Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Què fem amb les barques fora d'ús?
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Sopa de galets 2009
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1710
tancar

Cap. 1710

La Quima té por que en Quico no faci un disbarat. En Francisco vol fer-li costat, però no està gaire afortunat. En Jofre intenta un apropament a en Gerard, que decideix "jugar" amb ell. La Mercè i en Nelson no opinen el mateix sobre dur la relació d'amagat o no. I algú els enxampa. Sembla que en Pau i la Júlia han trobat el pis que busquen. La Trini vol sorprendre en Francisco. S'acosta el seu aniversari. Perduda la Isabeleta, de qui tindrem notícies, en Moraleda ho prova amb la Lara.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

Farem un programa especial sobre la presa de possessió del nou president dels EUA, Barack Obama. Comentarem tota l'actualitat que l'envolta amb els periodistes MÀRIUS CAROL, SALVADOR SALA, el filòsof BERNAT DEDÉU i el professor de comunicació LLUÍS PASTOR. Connectarem amb els corresponsals de TVC als EUA, els periodistes ANTONI BASSAS i ALBERT ELFA. També seguirem de prop com es viu la presa de possessió d'Obama amb els nord-americans que viuen a Catalunya. Coneixerem l'experiència de dos catalans que van treballar en la campanya electoral dels demòcrates. Tindrem l'actuació musical de la cantant valenciana NOELIA ZANÓN amb "Quédate en mi corazón", cançó que va interpretar durant la campanya electoral de Barack Obama. I acabarem amb la Cuina dels EUA amb el nostre cuiner NANDO JUBANY.

18:15 Tarda de cine - Un botí de 500.000 dòlars
tancar

Un botí de 500.000 dòlars

Michael Cimino va debutar en el cinema com a guionista en films de Clint Eastwood, fins que va realitzar el primer llargmetratge, dirigint aquest actor en "Un botí de 500.000 dòlars". En aquesta història sobre la recerca d'un tresor, Cimino va demostrar el seu talent de realitzador elegant i àgil. En el seu segon film," El caçador" (The Deer Hunter, 1978) va triomfar plenament i va ser premiat amb cinc Oscar de l'Acadèmia de Hollywood, entre els quals hi havia el de la millor pel·lícula i el de la millor realització.

20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:40 Alguna pregunta més
22:15 Oikmentns - + info
tancar

+ info

L'institut En aquest programa, els adolescents catalans parlaran sobre la seva experiència com a estudiants i opinaran sobre els professors, les assignatures, els companys de classe i de com veuen el futur. Durant el programa es passaran vídeos realitzats als instituts de Catalunya, on els alumnes responen a preguntes com aquestes: T'agraden els professors? Com et prepares els exàmens? Com eren els estudis a l'època dels teus pares? Com cada setmana, el Roger estarà acompanyat al plató per l'historiador Jaume Sobrequès, que recordarà la seva època com a estudiant i com a professor d'Universitat; per l'humoristaToni Moog, que confessarà que els estudis no eren el seu fort, i per l'actriu Llum Barrera, que donarà idees per poder copiar en els exàmens. El programa es completarà amb els reportatges de Susanna Bergés i Óscar Rodríguez, en què es veurà com és un dia en un internat i què passa quan un adolescent abandona els estudis.

23:10 HORA Q
00:20 Pel·lícula - 7 segons
tancar

7 segons

Jack Tuliver és un lladre d'elit que prepara una operació per robar cotxes, però la cosa no surt tal com estava prevista i Jack es troba amb un Van Gogh a les mans i que un dels seus homes l'han agafat com a ostatge una banda de mafiosos russos. Un rescat suïcida és l'única opció que li queda.

01:55 Pel·lícula - titol
tancar

titol

Tres atracadors roben mig milió d'euros en uns grans magatzems. Es produeix un tiroteig amb els guardes d'un furgó blindat. Dos lladres moren i l'altre s'amaga en un cotxe obert, propietat d'un prostituta que s'espanta en trobar el noi, però que no dubta a fugir amb els diners quan aquest es mor.

