Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Dídac Ramírez, rector UB. Amb el Martí Gironell i el Josep Lluís Pérez-Moya, director Servei Català de Trànsit, expliquen el desè aniversari de la plena assumpció de competències. En el temps de denúncia tractem el tema de que 6.000 alumnes de selectivitat sense opció per entrar a la universitat que volien. Parlarem dels sordomuts, que es troben dividits per l'operació que els permet recuperar l'oïda.

13:22 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - L'estany de Banyoles, camí del reequilibri
tancar

L'estany de Banyoles, camí del reequilibri

L'estany de Banyoles serà, en els pròxims anys, un camp de proves científic per a l'eradicació d'espècies exòtiques i la recuperació de l'equilibri ecològic.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - All cremat
15:52 La Riera - Cap. 139
tancar

Cap. 139

La Txell continua molt malament per culpa d'en Mauri. Només li faltava saber que la Maribel també n'ha estat víctima. Ha de fer alguna cosa. A casa, la Maribel pressiona en Daniel per saber què amaga. A la cuina, en Nil s'embranca en una guerra que no pot guanyar amb en Casellas. I en Sergi, per ajudar la Nora, vol implicar-hi la Sònia. Més problemes...

16:45 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actualitat centrarà el cara a cara entre Ernest Folch i Xavier Sardà. Parlarem de les relacions a la feina amb la Valérie Tasso, que acaba de publicar una novel·la sobre el tema, i amb el psicòleg Andrés Cuartero. Les dietes proteiques estan de moda: en coneixerem els avantatges i els inconvenients des de Vilanova.

18:10 El guardià - In loco parentis
tancar

In loco parentis

En Nick i la Lulu es veuen immersos en una tensa situació d'ostatges relacionada amb una clienta que és addicta a les drogues, i, a causa d'això, ha perdut la tutela del seu fill. Després de concedir-li una segona oportunitat, la Melinda recau en la drogoaddicció i pren el nen com a ostatge quan els Serveis Legals li diuen que se l'han d'emportar.

19:03 El guardià - Solidaritat
tancar

Solidaritat

Gary Edwards, de l'Elèctrica Edwards, recorre a Fallin i Associats perquè l'ajudin a resoldre la vaga dels seus treballadors. Si la vaga no es desconvoca, s'haurà de tancar la planta. En Nick sap, a través d'un dels seus clients dels Serveis Legals, que els treballadors no estan tan units com sembla. La seva clienta, Maria Braczyk, revela que hi ha una divisió entre les dones, que estan espantades perquè no volen perdre la feina, i els homes, que volen lluitar.

20:00 Telenotícies vespre
20:24 Zona Champions - Zona Champions
20:40 Futbol : Champions League - R. Madrid - Ajax
22:48 Zona Champions - Zona Champions
23:11 Banda Ampla - Estrangers a Catalunya
tancar

Estrangers a Catalunya

"Banda ampla", el debat ciutadà de TV3 dirigit i presentat per Lídia Heredia, estrena la segona temporada. El programa serà fidel al seu esperit: ser un debat obert a la gent del carrer, on els ciutadans poden prendre la paraula i expressar les seves opinions i vivències sense renunciar a compartir-les amb experts i professionals de la matèria. "Banda ampla" convoca cada setmana 90 convidats amb un micròfon a la seva disposició.

00:56 Huff - Cap. 9 El Nadal s'espatlla
tancar

Cap. 9 El Nadal s'espatlla

En Huff rep les conseqüències del seu optimisme i entusiasme per les festes nadalenques quan arriba la família de la Beth, inclosa la mare malalta i la germana, molt competitiva. L'Izzy s'esforça per ser hospitalària i prendre-s'ho amb filosofia, i més quan en Russell apareix amb la seva nova i peculiar adquisició i quan va a veure la seva millor amiga a l'hospital per última vegada. En Byrd fa d'amfitrió quan la Gail, el seu amor platònic, es presenta amb un regal inesperat.

