Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Àngels GUITERAS, presidenta Taula del Tercer Sector TERTÚLIA Hèctor LÓPEZ BOFILL Núria RIBÓ Antoni DALMAU Joan B. CULLA TEMA: CARSHARING ((SET A PART)) Anna TORRAS Martí GIRONELL Damià CALVET, secretari de mobilitat de la Generalitat Josep Lluís GABARROSA, director "Fesedit" Lead: Compartir cotxe per estalviar Lead: Fesedit, una inciativa de mobilitat per al Mobile World Congress SUCCESSOS - RUTH COSO Lead: La dona que presumptament va suplantar la identitat d'una amiga nega que la matés Eudald CARBONELL, dtor Institut Català Paleoecologia Humana i Evolució Social. Dtor científic del programa "Sota terra" Lead: La vida que descobrim sota terra Laura BORRÀS Lead: "La comèdia", el clàssic poema èpic de Dante LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Sergi LÓPEZ, propietari d'un restaurant a Riner Joan SOLÀ, alcalde de Riner Lead: No li deixen posar la senyalització de restaurant a la carretera Paco PÉREZ, cuiner Lead: Temps de garoines ESPAI SALUT Cristina MACIAS Montserrat ROMAGUERA, metgessa Societat Catalana de Medicina Familiar Lead: Tercera setmana d'epidèmia de la grip ACTUACIÓ + ENTREVISTA CONSERVATORI LICEU ((Carmen MATEO, soprano + Sara ALMOHALLA, piano)) Interpreten: Vocaliso de la Ópera, de Xavier Montsalvatge Entrevistarem Maria SERRAT, directora general del Conservatori del Liceu Lead: Celebrem els 175 anys del Conservatori del Liceu Maria Josep SOLER Lead: "Diari d'hivern", un llibre biogràfic de Paul Auster Xavier ORTELLS Lead: Classes per aprendre a ballar com a Bollywood Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb l'Agnès Busquets... o és l'Empar Moliner?

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Àrids artificials, drenatges prefabricats
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Caneló de bou wagyu en tàrtar
tancar

Caneló de bou wagyu en tàrtar

El cuiner Carles Abellán del "Restaurant Bravo" de Barcelona ens prepara un "Caneló de bou wagyu en tàrtar".

15:51 La Riera - Cap. 436
tancar

Cap. 436

La Mercè i en Toni sopen amb la Victòria i la seva nova parella. La posada al dia portarà conseqüències inesperades. En Dani busca desesperadament la Isabel, i a en Balló li vénen les presses. A en Lluís, les dificultats per trobar diners el fan dubtar del projecte de Can Sureda. A casa de l'Ernest continua la comèdia entre la Sònia i l'Ernest. Davant de l'Ariadna es fan un paper, però quan la nena no hi és les coses canvien. La Nora canvia la seva actitud cap a l'Olga, i se li veu el llautó.

16:37 Divendres - + info
tancar

+ info

Sílvia Soler, Carolina Ferre, Imma Sust i Màrius Carol ens acompanyaran en la nostra taula dels dimarts. Celebrarem el Dia Internacional de la Llengua Materna amb Màrius Serra, Pau Vidal i Josep Maria Albaigès, que ens explicaran multitud de curiositats del català. A partir de les moltes notícies aparegudes en les últimes setmanes sobre els perills de la Dieta Dukan per a la salut, parlarem amb la doctora Folch dels pros i contres d'aquesta dieta. A més, la doctora ens ajudarà a planificar un menú "low cost" per a tota una setmana. La celebració més popular de Vallirana són les Festes de Sant Sebastià, que es van començar a celebrar a finals del segle XIV com a agraïment per haver salvat la població de la pesta negra. L'historiador Josep Maria Solé i Sabaté ens explicarà quines conseqüències va tenir aquesta epidèmia a Catalunya.

18:33 Julie Lescaut - Missió especial
20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'home del temps Toni Nadal s'enlaira amb l'helicòpter del programa cap al sud de l'Empordà, una zona segurament força coneguda per tots els seus atractius turístics a la costa. Però l'interior del Baix Empordà amaga racons impressionants, com Pals o la Bisbal d'Empordà. Allà, en Toni Nadal hi farà una parada i s'atrevirà a fer una peça de ceràmica, el típic producte d'aquesta població.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") el periodista esportiu Joan Maria Pou explicarà com veu la televisió i farà una promesa als seguidors de l'"APM?" relacionada amb futures victòries del Barça. Què els deu haver promès? D'altra banda, l'Homo APM? farà de guia d'un grup de jubilats que van visitar el Museu de les Idees; Rajoy farà una trucada a un vident per resoldre els greus problemes d'Espanya; Pérez Rubalcaba visitarà el plató del Juan Y Medio; hi haurà música amb l'"Sputnik"; Salvador Raya participarà en un capítol de "Kubala, Moreno i Manchón", i s'oferirà una nova edició del "Si és veritat". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

22:32 Mestres - Cap. 4 Com aprenem?
tancar

Cap. 4 Com aprenem?

Grups cooperatius, educació lenta o aprenentatge per competències són alguns nous conceptes educatius. La idea del mestre que "ensenya" va sent substituïda per la del mestre que ajuda i acompanya els nens a aprendre. Ens preguntem què i com cal aprendre a l'escola, i a quin ritme...

