars com de persones que van ser pòximes a Caregen.

01:15 Blog Europa
01:30 D'aquíd'allà. Pel.licula - Ciutat 24 (v.o.s.)
tancar

Ciutat 24 (v.o.s.)

La pel·lícula explica el procés d'urbanització de la Xina durant el segle xx a través de les històries de tres personatges ben diferents.

03:15 Karakia - Monique (Esch-sur-Alzette) / Tamara (Manila)
tancar

Monique (Esch-sur-Alzette) / Tamara (Manila)

El país de la Monique és més petit que la suma dels dos Pallars, i la seva regió, més encara que el municipi de Tremp. Tot i aquestes dimensions, el Gran Ducat de Luxemburg ha sigut una peça important en les anades i vingudes de francesos, alemanys, belgues, holandesos, espanyols..., que, al llarg de segles, han condicionat el territori, la cultura i la diversitat dels seus habitants. La Monique va néixer al sud, a Esch-sur-Alzette, una regió minera que va marcar l'inici de la prosperitat d'un país que, fins aleshores, vivia de la pagesia. Encara ara, les receptes més preuades assenyalen aquest origen rural, com el judd mat gaardebounen, el porc amb faves, que és un dels plats nacionals, o el bouneschlupp, una escudella de mongetes tendres. La Tamara col·labora a l'Escola de Bambú de Casa Àsia, en tallers on explica el seu país als més petits. Tots se sorprenen quan ella conta, orgullosa, que prové d'un arxipèlag amb més de 7.000 illes. Els diu també que la seva illa és la més gran, Luzón, on hi ha Kalakhang Maynila o Regió de la Capital Nacional, una de les zones que conserva més l'influència espanyola. Però, d'això, ja en fa més d'un segle i la cuina i les tradicions de la Tamara formen part d'una cultura molt més heterogènia i encara per descobrir. La majoria de plats al voltant de la capital formen part del bagatge divers dels seus habitants i receptes com l'adobong manok at baboy, que ens ensenya a cuinar, incorporen ingredients dels seus veïns asiàtics a l'adob original.

03:50 Latituds
04:15 Mars del món - Les illes del Canal
tancar

Les illes del Canal

Les illes Anglonormandes de Guernsey, Sark, Herm i Jersey són molt més que paradisos fiscals. En una combinació única de cortesia anglesa i "savoir vivre" francès, hi trobem platges i penya-segats, ports pesquers i fortaleses.

05:00 Els secrets de la cova dels cristalls - Els secrets de la cova dels cristalls
tancar

Els secrets de la cova dels cristalls

Un descobriment extraordinari que va agafar per sorpresa la comunitat científica. Una cova plena de cristalls gegants a l'estat de Chihuahua, al nord de Mèxic, uns cristalls d'una mida que semblava impensable. Però aquest lloc màgic també és molt perillós. La temperatura i la humitat arriben a uns extrems que no hi pot sobreviure ningú més de vuit minuts sense protecció. Un grup de científics molt ben preparats emprèn un viatge cap al centre de la Terra per descobrir els secrets de Naica.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 La ciutat vertical - La catedral de Colònia (Colònia, Alemanya)
tancar

La catedral de Colònia (Colònia, Alemanya)

Ja abans que nasquessin els gratacels moderns, construir l'edifici més elevat era una font d'innovació i de competència aferrissada. Aquesta carrera per arribar el més amunt possible va assolir el seu punt àlgid al final del segle XVIII, quan les catedrals d'arreu d'Europa competien per tenir l'agulla més llarga. Colònia va ser la construcció més alta del món durant quatre anys, però d'on van sortir els diners per fer aquests titans religiosos? I fins on va arribar, la pugna?

06:30 Ritmes
06:55 Sona 9
Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - La pedra màgica / El paradís dels barrufets
tancar

La pedra màgica / El paradís dels barrufets

El Gran Barrufet ha enviat un grup de barrufets a buscar la Pedra Màgica a la Vall de Nodrog. Aviat, però, es trobaran amb els molians i la cosa començarà a posar-se peluda... En Gargamel ha fet un encanteri per construir un indret que serà un paradís pels barrufets... i per parar-hi trampes! Els nostres amics aviat sabran que com a casa, no hi ha enlloc...

