Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:27 Planetari
10:27 Els trens de Bombai - Pressió
11:30 Globeriders
12:23 Sàhara
13:13 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 4 Metall pesant
tancar

Cap. 4 Metall pesant

Sarah, Cameron i John segueixen la pista d'un carregament robat. John es separa del grup i descobreix que el futur no està tan fora de perill com esperava. La investigació d'un assassinat condueix l'agent Ellison fins a un sospitós molt interessant. L'actor convidat Garret Dillahunt, representa el paper de George Laszlo.

13:59 Zona zàping
14:19 Tot un món - Viatge arriscat
tancar

Viatge arriscat

Des que és a Barcelona, en Soly, un jove senegalès, ha complert dos dels seus somnis. Tenir una professió, en el seu cas, en el sector de l'hostaleria, i a més poder compartir el que ha après amb altres persones que, com ell, necessiten ajuda per aconseguir entrar al mercat laboral. Per aconseguir-ho ha estat clau Mescladís, una associació on ell es va formar i on ara treballa. El viatge, doncs, ha estat positiu, però tal com ens explica en Soly, jugar-se la vida creuant l'oceà Atlàntic en una patera és un preu massa alt. El sentirem parlar en mandinga, la seva llengua materna, parlada per tot l'Àfrica Occidental per uns 15 milions de persones.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Execució imminent
tancar

Execució imminent

Steve Everett és un periodista ja gran que té fama de faldiller i alcohòlic. El diari li assigna el seguiment de l'execució de Frank Beachum, un assassí que està al corredor de la mort. Steve comença a investigar i troba indicis que potser Frank és innocent, però només té unes hores per demostrar-ho abans que la sentència de mort es faci efectiva.

17:51 Pel·lícula - El tresor perdut dels cavallers templers 2. El Sant Grial
tancar

El tresor perdut dels cavallers templers 2. El Sant Grial

L'any 1361 les tropes del rei danès Valdemar estan a punt d'envair la ciutat de Visby, on una jove anomenada Sigrid va deixant pistes que porten a localitzar un tresor. Sigrid és capaç d'acomplir la seva missió abans que la capturin i l'assassinin com a càstig pel fet de no voler revelar on és el tresor. En l'actualitat, Kathrine és una adolescent de 14 anys que, juntament amb tres amics, seguirà les pistes deixades per Sigrid, amb motiu de la Setmana Medieval de Visby.

19:06 Just for laughs
19:25 Just for laughs
19:42 Erica - Tot el que puja, baixa
tancar

Tot el que puja, baixa

Després d'un gir dramàtic dels esdeveniments a River Rock Publishing, l'Erica descobreix el valor de les bufetades quan el doctor Tom l'envia a una altra realitat, on suposadament les bufetades no existeixen.

20:28 Boscos - + info
tancar

+ info

Els boscos d'alzina són uns dels més representatius de la Mediterrània. En Martí Boada ensenyarà quins efectes tenen els incendis, les sequeres, les tales o el canvi climàtic sobre els alzinars. Joan Vilamú el portarà de visita a un autèntic laboratori enmig del bosc. Descobrirem la geneta, una animal salvatge que els romans tenien com a mascota domèstica. I en Sergi Garcia, un dels màxims experts de Catalunya en eriçons, explicarà les diferències entre l'eriçó clar i l'eriçó fosc. El divulgador científic Marc Boada mostrarà com construir una pila carbonera, la manera tradicional d'obtenir carbó vegetal.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 El partit - Sevilla .- Osasuna
00:01 Pel·lícula - Aràcnid
tancar

Aràcnid

Una avioneta fa un aterratge forçós en una illa del sud del Pacífic. Hi viatja una expedició científica formada pel professor Samuel León, la seva ajudant, Susana, l'aventurer Valentine i la pilot Loren. La seva missió és investigar un suposat virus mortal que està delmant la població indígena. L'expedició descobrirà horroritzada que aquesta part de l'illa està habitada per enormes aranyes mutants.

01:32 El partit - Sevilla .- Osasuna
03:11 Jazz a l'estudi - Tharrats-Coloma
04:11 Jazz a l'estudi - Gorka Benitez
tancar

Gorka Benitez

Ha estat premiat diverses vegades per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna com a millor saxofonista, millor disc i millor grup.

05:10 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
05:15 Videoclips catalans - NUA, Amb tu
05:19 Videoclips catalans - FAÈRICA, Crida
05:23 Videoclips catalans - LA GRAN AVENTURA, Una nova vida
05:27 Videoclips catalans - JOAN COLOMO, Pirotècnia barata
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:11 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia
08:06 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - + info
tancar

+ info

Retorn a Gorée (Capítol 2)

09:06 El Màster de TV3
09:33 El medi ambient - Vall de Jiuzhai: del turisme massiu a l'ecoturisme
tancar

Vall de Jiuzhai: del turisme massiu a l'ecoturisme

Jiuzhaigou, la vall dels Nou Pobles, en un dels extrems de l'altiplà tibetà, és el parc natural més visitat del territori xinès. Amb el turisme de massa consolidat, els seus responsables han iniciat un projecte d'ecoturisme a la veïna vall de Zharu.