23:27 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La setmana que ve tindrà lloc a Barcelona una nova edició del Congrés Mundial de Mòbil (Mobile World Congres), i com a preludi, "Valor afegit" dedicarà el programa de demà a analitzar la força que han adquirit les anomenades TIC, les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquest grup de les TIC formen un sector empresarial capaç de continuar creixent i crear llocs de treball, tot i les dificultats. A més, el programa del 33 explicarà també la capacitat d'arrossegament que tenen les TIC per aconseguir més eficiència en altres sectors econòmics. L'espai d'entrevista l'ocuparà Josep Maria Torrens, director general de Petromiralles, empresa distribuïdora de carburants nascuda a la població de Santa Maria de Miralles, a l'Anoia, i que ara és la vuitena del sector a tot Espanya. I a l'espai de reportatge es donarà a conèixer l'institut Europeu de Disseny, una de les escoles punteres en disseny, amb seu a Barcelona.

00:00 Pel·lícula - Road Spain
tancar

Road Spain

Marc s'ha dormit just el dia de la presentació d'un important projecte d'Arquitectura. Aquella mateix matí, Marc comença a sospitar que la seva núvia es troba embolicada amb un altre. En qüestió de minuts, Marc ho ha perdut tot. Pocs minuts després, compra una vella autocaravana, es llança a la carretera i comença una singular ruta per Espanya, un viatge de descobriment, acompanyat per uns personatges absolutament singulars.

01:21 Les germanes McLeod - Cap. 216 Vindrà el meu príncep
tancar

Cap. 216 Vindrà el meu príncep

El Misha, l'exnòvio de la Jaz, apareix a Drover's amb una sorpresa majúscula. Mentrestant, el Phil proposa a la Moira marxar de viatge i començar una vida nova.

02:03 Ventdelplà - Cap. 117
tancar

Cap. 117

A la Teresa se li fa difícil aparentar normalitat davant de la família. El David està decidit a arreglar les coses amb el seu fill. Aprofitant l'aniversari del Martí, la Isona vol organitzar una festa a casa. En un dia com aquest, la Isona recorda el Damià, i el Martí, la Marga. L'Alfons no vol perdre l'Aleix i la Nuri li dóna suport com pot. El Biel ajuda l'Alba a sentir-se a gust amb la seva nova família.

02:54 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
03:54 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
04:53 Videoclips catalans - DEPT, No diguis mai
04:56 Videoclips catalans - INSPIRA, Onades de nit
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:20 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Personalitzar vol dir apropiar-se d'un objecte, fer-se'l a la mida, divertir-s'hi. És una manera de reciclar i d'expressar-se i també una alternativa gens cara de canviar la decoració¿

07:46 Retalls de món
07:59 La volta al món en 80 jardins
09:00 Chiloé
09:37 Madrid des de l'aire - + info
tancar

+ info

Ens mostra com els camps i les terrasses del riu Henares han passat a formar part del corredor industrial de l'Henares organitzat sobre l'eix de la N-II, de manera que d'una manera parcial ha canviat la seva funció agropecuària per una d'industrial i de dormitori. En comptes d'això, als erms i a les valls, sobretot a la vall del Tajuña, l'activitat agrària i ramadera ha continuat.

10:06 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el "Piumoc", un embotit típic de la Garrotxa i els productes de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles. Piumoc El "Piumoc" és un embotit típic de la Garrotxa caigut en l'oblit i que alguns cansaladers recuperen animats per cuiners com els del col·lectiu "Cuina Volcànica" de la Garrotxa. El programa es desplaça a l'obrador de Pere Vilanova, a Tortellà, per veure com s'elabora el piumoc, amb el costelló de porc com a ingredient bàsic, i la cuinera Judith Oliveras cuinarà un plat amb piumoc i fesols de Santa Pau, un altre dels productes típics de la comarca. Toni Massanès, director de la Fundació Alícia, i coordinador del llibre "Corpus de la cuina catalana" explicarà el perquè d'un interès creixent per recuperar aquests productes locals, fruit d'una tradició, una cultura i una zona determinada. El jardiner de l'ànima "Al vostre gust" visita Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles i immers en la batalla contra els productes transgènics. Pàmies parlarà de vegetals desconeguts que comencen a tenir un paper en l'alta gastronomia i de productes molt beneficiosos per la salut com l'estèvia reboudiana, una planta amb poder edulcorant tres vegades més potent que el sucre i que podria substituir controvertits edulcorants, des del punt de vista de la salut, com la sacarina o l'espartam, en el cas, esclar, que es pogués comercialitzar per a l'ús industrial com passa en altres països. Per a qui vulgui saber com es pot aplicar l'estèvia, l'Íngrid Farré, del departament científic de la Fundació Alicia, i el cuiner Jaume Biarnès ensenyaran a preparar-ne algunes postres.

10:28 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
10:55 Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir - Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir (versió 60')
tancar

Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir (versió 60')

La caiguda de Ben Ali a Tunísia, el 14 de gener del 2011, obre una escletxa d'esperança al món àrab. Tots els ulls es posen a Egipte, on grups de solidaritat amb el jove alexandrí Khaled Saïd, assassinat per la policia, convoquen els egipcis a sortir al carrer contra el règim. La data escollida és el 25 de gener, dia nacional de la policia, vista com un dels pilars d'un sistema sostingut durant dècades al país i governat per Mohammed Hosni Mubarak, amb el suport occidental.

11:53 Valor Afegit Innovació
12:06 segle xx - + info
tancar

+ info

La segona de les quatre etapes del viatge va finalitzar a Tòquio, on al llarg d'una escala de cinc dies les autoritats japoneses van exhibir la seva hospitalitat, i els expedicionaris van poder fer una mica de turisme abans d'emprendre la travessa del Pacífic fins a Los Angeles. Va ser aquí on l'aeronau -molt més fràgil que els avions actuals, i incapaç de volar a la mateixa altitud, per damunt de les tempestes- va patir greus dificultats meteorològiques i va estar incomunicada per ràdio durant un parell de dies.

