Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevisem a Juan de Diós Ramírez Hereida, president de la Unió Romaní. Parlem amb Andoni Zubizarreta, director tècnic Barça. Des d'Ullastrell Marta Casagolda ens explica que els veins estan indignats amb la factura telefònica. En el temps de les reparacions domèstiques Climent Verdaguer ens mostra com preparar les parets per pintar. Repasem els casos resolts de les denúncies presentades al programa.

13:20 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 17/09/10
tancar

Mosaic 17/09/10

El primer banc de llavors del món, en perill; el Brasil, una economia amb energia; l'Amazones peruà baixa de nivell; llibre: "Lo que hay que tragar"

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Samfaina amb botifarra
15:57 La Riera - Cap. 141
tancar

Cap. 141

En Claudi convenç la Lídia per anar junts a presentar a l'Estel el projecte de la Pineda. Serà desagradable. Per la seva banda, la Txell deixa clar a en Mauri que està disposada a ajudar la Sònia a desemmascarar-lo. A can Riera, l'Ernest no aguanta la situació i, per fi, es rebel·la contra la decisió de la mare. Al mateix temps, la Maribel descobreix què és el que amaga en Daniel.

16:51 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlarem de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals (en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas). I analitzarem el món dels somnis amb el Dr. Estivill, arran de l'èxit de la pel·lícula "Origen".

18:23 El guardià - Advocats, armes i diners
tancar

Advocats, armes i diners

Entre l'espasa i la paret, en Nick pren una decisió abans d'assistir a la seva vista oral. El supervisor d'en Nick, en Dale Petrocki, l'amenaça de testificar negativament si no l'ajuda amb el seu contracte. En Dale planeja adquirir un club amb la seva nòvia, la Mandy. Al mateix temps, en Burton aconsegueix un nomenament per formar part del Tribunal Federal. En Nick, que no vol influir negativament en el nomenament del seu pare a l'òrgan jurisdiccional, accedeix a ajudar en Dale.

19:17 El guardià - Custòdia
tancar

Custòdia

Després de topar-se amb una situació compromesa darrere l'altra, en Nick s'adreça a la comissaria de policia. Tot i no estar-ne convençut, en Nick afirma, rotundament, que la lluita al club de "striptease", que implica el responsable de la seva llibertat condicional, en Dale, acaba amb trets. Mentre en Burton continua buscant la plaça al tribunal, pensa que és hora de passar alguns dels seus clients al seu fill.

20:15 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Divendres anirem a les comarques del Baix Llobregat i del Baix Ebre per tractar temes ben diversos. Pep Riera ens portarà a fer una visita per una explotació vinícola ecològica del Baix Llobregat. D'altra banda, connectarem amb Salvador Sala en directe des d'una cooperativa arrossaire de Deltebre, per conèixer de primera mà la problemàtica existent causada pel cargol poma.

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Zona zàping
22:27 La gran pel·lícula - P.D. T'estimo
tancar

P.D. T'estimo

Holly Kennedy és una dona jove que es queda viuda quan Gerry, el seu marit, mor a causa d'una llarga malaltia. Holly queda destrossada però ben aviat descobreix que el seu marit li ha deixat tota una sèrie de cartes perquè la guiïn, no només en el dol, sinó també en un viatge de redescoberta d'ella mateixa. El primer missatge arriba a Holly el dia que fa 30 anys: una cinta gravada amb la veu de Gerry que la convida a celebrar-se ella mateixa i a viure la vida.

00:42 Pel·lícula - Llarg diumenge de festeig
tancar

Llarg diumenge de festeig

A finals de la Primera Guerra Mundial, a França, Mathilde rep la notícia que envien el seu promès Manech a terra de ningú mentre espera que li facin un consell de guerra. Mathilde, que sap que la vida de Manech corre perill, va a buscar el seu promès malgrat les adversitats que l'esperen.

02:51 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlarem de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals (en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas). I analitzarem el món dels somnis amb el Dr. Estivill, arran de l'èxit de la pel·lícula "Origen".

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:09 Identitats - JOSEP MARIA GAVIN
07:56 Tot un món - La mestra
tancar

La mestra

Quan era nena, la Laila Benaliti somiava canviar la societat que l'envoltava. Aquesta il·lusió la va dur a fer-se mestra i ara és professora del centre el Corb de Corbera de Llobregat. La Laila vol transmetre als seus alumnes la importància i la riquesa d'una societat intercultural i utilitza totes les eines per aconseguir aquest objectiu. L'escola dels seus somnis és un centre on el professorat també sigui un reflex de la societat en què vivim.

