Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:27 Planetari
10:27 Cultures vives - La dansa celestial de Bhutan
11:20 Paradisos asiàtics - Thailand Golden triangle
12:42 Temps d'aventura - Montse Mechó, una àvia radical
13:10 Sheena - Preses
13:57 Zona zàping
14:19 Tot un món - Tirant endavant
tancar

Tirant endavant

John Chavie Repazo va néixer a les Filipines, però, quan era petit, la seva família va emigrar a Catalunya, i ha crescut al barri del Raval de Barcelona. La seva vida ha estat lligada a l'associació Braval, que sempre l'ha ajudat a tirar endavant, sobretot quan, als setze anys, la seva mare se'n va anar a treballar a l'estranger. En aquella època, ell va abandonar els estudis i es passava el temps al carrer, en un ambient proper a les drogues i l'alcohol. Des de fa un temps, John Chavie treballa en un hotel i això l'ha animat a reprendre els estudis. El veurem treballant, estudiant i de voluntari a l'associació, on ha jugat molts anys a bàsquet i on encara té amics, alguns filipins, amb els quals parla tagal. Aquesta llengua, que és la base de l'idioma oficial, el filipí, la tenen setze milions de persones com a llengua materna.

14:30 Telenotícies migdia
15:33 Tarda de cine - Penombra
tancar

Penombra

Rachel Carlson és una escriptora de novel·les de misteri de molt èxit. La seva vida, però, canvia radicalment en morir el seu fill de set anys. Un any després del tràgic accident, Rachel encara no es veu amb cor d'escriure. La seva amiga Sharon li lloga una caseta a les Highlands escoceses.

17:26 Pel·lícula - Una trompeta llunyana
tancar

Una trompeta llunyana

Al tinent Mathew Hazart, que acaba de sortir de West Point, el destinen a Fort Delivery, prop de la frontera mexicana, darrere de la qual s'atrinxeren "Àguila de Guerra" i les seves tropes índies. Mathew aconsegueix que els homes del fort es tornin a comportar com a soldats i s'enamora de Kitty, la dona d'un altre tinent. Tot seguit ha de complir una missió i negociar la pau amb "Àguila de Guerra". Mathew es guanya la confiança del vell cabdill indi, però els polítics no respecten el compromís a què s'ha arribat amb els indis.

19:22 Segrestat - Cap. 7 Primera plana
tancar

Cap. 7 Primera plana

Un periodista amb pocs escrúpols publica la notícia del segrest de Leo. Knapp intenta relacionar un assassí empresonat i els Cain mentre l'FBI investiga la conducta de King.

20:06 Segrestat - Cap. 8 Desconcert
tancar

Cap. 8 Desconcert

Preocupat perquè algú el pugui acusar del segrest de Leo, Virgil es col·loca en la línia de foc, juntament amb Ellie, per parar una trampa a l'assassí del crim.

20:46 Just for laughs
20:48 Just for laughs
21:00 Telenotícies vespre
21:53 El partit - València - R. Madrid
00:03 El vestidor - Barça - Saragossa
00:38 Pel·lícula - The wicker man
tancar

The wicker man

Mentre es recupera d'un accident de trànsit, Edward Malus rep una carta de Willow, una antiga nòvia que el va deixar fa anys sense donar-li cap explicació. Willow li demana ajuda per trobar la seva filla, que ha desaparegut misteriosament. Edward es desplaça fins a l'illa privada on resideix Willow, que forma part d'una comunitat sectària.

02:11 El partit - València - R. Madrid
03:52 Jazz a l'estudi - Ramón Ángel Rey
04:52 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
05:51 Videoclips catalans - MANEL, Benvolgut
05:55 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Aire lliure
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Som 6.000 milions - Fear
07:28 L'audiovisual als Països Catalans: El naixement del cinema - L'audiovisual als Països Catalans: El naixement del cinema
tancar

L'audiovisual als Països Catalans: El naixement del cinema

El 10 de desembre de 1896 el "Cinématographe Lumière", fet conèixer un any abans a París, fou presentat oficialment a Barcelona. A partir d'aquell moment i de manera ininterrompuda el cinema ha esdevingut un mitjà d'expressió normal als Països Catalans, seguint les pautes universals dels països industrialitzats.

