Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:21 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Cases passives: l'eficiència de la fusta
tancar

Cases passives: l'eficiència de la fusta

Mentre que les vivendes catalanes consumeixen de mitjana prop de 100 quilowats hora anuals per metre quadrat, les cases passives de fusta només consumeixen 15 quilowats hora per metre quadrat i any.

14:30 Telenotícies migdia
15:36 Cuines - Arròs de conill amb rossinyols
15:49 La Riera - Cap. 142
tancar

Cap. 142

L'ESTEL AGUANTA Malgrat la humiliació que suposa per a ella, l'Estel continua endavant amb la pressió sobre en Claudi. El problema és que la Lídia no és tan passiva, aquest cop. A can Riera, en Casellas està especialment nerviós, avui. Ell també té problemes. El que s'ho passa fatal és en Joan. La Txell el té a "règim" i no ho porta gaire bé. I mentre l'Ernest segueix decidit a no tornar al restaurant, la Mercè pateix la soledat de la viudetat.

16:42 Divendres
18:22 El guardià - La muralla xinesa
tancar

La muralla xinesa

La situació es complica a Fallin i Associats quan en Burton decideix incorporar un nou membre a l'empresa: el senador Nathan Caldwell, juntament amb el seu associat, Mitchell Lichtman. Des que arriben, en Nathan i en Mitchell s'enfronten a un dels clients principals d'en Nick, en Kenneth Van Gergen. Els dos primers tenen informació del govern sobre un solar que en Nick està fent que en Kenneth aconsegueixi.

19:27 El guardià - El començament
tancar

El començament

En Nick està descontent de la situació de Fallin i Associats, perquè el Senador Caldwell assumeix la direcció de l'empresa quan el seu pare obté el càrrec de jutge federal. En Nick decideix trobar-se amb en Jake Straka i altres companys per negociar un possible trasllat. Quan en Burton ho sap, li sap greu que en Nick no hagi anat a parlar abans amb ell. En Burton explica a en Nick tot el que ha fet i els fils que ha hagut de moure per protegir-lo.

20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dilluns remuntarem el curs fluvial del riu Anoia des de Martorell fins a Monistrol d'Anoia, passant per Gelida. Ens aturarem per reviure moltes vivències sobre el funicular de Gelida, i remuntarem el vol per gaudir des de l'aire de la bellesa dels camps vitícoles de Sant Sadurní d'Anoia.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 Crackòvia - Cap. 73 Crackòvia
22:29 El convidat - + info
tancar

+ info

Fa molt temps que l'Andreu Buenafuente se'ns fica cada nit a casa. Ara és l'Albert Om qui passarà una nit i dos dies a casa seva. L'Albert passarà un cap de setmana de convivència amb l'Andreu per descobrir si és gaire diferent al Buenafuente que tots coneixem. L'Albert Om coneixerà les dues cases de l'humorista, a Barcelona i al Maresme. També amb qui les comparteix: la seva parella i el seu gos.

23:23 Àgora
00:37 Bombers de Nova York - Cap. 68 Net
tancar

Cap. 68 Net

Un rampell antiautoritari fa que Tommy acabi ocupant-se de la neteja just quan una dona misteriosa apareix pel parc de bombers. Els Gavin fan pinya per plantar cara a Tommy per haver tornat a la beguda però el seu pla no surt ben bé com s'havien imaginat.

01:17 Bombers de Nova York - Cap. 69 Lesbis
tancar

Cap. 69 Lesbis

La festa perfecta es converteix en un malson quan una colla de dones salvatges es colen al bar. El triangle amorós de Tommy assoleix noves fites.

01:56 Divendres
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:05 Identitats - MAURICI TORRA-BALARI
07:50 Tot un món - Límits i fronteres
tancar

Límits i fronteres

Saïd el-Kadaoui és un psicòleg d'origen marroquí que va arribar amb la seva família al Berguedà quan era petit. Recentment ha publicat Límites y fronteras, una novel·la amb què qüestiona el que separa la bogeria del seny a partir de la figura del protagonista, un immigrant marroquí amb una crisi d'identitat. En Saïd, Edelmira Badillo, una amiga de l'època universitària amb qui comparteix una experiència migratòria, i Carme Villabona, psicòloga infantil que va despertar la seva vocació de psicoterapeuta, comenten el procés de creació i escriptura de l'obra, que és producte de les experiències personals i professionals de l'autor.

