Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Alfred Pastor, economista, i al tema del dia debatrem sobre el pagament pels rescats a la muntanya amb diversos convidats i experts. A la secció de la denúncia dos convidats ens parlaran de les pensions ridícules per la gent gran. A més, connectarem amb Pol Marsà ja que arrenca el Mobile World Congress i tindrem la resposta a la Plataforma Avalot sobre el funcionament del S.O.C.

13:13 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Sopa d'aleta i fetge de tauró
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Cuines - Peus de porc amb espardenyes i mel
tancar

Peus de porc amb espardenyes i mel

Restaurant Cal Ton

15:47 El cor de la ciutat - Cap. 1729
tancar

Cap. 1729

En Radovan posa en Iago entre l'espasa i la paret. En Paco té una solució per als gatets del descampat. En Fidel ha de baixar del burro perquè necessita en Nelson. En Sergi ha estat suspès a la feina. En Marc no sap pair la determinació de la doctora Miró de no voler tenir fills. En Joel i la Vicky han agafat avantatge.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

El periodista Alfredo Amestoy ens visita per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Ernest Folch i Víctor Amela. Farem tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Escobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

18:30 Tarda de cine - Mitjanit a Sant Petersburg
tancar

Mitjanit a Sant Petersburg

Harry Palmer, el protagonista de "Funeral a Berlín" i "Ipcress", no es troba pas sense feina quan acaba la guerra freda. Junt amb altres exagents secrets ha format una agència privada que lluita contra la corrupció mafiosa al cor de Moscou. Harry compta amb Kim, un col·laborador jove i entusiasta que obre una oficina nova a Sant Petersburg, no solament per ampliar l'activitat, sinó també per poder estar més temps amb la seva nòvia Tatania, una bella ballarina. Però els seus adversaris segresten Tatania i Sant Petersburg s'omple de visitants sospitosos, com ara un empresari alemany, un metge americà o un enigmàtic director de televisió.

19:54 Just for laughs
20:22 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:49 Crackòvia - Cap. 21
tancar

Cap. 21

A Crackòvia, tindrem en Marc (Carlos Latre) i en Pau Gasol (Xavi Serrano) comentant el cap de setmana dels All Stars. Per la seva part, Michael Phelps (David Serrano) ens explica com ha aconseguit deixar de "fumar". Núñez (Carlos Latre) té problemes amb internet i Gaspart (Pep Plaza) mira d'ajudar-lo. Tamudo (Carlos Latre) analitza la delicada situació de l'Espanyol amb Pochetino (Xavi Serrano).

22:14 Ventdelplà - Cap. 282
tancar

Cap. 282

La Teresa s'interessa pels progressos del Julià en la seva investigació. L'Alba es nega a sortir de casa després del que va passar amb el Roger. El Sergi intenta acostar-s'hi, però la Nuri ho impedeix. El Jordi se sent traït pel Monràs, que no li paga els incentius promesos. El Martí li proposa ser el soci i el gerent d'un nou negoci. Als Brincos les coses no els acaben de funcionar i el Martí perd els nervis.

23:17 Entre línies - "Vida independent"
tancar

"Vida independent"

Independitzar-se, per una persona amb una gran discapacitat, és una opció gairebé inimaginable i queda supeditada a les atencions familiars o residencials, amb els sacrificis personals i econòmics que això comporta. Ara fa dos anys, l'Ajuntament de Barcelona va acceptar donar suport al Projecte per a l'Autonomia Personal i la Vida Independent, proposat per 12 discapacitats, a través del qual han pogut demostrar que independitzar-se és possible. Aquesta prova pilot, pionera a Espanya, es basa en la figura d'una sèrie d'assistents personals que es dediquen a atendre tot tipus de necessitats. Fer vida autònoma ha representat un benefici tant pels afectats com per a les seves famílies. Ara, però, la prova s'acaba, i l'Ajuntament assegura que es continuarà finançant el servei als qui formen part de programa. També es pretén buscar la fórmula, implicant-hi la Generalitat i el govern espanyol, perquè hi puguin accedir més persones.

23:48 HORA Q - + info
tancar

+ info

L'escriptora Maruja Torres serà entrevistada a "Hora Q". Amb la guanyadora de l'últim Premi Nadal parlarem de la seva nova novel·la "Esperadme en el cielo" i de la seva vida actual al Líban. El síndic de Greuges, Rafael Ribó, presentarà en el nostre plató el seu informe anual.

01:04 Pel·lícula - Volcà a Nova York
tancar

Volcà a Nova York

Un científic psicòpata està estudiant una nova font d'energia geotermal amb l'objectiu d'originar un volcà sota la ciutat de Nova York. Un grup de geòlegs amb pocs recursos hauran d'aturar el desastre.

