Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Juan Fernando López Aguilar, el cap de la delegació socialista espanyola al Parlament Europeu, i a Jaime Mayor Oreja, el cap d e la delegació popular espanyola al Parlament Europeu. A més, parlarem des d'Estrasburg amb Jaume Duch, el portaveu al Parlament Europeu. A la tertúlia ens acompanyaran Maria Badia, eurodiputada PSC Raúl Romeva, eurodiputat ICV, Oriol Junqueras, eurodiputat ERC, Ramon Tremosa, eurodiputat CiU i Santiago Fisas, eurodiputat PP.

13:07 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Europa impulsa les renovables a Colorado
tancar

Europa impulsa les renovables a Colorado

Al peu de la serralada de les Rocalloses, els europeus ja no hi van, com fa un segle, a buscar or. D'aquella febre, només en queda un entreteniment de cap de setmana. A la zona, ara, els europeus hi van a promoure inversions en energies renovables com l'eòlica, en un rellançament econòmic que les autoritats anomenen la Nova Economia Energètica.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Pa de sègol amb fruits secs
15:49 La Riera - Cap. 8 LA RIERA
tancar

Cap. 8 LA RIERA

La Mercè i l'Ignasi es reuneixen amb el gestor per repartir-se els béns. L'Ignasi demana implicació a en Claudi, cosa que disgusta l'Ernest. Problemes a la cuina per una avaria a la càmera, amb enfrontament Mauri-Sergi inclòs. En Joan dóna idees a en Lluís per aconseguir diners fàcils.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Freddy Krueger ha passat per Catalunya i nosaltres ens hem atrevit a parlar-hi. L'actor Robert Englund està gravant la pel·lícula "De gran vull ser soldat" a l'Hospitalet i hem aprofitat per fer-li una visita. No abandonem al temàtica sobre cinema i conversarem amb en Jordi Roigé, editor de "De cine" la primera revista de cinema en català. Ell ens parlarà del que significa tenir una Acadèmia de Cinema pròpia i de la repercussió que tenen els Premis Gaudí entre els espectadors. El Facebook serà protagonista del programa de la mà de Juan Faerman, escriptor del llibre "Faceboom", que analitza aquest fenomen i les xarxes socials. I Joan Vizcarra serà a Montblanc per ensenyar-nos el més emblemàtic de la seva població.

18:26 Les germanes McLeod - Cap. 120 Amor i obsessió
tancar

Cap. 120 Amor i obsessió

Dave i Regan s'enamoren bojament l'un de l'altre i Kate s'adona que Regan té un secret que vol protegir costi el que costi. Stevie mira d'impressionar Tess tornant a capturar el seu cavall Phoenix, però se sent decebuda quan Tess dóna el cavall a Regan. Tess pateix per Nick, perquè l'ha trobat caminant sonàmbul.

19:17 Rex - Cap. 67 El testament
20:16 Esport Club - Cap. 90
20:37 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:53 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'avui mostrarà l'Homo APM? fent l'animal envoltat de bèsties en un conegut parc safari català. A més, Bibiana Ballbè s'enfrontarà amb les seves pròpies pífies en el "Pressng APM?" i descobrirà una faceta desconeguda de Jiménez Losantos. També celebrem la candidatura de Barcelona 2022, acompanyarem el capital del Reial Madrid, Raúl, a un supermercat, i presentarà un tràiler en què els periodistes passen molt fred.

22:25 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

Aquesta primera gala, que serà una mica diferent de les següents i servirà perquè els espectadors puguin conèixer a fons els candidats a través de vídeos de presentació i els professors que els faran classe: Muntsa Rius, professora de cant; Joan Carles Capdevila, professor de música; Òscar Molina, "coaching" i professor d'interpretació, i Coco Comín, coreògrafa. Els candidats actuaran de tres en tres, en "trinques", tot i que concursen individualment. La Nina serà la convidada d'aquesta setmana.

23:57 Entre línies - + info
tancar

+ info

Més de la meitat de la població treballadora té un sou inferior a mil euros. Molts solen ser joves que han trobat en el reciclatge, els mercats d'intercanvi, l'estalvi domèstic, o en la compra d'oportunitats, un sistema alternatiu per arribar a final de mes. Són coneguts com mileuristes. El segon reportatge, "Sopa d'estrelles", mostra els quatre restaurants que acaben de rebre la primera estrella Michelin. Han notat un cert increment de la clientela gràcies al ressò mediàtic, però ara treballen amb més pressió.