01:48 Bombers de Nova York - Cap. 66 Camió de bombers
tancar

Cap. 66 Camió de bombers

La brigada fa pinya per mostrar el seu suport a Franco quan puja al ring. Sean revela el seu obscur pla financer i ràpidament la situació empitjora quan un acte de bona fe fracassa i repercuteix en l'equip.

02:26 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actualitat centrarà el cara a cara entre Ernest Folch i Xavier Sardà. Parlarem de les relacions a la feina amb la Valérie Tasso, que acaba de publicar una novel·la sobre el tema, i amb el psicòleg Andrés Cuartero. Les dietes proteiques estan de moda: en coneixerem els avantatges i els inconvenients des de Vilanova.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 Identitats - Joan Riudavets
07:49 Tot un món - El nostre barri
tancar

El nostre barri

La paraula "xabab" significa joves en àrab. "Xabab Farga" és un documental fet per un grup de 9 nois i noies de la Farga de Banyoles per donar a conèixer el barri des de la seva òptica personal. Desestigmatitzar-lo, descobrir-ne les coses positives i, sobretot, intentar solucionar-ne els problemes són alguns dels objectius que els joves s'han marcat i pels quals han comptat amb l'ajuda de dues entitats del poble.

07:54 Tot un món - Combat final
tancar

Combat final

Mohamed el-Idrissi va veure truncat el seu somni d'anar a les Olimpíades en la categoria de boxa perquè, malgrat que feia més de 10 anys que residia al país, encara no tenia la nacionalitat espanyola. Després de tota una vida lluitant pels colors de la selecció catalana, El-Idrissi ja no competeix, però a través del seu gimnàs de Manlleu intenta transmetre als nens la passió per la boxa i ensenyar-los valors com el respecte.

08:02 Planeta Terra
08:02 Planeta viu - Els marges de la terra
08:58 De pesca amb el Mark Krupa - Kluane
09:21 El medi ambient - Aprofitar l'energia del cos
tancar

Aprofitar l'energia del cos

L'energia del cos humà pot servir per generar energia elèctrica suficient per fer funcionar sensors o petits aparells. Això és el que investiga una enginyera electrònica catalana.

09:28 Horitzons
09:28 La ruta de la seda - El camí costerut cap a l'oasi. El Kirguizistan i l'Uzbekistan
10:19 Què en sabem del menjar? - Bananas
10:49 L'Amèrica dels Amish - L'Amèrica dels Amish
tancar

L'Amèrica dels Amish

Descendents distants d'anabaptistes protestants, que rebutjaven batejar els seus fills perquè preferien que ells prenguessin aquesta decisió com a adults, els amish tenen els seus orígens a Suïssa, Alemanya i Alsàcia (França). Avui en dia hi ha 200.000 amish que viuen als Estats Units, principalment a Pennsilvània i Ohio. Entre ells parlen un dialecte de l'alemany, però passen a l'anglès quan es volen comunicar amb els altres.

11:46 Grans idees per a un petit planeta - La Generació Y
12:11 RITMES
12:11 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Joanjo Bosk; Maria Coma; Ix!; Lexu's; Dept; Turnez & Sese; Teràpia de shock; D¿estranquis; Cesk Freixas i Elena.

12:51 Sona 9
12:57 Una altra mirada - + info
tancar

+ info

De la mà d'Adriana Leira, Viviana García Besnes, Elena Martín, Uribarri Alberdi i Zuzanna Wejman, "El revés del tapís de la bogeria" es presenta com un llargmetratge documental que convida els espectadors a crear la seva pròpia opinió, en una atmosfera desmitificadora i plena de contrastos, sobre el significat de "la bogeria" en la societat actual: reivindica i accepta la societat actual, "la bogeria"?

13:56 Material sensible - Morlà
tancar

Morlà

Nascut a Palma de Mallorca el 1913, es va comprar una càmera de cinema a l'edat de 18 anys i va filmar només durant aquella dècada. Les seves primeres pel·lícules tenen un gran valor documental: la visita a Mallorca del president de la República, don Niceto Alcalá Zamora, una gran nevada que hi va haver a Palma l'hivern del mateix any i diverses pel·lícules amb paisatges d'una illa que passava del classicisme del segle XIX a les modernors del nou segle que començava.

