Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Planetari
10:00 El Mekong: l'ànima d'un riu - La Xina, font de vida
10:52 Trasllats colossals
11:43 Paradisos asiàtics
12:05 Dubai, somnis sense límits - Dubai, somnis sense límits
12:37 Temps d'aventura - Curses solidàries
13:02 Sheena - La cita
13:52 Zona zàping
14:17 Tot un món - Una camerunesa a Puigcerdà
14:30 Telenotícies migdia
15:46 Tarda de cine - L'illa
tancar

L'illa

Després d'un desastre ecològic que ha arrasat la Terra, els supervivents són en un complex tancat. Una parella de joves, Lincoln i Jordan, tenen l'esperança de ser escollits per anar a "l'illa", l'únic lloc sense contaminar que ha quedat en el món. Però fan un descobriment que canviarà les seves vides.

18:04 Pel·lícula - Mogambo
tancar

Mogambo

Vic Marshall és un caçador que viu d'organitzar safaris a l'Àfrica. Organitza una expedició al país de goril.les amb uns personatges conflictius: la corista Eloise, a qui un maharajà, que s'havia de dur a un altre safari, ha deixat penjada, i el matrimoni britànic format pel despistat antropòleg Donald Nordley i la seva jove esposa, Linda. Tothom, llevat de Nordley, s'adona que Vic i Linda s'agraden, però ell no ho veu fins que Linda dispara contra el caçador en un atac de gelosia a causa d'Eloise. El matrimoni abandona el safari, i això propicia que es manifestin clarament els sentiments entre Vic i Eloise.

20:01 Els altres trasplantaments - Els altres trasplantaments
tancar

Els altres trasplantaments

El Joel i el Jordi són dos nois que fa uns quants anys van rebre un trasplantament d'os i un trasplantament de còrnia. A través dels seus testimoniatges i del dels seus familiars, hem pogut conèixer de primera mà els seus respectius casos i veure com els trasplantaments de teixits han millorat la seva qualitat de vida. Des de la quotidianitat de l'entorn afectiu i de les activitats diàries dels nois, el documental Els altres trasplantaments ens mostra les seves millores personals després de l'operació, la difícil decisió d'una família donant i l'àrdua tasca mèdica per tal de convertir la mort en esperança de vida.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 El partit - Sevilla - R. Madrid
00:05 Pel·lícula - Futuresport
tancar

Futuresport

FUTURESPORT (Futuresport) Año 2025. L'esport rei en tot el planeta és el Futuresport i la superestrella del moment és Tre Ramzey. Quan una banda terrorista amenaça la pau, sembla que Tre i les seves habilitats especials seran l'única via per aturar els criminals.

01:30 El partit - Sevilla - R. Madrid
03:09 Jazz a l'estudi - Xavi Maureta
04:08 Jazz a l'estudi - Marc Miralta
05:08 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
05:12 Videoclips catalans - GOSSOS, Un nou paisatge
05:17 Videoclips catalans - BRAMS, Més
05:22 Videoclips catalans - ALBERT FIBLA, Entre la multitud
05:26 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, La Caterineta per la Merçé
05:29 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:13 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
07:29 Fet a la Xina - + info
tancar

+ info

Imagineu-vos comprant les obres dels grans mestres de la història, com Renoir, Da Vinci, Van Gogh, Rembrandt, Matisse i Rafael, per només 30 dòlars! Benvinguts a casa dels imitadors més prolífics de la Xina. El poble de Dafen, al sud de la Xina, es coneix també com la capital mundial de les rèpliques d'olis. És aquí on l'obra d'art arriba al mercat de massa, on es copien els millors quadres a l'oli del món (i els no tan bons també). Milers d'artistes reprodueixen famoses (i no tan famoses) obres d'art europees perquè arribin a les llars i als despatxos de tot el món.

07:56 Jazz - + info
tancar

+ info

Arriben a Nova York els sons vibrants de la banda de Count Base des de Kansas City i, ràpidament, encenen de nou l'esperit del swing. Poc després, el principal saxofonista de Basie, Lester Young, repta Coleman Hawkins per supremacia, emparellant l'antic so muscular dels mestres del saxo amb un lleuger estil propi més relaxat. El jove s'uneix a Billie Holiday per un seguit d'enregistraments magistrals.