03:25 TVist
04:10 El club - + info
tancar

+ info

Farem un programa especial sobre la presa de possessió del nou president dels EUA, Barack Obama. Comentarem tota l'actualitat que l'envolta amb els periodistes MÀRIUS CAROL, SALVADOR SALA, el filòsof BERNAT DEDÉU i el professor de comunicació LLUÍS PASTOR. Connectarem amb els corresponsals de TVC als EUA, els periodistes ANTONI BASSAS i ALBERT ELFA. També seguirem de prop com es viu la presa de possessió d'Obama amb els nord-americans que viuen a Catalunya. Coneixerem l'experiència de dos catalans que van treballar en la campanya electoral dels demòcrates. Tindrem l'actuació musical de la cantant valenciana NOELIA ZANÓN amb "Quédate en mi corazón", cançó que va interpretar durant la campanya electoral de Barack Obama. I acabarem amb la Cuina dels EUA amb el nostre cuiner NANDO JUBANY.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 National Geographic: Specials - Urpa: la història d'una àguila
tancar

Urpa: la història d'una àguila

El doctor Robert Ballard i el seu equip d'exploradors submarins, amb el suport del vaixell de la marina nord-americana Laney Chouest, duen a terme un viatge al voltant de 3.000 fantasmes submergits. En aquest recorregut de descoberta, Ballard troba cinc vaixells que van desaparèixer sense deixar rastre durant la batalla de Midway durant la Segona Guerra Mundial.

07:55 Paranys de la natura - Festejos fantàstics
08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Leptis magna, metròpoli comercial romana al nord d'àfrica, líbia
08:35 Terra: la força del planeta - L'atmosfera
09:23 Tot un món - En guaraní
tancar

En guaraní

L'Edgar Franco és del Paraguai, on, fins fa ben poc, l'únic idioma oficial era el castellà, tot i que prop del 90% de la població té com a llengua pròpia el guaraní. Aquesta llengua, que parlen uns quatre milions de persones, a més del Paraguai, en algunes àrees de l'Argentina, Bolívia i el Brasil, ha estat molts anys prohibida i, en el millor dels casos, relegada de l'ús públic, una situació que l'Edgar compara amb el català.

09:30 Horitzons
09:30 El parc prehistòric - A mammoth undertaking
tancar

A mammoth undertaking

Al final de l'última edat de gel, als mamuts ja els costava adaptar-se al nou clima i, a més, havien de fer front a un nou depredador: l'home. Nigel Marven troba un mamut a punt de morir. Haurà de fer mans i mànigues per mantenir-lo en vida i poder-lo portar als nostres temps. Guanya una batalla però es declara la guerra quan el mamut es nega a menjar un cop arribat. En una cursa contrarellotge, Nigel i el seu equip hauran d'unir forces per descobrir el perquè d'aquesta negativa abans que l'esplèndid mamut perdi tota l'energia i mori.

10:20 Destins clàssics: una guia de butaca per la música clàssica
10:45 Els guardians de la mort dels temples ma - Els guardians de la mort dels temples maies
tancar

Els guardians de la mort dels temples maies

Utilitzant la tecnologia de 3-D combinada amb imatges reals es pot recrear la vida a les ciutats dels maies, l'auge i la caiguda d'aquest poble llegendari, fins a la seva desaparició. L'exuberant vegetació de l'Amèrica Central n'ha reconquerit les ruïnes. Hi pot haver alguna relació entre la vida animal i les estranyes criatures de la mitologia maia? Misticisme, llegendàries ciutats submergides, la lluita per la supervivència i la bellesa de la natura són els elements que es combinen per fer que aquest documental constitueixi una experiència emocionant.

11:40 Tendències - + info
tancar

+ info

Una imatge pot valer mil paraules, però una fotografia clàssica d'un artista de renom segurament valdrà molt més que això. Els col·leccionistes paguen quantitats descomunals per aconseguir el millor. Anem més enllà de la cambra fosca per esbrinar per què col·leccionar fotos pot valer la pena, tant des del punt de vista artístic com econòmic. És força probable que molta gent pensi que l'objectiu de la majoria dels estudis cinematogràfics de Hollywood és obtenir els màxims beneficis. L'empresa Participant Productions, tanmateix, segueix un rumb lleugerament diferent, ja que examina el valor social d'un projecte, a més de la seva viabilitat financera. Amb una bona colla de pel·lícules d'èxit a l'esquena, ara la resta d'empreses hollywoodianes en comença a prendre nota.