14:19 L'Ànima del 33
14:29 Planeta Terra
14:29 A fons - Arizona, USA
14:52 Viatges extraordinaris - Florida
15:46 Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca - Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca
tancar

Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca

Al Canadà hi ha parcs naturals de fama mundial, i als seus territoris verges hi viuen una gran varietat d'animals salvatges. Amb aquests dos documentals d'una hora, l'un dedicat als parcs i l'altre a les zones verges, els espectadors podran viatjar a les regions més espectaculars del Canadà.

16:33 De pesca amb el Mark Krupa - Tuckamore
16:56 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Tsodilo. Les roques murmuradores del Kalahari. Botswana
17:12 Batecs de natura - La Falconera
17:18 L'Ànima del 33
17:24 60 minuts - Robatori a plena llum del dia
tancar

Robatori a plena llum del dia

Un reportatge que demostra com particulars i empreses es van beneficiar dels diners dels nord-americans destinats a fer la guerra a l'Iraq i, després, a la reconstrucció del país. Enregistrat durant el mandat de George Bush, el reportatge demostra, per primera vegada i amb un acurat treball d'investigació, com alguns contractistes privats es van acabar beneficiant personalment del conflicte i de la reconstrucció del país.

18:14 Horitzons
18:14 Mars del món - La costa sud d'Anglaterra
19:03 Cànon
19:03 Cànon d'autor - Misèries i plaers al Mar de Salton
tancar

Misèries i plaers al Mar de Salton

Conegut temps enrere com la "Riviera de Califòrnia" el Mar de Salton és avui un dels pitjors desastres ecològics d'Amèrica. Un llac salat, fètid, d'aigües estancades, que escup a milers peixos i ocells morts. Un grapat de personatges excèntrics mantenen, però, l'esperança: un nudista de carretera que saluda els turistes europeus que circulen; un home que construeix una muntanya sagrada a base de fang, deixalles i pintura; en Hunky Daddy, un revolucionari hongarès amant de la cervesa...

20:01 L'Ànima del 33
20:05 L'Ànima del 33
20:13 Dèria viatgera i bon paladar - Marràqueix
tancar

Marràqueix

Marràqueix, la ciutat vermella del sud del Marroc, és un lloc cada cop més modern i més acollidor pels turistes. Hi ha palaus orientals extraordinaris i molts restaurants. Però en aquesta antiga parada caranavera encara ens podem submergir en les profunditats de l'orient, amb els seus mercats plens de color, i la medina, la laberíntica ciutat antiga on et pots perdre amb molta facilitat.

20:34 KM 0 - Km 0
20:59 La Riera - Cap. 139
tancar

Cap. 139

La Txell continua molt malament per culpa d'en Mauri. Només li faltava saber que la Maribel també n'ha estat víctima. Ha de fer alguna cosa. A casa, la Maribel pressiona en Daniel per saber què amaga. A la cuina, en Nil s'embranca en una guerra que no pot guanyar amb en Casellas. I en Sergi, per ajudar la Nora, vol implicar-hi la Sònia. Més problemes...

21:44 Loto 6/49
21:48 Com funcionen les coses - Workaholic 2
22:35 Espai Terra 33
22:56 L'Ànima del 33
23:04 Zona Champions - Zona Champions: AC Milan - AJ Auxerre
00:13 De prop - Anímic
tancar

Anímic

Folk Contemporani

01:04 Cànon
01:04 Cànon d'autor - Misèries i plaers al Mar de Salton
tancar

Misèries i plaers al Mar de Salton

Conegut temps enrere com la "Riviera de Califòrnia" el Mar de Salton és avui un dels pitjors desastres ecològics d'Amèrica. Un llac salat, fètid, d'aigües estancades, que escup a milers peixos i ocells morts. Un grapat de personatges excèntrics mantenen, però, l'esperança: un nudista de carretera que saluda els turistes europeus que circulen; un home que construeix una muntanya sagrada a base de fang, deixalles i pintura; en Hunky Daddy, un revolucionari hongarès amant de la cervesa...