08:01 Jazz - El do
tancar

El do

1917-1924 Tabernes clandestines, joves a la moda de l'època i diners fàcils: és l'era del jazz. La història del jazz es converteix en un relat de dues grans ciutats: Chicago i Nova York; i de dos artistes extraordinaris, la vida i la música dels quals abraça gairebé tres quarts de segle: Louis Armstrong i Duke Ellington.

09:01 De prop - SENIOR I EL COR BRUTAL
tancar

SENIOR I EL COR BRUTAL

Miguel Àngel Landete és l'ànima de "Sènior i el cor brutal", un projecte individual que cristal·litza com a banda. Un grup inspirat en el rock americà contemporani que sap transportar-lo al seu paisatge immediat, el de la seva ciutat: València, el Mediterrani ultramarí, viatger, d'horitzons amplis. Ens presenten el seu segon disc, que es titula "Gran" un treball diferent del primer, enregistrat entre Montevideo (Uruguai), EUA i València. Aquest segon disc ha tingut la producció de Raül Fernández i ha estat enregistrat d'una manera més reposada, més treballada. El resultat afavoreix l'esperit crític de Sènior apropant-lo a l'actitud del cantautor elèctric, amb una poderosa banda de rock cobrint-li les espatlles.

09:59 Rodasons - + info
tancar

+ info

L'Associazione Internazionale Calamus es va crear amb el propòsit de fer renéixer, estudiar i revaloritzar l'instrument tradicional per excel·lència de la Ciociaria (una comarca del Laci, a Itàlia): la zampogna. Una de les activitats de l'entitat és formar joves en la recuperació d'aquesta cornamusa. Per aquest motiu es va crear el grup de música popular Calamus, integrat per músics que toquen diferents instruments regionals, com ara la mateixa zampogna, la ciaramella i l'organetto, amb un repertori que abasta des de les músiques i cants locals fins a les peces de creació pròpia. Calamus va actuar el 26 de febrer al CAT de Barcelona, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius. Avui us oferim la tercera i última part del concert.

10:23 Nydia - Campionat de colles sardanistes a Balaguer&Música amb els catalans d'El Pakistan
tancar

Campionat de colles sardanistes a Balaguer&Música amb els catalans d'El Pakistan

Final del Campionat de Colles Sardanistes a Balaguer & La música dels catalans del Paquistán

10:49 Quarts de nou - Diada Xics de Granollers
tancar

Diada Xics de Granollers

"Quarts de nou" continua cobrint diades de cloenda en aquest mes de novembre en què culmina la temporada castellera. El programa estarà amb els Xics de Granollers, en la seva diada. Actuaran a la plaça de la Porxada de Granollers amb els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa. La Lluna, l'enxaneta dels Xics, serà una de les protagonistes i explicarà la sensació de coronar els castells i d'on li ve l'afició castellera.

11:16 Catalunya salvatge - Pelegrins de l'aigua
11:43 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'Espai Terra 33 d'aquesta setmana visitarem el parc de les olors, de Riells del Fai, al Vallès Oriental, on viurem l'experiència del món de les plantes aromàtiques. Seguirem viatjant pel territori. La propera parada és el Pla de l'Estany, allà descobrirem com es treballa per recuperar l'Estany de Banyoles com aiguamolls espais que antigament s'havien d'assecar per a conreu. El doctor Martí Boada ens parlarà de l'albareda, un tipus d'arbre que hi ha a l'Alt Camp. A més, amb l'helicòpter del programa, l'home del temps Toni Nadal sobrevolarà el Penedès i veurem localitats com Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos o la Granada a vista d'ocell. I per acabar el programa el meteoròleg Dani Ramírez se'n va d'excursió fins al Pla d'Urgell. Allà, la popular Núria Feliu ens ensenyarà un racó molt especial per a la cantant: l'Estany d'Ivars, situat entre les localitats d'Ivars d'Urgell i Vila-sana.