09:42 De prop - MAIKA MAKOWSKI
tancar

MAIKA MAKOWSKI

Maika Makovski enlluerna a tothom que s'acosta a la seva música amb una qualitat interpretativa i compositiva absolutament única. Aquesta cantant cosmopolita, de pare macedoni i mare andalusa, nascuda a Palma de Mallorca el 1983,es va moure en l'underground barceloní durant la primera dècada del segle xxIfins que es va trobar amb John Parish (productor de P. J. Harvey, Giant Sand, Tracy Chapman, etc.) que li va produir el seu últim disc, el tercer, que ha posat tothom d'acord, públic i crítica, a l'hora de reconèixer Maika Makovski com una de les nostres artistes amb més projecció internacional.

10:27 La Sonora - + info
tancar

+ info

D'uns anys ençà ha revifat amb força el cant improvisat. Des de diversos gèneres: les glosses, el cant d'estil, els garrotins, però també el hip hop. Assistim a una trobada de cant improvisat al Centre Artesà Tradicionàrius i a la trobada de Transglossadors a la Farinera del Clot, a Barcelona, per descobrir qui són i com s'ho fan els glossadors del segle xxI. Què sent un director unes hores abans del concert? Fem ioga, dinem i esperem que arribi l'hora de sortir a dirigir al costat del director Marcel Sabaté, que diumenge va presentar una nova formació orquestral gironina, la Giorquestra.

10:55 Via llibre
11:23 Fotografies - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana "Fotografies" explorara exactament el territori on es troben l'art contemporani i la fotografia. Segueix la feina de l'artista contemporània Mayte Vieta, que utilitza fotografies immenses per a les seves instal·lacions. I visita l'estudi de Pere Formiguera, un fotògraf que a través de la fotografia ha arribat a l'art contemporani. I descobreix la feina d'un precursor: el pintor i fotògraf sabadellenc Joan Vilatobà, un dels primers artistes catalans que va descobrir que la fotografia també podia ser art.

11:48 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

L'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana us proposa visitar un centre de desballestament de vehicles de les Masies de Voltregà, a Osona. La reportera Cori Calero ensenya tot el procés de reciclatge de vehicles. A més, la reportera Mireia Segú mostra una iniciativa pionera: reciclar les veles d'un globus aerostàtic a Igualada i l'home del temps Toni Nadal sobrevola els refugis d'alta muntanya de la serra del Cadí, amb l'helicòpter del programa.

12:14 Els 60 animals més perillosos del món
12:41 Els 60 animals més perillosos del món
13:09 TR3S C
13:20 Itineraris
14:05 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Tornem a Londres i als camps anglesos per repassar les vides de dos grans compositors anglesos, Gustav Holst i Ralph Vaughan Williams. També ens acostarem al poblet encantador de Thaxted on Holst va passar molts anys de la seva vida. Aquest episodi és ben bé una postal de la vida tradicional de camp a Anglaterra.

14:30 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

En aquest episodi tornem a París, a contemplar-la en tota la seva bellesa i esplendor i a conèixer detalls de la vida de Bizet i Saint-Saëns. Simon comença per una visita exhaustiva al palau de Versalles, un dels monuments més magnífics i representatius als afores de París. Richard Tognetti i l'Orquestra de Cambra Australiana interpreten la introducció i el "Rondo Capriccioso en la menor" de Saint-Saëns amb perfecció sublim.

14:55 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics.

15:13 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Dalanda, del Senegal a Girona
tancar

Dalanda, del Senegal a Girona

La Dalanda té 19 anys. Va néixer a Senegal, però quan tenia 7 anys va anar a viure a Girona amb la seva família. Forma part d'una associació de joves que organitza festes per a immigrants d'origen africà. D'aquesta forma tenen espais on trobar-se i disfrutar, on poden superar en part els problemes de discriminació que sovint pateixen el nois negres a les discoteques. Per ser noia, no ha patit directament aquesta discriminació. A la segona part del programa, els protagonistes de Notòpic reflexionen sobre com se senten mirats pels autòctons.

15:29 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Sidy, del Senegal a Vic
tancar

Sidy, del Senegal a Vic

En Sidy té 20 anys. Va néixer a Dakar, al Senegal, però quan tenia 16 anys va anar a viure a Vic amb la seva família. Fa poc que s'ha independitzat i ara comparteix pis amb tres nois autòctons. En Sidy treballa com a ajudant de cuiner en un restaurat i es prepara per començar a estudiar hostaleria. En el temps lliure juga a futbol amb l'equip de l'Oar Vic, on fa de centrecampista. També dedica temps a fer classes de català a altres joves senegalesos.

15:52 Cronos - La grip espanyola. Les víctimes oblidades
tancar

La grip espanyola. Les víctimes oblidades

El desastre mèdic més gran de la Història. L'epidèmia de grip que va començar el 1918 és considerada la causant d'entre cinquanta i cent milions de morts en tot el món en menys de dos anys. Aquesta epidèmia, coneguda internacionalment com la grip espanyola, és anomenada així pel fet que la va patir el mateix rei Alfons XIII i més del 70% de la població de Madrid... En canvi a França i a Anglaterra era secret d'estat per no facilitar informació a l'enemic austríac i alemany.

16:54 segle xx - + info
tancar

+ info

La segona de les quatre etapes del viatge va finalitzar a Tòquio, on al llarg d'una escala de cinc dies les autoritats japoneses van exhibir la seva hospitalitat, i els expedicionaris van poder fer una mica de turisme abans d'emprendre la travessa del Pacífic fins a Los Angeles. Va ser aquí on l'aeronau -molt més fràgil que els avions actuals, i incapaç de volar a la mateixa altitud, per damunt de les tempestes- va patir greus dificultats meteorològiques i va estar incomunicada per ràdio durant un parell de dies.

