Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:15 ZZ
08:30 Notícies 3/24
10:00 Champions Magazin
10:23 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Humberstone, una ciutat d'un altre temps. Xile
10:41 Planetari
10:41 Chic
11:12 Viatges increïbles amb Steve Leonard - Perseguint l'oca índia
12:00 Zona zàping
12:27 Automobilisme - Qualificació del G. P. Corea
14:16 Tot un món - Fet a Suècia
tancar

Fet a Suècia

La Carina Brandt fa 14 anys que viu a Barcelona, on treballa en el món editorial. Des que va arribar a Catalunya ha viscut parlant més el català i el castellà que la seva llengua materna, el suec, que tenia una mica oblidada. Va ser fa uns anys, quan una agència la va contractar precisament per la seva procedència, que va recuperar l'ús de la seva llengua en la vida laboral. El suec el parlen uns 10 milions de persones tant a Suècia com a Finlàndia, on també és oficial.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Rocky Balboa
tancar

Rocky Balboa

Rocky Balboa, després d'haver assolit la fama com a boxejador fa molts anys, es passa les tardes explicant la seva vida als clients del seu restaurant. La dona se li va morir, el fill fa la seva i Rocky s'ha tornat més humil. Però en el fons, encara és un lluitador i la vida li donarà una darrera oportunitat per demostrar-ho.

17:19 Pel·lícula - La soga de la forca
tancar

La soga de la forca

El comissari J. D. Cahill torna a Valentino, un poblet de Texas, i es troba que han robat el banc, que han mort el xèrif i el delegat i que hi ha quatre presoners més a la garjola, un dels quals és el seu fill de disset anys, i un altre, el seu ajudant del ranxo. Li expliquen que algú ha calat foc al graner i a l'estable per distreure la població i aprofitar el desori per esbotzar la porta del banc i endur-se'n els diners. Abans de fugir, han mort el xèrif i en Jim Kane. El comissari, el seu fill i un indi surten a buscar els bandits. En J. D. s'adona que passa alguna cosa i explica al seu fill que se l'estima, les llargues absències, que han privat David de l'ambient familiar que hauria necessitat. Mentre l'escolta, David reflexiona sobre l'ajuda que ha proporcionat als bandits i no s'adona que el seu pare està arribant a les mateixes conclusions que ell.

19:10 Pel·lícula - Directe a la fama
tancar

Directe a la fama

DIRECTE A LA FAMA (The Marc Pease experience) Ja han passat vuit anys des que Marc Pease va deixar l'institut, però ell continua pensant en aquell passat, quan era l'estrella dels musicals que protagonitzava junt amb els seus companys de classe. Idioma versió original: anglès Producció: Paramount Vantage, 2009 (Estats Units) Direcció i guió: Todd Louiso Durada: 81 minuts Fotografia: Tim Suhrstedt Música: Christophe Beck Intèrprets: Ben Stiller, Kendrick Anna, Jason Schwartzman, Jay Paulson, Gabrielle Dennis, Kelen Coleman

20:29 Just for laughs
20:51 Just for laughs
21:00 Telenotícies vespre
21:52 El partit - Granada - At. Madrid
00:00 El vestidor - Barça - Racing
00:45 Pel·lícula - Hora de morir
tancar

Hora de morir

L'Autoritat Penal de Califòrnia reobre la presó més famosa de la història: L'illa d'Alcatraz. Alcatraz s'ha convertit en una fortalesa d'alta tecnologia gairebé inexpugnable on els condemnats a mort trien la manera com volen morir. Com que un pres que està a punt de ser executat sap on es troben un lingots d'or, un grup de delinqüents entrenats per un criminal molt intel·ligent s'infiltren a la presó a fi que el condemnat reveli el seu secret abans de morir.