02:34 Pel·lícula - Que es faci justícia
tancar

Que es faci justícia

La pel·lícula, basada en fets reals, explica l'heroica lluita de la jutgessa canadenca Louise Arbour perquè els crims i la neteja ètnica de la guerra dels Balcans no quedessin impunes. Louise va ser Comissionada pels Drets Humans del Tribunal Penal Internacional per a l'antiga Iugoslàvia, creat per les Nacions Unides a l'Haia.

04:00 Freqüència 04
04:24 El club - + info
tancar

+ info

El periodista Alfredo Amestoy ens visita per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Ernest Folch i Víctor Amela. Farem tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Escobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Una petita meravella: La mangosta nana - Una petita meravella: La mangosta nana
tancar

Una petita meravella: La mangosta nana

Al desert de Taru, a Kenya, hi viu un grup de 12 mangostes diminutes, els carnívors més petits d'Àfrica. Com que la seva mida els ha fet extremament vulnerables a altres depredadors, aquestes mangostes han desenvolupat una gran aliança -potser fins i tot una amistat- amb uns grans ocells anomenats càlaos, que les avisen dels perills imminents.La mangosta diminuta té una desenvolupada organització social. Un sentinella vigila constantment les amenaces i les femelles del grup fan de cangurs de la descendència "reial"; només la parella dominant (que creix més que la resta) té dret a reproduir-se.

07:54 Paranys de la natura - Supersentits
08:16 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Stonehenge: un misteri del passat remot
08:30 A la natura - Timothy Dalton: Llops
tancar

Timothy Dalton: Llops

Els llops han estat pràcticament exterminats als Estats Units. Tot i això, els llops estan intentant tornar als territoris que havien sigut seus. Ara el problema és saber on trobar-los i veure si es poden salvar. En Timothy mira de trobar respostes i diu: "El que realment em sorprèn és que un animal que molt poca gent ha vist pugui provocar tanta por. El meu objectiu és trobar un llop cara a cara i enfrontar-me a aquesta sensació." Molts llops s'han refugiat a les terres fredes del nord. No serà fàcil trobar-los perquè són independents i s'amaguen de la gent.

09:25 Tot un món - Exercir la ciutadania
tancar

Exercir la ciutadania

Marta Liliana Castellanos, advocada de l'administració de justícia colombiana, va haver de marxar de Colòmbia després de rebre una sèrie d'amenaces que es van materialitzar en l'assassinat de dos companys molt pròxims. Va arribar a Barcelona amb una filla petita i sense papers. Per demanar l'estatus de refugiada, havia de fer una sèrie de denúncies que podien perjudicar els pares, encara a Colòmbia, i va decidir començar de zero.

09:31 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Una dècada de rodatge
10:25 Europa a vista d'ocell - Estònia-Lituània¿-Letònia
10:52 Els oceans de l'home - Arts i artefactes
tancar

Arts i artefactes

7.- ARTS I ARTEFACTES Les xarxes morunes del Mar Menor (Espanya) i les seves germanes als atol·lons de Tahití. L'almadrava gaditana, la pesca de tonyines a l'estret i el seu impacte ambiental. La diva als backwaters i els homes que manipulen uns aparells mil·lenaris a Cochin (Índia): les xarxes xineses. Localitzacions: Índia, Cadis, Múrcia, Sevilla, Polinèsia francesa, Oman, Japó.

11:45 Tresors animals - La vicunya, l'or dels Andes
12:12 H2O - COMUNITATS D'USUARIS D'AIGÜES
tancar

COMUNITATS D'USUARIS D'AIGÜES

Les comunitats d'usuaris d'aigües permeten resoldre problemes derivats de la sobreexplotació, contaminació i intrusió marina dels aqüífers. Comunitats d'usuaris d'aigües exposa que gràcies a la coordinació de tots els consumidors d'aigües d'un aqüífer s'evita que l'aqüífer es malmeti i s'acabi secant.

