Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Plàstic PET també per als làctics
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1749
tancar

Cap. 1749

El xantatge de l'Orpinell a la Patrícia funciona, però hi ha un altre xantatge que els amoïna més. I només hi ha una persona que els pot ajudar, per perillós que sigui. En Fede i la Sara no volen amagar la seva relació. Arriba un client nou a la pensió. Després de tot el que ha passat, la colla d'adolescents experimenta canvis. En Paco, amb les seves troles, té l'Àstrid ben enredada. L'Eli està decidida a fer un pas endavant.

16:25 El club
18:25 Tarda de cine - L'ós
tancar

L'ós

Un cadell d'ós ha perdut la mare en un despreniment de terra. L'animaló es queda adormit i somia en un món feliç. Però quan es desperta, recorre tot el bosc buscant el rastre de la mare. D'aquesta manera, descobreix altres animals i també un ós mascle, que l'adoptarà, i tots dos miraran d'evitar els caçadors.

20:05 Joking around
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:45 Crackòvia - Cap. 25
22:15 Ventdelplà - Cap. 290
tancar

Cap. 290

La Raquel colla el Julià perquè no s'acaba de creure la versió que li ha donat sobre el Jordi. El Sergi i la Teresa queden per preparar el debat. El Sergi informa la Isabel que l'Elisabet ha comprat uns terrenys a la zona on han de fer la fira. Però l'arquitecte no sap si utilitzar o no la informació. El Julià vol quedar amb la Teresa, però, quan ella li diu que ha quedat amb el Sergi, s'empipa. La Mònica vol oferir a l'Enric una col·laboració en una revista. El Xavi i la Isabel inauguren la radio del poble amb el debat sobre el projecte urbanístic. El Martí vol donar a la Judith accés als seus comptes, però ella no ho veu clar.

23:20 Entre línies
23:45 HORA Q
00:55 Pel·lícula - Atrapada
tancar

Atrapada

Joe Hickley és un segrestador que pensa que té el pla perfecte per aconseguir molts diners: segrestar Abby, la filla dels Jenning, una parella de milionaris, i aconseguir-ne un bon rescat. Però les coses es torcen: Abby és asmàtica. A més, els Jenning acaben sabent més coses de les que Joe voldria.

02:35 Pel·lícula - Sobre rodes
tancar

Sobre rodes

En Max, un jove enginyer sense feina i amb greus problemes econòmics, viu amb el seu cosí Antoine, un dels exemplars més feliços i barruts de tota la biosfera. L'Antoine, que és conductor d'ambulància, decideix que ja ha arribat l'hora que en Max trobi una bona feina i li'n busca una en una empresa que desenvolupa tecnologia per facilitar la vida a persones amb discapacitats motores. Per ocupar aquesta feina en Max s'haurà de fer passar per minusvàlid i haurà d'anar en cadira de rodes. En Max no hi està gens d'acord però l'Antoine i les pressions del banc el fan canviar d'opinió. Amb el temps en Max s'integra molt bé a la feina i tem que es descobreixi el seu engany, com s'ho prendrien els seus companys si sabessin que ell no és discapacitat?

04:05 El club
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Herois de la natura - John Wamsley, la recerca del paradís perdut
07:50 Secrets de la natura - Els coales: Un paradís als afores d'una ciutat.
08:15 Apollo - Mercury. Redstone 2 / Freedom 7
08:30 Jardineria del segle xxI - El món vegetal de Breimann i Bruun
09:00 Visions monumentals - Islàndia
09:25 Tot un món
09:30 Horitzons
09:30 La frontera blanca - El rei dels dos mons
10:20 Enginy natural - Vaixells, aletes i vestits de bany
10:45 L'àtom - Duel de titans
11:35 Músiques del món
11:40 Horitzons
11:40 Televisions del món - Turquia
12:10 Hat-Trick Espanyol
12:40 Hat-Trick Barça
13:40 quèquicom - Catalunya tremola
tancar

Catalunya tremola

El reporter Miquel Piris investiga a l'Institut Geològic de Catalunya si es podria repetir un terratrèmol com el que l'any 1428 va matar més de 1000 persones a Catalunya. Amb l'arquiecte Fructuós Manyà visita la zona de l'Eixample on comproven que la majoria de les edificacions no estan preparades per suportar un sisme d'aquesta intensitat. Piris també posa a prova un sismògraf del Institut Jaume Almera CSIC provocant petits "terratrèmols": primer ho fa amb una explosió de 250 quilos de goma dos; continua amb una excavadora perforant el sol i acaba pegant salts al costat de l'aparell per comprovar si també els registra. Al plató, Marc Boada ens explica com serà el planeta terra d'aquí 250 milions d'anys. Conceptes didàctics: perquè es produeixen els terratrèmols; epicentre, hipocentre i magnitud; el sismògraf; tectònica de plaques; pangea i pròxima pangea, i el terratrèmol de la candelera, el més important que ha patit el nostre país.