08:55 El medi ambient - Lombrives, 40 km sota terra
tancar

Lombrives, 40 km sota terra

Situada al sud de França, Lombrives té 40 quilòmetres de galeries i és una de les coves més voluminoses d'Europa obertes al públic.

08:59 De prop - LA TROBA KUNG FÚ
tancar

LA TROBA KUNG FÚ

A la panxa del bou és el segon disc de La Troba Kung-Fú, el grup de la Garriga encapçalat per Joan Garriga. Un segon treball que ha marcat una certa diferència amb el primer: fonamentalment, la incorporació d'una guitarra elèctrica amb un paper prou evident en el discurs musical del grup. Un discurs que continua rere l'empremta de la rumba catalana, com a element personal i identificatiu del combo.

10:01 Rodasons - + info
tancar

+ info

XXXI FIMPT DE VILANOVA I LA GELTRÚ (1a part), amb EL PONT D'ARCALÍS, IALMA, CHICO TRUJILLO, SANTA MACARIO ORKESTAR, 17 HIPPIES, SHARON SHANNON i XAVIER BARÓ El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú va celebrar entre el 15 i el 17 de juliol l'edició número 31, amb un cartell que oferia tota mena de propostes vinculades a les músiques d'arrel i que disposava dels més diversos escenaris, des del flamant Auditori Eduard Toldrà al ja clàssic de la Plaça de la Vila, passant pel recollit Ateneu Vilanoví. En el primer dels dos programes que el Rodasons dedica al FIMPT del 2001 veurem les actuacions dels catalans El Pont d'Arcalís, les belgues d'origen gallec Ialma, els xilens Chico Trujillo, els francesos Santa Macario Orkestar, els alemanys 17 Hippies i la irlandesa Sharon Shannon. I cap al final ens aturarem especialment en el recital que hi va fer Xavier Baró, el trobador de la Terra Ferma.

10:29 Tons
10:46 Nydia - + info
tancar

+ info

Jazz amb la cobla Reus Jove & Una escolad e ballet vista per dins La cobla Reus Jove, una formació musical formada per gent jove, presenta nou projecte amb estandards del jazz al so de la cobla. Hem volgut conèixer qui són i com treballen aquests joves músics. Com és el dia a dia en una escola de ballet? Visitem un dels centres més prestigiosos de Barcelona, l'Escola de ballet Carles Ibáñez, i seguim la creació de la seva coreografia "Sempre"

11:12 Tot un món. D'aquíd'allà. Perú
11:17 Catalunya salvatge
11:44 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

En Tomàs Molina proposa a l'Espai Terra 33 una sèrie de reportatges. La reportera Cori Calero s'envoltarà d'uns gossos molt especials: parlarem dels gossos pastors , a més, visitarem el Parc Molló, al Ripollès amb la reportera Esther Miró. Al programa, el doctor Martí Boada ens acostarà una mica més a la natura que ens envolta i farà una ruta per la vall del riu Tenes, des de Riells del Fai fins a Sant Miquel del Fai, al Vallès Oriental. A més, el reporter Josep París portarà el seu paraigua espatllat a un taller especialitzat del barri del Raval de Barcelona. Reparar paraigües és un hàbit poc estès en l'actualitat, tot i que en moltes ocasions, ens pot sortir molt a compte arreglar-lo. I acabarem a un dels racons preferits de la model Judit Mascó dins de la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un espai natural que acull racons sorprenents, amagats i fora de la ruta habitual de la zona. Judit Mascó i l'home del temps de TV3 Dani Ramírez es passejaran per la muntanya de Montjuïc i els seus parcs, molt cuidats i de gran qualitat botànica.

12:09 GR Pirineus - Trinxant passat, present i futur
tancar

Trinxant passat, present i futur

En la penúltima ruta de la temporada, Marc de las Heras anirà del Berguedà a la Cerdanya. En total, uns 70 quilòmetres, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe, en avioneta, en segway i en patins!! En Marc encetarà la nova ruta a Bagà, descobrint qui van ser els càtars i un pastor que utilitza les noves tecnologies com a eina habitual.