12:17 Tenim paraula - Tenim paraula
12:18 Què m'has dit!
12:22 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

DARIUSZ WALCZAK En Dariusz és un home completament fascinat pels tramvies. Tot el que fa i tots els seus projectes estan relacionats amb els tramvies, la seva història i la manera com influeixen en la nostra vida. En Darisusz coneix molt a fons el món dels tramvies de Varsòvia tot i que també ho sap gairebé tot dels tramvies de tot Polònia. La seva il·lusió més gran és anar a Lisboa a veure els tramvies d'aquella ciutat. En Dariusz està casat, però no té fills i dedica tot el temps que té i tants diners com pot a la seva afició. No té temps per la seva dona ni per amics que no estiguin interessats en els tramvies, però coneix molta gent que té la mateixa afició que ell. La seva dona tolera com pot el comportament excèntric del seu marit, però se sent una mica sola. En Dariusz treballa de conductor de tramvies a Varsòvia i està molt orgullós de la seva feina. Considera que aquesta ocupació és molt prestigiosa i li sap greu que molts companys de feina no ho considerin així. En Dariusz està una mica guillat, i és excèntric en el sentit més positiu de la paraula. Té una personalitat plena d'energia i molt oberta.Creu que és important donar al món alguna cosa de nosaltres mateixos. Diu que hi deixarà tots els seus llibres de tramvies i totes les investigacions que ha fet sobre aquest tema.

12:33 Hat-Trick Espanyol
13:01 Hat-Trick Barça
14:02 Túrmix concerts - + info
tancar

+ info

La reunió del grup Sebadoh va ser un dels grans atractius del Primavera Sound 2008. Aquesta banda va fer escola als noranta practicant l'anomenada baixa fidelitat, lofi. El grup nord-americà va oferir un concert ple d'èxits interpretats amb ferocitat. La banda, fidel a uns principis estètics que la distancien del perfeccionisme, va mostrar al Primavera Sound una potència més que ressenyable.

14:52 Músiques del món - Armènia
tancar

Armènia

Armènia forma part de la Confederació d'Estats Independents. La cultura musical d'aquest país és rica i mil.lenària. Un dels seus instruments, el "duduk", una combinació de flauta i oboè, és un dels més antics de la terra. Haig Yazdjian és un músic i compositor que sap eixamplar les fronteres geogràfiques i estètiques del so que ve d'Orient. Discografia: "Garin" (1998) i "Yeraz" (2002).

14:56 Músiques del món - Cuba
tancar

Cuba

La música tradicional de Cuba és una de les més riques i conegudes d'Amèrica. Està arrelada als antics esclaus africans sota la dominació espanyola i s'ha desenvolupat amb una gran personalitat i una gran varietat de ritmes i maneres de cantar. La Vieja Trova Santiaguera és una formació veterana i respectada que canta a ritme del que s'anomena so afrocubà. Discografia: "Gusto y Sabor" (1995) i "Hotel Asturias".

15:02 Viatges per la natura - Nous castells per a octòpodes i companyia
tancar

Nous castells per a octòpodes i companyia

Els esculls de corall, a més d'uns indrets on s'hi refugien peixos i mamífers marins, són també una garantia de la supervivència del nostre planeta perquè emmagatzemen el perillós diòxid de carboni que causa l'efecte hivernacle. Però aquests esculls es veuen abocats a un greu perill a causa de l'escalfament de l'aigua dels oceans, de les deixalles químiques de l'home i, sobretot de la penetració dels rajos ultraviolats a causa de la debilitat de la capa d'ozó. Tot això malmet els pòlips de corall, els grans constructors dels esculls. Científics de tot el món aporten idees per evitar-ne la destrucció.

15:48 National Geographic: Specials - El rei dels cròtals
tancar

El rei dels cròtals

Per tot arreu i més a prop que no ens pensem, hi ha criatures que s'alimenten d'animals vius i beuen la seva sang. Són els paràsits. Tot ésser vivent té paràsits. Els humans en tenim als budells, als peus o a les pestanyes. Malgrat aquesta llarga convivència amb ells, segueixen sent un misteri per a nosaltres. La capacitat per viure en els àmbits més inhòspits és una de les seves habilitats més interessants. Els paràsits mai podran ser eradicats. Aquest documental ens mostra la seva extraordinària forma de vida.

16:43 Paranys de la natura - Depredadors sorprenents
17:05 Viatges per la natura - S'ho passen bomba
17:11 Viatges per la natura - La bumslang
17:16 Bèsties clip - Les abelles
17:22 Thalassa - Els maoris i el mar. Ocells marins en perill.
tancar

Els maoris i el mar. Ocells marins en perill.

Els moaoris i el mar: A Nova Zelanda coneixerem la lluita dels maoris per aconseguir els drets de la pesca i explotar els recursos del mar. Ocells marins en perill: La pol·lució i la pesca amb palangre amenaça el seu fràgil ecosistema.

18:07 Mars del món - Neufundland - Kanadas schroffe Schoenheit im Atlantic / Newfoundland - Canada's rugged Atlantic beauty
tancar

Neufundland - Kanadas schroffe Schoenheit im Atlantic / Newfoundland - Canada's rugged Atlantic beauty

Newfoundland és a l'extrem nord d'Amèrica del Nord. La majoria de la gent associa aquest nom a solitud, indret feréstec i aventura. Aquesta illa té uns paisatges únics, a molts dels quals només es pot arribar amb vaixell o helicòpter.