00:33 Vic Mackey - Caixa petita
01:16 Vic Mackey - Possible pantalla de la mort
02:01 Divendres - + info
tancar

+ info

Freddy Krueger ha passat per Catalunya i nosaltres ens hem atrevit a parlar-hi. L'actor Robert Englund està gravant la pel·lícula "De gran vull ser soldat" a l'Hospitalet i hem aprofitat per fer-li una visita. No abandonem al temàtica sobre cinema i conversarem amb en Jordi Roigé, editor de "De cine" la primera revista de cinema en català. Ell ens parlarà del que significa tenir una Acadèmia de Cinema pròpia i de la repercussió que tenen els Premis Gaudí entre els espectadors. El Facebook serà protagonista del programa de la mà de Juan Faerman, escriptor del llibre "Faceboom", que analitza aquest fenomen i les xarxes socials. I Joan Vizcarra serà a Montblanc per ensenyar-nos el més emblemàtic de la seva població.

03:39 Videoclips catalans - MENAIX A TRUÀ. Secrets
03:43 Videoclips catalans - NUA. Dillluns
03:46 Videoclips catalans - MANEL. Dona estrangera
03:51 Videoclips catalans - JAUMET. El consol està tot mort
03:55 Videoclips catalans - CASUAL Il·luminacions
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
08:01 Planeta Terra
08:01 National Geographic: Specials - El paradís espinós d'àfrica
tancar

El paradís espinós d'àfrica

A l'Àfrica hi ha una regió d'arbres espinosos que hostatja una gran quantitat de vida animal. Molts dels residents, lleopards o ocells, hi estan plenament adaptats a l'hora de trobar aliment i refugi. A d'altres animals, com els nyus o les gaseles, la regió els proporciona un refugi temporal durant l'estació seca i els protegeix del sol. Per lluitar contra l'enemic, els arbres han desenvolupat un sistema de defensa molt efectiu: les espines.

08:57 Camps de batalla animals - La claror i la foscor
09:22 Batecs de natura - La plana d'Ancosa
09:29 Horitzons
09:29 El Big Bang de Joao Magueijo - El Big Bang de Joao Magueijo
tancar

El Big Bang de Joao Magueijo

La física és l'intent de la humanitat d'explicar les lleis que governen la matèria, l'energia, l'espai i el temps. João Magueijo, cosmòleg i professor de física teòrica a l'Imperial College de Londres, ha dedicat els últims 20 anys a entendre l'univers. Arran de la seva obra cosmològica, Magueijo ha estat titllat d'anarquista, d'heretge, de radical i inclús de curt de gambals pels seus col·legues. En aquest programa especial, l'expert exposa públicament la seva controvertida teoria mitjançant analogies amb elements quotidians i material visual convincent que faciliten la comprensió de conceptes complexos.

10:13 Destins clàssics - Moscow: Dimitri Shostakovich & Sergei Prokofiev
tancar

Moscow: Dimitri Shostakovich & Sergei Prokofiev

No hi havia millor manera de concloure aquesta segona sèrie de visites que tornant a Moscou. Aquesta vegada, Simon ens presenta la música i les vides de Prokófiev i Xostakóvitx. Visitarem de nou l'interior del Kremlin per assistir a una representació coral dins la catedral històrica de l'Arcàngel. El director artístic Richard Tognetti i Satu Vänskä, segon violí de l'Orquestra de Cambra Australiana, ens delectaran amb una interpretació commovedora del primer i segon moviments de la sonata per a dos violins de Prokófiev.

10:39 Àsia festiva: la dansa de la lluna - Àsia festiva: la dansa de la lluna
tancar

Àsia festiva: la dansa de la lluna

Recorrent els indrets més recòndits del continent asiàtic, aquest bonic documental rodat en alta definició mostra les celebracions, úniques i virolades, en honor a la lluna. Amb exemples tan esplendorosos com la festivitat de Thaipusam a Malàisia, la dansa xinesa del lleó i la festa de la lluna plena de Corea, entre d'altres, aquest reportatge increïble investiga el significat modern de ritus antics que s'han anat transmetent de generació en generació.

11:30 Escapades saboroses - Al Senegal
11:57 RITMES
11:57 Ritmes Clàssica
13:00 Taller - La filla del circ
tancar

La filla del circ

La protagonista d'aquesta història és Kimberly Giribaldi Raluy, la component més jove del circ Raluy, una nòmada d'onze anys que creix envoltada de la màgia i el vertigen de la vida en un circ, i de la feina que van escollir els seus rebesavis. La seva vida, però, està lligada al nomadisme a què obliga aquesta feina. Kimberly canvia d'escola cada cop que el circ canvia de ciutat.