14:05 Ritmes concert - Marc Parrot
15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges per la natura - Uns sers que no semblen d'aquest món
tancar

Uns sers que no semblen d'aquest món

"Slime molds" és un nom poc atractiu que correspon a un fantàstic i fascinant disseny de la natura. Els científics l'anomenen "Myxomecetes". Es balancegen pel terra dels boscos per caçar-hi petits habitants. Quan cacen, semblen monstres, però quan es reprodueixen es transformen en criatures amb aspecte de planta. Els colors que llueixen no tenen rival i són uns fora de sèrie pel que fa a evolució. Passen del món vegetal a l'animal com per art de màgia. Karlheinz Baumann investiga aquest fenomen natural des de fa vint anys tant als boscos del Canadà i als jardins imperials de Tòquio com als boscos que té a la vora de casa. La seva càmera ens transporta a un món estrany que rarament ens crida l'atenció.

15:45 National Geographic: Specials - El tauró tigre
tancar

El tauró tigre

Enmig de la república del Congo, es troba un dels indrets més aïllats d'Àfrica: el Parc Natural Odzala. I dintre d'aquest parc, es troben unes clarianes, riques en aigua i minerals, encara més amagades, que els nadius en diuen "bais". En aquests "bais" hi conviuen elefants, búfals, goril·les, peixos i insectes, en total llibertat i amb un paper primordial en la cadena tròfica que fa que aquest lloc sigui únic. El "bais" ens permet fer una mirada a un món primigeni amb el seu perfecte equilibri i esplendor.

16:40 Secrets de la natura - Els peixos arpa daurats: Els refugiats de l'escull
17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Secrets de les petites coses - Anar amb peus de plom
18:05 Mars del món - Vietnam
18:50 Televisions del món - Turquia
19:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Uluru (Ayers Rock). Parc Nacional de Kata Tjuta. Austràlia
19:30 Cànon Visions - A la recerca d'una icona
tancar

A la recerca d'una icona

Cada any, un jurat professional selecciona una fotografia coneguda com a World Press Photo of the Year. Amb motiu del 50è aniversari de la fundació World Press Photo, es mostren algunes de les imatges que han causat més impacte al llarg dels anys i que s'han convertit en veritables símbols.

20:25 Ciberians - Xavier Bovés
20:30 Natura massiva - La trampa
21:20 In situ
21:25 Futbol Cat.
21:45 Ànima
22:00 Àgora
23:00 Ànima
23:35 segle xx - 1967: sis dies de juny. Capítol 2: La guerra
tancar

1967: sis dies de juny. Capítol 2: La guerra

La segona meitat de l'excel·lent coproducció documental "Sis dies de juny" ens explica, avui, el desenvolupament i les conseqüències del conflicte bèl·lic que va donar forma al Pròxim Orient actual, l'anomenada Guerra dels Sis Dies. De fet, també se n'hauria pogut dir la "guerra de les tres hores", perquè va ser en aquest lapse de temps, entre les 7.35 i les 10.35 del matí del 5 de juny de 1967, quan es va decidir tot. El fulminant atac aeri israelià, que va destruir irdestruí la pràctica totalitat de l'aviació egípcia, va deixarardeixà les tropes de Nasser desprotegides des de l'aire i va convertir la batalla terrestre per la península del Sinaí en un passeig per als israelians, que van arribar al canal de Suez el 8 de juny.