12:09 GR Pirineus - Somnis de volcans
tancar

Somnis de volcans

En el vuitè gran recorregut, el Marc anirà de Besalú a Santa Pau, creuant la zona volcànica de la Garrotxa. En total uns 40 quilòmetres, repartits en dues jornades, fets a peu, en bici i en globus.

12:38 Thalassa - LES EMPREMTES DE L¿AVI CHARCOT/EL JOC DE LA PESCA
tancar

LES EMPREMTES DE L¿AVI CHARCOT/EL JOC DE LA PESCA

LES EMPREMTES DE L'AVI CHARCOT L'estiu de 1903, "Le Français", una goleta de tres pals, va sortir del port de Le Havre. El comandant es deia Jean-Baptiste Charcot. Quan van arribar a l'Argentina, "Le Français", totalment renovat, va carregar tot el que calia per passar un any a l'Antàrtida. Un segle després, Anne-Marie Vallin-Charcot, la néta Charcot torna a fer el viatge seguint les empremtes del seu avi. EL JOC DE LA PESCA A Catalunya la pesca recreativa al mar és una activitat tradicional de pes. S'ha estimat que cada any hi ha entre 10 i 15 mil embarcacions de pescadors recreatius que surten almenys un dia a gaudir de la pesca. Avui veurem com creix el nombre de pescadors recreatius que aposten per un canvi de mentalitat i per contribuir a recuperar els recursos marins amb l'assumpció de pràctiques de pesca responsables.

13:22 Thalassa - Port Fornells, cau de pescadors
tancar

Port Fornells, cau de pescadors

La Júlia i en Ramon solen pescar davant del cap de Begur, molt a prop d'on viuen, alternant la pesca amb xarxa i els palangres segons la temporada, l'estat del mar i la demanda del mercat. Durant els estius tenen la base de la seva barca davant de la cala d'Aiguablava, al port de Fornells, enclavat en un dels paratges més idíl·lics de la Costa Brava. Un antic refugi de pescadors que ja fa molts anys es va transformar per al turisme.

13:50 TR3S C
14:01 La Roma secreta
14:52 Lonely Planet: el millor d'Àsia - Escapades a les platges asiàtiques
15:16 Les 7 meravelles de la Xina - Els guerrers de terracota
15:43 Cronos - L'avançada cap a l'oest
16:48 segle xx - Estrangers enemics
tancar

Estrangers enemics

El documental alemany del 2007 ens explicarà la història, encara més desconeguda, de les mesures contra els germano-americans en aquella mateixa etapa. Als Estats Units dels anys 40, desenes de milions de ciutadans tenien origen alemany, des del general Eisenhover fins als Rockefeller. D'aquests, un milió i quart havien nascut a Alemanya, i els pares d'uns altres 5 milions eren alemanys nadius. Quan a finals del 1941, després de Pearl Harbor, Washington declarà la guerra a Berlín, aquesta comunitat era massa nombrosa i influent per a ser objecte de mesures punitives globals; la condició jurídica d'Enemy Aliens, d'estrangers enemics, es limità a 300.000 immigrants arribats després del 1920 i que encara no posseïen la ciutadania americana. Entre aquests, uns 11.500 -tots civils i tots ciutadans alemanys- van ser detinguts i internats com a potencialment perillosos per a la seguretat del país.

17:41 Viure a sang freda - El final d'una era
17:50 Els 60 animals més perillosos del món
18:19 Els 60 animals més perillosos del món - Namibia
18:47 Vida al cobricel de la selva
19:39 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

El "Bestiari" canvia l'asfalt i el CO2 dels tubs d'escapament per les bales de palla i les "olors" de granja. Han matinat i s'han posat l'uniforme de grangers per passar un dia rodejats de vaques, xais, porcs i molts més animals. Viatgen a la Catalunya interior. Visiten terres osonenques amb un objectiu clar: oxigenar les neurones i descobrir què hi ha d'animal en l'actor i còmic Juanra Bonet. I, entre pastura i pastura, desfilaran per davant l'equip: l'actor Àngel Galan, professional de la improvisació; Venga monjas, humor poca-solta en estat pur; Alex Trochut, dissenyador i tipografista que no suporta la lletra comic sans; i el grup Le petit Ramon i el seu "blues de la vedella".

