Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Travelogue of masterpieces
10:05 Planetari
10:05 Cultures vives - La "tumba francesa" de Santiago de Cuba
10:58 El planeta indòmit - Alaska
11:45 Exploradors d'avui - Els últims "Mokens"
12:11 Extraordinary dogs
12:37 Temps d'aventura
13:04 Rex - Cap. 76 Fratricidi
13:55 Zona zàping
14:17 Tot un món - Un dia a Mali - 1
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - Alguna cosa per recordar
tancar

Alguna cosa per recordar

Mentre Annie Reed va a casa dels seus pares per anunciar-los el seu prometatge, sent per la ràdio del cotxe com un nen explica el seu desig que el seu pare viudo pugui tornar a casar-se. L'anècdota la impressiona tant que comença a experimentar una cosa diferent, com si fos màgica. Sam Baldwin, el pare del nen, pensa que l'amor és massa màgic per poder-lo viure una segona vegada.

17:24 Pel·lícula - Tots els camins porten a casa
tancar

Tots els camins porten a casa

Belle és una noia de 12 anys que perd la mare a causa d'un accident de cotxe. El seu pare intenta superar la pèrdua de la seva dona mentre puja la filla tan bé com pot, però amb la nena mig en contra, ja que el considera responsable de la mort de la mare. L'avi de Belle ha canviat des de la mort de la seva filla i la relació amb la néta se'n ressent. Però la vida de tots canvia quan apareix un cadell de gos a la família.

19:14 Just for laughs
19:31 Rex - Cap. 77 A tot gas
20:22 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:56 Cinema d'acció - L'últim gran heroi
tancar

L'últim gran heroi

Jack Slater és l'heroi que lluita infatigablement i victoriosament contra el crim. És un personatge invencible que es mou còmodament perquè només existeix en les pel·lícules. És el personatge favorit de Danny, un nen d'onze anys que, gràcies a una entrada màgica, aconsegueix un dia saltar del seient del cine a l'interior de la pantalla, introduir-se en el món de Slater i donar via lliure a les seves fantasies.

00:11 Cinema d'acció - L'últim boy scout
tancar

L'últim boy scout

Joe s'ha vist obligat a guanyar-se la vida com a detectiu privat després d'una brillant carrera com a agent secret, truncada per una topada amb un polític corrupte. Ho ha perdut tot, fins i tot el respecte de la seva filla i la fidelitat de la seva dona. Jimmy havia estat un dels millors jugadors de beisbol, fins que una acusació per joc i consum de drogues va fer que l'expulsessin de l'equip. La mort de la seva dona i el seu fill l'han acabat d'enfonsar en l'autodestrucció.

01:59 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Essaouira. On s'ajunten la sorra i el mar. El Marroc
07:18 L'art salvatge: l'Olly i la Suzi - L'art salvatge: l'Olly i la Suzi
tancar

L'art salvatge: l'Olly i la Suzi

Olly i Suzi formen una parella d'artistes moderns amb un gran èxit internacional i una gran capacitat d'atreure el públic. La seva feina consisteix a viatjar als racons més remots del planeta per entrar en contacte amb els predadors salvatges. Sovint treballen en col·laboració amb experts en aquest terreny: científics, rastrejadors o càmeres. Treballen junts, alhora i sobre el mateix paper, i pinten els depredadors allà on els troben.

08:18 La cultura a Amèrica - La cultura a Amèrica
tancar

La cultura a Amèrica

Per aprendre més coses sobre la cultura americana, aquest documental ens ofereix l'oportunitat de conèixer figures emblemàtiques d'aquest món, persones que representen les diferents facetes, els diferents nivells i les diferents institucions que formen la cultura americana, i que seguirem en la seva vida diària.

10:02 La Voz: l'última icona de la salsa - La Voz: l'última icona de la salsa
10:54 Nydia - + info
tancar

+ info

L'Esbart Santa Tecla ens porta a la part alta de Tarragona i Jordi Paulí presenta nou repertori pedagògic de la tenora El primer reportatge de "NYDIA" ens proposa descobrir algunes de les places més recòndites de la part alta de Tarragona a través de la dansa de l'Esbart Santa Tecla, una proposta commemorativa dels 40 anys de l'esbart en el marc del festival Muda't de música i dansa. Jordi Paulí ha presentat un aplec de duets per a tenora. A més de pedagog de la tenora, Paulí ha explorat a fons les possibilitats d'aquest instrument.