12:51 Un ant que es diu Madeline
13:42 Aventures al desert del Namib
14:28 Mainaderes d'animals
15:00 Ciència bàsica
15:30 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

L'avio rus d'acrobàcies aèries Sukoi està fabricat per resistir radicalment una força de gravetat gairebé mortal. El remolcador és un tractor marí potentíssim capaç d'arrossegar embarcacions mil vegades més grans. Estudiarem el monstre mecànic que s'amaga darrere la façana de conte dels cavallets de fira. Episodi 6: Stunt plane, tugboat, fairground carousel

16:00 Demà: un món sense glaç
16:59 El Màster de TV3
17:24 La Sonora - + info
tancar

+ info

El guitarrista flamenc Niño Josele s'ha fusionat amb la Cobla Sant Jordi sota la tutel.la del quartet del jazzman Joan Díaz, teclista i arranjador. Una combinació explosiva que descobrim per dins al primer reportatge d'aquesta setmana. El jove compositor i director Esteve Molero ens parla dels seus nous projectes: fer jazz com a trombonista i rellegir la música de Vicenç Bou amb la Cobla Marinada. Amb ell descobrim, entre d'altres coses, que les melodies de Vicenç Bou i les de Cole Porter no estan allunyades. Construïm instruments a partir de materials naturals amb Les Canyetes de la Foradada.

17:50 Ànima - + info
tancar

+ info

El plató del programa rep el cuiner Ferran Adrià, protagonista d'una gran exposició al Palau Robert de Barcelona (que visitem amb la reportera Júlia Bertran i el crític gastronòmic Pau Arenós) i artífex de mil i un projectes posteriors al tancament del restaurant El Bulli. L'endemà dels Goya, i pocs dies abans dels Oscars, compartim la taula de cine del programa amb l'ànima de Cinema 3, Jaume Figueras, i amb la cap de Coproduccions de TV3, Susanna Jiménez. I en l'àmbit del cine, també analitzem l'estat del sistema 3D justament ara que un dels grans com Martin Scorsese també estrena "La invención de Hugo" en aquest format.

18:44 Cronos - + info
tancar

+ info

Quan la Primera Guerra Mundial va començar, a l'agost de 1914, els joves europeus van anar al combat amb el convenciment que cap a Nadal ja serien un altre cop a casa. A la Gran Bretanya, amb un exèrcit regular minúscul, es va fer una crida als civils perquè s'allistessin. Milers i milers de joves van fer cas a la crida. A principis de 1916 ja estaven preparats per anar al front. Amb aquest nou exèrcit, els britànics volien trencar les línies alemanyes amb un atac devastador. El lloc escollit va ser el nord de França, al costat del riu Somme.

19:42 Madrid des de l'aire - + info
tancar

+ info

Ens mostra com els camps i les terrasses del riu Henares han passat a formar part del corredor industrial de l'Henares organitzat sobre l'eix de la N-II, de manera que d'una manera parcial ha canviat la seva funció agropecuària per una d'industrial i de dormitori. En comptes d'això, als erms i a les valls, sobretot a la vall del Tajuña, l'activitat agrària i ramadera ha continuat.

20:11 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el "Piumoc", un embotit típic de la Garrotxa i els productes de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles. Piumoc El "Piumoc" és un embotit típic de la Garrotxa caigut en l'oblit i que alguns cansaladers recuperen animats per cuiners com els del col·lectiu "Cuina Volcànica" de la Garrotxa. El programa es desplaça a l'obrador de Pere Vilanova, a Tortellà, per veure com s'elabora el piumoc, amb el costelló de porc com a ingredient bàsic, i la cuinera Judith Oliveras cuinarà un plat amb piumoc i fesols de Santa Pau, un altre dels productes típics de la comarca. Toni Massanès, director de la Fundació Alícia, i coordinador del llibre "Corpus de la cuina catalana" explicarà el perquè d'un interès creixent per recuperar aquests productes locals, fruit d'una tradició, una cultura i una zona determinada. El jardiner de l'ànima "Al vostre gust" visita Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles i immers en la batalla contra els productes transgènics. Pàmies parlarà de vegetals desconeguts que comencen a tenir un paper en l'alta gastronomia i de productes molt beneficiosos per la salut com l'estèvia reboudiana, una planta amb poder edulcorant tres vegades més potent que el sucre i que podria substituir controvertits edulcorants, des del punt de vista de la salut, com la sacarina o l'espartam, en el cas, esclar, que es pogués comercialitzar per a l'ús industrial com passa en altres països. Per a qui vulgui saber com es pot aplicar l'estèvia, l'Íngrid Farré, del departament científic de la Fundació Alicia, i el cuiner Jaume Biarnès ensenyaran a preparar-ne algunes postres.

20:32 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 436
tancar

Cap. 436

La Mercè i en Toni sopen amb la Victòria i la seva nova parella. La posada al dia portarà conseqüències inesperades. En Dani busca desesperadament la Isabel, i a en Balló li vénen les presses. A en Lluís, les dificultats per trobar diners el fan dubtar del projecte de Can Sureda. A casa de l'Ernest continua la comèdia entre la Sònia i l'Ernest. Davant de l'Ariadna es fan un paper, però quan la nena no hi és les coses canvien. La Nora canvia la seva actitud cap a l'Olga, i se li veu el llautó.