07:25 El xai Shaun - La gran persecució
07:32 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
07:39 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
07:50 Doraemon - 1ª Hist.: La pistola de rajos d'avançar i retrocedir. 2ª Hist.: Crònica d'un dia del passat a la deriva!
08:14 Doraemon - 1ª Hist.: El canal dels somnis. 2ª Hist.: A descobrir petjades de dinosaure!
08:45 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Precisament avui que fa tant de vent en Bagú s'ha trobat un estel. I no et pensis que és un estel normal i corrent, no! En Loopdidoo de seguida comprovarà que es tracta d'un estel tocat del bolet! Ben aviat aniran tots a parar a la teulada de casa, l'estel, en Loopdidoo i una pilota que també és ben esbojarrada. Com s'ho farà per baixar-ne?! En Bagú potser té la solució!

08:51 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

L'únic que han de fer la Petúnia, en Loopdidoo i en Bagú per fugir de la calor insuportable que fa avui és inflar la piscina. Qui et sembla que té més bufera, en Loopdidoo o en Bagú?! I si fan servir la manxa de la bicicleta?! És molt bona idea, però compte, que si l'inflen massa se'ls pot rebentar! Està complicada, la cosa, per banyar-se! I a en Bagú ja li sembla bé!

09:00 mic 3
09:00 Pepa, la porqueta - La gespa del jardí
tancar

La gespa del jardí

El pare fa temps que no talla la gespa del jardí i s'ha fet molt alta. Tant, que la Pepa i en Jordi hi han perdut la pilota! Sort que l'avi té un tallagespa que va de primera i segur que estarà molt content d'anar-los a donar un cop de mà. La Pepa i en Jordi també l'hi ajudaran, però, de moment, la pilota no surt enlloc! On deu ser?!

09:05 Bob, el manetes - La Panxona dorm fora
tancar

La Panxona dorm fora

En Bob i companyia ja tenen el molí d'aigua a punt per fer la primera farina de la Vall dels Gira-sols. Però quan estan a punt d'engegar la maquinària la Panxona sent uns sorollets i descobreix que el molí és ple de ratpenats! Quin problema! Els ratpenats són una espècie en perill d'extinció! Com s'ho faran, ara?! Es quedaran sense farina...?!

09:20 La Franny i les sabates màgiques - El tresor pirata
tancar

El tresor pirata

Calaveres! La Franny ha anat a parar a un vaixell pirata enmig del mar! El vaixell de la Long Joanna Silver, néta d'en Barba Silver, el famós pirata. Es mou, parla i es vesteix com un pirata, però ella només es considera una marinera d'aigua dolça. La Franny i el mapa d'un tresor l'ajudaran a aconseguir el seu somni: ser la Reina dels Set Mars.

09:35 Els Teletubbies - Ii: painting swings
10:00 Info k
10:15 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

10:36 Espies de veritat - Gimnastes malignes
tancar

Gimnastes malignes

Avui en Jerry s'endurà les noies a París, a la filial europea de la WOOHP, situada a sota de la Torre Eiffel. La missió és a Bucarest, per investigar la desaparició d'una noia de l'equip romanès de gimnàstica. En arribar-hi, però, l'entrenador els explica que, tot plegat, ha estat una falsa alarma. Una pista del zoo de París podria tornar a activar la missió...

11:00 La màgica Do-Re-Mi - L'han descobert? El secret de la Floreta!
tancar

L'han descobert? El secret de la Floreta!

La Nobuko i la Miho han decidit crear un nou manga. Dibuixen unes històries al·lucinants, plenes d'imaginació, i la protagonista és, ni més ni menys, que la Floreta! La veritat és que a les altres bruixetes no els ha fet cap gràcia. I si descobreixen el secret de la Floreta?!

11:30 La màgica Do-Re-Mi - L'estel brillant de la Hazuki!
tancar

L'estel brillant de la Hazuki!

La Shiori, una companya de classe, estava molt malalta i ha hagut de ser hospitalitzada. En Masaru Yada, que és molt amic d'ella, li donarà ànims tocant-li una cançó amb la trompeta. La Hazuki, en canvi, es pensarà una altra cosa i en començarà a estar una mica gelosa. On és el seu estel brillant?