12:43 Thalassa - - HIDROAVIONS, LES ALES DEL DELIRI/- CRIA DE TONYINA: L'ÚLTIM REPTE
tancar

- HIDROAVIONS, LES ALES DEL DELIRI/- CRIA DE TONYINA: L'ÚLTIM REPTE

Des de fa deu anys, a la planta de cultius marins que té l'Institut Espanyol d'Oceanografia a Mazarrón, Múrcia, s'està investigant per poder tancar el cicle de la tonyina vermella amb vies a criar amb tècniques de piscicultura, i aquest any estan més a prop que mai d'aconseguir-ho.

13:27 Thalassa - El somni del pare Jaouen
tancar

El somni del pare Jaouen

L'associació marinera Des Amis de Jeudi-Dimanche va ser creada fa quaranta anys per un jesuïta i mariner incombustible que ara té vuitanta-vuit anys, el pare Jaouen. En tot el món, no hi ha una associació semblant pel que fa al funcionament i objectius. Amb un esperit solidari i de compromís social, l'associació està destinada a la reintegració social. Acull joves amb problemes i els inicia en els oficis del mar.

13:41 TR3S C
13:52 Viatges extraordinaris - El Canadà
14:42 El buscador d'objectes insòlits
15:04 El buscador d'objectes insòlits
15:26 Les illes del litoral francès
15:44 Cronos - SAS jungle rescue, Sierra Leona
tancar

SAS jungle rescue, Sierra Leona

Acabem de veure com una patrulla d'elit britànica, perduda a la selva, ha estat feta presonera pels rebels. Això passa l'any 1999 a Sierra Leone. El rerefons d'aquest conflicte interminable són el diamants, anomenats "diamants de sang". Sierra Leone és el productor de les pedres precioses més pures del món i la guerra civil gira al seu entorn.

16:46 segle xx - L'apropiació de la victoria
tancar

L'apropiació de la victoria

Arribem avui, a segle xx, al tercer i últim capítol de la sèrie documental francesa dedicada a la història de l'Exèrcit Roig, un capítol que porta per títol L'apropiació de la victòria. El desenllaç de la batalla de Stalingrad, el gener de 1943, però encara més el de la batalla de Kursk, l'estiu següent, van capgirar definitivament el curs de la contesa germano-soviètica.

17:42 Els 60 animals més perillosos del món
18:10 Mons antics - + info
tancar

+ info

Richard Miles estudia els guanyadors, perdedors i supervivents del col·lapse de la gran edat del bronze, una catàstrofe regional que va arrasar totes les consecucions de la civilització en la Mediterrània uns 3.000 anys enrere. En la nova edat del ferro, la civilització ressorgirà, trempada en les flames del conflicte, amb més fortalesa i fermesa que mai. Episodi 2 - The Age of Iron

19:00 Retalls de món
19:15 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Al nou noi Almodóvar, Jan Cornet, "Bestiari il·lustrat" li canvia la catifa vermella de Canes pels dits de pols d'un antic convent abandonat als afores de Berga. Pensen que és el lloc ideal per estar-hi a soles, lluny de les mirades curioses que desperta. Però sospiten que, a part d'algun ratpenat, altres bestioles ronden per aquests racons. I és que aquest indret s'ha convertit en un refugi d'artistes on escampen les seves obres i instal·lacions.

19:40 Singulars - José Maria Gay de Liébana: deute que t'endeutaràs
tancar

José Maria Gay de Liébana: deute que t'endeutaràs

José María Gay de Liébana, doctor en Economia Financera i Comptabilitat i doctor en Administració d'Empreses. La seva tasca docent té molt a veure amb la seva gran capacitat de comunicació per explicar de manera clara i didàctica el batibull de conceptes econòmics que dia rere dia inunden la nostra vida diària. El professor Gay explicarà per què l'economia espanyola no avança, quants diners deuen realment les administracions públiques, les empreses i les famílies...