00:30 Taller.doc - L'últim vestit de la Júlia
tancar

L'últim vestit de la Júlia

L'últim vestit de la Júlia La Júlia porta tota la vida cosint vestits pels gitanos de Gràcia. Creu que als seus 80 anys ja és hora de retirar-se: el vestit de noces de la Maritxi serà l'últim de la seva carrera. L'últim vestit de la Júlia ens parla d'una dona incansable que estima el seu ofici; una artesana capaç de fer autèntiques obres d'art. És la història d'una paia a qui les dones gitanes estimen i aprecien com a ningú. DIETHILD MEIER i XAVIER ARTIGAS Diethild Meier és una fotògrafa llicenciada a Dortmund que viu, des de fa uns anys, al barri de Gràcia. Amb un interès especial cap als temes de gènere, ha fet varis projectes relacionats amb dones, dels quals destaquen "que salga guapa", una monografia sobre la dona gitana. "L'últim vestit de la Júlia" és el segon documental que realitza. Xavier Artigas, llicenciat en sociologia, ha estudiat varis anys a Alemanya i a França. Actualment compagina la seva feina de traductor per la de càmera i realitzador de documentals de caire antropològic. Recentment ha participat al màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra. "L'últim vestit de la Júlia" és el seu tercer documental. La Diethild i el Xavier col·laboren des de fa temps amb projectes artístic - socials i aviat presentaran el seu primer llargmetratge conjunt "Adéu Barcelona".

00:55 Cànon Visions - A la recerca d'una icona
tancar

A la recerca d'una icona

Cada any, un jurat professional selecciona una fotografia coneguda com a World Press Photo of the Year. Amb motiu del 50è aniversari de la fundació World Press Photo, es mostren algunes de les imatges que han causat més impacte al llarg dels anys i que s'han convertit en veritables símbols.

01:50 Paletes - Kandinsky: figures de l'invisible
02:20 Futbol Cat.
02:40 Àgora
03:35 Ànima
04:05 segle xx - 1967: sis dies de juny. Capítol 2: La guerra
tancar

1967: sis dies de juny. Capítol 2: La guerra

La segona meitat de l'excel·lent coproducció documental "Sis dies de juny" ens explica, avui, el desenvolupament i les conseqüències del conflicte bèl·lic que va donar forma al Pròxim Orient actual, l'anomenada Guerra dels Sis Dies. De fet, també se n'hauria pogut dir la "guerra de les tres hores", perquè va ser en aquest lapse de temps, entre les 7.35 i les 10.35 del matí del 5 de juny de 1967, quan es va decidir tot. El fulminant atac aeri israelià, que va destruir irdestruí la pràctica totalitat de l'aviació egípcia, va deixarardeixà les tropes de Nasser desprotegides des de l'aire i va convertir la batalla terrestre per la península del Sinaí en un passeig per als israelians, que van arribar al canal de Suez el 8 de juny.

04:55 Taller.doc - L'últim vestit de la Júlia
tancar

L'últim vestit de la Júlia

L'últim vestit de la Júlia La Júlia porta tota la vida cosint vestits pels gitanos de Gràcia. Creu que als seus 80 anys ja és hora de retirar-se: el vestit de noces de la Maritxi serà l'últim de la seva carrera. L'últim vestit de la Júlia ens parla d'una dona incansable que estima el seu ofici; una artesana capaç de fer autèntiques obres d'art. És la història d'una paia a qui les dones gitanes estimen i aprecien com a ningú. DIETHILD MEIER i XAVIER ARTIGAS Diethild Meier és una fotògrafa llicenciada a Dortmund que viu, des de fa uns anys, al barri de Gràcia. Amb un interès especial cap als temes de gènere, ha fet varis projectes relacionats amb dones, dels quals destaquen "que salga guapa", una monografia sobre la dona gitana. "L'últim vestit de la Júlia" és el segon documental que realitza. Xavier Artigas, llicenciat en sociologia, ha estudiat varis anys a Alemanya i a França. Actualment compagina la seva feina de traductor per la de càmera i realitzador de documentals de caire antropològic. Recentment ha participat al màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra. "L'últim vestit de la Júlia" és el seu tercer documental. La Diethild i el Xavier col·laboren des de fa temps amb projectes artístic - socials i aviat presentaran el seu primer llargmetratge conjunt "Adéu Barcelona".

05:20 Ritmes concert - Marc Parrot
06:10 Expedients de l'espai
06:20 El medi ambient
06:25 Passejades amb un arquitecte - Manama, Doha i Dubai amb Roueïda Ayache
06:50 Les costes d'Europa des del cel
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Gaudins - La venjança de Bamama
tancar

La venjança de Bamama

La Kàtxia ha deixat anar un War-Pig gegant per sembrar la por a Gaudínia. La Bamama es limita a oferir-li galetes mentre li explica un conte, mirant de no ser desagradable. Fins que el porc es menja un dels seus estimats vegetals. Ja es pot anar preparant!