13:29 Ànima - ANIMA
tancar

ANIMA

En aquest primer programa de la nova temporada, Toni Puntí entrevistarà l'actor Josep Maria Flotats, que ha estrenat a Catalunya l'obra "El encuentro de Descartes con Pascal joven". També visitarà el plató el mag Juan Tamariz, que actua aquests dies al Teatre Poliorama de Barcelona. I el programa emetrà un reportatge sobre el món de la parella segons Ingmar Bergman, amb motiu de la pròxima estrena al TNC de l'espectacle "Escenes d'un matrimoni/Sarabande".

14:33 Planeta Terra
14:33 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 7 Resum de les millors imatges de la sèrie.
tancar

Cap. 7 Resum de les millors imatges de la sèrie.

Resum amb les millors imatges de la sèrie.

15:01 L'aventura de Jeff Corwin - Un home salvatge a Borneo
tancar

Un home salvatge a Borneo

L'illa de Borneo és, potser, un dels llocs més salvatges del planeta. A la profunditat de les seves selves, Jeff Corwin descobreix una manada d'elfants asiàtics salvattges, orangutans orfes, solitaris micos insectívors i sangoneres abans de capturar dues serps moribundes.

15:47 Jangal: un món en perill - La Reunió, les flors del mal
16:45 Camps de batalla animals - La tundra
17:09 Batecs de natura - Rescat d'anguiles
17:19 segle xx - Tancs a la ciutat daurada
tancar

Tancs a la ciutat daurada

La invasió de Txecoslovàquia per les tropes del Pacte de Varsòvia, el 21 d'agost del 1968, és el fet que reconstrueix aquest documental alemany del 2008. Ho fa a través de testimonis directes de persones implicades en la Primavera de Praga, i també d'altres homes i dones que van quedar atrapats pels esdeveniments.

18:12 L'Everest Horizontal - L'Everest Horizontal
tancar

L'Everest Horizontal

L'Everest Horitzontal, la joia muntanyosa del nord, es troba a 700 quilòmetres del pol nord. Els seus cims són els més alts de l'hemisferi occidental, a l'est de les Muntanyes Rocalloses. Mentre que molts han escalat l'Everest vertical, només l'explorador Jerry Kobalenko ha aconseguit pujar a l'Everest Horitzontal. Ell i la seva càmera ens mostren la bellesa d'aquest oceà gelat sota el Sol de Mitjanit.

19:00 Què em poso? - Vestuari d'escena
19:22 Cànon
19:22 Cànon Sons
19:49 Cànon Sons
20:14 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ CESK FREIXAS
20:19 Blog Europa
20:34 Àfrica race - Àfrica race
20:59 La Riera - Cap. 8 LA RIERA
tancar

Cap. 8 LA RIERA

La Mercè i l'Ignasi es reuneixen amb el gestor per repartir-se els béns. L'Ignasi demana implicació a en Claudi, cosa que disgusta l'Ernest. Problemes a la cuina per una avaria a la càmera, amb enfrontament Mauri-Sergi inclòs. En Joan dóna idees a en Lluís per aconseguir diners fàcils.

21:36 Karakia - La penya criolla
tancar

La penya criolla

Amb aquest programa, "Karakia" visita la comunitat peruana de Catalunya, la més nombrosa fins fa pocs anys de tot llatinoamèrica. La immigració cultural dels anys 60, de quan molts peruans venien a estudiar al nostre país, ha donat pas a una immigració econòmica que intenta contrarestar aquí les mancances d'un país que, en les últimes dècades, ha viscut sota una gran pressió política i social.

22:10 Karakia - Nòrdics del sud-1
tancar

Nòrdics del sud-1

Alguns dels nostres veïns nòrdics (noruecs, suecs, danesos, islandesos o finlandesos) fa molts anys que viuen entre nosaltres. N'hi ha que viuen aquí per raons de feina i d'altres perquè hi han trobat parella. És el cas de l'Anne-Lise o de la May, dues noruegues que ens van ensenyar a preparar plats com el lapskaus o el fårikål; i és el cas també de la família d'en Timo, un jove finlandès que ensenya als seus fills petits els plats que va aprendre de la seva mare.