20:24 Parlament
20:56 Blog Europa
21:14 Generació Digital - Salut
tancar

Salut

Generació Digital gaudirà de la companyia del doctor Joan Corbella, un professional de la medicina i la salut. Amb ell parlarem sobre la importància de la incorporació de la tecnologia en el camp de la medicina, quina importància li dóna a Internet i si alguna vegada ha jugat a algun videojoc. Cada vegada apareixen més aplicacions per mòbil relacionades amb la salut. Sense anar més lluny, miCOACH. L'aplicació que permet fer una connexió entre tu, a la realitat, i el teu personatge dins del videojoc del telèfon a partir d'unes botes de futbol. Depenent de l'exercici que fas tu amb les botes, el teu personatge millorarà més o menys.

21:40 Loto 6/49
21:44 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a Cinema 3: - Parlem de totes les estrenes de la setmana: la quarta entrega de "Misión Imposible", el remake de "Perros de paja" i "El futuro". També de les pel·lícules infantils que ja comencen a envair la cartellera nadalenca: "Arthur Christmas", "Geronimo Stilton" i "Floquet de neu". - Ken Loach estrena "Route Irish". Entrevista amb el director britànic. - Avancem "Drive" un film ple d'adrenalina pel qual Nicolas Winding va ser premiat com a millor director del Festival de Canes 2011. - Parlem també anticipadament d'"El talp", l'última adaptació de John Le Carré en el cinema, protagonitzada per Gary Oldman en una interpretació magistral. - En la secció "Ni blanc ni negre" Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre "remakes" en el cinema. - I hem sortit al carrer per preguntar als espectadors quina és per ells la millor pel·lícula del 2011.

22:25 Sala 33 - La mosquitera
tancar

La mosquitera

LA MOSQUITERA Producció: Eddie Saeta i en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2010 Guió i direcció: Agustí Vila Directora de fotografia: Neus Ollé Música: Alfons Conde Intèrprets: Emma Suárez (Alícia), Eduard Fernández (Miquel), Martina García (Ana), Marcos Franz (Lluís), Álex Batllori (Sergi), Noa Schinnerling (Susanna), Geraldine Chaplin (Maria), Fermí Reixach (Robert) i Alex Brendemühl (editor) Una família benestant, inequívocament urbana, viu atrapada en el petit món que han construït a la seva mida. Cadascun dels seus membres lluita a soles per salvar allò que els justificaria. Lluís travessa l'adolescència descobrint al seu voltant dones i homes culpables i innocents alhora.

00:27 Sala 33 - Sinceritat
00:38 Filmoteca 33 - Banda a part (v.o.s.)
tancar

Banda a part (v.o.s.)

Dos joves inquiets, Franz i Arthur, convencen una amiga seva, Odile, perquè els ajudi a fer un robatori a la seva pròpia casa. Encara que en un principi sembla un cop fàcil, hauran de planificar-ho tot molt bé per no cometre cap error.

02:09 Un disseny per a la vida
03:00 Sabors...
03:26 Sabors...
03:52 Rodasons - + info
tancar

+ info

XXXI FIMPT DE VILANOVA I LA GELTRÚ (1a part), amb EL PONT D'ARCALÍS, IALMA, CHICO TRUJILLO, SANTA MACARIO ORKESTAR, 17 HIPPIES, SHARON SHANNON i XAVIER BARÓ El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú va celebrar entre el 15 i el 17 de juliol l'edició número 31, amb un cartell que oferia tota mena de propostes vinculades a les músiques d'arrel i que disposava dels més diversos escenaris, des del flamant Auditori Eduard Toldrà al ja clàssic de la Plaça de la Vila, passant pel recollit Ateneu Vilanoví. En el primer dels dos programes que el Rodasons dedica al FIMPT del 2001 veurem les actuacions dels catalans El Pont d'Arcalís, les belgues d'origen gallec Ialma, els xilens Chico Trujillo, els francesos Santa Macario Orkestar, els alemanys 17 Hippies i la irlandesa Sharon Shannon. I cap al final ens aturarem especialment en el recital que hi va fer Xavier Baró, el trobador de la Terra Ferma.