02:18 El partit - Granada - At. Madrid
03:56 Jazz a l'estudi - Xavi Maureta
04:56 Jazz a l'estudi - Benavent/Bonell
05:55 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
06:00 Notícies 3/24
06:30 Automobilisme - Qualificació del G. P. Corea
Progrmació BD ....
07:24 La ciutat vertical - La torre Sears
tancar

La torre Sears

Encara ara la torre més alta dels EUA, i també l'edifici més alt del món durant 25 anys, la Sears Tower, que va costar 175 milions de dòlars, va trencar esquemes tant per l'alçària com pel disseny i la construcció l'any de la seva inauguració, el 1973. Ara que, aixecar l'edifici més alt del planeta comporta una sèrie de maldecaps i les conseqüències aclaparadores de crear un símbol poden passar factura¿

07:52 L'art of Rússia - La sortida del bosc
08:43 Retalls de món - Els oblidats de la Transamazònica
08:58 El medi ambient - Ecodisseny, clau de futur
tancar

Ecodisseny, clau de futur

L'ecodisseny consisteix a tenir en compte l'impacte ambiental d'un producte, des de la tria de materials fins a la possibilitat de reciclar-lo un cop acabada la seva vida útil. El programa tracta aquest tema uns dies abans que comenci la Barcelona Design Week.

09:02 De prop - Oliva Trencada
tancar

Oliva Trencada

Folk Contemporani

10:03 Rodasons - + info
tancar

+ info

Claudio Gabriel Sanna és un cantant alguerès que va formar part de l'històric grup Càlic. Un cop dissolta la formació, va iniciar una carrera en solitari en què ha alternat la cançó tradicional i la d'autor amb matisos jazzístics i mediterranis. Fruit d'aquesta tasca són discos com "La cançó catalana a Sardenya" i "Un home del país", aquest últim dedicat al compositor alguerès Pino Piras i elaborat conjuntament amb la cantant Claudia Cabruzza.

10:28 Nydia - L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans & Folk xilè reinventat amb
tancar

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans & Folk xilè reinventat amb

Assistim a un assaig de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, una formació dirigida per Salvador Brotons i Esteve Nabona que aplega joves intèrprets dels territoris de parla catalana per fer música simfònica i coral, en especial, de compositors amb accent català. D'altra banda, la cantant xilena Pascuala Ilabaca ha estat a Catalunya per presentar el seu darrer treball. Un exemple de projecció internacional del folklore, en aquest cas xilè, i una passejada per la ciutat on va néixer Pascuala: Girona.

10:55 Quarts de nou - CONCURS TORREDEMBARRA
tancar

CONCURS TORREDEMBARRA

"Quarts de Nou" ofereix un ampli resum del Concurs de Castells Vila de Torredembarra, que va aplegar 13 colles mitjanes de castells de 7. El programa casteller del 33 també serà a la plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú. A la diada Albert Salvany es trobaran els Bordegassos, els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia.

11:27 Catalunya salvatge - Horitzons esteparis
11:54 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana anirem fins a les Canàries, ja que l'activitat sísmica que s'està produint a l'illa del Hierro és una oportunitat única per als científics per estudiar el fenomen. En Tomàs Molina ens proposa una visita al Delta de l'Ebre per mostrar-nos una de les seves riqueses, la producció d'ostres i a més, el doctor Martí Boada ens porta al Parc Natural del Montseny.

12:20 GR Pirineus - Finisterre a la catalana
tancar

Finisterre a la catalana

En el tercer programa del "Gran Recorregut" encetem la primera de les quatre rutes per l'Alt Empordà, i anem des d'Empúries fins al cap de Creus, uns 55 quilòmetres fets a peu, en cotxe i... en paracaigudes! De les ruïnes anirem a Viladamat i a l'Armentera, on descobrirem com s'elabora un embotit dolç i salat molt típic, que després cuinarem amb una padrina del poble. Al sortir, pujarem cap a Sant Pere Pescador i pararem als Aiguamolls de l'Empordà per coneixe'n la fauna, la flora i el digiscoping.