07:57 Planeta Terra
07:57 Tsukiji: el mercat de peix més gran del món - Tsukiji: el mercat de peix més gran del món
tancar

Tsukiji: el mercat de peix més gran del món

És el mercat de peix més gran del món. Cada dia unes 100.000 persones passen per les seves gairebé 850 parades. El nom consta a totes les guies turístiques com a visita obligada. Què és el que atrau tant d'aquest mercat perquè milions de turistes de tot el món el visitin? Una història que es remunta diversos segles enrere, 50.000 tones de peix comercialitzades a l'any i centenars de milions de dòlars gastats en les famoses subhastes que s'hi celebren.

08:45 De pesca amb el Mark Krupa - Great Slave Lake
09:08 Les illes del litoral francès - L'illa de Bendor i l'illa d'Embiez
09:22 El medi ambient - Les Gavarres, biomassa després de la nevada
tancar

Les Gavarres, biomassa després de la nevada

L'hivern passat, unes divuit mil hectàrees de bosc del massís de les Gavarres van quedar colgades de neu, que va trencar una gran quantitat de branques i arbres sencers. Això ha obligat a mirar de donar sortida a unes dues-centes mil tones de biomassa forestal, poc aprofitada a Catalunya.

09:26 Planeta Terra
09:26 Viure Catalunya - Solivella - Conca de Barberà
09:36 Horitzons
09:36 Recreacions de l'Eden - Cultivar escriptors. Santa Maddalena
10:00 Megamàquines - Megamàquines per terra
tancar

Megamàquines per terra

24 hores al dia, set dies a la setmana, 365 dies a l'any. La mina de diamants Ekati no para mai. El pilar de la mina són l'arsenal de màquines gegants i els operaris que les fan anar. Descobrirem com es fa per mantenir en marxa una operació tan gran.

10:52 Mars del món - L'illa de Vancouver
tancar

L'illa de Vancouver

CANADA'S WILD ISLAND - VANCOUVER ISLAND L'Illa de Vancouver és la més gran de la costa occidental del Canadà. Des de l'aire, tenim una vista extraordinària dels boscos pluvials que cobreixen aquesta illa de 450 quilòmetres. I el laberint de fiords és un paradís per als óssos negres, els llops i les àguiles de cap blanc. Acompanyarem el vaixell d'aprovisionament "Lady Tose", que fa setanta anys que s'obre pas per aquest laberint, transportant tots els productes que necessiten els remots assentaments que hi ha entre Port Alberni i Bamfield.

11:41 Revista de decoració - La casa d'alta tecnologia
tancar

La casa d'alta tecnologia

Materials de fibra òptica, Wi-Fi, electrodomèstics d'alta tecnologia, domòtica¿ La tecnologia s'ha instal·lat a casa nostra per facilitar-nos la vida. Bones notícies: la casa intel·ligent ja està disponible, aquí i per sempre.

12:08 De prop - Anímic
tancar

Anímic

Folk Contemporani

12:59 Hat trick Espanyol
13:28 Hat trick Barça
14:29 Planeta Terra
14:29 A fons - Escòcia
14:51 Viatges extraordinaris - Londres
15:44 Món natural - Escurçons mortals
tancar

Escurçons mortals

Fins i tot a l'Àrtic hi ha perill de topar-se amb una serp verinosa. Aquests rèptils causen moltes morts cada any i els verins que inoculen al mossegar provoquen paràlisi nerviosa, necrosi dels teixits i, si no es disposa d'antídot, la mort i tot.

16:36 De pesca amb el Mark Krupa - Gaspe
16:59 Les illes del litoral francès - Les illes Bréhat
17:15 Thalassa - Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar
tancar

Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar

Maldives, l'amenaça del mar: Aquest arxipèlag de l'Índic està completament amenaçat per les inundacions del mar i pel canvi climàtic. En pocs anys molta gent haurà de marxar. L'illot de s'Espartar el petit illot al costat d'Eivissa és un món ple de vida.