17:38 Street food cultures: Soya story - Història de la soja
tancar

Història de la soja

La soja és un llegum que fa milers d'anys que existeix. Des de la Xina, on té els seus orígens, la soja s'ha obert camí cap a molts racons del planeta i actualment alimenta milions de persones. En aquest documental veurem com la soja ha adoptat formes diferents per adaptar-se als gustos dels consumidors i com s'ha convertit en una font d'aliment i de negoci. Què té la soja, que s'hagi convertit en un producte bàsic de la dieta de molts països asiàtics?

18:29 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

Una central elèctrica de Califòrnia reflecteix i concentra els rajos de sol per produir electricitat, i una pila de combustible d'hidrogen fa funcionar una motocicleta elèctrica. Veurem el mecanisme intern d'una escala mecànica normal i corrent, i coneixerem la màquina de tatuar: 6.000 puncions per minut. Oi que fa encongir?

18:53 Latituds - Dones emancipant-se a Senegal
tancar

Dones emancipant-se a Senegal

Que les dones treballin, guanyin un sou i defensin els seus interessos, és normal als països desenvolupats, però en moltes zones rurals de l'Africà subsahariana és excepcional. Al Senegal, a la regió de Kolda, associacions senegaleses impulsen un ampli programa de promoció de les dones.

19:19 Latituds - Adaptant-se al canvi climàtic, a Senegal
tancar

Adaptant-se al canvi climàtic, a Senegal

Al delta de Siné Saloum, al Senegal, a les darreres dècades el mar ha pujat de nivell i ha envaït terres i aqüífers. A més, la creixent sequera ha desforestat molts boscos. Per fer-hi front s'estan desenvolupant molts projectes d'adaptació al canvi climàtic.

19:43 Singulars - Jaume Llopis: Només les empreses ens trauran de la crisi.
tancar

Jaume Llopis: Només les empreses ens trauran de la crisi.

Entrevistem Jaume Llopis, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i professor de l'IESE. Amb àmplia experiència empresarial, durant 34 anys ha estat director d'empreses multinacionals com Nestlé o Carnation i de grans grups familiars com Borges o Sarrió. Ha estat membre de 39 consells d'administració. Aquest coneixement del món de l'empresa és el que aboca en les seves classes i els seus llibres, i és el que volem que ens expliqui.

20:25 Parlament - + info
tancar

+ info

L'aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2012 ha estat el tema clau de la setmana parlamentària. El programa "Parlament" oferirà un balanç del que ha estat el seu procés de tramitació i aprovació, que es pot resumir que el govern, al qual dóna suport el grup de CiU, ha aconseguit aprovar-los gràcies a l'abstenció del PP, feta després del pacte d'algunes condicions. El balanç que el programa farà demà del ple en què es van aprovar els pressupostos inclourà també les preguntes que diversos diputats de tots els grups van formular als consellers. En destaquen la intervenció del diputat del PP Santi Rodríguez, que va demanar explicacions al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, dels tres incidents que hi ha hagut als trens de Rodalies de Barcelona les últimes setmanes, i la demanda que la diputada socialista Catalina Mieras va fer al conseller de Benestar Social, Josep Lluís Cleries, per si el seu departament feia tot el que podia per evitar els crims de violència masclista, que han repuntat les últimes setmanes. Per la seva banda, la portaveu d'ERC, Anna Simó, va expressar el seu rebuig al pacte de CiU amb el PP per aprovar la llei de racionalització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). De fet, l'aprovació de la llei òmnibus de la CCMA va ser el segon plat fort de dimecres. Finalment, el PSC s'hi va oposar, tot i que en comissió parlamentària van donar-hi suport. El que sí que va pactar el govern de CiU amb el PSC és la llei òmnibus d'urbanisme. L'espai de l'entrevista l'ocuparà el diputat de CiU Jordi Turull, que aborda el pacte de CiU amb el PP pels pressupostos i la situació del PSC, que ha retirat la política de mà estesa al govern. I en el del reportatge social, la diputada socialista Laia Bonet explicarà el programa de Mobilitat per a estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, del qual la diputada va ser responsable durant deu anys.

20:58 Blog Europa
21:21 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

Manolo García acaba de presentar el seu sisè disc, en solitari, després d'anys d'haver estat un dels dos membres del grup El último de la fila. A "No t'ho perdis" explica les seves impressions, en companyia d'Ivette Nadal, en un tàndem que personifiquen el mestre i l'aprenent en l'ofici de la música. El programa també parla de l'obra "Sé de un lugar" a La Seca; "Ríos de Luna", un espectacle per als més petits, de 0 a 3 anys; i "Incendis", amb Clara Segura i Julio Manrique.

21:46 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Entrevistes a Steve McQueen i Michael Fassbender, director i actor de l'estrena de la setmana, "Shame", que parla de l'addicció al sexe del protagonista. Charlize Theron torna a la cartellera amb "Young Adult". Reportatge sobre "Lo mejor de Eva", dirigida per Mariano Barroso i protagonitzada per Leonor Watling i Miguel Ángel Silvestre. Repàs de les pel·lícules més destacades de la Berlinale. Opinió del públic sobre "Caballo de batalla", de Steven Spielberg. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de cavalls destacats en la història del cinema.

22:26 Sala 33 - Mònica del Raval
tancar

Mònica del Raval

"Mònica del Raval" entre el documental i la creació, presenta l'autoretrat lúcid i descarnat, no exempt d'ironia i sacasme d'una noia originària de la Mancha, que va arribar a Barcelona fa 20 anys i que, durant tot aquest temps ha estat exercint, en llibertat i plenament responsable, la prostitució de carrer en el barceloní barri del Raval.