02:02 KM 0 - Km 0
02:24 Espai Terra 33
02:46 Palaus d'Europa - Maria Teresa, la inspiradora
03:37 Què en sabem del menjar? - Bananas
04:07 Pel·lícula - Estocolm
tancar

Estocolm

Un grup d'amics se serveix de l'èxtasi per posar a prova els seus límits, creuen haver descobert el secret de la felicitat, però ressorgeixen els sentiments d'una dolorosa experiència en comú i tenen una aventura amb el tràfic de drogues. Han d'obrir els ulls i enfrontar-se a la realitat, això sí, tots plegats.

05:45 RITMES
05:45 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - THE PINKERTONES: S.E.X.Y.R.O.B.O.T
06:03 Ritmes.clips - IRAKUNDA. Que Dios reparta suerte
06:08 Ritmes Fusió - RITMES FUSIÓ "Ska Cubano live at Babel Med"
tancar

RITMES FUSIÓ "Ska Cubano live at Babel Med"

La història de Ska Cubano neix quan el productor britànic Peter A. Scott, després d'haver estat explorant Cuba i la seva música durant deu anys, va entrar en contacte amb una sèrie de músics de Santiago de Cuba a través dels quals va entendre de seguida que, abans de la revolució del 59, la música caribenya en general havia tingut molta importància en l'escena musical cubana. Elements com el Calypso, l'iniciàtic mento jamaicà o el mateix ska no resultaven estranys als músics cubans.

Progrmació BD ....
07:26 El xai Shaun - En Shaun fotògraf
tancar

En Shaun fotògraf

Avui, tot pasturant, en Shaun s'ha trobat una càmera que han perdut uns excursionistes i s'ha posat a fer fotos a tot el ramat. Hi haurà retrats per tothom. I quin tip de riure que es faran! Riuran i riuran fins que en Bitzer, el gos del granger, comenci a seguir el rastre de la càmera desapareguda. S'ha acabat la diversió i comencen les corredisses!

07:33 El xai Shaun - Esquilats
tancar

Esquilats

El granger ha decidit que avui és dia d'esquilar el ramat. Només de pensar-ho totes les ovelles s'han posat a tremolar. I després de la primera esquilada, en Shaun i companyia tenen més clar que mai que han d'idear un pla per fugir. Però com s'ho faran?! En Bitzer té molt males puces i és allà, al peu del canó. Sort que en Shaun sempre té molt bones idees.

07:40 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

07:51 Doraemon - L'ascensor panoràmic / La poció màgica
08:19 Doraemon - Doraemon (iv)(451-502)
08:47 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Bagú ha aturat en Loopdidoo perquè anava com un boig pel jardí amb el patinet. Excés de velocitat, li costarà car. A més, no té carnet de conduir! Li haurà de confiscar el patinet i, per recuperar-lo, haurà de fer l'examen de conduir. Però abans n'haurà d'aprendre. En Bagú, a canvi d'un bon tiberi, està disposat a ensenyar-n'hi. Que llarga que se la sap, aquest Bagú!

08:53 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Ha arribat la primavera i la Petúnia ha decidit que l'Hèrcules, el nan del jardí que era a les golfes, els tornarà a fer companyia. En Loopdidoo encara recorda les nits que li va fer passar quan el tenien al jardí. És un nan amb poders sobrenaturals i brilla de nit! En Loopdidoo fins i tot l'ha vist caminar! Com s'ho pot fer perquè brilli, però per la seva absència?!

09:03 mic 3
09:03 Pepa, la porqueta - Creps
tancar

Creps

Avui la mare fa creps per esmorzar i la Pepa, en Jordi i el pare ja se'n llepen els bigotis! El pare està convençut que és tot un expert a l'hora de fer girar les creps! Quan arriba l'hora de fer el seu, el llança tan amunt, que li queda enganxat al sostre. Sort que la mare, la Pepa i en Jordi saben la manera de fer-lo baixar, perquè el pare rai, no hi arriba al sostre!

09:10 Bob, el manetes - Bolquet, el ràpid
tancar

Bolquet, el ràpid

En Bob està construint una piscina nova per l'alcalde i demana al Bolquet que li vagi a buscar unes rajoles molt delicades al magatzem d'en J.J.. Allà, es troba amb el Carbassot, que el convenç perquè el porti per un camí ple de forats.