20:09 Singulars - Sònia Fernández-Vidal, fantasia i física quàntica
tancar

Sònia Fernández-Vidal, fantasia i física quàntica

Avui visita el plató Sònia Fernández-Vidal, llicenciada en Física per la UAB i doctora en Informació i Òptica quàntica. Amb només 33 anys, ha treballat en els centres punters d'investigació de física quàntica a nivell mundial, com el Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN), a Ginebra, el Laboratori Nacional de Los Alamos, als Estats Units, i l l'institut de Ciències Fotòniques (ICFO) de Castelldefels, entre d'altres. Fernández-Vidal sap explicar-nos de manera entenedora conceptes tan complexos com el de la superposició, la possibilitat que partícules quàntiques estiguin en més d'un lloc alhora, la teletransportació i l'entrellaçament.

20:50 Blog Europa
21:12 Generació Digital - Humor
tancar

Humor

Aquesta setmana estarem amb en Toni Albà, actor del Polònia. Ens afirmarà que hi ha un costat seriós en tot humorista i que té un compte a Twitter anònim. Podrem veure tots els mòbils que ha utilitzat i jugarem amb ell a videojoc Flock! on hauran d'abduir unes ovelles L'humor serà el tema principal del programa. Parlarem amb en @vedellconsagrat, guionista de ràdio, televisió i cinema i ens confessarà com podem trobar el bon humor a Twitter. Repassarem alguns dels videojocs que tenen grans dosis d'humor com Day of the tentacle del 1993 o Los Simpson. Si voleu riure una estona i de pas aprendre més sobre aplicacions, programes i videojocs ho podeu fer amb nosaltres i amb en Toni Albà el pròxim dimecres.

21:38 Loto 6/49
21:42 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Entrevistes amb els protagonistes d'"Un Déu salvatge". Reportatge de "Medianeras" amb entrevistes a Gustavo Taretto i a Pilar López de Ayala. Atenció especial a "Enxaneta", Una producció de Televisió de Catalunya en 3D. Entrevista els directors de "Pànic a la granja", una pel·lícula belga d'animació amb joguines de protagonistes. Parlem amb el públic sobre "5 metros cuadrados". I en la secció "Ni blanc ni negre", es recorda les parelles més famoses de la història del cinema.

22:17 Sala 33 - La bomba del Liceu - Versió llargmetratge
tancar

La bomba del Liceu - Versió llargmetratge

A finals del s.XIX un fet va commocionar la societat catalana: l'anarquista Santiago Salvador va llançar una bomba a la platea del Gran Teatre del Liceu amb el resultat de vint morts. Més d'un segle més tard, La bomba del Liceu és una reflexió sobre aquells fets, amb diversos testimonis, com el novel·lista Eduardo Mendoza o l'historiador Lluís Permanyer, entre d'altres. L'anarquisme, el modernisme, les execucions públiques i la burgesia del s. XIX es donen la mà amb la memòria històrica de la ciutat i les reivindicacions antisistema, sempre amb el Teatre del Liceu com a espai d'una confrontació que avui encara és present.

00:07 Sala 33 - El so de l'ànima
tancar

El so de l'ànima

"El so de l'ànima" (2010), un treball d'animació excel·lent, codirigit per Sergi Espada i Alejandro Guido, en que els bombardejos franquistes sobre Barcelona vehiculen la història d'un jove violinista.

00:21 Filmoteca 33 - Conte d'automne (v.o.s.)
tancar

Conte d'automne (v.o.s.)

Isabelle i Magali són dues amigues que viuen a la Provença. Magali, de 45 anys, és viuda i ara que els fills s'han independitzat, s'ha quedat sola. Isabelle insisteix a buscar-li un marit i posa un anunci per trobar-li el candidat ideal.

02:10 Viatge a un món desconegut - Tombuctú
02:54 Un Eldorado tibetà - Un Eldorado tibetà
tancar

Un Eldorado tibetà

Mig animal, mig vegetal, el Cordyceps sinensis és una combinació única d'eruga i bolet silvestre que creix a 4.000 metres, als elevats altiplans del Tibet. Conegut pel seu efecte estimulant sobre el sistema immunitari i denominat també la "Viagra de l'Himàlaia", s'ha convertit en el nou "El Dorado" de l'economia xinesa.