18:04 Horitzons
18:04 Tots al tren! - Tots al tren! Sicília "Sense màfia"
19:00 Cànon
19:00 Cànon Visions - "Els vigilants de la platja", "La doctora Quinn", "Murphy Brown"
19:21 Cànon Visions - "La tata", "Frasier", "Benvingut de nou, Kotter"
19:45 Quarts de nou - Quarts de Nou 2010
20:22 Futbol Cat.
20:54 La Riera - Cap. 142
tancar

Cap. 142

L'ESTEL AGUANTA Malgrat la humiliació que suposa per a ella, l'Estel continua endavant amb la pressió sobre en Claudi. El problema és que la Lídia no és tan passiva, aquest cop. A can Riera, en Casellas està especialment nerviós, avui. Ell també té problemes. El que s'ho passa fatal és en Joan. La Txell el té a "règim" i no ho porta gaire bé. I mentre l'Ernest segueix decidit a no tornar al restaurant, la Mercè pateix la soledat de la viudetat.

21:43 Cronos - Els espies que van sorgir del mar
tancar

Els espies que van sorgir del mar

A l'agost de 1942, els submarins alemanys havien penetrat en el majestuós riu San Lorenzo i havien enfonsat 21 vaixells amb un resultat de més de 250 morts. Alemanya havia aconseguit el seu objectiu i havia tancat el riu a tots els combois canadencs destinats a la Gran Bretanya. La gent que vivia a la vora del riu va començar a témer un desembarcament alemany.

22:41 Singulars - Najat El Hachmi
tancar

Najat El Hachmi

En aquest "Singulars" especial parlem amb Najat el Hachmi, escriptora catalana filla de pares marroquins, que va arribar a Catalunya als 8 anys, i que 20 anys després (el 2008) guanyava el Premi Ramón Llull de literatura catalana amb la seva novel·la "L'últim patriarca".

23:30 Ànima - ÀNIMA
00:22 Cànon
00:22 Cànon Visions - "Els vigilants de la platja", "La doctora Quinn", "Murphy Brown"
00:43 Cànon Visions - "La tata", "Frasier", "Benvingut de nou, Kotter"
01:05 Quarts de nou - Quarts de Nou 2010
01:41 Futbol Cat.
02:06 Salut a Europa - Cap. 11 La tercera edat
tancar

Cap. 11 La tercera edat

Els protagonistes del documental són gent gran que viuen a quatre països europeus: Polònia, Suècia, la República Txeca i Itàlia. Tots ells tenen la voluntat de lluitar contra els problemes propis de la seva edat venerable.

02:59 Salut a Europa - Cap. 12 Al cor d'Europa
tancar

Cap. 12 Al cor d'Europa

Sabia que les malalties cardiovasculars maten cada any dos milions d'europeus? Sabia també que els europeus no són iguals enfront de les malalties del cor? Alguns països tenen una mortalitat 4 o 5 vegades més alta que la mitjana europea, mentre altres països tenen estadístiques molt baixes... Què pot explicar aquestes diferencies?

03:52 Singulars - Najat El Hachmi
tancar

Najat El Hachmi

En aquest "Singulars" especial parlem amb Najat el Hachmi, escriptora catalana filla de pares marroquins, que va arribar a Catalunya als 8 anys, i que 20 anys després (el 2008) guanyava el Premi Ramón Llull de literatura catalana amb la seva novel·la "L'últim patriarca".

04:32 Ànima - ÀNIMA
05:23 Recreacions de l'Eden - Cultivar escriptors. Santa Maddalena
05:45 RITMES
05:45 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - DANI FLACO. Fuerzas de flaqueza
06:04 Revista de decoració - La casa d'alta tecnologia
tancar

La casa d'alta tecnologia

Materials de fibra òptica, Wi-Fi, electrodomèstics d'alta tecnologia, domòtica¿ La tecnologia s'ha instal·lat a casa nostra per facilitar-nos la vida. Bones notícies: la casa intel·ligent ja està disponible, aquí i per sempre.

06:30 RITMES
06:30 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Guillamino, Pep Sala, Anna Roig i l'ombre de Ton Chien, Marc Durandeau, Els amics de les arts, Quimi Portet, Raydibaum, Joan Miquel Olive i Whiskyn's.