09:22 La Franny i les sabates màgiques - Jocs de la selva
09:40 Els Teletubbies - Ii: my mum's a doctor
10:06 Info k
10:22 Espies de veritat - Les galetes de la passió
tancar

Les galetes de la passió

Un pervers fabricant de galetes crea unes galetes altament addictives que fan que tothom qui se les menja s'engreixa d'una manera desmesurada. Cauran a la temptació, les nostres amigues?

10:43 Espies de veritat - La màquina encongidora
tancar

La màquina encongidora

Un delinqüent amb un complex de Napoleó fa servir la seva màquina encongidora per deixar el món a la seva mida. Les nostres amigues no s'escaparan pas dels efectes d'aquesta màquina diabòlica!

11:08 La màgica Do-Re-Mi - La Do-re-mi es casa?
tancar

La Do-re-mi es casa?

L'equip de la Botiga Màgica se n'ha anat a la regió de Tohoku. Allà hi han conegut en Shinzo, un noi molt extravagant, que s'ha declarat a la Do-Re-Mi. En Shinzo té una vaqueria i la Do-Re-Mi ja es veu la noia més feliç del món. Menjarà bistec cada dia!

11:29 La màgica Do-Re-Mi - El primer amor de la Popi: El professor Junichi
tancar

El primer amor de la Popi: El professor Junichi

La Popi s'ha enamorat bojament del nou mestre que ha arribat a la guarderia. A partir d'ara tothom n'estarà molt gelós. Fins i tot el pesat d'en Kimitaka. Com s'ho poden fer per fer-lo fora? La Popi no els ho posarà gens fàcil.

11:54 Jo sóc així - Lliçons d'amor
tancar

Lliçons d'amor

Després de llegir-se un article que es titula: "Tot sobre els signes no verbals que les dones envien als homes", en Liam està convençut que ha trobat la clau dels misteris de la ment femenina. De fet, aviat es convertirà en el Cupido de l'institut, el déu de l'amor... La Birch té clar que la ment femenina no es pot reduir a quatre senyals... i està decidida a demostrar-l'hi!

12:05 Jo sóc així - La senyora presidenta
tancar

La senyora presidenta

La Birch es presenta com a candidata a presidenta de l'institut i promet que dedicarà molts més recursos al departament d'art. El que no sap és que el seu cosí, en Liam, també s'hi presenta... i està regalant samarretes! També Promet consoles de videojocs a totes les classes i dònuts de franc entre classes! Com s'ho farà la Birch per tenir opcions?!

12:16 Jo sóc així - Males companyies
tancar

Males companyies

La Birch cada vegada està més convençuda que en Raffi últimament es mou amb males companyies. Sovint va amb uns goril·les, ja no va mai a les reunions i, a més a més, es passeja amb cotxes de la màfia. La colla han d'organitzar la nit del cinema i en Raffi l'únic que diu és que no pot explicar res. Avui en passa alguna de grossa... i aviat la sabrem!

12:33 Els Tom i Jerry petits - Company d'exercici / Droopylàndia / L'Exterminador hi torna
13:00 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
13:06 Tom i Jerry - Història d'un cadell
13:12 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
13:20 Tom i Jerry - Un ratolí de gran alçada
13:30 El còsmic Quantum Ray
13:57 Espies de veritat - Les galetes de la passió
tancar

Les galetes de la passió

Un pervers fabricant de galetes crea unes galetes altament addictives que fan que tothom qui se les menja s'engreixa d'una manera desmesurada. Cauran a la temptació, les nostres amigues?

14:19 Espies de veritat - La màquina encongidora
tancar

La màquina encongidora

Un delinqüent amb un complex de Napoleó fa servir la seva màquina encongidora per deixar el món a la seva mida. Les nostres amigues no s'escaparan pas dels efectes d'aquesta màquina diabòlica!