11:20 Rodasons - + info
tancar

+ info

MILLADOIRO (1a part) Ja fa més de trenta anys que la formació gallega Milladoiro recorre els escenaris de tot el món. Els set components del grup comparteixen la passió per la música i pel seu entorn cultural i geogràfic. Però no intenten proclamar res, sinó que volen divertir i divertir-se amb les melodies que la terra els ha deixat, fruit de generacions de músics tradicionals anònims. El 17 de febrer passat, Milladoiro va presentar el seu últim disc, "A quinta das lágrimas", amb un concert que va tenir lloc a L'Auditori de Barcelona, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius. Avui, el "Rodasons" us ofereix la primera part de l'actuació. MILLADOIRO L'Auditori (Barcelona) 17 de febrer del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius Primera part 1.- Alalá das mariñas 2.- Alborada de Verín 3.- Vals de Libunca 4.- Carballesas 5.- Errurrú 6.- Alborada de Corcubión Formació: Pepe Ferreiros: instruments de vent, mandolina i pandereta Nando Casal: instruments de vent i pandereta Xosé A. F. Méndez: flautes Harry C.: violí Manú Conde: instruments de corda Manuel Riveiro: teclats i acordió

11:44 Tons
11:57 De prop - Maria Rodés
tancar

Maria Rodés

Es va donar a conèixer al costat d'Andy Poole en el duet Oníric. Ara ha decidit anar pel seu compte i, amb el seu nom, Maria Rodés, donar sortida a la seva musicalitat personal, crescuda a la seva habitació, envoltada d'una guitarra, l'ordinador, els discos i diversos objectes que serveixen per fer sons i ritmes, amb què construir un món propi ple de melodies d'aparença fràgil però de sòlida musicalitat.

12:41 Sputnik - "Qui és Harry Nilsson?" 2PART
tancar

"Qui és Harry Nilsson?" 2PART

A principis dels anys 70, Harry Nilsson és un dels grans del pop dels Estats Units. La cançó "Everybody's talking", el tema principal de la banda sonora de "Midnight Cowboy", el converteix en una estrella i els seus primers àlbums fan que els Beatles el considerin el seu músic nord-americà preferit.

12:43 Sputnik - + info
tancar

+ info

"Qui és Harry Nilsson?" (2a part) A principis dels anys 70, Harry Nilsson és un dels grans del pop dels Estats Units. La cançó "Everybody's talking", el tema principal de la banda sonora de "Midnight Cowboy", el converteix en una estrella i els seus primers àlbums fan que els Beatles el considerin el seu músic nord-americà preferit. Però quan el seu prestigi és a dalt de tot, la carrera Harry Nilsson fa un gir. La fi del seu matrimoni i la ruptura amb el productor dels seus millors èxits l'empenyen cap a un comportament autodestructiu, tant en la seva música com en la seva vida privada. La segona part del documental "Qui és Harry Nilsson?" arrenca l'any 1972. Nilsson ha de gravar la continuació del que ha estat el millor disc de la seva carrera, "Nilsson Schmilsson". "Qui és Harry Nilsson?" és el retrat d'un artista estranyament oblidat, però autor d'una obra descomunal i protagonista d'una vida de pel¿lícula.. Al programa hi apareixen admiradors de Nilsson com els músics Van Dyke Parks, Ringo Starr, Yoko Ono, Jimmy Webb, Randy Newman i Brian Wilson, el director Terry Gilliam o l'actor Robin Williams.

13:41 Sputnik - "Qui és Harry Nilsson?" 2PART
tancar

"Qui és Harry Nilsson?" 2PART

A principis dels anys 70, Harry Nilsson és un dels grans del pop dels Estats Units. La cançó "Everybody's talking", el tema principal de la banda sonora de "Midnight Cowboy", el converteix en una estrella i els seus primers àlbums fan que els Beatles el considerin el seu músic nord-americà preferit.