Progrmació BD ....
07:24 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

07:31 El xai Shaun - Salveu l'arbre!
tancar

Salveu l'arbre!

El granger necessita llenya per escalfar la casa i ha decidit tallar l'únic arbre que hi ha al camp on pasturen les ovelles. Com s'ho faran sense el seu estimat arbre?! És l'únic que els fa una mica d'ombra... De vegades, fins i tot companyia. La situació és desesperada i s'han de prendre mesures desesperades. La missió d'avui és... salvar l'arbre!

07:38 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

07:50 Doraemon - Màquina per fer realitat els desitjos
tancar

Màquina per fer realitat els desitjos

La màquina per fer realitat els desitjos - La barra per bellugar-se dormint

08:17 Doraemon - Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari
tancar

Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari

La cinta per protar-se bé - La màquina per descobrir el propietari

08:45 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo, després de sentir-la parlar amb en Basili, està convençut que la Petúnia ha adoptat un gat... de color rosa! Com pot ser que li faci una cosa així?! Ell és el seu millor amic, però l'ha traït amb un gat, que passarà a ser la nineta dels seus ulls. En Loopdidoo, molt trist, després d'haver pintat la seva caseta de color rosa es disposa a marxar de casa...

08:51 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Petúnia, per evitar que en Loopdidoo i en Bagú es discuteixin més per veure qui puja primer a la seva bicicleta, els ha proposat de jugar un partit de tennis. Qui guanyi agafarà la bicicleta primer. Dit i fet! Però, vols dir que podran acabar el partit sense barallar-se?! Ai, que encara es quedaran tots dos sense pujar a la bicicleta!

09:00 mic 3
09:00 Pepa, la porqueta - Llamps i trons
tancar

Llamps i trons

Tot jugant al jardí de casa, la Pepa i en Jordi han sentit un soroll molt estrany. És un tro! I és que està a punt d'haver-hi una tempesta! D'entrada, fan una mica de por, els trons, però els pares els explicaran que no passa res. Això sí, no poden sortir a jugar a fora! Ara, que després de les tempestes, el jardí sempre queda ple de bassals de fang!

09:08 Bob, el manetes - Bob, el ballarí
tancar

Bob, el ballarí

En Bob ha estat anant d'amagat amb la srta. Cartipàs perquè li ensenyés a ballar salsa. Avui, al ball, vol impressionar tothom. Però és clar, fa tanta calor, que el ball s'haurà de fer a la granja del senyor Rasclet. Quina feinada que se li ha girat, a en Bob!

09:21 La Franny i les sabates màgiques - Tòtem tort
09:37 Els Teletubbies - Ii: i want to be a vet
10:02 Info k
10:19 Espies de veritat - Gamegirls
tancar

Gamegirls

Les nostres heroïnes miraran d'aturar un home amb una ment perversa que s'ha inventat un aparell, que literalment captura estrelles d'esports extrems per col·locar-les dins de videojocs també extrems.

10:40 Espies de veritat - Espies contra espies
tancar

Espies contra espies

Tres espies que s'havien "retirat", substitueixen les nostres amigues. La Sam, l'Alex i la Clover de seguida s'adonen que les intencions de les tres substitutes no són gens bones.

11:04 La màgica Do-Re-Mi - La Do-Re-Mi i la Hazuki es barallen!
tancar

La Do-Re-Mi i la Hazuki es barallen!

La Do-Re-Mi i la Hazuki es coneixen des de ben petites. Una vegada es van barallar i van acabar fent les paus. Avui l'Aiko i l'Onpu les portaran al passat per reviure aquell incident. La Do-Re-Mi i la Hazuki s'hauran de tornar a reconciliar.

11:26 La màgica Do-Re-Mi - L'Aiko torna a veure la seva mare!
tancar

L'Aiko torna a veure la seva mare!

L'Aiko té una espina clavada al cor: el divorci dels seus pares. Fa mesos ja va intentar anar a veure la seva mare a Osaka, però hi va haver un malentès i es va pensar que s'havia tornat a casar. Ara ho tornarà a intentar, sense que el pare sospiti res, és clar.