12:10 Àgora - + info
tancar

+ info

"El món que espera a Obama" Debat amb Joan B. Culla, historiador de la UAB; Lluís Foix, periodista i analista de "La Vanguardia"; Antoni Segura, historiador de la UB, i Esther Vera, periodista i delegada de Cuatro i CNN+ a Catalunya. Aquest dilluns, "Àgora" fa una anàlisi de la situació internacional que hereta Barack Obama en el moment de prendre possessió del càrrec de president dels Estats Units. Un dels punts més calents i que més deu preocupar Obama és l'agreujament del conflicte entre Israel i Palestina. Una lluita històrica que s'ha revifat a finals del 2008 i que ha provocat centenars de morts a la franja de Gaza. Un altre dels conflictes internacionals de les últimes setmanes amb què el nou president nord-americà s'haurà de enfrontar és l'anomenada "crisi del gas". Una pugna iniciada entre Rússia i Ucraïna, per raons comercials i de poder, que ha deixat sense calefacció milers d'europeus en plena onada de fred. Una crisi energètica que ha posat sobre la taula de la Unió Europea l'excessiva dependència del gas rus i el protagonisme que vol recuperar Rusia en el teatre mundial i en el que alguna cosa haura de dir el nou president americà. Un altre dels assumptes que Obama no podrà deixar de banda com a president és la seva relació amb l'Amèrica Llatina, una regió que durant anys va ser considerada "pati del darrere de la Casa Blanca", i que ha mantingut un moviment creixent de governs d'esquerra a la zona i marcats discursos antinord-americans. Tot un seguit de problemes que, s'hauran d'abordar en mig de la greu crisi econòmica internacional i que fara que la nova presidència nord-americana no ho tingui gens fàcil. Temes de debat - Què pot fer Obama amb la crisi de Gaza? - El canvi de president pot sevir per donar esperança a un conflicte enquistat des de fa 60 anys? - Milloraran les relacions entre els Estats Units i l'Amèrica Llatina? - Obama aconseguirà establir el desbloqueig a Cuba? El nou president eliminarà el mur fronterer que separa els Estats Units de Mèxic? -Quines mesures aplicarà el nou president nord-americà a la greu crisi econòmica existent al planeta? - Els Estats Units continuaran liderant la política mundial o l'hegemonia americana toca a la seva fi? Xavi Coral tractarà aquestes i altres qüestions, dilluns, amb Joan B. Culla, historiador de la Universitat Autònoma de Barcelona; Lluís Foix, periodista i analista polític del diari "La Vanguardia"; Antoni Segura, historiador, i Esther Vera, periodista i delegada de la cadena Cuatro i CNN+ a Catalunya.

13:25 Futbol Cat.
14:00 Túrmix clàssica - Des classiques de leur temps (Clàssica)
15:00 Planeta Terra
15:00 La natura des de dins - Els animals del Parc Nacional de Yellowstone
15:45 Salvant els animals - Ximpanzés al punt de mira
16:35 Paranys de la natura - Hàbits alimentaris sorprenents
17:05 Curiositats del món animal
17:10 Pirena - PIRENA 2009
17:15 Bèsties clip
17:20 Thalassa - Jubilats migradors. Corders de marina.
tancar

Jubilats migradors. Corders de marina.

Jubilats migradors: A França, des de fa uns quants anys, molts jubilats fugen de l'hivern a climes més càlids. La destinació preferida d'aquests jubilats migradors és el Marroc. Corders de Marina: Ni els vaixells més ben dissenyats, ni les millors tripulacions podrien sortir de port sense l'ajut d'una corda. Des dels més veloços clípers que feien la ruta del te pel cap de Bona Esperança, fins al més humil dels gussis de pescadors, tots necessiten fermar els elements de bord amb una corda, maniobrar les veles, tensar els pals o les vergues.

18:05 Mars del món - Déus, mites, rituals
tancar

Déus, mites, rituals

Aquest documental viatja pels mars del món en busca d'històries de déus, mites i rituals extraordinaris.

18:50 Tendències - + info
tancar

+ info

Hi va haver un temps en què malcriar un nen volia dir teixir-li un parell de botetes a mà. Ara, en canvi, els pares que tenen un sentit de l'estatus social apliquen la seva passió per tot allò que és de disseny per als més menuts. Això vol dir que aquells petits luxes de preus escandalosos s'estan convertint en un negoci suculent. La vida en un castell pot resultar molt dura. Els que posseeixen una casa pairal europea solen pagar unes factures de manteniment elevadíssimes. Els preus dels treballs de preservació són cada cop més alts, mentre que els dels rendiments agrícoles han accelerat la seva davallada. Així doncs, els propietaris se les han d'enginyar per evitar que els seus castells s'ensorrin. El pachinko és una modalitat peculiar del joc del milió i també la industria líder en entreteniment al Japó. No obstant això, sempre s'ha vist com un negoci tèrbol que opera al marge de la societat, vinculat als jocs d'atzar i al crim. Observarem com els magnats del pachinko fan tots els possibles perquè sigui acceptat socialment i per atraure possibles accionistes. Els uniformes d'empresa són ben habituals arreu, tant que amb prou feines ens hi fixem. Ara, però, hi ha un nombre creixent d'empreses que estan invertint quantitats importants de diners i moltes hores per planificar la imatge que donaran els seus empleats. Veurem què s'amaga darrere les americanes i els davantals i descobrirem què és un bon uniforme i quin valor representa per a la companyia que el llueix. Tupperware és una empresa nord-americana de 60 anys d'antiguitat que s'ha proposat destacar en innovació d'alta tecnologia. El fabricant dels famosos recipients de plàstic que es troben a qualsevol cuina dels Estats Units i ara ja de mig món es planteja continuar amb la tradició de les vendes en reunió, però a la vegada està en procés de reinventar-se a si mateix i així recuperar la seva quota de mercat. Amb els milers de milions de dòlars que es mouen en les carreres de cavalls, un podria pensar que qualsevol descoberta científica que els fes córrer més ràpid seria benvinguda. Però en aquest esport tan tradicional no sempre és així, encara que un gran avanç genètic obtingut recentment podria proporcionar avantatges tangibles als criadors.