22:45 60 minuts - Marbella
tancar

Marbella

Aviat es compliran quatre anys del començament d'una de les operacions més sonades en contra de la corrupció urbanística a Marbella, un operatiu que va posar fi a una de les trames polítiques estatals més complicades i que va tenir com a malaurats protagonistes diverses autoritats locals. En aquest context, "60 minuts" presenta un reportatge que fa memòria sobre aquells fets que van passar a Marbella durant les primeres fases de l' "Operació Malaia", al mateix temps que també ens mostra com es viu.

23:38 La gran cursa dels espermatozoides - La gran cursa dels espermatozoides
tancar

La gran cursa dels espermatozoides

Aquest capítol explica la història més important de les nostres vides: el miracle de la concepció humana. Per descriure aquest procés, el programa utilitza tres tècniques narratives diferents: un simulacre de l'esperma en el seu viatge dins l'úter, l'opinió de prestigiosos experts en reproducció i una història d'amor moderna representada a l'estil d'un "reality show". Un narrador amb molt bon sentit de l'humor anirà guiant els teleespectadors a través d'aquesta experiència fascinant.

00:31 Blog Europa
00:47 Cànon
00:47 Cànon Sons
01:14 Cànon Sons
01:39 Àfrica race - Àfrica race
02:04 Blog Europa
02:19 Viure Catalunya - La granja d¿escarp
02:28 Tresors del passat - Ecos d'un passat llunyà
02:54 Destins clàssics - Moscow: Dimitri Shostakovich & Sergei Prokofiev
tancar

Moscow: Dimitri Shostakovich & Sergei Prokofiev

No hi havia millor manera de concloure aquesta segona sèrie de visites que tornant a Moscou. Aquesta vegada, Simon ens presenta la música i les vides de Prokófiev i Xostakóvitx. Visitarem de nou l'interior del Kremlin per assistir a una representació coral dins la catedral històrica de l'Arcàngel. El director artístic Richard Tognetti i Satu Vänskä, segon violí de l'Orquestra de Cambra Australiana, ens delectaran amb una interpretació commovedora del primer i segon moviments de la sonata per a dos violins de Prokófiev.

03:19 Batecs de natura - Les mines d'aigua de Sant Jeroni de la Murtra
03:26 Àsia festiva: la dansa de la lluna - Àsia festiva: la dansa de la lluna
tancar

Àsia festiva: la dansa de la lluna

Recorrent els indrets més recòndits del continent asiàtic, aquest bonic documental rodat en alta definició mostra les celebracions, úniques i virolades, en honor a la lluna. Amb exemples tan esplendorosos com la festivitat de Thaipusam a Malàisia, la dansa xinesa del lleó i la festa de la lluna plena de Corea, entre d'altres, aquest reportatge increïble investiga el significat modern de ritus antics que s'han anat transmetent de generació en generació.

04:21 Pel·lícula - Un amor clarobscur
tancar

Un amor clarobscur

Un accident de cotxe va deixar cec en Sebastià quan tenia 10 anys. Ara és un jove independent que lluita contra la seva discapacitat. La família d'en Sebastià passa per un tràngol: el seu pare és alcohòlic i la seva mare malda per tirar endavant i ocupa-se del germà petit, Jordà. A l'escola, Sebastià destaca en el violí i el seu professor li proposa que es presenti a un concurs nacional. Per acabar-lo de convèncer, li suggereix que el seu millor amic, Fred, l'acompanyi al piano. Això coincideix amb l'arribada de Samanta a l'escola. Té problemes de visió i ha hagut de deixar l'institut perquè no podia seguir les classes normalment. En Sebastià se n'enamora, però la Samanta surt amb un altre.

05:52 RITMES
05:52 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ANÍMIC: 1, 2 i 3
06:04 Ritmes.clips - IX!: Ràdio
06:08 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MARIA DEL MAR BONET
06:13 Blogs Europa - Bèlgica Tòpics
06:16 RITMES
06:16 Ritmes concert - RITMES CONCERT "PINK MARTINI 1"
tancar

RITMES CONCERT "PINK MARTINI 1"

El combo nord-americà Pink Martini s'ha convertit en una de les propostes musicals mes personals i inclassificables de la música popular contemporània. El seu repertori està format per grans temes del cinema clàssic, de la música afrocubana, brasilera i europea, interpretats de manera elegant i amb un caràcter obertament viatger i cosmopolita. Avui us oferim la primera part del seu espectacle "Discover the World".