21:48 Via llibre - + info
tancar

+ info

El valor de la paraula ocuparà la part central de l'edició de demà de "Via Llibre" i a través de les explicacions de dos mags de les paraules: els escriptors Màrius Serra i Pau Vidal. Tots dos conversaran sobre l'origen i l'extinció de les paraules, sobre l'estat de salut dels mots catalans i recomanaran els seus llibres de capçalera, algun dels quals autèntic incunable. El programa oferirà també una entrevista al periodista, poeta i pintor Narcís Comadira, que parlarà del seu darrer llibre, "Lent", i dels seus 50 anys de carrera. I donarà a conèixer l'Ignasi Terraza, un dels millors pianistes de jazz europeus i un lector que escolta i toca les paraules amb els dits.

22:18 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La setmana que ve tindrà lloc a Barcelona una nova edició del Congrés Mundial de Mòbil (Mobile World Congres), i com a preludi, "Valor afegit" dedicarà el programa de demà a analitzar la força que han adquirit les anomenades TIC, les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquest grup de les TIC formen un sector empresarial capaç de continuar creixent i crear llocs de treball, tot i les dificultats. A més, el programa del 33 explicarà també la capacitat d'arrossegament que tenen les TIC per aconseguir més eficiència en altres sectors econòmics. L'espai d'entrevista l'ocuparà Josep Maria Torrens, director general de Petromiralles, empresa distribuïdora de carburants nascuda a la població de Santa Maria de Miralles, a l'Anoia, i que ara és la vuitena del sector a tot Espanya. I a l'espai de reportatge es donarà a conèixer l'institut Europeu de Disseny, una de les escoles punteres en disseny, amb seu a Barcelona.

22:45 Singulars - Francisco Álvarez: No li diguis a la meva mare que treballo a la Borsa
tancar

Francisco Álvarez: No li diguis a la meva mare que treballo a la Borsa

Entrevista a Francisco Álvarez Molina, llicenciat en Matemàtiques i doctorat en Enginyeria Informàtica per la Universitat de la Sorbona. Durant 19 anys (de 1971 a 1995) va treballar a la Borsa de París, de la qual va arribar a ser vicepresident. Ha estat també conseller de la Borsa de València. És assessor del Comitè socioeconòmic de l'ONU i president d'Etica Family Office, una societat independent d'assessorament financer i consultoria. És l'autor de diversos llibres de divulgació econòmica, entre els quals "No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa".

23:31 60 minuts - Facebook i les revoltes àrabs 1
tancar

Facebook i les revoltes àrabs 1

Aquest episodi destaca les revoltes de Tunísia i Egipte i analitza com es van anar propagant d'un país a l'altre, les mateixes tàctiques opositores i com s'anaven coordinant les protestes. És un relat mai vist, des de dins, de com la força de la joventut i del poble va fer caure dos règims dictatorials.

00:28 Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir - Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir (versió 60')
tancar

Egipte: Ves-te'n, diari de la plaça Tharir (versió 60')

La caiguda de Ben Ali a Tunísia, el 14 de gener del 2011, obre una escletxa d'esperança al món àrab. Tots els ulls es posen a Egipte, on grups de solidaritat amb el jove alexandrí Khaled Saïd, assassinat per la policia, convoquen els egipcis a sortir al carrer contra el règim. La data escollida és el 25 de gener, dia nacional de la policia, vista com un dels pilars d'un sistema sostingut durant dècades al país i governat per Mohammed Hosni Mubarak, amb el suport occidental.

01:25 Chiloé
02:02 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:20 Via llibre - + info
tancar

+ info

El valor de la paraula ocuparà la part central de l'edició de demà de "Via Llibre" i a través de les explicacions de dos mags de les paraules: els escriptors Màrius Serra i Pau Vidal. Tots dos conversaran sobre l'origen i l'extinció de les paraules, sobre l'estat de salut dels mots catalans i recomanaran els seus llibres de capçalera, algun dels quals autèntic incunable. El programa oferirà també una entrevista al periodista, poeta i pintor Narcís Comadira, que parlarà del seu darrer llibre, "Lent", i dels seus 50 anys de carrera. I donarà a conèixer l'Ignasi Terraza, un dels millors pianistes de jazz europeus i un lector que escolta i toca les paraules amb els dits.

02:50 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La setmana que ve tindrà lloc a Barcelona una nova edició del Congrés Mundial de Mòbil (Mobile World Congres), i com a preludi, "Valor afegit" dedicarà el programa de demà a analitzar la força que han adquirit les anomenades TIC, les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquest grup de les TIC formen un sector empresarial capaç de continuar creixent i crear llocs de treball, tot i les dificultats. A més, el programa del 33 explicarà també la capacitat d'arrossegament que tenen les TIC per aconseguir més eficiència en altres sectors econòmics. L'espai d'entrevista l'ocuparà Josep Maria Torrens, director general de Petromiralles, empresa distribuïdora de carburants nascuda a la població de Santa Maria de Miralles, a l'Anoia, i que ara és la vuitena del sector a tot Espanya. I a l'espai de reportatge es donarà a conèixer l'institut Europeu de Disseny, una de les escoles punteres en disseny, amb seu a Barcelona.

03:17 Singulars - Francisco Álvarez: No li diguis a la meva mare que treballo a la Borsa
tancar

Francisco Álvarez: No li diguis a la meva mare que treballo a la Borsa

Entrevista a Francisco Álvarez Molina, llicenciat en Matemàtiques i doctorat en Enginyeria Informàtica per la Universitat de la Sorbona. Durant 19 anys (de 1971 a 1995) va treballar a la Borsa de París, de la qual va arribar a ser vicepresident. Ha estat també conseller de la Borsa de València. És assessor del Comitè socioeconòmic de l'ONU i president d'Etica Family Office, una societat independent d'assessorament financer i consultoria. És l'autor de diversos llibres de divulgació econòmica, entre els quals "No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa".