11:55 Inuyasha - El Meido Zangetsuha sencer
12:30 Els Tom i Jerry petits - En Droopy el Brut / En Tom i el country / El plat de la discòrdia
13:00 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
13:06 Tom i Jerry - El gat robinson crusoe
13:12 Tom i Jerry - El ratolí invisible
13:19 Tom i Jerry - L'augusta grècia
13:35 El còsmic Quantum Ray - + info
tancar

+ info

Hi ha un munt de planetes que pagaran molts diners per continuar tocant de peus a terra. La Comtessa de Cuc vol deixar la Terra sense gravetat... i uns quants sistemes solars fora de control! I per si això fos poc, ha segrestat la mare d'en Robbie! Aquest cop, l'Equip Quantum s'haurà de posar les piles!

14:05 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

14:26 Espies de veritat - Gimnastes malignes
tancar

Gimnastes malignes

Avui en Jerry s'endurà les noies a París, a la filial europea de la WOOHP, situada a sota de la Torre Eiffel. La missió és a Bucarest, per investigar la desaparició d'una noia de l'equip romanès de gimnàstica. En arribar-hi, però, l'entrenador els explica que, tot plegat, ha estat una falsa alarma. Una pista del zoo de París podria tornar a activar la missió...

14:50 Tags
15:05 Inuyasha - El Meido Zangetsuha sencer
15:30 Doraemon - 1ª Hist.: La pistola de rajos d'avançar i retrocedir. 2ª Hist.: Crònica d'un dia del passat a la deriva!
15:54 Doraemon - 1ª Hist.: El canal dels somnis. 2ª Hist.: A descobrir petjades de dinosaure!
16:20 Els barrufets - La pedra màgica / El paradís dels barrufets
tancar

La pedra màgica / El paradís dels barrufets

El Gran Barrufet ha enviat un grup de barrufets a buscar la Pedra Màgica a la Vall de Nodrog. Aviat, però, es trobaran amb els molians i la cosa començarà a posar-se peluda... En Gargamel ha fet un encanteri per construir un indret que serà un paradís pels barrufets... i per parar-hi trampes! Els nostres amics aviat sabran que com a casa, no hi ha enlloc...

16:50 Els barrufets - El cor del barrufet Forçut / Barrufeu els lladres
tancar

El cor del barrufet Forçut / Barrufeu els lladres

En Gargamel ha omplert el cor d'en Forçut d'odi amb la intenció d'atrapar tots els altres barrufets. Però l'amor d'en Forçut pot moure muntanyes i no l'atura ningú! Ni en Gargamel! Els Barrufets i l'Omnibus han conegut un noi que té un amo que l'obliga a robar. Per enxampar-lo li hauran de parar una trampa, i d'això, els nostres amics en saben molt!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Amics per sempre
tancar

Amics per sempre

La Cassie i en Larry s'han barallat per un conte. Per a ells, avui serà el dia més llarg de tots a la guarderia, ja què ni es parlen ni poden jugar junts. En Larry intenta fer les paus però la Cassie li rebutja, i en Larry estarà està molt trist. En Pickle, la Bonnie, i l'Eric animen i ajuden al Larry a recuperar l'amistat de la Cassie. Al final en Larry i la Cassie faran les paus i aprendran el sentit de la autèntica amistat.

17:25 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

A qui no li agrada explorar un traster ple de coses sorprenents? És el que faran l'Emma i el Manuel.

17:30 Pingu - La presentació d'en Pingu
tancar

La presentació d'en Pingu

En Pingu i els seus amics accepten jugar un partit d'hoquei sobre gel amb la colla de l'Hugo. Però fer un partit no vol dir barallar-se i discutir-se. Em fa l'efecte que val més que es dediquin només a patinar, que així segur que no prendran mal.

17:40 La Lua i el món - Em vull banyar!
tancar

Em vull banyar!

Després d'una pila de dies plovent, surt el sol! La Lua i el Demi ja poden sortir a jugar a la terrassa... O potser no?

17:43 La Lua i el món - Demi l'estrella de...
17:46 La Lua i el món - Què hi ha, per berenar?
tancar

Què hi ha, per berenar?

La Lua sempre, sempre i sempre, vol berenar pastisset... encara que li hagi de prendre a algú altre.

17:50 L'hora del Timmy - El Timmy fa de pintor
18:05 Una mà de contes - La història del violí
18:15 Marsupilami - El marsupilami sentimental
tancar

El marsupilami sentimental

En Theo s'ha enamorat bojament de la Chloe, la filla d'un amic d'infantesa del seu pare, que ha vingut a passar tres dies a casa. Per ell serà tota una prova de coratge, perquè no sap ben bé com s'ho ha de fer. Per en Marsupilami, serà una prova d'amistat, perquè descobrirà coses del seu amic que no s'hauria imaginat mai. Avui ens posem sentimentals...

