Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Josep PIQUÉ TERTÚLIA Joan B: CULLA Eulàlia VINTRÓ Esther GIMÉNEZ SALINAS Antoni DALMAU CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS (( Gemma VALETA, directora Banc de Llet Materna )) Lead: El banc de llet materna celebra un any TEMA: EUROVEGAS Rosa TALAMÀS, periodista TVC Lead: El model de negoci de Sheldon Adelson a Singapur i Macau TEMA: PARAULES D'AMOR David ESCAMILLA, periodista i escriptor Lead: "Paraules d'amor", una novel·la basada en la cançó de Serrat 11:35 Laura BORRÀS Lead: "La Colmena" una novel·la de Camilo José Cela que va trencar esquemes Lead Pla Nacional de Lectura: Jordi SANUY Carmen JORDÀ, pilot de GP3 Lead: Una pilot de cotxes amb talent SECCIÓ SALUT Cristina MACIAS Antonio Jesús ZALACAIN, podòleg Lead: Tenir cura dels peus ACTUACIÓ + ENTREVISTA Elena GADEL Interpreta: "Tal vez" Lead: "De madera", cançons de tu a tu Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb l'actor Jordi Ríos Maria Josep SOLER Lead: Disseny marroquí per a una passarel·la molt mediterrània Lisi ANDRÉS Lead: Bollywood, un fenomen imparable

13:14 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Nirvana: parlar amb les plantes i els ocells
tancar

Nirvana: parlar amb les plantes i els ocells

Nirvana és una imponent reserva natural privada de Colòmbia, però fa quaranta anys era només el somni d'una família que volia fugir de la ciutat per viure en harmonia amb la natura.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins
tancar

Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins

El cuiner Carles Calsina del Restaurant "Garbí" de Castellar del Vallès, ens prepara un "Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins".

15:57 La Riera - Cap. 470
tancar

Cap. 470

Al casino, en Guillem, en Balló i en Claudi han clissat perfectament l'estratègia de la Lídia per guanyar-se en Prats, i no es pensen quedar sense fer res. A en Claudi li fa nosa en Paco Dalmau. L'Ariadna enganya l'Ernest dient que va a una festa i que en Jofre no hi anirà. Evidentment, hi haurà problemes. A la cuina es posen de manifest els problemes de la relació Sergi-Olga. En Llorenç comença a flirtejar amb la Mireia.

16:38 Divendres - + info
tancar

+ info

La visió progressista dels economistes Arcadi Oliveras i Miren Etxezarreta ens analitzarà el delicadíssim moment que estem passant. L'amor continua de moda? Encara ens declarem? Ens estem tornant poc romàntics? La imminència de Sant Jordi i el nostre concurs "Catalunya s'estima" farà que en parlem amb Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas i Pere Mas. El pes de Vichy Catalán ens portarà a Caldes de Malavella per analitzar la varietat i el poder nutritiu de les aigües amb gas, amb la doctora Folch. Farem també un recorregut per la història dels balnearis de Caldes, guiats per l'historiador Josep M. Solé i Sabaté.

18:33 Julie Lescaut - Recurs de gràcia
20:14 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Hi ha una infinitat d'objectes dels quals no hauríeu pensat mai que es poden arreglar, com ara les maletes. Les maletes es fan malbé a conseqüència d'una mala manipulació o de la baixa qualitat dels components. Aquest dimarts, el reporter Josep París ens introduirà al món de les maletes gràcies a una botiga que fa més de vint anys que n'arregla. Els reparadors de maletes són un sector molt reduït. A Barcelona, només existeixen dues empreses dedicades exclusivament a arreglar-ne.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà l'entrevista més desconcertant de la seva vida a l'actriu Loles León. D'altra banda, el televisiu José Corbacho explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; s'explicaran les últimes novetats sobre l'estat de salut de Joan Carles I i el seu nét Froilà; es presentaran més primícies sobre Eurovegas; s'escalfarà el Barça-Madrid de dissabte; Aitor Karanka demostrarà que és un home molt polivalent; es descobrirà la cara més calenta d'Òscar Dalmau, i Risto Mejide s'enfrontarà a Javier Clemente.

22:42 Mestres - Cap. 11 Punt i seguit
tancar

Cap. 11 Punt i seguit

Reflexions de nens i mestres sobre temes no tractats a la sèrie. Des de problemes de convivència en centres de secundària, a dificultats per atendre la diferència, o l'educació en un context de crisi....

23:33 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" comprovarà sobre el terreny l'impacte que la crisi ha causat en diverses poblacions catalanes. Amb el títol "El paisatge de la crisi, sense canvis", el programa econòmic del 33 oferirà un reportatge en què s'explica la situació. Reporters del programa han tornat a visitar les mateixes poblacions on fa més de tres anys van descobrir el paisatge que estava dibuixant la crisi: vivendes a mig construir, promocions aturades, polígons urbanitzats amb serveis municipals infrautilitzats... Mentrestant, el sector de l'habitatge no aixeca el cap. Com s'ho fan els ajuntaments? Què ha passat amb aquestes promocions? D'altra banda, "Valor afegit" entrevistarà Albert Guijarro, un dels fundadors i impulsors de Primavera Sound, un festival de música que torna amb una nova edició i que genera a l'àrea de Barcelona un negoci calculat en 65 milions d'euros, i que s'ha convertit en un referent mundial. Finalment, a l'espai "Pensat per" es presentarà "BD: Barcelona Design", una firma que va apostar fort pel disseny fa 40 anys i que ara ven molt més a fora que aquí. Ara acaba d'inaugurar una gran sala expositiva dels seus productes al 22@, amb la intenció d'organitzar viatges per als seus clients estrangers perquè coneguin aquest "show room" i també la ciutat.

00:11 Pel·lícula - Autòpsia a un alienígena
tancar

Autòpsia a un alienígena

L'any 1995 van sortir a la llum unes filmacions en blanc i negre que, suposadament, recollien l'autòpsia feta a un ésser alienígena l'any 1947. Ray i Gary, els dos amics londinencs responsables del descobriment del vídeo, es van fer famosos. La pel·lícula, basada en fets reals, explica com va anar tot i si el vídeo era de debò o va ser un muntatge.

01:42 Desapareguts - Veritat o penyora (2a part)
tancar

Veritat o penyora (2a part)

Nicole i Jess han de trobar un elusiu timator per tal de salvar la seva esposa segrestada i tancar una investigació que pot acabar amb les seves carreres.

02:23 Ventdelplà - Cap. 156
tancar

Cap. 156

Durant la batuda de caça per trobar el gos rabiós, el Jaume fereix el Julià. La Teresa no pot més i vol plantar cara a l'Enric. L'Andrea, una companya de facultat del Xavi, es fixa en el Pau. Els cultius dels ecologistes no acaben d'anar bé, però a la Nicole li sembla que sap què passa. L'Ester actua amb un excés de zel amb al seu fill i la Carme li aconsella que no sigui una mare tan patidora. El Monràs es fixa en la Berta.

03:16 Jazz a l'estudi - Cece Gianotti
tancar

Cece Gianotti

El compositor i multiinstrumentista italo-canadenc Cece Gianotti ens presenta el seu nou projecte'The Great Scape', un conjunt de temes evocadors i suggerents, oscil.lant entre el jazz i el blues. S'acompanya d'excel.lents músics de l'escena catalana, com són Francesc Chaparro a la percussió, el xilòfon i el piano; Jordi Picazos amb diferents instruments de corda; Matias Miguez, al baix, i Gabriel Amargant, al clarinet i saxo.