06:57 Identitats - JOAN PUJOL GARCIA (GARBO)
Progrmació BD ....
07:05 Animàlia - + info
tancar

+ info

En Tyrannicus ja té a punt un altre pla dels seus per fer-se l'amo d'Animàlia. Aquesta vegada oferirà 800 canals de televisió a tots els animalians, totalment de franc. El problema és que, amb l'Alavisió, les papallones d'Animàlia hauran de treballar les 24 hores del dia, i fins i tot podrien arribar a desaparèixer! Com l'aturaran aquest cop l'Alex i la Zoe?!

07:34 LMN'S
07:48 El xai Shaun - Romàntic i desesperat
07:56 En Leon - Cap. 34 Safari fotogràfic
08:02 Doraemon - El ventall del vent de la primavera/El supergegant
tancar

El ventall del vent de la primavera/El supergegant

El ventall del vent de la primavera - El supergegant

08:28 Doraemon - CAPÍTOL 383
tancar

CAPÍTOL 383

Els ninots de paper substituts - La màquina venedora d'allò que et cal

08:55 Mila - El Tupulupú
tancar

El Tupulupú

La història d'avui va passar fa molt i molt temps, quan tothom encara es vestia amb llençols i cortines. Resulta que l'horrible rei Minus tenia un monstre lleig i esgarrifós tancat dins d'un laberint que es menjava tota la gent. Tothom estava molt espantat i van anar a demanar ajut a en Ciprià, l'home més fort del món. Però, vols dir que era tan dolent, aquell monstre?!

09:07 mic 3
09:07 Carrer del zoo 64 - Cap. 54 La història de la Georgina, la reina de la moda
09:21 Megaminimals - Mirem les estrelles
09:30 Bumba
09:39 Bali - Cap. 6 Un esforç més!
tancar

Cap. 6 Un esforç més!

Avui en Bali i el pare han de repartir una pila d'invitacions a tots els veïns de l'edifici. Per fer-ho més divertit, s'han vestit d'escaladors i fan veure que les escales són una muntanya. Esgotat, en Bali apareixerà en un somni per trobar-se... amb el Ieti, l'Abominable Home de les Neus! I ell diu que cantant es pugen més bé les muntanyes!

09:51 Bali - Cap. 7 Amunt els blaus!
tancar

Cap. 7 Amunt els blaus!

Després de perdre una partida de futbolí amb en Tito, en Bali s'ha posat molt content de saber que el pare els portarà a veure un partit de futbol de veritat! L'estrella de l'equip, en somnis, explicarà a en Bali que per ser bo, el que s'ha de fer és entrenar-se molt cada dia. Potser així podrà guanyar a en Tito al futbolí! No t'ho perdis, que comença el partit!

10:04 Info k
10:19 Explica'm un conte - La bella roncaire
10:29 Espies de veritat - Extraterrestres
tancar

Extraterrestres

Les nostres heroïnes investiguen tot d'abduccions que semblen fetes per extraterrestres i acaben descobrint una organització secreta anomenada GOOPER.

10:50 Espies de veritat - Un toc salvatge
tancar

Un toc salvatge

Un malvat dissenyador de moda combina els gens dels humans amb els dels animals per crear el primer abric fet a mida i sense costures.

11:14 Inuyasha - Els objectius són en Sesshomaru i l'Inuyasha!
tancar

Els objectius són en Sesshomaru i l'Inuyasha!

Els gats es fan enrere en veure'l, i tot d'una surt en Miyoga i els explica què hi té a veure en Sesshomaru amb tot plegat. El pare de l'Inuyasha i en Sesshomaru s'havien enfrontat contra els gats dimoni cinquanta anys enrere. En Royakan també s'hi va veure implicat. Entre tots van aconseguir derrotar-los, i per això ara els dimonis gat miren de venjar-se'n. En Koga se'n va a buscar la Kagome, igual que l'Inuyasha, mentre la Sango i en Miroku la busquen per una altra banda.

11:36 Inuyasha - El clan dels lleopards i les dues espases d'ullal de ferro
tancar

El clan dels lleopards i les dues espases d'ullal de ferro

En Shippo i en Miyoga busquen els seus companys perduts, però no se'n surten. En Sesshomaru continua lluitant contra els gats, i encara n'arriben més per ajudar els seus germans. Els dimonis queden molt sorpresos de veure que, tot i haver perdut un braç des de la seva última batalla, en Sesshomaru continua en plena forma. Els altres dimonis fan servir unes il·lusions per enganyar en Jaken i l'Inuyasha, però en Jaken fa servir el Bastó dels Caps per dissipar les imatges.