18:53 Tresors animals - La vicunya, l'or dels Andes
19:19 El medi ambient - Daniel Pauly: repensar la pesca
19:25 Cànon Visions - Benvinguts a la Silver Factory
20:16 Territori Curts - Escape
20:36 A la natura - Anthony Hopkins: Lleons
tancar

Anthony Hopkins: Lleons

Es diu que a l'Àfrica quan un lleó rugeix és que ha nascut un nou rei. Durant segles l'home ha tingut por dels grans felins. Sir Anthony Hopkins segueix la ruta dels primers safaris africans amb tren des de la costa fins a Arusha, una ciutat fronterera sota els antics volcans del mont Meru i el Kilimanjaro. És l'últim indret on poden recollir provisions abans d'endinsar-se en les profunditats de la selva. A partir d'aquí emprenen el safari a la recerca dels lleons a peu.

21:33 Futbol Cat. - Futbol cat.
22:05 Àgora - "Euskadi: l'hora del canvi?"
tancar

"Euskadi: l'hora del canvi?"

Debat amb els periodistes Joseba Arruti, Salvador Cot, María Antonia Iglesias i Charo Zarzalejos. Sovint davant de processos electorals oberts a possibles canvis de govern hi ha la tendència a qualificar-los d'"històrics". Doncs aquest qualificatiu, que a vegades s'utilitza amb lleugeresa, s'adiu plenament a les eleccions que se celebraran el dia 1 de març a Euskadi. Per primera vegada l'anomenada esquerra abertzale que s'agrupava a l'entorn de Batasuna no es pot presentar a les eleccions. Desenes de milers de vots sense destí marcaran el resultat de les urnes i 9 diputats que fins ara tenia el Partit Comunista de les Terres Basques, EAHK, es repartiran entre les altres forces. Per primera vegada, també, els vots a partits nacionalistes o independentistes pot quedar per sota dels vots que rebin els partits espanyols. I, per primer cop el PSE pot estar en condicions de governar en solitari o en coalició a Euskadi, després que, el 1986, la seva victòria per diputats no l'hi va permetre.

23:29 segle xx - 1968: un món en revolta
00:24 De prop - Lo:muêso
tancar

Lo:muêso

Formats al Maresme barceloní, Lo:muêso (així ho escriuen i així volen que s'escrigui sempre), aquest grup s'ha sabut obrir camí gràcies a una personalitat que fuig d'artificis. En viu són directes i poc primmirats, cerquen l'energia del rock basant-se en la força de les guitarres, en el soroll controlat, en veus que cerquen el crit, en una actitud poc complaent i sempre, sempre alternativa i independent. Encara conserven un cert respecte pel punk com a font d'energia i saben què volen i a qui s'adrecen. Us convidem, avui, a deixar de banda els prejudicis i atrevir-vos a descobrir una de les bandes més fortes del panorama català.

01:14 Cànon Visions - Benvinguts a la Silver Factory
02:06 Paletes - Sassetta: El retaule a trossos
02:37 Futbol Cat. - Futbol cat.
03:05 Àgora - "Euskadi: l'hora del canvi?"
tancar

"Euskadi: l'hora del canvi?"

Debat amb els periodistes Joseba Arruti, Salvador Cot, María Antonia Iglesias i Charo Zarzalejos. Sovint davant de processos electorals oberts a possibles canvis de govern hi ha la tendència a qualificar-los d'"històrics". Doncs aquest qualificatiu, que a vegades s'utilitza amb lleugeresa, s'adiu plenament a les eleccions que se celebraran el dia 1 de març a Euskadi. Per primera vegada l'anomenada esquerra abertzale que s'agrupava a l'entorn de Batasuna no es pot presentar a les eleccions. Desenes de milers de vots sense destí marcaran el resultat de les urnes i 9 diputats que fins ara tenia el Partit Comunista de les Terres Basques, EAHK, es repartiran entre les altres forces. Per primera vegada, també, els vots a partits nacionalistes o independentistes pot quedar per sota dels vots que rebin els partits espanyols. I, per primer cop el PSE pot estar en condicions de governar en solitari o en coalició a Euskadi, després que, el 1986, la seva victòria per diputats no l'hi va permetre.

04:23 segle xx - 1968: un món en revolta
05:15 Túrmix concerts - + info
tancar

+ info

La reunió del grup Sebadoh va ser un dels grans atractius del Primavera Sound 2008. Aquesta banda va fer escola als noranta practicant l'anomenada baixa fidelitat, lofi. El grup nord-americà va oferir un concert ple d'èxits interpretats amb ferocitat. La banda, fidel a uns principis estètics que la distancien del perfeccionisme, va mostrar al Primavera Sound una potència més que ressenyable.