04:16 Jazz a l'estudi - Albert Sanz Trio
tancar

Albert Sanz Trio

Avui entra a l'estudi el pianista Albert Sanz en format de trio, la formació ideal segons ell, per a investigar la melodia i el ritme i dur-los cap a un nou espai obert. Ve acompanyat de Masatochi Kamaguchi al contrabaix, i Javier Vercher al saxo, i la perfecta fusió de tots tres ens convida a un viatge capaç de transportar-nos a un món imaginari.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:06 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

L'estil industrial ja no està reservat només als pisos readaptats. En general a tothom li agrada tenir el seu racó de fàbrica, sigui en forma de làmpada Singer o Jieldé, o de despertador Brillé. Els caçadors de gangues ho recuperen i els detallistes ho produeixen a gran escala perquè és un disseny elegant, funcional, sòlid i de bon combinar.

07:32 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

És l'espai predilecte dels francesos, un lloc on realment s'hi fa vida. Així doncs, què posem sobre la nevera: un piano de cua o una televisió? Rajoles d'acer inoxidable, de Corian, de fusta o de ciment? Descobriu totes les claus perquè la VOSTRA cuina faci patxoca.

08:00 Paul Merton a Europa - + info
tancar

+ info

Un cop encetada l'aventura europea a Berlín, Paul es dirigeix ara cap a l'est, al món rural de l'antiga RDA. Allà s'atura a una petita granja anomenada el Ranxo del Cavall Boig, on el matrimoni Frank i Simona viuen ben bé a l'estil dels indis i vaquers del salvatge oest. Després d'assegurar-se que Paul té a la memòria l'Alemanya de l'Est, la parella recrea un capítol de la batalla de Little Bighorn amb la col·laboració d'uns amics amb els mateixos gustos. "Pensant-hi bé, he arribat a la conclusió que estan grillats, però amb gràcia!", afirma Paul. Paul s'acomiada d'Alemanya i es dirigeix a la República d'Irlanda. Després de llegir sobre un candidat masculí que vol fer-se un lloc en la competitiva disciplina de la natació sincronitzada, de domini exclusivament femení, Paul viatja fins a la localitat pintoresca i conservadora de Fermoy, al comtat de Cork, per conèixer-lo personalment. Entre la llarga i distingida llista de candidats, el nedador aspirant Colin està disposat a arriscar-ho tot pel que considera el seu dret: que el deixin competir amb les noies. La visita de Paul a l'"Illa Maragda" continua fins a Wicklow, on el monjo budista irlandès Viktor ha creat un refugi espiritual diferent. Viktor l'anomena el "parc de la crisi dels 40", un lloc on es ve a reflexionar sobre la pròpia vida. Paul fa una visita privada amb Viktor per contemplar algunes de les escultures més insòlites que ha vist mai, des d'un noi partint-se el cap per la meitat fins a una vagina dentada gegant. Finalment, Paul torna al comtat "rebel" de Cork. Fins al 1993, l'homosexualitat va ser il·legal a Irlanda, però Paul s'anima en presenciar una multitudinària celebració de l'orgull gai pels carrers d'una de les ciutats més tradicionals irlandeses, Cork. Paul es troba amb David Roche, cap del Cork Gay Project, i s'adona de com ha arribat a canviar el país des que ell era petit.

08:46 Pròxima parada
09:12 Les illes del litoral francès
09:28 Carrer dels lèmurs
09:51 Baby planet
10:43 Batecs de natura
11:04 segle xx - Tancs a la ciutat daurada
tancar

Tancs a la ciutat daurada

La invasió de Txecoslovàquia per les tropes del Pacte de Varsòvia, el 21 d'agost del 1968, és el fet que reconstrueix aquest documental alemany del 2008. Ho fa a través de testimonis directes de persones implicades en la Primavera de Praga, i també d'altres homes i dones que van quedar atrapats pels esdeveniments.

12:01 segle xx - + info
tancar

+ info

Maig del 40: Els nens de l'èxode (2) La segona meitat del doble documental francès titulat "Maig 1940: els nens de l'èxode" ens situa ja a primers de juny d'aquell any terrible, quan el curs desastrós de la batalla de França empeny els parisencs més prudents a començar a desplaçar-se cap al sud del país. Aviat, els esdeveniments es precipitaran. El bombardeig alemany del 3 de juny sobre la capital, i sobretot la decisió del govern de Paul Reynaud, el dia 11, d'evacuar París per traslladar-se primer a Tours i després a Bordeus, desfermen una desbandada general que portarà dos milions de parisencs a envair carreteres i estacions de tren amb una única obsessió: allunyar-se dels invasors i arribar a un imprecís Midi on esperen trobar seguretat. En aquells moments, el nombre total de persones voluntàriament desplaçades que omplen caòticament rutes i transports s'acosta als deu milions, gairebé una quarta part de la població francesa total. La caiguda de París, el 14 de juny, assenyala el definitiu col·lapse militar francès, però la temuda arribada dels alemanys a les diverses ciutats resulta més aviat tranquil·litzadora, perquè els conqueridors es mostren, en aquells primers moments, educats i respectuosos. El dia 17, tot just investit com a president del govern, el mariscal Philippe Pétain sol·licita a Berlín un armistici i, al mateix temps, demana als fugitius que retornin a casa. L'armistici de Rethondes, firmat el 22 de juny, va posar fi a les operacions militars, i va ser rebut per la immensa majoria dels francesos amb alleujament i confiança en la figura paternal del vell mariscal, el vencedor de Verdun. Tanmateix, el restabliment de la normalitat, la fi de l'èxode de deu milions de persones, trigarien encara moltes setmanes a completar-se. En efecte, no va ser fins al setembre, i després que el nou règim de Vichy posés en marxa una complexa operació logística, quan la gran majoria dels desplaçats van refer camí. No pas tots: jueus, comunistes, maçons i altres elements "indesitjables" van veure prohibit o van trobar imprudent el seu retorn a les regions de la zona ocupada pels alemanys, i esdevingueren refugiats a les ciutats de l'anomenada zona lliure. Per altra banda, aquella enorme i traumàtica estampida de finals de la primavera de 1940 va tenir, a banda de la humiliació moral, uns costos humans decididament tràgics: fins a cent mil civils, un 1 per cent dels desplaçats, van morir víctimes dels bombardejos sobre carreteres, trens i estacions, i cap a 90.000 infants van quedar orfes o van resultar separats de les seves famílies. Un pròleg sinistre per als quatre anys de l'ocupació.

12:56 Relats d'altres terres: Indonesia - + info
tancar

+ info

Kabú és un pescador amb arpó. Du aquest do a la sang i és l'estandard d'una tradició agonitzant. La seva forma de viure ja no és gens fàcil i, per això, després de patir una mala temporada de pesca, Kabú decideix iniciar un viatge perillós cap a unes aigües que no coneix. La seva embarcació és fràgil, però el seu objectiu és buscar catxalots.