12:50 Thalassa - Mayotte, un mur entre dues illes
tancar

Mayotte, un mur entre dues illes

A l'entrada del canal de Moçambic, hi ha l'arxipèlag de les Comores. Després de més d'un segle sota l'administració francesa, quan es va fer el referèndum, l'any 1975, es va dividir en dues parts. Molts lligams ancestrals uneixen els habitants de Mayotte i els de les Comores: cultura, llengua, religió... Al principi, la separació només era administrativa i la població continuava circulant amb llibertat per les illes. Però, l'any 1995 es fa un visat que gairebé impossibilita que els comorians accedeixin a Mayotte.

13:36 TR3S C
13:48 Els colors del Pirineu - Tardor
14:42 Explorant els deserts - El Sàhara: la reina dels deserts
tancar

El Sàhara: la reina dels deserts

Durant més de 200 anys, Tombouctou ha estat un dels destins preferits pels viatgers europeus. Michael Martin i Elke Wallner no en són cap excepció: tots dos queden encisats per aquesta ciutat llegendària. Des d'aquí segueixen el curs del Níger cap a l'est fins arribar a Agadèz, tradicional cruïlla de rutes caravaneres.

15:20 Cronos - Roma
tancar

Roma

Roma és sinònim d'ambició, de luxúria, d'assassinats... Coneixem, però, molt menys un altre dels seus aspectes: el poder d'una tecnologia inigualable. Una de les pedres angulars en què es va basar l'Imperi Romà. Els romans, exactament igual que fem nosaltres, no construïen gaires monuments, el que feien eren obres d'enginyeria pràctiques, que els fossin útils per viure millor o per controlar més efectivament el territori. És ara, quan veiem algun edifici romà que pensem que és un monument.

16:25 segle xx - El Japó, l'emperador i l'exèrcit
tancar

El Japó, l'emperador i l'exèrcit

Producció de la cadena europea ARTE, datada el 2009, que porta per títol "El Japó, l'emperador i l'exèrcit". Es tracta d'un interessant documental, amb testimonis i excepcionals materials d'arxiu, sobre la qüestió de la memòria històrica japonesa al voltant de la Segona Guerra Mundial.

17:26 Els 60 animals més perillosos del món - En perill d'extinció
17:54 Els límits del temps - Els límits del temps
tancar

Els límits del temps

Som capaços de percebre el temps en segons, la durada d'un batec del cor. Però no som capaços d'imaginar-nos esdeveniments que duren dies o anys ni som conscients de l'existència de partícules que només duren una mil milionèsima part de segon. Combinant animacions digitalitzades, imatges en temps real i els avanços tecnològics més moderns, aquest programa ens ofereix una visió completament nova del món i de l'univers.

18:44 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Al "Bestiari" els agraden els desafiaments i per això viatgen a Madrid, terra d'entrepans de calamars, del xotis i d'algun animal galàctic, per trobar-se amb tota una periodista petita, però amb caràcter: Thaïs Villas. Amb ella faran autoestop al llarg dels més de 600 km que separen Madrid de Barcelona i, pel camí, aniran descobrint algunes feres salvatges difícils de domar.

19:12 Singulars - Maria Reig: Idees per guanyar el futur
tancar

Maria Reig: Idees per guanyar el futur

Al "Singulars" d'aquesta setmana entrevistarem Maria Reig, una empresària i inversora que ha estat també membre del parlament i del govern d'Andorra i membre de la comissió redactora de la constitució andorrana. L'economia i la política són dues de les passions d'aquesta dona llicenciada en Dret i en Belles Arts. Al món empresarial i econòmic s'hi ha dedicat des de molt jove. Filla única, va haver d'assumir la gestió dels negocis familiars després de la mort del seu pare, fundador del grup Reig.

19:57 Parlament - + info
tancar

+ info

Aquest dissabte, el programa "Parlament" parlarà de les retallades institucionals anunciades per la presidenta Núria de Gispert. Abordarem el tema de les retallades en matèria sanitària amb la reflexió dels diputats sobre si cal o no cal el copagament sanitari. També coneixerem les propostes contra la violència de gènere presentades en comissió pel conseller Felip Puig. I la diputada Maria Dolors Gordi ens acostarà a la funció social d'integració que desenvolupa la Fundació Trinijove.