06:05 De la terra - De la terra
06:15 De la terra - De la terra
06:25 El medi ambient - Lluita contra la pesca il.legal
06:28 Viatges i aventures - Suïssa: Engiadina
tancar

Suïssa: Engiadina

La regió suïssa de l'Engiadina, la Vall de la Llum , com l'anomena la gent del país, és la vall del riu Inn, on en 100 km. de paisatges el viatger pot trobar el que possiblement estigui buscant: llacs immensament blaus, muntanyes nevades, centres que ofereixen la possibilitat de practicar diferents esports i cases de turisme rural al mig dels prats del parc natural més antic d'Europa.

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Kong - Melodia perillosa
tancar

Melodia perillosa

Avui els nostres herois seguiran en De La Porta fins a la selva de Birmània, on s'hi troba la fantàstica Ciutat Oblidada. En un temple en ruïnes, el malèfic professor intentarà activar la Pedra Sagrada del Temps. Els poders d'aquesta pedra convertiran en Jason, en Tann i la Lua en criatures. La traca final serà un combat entre en Kong i una taràntula gegant!

07:29 Els barrufets - La casa d'en Gargamel / Parla per tu mateix, barrufet pagès
tancar

La casa d'en Gargamel / Parla per tu mateix, barrufet pagès

En Gargamel està decidit a fer-se una casa nova, més gran i més bonica, però de ganes de treballar no en té gaires. I si es mira el Gran Llibre dels Encanteris? Vols dir que se'n sortirà? El barrufet Pagès no s'atreveix a dir-li a la Barrufeta que està enamorat d'ella. Per això s'ha disfressat i li envia poemes d'amagat. Ai, en Bocagrossa, que està molt a la vora!

07:58 Doraemon - Líquid materialitzador d'ombres/Pantalla biogràfica
tancar

Líquid materialitzador d'ombres/Pantalla biogràfica

El líquid materialitzador d'ombres

08:26 Doraemon - El barret de muntanyenc / El comunicador de bombolles
tancar

El barret de muntanyenc / El comunicador de bombolles

El barret de muntanyenc - El comunicador de bombolles

08:50 Domo - + info
tancar

+ info

Avui en Domo està molt content! I és que el senyor Usaji, el conill, li ha regalat una càmera. És una mica velleta, però per fer fotos ja va bé. En Domo vol retratar tots els seus amics: en Mario, la Maya, la Tashanna... Però, vols dir qui hi ha ficat rodet, a la càmera?! Ai, Domo! Quin cap que tens!

08:53 mic 3
08:53 Ja arriba en Noddy! - El senyor guàrdia s'empetiteix
tancar

El senyor guàrdia s'empetiteix

No hi ha dret que en Harley i la Cecília, dos insectes molt menuts, hagin de seguir les mateixes normes del País de les Joguines que tothom. El senyor Guàrdia aviat se n'adonarà, d'això, perquè, per equivocació, el deixaran de la mida d'un mosquit! Ara veurà el pa que hi donen i potser serà més flexible...

09:06 Elias, el vaixell remolcador - El misteri de la brossa
tancar

El misteri de la brossa

Ha arribat l'època de les vacances i Cala Bonica és ple de turistes. S'han acabat la pau i la tranquil·litat, i això no li fa gaire gràcia a ningú. I encara menys al Pescaire, que avui enlloc de peix només ha trobat escombraries! Però, segur que és cosa del turistes tota la brossa que sura pel mar? Ja ho saben que el Iot ahir va organitzar una festa al Fiord Ric?

09:18 Tork - Un arbre per una eruga
tancar

Un arbre per una eruga

En Tork i en Batt s'han fet molt amics i van junts a tot arreu. És per això que a en Tork no li aniria malament aprendre a volar. I ja que hi som, tampoc no li aniria malament trobar un niu per a la petita eruga!

09:34 Club Super3
09:34 Rovelló - Cop de sol
tancar

Cop de sol

En Llisot, que no es vol posar mai barret quan feineja pel camp, és víctima d'un cop de sol que li fa fer i dir moltes bajanades. Fins i tot arribarà a pensar-se que és en Guifré, el Pelós, i que s'ha d'enfrontar amb un drac.

10:02 La brigada dels fossers - El nebot d'en taüt
tancar

El nebot d'en taüt

La germana d'en Taüt deixa als fossers el nebot d'aquest perquè passi allà el cap de setmana. El nen, molt entremaliat, els farà tota classe de males passades durant la seva estada.