13:49 Retalls de món
14:02 Euskal Herria: la mirada màgica - La neu
tancar

La neu

Aquest capítol mostra la transformació que viu la geografia del País Basc quan la neu arriba al territori, i gairebé fins al mar. En aquest capítol podem veure noves vistes dels principals cims de Biscaia, Guipúscoa, Àlaba o Navarra nevats. Els indrets que hi apareixen són: Oiz, Argalario, Arraiz, Ganekogorta, la vall d'Ayala, la Serra Salvada, Orozco, Arrugaeta, Gorbea, Murua, Ondategi, Mendoza, Armentia, Vitòria, Urrunaga, Mekoleta, Otxandiano, Oleta, Urkiola, Anboto i Berian.

14:31 Un tast pel món
14:56 El Mediterrani amb el James Martin - Eivissa
15:23 Pròxima parada
15:53 Paul Merton a Europa - + info
tancar

+ info

Un cop encetada l'aventura europea a Berlín, Paul es dirigeix ara cap a l'est, al món rural de l'antiga RDA. Allà s'atura a una petita granja anomenada el Ranxo del Cavall Boig, on el matrimoni Frank i Simona viuen ben bé a l'estil dels indis i vaquers del salvatge oest. Després d'assegurar-se que Paul té a la memòria l'Alemanya de l'Est, la parella recrea un capítol de la batalla de Little Bighorn amb la col·laboració d'uns amics amb els mateixos gustos. "Pensant-hi bé, he arribat a la conclusió que estan grillats, però amb gràcia!", afirma Paul. Paul s'acomiada d'Alemanya i es dirigeix a la República d'Irlanda. Després de llegir sobre un candidat masculí que vol fer-se un lloc en la competitiva disciplina de la natació sincronitzada, de domini exclusivament femení, Paul viatja fins a la localitat pintoresca i conservadora de Fermoy, al comtat de Cork, per conèixer-lo personalment. Entre la llarga i distingida llista de candidats, el nedador aspirant Colin està disposat a arriscar-ho tot pel que considera el seu dret: que el deixin competir amb les noies. La visita de Paul a l'"Illa Maragda" continua fins a Wicklow, on el monjo budista irlandès Viktor ha creat un refugi espiritual diferent. Viktor l'anomena el "parc de la crisi dels 40", un lloc on es ve a reflexionar sobre la pròpia vida. Paul fa una visita privada amb Viktor per contemplar algunes de les escultures més insòlites que ha vist mai, des d'un noi partint-se el cap per la meitat fins a una vagina dentada gegant. Finalment, Paul torna al comtat "rebel" de Cork. Fins al 1993, l'homosexualitat va ser il·legal a Irlanda, però Paul s'anima en presenciar una multitudinària celebració de l'orgull gai pels carrers d'una de les ciutats més tradicionals irlandeses, Cork. Paul es troba amb David Roche, cap del Cork Gay Project, i s'adona de com ha arribat a canviar el país des que ell era petit.

16:39 Les illes del litoral francès
16:53 Latituds - Gdeim Izik
tancar

Gdeim Izik

Una producció de Fundació Quepo per a Resistència Saharaui El 10 d'octubre del 2010, entre 10.000 i 20.000 persones s'instal·len prop d'Al-Aaiun, i aixequen un campament de denúncia pacífica per la vulneració constant dels drets socials del Poble Saharaui, sobretot en l'accés al treball i a la vivenda. Després de 28 dies i una successió d'esdeveniments i creixement constant de la tensió, el règim marroquí decideix desallotjar per la força el campament de Gdeim Izik, i imposa un bloqueig informatiu gairebé total. Per sort, l'Antonio i la Isabel es troben dins el campament i tenen una càmera a les mans. Enregistren la brutal destrucció del campament, centenars d'agents marroquins avancen a través dels milers de haimes. Quan ja és massa perillós continuar al campament, fugen en un 4x4, ajudats per la població saharaui, que els traslladen a Al-Aaiun. Quan arriben a la capital es troben una ciutat en flames. La població s'ha llençat al carrer en protesta pel violent desallotjament. Negocis tancats, vehicles cremant, manifestants indignats, que mostren el seu suport i preocupació pels activistes occidentals. La població saharaui, conscient de l'enorme rellevància que té per a ells i per a la seva causa la difusió a tot el món de les imatges, amaguen la Isabel i l'Antonio durant dies en un pis franc a la ciutat d'Al-Aaiun, mentre intenten fer arribar les imatges a algun mitjà de comunicació a través d'internet. El règim marroquí hi posa tots els obstacles possibles: tallen línies telefòniques (satèl·lit), rebenten servidors i intenten trobar els activistes. Les seves vides estan en perill. Els activistes narren la seva experiència durant uns esdeveniments que probablement han marcat l'inici d'una onada de canvi històrica al món àrab: vivim la seva por extrema, la tensió constant, l'amor per un poble oprimit però valent, el suport en la lluita i, finalment, l'acompliment de la missió heroica que els va ser encomanada per les circumstàncies. Seran les úniques imatges de la brutal repressió del règim marroquí que acabaran donant la volta el món, i es convertiran en les úniques proves que podrien habilitar una reacció de la Comunitat Internacional. Reacció que, un cop més, no té lloc. La missió de l'ONU al Sàhara Occidental, que compleix 30 anys, és l'única al món que no té competències en drets humans.

17:24 La Sonora - Cap. 17
tancar

Cap. 17

Tazzuff és una banda barcelonina que està renovant el panorama del folk.El contrapàs llarg "El Divino" és una joia coreogràfica única a l'arc mediterrani. Jordi Molina, pioner explorant la tenora més enllà de la cobla i de la sardana.

17:48 Ànima - + info
tancar

+ info

El magazín cultural del 33 rep a plató l'actriu Anna Lizaran, immersa de nou en els assajos d'"Agost", el gran èxit de la temporada passada al TNC i que ara es reestrena. Aquesta setmana, coincidint amb la Mostra d'Igualada, ens ocupem del teatre familiar amb un reportatge de Jofre Font. L'altra convidada a plató és la cantant Anna Roig que, aquest Sant Jordi, debuta com autora amb el llibre "Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i les coses que he somiat". I a una setmana de la diada del llibre, visitem una llibreria modèlica de poble, "L'Espolsada", de les Franqueses del Vallès, i coneixem superusuaris de la web "Què llegeixes?". En l'àmbit literari, també veiem el retrat de l'ànima del poeta i rapsode, Carles Rebassa. Amb la reportera Júlia Bertran visitem, a la galeria Fidel Balaguer de Barcelona, l'exposició "Ariadna multiusos, la nina performàtica", un projecte singular de l'artista multidisciplinària Ariadna Rodríguez.

18:41 Cronos - El cirurgià de la batalla de Trafalgar
19:35 Euskal Herria: la mirada màgica - La neu
tancar

La neu

Aquest capítol mostra la transformació que viu la geografia del País Basc quan la neu arriba al territori, i gairebé fins al mar. En aquest capítol podem veure noves vistes dels principals cims de Biscaia, Guipúscoa, Àlaba o Navarra nevats. Els indrets que hi apareixen són: Oiz, Argalario, Arraiz, Ganekogorta, la vall d'Ayala, la Serra Salvada, Orozco, Arrugaeta, Gorbea, Murua, Ondategi, Mendoza, Armentia, Vitòria, Urrunaga, Mekoleta, Otxandiano, Oleta, Urkiola, Anboto i Berian.

20:06 Un tast pel món
20:31 El Mediterrani amb el James Martin - Eivissa
21:00 Cuines - Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins
tancar

Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins

El cuiner Carles Calsina del Restaurant "Garbí" de Castellar del Vallès, ens prepara un "Farcellet de col, botifarra "terregada" i llagostins".