03:44 Lonely Planet: el millor d'Àsia - Escapades a les platges asiàtiques
04:06 Rodasons - + info
tancar

+ info

L'Associazione Internazionale Calamus es va crear amb el propòsit de fer renéixer, estudiar i revaloritzar l'instrument tradicional per excel·lència de la Ciociaria (una comarca del Laci, a Itàlia): la zampogna. Una de les activitats de l'entitat és formar joves en la recuperació d'aquesta cornamusa. Per aquest motiu es va crear el grup de música popular Calamus, integrat per músics que toquen diferents instruments regionals, com ara la mateixa zampogna, la ciaramella i l'organetto, amb un repertori que abasta des de les músiques i cants locals fins a les peces de creació pròpia. Calamus va actuar el 26 de febrer al CAT de Barcelona, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius. Avui us oferim la tercera i última part del concert.

04:29 Nydia - Campionat de colles sardanistes a Balaguer&Música amb els catalans d'El Pakistan
tancar

Campionat de colles sardanistes a Balaguer&Música amb els catalans d'El Pakistan

Final del Campionat de Colles Sardanistes a Balaguer & La música dels catalans del Paquistán

04:54 Vida al cobricel de la selva
05:46 Videoclips catalans - DEBOITS, La fornera
05:49 Videoclips catalans - VITAMINA P, Bombolles de sabó
05:53 Videoclips catalans - OLIVA TRENCADA, Cansion triste de Pere Garau
05:57 Videoclips catalans - GUILLAMINO, Fang fosc
06:00 Videoclips catalans - VITAMINA P, Bombolles de sabó
06:03 Videoclips catalans - SANJOSEX, Corriol
06:08 Tresors naturals d'Europa - Planes i boscos
Progrmació BD ....
07:09 Inspector Gadget - El congrés de la interpol
07:36 Rovelló - El gos que sabia massa
tancar

El gos que sabia massa

Passejar pel bosc acostuma a ser bo. Però en aquest episodi, descobrirem que no sempre és així.... Per ser en el lloc inoportú a l'hora inoportuna, el Rovelló veurà el que no havia de veure... I en sortirà malparat... Molt malparat.

08:07 Les Tres Bessones - Hansel i Gretel
tancar

Hansel i Gretel

En Hansel, la Gretel i les tres bessones entren en una ciutat feta de caramel. De seguida s'adonen que és una trampa, però la bruixa Sacarina ja ha tancat en Hansel i la Gretel per engreixar-los a base de pastissos i menjar-se'ls.

08:31 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el vestit nou de l'emperador
tancar

Les tres bessones i el vestit nou de l'emperador

L'emperador contracta les Bessones perquè li dissenyin un vestit nou. Quan el tenen a punt, l'Avorrida el fa desaparèixer. Les nenes no tenen temps de fer un altre vestit i decideixen dir-li a l'emperador que li han fet un vestit que només pot veure la gent intel·ligent. Ell s'ho creu i acaba desfilant nu davant de la multitud.

08:54 mic 3
08:54 Bon dia, amic Mic
09:06 Els cap de drap - Què vols ser quan siguis gran?
09:15 Bob, el manetes - La feina important del Golut
09:34 Doraemon i el tren del temps - Doraemon i el tren del temps
tancar

Doraemon i el tren del temps

Doraemon, Nobita i tota la colla es llancen a un sorprenent aventura a bord del Tren del Temps, un màgic tren capaç de moure's pels límits de l'espai i de desafiar la línia espai-temps per viajar per una història de la humanitat. En El Tren del Temps la destinació és una incògnita i amb ell arribaran a llocs desconeguts per a tots nosaltres i coneixeran a increïbles companys de viatge.