07:30 Els barrufets - Barrufades de peu / El barrufet de Troia
tancar

Barrufades de peu / El barrufet de Troia

En Forçut, tot barrufant pel bosc, s'ha trobat una velleta que li ha demanat que l'ajudi a desfer-se d'un gra que té al nas. Com? Doncs donant-li una bona plantufada. No sap pas la sorpresa que li espera! En Gargamel ha enginyat un nou pla per capturar els barrufets: construir una estàtua gegant amb forma de Gran Barrufet. Espera que els barrufets se l'enduguin cap al poble, i llavors...

08:00 Doraemon - El gas que fa teus els objectes / La casa s'ha...
08:22 Doraemon - Les ulleres de la velocitat / Els bolets del talent
08:55 mic 3
08:55 El teatre de l'Isop - La gallina dels ous d'or
tancar

La gallina dels ous d'or

Les últimes obres han sigut un fracàs i, per acabar-ho d'adobar, avui s'ha espatllat el carro de la companyia. L'Isop té problemes per tirar endavant i tot són maldecaps. Per sort, avui trobarà una de les primeres obres que va escriure quan era jove: "La gallina dels ous d'or." La pega és que l'última pàgina està estripada. Com l'acabarà?!

09:10 La vaca Connie - La guineu rondinaire
tancar

La guineu rondinaire

Ha caigut una tempesta d'aquelles que fan història. La Connie, que ha sortit a passejar, s'ha trobat una papallona molt despistada, que quan plou, sempre se li mullen les ales. La vaqueta i els seus amics li ensenyaran que observant el cel, es pot saber quan caurà un xàfec.

09:20 Tork - Quina son!
tancar

Quina son!

En Tork i en Batt juguen a veure qui aguanta més temps despert. Tots dos fan el que poden per a què l'altre s'adormi, però a mesura que avança la nit tenen més son i estan més cansats... Qui s'adormirà primer?

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - El príncep destronat
tancar

El príncep destronat

En Llisot està a punt de tenir un accident, però en Mullat el salva i es converteix en el seu gos preferit. En Rovelló, molt gelós, no pararà fins a fer alguna cosa més important que la que va fer en Mullat.

09:55 La brigada dels fossers - Pànic a la nit
tancar

Pànic a la nit

En Làpida i en Taüt es riuen d'en Boris perquè s'espanta en saber per la televisió que un zombi es troba lliure per la ciutat. Però quan el zombi apareix, el més espantat és en Làpida. En canvi, en Boris sembla estar tramant un pla.

10:10 Info k
10:20 Méteo K - Cap. 2
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - El compromís matrimonial del pare
tancar

El compromís matrimonial del pare

L'Aiko, pensant que la mare ha refet la seva vida, aconsella al pare que vagi a la cita que li ha proposat el seu cap. La Midori sembla una dona molt agradable, però l'Aiko, que no vol cap altra mare, no l'hi posarà gens fàcil.

10:55 Espies de veritat - L'ascensor
tancar

L'ascensor

Les nostres amigues han d'anar a aturar un intrús que vol robar uns documents del govern molt importants. Quan estan a punt de detenir-lo, ell les convenç que entrin a l'ascensor i, un cop dins, els talla el cable. Com se'n sortiran?

11:20 La tata - First date
11:42 La tata - The bobbi fleckman story
tancar

The bobbi fleckman story

Brighton guanya un concurs radiofònic. Com a premi, apareixerà al nou vídeo de Brian Setzer, que, a més, es gravarà a casa seva. L'estrella del rock es presenta amb l'executiva de la discogràfica Bobbi Fleckman. Bobbi i Clotilde, la seva ajudant, s'apoderen de la casa. Però el que fa més ràbia a Fran i a C.C. és que Maxwell, que està buscant una estrella per al seu nou projecte de Broadway, es fixa en Bobbi.

12:10 Club Super3
12:10 Enigma - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

En Crocus, un amant de les plantes, ha creat un superfertilitzant que fa estralls. Les llavors creixen fins i tot a l'alfalt. Ha començat l'Operació Verda de les Plantes Boges. Qui hi deu haver darrere de tot això? I qui ho solucionarà?