08:02 Planeta Terra
08:02 Els colors del Pirineu - Estiu
08:58 De pesca amb el Mark Krupa - Minipi
09:22 El medi ambient - Mosaic 10/09/2010
tancar

Mosaic 10/09/2010

Petit gran rosegador; protegir l'elefant asiàtic; primats aplicats; llibre: "Espiadimonis, nàiades, sabaters i cuques de capsa".

09:28 Horitzons
09:28 El Sàhara amb Michael Palin - Cap. 1 Una línia a la sorra
10:24 Què en sabem del menjar? - Tea, peppers, onions, bananas 5
10:54 Tots al tren! - Tots al tren! Sicília "Sense màfia"
11:50 El caçador de sabors - Tailàndia i Laos
12:19 RITMES
12:19 Ritmes poprock
12:58 BCN aixeca el teló - BCN aixeca el teló 2010
tancar

BCN aixeca el teló 2010

TV3 oferirà la gala Barcelona Aixeca el Teló que aquest any pren com a eix vertebrador un recorregut per la centenària memòria d'una de les vies més singulars de la ciutat de Barcelona pel que fa a la seva implicació escènica: el Paral·lel. Toní Puntí presentarà la retransmissió.

14:18 L'Ànima del 33
14:28 Planeta Terra
14:28 A fons - Madagascar
14:51 Viatges extraordinaris - Nova Zelanda
15:46 Tsukiji: el mercat de peix més gran del món - Tsukiji: el mercat de peix més gran del món
tancar

Tsukiji: el mercat de peix més gran del món

És el mercat de peix més gran del món. Cada dia unes 100.000 persones passen per les seves gairebé 850 parades. El nom consta a totes les guies turístiques com a visita obligada. Què és el que atrau tant d'aquest mercat perquè milions de turistes de tot el món el visitin? Una història que es remunta diversos segles enrere, 50.000 tones de peix comercialitzades a l'any i centenars de milions de dòlars gastats en les famoses subhastes que s'hi celebren.

16:39 De pesca amb el Mark Krupa - Great Slave Lake
17:03 Les illes del litoral francès - L'illa de Bendor i l'illa d'Embiez
17:21 Cronos - Davant la deportació dels jueus
tancar

Davant la deportació dels jueus

"Cronos" presenta "Davant la deportació dels jueus", l'últim capítol de la sèrie "La resistència", un viatge a la segona Guerra Mundial i al naixement d'un moviment cabdal per a la resolució del conflicte. Segona Guerra Mundial. França fa temps que s'ha convertit en un dels destins dels jueus que han de fugir dels nazis alemanys. El govern francès decideix internar aquests jueus, tal com havia fet amb els refugiats republicans que havien vingut d'Espanya.

18:16 Horitzons
18:16 Sentinelles de la natura - El Marroc
19:13 Cànon
19:13 Cànon Lletres - Josep Vallverdú Aixela
19:36 Cànon Lletres - Joan Francesc Miras
20:02 El caçador de sabors - Tailàndia i Laos
20:33 Champions Magazin - Champions Magazín
21:00 La Riera - Cap. 141
tancar

Cap. 141

En Claudi convenç la Lídia per anar junts a presentar a l'Estel el projecte de la Pineda. Serà desagradable. Per la seva banda, la Txell deixa clar a en Mauri que està disposada a ajudar la Sònia a desemmascarar-lo. A can Riera, l'Ernest no aguanta la situació i, per fi, es rebel·la contra la decisió de la mare. Al mateix temps, la Maribel descobreix què és el que amaga en Daniel.

21:44 A pagès - Cap. 5 Empresàries
tancar

Cap. 5 Empresàries

En aquest capítol coneixerem l'esperit emprenador i visionari de tres dones que viuen a pagès. Estimen el món rural i hi van buscar la manera de guanyar-se la vida. Aixecar el seu negoci no ha estat fàcil: molts nos i moltes factures a pagar. Coneixerem a Maria Àngels Rial, de Cardona (Bages); Eva Tarragona, de Saurí (Pallars Sobirà), i Carme Perelló, de La Bisbal de Falset (el Priorat).