11:51 Jo sóc així - Donant la talla
tancar

Donant la talla

La Birch en comença a estar una mica tipa, que tots els seus companys la tractin diferent només perquè té un any menys que ells. A més, no pot pujar a l'Adrenalina Exprés perquè és massa baixeta, i es queda sense veure els vídeos angoixants del museu perquè no té 14 anys! Com s'ho pot fer per demostrar que és més madura que tots plegats?!

12:03 Jo sóc així - Caos còmic
tancar

Caos còmic

Algú ha tacat de suc de raïm el nou còmic que ha dibuixat la Birch i el principal sospitós és en Liam. De sobte, però, resulta que hi ha gent que està disposada a pagar una fortuna per aquesta obra d'un nou art anomenat "Nouveau Sucose". En Raffi l'ha venut per 500 dels grans! El que no sap és que en Liam, que se sentia fatal, l'ha restaurat de dalt a baix! Ni rastre del suc...

12:14 Jo sóc així - Matar-se a treballar
tancar

Matar-se a treballar

La Birch, que vol fer un regal d'aniversari a la seva mare, ha decidit acceptar la feina d'ajudant de cuinera al menjador de l'institut. Aviat s'adonarà que és molt més fàcil menjar que no pas cuinar... I tots els seus amics en patiran les conseqüències! Avui la Birch està que s'enfila per les parets... i encara no té el regal de la mare!

12:29 Els Tom i Jerry petits - El dia del pare / El flagell del cel / En Llamp, el Superesquirol
12:56 Tom i Jerry - El ratolí perdut
13:02 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
13:09 Tom i Jerry - Espectacle sobre gel
13:15 Tom i Jerry - Alerta amb el meu fill
13:26 El còsmic Quantum Ray
13:54 Espies de veritat - Gamegirls
tancar

Gamegirls

Les nostres heroïnes miraran d'aturar un home amb una ment perversa que s'ha inventat un aparell, que literalment captura estrelles d'esports extrems per col·locar-les dins de videojocs també extrems.

14:17 Espies de veritat - Espies contra espies
tancar

Espies contra espies

Tres espies que s'havien "retirat", substitueixen les nostres amigues. La Sam, l'Alex i la Clover de seguida s'adonen que les intencions de les tres substitutes no són gens bones.

14:40 Tags
15:01 Jo sóc així - Donant la talla
tancar

Donant la talla

La Birch en comença a estar una mica tipa, que tots els seus companys la tractin diferent només perquè té un any menys que ells. A més, no pot pujar a l'Adrenalina Exprés perquè és massa baixeta, i es queda sense veure els vídeos angoixants del museu perquè no té 14 anys! Com s'ho pot fer per demostrar que és més madura que tots plegats?!

15:13 Jo sóc així - Caos còmic
tancar

Caos còmic

Algú ha tacat de suc de raïm el nou còmic que ha dibuixat la Birch i el principal sospitós és en Liam. De sobte, però, resulta que hi ha gent que està disposada a pagar una fortuna per aquesta obra d'un nou art anomenat "Nouveau Sucose". En Raffi l'ha venut per 500 dels grans! El que no sap és que en Liam, que se sentia fatal, l'ha restaurat de dalt a baix! Ni rastre del suc...

15:24 Jo sóc així - Matar-se a treballar
tancar

Matar-se a treballar

La Birch, que vol fer un regal d'aniversari a la seva mare, ha decidit acceptar la feina d'ajudant de cuinera al menjador de l'institut. Aviat s'adonarà que és molt més fàcil menjar que no pas cuinar... I tots els seus amics en patiran les conseqüències! Avui la Birch està que s'enfila per les parets... i encara no té el regal de la mare!

15:38 Doraemon - Màquina per fer realitat els desitjos
tancar

Màquina per fer realitat els desitjos

La màquina per fer realitat els desitjos - La barra per bellugar-se dormint

16:01 Doraemon - Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari
tancar

Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari

La cinta per protar-se bé - La màquina per descobrir el propietari

16:26 Els barrufets - El fals barrufet / El barrufet nadó
tancar

El fals barrufet / El barrufet nadó

L'Hogatha, que està molt enfadada perquè els barrufets li van destruir el seu medalló màgic, s'ha convertit en un barrufet per venjar-se dels nostres amiguets blaus. Se'n sortirà? En Gargamel ja n'ha fet una altra de les seves. Ara s'ha transformat en un nadó perquè l'adopti la Barrufeta. Està molt ben pensat, és cert, però enredar el Gran Barrufet no és tan fàcil.