03:58 Jazz a l'estudi - Gorka Benitez
tancar

Gorka Benitez

Ha estat premiat diverses vegades per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna com a millor saxofonista, millor disc i millor grup.

04:58 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

05:57 Videoclips catalans - LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE CARLES CAROLINA
06:00 Videoclips catalans - OBESES, Pa amb tomàquet
06:03 Videoclips catalans - WILSIDE, Quatre roses
06:08 Aventures al desert del Namib
06:54 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Augmenta l'espai dedicat a la cambra de bany a mesura que l'utilitzem més com a lloc habitable que com a lloc d'higiene. El bany s'està convertint en un espai de benestar. Des d'aixetes fins a propostes d'il·luminació, passant per rajoles, banyeres o capçals de dutxa, al bany tot és un plaer.

Progrmació BD ....
07:04 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot ha perdut el seu nino de peluix preferit, el monstret Freddy, i la Mimi l'ajuda a buscar-lo. Han sentit un soroll a les golfes i l'Eliot està convençut que el lladre encara deu voltar per casa. Més tard, l'Eliot ha confessat que en Freddy no parava de dir que sabia volar, ell l'ha llançat enlaire i ja no l'ha vist més. Pot ser que encara estigui volant?!

07:20 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Marco Polo
tancar

Les tres bessones i Marco Polo

Les tres bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquesta vegada també viatjaran. Ho faran amb Marco Polo i aniran cap a la Xina, on coneixeran el Gran Khan i descobriran l'origen de molts estris i aliments que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

07:48 Doraemon - Busquem els pins / Venjança amb els guants màgics
08:11 Doraemon - El cotxe patrulla defensor de la justícia / L'esprai immunitzador
08:39 Léonard - Sembrant la zitzània
tancar

Sembrant la zitzània

En Basile, tip que el mestre Léonard sempre el tracti de burro i de cap de suro, ha decidit inventar-se una màquina que el faci callar per sempre més. Es tracta del Basilòfon, una mena de robot que insulta tothom que li passa pel davant. A veure si, d'aquesta manera, el mestre s'adona que a ningú no li agrada que el tractin malament. Per cert, també té fusta d'inventor, en Basile?!

08:48 Léonard - Un bon gos
tancar

Un bon gos

El gos del veí d'en Léonard té un problema d'obediència i el gran mestre, com a ésser superior que és, té el deure d'ajudar-lo. Dit i fet! Ja té escrita "La guia general del bon gos", una obra que revolucionarà l'espècie canina, la seva educació i, en definitiva, tota la humanitat. I amb qui la posarà a prova? Amb en Basile, és clar! Seu, Basile! I creu!

09:00 mic 3
09:00 Zoobabu - Cigala
09:04 Els cap de drap - Fem una obra de teatre
09:14 Pingu - Tal el pare, tal en Pingu...
09:22 Animals divertits - El dragó de Komodo soltari
09:24 En Thomas i els seus amics - Hora de divertir-se
09:35 En Thomas i els seus amics - Hora d'explicar un conte
09:46 Bob, el manetes - La Wendy surt de nit
09:56 Bob, el manetes - Bolquet, el ràpid
10:05 Bob, el manetes - Els sorolls dels tubs del senyor Pistraus
10:16 Pepa, la porqueta - Les golfes dels avis
10:21 Pepa, la porqueta - La baralla
10:26 Pepa, la porqueta - L'armari de les joguines
10:31 Les endevinalles de la Rac-Rac - El ratolí
10:38 Bali - Cap. 9 Vull ser gran!
tancar

Cap. 9 Vull ser gran!

Avui en Bali s'ha adonat que és el més baixet de tots els amics i, és clar, no li ha fet gaire gràcia. Ja saps que en somnis, però, a en Bali sempre li passen les mil i una! Avui, per exemple, es farà gran com un edifici! I potser també acceptarà que cadascú creix al seu ritme. Són coses que no es poden triar... No t'ho perdis, avui en Bali et necessita més que mai.

10:50 Bali - Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!
tancar

Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!

En Tito té un hàmster a casa, i la Tamara, un ocell de veritat. En Bali no vol ser menys i també li agradaria molt tenir una mascota que fos només d'ell. El pare ja li ha dit que és molta responsabilitat fer-se càrrec d'un animal de debò. Avui, però, en Bali tindrà l'oportunitat de provar-ho... I és que la senyora Olga els deixa l'aquari perquè l'hi cuidin! Ja se'n sortirà?!

11:01 Bali - Cap. 13 El coet d'en Saixa!
tancar

Cap. 13 El coet d'en Saixa!

Trist perquè ha perdut el seu helicòpter preferit, en Bali se n'ha anat al parc amb el pare i s'ha trobat, enterrat a la sorra, un coet de joguina molt bonic. Ara ja està més content, però resulta que el coet és d'en Saixa, i és clar, l'hi hauria de tornar. En somnis, en Bali pujarà a una nau espacial on aprendrà una lliçó molt important. No t'ho perdis!

11:12 Bali - Cap. 15 L'hortet de l'avi!
tancar

Cap. 15 L'hortet de l'avi!