00:43 Sala 33 - Gaudí ensayo
tancar

Gaudí ensayo

"Gaudí assaig", una altra mirada a un personatge imprescindible de la història catalana del segle passat: Antoni Gaudí. Codirigit el 1952 amb Joan Bosch i rescatat recentment després de passar dècades perdut, el curt ofereix una visió original i agosarada de les obres de l'arquitecte tarragoní, i les vincula, entre altres amb l'expressionisme cinematogràfic.

00:57 Filmoteca 33 - Kebab connection
tancar

Kebab connection

KEBAB CONNECTION (Kebab connection) Ibo és un jove turc d'Hamburg, gran admirador de Bruce Lee. El somni d'Ibo és dirigir una pel·lícula sobre Kung Fu, però de moment ha de conformar-se rodant un anunci per al restaurant de kebab del seu oncle. La seva vida farà un tomb radical quan la seva xicota Titzi li diu que està embarassada. Els seus pares el fan fora de casa perquè la mare del seu futur nét no és turca. Idioma versió original: alemany i turc Producció: WDR, 2005 (Alemanya) Direcció: Anno Saul i Durada: 90 minuts Guió: diversos autors Fotografia: Hannes Hubach Música: Marcel Barsotti Intèrprets: Acar Numan, Denis Moschitto, Nra Tschirner, Sibel Kikilli, Given Kirac, Hasan Ali Mete

02:26 Parlament - + info
tancar

+ info

L'aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2012 ha estat el tema clau de la setmana parlamentària. El programa "Parlament" oferirà un balanç del que ha estat el seu procés de tramitació i aprovació, que es pot resumir que el govern, al qual dóna suport el grup de CiU, ha aconseguit aprovar-los gràcies a l'abstenció del PP, feta després del pacte d'algunes condicions. El balanç que el programa farà demà del ple en què es van aprovar els pressupostos inclourà també les preguntes que diversos diputats de tots els grups van formular als consellers. En destaquen la intervenció del diputat del PP Santi Rodríguez, que va demanar explicacions al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, dels tres incidents que hi ha hagut als trens de Rodalies de Barcelona les últimes setmanes, i la demanda que la diputada socialista Catalina Mieras va fer al conseller de Benestar Social, Josep Lluís Cleries, per si el seu departament feia tot el que podia per evitar els crims de violència masclista, que han repuntat les últimes setmanes. Per la seva banda, la portaveu d'ERC, Anna Simó, va expressar el seu rebuig al pacte de CiU amb el PP per aprovar la llei de racionalització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). De fet, l'aprovació de la llei òmnibus de la CCMA va ser el segon plat fort de dimecres. Finalment, el PSC s'hi va oposar, tot i que en comissió parlamentària van donar-hi suport. El que sí que va pactar el govern de CiU amb el PSC és la llei òmnibus d'urbanisme. L'espai de l'entrevista l'ocuparà el diputat de CiU Jordi Turull, que aborda el pacte de CiU amb el PP pels pressupostos i la situació del PSC, que ha retirat la política de mà estesa al govern. I en el del reportatge social, la diputada socialista Laia Bonet explicarà el programa de Mobilitat per a estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, del qual la diputada va ser responsable durant deu anys.

02:55 Blog Europa
03:16 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

Manolo García acaba de presentar el seu sisè disc, en solitari, després d'anys d'haver estat un dels dos membres del grup El último de la fila. A "No t'ho perdis" explica les seves impressions, en companyia d'Ivette Nadal, en un tàndem que personifiquen el mestre i l'aprenent en l'ofici de la música. El programa també parla de l'obra "Sé de un lugar" a La Seca; "Ríos de Luna", un espectacle per als més petits, de 0 a 3 anys; i "Incendis", amb Clara Segura i Julio Manrique.

03:41 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
03:54 Jazz a l'estudi - Benavent/Bonell
04:53 Jazz a l'estudi - Diego Amador
05:53 Videoclips catalans - MAZONI, La galàxia interior
05:56 Videoclips catalans - EINA, Deixalles
06:00 Videoclips catalans - CASA RUSA, Missatge codificat
06:03 Videoclips catalans - FAÈRICA, Crida
06:07 Videoclips catalans - CATSFROMCAT, Un dia a Llançà
06:11 Videoclips catalans - 4 DE COPES, No puc parar
06:15 Mainaderes d'animals
06:43 Mainaderes d'animals
Progrmació BD ....
07:08 Rovelló - Fugitius
tancar

Fugitius

Un dia, tot jugant, el Rovelló posa el cap dins d'una galleda on hi ha roba en remull i la boca se li omple d'escuma. Ben aviat, la gent el veu com un perillós gos rabiós. Paral·lelament, el Llisot, a recollir el botí d'un atracador que fuig, es converteix, a ulls dels ciutadans de Navell, en l'atracador. En un moment, amo i gos s'han convertit en fugitius...

07:31 Rovelló - Premis i més premis
tancar

Premis i més premis

En una nit de tempesta cau un llamp damunt del tractor d'en Llisot i el fa mal bé. En Llisot es queda sense tractor i no sap com aconseguir els diners per pagar la reparació.

07:59 Dr. W - Supersticions
08:03 Dr. W - Processos automàtics
08:12 Les Tres Bessones - Robin Hood
tancar

Robin Hood

La Bruixa Avorrida ha enviat les Tres Bessones a un bosc preciós, el bosc de Sherwood. Allà és on viuen en Robin Hood i els seus amics, amb qui les nenes compartiran una aventura que l'Avorrida només intenta complicar. Les nenes fins i tot acabaran coneixent el rei Ricard Cor de Lleó!