18:40 Marsupilami - L'Úrsula Deliciosa
19:10 Gasp! - + info
tancar

+ info

En Fred i la Ginger es preparen per anar a passar la nit a casa dels veïns. Serà fantàstic, perquè dormiran al jardí en tendes! En Gasp i companyia, en canvi, estan convençuts que els veïns els han segrestat i ja estan organitzant una operació rescat que promet ser encara més fantàstica. I és que tenen intenció d'entrar al jardí amb una catapulta, a l'estil medieval!

19:22 Gasp! - + info
tancar

+ info

La Ginger ha vist un ratolí a la cuina i ha dit cridant que no hi entraria mai més. En Gasp encara no se'n sap avenir! No podrà veure mai més l'amor de la seva vida! La solució és desfer-se per sempre més d'aquest ratolí que l'ha separat de la seva estimada. Comença l'Operació Ratera! Però, què passa si no es tracta d'un ratolí?! Estàs preparat per la sorpresa?!

19:30 Info k
19:45 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Després que li prohibissin apuntar-se a un concurs d'esmaixades per ser massa baixet, en Voltar s'hi ha presentat amb un Robodestructor Atòmic Súper S Tifó Shuriken. De fet, ara fins i tot té la intenció d'anar-se'n al parc d'atraccions amb el súper robot. El que no sap és que aviat apareixerà l'Esquadró V per aturar-lo! Que no li passi res!

19:56 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

En Voltar i companyia han decidit apuntar en Caos Total al concurs de mascotes del barri. En Perill Roig farà d'Ajudant d'Entrenador de Mascotes de Tercera Categoria en període de proves, que vol dir que farà tota la feina i que el trofeu se l'endurà en Voltar. Abans, però, hauran de guanyar el concurs... I en Voltar se'l pensa fer seu peti qui peti!

20:10 Fanboy i Chum Chum - Salveu el soldat Chum Chum / Un anunci per al Fresquimercat
20:40 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
20:46 Tom i Jerry - El gat robinson crusoe
20:52 Tom i Jerry - El ratolí invisible
20:59 Tom i Jerry - L'augusta grècia
21:15 Tags
06:00 La Neli i en Cèsar - Cap. 11 Ballem? Apreneu a ballar
tancar

Cap. 11 Ballem? Apreneu a ballar

La Neli ho té ben decidit: quan sigui gran vol ser una ballarina famosa. De fet, li agradaria ballar com els núvols al cel. En Cèsar li ha dit que el que vol ella és ser una ballarina celeste. Però, és clar, per ser una ballaria famosa s'ha de practicar cada dia! I no és tan fàcil com sembla! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a fer un arabesc!

06:07 La Neli i en Cèsar - Cap. 12 Els gira-sols. Cuidar una planta
tancar

Cap. 12 Els gira-sols. Cuidar una planta

Prepara't, perquè el concurs de jardineria està a punt de començar! La Mina i en Fred fan de jutges, i les normes són les següents: la Neli i en Cèsar plantaran un gira-sol cadascun. Al cap de tres dies, el que tingui el gira-sol més gros serà el rei o la reina del jardí! Ah! I no t'ho perdis, que avui la Neli i en Cèsar t'ensenyaran a cuidar plantes!

06:15 La vaca Connie - La Connie i la natura
tancar

La Connie i la natura

Un dia de primavera comença a nevar, i totes les flors del jardí de l'àvia desapareixen. La Clara explica a la Connie que la natura sempre va canviant. Les pedres del riu es tornen suaus i rodones, l'aigua es congela quan fa fred i després es fon, i la Connie creix cada dia més. Un cop desapareix la neu, tornen a sortir les flors.

06:24 La vaca Connie - A qui m'assemblo?
tancar

A qui m'assemblo?

En Patch i la Connie juguen a buscar en què s'assemblen entre si els animals. En Patch és com el llop Cyril: té el pelatge bru i el musell punxegut. Les tortugues i els cargols es mouen lentament i porten la casa a l'esquena. Però, a qui s'assembla la Connie?

06:35 Marsupilami - L'Úrsula Deliciosa
Progrmació BD ....
21:30 One piece - L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy
tancar

L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy

Arriba el final de la batalla entre en Ruffy i el capità Kuro. L'Usopp veu l'oportunitat de fer realitat el seus somnis i decideix afegir-se a la banda d'en Ruffy.