22:14 Thalassa - Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar
tancar

Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar

Maldives, l'amenaça del mar: Aquest arxipèlag de l'Índic està completament amenaçat per les inundacions del mar i pel canvi climàtic. En pocs anys molta gent haurà de marxar. L'illot de s'Espartar el petit illot al costat d'Eivissa és un món ple de vida.

23:01 Thalassa - Alhucemas, els pescadors del parc
tancar

Alhucemas, els pescadors del parc

Anirem a Alhucemas, a la costa nord del Marroc, on la petita comunitat de pescadors artesanals treballa al parc nacional que s'hi acaba de fer. Un reportatge de Josep Lluís Secorún. Terra endins de la ciutat d'Alhucemas, el temps sembla que s'hagi aturat en una altra època. La majoria de la població viu d'una agricultura de subsistència que es desenvolupa pertot arreu en una terra àrida.

23:28 Salut a Europa - Cap. 11 La tercera edat
tancar

Cap. 11 La tercera edat

Els protagonistes del documental són gent gran que viuen a quatre països europeus: Polònia, Suècia, la República Txeca i Itàlia. Tots ells tenen la voluntat de lluitar contra els problemes propis de la seva edat venerable.

00:21 Salut a Europa - Cap. 12 Al cor d'Europa
tancar

Cap. 12 Al cor d'Europa

Sabia que les malalties cardiovasculars maten cada any dos milions d'europeus? Sabia també que els europeus no són iguals enfront de les malalties del cor? Alguns països tenen una mortalitat 4 o 5 vegades més alta que la mitjana europea, mentre altres països tenen estadístiques molt baixes... Què pot explicar aquestes diferencies?

01:14 El documental - Camins perduts
tancar

Camins perduts

Un documental, vuit directors i sis episodis que es desenvolupen en espais naturals i urbans i que proposa un viatge antropològic a través de les ciutats i les comunitats que s'apleguen a tocar de les vies del ferrocarril. Els trens són el fil conductor de la història, mentre que les vies esdevenen camí a través del temps.

02:31 Cànon
02:31 Cànon Lletres - Josep Vallverdú Aixela
02:54 Cànon Lletres - Joan Francesc Miras
03:18 A pagès - Cap. 5 Empresàries
tancar

Cap. 5 Empresàries

En aquest capítol coneixerem l'esperit emprenador i visionari de tres dones que viuen a pagès. Estimen el món rural i hi van buscar la manera de guanyar-se la vida. Aixecar el seu negoci no ha estat fàcil: molts nos i moltes factures a pagar. Coneixerem a Maria Àngels Rial, de Cardona (Bages); Eva Tarragona, de Saurí (Pallars Sobirà), i Carme Perelló, de La Bisbal de Falset (el Priorat).

03:45 Thalassa - Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar
tancar

Maldives: l'amenaça del mar. L'illot de s'Espartar

Maldives, l'amenaça del mar: Aquest arxipèlag de l'Índic està completament amenaçat per les inundacions del mar i pel canvi climàtic. En pocs anys molta gent haurà de marxar. L'illot de s'Espartar el petit illot al costat d'Eivissa és un món ple de vida.

04:28 Thalassa - Alhucemas, els pescadors del parc
tancar

Alhucemas, els pescadors del parc

Anirem a Alhucemas, a la costa nord del Marroc, on la petita comunitat de pescadors artesanals treballa al parc nacional que s'hi acaba de fer. Un reportatge de Josep Lluís Secorún. Terra endins de la ciutat d'Alhucemas, el temps sembla que s'hagi aturat en una altra època. La majoria de la població viu d'una agricultura de subsistència que es desenvolupa pertot arreu en una terra àrida.

04:56 Lonely Planet: rutes per descobrir - El Marroc
tancar

El Marroc

L'escriptor de viatges John Vlahides explora els camins menys transitats del Marroc per elaborar una guia turística de l'editorial Lonely Planet. En un recorregut per l'espina dorsal del centre del país, Vlahides es remunta centenars d'anys enrere fins a la laberíntica medina de Fes; també prova d'esquiar a l'estil africà a les escarpades muntanyes de l'Atles, indaga per la casba en ruïnes d'un dèspota marroquí menyspreat i s'afegeix a una família de berbers nòmades a les dunes del Sàhara.