08:34 Les Tres Bessones - El llibre de la selva
tancar

El llibre de la selva

Les Bessones visiten un zoo on els animals malviuen perquè no hi ha prou diners per arreglar-lo. El tigre els explica que l'únic que els pot ajudar és en Mowgli, que sap on és el tresor de la Ciutat dels Micos. Gràcies a la Bruixa, que les ha enviades a la selva, les nenes coneixen en Mowgli i els seus amics, els animals. Amb ells, trobaran el tresor!

08:58 mic 3
08:58 Bon dia, amic Mic
09:07 Figures - El lleó i el ratolí
09:16 En Thomas i els seus amics - Xip-xap-xop
09:36 Doraemon - El joc de Sherlock Holmes / El fantasma instantani
10:04 Doraemon - El micròfon substitutiu / La corbata per treballar
10:27 Doraemon - El megàfon hipnotitzador
10:54 El xou de l'Scooby-Doo - El gran esperit de Tamuka
tancar

El gran esperit de Tamuka

Avui, l'Scooby-Doo i companyia són a Texas, al ranxo d'en Matt, l'oncle de la Daphne. Allà descobriran que el Gran Esperit de Tamuka i el fantasma d'un curandero podrien tenir relació amb una colla de lladres de bestiar. Un altre misteri ple d'enigmes, ensurts, toros que parlen i moltes coses més... Te'l perdràs?!

11:17 El xou de l'Scooby-Doo - L'abobinable bèstia de les neus
tancar

L'abobinable bèstia de les neus

L'Scooby-Doo i companyia han anat fins al pol nord a investigar la misteriosa desaparició del professor Kruegger i d'en Minook, el cap dels esquimals. Segons la llegenda, l'abominable Bèstia de les Neus captura tot aquell que viu a la seva terra sagrada. És veritat, o és la tapadora per amagar un pla molt més sinistre?

11:41 Els pingüins de Madagascar - La cursa de bòlids / Cremor d'estómac
tancar

La cursa de bòlids / Cremor d'estómac

Els pingüins i els lèmurs han decidit fer una cursa de bòlids per tot el zoològic. Els pingüins amb el seu vehicle oficial, els lèmurs, amb el cotxet del zoològic de l'Alice! El que guanyi es queda el cotxe de l'altre! Aparteu les criatures, que comença la cursa! Més tard, en Rico s'empassarà una bomba amb temporitzador... i no hi ha manera de fer-lo regurgitar!

12:06 Els pingüins de Madagascar - Rumors i cops d'estat / Pinzells perillosos
tancar

Rumors i cops d'estat / Pinzells perillosos

El rei Julien està convençut que tothom conspira malèvolament per fer-lo caure del tron i deixar-lo espatarrat. Pot ser que es tracti d'un cop d'estat?! O és una festa sorpresa?! Aviat ho sabrem! Més tard, els pingüins hauran d'entrar al Museu d'Art Contemporani per evitar el que, de ben segur, podria ser la fi del món. T'ho perdràs?!

12:27 Els pingüins de Madagascar - La fúria del cangur / Rata infiltrada
tancar

La fúria del cangur / Rata infiltrada

Aquesta nit, en lloc d'instrucció, toca "nit de jocs"! La pega és que el Capità ha proposat de jugar a la "patata calenta", però amb una bomba de veritat! Al final, el que hi sortirà perdent és en Leonard, que acabarà a la gàbia d'en Joey, el cangur... Que no li passi res! Per cert, qui farà d'agent infiltrat per descobrir quina una en tramen les rates? En Mort?

12:53 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola La Salle Palamós contra l'EScola Torres Amat de Sallent.

13:25 L'internat del forat negre - L'imant
tancar

L'imant

La Josie ha tingut un petit accident amb un "jococarburador" i s'ha convertit en un imant humà. Els seus companys intentaran ajudar-la amb un munt de teories, però no pinta gens fàcil. Per cert, avui el pare d'en Vaughn l'obligarà a apuntar-se al grup de ciències de l'internat! Ho fa per millorar les notes, o té altres motius més foscos per fer-ho?

13:50 Lara, què fem? - Quins canvis!
tancar

Quins canvis!

S'acosta el dia que han de fer una exposició oral a classe i els amics parlen dels temes que presentaran. La Lara està morta de por: tot i que se sent còmoda amb el tema que ha triat no se sent capaç de parlar en públic. En Toni i la Mònica estan molt satisfets perquè creuen que el tema que han triat és únic; aviat es desinflen quan s'adonen que han triat el mateix! La Lara no és l'única que no vol fer l'exposició. En Deon està tan espantat com ella i decideix que no la farà. La Lara descobreix per què en Deon no vol parlar en públic: a en Deon li està canviant la veu i li fa molta vergonya que li surtin galls. La Lara decideix que si en Deon no la fa, ella tampoc. En Deon veu que si no la fan tindran problemes, i cedeix. La Lara l'anima que sigui ell mateix i que sigui honest. Junts decideixen enfrontar-se a la classe i a les seves pors, tot i que qui realment provoca pànic és en Gabriel. Parlarà de la seva col·lecció d'insectes i ha perdut la taràntula! Ai!