04:20 Nydia - + info
tancar

+ info

Jazz amb la cobla Reus Jove & Una escolad e ballet vista per dins La cobla Reus Jove, una formació musical formada per gent jove, presenta nou projecte amb estandards del jazz al so de la cobla. Hem volgut conèixer qui són i com treballen aquests joves músics. Com és el dia a dia en una escola de ballet? Visitem un dels centres més prestigiosos de Barcelona, l'Escola de ballet Carles Ibáñez, i seguim la creació de la seva coreografia "Sempre"

04:45 Parlament
05:12 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Ben amunt dels Andes, allà on els còndors locals van ser perseguits fins gairebé extingir-se, s'han posat en llibertat sis exemplars per donar una nova oportunitat a l'espècie. Gràcies a un gran esforç de conservació s'ha aconseguit millorar el nombre d'individus, però tot i així els còndors segueixen sent una espècie vulnerable.

05:34 Fet a la Xina - + info
tancar

+ info

Imagineu-vos comprant les obres dels grans mestres de la història, com Renoir, Da Vinci, Van Gogh, Rembrandt, Matisse i Rafael, per només 30 dòlars! Benvinguts a casa dels imitadors més prolífics de la Xina. El poble de Dafen, al sud de la Xina, es coneix també com la capital mundial de les rèpliques d'olis. És aquí on l'obra d'art arriba al mercat de massa, on es copien els millors quadres a l'oli del món (i els no tan bons també). Milers d'artistes reprodueixen famoses (i no tan famoses) obres d'art europees perquè arribin a les llars i als despatxos de tot el món.

06:00 Videoclips catalans - LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE CARLES CAROLINA, Que algú marqui un gol
06:02 Videoclips catalans - MARIA COMA, Mil orelles
06:07 Parcs salvatges
06:57 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
Progrmació BD ....
07:04 Inspector Gadget - Els gadgets d'en gadget
07:30 Rovelló - Assegurances per a gossos
tancar

Assegurances per a gossos

El Rovelló tindrà problemes a partir del moment que signa una assegurança per accidents. Té por que li passi el mateix que al Trufot, que no para de tenir trasbalsos des que el Fredolic li en va fer una. El Rovelló no se'n refia del Llisot i pensa que li vol fer alguna mala passada per embutxacar-se la indemnització de l'assegurança.

08:01 Les Tres Bessones - Oliver Twist
tancar

Oliver Twist

Les Tres Bessones són a Londres, quan, envoltades de boira, coneixen un nen molt misteriós: es diu Oliver Twist i malviu sota un pont. Les nenes descobreixen que un senyor el maltracta i l'obliga a robar per a ell. Elles l'ajudaran a lliurar-se d'aquest senyor i l'Oliver serà adoptat per un home molt ric i bo que no té fills: el senyor Bronlow.

08:23 Les Tres Bessones - L'illa del tresor
tancar

L'illa del tresor

L'Avorrida ha traslladat les Bessones a la història de l'illa del tresor, on hauran de demostrar el seu enginy i valentia enfrontant-se als malvats pirates que també busquen el tresor. Tot i que la Bruixa ajuda els pirates, les nenes i el seu amic John Silver demostraran que són més llestos...

08:47 Al país del Pare Noel
08:49 mic 3
08:49 Bon dia, amic Mic
08:59 Els cap de drap - El ball
09:08 Bob, el manetes - A dormir, Pessic!
09:28 Doraemon - L'adhesiu per fer el pi / Les siluetes humanes
09:57 Doraemon - Memory kit / tourism in galaxy
10:18 Doraemon - Becoming a princess with a time machine / an alien
10:45 Tom i Jerry - Espectacle sobre gel
10:57 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

11:19 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

11:46 Els pingüins de Madagascar - Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel
tancar

Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel

Després d'adonar-se que els han canviat el peix de veritat per una espècie de combinació molecular de soja, els pingüins han decidit que la solució era segrestar un camió ple de peix! I és que ells són pingüins! I els pingüins mengen peix! Ah! I no et perdis el partit d'hoquei sobre gel entre les rates i els pingüins! Qui guanyi, es queda amb el gel!

12:13 Martin Mystery - Amenaça extraterrestre (1ª part)
tancar

Amenaça extraterrestre (1ª part)

Els nostres herois investiguen tot de gent que els han desaparegut petites parts del cos: una dent, un parell d'ungles, cabells... Tots treballen en llocs on es fa servir material radioactiu, però segons en Billy es podria tractar d'extraterrestres que fan servir A.D.N. per convertir-se en humans.