19:20 Tot un món
19:25 El medi ambient
19:30 Cànon Sons - Cecilia Bartoli: Revelant el passat
19:56 Cànon Sons - Kiri te Kanawa: Passió per la vida
20:20 Travelogue of masterpieces
20:30 Terra: la força del planeta - El glaç
21:20 In situ
21:25 Pirena - PIRENA 2009
21:40 Karakia - Le plat pays-1
tancar

Le plat pays-1

comunitat belga / capítol 1 Ens acostarem a la comunitat belga a través de valons i flamencs, les dues cultures d'un petit país que ha sabut exportar referents en tots els camps, també en el gastronòmic, com en el cas de la xocolata o de la cervesa. La cuina belga actual és casolana, original i també, alhora, una barreja d'influències franceses, alemanyes i espanyoles. Però coneixem realment la cultura belga? Què en sabem, dels belgues?... A través d'en Vincent, que ens passejarà per diferents racons de Barcelona, intentarem esbrinar aquests interrogants i d'altres. Amb ell arribarem al bar d'en Michel, un flamenc que ha volgut crear un espai de trobada entre belgues i catalans. Un dels seus proveïdors de cervesa belga és en Cédric, que intenta des del barri de Gràcia, fer-nos conèixer el món de la cervesa artesanal, tan arrelat al seu país i present també a la cuina casolana. No ens hem descuidat, tanmateix, d'esbrinar els secrets de dos dels plats més internacionals i coneguts arreu de l'Europa que mira a Brussel·les: els musclos i les patates fregides.

22:20 60 minuts - Estats Units: el color del diner
tancar

Estats Units: el color del diner

"60 Minuts", dimarts 20 de gener del 2009 ESTATS UNITS: EL COLOR DEL DINER (USA: The colors of money. Un documental de Philippe Lagnier. Una producció de Capa TV) Aquesta setmana, Barack Obama arriba a la presidència dels Estats Units. Avui, 20 de gener, pren posició com a nou president i acaba una llarga carrera electoral que representa la campanya més cara que s'ha fet mai en el món, amb algunes novetats, com la capacitat d'utilitzar les noves tecnologies per recaptar diners de milions de persones. La campanya presidencial americana de l'any 2008 ha estat la més cara de la història d'aquell país. Es calcula que ha costat uns 1.500 milions d'euros. Per poder participar en la cursa cap a la presidència, els candidats s'han de gastar unes sumes astronòmiques. Però, actualment, tot Amèrica té interessos en aquesta cursa, tant el poble ras com els més poderosos del país. De la indústria de Hollywood als financers de Wall Street, passant pels petrolers de Texas, tots els grups d'interessos hi volen tenir alguna cosa a dir. Barack Obama va declarar que no acceptaria els fons dels lobbies de Washington i acusava la seva rival d'aleshores, Hillary Clinton, de sotmetre's als grups de pressió. Clinton responia que els lobbies estan formats per persones que representen el poble. El candidat John McCain tampoc es va salvar de la controvèrsia. McCain havia basat la seva imatge de franctirador en la desconfiança cap als grans poders econòmics, però va rebre ajudes, entre altres, dels petrolers de Texas, que ja havien finançat la campanya de Bush. En les eleccions d'aquest any hi ha hagut una novetat: que gràcies a Internet semblava possible alliberar-se de la "generositat" dels grups industrials. Era l'estratègia posada en pràctica per Barack Obama. Gràcies a l'entusiasme dels petits donants i a la xarxa, el candidat demòcrata va aconseguir recaptar més fons que tots els altres candidats. Aquest reportatge vol treure a la llum la guerra soterrada de la recaptació de fons, en la qual s'enfronten el poble, que desitja triar el seu president ell mateix, i els grups industrials del país, que tenen uns interessos que sovint divergeixen dels de la gent.