Avui en Bali està molt content perquè anirà a l'hortet de l'avi i segur que podrà recollir uns quants gira-sols per regalar-los a la mare. Són les seves flors preferides! La pega és que ara no és època de gira-sols... Decebut, en Bali entrarà en un dels seus somnis per aprendre que amb les plantes cal tenir molta paciència... I si li regala un dibuix de gira-sols?!

11:27 Contes clàssics - La bella dorment
11:32 Contes clàssics - L'escola negra
11:37 Contes clàssics - Hans l'eriçó
11:42 Contes clàssics - Les tres preguntes
11:47 Contes clàssics - L'or de l'Achmed
11:53 Un minut al museu - Dia assolellat - Mikhail Larionov
11:54 Un minut al museu - Antropometria en blau - Yves Klein
11:59 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Spirou i en Fantàstic s'endinsaran a la jungla de l'illa de la Zaoki per investigar unes petjades que podrien ser de velociraptor, una espècie que fa milions d'anys que està extingida. Tot plegat ha estat culpa d'un experiment d'un paleontòleg molt irresponsable, el professor Wildbird, però el pitjor de tot és que la petita dinosaure té dos germans ganàpies!

12:26 Bugs Bunny i els seus amics - Rapsodia conillera
12:33 Bugs Bunny i els seus amics - Val més fer el gall
12:40 Bugs Bunny i els seus amics - Problemes amb el conill
12:48 Bugs Bunny i els seus amics - A tot drap
12:55 Bugs Bunny i els seus amics - Esquirols esquerps
13:02 Bugs Bunny i els seus amics - Un regal embolicat
13:13 El llibre de la selva - La pantera dolenta
tancar

La pantera dolenta

El Baloo i el Bagheera saben que el Kala, una pantera negra despiatada, ha tornat a la selva. Això vol dir que el Mowgli corre un greu perill i l'han de protegir. El Mowgli, que els ha sentit, ha decidit fugir. Ell està convençut que ja sap cuidar-se tot sol. Aviat el cadell d'home es trobarà davant de dues panteres negres. Ara la qüestió és saber qui és el Bagheera i qui és el Kala!

13:24 El llibre de la selva - El dia de l'ombra
tancar

El dia de l'ombra

El Bagheera ha desaparegut i un animal amb forma de pantera està atacant animals al poblat dels humans. El Hathi diu que es podria tractar de l'Ombra, la pantera més poderosa que ha existit mai. Diuen que és capaç de seguir les seves preses dies i dies, i que quan ataca és letal. Si és així, el Mowgli i companyia no tenen escapatòria.

13:39 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

14:03 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

14:28 Martin Mystery - La fúria del leprechaun
tancar

La fúria del leprechaun

Al Centre acaben d'inaugurar una línia d'atenció telefònica per resoldre casos de fenòmens paranormals. En Martin està molt emocionat! Fins que rep la primera trucada, ni més ni menys que d'en Marvin. Des que treballa al Centre no para d'atacar-lo una criatura minúscula i s'està tornant de color verd!

14:50 Martin Mystery - La cançó maleïda
tancar

La cançó maleïda

En Martin, que últimament no lliga gaire, ha decidit formar un grup de rock! T'imagines amb qui? Amb en Billy i en Java! Al primer concert ja comencen a passar coses estranyes. En Martin no toca gens bé la guitarra, però les noies es tornen boges per ell. La guitarra, de fet, és molt estrambòtica...

15:15 El detectiu Conan - L'assassinat de la gratitud de la grua
15:38 El detectiu Conan - L'assassinat de vil·la Dràcula (1)
16:04 Inuyasha - Les sacerdotesses, blanca i vermella, que impedeixen el camí
tancar

Les sacerdotesses, blanca i vermella, que impedeixen el camí

Dues sacerdotesses principiants ajuden la Tsubaki a mantenir entretinguts l'Inuyasha i els altres mentre ella invoca el poder d'un ogre segellat.

16:26 Inuyasha - El diable gegantí de la torre prohibida
tancar

El diable gegantí de la torre prohibida

La Tsubaki aprofita la força d'un ogre segellat feia anys en un últim intent de destruir l'Inuyasha per sempre més.

16:51 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el soldadet de plom
tancar

Les tres bessones i el soldadet de plom

L'Avorrida no ha dominat la seva màgia i no sap a quina història ha enviat les Bessones. Elles són amb el soldadet de plom, amb qui viatjaran al fons del mar i a l'estómac d'un gran peix! Allà hi coneixen una ballarina, el veritable amor del soldadet¿ Mentrestant, la Bruixa volta pels contes buscant les nenes.

17:18 mic 3
17:18 Bob, el manetes - Mestre Golut
17:28 La Lua i el món - Quan ho retallo tot
17:32 Zoobabu - Peix de colors
17:36 En Thomas i els seus amics - Vies nevades
17:49 L'hora del Timmy - La capsa sorpresa del Timmy
18:04 Una mà de contes - L'enigma de l'esfinx
tancar

L'enigma de l'esfinx

Una esfinx ferotge bloqueja el camí que du a la ciutat de Tebes. No deixa passar ningú i només se n'anirà si algú aconsegueix resoldre una endevinalla. Són molts els que ho proven, però ningú no la sap resoldre, fins que un dia, un jove que es diu Èdip hi troba la solució.

18:18 La Supermots - Un pla senzill
tancar

Un pla senzill

El doctor Dos Cervells, tip dels plans tan complicats, ha decidit tornar a les seves arrels, als plans factibles, a robar formatge cometent delictes senzills. Precisament avui, que l'alcalde es disposa a fer una de les animalades més espectaculars de la història: sucar una torrada de pa gegant en un estadi ple de formatge! Vols dir que se'n podrà estar en Dos Cervells?!