14:40 Tags
15:00 Jo sóc així - Lliçons d'amor
tancar

Lliçons d'amor

Després de llegir-se un article que es titula: "Tot sobre els signes no verbals que les dones envien als homes", en Liam està convençut que ha trobat la clau dels misteris de la ment femenina. De fet, aviat es convertirà en el Cupido de l'institut, el déu de l'amor... La Birch té clar que la ment femenina no es pot reduir a quatre senyals... i està decidida a demostrar-l'hi!

15:11 Jo sóc així - La senyora presidenta
tancar

La senyora presidenta

La Birch es presenta com a candidata a presidenta de l'institut i promet que dedicarà molts més recursos al departament d'art. El que no sap és que el seu cosí, en Liam, també s'hi presenta... i està regalant samarretes! També Promet consoles de videojocs a totes les classes i dònuts de franc entre classes! Com s'ho farà la Birch per tenir opcions?!

15:22 Jo sóc així - Males companyies
tancar

Males companyies

La Birch cada vegada està més convençuda que en Raffi últimament es mou amb males companyies. Sovint va amb uns goril·les, ja no va mai a les reunions i, a més a més, es passeja amb cotxes de la màfia. La colla han d'organitzar la nit del cinema i en Raffi l'únic que diu és que no pot explicar res. Avui en passa alguna de grossa... i aviat la sabrem!

15:37 Doraemon - L'ascensor panoràmic / La poció màgica
16:03 Doraemon - Doraemon (iv)(451-502)
16:29 Els barrufets - El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major
tancar

El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major

Per desfer l'encanteri de la mala sort, cent barrufets hauran de ballar la dansa màgica. Un llamp al mirall del Presumit podria ser la solució perquè aparegui el Barrufet número cent! En Gargamel ha convençut el barrufet Músic perquè toqui un instrument màgic que farà que tots els seus amics es quedin ben adormits. Ara ho té molt bé per capturar-los!

16:53 Els barrufets - Els barrufets i l'ocell xisclaire
tancar

Els barrufets i l'ocell xisclaire

El Gran Barrufet ha fet servir, per accident, una de les seves pocions màgiques de creixement amb un ocell xisclaire, que s'ha convertit en un monstre i ha destrossat tot el poblat. Com s'ho barrufaran ara per aturar aquest gegant? Sort que el Gran Barrufet sempre en té una d'amagada! T'ho perdràs?!

17:16 mic 3
17:16 Megaminimals - La foto
tancar

La foto

És hora de fer la fotografia de l'escola i Miss Meadows té una gran dificultat per assentar als nens junts per posar per la foto. Riuen, enreden i no poden estar quiets desperdiciant cada fotografia que dispara la camera. Anuncia que jugaran a un joc on tots hauran de fer un joc mogut i llavors es congelen, truc eventual per tenir-los quiets en el moment de fer-los la foto. Però quan arriben els pares prefereixen la fotografia on estan enredant - semblen més els Megaminimals que coneixem i estimem!

17:22 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

El Guiu ha desaparegut. Deixarà l'Emma tota sola?

17:30 Pingu - La Pinga perd el conill
tancar

La Pinga perd el conill

Avui en Pingu i la Pinga tenen el dia de barallar-se. Que si aquesta joguina és meva, que si aquella no és teva... Fet i fet, el que rebrà és el conill de la Pinga, la seva joguina preferida, que sortirà disparat damunt del trineu. Ja pot sortir corrents, en Pingu! Vols dir que l'atraparà...?

17:38 La Lua i el món - Quan el Demi borda massa
17:41 La Lua i el món - Volem diners !
17:45 La Lua i el món - Guerra als virus!
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy i la foto
18:05 Una mà de contes - La fàbrica de rellotges
18:16 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri del cap d'en Ricardo
18:28 Els misteris de l'Alfred Eriçó - Qui, què, quan i com
18:38 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La misteriosa febre de l'or
18:53 Gasp!
19:05 Gasp!
19:16 Gasp!
19:30 Info k
19:47 Martin Mystery - Sortir d'una capsa
tancar

Sortir d'una capsa

Els nostres herois són al poble més tètric que et puguis imaginar per investigar tot de fenomens que no tenen explicació: tots els camins que en surten tornen al poble i hi ha un noi amb cos de cabra... En una botiga d'antiguitats hi descobreixen una capsa que els duu a una altra dimensió.