23:15 Valor afegit
00:50 Cànon Sons - Cecilia Bartoli: Revelant el passat
01:16 Cànon Sons - Kiri te Kanawa: Passió per la vida
01:40 Museus d'art del món - Cap. 31 El Louvre i la col.lecció Rococó d'un metge de París
02:05 Karakia - Le plat pays-1
tancar

Le plat pays-1

comunitat belga / capítol 1 Ens acostarem a la comunitat belga a través de valons i flamencs, les dues cultures d'un petit país que ha sabut exportar referents en tots els camps, també en el gastronòmic, com en el cas de la xocolata o de la cervesa. La cuina belga actual és casolana, original i també, alhora, una barreja d'influències franceses, alemanyes i espanyoles. Però coneixem realment la cultura belga? Què en sabem, dels belgues?... A través d'en Vincent, que ens passejarà per diferents racons de Barcelona, intentarem esbrinar aquests interrogants i d'altres. Amb ell arribarem al bar d'en Michel, un flamenc que ha volgut crear un espai de trobada entre belgues i catalans. Un dels seus proveïdors de cervesa belga és en Cédric, que intenta des del barri de Gràcia, fer-nos conèixer el món de la cervesa artesanal, tan arrelat al seu país i present també a la cuina casolana. No ens hem descuidat, tanmateix, d'esbrinar els secrets de dos dels plats més internacionals i coneguts arreu de l'Europa que mira a Brussel·les: els musclos i les patates fregides.

02:40 60 minuts - Estats Units: el color del diner
tancar

Estats Units: el color del diner

"60 Minuts", dimarts 20 de gener del 2009 ESTATS UNITS: EL COLOR DEL DINER (USA: The colors of money. Un documental de Philippe Lagnier. Una producció de Capa TV) Aquesta setmana, Barack Obama arriba a la presidència dels Estats Units. Avui, 20 de gener, pren posició com a nou president i acaba una llarga carrera electoral que representa la campanya més cara que s'ha fet mai en el món, amb algunes novetats, com la capacitat d'utilitzar les noves tecnologies per recaptar diners de milions de persones. La campanya presidencial americana de l'any 2008 ha estat la més cara de la història d'aquell país. Es calcula que ha costat uns 1.500 milions d'euros. Per poder participar en la cursa cap a la presidència, els candidats s'han de gastar unes sumes astronòmiques. Però, actualment, tot Amèrica té interessos en aquesta cursa, tant el poble ras com els més poderosos del país. De la indústria de Hollywood als financers de Wall Street, passant pels petrolers de Texas, tots els grups d'interessos hi volen tenir alguna cosa a dir. Barack Obama va declarar que no acceptaria els fons dels lobbies de Washington i acusava la seva rival d'aleshores, Hillary Clinton, de sotmetre's als grups de pressió. Clinton responia que els lobbies estan formats per persones que representen el poble. El candidat John McCain tampoc es va salvar de la controvèrsia. McCain havia basat la seva imatge de franctirador en la desconfiança cap als grans poders econòmics, però va rebre ajudes, entre altres, dels petrolers de Texas, que ja havien finançat la campanya de Bush. En les eleccions d'aquest any hi ha hagut una novetat: que gràcies a Internet semblava possible alliberar-se de la "generositat" dels grups industrials. Era l'estratègia posada en pràctica per Barack Obama. Gràcies a l'entusiasme dels petits donants i a la xarxa, el candidat demòcrata va aconseguir recaptar més fons que tots els altres candidats. Aquest reportatge vol treure a la llum la guerra soterrada de la recaptació de fons, en la qual s'enfronten el poble, que desitja triar el seu president ell mateix, i els grups industrials del país, que tenen uns interessos que sovint divergeixen dels de la gent.

03:35 Valor afegit
04:00 Túrmix clàssica - Des classiques de leur temps (Clàssica)
04:55 De la terra
05:15 De Pequín a París: la gran expedició
06:10 3a fase - 3a fase
tancar

3a fase

El programa Taller.doc, dedicat als nous realitzadors de documentals, emet el documental "3a fase", de Guillermo Cruz i Raúl de la Morena. En aquest documental, un grup de jubilats parlen del seu passat, present i futur de forma oberta i espontània. La visió subjectiva de la solitud d'una anciana marcarà el ritme narratiu, i crearà un contrapunt sobre les experiències del grup de jubilats. "3a fase" mostra els canvis, en els sentiments, les relacions humanes i l'activitat diària, produïdes pel pas del temps i la fi de la vida laboral. La vellesa pot ser una etapa dolça de la vida, en què moltes persones aconsegueixen fer realitat els somnis que en anteriors etapes no van poder materialitzar, d'altres, en canvi, viuen una vellesa amarga per l'enyorança del passat. Els autors Guillermo Cruz és diplomat en direcció i producció de cinema per l'Escola Microbert de Barcelona i postgraduat en realització audiovisual per la Universitat Ramon LLull de Barcelona. És autor d'alguns curtmetratges de ficció i dels documentals "Pies de barro" (codirigit amb Carles Jiménez), "La Foixarda", "Lost in the sky" i "Mesquita, no!" codirigit amb Alberto Aranda, amb el qual ha guanyat diversos premis. Raúl de la Morena és enginyer tècnic industrial per l'UPC i tècnic superior d'imatge per l'EMAV. És autor dels documentals "Editar una vida", "Jaula de oro" i "Haciendo Freaks". També és autor de diverses videoinstal·lacions i exposicions.