20:26 Blog Europa
20:48 Colom i la casa reial catalana - Colom i la casa reial catalana
21:37 Loto 6/49
21:45 Des de Sitges amb terror - Des de Sitges amb terror
tancar

Des de Sitges amb terror

"Cinema 3" i "Sala 33", els dos programes més cinèfils del 33, ajunten esforços amb "Des de Sitges amb terror", un especial d'una hora presentat i dirigit per Jaume Figueras i Àlex Gorina, que s'emetrà des del festival. "Des de Sitges amb terror" comentarà el palmarès del Festival de Sitges, amb entrevistes dels guanyadors a plató. Hi haurà un espai perquè Figueras i Gorina facin un repàs de les propostes més controvertides, els escàndols o els rumors del certamen i el paper de les produccions catalanes.

22:51 Pel·lícula - Angoixa
tancar

Angoixa

ANGOIXA Idioma versió original: anglès Producció: Samba P. C. i Luna Films, 1986 (Espanya) Direcció i guió: Josep Joan Bigas Luna Durada: 89 minuts Fotografia: Josep M. Civit Música: Josep Manuel Pagan Intèrprets: Zelda Rubinstein (Alícia, la mare), Michael Lerner (Joan), Talia Paul (Patrícia), Àngel Jové (Killer), Clara Pastor (Linda), Isabel García Lorca (Caroline) La relació entre Alícia i el seu fill Joan és de total domini matern. En una de les seves habituals missions, Joan obeeix les ordres de la seva mare i es dirigeix a un cinema. Patrícia i Linda, dues estudiants de setze anys d'edat, decideixen anar-se'n a una sessió matinal de cinema. Els aspectes hipnòtics del film que veuen fan que es trobin en una estranya situació. L'espectador veurà un film durant el qual estarà sotmès a missatges subliminals i a una forma suau d'hipnosi. Res de tot això no li causarà cap mal físic, però, si per qualsevol motiu perd el control o nota que la seva ment es va allunyant de la realitat, cal deixar-ho córrer.

00:14 Filmoteca 33 - Mishima (v.o.s.)
tancar

Mishima (v.o.s.)

La pel·lícula repassa la biografia de Yukio Mishima, un dels escriptors japonesos més famosos del segle xx. Explica la seva turbulenta vida artística i mediàtica, així com els detalls més íntims de la seva complicada i contradictòria personalitat, i també el seu suïcidi ritual, que va commocionar el món l'any 1970.

02:11 Els límits del temps - Els límits del temps
tancar

Els límits del temps

Som capaços de percebre el temps en segons, la durada d'un batec del cor. Però no som capaços d'imaginar-nos esdeveniments que duren dies o anys ni som conscients de l'existència de partícules que només duren una mil milionèsima part de segon. Combinant animacions digitalitzades, imatges en temps real i els avanços tecnològics més moderns, aquest programa ens ofereix una visió completament nova del món i de l'univers.

03:02 Els 60 animals més perillosos del món - En perill d'extinció
03:29 Des de Sitges amb terror - Des de Sitges amb terror
tancar

Des de Sitges amb terror

"Cinema 3" i "Sala 33", els dos programes més cinèfils del 33, ajunten esforços amb "Des de Sitges amb terror", un especial d'una hora presentat i dirigit per Jaume Figueras i Àlex Gorina, que s'emetrà des del festival. "Des de Sitges amb terror" comentarà el palmarès del Festival de Sitges, amb entrevistes dels guanyadors a plató. Hi haurà un espai perquè Figueras i Gorina facin un repàs de les propostes més controvertides, els escàndols o els rumors del certamen i el paper de les produccions catalanes.