13:41 Festival de Màgia de Balaguer - Festival de Màgia de Balaguer 2011 ( 1a. part )
tancar

Festival de Màgia de Balaguer 2011 ( 1a. part )

La gala, celebrada al Teatre Municipal de Balaguer, dirigida pel Mag Selvin i presentada pel Mag Lari, tindrà les actuacions del mag veneçolà Adrian Soler, destacat en els mitjans de comunicació especialitzats per la seva espectacularitat; l'holandès Prince of illusions, un dels mags més reconeguts d'Europa en l'especialitat de grans il·lusions, i el belga Sebastien Bethise, l'únic mag internacional que combina la manipulació i l'aparició de boles amb jocs malabars.

14:30 TR3S C
14:41 Construint el futur - La recerca de l'aigua
15:30 Els animals més letals del món - Costa rica
16:26 Paranys de la natura - Verins singulars
16:48 Batecs de natura - Una visita al CRARC
17:04 segle xx - La batalla d'Alger
18:00 Dies de transició - El 23 - f
tancar

El 23 - f

23 de febrer de 1981. Aquella tarda, al Congrés dels Diputats, es votava la investidura de Calvo Sotelo com a nou president del govern espanyol. De sobte, a les 6 i 23 minuts de la tarda, 200 guàrdies civils -a les ordres del tinent coronel Tejero- van interrompre violentament la sessió parlamentària. Gràcies a la transmissió de la Cadena SER, els crits i els trets de l'interior de l'hemicicle es van poder sentir en directe.

18:37 Dies de transició - Resum transició
19:12 quèquicom - Menorca, mosaic de biodiversitat
tancar

Menorca, mosaic de biodiversitat

Fem un recorregut per l'illa de Menorca, un mosaic de la biodiersitat. Pere Renom i Cari Pardo ens mostren les imatges de la gran varietat de paisatges, entre els que destaquen els murs de pedra seca, d'espècies animals, i la resistència d'una economia tradicional que han fet que l'illa hagi estat declarada reserva de la biosfera per la UNESCO.

19:41 quèquicom - La tardor i la llum
tancar

La tardor i la llum

"Quèquicom" explicarà demà què és la luminoteràpia. El programa científic del 33 donarà detalls, a partir de les 22.00, amb el reportatge "La tardor i la llum", d'aquesta tècnica que ajuda a superar l'abatiment anímic causat per la reducció de les hores de llum pròpia de la tardor i l'hivern.

20:07 Generació Digital - + info
tancar

+ info

La recerca del realisme en l'animació i la desenvolupadora de videojocs, Cosmonaut Games, són els temes principals del "Generació digital" d'aquesta setmana.

20:31 Parlament - + info
tancar

+ info

Els incidents a les portes del Parc de la Ciutadella han marcat la setmana de ple al Parlament. El primer dia de ple, alguns dels diputats van ser coaccionats per manifestants que intentaven impedir que comencés l'activitat plenària, centrada en els pressupostos. Tot i això, es va procurar mantenir la normalitat en l'activitat parlamentària de la setmana. Dins del ple, Andreu Mas-Colell va presentar uns pressupostos que, segons va reconèixer, no són els ideals, però sí els necessaris per sortir de la crisi. Després de les votacions van quedar rebutjades totes les esmenes a la totalitat presentades pels grups de l'oposició. Tot i aquest intent de mantenir la normalitat, la Mesa del Parlament i tots els grups van fer un manifest conjunt en contra dels incidents i van voler mostrar el seu desacord amb els fets violents. També aquesta setmana, al ple, es va voler fer un homenatge a Jordi Solé Tura. D'altra banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, analitza diferents punts clau de la política interior que vol dur a terme el govern de la Generalitat. La pregunta de l'estudiant d'aquesta setmana va dirigida a Oriol Pujol. La regulació de la prostitució continua preocupant els ciutadans i també els grups polítics. En el reportatge de la setmana presentem l'opinió de diferents diputats sobre aquesta qüestió. Finalment, Núria Segú ens porta a Valls per conèixer les funcions socials que fa Càritas de l'Arxiprestat de l'Alt Camp.

20:58 Sense ficció - Jesús Mónzón, el líder oblidat per la història
tancar

Jesús Mónzón, el líder oblidat per la història

"Sense ficció" presenta un documental d'investigació sobre la peripècia vital del líder republicà Jesús Monzón, artífex, entre altres, de la invasió de la Vall d'Aran el 1944 per un contingent de prop de 4.000 guerrillers en el marc de l'"operació Reconquesta d'Espanya". Un documental que inclou el testimoni de Jorge Semprún en la que ha estat l'última entrevista concedida per l'escriptor abans de la seva mort el 7 de juny.