06:35 Terres extremes - L'home llop de Rússia
tancar

L'home llop de Rússia

Una mirada intimista al món incomprès dels llops a través dels ulls d'un caçador convertit en conservacionista, Volodia Bologov, que està criant una ventrada de llobatons orfes.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Kong - La pedra infinita
tancar

La pedra infinita

A Anglaterra en De La Porta ha obligat un sacerdot druida, el doctor MacKay, a fer servir una cerimònia amb l'objectiu d'activar els poders d'una Pedra Cardinal. Després d'un primer enfrontament amb els nostres herois, la batalla continuarà a Stonehenge, on en MacKay ja ha aconseguit que la Pedra obri un vòrtex cap a l'infinit.

07:30 Els barrufets - No em barrufeu flors / El rotlle de Kaplowey
tancar

No em barrufeu flors / El rotlle de Kaplowey

Què li passa al barrufet Gandul que ja no pot dormir? Ell està convençut que se li acaben els dies i vol aprofitar per fer totes les coses que no ha pogut fer mai, perquè tenia massa son... Els barrufets han descobert una paraula màgica. Quan la diuen a algú, o a alguna cosa, desapareix a l'instant. Com s'ho faran per desfer l'encanteri abans que l'aprengui en Gargamel?

08:00 Doraemon - Memory kit / tourism in galaxy
tancar

Memory kit / tourism in galaxy

L'equip manutècnic - Viatgem a les galàxies

08:22 Doraemon - El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri
tancar

El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri

El talc esportiu - L'entrenador de l'equilibri

08:55 mic 3
08:55 Ja arriba en Noddy! - La torre de control descontrolada
tancar

La torre de control descontrolada

Avui és un dia molt important al País de les Joguines! El Dia de la Gran Desfilada! El senyor Espurnes, per evitar que una tempesta els esguerri la festa, ha fet rodar amb tanta força les hèlices de la torre de control de l'aeroport, que ha sortit volant com si fos un helicòpter. Amb la Marta i en Rodanxonet a dins! Com s'ho faran per fer-la tornar?!

09:10 Elias, el vaixell remolcador - El dormilega i la gavina
tancar

El dormilega i la gavina

El Dormilega no para de recordar els vells temps, quan encara era jove i es podia passar tot el dia pescant. Mentrestant, el Pescaire se les té amb la Gavina, que se li vol cruspir tota la pesca. Sort en tindran de l'Elias, avui, que se li acudirà una idea que solucionarà els problemes de tothom: del Dormilega, del Pescaire, i fins i tot de la Gavina!

09:20 Capelito - Capelito pollós
tancar

Capelito pollós

En Capelito ha somiat que una bruixa li prenia el nas màgic i l'hi canviava per un de lleig i pelut. Quan es desperta i es toca el nas, enlloc de canviar-li el barret de forma, és el cos el que li canvia. Sort que només era una somni... O no...?

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - La cacera de la guineu
tancar

La cacera de la guineu

En Llisot es mor de ganes d'anar a caçar la guineu per primera vegada. L'oncle Pauet, que hi té molta experiència, està malalt i no l'hi pot acompanyar. Al final s'hi emporta en Rovelló, que també debuta com a gos de caça.

09:55 La brigada dels fossers - L'inspector
tancar

L'inspector

Un home dur i implacable, l'inspector Alegre, arriba al cementiri disposat a prendre nota de qualsevol irregularitat. Si l'informe és negatiu, els fossers es quedaran sense feina...

10:10 Info k
10:20 Un forat a la butxaca - Videojocs i consoles
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - On t'has ficat, Dodó?
tancar

On t'has ficat, Dodó?

La Dodó és tan desastre com la Do-Re-Mi i la nostra amiga no para de renyar-la. Un dia, la Dodó s'enfada i se'n va de casa. Ara que les tres nenes ja han aprovat el primer examen, uniran els seus poders per trobar la fada de la Do-Re-Mi.

10:55 Espies de veritat - Les fugitives
tancar

Les fugitives

Les espies arriben a la WOOHP pensant-se que els assignaran una altra missió, però es troben amb unes gravacions on surten elles robant un banc. Els agents de la WOOHP les detenen i les tanquen a la presó.