11:16 Els pingüins de Madagascar - La cursa de bòlids / Cremor d'estómac
tancar

La cursa de bòlids / Cremor d'estómac

Els pingüins i els lèmurs han decidit fer una cursa de bòlids per tot el zoològic. Els pingüins amb el seu vehicle oficial, els lèmurs, amb el cotxet del zoològic de l'Alice! El que guanyi es queda el cotxe de l'altre! Aparteu les criatures, que comença la cursa! Més tard, en Rico s'empassarà una bomba amb temporitzador... i no hi ha manera de fer-lo regurgitar!

11:42 Els pingüins de Madagascar - Un dinar lunar / L'hàbitat encantat
tancar

Un dinar lunar / L'hàbitat encantat

Tips d'haver d'aguantar en Julien, els pingüins han decidit anar-se'n de vacances... a la Lluna! Allà hi coneixeran un gat lunar, que té uns plans ben especials per als nostres amics... Més tard, la Marlene i el Capità baixaran a les clavegueres que hi ha a sota del zoològic per investigar d'on vénen uns sorolls que semblen terrorífics...

12:11 Martin Mystery - L'atac de l'Home Sorra
tancar

L'atac de l'Home Sorra

En Martin, la Diana i en Java investiguen un fenòmen ben estrany en una universitat de Sidney, Austràlia. Els alumnes es queden adormits i no hi ha manera de despertar-los. Tot plegat és cosa de l'Home de Sorra. Per aturar-lo els nostres herois s'hauran d'endinsar en el món dels somnis i afrontar les seves pròpies pors.

12:33 Martin Mystery - El misteri dels desapareguts
tancar

El misteri dels desapareguts

Un tren ha desaparegut en una estació de metro de Boston, ha travessat un portal que l'ha fet anar a parar en un món paradisíac dels anys seixanta. En Zook, un monstre de lava que s'alimenta d'humans, ha fet un tracte amb una família per tal de no passar gana. Els nostres herois corren el perill de ser sacrificats.

12:55 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar contra l'Escola Paula Montal de Figueres.

13:26 L'internat del forat negre - Química
13:51 Noies enamorades - Cap. 20 Amor a primera vista
tancar

Cap. 20 Amor a primera vista

L'Ellie acaba de conèixer l'amor de la seva vida, l'home dels seus somnis, la seva mitja taronja. A més, treballa al seu restaurant preferit! I l'Ellie sembla que el té al sac! Serà capaç de deixar escapar l'oportunitat?! O ara, o mai! El que ha de tenir en compte, però, és que de vegades els somnis acaben convertint-se en malsons...

14:17 Espies de veritat - Una lliçó de Física
tancar

Una lliçó de Física

La desaparició de tot d'instruments d'alta tecnologia de laboratoris secrets ha disparat l'alarma. L'objectiu del misteriós lladre és anul·lar la força de la gravetat de tot el planeta per fer-se amo del món. Les nostres heroïnes ho tindran molt difícil per no perdre el nord...

14:38 Espies de veritat - La fira dels monstres
tancar

La fira dels monstres

Últimament han desaparegut moltes persones per la zona de Toronto. Les investigacions de les espies les han dut fins a un circ ambulant ben peculiar, ple de coses extraorinàries, com ara gent segrestada que una màquina converteix en mutants. Qui deu ser el monstre que hi ha al darrere?

15:00 La Família del Super3 Extra
15:30 El xou de Tom i Jerry - Una guineu espavilada / Un problema d'altura / L'aneguet perdut
16:00 Bugs Bunny i els seus amics - El conill i la tortuga
16:08 Bugs Bunny i els seus amics - Problemes amb el conill
16:16 Bugs Bunny i els seus amics - Un ratolí de talla gran
16:29 Els Tom i Jerry petits - El planeta Gosmania / McWolfula / El gat indi
16:52 Els Extra-Ordinaris - Videojocs
16:59 Els Extra-Ordinaris - El Petard
17:10 Léonard - Més amunt
tancar

Més amunt

En Léonard està tip d'haver de pujar cada dia els 34 graons per despertar en Basile. És una pèrdua de temps i d'energia que podria dedicar a pensar, a crear i a posar en pràctica les idees genials que neixen del seu cervell il·luminat. Com ara l'Elevador, un invent extraordinari per no haver de pujar graons i anar a parar de pet al llit d'en Basile! Qui el posarà a prova?!