04:35 Rodasons - + info
tancar

+ info

Claudio Gabriel Sanna és un cantant alguerès que va formar part de l'històric grup Càlic. Un cop dissolta la formació, va iniciar una carrera en solitari en què ha alternat la cançó tradicional i la d'autor amb matisos jazzístics i mediterranis. Fruit d'aquesta tasca són discos com "La cançó catalana a Sardenya" i "Un home del país", aquest últim dedicat al compositor alguerès Pino Piras i elaborat conjuntament amb la cantant Claudia Cabruzza.

05:00 Nydia - L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans & Folk xilè reinventat amb
tancar

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans & Folk xilè reinventat amb

Assistim a un assaig de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, una formació dirigida per Salvador Brotons i Esteve Nabona que aplega joves intèrprets dels territoris de parla catalana per fer música simfònica i coral, en especial, de compositors amb accent català. D'altra banda, la cantant xilena Pascuala Ilabaca ha estat a Catalunya per presentar el seu darrer treball. Un exemple de projecció internacional del folklore, en aquest cas xilè, i una passejada per la ciutat on va néixer Pascuala: Girona.

05:26 Parlament - + info
tancar

+ info

Aquest dissabte, el programa "Parlament" parlarà de les retallades institucionals anunciades per la presidenta Núria de Gispert. Abordarem el tema de les retallades en matèria sanitària amb la reflexió dels diputats sobre si cal o no cal el copagament sanitari. També coneixerem les propostes contra la violència de gènere presentades en comissió pel conseller Felip Puig. I la diputada Maria Dolors Gordi ens acostarà a la funció social d'integració que desenvolupa la Fundació Trinijove.

05:54 Videoclips catalans - GOSSOS, Un nou paisatge
06:00 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, I tantes figues
06:07 Baby planet - Aprendre
06:58 Biosfera - Biosfera. Nova Escòcia
Progrmació BD ....
07:00 Els contes de les 1001 nits - Aladí i la princesa gata
07:16 Rovelló - CONTES A LA VORA DEL FOC
tancar

CONTES A LA VORA DEL FOC

Quina tragèdia tan gran! S'espatllarà el televisor al Mas Tolosa i se l'enduran a Navell per arreglar-lo! I no serà l'únic televisor espatllat, també s'espatllarà el del Fredolic! Sort que el bon Pauet, com es feia antigament, sap explicar contes a la vora del foc per passar una nit entretinguda! I fins i tot el Fredolic s'afegeix a la festa, encara que potser tenia unes altres intencions, i no gaire bones...

07:40 Rovelló - Rovelló, no et deixaré mai
tancar

Rovelló, no et deixaré mai

"Rovelló, no et deixaré mai" sembla una frase ingènua. La veritat és que representarà el començament de molts maldecaps per a tothom, fins i tot per al senyor Canut. Com s'acabarà aquest embolic?

08:08 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Velázquez
tancar

Les Tres Bessones i Velázquez

Velázquez és un gran pintor, però com que sempre retrata el rei Felip IV fent una ganyota, el rei s'enfada i li prohibeix que el tornin a retratar. Això sí, encarrega a Velázquez que pinti la seva filla... El pintor decideix fer un quadre on el rei hi sigui sense que es vegi que hi és. El titularà 'Las Meninas'. Les Bessones veuran com el pinta i... potser hi apareixeran i tot!

08:32 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la Bella i el Bèstia
tancar

Les tres bessones i la Bella i el Bèstia

La Bella és una noia molt maca que viu amb el seu pare al camp. Un dia, el seu pare li regala una flor, sense saber que el propietari n'és una bèstia terrible, que s'enfada i el converteix en el seu servent. Però, amb l'ajuda de les Bessones, la Bella substituirà el seu pare a la mansió de la Bèstia, on aconseguirà canviar moltes coses...