21:59 Loto 6/49
22:07 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Parlem de l'última estrena de Ricardo Darín, "Un cuento chino". Repassem la filmografia d'èxits de l'actor argentí i el sentim en diferents entrevistes fetes per "Cinema 3". Especial atenció a un músic dedicat a les bandes sonores del cinema: Bernard Herrmann. I finalment sortim al carrer per preguntar als fans del cinema asiàtic què en pensen sobre el Casa Àsia Film Week, que s'ha celebrat aquests dies als cinemes Girona de Barcelona.

22:38 Pel·lícula - Nedar
tancar

Nedar

Tres generacions de dones soles s'enfronten a un secret amagat durant anys. Un avi afusellat en 1940 serà el punt de sortida d'una investigació que explica un viatge personal i reflexiona sobre la pèrdua de la memòria familiar i col·lectiva. En definitiva, la recerca de la pròpia identitat.

00:10 Filmoteca 33 - A thousand years of good prayers (v.o.s.)
tancar

A thousand years of good prayers (v.o.s.)

El senyor Shi és un vidu jubilat de Pequín. Quan la seva filla Yilan, que viu als Estats Units, es divorcia, decideix anar a visitar-la per ajudar-la a passar el mal tràngol i mirar que refaci el seu matrimoni. Lluny d'això, Yilan se sent incompresa i se n'allunyarà.

01:30 Parlament - + info
tancar

+ info

Els incidents a les portes del Parc de la Ciutadella han marcat la setmana de ple al Parlament. El primer dia de ple, alguns dels diputats van ser coaccionats per manifestants que intentaven impedir que comencés l'activitat plenària, centrada en els pressupostos. Tot i això, es va procurar mantenir la normalitat en l'activitat parlamentària de la setmana. Dins del ple, Andreu Mas-Colell va presentar uns pressupostos que, segons va reconèixer, no són els ideals, però sí els necessaris per sortir de la crisi. Després de les votacions van quedar rebutjades totes les esmenes a la totalitat presentades pels grups de l'oposició. Tot i aquest intent de mantenir la normalitat, la Mesa del Parlament i tots els grups van fer un manifest conjunt en contra dels incidents i van voler mostrar el seu desacord amb els fets violents. També aquesta setmana, al ple, es va voler fer un homenatge a Jordi Solé Tura. D'altra banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, analitza diferents punts clau de la política interior que vol dur a terme el govern de la Generalitat. La pregunta de l'estudiant d'aquesta setmana va dirigida a Oriol Pujol. La regulació de la prostitució continua preocupant els ciutadans i també els grups polítics. En el reportatge de la setmana presentem l'opinió de diferents diputats sobre aquesta qüestió. Finalment, Núria Segú ens porta a Valls per conèixer les funcions socials que fa Càritas de l'Arxiprestat de l'Alt Camp.

01:56 Nydia - + info
tancar

+ info

L'Esbart Santa Tecla ens porta a la part alta de Tarragona i Jordi Paulí presenta nou repertori pedagògic de la tenora El primer reportatge de "NYDIA" ens proposa descobrir algunes de les places més recòndites de la part alta de Tarragona a través de la dansa de l'Esbart Santa Tecla, una proposta commemorativa dels 40 anys de l'esbart en el marc del festival Muda't de música i dansa. Jordi Paulí ha presentat un aplec de duets per a tenora. A més de pedagog de la tenora, Paulí ha explorat a fons les possibilitats d'aquest instrument.