17:22 mic 3
17:22 Bob, el manetes - En Bob torna a començar
17:35 El carrer dels ocells - El botador
17:46 Pingu - Una classe molt especial
17:57 L'illa del far - Això no té preu
tancar

Això no té preu

La Dromi ha de marxar a una trobada de fars però deixa una ombrel·la per vigilar el Micu i la Dana que juguen a la platja. Atrets per un ocell Lira arriben a un arbre gegantí on s'enfilen perseguint-lo. No saben que els segueix un jaguar que els acorrala a dalt de l'arbre. La ombrel·la els salva i poden escapar volant. La Dromi torna i ho sap tot, és màgica.

18:08 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Com a premi per haver batut el rècord de caçar alienígenes en un mes, els nostres herois s'han guanyat un dia de vol d'entrenament a bord del nou creuer L-47. Tot plegat un estratagema del malvat Herptilius per segrestar tots els membres del Club del Caçamonstres i organitzar una barbacoa galàctica! On ells faran de plat principal!

18:29 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

La presència d'en Glutin a l'institut de Singletown ha fet sospitar al Club dels Caçamonstres que aquest àlien enganxós ha vingut a la Terra amb una única intenció: endur-se'n un rapsodià. I la Cathy en té tots els números! Un cop ja la va voler enviar a un camp de treball alienígena. Però, i si no és ella? A l'insti no hi ha cap més rapsodià!

18:55 Els guerrers shaolin - Els kueis
tancar

Els kueis

Els kueis, les criatures més destructives, intel·ligents i malvades que han creat els déus, s'han escapat dels túnels per culpa dels guerrers shaolin. En Cheng, a més, avui podrà comprovar de primera mà la crueltat d'aquests éssers terrorífics. D'un sol petó, la reina el podria convertir en un kuei! Hi arribaran a temps, la Hua i en Tang? Aviat ho sabrem!

19:17 Els guerrers shaolin - La germana petita
tancar

La germana petita

Una de les prioritats dels guerrers shaolin és trobar el Segon Llibre de la Saviesa abans que ho faci en Heihu. Ara, amb el mapa de la Junxiu, la germana d'en Cheng, ho tenen molt més a prop. Això sí, ella també vol formar part de l'aventura! Per alguna cosa els ha robat el mapa a les Guineus Negres, un detall que no ha comentat als guerrers shaolin...

19:46 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

20:08 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

20:38 Tom i Jerry - Aventura al circ
20:44 Tom i Jerry - El diari d'en jerry
20:50 Tom i Jerry - L'aneguet
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill de 14 quirats
21:08 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill director d'orquestra
21:14 Tom i Jerry - Estima'm a mi i estima el meu ratolí
21:20 Tom i Jerry - Anem al cinema
06:00 La missió dels Maddigan - Cap. 6 Epidèmia
tancar

Cap. 6 Epidèmia

Una epidèmia mortal ha afectat la Fantasia dels Maddigan i posa en perill la seva missió d'arribar a Newton per aconseguir un altre convertidor i portar-lo a Solis. La Garland, en Timon i en Boomer seran els encarregats d'anar a buscar en Pokka, un home que diuen que cura totes les malalties. L'Ozul i la Maska ho aprofitaran per atacar.

06:24 La missió dels Maddigan - Cap. 7 Newton
tancar

Cap. 7 Newton

Per fi la Fantasia dels Maddigan han arribat a Newton, la ciutat del coneixement, on representa que han de trobar el convertidor solar per dur-lo a Solis. Aviat, però, la Garland s'adonarà que els seus enemics hi han arribat primer. En Timon i l'Eden també tenen un secret terrible. A més, avui, una colla de trapelles els podrien sabotejar tota la missió...

06:47 Noies enamorades - Cap. 15 Experiències vitals
tancar

Cap. 15 Experiències vitals

És la setmana de les pràctiques laborals a l'institut, i a l'Ellie li ha tocat fer-les amb una artista local. Tot aniria com una seda, si no fos perquè en Russell ha presentat un dibuix en un concurs que és evident que se l'ha copiat de l'Ellie. O potser només s'hi ha inspirat? S'ho ha d'agafar com un compliment... o s'hi ha d'emprenyar?!