22:00 Bleach - Cap. 56 La batalla supersònica! Es determina la Deessa de la batalla
22:20 Diaris de vampirs - Cap. 13 Els fills dels condemnats
tancar

Cap. 13 Els fills dels condemnats

Amb salts enrere en el temps, l'Stefan i en Damon recorden accions d'un passat remot protagonitzades per antics habitants del poble, entre els quals el seu pare, el Giuseppe Salvatore i Pearl, que van desembocar en els desastrosos esdeveniments que van provocar el seu distanciament. Tornant al present, la Bonnie queda amb en Ben, però la cita pren un gir espaordidor. L'Elena ajuda l'Stefan.

23:05 Doctor Who - Cap. 29 Embús
tancar

Cap. 29 Embús

El Doctor s'endú Martha fins al planeta Nova Terra, en el futur llunyà. Però quan veuen que els carrers estan sota el control dels sinistres Pharamacists no tenen altra alternativa que prescindir de l'ordalia del misteriós Motorway per tal de revelar el secret aterridor que s'amaga al cor de la ciutat.

23:55 Crackòvia - Cap. 81 Crackòvia
tancar

Cap. 81 Crackòvia

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició debuta un dels personatges que més polèmica ha generat aquesta setmana Mino Raiola (Carlos Latre), que té una trobada amb el president Sandro Rosell (Queco Novell) per intentar acostar posicions. A més Joan Laporta (Queco Novell) i Joan Oliver (Carlos Latre) decideixen explicar a la premsa tota la veritat sobre la polèmica de les targetes de crèdit del club. També es podrà veure com Sandro Rosell (Queco Novell), Toni Freixa (Jordi Rios) i Josep Maria Bartomeu (David Olivares) comencen els acomiadaments per reduir les despeses del club i el breu però intens debut d'Ibrahim Afellay. Al programa "Hat Trick", Xavi Torres (David Olivares) Cristina Cubero (Agnès Busquets) i Tomás Roncero (Carlos Latre ) discuteixen sobre si el millor del món és Messi o Cristiano i, com sempre, el repàs dels últims resultats del Barça, l'Espanyol i el Madrid.

00:25 The inbetweeners - Cap. 12
00:55 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" farà una repassada de les ficades de pota per excel·lència: les que tenen a veure amb difunts. També hi haurà un capítol especial de "Cuéntame" dedicat a la visita del papa Benet XVI a Barcelona. I els candidats a la presidència es vestiran de gala -no podia ser de cap altra manera- en aquest període de campanya electoral. El programa inclou una versió friqui del tràiler de la pel·lícula "Agnòsia"; un "Cinquè Mil·lenni" protagonitzat pel pelegrí del Camí de Sant Jaume més autèntic que mai s'hagi vist; i els millors vídeos que els espectadors han fet arribar aquesta setmana a la redacció per participar en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" Aquest "APM? Extra", de 28 minuts sense pauses, repassa l'actualitat televisiva més divertida de la setmana amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

01:30 One piece - L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy
tancar

L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy

Arriba el final de la batalla entre en Ruffy i el capità Kuro. L'Usopp veu l'oportunitat de fer realitat el seus somnis i decideix afegir-se a la banda d'en Ruffy.

02:00 Bleach - Cap. 56 La batalla supersònica! Es determina la Deessa de la batalla
02:20 Diaris de vampirs - Cap. 13 Els fills dels condemnats
tancar

Cap. 13 Els fills dels condemnats

Amb salts enrere en el temps, l'Stefan i en Damon recorden accions d'un passat remot protagonitzades per antics habitants del poble, entre els quals el seu pare, el Giuseppe Salvatore i Pearl, que van desembocar en els desastrosos esdeveniments que van provocar el seu distanciament. Tornant al present, la Bonnie queda amb en Ben, però la cita pren un gir espaordidor. L'Elena ajuda l'Stefan.

03:05 Doctor Who - Cap. 29 Embús
tancar

Cap. 29 Embús

El Doctor s'endú Martha fins al planeta Nova Terra, en el futur llunyà. Però quan veuen que els carrers estan sota el control dels sinistres Pharamacists no tenen altra alternativa que prescindir de l'ordalia del misteriós Motorway per tal de revelar el secret aterridor que s'amaga al cor de la ciutat.