16:50 Els barrufets - .Sopa a la barrufuà
tancar

.Sopa a la barrufuà

En Gargamel se les ha enginyat per convèncer un gegant molt ferotge, en Bocagrossa, perquè l'ajudi a atrapar els Barrufets. Li ha dit que la Sopa a la Barrufuà és per llepar-se'n els dits! El Gran Barrufet també n'haurà de barrufar una de les seves. I si li fa creure que la Sopa a la Gargamel també és per llepar-se'n els bigotis...? Qui es creurà, en Bocagrossa?

17:13 mic 3
17:13 Megaminimals - Per molts anys
tancar

Per molts anys

L'Eric explica als seus companys que avui és l'aniversari del seu pare, així que decideixen preparar-li una festa sorpresa per quan arribi. Els Megaminimals no volen que falti res: ni les sanefes, ni la confetti, ni els globus, però poc els hi falta per oblidar-se d'allò més important: el pastís. Sort que la Bonnie se'n farà càrrec. De fet, s'esforça tant fent un pastís amb plastilina que sembli de veritat que el Pickle no trigarà en llançar-se de cap per donar-li una mossegada.

17:20 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

L'Emma veu unes botes molt estranyes en un aparador i convenç la seva mare per entrar a la botiga a mirar...

17:29 Pingu - En Pingu fa un forat
tancar

En Pingu fa un forat

Després de veure el pare fent un forat a la neu amb una pala, en Pingu i en Robby han decidit imitar-lo. Però els nostres amics estan tan animats, que enlloc de fer un forat, faran un túnel... I ja saps que els túnels es poden esfondrar... El que potser no ho sap és el peixater...

17:37 La Lua i el món - Sóc fashion
17:41 La Lua i el món - Em vull banyar!
17:44 La Lua i el món - Demi l'estrella de...
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy i el kart
18:03 Una mà de contes - MENTRE ES REFREDA EL PASTÍS
18:15 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri de la torbera
18:26 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri dels esternuts
18:37 Els misteris de l'Alfred Eriçó - Llarga vida a la reina
18:54 Gasp!
19:06 Gasp!
19:17 Gasp!
19:30 Info k
19:45 Martin Mystery - L'atac de l'Home Sorra
tancar

L'atac de l'Home Sorra

En Martin, la Diana i en Java investiguen un fenòmen ben estrany en una universitat de Sidney, Austràlia. Els alumnes es queden adormits i no hi ha manera de despertar-los. Tot plegat és cosa de l'Home de Sorra. Per aturar-lo els nostres herois s'hauran d'endinsar en el món dels somnis i afrontar les seves pròpies pors.

20:13 La lliga dels supermalvats
20:24 La lliga dels supermalvats
20:42 Tom i Jerry - El ratolí perdut
20:48 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
20:55 Tom i Jerry - Espectacle sobre gel
21:01 Tom i Jerry - Alerta amb el meu fill
21:10 Tags
21:27 Pat i Stan - Cap. 227 L'entrepà
21:27 Pat i Stan - Cap. 228 Pastís de plàtan
06:01 mic 3
06:01 Tork - La pedra perduda
tancar

La pedra perduda

L'Iris duu una pedra molt maca en un penjoll. A en Tork li agrada molt i l'Iris l'hi deixa, però ell la perd. Perquè l'Iris no s'enfadi, s'arrisca a entrar dins d'un cau de vespes, que és on ha caigut la pedra. L'Iris i en Batt pateixen molt per en Tork, tot i que al final, per sort, en Tork en surt sa i estalvi.

06:07 Tork - El bosc es torna boig
tancar

El bosc es torna boig

Al bosc d'en Tork passen coses estranyes. Sembla màgia, però no és l'Iris qui la fa. Aviat descobreixen que algú li ha robat el llibre de màgia i està fent proves pel bosc tot fent fer als animals coses mai vistes.