21:08 La Riera - Cap. 470
tancar

Cap. 470

Al casino, en Guillem, en Balló i en Claudi han clissat perfectament l'estratègia de la Lídia per guanyar-se en Prats, i no es pensen quedar sense fer res. A en Claudi li fa nosa en Paco Dalmau. L'Ariadna enganya l'Ernest dient que va a una festa i que en Jofre no hi anirà. Evidentment, hi haurà problemes. A la cuina es posen de manifest els problemes de la relació Sergi-Olga. En Llorenç comença a flirtejar amb la Mireia.

21:43 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" s'anticiparà a la festa del llibre i la rosa i presentarà un avanç de l'oferta de novetats que els lectors podran trobar a les llibreries i parades d'arreu de Catalunya el dia de Sant Jordi. Els escriptors Rafel Nadal, premi Josep Pla 2011 amb l'obra "Quan érem feliços", i Eduard Márquez, finalista del premi Creixells amb la novel·la "L'últim dia abans de demà", conversaran sobre el sentit festiu de la diada, el paper dels escriptors i la importància de tenir una obra premiada als aparadors de les llibreries. Per la seva part, dos periodistes de TV3, Lluís Caelles, coautor de "Fukushima, crònica d'un tsunami nuclear", i Nico Valle, que acaba de publicar "Secrets de guerra", destacaran l'interès creixent que desperten els llibres dedicats als temes d'actualitat. També reflexionaran sobre els avantatges de sortir o no per pantalla a l'hora d'entrar en el món editorial i opinaran sobre el fenomen dels anomenats "escriptors mediàtics. I el programa no oblidarà què és el que s'amaga darrere de tot el procés comercial de preparació de la Diada. Ho explicaran l'editor Josep Cots, d'Edicions de 1984, i Josep Cots, el propietari de la llibreria Documenta, de Barcelona.

22:12 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" comprovarà sobre el terreny l'impacte que la crisi ha causat en diverses poblacions catalanes. Amb el títol "El paisatge de la crisi, sense canvis", el programa econòmic del 33 oferirà un reportatge en què s'explica la situació. Reporters del programa han tornat a visitar les mateixes poblacions on fa més de tres anys van descobrir el paisatge que estava dibuixant la crisi: vivendes a mig construir, promocions aturades, polígons urbanitzats amb serveis municipals infrautilitzats... Mentrestant, el sector de l'habitatge no aixeca el cap. Com s'ho fan els ajuntaments? Què ha passat amb aquestes promocions? D'altra banda, "Valor afegit" entrevistarà Albert Guijarro, un dels fundadors i impulsors de Primavera Sound, un festival de música que torna amb una nova edició i que genera a l'àrea de Barcelona un negoci calculat en 65 milions d'euros, i que s'ha convertit en un referent mundial. Finalment, a l'espai "Pensat per" es presentarà "BD: Barcelona Design", una firma que va apostar fort pel disseny fa 40 anys i que ara ven molt més a fora que aquí. Ara acaba d'inaugurar una gran sala expositiva dels seus productes al 22@, amb la intenció d'organitzar viatges per als seus clients estrangers perquè coneguin aquest "show room" i també la ciutat.

22:41 Singulars - Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."
tancar

Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."

Dèficit fiscal, balances fiscals, pacte fiscal, sobirania fiscal, solidaritat territorial... Fa setmanes, mesos i anys que sentim aquesta terminologia, però sovint, enmig del ball de xifres, trobem a faltar els elements necessaris per formar-nos una opinió clara sobre en quin punt estem. Això és el que volem que faci el nostre convidat del dimarts 17 d'abril: Guillem López Casasnovas. Volem que ens expliqui perquè entre el que produeix Catalunya i entrega per via d'impostos a l'Estat i el que rep a canvi cada any hi ha una diferència de 15.000 milions. És llicenciat en Economia i Dret per la Universitat de Barcelona, doctorat en Dret per la Universitat de York, És catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra i conseller de Banc d'Espanya des de l'any 2005. Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."

23:36 60 minuts - La granja: 10 anys després
00:36 Latituds - Gdeim Izik
tancar

Gdeim Izik

Una producció de Fundació Quepo per a Resistència Saharaui El 10 d'octubre del 2010, entre 10.000 i 20.000 persones s'instal·len prop d'Al-Aaiun, i aixequen un campament de denúncia pacífica per la vulneració constant dels drets socials del Poble Saharaui, sobretot en l'accés al treball i a la vivenda. Després de 28 dies i una successió d'esdeveniments i creixement constant de la tensió, el règim marroquí decideix desallotjar per la força el campament de Gdeim Izik, i imposa un bloqueig informatiu gairebé total. Per sort, l'Antonio i la Isabel es troben dins el campament i tenen una càmera a les mans. Enregistren la brutal destrucció del campament, centenars d'agents marroquins avancen a través dels milers de haimes. Quan ja és massa perillós continuar al campament, fugen en un 4x4, ajudats per la població saharaui, que els traslladen a Al-Aaiun. Quan arriben a la capital es troben una ciutat en flames. La població s'ha llençat al carrer en protesta pel violent desallotjament. Negocis tancats, vehicles cremant, manifestants indignats, que mostren el seu suport i preocupació pels activistes occidentals. La població saharaui, conscient de l'enorme rellevància que té per a ells i per a la seva causa la difusió a tot el món de les imatges, amaguen la Isabel i l'Antonio durant dies en un pis franc a la ciutat d'Al-Aaiun, mentre intenten fer arribar les imatges a algun mitjà de comunicació a través d'internet. El règim marroquí hi posa tots els obstacles possibles: tallen línies telefòniques (satèl·lit), rebenten servidors i intenten trobar els activistes. Les seves vides estan en perill. Els activistes narren la seva experiència durant uns esdeveniments que probablement han marcat l'inici d'una onada de canvi històrica al món àrab: vivim la seva por extrema, la tensió constant, l'amor per un poble oprimit però valent, el suport en la lluita i, finalment, l'acompliment de la missió heroica que els va ser encomanada per les circumstàncies. Seran les úniques imatges de la brutal repressió del règim marroquí que acabaran donant la volta el món, i es convertiran en les úniques proves que podrien habilitar una reacció de la Comunitat Internacional. Reacció que, un cop més, no té lloc. La missió de l'ONU al Sàhara Occidental, que compleix 30 anys, és l'única al món que no té competències en drets humans.

01:10 Pròxima parada
01:39 Pròxima parada
02:05 Retalls de món
02:17 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" s'anticiparà a la festa del llibre i la rosa i presentarà un avanç de l'oferta de novetats que els lectors podran trobar a les llibreries i parades d'arreu de Catalunya el dia de Sant Jordi. Els escriptors Rafel Nadal, premi Josep Pla 2011 amb l'obra "Quan érem feliços", i Eduard Márquez, finalista del premi Creixells amb la novel·la "L'últim dia abans de demà", conversaran sobre el sentit festiu de la diada, el paper dels escriptors i la importància de tenir una obra premiada als aparadors de les llibreries. Per la seva part, dos periodistes de TV3, Lluís Caelles, coautor de "Fukushima, crònica d'un tsunami nuclear", i Nico Valle, que acaba de publicar "Secrets de guerra", destacaran l'interès creixent que desperten els llibres dedicats als temes d'actualitat. També reflexionaran sobre els avantatges de sortir o no per pantalla a l'hora d'entrar en el món editorial i opinaran sobre el fenomen dels anomenats "escriptors mediàtics. I el programa no oblidarà què és el que s'amaga darrere de tot el procés comercial de preparació de la Diada. Ho explicaran l'editor Josep Cots, d'Edicions de 1984, i Josep Cots, el propietari de la llibreria Documenta, de Barcelona.