08:57 mic 3
08:57 Bon dia, amic Mic
09:07 Els cap de drap - El viatge a la lluna
09:17 Bob, el manetes - El corró i el bony impossible
09:34 Doraemon al màgic món de les aus - Doraemon al màgic món de les aus
11:08 Els pingüins de Madagascar - La llúdria es torna rara / Operació res-gat
tancar

La llúdria es torna rara / Operació res-gat

Quan els pingüins han decidit endur-se la Marlene de missió a l'exterior del zoo, poc es pensaven que la llibertat la faria tornar tan boja! Ara tenen una altra missió: rescatar-la abans no sigui massa tard! Més tard, serà en Max, el gat, el que necessitarà la col·laboració dels pingüins. I és que els de Control d'Animals li vénen al darrere!

11:32 Els pingüins de Madagascar - La nina xerraire / A punt d'imprimir
tancar

La nina xerraire / A punt d'imprimir

En Rico està enamorat de la seva nina, la Preciosa, però ara ha descobert que n'han fet una altra versió que parla! En Kowalski diu que pot adaptar la nina perquè parli, però necessita un xip de veu. La missió està servida! Més tard, algú fotografiarà els pingüins en plena acció per fer-ne un pòster. I això vol dir que els descobriran! Si no n'aturen la impressió, esclar!

11:55 Tom i Jerry - Quina son tinc!
12:06 Martin Mystery - Els pirates maleïts
tancar

Els pirates maleïts

En Martin, que és al Museu Marítim i s'ha separat de la classe amb en Java per poder veure un vaixell que havia estat tripulat per un pirata fantasmagòric, ha alliberat l'esperit del malèfic bucaner. A l'escola, en Martin i en Java comencen a canviar... i no pas per fer cap bé...

12:27 Martin Mystery - El retorn del geni
tancar

El retorn del geni

La Diana, que fa molt temps que no surt amb cap noi i se sent una mica sola, ha començat a rebre missatges d'un admirador secret. Malauradament, es tracta d'en Geni, que la hipnotitzarà amb la intenció de venjar-se del Centre. En Martin ho tindrà molt difícil per desfer l'encanteri...

12:50 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Purificació Salas de Sant Quirze del Vallès contra l'Escola Pare Manyanet de Barcelona.

13:22 L'internat del forat negre - La tempesta
13:46 Noies enamorades - Cap. 10 Les noies surten fins tard
tancar

Cap. 10 Les noies surten fins tard

En Greg ha fet públic que està enamorat de la Magda, la Nadine ha rebut una carta d'amor d'un admirador secret i l'Ellie... s'ha tornat a quedar sola, com de costum! El que no sap encara és que avui coneixerà en Russell, un noi de setze anys que li robarà el cor. El que sí que té clar és que l'amor ideal no existeix... O potser sí?!

14:13 Espies de veritat - Amor i enveja
tancar

Amor i enveja

Tots els homes d'arreu del món abandonen inesperadament i bruscament les seves dones. Aquest fenomen és el nou cas que les espies han d'investigar. Elles descobreixen que la causa de la desaparició dels homes és la "Possessió", un perfum francès creat per un home rancorós. D'altra banda, cada una de les noies demanen per ballar en David, tot i que havien promès no fer-ho.

14:35 Espies de veritat - Triomfar per la cara
tancar

Triomfar per la cara

Les espies investiguen un grup de pop famós perquè alguns dels seus membres comencen a desaparèixer misteriosament. Quan els membres de la banda reapareixen aparentment sans i estalvis, les espies s'adonen que les seves personalitats han sofert alguns canvis.

14:57 La Família del Super3 Extra
15:25 El xou de Tom i Jerry - cangurs de gatets / Tèrmits a l'atac / L'extraterrestre golafre
15:52 Bugs Bunny i els seus amics - Temporada de caça
16:00 Bugs Bunny i els seus amics - Confusió conillera
16:07 Bugs Bunny i els seus amics - El Piuet a " Un canari d'oferta "
16:13 Bugs Bunny i els seus amics - De ratolí en ratolí
16:25 Els Tom i Jerry petits - El dia del pare / El flagell del cel / En Llamp, el Superesquirol
16:48 Els Extra-Ordinaris - La goma i el llapis
16:56 Els Extra-Ordinaris - Les ulleres
17:07 Léonard - El mètode feble
17:20 mic 3
17:20 Bob, el manetes - DJ Carbassot
17:32 El carrer dels ocells - Jamaica
17:45 Pingu - En Pingu està gelòs
17:56 L'illa del far - Les bruixes es pentinen
tancar