03:55 Dotze+1 - La confiança amb l'Ariadna Capdevila
04:09 Dotze+1 - La creativitat amb el Pol Ponsarnau
04:30 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" farà una repassada de les ficades de pota per excel·lència: les que tenen a veure amb difunts. També hi haurà un capítol especial de "Cuéntame" dedicat a la visita del papa Benet XVI a Barcelona. I els candidats a la presidència es vestiran de gala -no podia ser de cap altra manera- en aquest període de campanya electoral. El programa inclou una versió friqui del tràiler de la pel·lícula "Agnòsia"; un "Cinquè Mil·lenni" protagonitzat pel pelegrí del Camí de Sant Jaume més autèntic que mai s'hagi vist; i els millors vídeos que els espectadors han fet arribar aquesta setmana a la redacció per participar en el concurs "Vull ser com l'Homo APM?" Aquest "APM? Extra", de 28 minuts sense pauses, repassa l'actualitat televisiva més divertida de la setmana amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

05:05 Bleach - Cap. 56 La batalla supersònica! Es determina la Deessa de la batalla
05:30 CO2 - Cap.
05:35 One piece - L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy
tancar

L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy

Arriba el final de la batalla entre en Ruffy i el capità Kuro. L'Usopp veu l'oportunitat de fer realitat el seus somnis i decideix afegir-se a la banda d'en Ruffy.

Progrmació BD ....
07:05 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

07:11 Pel·lícula - Ràpida i mortal
tancar

Ràpida i mortal

Una misteriosa dona jove cavalca per un poble sense llei amb el cor ple de venjança. Es tracta d'Ellen, una pistolera que no dubta a participar en un perillós torneig en què els principals pistolers de l'oest es posen a prova encara que s'hi juguin la vida.

08:56 Concurs castells de Tarragona - Concurs Castells Tarragona 2010
tancar

Concurs Castells Tarragona 2010

TV3 aposta per l'activitat castellera, una tradició originària del país, que aquest novembre pot ser declarada a Nairobi Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Després d'haver fet per primera vegada la transmissió de la diada de Sant Fèlix, ara la cadena torna a apostar per la difusió d'aquesta festa tan arrelada a Catalunya i emetrà el dia 3 d'octubre un resum de dues hores del Concurs de Castells de Tarragona, l'única competició reconeguda pel món casteller.

10:40 Km33 - Els souvenirs fantàstics del Japó
tancar

Els souvenirs fantàstics del Japó

En Juanra i la Zaide se'n van al Japó a comprar souvenirs originals per al seu basar. Els fascina el Tòquio més avantguardista i extravagant. Fan un onsen a la muntanya i es troben una geisha en els temples de Kyoto. El viatge s'acaba en un lloc "kitsch:" Parque España.

11:29 Doraemon - El país subterrani d'en Nobita
tancar

El país subterrani d'en Nobita

En Nobita està fins al capdamunt de tot: de les pallisses d'en Gegant, de les escalfades d'orelles dels professors... I ara, per acabar-ho d'adobar, estan construint un bloc de pisos al solar on queden cada tarda per anar a jugar. Avui, aprofitant que té un examen suspès per amagar, crearà, amb un invent d'en Doraemon, un país subterrani només per a nens. L'hi acompanyes?!

11:55 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta llarga i completa que comença parlant amb el Toni Massanés i després amb en Berenguer de Montagut que visita una de les seves obres, la Seu de Manresa. El Marc conduirà un tractor i entrarà als dominis del Monestir de Montserrat, on parlarà amb un monjo pelegrí que explicarà com funciona la seva cèlebre escolania.

12:23 Els últims artesans - Jaume Marcó - Terrissaire
tancar

Jaume Marcó - Terrissaire

La ceràmica neix quan l'home comença a practicar l'agricultura i es fa necessari emmagatzemar els excedents de la producció. Jaume Marcó, terrissaire artesanal de Quart, ens convida al seu taller, on encara treballa el fang amb les tècniques d'avui, però els mètodes d'abans.

12:29 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

13:30 Rodasons - + info
tancar

+ info

El trikitixalari basc Kepa Junkera s'ha associat amb el grup occità Melonious Quartet per bastir un repertori d'arrel tradicional que busca i aconsegueix la complicitat entre l'acordió i les mandolines, oferint moments de gran bellesa i virtuosisme. Fruit d'aquest treball és el disc "Fandango" (2009), que tots plegats van presentar al Festival Tradicionàrius el 5 de març del 2010. Avui el "Rodasons" presenta la primera part d'aquest concert.