10:16 Info k
10:28 Un forat a la butxaca - Pirateig
10:37 Club Super3
10:37 La màgica Do-Re-Mi - El meu amor vola amb la brisa de la muntanya
tancar

El meu amor vola amb la brisa de la muntanya

Les nenes decideixen anar de vacances a casa de la Hazuki, on es troben amb la Reika Tamaki. Ella i la Do-Re-Mi s'enamoren d'en Yutaka Kashiwagi, que els diu que sempre que intenta declarar-se a una nena, passa alguna cosa terrible.

11:03 Espies de veritat - La mòmia
tancar

La mòmia

Les espies van a Egipte a investigar uns fets molt estranys que han tingut lloc en una piràmide. Allà, descobreixen que un arqueòleg té pensat de fer reviure un antic malefici egipci que li donaria molt poder i la possibilitat de dominar les mòmies.

11:26 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:48 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:15 Club Super3
12:15 Enigma - Revòlvers i esperons a summer-field
tancar

Revòlvers i esperons a summer-field

En John Ross Gasolina, un vaquer dels autèntics, ha arribat a la ciutat convençut que el subsòl és ple de pous de petroli. L'alcalde li haurà de prohibir que excavi el centre de Summerfield, però en John no és gens fàcil d'aturar.

12:39 El xou de la granota - Cap. 47 Operació amfibi
tancar

Cap. 47 Operació amfibi

El científic ja té a punt el seu últim invent: el Superespia, l'agent biònic Granota, un robot amb uns poders extraordinaris. En Louis i la Bonnie també ho tenen tot a punt per fer-se'l seu. Ha de ser una feina ràpida i discreta. El que no saben és que la fura també l'ha clissat, la granota... i de discreta no en té res! Encara els ho engegarà tot a rodar...

12:51 Megaman, el ciberguerrer - El retorn d'en Videoman
13:15 Hattori el ninja - Mestre te por mare / Terrof. dama de les neus / Cam. no
13:34 Hattori el ninja - Truc ninja de la clarivi. del mestre / Promesa / Cami. i el
13:47 3xl.cat
13:47 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 1a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 1a part

En Conan i els membres de la Lliga de Detectius Júnior (l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko) i el doctor Agasa van a mirar les estrelles a la pensió d'en Ryoji Amatsuchi. Quan hi arriben, hi troben tres persones que hi han estat convocades per l'Asao Kono, un home que fa més d'un any que va desaparèixer. Aquestes tres persones són l'Etsuko Nonomiya (la nòvia d'en Kono), en Heihachi Mikami, (editor d'una revista d'astronomia) i en Hajime Futagawa, que treballa a les ordres d'en Mikami. Conan i els altres van cap al bosc que hi ha darrere de la pensió a mirar les estrelles, però hi troben... una calavera! Entre tots dedueixen que es tracta d'en Kono, i que uns cigarrets que hi ha escampats a terra representen un últim missatge que va deixar abans de morir. Segurament, es tracta de les inicials de l'assassí. Però com serà possible reconstruir a quines inicials feien referència? I... si en Kono és mort, qui ha convocat les tres persones a la pensió?

14:12 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 2a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 2a part

En Conan i els seus amics s'han quedat aïllats a la pensió on intenten resoldre el cas de la mort d'en Kono, perquè algú ha punxat les rodes de tots els cotxes de l'aparcament, i ha arrencat el cable del telèfon. Quan veuen que la Nonomiya, la nòvia d'en Kono, se'n va cap al bosc, en Conan i els altres la segueixen... i troben en Futugawa (l'ajudant d'en Mikami, el director de la revista d'astronomia), mort damunt de l'herba. Com podran resoldre aquest cas si estan incomunicats? L'Ai té una idea: farà veure que té un atac d'apendicitis. L'Amatsuchi, l'amo de la pensió, de seguida connecta el telèfon per avisar una ambulància, i tots pensen que això delata que ell és l'assassí. Però... segur que és ell, l'assassí?

14:36 Viewtiful Joe - El retorn del Capità Blue!
tancar

El retorn del Capità Blue!

En Thomas és un noi, fan del capità Blue, que està ingressat en un hospital, però que no vol pendre's els medicaments. Per animar-lo, en Joe farà parella amb l'Alastor i es disfressaran del capità Blue i el malvat Poparrot respectivament i faran una gran pantomima.

15:01 Maison Ikkoku - El retorn del passat: la Yagami no es rendeix!
tancar

El retorn del passat: la Yagami no es rendeix!