14:08 Aifric - La gran fugida
tancar

La gran fugida

Avui ve la tieta Annette a fer de cangur de l'Aifric i en Traolach. Però l'Aifric té una megafesta a can Jimín, amb discoteca mòbil i tot! I en Traolach tenia pensat anar a passar la nit a la platja, per fer un ritu indi que el convertirà en adult. L'intent de fugida no els sortirà com el tenien planejat, ni de bon tros! Avui toquen unes quantes sorpreses...

14:36 Martin Mystery - La cançó maleïda
tancar

La cançó maleïda

En Martin, que últimament no lliga gaire, ha decidit formar un grup de rock! T'imagines amb qui? Amb en Billy i en Java! Al primer concert ja comencen a passar coses estranyes. En Martin no toca gens bé la guitarra, però les noies es tornen boges per ell. La guitarra, de fet, és molt estrambòtica...

14:58 Martin Mystery - Un encanteri d'amor infernal
tancar

Un encanteri d'amor infernal

A l'institut de Torrington ha arribat una nova alumna i en Martin està convençut que ja la coneix. I tant! És la primera noia de la que es va enamorar, però que sempre li donava carbasses. Pot ser que s'hi hagi repensat, després de tants anys? O hi ha algun misteri, darrere d'aquesta noia...?

15:20 La Família del Super3 Extra
15:47 Scooby-Doo, on ets? - Un reclam per un segrestador de gossos
tancar

Un reclam per un segrestador de gossos

L'Scooby-Doo i companyia ja tenen un altre misteri per resoldre. En una setmana han desaparegut tres gossos que havien guanyat premis molt importants. En Freddy té el pla perfecte: enganyaran els segrestadors amb un reclam que durà un transmissor en miniatura i, quan se l'emportin, els seguiran fins al seu amagatall. T'imagines qui serà el reclam? L'Scooby-Doo, és clar!

16:07 Scooby-Doo, on ets? - La nit dels maleficis
tancar

La nit dels maleficis

La Sharon ha convidat tota la colla a passar un cap de setmana a la finca dels Wetherby, però només d'arribar-hi ja els ha deixat anar que fa unes quantes nits que s'hi senten uns sorolls d'allò més estranys. A més, l'oncle Stewart ha desaparegut i podria ser a la mansió abandonada dels Kingston. Misteris i maleficis a dojo per a l'Scooby-Doo i companyia!

16:30 EspieZ! Nova generació - Operació Cangur d'espies
tancar

Operació Cangur d'espies

Avui els Espiez tenen la missió d'investigar la misteriosa desaparició de dos espies molt valuosos de la WHOOP. I si es tracta d'un segrestador d'espies, ells són els primers que corren perill! Material específic per a la missió 593: el Paraigues de butxaca, l'Escut para-sol, la Càmera amb flaix estabornidor i el Supersurf silenciós supersònic amb set seients.

16:52 EspieZ! Nova generació - Operació Rodes de tro
tancar

Operació Rodes de tro

Una sèrie de desastres naturals han posat la WHOOP en alerta màxima. Unes rodes de monopatí d'un aliatge molt sofisticat duran els Espiez fins al que podria ser el causant de tot plegat: el Falcó de Pedra, el millor patinador de la ciutat. Material específic per a la missió 274: els Caramels de cafè encola-ho tot, les Ulleres de sol ultrabrisa i la Bombolleta allunyaperills.

17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - Les tres feines d'en Bob
17:29 Chiro
17:38 Pingu - En Pingu i el pingüí discapacitat
17:50 Glumpers - Cinema sonor
tancar

Cinema sonor

Fàbel i Qüigli al cinema. Veiem com l'acomodador els porta al seu lloc. Comença la pel·lícula. De sobte Qüigli sent un soroll: es Fàbel obrint bosses de patates. Qüigli anirà traient-li coses a Fàbel perquè no molesti a la gent, però sempre acabarà fent-se mal i cridant: Fàbel confon la seva ma amb un frankfurt, i la mossega; caurà damunt d'una barbacoa. A cada crit, apareix l'acomodador que li diu que calli. Finalment, quan aconsegueix que Fàbel no faci res, la seva panxa començarà a rugir, fent que el Qüigli exploti, escridassant en Fàbel. L'acomodador acabarà fent fora del cinema en Qüigli.

17:52 Glumpers - Nit de terror
17:53 Glumpers - El meteorit
17:59 Els germans Kratt - Enganxats als taurons
tancar

Enganxats als taurons

En Martin i en Chris estan decidits a descobrir més coses de la vida secreta del misteriós tauró blanc, el tauró més gros del món. Amb el Subrèmora de l'Aviva seguiran una femella i presenciaran el naixement d'una cria de tauró, juntament amb el malvat Gormand, que en vol fer una sopa d'aleta de tauró! Com s'ho faran per parar-li els peus?!

18:21 Els germans Kratt - Ballarins voladors
tancar

Ballarins voladors

Després que l'Aviva hagi confessat que ballar no és el seu fort, en Martin i en Chris han decidit anar-se'n a la selva de Nova Guinea a buscar espècies dels increïbles ocells del paradís, els millors ballarins del món. Aviat, però, cauran a la trampa de la Donita, que està preparant la seva nova línia de vestits amb plomes. Ara li toca a l'Aviva entrar en acció!

18:46 Master Hamsters - Estrella de transformació! El sorprenent debut dels Mestres Hàmsters en el món d
tancar

Estrella de transformació! El sorprenent debut dels Mestres Hàmsters en el món d

En Gaudi i companyia per fi han descobert el gran secret del Mestre Superior: els Mestres Hàmsters es poden transformar en humans! I fins i tot poden transformar els seus amos en hàmsters! Avui, per primera vegada, podran experimentar què se sent quan ets humà! Això sí, el secret no el poden saber ni els seus amos! T'ho perdràs?!