02:43 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" comprovarà sobre el terreny l'impacte que la crisi ha causat en diverses poblacions catalanes. Amb el títol "El paisatge de la crisi, sense canvis", el programa econòmic del 33 oferirà un reportatge en què s'explica la situació. Reporters del programa han tornat a visitar les mateixes poblacions on fa més de tres anys van descobrir el paisatge que estava dibuixant la crisi: vivendes a mig construir, promocions aturades, polígons urbanitzats amb serveis municipals infrautilitzats... Mentrestant, el sector de l'habitatge no aixeca el cap. Com s'ho fan els ajuntaments? Què ha passat amb aquestes promocions? D'altra banda, "Valor afegit" entrevistarà Albert Guijarro, un dels fundadors i impulsors de Primavera Sound, un festival de música que torna amb una nova edició i que genera a l'àrea de Barcelona un negoci calculat en 65 milions d'euros, i que s'ha convertit en un referent mundial. Finalment, a l'espai "Pensat per" es presentarà "BD: Barcelona Design", una firma que va apostar fort pel disseny fa 40 anys i que ara ven molt més a fora que aquí. Ara acaba d'inaugurar una gran sala expositiva dels seus productes al 22@, amb la intenció d'organitzar viatges per als seus clients estrangers perquè coneguin aquest "show room" i també la ciutat.

03:11 Singulars - Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."
tancar

Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."

Dèficit fiscal, balances fiscals, pacte fiscal, sobirania fiscal, solidaritat territorial... Fa setmanes, mesos i anys que sentim aquesta terminologia, però sovint, enmig del ball de xifres, trobem a faltar els elements necessaris per formar-nos una opinió clara sobre en quin punt estem. Això és el que volem que faci el nostre convidat del dimarts 17 d'abril: Guillem López Casasnovas. Volem que ens expliqui perquè entre el que produeix Catalunya i entrega per via d'impostos a l'Estat i el que rep a canvi cada any hi ha una diferència de 15.000 milions. És llicenciat en Economia i Dret per la Universitat de Barcelona, doctorat en Dret per la Universitat de York, És catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra i conseller de Banc d'Espanya des de l'any 2005. Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."

04:02 Jazz a l'estudi - Pagès/Gadel/4
tancar

Pagès/Gadel/4

El bateria de formació clàssica, Toni Pagès ens porta avui un projecte dedicat plenament a la melodia, perseguint-ne l'excel.lència, la interacció entre harmonies, i en perfecta comunió amb la càlida veu d'Elena Gadel. Executant les seves composicions els acompanyen el piano de Josep Lluís Guart i el contrabaix de Guillermo Prats.

05:02 Jazz a l'estudi - Joan Monné Trio
tancar

Joan Monné Trio

La trajectòria del pianista Joan Monné és àmplia i plena de fites internacionals tant pròpies com acompanyant a grans solistes. En aquest format de trio acompanyat pels excel.lents músics Marko Lohikari al contrabaix i David Xirgu a la batería, presenta un repertori de nova creació, mostrant la seva versatilitat en un àmpli espectre d'estils.

05:56 Videoclips catalans - ROSA LUXEMBURG, Una Bíblia pels ateus
06:00 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
06:03 Videoclips catalans - LA BIEN QUERIDA, Productes de neteja
06:06 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
06:12 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

En aquesta ocasió veurem el món i la conducta de diversos rèptils i amfibis de les Illes a través de les petjades de la nostra protagonista: la tortuga mediterrània. Però, a més, veurem les serps que viuen entre nosaltres i altres espècies que es varen assentar a ca nostra, on viuen actualment, i que ocasionaren mals irreparables a les faunes autòctones; com la serp blanca la més gran i agressiva de les tres que veurem, la tenaç serp d'aigua, ràpida depredadora que caça peixos i amfibis, i la serp de garriga, que manté a les Balears l'única població fins ara coneguda fora del continent africà. Coneixerem també les dues espècies de dragons campions de la colonització insular i presents per tant en multitud d'illes i illots al llarg de tot el planeta. I en aquest capítol també farem un nou descobriment sobre els desplaçaments dels dragons fins ara no descrit, que sapiguem.

06:39 Balears salvatge - + info
tancar

+ info

Aquest capítol ens mostra les aus característiques dels ambients litorals i de les voreres fangoses de distintes zones humides típiques de l'arxipèlag, com poden ser albuferes, salines, basses, etc. Veurem els primers minuts de vida dels petits picaplatges camanegra, que tot just sortits de l'ou ja reconeixen i responen a les veus i els crits d'alarma dels seus pares. El seu niu construït a terra té el mimetisme necessari per no ser localitzats pels depredadors; però, tot i així, quan els pares es consideren descoberts posen en pràctica un sofisticat sistema de distracció per salvar els seus pollets. Veurem altres espècies camallargs que són convidats d'aquest capítol i també alguns camallargs de gran talla. Tot açò en el capítol de l'avisador, un protagonista ben conegut per la llargària de les seves cames, pel seu plomatge vistós i, sobretot, pel seu caràcter geniüt a l'hora de defensar el seu territori i com veurem, la seva família.

Progrmació BD ....
07:02 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Arran d'un accident de cotxe, el xèrif Wayne ha descobert que el permís de caça de monstres de l'Agència Antimonstres està caducat. Fins que no tornin a fer l'examen, la furgoneta i l'equip passaran a ser propietat municipal. Aprovar l'examen no és gens fàcil, i menys si hi ha algú que ho vol evitar al preu que sigui..., com ara Madame Bovary!

07:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la reina de la neu
tancar

Les tres bessones i la reina de la neu

En un poblet de muntanya nevat on les ha castigades l'Avorrida, les nenes han conegut en Kay i la Gerda. Les Bessones i els seus nous amics juguen amb la neu sense adonar-se que hi ha algú que els vigila: és la reina de la neu, una bruixa dolenta que s'enduu en Kay al seu castell de gel¿ Quan les nenes van a rescatar-lo, cauen en mans d'uns bandolers¿

07:47 Doraemon - El pin que fa realitat les mentides / El televisor gran de 3D
08:11 Doraemon - La màquina d'escriure automàtica / L'espècia atraugats
08:38 Lila - Les coses dels grans
tancar

Les coses dels grans

La Lila desitja poder fer fotos amb la càmera nova que té el pare... i així ho fa. L'agafa i hi juga al parc, però no en té gaire cura i la perd! Quan el pare vegi que a més de tocar les coses dels grans les perd, n'hi caurà una de bona... o potser s'emporta alguna sorpresa.

08:44 Lila - L'ogre del barri
tancar

L'ogre del barri

La Lila desitja no haver de passar pel carrer de sempre perquè... hi viu un ogre! Bé, de fet, ella creu que és un ogre, però ni l'ha vist ni li ha fet res. Seran certes, les seves imaginacions, o és només por al desconegut?