05:43 Els Dom Tom vistos des del cel - La Reunió vista des del cel - La muntanya i la costa
05:54 Videoclips catalans - ESTEVE SABATER: Dolça companyia
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - TERÀPIA DE SHOCK. Ara
06:04 El caçador de sabors - Tailàndia i Laos
06:33 RITMES
06:33 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: 21 Japonesas, Macaco, Giulia Valle Quintet, Goran Bregovic, Cabo San Roque, Margareth Menezes, Manu Dibango, Malkit Singh i Compay Segundo.

Progrmació BD ....
07:24 El xai Shaun - Un tractor amb problemes
tancar

Un tractor amb problemes

Avui el granger s'ha trobat que el tractor no se li engega. Com s'ho farà, ara, per llaurar els camps? En Shaun i companyia estan convençuts que tenen la solució i han decidit fer-li una revisió. La pega és que no hi ha ningú que entengui gaire de mecànica. En fi, si més no, passaran una bona estona... I al tractor que no li passi res!

07:31 El xai Shaun - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Sembla divertit el detector de metalls del granger. A en Shaun li faria molta gràcia poder-hi jugar una estona. Fa un sorollet molt curiós i es poden trobar un munt de coses. Fins i tot l'anell que porta el toro al nas! Això de córrer davant d'un toro no n'és tant, de divertit! I si no, pregunta-ho a en Shaun i companyia!

07:38 El xai Shaun - La fada de les dents
tancar

La fada de les dents

En Bitzer sovint fa la vida impossible a les ovelles, però avui no pot ni amb la seva ànima. Té un mal de queixal terrible i no és bo per res. Sort que en Shaun s'ha ofert per fer-li de dentista. I és que, en el fons, se l'estima molt, el gos del granger. El que no sap en Bitzer és que en Shaun és un dentista amb uns mètodes molt peculiars...

07:50 Doraemon - Missatges amb focs artificials
tancar

Missatges amb focs artificials

En Nobita es pensa que és adoptat perquè no entén que els seus pares el renyin sempre. Amb la màquina del temps d'en Doraemon viatjaran al passat i aniran a parar al dia en què va néixer. En Nobita coneixerà els seus pares el dia que van ser pares i tots els projectes que tenien per a ell. T'imagines com era en Nobita quan va néixer? I els seus pares?! No t'ho perdis!

08:17 Doraemon - El virus de la col·lecció / Un dia d'escola de la mama
08:46 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo acaba de descobrir que li ha desaparegut el plat del menjar. La Petúnia i la mare han sortit a comprar, i això vol dir que hi ha un lladre al barri. És la senyora Talp? O potser més aviat ha sigut cosa d'en Bagú? Ep, que a dins de casa se senten sorolls! És el lladre?! L'única manera de saber-ho és entrant-hi! Qui serà l'atrevit?!

08:53 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

T'apuntes a jugar a fet i amagar amb en Loopdidoo, la Petúnia, la Gladys i la Cunegunda? Aquesta vegada, per això, la Petúnia ja ha avisat en Loopdidoo que no s'amagui al bosc. L'última vegada el van estar buscant tota la nit! En Loopdidoo, que ja saps que és un cap de suro, se'n tornarà al bosc, però hi deixarà engrunes per no perdre's. Ja ho sap, que el segueix la Cunegunda? I amb molta gana?!

09:01 mic 3
09:01 Pepa, la porqueta - La classe de ballet
tancar

La classe de ballet

Avui la Pepa està molt contenta perquè anirà a la seva primera classe de ballet amb tots els seus amics! La professora és la senyora Gasela i els ensenyarà a ballar com cignes, amb gràcia i elegància. A casa, la Pepa ensenyarà tot el que ha après a en Jordi i als pares... i s'endurà una sorpresa molt gran! Pot ser que els pares també sàpiguen ballet?!

09:08 Bob, el manetes - El Pansit, rei de la selva
tancar

El Pansit, rei de la selva

La srta. Cartipàs ha demanat a la Wendy que pinti un mural d'una selva pel pati de l'escola. El Pansit i el Runós passen per la vora i es queden bocabadats amb els elefants que està pintant la Wendy. Però més bocabadat et quedaràs tu, quan vegis el que passa!

09:21 La Franny i les sabates màgiques - Papallones en l'aire
09:39 Els Teletubbies - Ii: dirty dog
10:04 Info k
10:21 Espies de veritat - Les vidues negres
tancar

Les vidues negres

Aquesta vegada les nostres heroïnes se les hauran de veure amb un grup d'animadores d'allò més perverses i amb el seu entrenador, un home implacable.