12:35 El xou de la granota - Cap. 67 Sense pega
tancar

Cap. 67 Sense pega

Avui el guàrdia ha d'enviar sens falta les 62.543 invitacions pel gran ball que se celebra cada any al castell. A més, ha tingut la gran idea de fer servir la llengua de la granota per enganxar tots els sobres. El problema és que la fura té altres plans per la nostra amigueta. Ja ets pots imaginar quins són, oi? Si la fura sopa, no hi haurà ball...

12:50 Megaman, el ciberguerrer - dark contra Dark
13:15 Hattori el ninja - El treball temporal de l'hattori
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - L'enigma sorprenent de l'arcada del temple. Part 1
tancar

L'enigma sorprenent de l'arcada del temple. Part 1

En Conan, en Genta en Mitsuhiko, l'Ayumi i el doctor Agasa van al bosc a buscar insectes, sense gens d'èxit. Llavors, el doctor Agasa els ha amagat un tresor, que trobaran si són capaços de desxifrar un enigma: "una tenda de campanya en un crustaci". Déu n'hi do! I, de moment, una sorpresa: en Conan és incapaç de desxifrar l'enigma! De fet, tots es rendeixen al cap de poc, però en Conan és dur de pelar i no desisteix. Però de sobte, la Ran l'interromp amb una trucada: han assassinat un home que es deia Miyama, que s'estava al mateix hotel que ella i la Sonoko i que li havia pispat la bossa a la Sonoko feia només un moment. I això no és tot: a la finestra de l'hotel, la víctima hi ha deixat un missatge estrany escrit amb pintallavis. Ara ja n'hi ha dos, d'enigmes!

14:09 El detectiu Conan - L'enigma sorprenent de l'arcada del temple. Part 2
tancar

L'enigma sorprenent de l'arcada del temple. Part 2

En Miyama, la víctima trobada morta a l'hotel on s'estan la Sonoko i la Ran, havia quedat justament per anar a sopar amb tres amics seus. I la Ran i la Sonoko precisament s'han fet molt amigues d'un d'aquests tres personatges, en Kano, un noi guapíssim. En Conan filosofa que els enigmes més fàcils, de vegades són els més difícils de resoldre. Tot i això, de moment es nega a rendir-se. I fa bé de no rendir-se perquè... entre tots acaben aclarint el misteri que els havia plantejat el doctor Agasa. I quin era el tresor? Doncs allò que més buscaven: insectes! Però... i la Ran? La Ran quedarà fora de perill si en Conan desxifra l'altre enigma. Després de treballar-hi una bona estona s'adona que la resposta és... el nom de l'assassí! Serà possible que la Ran i la Sonoko justament estiguin fent una passejada amb ell?

14:35 Viewtiful Joe - Encén-te de passió, cor metàl.lic!
15:00 Maison Ikkoku - Persecució a Yokohama: La fugida de la Kyoko
tancar

Persecució a Yokohama: La fugida de la Kyoko

Amb l'ajuda de la mare de la Kyoko, que sempre fica el nas a tot arreu, en Mitaka aconsegueix que la Kyoko conegui formalment els seus pares. Després, a còpia d'insistir, s'ho manega per acabar sol amb ella en un hotel amb una ampolla de bon vi. El decorat està a punt perquè es desfermi la primera nit de passió!

15:25 One piece - L'explosió és el senyal. Els CP9 mouen fitxa
tancar

L'explosió és el senyal. Els CP9 mouen fitxa

L'Iceburg envia en Pauli al seu despatx, a retirar de la caixa forta una cosa que s'ha de mantenir en secret. Just quan ho troba, se sent una gran explosió: és el senyal dels membres del grup CP9 per llançar el seu atac. Amb l'ajuda d'un còmplice emmascarat, la Nico Robin entra a l'edifici i s'enfronta a l'Iceburg, que llavors s'adona que en Ruffy no ha tingut res a veure amb el que ha passat. Mentrestant, dos altres homes emmascarats s'acosten a en Pauli i l'obliguen a donar-los el que porta secretament. Ara sabem que es tracta dels plànols d'una certa arma, però en Pauli assegura que els que porta són... falsos!

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Invasió - Hipnòtic
tancar

Hipnòtic

Les pistes porten Cade a un grup de teràpia per víctimes d'abduccions dirigit per la doctora Rita Hagen, autora d'un llibre de gran èxit sobre encontres sexuals amb extraterrestres.