02:22 Rodasons - + info
tancar

+ info

MILLADOIRO (1a part) Ja fa més de trenta anys que la formació gallega Milladoiro recorre els escenaris de tot el món. Els set components del grup comparteixen la passió per la música i pel seu entorn cultural i geogràfic. Però no intenten proclamar res, sinó que volen divertir i divertir-se amb les melodies que la terra els ha deixat, fruit de generacions de músics tradicionals anònims. El 17 de febrer passat, Milladoiro va presentar el seu últim disc, "A quinta das lágrimas", amb un concert que va tenir lloc a L'Auditori de Barcelona, en el marc del XXIV Festival Tradicionàrius. Avui, el "Rodasons" us ofereix la primera part de l'actuació. MILLADOIRO L'Auditori (Barcelona) 17 de febrer del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius Primera part 1.- Alalá das mariñas 2.- Alborada de Verín 3.- Vals de Libunca 4.- Carballesas 5.- Errurrú 6.- Alborada de Corcubión Formació: Pepe Ferreiros: instruments de vent, mandolina i pandereta Nando Casal: instruments de vent i pandereta Xosé A. F. Méndez: flautes Harry C.: violí Manú Conde: instruments de corda Manuel Riveiro: teclats i acordió

02:46 L'art salvatge: l'Olly i la Suzi - L'art salvatge: l'Olly i la Suzi
tancar

L'art salvatge: l'Olly i la Suzi

Olly i Suzi formen una parella d'artistes moderns amb un gran èxit internacional i una gran capacitat d'atreure el públic. La seva feina consisteix a viatjar als racons més remots del planeta per entrar en contacte amb els predadors salvatges. Sovint treballen en col·laboració amb experts en aquest terreny: científics, rastrejadors o càmeres. Treballen junts, alhora i sobre el mateix paper, i pinten els depredadors allà on els troben.

03:45 La cultura a Amèrica - La cultura a Amèrica
tancar

La cultura a Amèrica

Per aprendre més coses sobre la cultura americana, aquest documental ens ofereix l'oportunitat de conèixer figures emblemàtiques d'aquest món, persones que representen les diferents facetes, els diferents nivells i les diferents institucions que formen la cultura americana, i que seguirem en la seva vida diària.

04:36 La Voz: l'última icona de la salsa - La Voz: l'última icona de la salsa
05:28 RITMES
05:28 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - LES TRÈS BIEN ENSEMBLE: Sahara
06:02 Ritmes.clips - GOSSOS: Condemnats
06:05 Ritmes.clips - ESTANISLAU VERDET: Som tots uns desgraciats
06:09 Viatges per la natura - Wendland, l'est salvatge de la Baixa Saxònia
06:53 Enciclopèdia breu - Francis Drake
Progrmació BD ....
07:07 Rovelló - Autopista a Navell
tancar

Autopista a Navell

A prop de Navell hi estan fent una autopista que posarà en perill tot el bosc que hi ha als voltants. L'única manera d'aturar les màquines seria que hi hagués alguna espècie en vies d'extinció. En Rovelló mourà cel i terra per trobar algun animal que s'hagi de protegir.

07:31 Rovelló - Intimitat
tancar

Intimitat

El Rovelló s'afarta de ser sempre davant de les càmeres i decideix fugir a la recerca d'intimitat. En vista que no hi ha gos protagonista, les càmeres decideixen centrar-se en el Llisot i l'Oriana. Però, tenir l'audiència massa pendent de les seves vides, portarà la parella més guapa de Navell a la crisi.

07:56 De què va? - Jack Peusalats
tancar

Jack Peusalats

La Rose, la Lily i en Ned s'escapen de l'orfenat, però, tan bon punt arriben al carrer, el malvat Mack Navalla segresta el Ned. Podrà ajudar-los en Jack Peusalats? I qui és aquest heroi tan particular?

08:07 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els capitans intrèpids
tancar

Les tres bessones i els capitans intrèpids

La Bruixa Avorrida ha enviat les Bessones a una goleta pesquera, on en Manuel, un pescador, salva en Harvey, un noi que ha caigut al mar des d'un vapor. Ell exigeix que el portin a terra, però això és impossible; encara els queden tres mesos de pesca. En Harvey s'enfada, però les nenes i en Manuel, aconseguiran que aquella vida li acabi agradant i, sobretot, que aprengui el valor de l'amistat.

08:31 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la Sireneta
tancar

Les Tres Bessones i la Sireneta

Les Bessones coneixen un príncep a qui el seu pare obliga a casar-se amb una princesa que no estima. Les nenes l'ajudaran mirant que s'enamori de la Sireneta. La Bruixa del Mar els dóna una poció màgica: amb ella la Sireneta perd la cua de peix i es converteix en una noia. A canvi, però, també perd la veu. Per això quan el príncep s'enamora d'una altra noia pensant-se que és ella, la Sireneta no l'hi pot aclarir.