10:42 Espies de veritat - Un nòvio malalt
tancar

Un nòvio malalt

La Sam s'enamora d'un noi de l'institut que aparentment sembla bona persona. Més tard, s'adona que l'està utilitzat per poder robar un sèrum que serveix per tornar-se invisible.

11:06 La màgica Do-Re-Mi - La prova de gateig de la Flor
tancar

La prova de gateig de la Flor

La Flor ja és tota una experta gatejant. Avui precisament ha de passar la pròxima revisió mèdica, que consisteix, ni més ni menys, que a gatejar. Sembla que ho té fàcil, oi, per aprovar? De vegades, però, hi ha imprevistos que s'han de solucionar...

11:27 La màgica Do-Re-Mi - La Dodó se'n va de casa!
tancar

La Dodó se'n va de casa!

Moltes de les feines que ha de fer la Do-Re-Mi amb la Flor les hi fa fer a la Dodó. La fada, cansada d'haver de treballar com una esclava, se'n va de casa. Sabent que han estat sempre tan unides, creus que sabran viure l'una sense l'altra?

11:52 Jo sóc així - L'amic invisible
tancar

L'amic invisible

En Liam ha tingut la gran idea d'intercanviar-se regals per les vacances. Si més no, és una manera divertida d'acabar el curs! Cadascú farà un regal al company que li toqui. El regal hauria de ser secret, de no més de 10 dòlars, original i... perfecte! Això es pot acabar convertint en una cursa de bojos! Per cert, què li regalaries, tu, a la Birch?! I a la Sandra?!

12:03 Jo sóc així - L'esquinç
tancar

L'esquinç

La Sandra s'ha fet un esquinç al turmell per culpa de la Birch. El monitor ha proposat que alguna amiga l'ajudi uns quants dies. Li haurà de portar els llibres, el dinar, l'haurà d'ajudar a classe, a seure al vàter... La Birch, que se sent molt culpable, no ha pogut dir que no. Aviat la Sandra se'n començarà a aprofitar, però la Birch ja té clar com s'hi tornarà. No t'ho perdis!

12:14 Jo sóc així - El món de l'espectacle
tancar

El món de l'espectacle

La Birch ha escrit el guió de la pel·lícula, en Liam la dirigirà, la presentaran al concurs del cinema Palace i guanyaran el primer premi de 2.000 dòlars! La Sandra serà la protagonista, substituint la Birch, perquè el seu oncle és el jutge del concurs. Les coses no comencen amb gaire bon peu... I en Raffi encara no hi ha dit la seva! Càmera! Acció! I que guanyi el millor!

12:29 Els Tom i Jerry petits - Qui ets, mixet? / En Droopy se'n va a Broadway / El gat pirata
12:55 Tom i Jerry - El magnifico
13:02 Tom i Jerry - Cent mètodes per enxampar un ratolí
13:09 Tom i Jerry - Hi ha un ratolí a manhattan
13:17 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
13:27 El còsmic Quantum Ray
13:55 Espies de veritat - Les vidues negres
tancar

Les vidues negres

Aquesta vegada les nostres heroïnes se les hauran de veure amb un grup d'animadores d'allò més perverses i amb el seu entrenador, un home implacable.

14:18 Espies de veritat - Un nòvio malalt
tancar

Un nòvio malalt

La Sam s'enamora d'un noi de l'institut que aparentment sembla bona persona. Més tard, s'adona que l'està utilitzat per poder robar un sèrum que serveix per tornar-se invisible.

14:42 Tags
15:01 Jo sóc així - L'amic invisible
tancar

L'amic invisible

En Liam ha tingut la gran idea d'intercanviar-se regals per les vacances. Si més no, és una manera divertida d'acabar el curs! Cadascú farà un regal al company que li toqui. El regal hauria de ser secret, de no més de 10 dòlars, original i... perfecte! Això es pot acabar convertint en una cursa de bojos! Per cert, què li regalaries, tu, a la Birch?! I a la Sandra?!

15:12 Jo sóc així - L'esquinç
tancar

L'esquinç

La Sandra s'ha fet un esquinç al turmell per culpa de la Birch. El monitor ha proposat que alguna amiga l'ajudi uns quants dies. Li haurà de portar els llibres, el dinar, l'haurà d'ajudar a classe, a seure al vàter... La Birch, que se sent molt culpable, no ha pogut dir que no. Aviat la Sandra se'n començarà a aprofitar, però la Birch ja té clar com s'hi tornarà. No t'ho perdis!