13:56 Clàssica - Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona
tancar

Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona

Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona, el concert inaugural de la temporada de l'OBC va ser dirigit pel seu nou titular, Pablo González. TV3 el va promocionar i enregistrar, i també el va emetre per internet a través de la pàgina TV3.cat. "Aquella senyora té un piano, que és agradable, però no és el córrer dels rius ni el murmuri que fan els arbres".

14:35 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

14:42 Pel·lícula - Ràpida i mortal
tancar

Ràpida i mortal

Una misteriosa dona jove cavalca per un poble sense llei amb el cor ple de venjança. Es tracta d'Ellen, una pistolera que no dubta a participar en un perillós torneig en què els principals pistolers de l'oest es posen a prova encara que s'hi juguin la vida.

16:26 Concurs castells de Tarragona - Concurs Castells Tarragona 2010
tancar

Concurs Castells Tarragona 2010

TV3 aposta per l'activitat castellera, una tradició originària del país, que aquest novembre pot ser declarada a Nairobi Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Després d'haver fet per primera vegada la transmissió de la diada de Sant Fèlix, ara la cadena torna a apostar per la difusió d'aquesta festa tan arrelada a Catalunya i emetrà el dia 3 d'octubre un resum de dues hores del Concurs de Castells de Tarragona, l'única competició reconeguda pel món casteller.

18:11 Km33 - Els souvenirs fantàstics del Japó
tancar

Els souvenirs fantàstics del Japó

En Juanra i la Zaide se'n van al Japó a comprar souvenirs originals per al seu basar. Els fascina el Tòquio més avantguardista i extravagant. Fan un onsen a la muntanya i es troben una geisha en els temples de Kyoto. El viatge s'acaba en un lloc "kitsch:" Parque España.

19:00 Doraemon - El país subterrani d'en Nobita
tancar

El país subterrani d'en Nobita

En Nobita està fins al capdamunt de tot: de les pallisses d'en Gegant, de les escalfades d'orelles dels professors... I ara, per acabar-ho d'adobar, estan construint un bloc de pisos al solar on queden cada tarda per anar a jugar. Avui, aprofitant que té un examen suspès per amagar, crearà, amb un invent d'en Doraemon, un país subterrani només per a nens. L'hi acompanyes?!

19:26 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta llarga i completa que comença parlant amb el Toni Massanés i després amb en Berenguer de Montagut que visita una de les seves obres, la Seu de Manresa. El Marc conduirà un tractor i entrarà als dominis del Monestir de Montserrat, on parlarà amb un monjo pelegrí que explicarà com funciona la seva cèlebre escolania.

19:53 Els últims artesans - Jaume Marcó - Terrissaire
tancar

Jaume Marcó - Terrissaire

La ceràmica neix quan l'home comença a practicar l'agricultura i es fa necessari emmagatzemar els excedents de la producció. Jaume Marcó, terrissaire artesanal de Quart, ens convida al seu taller, on encara treballa el fang amb les tècniques d'avui, però els mètodes d'abans.

20:00 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

21:00 Rodasons - + info
tancar

+ info

El trikitixalari basc Kepa Junkera s'ha associat amb el grup occità Melonious Quartet per bastir un repertori d'arrel tradicional que busca i aconsegueix la complicitat entre l'acordió i les mandolines, oferint moments de gran bellesa i virtuosisme. Fruit d'aquest treball és el disc "Fandango" (2009), que tots plegats van presentar al Festival Tradicionàrius el 5 de març del 2010. Avui el "Rodasons" presenta la primera part d'aquest concert.

21:27 Clàssica - Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona
tancar

Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona

Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona, el concert inaugural de la temporada de l'OBC va ser dirigit pel seu nou titular, Pablo González. TV3 el va promocionar i enregistrar, i també el va emetre per internet a través de la pàgina TV3.cat. "Aquella senyora té un piano, que és agradable, però no és el córrer dels rius ni el murmuri que fan els arbres".

22:05 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

22:12 Km33 - Els souvenirs fantàstics del Japó
tancar

Els souvenirs fantàstics del Japó

En Juanra i la Zaide se'n van al Japó a comprar souvenirs originals per al seu basar. Els fascina el Tòquio més avantguardista i extravagant. Fan un onsen a la muntanya i es troben una geisha en els temples de Kyoto. El viatge s'acaba en un lloc "kitsch:" Parque España.