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - On és le Bolquet?
09:12 Els cap de drap - El naixement de l'elefantet
09:21 L'hora del Timmy - La sorpresa primaveral del Timmy
09:38 Doraemon - La màquina que canvia el sentit de la gravetat / El virus productor de moda / Les rodes màgiques
10:02 Doraemon - Els caramels de la duresa / L'iman de les coses rodones / El mirall que fa rebotar el dolor
10:23 Doraemon - La revista d'en Nobita / Els confits d'ensinistrament / Els ninots de la bona i la mala sort
10:47 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

11:15 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

11:36 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

12:03 Fanboy i Chum Chum - El cim del món / L'increïble Fanboy minvant
tancar

El cim del món / L'increïble Fanboy minvant

En Fanboy, en Chum Chum i en Kyle se'n van d'acampada a la gran Fresquimuntanya. Però aviat s'adonaran que l'aventura en plena natura pot convertir-se en un malson... En Fanboy creu que s'està encongint i que aviat serà tan petit com un didal. La Yo li ofereix la seva casa de nines per viure-hi. Així ella podrà tenir en Chum Chum en exclusiva!

12:25 Fanboy i Chum Chum - Una separació angoixant / Mou els fils
tancar

Una separació angoixant / Mou els fils

Les constants interrupcions d'en Fanboy i en Chum Chum han fet enfadar el seu professor, el senyor Mufflin, que ha decidit separar-los els pupitres. Els dos amics estan desesperats i faran qualsevol cosa per tornar a unir-se. Després d'una altra malifeta de les seves, una fada converteix en Fanboy en un ninot de fusta, com a càstig. Però en Fanboy estarà encantat amb la seva nova vida...

12:47 Fish & chips
13:19 Jo sóc així - L'amic invisible
tancar

L'amic invisible

En Liam ha tingut la gran idea d'intercanviar-se regals per les vacances. Si més no, és una manera divertida d'acabar el curs! Cadascú farà un regal al company que li toqui. El regal hauria de ser secret, de no més de 10 dòlars, original i... perfecte! Això es pot acabar convertint en una cursa de bojos! Per cert, què li regalaries, tu, a la Birch?! I a la Sandra?!

13:30 Jo sóc així - L'esquinç
tancar

L'esquinç

La Sandra s'ha fet un esquinç al turmell per culpa de la Birch. El monitor ha proposat que alguna amiga l'ajudi uns quants dies. Li haurà de portar els llibres, el dinar, l'haurà d'ajudar a classe, a seure al vàter... La Birch, que se sent molt culpable, no ha pogut dir que no. Aviat la Sandra se'n començarà a aprofitar, però la Birch ja té clar com s'hi tornarà. No t'ho perdis!

13:41 Jo sóc així - El món de l'espectacle
tancar

El món de l'espectacle

La Birch ha escrit el guió de la pel·lícula, en Liam la dirigirà, la presentaran al concurs del cinema Palace i guanyaran el primer premi de 2.000 dòlars! La Sandra serà la protagonista, substituint la Birch, perquè el seu oncle és el jutge del concurs. Les coses no comencen amb gaire bon peu... I en Raffi encara no hi ha dit la seva! Càmera! Acció! I que guanyi el millor!

13:52 Jo sóc així - Donant la talla
tancar

Donant la talla

La Birch en comença a estar una mica tipa, que tots els seus companys la tractin diferent només perquè té un any menys que ells. A més, no pot pujar a l'Adrenalina Exprés perquè és massa baixeta, i es queda sense veure els vídeos angoixants del museu perquè no té 14 anys! Com s'ho pot fer per demostrar que és més madura que tots plegats?!

14:07 Espies de veritat - Dits de seda
tancar

Dits de seda

L'Alex i la Clover comencen a sospitar de les activitats secretes de la Sam, que està seguint la pista d'en Jazz Handz. Desobeint les ordres d'en Jerry, seran testimonis de la trobada de la seva amiga amb el mim més malvat de la història i engegaran a rodar una missió altament confidencial. Per aturar en Jazz les Espies han d'estar més unides que mai...