Just quan semblava que la noia de l'institut, la Yagami, havia desaparegut del mapa, torna disposada a venjar-se! Ara ha planejat una estratègia nova: enreda en Godai perquè li doni classes particulars per desesperació de la Kyoko i diversió de tots els veïns.

15:27 One piece - En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció
tancar

En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció

En Zoro, hipnotitzat pel corn, ataca en Ruffy, que diu als altres que continuïn sense ell. Els pirates li fan cas, i finalment, tots aconsegueixen recuperar la memòria gràcies a l'estranya boira que surt del corn. Per fi s'han alliberat de la maledicció de la falta de memòria, però l'alegria no pot ser completa perquè de cop i volta apareix en Zoro... sense en Ruffy!

15:51 Freqüència 04
16:17 Samantha ups! - El sopar de l'alcalde
16:22 Babylon 5 - Relacions estranyes
17:05 Curiositats del món animal - De caçat a caçador
17:10 Món salvatge - L'àguila daurada
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:25 La Franny i les sabates màgiques - El pantà
tancar

El pantà

La Franny avui anirà a parar a un pantà fangós on hi coneixerà en Lester, la granota més burleta de la comarca. Per allà també hi viu en Graham, una ssserp que essstà tipa de les brometesss d'en Lessster. La Franny, d'entrada, es fa un tip de riure amb en Lester, però aviat s'adona que el que li cal és una bona lliçó. I és que les bromes pesades no fan gràcia...

17:40 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia té unes sabates vermelles brillants que són les millors del món. No les canviaria per cap altres, però resulta que ja li van petites. Com s'ho pot fer? El pare n'hi vol fer comprar unes altres, però ella diu que ni parlar-ne! Pot ser que se n'emprovi cent parells i que no n'hi agradi cap?! A veure quina una se n'empesca, aquest cop, en Carles...!

17:56 Una mà de contes - Veig cares!
18:04 Club Super3
18:04 Els petits fantasmes - Nit de Halloween
tancar

Nit de Halloween

Avui és una de les nits més màgiques de l'any pels nostres amics fantasmes. Per fi ha arribat el Halloween! La Lucy, l'Enric, en Jordi i l'Eduard es passaran tota la nit fent brometes, però n'han de guardar una pel Mag, un dels seus avantpassats. L'única pega és que els ha d'acompanyar el seu cosí, l'Stanley, que potser encara els donarà alguna sorpresa...

18:15 Mila - Lisa, la golosa
tancar

Lisa, la golosa

La Mila avui t'explicarà la història de la Lisa, una nena molt golafre que vivia amb els pares i amb l'Hugo, el seu germà. A casa també hi havia l'Arseni, un ase que se l'estimaven molt, fins que un bon dia el pare els va comunicar que se l'haurien de vendre, perquè no els quedava res per menjar. Sort que de veí tenien en Marcus, un mag extraordinari. Vols saber com els va ajudar?

18:22 Els increïbles germans Adrenalini - El globus de la bogeria
tancar

El globus de la bogeria

Després de caure del globus dels Adrenalini en ple centre de Las Vegas, en Xan no es pot dir que hagi tingut gaire sort. A més de la trompada que s'ha donat, ara l'acusen de lladre! A l'Adi i a l'Enk tampoc no els van gaire bé, les coses, al globus. Més que res, perquè se'ls acosta un avió a tota velocitat... i ve directe cap a ells! Toca saltar! O no?!

18:36 Doraemon - 1ª Hist.: La llanterna ecològica. 2ª Hist.: El disquet de programació cerebral
tancar

1ª Hist.: La llanterna ecològica. 2ª Hist.: El disquet de programació cerebral

En Nobita, que està tip de veure com en Gegant i en Suneo destrossen les flors d'una jardinera, ja té a punt la Llanterna Ecològica, un aparell amb un camp d'energia al·lucinant... però que pot arribar a ser molt perillós! Per cert, demà a classe representaran un peça musical i en Nobita haurà de tocar les castanyoles. Com s'ho farà, si no en té ni idea?!

19:03 Play - Cap. 20 Bon rotllo
19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - L'atac final del lladre de records revela com és en realitat
tancar

L'atac final del lladre de records revela com és en realitat

El misteriós noi del corn no es dóna per vençut i intenta un cop més robar les memòries des pirates del barret de palla. Per sort, en Ruffy l'engega pels aires! Ara ja li ha tornat la memòria a tota la tripulació i de seguida se'n van tots junts al poble, on esperen que els rebran com uns herois. Però per desgràcia, els confonen amb el lladre de la memòria i tot el poble es gira contra ells...