Les bruixes es pentinen

La Dana no para de fer bromes pesades al pobre Micu. A la selva una serp sembla que pica al pobre gos que queda estirat a terra com mort. La Dana s'espanta moltíssim i la Dromi l'envia a buscar una flor gegant capaç de curar al Micu. Li costa molt trobar-la i a més és terriblement pudent. Per fi arriba al far i en Micu està com una rosa....la Dana s'enfada perquè l'han enganyat fent veure que en Micu estava molt greu. La Dromi li diu que només li han fet una broma i tots acaben rient.

18:06 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Unes obres al clavegueram de la ciutat podrien fer que es descobrís el secret del Club dels Caçamonstres, i la nau espacial que tenen enterrada a sota del jardí de la Cathy! Més que res perquè els treballadors són àliens que tenen com a objectiu acabar amb el Club! A més, hi ha una llegenda que diu que pel clavegueram hi volta un fantasma!

18:27 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El senyor Smith ha encomanat una missió molt delicada al Club dels Caçamonstres: fer-se càrrec de la pedra de l'oblit, que esborra tots els records de les persones que la toquen. Resulta que el Glor Glanamour, el perillós lladre alienígena, ha jurat robar-la per esborrar els records de tot el món, perquè oblidin tots els seus crims. Seran capaços d'aturar-lo, sense patir cap amnèsia?!

18:53 Els guerrers shaolin - L'arc sagrat de Yi
tancar

L'arc sagrat de Yi

Algú ha robat el llegendari Arc Sagrat de Yi, un arc màgic que el van fer els mateixos déus i que diuen que no falla mai. El lladre té la intenció de lliurar-lo a en Heihu, que el vol per matar els seus adversaris. El destí, però, farà que acabi a mans d'en Cheng, que s'apuntarà al torneig de tir de Nanyang! O, si l'enxampen, potser acabarà a la presó...

19:15 Els guerrers shaolin - El pavelló dels murmuris
tancar

El pavelló dels murmuris

En Cheng està molt trasbalsat després d'haver descobert que en Wang, el seu millor amic de la infantesa, forma part de les Guineus Negres. Avui, per intentar convence'l que se'n desentengui, en Cheng farà veure que traeix els guerrers shaolin per convertir-se en un esbirro d'en Heihu. La seva intenció és fer-lo entrar al Pavelló dels Murmuris!

19:41 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

20:04 Els pingüins de Madagascar - La cursa de bòlids / Cremor d'estómac
tancar

La cursa de bòlids / Cremor d'estómac

Els pingüins i els lèmurs han decidit fer una cursa de bòlids per tot el zoològic. Els pingüins amb el seu vehicle oficial, els lèmurs, amb el cotxet del zoològic de l'Alice! El que guanyi es queda el cotxe de l'altre! Aparteu les criatures, que comença la cursa! Més tard, en Rico s'empassarà una bomba amb temporitzador... i no hi ha manera de fer-lo regurgitar!

20:31 Tom i Jerry - L'spike i en tyke van al camp
20:38 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
20:43 Tom i Jerry - El gat mecànic
20:53 Bugs Bunny i els seus amics - El conill de Sevilla
21:00 Bugs Bunny i els seus amics - Temporada de conills
21:07 Tom i Jerry - Dins la gossera
21:14 Tom i Jerry - Vull dormir
21:21 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
06:00 La missió dels Maddigan - Cap. 9 Fora del mapa
tancar

Cap. 9 Fora del mapa

L'Yves, jugant a cartes, ha guanyat un mapa que ha de mostrar als nostres herois el camí cap a Solis. El problema és que el camí els ha dut a un lloc on no han estat mai: fora del mapa. El pitjor, però, és que tot plegat era un estratagema d'uns pirates que estan decidits a esclavitzar-los.