14:34 Espies de veritat - Un món de mims
tancar

Un món de mims

En Jazz Handz acaba d'inaugurar el Món del Mim, un parc temàtic dedicat exclusivament al mim. Ben mirat, no és cap delicte. Però les nostres heroïnes estan convençudes que, tot plegat, forma part d'un altre dels plans malèfic d'en Jazz. Aviat descobriran que la seva intenció és crear un exèrcit de mims invencible... reclutant el públic del parc!

14:54 Espies de veritat - La mascota maligna
tancar

La mascota maligna

Una sèrie d'atacs a estudiants de la Universitat de Malibú han fet saltar l'alarma a la WOOHP. En Jerry de seguida ha donat la missió a l'Alex, la Clover i la Sam, que aviat descobriran que totes les víctimes són atletes. L'agressor és una criatura amb urpes a les potes, bec punxegut i plomes blanques. Pot ser que es tracti de la mascota de la universitat de Riptide State?!

15:18 Els Dalton - Els Dalton ensopeguen amb un os
15:25 Els Dalton - Els Dalton viatgen en el temps
15:32 Els Dalton - El director nou
15:39 Els Dalton - La ratxa de mala sort
15:48 Bugs Bunny - Motí a la Bunny
15:56 Bugs Bunny - Problemes amb el conill
16:03 Bugs Bunny - El Piuet a " passatgers al tren "
16:10 Bugs Bunny - De ratolí en ratolí
16:18 Bugs Bunny - Baralla a la llauna
16:26 El xou del Correcamins - Tocat i esclafat/Del morrió fort/ "Touché i enamoré"
16:51 Els Tom i Jerry petits - Caçal's com puguis / El geni de la llàntia / El gat delicat
17:17 mic 3
17:17 Els cap de drap - La bona sort de la Mumu
17:24 Els cap de drap - La granota que no sabia nadar
17:35 La Franny i les sabates màgiques - iwi el kiwi
17:47 L'hora del Timmy - El Timmy vol el barret
18:02 Glumpers - El mètode definitiu
18:05 Suckers - Bojos pel Panda
tancar

Bojos pel Panda

El Travis allibera al Panda-8 d'una espina de peix que l'ennuega i, des d'aquest moment, el panda no se'n separa ni un segon.

18:10 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

18:32 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

18:57 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El Club dels Caçamonstres estan investigant un cas ben estrany: un cavernícola alienígena ha entrat a l'institut amb la intenció de fer de la directora Rollins la reina de Guznar, el seu planeta. El pitjor de tot, però, és que primer s'hi vol casar! La farà passar pel trànsit nupcial guznarià, i l'anell de casament té el doble de la superfície de Singletown!

19:18 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Una onada de calor ha portat els nostres herois a descobrir que Singletown està recobert d'una gelidusa enorme, un organisme que prové del planeta Icsfula 27. Però, com hi ha arribat fins a la Terra? Pot ser que sigui cosa d'en Fred Intens, el famós meteoròleg? Pot ser que en Fred sigui un alienígena?! I per què la vol, una gelidusa? Aviat en tindrem les respostes...

19:43 Marsupilami - Hubacadabra!
20:07 Marsupilami - Salvem la Felicia!
20:33 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
20:39 Tom i Jerry - Aquest ratolí és meu
20:46 Tom i Jerry - El cosí poruc
20:53 Tom i Jerry - Touche petit gat
21:00 Tom i Jerry - El gatet
21:07 Tom i Jerry - L'amor és perillós
21:14 Tom i Jerry - Experiments amb gats
21:23 Tom i Jerry - Munti-s'ho vostè mateix
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El regal de Sant Valentí d'en Bobi
06:13 Megaminimals - Un tresor a l'hort
06:19 Keroro - La Koyuji s'ha cansat de ser ninja! A formar!
tancar

La Koyuji s'ha cansat de ser ninja! A formar!

La Koyuki està una mica cansada d'haver d'amagar sempre que és una ninja. Avui es trobarà amb un antic company, en Shigure, que li explicarà que han creat un nou grup ninja, un grup d'intervenció secret per evitar l'extinció dels ninges, que ja no en queden gaires. Si s'hi uneix, podrà fer servir les seves habilitats sense limitacions! Què creus que farà?!