19:09 Master Hamsters - Estrella inesperada! La mare d'en Gaudí busca parella per al seu fill!
tancar

Estrella inesperada! La mare d'en Gaudí busca parella per al seu fill!

La visita de la mare d'en Gaudi ha trasbalsat tots els nostres herois. A l'última carta, en Gaudi li va explicar que l'havien nomenat capità dels Mestres Hàmsters i ara li tocarà fer molta comèdia perquè no li descobreixi la mentida. A més, la mare està decidida a triar-li una futura esposa, però encara no té clar si serà la Jean o la Sylvie...

19:36 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

19:57 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

20:26 Tom i Jerry - La meva vida amb en Tom
20:33 Tom i Jerry - El petit ànec
20:40 Tom i Jerry - El petit fugitiu
20:46 Bugs Bunny i els seus amics - Ànec cast, burro espallat
20:53 Bugs Bunny i els seus amics - QÜestió de cuixes
21:00 Bugs Bunny i els seus amics - Un dia al parc
21:09 Tom i Jerry - El cosí d'en Jerry
21:16 Tom i Jerry - Carambola
21:22 Tom i Jerry - La balena Dickie Moe
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Cotxe o bicicleta?
06:04 Megaminimals - El caramel de mel
06:10 Megaminimals - El tren de la Bonnie
06:16 Saari - Viatge a l'espai
06:20 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Tip de ser el germà petit, en Zeke ha decidit dibuixar-se de la mateixa mida que l'Ike. Tot i així, el seu germà gran el continua guanyant en tot el que fan. La solució és dibuixar-se com un monstre, però... què hi fa un monstre a l'institut?! En Zeke ja no sap on amagar-se! El persegueix tot el poble i el bloc no té bateria! Com s'ho manegarà aquesta vegada?!

06:42 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Després de saber que la Maxine se'n va al campament per a noies de la senyora Rexwinkel, en Zeke només té una cosa al cap: pensar com s'ho podria fer per acompanyar la nineta dels seus ulls. Arribar-hi no pot ser gaire complicat, fent servir el bloc, però impressionar-la ja serà una altra cosa. En Zeke no s'hi mou gaire bé, pel camp..., i menys amb el bloc descarregat!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - La llegenda del drac
tancar

La llegenda del drac

El coronel Silver ha portat la Bola de Drac de Quatre Estrelles al general Red, cap de l'exèrcit de la Cinta Vermella, i continuarà amb la seva recerca. En Son Goku salvarà uns micos d'un lleopard i descobrirà que tenen la Bola de Cinc Estrelles. En Krilin, que continua entrenant-se, avui coneixerà la llegenda del drac.

21:57 Bola de drac - El general no fa broma
tancar

El general no fa broma

Gràcies al radar de la Bulma, en Son Goku podrà trobar la Bola de Drac de Cinc Estrelles que havia caigut al riu. Més tard, el coronel Silver l'atacarà, li destruirà el núvol Kinton i començaran una batalla. El general White, d'altra banda, sap que en Son Goku s'acosta a la seva posició, però el nostre heroi s'estavellarà en una zona nevada i podria morir congelat.

22:25 Crackòvia - Cap. 125
23:03 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") el periodista esportiu Joan Maria Pou explicarà com veu la televisió i farà una promesa als seguidors de l'"APM?" relacionada amb futures victòries del Barça. Què els deu haver promès? D'altra banda, l'Homo APM? farà de guia d'un grup de jubilats que van visitar el "Museu de les idees"; Artur Mas i Mariano Rajoy seran protagonistes d'un capítol de "Kubala, Moreno i Manchón", el president Obama navegarà per internet; es presentarà el tràiler de "The MuPPets"; Rubalcaba serà rebut com es mereix; el programa regalarà una samarreta a Mourinho, i oferirà una nova edició del "Si és veritat". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

23:43 Jokebox - + info
tancar

+ info

La mare de la família Pinto explica dibuixant que es va canviar el sexe. A Rational Geographic descobrim la relació dels humans amb les seves cries. Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta d'E.T. Guy, el ventríloc, i Doll, la seva nina, discuteixen sobre la monotonia. A "Compra-t'ho ara" està d'oferta un robot de cuina clavat a una esclava mexicana. El senyor Culpable és jutjat per traficar amb marihuana. Luciel convenç anuncia a la seva secta l'aparició d'un esperit. DJ Pokito ensenya com s'ha de cantar. El cantautor String no podrà interpretar cap cançó per culpa d'Al Gore. El convidat a "Es lloga habitació" és un personatge a qui tothom busca. El Dr X ens parla de l'amor intens entre humans i animals.

00:17 Comedy Inc.
00:40 Els informàtics - La Jen i en Fredo
tancar

La Jen i en Fredo

El càrrec de "cap d'entreteniments" d'Indústries Reynholm ha quedat lliure i la Jen, sense deixar de banda els seus deures a la secció d'informàtica, està disposada a fer-se'l seu. El que no sap és que és un càrrec que tradicionalment ha estat ocupat per un home, o més aviat per un macarra encarregat de sortir amb els socis d'en Douglas. Sort que en Roy i en Moss li donaran un cop de mà...