17:00 Curiositats del món animal - Àguiles
17:05 Món salvatge - La girafa
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Fem titelles!
tancar

Fem titelles!

Avui unes sandàlies molt bufones portaran la Franny a l'Índia, on hi coneixerà la Keya i la Leela, dues germanes que preparen un espectacle de titelles per la festa d'aniversari de la seva mare. Al final, però, com que no es posaven d'acord, han decidit fer dues obres per separat. A la Franny li sembla que això no li agradarà gaire a la mare. Però, què hi pot fer?!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia està més emocionada que mai. I és que aquesta nit es quedarà a dormir a casa de la Júlia! Serà la primera vegada que dormirà fora de casa i aviat s'adonarà que la seva amiga no fa les coses igual que ella. El cas és que a l'hora d'anar a dormir la Laia no ho veu tan clar... i avui no té en Carles per jugar a "Quan vaig a la Lluna!" Com s'ho farà per poder dormir?!

17:50 Una mà de contes - En Merguen i els seus amics
18:05 Club Super3
18:05 Loopdidoo - Acabat de pintar
18:15 Erky Perky
18:35 Doraemon - 1ª Hist.: El cúter tallespai. 2ª Hist.: El moniato de les marques.
tancar

1ª Hist.: El cúter tallespai. 2ª Hist.: El moniato de les marques.

Si demà torna a arribar tard a l'escola, en Nobita haurà de netejar els lavabos cada dia durant un mes! Ell es queixa que l'escola és massa lluny de casa i en Doraemon té la solució perfecta. Per cert, avui en Suneo s'ha presentat a classe amb una motxilla de la marca Gatxi i ha fet quedar en ridícul en Nobita, com de costum. Com s'ho pot fer per tornar-s'hi?

19:05 Play - Cap. 24 La comunicació
19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - Els CP9 són desenmascarats i revelen identitats sorprenents!
tancar

Els CP9 són desenmascarats i revelen identitats sorprenents!

L'Iceburg li diu a la Robin que feia temps que la buscava. Resulta que ell té els plànols de Plutó, una antiga arma de guerra, però només es poden posar en pràctica si es desxifra el Ponegrif, i això només ho pot fer la Nico Robin. Com que l'Iceburg té tota la intenció de controlar el poder de l'arma Plutó, està decidit a acabar amb la Robin. Però ella, justament, només espera que arribi el senyal que li indiqui que ha d'acabar amb l'Iceburg! Mentrestant, els emmascarats revelen la seva identitat, absolutament inesperada...

20:05 Get Backers - En Ginji a l'hospital. Tota la colla es retroba
20:30 Samantha ups! - Equitació
20:35 Joves fora de serie - Anem a l'Auditori
tancar

Anem a l'Auditori

Molts de nosaltres aprofitem el cap de setmana per anar al futbol, al cinema, d'excursió o a un concert. El Marc també ho fa, la majoria de vegades, acompanyant un grup de joves que pateixen alguna discapacitat d'origen neurològic. El grup que acompanya el Marc són membres d'AVAN, Associació del Vallès d'Amics de la Neurologia. Amb aquestes activitats d'oci es pretén millorar la qualitat de vida d'aquestes persones que pateixen lesions o malalties cròniques del sistema nerviós.

20:45 La tata - A decent proposal
tancar

A decent proposal

Fran necessita uns ingressos extres per comprar un regal per a Yelta i decideix aconseguir-los portant a passejar el gos de C.C. El problema és que es dedica a flirtejar amb un home que també porta un gos i el flirteig és tan intens que no pot evitar que el seu nou amic desaparegui amb tots dos animals. El segrestador de gossos demana un rescat de 20.000 dòlars, però Fran i Val tenen un pla.