12:01 El xou de la granota - Cap. 34 Com una granota a la corda fluixa
tancar

Cap. 34 Com una granota a la corda fluixa

En Louis ja ha provat totes les maneres possibles d'entrar al castell a robar les joies reials. No se n'ha sortit ni disfressat de viatjant, ni de llauner, ni d'artista... És clar! Ho podria provar fent-se passar per acròbata! A més, el número principal el poden fer la granota i la fura! El que no sap és que la fura només té una cosa al cap: cruspir-se la granota!

12:13 La recerca del foc - La lloba blanca
tancar

La lloba blanca

En Brunt, que és incapaç d'oblidar la Losi, ha decidit quedar-se al campament. Serà la primera vegada que els nostres amics sortiran d'aventura sense ell, que podria abandonar-los per sempre i seguir el seu propi camí. La tribu dels Caps Llisos capturaran tot de cadells de llop amb la intenció de domesticar-los. Els podran alliberar, els nostres herois?

12:39 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

L'Herptilius, una granota gegant que fa temps van abduir els alienígenes, ha tornat a la Terra a passar comptes. Quan era una granota normal li va anar d'un pèl de no acabar a la paella d'un restaurant francès. El seu primer objectiu: convertir en suflé la nova classe de cuina francesa de l'institut de Singletown. Ho tenen cru, avui, els del Club!

13:05 Espies de veritat - Extraterrestres
tancar

Extraterrestres

Les nostres heroïnes investiguen tot d'abduccions que semblen fetes per extraterrestres i acaben descobrint una organització secreta anomenada GOOPER.

13:26 Espies de veritat - Un toc salvatge
tancar

Un toc salvatge

Un malvat dissenyador de moda combina els gens dels humans amb els dels animals per crear el primer abric fet a mida i sense costures.

13:47 Tags
14:08 Inuyasha - Els objectius són en Sesshomaru i l'Inuyasha!
tancar

Els objectius són en Sesshomaru i l'Inuyasha!

Els gats es fan enrere en veure'l, i tot d'una surt en Miyoga i els explica què hi té a veure en Sesshomaru amb tot plegat. El pare de l'Inuyasha i en Sesshomaru s'havien enfrontat contra els gats dimoni cinquanta anys enrere. En Royakan també s'hi va veure implicat. Entre tots van aconseguir derrotar-los, i per això ara els dimonis gat miren de venjar-se'n. En Koga se'n va a buscar la Kagome, igual que l'Inuyasha, mentre la Sango i en Miroku la busquen per una altra banda.

14:31 Inuyasha - El clan dels lleopards i les dues espases d'ullal de ferro
tancar

El clan dels lleopards i les dues espases d'ullal de ferro

En Shippo i en Miyoga busquen els seus companys perduts, però no se'n surten. En Sesshomaru continua lluitant contra els gats, i encara n'arriben més per ajudar els seus germans. Els dimonis queden molt sorpresos de veure que, tot i haver perdut un braç des de la seva última batalla, en Sesshomaru continua en plena forma. Els altres dimonis fan servir unes il·lusions per enganyar en Jaken i l'Inuyasha, però en Jaken fa servir el Bastó dels Caps per dissipar les imatges.

14:54 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui la Lulú s'ha llevat amb un gra enorme al nas. Fa por de veure i ni pensaments d'anar a l'escola! La solució és evident: es pintarà tot de piquets de color vermell a la cara perquè sembli que té el xarampió. S'encomana molt, però a casa l'han passat tots... menys la vaca, que aviat sabrà que, per ella, és mortal! Què ha de fer, ara?! Canviar de família?!

15:05 Doraemon - El ventall del vent de la primavera/El supergegant
tancar

El ventall del vent de la primavera/El supergegant

El ventall del vent de la primavera - El supergegant

15:29 Doraemon - CAPÍTOL 383
tancar

CAPÍTOL 383

Els ninots de paper substituts - La màquina venedora d'allò que et cal

15:53 Blue dragon - Cap. 75 El retorn del fantasma
tancar

Cap. 75 El retorn del fantasma

Un missatger misteriós ha fet saber a en Shu i companyia que la Sui, la millor informadora del món, els ha de comunicar una notícia molt important. Ben aviat es reuniran amb ella i en Jiro perquè els expliquin el veritable objectiu de la Brigada Blanca.

16:15 Blue dragon - Cap. 76 Una veu que no arriba
tancar

Cap. 76 Una veu que no arriba

La Brigada Blanca, que actua segons les profecies de la petita Prímula, ja té gairebé a punt els preparatius de la nova arma anti-Ombres que li permetrà enfrontar-se a l'exèrcit del General Logi. En Shu, d'altra banda, ha decidit que el millor que pot fer és convèncer la Prímula que aturi la guerra.