15:23 Jo sóc així - El món de l'espectacle
tancar

El món de l'espectacle

La Birch ha escrit el guió de la pel·lícula, en Liam la dirigirà, la presentaran al concurs del cinema Palace i guanyaran el primer premi de 2.000 dòlars! La Sandra serà la protagonista, substituint la Birch, perquè el seu oncle és el jutge del concurs. Les coses no comencen amb gaire bon peu... I en Raffi encara no hi ha dit la seva! Càmera! Acció! I que guanyi el millor!

15:38 Doraemon - Missatges amb focs artificials
tancar

Missatges amb focs artificials

En Nobita es pensa que és adoptat perquè no entén que els seus pares el renyin sempre. Amb la màquina del temps d'en Doraemon viatjaran al passat i aniran a parar al dia en què va néixer. En Nobita coneixerà els seus pares el dia que van ser pares i tots els projectes que tenien per a ell. T'imagines com era en Nobita quan va néixer? I els seus pares?! No t'ho perdis!

16:01 Doraemon - El virus de la col·lecció / Un dia d'escola de la mama
16:26 Els barrufets - Les sabates de ball de la barrufeta
tancar

Les sabates de ball de la barrufeta

Un dimoniet molt entremaliat ha regalat unes sabates de ball a la Barrufeta i tot seguit li ha fet prometre que es casaria amb ell. Ja et pots imaginar el rebombori que s'ha organitzat al poble dels barrufets. La Barrufeta casada amb un dimoniet?! El Gran Barrufet n'ha de barrufar una ben de pressa, perquè això no pot ser de cap manera!

16:48 Els barrufets - Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet
tancar

Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet

L'Inventor ha regalat unes ulleres a la Barrufeta que fan que tot allò que veus sigui més bonic del que sembla. En Gargamel, que no volta gaire lluny, ja en té una de pensada. Avui el Somiador s'ha llevat amb ganes de conèixer món i no hi ha manera d'aturar-lo. I si acaba a l'olla d'en Gargamel? Sort que el Gran Barrufet té un xiulet màgic!

17:13 mic 3
17:13 Megaminimals - Juguem a pirates
tancar

Juguem a pirates

Els Megaminimals no saben a que jugar. Avui plou i no poden sortir a jugar al pati. Miss Meadows proposarà un nou joc: la imaginació. Els Megaminimals viatjaran a una illa deserta i jugaran a ser pirates i amagar molts tresors.

17:20 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

L'Emma s'endinsa en un bosc misteriós i hi troba uns arbustos de boix grèvol. Al país del Guiu, ja no en queda, de boix grèvol i ell se n'emportarà per replantar-lo.

17:28 Pingu - En Pingu vol volar
tancar

En Pingu vol volar

Que bé que s'ho passen les gavines volant! Poder volar és el somni d'en Pingu. I avui està de sort, perquè ha vingut en Robby i l'hi ajudarà. Ho provaran fent salts, amb una catapulta, patinant... Però, és clar, això de volar no és tan fàcil com sembla... I si ho proven amb un globus...?

17:36 La Lua i el món - Vull una copa!
17:39 La Lua i el món - L'ordinador del pare
17:42 La Lua i el món - La princesa rosegadora
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy no es vol banyar
18:02 Una mà de contes - El petit inuit
18:13 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El cas del dibuix invisible
18:25 Els misteris de l'Alfred Eriçó - Les perles fugisseres
18:35 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El soroll misteriós
18:53 Gasp!
19:05 Gasp!
19:16 Gasp!
19:30 Info k
19:47 Martin Mystery - L'esperit del llop
tancar

L'esperit del llop

La desaparició d'uns treballadors que havien destrossat un cementiri indi ha posat en alerta els nostres herois. Els nadius han fet servir la "medicina" dels seus avantpassats per convertir-se en homes llop. En Martin, la Diana i en Java intenten aturar-los, però acaben apareixent al món dels esperits.