06:14 La vaca Connie - Plantant llavors
tancar

Plantant llavors

Aquest Nadal han de venir els familiars d'un ocellet que ha conegut la Connie. Però com que ha nevat tant, tot el paisatge es veu igual, i potser no trobaran el camí. La solució és demanar als animals del bosc que busquin fruites de colors per fer un mosaic en forma de diana. L'ajudaran?

06:22 La vaca Connie - Mare conta contes
tancar

Mare conta contes

Mentre recollien menjar pel bosc, una formiga molt despistada ha perdut les seves amigues. La Connie, que li agraden tant les formigues, l'ajudarà a tornar a casa. Però com s'ho pot fer per trobar el niu de les formigues? Pel bosc hi ha d'haver algun animal que ho sàpiga... Però, quin?

06:30 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri del cap d'en Ricardo
06:41 Els misteris de l'Alfred Eriçó - Qui, què, quan i com
06:56 Els barrufets - El fals barrufet / El barrufet nadó
tancar

El fals barrufet / El barrufet nadó

L'Hogatha, que està molt enfadada perquè els barrufets li van destruir el seu medalló màgic, s'ha convertit en un barrufet per venjar-se dels nostres amiguets blaus. Se'n sortirà? En Gargamel ja n'ha fet una altra de les seves. Ara s'ha transformat en un nadó perquè l'adopti la Barrufeta. Està molt ben pensat, és cert, però enredar el Gran Barrufet no és tan fàcil.

Progrmació BD ....
21:31 Bleach
21:58 Diaris de vampirs - Cap. 1 Pilot
tancar

Cap. 1 Pilot

Creieu que coneixeu els vampirs? Doncs no. I l'Elena Gilbert tampoc, però està a punt de fer-ho. Dos germans molt diferents, un de bo i l'altre malvat, tots dos vampirs, aviat entraran en guerra per la seva ànima. El poble de Mystic Falls, Virgínia, mai més no tornarà a ser el que era.

22:42 Nana
23:06 Doctor Who - Rose
tancar

Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

23:51 Bleach
00:18 Diaris de vampirs - Cap. 1 Pilot
tancar

Cap. 1 Pilot

Creieu que coneixeu els vampirs? Doncs no. I l'Elena Gilbert tampoc, però està a punt de fer-ho. Dos germans molt diferents, un de bo i l'altre malvat, tots dos vampirs, aviat entraran en guerra per la seva ànima. El poble de Mystic Falls, Virgínia, mai més no tornarà a ser el que era.

01:02 Nana
01:26 Doctor Who - Rose
tancar

Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

02:10 CO2 - Cap. 5 Actitud de rock'n roll
02:12 CO2 - Cap. 6 La droga és merda
02:14 CO2 - Cap. 7 No tan Kravitz com això
02:17 Bleach
02:44 Crackòvia - Cap. 72 Crackòvia
tancar

Cap. 72 Crackòvia

En aquesta edició, Pep Guardiola explica la veritat del "cas Ibra" a Andoni Zubizarreta. Sandro Rosell i Toni Freixa presenten el nou codi ètic del Barça a la premsa. Tamudo ensenya a Sánchez Llibre com s'adapta a Euskadi. Jordi Robirosa i Guti coincideixen a la final del Mundial de Bàsquet. Joan Laporta, Núñez i Gaspart es troben al partit del Camp Nou. A més, Guardiola explica als seus jugadors què és l'11 de Setembre.

03:17 Crackòvia - Cap. 73 Crackòvia
03:49 Nana
04:11 Doctor Who - Rose
tancar

Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

04:56 Crackòvia - Cap. 73 Crackòvia
05:27 CO2 - Cap. 8 Assetjament
05:29 CO2 - Cap. 9 La pel.li de cul
05:31 CO2 - Cap. 10 El congelat
05:33 CO2 - Cap. 11 El videoclip
05:37 Bleach
Progrmació BD ....
07:33 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

08:51 Aràbia - Aràbia - Resum
09:53 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

11:09 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

12:27 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

13:28 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

13:54 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

14:01 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

15:01 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

16:20 Aràbia - Aràbia - Resum
17:22 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

18:38 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

19:56 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

20:57 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

21:23 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

21:30 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

22:30 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

23:48 Aràbia - Aràbia - Resum
00:51 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

02:07 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

03:25 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

04:26 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

04:52 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

04:59 Notícies 3/24
06:00 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.