16:41 Keroro - La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!
tancar

La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!

La Natsumi i en Keroro s'han discutit per una ximpleria i han decidit resoldre les seves diferències amb un joc de taula on els desitjos es fan realitat. D'altra banda, en Dororo, que de vegades sembla que no tingui sang a les venes, agafarà en Kogoro com a exemple de comportament... i acabarà encomanant-ho a tota la tropa! Que no els passi res!

17:05 Pau, la petita guineu roja - L'estel
tancar

L'estel

La Poppy, tot jugant pel jardí de casa, s'ha trobat un objecte ben estrany. Sembla un arc de Sant Martí de papallones! Però és un estel! I com es fa per fer volar un estel?! Sort en tenen que en Sebastià n'és tot un expert! Diu que poden volar molt enlaire i que, fins i tot poden fer giravolts! I tu, que també en vols aprendre? Doncs no t'ho perdis!

17:10 Pau, la petita guineu roja - L'abominable monstre de les clavagueres
tancar

L'abominable monstre de les clavagueres

En Pau, en Carbasseta i la Poppy s'han trobat un túnel immens i estan decidits a entrar-hi. És una mica fosc i la veritat és que fa una mica de por. L'Eixerit els hi acompanya. Diu que encara són una mica petits i que es podrien perdre. A més, també els pot aparèixer l'abominable monstre pudent de les clavegueres! T'hi apuntes?!

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - L'airós Raspallet
17:30 El carrer dels ocells - La increïble
tancar

La increïble

La Rudy, en Samuel i la Dolça s'ho han passat d'allò més bé veient l'espectacle de màgia de l'increïble Becdepam. De fet, la Dolça s'ha quedat tan impressionada que ara ella també vol fer màgia. La pega és que els trucs no li acaben de sortir gaire bé... I si n'hi ensenyés el senyor Becdepam?! Prepara't, que comença la funció!

17:41 Les endevinalles de la Rac-Rac - El conill
17:48 Una mà de contes - El sol i la lluna
tancar

El sol i la lluna

Segons els sioux, una tribu índia de l'Amèrica del Nord, antigament el Sol i la Lluna eren grans amics, fins que un bon dia es van adonar que eren tan diferents com la nit i el dia. Va ser aleshores quan van tenir una gran baralla que explica per què quan l'un se'n va a dormir, l'altra tot just es desperta...

17:59 Bali - Cap. 6 Un esforç més!
tancar

Cap. 6 Un esforç més!

Avui en Bali i el pare han de repartir una pila d'invitacions a tots els veïns de l'edifici. Per fer-ho més divertit, s'han vestit d'escaladors i fan veure que les escales són una muntanya. Esgotat, en Bali apareixerà en un somni per trobar-se... amb el Ieti, l'Abominable Home de les Neus! I ell diu que cantant es pugen més bé les muntanyes!

18:11 Bali - Cap. 7 Amunt els blaus!
tancar

Cap. 7 Amunt els blaus!

Després de perdre una partida de futbolí amb en Tito, en Bali s'ha posat molt content de saber que el pare els portarà a veure un partit de futbol de veritat! L'estrella de l'equip, en somnis, explicarà a en Bali que per ser bo, el que s'ha de fer és entrenar-se molt cada dia. Potser així podrà guanyar a en Tito al futbolí! No t'ho perdis, que comença el partit!

18:27 El xai Shaun - Romàntic i desesperat
18:35 En Leon - Cap. 34 Safari fotogràfic
18:43 El meu amic gegant - Cap. 37 MiniBoom
tancar

Cap. 37 MiniBoom

El Número 9 ha capturat la nau d'un Tarobran que transportava 23 espècies d'alienígenes protegides i miniaturitzades per qüestions de seguretat. Ara, en Linus i companyia també s'hauran de miniaturitzar per poder entrar a l'edifici de l'SDC, comandat ni més ni menys que pel cap dels Beebees! Avui pot passar de tot!

19:03 Gat i gos - Quina festa
19:30 Info k
19:44 Blue dragon - Cap. 75 El retorn del fantasma
tancar

Cap. 75 El retorn del fantasma

Un missatger misteriós ha fet saber a en Shu i companyia que la Sui, la millor informadora del món, els ha de comunicar una notícia molt important. Ben aviat es reuniran amb ella i en Jiro perquè els expliquin el veritable objectiu de la Brigada Blanca.