Progrmació BD ....
21:31 Crackòvia - Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia
tancar

Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia

Especial "La història del Barça segons "'Crackòvia'". Aprofitant l'aturada de la Lliga, el programa farà un repàs de la història blaugrana a través dels gags històrics del programa. En un viatge al passat es podran reviure grans moments dels primers dies del F. C. Barcelona, com la fundació del Barça, la disputa del primer Barça-Madrid o la construcció del Camp Nou.

22:09 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"APM?" es veuran les imatges de l'Homo APM? intentant aprendre a conduir, i com es torna un perill al volant, tot i la bona voluntat dels professors. A més, l'actor Toni Albà explicarà com veu la televisió a la "Tele és cultura".

22:44 The League of Gentlemen - Epidèmia a Royston Vasey
23:23 Little Britain
23:57 Comedy Inc.
00:23 Plats bruts - Tinc "touchdown"
tancar

Tinc "touchdown"

El David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy". El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.

00:56 Plats bruts - Tinc herbetes
tancar

Tinc herbetes

La iaia no pot dormir i està hiperactiva, així que el Dr. Prim li recepta unes "herbetes" de maria. Com que la iaia n'ha de prendre, tots se n'aprofiten. Però el bon rotllo se'ls acaba quan el Lopes s'obsessiona pensant que la "secreta el persegueix".

01:23 Plats bruts - Tinc castanyes
tancar

Tinc castanyes

El David munta una festa per celebrar la diada de Halloween, malgrat que el Lopes prefereix celebrar la castanyada. D'altra banda, l'administrador de la finca els avisa que per Tots Sants hi ha fantasmes que volten pel pis.

01:54 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

Al David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo"; al cap de poc els seus prejudicis esdevenen elogis. Convidats: madrileny: Camilo Rodríguez; director de cine: Patxi Barco; cambrer Casa Mauricio de Madrid: Piero Steiner.

02:20 Plats bruts - Tinc un dia normal
tancar

Tinc un dia normal

El López i el David es troben que les seves respectives famílies tenen plans per celebrar el Nadal que no els inclouen a ells. Decideixen que passaran de les festes i que faran que el Nadal sigui un dia normal. Per la seva part, el Ramon i la Mercedes juguenael mateix número de loteria. L'Emma té una feina de missatgeria on ha de repartir regals de Nadal, però com que es posa malalta, demana a la Carbonell que la substitueixi.

02:49 Crackòvia - Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia
tancar

Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia

Especial "La història del Barça segons "'Crackòvia'". Aprofitant l'aturada de la Lliga, el programa farà un repàs de la història blaugrana a través dels gags històrics del programa. En un viatge al passat es podran reviure grans moments dels primers dies del F. C. Barcelona, com la fundació del Barça, la disputa del primer Barça-Madrid o la construcció del Camp Nou.

03:25 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"APM?" es veuran les imatges de l'Homo APM? intentant aprendre a conduir, i com es torna un perill al volant, tot i la bona voluntat dels professors. A més, l'actor Toni Albà explicarà com veu la televisió a la "Tele és cultura".

04:00 The League of Gentlemen - Epidèmia a Royston Vasey
04:29 Plats bruts - Tinc "touchdown"
tancar

Tinc "touchdown"

El David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy". El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.

05:05 Plats bruts - Tinc herbetes
tancar

Tinc herbetes

La iaia no pot dormir i està hiperactiva, així que el Dr. Prim li recepta unes "herbetes" de maria. Com que la iaia n'ha de prendre, tots se n'aprofiten. Però el bon rotllo se'ls acaba quan el Lopes s'obsessiona pensant que la "secreta el persegueix".

05:34 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

Al David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo"; al cap de poc els seus prejudicis esdevenen elogis. Convidats: madrileny: Camilo Rodríguez; director de cine: Patxi Barco; cambrer Casa Mauricio de Madrid: Piero Steiner.