18:30 La Supermots - Un comportament qüestionable
tancar

Un comportament qüestionable

La senyora Preguntes ha trobat la manera de fer que la gent li confessi els secrets més íntims per poder-los fer xantatge. Fins i tot ha aconseguit que l'alcalde li doni la clau de la ciutat i la nomeni ciutadana de l'any! Què passarà si també fa xantatge a la Supermots?! Avui aprendràs què volen dir les paraules "confessar" i "alterat"!

18:41 La Supermots - La iaia alcaldessa
tancar

La iaia alcaldessa

La Iaia May, fent servir la farsa de la "velleta entranyable", s'ha ficat l'alcalde a la butxaca i, entre altres coses, l'ha convençut per canviar els cotxes patrulla per patrulles amb patins i per reduir el soroll de les alarmes antirobatori un 75 per cent. Ara la Supermots només ha d'esperar que cometi un altre delicte per detenir-la... Una cosa que avui no serà tan fàcil!

18:57 El llibre de la selva - El vol de l'aguilot
tancar

El vol de l'aguilot

El Cheel, l'ocell més gros i poderós de la selva, s'ha emportat la Lali, la germana del Bala. Més tard, quan el Mowgli acompanyava el Bala al cau dels llops, també ha anat a parar a les urpes de l'aguilot, que l'ha dut fins al seu cau. Aviat descobrirà que el que ha fet el Cheel és salvar-lo d'un perill encara més gran. Però, què pot ser més perillós que el Cheel?!

19:08 El llibre de la selva - La cosa que brilla del Mowgli
tancar

La cosa que brilla del Mowgli

Tot jugant al riu, el Mowgli s'ha trobat un collaret molt bonic i ara no para de fer-se el fatxenda dient que és el Senyor de la Selva. El Baloo i el Bagheera li han aconsellat que el tornés al riu, perquè l'únic que farà és portar-los problemes. Dit i fet! Ben aviat caurà a mans dels Bandar Log, i el Mowgli i la Lali, per recuperar-lo, s'hauran d'enfrontar al malvat Shere Khan.

19:18 El llibre de la selva - La picada
tancar

La picada

Aquesta nit hi ha Consell dels Llops i l'Akela no s'hi ha presentat. El Phaona no ha trigat a aprofitar l'ocasió per recordar que si el cap no es presenta al Consell, ell n'és el successor. Però l'Akela no ha arribat perquè l'ha picat una serp, i l'únic que en pot aconseguir l'antídot és el Mowgli, anant al poblat. Això si no l'hi impedeix el Phaona, és clar...

19:30 Info k
19:46 El xou de l'Scooby-Doo - La llegenda dels víkings
tancar

La llegenda dels víkings

En John, l'oncle de la Velma, ha convidat tota la colla al Llac dels Víkings perquè investiguin l'aparició d'uns fantasmes que fa temps que els estan fent la vida impossible. La primera sorpresa és que l'oncle ha desaparegut en unes circumstàncies d'allò més misterioses... Vols saber quina és la segona?!

20:09 El xou de l'Scooby-Doo - Els falsos peterodàctils
tancar

Els falsos peterodàctils

L'Scooby-Doo i companyia han anat fins al Grand Canyon, al riu Colorado, a participar en una competició d'ala delta. Una competició que s'haurà d'esperar, fins que la colla resolgui el misteri del fantasma que vol que tothom fugi del penya-segat! Per cert, t'imagines l'Scooby volant en ala delta?! No t'ho perdis!

20:35 Els pingüins de Madagascar - Un dinar lunar / L'hàbitat encantat
tancar

Un dinar lunar / L'hàbitat encantat

Tips d'haver d'aguantar en Julien, els pingüins han decidit anar-se'n de vacances... a la Lluna! Allà hi coneixeran un gat lunar, que té uns plans ben especials per als nostres amics... Més tard, la Marlene i el Capità baixaran a les clavegueres que hi ha a sota del zoològic per investigar d'on vénen uns sorolls que semblen terrorífics...

21:03 Tom i Jerry - Gos perillós
21:10 Tom i Jerry - La balena Dickie Moe
21:17 Bugs Bunny i els seus amics - Terror conillaire
21:24 Tom i Jerry - Ocupats amb el bebe
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - El poder de la imaginació
06:04 Megaminimals - El caramel de mel
06:10 Megaminimals - El tren de la Bonnie
06:16 La vaca Connie - Que sàvia és la natura!
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot, tot remenant per les golfes, s'ha trobat una disfressa de superheroi que era del seu pare. Encara no s'ho pot creure! El pare, de jove, era ni més ni menys que l'increïble Hàmsterman! A més, li va perfecte la descoberta! El podria ajudar a aturar en Halteros i la seva banda, que es dediquen a robar bicis pel barri! Et sembla que s'hi apuntarà, el pare?!

06:40 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui tota la colla són al parc amb l'Steph, que està explicant unes històries de por superenrotllades i superesgarrifoses, com una d'una cangur que aprofitava que els pares no hi eren per convidar un monstre a casa que es menjava els nens. Precisament avui els pares de l'Eliot surten i ve una cangur a casa! Ara sí que comença el malson de debò!