20:16 La lliga dels supermalvats
20:27 La lliga dels supermalvats
20:43 Tom i Jerry - El magnifico
20:50 Tom i Jerry - Cent mètodes per enxampar un ratolí
20:57 Tom i Jerry - Hi ha un ratolí a manhattan
21:05 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
21:12 Tags
21:28 Pat i Stan - Cap. 225 Mim
06:01 mic 3
06:01 Tork - La poció màgica
tancar

La poció màgica

Perquè els arbres donin bons fruits, l'Iris prepara una poció màgica. En Tork i en Batt l'ajudaran a trobar els ingredients secrets. En veuran de tots colors per aconseguir-los i acabaran fent trampes. Quins resultats tindrà el canvi d'un dels aliments?

06:07 Tork - La nit dels regals
tancar

La nit dels regals

Avui és la nit dels regals. En Tork, en Batt, l'Iris i els animals del bosc dormen esperant els regals. Però al matí següent no tots els habitants del bosc tenen regal. Hi ha un lladre de regals al bosc i comença la investigació fins que descobreixen el culpable.

06:14 La vaca Connie - El cistell de mores
tancar

El cistell de mores

La Connie s'ha trobat una formiga que transporta un pot de mel i està molt cansada. Com s'ho poden fer per ajudar-la? Potser si amb en Patch trobessin la senyora aranya, els faria una hamaca perquè la formiga pogués descansar...? Però, on es deu haver amagat, la senyora aranya?

06:22 La vaca Connie - El petit peix
tancar

El petit peix

La Connie, tot passejant pel bosc, s'ha trobat un ocellet que ha perdut el niu. La nostra amiga sempre està disposada a ajudar tots els animalons, però abans haurà de saber quin tipus de nius fan, els ocellets... Qui l'hi podria explicar? Algun dels seus amics del bosc, potser...?

06:31 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri del bosc malalt
06:42 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La vareta màgica
06:57 Els barrufets - Les sabates de ball de la barrufeta
tancar

Les sabates de ball de la barrufeta

Un dimoniet molt entremaliat ha regalat unes sabates de ball a la Barrufeta i tot seguit li ha fet prometre que es casaria amb ell. Ja et pots imaginar el rebombori que s'ha organitzat al poble dels barrufets. La Barrufeta casada amb un dimoniet?! El Gran Barrufet n'ha de barrufar una ben de pressa, perquè això no pot ser de cap manera!

Progrmació BD ....
21:32 3xl.cat
21:32 Plats bruts - Tinc hormones
tancar

Tinc hormones

Ara que el Lopes i la Guillermina són nòvios, no troben mai ni el lloc ni el moment per tenir una mica d'intimitat . El Ramon vol fer una festa al seu pis amb l'Stasky, el David i l'Emma, però quan pugen l'ascensor, s'hi queden tancats.

22:01 Plats bruts - Tinc 48 hores
tancar

Tinc 48 hores

El Lopes té planejat passar un cap de setmana amb la Guillermina, però tothom el convenç que no seran capaços d'aguantar tantes hores junts. El David té un greu problema que no sap com solucionar: es fa pipí al llit.

22:27 Ventdelplà - Cap. 311
tancar

Cap. 311

El Julià comprèn que fer costat a la Raquel no serà gens fàcil. La Marcela dóna per fet que ella i el Julià són parella. La Lali no para de treballar per no pensar. La Teresa agraeix al Jaume i la Isabel que hagin acollit les dones maltractades a Can Rata. El Jaume, però, no triga a sentir-se un estrany a casa. El Monràs es nega a donar diners a la Berta per obrir la boutique. Les dues dones, però, no es rendeixen i elaboren un pla per aconseguir que l'home canviï de parer.

23:20 Ventdelplà - Cap. 312
tancar

Cap. 312

La Nuri explica a la Teresa que està embarassada, però que no sap què fer ni com dir-ho al Jordi. Ell, però, se n'alegra molt quan rep la notícia, completament aliè als dubtes de la Nuri. La Raquel millora molt a poc a poc, però és conscient de tota la feina que el Julià fa per ella. La Clàudia veu xatejar la Gemma i es preocupa per si el seu pare hi arriba a contactar. El Paco fa parar els assaigs dels nois perquè no aguanta el soroll.

00:15 16 dobles - Una vida nova
tancar

Una vida nova

Es posa al descobert l'autèntic passat de la Montserrat i això trasbalsa a tothom. Tots queden afectats i els plans s'estronquen. Tothom sobreprotegeix el patriarca, però en Lluís té una reacció ben sorprenent. Una reacció que la Cristina no està disposada a acceptar. En Pascal ha de marxar i demana a la Lídia que es reuneixi amb ell més endavant. En Marc es desespera. Hi ha una conspiració per a aconseguir que en Pau li faci cas d'una vegada a la Cati. Però hi haurà una sorpresa.