11:20 La tata - La tata (i)(1-24)
11:43 La tata - La tata (ii)
12:10 Club Super3
12:10 La màscara - El retorn d'Ace Ventura
12:35 El xou de la granota - Cap. 28 Una granota escandalosa
tancar

Cap. 28 Una granota escandalosa

La princesa no pot aclucar l'ull per culpa d'una granota que no para de raucar. Se sent molt sola i crida de tristesa dia i nit. L'única solució que hi ha és trobar-li un amic. L'escollida serà la nostra amiga, la granota. La fura, per això, té molt clar que s'estima més fer un bon tec que no pas dormir tranquil·la. Qui l'atraparà primer?!

12:50 Megaman, el ciberguerrer - Un partit de bitlles perillós
13:15 Hattori el ninja - Puc anar en monocicle / Que fugi el dimoni
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part
tancar

La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part

La Sonoko convida en Conan i la Ran al casament del seu amic Shinya al parc Huis Ten Bosch, un lloc preciós. Un cop al casament, les coses es compliquen perquè l'anell que havia de dur la núvia, un anell amb un robí enorme que ha anat passant de generació en generació, desapareix. El matrimoni s'haurà de posposar fins que es trobi la famosa joia perquè, de moment, al lloc on era joia hi ha aparegut... una fotografia!

14:08 El detectiu Conan - La núvia del Huis Ten Bosch. 2ª part
tancar

La núvia del Huis Ten Bosch. 2ª part

En Conan fa una deducció brillant a través del simbolisme de la fotografia que ha aparegut al lloc de l'anell, i aconsegueix descobrir el lloc on l'havien amagat. Però els problemes no s'acaben aquí perquè ara resulta que l'Akane, la núvia... ha desaparegut! Les investigacions d'en Conan porten a solucionar el cas, i encara més: a solucionar velles rancúnies familiars, fruits d'un malentès de fa molt temps, entre la família del nuvi i la de la núvia.

14:35 Monstre - L'home que no tenia nom
15:00 Kimagure Orange Road - La Madoka està estranya! Sinceritat al 120% amb els bolets de la veritat
15:25 One piece - Operació per recuperar l'or i el Waver
tancar

Operació per recuperar l'or i el Waver

Quan en Ruffy i la tripulació estan a punt de sortir del moll per anar a recuperar l'or, l'Usopp els atura i els recorda que no tenen cap pla. Ell en proposa dos: un per buscar l'or, i un altre per recuperar el waver que s'ha deixat la Nami. En Ruffy, en Zoro, en Robin i l'Usopp aniran a buscar l'or. La Nami i en Sanji intentaran recuperar el waver. En Chopper es quedarà al vaixell per vigilar-lo. Mentrestant, en Shepherd s'enfronta a en Jonathan, que no es deixa impressionar gens.

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Babylon 5 - Expiació
17:00 Curiositats del món animal - A leopard and her cub
17:05 Món salvatge - La foca comuna
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Quina murga de mosques!
tancar

Quina murga de mosques!

Avui els peus de la Franny la duran a viure una aventura inoblidable al cor de l'Àfrica. De seguida hi coneixerà el Banyut, un rinoceront que està molt enfadat perquè els insectes se l'estan menjant viu. Abans era amic d'un esplugabúfals, un ocell que es cruspeix tots els insectes, però es veu que s'han discutit. Com el pot ajudar la Franny?!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

A la Laia se li mou una dent, però no vol que li caigui, perquè no vol que li quedi el forat. En Carles ja li ha explicat que n'hi sortirà una de nova, que serà més bonica, però no hi ha manera de fer-la baixar del burro. Potser quan sàpiga que la fada de les dents li portarà una moneda, canviarà de parer... Per cert, com es fa perquè caigui una dent que es mou?!

17:50 Una mà de contes - Llami-Llami
18:05 Club Super3
18:05 Els petits fantasmes - Fantasmes al celler
tancar

Fantasmes al celler

Després d'adonar-se que els sorolls que se sentien al celler els feia la tieta Gigi, que és una capsa de sorpreses, en Jordi, l'Enric, la Lucy i l'Eduard descobriran tot de vestits que havien portat els seus avantpassats. En Jordi trobarà un barret de pirata, i ben aviat es trobaran tots enmig d'una aventura plena de màgia... i de corredisses!

18:15 Mila - L'Elvis
tancar

L'Elvis

La Mila avui t'explicarà la increïble història de l'Elvis, l'ase que tocava la guitarra i que volia fer-se famós. La pega que tenia era que era massa lleig per pujar dalt d'un escenari. Aviat va conèixer en Gontran, el més guapo de la ciutat, que li va proposar de sortir ell a l'escenari mentre l'Elvis tocava amagat. I si a en Gontran no li hagués pujat la fama al cap, tot hauria anat molt bé...