01:05 Els informàtics - El compte enrere definitiu
tancar

El compte enrere definitiu

En Moss s'ha convertit en la nova estrella d'un concurs de la tele, el Compte Enrere, i ha entrat a formar part de l'exclusiu club Vuit i Més. En Roy farà les mil i una per demostrar a un antic company d'escola que no es dedica a netejar finestres, i la Jen vol descobrir, tant si com no, de què van les reunions secretes que organitza en Douglas. Tothom s'hi presenta en barnús!

01:30 Bola de drac - La gran final
tancar

La gran final

Per fi ha arribat el dia de la gran final, que disputaran en Son Goku i en Jackie Xun, que és el Follet Tortuga disfressat. El mestre volia evitar que en Son Goku o en Krilin, que encara són molt joves, guanyessin el torneig abans d'acabar la seva formació. Comença el combat entre mestre i alumne, una final plena d'emoció i d'atacs sorprenents.

01:53 Bola de drac - Son Goku en plena crisi
tancar

Son Goku en plena crisi

El combat de la gran final entre en Son Goku i en Jackie Xun fa hores que dura i el sol es comença a amagar. Finalment el mestre ha deixat anar el seu kamehame i quan en Son Goku estava a punt de caure derrotat, els rajos de la lluna plena l'han transformat en una bèstia enorme. Ara, amb la força brutal d'en Son Goku, pot passar qualsevol cosa...

02:14 Bola de drac - La final
tancar

La final

El kamehame d'en Jackie Xun ha destrossat mig estadi on es disputa el 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials, però l'increïble atac anava dirigit a la Lluna, no pas a en Son Goku, que ha tornat a la seva forma original. Ara que s'han acabat els atacs sorpresa i les transformacions, el combat continua cos a cos i més obert que mai. Aviat coneixerem el campió.

02:34 Bola de drac - El llac màgic
tancar

El llac màgic

En Son Goku s'acomiada dels seus amics i comença una nova aventura a la recerca de la Bola de Drac de Quatre Estrelles del seu avi. Pel camí es trobarà amb en Nam, el granger pobre que va derrotar a les semifinals, i l'ajudarà a investigar per què s'ha assecat el riu que portava aigua al seu poble. Aviat descobriran que uns monstres hi han construït una presa.

02:55 Bola de drac - La bola de quatre estrelles
tancar

La bola de quatre estrelles

Continua la cursa per trobar l'autèntica Bola de Drac de Quatre Estrelles. Ara s'hi han afegit l'emperador Pilaf amb els seus sequaços i el misteriós exèrcit del coronel Silver. La bola ha aparegut en una botiga, però sembla que el propietari en podria estar fent falsificacions. La clau podria estar al niu d'uns ocells que hi ha damunt de la botiga.

03:16 Bola de drac - Visca l'alcalde
tancar

Visca l'alcalde

El coronel Silver persegueix l'ocell que s'ha endut la Bola de Quatre Estrelles, que al final acaba a la panxa d'un pterodàctil. El mateix que ha fet caçar l'Ox Satan per oferir-lo als convidats del futur casament entre en Son Goku i la seva filla, la Xixi. L'emperador Pilaf i l'exèrcit de la Cinta Vermella aprofitaran la situació per atacar el poble i recuperar l'esfera.

03:36 Bola de drac - Vint mil llegües sota la sorra
tancar

Vint mil llegües sota la sorra

L'emperador Pilaf ha aconseguit fugir amb la seva nau perseguit sempre per l'exèrcit de la Cinta Vermella. Després de rescatar l'Ox Satan, en Son Goku se'n va i li promet a la Xixi que algun dia tornarà. En Son Goku i el coronel Silver trobaran la base d'en Pilaf enterrada sota la sorra i iniciaran un atac ple de sorpreses.

04:01 Jokebox - + info
tancar

+ info

La mare de la família Pinto explica dibuixant que es va canviar el sexe. A Rational Geographic descobrim la relació dels humans amb les seves cries. Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta d'E.T. Guy, el ventríloc, i Doll, la seva nina, discuteixen sobre la monotonia. A "Compra-t'ho ara" està d'oferta un robot de cuina clavat a una esclava mexicana. El senyor Culpable és jutjat per traficar amb marihuana. Luciel convenç anuncia a la seva secta l'aparició d'un esperit. DJ Pokito ensenya com s'ha de cantar. El cantautor String no podrà interpretar cap cançó per culpa d'Al Gore. El convidat a "Es lloga habitació" és un personatge a qui tothom busca. El Dr X ens parla de l'amor intens entre humans i animals.

04:32 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") el periodista esportiu Joan Maria Pou explicarà com veu la televisió i farà una promesa als seguidors de l'"APM?" relacionada amb futures victòries del Barça. Què els deu haver promès? D'altra banda, l'Homo APM? farà de guia d'un grup de jubilats que van visitar el "Museu de les idees"; Artur Mas i Mariano Rajoy seran protagonistes d'un capítol de "Kubala, Moreno i Manchón", el president Obama navegarà per internet; es presentarà el tràiler de "The MuPPets"; Rubalcaba serà rebut com es mereix; el programa regalarà una samarreta a Mourinho, i oferirà una nova edició del "Si és veritat". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

05:07 Arròs covat - Pastís d'arròs
tancar

Pastís d'arròs

El Xavi es sent estrany i està una mica preocupat. El que li passa és que està enamorat. En aquest capítol assistim a una enumeració de tot allò que fem quan just ens acabem d'enamorar. Són coses entranyables entre la teva parella i tu, però pasteloses per la resta del món.

05:29 Crackòvia - Cap. 125