12:34 Martin Mystery - Amenaça extraterrestre (2ª part)
tancar

Amenaça extraterrestre (2ª part)

Els extraterrestres s'han posat en contacte amb el Centre. Volen fer un intercanvi: els seus dos amics alienígenes per en Billy. Els nostres herois i la M.O.M. tenen un pla per recuperar en Billy i capturar els altres marcians. El pla dels extraterrestres, però, encara és més efectiu...

12:56 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola El Cim de Vilanova i la Geltrú contra l'Escola Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

13:28 L'internat del forat negre - Transferència
13:53 Aifric - Records d'estiu
tancar

Records d'estiu

L'Aifric ha estat l'escollida per fer de protagonista del musical que organitzen a l'institut. La mala notícia és que el petó que es pensava que li hauria de fer a en Jeaic, el noi tan guapo del curs pont, al final li haurà de fer al sonat d'en Maidhc! I, a sobre, la vindran a veure les tres tietes de Dublín! Que no li passi res!

14:21 Espies de veritat - Quin fàstic, els insectes!
tancar

Quin fàstic, els insectes!

Unes forces misterioses, que encara ningú no ha aconseguit veure, estan envaint tot d'instal·lacions secretes del govern. Les espies han descobert que és cosa d'en Max Exterminus, que ha ensinistrat un exèrcit d'insectes amb la intenció de fer-se amo i senyor del planeta, al costat de l'Alex...

14:43 Espies de veritat - Veritat o acció
tancar

Veritat o acció

El creador de "Jo ho sé tot", una revista del cor, s'ha inventat un gas que fa que els famosos que entrevista siguin incapaços de dir-li cap mentida. Evidentment, no para de publicar escàndols. Però, vols saber quina és la millor amiga de l'Alex? La Sam i la Clover també se'n moren de ganes!

15:04 La Família del Super3 Extra
15:32 El xou de Tom i Jerry - Un os dur de rosegar / Amb vent contrari / Un pesat de platja
16:00 Bugs Bunny i els seus amics - El conill organista
16:06 Bugs Bunny i els seus amics - El conill descobridor
16:13 Bugs Bunny i els seus amics - Una lliçó de caçar ratolins
16:26 Els Tom i Jerry petits - Termiminyona / Un dia de pesca / El rinoceront d'en Droopy
16:49 Els Extra-Ordinaris - El sabó
16:56 Els Extra-Ordinaris - La roba interior
17:08 Léonard - Idees de bomber
tancar

Idees de bomber

Està més que demostrat que, en cas d'incendi, una galleda plena d'aigua és la solució perfecta. Però potser comença a ser hora de modernitzar una mica el mètode, oi? Per això avui en Léonard s'ha inventat un camió amb un dipòsit, mànegues i una escala! Ara només s'ha de posar a prova! La Mathurine serà l'encarregada de cridar: foooc! I en Basile, t'imagines què li tocarà fer?!

17:17 Al país del Pare Noel
17:22 mic 3
17:22 Bob, el manetes - El Benny torna!
17:33 El carrer dels ocells - Una nit estrellada
17:46 Pingu - En Pingu va a cal metge
17:57 Glumpers - A tot gas
tancar

A tot gas

Dudd apareix amb un carnet de conduir on posa "denegat" però arriba a casa dels Glumpers amb un Ferrari. Tots el feliciten per haver aprovat i pugen al cotxe amb ell per donar una volta. Dudd te problemes per controlar el cotxe que entra a una carretera de corbes i després un precipici.

17:58 Glumpers - Persecució frenètica
tancar

Persecució frenètica

S'escolten sorolls al laboratori d'en Búquer, ha inventat un monopatí que mostra orgullos a la resta dels Glumpers. Qüigli, content i excitat puja amb un salt acrobàtic sobre el pati, aquest comença a moure's veloçment pel laboratori, i es dirigeix cap a la finestra. Qüigli ni aconsegueix parar-lo. Els altres 4 Glumpers estan alarmats, Qüigli esta en perill i continua la seva carrera descontrolada pels carrers de la ciutat. Gobo i la resta de Glumpers el segueixen en un descapotable i intenten agafar-lo...