21:07 La tata - Franson
tancar

Franson

En els seus constants esforços per convertir-se en la senyora Sheffield, Fran i C.C. decideixen que ha arribat l'hora de demanar l'opinió a una experta i contracten la doctora Joyce Brothers perquè els digui qui és la millor candidata. Mentrestant, Niles descobreix "accidentalment" el que cobra Fran i deixa la feina. El que no sap és que Fran ha exagerat la quantitat perquè li concedeixin l'enèsima targeta de crèdit. La tia Freida de seguida ofereix feina a Niles, però el que li interessa no és només la seva eficàcia com a majordom.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1749
tancar

Cap. 1749

El xantatge de l'Orpinell a la Patrícia funciona, però hi ha un altre xantatge que els amoïna més. I només hi ha una persona que els pot ajudar, per perillós que sigui. En Fede i la Sara no volen amagar la seva relació. Arriba un client nou a la pensió. Després de tot el que ha passat, la colla d'adolescents experimenta canvis. En Paco, amb les seves troles, té l'Àstrid ben enredada. L'Eli està decidida a fer un pas endavant.

22:00 De moda - Cinc amigues i un enterrament
tancar

Cinc amigues i un enterrament

En David s'encarregarà de dirigir la botiga i la Raquel en serà la directora adjunta. La Marta descobreix que el seu marit, l'Abel, li és infidel. La Lluïsa s'ha de casar amb en Ramon, però el casament s'ha d'ajornar per la mort sobtada del pare del nuvi. En Víctor, el germà d'en Ramon, serà contractat a la botiga.

23:35 El meu heroi - Cap. 31
tancar

Cap. 31

El Consell d'Ultron ha demanat a l'Arnie que supervisi les gestions d'en Termoman. Un altre estudi de mètodes i temps més i ja tenim el nostre superheroi encallat amb formularis de satisfacció del client, fet que l'impedeix dur a terme la seva feina, que és rescatar víctimes de desastres naturals. L'Arnie el pressiona i en George comet errors, com quan torna a casa amb un míssil balístic intercontinental armat. Tot plegat se li fa una muntanya i decideix retirar-se, deixant el món en mans d'en Work Experience Boy, la capacitat de rescat del qual és més aviat dubtosa.

00:02 El meu heroi - Cap. 32
tancar

Cap. 32

En George fa de mare de lloguer per una parella d'Ultron que no pot tenir fills. La Janet està feta un embolic. Quin és el seu paper, ara que en George també fa de mare? I per què sent que es vol quedar amb el bebè quan neixi, si amb el seu fill, l'Ollie, no dóna l'abast? Els vaivens emocionals assoleixen el seu clímax quan els pares biològics vénen a recollir la criatura i la Janet veu l'aspecte del nen.

00:30 Mar de fons - Pares i fills
tancar

Pares i fills

La Judit no pot fer com si no hagués passat res ara que sap que el Carles ha dubtat de la seva innocència. La Jana, la Susanna i el Carles creuen que el millor que poden fer és no trasbalsar la seva mare amb els seus problemes. En Tomàs sent que a poc a poc s'allunya de la seva família i no sap com evitar-ho. La Mireia no ha superat que el Ferran la deixés i coqueteja amb en Marley per fer-lo estar gelós.

01:20 Beverly Hills - Dog's best friend
02:02 Beverly Hills - Agony
02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Denise troba Bernardo inconscient i sagnant al terra del cafè. Gabriella té el cor trencat pensant si tornarà a veure algun dia Sam.

03:09 Riviera - + info
tancar

+ info

Denise troba el cafè trencat i buit a mitja tarda. Diego i Christophe s'enfronten amb el constructor per parlar del retard de les obres del casino.

03:35 Mar de fons - Pares i fills
tancar

Pares i fills

La Judit no pot fer com si no hagués passat res ara que sap que el Carles ha dubtat de la seva innocència. La Jana, la Susanna i el Carles creuen que el millor que poden fer és no trasbalsar la seva mare amb els seus problemes. En Tomàs sent que a poc a poc s'allunya de la seva família i no sap com evitar-ho. La Mireia no ha superat que el Ferran la deixés i coqueteja amb en Marley per fer-lo estar gelós.

04:25 El cor de la ciutat - Cap. 1749
tancar

Cap. 1749

El xantatge de l'Orpinell a la Patrícia funciona, però hi ha un altre xantatge que els amoïna més. I només hi ha una persona que els pot ajudar, per perillós que sigui. En Fede i la Sara no volen amagar la seva relació. Arriba un client nou a la pensió. Després de tot el que ha passat, la colla d'adolescents experimenta canvis. En Paco, amb les seves troles, té l'Àstrid ben enredada. L'Eli està decidida a fer un pas endavant.

04:55 Nova ficció
05:30 Beverly Hills - Dog's best friend
06:12 Beverly Hills - Agony