08:53 mic 3
08:53 Zoobabu - Eriçó
08:58 Els cap de drap - L'amic rinoceront
09:06 Pingu - El circ d'en Pingu i la Pinga
09:12 Pingu - El malson d'en Pingu
09:21 Animals divertits - Això no és pas veritat!
09:23 En Thomas i els seus amics - La vida de color de rosa
09:34 En Thomas i els seus amics - Embolic familiar
09:45 Bob, el manetes - El Pansit fa una casa
09:55 Bob, el manetes - La gran idea d'en Bob
10:05 Bob, el manetes - El Corró ensorra un cobert
10:15 Pepa, la porqueta - No em trobo gaire bé
10:20 Pepa, la porqueta - La neu
10:25 Pepa, la porqueta - El castell del vent
10:35 Asha - Cap. 11 Pediculosi capitis
tancar

Cap. 11 Pediculosi capitis

El barri està infestat de polls, ningú no se n'ha escapat i alguns ho atribueixen als nouvinguts. Però la invasió ha estat planificada per un laboratori farmacèutic que ven xampú antipolls. Amb el seu ordinador, l'Asha detecta un helicòpter que llança els paràsits a la nit i els Carotes es posen en marxa. Les coses es compliquen quan descobreixen que l'alcalde de la ciutat hi està implicat...

10:48 Asha - Cap. 12 Un gnom, dos gnoms, tres gnoms
tancar

Cap. 12 Un gnom, dos gnoms, tres gnoms

La Sita és tota una experta en mitologia universal i té respostes gairebé per a tot, excepte per a una cosa: els gnoms. Juntament amb l'Asha buscaran més dades sobre aquesta qüestió i s'adonaran que aquests éssers tenen més a veure amb la superstició i la fantasia que no pas amb la mitologia. És clar que aquesta vegada les respostes no les trobaran als llibres i en Mutala els donarà alguna pista...

11:04 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo ja n'ha tornat a fer una altra de les seves. Aquesta vegada ha espatllat el rellotget per coure ous de la mare, que precisament l'està buscant! Sort que de seguida ha tingut una idea genial: es ficarà a la incubadora, agafarà la Mimosa i la deixarà al lloc del rellotget trencat, que també tenia forma d'ou. Com creus que s'ho agafarà, la Cunegunda?!

11:10 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Petúnia ja ha avisat en Loopdidoo que si escolta la música tan forta, tindrà problemes d'oïda. Ell ha continuat com si res i quan ha parat la música ha començat a sentir veus. Són les puces, que en volen una altra, però ell no ho sap! De fet, ell està convençut que s'ha tornat boig! I faria qualsevol cosa per deixar de sentir les veus! Fins i tot un duet amb en Bagú!

11:17 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo ha aprofitat que en Bagú feia la becaina per donar-li un ensurt amb un xiulet que li ha regalat en Basili. Ara en Bagú s'hi vol tornar i ho farà amb un xiulet d'ultrasons, que només senten els animals, tot un instrument de tortura! Sobretot si te l'empasses! Ara en Bagú, cada cop que obre la boca, xiula com un desesperat! Com s'ho faran?!

11:23 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Kivala, el campió de la meteorologia, ha anunciat núvols negres, diluvis i pedra. La Petúnia no s'ho ha pensat dues vegades. Sap que el jardí s'inundarà i que totes les criatures s'ofegaran. Les han de salvar! Construiran un vaixell entre tots i s'hi ficaran dins! Llàstima que en Loopdidoo i en Bagú tinguin altres intencions pel vaixell. La cascada és molt a prop!

11:30 Contes clàssics - El lleó i el ratolí
tancar

El lleó i el ratolí

Al cor de la selva, hi vivia un lleó, el més gros i ferotge de tots els animals. El seu rugit era tan terrible que feia tremolar la terra. Tothom estava d'acord que era el rei dels animals. A la mateixa selva, també hi vivia un ratolí, que un bon dia va suplicar al lleó que no se'l cruspís, que algun dia li tornaria el favor. Què et sembla que pot fer un ratolí per un lleó?

11:35 Contes clàssics - El príncep feliç
tancar

El príncep feliç

Fa molts anys, en un país llunyà, una oreneta cansada que volava cap al sud, es va aturar als peus d'una enorme estàtua daurada que hi havia al mig de la plaça d'una ciutat. Era l'estàtua del príncep Feliç que, des de la seva posició, veia l'interior de les cases, i moltes de les coses que hi passaven el feien posar molt trist. Vols saber com el va ajudar l'oreneta?

11:41 Un minut al museu - Bonaparte al gran Sant Bernat
11:43 Un minut al museu - El temps
11:44 Un minut al museu - Dues carpes
11:50 Léonard - El repel·lent
tancar

El repel·lent

La Mathurine ha deixat ben clar que no treballarà més amb una cuina plena de mosques. I no vol que les esclafin amb un matamosques, és massa cruel. Si en Léonard no s'inventa alguna cosa perquè se'n vagin sense patir, es quedaran sense cuinera! El gran mestre està a punt d'inventar-se el repel·lent de mosques... I també li tocarà a en Basile posar-lo a prova?!

11:59 Léonard - Desperta't, Basile
tancar

Desperta't, Basile

El gran Léonard està tip de perdre temps despertant el seu deixeble. És temps que hauria de dedicar a treure profit de la seva genialitat. No pot esperar que el "senyor" Basile es llevi. La ciència no pot esperar! Per això ha redactat un document perquè en Basile es comprometi a llevar-se així que soni el despertador. Ara només l'ha de convèncer perquè el signi...

12:07 Léonard - Agulló volador
tancar

Agulló volador

En Léonard és l'encarregat de desfer-se de la plaga de mosquits que ha envaït el poble. De fet, ja té un pla infal·lible: capturarà els mosquits mascle, que són inofensius, els durà al poble del costat i així, les femelles, que són les que piquen, els aniran a buscar i els deixaran tranquils. I qui serà l'encarregat de capturar els mosquits?! El pobre Basile, és clar!

12:19 Master Hamsters - Estrella de caçador! Capturem el misteriós animal d'un milió de iens!
tancar

Estrella de caçador! Capturem el misteriós animal d'un milió de iens!

En Kaito i la Mizuki s'han adonat que en Daisuke feia coses molt estranyes i han descobert que té un gat a casa sense que els seus pares ho sàpiguen. Aviat també descobriran que es tracta d'un cadell de tigre de Bengala que s'ha escapat del zoològic Animalandia. I que uns caçadors furtius li van al darrere! En Daisuke està en perill!

12:42 Master Hamsters - Estrella de Nadal! El Pare Noel reparteix regals inesperats a domicili!
tancar

Estrella de Nadal! El Pare Noel reparteix regals inesperats a domicili!

Fa anys que en Goro repeteix l'examen per convertir-se en Mestre Pare Noel, però sempre el suspèn. Aquesta vegada el Mestre Superior li ha dit que si el vol aprovar, haurà de superar tres missions. En Gaudi i companyia, després d'adonar-se que en Goro no aprova perquè és massa generós, han decidit donar-li un cop de mà. El que no saben és que això està prohibit!

13:09 El xou de l'Scooby-Doo - El misteri del jugador desaparegut
tancar

El misteri del jugador desaparegut

L'Scooby-Doo i companyia han anat a veure un partit de futbol americà que promet ser d'allò més emocionant. El que no s'esperava ningú era que, a mig partit, desaparegués el quarterback d'un dels equips i, en comptes d'ell, aparegués el fantasma d'un jugador retirat! El partit continua... I el misteri també!