20:08 Get Backers - Atac! Exèrcit virtual
20:32 Samantha ups! - Càsting de cuineres
20:39 Joves fora de serie - Roba reclicada
tancar

Roba reclicada

La Rashida, la Shamira la Susana i la Chus són algunes de les treballadores que es beneficien del programa de reinserció del projecte Roba Amiga. La Celeste és educadora social i hi col·labora des de fa anys. La roba els arriba en camions, trien la que serveix i la classifiquen per a les botigues, o sigui que els ensenyen a treballar com en una empresa de debò. D'aquesta manera, les treballadores guanyen experiència de cara a altres feines, però també aprenen valors com la solidaritat i l'educació ambiental.

20:45 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:07 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1729
tancar

Cap. 1729

En Radovan posa en Iago entre l'espasa i la paret. En Paco té una solució per als gatets del descampat. En Fidel ha de baixar del burro perquè necessita en Nelson. En Sergi ha estat suspès a la feina. En Marc no sap pair la determinació de la doctora Miró de no voler tenir fills. En Joel i la Vicky han agafat avantatge.

22:00 Desapareguts - Mort a la família
tancar

Mort a la família

Els somnis de la Jess la porten a descobrir que la religió està involucrada en el segrest de dues germanes bessones.

22:41 Desapareguts - Heu vist aquest home?
tancar

Heu vist aquest home?

Els agents investiguen, en el despertar de l'accident de la Nicole, la desaparició del fill d'un magnat del petroli.

23:25 Kingdom Hospital - The passion of reverend Jimmy
tancar

The passion of reverend Jimmy

Tot i haver estat crucificat, el reverend Jimmy continua fent miracles. Quan el reverend és sacrificat, una nova vida sorgeix a dins i al voltant de l'Hospital Kingdom i es descobreix el misteri que hi ha darrere la mort de la Mary. Mentrestant, Jack Handlemann, la persona encarregada del manteniment del centre, desenvolupa una tàctica destructiva contra l'ego de Stegman i la seva possessió més preuada.

00:10 Mar de fons - La vida és tot allò que et va passant mentre tu et capfiques a fer altres plans
tancar

La vida és tot allò que et va passant mentre tu et capfiques a fer altres plans

El Carles vol ajudar la Judit però no encerta la manera de fer-ho, cada vegada que s'hi acosta ella es mostra distant. El Tomàs vol negociar amb la Montserrat el contracte de l'Ernest. La Laura s'interessa pel nou llibre de l'Ernest. L'Amèlia està amoïnada pel Ferran i la Laura intenta contactar amb ell per veure si la tranquil·litza.

01:00 Beverly Hills - Illegal tender
01:42 Beverly Hills - El pare de l'elefant
02:25 Riviera - + info
tancar

+ info

Daniel intenta que marguerite li expliqui tot sobre el suïcidi del seu pare. Beatrice fa passar Marguerite per la seva nova secretària. Chloe comença una perillosa aventura. Beatrice i Laurent intenten estimar-se un altre cop.

02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine recorda el dia que va conèixer Daniel i somia tenir una llar per aells dos sols...però el seu dolç somni es converteix aviat en un malson.

03:15 Kingdom Hospital - The passion of reverend Jimmy
tancar

The passion of reverend Jimmy

Tot i haver estat crucificat, el reverend Jimmy continua fent miracles. Quan el reverend és sacrificat, una nova vida sorgeix a dins i al voltant de l'Hospital Kingdom i es descobreix el misteri que hi ha darrere la mort de la Mary. Mentrestant, Jack Handlemann, la persona encarregada del manteniment del centre, desenvolupa una tàctica destructiva contra l'ego de Stegman i la seva possessió més preuada.

04:00 Mar de fons - La vida és tot allò que et va passant mentre tu et capfiques a fer altres plans
tancar

La vida és tot allò que et va passant mentre tu et capfiques a fer altres plans

El Carles vol ajudar la Judit però no encerta la manera de fer-ho, cada vegada que s'hi acosta ella es mostra distant. El Tomàs vol negociar amb la Montserrat el contracte de l'Ernest. La Laura s'interessa pel nou llibre de l'Ernest. L'Amèlia està amoïnada pel Ferran i la Laura intenta contactar amb ell per veure si la tranquil·litza.

04:50 El cor de la ciutat - Cap. 1729
tancar

Cap. 1729

En Radovan posa en Iago entre l'espasa i la paret. En Paco té una solució per als gatets del descampat. En Fidel ha de baixar del burro perquè necessita en Nelson. En Sergi ha estat suspès a la feina. En Marc no sap pair la determinació de la doctora Miró de no voler tenir fills. En Joel i la Vicky han agafat avantatge.

05:20 Just for laughs
05:30 Beverly Hills - Illegal tender
06:12 Beverly Hills - El pare de l'elefant