06:25 Noies enamorades - Cap. 5 Expressa't
tancar

Cap. 5 Expressa't

Ha arribat el gran dia del casament i el pare ha demanat a l'Ellie que vol que sigui la padrina. Ella està convençuda que sortirà fatal, més que res perquè ha de fer el discurs... I és incapaç d'expressar els sentiments. El pare tampoc és que estigui gaire tranquil. I ja no parlem de l'Anna, que està feta una sac de nervis! Avui la festa es prepara mogudeta!

06:48 Els contes de les 1001 nits
Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia
tancar

Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia

Especial "La història del Barça segons "'Crackòvia'". Aprofitant l'aturada de la Lliga, el programa farà un repàs de la història blaugrana a través dels gags històrics del programa. En un viatge al passat es podran reviure grans moments dels primers dies del F. C. Barcelona, com la fundació del Barça, la disputa del primer Barça-Madrid o la construcció del Camp Nou.

22:14 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo assisteix al XX Concurs de Gossos d'Atura de Castellterçol. A més a més, els coneguts humoristes Los Morancos passaran per la "Televisió és cultura", on mostraran la seva visió sobre la tele. D'altra banda, en exclusiva, el primer cara a cara entre Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba, el conseller Boi Ruiz visitarà el doctor Caparrós i el mític Germán apareixerà en un capítol d'"Alf".

22:49 The League of Gentlemen - La bèstia de Royston Vasey
23:27 Little Britain
00:00 Comedy Inc.
00:26 Plats bruts - Tinc remordiments
tancar

Tinc remordiments

Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.

00:53 Plats bruts - Tinc "touchdown"
tancar

Tinc "touchdown"

El David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy". El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.

01:27 Plats bruts - Tinc hortet
tancar

Tinc hortet

El David pren consciència de la degradació del medi ambient i decideix fer-se ecologista. Comença amb el reciclatge i acaba cultivant ell mateix els seus aliments i generant les fonts d'energia. L'Emma el secunda, però el López no pot suportar aquest retrocés a l'edat de pedra i demana ajuda a la Carbonell per tornar a la societat de consum.

01:52 Plats bruts - Tinc escaiola
tancar

Tinc escaiola

Al Lopes li estan passant coses rares: va a treballar sense pantalons, és molt amable amb el Ramon, la Mercedes apareix a la ràdio disfressada...

02:21 Crackòvia - Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia
tancar

Cap. 12 La història del Barça segons Crackòvia

Especial "La història del Barça segons "'Crackòvia'". Aprofitant l'aturada de la Lliga, el programa farà un repàs de la història blaugrana a través dels gags històrics del programa. En un viatge al passat es podran reviure grans moments dels primers dies del F. C. Barcelona, com la fundació del Barça, la disputa del primer Barça-Madrid o la construcció del Camp Nou.

02:58 Imp - L'instrument
03:00 Imp - Pirateria
03:01 Imp - El Púlpit del Mal
03:03 Imp - Llistes
03:04 Imp - El trident
03:06 Imp - Educació
03:07 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo assisteix al XX Concurs de Gossos d'Atura de Castellterçol. A més a més, els coneguts humoristes Los Morancos passaran per la "Televisió és cultura", on mostraran la seva visió sobre la tele. D'altra banda, en exclusiva, el primer cara a cara entre Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba, el conseller Boi Ruiz visitarà el doctor Caparrós i el mític Germán apareixerà en un capítol d'"Alf".

03:47 The League of Gentlemen - La bèstia de Royston Vasey
04:22 Little Britain
04:53 Comedy Inc.
05:15 Dotze+1 - El coratge amb la Carla Torrejón
tancar

El coratge amb la Carla Torrejón

El coratge amb Carla Torrejón. La Carla és militar. Per desenvolupar la seva professió ha de tenir coratge, i també per defensar-se de les crítiques.

05:32 Plats bruts - Tinc remordiments
tancar

Tinc remordiments

Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.