23:01 Els últims artesans - Jaume Marcó - Terrissaire
tancar

Jaume Marcó - Terrissaire

La ceràmica neix quan l'home comença a practicar l'agricultura i es fa necessari emmagatzemar els excedents de la producció. Jaume Marcó, terrissaire artesanal de Quart, ens convida al seu taller, on encara treballa el fang amb les tècniques d'avui, però els mètodes d'abans.

23:10 Infidels - + info
tancar

+ info

La Dani necessita un altre treball, una casa on viure... i sentir-se una més entre les amigues. La Paula li donarà suport en tot moment, mentre acaba la primera versió de la seva novel·la. La Francina té abduïda l'Arlet, que fins i tot canvia d'imatge, deixant astorades les amigues. Tot plegat portarà l'Arlet a un conflicte moral amb totes elles. La Lídia i el Salva continuen la seva aventura... però tots dos tenen objectius ben diferents, fet que provocarà un xoc entre tots dos. La Cruz es veu obligada per la Sònia a refer un informe de l'Emili, una feina que li obrirà els ulls davant la manera de treballar de la seva cap i que li depararà sorpreses en la seva relació amb l'Emili... i també amb la Sònia. El Peter revela a la Gabriela que la Joana i ell mantenien una relació.

00:10 Infidels - + info
tancar

+ info

La Lídia encara pateix la pèrdua del Lluís, el seu marit. A més, l'homenatge que els companys de professió li volen dedicar l'obliga a pensar-hi constantment. La redacció del discurs que ha de tancar l'acte la conduirà a una profunda crisi amb conseqüències límits. La Paula explica finalment al seu marit la malaltia que li han detectat. A punt d'entrar a quiròfan, pren la decisió de no operar-se i de viure la vida a la seva manera... D'altra banda, la Cruz perd la possibilitat de ser mare en un moment personal, laboral i familiar més que difícil. Les relacions amb el seu sogre no són bones i l'Eduard, a sobre, es nega a adoptar una criatura. L'Arlet, per equivocació, intercanvia el seu telèfon mòbil amb la Dani, una monitora de la piscina on es reuneixen totes. Tot plegat fa que quedin per prendre una copa i acabin xerrant dels homes.

01:10 Concurs castells de Tarragona - Concurs Castells Tarragona 2010
tancar

Concurs Castells Tarragona 2010

TV3 aposta per l'activitat castellera, una tradició originària del país, que aquest novembre pot ser declarada a Nairobi Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Després d'haver fet per primera vegada la transmissió de la diada de Sant Fèlix, ara la cadena torna a apostar per la difusió d'aquesta festa tan arrelada a Catalunya i emetrà el dia 3 d'octubre un resum de dues hores del Concurs de Castells de Tarragona, l'única competició reconeguda pel món casteller.

03:00 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta llarga i completa que comença parlant amb el Toni Massanés i després amb en Berenguer de Montagut que visita una de les seves obres, la Seu de Manresa. El Marc conduirà un tractor i entrarà als dominis del Monestir de Montserrat, on parlarà amb un monjo pelegrí que explicarà com funciona la seva cèlebre escolania.

03:30 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

04:31 Rodasons - + info
tancar

+ info

El trikitixalari basc Kepa Junkera s'ha associat amb el grup occità Melonious Quartet per bastir un repertori d'arrel tradicional que busca i aconsegueix la complicitat entre l'acordió i les mandolines, oferint moments de gran bellesa i virtuosisme. Fruit d'aquest treball és el disc "Fandango" (2009), que tots plegats van presentar al Festival Tradicionàrius el 5 de març del 2010. Avui el "Rodasons" presenta la primera part d'aquest concert.

04:57 Clàssica - Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona
tancar

Humet i Debussy a l'Auditori de Barcelona

Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona, el concert inaugural de la temporada de l'OBC va ser dirigit pel seu nou titular, Pablo González. TV3 el va promocionar i enregistrar, i també el va emetre per internet a través de la pàgina TV3.cat. "Aquella senyora té un piano, que és agradable, però no és el córrer dels rius ni el murmuri que fan els arbres".

05:36 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

05:43 Notícies 3/24
06:00 Pel·lícula - Ràpida i mortal
tancar

Ràpida i mortal

Una misteriosa dona jove cavalca per un poble sense llei amb el cor ple de venjança. Es tracta d'Ellen, una pistolera que no dubta a participar en un perillós torneig en què els principals pistolers de l'oest es posen a prova encara que s'hi juguin la vida.