06:52 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

En Gérald està més content que un gínjol! I és que avui l'Ajuntament ha organitzat un concurs per premiar els jardins més bonics de la ciutat! A la tarda passarà el jurat i com que el pare ha hagut de sortir a arreglar la seva màquina de gelats calents, l'Eliot s'ha quedat a cuidar el jardí..., que avui resulta que és més viu que mai! No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - Súper 8, el robot de bon cor
tancar

Súper 8, el robot de bon cor

En Murasaki, després de comprovar que és incapaç de derrotar en Son Goku, ha alliberat el robot Súper 8, que s'ha negat a atacar el nostre heroi. Junts arribaran al sisè pis de la Torre d'Acer, on es trobaran amb el general White. Abans d'alliberar l'alcalde, s'hauran d'enfrontar a la bèstia immunda, el temible monstre Buyon.

21:57 Bola de drac - La bèstia immunda
tancar

La bèstia immunda

Després de caure a la trampa del general White, en Son Goku i el Súper 8 han anat a parar al cinquè pis de la Torre d'Acer. Allà s'han trobat cara a cara amb en Buyon, un monstre capaç d'aturar qualsevol mena d'atac, fins i tot el kamehame, i de llançar electricitat per les antenes. Quan el combat està gairebé perdut, en Son Goku recorda què li va passar amb el fred...

22:23 Pel·lícula - L'ésser perfecte
tancar

L'ésser perfecte

Aquesta pel·lícula fantàstica explica com un alquimista va descobrir alguns secrets de la genètica. Per accident, va desencadenar tot un seguit de malalties i també va crear una nova raça d'éssers humans: els anomenats "germans", resultat d'una mutació genètica provocada per un virus que només es manifesta en els homes.

23:50 Waterloo Road - Cap. 42 T4E2: 2a Part
tancar

Cap. 42 T4E2: 2a Part

La Melissa, la nova cap de serveis comunitaris i professora de les classes d'adults, podria posar en perill el càrrec de la seva germana, la Rachel. D'entrada, totes dues s'estimen més no parlar amb ningú de la seva relació familiar, però el fill de la Melissa, en Philip, es comença a veure assetjat per en Paul i en Bolton. D'altra banda, sembla que entre l'Eddie i la Melissa hi podria haver alguna cosa.

00:37 Chuck - Cap. 2 En Chuck contra l'helicòpter
tancar

Cap. 2 En Chuck contra l'helicòpter

Mentre Chuck intenta adaptar-se a la seva nova vida com a espia, la relació entre els seus dos nous socis, Sarah i Casey, és cada vegada més tensa. Casey i Sarah es culpen l'un a l'altre per l'assassinat d'un metge que semblava tenir la solució al problema de Chuck. Els dos agents faran els possibles per convèncer Chuck que el responsable és l'altre i ell no tindrà més remei que decidir en qui confiar.

01:21 One piece - Operació defensiva de desembarcament! La irrupció de la tripulació del barret de
tancar

Operació defensiva de desembarcament! La irrupció de la tripulació del barret de

En Sanji i en Sogeking pugen a bord del Rocketman, on els esperen tots els altres. Quan s'acosten a l'illa judicial, la Kokoro els explica que darrere de la porta de la justícia hi ha el quarter general de l'armada, i una presó subaquàtica enorme. Amb l'objectiu de salvar la Robin i en Franky abans no arribin a la porta, han de pensar un pla. La família Franky i els homes de Galley La Company entraran primer per la porta per obrir pas als pirates del barret de palla, que s'ocuparan del lluitar amb els membres del CP9. Però resulta que en Ruffy no segueix el pla, i s'infiltra tot sol a l'illa...

01:47 Doctor Who - Cap. 79 El casament de la River Song
02:33 Waterloo Road - Cap. 42 T4E2: 2a Part
tancar

Cap. 42 T4E2: 2a Part

La Melissa, la nova cap de serveis comunitaris i professora de les classes d'adults, podria posar en perill el càrrec de la seva germana, la Rachel. D'entrada, totes dues s'estimen més no parlar amb ningú de la seva relació familiar, però el fill de la Melissa, en Philip, es comença a veure assetjat per en Paul i en Bolton. D'altra banda, sembla que entre l'Eddie i la Melissa hi podria haver alguna cosa.

03:25 Crackòvia - Cap. 125
03:55 Els informàtics - La Jen i en Fredo
tancar

La Jen i en Fredo

El càrrec de "cap d'entreteniments" d'Indústries Reynholm ha quedat lliure i la Jen, sense deixar de banda els seus deures a la secció d'informàtica, està disposada a fer-se'l seu. El que no sap és que és un càrrec que tradicionalment ha estat ocupat per un home, o més aviat per un macarra encarregat de sortir amb els socis d'en Douglas. Sort que en Roy i en Moss li donaran un cop de mà...

04:20 Els informàtics - El compte enrere definitiu
tancar

El compte enrere definitiu

En Moss s'ha convertit en la nova estrella d'un concurs de la tele, el Compte Enrere, i ha entrat a formar part de l'exclusiu club Vuit i Més. En Roy farà les mil i una per demostrar a un antic company d'escola que no es dedica a netejar finestres, i la Jen vol descobrir, tant si com no, de què van les reunions secretes que organitza en Douglas. Tothom s'hi presenta en barnús!

04:43 Waterloo Road - Cap. 42 T4E2: 2a Part
tancar

Cap. 42 T4E2: 2a Part

La Melissa, la nova cap de serveis comunitaris i professora de les classes d'adults, podria posar en perill el càrrec de la seva germana, la Rachel. D'entrada, totes dues s'estimen més no parlar amb ningú de la seva relació familiar, però el fill de la Melissa, en Philip, es comença a veure assetjat per en Paul i en Bolton. D'altra banda, sembla que entre l'Eddie i la Melissa hi podria haver alguna cosa.

05:29 Crackòvia - Cap. 125