18:20 Els increïbles germans Adrenalini - La fàbrica dels pastifes
tancar

La fàbrica dels pastifes

Els germans Adrenalini tenen una missió molt especial: substituir el seu estimat bus! I és que després d'una acrobàcia en un volcà, s'han quedat sense mitjà de transport! Molts decidits, aniran a una fàbrica de cotxes per crear el vehicle dels seus somnis. T'imagines com poden ser els somnis de l'Enk, l'Adi i en Xan?! Complicat, oi?!

18:30 Doraemon - 1ª Hist.: La casa de la felicitat de la Dorami. 2ª Hist.: En Doraemon i la Doram
tancar

1ª Hist.: La casa de la felicitat de la Dorami. 2ª Hist.: En Doraemon i la Doram

Avui la Dorami li ha preparat una sorpresa a en Nobita que no oblidarà mai de la vida, ni ell ni els seus amics! Però el que ens donarà la sorpresa més gran avui serà en Doraemon. Ho sabies que per fer els deures és tan gandul com en Nobita? Resulta que encara ha de començar el treball que ha de fer per l'Escola de Robots. I és per demà!

19:00 La llei de Ueki - La llei de l'equip d'en Barrow
tancar

La llei de l'equip d'en Barrow

Comença l'últim combat de la tercera fase! Els membres del misteriós equip d'en Barrow són tots celestials, com en Robert i en Ueki. La Rinko és incapaç d'esquivar cap dels atacs amb les armes divines d'en Van. Quin deu ser el secret? En Ueki aviat descobrirà, molt enfadat, la relació entre l'equip d'en Barrow, l'Anon i en Robert...

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - El pla per rodejar els pirates. La gran estragègia d'en Jonathan
tancar

El pla per rodejar els pirates. La gran estragègia d'en Jonathan

En Ruffy i el seu amic troben la caixa forta buida, només hi veuen l'enorme empremta d'en Jonathan. De sobte, arriba en Shepherd i intentar atrapar els pirates, però no se'n surt. En Ruffy i tota la colla s'escapen i busquen un lloc segur per pensar quin ha de ser el seu pròxim moviment. Acaben a la infermeria, on troben la doctora Kobato i en Mekao, que els ensenya una ruta per fugir. Mentrestant, la Nami i en Sanji troben el waver i tornen al moll.

20:05 Golobica TV - Cap. 2 L'ortodòncia
20:30 3xl.cat
20:30 Samantha ups! - Amor a primera vista amb el Giovanni 2
20:35 Joves fora de serie - Tornar al mar
20:45 La tata - La tata (ii)
21:08 La tata - La tata (ii)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1710
tancar

Cap. 1710

La Quima té por que en Quico no faci un disbarat. En Francisco vol fer-li costat, però no està gaire afortunat. En Jofre intenta un apropament a en Gerard, que decideix "jugar" amb ell. La Mercè i en Nelson no opinen el mateix sobre dur la relació d'amagat o no. I algú els enxampa. Sembla que en Pau i la Júlia han trobat el pis que busquen. La Trini vol sorprendre en Francisco. S'acosta el seu aniversari. Perduda la Isabeleta, de qui tindrem notícies, en Moraleda ho prova amb la Lara.

22:00 Invasió - El judici de joshua bridges
22:44 Invasió - Baixos fons
23:30 Diagnòstic: Assassinat - Per demència
00:13 Diagnòstic: Assassinat - El pacient tinent
00:55 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
01:35 Beverly Hills - If I had a hammer
02:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Sybella i Edward es barallen. Christophe decideix que la millor manera d'oblidar-se dels seus problemes és enamorant una bella model. Laurent intenta arreglar les coses amb la seva dona Beatrice, però ella el rebutja. Daniel rep bones notícies de l'inspector en cap del departament de policia de Cap Riviera.

02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego i Clara conspiren contra la família Courcey. Daniel i Ghislaine passen la nit de noces en l'hotel més luxós de Montecarlo. Christophe i Laurent fan saber a la família les seves discrepàncies en un sopar a Vil·la Olympia.

03:10 Diagnòstic: Assassinat - Per demència
03:53 Diagnòstic: Assassinat - El pacient tinent
04:35 El cor de la ciutat - Cap. 1710
tancar

Cap. 1710

La Quima té por que en Quico no faci un disbarat. En Francisco vol fer-li costat, però no està gaire afortunat. En Jofre intenta un apropament a en Gerard, que decideix "jugar" amb ell. La Mercè i en Nelson no opinen el mateix sobre dur la relació d'amagat o no. I algú els enxampa. Sembla que en Pau i la Júlia han trobat el pis que busquen. La Trini vol sorprendre en Francisco. S'acosta el seu aniversari. Perduda la Isabeleta, de qui tindrem notícies, en Moraleda ho prova amb la Lara.

05:10 Just for laughs
05:35 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
06:15 Beverly Hills - If I had a hammer