20:08 Blue dragon - Cap. 76 Una veu que no arriba
tancar

Cap. 76 Una veu que no arriba

La Brigada Blanca, que actua segons les profecies de la petita Prímula, ja té gairebé a punt els preparatius de la nova arma anti-Ombres que li permetrà enfrontar-se a l'exèrcit del General Logi. En Shu, d'altra banda, ha decidit que el millor que pot fer és convèncer la Prímula que aturi la guerra.

20:34 Els Podcats - Cap. 75 Mode amor
20:41 Tags
06:01 mic 3
06:01 Bumba
06:06 Tork - Música celestial
tancar

Música celestial

En Tork vol aprendre a fer musica com fan els ocells, però no se'n surt gens bé, i l'únic que aconsegueix és destorbar els habitants del bosc. Al final, un ocell serà qui li donarà la clau perquè la seva música soni bé.

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui en Carles i la Laia s'han d'anar a tallar els cabells. La Laia no ens vol explicar què li passa, però no ho acaba de veure gaire clar. Ella diu que es vol deixar els cabells llargs, perquè així sembla una princesa. En Carles, en canvi, està convençut que a la seva germana li fan por les tisores... Si vols saber la veritat, els hauràs d'acompanyar a la perruqueria.

06:25 Pau, la petita guineu roja - Somriu
tancar

Somriu

La Fromage i els nostres amiguets són a l'estany jugant a una cosa molt divertida. S'ho passen molt bé veient-se les cares reflectides a l'aigua. L'Eixerit els explicarà que hi ha una manera de fer que aquestes imatges durin per sempre i els portarà a un lloc per demostrar'ls-ho. És una cosa que fan els humans. T'imagines què pot ser?!

06:30 Explica'm un conte - El país dels mocs
06:37 La recerca del foc - La lloba blanca
tancar

La lloba blanca

En Brunt, que és incapaç d'oblidar la Losi, ha decidit quedar-se al campament. Serà la primera vegada que els nostres amics sortiran d'aventura sense ell, que podria abandonar-los per sempre i seguir el seu propi camí. La tribu dels Caps Llisos capturaran tot de cadells de llop amb la intenció de domesticar-los. Els podran alliberar, els nostres herois?

Progrmació BD ....
21:02 3xl.cat
21:02 Get Backers
21:26 La tata - + info
tancar

+ info

Fran descobreix amb gran alegria que Maxwell ha comprat en secret un anell de compromís i que aviat li proposarà el matrimoni. A més, sospita que se li proposarà durant un sopar amb convidats i tot.

21:49 Temps de silenci - Secrets
tancar

Secrets

En Ramon és viu. Però, com tots els derrotats, haurà de fer front a una nova realitat: la Isabel és una dona casada... En Llorenç, de nou al capdavant de la fàbrica, ha de suportar la desconfiança de tothom. I en Joaquim, el vencedor, assaboreix el triomf.

22:52 Temps de silenci - Fugitius
tancar

Fugitius

La tensió entre la Isabel i en Ramon i les repercussions en el matrimoni. Hi ha una nova parella a la plaça, però sorgida de l'engany. Són temps de guerra mundial. Una visita d'Alemanya farà descobrir moltes de les coses que estan passant al món.

23:55 Extres Coproduccions - Forasters
00:01 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

En ple atac de l'Esperança, arriba l'Agnès. La Marina ha trobat un gatet, però la Magnòlia no el vol... Postoperatori de la Marta.

00:29 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Marina s'ha quedat atrapada. La Mati s'ofereix a col·laborar. El Cesc pren la iniciativa. La Mireia segueix gelosa per les atencions del Quim a l'Alba...

00:58 Babylon 5 - Una cursa per llocs foscos
01:40 Babylon 5 - Ànimes bessones
02:22 Temps de silenci - Secrets
tancar

Secrets

En Ramon és viu. Però, com tots els derrotats, haurà de fer front a una nova realitat: la Isabel és una dona casada... En Llorenç, de nou al capdavant de la fàbrica, ha de suportar la desconfiança de tothom. I en Joaquim, el vencedor, assaboreix el triomf.

03:25 Temps de silenci - Fugitius
tancar

Fugitius

La tensió entre la Isabel i en Ramon i les repercussions en el matrimoni. Hi ha una nova parella a la plaça, però sorgida de l'engany. Són temps de guerra mundial. Una visita d'Alemanya farà descobrir moltes de les coses que estan passant al món.

04:28 Extres Coproduccions - Forasters
04:35 Babylon 5 - Una cursa per llocs foscos
05:16 Babylon 5 - Ànimes bessones