06:41 Keroro - La Natsumi, de pasta de moniato! A formar! / El retorn a la infància de l'Aki Hi
tancar

La Natsumi, de pasta de moniato! A formar! / El retorn a la infància de l'Aki Hi

Avui la Natsumi, sortint de classe, ha començat a notar fenòmens cada vegada més estranys. I per estrany que sembli no és obra d'en Keroro! Els responsables en són uns misteriosos alienígenes que no paren de confondre-la. Qui deuen ser?! I no t'ho perdis, que després aniran tots a casa de l'àvia Hinata! Avui la mare veurà complert el seu desig de tornar a la infància!

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 100 Crackòvia
tancar

Cap. 100 Crackòvia

En aquesta edició se celebren els 100 programes amb un especial Madrid-Barça. En un futur llunyà, Mourinho recorda com els quatre enfrontaments contra el Barça li van marcar la vida. A la llotja del Bernabéu, Florentino Pérez i Sandro Rosell segueixen sense tenir bona relació, i, a més, reben una visita del tot inesperada: el rei Joan Carles, que no té molt clar quin partit es juga.

22:09 Comedy Inc.
22:39 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? es fa passar per un turista a la Sagrada Família, Dani Mateo, del desaparegut "Sé lo que hicisteis", de la Sexta, explica com veu la tele a "La televisió és cultura", José María Aznar passa pel Diario, abordem la crisi del cogombre amb el tràiler "Pepino final", presentem una nova edició d'"El mentalista" i ballem la "Sexyfonia".

23:11 Little Britain
23:43 El nan roig - Cap. 39 Ouroboros
00:14 Els informàtics - El Friendface
00:38 Crackòvia - Cap. 100 Crackòvia
tancar

Cap. 100 Crackòvia

En aquesta edició se celebren els 100 programes amb un especial Madrid-Barça. En un futur llunyà, Mourinho recorda com els quatre enfrontaments contra el Barça li van marcar la vida. A la llotja del Bernabéu, Florentino Pérez i Sandro Rosell segueixen sense tenir bona relació, i, a més, reben una visita del tot inesperada: el rei Joan Carles, que no té molt clar quin partit es juga.

01:17 Comedy Inc.
01:46 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? es fa passar per un turista a la Sagrada Família, Dani Mateo, del desaparegut "Sé lo que hicisteis", de la Sexta, explica com veu la tele a "La televisió és cultura", José María Aznar passa pel Diario, abordem la crisi del cogombre amb el tràiler "Pepino final", presentem una nova edició d'"El mentalista" i ballem la "Sexyfonia".

02:18 Little Britain
02:50 El nan roig - Cap. 39 Ouroboros
03:21 Més Dinamita - Cap. 4 Teleaddictes
tancar

Cap. 4 Teleaddictes

Una mena de metacapítol on els personatges de l'episodi, gràcies a les noves tecnologies, segueixen els esquetxos que ells mateixos estan protagonitzant.

03:46 Crackòvia - Cap. 100 Crackòvia
tancar

Cap. 100 Crackòvia

En aquesta edició se celebren els 100 programes amb un especial Madrid-Barça. En un futur llunyà, Mourinho recorda com els quatre enfrontaments contra el Barça li van marcar la vida. A la llotja del Bernabéu, Florentino Pérez i Sandro Rosell segueixen sense tenir bona relació, i, a més, reben una visita del tot inesperada: el rei Joan Carles, que no té molt clar quin partit es juga.

04:21 Imp - La varicel·la
04:22 Imp - Els gripaus de la guerra
04:24 Imp - Qui es qui
04:25 Imp - Retallades
04:26 Little Britain
04:55 Comedy Inc.
05:17 Imp - L'ós de peluix
05:18 Imp - De nenes
05:20 Imp - Telèfon
05:21 Imp - Dia de pluja
05:23 Imp - Classificats
05:24 Imp - Animals de Companyia
05:25 Imp - Míssils
05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? es fa passar per un turista a la Sagrada Família, Dani Mateo, del desaparegut "Sé lo que hicisteis", de la Sexta, explica com veu la tele a "La televisió és cultura", José María Aznar passa pel Diario, abordem la crisi del cogombre amb el tràiler "Pepino final", presentem una nova edició d'"El mentalista" i ballem la "Sexyfonia".