18:00 Glumpers - Zapping
tancar

Zapping

Búquer ha inventat un gran comandament a distancia. Te tres botons: el blau "TV", el vermell "Aire condicionat", el verd "Persianes". La resta de Glumpers miren el comandament bocabadats excepte Fàbel que està al costat de la resta però amb els ulls tancats, mig adormit. Gobo mira a Búquer admirant-lo. Tots se'n van de compres menys Fàbel i Dudd, que encén el televisor i mira una pel·lícula de por. Al accionar els botons del comandament s'espanta encara mes i es tanca al bany. Fàbel es desperta amb gana, veu el comandament i se'l menja, accionant botons sense voler i provocant que la por de Dudd augmenti.

18:07 Els germans Kratt - La mare cocodril
tancar

La mare cocodril

En Chris i en Martin estan decidits a demostrar a l'Aviva que el gran cocodril del Nil africà, un dels més grossos del món, a més d'espantar una mica, també sap fer altres coses. Ho faran miniaturitzant-se, disfressant-se d'ous de cocodril i ficant-se al niu de la mare cocodril! Ben aviat sabrem que no és veritat que sempre es volen cruspir tot el que troben! Oi?!

18:28 Els germans Kratt - Balenes i calamars
tancar

Balenes i calamars

Tot posant a prova l'amfisubmarí, l'últim invent de l'Aviva, en Chris i en Martin s'han trobat a les profunditats inexplorades de l'oceà, enmig d'una batalla entre una mare catxalot i un calamar gegant. Però arriba un moment que l'amfisubmarí ja no aguanta la pressió de l'aigua. És l'hora de treure els Vestits de Poder Animal i de poder gaudir d'aquesta batalla mai vista!

18:54 Master Hamsters - Estrella de fuster! El naixement d'un hàmster treballador!
tancar

Estrella de fuster! El naixement d'un hàmster treballador!

En Gaudi acaba d'arribar a Hoshihama amb la família d'en Kaito i de seguida ha descobert que la Mizuki, la nena que viu a la casa del costat, també té un hàmster que es diu Sylvie i que també es vol convertir en Mestra. Ella, pastissera, en Gaudi, fuster. Junts es presentaran a l'examen de Mestres... L'aprovaran?!

19:17 Master Hamsters - Estrella de metge" Emergència de conills a l'escola!
tancar

Estrella de metge" Emergència de conills a l'escola!

Avui serà el primer dia que en Kaito anirà a l'escola nova. Per en Gaudi i la Sylvie també serà el primer dia a l'escola dels humans! En Kaito i la Marina seran els encarregats de tenir cura dels animals de la classe, però la Marina, sense adonar-se'n, deixarà oberta la porta de la gàbia dels conills. Està clar que és una missió per als nostres Mestres! Te la perdràs?!

19:45 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

20:07 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

20:35 Tom i Jerry - L'any del ratolí
20:41 Tom i Jerry - Touche petit gat
20:47 Tom i Jerry - Problema triple
20:57 Bugs Bunny i els seus amics - Temporada de caça
21:04 Bugs Bunny i els seus amics - Confusió conillera
21:11 Tom i Jerry - Tecnologia i robòtica
21:16 Tom i Jerry - Dolça és la venjança
21:22 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
06:00 Noies enamorades - Cap. 23 En l'amor i en la guerra tot està permès
tancar

Cap. 23 En l'amor i en la guerra tot està permès

L'Ellie per fi ha trobat el noi dels seus somnis, i el millor de tot és que està a punt d'anar d'excursió amb ell! Evidentment, com sempre, quan tot sembla perfecte, apareix alguna mosca. Aquesta vegada, una mosca gegant en forma de Magda, que resulta que també està enamorada d'en Darius. Que comenci el joc... i que guanyi la millor!

06:23 Inspector Gadget - Arriba en capeman
06:44 Inspector Gadget - L'aniversari del mad
Progrmació BD ....
21:33 Crackòvia - Cap. 118
tancar

Cap. 118

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, fa del clàssic Madrid-Barça el protagonista de tot el programa. Ensenyarà com s'ha viscut el partit del segle en diversos indrets, amb especial atenció a la gespa del Bernabéu amb l'enfrontament entre Mourinho (Toni Albà) i Guardiola (Pep Plaza).