20:15 La lliga dels supermalvats
20:26 La lliga dels supermalvats
20:43 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
20:49 Tom i Jerry - Història d'un cadell
20:55 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
21:03 Tom i Jerry - Un ratolí de gran alçada
21:10 Tags
21:26 Pat i Stan - Cap. 213 Kazatxok
21:27 Pat i Stan - Cap. 214 Tex Avery
21:27 Pat i Stan - Cap. 217 Premi
06:01 mic 3
06:01 Tork - Bogeria meteorològica
tancar

Bogeria meteorològica

Una onada de calor ha arribat al bosc. En Tork i en Batt no poden suportar-ho més i decideixen fer servir la màgia per acabar amb les altes temperatures. Però en Tork no domina la màgia i els desastres meteorològics se succeeixen un rere l'altre.

06:07 Tork - Sols al bosc
tancar

Sols al bosc

És de nit i l'Iris se n'ha d'anar per fer un viatge molt llarg. Demana a en Tork i en Batt que no empipin gaire els animals, sobretot les cries, però ells dos no deixen de fer de les seves...

06:14 La vaca Connie - El dia de la natura
tancar

El dia de la natura

Al bosc hi ha una papallona que, tot i que l'hivern està a punt d'arribar, no se'n vol anar cap a les terres del sud, on hi fa més calor. La Connie està molt amoïnada i farà mans i mànigues per convèncer-la que se n'ha d'anar abans que arribi el fred i les nevades.

06:22 La vaca Connie - Un temps per a cada cosa
tancar

Un temps per a cada cosa

En Wally li ha deixat a en Patch la gorreta de llana que li ha fet la senyora aranya. Com que són tan amics... Però el gosset, que és tan enjogassat, l'ha perduda sense voler. Com s'ho farà, si no la troba? Potser la Connie, que és tan traçuda, l'ajudaria a fer-ne una altra...

06:30 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La nit de les estrelles
06:42 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La revenja de l'Arbre del Cau
06:58 Els barrufets - El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major
tancar

El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major

Per desfer l'encanteri de la mala sort, cent barrufets hauran de ballar la dansa màgica. Un llamp al mirall del Presumit podria ser la solució perquè aparegui el Barrufet número cent! En Gargamel ha convençut el barrufet Músic perquè toqui un instrument màgic que farà que tots els seus amics es quedin ben adormits. Ara ho té molt bé per capturar-los!

Progrmació BD ....
21:32 3xl.cat
21:32 Plats bruts - Ho tinc tot controlat
tancar

Ho tinc tot controlat

L'Emma no sap com dir-li a l'Àngel que no vol casar-se amb ell, tot i que cada vegada s'acosta més el dia del casament. El David i el Lopes tampoc ho veuen clar i volen convèncer l'Emma que no es casi.

22:04 Plats bruts - Tinc piu-piu
tancar

Tinc piu-piu

L'Emma i el Lopes porten el Marujito a un concurs de canaris refilaires perquè estan convençuts que pot convertir-se en una gran estrella. Mentrestant, la iaia està amoïnada perquè no entén l'argot juvenil. El Ramon s'ofereix a fer-li unes classes.

22:34 Poble Nou - Cap. 37 Poble nou ii
tancar

Cap. 37 Poble nou ii

El pare de la Júlia ha tornat i la vol veure. El Bernat vol convèncer la Rosa per ampliar el negoci i l'Antonio hi està en contra. La Victòria vol parlar amb el banc dels seus diners però l'Andreu s'hi avança. La Júlia presenta el Guillem a la seva mare. El Ferran rep una visita amenaçadora.

23:00 Poble Nou - Cap. 38 Poble nou ii
tancar

Cap. 38 Poble nou ii

El Barrios, el pare de la Júlia, amenaça el Ferran perquè no declari. La Júlia i el Barrios es tornen a trobar. El Marc se'n va a Tòquio. A l'Helena no li agrada el Guillem. El Ferran no ha anat a declarar.