01:11 16 dobles - Queda't amb mi
tancar

Queda't amb mi

Arribem al darrer capítol. Se n'anirà la Lídia amb en Pascal? Acceptarà la Montserrat el suborn de la Cristina per sortir de la vida d'en Lluís? Què acabarà passant amb la Cati, en Pau i l'Óscar? Li queda algun as a la màniga a la Cristina? I a en Marc, li queda algun recurs? Avui, en Lluís, fastiguejat, desapareixerà i farà que tothom acabi entenent les coses. O potser no tots.

02:03 Freqüència 04
02:27 Freqüència 04
02:50 Freqüència 04
03:13 Ventdelplà - Cap. 311
tancar

Cap. 311

El Julià comprèn que fer costat a la Raquel no serà gens fàcil. La Marcela dóna per fet que ella i el Julià són parella. La Lali no para de treballar per no pensar. La Teresa agraeix al Jaume i la Isabel que hagin acollit les dones maltractades a Can Rata. El Jaume, però, no triga a sentir-se un estrany a casa. El Monràs es nega a donar diners a la Berta per obrir la boutique. Les dues dones, però, no es rendeixen i elaboren un pla per aconseguir que l'home canviï de parer.

04:06 Just for laughs
04:11 16 dobles - Una vida nova
tancar

Una vida nova

Es posa al descobert l'autèntic passat de la Montserrat i això trasbalsa a tothom. Tots queden afectats i els plans s'estronquen. Tothom sobreprotegeix el patriarca, però en Lluís té una reacció ben sorprenent. Una reacció que la Cristina no està disposada a acceptar. En Pascal ha de marxar i demana a la Lídia que es reuneixi amb ell més endavant. En Marc es desespera. Hi ha una conspiració per a aconseguir que en Pau li faci cas d'una vegada a la Cati. Però hi haurà una sorpresa.

05:08 16 dobles - Queda't amb mi
tancar

Queda't amb mi

Arribem al darrer capítol. Se n'anirà la Lídia amb en Pascal? Acceptarà la Montserrat el suborn de la Cristina per sortir de la vida d'en Lluís? Què acabarà passant amb la Cati, en Pau i l'Óscar? Li queda algun as a la màniga a la Cristina? I a en Marc, li queda algun recurs? Avui, en Lluís, fastiguejat, desapareixerà i farà que tothom acabi entenent les coses. O potser no tots.

Progrmació BD ....
07:16 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

08:33 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

09:35 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

10:00 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

10:07 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

11:08 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

12:26 Aràbia - Aràbia - Resum
13:28 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

14:44 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

16:02 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

17:03 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

17:29 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

18:30 Aràbia - Aràbia - Resum
19:32 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

20:48 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

22:06 Els últims artesans - Joan Rabassa - Forner
tancar

Joan Rabassa - Forner

A Can Moré d'Argentona fan el pa seguint els mètodes tradicionals. Cinc generacions de la mateixa família han elaborat el pa amb l'exigència i qualitat de la feina feta sense automatismes. És per això que en Joan Rabassa, forner de Can Moré, s'autodenomina forner antiquat.

22:11 Els últims artesans - Joan Ferré - Cisteller
tancar

Joan Ferré - Cisteller

Des del taller situat a Folgueroles, en Joan Ferré fa més de 30 anys que treballa per assolir la perfecta simbiosi entre la tècnica tradicional de cisteller i la innovació del disseny. Els seus projectes amb vímet viu són testimonis de l'èxit del seu propòsit.

22:16 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

22:24 La gran pel·lícula - P.D. T'estimo
tancar

P.D. T'estimo

Holly Kennedy és una dona jove que es queda viuda quan Gerry, el seu marit, mor a causa d'una llarga malaltia. Holly queda destrossada però ben aviat descobreix que el seu marit li ha deixat tota una sèrie de cartes perquè la guiïn, no només en el dol, sinó també en un viatge de redescoberta d'ella mateixa. El primer missatge arriba a Holly el dia que fa 30 anys: una cinta gravada amb la veu de Gerry que la convida a celebrar-se ella mateixa i a viure la vida.

00:34 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

01:00 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

01:07 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

02:07 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

03:25 Aràbia - Aràbia - Resum
04:27 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

05:45 Notícies 3/24
06:00 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.