13:34 Scooby-Doo, on ets? - L'EXTRATERRESTRE MISTERIÓS
tancar

L'EXTRATERRESTRE MISTERIÓS

Avui l'Scooby-Doo i companyia han anat a visitar el Castell dels Franken, l'únic castell que han importat mai des de Transilvània, pedra a pedra! Abans d'arribar-hi, però, una endevinaire els ha advertit que si hi entren, hi trobaran la mort. A part de l'home llop, el Dràcula i el Frankenstein, és clar! Els hi acompanyes?!

14:00 Fanboy i Chum Chum - El cementiri de mascotes digitals / El Fanboy fa pudor
tancar

El cementiri de mascotes digitals / El Fanboy fa pudor

En Fanboy i en Chum Chum apaguen, sense voler, el gat digital de la Yo. Per mirar de fer reviure'l, l'enterren al cementiri de mascotes digitals, cosa que fa que es converteixi en un zombi digital aterrador!! En Fanboy no vol banyar-se i va tan brut que el seu vestit, el Tuf, pren vida. Tot és genial, fins que el Tuf mostra la seva cara més bruta... En Fanboy ha de trobar una manera de fer que el seu vestit torni a estar ben net!

14:22 Fanboy i Chum Chum - Sóc l'Àrtic Man! / Fora Toy Story
tancar

Sóc l'Àrtic Man! / Fora Toy Story

Després de passar-se tot un dia protegint l'univers dels malpensats i dels malobrants, l'increïble Àrtic Man ha decidit fer una visita als seus fans número u i s'ha aturat al Fancau a donar una sorpresa al Fanboy i al Chum Chum. El problema és que no hi ha manera que el reconeguin! Més tard, el Fanboy i el Chum Chum decidiran deixar les joguines... per sempre! Se'n sortiran?!

14:47 Martin Mystery - La invasió dels mutants marins
tancar

La invasió dels mutants marins

La M.O.M. ha enviat els nostres herois a un poblet industrial per investigar la desaparició d'alguns dels seus habitants. Resulta que uns éssers estranys es van contaminar amb una aigua tòxica i es van convertir en mutants que abdueixen humans per convertir-los en mascotes. Semblen invencibles!

15:13 El detectiu Conan - La veritat del cas de l'explosió de l'automòbil (1)
15:35 El detectiu Conan - La veritat del cas de l'explosió de l'automòbil (2)
16:02 Inuyasha - En Chokyukai i les esposes captives
16:24 Inuyasha - Regiex, Shippo! La tècnica de la ferida del cor!
16:50 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Guillem Tell
tancar

Les tres bessones i Guillem Tell

Guillem Tell és el caçador més valent i amb més punteria de tot Suïssa. Les Bessones el coneixeran, a ell i al seu fill Gualteri i, veuran com en Gessler, un cavaller molt dolent, fa presoner el noi. Per alliberar-lo, Guillem Tell haurà de travessar amb una fletxa una poma col·locada sobre el cap d'en Gualteri. Les Bessones miraran d'ajudar-lo, però... ho aconseguirà?

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - Corri, Senyor Bonvent
17:29 La Lua i el món - El conte de ... les feines de casa
17:32 Zoobabu - Pantera negra
17:36 En Thomas i els seus amics - El ninot de neu Percy
17:51 L'hora del Timmy - El Timmy i el globus
18:09 Una mà de contes - El nòvio de la meva mare
18:22 Clifford, el gran gos vermell - Amics, de matí, de tarda i de nit / El dia del senyor Bleakman
tancar

Amics, de matí, de tarda i de nit / El dia del senyor Bleakman

La Cleo s'haurà d'estar tres dies i tres nits a casa del Clifford, però en comptes de la convidada, sembla que sigui la reina de la casa! Acabaran amics, o tirant-se els plats pel cap?! Més tard, el Clifford, la Cleo i el Bistecs faran de tot per fer que el senyor Bleakman estigui content i els torni la pilota que els ha caigut al seu jardí. Però fer content el senyor Bleakman no és tan fàcil com sembla! Se'n sortiran?!

18:54 La Supermots - Una fugida patam!
tancar

Una fugida patam!

Després de la desaparició d'un pastís gelat i d'un martell d'Enric VIII del museu, la Supermots està convençuda que en Chuck, el noi del sandvitx malvat, i en Patams actuen plegats. També pot ser que hagi sigut una coincidència i que s'hagin trobat tots dos al museu al mateix moment robant estris d'Enric VIII. La Supermots aviat en traurà l'entrellat...

19:06 La Supermots - L'estrena de la pel.lícula de la princesa bella
tancar

L'estrena de la pel.lícula de la princesa bella

La Beti no es perdria per res del món l'estrena de la pel·lícula de la princesa Bella i el seu poni espurnejant. De sobte, l'amo del cinema anuncia que un abocament incontrolat de iogurt a l'hipermercat d'electrònica ha permès fugir al monstre d'energia de la bombeta casolana on l'havia atrapat la Supermots. La Supermots té feina, i la Beti potser es perdrà l'estrena!

19:17 La Supermots - On és, en Galtes?
tancar

On és, en Galtes?

Aquest any, la Beti està decidida a guanyar el superconcurs-espectacle de mascotes per endur-se el primer premi: tot un any de fitxes de joc gratis! El problema és que en Bòi ha desaparegut... i s'ha quedat sense mascota. Saps què li toca avui a la Supermots? Anar a visitar, un per un, tots els caus de superdolents de la ciutat! L'hi acompanyes?!

19:30 Info k
19:47 Espies de veritat - El dia de la mare
tancar

El dia de la mare

És el dia de la mare i les espies decideixen regalar-li l'estada en un balneari exclusiu. Tanmateix, quan hi arriben, intueixen que les seves mares actuen d'una forma molt estranya. De fet, aviat s'adonen que el que pretenen és matar-les. Resulta que les seves mares són controlades per un dels seus enemics.

20:13 El xou de l'Scooby-Doo - El monstre del jardí botànic
tancar

El monstre del jardí botànic

La visita al Jardí Botànic del professor Green, un gran amic de tota la colla, aviat es convertirà en un malson quan l'Scooby i companyia descobreixin que entre arbres centenaris i plantes tropicals hi volta un monstre amb cara de molt pocs amics. Compte, que s'acosta la mantis religiosa de tres metres d'alçada!

20:36 Què hi ha, Scooby-Doo? - Viva Las Vegas
tancar

Viva Las Vegas

L'Scooby-doo és amb tota la colla a la ciutat de Las Vegas. Hi han anat a veure l'esperat debut com a cantant principal de l'estrella juvenil, la Lindsay Pagano. Fins i tot tenen passis per anar entre bastidors! Abans Las Vegas era molt diferent i encara hi ha qui ho recorda amb nostàlgia. Sobretot un fantasma, que està disposat a sabotejar el concert!

21:02 Tom i Jerry - La cançó trista del gat
21:08 Tom i Jerry - L'àngel de la guarda
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - Somiant amb els ocellets
21:22 Tom i Jerry - Dr. Jekyll i el senyor ratolí
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - La Connie i la tortuga
06:08 Megaminimals - Creixement de les plantes
06:15 Megaminimals - D'excursió al bosc
06:21 La Lua i el món - Quan sigui gran
06:29 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt i la Manson han aconseguit poder entrar a l'hotel on s'estan els Tro Metàl·lic, el famós grup de rock. La intenció és fer-los una entrevista pel diari de l'escola, però resulta que a l'hotel s'hi amaga un Capolarix Violaceus, un monstre que fa créixer el pèl a un ritme bestial a tothom que hi entra en contacte... com ara en Matt i la Manson!

06:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

La Manson és al garatge dels Average assajant una cançó de "grunge heavy metal trash neogòtic" per presentar-se a un concurs i guanyar dues entrades VIP per al concert següent dels Tro Metàl·lic. El problema és que els seus esgarips han atret un Onasaure, un monstre que l'ha acabada segrestant! Ara en Matt l'haurà de salvar, encara que l'hagi de sentir cantant!

06:51 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Un Gasòfor, un monstre amb forma de bombolla immensa que deixa anar un gas que si te l'empasses t'infles i te'n vas cap amunt, ha begut aigua de la font de l'escola i ara tots els alumnes floten a l'aire amb un singlot incontrolable. L'onada de calor fa que el Gasòfor tingui una set terrible..., i si no l'aturen la cosa encara podria ser molt més greu!

Progrmació BD ....
21:37 Bola de drac - Una prova difícil
tancar

Una prova difícil

L'últim atac d'en Cor Petit Júnior ha acabat destrossant tota l'illa on se celebra el 23è Torneig Mundial d'Arts Marcials i ha posat en perill la vida de tots els companys d'en Son Goku. Ara, fins i tot el poderós Kami creu que en Son Goku serà incapaç de sobreviure a la carnisseria del seu rival.

22:04 Bola de drac - La victòria final
tancar

La victòria final

La gran final del 23è Torneig Mundial d'Arts Marcials, que enfronta en Son Goku i el malvat Cor Petit Júnior, reencarnació del Gran Rei dels Dimonis, ha entrat a la fase definitiva. En Son Goku, amb els braços i les cames destrossats, està a punt de rebre el brutal atac del seu rival, que podria acabar amb la seva vida i amb el futur del món lliure.

22:27 Diaris de vampirs - Cap. 46 L'híbrid
tancar

Cap. 46 L'híbrid

En Klaus ha engegat un pla que li donarà encara més poder, però tot i la col·laboració d'en Ray, un home llop, les coses no li van tal com s'havia pensat.

23:12 The League of Gentlemen - Malson a Royston Vasey
23:41 The League of Gentlemen - La bèstia de Royston Vasey
00:13 El nan roig - Cap. 23 Salt de dimensió
00:41 El nan roig - Cap. 24 Fusió
01:07 Chuck - Cap. 33 En Chuck contra el primer mort
tancar

Cap. 33 En Chuck contra el primer mort

Quan Fulcrum segresta el pare de Chuck, Steve (SCOTT BAKULA), l'agent secret ha d'acceptar que l'única manera de recuperar-lo és confiar i deixar la seva vida en mans de la persona de qui menys es refia del món: la seva exxicota Jill (JORDANA BREWSTER). Mentrestant, l'equip de Buy More intenta sabotejar l'avaluació corporativa d'Emmett (TONY HALE).

01:50 One piece - Cinc namis? El contraatac amb miratge!
tancar

Cinc namis? El contraatac amb miratge!

La Nami no pot esquivar els atacs de la Kalifa perquè li rellisquen les plantes dels peus. Però finalment descobreix que l'aigua elimina l'efecte del sabó. Llavors només ha d'activar el temps de miratges perquè la Kalifa no sàpiga ben bé contra qui lluitar...

02:20 Doctor Who - Cap. 7 L'etern joc
tancar

Cap. 7 L'etern joc

Adam s'adona que fer de company d'un Time Lord no és tan senzill com semblava. L'última destinació de Tardis és en el futur llunyà, on el satèl·lit 5 retransmet per a tot l'imperi terrestre. Tots els qui ascendeixen al pis 500 acaben desapareixent i el Doctor sospita que algú està manipulant la humanitat. Al funest Editor no se li escapa cap ni una, però per a qui treballa en realitat?

03:05 El nan roig - Cap. 23 Salt de dimensió
03:33 El nan roig - Cap. 24 Fusió
04:03 Crackòvia - Cap. 133 Crackòvia
tancar

Cap. 133 Crackòvia

"Crackòvia" estrena d'un nou personatge. És la Queca, l'ovella de peluix de Carles Puyol (Jordi Rios). Fins ara la tenia guardada a la seva taquilla, però els espectadors descobriran que pot parlar i que no té pèls a la llengua per dir tot el que pensa. Continua la sèrie "La remuntada de les galàxies". En aquest segon capítol es coneixen les forces rebels, amb Pep Guardiola (Pep Plaza) en el paper d'Obi-Wan Kenobi, Andrés Iniesta (Oriol Cruz) com Luke Skywalker i Carles Puyol (Jordi Rios) fent de princesa Leia. A més, els jugadors del Barça es conjuren per aconseguir la remuntada a la Lliga amb un musical espectacular basat en el mític tema "The eye of the tiger". Mourinho (Toni Albà) decideix aprofitar la Setmana Santa per continuar fent-se el màrtir a la sala de premsa. I, com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

04:37 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" ha tingut accés a l'àlbum de fotos del periodista esportiu Frédéric Hermel. En aquestes imatges es descobreix l'amor ocult del francès pel Barça i que només hi ha una cosa que li agradi més que veure jugar Benzema, i és cantar. I parlant de cantar, aquest diumenge el programa presentarà un nou talent musical. Rafa Mora delectarà els espectadors amb la cançó més mal cantada que s'ha emès mai per televisió. Mora se suma, doncs, a artistes de la talla de Jesulín de Ubrique o Jesús Vázquez. A més, l'"APM? Extra" oferirà la promo de la pel·lícula "Nits de tempesta"; s'acomiadarà del programa "Banda ampla", i farà patir l'audiència amb un capítol de la sèrie "Bad Men".

05:17 Benvinguts a Patatamón ! - Vosaltres, turistes, sou els terroristes
tancar

Vosaltres, turistes, sou els terroristes

Ja fa un any que el Turista va venir a viure al pis, i la Ramona ha decidit de preparar-li una festa sorpresa, tot aprofitant que, com cada dia, fa la seva ruta amb el bus turístic. Però vet aquí que un grup terrorista segresta el bus.

05:29 Crackòvia - Cap. 133 Crackòvia
tancar

Cap. 133 Crackòvia

"Crackòvia" estrena d'un nou personatge. És la Queca, l'ovella de peluix de Carles Puyol (Jordi Rios). Fins ara la tenia guardada a la seva taquilla, però els espectadors descobriran que pot parlar i que no té pèls a la llengua per dir tot el que pensa. Continua la sèrie "La remuntada de les galàxies". En aquest segon capítol es coneixen les forces rebels, amb Pep Guardiola (Pep Plaza) en el paper d'Obi-Wan Kenobi, Andrés Iniesta (Oriol Cruz) com Luke Skywalker i Carles Puyol (Jordi Rios) fent de princesa Leia. A més, els jugadors del Barça es conjuren per aconseguir la remuntada a la Lliga amb un musical espectacular basat en el mític tema "The eye of the tiger". Mourinho (Toni Albà) decideix aprofitar la Setmana Santa per continuar fent-se el màrtir a la sala de premsa. I, com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.