22:09 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitzarà tot el que ha donat de si el clàssic amb l'objectivitat que caracteritza el programa. També s'estrenarà el tràiler d'"El gato con botas", amb Xavi Hernàndez; Risto Mejide valorarà Mourinho i es farà un sorteig molt especial del Trio. L'Homo APM anirà a fer un reportatge en una granja escola. Els pobres monitors no sabien què els queia a sobre. Patiran de valent. A més, el polèmic Pedro Ruiz explicarà com veu la tele a "Televisió és Cultura", s'oferirà una nova edició de l'Sputnik, es presentarà la versió més salada d'"El discurs del rei", s'acomiadarà ZP, la cantant Bebe passarà pel "Defensor de l'espectador" i hi haurà, com sempre, els 5 "millors" de la setmana.

22:47 The League of Gentlemen - La lesbiana i el mico
23:23 Little Britain
23:55 Comedy Inc.
00:28 L'un per l'altre - Sense pèls a la llengua
tancar

Sense pèls a la llengua

El Toni i la Maria estan enganxats a un programa de televisió que es diu "Sense pèls a la llengua" on les parelles on s'ha de demostrar que es coneixen molt bé. La Rosa i el Poppins decideixen apuntar la Maria i el Toni sense que ells ho sàpiguen. El Toni i la Maria decideixen fer trampes i pacten les respostes.

01:02 L'un per l'altre - Les anàlisis
tancar

Les anàlisis

La Rosa i la Maria posen a règim els seus marits perquè han descobert que el colesterol els surt per les orelles. El Toni i el Poppins fan tol el que poden per saltar-se'l

01:30 L'un per l'altre - Les festes d'Horta
tancar

Les festes d'Horta

El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.

01:59 L'un per l'altre - Dubtes raonables
tancar

Dubtes raonables

Al Toni l'han triat per formar part d'un jurat popular. N'està tant orgullós que comença afer com el Henry Fonda a "dotze homes sense pietat". Acaba posant-se en contra tot el jurat.

02:26 L'un per l'altre - L'amic famós
tancar

L'amic famós

Un actor televisiu popular molt amic del Calafell acaba fent cap al seu hostal fugint de l'assetjament a què el sotmeten els paparazzi. El Toni es queda fascinat amb la personalitat del famós però la resta de personatges només li troben defectes i decideixen aprofitar la seva estança a l'hostal per treure'n un benefici econòmic.

02:55 Crackòvia - Cap. 118
tancar

Cap. 118

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, fa del clàssic Madrid-Barça el protagonista de tot el programa. Ensenyarà com s'ha viscut el partit del segle en diversos indrets, amb especial atenció a la gespa del Bernabéu amb l'enfrontament entre Mourinho (Toni Albà) i Guardiola (Pep Plaza).

03:27 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitzarà tot el que ha donat de si el clàssic amb l'objectivitat que caracteritza el programa. També s'estrenarà el tràiler d'"El gato con botas", amb Xavi Hernàndez; Risto Mejide valorarà Mourinho i es farà un sorteig molt especial del Trio. L'Homo APM anirà a fer un reportatge en una granja escola. Els pobres monitors no sabien què els queia a sobre. Patiran de valent. A més, el polèmic Pedro Ruiz explicarà com veu la tele a "Televisió és Cultura", s'oferirà una nova edició de l'Sputnik, es presentarà la versió més salada d'"El discurs del rei", s'acomiadarà ZP, la cantant Bebe passarà pel "Defensor de l'espectador" i hi haurà, com sempre, els 5 "millors" de la setmana.

04:04 The League of Gentlemen - La lesbiana i el mico
04:35 Little Britain
05:04 L'un per l'altre - Les anàlisis
tancar

Les anàlisis

La Rosa i la Maria posen a règim els seus marits perquè han descobert que el colesterol els surt per les orelles. El Toni i el Poppins fan tol el que poden per saltar-se'l

05:32 L'un per l'altre - Dubtes raonables
tancar

Dubtes raonables

Al Toni l'han triat per formar part d'un jurat popular. N'està tant orgullós que comença afer com el Henry Fonda a "dotze homes sense pietat". Acaba posant-se en contra tot el jurat.