23:28 Poble Nou - Cap. 39 Poble nou ii
tancar

Cap. 39 Poble nou ii

L'Antonio i la Cristina es tornen a trobar en secret. El Barrios ha estat contractat pels mafiosos. La Betty es cansa de sentir parlar sempre al Jaume de l'Anna. El Ferran està esperant l'Esther i veu que la segueixen els mafiosos.

23:56 16 dobles - Final de trajecte
tancar

Final de trajecte

Un indigent s'ha quedat a dormir al vestíbul de l'Hotel. En Lluís es pensa que el coneix. Mentre es dedica a intentar ajudar-lo farà un inquietant descobriment que afecta a la Montserrat. En Marc i la Lídia són conscients del que es van dir a través d'Internet. Cadascun en té la seva pròpia idea... i la Cristina ha de marxar uns quants dies. Els empleats de l'hotel fan una festa. No hi volen convidar l'Àngels. La governanta està cada cop més sola.

00:55 16 dobles - Massa tard per començar
tancar

Massa tard per començar

La Cristina torna de Santo Domingo i en Marc creu que ha de prendre una decisió urgent. Però la Lídia ja ha pres la seva. I l'Alexei també entén que ha de fer alguna cosa amb la seva vida. Avui es presenta a l'Enderroc una persona una mica especial: la Chenoa. I l'Alexei es posa a tocar el piano per a ella. Vénen a l'hotel els pares d'en Pau. Li donaran un bon disgust. La Montserrat se sent atrapada i vol fugir.

01:55 Freqüència 04
02:18 Freqüència 04
02:41 Freqüència 04
03:05 Poble Nou - Cap. 37 Poble nou ii
tancar

Cap. 37 Poble nou ii

El pare de la Júlia ha tornat i la vol veure. El Bernat vol convèncer la Rosa per ampliar el negoci i l'Antonio hi està en contra. La Victòria vol parlar amb el banc dels seus diners però l'Andreu s'hi avança. La Júlia presenta el Guillem a la seva mare. El Ferran rep una visita amenaçadora.

03:31 Poble Nou - Cap. 38 Poble nou ii
tancar

Cap. 38 Poble nou ii

El Barrios, el pare de la Júlia, amenaça el Ferran perquè no declari. La Júlia i el Barrios es tornen a trobar. El Marc se'n va a Tòquio. A l'Helena no li agrada el Guillem. El Ferran no ha anat a declarar.

04:00 16 dobles - Final de trajecte
tancar

Final de trajecte

Un indigent s'ha quedat a dormir al vestíbul de l'Hotel. En Lluís es pensa que el coneix. Mentre es dedica a intentar ajudar-lo farà un inquietant descobriment que afecta a la Montserrat. En Marc i la Lídia són conscients del que es van dir a través d'Internet. Cadascun en té la seva pròpia idea... i la Cristina ha de marxar uns quants dies. Els empleats de l'hotel fan una festa. No hi volen convidar l'Àngels. La governanta està cada cop més sola.

04:58 16 dobles - Massa tard per començar
tancar

Massa tard per començar

La Cristina torna de Santo Domingo i en Marc creu que ha de prendre una decisió urgent. Però la Lídia ja ha pres la seva. I l'Alexei també entén que ha de fer alguna cosa amb la seva vida. Avui es presenta a l'Enderroc una persona una mica especial: la Chenoa. I l'Alexei es posa a tocar el piano per a ella. Vénen a l'hotel els pares d'en Pau. Li donaran un bon disgust. La Montserrat se sent atrapada i vol fugir.

Progrmació BD ....
07:18 Aràbia - Aràbia - Resum
08:20 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

09:36 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

10:54 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

11:54 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

12:20 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

13:20 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

14:38 Aràbia - Aràbia - Resum
15:41 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

16:57 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

18:13 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

19:14 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

20:13 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

20:45 Futbol : Champions League - R. Madrid - Ajax
22:41 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

22:46 Aràbia - Aràbia - Resum
23:49 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

01:05 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

02:23 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

03:24 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

04:24 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

05:42 Notícies 3/24
06:00 Aràbia - Aràbia - Resum